• PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30

Welkom in het 54ste deel van het PlayStation 3 ervaringen topic! *O*, Laten we beginnen:


http://tweakers.net/ext/f/Di7dmfs3Y5DxN7yHCoVM0hWJ/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ShQW7l7lBDOFZDhHye5RbHzU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0ZEW8tTqBwQICD0bs0LyEX01/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ijtCUYFFLoj4RpTIBFepqcYO/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/P6eX4vjgyp7dMhY3clAToF43/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/xL8rbK2JV3YnnmblwUONrZ8L/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XWYatYZDpTDQvXTS6MzjHpTt/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/5S9Naz7DGbrygyx9ALmsvzQ6/full.gif

Deel I - De Hardware
De PS3 - De PS3 Online - F.A.Q. - LinksIntroductie

Op 23 maart 2007 was het eindelijk zover en kwam de PlayStation 3 (PS3) eindelijk naar de Benelux met een oplage van 50.000 stuks. Ondertussen zijn er al wereldwijd meer dan 52 miljoen PS3 consoles verkocht.
Er zijn verschillende versies van de PS3 in omloop, waarvan sommigen niet meer verkocht worden (zoals de Launch PS3 met een 60GB HD).
Belangrijk om te weten is, dat van de in Europa geleverde versies, enkel het 60 GB model over Backwards-Compatibility van PS2 games beschikt. PS1 games worden wel nog afgespeeld door alle modellen.

Sony's onderbouwing voor dit verlies is als volgt:
"So it was a big decision," he said of facility's removal, "and we know it is a very emotive subject as lots of people think that backwards compatibility is high on the agenda and yet few really use it."
De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter is. Er worden sinds de release ervan (September 2009) ook enkel SLIM-versies geproduceerd van de PS3, namelijk een 120GB en 250GB versie.
Er kan geen OS op geïnstalleerd worden.

Check de pricewatch voor actuele prijzen.

HD Tijdperk
Met de komst van de PS3 is het High Definition (HD) Tijdperk voor PlayStation begonnen. HD is een beeldtechniek waarbij het mogelijk is om beelden met een resolutie tot 1920x1080 op het scherm te projecteren. Uiteraard moet je TV wel HD-Ready zijn om dit soort beelden te ontvangen. De PS3 kan ook HD beelden naar de TV versturen en stelt gameontwikkelaars zelfs in staat om games te maken die werken op de hoogst haalbare HD resolutie van 1920x1080 bij 60 beelden per seconden. De meeste games maken echter gebruik van de 1280x720p resolutie wat voor de meeste van ons genoeg kwijl plezier geeft.

• Wil je het verschil zien tussen DVD (720x480) en HD (1280x720)? Klik dan hier.
• Wil je meer weten over deze HD resolutie en vraag je je af of dit een zinvolle resolutie is? Klik dan hier.


De PS3 Functies
De meeste mensen kopen de PS3 om er natuurlijk games op te spelen, maar de PS3 kan meer dan alleen maar gamen.

Films bekijken (in HD kwaliteit)
Het is met de PS3 mogelijk om Blu-ray films (films in HD kwaliteit) te kijken. Dit komt omdat de PS3 de enige console is die een Blu-ray drive bezit die dit mogelijk maakt. Blu-Ray is een opslagtechniek die het mogelijk maakt om 50 GB aan data op een optische schijf te zetten. Films in HD kwaliteit vereisen veel meer opslagcapaciteit dan gewone films op DVD. Niet alleen de films maken gebruik van de Blu-ray opslagtechniek, ook de steeds groter wordende games maken hier nu al gebruik van. Het voordeel van het gebruik va opslagtechniek is dat alles aan een game in HD kwaliteit getoond kan worden, en dat een game ontwikkelaars geen zorgen hoeven te maken over de maximale omvang van een spel die bij de andere consoles gelimiteerd is op 9 GB.
Voor de PlayStation3 wordt gebruik gemaakt van Xross Media Bar (XMB) welke 8 categorieen kent en stijlvol is vormgegeven. Deze zijn Users, Settings, Photo, Music, Video, Game, Network en Friends. De PS3 biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken voor elke gebruiker voor het doorzoeken van foto's, muziek en films.

Muziek afspelen

Foto's bekijken
De PS3 herbergt verschillende mogelijkheden om foto's te bekijken. Via de ingebouwde (enkel 60Gb versie) of externe kaartlezer kun je je geheugenkaarten lezen om vervolgens een fotovoorstelling te starten. Je kan kiezen uit verschillende fotovoorstellingen: normale slideshow, diashow en verschillende fotoboeken gesorteerd op datumtijd waarbij in de eerste versie de foto's van uit het lucht op het boek vallen en bij de tweede versie komen de foto's al bewegend te voorschijn direct in het fotoboek. Verder kan je de foto's ondermeer sorteren op maand, jaar, album.


DLNA client
De PS3 kan ook als DLNA client functioneren. Hierdoor is het mogelijk om al je films, muziek en foto's van je PC naar je PS3 toe te streamen via het netwerk. Via deze manier hoef je dus niet in de weer met een portable harddisk of memory stick om je films van je PC op de PS3 te bekijken. DLNA staat ook bekend als uPnP. Om HD materiaal te streamen naar je PS3 wordt wel geadviseerd om je LAN netwerk van je PS3 te gebruiken ipv van de draadloze netwerk connectie. Het enige wat je moet doen is een stukje software installeren op je PC, zoals TVersity, Twonky Vision, WM11 of Nero Digital Home. Zie ook Playstation 3 als media center - deel 4.

Internet Browsen


Extra PS3 Accessoires
De PS3 maakt gebruik van de industrie geaccepteerde standaarden waardoor het mogelijk is om accessoires draadloos of via een van de 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen aan de PS3 aan te sluiten.

Draadloze Accessoires
Zo'n beetje alle draadloze accessoires die werken met het Bluetooth 2.0 protocol kunnen worden verbonden aan de PS3. Hierdoor hoef je dus niet speciaal voor de PS3 ontwikkelde accessoires te kopen, maar kun je direct je reeds gekochte Bluetooth apparatuur aansluiten. Bluetooth accessoires die compatible met de PS3 zijn: headset, remote Control, extra controller, muis en toetsenbord. Maximaal kunnen er 7 apparaten tegelijk via bluetooth met de PS3 verbonden zijn. Sony heeft om dit moment enkel een headset en een chatpad die gebruik maken van de BT connectie.

USB Accessoires
Omdat de PS3 beschikt over 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen kunnen veel USB accessoires direct aan de PS3 worden aangesloten. Denk hierbij aan een externe hardschijf om je muziek,films of foto's te bekijken, muis en toetsenbord, je MP3 speler (zoals je iPod), een fotoprinter (alleen van epson).

Overige Connectivity
Verder is een harde schijf aanwezig en zijn er flash memory sloten voor de Memory Stick, CompactFlash en SD/MMC kaarten waarvan ook de foto's, muziek en films gelezen kunnen worden. Tot slot voor de communicatie is er de Gigabit Ethernet aansluiting en Wi-Fi aanwezig.
PlayStation Network (PSN)
De PS3 is helemaal 'connected' wat betekend dat je hem aan het internet kunt aansluiten zodat je met andere gamers online kunt spelen. Het is de gameontwikkelaar die beslist of een game online mode heeft en wordt niet door Sony opgelegd. Vaak betekend dit dat games waarvan je zou verwachten dat ze een online mode hebben, ook daadwerkelijk één hebben.
Met PSN biedt Sony ook een online netwerk om content mee te distribueren zoals, demo's, trailers, updates etc. Ook biedt de store PS1 games en PSN games waar wel voor betaald moet worden. Met PSN games biedt Sony de mogelijkheid voor developers games goedkoop te distribueren naar ons. De PSN games die tot nu toe gedistribueerd zijn, zijn van erg goede kwaliteit en doen niet onder van grote games qua fun-factor. PSN Games voelen aan als old-school games in een nieuw arcade jasje! Zie bijvoorbeeld Calling All Cars en de Amiga remake Super Startdust HD!

PlayStation Store
Om deze content te bemachtigen biedt Sony ons de PlayStation Store aan. De Playstation Store biedt wekelijks nieuwe content aan, en kan voor de content veilig betaald worden. De prijzen voor de content zijn voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt dik in orde!

Per april 2008 is de PlayStation Store vernieuwd met een nieuwe gebruiksvriendelijke interface om zo aan de wensen van de gemiddelde tweaker te voldoen. Naast een meer gebruiksvriendelijke interface, wordt met deze vernieuwing de store ook een stuk sneller. Zie hier onder enkel screenshots van de vernieuwde PlayStation Store! :)


GoT PS3 Clan
Als je je PS3 net hebt kan het best onpersoonlijk zijn om online games te spelen. Zeker wanneer er in je persoonlijke vriendengroep zich weinig PS3-eigenaren scharen. Maar ook voor ervaren PS3-spelers kan het uitdagend zijn om hun kracht online te meten met nieuwe vrienden, zoals andere GOT'ers.

Daar heeft Vads1972 in samenwerking met Opslaghond wat op gevonden: er is voor dit topic een GOT-PS3-Clan opgericht. Deze kun je bereiken op: http://psnfriends.ning.com/group/gotps3.

Je dient eerst een account te hebben, welke je hier aanmaakt. Vervolgens ga je naar de pagina van Vads1972. Nodig hem uit als "friend" en hij zal je uitnodigen voor de clan.

Na toegelaten te zijn, nodig je elk clan-lid uit op je PS3. Stuur in de body van de uitnodiging het woord GOTPS3 mee, zodat de andere weet waarom je hem/haar als vriend uitnodigt.

Veel online speelplezier!

Home
A massive world built into the PlayStation Network, Home is Sony Computer Entertainment's virtual world for PlayStation gamers. With an avatar uniquely customized according to each user's preference, users can explore the 3D community that is Home -- a sleek, modern environment featuring spacious common areas, custom spaces dedicated to specific games, and personal apartments. Everything can be customized to your liking with items you collect or purchase. Not only is Home your home online with PlayStation 3, Home is also a vast network of communication for PlayStation users. Browse the Hall of Fame for trophies players have collected in various videogames, or just hang out in a virtual outdoor lobby to talk with text and voice. Other features in Home include a theater where the Home world also users can watch videos from one users' collection together, a series of mini-games that players can play, and much more as Home evolves.

Het Playstation Move Topic

[PS3] Playstation Plus

PS3 defecten topic Deel 1, voor informatie en discussie over defecte PS3's.

Het Playstation Network ervaringen topic - deel 2, voor al je ervaringen met PlayStation Network!

Het Playstation 3 Trophy Topic - Top 50

Playstation 3 als media center - deel 4. Installeer Linux op je PS3 om zo MythTV mediacenter software te installeren.

\[PS3/360] GOTSent, MKV to MP4/M2TS/AVCHD converter (deel 2)

Console Budget Gaming topic, voor alle hard- en software-aanbiedingen.

Het Games Import topic, hier vind je ervaringen met betrekking tot het importeren van games en shops.

[PS3] Folding@Home Laat je PS3 eiwitten vouwen voor de strijd tegen ziekten. De CELL processor in de PS3 is uitermate geschikt voor het berekenen van eiwitten waardoor zeer snel resultaat beschikbaar is voor het onderzoek.

[PS3] Linux programmeren. Voor de echte die-hards!

http://www.playstation.nl, de officiele PlayStation website voor Nederland.

http://blog.us.playstation.com, de officiele Sony PlayStation blog, blog met interresante achtergrondinformatie.

http://blog.eu.playstation.com, de Europese Playstation blog.

http://boardsus.playstati...ps3media&message.id=48202 , Een tutorial om verschillende soorten media, zoals XVid, DivX, naar je PS3 toe te streamen.

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm?locale=nl_NL , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door gebruikers voor gebruikers.

http://faq.eu.playstation...vJW1xfhfNpbGcQ!1531875105 , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door Sony.

PlayStation 3 firmware Meuktracker.

Voorgaande delen van Het PlayStation 3 ervaringen topic! (Populariteit wordt als volgt berekend: Posts / Dag / Thread.)
Deel:Periode:Populariteit:Opmerkelijk:
[53]Jan-Aug '11???PSN gehacked
[52]Sep-Dec '10???
[51]Jun-Sep '10???Introductie 'Playstation Plus'
[50]Jan-Jun '10???
[49]Dec '09???
[48]Okt '0966Release Uncharted 2
[47]Okt '0986Bart Smit aanbieding
[46]Sep '0974Lange discussie over kabeltjes en controllers
[45]Sep '0989Release PS3 Slim en FW 3.0
[44]Aug '0956
[43]Juli '0926
[42]Juni '0940
[41]Mei '0934Demo van inFamous is te downloaden in de Store.
[40]Apr '0927
[39]Feb '0935
[38]Jan '0953
[37]Dec '0879
[36]Dec '0853
[35]Nov '0855Verschillende titels worden voor de PS3 gereleased, o.a. Little Big Planet, BioShock en MotoStorm 2
[34]Okt '0836
[33]Sep '0840
[32]Aug '0843Leipzig 2008 aan de gang.
[31]Juli '0851E3 2008 aan de gang.
[30]Juli '0847Firmware 2.40 gereleased. Brengt o.a. ingame XMB, custom soundtracks en Thophy support!
[29]Juni '0849MGS 4 wordt gereleased.
[28]Mei '0857
[27]Mei '0859GTA IV wordt gereleased. PlayStation Day aan de gang.
[26]Apr '0884PlayStation Network krijgt nieuwe store!
[25]Apr '0893
[24]Mrt '08112Gran Tourismo 5 Proloque uitgekomen, en PlayStation Network ervaringen topic initiatief van start!
[23]Mrt '0888
[22]Mrt '0865
[21]Feb '0858Netflix, Best-Buy en Wall Mart gaan Blu-ray exclusief. Blu-ray wint HD media formaat van HD DVD.
[20]Jan '0872
[19]Jan '0873Warner Bros, New Line Cinema, HBO gaan Blu-ray exclusief.
[18]Jan '0863Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
[17]Dec '07100O.a. Blu-ray Profile 1.1 en Divx ondersteuning worden toegevoegd.
[16]Dec '0784
[15]Nov '0792
[14]Nov '07144DivX ondersteuning voor PS3 aangekondigd.
[13]Nov '07260(!)Verschillende interresante titels worden die week gelanceerd.
[12]Okt '0793Bart Smit verlaagd tijdelijk prijs PS3 met nog eens 15%
[11]Okt '07107
[10]Okt '07121Sony verlaagd prijs PS3 en

kondigd 40Gb model aan.
[09]Sep '0752
[08]Aug '0732Starterspack 600,- wordt geintroduceerd.
[07]Aug '0746E3 2007 is aan de gang. Altijd een happening hierop de Tweakers.
[06]Jul '0749
[05]Apr '0724Sony lanceerde PS3 in Europa.
[04]Dec '0615
[03]Okt '0618Sony lanceerde PS3 in Japan en Noord-Amerika.
[02]Juli '0614Sony demonstreerde PS3 tijdens E3 2006.
[01]Mei '053Sony doet aankondiging PS3 en het blijft daarna stil voor 1 jaar.And I'm the only one and I walk alone.


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30Hieronder volgt een selectie van interessante games die in ontwikkeling zijn of binnenkort uitkomen, voor zover mogelijk gesorteerd op releasedate. Check ToTheGame.com of VGReleases.com voor actuele releasedates. Voor een wekelijks overzicht kun je in dit topic terecht.

Silent Hill: Downpour
Release: 2012 | Video's | Screenshots | Wiki

Staying true to the franchise's original roots, this eighth installment of the Silent Hill franchise returns with an all new thought-provoking horror storyline. Players will once again find themselves face to face with their deepest sins and fears in the strange world of Silent Hill.

The survival horror experience begins after a prison transport vehicle careens off the road, leaving lone inmate Murphy Pendleton stranded in Silent Hill. Gamers will encounter mind-bending puzzles, as well as horrific creatures and other world terrors using everyday objects from wooden chairs to glass bottles to fend off their enemies. The natural response, fight or flight is left to the player as they unravel a dark, thought-provoking storyline which will appeal to fans of the early, classic Silent Hill series, as well as anyone who enjoys a deep, psychological horror experience. In addition to the main storyline, players will also be presented with variable side quests along the way that can change depending on their play style, revealing unknown evils within the town.

Saints Row: The Third
Release: 18 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Years after taking Stilwater for their own, the Third Street Saints have evolved from street gang to household brand name, with Saints sneakers, Saints energy drinks and Johnny Gat bobble head dolls all available at a store near you. The Saints are kings of Stilwater, but their celebrity status has not gone unnoticed. The Syndicate, a legendary criminal fraternity with pawns in play all over the globe, has turned its eye on the Saints and demands tribute.

Refusing to kneel to the Syndicate, you take the fight to a new city, playing out the most outlandish gameplay scenarios ever seen in Saints Row: The Third, the third chapter in the blockbuster open-city action series. Strap it on.


Assassin's Creed: Revelations
Release: 15 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Assassin's Creed Revelations is het slotstuk van de bekroonde Ezio trilogie. De legendarische meester Assassin Ezio treedt in de voetsporen van zijn mentor Altaïr en gaat op een reis vol ontdekkingen en openbaringen. Maar het is een levensgevaarlijke reis. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren. Ezio s pelgrimstocht verandert in een race tegen de klok en betekent zijn laatste strijd tegen de Tempeliers. Revelations bevat ook de terugkeer van de bekroonde multiplayer modus, welke verfijnder en nog uitgebreider wordt, zodat spelers hun sluipmoord vaardigheden kunnen testen tegenover anderen over de hele wereld.


The Elder Scrolls V: Skyrim
Release: 11 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

We zijn nu twee honderd jaar verder sinds Oblivion en bevinden ons in het noorden van Tamriel. Draken zijn terug gekeerd, ondanks ze duizenden jaren geleden zijn verbannen uit Tamriel. De Elder Scrolls hadden het verspeld. Na de vernietiging van Staff of Chaos, de verschijning van Numidium, de gebeurtenissen bij de Red Mountain, de opening van de poorten naar Oblivion en tot slot een burgeroorlog tussen de mensen in Skyrim kon het niet anders. Draken verschijnen in steeds grotere aantallen en uiteindelijk zelfs Alduin zelf.

Jij, de laatste dragonborn, hebt, gezegend door de goden, dezelfde krachten als de draken. Dragonborn kunnen vechten met draken op een geheel ander niveau.


Call of Duty: Modern Warfare 3
Release: 8 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Continuing with the tales of bravery and confrontation in battle, this eighth entry in the Call of Duty franchise (in addition to an action-adventure spin-off from Sledgehammer Games) is due out in 2011.


Uncharted 3: Drake's Deception
Release: 1 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

In het derde deel is Nathan Drake op zoek naar een legendarische vergeten stad. Dat leidt onze hoofdrolspeler uiteindelijk naar een Arabisch schiereiland en de Rub' al Khali woestijn, ook wel bekend als de Empty Quarter.


Battlefield 3
Release: 28 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Battlefield 3 is een nieuw deel in een groeiende reeks van FPS games. Wat begon met Battlefield 1942, dat zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelde, heeft via Vietnam de sprong gemaakt naar de hedendaagse tijd en is, na een eenmalig uitstapje in de toekomst, weer veilig aanbeland in de hedendaagse tijd. De makers willen met dit spel de Battlefield game maken die ze vanaf het begin voor ogen hadden. Battlefield 3 moet voor het eerst echt commercieel succes gaan brengen.


Batman: Arkham City
Release: 21 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Batman: Arkham City builds upon the intense, atmospheric foundation of Batman: Arkham Asylum, sending players soaring into Arkham City, the new maximum security home for all of Gotham City's thugs, gangsters and insane criminal masterminds.

Set inside the heavily fortified walls of a sprawling district in the heart of Gotham City, this highly anticipated sequel introduces a brand-new story that draws together a new all-star cast of classic characters and murderous villains from the Batman universe, as well as a vast range of new and enhanced gameplay features to deliver the ultimate experience as the Dark Knight.


Rage
Release: 7 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Rage is a groundbreaking first-person shooter set in the not-too-distant future after an asteroid impacts Earth, leaving a ravaged world behind. You emerge into this vast wasteland to discover humanity working to rebuild itself against such forces as raider gangs, mutants, and the Authority -- an oppressive government regime that has a special interest in you in particular.

Featuring intense first-person action, vehicle combat, an expansive world and jaw-dropping graphics powered by id's revolutionary idTech 5 technology, Rage continues the legacy of design studio Id Software in delivering an experience like no other.


Dark Souls
Release: 7 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki

The spiritual sequel to Demons Souls, the action RPG Dark Souls is set in a rich, dark fantasy universe. Intense action within the dungeons, encounters with terrifying enemies and innovative online features combine for a unique gaming experience. Dark Souls' world breaks down barriers with a fluid design encourages exploration and promotes an adaptation experience. At a time when the players come face to face with terrifying enemies and find new areas, the infallible system and reward challenge takes possession of everything to offer a sense of achievement without equal.


Dead Island
Release: 9 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

The island of Banoi is a lush, tropical paradise in the South Pacific where its flagship Royal Palms Resort serves as the ultimate getaway for vacationers with money to burn. However, all good things must soon come to an end - and the picturesque resort falls into madness, carnage and chaos after a mysterious and contagious zombie outbreak claims its once peaceful atmosphere. Cut off from the rest of the world, only four individuals who strangely find themselves immune to zombification have the power to protect the remaining survivors from the horrors of the island, to discover what's really going on and find a way to escape before their own fatal ends.


Resistance 3
Release: 6 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Resistance 3 is een Science Fiction First Person Shooter ontwikkeld door Insomniac Games en wordt gepubliceerd door Sony Computer Entertainment voor de PlayStation 3. Het spel is het vierde deel in de Resistance serie. Het zal het eerste deel zijn die 3D en PlayStation Move ondersteund en de eerste game met een PSN Pass. Het spel zal ook speelbaar zijn met de PlayStation Sharp Shooter attachment.


Driver: San Francisco
Release: 2 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

With crime lord Charles Jericho now on the loose San Francisco faces a terrible threat. Only one man can stand against him. He has driven the streets of a hundred cities, spent his whole life putting criminals behind bars. But to take Jericho down, there can be no turning back, and he knows that this may very well be his last ride. His name is John Tanner. He is the Driver.

Driver: San Francisco marks the return of the blockbuster driving franchise. Gamers play John Tanner, a hardened detective involved in a relentless manhunt throughout the City by the Bay. Thanks to a groundbreaking gameplay feature, players can now seamlessly shift between more than a hundred licensed vehicles, keeping them constantly in the heart of the action. With its timeless atmosphere, unique car handling and renewed playability, Driver: San Francisco offers the free-roaming, classic, cinematic car chase experience.


Deus Ex: Human Revolution
Release: 26 augustus 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Deus Ex: Human Revolution is een first-person role-playing game die ontwikkeld wordt door Eidos Montreal, de studio die momenteel ook Thief 4 in ontwikkeling heeft. Deus Ex: Human Revolution is een prequel op de allereerste Deus Ex game, die zo'n 10 jaar geleden exclusief voor de PC verscheen.


Ratchet & Clank All 4 One
Release: 21 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
Dead Rising 2: Off the Record
Release: 14 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
PES 2012
Release: 14 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
FIFA 12
Release: 30 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Ico & Shadow of the Colossus
Release: 27 september 2011
Video's
Screenshots
F1 2011
Release: 23 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
From Dust
Release: 13 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Warhammer: Space Marine
Release: 9 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Limbo
Release: 20 juli 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Limbo is a black and white puzzle-platforming adventure that puts players in the role of a young boy traveling through a hostile world in an attempt to discover the fate of his sister.


Castle Crashers
Release: 3 november 2010 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

This four player RPG adventure will let you hack, slash, and smash your way to victory. Featuring hand-drawn characters, Castle Crashers delivers unique hi-res illustrated visuals and intense gameplay action. Play with up to three friends and discover mind-boggling magic and mystery in the amazing world created just for you!

The PlayStation 3 version of Castle Crashers adds in an additional minigame mode for players to kick back with when the action gets too frantic. In the Volleyball minigame, you can play local or online (with up to 8 players, 4 per side on a console) with cool serving/spiking moves, available AI teammates, stats for each character, and leaderboards to track stats.


Pac-Man Championship Edition DX
Spelers: 1 | Release: 24 november 2010 | Video's | Screenshots | Wiki

Celebrating the 30th anniversary of Pac-Man and following up on the 2007 award winning title, Pac-Man Championship Edition DX bolsters the beloved arcade formula by offering even more sophisticated mazes, modes, and enhancements. It'll be a celebration for fanatics and a new generation of players alike. Building upon PAC-MAN Championship Edition’s original six courses, the new game features more than 100 varied and mind-boggling mazes to navigate. Several new modes will also be available to test a player's pellet-munching aptitude. In Time Attack Mode, players will vie for the quickest clear time. Fulfill a series of objectives in Mission Mode or compete to devour the most number of ghosts gobbled in Ghost Mode.

With brand new visual variations and music, plus all the great features found in the first PAC-MAN Championship Edition including mazes that dynamically change shape during gameplay, PAC-MAN Championship Edition DX is a game worthy of the rotund hero's 30th birthday.


Joe Danger
Spelers: 1-2 | Release: Juni 2010 | Video's | Screenshots | Wiki

You are Joe Danger, the world's most determined stuntman. You live to thrill the crowd and break World Records. Take on your friends or race against your rivals – the reckless Team Nasty. You laugh in the face of danger, and it laughs back, as you bounce from boulder to boulder, on fire, towards that pile of mousetraps. Freeze the game at any point and edit your level however you want it. Once you are finished, share the joy.


Peggle
Spelers: 1-2 | Release: 27 februari 2007 | Video's | Screenshots | Peggle | GoT topic

Wield mystifying Magic Powers, rack up huge bonus points and make shots you'll smile about for weeks. Amidst all this fevered action, only one question remains: Can you become a Peggle Master?


Braid
Spelers: 1 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Explore the human condition and manipulate time as our hero Tim leaps onto the PlayStation Network in the lush, painterly world of Braid, a puzzle-platformer that takes you from a house in the city on a journey through a series of worlds to solve puzzles and rescue the princess. In each world, you have a different power to affect the way time behaves, including the ability to rewind, create parallel realities and utilize time dilation to overcome the many obstacles in your path. There is no filler in this game; every puzzle shows you something new and interesting about the game world.


Trine
Spelers: 1-3 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Trine is a fantasy action / platform game where the player can create and use physics-based objects to beat hazardous puzzles and threatening enemies. Three heroes are bound to a mysterious device called the Trine in a quest to save the kingdom from evil and the player can at any time freely choose whoever is best suited for the upcoming challenge or puzzle.

Trine has full support for Trophies and also features a Platinum Trophy as the ultimate reward.


Battlefield 1943 : Pacific
Spelers: 24, enkel multiplayer | Video's | Wiki | GoT topic

In Battlefield 1943 neem je het met 24 man tegen elkaar op. In deze WWII First Person Shooter kan je zowel ter land, ter zee en in de lucht uitmaken wie de sterkste is, de United States Marine Corps of de Imperial Japanese Navy.

Voorlopig zijn er 3 klassieke mappen, Guadalcanal, Wake Island en Iwo Jima (u wellicht bekend van de film Flags of our Fathers). Bij ervaren Battlefield fans doen deze namen zeker een belletje rinkelen.
Je krijgt de kans om een nieuwe map, Coral Sea, vrij te spelen na 43 miljoen (!) gedode vijanden.
In Battlefield 1943 krijg je de keuze uit 3 soldaten: infanterie, scout of rifleman.

De game is exclusief beschikbaar via download, en is enkel te spelen in multiplayer mode!


Fat Princess
Spelers: 32 online | Video's | Wiki | GoT topic

Frantic and fun, Fat Princess pits two hordes of players against each other in comic medieval battle royale. Your goal is to rescue your beloved princess from the enemy dungeon. There’s a catch though: your adversary has been stuffing her with food to fatten her up and it’s going to take most of your army working together to carry her back across the battlefield.

You can switch between five different character classes literally at the drop of a hat: the fearless Warrior, the steadfast Archer, the mystical Mage, the tireless Worker, and the deadly Priest. In order to triumph, players must combine their skills and work together.


WipeOut HD
Spelers: 1-2 offline, 1-8 online | Video's | Wiki | GoT topic

WipEout HD features a selection of the best tracks taken from previous versions of the series, meticulously crafted and fully reworked to showcase the power of PS3. Available exclusively as a download on PLAYSTATION Store and featuring 1080p High Definition visuals running at a breathtaking 60 frames per second, WipEout HD represents the future of the iconic anti-gravity racing series when it launches in late 2007.

For the first time, players will have the option of steering their anti-gravity ships to victory in a whole new way thanks to the SIXAXIS Wireless Controller; a feature that, combined with true High Definition graphics, will have racers on the edge of their seats as they take on the best from around the world in online multiplayer modes.

An expansion pack for Wipeout HD entitled Wipeout HD Fury was released on the PlayStation Store worldwide on 23 July, 2009. The pack consists of eight new tracks, 13 new ship models, and three new game modes including Eliminator, Zone Battle, and Detonator. The add-on also includes a new 80-event campaign mode, a redesigned menu interface, and several new Trophies

http://tweakers.net/ext/f/JE5rYZbTwhYaoFQxwoFMgF2E/full.jpg

Allereerst moeten al deze mensen bedankt worden voor hun bijdrage aan de startpost: Arx, Vanholm, Meelobee, Opslaghond, Vancent, FeaR, philotra, scorpie, PromoX, inanc, master007, Frank J., -GF-Annihilator, Laszlo, ymmv, JeepXJ89, Armada en Efbe!

Post zoveel mogelijk content in dit topic!
Heb je een game gezien die we zeker met ons allen _moeten_ zien, post dan lekker wat screenschots in dit topic. Tegenwoordig hebben we allemaal breedband internet, dus we kunnen heus wel verwerken! *O* Maar mochten de screenshots buiten proportioneel groot zijn, optimaliseer hem dan even met je favoriete image editor. Wat je ook kunt doen is gebruik maken van http://imageshack.us/ of www.photobucket.com/ die niet alleen gratis screenshots hosten, maar ook nog eens de screenshots optimaliseren. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de startpost, zoals updates, nieuws en verbeteringen, dan mag je me op de hoogte brengen via DM. Rest mij alleen nog het volgende: Happy posting in het PS3 Ervaringen Topic!
:)

[Voor 255% gewijzigd door PromoX op 18-11-2011 15:35]

And I'm the only one and I walk alone.


 • FeaR
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 21:16

FeaR

ModeratoR Consumentenelektronica

In GoT we trust

Nou, sinds gisteren heb ik onderstaande thuis liggen en kan er nog niet echt aan wennen...


Ik mis gewoon echt het gevoel van snelheid in de game. Kom ik het rechte stuk op met mijn Lamborghini en het lijkt alsof ik met 80km/u over een landweggetje rijdt. Maar de game geeft vrolijk aan dat ik de 240 km/u aan het aantikken ben. Wellicht ben ik te veel Forza gewend...

Some people just need a high-five.... In the face.... With a chair.


 • Bellerophon
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 10-02-2017

Bellerophon

Persona non grata

Pierz schreef op dinsdag 30 augustus 2011 @ 15:49:
[...]


Ben je niet in de war met amazon.co.uk?
Nee totaal niet :)
Had juist bewust de link geplaatst van amazon.com
OPSLAGHOND schreef op dinsdag 30 augustus 2011 @ 21:01:
Vorige week nog het nieuws dat Kevin Butler zou stoppen bij Sony;
[video]
Hahaha O+ Ow KB O+
Rin schreef op woensdag 31 augustus 2011 @ 01:43:
[...]

Als ze 1 game mogen reviven voor het playstation merk is het deze wel. Deze game samen met wipeout stonden voor mij echt synoniem voor de 2de generatie PSX line up destijds.
Precies, die games waren geniaal :Y Brings me back...

http://nationaltraffic.co.uk/pimages/livevidTHUMBS/DD2pit.jpg

[Voor 60% gewijzigd door Bellerophon op 31-08-2011 07:33]

PSN: Bellerophon-

En wederom dominantie voor de PS3 in Nederland:

1 DEUS EX/HUMAN REVOLUTION (PS3) SQUARE ENIX
2 DEUS EX/HUMAN REVOLUTION (XBOX 360) SQUARE ENIX
3 DEUS EX/HUMAN REVOLUTION (PC) SQUARE ENIX
4 DRIVER/SAN FRANCISCO (PS3) UBISOFT
5 CALL OF DUTY/BLACK OPS (PS3) ACTIVISION BLIZZARD

6 NEW SUPER MARIO BROS (Wii) NINTENDO
7 THE SIMS 3 (PC) ELECTRONIC ARTS
8 DRIVER/SAN FRANCISCO (XBOX 360) UBISOFT
9 WII PLAY MOTION (Wii) NINTENDO
10 WII PARTY (Wii) NINTENDO

PS3 only lijst:

1 DEUS EX/HUMAN REVOLUTION SQUARE ENIX

2 DRIVER/SAN FRANCISCO UBISOFT

3 CALL OF DUTY/BLACK OPS ACTIVISION BLIZZARD

4 GRAN TURISMO 5 SONY

5 SNIPER/GHOST WARRIOR EASY INTERACTIVE

6 L.A. NOIRE TAKE - TWO INTERACTIVE

7 CALL OF DUTY/MODERN WARFARE 2 ACTIVISION BLIZZARD

8 DIRT 3 CODEMASTERS

9 INFAMOUS 2 SONY

10 MORTAL KOMBAT WBIE

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop

Sony heeft sinds 2009 een patent op een Wii-u achtige technologie;

bron1: http://www.neogaf.com/for...hp?p=30677353&postcount=1
bron2: http://www.freepatentsonline.com/EP2359915A1.pdf

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • SuperflipNL
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 04-01 12:39
Heeft iemand ervaring met het kopen en/of gebruiken van de nieuwe Sony Wireless Stereo headset (model SCPH-98077)?

Wordt gesproken over een verkoop datum van 6 september. Echter is de verkoop in Europa nog niet bevestigd.

Website Sony
Verkoop Gamestop
Verkoop Amazon

BFV: SuperflipNL [PS4]


 • El_V
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 17:50


Mijn collectie. ben er best trots op :) meeste games zijn voor budgetprijzen gekocht op games als fifa 11, bad company 2 en uncharted 2 na.

Ik moet er wel nog een aantal uitspelen.. onderste rij is sowieso allemaal uitgespeeld.

Verder heb ik ook nog god of war 1 + 2, god of war 3 en la noire maar die zijn momenteel uitgeleend.
ook heb ik wel meer games uitgespeeld maar die staan er niet bij omdat ik die zelf geleend heb van mensen.

musthaves voor de rest van het jaar:
- uncharted 3
- battlefield 3

verder natuurlijk wel meer titels maar daarbij kan ik mooi wachten tot ze flink in prijs zijn gezakt

 • CLB
 • Registratie: oktober 2004
 • Niet online
CLB schreef op donderdag 29 september 2011 @ 18:51:
Gisteren Uncharted 2 uitgepakt, had ik toentertijd gekregen bij m'n PlayStation 3 (met kerst haha)
maar wat een game is dat zeg.. Nu op 44% ofzo in 4,5 uur tijd, vind het erg mooi en speelt lekker weg.
Is deel 1 net zo'n toffe game of heeft die minder inhoud, minder puzzels enzovoort?
DPhoenix schreef op donderdag 29 september 2011 @ 19:11:
Ik vond Uncharted 1 iets minder leuk als deel 2 doch heb me uitstekend vermaakt.
Zelfde sfeer en actie. Ik zeg; gewoon kopen!
Psyonara schreef op donderdag 29 september 2011 @ 20:30:
Deel I is gewoon een lager tempo maar even misschien wel meer sfeervol dan het 2de deel.
Puur om de Flora en Founa e.d. Locaties zeker waard om te spelen.
EfBe schreef op vrijdag 30 september 2011 @ 09:57:
Ik vond uncharted 1 beter dan uncharted 2
(maar uncharted nog wel erg erg goed), dus ik zou die zeker spelen!
Hoppa, nu eerst deel 2 uitspelen en dan lekker deel 1!

Asus ZenBook BX410UA-GV182R: 14,0" 1920x1080 mat IPS/ Intel HD 620 / Intel Core i5-7200U 3,1GHz/ 8192MB 2133MHz RAM
512GB SSD + 2TB HDD/ Backlight keyboard, BlueTooth, Wi-Fi AC, HDMI, USB 2.0, USB 3.0, USB C, Cardreader / Windows 10 Pro 64 bit


 • Greatsword
 • Registratie: februari 2010
 • Niet online

Greatsword

"...Terra Incognita..."

En ja hoor, weer prima geregeld bij Gamersland. Gisteren middag besteld vandaag binnen.
Ben benieuwd naar de 2 DLC thema's ;)

Edit thema's vallen tegen, het mist gewoon het muziek element.

In the box:

[Voor 11% gewijzigd door Greatsword op 11-10-2011 17:42]

“…There is nothing either good or bad, but thinking makes it so…”


 • CLB
 • Registratie: oktober 2004
 • Niet online
Lijkt me ook wel leuk:

Asus ZenBook BX410UA-GV182R: 14,0" 1920x1080 mat IPS/ Intel HD 620 / Intel Core i5-7200U 3,1GHz/ 8192MB 2133MHz RAM
512GB SSD + 2TB HDD/ Backlight keyboard, BlueTooth, Wi-Fi AC, HDMI, USB 2.0, USB 3.0, USB C, Cardreader / Windows 10 Pro 64 bit


 • Convoy
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 18-01 15:57

Convoy

g44p

Iemand enige idee misschien, heb dit nu al met F1 2010 & BF3 8)7 Kan dus met geen mogelijkheid online komen :'( Zowel op de PS3 als op de PC krijg ik deze fout:

http://i43.tinypic.com/2p18m.png

 • Jumpman
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 15-01 21:21
El_V schreef op vrijdag 28 oktober 2011 @ 21:12:
uncharted 3 schijnbaar overal al te koop. iemand al gehaald en gespeeld?
Zeker:Fantastische game! De Donkey Kong Country van deze generatie consoles.

[Voor 44% gewijzigd door Jumpman op 02-11-2011 17:31]

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.

Ik had mijn 80GB vol, dusja.. Dan liever zo groot mogelijk.

Toch ben ik bezig mijn fat te open, en even te kijken naar de koelpasta. Ik heb alles los, maar ik krijg de rechterzijde van de achterkant (connectoren) niet los.

Daar dus de linkerkant, Er lijkt onder het moederbord nog een gemene schroef te zitten.

PSN: Gaiajohan || XBOX Live Gaiajohan || 2480Wp @ 260° West, 35° helling PVOutput

EfBe schreef op maandag 31 oktober 2011 @ 09:04:
[...]

Volg deze stappen: http://www.ifixit.com/Gui...ht-of-Death-Repair/3654/1

Duidelijke foto's, wanneer je wat los moet maken, dan kom je er vanzelf :)
Ik had t gister al opgelost :). iets anders model binnenkant was het..

Mediamarkt Groningen heeft overigens deze week de 160GB model voor €199.

het zou me niks evrbazen als de 320GB voor 199 bij de Mycom een 'zetfout' is.. Zal wel de 160GB moeten zijn.

//edit
Mediamarkt Leeuwarden heeft de 160GB voor 188euro.

[Voor 29% gewijzigd door GAIAjohan op 31-10-2011 23:45]

PSN: Gaiajohan || XBOX Live Gaiajohan || 2480Wp @ 260° West, 35° helling PVOutput


 • FikkieHo
 • Registratie: augustus 2006
 • Laatst online: 18-01 17:15

FikkieHo

Wokmaster

Ug, ik hoop dat de EU update voor PSN+ er ook zo ongeveer uitziet. Crash Bandicoot!http://blog.us.playstation.com/2011/10/31/playstation-plus-november-sneak-peek-free-hydrophobia-prophecy-and-more/

Vliegtuigjes bouwer - i.o.

Dalsium schreef op woensdag 02 november 2011 @ 20:42:
Ik ben aan het kijken naar een nieuwe tv icm een ps3. Ik twijfel echter nog over 3d.

Wat zijn jullie ervaringen met 3d gamen, een waardevolle toevoeging en wil je eigenlijk niet anders of is het een leuke gimmick maar de extra investering niet waard? Maakt actief of passief 3d nog uit?
Ik zou voor deze gaan :9 ;

Klik --> Sony HMZ-T1 Personal 3D Viewer

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght

Iemand die het ook is opgevallen dat de doosjes van PS3-games steeds goedkoper/slapper worden? Het valt mij op dat ze vele scherpere randen hebben en ook van mindere kwaliteit zijn dan de oude doosjes. Dat is overigens begonnen toen het nieuwe PS3-logo kwam. Het lijkt erop dat ze bezuinigen op de doosjes.

oude logo met stevige doosjes:


nieuwe logo met slappe doosjes met scherpe randen:

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 17-01 19:27
Skyrim aan het spelen, supervet :D

De collectors edition kopen is echt een aanrader, zit zo'n beetje het mooiste artbook van de laatste jaren bij! En het drakenbeeldje is ook erg mooi.

Ps4/switch gamer

Vandaag op PS3: MW3 (€40) en 2x DJ Hero 2 (€17 p.s.) voor €0 gekocht. Huh?*O*

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Uniciteit
 • Registratie: maart 2010
 • Niet online

Uniciteit

1+1 is niet altijd 2

Advies nodig!

Uncharted heeft me nooit zo getrokken (wellicht omdat ik er nooit wat over heb opgezocht), maar na al die geweldige reviews begin ik toch sterk te twijfelen. Ik wil zoiezo deel 1 en deel 2 dan uitspelen, dus nu heb ik een mooie aanbieding gevonden: Uncharted 1 + Uncharted 2 voor een totaalprijs van 34 euro (+2 euro verzendkosten).

Het goedkoopste wat ik op budgetgaming, en hier in de pricewatch, kan vinden is de Dual Pack voor minimaal 40 euro (excl. verzending). Of elk los ongeveer 45 euro bij elkaar.

Dan vind ik 34 euro wel mooi. Ik heb geen idee of het de dual pack is met dat lelijke doosje, aangezien de tekst is "Uncharted 1 + 2" met dit plaatje:Als het dus echt los is, dan is dat zeker mooi meegenomen want dan heb je mooie originele doosjes voor slechts 34 euro. Als het dual pack is, oke, jammer, maar nog steeds wel een redelijke prijs.

Twijfel, twijfel. Zal ik het doen? Uncharted 1 + Uncharted 2 voor 34 euro (+ 2 euro verzendkosten). Aanbieding is tot en met morgen geldig...

En tegen de tijd dat ik deze twee spellen goed heb uitgespeeld hoop ik, dat als ik de serie leuk vind, dat Uncharted 3 voor een mooie prijs (40 euro ofzo?) beschikbaar zal zijn.

[Voor 7% gewijzigd door Uniciteit op 12-11-2011 16:40]


 • SkyStreaker
 • Registratie: juni 2002
 • Laatst online: 05:02

SkyStreaker

Draaierig!

Ter informatie, hier de mogelijkheid om nù, al je oude ps3's/psp's te deactiveren!

http://us.playstation.com/support/answer/index.htm?a_id=2616 (how-to pagina)

Dit heb ik nu dus dan ook gedaan:Voor mij betekende dit heel erg veel, aangezien ik oude ps3's heb gehad!

[Voor 5% gewijzigd door SkyStreaker op 27-11-2011 18:47]


 • -Thunder-
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 18-11-2018

-Thunder-

Freude ahm fahren.

Na aanleiding van Sagat even een poll gemaakt :P

Poll: Hoe veel spellen heb jij voor de PS3 ? Zonder PSN games!
0 tot 10 stuks
10 tot 20 stuks
20 tot 30 stuks
30 tot 40 stuks
Nog veel meer!

Ook een poll maken? Klik hier

Blij Met Wilco


 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 17-01 19:27
LuPo schreef op vrijdag 02 december 2011 @ 08:59:
[...]


Ah ik zie het. Mooi!

Laat je trouwens zo veel mogelijk in het plastic of kan je dat niets schelen? Bij sommige collecties zie je dat de persoon alles niet open maakt. Mij lijkt het, als verzamelaar, veel leuker om alles uit te kunnen stallen enzo. Als je alles in plastic laat ben je meer een handelaar die het later nog wil doorverkopen ofzo. :P
Ik pak bijna alles uit, alleen als het echt een zeldzame CE is laat ik hem gesealed. Meestal speel ik namelijk ook gewoon de game uit de CE, maar als ik voorlopig nog niet van plan ben de game te spelen of ik hem al gespeeld hebt dan laat ik hem ook sealed. (bijv. bij assassins creed, ik heb deel 1 en 2 geloof ik 3x ofzow.
Trouwens vandaag ook nog wat leuks binnen (sorry ff geen eigen pic).

De uncharted 3 dual shock controller + uncharted 3 steelbook (alleen in azie uitgebracht).

[Voor 4% gewijzigd door NinTeNdO_FrEaK op 02-12-2011 23:00]

Ps4/switch gamer

NinTeNdO_FrEaK schreef op vrijdag 02 december 2011 @ 23:00:
[...]

Ik pak bijna alles uit, alleen als het echt een zeldzame CE is laat ik hem gesealed. Meestal speel ik namelijk ook gewoon de game uit de CE, maar als ik voorlopig nog niet van plan ben de game te spelen of ik hem al gespeeld hebt dan laat ik hem ook sealed. (bijv. bij assassins creed, ik heb deel 1 en 2 geloof ik 3x ofzow.
Trouwens vandaag ook nog wat leuks binnen (sorry ff geen eigen pic).

De uncharted 3 dual shock controller + uncharted 3 steelbook (alleen in azie uitgebracht).
[afbeelding]
Hier een foto'tje van mijn bescheiden collectie (uiteraard wel veel meer 'gewone' games). ;)Van goedkoop naar duur:
Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition - €15
BioShock 2 Special Edition - €17,49
Fallout: New Vegas Collector's Edition - €24,99
......
Uncharted 3: Drake's Deception Explorer Edition - €149,99 :+

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WPAangezien bij m'n U3 Explorer Edition een mooie figurine zat (zie hierboven), kon ik me niet bedwingen toen ik deze in de winkel zag:

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP

NinTeNdO_FrEaK schreef op donderdag 01 december 2011 @ 19:50:

Ik verzamel zelf Collectors Editions en press kits. Volgens gamecollector heb ik 173 ps3 entries (dus inclusief press kits, dubbele edities etc.)

Voor mijn collectie (ps3 alleen)

Zie http://collectorsedition.org/forums/showthread.php?t=5921
Wow dude wat een vette verzameling! Ben echt stik jaloers! Ik sta me wel eens te vergapen bij al die vette figurines die je wel eens in de betere game winkels zien staan. Maar ik heb er gewoon geen plek voor. Binnenkort ga ik verhuizen en krijg ik ruimte te over dus dikke kans dat is soms eens de portomonnee ga trekken voor wat mooie spulletjes... PS3 heeft veel CE enzo zeg! maar 360 heeft toch minstens zo veel denk ik?

Ik ga denk ik maar figurines sparen ofzo: laatst deze kratos gezien:Daar kan ik echt wel een tijdje naar kijken.

[Voor 11% gewijzigd door swopdark op 07-12-2011 12:40]

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop

Aangezien m'n vriendin en ik LittleBigPlanet heel leuk vinden heb ik een Sackboy gekocht. Hij is 33cm groot en staat nu trots op de kast. :P

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • iPodKiller
 • Registratie: september 2010
 • Niet online

iPodKiller

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hallo Tweakers,

Mijn broer heeft recent bij http://www.console-solution.nl/ een PS3 controller gekocht en wij denken dat dit een fake controller is.

De barcode is niet hetzelfde als bij mijn controller die bij mijn ps3 standaard erbij zat (zie foto's)

De controller buttons en joysticks voelen erg stroef aan en kan niet normaal snipen bij BF3 bijvoorbeeld.

De R1/L1 buttons voelen los aan, alle buttons hebben een hardere klik tegenover mijn nieuwe standaard ps3 controller(2-3 weekjes oud)

De trilfunctie geeft een heel raar geluid, robotachtig/zoemend kun je het noemen.

Ik denk dat ik hier met een fake controller te maken heb, ik wil graag jullie meningen weten hierover, en natuurlijk ga ik dit allemaal nog uitzoeken, en Sony ga ik zeker bereiken hiermee en de webshop zelf, want dit kan niet, 36 euro betalen voor een neppe controller.

Zie de foto's van de barcode :

Mijn PS3 controller die standaard bij de PS3 zat :


De waarschijnlijk fake controller van mijn broer:
Het uiterlijk van de stickers kan compleet verschillend zijn:
Hier mijn twee originele Dualshocks:

PSN: Gaiajohan || XBOX Live Gaiajohan || 2480Wp @ 260° West, 35° helling PVOutput

Mooie PS3 (de eerste keer dat Sony een speciale PS3 laat drukken ipv schilderen/plakken);

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • nioz
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 06-01 16:27
Richard! schreef op zondag 19 februari 2012 @ 11:54:
Hoe kan het dat de downloadsnelheid van mijn PS3 zo belachelijk laag is? Ik heb 50Mbit internet en download op mijn Mac met 5.8 MB/s. Nu ben ik op me PS3 een aangekochte game aan het binnenhalen en na een uur is hij 6% verder, en loopt de download echt amper met 1MB/s.

Playstation is nog bekabeld aangesloten ook.
Ik hoor het wel vaker, bij een vriend van me met KPN adsl is het ook vrij langzaam. Bij mij komt alles echter lekker snel binnen, nooit problemen gehad (heb ziggo). Maargoed kan natuurlijk ook aan tijdstippen van downloaden liggen ofzo?


Is er trouwens iemand bekend met 'regenboog' patronen op playstation 3 discs?
Mijn ps3 leest mijn uncharted 3 en God of War 3 discs niet meer en deze hebben ook allebei een soort olie/regenboog patroon op de data kant. Normale discs, zonder dat patroon, worden direct en zonder problemen gelezen. Ik weet dus niet of het aan de ps3 ligt.
Ik heb alleen hier iets bruikbaars kunnen vinden: http://answers.yahoo.com/...qid=20110302105058AAY2w2B
Daar stelt iemand dat de ps3 waarschijnlijk te warm wordt en de disc daardoor vervormt (misschien toch een ps3 probleem dus?)... na wat verder google werk las ik echter ook posts dat mensen zeiden dat zo'n patroon 'normaal' is en gewoon resultaat kan zijn van het persen van de disc. Iemand die hier toevallig ervaring mee heeft of ook regenboog discs heeft? Uncharted 3 is net twee weken oud, zou het zonde vinden als mijn ps3 hem kapot heeft gemaakt, of als hij gaar uit de fabriek is gekomen.

Edit:
even een foto gemaakt, links is een normale disc, rechts is Uncharted 3 inclusief mooi regenboog patroon.

[Voor 8% gewijzigd door nioz op 19-02-2012 20:39]


 • Plakjekaas
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 19:27
Ik heb een vraag over mijn tv meubel.

Ik heb bij leenbakker een mooi meubel gekocht.
Lijkt op deze:Nu wil ik hier dolgraag mijn PS3 in kwijt. De ruimte is vrij groot.
Als de PS3 erin staat heb ik aan de beide zijkanten ongv. 20 cm over.
De hoogte is ongv. 15 cm. Lijkt me ook voldoende.

De achterplaat heb ik weggelaten. En de tv meubel staat ongv 10 cm van de muur.

Zou mijn PS3 hier genoeg koeling krijgen?

 • Jumpman
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 15-01 21:21
FeaR schreef op zondag 26 februari 2012 @ 14:42:
[...]


PS3-controller laadt op in elk apparaat met USB. Helaas is het enige wat niet werkt een 230 V naar USB-omvormer.
Die werkt wel, alleen werken ze niet allemaal. Ik heb er nu ook één die mijn PSP GO oplaad. Het is een noname, dus het is gokken of het werkt of niet.

Ook heb ik deze originele Sony Playstation accesoires oplader een keer bij de FRS gekocht voor € 5,00 (doet ook de (Apple iDevices):

[Voor 14% gewijzigd door Jumpman op 27-02-2012 07:45]

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.

Uncharted 4 incoming?
Op de Noorse PlayStation Facebook pagina is een redelijk opmerkelijke teaser geplaatst die wel eens de voorbode van een nieuwe Uncharted game kan zijn.Op de community werd namelijk de bovenstaande foto van de Noorse ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen geplaatst met een balk voor zijn kop waar Uutforsket op staat. Dit betekent vrijwel hetzelfde als Uncharted. Ook werd er een teaser website gelanceerd ( http://uutforsket.no/ ) die een kroontje laat zien, Uncharted achtige muziek laat horen en de datum van morgen groot in beeld heeft staan.
Uncharted 3 kreeg een gelijkaardige Deense teaser ...
http://inthegame.nl/nieuw...uncharted-4-aangekondigd/

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • SToRM666
 • Registratie: juli 2005
 • Laatst online: 13-01 23:10
De geheimzinnige PS3 game die vandaag aangekondigd ging worden is God of War Ascension :)Ik heb er al zin in :9

Edit: het nieuws staat ook al op tweakers: nieuws: Nieuwe God of War wordt prequel

[Voor 84% gewijzigd door SToRM666 op 19-04-2012 12:11]

PSN id: NL_SToRM

Toeggeven is de playstation move een stukje hardware dat ik niet erg vaak hebt gebruikt ondanks dat het eigenlijk best wel goed gesupport werd door grotere games. Zonde dat de hype van Kinect de Move eigenlijk totaal overrompeld heeft... Toch komt er nu een game voor Move waarvoor ik het stof wel weer even van mijn move controller zou willen afstoffen:

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop


 • othie
 • Registratie: oktober 2011
 • Laatst online: 18-12-2021
Weet iemand waar ik de nieuwe PS3 Blu-Ray Remote in NL kan halen?

Het gaat dan om deze:

De nieuwe PS3 schijnt nu ook in Nederland "ontdekt" te zijn door de manager van E-plaza in Heerlen;
@janmeijroos graag gedaan heb net ook al de eerste prijsindicatie gecheckt dit is niet definitief maar tochBron: https://twitter.com/nandotarici

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • Jorn1986
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 22:54
Ja, het is definitief: de PS3 Ultra Slim wordt verkrijgbaar vanaf 28 september!

Kreeg dat als nieuwsbrief.

Link naar de site: Klik: ''PS3 wordt kleiner en lichter''
Een strak nieuw ontwerp als thuis voor al je favoriete games en features: dit is hét moment om een PlayStation 3 in huis te halen.

PlayStation 3 biedt je voor een geweldige prijs het ultieme op het gebied van games en home entertainment en dit systeem is nu verkrijgbaar in een opvallende uitvoering die je huiskamer zeker zal opfleuren.

Het nieuwe PS3-systeem is vanaf 28 september 2012 verkrijgbaar in twee versies, eentje met een opslagcapaciteit van 500 GB en een goedkopere variant met een opslagcapaciteit van 12 GB. Of je nu direct gedenkwaardige en gezellige familieavonden wilt of je systeem met allerlei fantastisch entertainment wilt volproppen, wij hebben de juiste PS3 voor jou!

Het nieuwe systeem geeft je de flexibiliteit om je PS3-ervaring helemaal naar eigen wens aan te passen: begin met een model van 12 GB en breidt de opslagruimte uit door een speciale harde schijf van 250 GB aan het systeem te koppelen. Dit is slechts één van de geweldige randapparaten die tegelijk wordt gelanceerd met een aantal andere essentiële accessoires zoals een verticale houder zodat je kunt kiezen hoe je de nieuwe PS3 neerzet.

De PlayStation Store voor PS3 wordt om de lancering van het nieuwe systeem te vieren in oktober 2012 in een nieuw jasje gestoken, zodat je de door jou gewenste content nog eenvoudiger kunt vinden en downloaden.

Hou eu.playstation.com/ps3 en PlayStation.Blog op blog.eu.playstation.com in de gaten voor meer informatie over de kleinere en lichtere PS3.

[Voor 74% gewijzigd door Jorn1986 op 19-09-2012 18:49]


 • DBreda
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 18-01 11:43
Vandaag heeft m'n PS3 uit 2008 (hij was op) plaatst gemaakt voor de nieuwe PS3. Echt een groot verschil natuurlijk van de 1e naar 3e generatie. Ik kan alleen de optie om met mijn afstandsbediening van mijn Sony Bravia de PS3 te bedienen nog niet vinden. Iemand die weet hoe ik dat kan instellen?


 • PBP
 • Registratie: mei 2011
 • Laatst online: 18-01 09:35
Cybpraetorian schreef op vrijdag 08 februari 2013 @ 10:19:
[...]

Ik moet zeggen dat ik de Ultra Slim nog niet in het echt heb gezien, maar het materiaal gebruik tov de Slim lijkt me achteruit zijn gegaan. Daarnaast kun je de Slim nog ergens tussen zetten, zonder dat je last hebt dat de lade naar boven open klapt zoals bij de Ultra Slim.
De lade van de 'ultra slim' (super slim) klapt niet naar boven op.

 • iPodKiller
 • Registratie: september 2010
 • Niet online

iPodKiller

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wie kan nu op z'n ps3? Sony geeft 10$ vouchers weg , amerika sowieso, europa weet niemand.


http://www.justpushstart....th-a-free-10-psn-voucher/

 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 17-01 19:27
Jochem Boom schreef op donderdag 21 februari 2013 @ 11:47:
Die gespreide release had ik even over het hoofd gezien inderdaad. Maar er is ook nog niks bekend over region lock. Dus wie weet is importeren wel reeël ;-)
Blu-ray regio
Verzendkosten
Garantie.

Heb overigens wel geimporteerde handhelds, maar gezien het ylod en RROD debakel deze generatie vertrouw ik niet 100% meer op goede hardware.

Dit was mijn playstation 3 gisteravond (YLOD), dus hoe sneller de ps4 hoe beter. Gelukkig doet ie het na 10 minuutjes in de oven en nieuwe koelpasta weer.

Ps4/switch gamer


 • Lunaticc
 • Registratie: augustus 2010
 • Laatst online: 11-01 09:17
Vraagje,

Ik heb in december vorig jaar een Playstation 3 Slim gekocht bij de MediaMarkt.
Nou kwam ik er laatst achter dat de linker stick al flink versleten was waardoor deze soms blijft hangen. Hij wordt nog geen 3 uur per week gebruikt. Dit is natuurlijk niet normaal, hebben meer mensen dit gehad? Ik neem aan dat ik gewoon met de controller terug kan gaan en er een ander exemplaar voor terug krijg.
Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Whisky
 • Registratie: februari 2012
 • Laatst online: 09-12-2021
Ik wil toch even een DIK compliment geven aan Sony!

Mijn 40GB FAT PS3 in juni 2008 aangekocht, en hij draait tot de dag van vandaag nog als een zonnetje!
Rond 2009 een nieuwe HDD van 350GB erin gezet aangezien 40GB toch wat aan de kleine kant is.

Ik had hem een tijd geleden even schoongemaakt, liep soms vast en voelde heel warm aan. Hij stond vaak bij een maatje op zolder omdat ik daar vaak langs ging om te gamen. En daar werd volle bak gerookt.

Dus bij het schoonmaken trof ik het volgende aan:
Na het ding he-le-maal uit elkaar te hebben gehaald en alle onderdelen te hebben schoongespoten met een lucht compressor, die ik een aantal keer netjes leeg heb gespoten zodat al het vocht eruit was, heb ik alles weer netje terug in elkaar gezet. Helaas had ik geen koelpasta in bezit dus heb ik de oude koelpasta opgeschoond door de vuiltjes eruit te vissen en daarna alles weer in elkaar te zetten.

Hier de vergelijking:
Echt een product wat elk centje waard is geweest, en om die reden doe ik hem zeer zeker NIET weg bij de aanschaf van een ps4.

[Voor 4% gewijzigd door Whisky op 09-06-2013 23:55]

Freedom for everyone..


 • tiguan
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 00:46


Kan niet wachten :) Heb 'm maar alvast besteld met het boek.

 • Greatsword
 • Registratie: februari 2010
 • Niet online

Greatsword

"...Terra Incognita..."

Ik was van plan om voor mijn PS3 Phat een extra controller aan te schaffen, en de HDD te upgraden i.v.m. alle leuke extras van PS+.

Al snel kwam ik rond het bedrag van ~ 90€

Toen toch maar even op zoek gegaan naar een leuk tweedehandsje.

Eindstand, mijn huidige PS3 weten te verkopen voor € 130,-
En de nieuwe console aangeschaft voor € 200,- inclusief garantie !

Prima investering en het is werkelijk een pareltje.
Eindelijk weer een design dat ook een beetje leuk in de huiskamer staat.

Nu wellicht nog op zoek naar een witte verticale stand.
Hoe zijn jullie ervaringen hiermee ?

[Voor 7% gewijzigd door Greatsword op 11-07-2013 18:17]

“…There is nothing either good or bad, but thinking makes it so…”


 • Yonix
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 20:00

Yonix

Gamertag: Yonix360

Sinds vandaag eigenaar van een Logitech G25 racestuur. Erg leuk speelgoed in combinatie met een PlayStation 3 en Gran Turismo 5 :*)

Intel Core i9-10900KF | Asus Maximus XII Hero | RTX 3080 Ti FE | 32GB DDR4 (3200MHz) | LG OLED C9/C1 | Lenovo Legion 7 (2021) | Xbox Series X|S | Sony PlayStation 5 | Nintendo Switch | Inventaris


 • Verstekbakker
 • Registratie: juli 2006
 • Niet online
Werkte het op mijn bankrekening maar precies zoals in de Playstation store...


 • Vrijdag
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 00:43
The_Bird schreef op donderdag 19 september 2013 @ 10:56:
[...]


Denk het wel. Bij meerdere move-games is als 2e movecontroller de DS te gebruiken. Zo heb ik het bijv bij THE FIGHT! gebruikt.
Mooi dat scheelt, dan hoef ik nog geen tweede Move controller te kopen en kan het even af met de DS :) Moet alleen nog even uitzoeken hoe ik die dingen het beste kan opladen zonder de PS3 aan te laten staan. Volgens diverse fora heb je 5V nodig, misschien dat mijn Sony Ericsson adapter er wat mee kan, anders zit ik weer aan de dure first party zut :-(

Over te weinig opslagruimte:
Ik heb vandaag bij de Dixons de bracket met 500gb hdd gekocht voor €49,99. Best een goede deal denk ik. Nu even uitzoeken hoe ik de saves het beste kan overzetten van mij en mijn vriendin, anders moet ze straks opnieuw beginnen in Last of us en dan krijg ik klappen vrees ik ;(

Verder heb ik vandaag gekocht:Dus op mijn lijst aan te schaffen staan nu:
* Virtua Cop
* House of the Dead 3 & 4
* Resident Evil Chronicles
* Killzone 3
* Ghost Recon Future Soldier
* The Shoot

Lekker knallen met een plastic geweer 8)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Vrijdag
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 00:43
Metalbuster schreef op vrijdag 20 september 2013 @ 13:50:
Ik heb geen beschikking over een scherm met een HDMI aansluiting. Wel heb ik een fullHD pc monitor met VGA en DVI aansluiting, kan ik de PS3 hierop aansluiten dat je wel gewoon full hd hebt? En hoe werkt het dan met het geluid? Moet ik dan losse boxen erop aan sluiten, en kan dat met minijack of alleen optisch?
Als je een hdmi-dvi kabel hebt kan het, of een adapter. Bij de PS3 komt ook nog een analoge kabel, daarvan heb ik de rood/witte pluggen verbonden met een verloopstukje met de line in van mijn speakers.

Dus dit:


combineren met dit:


Hoef je alleen in te stellen op de PS3 dat je alle uitgangen tegelijk wil gebruiken (of zoiets)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 00:51

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

SChief schreef op zondag 22 september 2013 @ 15:42:
[...]

Ik vind de disc tray van de PS3 SS alleen zo ontzettend goedkoop overkomen ten opzichte van de PS3's met slot-loading drive. Maar het verschil in formaat is wel enorm zeg, net een filmpje gekeken en hij is gewoon een stuk kleiner dan de slim (die al een stuk kleiner is dan m'n 1e gen). :o
idd komt ook goedkoop over, maar moet zeggen dat het irl minder goedkoop overkomt dan ik vantevoren verwacht had, het klepje is niet heel fragiel, en als je hem een stukje openschuift dan schuift hij van zelf verder open, en bij het dicht doen is het "gevoel" ook wel goed.

Het enige echte andeel van SS disc drive is dat je volgens mij duidelijk meer cd spin en zoek geluiden hoort.

qua formaat geeft dit plaatje wel een mooi overzicht:

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 17-01 19:27
Voor de batman fans, deze kwam de postbode vandaag brengen.

Batman Press kit (op lcd scherm speelt een trailer van paar minuten lang)Ps4/switch gamer


 • MonkeySleeve
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 16-01 20:14

MonkeySleeve

It's just Monkey business

ahumba schreef op donderdag 26 september 2013 @ 16:04:
@MonkeySleeve en Zookwick: Bedankt voor de suggesties. Hoe is Assasins Creed op de PS3? Ik zit er aan te denken om Diablo III te kopen, schijnt erg goed te zijn en heb me vermaakt met de demo voor Mac. Wat voor leuke platform/sidescrolling games kunnen jullie aanraden?
Assassins Creed is niet veel anders dan op de Xbox.

Qua platform games; LittleBigPlanet 2 is erg tof:

Did you bring the banana's? Steam-id: MonkeySleeve


 • Dark_Angelus
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 18-01 10:53

| Awesome Rock 'n Roll Photographer |


 • S_Chief
 • Registratie: mei 2007
 • Niet online
Heeft iemand meegemaakt dat er smeermiddel uit zijn of haar analog stick komt?Ik heb dit al een tijd geleden opgemerkt, toen heb ik het netjes weggehaald met een wattenstokje en wat alcohol, maar nu zit het er weer. Ben er eigenlijk zeker van dat het smeermiddel is. Beetje irritant aangezien het er zo smerig uitziet en het nogal plakkerig is.. Zal em maar weer schoonmaken maar zonde is het wel imho.

EDIT: ben dus blijkbaar niet de enige: http://www.gamespot.com/f...-pad-leaking-oilfluid-wtf

Raar verhaal.

[Voor 28% gewijzigd door S_Chief op 06-10-2013 19:08]

You save everyone, but who saves you?


 • Verstekbakker
 • Registratie: juli 2006
 • Niet online


Hoe kan een digitale portomonnee nou vol zijn!

 • MonkeySleeve
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 16-01 20:14

MonkeySleeve

It's just Monkey business

begintmeta schreef op dinsdag 15 oktober 2013 @ 10:40:
Dank voor de spel-suggesties allemaal, kartspelletjes zijn misschien ook wel wat, die zijn meestal ook niet al te ingewikkeld te besturen. Of ik een ps+ abo wil weet ik nog niet (noch of 1 maand gratis beschikbaar is), maar misschien is dat sowieso wel handig om even het een en ander te kunnen uitproberen. Dan zou ik natuurlijk ook een schijf moeten monteren. Ik heb momenteel geen 2.5" schijfje liggen, maar ik was al vaag van plan een laptopje te updaten, dan zou de schijf daarvan vrijkomen.

Maakt het voor de PS3 nog uit of je er een 7200RPM-schijf of SSD inzet (/is dat zinvol)?
Modnation Racers is ook een toffe game;

Did you bring the banana's? Steam-id: MonkeySleeve

Op neogaf een voorbeeld over hoe je de HDD van de PS4 kan verwisselen... nice en een naar mijn idee zeer consument vriendelijke oplossing voor de steeds groter wordende digitale games. Zeker op de xbox kunnen games die wel 50 gb wegen een probleem worden.het schroefje is een grappig detail

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop


 • Hielko
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 21:22
Iemand hier ervaring met het wisselen van de ventilator van een PS3 Slim? Wilde dat gaan doen gisteren aan de hand van deze guide van ifixit.com. Alles ging prima, totdat ik bij de ventilator aankwam. Deze ziet er namelijk zo uit:

Forum
http://tweakers.net/ext/f/UaGxSSNd4uwMhkgnZs1Z395b/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/VBXqqJpuMiAmbp6joIMgXBpe/thumb.jpg


Deze lijkt heel anders te zijn dan wat ik verder op internet vind (plaatje van ifixit):Iemand enig idee wat hier aan de hand is? Zijn er meerdere versies van de PS3 Slim? En hoe vervang ik de ventilar van de versie die ik heb, en welke ventilator heb ik precies nodig?

 • kurk_droog
 • Registratie: april 2013
 • Laatst online: 10-12-2021
De PS4 staat voor de deur en twijfel om die te kopen maar ik heb nog een PS3 40gb welke ik wil verkopen, wat zou ik kunnen krijgen voor dit pakket ongeveer?

PS3 40gb phat uit 2007 + Syxaxis
- 2x Dualshock 3 zwarte en witte versie
- PS3 bluetooth afstandsbediening
- Fifa 08, 09, 10, 11 en 12
- AC 1
- GTA 4 + 5
- CoD 4
- Motorstorm
- Little Big Planet


[Voor 11% gewijzigd door kurk_droog op 21-11-2013 15:04]


 • spaceboy
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 18-01 17:26

spaceboy

Op grote hoogte

Weet iemand dit? Ik heb de hdd uit m'n PS4 vervangen en wil nu de 500gb die origineel in de PS4 zat in m'n 12GB PS3 gaan plaatsen. Schijfbeheer laat zien dat die schijf er zo uit ziet: (ja, bizar he?) :)

http://www.ernstig.com/hdd.jpg

Moet ik dat ding FAT32 formatteren? 1 partitie? Ervaringen?

Aan bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de tekst hieronder wel.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bartjuh
 • Registratie: oktober 2001
 • Niet online
brick5492 schreef op maandag 26 mei 2014 @ 17:52:
Hallo,
Ik wil misschien een ps3 kopen om gta v, watchdogs en cod bo2 te kunnen spelen. Nu ben ik wat aan het kijken 2ehands (ben student en elke euro is mooi meegenomen), en ik heb jullie hulp nodig.
-moet ik gaan voor een fat, slim of super slim? Gaat een fat echt eerder kapot dan een (super) slim (dit lees ik vaak) of is het slim voor een bepaald model te kiezen (ik speel geen ps2 games)?
Phat's hebben de neiging eerder kapot te gaan, maar de phat's die tot nu toe overleeft hebben zullen wel aardig in elkaar zitten O-) :

-hoeveel is een fat/slim/superslim waard? Ik zag hierboven 80 voor een fat en 120 for een slim, maar scheelt het hoeveel gb je hebt?
Was een beetje een richtprijs.

Voordelen van een (super)slim boven een phat:
- Een stuk zuiniger (scheelt veel).
- Stiller.
- Waarschijnlijk minder snel kapot. Maarja, ik heb ook een phat uit de begindagen, en mijn broertje ook (die is zelfs van de launch-day), en die werken nog steeds prima 8)

 • Vrijdag
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 00:43
Joostje123 schreef op woensdag 04 juni 2014 @ 10:30:
Heb nu sinds kort een Playstation3 met 500gb en fysieke games.
Maar wat kan ik nu met die 500gb ruimte doen?
Als al mijn games fysiek zijn, ik kan ze niet op de harddisk installeren vanaf de CD rom.

Heb gisteren ook via plex iets bekeken en dat liep veel te traag, terwijl die via mijn Chromecast heel soepel loopt.
Netflix ging dan wel weer heel goed

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • MenN
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 06-01 14:39
Heren, ik ben op zoek naar een goedkope optie om mijn universele afstandsbediening te gebruiken om een ps3 te besturen. De officiële ps3 afstandsbediening valt dus af, die werkt via bluetooth. Ik moet dus een infrarood ding kopen en vervolgens mijn afstandsbediening de codes laten leren.

Nu heb ik even rondgekeken, en ik kwam op een paar interessante opties uit.

Voor 5 euro komt deze afstandsbediening mijn kant op.

Maar dit is een beetje een vaag ding. Zie niet direct welke knoppen erop allemaal op zitten, maar voor die prijs wellicht het proberen waard.

Een andere optie die ik wel zie zitten is de volgende:

voor 5 euro komt deze vanuit Hong Kong.

Het probleem alleen is dat deze geadverteerd wordt als voor ps4. Maar ik zie geen knoppen die puur voor een ps4 zouden zijn, en voor de rest is het een ir dongle en afstandsbediening in ps4 vormgeving.
Zou deze unit ook gewoon werken op mijn ps3?

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic" - Arthur C. Clark


 • LeGato23
 • Registratie: juni 2001
 • Niet online
Vanwege te weinig HDMI aansluitingen op m'n TV moest de PS3 achter een HDMI switch.
Echter, na aanzetten van de PS3 geen beeld. Vreemd, want andere HDMI apparaten werken wel gewoon goed via deze HDMI switch. (3-in-1 met circa 30cm output kabel eraan vast, China-model)Even googlen leert dat de PS3 blijkbaar wat kieskeurig is met HDMI switches en/of kabels.

Bij de Action vond ik vervolgens deze HDMI switch, de ACT-DSW-HDMI-3 voor Eur 4,99.Werkt prima samen met de PS3, zonder zichtbaar verlies van beeldkwaliteit.
De HDMI switch is zelfs voorzien van 'auto-select' zodat het apparaat wat als laatste wordt ingeschakeld ook actief wordt via de HDMI switch poort.

Via micro-USB kan de switch voorzien worden van spanning. In mijn geval is dit niet nodig. De switch krijgt voldoende spanning via de aangesloten HDMI apparaten (PS3 en TV decoder)

[Voor 9% gewijzigd door LeGato23 op 13-07-2016 16:39]

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee