• PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30

Welkom in het 54ste deel van het PlayStation 3 ervaringen topic! *O*, Laten we beginnen:


http://tweakers.net/ext/f/Di7dmfs3Y5DxN7yHCoVM0hWJ/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ShQW7l7lBDOFZDhHye5RbHzU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0ZEW8tTqBwQICD0bs0LyEX01/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ijtCUYFFLoj4RpTIBFepqcYO/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/P6eX4vjgyp7dMhY3clAToF43/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/xL8rbK2JV3YnnmblwUONrZ8L/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XWYatYZDpTDQvXTS6MzjHpTt/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/5S9Naz7DGbrygyx9ALmsvzQ6/full.gif

Deel I - De Hardware
De PS3 - De PS3 Online - F.A.Q. - LinksIntroductie

Op 23 maart 2007 was het eindelijk zover en kwam de PlayStation 3 (PS3) eindelijk naar de Benelux met een oplage van 50.000 stuks. Ondertussen zijn er al wereldwijd meer dan 52 miljoen PS3 consoles verkocht.
Er zijn verschillende versies van de PS3 in omloop, waarvan sommigen niet meer verkocht worden (zoals de Launch PS3 met een 60GB HD).
Belangrijk om te weten is, dat van de in Europa geleverde versies, enkel het 60 GB model over Backwards-Compatibility van PS2 games beschikt. PS1 games worden wel nog afgespeeld door alle modellen.

Sony's onderbouwing voor dit verlies is als volgt:
"So it was a big decision," he said of facility's removal, "and we know it is a very emotive subject as lots of people think that backwards compatibility is high on the agenda and yet few really use it."
De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter is. Er worden sinds de release ervan (September 2009) ook enkel SLIM-versies geproduceerd van de PS3, namelijk een 120GB en 250GB versie.
Er kan geen OS op geïnstalleerd worden.

Check de pricewatch voor actuele prijzen.

HD Tijdperk
Met de komst van de PS3 is het High Definition (HD) Tijdperk voor PlayStation begonnen. HD is een beeldtechniek waarbij het mogelijk is om beelden met een resolutie tot 1920x1080 op het scherm te projecteren. Uiteraard moet je TV wel HD-Ready zijn om dit soort beelden te ontvangen. De PS3 kan ook HD beelden naar de TV versturen en stelt gameontwikkelaars zelfs in staat om games te maken die werken op de hoogst haalbare HD resolutie van 1920x1080 bij 60 beelden per seconden. De meeste games maken echter gebruik van de 1280x720p resolutie wat voor de meeste van ons genoeg kwijl plezier geeft.

• Wil je het verschil zien tussen DVD (720x480) en HD (1280x720)? Klik dan hier.
• Wil je meer weten over deze HD resolutie en vraag je je af of dit een zinvolle resolutie is? Klik dan hier.


De PS3 Functies
De meeste mensen kopen de PS3 om er natuurlijk games op te spelen, maar de PS3 kan meer dan alleen maar gamen.

Films bekijken (in HD kwaliteit)
Het is met de PS3 mogelijk om Blu-ray films (films in HD kwaliteit) te kijken. Dit komt omdat de PS3 de enige console is die een Blu-ray drive bezit die dit mogelijk maakt. Blu-Ray is een opslagtechniek die het mogelijk maakt om 50 GB aan data op een optische schijf te zetten. Films in HD kwaliteit vereisen veel meer opslagcapaciteit dan gewone films op DVD. Niet alleen de films maken gebruik van de Blu-ray opslagtechniek, ook de steeds groter wordende games maken hier nu al gebruik van. Het voordeel van het gebruik va opslagtechniek is dat alles aan een game in HD kwaliteit getoond kan worden, en dat een game ontwikkelaars geen zorgen hoeven te maken over de maximale omvang van een spel die bij de andere consoles gelimiteerd is op 9 GB.
Voor de PlayStation3 wordt gebruik gemaakt van Xross Media Bar (XMB) welke 8 categorieen kent en stijlvol is vormgegeven. Deze zijn Users, Settings, Photo, Music, Video, Game, Network en Friends. De PS3 biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken voor elke gebruiker voor het doorzoeken van foto's, muziek en films.

Muziek afspelen

Foto's bekijken
De PS3 herbergt verschillende mogelijkheden om foto's te bekijken. Via de ingebouwde (enkel 60Gb versie) of externe kaartlezer kun je je geheugenkaarten lezen om vervolgens een fotovoorstelling te starten. Je kan kiezen uit verschillende fotovoorstellingen: normale slideshow, diashow en verschillende fotoboeken gesorteerd op datumtijd waarbij in de eerste versie de foto's van uit het lucht op het boek vallen en bij de tweede versie komen de foto's al bewegend te voorschijn direct in het fotoboek. Verder kan je de foto's ondermeer sorteren op maand, jaar, album.


DLNA client
De PS3 kan ook als DLNA client functioneren. Hierdoor is het mogelijk om al je films, muziek en foto's van je PC naar je PS3 toe te streamen via het netwerk. Via deze manier hoef je dus niet in de weer met een portable harddisk of memory stick om je films van je PC op de PS3 te bekijken. DLNA staat ook bekend als uPnP. Om HD materiaal te streamen naar je PS3 wordt wel geadviseerd om je LAN netwerk van je PS3 te gebruiken ipv van de draadloze netwerk connectie. Het enige wat je moet doen is een stukje software installeren op je PC, zoals TVersity, Twonky Vision, WM11 of Nero Digital Home. Zie ook Playstation 3 als media center - deel 4.

Internet Browsen


Extra PS3 Accessoires
De PS3 maakt gebruik van de industrie geaccepteerde standaarden waardoor het mogelijk is om accessoires draadloos of via een van de 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen aan de PS3 aan te sluiten.

Draadloze Accessoires
Zo'n beetje alle draadloze accessoires die werken met het Bluetooth 2.0 protocol kunnen worden verbonden aan de PS3. Hierdoor hoef je dus niet speciaal voor de PS3 ontwikkelde accessoires te kopen, maar kun je direct je reeds gekochte Bluetooth apparatuur aansluiten. Bluetooth accessoires die compatible met de PS3 zijn: headset, remote Control, extra controller, muis en toetsenbord. Maximaal kunnen er 7 apparaten tegelijk via bluetooth met de PS3 verbonden zijn. Sony heeft om dit moment enkel een headset en een chatpad die gebruik maken van de BT connectie.

USB Accessoires
Omdat de PS3 beschikt over 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen kunnen veel USB accessoires direct aan de PS3 worden aangesloten. Denk hierbij aan een externe hardschijf om je muziek,films of foto's te bekijken, muis en toetsenbord, je MP3 speler (zoals je iPod), een fotoprinter (alleen van epson).

Overige Connectivity
Verder is een harde schijf aanwezig en zijn er flash memory sloten voor de Memory Stick, CompactFlash en SD/MMC kaarten waarvan ook de foto's, muziek en films gelezen kunnen worden. Tot slot voor de communicatie is er de Gigabit Ethernet aansluiting en Wi-Fi aanwezig.
PlayStation Network (PSN)
De PS3 is helemaal 'connected' wat betekend dat je hem aan het internet kunt aansluiten zodat je met andere gamers online kunt spelen. Het is de gameontwikkelaar die beslist of een game online mode heeft en wordt niet door Sony opgelegd. Vaak betekend dit dat games waarvan je zou verwachten dat ze een online mode hebben, ook daadwerkelijk één hebben.
Met PSN biedt Sony ook een online netwerk om content mee te distribueren zoals, demo's, trailers, updates etc. Ook biedt de store PS1 games en PSN games waar wel voor betaald moet worden. Met PSN games biedt Sony de mogelijkheid voor developers games goedkoop te distribueren naar ons. De PSN games die tot nu toe gedistribueerd zijn, zijn van erg goede kwaliteit en doen niet onder van grote games qua fun-factor. PSN Games voelen aan als old-school games in een nieuw arcade jasje! Zie bijvoorbeeld Calling All Cars en de Amiga remake Super Startdust HD!

PlayStation Store
Om deze content te bemachtigen biedt Sony ons de PlayStation Store aan. De Playstation Store biedt wekelijks nieuwe content aan, en kan voor de content veilig betaald worden. De prijzen voor de content zijn voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt dik in orde!

Per april 2008 is de PlayStation Store vernieuwd met een nieuwe gebruiksvriendelijke interface om zo aan de wensen van de gemiddelde tweaker te voldoen. Naast een meer gebruiksvriendelijke interface, wordt met deze vernieuwing de store ook een stuk sneller. Zie hier onder enkel screenshots van de vernieuwde PlayStation Store! :)


GoT PS3 Clan
Als je je PS3 net hebt kan het best onpersoonlijk zijn om online games te spelen. Zeker wanneer er in je persoonlijke vriendengroep zich weinig PS3-eigenaren scharen. Maar ook voor ervaren PS3-spelers kan het uitdagend zijn om hun kracht online te meten met nieuwe vrienden, zoals andere GOT'ers.

Daar heeft Vads1972 in samenwerking met Opslaghond wat op gevonden: er is voor dit topic een GOT-PS3-Clan opgericht. Deze kun je bereiken op: http://psnfriends.ning.com/group/gotps3.

Je dient eerst een account te hebben, welke je hier aanmaakt. Vervolgens ga je naar de pagina van Vads1972. Nodig hem uit als "friend" en hij zal je uitnodigen voor de clan.

Na toegelaten te zijn, nodig je elk clan-lid uit op je PS3. Stuur in de body van de uitnodiging het woord GOTPS3 mee, zodat de andere weet waarom je hem/haar als vriend uitnodigt.

Veel online speelplezier!

Home
A massive world built into the PlayStation Network, Home is Sony Computer Entertainment's virtual world for PlayStation gamers. With an avatar uniquely customized according to each user's preference, users can explore the 3D community that is Home -- a sleek, modern environment featuring spacious common areas, custom spaces dedicated to specific games, and personal apartments. Everything can be customized to your liking with items you collect or purchase. Not only is Home your home online with PlayStation 3, Home is also a vast network of communication for PlayStation users. Browse the Hall of Fame for trophies players have collected in various videogames, or just hang out in a virtual outdoor lobby to talk with text and voice. Other features in Home include a theater where the Home world also users can watch videos from one users' collection together, a series of mini-games that players can play, and much more as Home evolves.

Het Playstation Move Topic

[PS3] Playstation Plus

PS3 defecten topic Deel 1, voor informatie en discussie over defecte PS3's.

Het Playstation Network ervaringen topic - deel 2, voor al je ervaringen met PlayStation Network!

Het Playstation 3 Trophy Topic - Top 50

Playstation 3 als media center - deel 4. Installeer Linux op je PS3 om zo MythTV mediacenter software te installeren.

\[PS3/360] GOTSent, MKV to MP4/M2TS/AVCHD converter (deel 2)

Console Budget Gaming topic, voor alle hard- en software-aanbiedingen.

Het Games Import topic, hier vind je ervaringen met betrekking tot het importeren van games en shops.

[PS3] Folding@Home Laat je PS3 eiwitten vouwen voor de strijd tegen ziekten. De CELL processor in de PS3 is uitermate geschikt voor het berekenen van eiwitten waardoor zeer snel resultaat beschikbaar is voor het onderzoek.

[PS3] Linux programmeren. Voor de echte die-hards!

http://www.playstation.nl, de officiele PlayStation website voor Nederland.

http://blog.us.playstation.com, de officiele Sony PlayStation blog, blog met interresante achtergrondinformatie.

http://blog.eu.playstation.com, de Europese Playstation blog.

http://boardsus.playstati...ps3media&message.id=48202 , Een tutorial om verschillende soorten media, zoals XVid, DivX, naar je PS3 toe te streamen.

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm?locale=nl_NL , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door gebruikers voor gebruikers.

http://faq.eu.playstation...vJW1xfhfNpbGcQ!1531875105 , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door Sony.

PlayStation 3 firmware Meuktracker.

Voorgaande delen van Het PlayStation 3 ervaringen topic! (Populariteit wordt als volgt berekend: Posts / Dag / Thread.)
Deel:Periode:Populariteit:Opmerkelijk:
[53]Jan-Aug '11???PSN gehacked
[52]Sep-Dec '10???
[51]Jun-Sep '10???Introductie 'Playstation Plus'
[50]Jan-Jun '10???
[49]Dec '09???
[48]Okt '0966Release Uncharted 2
[47]Okt '0986Bart Smit aanbieding
[46]Sep '0974Lange discussie over kabeltjes en controllers
[45]Sep '0989Release PS3 Slim en FW 3.0
[44]Aug '0956
[43]Juli '0926
[42]Juni '0940
[41]Mei '0934Demo van inFamous is te downloaden in de Store.
[40]Apr '0927
[39]Feb '0935
[38]Jan '0953
[37]Dec '0879
[36]Dec '0853
[35]Nov '0855Verschillende titels worden voor de PS3 gereleased, o.a. Little Big Planet, BioShock en MotoStorm 2
[34]Okt '0836
[33]Sep '0840
[32]Aug '0843Leipzig 2008 aan de gang.
[31]Juli '0851E3 2008 aan de gang.
[30]Juli '0847Firmware 2.40 gereleased. Brengt o.a. ingame XMB, custom soundtracks en Thophy support!
[29]Juni '0849MGS 4 wordt gereleased.
[28]Mei '0857
[27]Mei '0859GTA IV wordt gereleased. PlayStation Day aan de gang.
[26]Apr '0884PlayStation Network krijgt nieuwe store!
[25]Apr '0893
[24]Mrt '08112Gran Tourismo 5 Proloque uitgekomen, en PlayStation Network ervaringen topic initiatief van start!
[23]Mrt '0888
[22]Mrt '0865
[21]Feb '0858Netflix, Best-Buy en Wall Mart gaan Blu-ray exclusief. Blu-ray wint HD media formaat van HD DVD.
[20]Jan '0872
[19]Jan '0873Warner Bros, New Line Cinema, HBO gaan Blu-ray exclusief.
[18]Jan '0863Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
[17]Dec '07100O.a. Blu-ray Profile 1.1 en Divx ondersteuning worden toegevoegd.
[16]Dec '0784
[15]Nov '0792
[14]Nov '07144DivX ondersteuning voor PS3 aangekondigd.
[13]Nov '07260(!)Verschillende interresante titels worden die week gelanceerd.
[12]Okt '0793Bart Smit verlaagd tijdelijk prijs PS3 met nog eens 15%
[11]Okt '07107
[10]Okt '07121Sony verlaagd prijs PS3 en

kondigd 40Gb model aan.
[09]Sep '0752
[08]Aug '0732Starterspack 600,- wordt geintroduceerd.
[07]Aug '0746E3 2007 is aan de gang. Altijd een happening hierop de Tweakers.
[06]Jul '0749
[05]Apr '0724Sony lanceerde PS3 in Europa.
[04]Dec '0615
[03]Okt '0618Sony lanceerde PS3 in Japan en Noord-Amerika.
[02]Juli '0614Sony demonstreerde PS3 tijdens E3 2006.
[01]Mei '053Sony doet aankondiging PS3 en het blijft daarna stil voor 1 jaar.And I'm the only one and I walk alone.


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30Hieronder volgt een selectie van interessante games die in ontwikkeling zijn of binnenkort uitkomen, voor zover mogelijk gesorteerd op releasedate. Check ToTheGame.com of VGReleases.com voor actuele releasedates. Voor een wekelijks overzicht kun je in dit topic terecht.

Silent Hill: Downpour
Release: 2012 | Video's | Screenshots | Wiki

Staying true to the franchise's original roots, this eighth installment of the Silent Hill franchise returns with an all new thought-provoking horror storyline. Players will once again find themselves face to face with their deepest sins and fears in the strange world of Silent Hill.

The survival horror experience begins after a prison transport vehicle careens off the road, leaving lone inmate Murphy Pendleton stranded in Silent Hill. Gamers will encounter mind-bending puzzles, as well as horrific creatures and other world terrors using everyday objects from wooden chairs to glass bottles to fend off their enemies. The natural response, fight or flight is left to the player as they unravel a dark, thought-provoking storyline which will appeal to fans of the early, classic Silent Hill series, as well as anyone who enjoys a deep, psychological horror experience. In addition to the main storyline, players will also be presented with variable side quests along the way that can change depending on their play style, revealing unknown evils within the town.

Saints Row: The Third
Release: 18 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Years after taking Stilwater for their own, the Third Street Saints have evolved from street gang to household brand name, with Saints sneakers, Saints energy drinks and Johnny Gat bobble head dolls all available at a store near you. The Saints are kings of Stilwater, but their celebrity status has not gone unnoticed. The Syndicate, a legendary criminal fraternity with pawns in play all over the globe, has turned its eye on the Saints and demands tribute.

Refusing to kneel to the Syndicate, you take the fight to a new city, playing out the most outlandish gameplay scenarios ever seen in Saints Row: The Third, the third chapter in the blockbuster open-city action series. Strap it on.


Assassin's Creed: Revelations
Release: 15 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Assassin's Creed Revelations is het slotstuk van de bekroonde Ezio trilogie. De legendarische meester Assassin Ezio treedt in de voetsporen van zijn mentor Altaïr en gaat op een reis vol ontdekkingen en openbaringen. Maar het is een levensgevaarlijke reis. Een reis die Ezio naar Constantinopel brengt, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van Tempeliers de regio dreigt te destabiliseren. Ezio s pelgrimstocht verandert in een race tegen de klok en betekent zijn laatste strijd tegen de Tempeliers. Revelations bevat ook de terugkeer van de bekroonde multiplayer modus, welke verfijnder en nog uitgebreider wordt, zodat spelers hun sluipmoord vaardigheden kunnen testen tegenover anderen over de hele wereld.


The Elder Scrolls V: Skyrim
Release: 11 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

We zijn nu twee honderd jaar verder sinds Oblivion en bevinden ons in het noorden van Tamriel. Draken zijn terug gekeerd, ondanks ze duizenden jaren geleden zijn verbannen uit Tamriel. De Elder Scrolls hadden het verspeld. Na de vernietiging van Staff of Chaos, de verschijning van Numidium, de gebeurtenissen bij de Red Mountain, de opening van de poorten naar Oblivion en tot slot een burgeroorlog tussen de mensen in Skyrim kon het niet anders. Draken verschijnen in steeds grotere aantallen en uiteindelijk zelfs Alduin zelf.

Jij, de laatste dragonborn, hebt, gezegend door de goden, dezelfde krachten als de draken. Dragonborn kunnen vechten met draken op een geheel ander niveau.


Call of Duty: Modern Warfare 3
Release: 8 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Continuing with the tales of bravery and confrontation in battle, this eighth entry in the Call of Duty franchise (in addition to an action-adventure spin-off from Sledgehammer Games) is due out in 2011.


Uncharted 3: Drake's Deception
Release: 1 november 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

In het derde deel is Nathan Drake op zoek naar een legendarische vergeten stad. Dat leidt onze hoofdrolspeler uiteindelijk naar een Arabisch schiereiland en de Rub' al Khali woestijn, ook wel bekend als de Empty Quarter.


Battlefield 3
Release: 28 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Battlefield 3 is een nieuw deel in een groeiende reeks van FPS games. Wat begon met Battlefield 1942, dat zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelde, heeft via Vietnam de sprong gemaakt naar de hedendaagse tijd en is, na een eenmalig uitstapje in de toekomst, weer veilig aanbeland in de hedendaagse tijd. De makers willen met dit spel de Battlefield game maken die ze vanaf het begin voor ogen hadden. Battlefield 3 moet voor het eerst echt commercieel succes gaan brengen.


Batman: Arkham City
Release: 21 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Batman: Arkham City builds upon the intense, atmospheric foundation of Batman: Arkham Asylum, sending players soaring into Arkham City, the new maximum security home for all of Gotham City's thugs, gangsters and insane criminal masterminds.

Set inside the heavily fortified walls of a sprawling district in the heart of Gotham City, this highly anticipated sequel introduces a brand-new story that draws together a new all-star cast of classic characters and murderous villains from the Batman universe, as well as a vast range of new and enhanced gameplay features to deliver the ultimate experience as the Dark Knight.


Rage
Release: 7 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Rage is a groundbreaking first-person shooter set in the not-too-distant future after an asteroid impacts Earth, leaving a ravaged world behind. You emerge into this vast wasteland to discover humanity working to rebuild itself against such forces as raider gangs, mutants, and the Authority -- an oppressive government regime that has a special interest in you in particular.

Featuring intense first-person action, vehicle combat, an expansive world and jaw-dropping graphics powered by id's revolutionary idTech 5 technology, Rage continues the legacy of design studio Id Software in delivering an experience like no other.


Dark Souls
Release: 7 oktober 2011 | Video's | Screenshots | Wiki

The spiritual sequel to Demons Souls, the action RPG Dark Souls is set in a rich, dark fantasy universe. Intense action within the dungeons, encounters with terrifying enemies and innovative online features combine for a unique gaming experience. Dark Souls' world breaks down barriers with a fluid design encourages exploration and promotes an adaptation experience. At a time when the players come face to face with terrifying enemies and find new areas, the infallible system and reward challenge takes possession of everything to offer a sense of achievement without equal.


Dead Island
Release: 9 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

The island of Banoi is a lush, tropical paradise in the South Pacific where its flagship Royal Palms Resort serves as the ultimate getaway for vacationers with money to burn. However, all good things must soon come to an end - and the picturesque resort falls into madness, carnage and chaos after a mysterious and contagious zombie outbreak claims its once peaceful atmosphere. Cut off from the rest of the world, only four individuals who strangely find themselves immune to zombification have the power to protect the remaining survivors from the horrors of the island, to discover what's really going on and find a way to escape before their own fatal ends.


Resistance 3
Release: 6 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Resistance 3 is een Science Fiction First Person Shooter ontwikkeld door Insomniac Games en wordt gepubliceerd door Sony Computer Entertainment voor de PlayStation 3. Het spel is het vierde deel in de Resistance serie. Het zal het eerste deel zijn die 3D en PlayStation Move ondersteund en de eerste game met een PSN Pass. Het spel zal ook speelbaar zijn met de PlayStation Sharp Shooter attachment.


Driver: San Francisco
Release: 2 september 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

With crime lord Charles Jericho now on the loose San Francisco faces a terrible threat. Only one man can stand against him. He has driven the streets of a hundred cities, spent his whole life putting criminals behind bars. But to take Jericho down, there can be no turning back, and he knows that this may very well be his last ride. His name is John Tanner. He is the Driver.

Driver: San Francisco marks the return of the blockbuster driving franchise. Gamers play John Tanner, a hardened detective involved in a relentless manhunt throughout the City by the Bay. Thanks to a groundbreaking gameplay feature, players can now seamlessly shift between more than a hundred licensed vehicles, keeping them constantly in the heart of the action. With its timeless atmosphere, unique car handling and renewed playability, Driver: San Francisco offers the free-roaming, classic, cinematic car chase experience.


Deus Ex: Human Revolution
Release: 26 augustus 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Deus Ex: Human Revolution is een first-person role-playing game die ontwikkeld wordt door Eidos Montreal, de studio die momenteel ook Thief 4 in ontwikkeling heeft. Deus Ex: Human Revolution is een prequel op de allereerste Deus Ex game, die zo'n 10 jaar geleden exclusief voor de PC verscheen.


Ratchet & Clank All 4 One
Release: 21 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
Dead Rising 2: Off the Record
Release: 14 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
PES 2012
Release: 14 oktober 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
FIFA 12
Release: 30 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Ico & Shadow of the Colossus
Release: 27 september 2011
Video's
Screenshots
F1 2011
Release: 23 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
From Dust
Release: 13 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Warhammer: Space Marine
Release: 9 september 2011
Video's
Screenshots
Wiki
GoT topic
Limbo
Release: 20 juli 2011 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Limbo is a black and white puzzle-platforming adventure that puts players in the role of a young boy traveling through a hostile world in an attempt to discover the fate of his sister.


Castle Crashers
Release: 3 november 2010 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

This four player RPG adventure will let you hack, slash, and smash your way to victory. Featuring hand-drawn characters, Castle Crashers delivers unique hi-res illustrated visuals and intense gameplay action. Play with up to three friends and discover mind-boggling magic and mystery in the amazing world created just for you!

The PlayStation 3 version of Castle Crashers adds in an additional minigame mode for players to kick back with when the action gets too frantic. In the Volleyball minigame, you can play local or online (with up to 8 players, 4 per side on a console) with cool serving/spiking moves, available AI teammates, stats for each character, and leaderboards to track stats.


Pac-Man Championship Edition DX
Spelers: 1 | Release: 24 november 2010 | Video's | Screenshots | Wiki

Celebrating the 30th anniversary of Pac-Man and following up on the 2007 award winning title, Pac-Man Championship Edition DX bolsters the beloved arcade formula by offering even more sophisticated mazes, modes, and enhancements. It'll be a celebration for fanatics and a new generation of players alike. Building upon PAC-MAN Championship Edition’s original six courses, the new game features more than 100 varied and mind-boggling mazes to navigate. Several new modes will also be available to test a player's pellet-munching aptitude. In Time Attack Mode, players will vie for the quickest clear time. Fulfill a series of objectives in Mission Mode or compete to devour the most number of ghosts gobbled in Ghost Mode.

With brand new visual variations and music, plus all the great features found in the first PAC-MAN Championship Edition including mazes that dynamically change shape during gameplay, PAC-MAN Championship Edition DX is a game worthy of the rotund hero's 30th birthday.


Joe Danger
Spelers: 1-2 | Release: Juni 2010 | Video's | Screenshots | Wiki

You are Joe Danger, the world's most determined stuntman. You live to thrill the crowd and break World Records. Take on your friends or race against your rivals – the reckless Team Nasty. You laugh in the face of danger, and it laughs back, as you bounce from boulder to boulder, on fire, towards that pile of mousetraps. Freeze the game at any point and edit your level however you want it. Once you are finished, share the joy.


Peggle
Spelers: 1-2 | Release: 27 februari 2007 | Video's | Screenshots | Peggle | GoT topic

Wield mystifying Magic Powers, rack up huge bonus points and make shots you'll smile about for weeks. Amidst all this fevered action, only one question remains: Can you become a Peggle Master?


Braid
Spelers: 1 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Explore the human condition and manipulate time as our hero Tim leaps onto the PlayStation Network in the lush, painterly world of Braid, a puzzle-platformer that takes you from a house in the city on a journey through a series of worlds to solve puzzles and rescue the princess. In each world, you have a different power to affect the way time behaves, including the ability to rewind, create parallel realities and utilize time dilation to overcome the many obstacles in your path. There is no filler in this game; every puzzle shows you something new and interesting about the game world.


Trine
Spelers: 1-3 | Video's | Screenshots | Wiki | GoT topic

Trine is a fantasy action / platform game where the player can create and use physics-based objects to beat hazardous puzzles and threatening enemies. Three heroes are bound to a mysterious device called the Trine in a quest to save the kingdom from evil and the player can at any time freely choose whoever is best suited for the upcoming challenge or puzzle.

Trine has full support for Trophies and also features a Platinum Trophy as the ultimate reward.


Battlefield 1943 : Pacific
Spelers: 24, enkel multiplayer | Video's | Wiki | GoT topic

In Battlefield 1943 neem je het met 24 man tegen elkaar op. In deze WWII First Person Shooter kan je zowel ter land, ter zee en in de lucht uitmaken wie de sterkste is, de United States Marine Corps of de Imperial Japanese Navy.

Voorlopig zijn er 3 klassieke mappen, Guadalcanal, Wake Island en Iwo Jima (u wellicht bekend van de film Flags of our Fathers). Bij ervaren Battlefield fans doen deze namen zeker een belletje rinkelen.
Je krijgt de kans om een nieuwe map, Coral Sea, vrij te spelen na 43 miljoen (!) gedode vijanden.
In Battlefield 1943 krijg je de keuze uit 3 soldaten: infanterie, scout of rifleman.

De game is exclusief beschikbaar via download, en is enkel te spelen in multiplayer mode!


Fat Princess
Spelers: 32 online | Video's | Wiki | GoT topic

Frantic and fun, Fat Princess pits two hordes of players against each other in comic medieval battle royale. Your goal is to rescue your beloved princess from the enemy dungeon. There’s a catch though: your adversary has been stuffing her with food to fatten her up and it’s going to take most of your army working together to carry her back across the battlefield.

You can switch between five different character classes literally at the drop of a hat: the fearless Warrior, the steadfast Archer, the mystical Mage, the tireless Worker, and the deadly Priest. In order to triumph, players must combine their skills and work together.


WipeOut HD
Spelers: 1-2 offline, 1-8 online | Video's | Wiki | GoT topic

WipEout HD features a selection of the best tracks taken from previous versions of the series, meticulously crafted and fully reworked to showcase the power of PS3. Available exclusively as a download on PLAYSTATION Store and featuring 1080p High Definition visuals running at a breathtaking 60 frames per second, WipEout HD represents the future of the iconic anti-gravity racing series when it launches in late 2007.

For the first time, players will have the option of steering their anti-gravity ships to victory in a whole new way thanks to the SIXAXIS Wireless Controller; a feature that, combined with true High Definition graphics, will have racers on the edge of their seats as they take on the best from around the world in online multiplayer modes.

An expansion pack for Wipeout HD entitled Wipeout HD Fury was released on the PlayStation Store worldwide on 23 July, 2009. The pack consists of eight new tracks, 13 new ship models, and three new game modes including Eliminator, Zone Battle, and Detonator. The add-on also includes a new 80-event campaign mode, a redesigned menu interface, and several new Trophies

http://tweakers.net/ext/f/JE5rYZbTwhYaoFQxwoFMgF2E/full.jpg

Allereerst moeten al deze mensen bedankt worden voor hun bijdrage aan de startpost: Arx, Vanholm, Meelobee, Opslaghond, Vancent, FeaR, philotra, scorpie, PromoX, inanc, master007, Frank J., -GF-Annihilator, Laszlo, ymmv, JeepXJ89, Armada en Efbe!

Post zoveel mogelijk content in dit topic!
Heb je een game gezien die we zeker met ons allen _moeten_ zien, post dan lekker wat screenschots in dit topic. Tegenwoordig hebben we allemaal breedband internet, dus we kunnen heus wel verwerken! *O* Maar mochten de screenshots buiten proportioneel groot zijn, optimaliseer hem dan even met je favoriete image editor. Wat je ook kunt doen is gebruik maken van http://imageshack.us/ of www.photobucket.com/ die niet alleen gratis screenshots hosten, maar ook nog eens de screenshots optimaliseren. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de startpost, zoals updates, nieuws en verbeteringen, dan mag je me op de hoogte brengen via DM. Rest mij alleen nog het volgende: Happy posting in het PS3 Ervaringen Topic!
:)

[Voor 255% gewijzigd door PromoX op 18-11-2011 15:35]

And I'm the only one and I walk alone.


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30
Uniciteit schreef op dinsdag 13 september 2011 @ 17:38:
[...]

Je hoeft niet hele films te bespreken, maar ik zie het probleem niet echt als iemand even meldt dat-ie een nieuew blu-ray heeft en die zo gaat bekijken op de PS3.
Ik zie de meerwaarde niet van zo'n (loze) mededeling, maar films zijn wat mij betreft ook gewoon offtopic. Betekent niet dat ik me er direct aan stoor als het incidenteel een keer langskomt, maar als dat regelmatig gebeurt toch wel. Als je dit topic dan toch wat meer leven in wilt blazen, vertel dan iets over je PS3-gamecollectie :).
Uniciteit schreef op dinsdag 13 september 2011 @ 18:19:
[...]

Het helpt natuurlijk niet echt dat er genoeg zijn (waaronder ik) die niet toegang hebben tot dat topic. ;)
Help je zelf dan door toegang te vragen :) : Forum FAQ #hktoegang of overleg dat zo'n topic ergens anders geplaatst wordt. Of men dat wil vraag ik me af aangezien dergelijke opsomtopics al snel in de HK terechtkomen/horen.

[Voor 27% gewijzigd door PromoX op 13-09-2011 18:24]

And I'm the only one and I walk alone.

Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee