• PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30

Welkom in het 53ste deel van het PlayStation 3 ervaringen topic! *O*, Laten we beginnen:


http://tweakers.net/ext/f/Di7dmfs3Y5DxN7yHCoVM0hWJ/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ShQW7l7lBDOFZDhHye5RbHzU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0ZEW8tTqBwQICD0bs0LyEX01/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ijtCUYFFLoj4RpTIBFepqcYO/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/P6eX4vjgyp7dMhY3clAToF43/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/xL8rbK2JV3YnnmblwUONrZ8L/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XWYatYZDpTDQvXTS6MzjHpTt/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/5S9Naz7DGbrygyx9ALmsvzQ6/full.gif

Deel I - De Hardware
De PS3 - De PS3 Online - F.A.Q. - LinksIntroductie

Op 23 maart 2007 was het eindelijk zover en kwam de PlayStation 3 (PS3) eindelijk naar de Benelux met een oplage van 50.000 stuks. Ondertussen zijn er al wereldwijd 25 miljoen PS3 consoles verkocht.
Er zijn verschillende versies van de PS3 in omloop, waarvan sommigen niet meer verkocht worden (zoals de Launch PS3 met een 60GB HD).
Belangrijk om te weten is, dat van de in Europa geleverde versies, enkel het 60 GB model over Backwards-Compatibility van PS2 games beschikt. PS1 games worden wel nog afgespeeld door alle modellen.

Sony's onderbouwing voor dit verlies is als volgt:
"So it was a big decision," he said of facility's removal, "and we know it is a very emotive subject as lots of people think that backwards compatibility is high on the agenda and yet few really use it."
De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter is. Er worden sinds de release ervan (September 2009) ook enkel SLIM-versies geproduceerd van de PS3, namelijk een 120GB en 250GB versie.
Er kan geen OS op geïnstalleerd worden.

Check de pricewatch voor actuele prijzen.

HD Tijdperk
Met de komst van de PS3 is het High Definition (HD) Tijdperk voor PlayStation begonnen. HD is een beeldtechniek waarbij het mogelijk is om beelden met een resolutie tot 1920x1080 op het scherm te projecteren. Uiteraard moet je TV wel HD-Ready zijn om dit soort beelden te ontvangen. De PS3 kan ook HD beelden naar de TV versturen en stelt gameontwikkelaars zelfs in staat om games te maken die werken op de hoogst haalbare HD resolutie van 1920x1080 bij 60 beelden per seconden. De meeste games maken echter gebruik van de 1280x720p resolutie wat voor de meeste van ons genoeg kwijl plezier geeft.

• Wil je het verschil zien tussen DVD (720x480) en HD (1280x720)? Klik dan hier.
• Wil je meer weten over deze HD resolutie en vraag je je af of dit een zinvolle resolutie is? Klik dan hier.


De PS3 Functies
De meeste mensen kopen de PS3 om er natuurlijk games op te spelen, maar de PS3 kan meer dan alleen maar gamen.

Films bekijken (in HD kwaliteit)
Het is met de PS3 mogelijk om Blu-ray films (films in HD kwaliteit) te kijken. Dit komt omdat de PS3 de enige console is die een Blu-ray drive bezit die dit mogelijk maakt. Blu-Ray is een opslagtechniek die het mogelijk maakt om 50 GB aan data op een optische schijf te zetten. Films in HD kwaliteit vereisen veel meer opslagcapaciteit dan gewone films op DVD. Niet alleen de films maken gebruik van de Blu-ray opslagtechniek, ook de steeds groter wordende games maken hier nu al gebruik van. Het voordeel van het gebruik va opslagtechniek is dat alles aan een game in HD kwaliteit getoond kan worden, en dat een game ontwikkelaars geen zorgen hoeven te maken over de maximale omvang van een spel die bij de andere consoles gelimiteerd is op 9 GB.
Voor de PlayStation3 wordt gebruik gemaakt van Xross Media Bar (XMB) welke 8 categorieen kent en stijlvol is vormgegeven. Deze zijn Users, Settings, Photo, Music, Video, Game, Network en Friends. De PS3 biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken voor elke gebruiker voor het doorzoeken van foto's, muziek en films.

Muziek afspelen

Foto's bekijken
De PS3 herbergt verschillende mogelijkheden om foto's te bekijken. Via de ingebouwde (enkel 60Gb versie) of externe kaartlezer kun je je geheugenkaarten lezen om vervolgens een fotovoorstelling te starten. Je kan kiezen uit verschillende fotovoorstellingen: normale slideshow, diashow en verschillende fotoboeken gesorteerd op datumtijd waarbij in de eerste versie de foto's van uit het lucht op het boek vallen en bij de tweede versie komen de foto's al bewegend te voorschijn direct in het fotoboek. Verder kan je de foto's ondermeer sorteren op maand, jaar, album.


DLNA client
De PS3 kan ook als DLNA client functioneren. Hierdoor is het mogelijk om al je films, muziek en foto's van je PC naar je PS3 toe te streamen via het netwerk. Via deze manier hoef je dus niet in de weer met een portable harddisk of memory stick om je films van je PC op de PS3 te bekijken. DLNA staat ook bekend als uPnP. Om HD materiaal te streamen naar je PS3 wordt wel geadviseerd om je LAN netwerk van je PS3 te gebruiken ipv van de draadloze netwerk connectie. Het enige wat je moet doen is een stukje software installeren op je PC, zoals TVersity, Twonky Vision, WM11 of Nero Digital Home. Zie ook Playstation 3 als media center - deel 4.

Internet Browsen


Extra PS3 Accessoires
De PS3 maakt gebruik van de industrie geaccepteerde standaarden waardoor het mogelijk is om accessoires draadloos of via een van de 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen aan de PS3 aan te sluiten.

Draadloze Accessoires
Zo'n beetje alle draadloze accessoires die werken met het Bluetooth 2.0 protocol kunnen worden verbonden aan de PS3. Hierdoor hoef je dus niet speciaal voor de PS3 ontwikkelde accessoires te kopen, maar kun je direct je reeds gekochte Bluetooth apparatuur aansluiten. Bluetooth accessoires die compatible met de PS3 zijn: headset, remote Control, extra controller, muis en toetsenbord. Maximaal kunnen er 7 apparaten tegelijk via bluetooth met de PS3 verbonden zijn. Sony heeft om dit moment enkel een headset en een chatpad die gebruik maken van de BT connectie.

USB Accessoires
Omdat de PS3 beschikt over 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen kunnen veel USB accessoires direct aan de PS3 worden aangesloten. Denk hierbij aan een externe hardschijf om je muziek,films of foto's te bekijken, muis en toetsenbord, je MP3 speler (zoals je iPod), een fotoprinter (alleen van epson).

Overige Connectivity
Verder is een harde schijf aanwezig en zijn er flash memory sloten voor de Memory Stick, CompactFlash en SD/MMC kaarten waarvan ook de foto's, muziek en films gelezen kunnen worden. Tot slot voor de communicatie is er de Gigabit Ethernet aansluiting en Wi-Fi aanwezig.
PlayStation Network (PSN)
De PS3 is helemaal 'connected' wat betekend dat je hem aan het internet kunt aansluiten zodat je met andere gamers online kunt spelen. Het is de gameontwikkelaar die beslist of een game online mode heeft en wordt niet door Sony opgelegd. Vaak betekend dit dat games waarvan je zou verwachten dat ze een online mode hebben, ook daadwerkelijk één hebben.
Met PSN biedt Sony ook een online netwerk om content mee te distribueren zoals, demo's, trailers, updates etc. Ook biedt de store PS1 games en PSN games waar wel voor betaald moet worden. Met PSN games biedt Sony de mogelijkheid voor developers games goedkoop te distribueren naar ons. De PSN games die tot nu toe gedistribueerd zijn, zijn van erg goede kwaliteit en doen niet onder van grote games qua fun-factor. PSN Games voelen aan als old-school games in een nieuw arcade jasje! Zie bijvoorbeeld Calling All Cars en de Amiga remake Super Startdust HD!

PlayStation Store
Om deze content te bemachtigen biedt Sony ons de PlayStation Store aan. De Playstation Store biedt wekelijks nieuwe content aan, en kan voor de content veilig betaald worden. De prijzen voor de content zijn voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt dik in orde!

Per april 2008 is de PlayStation Store vernieuwd met een nieuwe gebruiksvriendelijke interface om zo aan de wensen van de gemiddelde tweaker te voldoen. Naast een meer gebruiksvriendelijke interface, wordt met deze vernieuwing de store ook een stuk sneller. Zie hier onder enkel screenshots van de vernieuwde PlayStation Store! :)


GoT PS3 Clan
Als je je PS3 net hebt kan het best onpersoonlijk zijn om online games te spelen. Zeker wanneer er in je persoonlijke vriendengroep zich weinig PS3-eigenaren scharen. Maar ook voor ervaren PS3-spelers kan het uitdagend zijn om hun kracht online te meten met nieuwe vrienden, zoals andere GOT'ers.

Daar heeft Vads1972 in samenwerking met Opslaghond wat op gevonden: er is voor dit topic een GOT-PS3-Clan opgericht. Deze kun je bereiken op: http://psnfriends.ning.com/group/gotps3.

Je dient eerst een account te hebben, welke je hier aanmaakt. Vervolgens ga je naar de pagina van Vads1972. Nodig hem uit als "friend" en hij zal je uitnodigen voor de clan.

Na toegelaten te zijn, nodig je elk clan-lid uit op je PS3. Stuur in de body van de uitnodiging het woord GOTPS3 mee, zodat de andere weet waarom je hem/haar als vriend uitnodigt.

Veel online speelplezier!

Home
A massive world built into the PlayStation Network, Home is Sony Computer Entertainment's virtual world for PlayStation gamers. With an avatar uniquely customized according to each user's preference, users can explore the 3D community that is Home -- a sleek, modern environment featuring spacious common areas, custom spaces dedicated to specific games, and personal apartments. Everything can be customized to your liking with items you collect or purchase. Not only is Home your home online with PlayStation 3, Home is also a vast network of communication for PlayStation users. Browse the Hall of Fame for trophies players have collected in various videogames, or just hang out in a virtual outdoor lobby to talk with text and voice. Other features in Home include a theater where the Home world also users can watch videos from one users' collection together, a series of mini-games that players can play, and much more as Home evolves.

Het Playstation Move Topic

[PS3] Playstation Plus

PS3 defecten topic Deel 1, voor informatie en discussie over defecte PS3's.

Het Playstation Network ervaringen topic - deel 2, voor al je ervaringen met PlayStation Network!

Het Playstation 3 Trophy Topic - Top 50

Playstation 3 als media center - deel 4. Installeer Linux op je PS3 om zo MythTV mediacenter software te installeren.

\[PS3/360] GOTSent, MKV to MP4/M2TS/AVCHD converter (deel 2)

Console Budget Gaming topic, voor alle hard- en software-aanbiedingen.

Het Games Import topic, hier vind je ervaringen met betrekking tot het importeren van games en shops.

[PS3] Folding@Home Laat je PS3 eiwitten vouwen voor de strijd tegen ziekten. De CELL processor in de PS3 is uitermate geschikt voor het berekenen van eiwitten waardoor zeer snel resultaat beschikbaar is voor het onderzoek.

[PS3] Linux programmeren. Voor de echte die-hards!

http://www.playstation.nl, de officiele PlayStation website voor Nederland.

http://blog.us.playstation.com, de officiele Sony PlayStation blog, blog met interresante achtergrondinformatie.

http://blog.eu.playstation.com, de Europese Playstation blog.

http://boardsus.playstati...ps3media&message.id=48202 , Een tutorial om verschillende soorten media, zoals XVid, DivX, naar je PS3 toe te streamen.

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm?locale=nl_NL , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door gebruikers voor gebruikers.

http://faq.eu.playstation...vJW1xfhfNpbGcQ!1531875105 , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door Sony.

PlayStation 3 firmware Meuktracker.

Voorgaande delen van Het PlayStation 3 ervaringen topic! (Populariteit wordt als volgt berekend: Posts / Dag / Thread.)
Deel:Periode:Populariteit:Opmerkelijk:
[52]Sep-Dec '10???
[51]Jun-Sep '10???Introductie 'Playstation Plus'
[50]Jan-Jun '10???
[49]Dec '09???
[48]Okt '0966Release Uncharted 2
[47]Okt '0986Bart Smit aanbieding
[46]Sep '0974Lange discussie over kabeltjes en controllers
[45]Sep '0989Release PS3 Slim en FW 3.0
[44]Aug '0956
[43]Juli '0926
[42]Juni '0940
[41]Mei '0934Demo van inFamous is te downloaden in de Store.
[40]Apr '0927
[39]Feb '0935
[38]Jan '0953
[37]Dec '0879
[36]Dec '0853
[35]Nov '0855Verschillende titels worden voor de PS3 gereleased, o.a. Little Big Planet, BioShock en MotoStorm 2
[34]Okt '0836
[33]Sep '0840
[32]Aug '0843Leipzig 2008 aan de gang.
[31]Juli '0851E3 2008 aan de gang.
[30]Juli '0847Firmware 2.40 gereleased. Brengt o.a. ingame XMB, custom soundtracks en Thophy support!
[29]Juni '0849MGS 4 wordt gereleased.
[28]Mei '0857
[27]Mei '0859GTA IV wordt gereleased. PlayStation Day aan de gang.
[26]Apr '0884PlayStation Network krijgt nieuwe store!
[25]Apr '0893
[24]Mrt '08112Gran Tourismo 5 Proloque uitgekomen, en PlayStation Network ervaringen topic initiatief van start!
[23]Mrt '0888
[22]Mrt '0865
[21]Feb '0858Netflix, Best-Buy en Wall Mart gaan Blu-ray exclusief. Blu-ray wint HD media formaat van HD DVD.
[20]Jan '0872
[19]Jan '0873Warner Bros, New Line Cinema, HBO gaan Blu-ray exclusief.
[18]Jan '0863Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
[17]Dec '07100O.a. Blu-ray Profile 1.1 en Divx ondersteuning worden toegevoegd.
[16]Dec '0784
[15]Nov '0792
[14]Nov '07144DivX ondersteuning voor PS3 aangekondigd.
[13]Nov '07260(!)Verschillende interresante titels worden die week gelanceerd.
[12]Okt '0793Bart Smit verlaagd tijdelijk prijs PS3 met nog eens 15%
[11]Okt '07107
[10]Okt '07121Sony verlaagd prijs PS3 en

kondigd 40Gb model aan.
[09]Sep '0752
[08]Aug '0732Starterspack 600,- wordt geintroduceerd.
[07]Aug '0746E3 2007 is aan de gang. Altijd een happening hierop de Tweakers.
[06]Jul '0749
[05]Apr '0724Sony lanceerde PS3 in Europa.
[04]Dec '0615
[03]Okt '0618Sony lanceerde PS3 in Japan en Noord-Amerika.
[02]Juli '0614Sony demonstreerde PS3 tijdens E3 2006.
[01]Mei '053Sony doet aankondiging PS3 en het blijft daarna stil voor 1 jaar.And I'm the only one and I walk alone.


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30Hieronder volgt een selectie van interessante games die in ontwikkeling zijn of binnenkort uitkomen, voor zover mogelijk gesorteerd op releasedate. Check ToTheGame.com of VGReleases.com voor actuele releasedates.

Test Drive Unlimited 2
Release: 11 februari 2011 | Video's | Screenshots

Test Drive Unlimited 2 aims to transform the driving genre, adding the persistency, progression and customization of the latest multiplayer games to the racing experience. Test Drive Unlimited 2 blends single player and multiplayer sxperiences seamlessly, creating a dynamic world of evolving content and challenges. Players define their online persona through unparalleled customization of their avatars and vehicles, and the acquisition of property, clothing and other accoutrements of a luxurious international lifestyle. The challenge comes to life with refinement and balance of the core Test Drive driving experience. All-new race types, vehicle classes, environmental challenges, locations and much more push this epic franchise to new levels of performance.


Killzone 3
Release: 23 februari 2011 | Video's | Screenshots

Continuing from Killzone 2, players find Emperor Visari, the viscious dictator of the Helghast, dead at the feet of Sev and Rico. However this war is far from won. In the wake of Visari's death, Helghan has devolved into a world of political scheming, rapid infighting, and murder. Now, the two most powerful men on Helghan are fighting for complete and utter dominance while Visari’s vision of Helghan is in jeopardy. With limited supplies and no re-enforcements, the ISA must now fight not to win a war, but to survive a lost one.

In Killzone 3, players once again face the hostile Helghast army, battling overwhelming odds in the fight for human survival. Killzone 3 delivers a single-player campaign as well as full featured multiplayer mode.


MotorStorm: Apocalypse
Release: 16 maart 2011 | Video's | Screenshots

The MotorStorm outfit, having done dust-bowls and jungles, has packed bags and shipped out. Their destination: a coastal city that's in throes of a natural catastrophe -- and what better place to kick-start another MotorStorm festival?

Set over a three day period, MotorStorm Apocalypse's backdrop is rapidly disintegrating -- You are there when it happens, and this is survival racing! Throughout the game the city will be ripped to pieces, in real-time, as you race. Routes will be affected, as will our emergent gameplay. Buggies using collapsing walls as half-pipes. Big Rigs on the rooftops of skyscrapers as they collapse. Superbikes gunning into the basements of enormous rifts. Supercars flicking on their headlights to barrel through the subways and sewers. You've never raced on the edge of insanity like this before.


LittleBigPlanet 2
Spelers: 1-4 | Release: 19 januari 2011 | Video's | Screenshots

LittleBigPlanet 2 empowers users to create their own levels by utilizing a variety of developer tools as well as various games like top-down racing games, multiplayer shooters, flying side-scrollers, RPGs and more. LBP2 also has more features, including revamped graphics, a fresh storyline, added accessories and equipment for Sackboy, and more.


Dead Space 2
Release: 28 januari 2011 | Video's | Screenshots

Engineer Isaac Clarke returns for another blood-curdling adventure in Dead Space 2, the sequel to the critically acclaimed horror adventure. After waking from a coma on a massive space city known as "The Sprawl," the lone survivor of a horrific alien infestation finds himself confronting a catastrophic new nightmare. Battling dementia, hunted by the government and haunted by visions of his dead girlfriend, Isaac will do whatever it takes to save himself and rid the city of the gruesome, relentless Necromorphs. Equipped with a new arsenal of tools to dismember the Necromorphs, Isaac will face the challenge head-on.

In Dead Space 2, Isaac brings the terror to space. Players will take on bigger, scarier and more epic battles that will keep them on the edge of their seats. Delivering a sensory overload of sound, visuals and action sequences, Dead Space 2 will bring the psychological thrills of deep space to a terrifying new level.


Gran Turismo 5
Spelers: 1-2 (online: 16) | Release: voor de kerst | Video's | Screenshots

Gran Turismo 5 (commonly abbreviated as GT5) is to be the fifth edition of the highly acclaimed Gran Turismo racing video game series. It is currently under development by Polyphony Digital and is to be published by Sony Computer Entertainment for the PlayStation 3. It expands on the Prologue version and will be the first of the main numbered series to feature on the PlayStation 3.

For the first time in the main series, an online mode will be available in the game, with 16 player capability. GT5 will be the first game in the franchise's history to include visual damage modelling. It is unclear how simulated the damage will be, as only minimal damage has been shown so far. Dynamic weather changes and night racing have also been hinted at, but have yet to be officially confirmed. WRC and NASCAR will also be featured for the first time in the Gran Turismo franchise.


Mass Effect 2
Release: 21 januari 2011 | Video's | Screenshots

Once again stepping into the role of the heroic Commander Shepard, gamers command their crew on a suicide mission in space. Players must assemble their squad from amongst the galaxy's most powerful mystics, geniuses, and convicts and lead them on a suicide mission to discover why humans are vanishing from the galaxy. The success of the mission hinges on the squad recruited and their loyalty to the mission. Shepard's future depends on it.

Bringing this blockbuster franchise to PlayStation 3 for the first time, this edition of Mass Effect includes the full Mass Effect 2 game and hours of bonus content, introducing PS3 players to BioWare's award-winning action RPG franchise.


Assassin's Creed: Brotherhood
Spelers: 1 | Release: 16 november 2010 | Video's | Screenshots

The critically acclaimed single-player experience of Assassin's Creed is back and better than ever as Ezio returns in an epic struggle against the powerful Templar Order.

Now a legendary Master Assassin, Ezio must journey into Italy's greatest city, Rome, center of power, greed and corruption to strike at the heart of the enemy. Defeating the corrupt tyrants entrenched there will require not only strength, but leadership, as Ezio commands an entire Brotherhood that will rally to his side. Only by working together can the Assassins defeat their mortal enemies.

Assassin's Creed Brotherhood offers a never-before-seen multiplayer layer. Players can help the Templars by using Abstergo to train in the art of Assassination to eliminate the Assassins once and for all. Players can choose from a wide range of unique characters, each with their own signature weapons and assassination techniques, and match their skills against other players from all over the world in different game modes.


Need for Speed: Hot Pursuit
Spelers: 1 | Release: 19 november 2010 | Video's | Screenshots

Need for Speed Hot Pursuit brings the franchise back to its roots with intense cops vs. racer chases.

The game features Need for Speed Autolog where players compare racing stats and automatically get personalized gameplay recommendations from their friends. Need for Speed Hot Pursuit players can also experience the thrill of the chase and the rush of the escape as they play through full careers as both a cop and a racer - solo or connected. The high speed busts and heart-stopping getaways are all connected via Need for Speed Autolog.


Call of Duty: Black Ops
Spelers: 1-2 | Release: 9 november 2010 | Video's | Screenshots

Hear the call of duty once again with this seventh entry in the CoD franchise. Call of Duty: Black Ops, inserts players behind enemy lines during the most dangerous time period mankind has ever known. An epic single player campaign filled with heart-racing action, Call of Duty: Black Ops puts players in the boots of elite special forces units engaged in covert warfare, deniable operations, and explosive conflicts around the globe.


Playstation Move
Spelers: 1-4 | Release: 15 september 2010 | Video's Video's 2 | Screenshots

PlayStation Move offers a new and innovative gaming experience for the PlayStation 3 system by fusing realistic, high-definition gaming along with accurate, intuitive control. Used in cooperation with the PlayStation Eye camera, PlayStation Move enables sophisticated motion control and immersive gameplay only possible on the PS3 system.

The PlayStation Move motion controller combines advanced motion sensors, a dynamic color changing sphere, vibration feedback, and an easy to use button interface. Equipped with three-axis gyroscope, three-axis accelerometer and terrestrial magnetic field sensor, PlayStation Move motion controller tracks the precise movements and the angle of the controller while the PlayStation Eye detects the absolute position of the controller in 3D space. Highly sensitive movement tracking can be accurately traced back to the game, allowing intuitive gameplay as if the player is within the game.


Fallout: New Vegas
Spelers: 1 | Release: 22 oktober 2010 | Video's | Screenshots

Experience all the sights and sounds of fabulous New Vegas, brought to you by Vault-Tec, America's First Choice in Post Nuclear Simulation. Explore the treacherous wastes of the Great Southwest from the safety and comfort of your very own vault: Meet new people, confront terrifying creatures, and arm yourself with the latest high-tech weaponry as you make a name for yourself on a thrilling new journey across the Mojave wasteland.

From Bethesda Softworks and the veteran RPG designers at Obsidian Entertainment (a team which includes members of the original Fallout and 2 teams) comes Fallout: New Vegas, a thrilling and chilling episode in the Fallout saga.


Medal of Honor
Spelers: 1 | Release: 15 oktober 2010 | Video's | Screenshots

Operating directly under the National Command Authority, a relatively unknown entity of handpicked warriors are called on when the mission must not fail. They are the Tier 1 Operators.

Over 2 million Soldiers, Sailors, Airmen and Marines wear the uniform. Of those, approximately 50 thousand fall under the direct control of the Special Operations Command. The Tier 1 Operator functions on a plane of existence above and beyond even the most highly trained Special Operations Forces. Their exact numbers, while classified, hover in the low hundreds. They are living, breathing, precision instruments of war. They are experts in the application of violence. The new Medal of Honor is inspired by and has been developed with Tier 1 Operators from this elite community. Players will step into the boots of these warriors and apply their unique skill sets to a new enemy in the most unforgiving and hostile battlefield conditions of present day Afghanistan.

There is a new enemy. There is a new war. There is a new warrior. He is Tier 1.


F1 2010
Spelers: 1 | Release: 24 september 2010 | Video's | Screenshots

The first Formula One game to take advantage of high definition consoles and PC platforms, F1 2010 is the official game of the 2010 FIA Formula One World Championship and includes all of the official teams, drivers and circuits from the 2010 season. The game features the return of seven times Formula 1 Drivers' World Champion Michael Schumacher, the introduction of several new teams, and the brand new Korean International Circuit that host the 2010 Formula 1 Korean Grand Prix.

In F1 2010 gamers will take on the full, expanded grid in a variety of game modes including Grand Prix, Championship, Time Trial and an extensive, innovative Career mode. F1 2010 also features a highly advanced damage model, fully dynamic weather system and extensive competitive multiplayer options. The game was developed using the EGO Game Technology Platform, Codemasters' proprietary tech that powered the critically acclaimed, million-plus selling Colin McRae: DiRT 2 and Race Driver: GRID. The award-winning technology has been further developed to accurately recreate the unique aerodynamics and handling of 200MPH+ Formula 1 cars.


Castle Crashers
Release: 3 november 2010 | Video's | Screenshots

This four player RPG adventure will let you hack, slash, and smash your way to victory. Featuring hand-drawn characters, Castle Crashers delivers unique hi-res illustrated visuals and intense gameplay action. Play with up to three friends and discover mind-boggling magic and mystery in the amazing world created just for you!

The PlayStation 3 version of Castle Crashers adds in an additional minigame mode for players to kick back with when the action gets too frantic. In the Volleyball minigame, you can play local or online (with up to 8 players, 4 per side on a console) with cool serving/spiking moves, available AI teammates, stats for each character, and leaderboards to track stats.


Pac-Man Championship Edition DX
Spelers: 1 | Release: 24 november 2010 | Video's | Screenshots

Celebrating the 30th anniversary of Pac-Man and following up on the 2007 award winning title, Pac-Man Championship Edition DX bolsters the beloved arcade formula by offering even more sophisticated mazes, modes, and enhancements. It'll be a celebration for fanatics and a new generation of players alike. Building upon PAC-MAN Championship Edition’s original six courses, the new game features more than 100 varied and mind-boggling mazes to navigate. Several new modes will also be available to test a player's pellet-munching aptitude. In Time Attack Mode, players will vie for the quickest clear time. Fulfill a series of objectives in Mission Mode or compete to devour the most number of ghosts gobbled in Ghost Mode.

With brand new visual variations and music, plus all the great features found in the first PAC-MAN Championship Edition including mazes that dynamically change shape during gameplay, PAC-MAN Championship Edition DX is a game worthy of the rotund hero's 30th birthday.


Joe Danger
Spelers: 1-2 | Release: Juni 2010 | Video's | Screenshots

You are Joe Danger, the world's most determined stuntman. You live to thrill the crowd and break World Records. Take on your friends or race against your rivals – the reckless Team Nasty. You laugh in the face of danger, and it laughs back, as you bounce from boulder to boulder, on fire, towards that pile of mousetraps. Freeze the game at any point and edit your level however you want it. Once you are finished, share the joy.


Peggle
Spelers: 1-2 | Release: 27 februari 2007 | Video's | Screenshots

Wield mystifying Magic Powers, rack up huge bonus points and make shots you'll smile about for weeks. Amidst all this fevered action, only one question remains: Can you become a Peggle Master?


Braid
Spelers: 1 | Video's | Screenshots

Explore the human condition and manipulate time as our hero Tim leaps onto the PlayStation Network in the lush, painterly world of Braid, a puzzle-platformer that takes you from a house in the city on a journey through a series of worlds to solve puzzles and rescue the princess. In each world, you have a different power to affect the way time behaves, including the ability to rewind, create parallel realities and utilize time dilation to overcome the many obstacles in your path. There is no filler in this game; every puzzle shows you something new and interesting about the game world.


Trine
Spelers: 1-3 | Video's | Screenshots

Trine is a fantasy action / platform game where the player can create and use physics-based objects to beat hazardous puzzles and threatening enemies. Three heroes are bound to a mysterious device called the Trine in a quest to save the kingdom from evil and the player can at any time freely choose whoever is best suited for the upcoming challenge or puzzle.

Trine has full support for Trophies and also features a Platinum Trophy as the ultimate reward.


Battlefield 1943 : Pacific
Spelers: 24, enkel multiplayer | Video's

In Battlefield 1943 neem je het met 24 man tegen elkaar op. In deze WWII First Person Shooter kan je zowel ter land, ter zee en in de lucht uitmaken wie de sterkste is, de United States Marine Corps of de Imperial Japanese Navy.

Voorlopig zijn er 3 klassieke mappen, Guadalcanal, Wake Island en Iwo Jima (u wellicht bekend van de film Flags of our Fathers). Bij ervaren Battlefield fans doen deze namen zeker een belletje rinkelen.
Je krijgt de kans om een nieuwe map, Coral Sea, vrij te spelen na 43 miljoen (!) gedode vijanden.
In Battlefield 1943 krijg je de keuze uit 3 soldaten: infanterie, scout of rifleman.

De game is exclusief beschikbaar via download, en is enkel te spelen in multiplayer mode!


Fat Princess
Spelers: 32 online | Video's

Frantic and fun, Fat Princess pits two hordes of players against each other in comic medieval battle royale. Your goal is to rescue your beloved princess from the enemy dungeon. There’s a catch though: your adversary has been stuffing her with food to fatten her up and it’s going to take most of your army working together to carry her back across the battlefield.

You can switch between five different character classes literally at the drop of a hat: the fearless Warrior, the steadfast Archer, the mystical Mage, the tireless Worker, and the deadly Priest. In order to triumph, players must combine their skills and work together.


WipeOut HD
Spelers: 1-2 offline, 1-8 online | Video's

WipEout HD features a selection of the best tracks taken from previous versions of the series, meticulously crafted and fully reworked to showcase the power of PS3. Available exclusively as a download on PLAYSTATION Store and featuring 1080p High Definition visuals running at a breathtaking 60 frames per second, WipEout HD represents the future of the iconic anti-gravity racing series when it launches in late 2007.

For the first time, players will have the option of steering their anti-gravity ships to victory in a whole new way thanks to the SIXAXIS Wireless Controller; a feature that, combined with true High Definition graphics, will have racers on the edge of their seats as they take on the best from around the world in online multiplayer modes.

An expansion pack for Wipeout HD entitled Wipeout HD Fury was released on the PlayStation Store worldwide on 23 July, 2009. The pack consists of eight new tracks, 13 new ship models, and three new game modes including Eliminator, Zone Battle, and Detonator. The add-on also includes a new 80-event campaign mode, a redesigned menu interface, and several new Trophies

http://tweakers.net/ext/f/JE5rYZbTwhYaoFQxwoFMgF2E/full.jpg

Allereerst moeten al deze mensen bedankt worden voor hun bijdrage aan de startpost: Arx, Vanholm, Meelobee, Opslaghond, Vancent, FeaR1986, philotra, scorpie, PromoX, inanc, master007, Frank J., -GF-Annihilator, Laszlo, ymmv, JeepXJ89, Armada en Efbe!

Post zoveel mogelijk content in dit topic!
Heb je een game gezien die we zeker met ons allen _moeten_ zien, post dan lekker wat screenschots in dit topic. Tegenwoordig hebben we allemaal breedband internet, dus we kunnen heus wel verwerken! *O* Maar mochten de screenshots buiten proportioneel groot zijn, optimaliseer hem dan even met je favoriete image editor. Wat je ook kunt doen is gebruik maken van http://imageshack.us/ of www.photobucket.com/ die niet alleen gratis screenshots hosten, maar ook nog eens de screenshots optimaliseren. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de startpost, zoals updates, nieuws en verbeteringen, dan mag je me op de hoogte brengen via DM. Rest mij alleen nog het volgende: Happy posting in het PS3 Ervaringen Topic!
:)

[Voor 201% gewijzigd door PromoX op 06-02-2011 18:27]

And I'm the only one and I walk alone.


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30
Modbreak:In het vorige deel is er veel gediscussieerd over het hacken van de PS3 en de mogelijkheden en de gevolgen. Aangezien het topic er redelijk door overspoeld werd en het regelmatig de verkeerde kant op ging, is discussie hierover in deze topicreeks niet meer toegestaan.

Misschien dat we hiervoor in de (nabije) toekomst weer een apart topic toe gaan staan, maar daar zijn we op dit moment nog niet over uit.

[Voor 6% gewijzigd door PromoX op 07-01-2011 18:47]

And I'm the only one and I walk alone.


 • boe2
 • Registratie: november 2002
 • Niet online

boe2

'-')/

Het hele piraterijtopic heeft trouwens een sterke beargumenteerde discussie op Game piraterij: De harde cijfers. ;)

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' - Pratchett.


 • Stacheldraht
 • Registratie: januari 2008
 • Laatst online: 14-04-2020

Stacheldraht

Frankfurt am Main

Bedankt voor de goede en nieuwe openingspost PromoX :)

Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei


 • SidewalkSuper
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 18-01 23:41
Discussie hierover hoort hier niet thuis, stuur dan een DM zoals iemand anders gedaan heeft en daar zal dan ook netjes op gereageerd worden.

[Voor 76% gewijzigd door PromoX op 07-01-2011 20:01]


 • RadiQal
 • Registratie: december 2005
 • Laatst online: 19-01 12:07
Wauw ik blijf me verbazen hoe goed de ingebakken converterdingetje encoder het doet; 1080p Brothers in Arms loopt als een trein d.m.v. WiFi en Medialink( Mac + PS3, werkt heerlijk!)
In het begin is er wat laadtijd nodig(doh) maar daarna is er niets op aan te merken. Het door- of terugspoelen gaat helaas wel minder goed... achja :) Dik tevreden!

 • StEelD
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 19-01-2016
Ik heb fallout 3 besteld :)

Specs


 • cheiron
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 19-01 18:36
Geweldige game! Als het je een beetje ligt ga je er een hoop plezier aan beleven.
Enige reden dat ik New Vegas nog niet heb gekocht is omdat er zo veel tijd in gaat zitten.. En ik heb 3 op de PC gespeeld, wat een redelijk soepele ervaring was. Wat ik lees en hoor is New Vegas buggy als de pest op de consoles, dus ik ben een beetje bang om het te proberen.

Ander punt; net begonnen aan Resident Evil 5; maar dat kan mij voorlopig nog niet zo bekoren. Welke gek heeft verzonnen je inventory zo onhandig te maken, en hem alleen tijdens het spel te kunnen openen. Oftewel; even van wapen switchen midden in een gevecht doe je liever niet omdat het spel gewoon door gaat terwijl je in de inventory zit. Onbegrijpelijk.

Flickr PSN ID= cheironnl


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
Mooi nieuw topic PromoX. :)

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Inanna
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 08-01 17:00
Wat de inventory van RE5 betreft, dat hoort bij de RE ervaring en is al zo sinds deeltje één. Net zoals het feit dat je niet kan lopen en schieten tegelijk. Dit is gedaan met de bedoeling het spel spannender te maken, daar je niet zomaar even een herb naar binnen kan slikken wanneer je health laag staat. Je zal eerst een relatief veilige plek moeten opzoeken voordat je jezelf hieraan waagt. Het spel is nu eenmaal geen pure shooter maar een actie-horror game.

Als dit je niet aanstaat kan ik je in ieder geval Dead Space afraden, want deze werkt met eenzelfde inventory systeem.

edit: Dead Space toegevoegd als tip/waarschuwing

[Voor 16% gewijzigd door Inanna op 07-01-2011 22:03]


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Verdiend "Castle Crashers" geen vermelding in de SP bij de PSN games?

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer

Chaoss schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 22:35:
Verdiend "Castle Crashers" geen vermelding in de SP bij de PSN games?
Nope! Teveel gehyped door één persoon. :P

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Maar hij's veel leuker dan al die games die er wel in staan :P

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • cheiron
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 19-01 18:36
Inanna schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 21:58:
Wat de inventory van RE5 betreft, dat hoort bij de RE ervaring en is al zo sinds deeltje één. Net zoals het feit dat je niet kan lopen en schieten tegelijk. Dit is gedaan met de bedoeling het spel spannender te maken, daar je niet zomaar even een herb naar binnen kan slikken wanneer je health laag staat. Je zal eerst een relatief veilige plek moeten opzoeken voordat je jezelf hieraan waagt. Het spel is nu eenmaal geen pure shooter maar een actie-horror game.

Als dit je niet aanstaat kan ik je in ieder geval Dead Space afraden, want deze werkt met eenzelfde inventory systeem.

edit: Dead Space toegevoegd als tip/waarschuwing
Ik ben toch redelijk zeker (100% zeker aangezien ik nu een video zit te kijken van RE4) dat de inventory daarin de game op pauze zet. Daarnaast kon je zelf een beetje puzzelen met de indeling van je koffer, wat ik een leuke toevoeging vond. Snap niet dat ze dat gesimplificeerd hebben. Maar mijn probleem is vooral het gebrek aan pauze bij het gebruik van de inventory.

Flickr PSN ID= cheironnl


 • Stacheldraht
 • Registratie: januari 2008
 • Laatst online: 14-04-2020

Stacheldraht

Frankfurt am Main

Een RE5 tip ;) Geef jezelf alle wapens + ammo en geef Sheila alle troep die je zelf niet meer in je inventory kunt stoppen. Stop je belangrijkste wapens onder je pijltjesknoppen en je loopt vrij makkelijk door het spel heen. Als je richt kun je dan vrij makkelijk van wapen wisselen zonder in het inventory menu te gaan.

Alles hat ein Ende nur die Wurst hat zwei


 • Exorcist
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online
Net Blokus gekocht in de store. Als bordspel heeft het me aangenaam verrast. Ik kon echter Angry Birds dan weer niet vinden, of was deze nu teruggetrokken?
Exorcist schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 10:34:
Net Blokus gekocht in de store. Als bordspel heeft het me aangenaam verrast. Ik kon echter Angry Birds dan weer niet vinden, of was deze nu teruggetrokken?
Angry Birds staat nog niet in de EU Store. release date is nog niet bekend

 • Exorcist
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online
Ike. schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 10:39:
[...]


Angry Birds staat nog niet in de EU Store. release date is nog niet bekend
Hmm dus toch. Dan maar weer even op de Desire HD of PC :P

 • cheiron
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 19-01 18:36
Stacheldraht schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 00:44:
Een RE5 tip ;) Geef jezelf alle wapens + ammo en geef Sheila alle troep die je zelf niet meer in je inventory kunt stoppen. Stop je belangrijkste wapens onder je pijltjesknoppen en je loopt vrij makkelijk door het spel heen. Als je richt kun je dan vrij makkelijk van wapen wisselen zonder in het inventory menu te gaan.
Dat ga ik eens ingame onderzoeken, thanx.

Overigens vorige week MoH (uit)gespeeld. Nu speel ik de singleplayer van de Call of Duty games altijd met veel plezier. Op een of andere manier wordt ik altijd in de game gezogen. Dat was hier eigenlijk helemaal niet. Het deed allemaal wat afstandelijk aan. Daarnaast vond ik het op sommige momenten erg gedateerd aandoen. Toch wat hele aardige momenten in de game, maar ik snap nu wel waarom het niet een enorme hit is geworden.

Flickr PSN ID= cheironnl

Klein puntje van kritiek op openingspost: waarom staan daar metal gear rising in en test drive unlimited, en niet resistance 3 en uncharted 3?

Creator of: LLBLGen Pro | Camera mods for games
Photography portfolio: https://fransbouma.com

Ik heb RE5 via online coop gespeeld. Is echt een aanrader om dat te doen :)
Afgelopen week heb ik ook Army of Two: The 40th Day via local coop uitgespeeld. Ik vond dit persoonlijk een verrassend leuke game eigenlijk. Enorm veel actie en als je naast elkaar zit kun je ook behoorlijk tactisch te werk gaan.

[Voor 74% gewijzigd door SToRM666 op 08-01-2011 13:08]

PSN id: NL_SToRM


 • t mac
 • Registratie: april 2008
 • Laatst online: 22:46
Hoe groot is de kans dat een stuurtje van een jaar of tien oud(met USB en FF) op de ps3 werkt? geen idee welk merk en type. Hij ligt namelijk al jaren op zolder.
t mac schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 13:06:
Hoe groot is de kans dat een stuurtje van een jaar of tien oud(met USB en FF) op de ps3 werkt? geen idee welk merk en type. Hij ligt namelijk al jaren op zolder.
staat er geen modelnr. ergens op het stuur?
Via google is vast wel een lijstje te vinden met sturen die op de PS3 werken. Je zou dan plaatjes/fotos kunnen zoeken van de sturen die werken en zo zien of de jouwe er tussen zit...

[Voor 4% gewijzigd door Ike. op 08-01-2011 13:28]


 • SL65
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 22:44
Ike. schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 13:26:
[...]


staat er geen modelnr. ergens op het stuur?
Via google is vast wel een lijstje te vinden met sturen die op de PS3 werken. Je zou dan plaatjes/fotos kunnen zoeken van de sturen die werken en zo zien of de jouwe er tussen zit...
Vergeet niet dat het ook aan de game ligt, als het een Logitech stuur is zal het op veel meer games werken dan bij een Thrustmaster stuur.

Dus ik zou als eerst zoeken naar de supported wheel list van de race games die jij hebt om te kijken of ze uberhaupt wel worden ondersteund.

[Voor 12% gewijzigd door SL65 op 08-01-2011 13:36]


 • Mon0lith
 • Registratie: mei 2009
 • Laatst online: 19-01 16:12

Mon0lith

Yes Herr Flick

Ik heb vanmiddag de Bluetooth Gaming Headset van Konig besteld.

Iemand ervaring met deze headset?

PSN: Von_Smallhausn


 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 22:55
Mon0lith schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 16:32:
Ik heb vanmiddag de Bluetooth Gaming Headset van Konig besteld.

Iemand ervaring met deze headset?
Misschien dat jouw ervaring als ie daadwerkelijk binnen is wat handiger zal zijn voor ons? Of ga je hem nu cancellen als één iemand zegt dat het een brak ding is? ;)

Nickname does not reflect reality


 • Airpower
 • Registratie: december 2002
 • Laatst online: 23:45

Airpower

Feel the Power!

Wehkamp heeft momenteel de PS3 Slim 160GB + GT5 in de aanbieding voor 249,-. Er nette prijs vind ik.

Zie ook: http://www.wehkamp.nl/Zoe...Page&cmid=WEH&F=1&F=2&F=3

 • Mon0lith
 • Registratie: mei 2009
 • Laatst online: 19-01 16:12

Mon0lith

Yes Herr Flick

Brad Pitt schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 17:26:
[...]

Misschien dat jouw ervaring als ie daadwerkelijk binnen is wat handiger zal zijn voor ons? Of ga je hem nu cancellen als één iemand zegt dat het een brak ding is? ;)
Nee helemaal niet,
Heb op bol.com paar recensies gelezen en die waren goed, was meer benieuwd of 1 van jullie hem
ook heeft.

Ik ga um ook niet cancellen als 1 iemand hem brak vind als er meerdere zijn die hem wel goed vinden.
Voor die prijs helemaal niet 8)7

Dus ik zal jullie wel laten weten wat ik ervan vindt als ik hem heb ;)

PSN: Von_Smallhausn


 • FeaR
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 00:20

FeaR

ModeratoR Consumentenelektronica

In GoT we trust

Kan het zijn dat je geen @gmail.com mag hebben met je PSN ID?
Ik wil mijn huidige e-mail wijzigen naar mijn @gmail.com die ik meer wil gaan gebruiken. Echter als ik mijn @gmail.com invul krijg ik de volgende melding te zien:
Het e-mailadres kan niet gebruikt worden.

Some people just need a high-five.... In the face.... With a chair.


 • Kr7Br
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 20:15
Ik heb een gmail adres en dat werkt perfect als mijn psn ID...

 • Blindfold
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 24-11-2021

Blindfold

Donde estan los conejos?

Mon0lith schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 19:26:
[...]


Nee helemaal niet,
Heb op bol.com paar recensies gelezen en die waren goed, was meer benieuwd of 1 van jullie hem
ook heeft.

Ik ga um ook niet cancellen als 1 iemand hem brak vind als er meerdere zijn die hem wel goed vinden.
Voor die prijs helemaal niet 8)7

Dus ik zal jullie wel laten weten wat ik ervan vindt als ik hem heb ;)
Als het alleen voor PS3 is, dan zou ik altijd iedereen de officiele aanraden:
+ Inpluggen en is meteen gesynct
+ batterijmeter via PS3
+ tafelmicrofoonfunctie als je hem oplaadt
+ goede geluidskwaliteit
- duurder
- wellicht niet het comfortabelste (maar zo op het oog niet slechter dan die je nu gaat kopen)

 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

Airpower schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 18:18:
Wehkamp heeft momenteel de PS3 Slim 160GB + GT5 in de aanbieding voor 249,-. Er nette prijs vind ik.

Zie ook: http://www.wehkamp.nl/Zoe...Page&cmid=WEH&F=1&F=2&F=3
Ik zag het ook zojuist, da's een prima prijs en denk dat ik gelijk ga bestellen. Scheelt toch makkelijk EUR90.

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • KappeNou
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 13-01 22:29
Ik heb een headset gekocht en aangemeld op de PS3. Maar in GT5 werkt hij niet. Iemand enig idee wat ik moet doen om dit op te lossen?

>PC specs<


 • FeaR
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 00:20

FeaR

ModeratoR Consumentenelektronica

In GoT we trust

Kr7Br schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 19:59:
Ik heb een gmail adres en dat werkt perfect als mijn psn ID...
Ben er "al" achter wat het was...
Die @gmail.com heb ik ooit eens gebruikt voor één van mijn buitenlandse accounts zodat ik ook in de Japanse, Engelse en Amerikaanse PSN-Store kon. En de @gmail.com was gelinkt aan de Japanse, want alles was in het Japans. De Japanse heb ik nu wéér een andere e-mail gegeven en nu heb ik op mijn normale account mijn @gmail.com :)

Some people just need a high-five.... In the face.... With a chair.

KappeNou schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 20:48:
Ik heb een headset gekocht en aangemeld op de PS3. Maar in GT5 werkt hij niet. Iemand enig idee wat ik moet doen om dit op te lossen?
Welke headset heb je gekocht? Merk & type a.u.b. ;)

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght

Ik heb geen ervaring met GT5 icm een headset.
Heb je gekeken bij;
(Headset)Instellingen PS3?
(Headset)Instellingen GT5?

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • KappeNou
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 13-01 22:29
Instelling PS3 wel. Bij GT5 zie ik geen instellingen daar voor..

>PC specs<


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
Airpower schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 18:18:
Wehkamp heeft momenteel de PS3 Slim 160GB + GT5 in de aanbieding voor 249,-. Er nette prijs vind ik.

Zie ook: http://www.wehkamp.nl/Zoe...Page&cmid=WEH&F=1&F=2&F=3
Mooie aanbieding. Ik heb hem gelijk gekocht, want ik heb nu nog een PS3 80GB Phat en wil liever de Slim.

*knip* Zet 'm dan in V&A. Goed bedoeld of niet, het forum is er niet voor handel :).

[Voor 13% gewijzigd door PromoX op 08-01-2011 22:14]

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP

Lastige trophy's he? :9

[Voor 28% gewijzigd door PromoX op 08-01-2011 22:14]

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


 • Aries.Mu
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 17-01 19:19
Airpower schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 18:18:
Wehkamp heeft momenteel de PS3 Slim 160GB + GT5 in de aanbieding voor 249,-. Er nette prijs vind ik.

Zie ook: http://www.wehkamp.nl/Zoe...Page&cmid=WEH&F=1&F=2&F=3
Damn, spijtig dat ze niet verzenden naar BE.
Ik heb mijn 80 Fat verkocht aan mijn neef en wil overstappen op een Slim.

Weet trouwens iemand of GT5 in het GT5 320gb pack retail is? Of staat er in koeien van letters op: "not for resale"? :)

iPhone XR | Switch Lite | Sony 55A89 | Passat GTE


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Toen ik mijn pack kost zaten er gewone vesies van Uncharted en Ratchet & Clank (ja das al ff geleden :P)in, denk eigenlijk dat dat nog steeds zo is.

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
Nee het spel komt er wel, maar ik wil eerst m'n backlog aan games wegwerken. Hij komt er dus tzt wel. ;)

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Hotzenwalder
 • Registratie: november 2003
 • Laatst online: 18-01 14:34
Als het op het aankopen van een slim aankomt is goed shoppen een must. In eerste instantie had ik een slim gevonden voor 300 euro met 120GB, een paar dagen later een slim 320GB voor 299 euro. Bleek ook nog eens dat op dezelfde site je goed moest kijken welke 320GB variant je koos, want de ene was met verzendkosten en de andere zonder. De packs lijken meestal overpriced. Er wordt namelijk niets gratis meegegeven hè :)

 • dangerpaki
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 23:06
FeaR1986 schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 19:31:
Kan het zijn dat je geen @gmail.com mag hebben met je PSN ID?
Ik wil mijn huidige e-mail wijzigen naar mijn @gmail.com die ik meer wil gaan gebruiken. Echter als ik mijn @gmail.com invul krijg ik de volgende melding te zien:


[...]
Ik heb gewoon een gmail erin staan.

 • Aries.Mu
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 17-01 19:19
Hotzenwalder schreef op zondag 09 januari 2011 @ 11:02:
Als het op het aankopen van een slim aankomt is goed shoppen een must. In eerste instantie had ik een slim gevonden voor 300 euro met 120GB, een paar dagen later een slim 320GB voor 299 euro. Bleek ook nog eens dat op dezelfde site je goed moest kijken welke 320GB variant je koos, want de ene was met verzendkosten en de andere zonder. De packs lijken meestal overpriced. Er wordt namelijk niets gratis meegegeven hè :)
Ik denk dat ik gewoon weer bij amazon.co.uk ga kopen. Heb de 80Gb daar toen ook gekocht...

320gb + GT5 + HDMI kabel + triggers + Fallout New Vegas/NFS HP/Fifa 11 voor 330€ omgerekend.

Bij de makro hadden ze tijdje geleden GT5 pack + 2 Dualshocks. Dat is op zich ook interessant, want games koop je veel goedkoper in UK, terwijl controllers gewoon erg duur blijven

iPhone XR | Switch Lite | Sony 55A89 | Passat GTE


 • Airpower
 • Registratie: december 2002
 • Laatst online: 23:45

Airpower

Feel the Power!

Aries.Mu schreef op zondag 09 januari 2011 @ 11:52:
[...]

Bij de makro hadden ze tijdje geleden GT5 pack + 2 Dualshocks. Dat is op zich ook interessant, want games koop je veel goedkoper in UK, terwijl controllers gewoon erg duur blijven
Hier valt het reuze mee:

http://www.axelmusic.com/productDetails/099905113625

 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

Zo, Wehkamp aanbieding van de slim 160GB besteld. Volgens hen wordt ie komende dinsdag thuisbezorgd. Ben erg benieuwd, die prijs is natuurlijk bijna te goed om waar te zijn...

UPDATE
Aanbieding is inmiddels van de site afgehaald. Ben benieuwd of ze me wel uitleveren.

[Voor 21% gewijzigd door troje op 09-01-2011 14:05]

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • Airpower
 • Registratie: december 2002
 • Laatst online: 23:45

Airpower

Feel the Power!

troje schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:42:
Zo, Wehkamp aanbieding van de slim 160GB besteld. Volgens hen wordt ie komende dinsdag thuisbezorgd. Ben erg benieuwd, die prijs is natuurlijk bijna te goed om waar te zijn...

UPDATE
Aanbieding is inmiddels van de site afgehaald. Ben benieuwd of ze me wel uitleveren.
Ik heb weleens eerder zo'n 'too good to be true-aanbieding' bij de wehkamp besteld en deze werd gewoon uitgeleverd :)

 • dangerpaki
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 23:06
troje schreef op zondag 09 januari 2011 @ 13:42:
Zo, Wehkamp aanbieding van de slim 160GB besteld. Volgens hen wordt ie komende dinsdag thuisbezorgd. Ben erg benieuwd, die prijs is natuurlijk bijna te goed om waar te zijn...

UPDATE
Aanbieding is inmiddels van de site afgehaald. Ben benieuwd of ze me wel uitleveren.
Ze zijn in principe verplicht uit te leveren. Ze komen daar alleen onderuit als redelijkerwijs de koper op tijdstip van bestellen kan bepalen dat deze aanbieding onrealistisch is. Dat is denk ik in dit geval niet zo. Zo'n pack gaat normaal gesproken voor 300 over de toonbank. Een aanbieding waar je 50 euro bespaart is dus niet onrealistisch en wordt vaker gedaan in de console wereld. Dus als ze weigeren uit te leveren zou ik gewoon lekker moeilijk blijven doen, want ze moeten het uitleveren.

 • BMW_M3
 • Registratie: september 2002
 • Niet online

BMW_M3

Ondertitel

Zou er nu in het nieuwe jaar een grote update komen?

Signature


 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

dangerpaki schreef op zondag 09 januari 2011 @ 14:36:
[...]

Ze zijn in principe verplicht uit te leveren. Ze komen daar alleen onderuit als redelijkerwijs de koper op tijdstip van bestellen kan bepalen dat deze aanbieding onrealistisch is. Dat is denk ik in dit geval niet zo. Zo'n pack gaat normaal gesproken voor 300 over de toonbank. Een aanbieding waar je 50 euro bespaart is dus niet onrealistisch en wordt vaker gedaan in de console wereld. Dus als ze weigeren uit te leveren zou ik gewoon lekker moeilijk blijven doen, want ze moeten het uitleveren.
Ik ga er vooralsnog ook van uit. Ook omdat ik al via iDEAL al betaald heb. Simpelweg uitleveren van de unit en verder niet tijd en energie aan kwijt zijn. Wehkamp kan ook besluiten niet uit te leveren, maar dat gaat ze wel wat uren kosten aan mail correspondentie, intern overleg, en het administratief verder afhandelen inclusief terugboeken van het geld en eventueel de klant een tegemoetkoming te doen.

Plus daarbovenop de ontevreden klant die wellicht het hele verhaal op de bekende sites zal ventileren met alle gevolgen van negatieve publiciteit van dien.

Maar goed, ik hoop komende week GT5 te kunnen spelen :)

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • Exorcist
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online
Moet niet gekker worden, nadat m'n pa (56) GT5 bij me zag heeft hij direct een PS3 + GT5 besteld :P
Laatste spel dat hij speelde was Destruction Derby op de PS1. Ben benieuwd wat hij ervan gaat bakken :+

 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
Hoezo zou het gelijk een verkeerde prijs zijn? Ik denk dat ze gewoon een beperkte oplage voor een aanbiedingsprijs verkochten. Normaal gesproken kost deze pack ongeveer 300 euro, dus 50 euro korting is wel leuk maar niet ondenkbaar. Daarnaast was laatst alleen de 160GB PS3 Slim in de aanbieding bij MM voor €222,-

Ik zie daarom niet in waarom deze aanbieding niet klopt.

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • El_V
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 19-01 16:43
zal idd wel goed komen. veel plezier met je ps3 :)

ik kan niet wachten tot LBP2 uitkomt. reviews zijn goed en deel 1 + demo heb ik me erg mee vermaakt.

al gaat het mij niet zo om het zelf levels bouwen.

 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
El_V schreef op zondag 09 januari 2011 @ 21:15:
zal idd wel goed komen. veel plezier met je ps3 :)

ik kan niet wachten tot LBP2 uitkomt. reviews zijn goed en deel 1 + demo heb ik me erg mee vermaakt.

al gaat het mij niet zo om het zelf levels bouwen.
Mij gaat het inderdaad ook niet zo om zelf levels bouwen. Ik neem daar eigenlijk niet de tijd voor. Ik speel liever de, meestal, geniale levels van de makers zelf. Daar kan ik me echt mee vermaken. :)

Ik denk alleen niet dat ik het spel gelijk bij de release ga kopen. Meestal wacht ik liever een aantal weken totdat de spreekwoordelijke kop eraf is.

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

ik ben net begonnen met R&C - Crack in time (nu pas ja :P) had de vorige delen uiteraard ook gespeeld... maar het zijn echt de betere games op de PS3 imho... dat dat volgende deel "All 4 one" maar komen :P

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-01 21:30
Chaoss schreef op vrijdag 07 januari 2011 @ 22:35:
Verdiend "Castle Crashers" geen vermelding in de SP bij de PSN games?
EfBe schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 12:06:
Klein puntje van kritiek op openingspost: waarom staan daar metal gear rising in en test drive unlimited, en niet resistance 3 en uncharted 3?
In de topicstart probeer ik me tegenwoordig vooral te beperken tot games die al uit zijn of binnen niet al te lange tijd gereleased worden. Ik heb Metal Gear maar geruild met Castle Crashers. Ik denk dat games als Resistance 3 en Uncharted 3 een volgende keer wel toegevoegd gaan worden.

And I'm the only one and I walk alone.


 • ge-flopt
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 18:42
Van de week lekker goedkoop Army of 2 gekocht, was in de aanbieding bij de FRS. Wat een verslavend spel.

[Voor 5% gewijzigd door ge-flopt op 09-01-2011 22:24]


 • Reemster
 • Registratie: februari 2003
 • Laatst online: 26-10-2020

Reemster

Soul Reaver

Ik ben nu eindelijk met infamous begonnen, leuke game en speelt lekker weg. Deel2 komt er dus ook wel, die ziet er nog een stuk beter uit.
PromoX schreef op zondag 09 januari 2011 @ 22:21:
[...]

In de topicstart probeer ik me tegenwoordig vooral te beperken tot games die al uit zijn of binnen niet al te lange tijd gereleased worden. Ik heb Metal Gear maar geruild met Castle Crashers. Ik denk dat games als Resistance 3 en Uncharted 3 een volgende keer wel toegevoegd gaan worden.
Een game als Uncharted 3 hoort natuurlijk al in de startpost vóórdat ie uberhaupt is aangekondigd! 8)

Het duurt trouwens nog maar 9,5maand tot de release, dat is toch binnen niet al te lange tijd :9
BMW_M3 schreef op zondag 09 januari 2011 @ 14:37:
Zou er nu in het nieuwe jaar een grote update komen?
Vast wel. Ik kan me nog wel een aantal dingen voorstellen:

- Bij het afsluiten de optie geven om je trophies te syncen voordat je afsluit (of in de achtergrond)
- Cross game chat

Maar ik denk dat de meeste updates dit jaar jaar zullen zijn gericht om de gehackte PS3 consoles van het PSN te weren of te bannen. De console zelf is min of meer compromized maar ze kunnen zoals MS proberen de online mode te beveiligen. Kat en muis blijft het altijd maar ze zullen het er niet minder om proberen. Tevens zullen we steeds meer games krijgen die wannneer online te spelen zijn werken met een soort ID die je bij de game krijgt en welke je moet invoeren op psn. Ook zal het gebruik van de firmware update middels USB aan banden worden gelegt. (enkel nog updaten via PSN servers)

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop

edit:

Why Cross-Game Chat is Currently Missing on PS3

[Voor 73% gewijzigd door Ike. op 10-01-2011 10:39]


 • boe2
 • Registratie: november 2002
 • Niet online

boe2

'-')/

Ik zie niet hoe je een patent kan hebben op een chatclient die over je hele OS draait. Zowel MS als Sony beweren patenten op heel basale zaken te hebben, maar ze hebben wel een soort "jij valt ons niet lastig, wij vallen jou niet lastig" relatie met elkaar :p

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' - Pratchett.


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

dat is idd net zoiets als patent hebben op een auto met 4 wielen en een stuur..... woei! auto anologie :P

Op een Pc heb je ook cross-game chat mogelijkheden.

[Voor 20% gewijzigd door Chaoss op 10-01-2011 10:27]

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • SeamusXanthus
 • Registratie: september 2006
 • Laatst online: 30-11-2021
Ike. schreef op maandag 10 januari 2011 @ 10:09:
Microsoft heeft een patent op 'cross-game chat' dus ik denk dat de PS3 dit nooit zal krijgen.
Heb ik nog nooit van gehoord. Volgens mij grijpt dit soort functionaliteit diep in de core van je OS en is dit zeer moeilijk achteraf in bouwen. Je ziet ook hoeveel moeite ze hebben met een goede trophy implementatie. Het lijkt me sterk dat dit onkunde is bij Sony, maar eerder dat dit gewoon heel moeilijk is?

Bij de 360 zie je dit ook op sommige punten die ze later hebben ingebouwd. Bijvoorbeeld de Zune integratie, wat nu echt een aparte applicatie is die moet geladen worden in je dashboard. Zeer irritant is dit.

 • thunder8
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 19-01 15:46

thunder8

Het gedonder begint weer.

Ik heb sinds eind November mijn PS3 slim en ben er haast niet meer achter weg te slaan. Bevalt me dus prima en ook de prijzen van games in Engeland zijn heerlijk. Intussen al GT5, UFC 2010, Fifa11, NFS: HP en EA Active 2 in de collectie.

Wat mij wel verbaast, is waarom games op het psn netwerk niet geupdate zijn. Je koopt een game, moet hem dan downloaden en dan mag je alsnog een update gaan ophalen??? Dit vind ik dus erg krom, zorg er dan voor dat je meteen de laatste versie in de PSN store hebt staan. Daarnaast kom ik op vidzone nog wel eens tracks tegen die niet spelen, maar wel geselecteerd kunnen worden. Ook zijn sommige genrekanalen totaal niet goed ingedeeld qua playlist, aangezien ik ineens een engels popbandje in het electrokanaal zie.. :S

Alleen nog een zien dat ik meer mensen in mijn vriendenlijst krijg, dan wordt het online gedeelte denk ik ook een stuk leuker. Misschien binnenkort maar eens aanmelden voor de GoT-PS3-Clan...

PSN-ID: Thunder76nl


 • Meelobee
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 18:54

Meelobee

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎¯\_(ツ)_/¯

thunder8 schreef op maandag 10 januari 2011 @ 15:45:

Alleen nog een zien dat ik meer mensen in mijn vriendenlijst krijg, dan wordt het online gedeelte denk ik ook een stuk leuker. Misschien binnenkort maar eens aanmelden voor de GoT-PS3-Clan...
Dan zou het denk ik wel helpen als je hier ook ff je PSN-ID neerzet :)

The Outsider

PS3 2011 Preview: 20 Exclusive Games

Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel
Hyperdimension Neptunia
The Ico and Shadow of the Colossus Collection
inFAMOUS 2
Journey
Killzone 3
The Last Guardian
LittleBigPlanet 2
MLB 11 The Show (MLB The Show komt alleen uit in de US)
MotorStorm Apocalypse
No More Heroes: Heroes’ Paradise
PixelJunk Shooter 2
PlayStation Move Heroes
Ratchet & Clank: All 4 One
Resistance 3
SOCOM 4
Sorcery
Twisted Metal
UNCHARTED 3: Drake’s Deception
Yakuza 4

Mooi lijstje voor 2011 *O*

 • SL65
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 22:44
Niet de bedoeling in dit topic, zie PromoX in "Het Playstation 3 ervaringen topic - Dee...".

[Voor 89% gewijzigd door PromoX op 10-01-2011 19:06]


 • FicoF
 • Registratie: april 2005
 • Laatst online: 01-11-2021
Weet iemand ook een goede headset? Ik wil praten via de headset maar het geluid van de spellen via mijn versterker laten lopen, ik neem aan dat dit wel mogelijk is?

 • Exorcist
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online
FicoF schreef op maandag 10 januari 2011 @ 19:21:
Weet iemand ook een goede headset? Ik wil praten via de headset maar het geluid van de spellen via mijn versterker laten lopen, ik neem aan dat dit wel mogelijk is?
Gewoon de PS3 headset nemen..val je je geen buil aan.

 • Gusev
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 18-01 18:43
Kennen jullie dit 'programma'tje':

http://www.worldinhidef.com/ps3ms/thumbnailgenerator/

Ik kon het ook in het PS3 media center topic plaatsen, maar dat topic is minder actief :+ ..

Prachtige resultaten krijg je i.s.m. PS3 Media Server. Niet zo gedetailleerd als op de PC, maar zoiets is het eindresultaat dan:Daarnaast cross-post:
Gusev schreef op maandag 10 januari 2011 @ 14:45:
Situatie:
- PC via HDMI aangesloten op TV
- PC via DVI aangesloten op monitor
- PS3 via DVI aangesloten op TV
- Alle apparaten staan aan

Wens/vraag:
- Is het mogelijk (al dan niet via een third-party programma) om de content op mijn TV scherm (vanuit Windows gezien als tweede externe monitor, maar de bron is nu de PS3 en niet de PC) te capturen zonder capture card o.i.d.?
- M.a.w. ik wil eigenlijk een screenshot/video maken tijdens het gamen/navigeren door de XMB etc.

 • El_V
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 19-01 16:43
maar dan moet je dus voor al je films zelf thumbnails gaan maken? leuk als het automatisch werkt maar om dat voor mn films te gaan doe zie ik het nut niet van in hoor..

 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 23:43

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Veel titels ken ik niet eens... staan voor mij maar 2 wannahaves tussen, Uncharted 3 en R&C All 4 one, LBP2 ga ik ook wel halen als die flink afgeprijsd is.

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer

Wauw, erg gaaf, jammer dat ik mijn complete serie 1 van Lost heb vervangen voor het plaatje omdat ik de gebruiksaanwijzing niet las die op de site stond... Ik heb steeds de videobestanden overschreven met de tumbnail. :F

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop


 • Zocalo
 • Registratie: oktober 2010
 • Laatst online: 24-11-2013
Ik heb nu zo'n maand de playstation 3 en krijg nog elke dag als de playstation 3 aangaat DLNA fout in beeld. Ik ben er nu achtergekomen dat het te maken heeft met het netwerk en dat het de muziek en video's probeert te delen vanaf de computer. Ik heb alleen geen idee hoe ik zorg dat dit wel lukt, want nu geeft hij een error. (Hij activeert het zelf)

 • drpeer_holland
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 18-01 00:15
Airpower schreef op zaterdag 08 januari 2011 @ 18:18:
Wehkamp heeft momenteel de PS3 Slim 160GB + GT5 in de aanbieding voor 249,-. Er nette prijs vind ik.

Zie ook: http://www.wehkamp.nl/Zoe...Page&cmid=WEH&F=1&F=2&F=3
Heb deze net besteld, was weer direct leverbaar, zo'n aanbieding kan ik niet laten schieten.

 • Pin0
 • Registratie: november 2002
 • Niet online
Onlangs Vanquish uitgespeeld. Wat een toffe game is dat zeg! En de beste aftiteling die ik ooit heb gezien...
spoiler: Vanquish aftiteling
Nadat je de laatste tegenstanders hebt verslagen keer je met de chick terug naar aarde. Terwijl je terug vliegt wordt de aarde steeds groter en komen er kometen op je af met foto's van de makers erop. Deze kan je stukschieten...

grappig heeft mij toch de hele aftiteling doen afkijken

Mijn Lego Mocs


 • JohnKimble
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 22-03-2011

JohnKimble

Meest populaire Tweaker 2010

Handig tooltje Gusev!

Disagree with me? That's dumb 'cause I'm Kimble and I'm AWESOME


 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

drpeer_holland schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 08:19:
[...]


Heb deze net besteld, was weer direct leverbaar, zo'n aanbieding kan ik niet laten schieten.
Goeie keus. Mijn bestelling van afgelopen weekend zou bezorgd moeten worden vandaag, maar bij 'mijn bestellingen' op wehkamp.nl zie ik geen afleverinformatie. Hopelijk krijg ik hem snel.

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • Gusev
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 18-01 18:43
swopdark schreef op maandag 10 januari 2011 @ 21:21:
[...]


Wauw, erg gaaf, jammer dat ik mijn complete serie 1 van Lost heb vervangen voor het plaatje omdat ik de gebruiksaanwijzing niet las die op de site stond... Ik heb steeds de videobestanden overschreven met de tumbnail. :F
Oeh..kwestie van extensie renamen, of zijn ze vernaggeld :( ? Maar inderdaad het wordt volledige naam van het videobestand (incl. extensie) en daarachter .cover.png, dus bijvoorbeeld movie1.mkv.cover.png
Er is ook nog een tooltje (gemaakt door een NLer) die moviemeter info ophaald in een apart mapje boven het transcoding mapje. Toevallig iemand van tweakers :9 ?
El_V schreef op maandag 10 januari 2011 @ 19:39:
maar dan moet je dus voor al je films zelf thumbnails gaan maken? leuk als het automatisch werkt maar om dat voor mn films te gaan doe zie ik het nut niet van in hoor..
Ja ik heb inderdaad niet zo'n grote collectie movies. Maar het is geen XBMC die t automatisch doet helaas...

 • Steven6249
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 14-10-2021
Chaoss schreef op maandag 10 januari 2011 @ 21:10:
[...]


Veel titels ken ik niet eens... staan voor mij maar 2 wannahaves tussen, Uncharted 3 en R&C All 4 one, LBP2 ga ik ook wel halen als die flink afgeprijsd is.
goed gevonden, die lijst.
en inderdaad staan er vele onbekende games tussen, die waarschijnlijk zijn debuut maken in Japan ofzo.
voor mij zijn bijna alle exclusives van de PS3 nog 'nieuw', want mijn PS3 is nieuw :9 . ik ben 2maanden geleden begonnen met LBP (was tot 12euro afgeprijsd) en nu met Uncharted deeltje 1 & 2.
de spellen die mij interesseren: niet zo zeer allemaal voor op de koop, maar misschien in een later stadium
inFAMOUS 1&2, Killzone 1 2&3, LBP2, Motorstorm, Resistance 1 2&3 en Uncharted 3.
dat is sowieso al geen kleine lijst, die nog gespeeld gaat worden.

Dit is niet de plek voor handel.

[Voor 3% gewijzigd door PromoX op 11-01-2011 11:04]


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
troje schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:03:
[...]


Goeie keus. Mijn bestelling van afgelopen weekend zou bezorgd moeten worden vandaag, maar bij 'mijn bestellingen' op wehkamp.nl zie ik geen afleverinformatie. Hopelijk krijg ik hem snel.
Bij mij staat er ook geen afleverinformatie. Echter is de leverdatum wel onderstreept en volgens de infoknop betekent dat dat je bestelling onderweg is. :)

Erg leuke aanbieding als je het mij vraagt.

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Steven6249
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 14-10-2021
ik zie net (door jullie) op wehkamp die Playstation 3 aanbieding!
dat wordt vandaag eff iedereen een Playstation aansmeren.

 • Meelobee
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 18:54

Meelobee

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎¯\_(ツ)_/¯

Pin0 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 08:28:
Onlangs Vanquish uitgespeeld. Wat een toffe game is dat zeg! En de beste aftiteling die ik ooit heb gezien...
spoiler: Vanquish aftiteling
Nadat je de laatste tegenstanders hebt verslagen keer je met de chick terug naar aarde. Terwijl je terug vliegt wordt de aarde steeds groter en komen er kometen op je af met foto's van de makers erop. Deze kan je stukschieten...

grappig heeft mij toch de hele aftiteling doen afkijken
Sterker nog het is gewoon een level waar je net als in de normale levels ook punten scoort :)
Het is inderdaad een erg toffe (helaas vrij onbekende) game, ben zelf bezig met een playthrough op Hard en damn wat is het dan moeilijk zeg. Ben net door de tunnel met die grote spinachtigen heen, en ben echt al meerdere keren dood gegaan. (alleen bij die Tank in level 1-6 ben ik al 14x doodgegaan....) Wordt nog een hele opdracht om het hele spel op hard uit te spelen :)

The Outsider


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
Steven6249 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:34:
ik zie net (door jullie) op wehkamp die Playstation 3 aanbieding!
dat wordt vandaag eff iedereen een Playstation aansmeren.
Ik dacht ik quote nog even dat vorige berichtje zodat het een beetje onder de aandacht komt. Volgens mij hebben weinig mensen door dat het echt een erg goede aanbieding is. :P

[Voor 20% gewijzigd door PromoX op 11-01-2011 11:04]

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

LuPo schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:29:
[...]


Bij mij staat er ook geen afleverinformatie. Echter is de leverdatum wel onderstreept en volgens de infoknop betekent dat dat je bestelling onderweg is. :)

Erg leuke aanbieding als je het mij vraagt.
Ben erg benieuwd of er wordt uitgeleverd. Toen ik vanmorgen inlogde, was de aanbieding niet meer zichtbaar op de site en in mijn bestellingen zag ik geen leverinformatie maar wel de mogelijkheid om een alternatief te bestellen. Als ik nu kijk, dan zie ik dat ik geen alternatief meer kan bestellen, maar wel dezelfde aanbieding nogmaals kan bestellen. Echter nog steeds geen info in het statusscherm. Terwijl levering voor vandaag staat. Dat wordt dus afwachten en eventueel een belletje.

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • Only
 • Registratie: december 2006
 • Niet online
Chaoss schreef op maandag 10 januari 2011 @ 21:10:
[...]


Veel titels ken ik niet eens... staan voor mij maar 2 wannahaves tussen, Uncharted 3 en R&C All 4 one, LBP2 ga ik ook wel halen als die flink afgeprijsd is.
Voor jou maar 2 wannahaves..voor mij alweer 4 :)

Killzone 3
Resistance 3
LittleBigPlanet 2
Ratchet & Clank

Ik heb geen horloge, maar ik heb wel de tijd.


 • Meelobee
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 18:54

Meelobee

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎¯\_(ツ)_/¯

Gusev schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:11:
Oeh..kwestie van extensie renamen, of zijn ze vernaggeld :( ? Maar inderdaad het wordt volledige naam van het videobestand (incl. extensie) en daarachter .cover.png, dus bijvoorbeeld movie1.mkv.cover.png
Je kunt in PS3 Media Server ook een folder aangeven waar de covers staan. Dan moeten de .jpg /.png's dezelfde bestandsnaam hebben als de film (excl. de extentie uiteraard) Loop je niet het risico filmbestanden te overschrijven ;)

The Outsider


 • Fatal Mind
 • Registratie: september 2007
 • Niet online
Only schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:51:
[...]


Voor jou maar 2 wannahaves..voor mij alweer 4 :)

Killzone 3
Resistance 3
LittleBigPlanet 2
Ratchet & Clank
En voor mij weer 6 ( tot nu toe :P )

- Infamous 2 ( Exclusive )
- Crysis 2
- Killzone 3 ( Exclusive )
- Batman Arkham Asylum 2
- Metal gear solid: Rising
- Uncharted 3

Hoop wel dat het er nog wat meer worden, anders word het een rustig jaartje :(

[Voor 24% gewijzigd door Fatal Mind op 11-01-2011 10:11]


 • Steven6249
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 14-10-2021
oke jongens, dit is absurd!:O
maat van mij net de laatste PS3 besteld op Wehkamp voor 250eu + GT5. Gewoon de laatste
heet dat geluk of wat

 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

Steven6249 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 10:21:
oke jongens, dit is absurd!:O
maat van mij net de laatste PS3 besteld op Wehkamp voor 250eu + GT5. Gewoon de laatste
heet dat geluk of wat
Inderdaad, nu staat ie weer als uitverkocht op de site :D

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

Steven6249 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 10:21:
oke jongens, dit is absurd!:O
maat van mij net de laatste PS3 besteld op Wehkamp voor 250eu + GT5. Gewoon de laatste
heet dat geluk of wat
Hoe weet ie dat het de laatste was?

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • LuPo
 • Registratie: maart 2004
 • Laatst online: 04:43
troje schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 10:25:
[...]


Hoe weet ie dat het de laatste was?
Omdat de aanbieding nadat hij op bestellen drukte misschien gelijk uitverkocht was?

Overigens weet je inderdaad nooit zeker of jij écht de laatste was. Er kan er best nog eentje zijn geweest. :+

4620 Wp PV | Hyundai IONIQ5 73kWh Connect met WP


 • Steven6249
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 14-10-2021
troje schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 10:25:
[...]


Hoe weet ie dat het de laatste was?
nouja, het kan ook één na laatste zijn, maar na zijn ideal betaling kort erna waren ze niet meer beschikbaar.
maar dat komt in principe op hetzelfde neer. het is geluk dat hij nog eentje heeft kunnen bemachtigen.

maar voor die prijs zou ik bijna nog een wille kopen :9

[Voor 7% gewijzigd door Steven6249 op 11-01-2011 10:28]


 • troje
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 13-01 13:31

troje

was here!

Steven6249 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 10:27:
[...]


nouja, het kan ook één na laatste zijn, maar na zijn ideal betaling kort erna waren ze niet meer beschikbaar.
maar dat komt in principe op hetzelfde neer. het is geluk dat hij nog eentje heeft kunnen bemachtigen.

maar voor die prijs zou ik bijna nog een wille kopen :9
Okee, duidelijk. Ik dacht, wellicht heeft ie met wehkamp gebeld om te bestellen. Maar goed, ik heb ze net gebeld, dame aan de lijn verzekerde me dat mijn PS3 vandaag tussen 12 en 6 bezorgd wordt. Ze kon me niet vertellen waarom er geen leverinformatie op 'mijn wehkamp' te zien was. Volgens haar gaat het om een spelcomputer, en dan geven ze nooit leverinformatie :? Vreemd soort logica, maar goed, ik vind het prima als ik vanmiddag kan gamen. :)

Te vroeg winst pakken is geen fout maar de enige manier on structureel geld te verdienen.


 • Reemster
 • Registratie: februari 2003
 • Laatst online: 26-10-2020

Reemster

Soul Reaver

Steven6249 schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 09:22:
[...]

goed gevonden, die lijst.
en inderdaad staan er vele onbekende games tussen, die waarschijnlijk zijn debuut maken in Japan ofzo.
Ligt er net aan hoe goed je op de hoogte bent. Die 2 move titels zijn nieuw voor mij, maar ik heb toch geen move. Die 1e 2 zijn wel typisch japanse games.

Voor mij staan er veel must-haves bij: Infamous 2, Killzone 3, Little Big Planet 2, Uncharted 3, Trine 2, The Last Guardian, PixelJunk Shooter 2

En eventueel nog: Journey, Motorstorm Apocalypse, Resistance 3, Twisted Metal

Verder zijn er ook nog wat interessante multiplatform-games. 2011 wordt wat mij betreft een veel beter game-jaar dan 2010, die vooral rond de feestdagen erg mager was.

 • Steven6249
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 14-10-2021
troje schreef op dinsdag 11 januari 2011 @ 11:02:
[...]


Okee, duidelijk. Ik dacht, wellicht heeft ie met wehkamp gebeld om te bestellen. Maar goed, ik heb ze net gebeld, dame aan de lijn verzekerde me dat mijn PS3 vandaag tussen 12 en 6 bezorgd wordt. Ze kon me niet vertellen waarom er geen leverinformatie op 'mijn wehkamp' te zien was. Volgens haar gaat het om een spelcomputer, en dan geven ze nooit leverinformatie :? Vreemd soort logica, maar goed, ik vind het prima als ik vanmiddag kan gamen. :)
inderdaad niet echt logisch :P, maar het komt wel eens voor dat 'klanten'(zoals jij nu) de mensen van de klantenservice te moeilijke vragen krijgen en dan lulle ze maar wat raak. blijkt vaak niets van te kloppen, omdat ze zegma in het nauw gedreven worden :+.

maar het kan zijn dat ze daar een hele andere regeling voor hebben, maar het is inderdaad gewoon echt niet logisch
Pagina: 1 2 3 ... 36 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee