Acties:
 • 0Henk 'm!

 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 21:41

Welkom in het 51ste deel van het PlayStation 3 ervaringen topic! *O*, Laten we beginnen:


http://tweakers.net/ext/f/Di7dmfs3Y5DxN7yHCoVM0hWJ/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ShQW7l7lBDOFZDhHye5RbHzU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0ZEW8tTqBwQICD0bs0LyEX01/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ijtCUYFFLoj4RpTIBFepqcYO/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/P6eX4vjgyp7dMhY3clAToF43/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/xL8rbK2JV3YnnmblwUONrZ8L/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/XWYatYZDpTDQvXTS6MzjHpTt/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/5S9Naz7DGbrygyx9ALmsvzQ6/full.gif

Deel I - De Hardware
De PS3 - De PS3 Online - F.A.Q. - LinksIntroductie

Op 23 maart 2007 was het eindelijk zover en kwam de PlayStation 3 (PS3) eindelijk naar de Benelux met een oplage van 50.000 stuks. Ondertussen zijn er al wereldwijd 25 miljoen PS3 consoles verkocht.
Er zijn verschillende versies van de PS3 in omloop, waarvan sommigen niet meer verkocht worden (zoals de Launch PS3 met een 60GB HD).
Belangrijk om te weten is, dat van de in Europa geleverde versies, enkel het 60 GB model over Backwards-Compatibility van PS2 games beschikt. PS1 games worden wel nog afgespeeld door alle modellen.

Sony's onderbouwing voor dit verlies is als volgt:
"So it was a big decision," he said of facility's removal, "and we know it is a very emotive subject as lots of people think that backwards compatibility is high on the agenda and yet few really use it."
De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter is. Er worden sinds de release ervan (September 2009) ook enkel SLIM-versies geproduceerd van de PS3, namelijk een 120GB en 250GB versie.
Er kan geen OS op geïnstalleerd worden.

Check de pricewatch voor actuele prijzen.

HD Tijdperk
Met de komst van de PS3 is het High Definition (HD) Tijdperk voor PlayStation begonnen. HD is een beeldtechniek waarbij het mogelijk is om beelden met een resolutie tot 1920x1080 op het scherm te projecteren. Uiteraard moet je TV wel HD-Ready zijn om dit soort beelden te ontvangen. De PS3 kan ook HD beelden naar de TV versturen en stelt gameontwikkelaars zelfs in staat om games te maken die werken op de hoogst haalbare HD resolutie van 1920x1080 bij 60 beelden per seconden. De meeste games maken echter gebruik van de 1280x720p resolutie wat voor de meeste van ons genoeg kwijl plezier geeft.

• Wil je het verschil zien tussen DVD (720x480) en HD (1280x720)? Klik dan hier.
• Wil je meer weten over deze HD resolutie en vraag je je af of dit een zinvolle resolutie is? Klik dan hier.


De PS3 Functies
De meeste mensen kopen de PS3 om er natuurlijk games op te spelen, maar de PS3 kan meer dan alleen maar gamen.

Films bekijken (in HD kwaliteit)
Het is met de PS3 mogelijk om Blu-ray films (films in HD kwaliteit) te kijken. Dit komt omdat de PS3 de enige console is die een Blu-ray drive bezit die dit mogelijk maakt. Blu-Ray is een opslagtechniek die het mogelijk maakt om 50 GB aan data op een optische schijf te zetten. Films in HD kwaliteit vereisen veel meer opslagcapaciteit dan gewone films op DVD. Niet alleen de films maken gebruik van de Blu-ray opslagtechniek, ook de steeds groter wordende games maken hier nu al gebruik van. Het voordeel van het gebruik va opslagtechniek is dat alles aan een game in HD kwaliteit getoond kan worden, en dat een game ontwikkelaars geen zorgen hoeven te maken over de maximale omvang van een spel die bij de andere consoles gelimiteerd is op 9 GB.
Voor de PlayStation3 wordt gebruik gemaakt van Xross Media Bar (XMB) welke 8 categorieen kent en stijlvol is vormgegeven. Deze zijn Users, Settings, Photo, Music, Video, Game, Network en Friends. De PS3 biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken voor elke gebruiker voor het doorzoeken van foto's, muziek en films.

Muziek afspelen

Foto's bekijken
De PS3 herbergt verschillende mogelijkheden om foto's te bekijken. Via de ingebouwde (enkel 60Gb versie) of externe kaartlezer kun je je geheugenkaarten lezen om vervolgens een fotovoorstelling te starten. Je kan kiezen uit verschillende fotovoorstellingen: normale slideshow, diashow en verschillende fotoboeken gesorteerd op datumtijd waarbij in de eerste versie de foto's van uit het lucht op het boek vallen en bij de tweede versie komen de foto's al bewegend te voorschijn direct in het fotoboek. Verder kan je de foto's ondermeer sorteren op maand, jaar, album.


DLNA client
De PS3 kan ook als DLNA client functioneren. Hierdoor is het mogelijk om al je films, muziek en foto's van je PC naar je PS3 toe te streamen via het netwerk. Via deze manier hoef je dus niet in de weer met een portable harddisk of memory stick om je films van je PC op de PS3 te bekijken. DLNA staat ook bekend als uPnP. Om HD materiaal te streamen naar je PS3 wordt wel geadviseerd om je LAN netwerk van je PS3 te gebruiken ipv van de draadloze netwerk connectie. Het enige wat je moet doen is een stukje software installeren op je PC, zoals TVersity, Twonky Vision, WM11 of Nero Digital Home. Zie ook Playstation 3 als media center - deel 4.

Internet Browsen


Extra PS3 Accessoires
De PS3 maakt gebruik van de industrie geaccepteerde standaarden waardoor het mogelijk is om accessoires draadloos of via een van de 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen aan de PS3 aan te sluiten.

Draadloze Accessoires
Zo'n beetje alle draadloze accessoires die werken met het Bluetooth 2.0 protocol kunnen worden verbonden aan de PS3. Hierdoor hoef je dus niet speciaal voor de PS3 ontwikkelde accessoires te kopen, maar kun je direct je reeds gekochte Bluetooth apparatuur aansluiten. Bluetooth accessoires die compatible met de PS3 zijn: headset, remote Control, extra controller, muis en toetsenbord. Maximaal kunnen er 7 apparaten tegelijk via bluetooth met de PS3 verbonden zijn. Sony heeft om dit moment enkel een headset en een chatpad die gebruik maken van de BT connectie.

USB Accessoires
Omdat de PS3 beschikt over 2 of 4 (afhankelijk van de PS3 versie) USB aansluitingen kunnen veel USB accessoires direct aan de PS3 worden aangesloten. Denk hierbij aan een externe hardschijf om je muziek,films of foto's te bekijken, muis en toetsenbord, je MP3 speler (zoals je iPod), een fotoprinter (alleen van epson).

Overige Connectivity
Verder is een harde schijf aanwezig en zijn er flash memory sloten voor de Memory Stick, CompactFlash en SD/MMC kaarten waarvan ook de foto's, muziek en films gelezen kunnen worden. Tot slot voor de communicatie is er de Gigabit Ethernet aansluiting en Wi-Fi aanwezig.
PlayStation Network (PSN)
De PS3 is helemaal 'connected' wat betekend dat je hem aan het internet kunt aansluiten zodat je met andere gamers online kunt spelen. Het is de gameontwikkelaar die beslist of een game online mode heeft en wordt niet door Sony opgelegd. Vaak betekend dit dat games waarvan je zou verwachten dat ze een online mode hebben, ook daadwerkelijk één hebben.
Met PSN biedt Sony ook een online netwerk om content mee te distribueren zoals, demo's, trailers, updates etc. Ook biedt de store PS1 games en PSN games waar wel voor betaald moet worden. Met PSN games biedt Sony de mogelijkheid voor developers games goedkoop te distribueren naar ons. De PSN games die tot nu toe gedistribueerd zijn, zijn van erg goede kwaliteit en doen niet onder van grote games qua fun-factor. PSN Games voelen aan als old-school games in een nieuw arcade jasje! Zie bijvoorbeeld Calling All Cars en de Amiga remake Super Startdust HD!

PlayStation Store
Om deze content te bemachtigen biedt Sony ons de PlayStation Store aan. De Playstation Store biedt wekelijks nieuwe content aan, en kan voor de content veilig betaald worden. De prijzen voor de content zijn voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt dik in orde!

Per april 2008 is de PlayStation Store vernieuwd met een nieuwe gebruiksvriendelijke interface om zo aan de wensen van de gemiddelde tweaker te voldoen. Naast een meer gebruiksvriendelijke interface, wordt met deze vernieuwing de store ook een stuk sneller. Zie hier onder enkel screenshots van de vernieuwde PlayStation Store! :)


GoT PS3 Clan
Als je je PS3 net hebt kan het best onpersoonlijk zijn om online games te spelen. Zeker wanneer er in je persoonlijke vriendengroep zich weinig PS3-eigenaren scharen. Maar ook voor ervaren PS3-spelers kan het uitdagend zijn om hun kracht online te meten met nieuwe vrienden, zoals andere GOT'ers.

Daar heeft Vads1972 in samenwerking met Opslaghond wat op gevonden: er is voor dit topic een GOT-PS3-Clan opgericht. Deze kun je bereiken op: http://psnfriends.ning.com/group/gotps3.

Je dient eerst een account te hebben, welke je hier aanmaakt. Vervolgens ga je naar de pagina van Vads1972. Nodig hem uit als "friend" en hij zal je uitnodigen voor de clan.

Na toegelaten te zijn, nodig je elk clan-lid uit op je PS3. Stuur in de body van de uitnodiging het woord GOTPS3 mee, zodat de andere weet waarom je hem/haar als vriend uitnodigt.

Veel online speelplezier!

Home
A massive world built into the PlayStation Network, Home is Sony Computer Entertainment's virtual world for PlayStation gamers. With an avatar uniquely customized according to each user's preference, users can explore the 3D community that is Home -- a sleek, modern environment featuring spacious common areas, custom spaces dedicated to specific games, and personal apartments. Everything can be customized to your liking with items you collect or purchase. Not only is Home your home online with PlayStation 3, Home is also a vast network of communication for PlayStation users. Browse the Hall of Fame for trophies players have collected in various videogames, or just hang out in a virtual outdoor lobby to talk with text and voice. Other features in Home include a theater where the Home world also users can watch videos from one users' collection together, a series of mini-games that players can play, and much more as Home evolves.

Voorgaande delen van Het PlayStation 3 ervaringen topic! (Populariteit wordt als volgt berekend: Posts / Dag / Thread.)
Deel:Periode:Populariteit:Opmerkelijk:
[50]Jan-Jun '10???
[48]Okt '0966Release Uncharted 2
[47]Okt '0986Bart Smit aanbieding
[46]Sep '0974Lange discussie over kabeltjes en controllers
[45]Sep '0989Release PS3 Slim en FW 3.0
[44]Aug '0956
[43]Juli '0926
[42]Juni '0940
[41]Mei '0934Demo van inFamous is te downloaden in de Store.
[40]Apr '0927
[39]Feb '0935
[38]Jan '0953
[37]Dec '0879
[36]Dec '0853
[35]Nov '0855Verschillende titels worden voor de PS3 gereleased, o.a. Little Big Planet, BioShock en MotoStorm 2
[34]Okt '0836
[33]Sep '0840
[32]Aug '0843Leipzig 2008 aan de gang.
[31]Juli '0851E3 2008 aan de gang.
[30]Juli '0847Firmware 2.40 gereleased. Brengt o.a. ingame XMB, custom soundtracks en Thophy support!
[29]Juni '0849MGS 4 wordt gereleased.
[28]Mei '0857
[27]Mei '0859GTA IV wordt gereleased. PlayStation Day aan de gang.
[26]Apr '0884PlayStation Network krijgt nieuwe store!
[25]Apr '0893
[24]Mrt '08112Gran Tourismo 5 Proloque uitgekomen, en PlayStation Network ervaringen topic initiatief van start!
[23]Mrt '0888
[22]Mrt '0865
[21]Feb '0858Netflix, Best-Buy en Wall Mart gaan Blu-ray exclusief. Blu-ray wint HD media formaat van HD DVD.
[20]Jan '0872
[19]Jan '0873Warner Bros, New Line Cinema, HBO gaan Blu-ray exclusief.
[18]Jan '0863Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
[17]Dec '07100O.a. Blu-ray Profile 1.1 en Divx ondersteuning worden toegevoegd.
[16]Dec '0784
[15]Nov '0792
[14]Nov '07144DivX ondersteuning voor PS3 aangekondigd.
[13]Nov '07260(!)Verschillende interresante titels worden die week gelanceerd.
[12]Okt '0793Bart Smit verlaagd tijdelijk prijs PS3 met nog eens 15%
[11]Okt '07107
[10]Okt '07121Sony verlaagd prijs PS3 en

kondigd 40Gb model aan.
[09]Sep '0752
[08]Aug '0732Starterspack 600,- wordt geintroduceerd.
[07]Aug '0746E3 2007 is aan de gang. Altijd een happening hierop de Tweakers.
[06]Jul '0749
[05]Apr '0724Sony lanceerde PS3 in Europa.
[04]Dec '0615
[03]Okt '0618Sony lanceerde PS3 in Japan en Noord-Amerika.
[02]Juli '0614Sony demonstreerde PS3 tijdens E3 2006.
[01]Mei '053Sony doet aankondiging PS3 en het blijft daarna stil voor 1 jaar.

Playstation 3 als media center - deel 4. Installeer Linux op je PS3 om zo MythTV mediacenter software te installeren.

\[PS3/360] GOTSent, MKV to MP4/M2TS/AVCHD converter (deel 2)

PS3 defecten topic Deel 1, voor informatie en discussie over defecte PS3's.

Het Playstation Network ervaringen topic - deel 2, voor al je ervaringen met PlayStation Network!

Algemeen Budget Gaming topic - part 1, voor alle hard- en software-aanbiedingen.

Het Games Import topic, hier vind je ervaringen met betrekking tot het importeren van games en shops.

[PS3] Folding@Home Laat je PS3 eiwitten vouwen voor de strijd tegen ziekten. De CELL processor in de PS3 is uitermate geschikt voor het berekenen van eiwitten waardoor zeer snel resultaat beschikbaar is voor het onderzoek.

[PS3] Linux programmeren. Voor de echte die-hards!

http://www.playstation.nl, de officiele PlayStation website voor Nederland.

http://blog.us.playstation.com, de officiele Sony PlayStation blog, blog met interresante achtergrondinformatie.

http://blog.eu.playstation.com, de Europese Playstation blog.

http://boardsus.playstati...ps3media&message.id=48202 , Een tutorial om verschillende soorten media, zoals XVid, DivX, naar je PS3 toe te streamen.

http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm?locale=nl_NL , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door gebruikers voor gebruikers.

http://faq.eu.playstation...vJW1xfhfNpbGcQ!1531875105 , de PS3 Backwards Compatibility Database gemaakt door Sony.

PlayStation 3 firmware Meuktracker.[Voor 100% gewijzigd door PromoX op 05-06-2010 11:34]

And I'm the only one and I walk alone.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 21:41Hieronder volgt een selectie van interessante games die in ontwikkeling zijn of binnenkort uitkomen, voor zover mogelijk gesorteerd op releasedate. Check ToTheGame.com of VGReleases.com voor actuele releasedates.

Mafia 2
Spelers: 1 | Release: augustus 2010 | Video's | Screenshots

In de opvolger van Mafia, kom je terecht in de mafia onderwereld in de late (fictieve) jaren 1940, vroege jaren 1950. Het spel laat je toe in een ware Hollywood-filmstijl te genieten van dit actiespel ten midden van een levendige stad. Schiet andere maffiafamilies aan flarden en laat je stuurkunsten zien met old school auto's!


Gran Turismo 5
Spelers: 1 (online: 16) | Release: september 2010 | Video's | Screenshots

Gran Turismo 5 (commonly abbreviated as GT5) is to be the fifth edition of the highly acclaimed Gran Turismo racing video game series. It is currently under development by Polyphony Digital and is to be published by Sony Computer Entertainment for the PlayStation 3. It expands on the Prologue version and will be the first of the main numbered series to feature on the PlayStation 3.

For the first time in the main series, an online mode will be available in the game, with 16 player capability. GT5 will be the first game in the franchise's history to include visual damage modelling. It is unclear how simulated the damage will be, as only minimal damage has been shown so far. Dynamic weather changes and night racing have also been hinted at, but have yet to be officially confirmed. WRC and NASCAR will also be featured for the first time in the Gran Turismo franchise.


Test Drive Unlimited 2
Spelers: 1 | Release: september 2010 | Video's | Screenshots

Test Drive Unlimited 2 aims to transform the driving genre, adding the persistency, progression and customization of the latest multiplayer games to the racing experience. Test Drive Unlimited 2 blends single player and multiplayer sxperiences seamlessly, creating a dynamic world of evolving content and challenges. Players define their online persona through unparalleled customization of their avatars and vehicles, and the acquisition of property, clothing and other accoutrements of a luxurious international lifestyle. The challenge comes to life with refinement and balance of the core Test Drive driving experience. All-new race types, vehicle classes, environmental challenges, locations and much more push this epic franchise to new levels of performance.


R.U.S.E.
Spelers: 1-online co-op | Release: september 2010 | Video's | Screenshots

R.U.S.E. is a one-of-a-kind real-time strategy game that allows players to bluff their enemies to lead their nation to victory, controlling the action using views that range seamlessly from the heart of the battlefield to the full theatre of war. Players will be plunged into the action thanks to the exclusive IRISZOOMTM Engine which offers an intuitive interface that allows for smooth, rapid transitions from a birds-eye view of the entire conflict, down into the heat of the battle and vice versa.


Castlevania: Lords of Shadow
Spelers: 1 | Release: Q4 2010 | Video's | Screenshots

Best described as a dark fairy tale, Castlevania: Lords of Shadow casts the player as the mysterious Gabriel. At its heart it is a vast third-person-viewed adventure, but combat and puzzle solving also play a major part in the main quest, while dark artifacts can be used to enhance Gabriel's powers.


Metal Gear Solid: Rising
Spelers: 1 | Release: 2010? | Video's | Screenshots

Gamers have seen the last of Solid Snake (or so the story goes...), but the Metal Gear franchise soldiers in this next installment -- and this time, Raiden leads the way in "Lightning Bolt Action" gameplay.


ModNation Racers
Spelers: 1-4 (online: 12 (2 local) | Release: 26 februari 2010 | Video's | Screenshots

ModNation Racers is a thoroughly fresh take on classic kart racing that empowers the player to personalize their entire game. Players can express themselves by creating their own Mod character, styling their own racing kart and even building -- in just minutes -- an imaginative track that can be shared with the rest of the PlayStation community via the free PlayStation Network service. The easy-to-use editing studio tools make this creative process accessible to players of all levels. Not feeling creative? ModNation Racers presents a humorous story with a wealth of pre-made characters, karts, tracks and challenges for all players.


Red Dead Redemption
Spelers: 1 | Release: mei 2010 | Video's | Screenshots

Red Dead Redemption is a Western epic, set at the turn of the 20th century when the lawless and chaotic badlands began to give way to the expanding reach of government and the spread of the Industrial Age. A follow up to the 2004 hit Red Dead Revolver, this game tells the story of former outlaw John Marston, taking players on a great adventure across the American frontier.

Red Dead Redemption features an open-world environment for players to explore, including frontier towns, rolling prairies teaming with wildlife, and perilous mountain passes - each packed with an endless flow of varied distractions. Along the way, players will experience the heat of gunfights and battles, meet a host of unique characters, struggle against the harshness of one of the world’s last remaining wildernesses, and ultimately pick their own precarious path through an epic story about the death of the Wild West and the gunslingers that inhabited it.


Final Fantasy XIII
Spelers: 1 | Release: Q4 2009 (JP)/Q2 2010 (EU) | Video's | Screenshots

Final Fantasy XIII is een deel van de drie spellen met de naam: Fabula Nova Crystallis, wat 'Een nieuw verhaal van het kristal' betekent, voor zij onder ons die het latijn niet beheersen. Met twee games voor de PS3 en een voor mobiele telefoons, is de finale fantasie nog lang niet gedaan.


Split Second: Velocity
Spelers: 1 | Release: mei 2010 | Video's | Screenshots

Split/Second, an intense action racing game set within the world of a hyper-competitive reality television show. Competitors vie to be the first across the finish line in a made-for-TV city built for destruction, with the ultimate goal of becoming the season champion. Competitors in Split/Second don't just collide with other vehicles to knock them from the track -- they can also trigger explosive events that drastically alter the dynamics of the race. Players must use strategy and pinpoint timing to derail opponents, tactically alter the track or create entirely new routes.


Blur
Spelers: 1-2 | Release: mei 2010 | Video's | Screenshots

Made by the masters behind Project Gotham Racing and Metropolis Street Racer, Blur is a racing project by Bizarre Creations that aims to take arcade-style action and realistic driving physics to a whole new level. The game drops players into heart-pumping, electrified racing action with 20 cars on a track all targeting the finish line and battling each other as they trade paint and collect intense power-ups, including the ability to blast other cars out of the way with huge bursts of energy, boost their speed, and more.

While controlling photo-realistic cars, gamers can use offensive and defensive attacks as they battle for the lead and careen through real-world track locations ranging from L.A. and San Francisco to the streets of Hackney, UK and the treacherous roads of Barcelona, Spain.


Joe Danger
Spelers: 1-2 | Release: Juni 2010 | Video's | Screenshots

You are Joe Danger, the world's most determined stuntman. You live to thrill the crowd and break World Records. Take on your friends or race against your rivals – the reckless Team Nasty. You laugh in the face of danger, and it laughs back, as you bounce from boulder to boulder, on fire, towards that pile of mousetraps. Freeze the game at any point and edit your level however you want it. Once you are finished, share the joy.


Braid
Spelers: 1 | Video's | Screenshots

Explore the human condition and manipulate time as our hero Tim leaps onto the PlayStation Network in the lush, painterly world of Braid, a puzzle-platformer that takes you from a house in the city on a journey through a series of worlds to solve puzzles and rescue the princess. In each world, you have a different power to affect the way time behaves, including the ability to rewind, create parallel realities and utilize time dilation to overcome the many obstacles in your path. There is no filler in this game; every puzzle shows you something new and interesting about the game world.


Trine
Spelers: 1 - Co-op multiplayer | Video's | Screenshots

Trine is a fantasy action / platform game where the player can create and use physics-based objects to beat hazardous puzzles and threatening enemies. Three heroes are bound to a mysterious device called the Trine in a quest to save the kingdom from evil and the player can at any time freely choose whoever is best suited for the upcoming challenge or puzzle.

Trine has full support for Trophies and also features a Platinum Trophy as the ultimate reward.


Battlefield 1943 : Pacific
Spelers: 24, enkel multiplayer | Video's

In Battlefield 1943 neem je het met 24 man tegen elkaar op. In deze WWII First Person Shooter kan je zowel ter land, ter zee en in de lucht uitmaken wie de sterkste is, de United States Marine Corps of de Imperial Japanese Navy.

Voorlopig zijn er 3 klassieke mappen, Guadalcanal, Wake Island en Iwo Jima (u wellicht bekend van de film Flags of our Fathers). Bij ervaren Battlefield fans doen deze namen zeker een belletje rinkelen.
Je krijgt de kans om een nieuwe map, Coral Sea, vrij te spelen na 43 miljoen (!) gedode vijanden.
In Battlefield 1943 krijg je de keuze uit 3 soldaten: infanterie, scout of rifleman.

De game is exclusief beschikbaar via download, en is enkel te spelen in multiplayer mode!


Fat Princess
Spelers: 32 | Video's

Frantic and fun, Fat Princess pits two hordes of players against each other in comic medieval battle royale. Your goal is to rescue your beloved princess from the enemy dungeon. There’s a catch though: your adversary has been stuffing her with food to fatten her up and it’s going to take most of your army working together to carry her back across the battlefield.

You can switch between five different character classes literally at the drop of a hat: the fearless Warrior, the steadfast Archer, the mystical Mage, the tireless Worker, and the deadly Priest. In order to triumph, players must combine their skills and work together.


WipeOut HD
Spelers: 1-2 offline, 1-8 online | Video's

WipEout HD features a selection of the best tracks taken from previous versions of the series, meticulously crafted and fully reworked to showcase the power of PS3. Available exclusively as a download on PLAYSTATION Store and featuring 1080p High Definition visuals running at a breathtaking 60 frames per second, WipEout HD represents the future of the iconic anti-gravity racing series when it launches in late 2007.

For the first time, players will have the option of steering their anti-gravity ships to victory in a whole new way thanks to the SIXAXIS Wireless Controller; a feature that, combined with true High Definition graphics, will have racers on the edge of their seats as they take on the best from around the world in online multiplayer modes.

An expansion pack for Wipeout HD entitled Wipeout HD Fury was released on the PlayStation Store worldwide on 23 July, 2009. The pack consists of eight new tracks, 13 new ship models, and three new game modes including Eliminator, Zone Battle, and Detonator. The add-on also includes a new 80-event campaign mode, a redesigned menu interface, and several new Trophies

http://tweakers.net/ext/f/JE5rYZbTwhYaoFQxwoFMgF2E/full.jpg

Allereerst moeten al deze mensen bedankt worden voor hun bijdrage aan de startpost: Arx, Vanholm, Meelobee, Opslaghond, Vancent, FeaR1986, philotra, scorpie, PromoX, inanc, master007, Frank J., -GF-Annihilator, Laszlo, ymmv, JeepXJ89, Armada en Efbe!

Post zoveel mogelijk content in dit topic!
Heb je een game gezien die we zeker met ons allen _moeten_ zien, post dan lekker wat screenschots in dit topic. Tegenwoordig hebben we allemaal breedband internet, dus we kunnen heus wel verwerken! *O* Maar mochten de screenshots buiten proportioneel groot zijn, optimaliseer hem dan even met je favoriete image editor. Wat je ook kunt doen is gebruik maken van http://imageshack.us/ of www.photobucket.com/ die niet alleen gratis screenshots hosten, maar ook nog eens de screenshots optimaliseren. Indien je opmerkingen hebt over de inhoud van de startpost, zoals updates, nieuws en verbeteringen, dan mag je me op de hoogte brengen via DM. Rest mij alleen nog het volgende: Happy posting in het PS3 Ervaringen Topic!
:)

[Voor 104% gewijzigd door PromoX op 27-07-2010 16:56]

And I'm the only one and I walk alone.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dwazer
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 14-10 16:40
Mooie openingspost! :)

[Voor 37% gewijzigd door Dwazer op 04-06-2010 15:03]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • blitzkrieg
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 18:02
De afbeeldingen die op lycos.co.uk staan doen het hier niet, maar dat kan ook aan de knakenverbinding hier liggen.

If you were supposed to watch your mouth all the time I doubt your eyes would be above it


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • LoneRanger
 • Registratie: februari 2000
 • Niet online
blitzkrieg schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 15:05:
De afbeeldingen die op lycos.co.uk staan doen het hier niet, maar dat kan ook aan de knakenverbinding hier liggen.
Denk dat dat idd aan je verbinding ligt, hier werkt alles.

Heerlijk zo'n frisse TS. :)

Only fools are enslaved by time and space.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Meelobee
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 01:44

Meelobee

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎¯\_(ツ)_/¯

*O* nieuw topic, klein puntje: mijn nick is Meelobee, niet Melobee :)

The Outsider


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Darkzell
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 23:10
Goeie OP!

Ik ga de demo van MNR nog maar eens spelen om te kijken wat ik er van vind want ik ben er nog steeds niet uit.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 21:41
blitzkrieg schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 15:05:
De afbeeldingen die op lycos.co.uk staan doen het hier niet, maar dat kan ook aan de knakenverbinding hier liggen.
Heb ze ooit al 's lokaal opgeslagen voor het geval de stekker uit Lycos getrokken wordt en wil ze ook nog wel 's overzetten naar m'n tweakers fotoalbum en daarnaartoe linken, maar da's niet echt een leuk klusje...
Meelobee schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 16:07:
*O* nieuw topic, klein puntje: mijn nick is Meelobee, niet Melobee :)
Aangepast :).
Darkzell schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 16:16:
Goeie OP!

Ik ga de demo van MNR nog maar eens spelen om te kijken wat ik er van vind want ik ben er nog steeds niet uit.
Ik heb 'm heel even gespeeld en had gehoopt op een Mario Kart kloon (heb vooral de SNES versie daarvan erg veel gespeeld), maar de nadruk leek me een beetje teveel liggen op het verdienen van boost, terwijl ik me liever iets meer zou willen concentreren op het racen zelf.

And I'm the only one and I walk alone.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Nico111
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 10-08 15:59
In september alweer die nieuwe Metal Gear Solid *O*

Of is de kans groot dat deze datum wordt opgeschoven? :|

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • WickedWizard
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 06-06 11:51
Nico111 schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:14:
In september alweer die nieuwe Metal Gear Solid *O*

Of is de kans groot dat deze datum wordt opgeschoven? :|
Ga er maar niet vanuit dat die nog dit jaar uitkomt, ik weet niet waar een release in september 2010 op is gebaseerd, maar dan zou er nu al veel meer bekend moeten zijn over de game. De release zoals hij gepland staat in de OP klopt dus niet. Wellicht op de E3 een releasedatum-aankondiging? :)

StarWarsAwakens.nl | De Star Wars Community van de Benelux


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 23:31

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Wat doen jullie eigenlijk met spellen die je niet meer speelt? Ruilen / verkopen of bewaren?

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MaartenFM
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 22:47
Bor de Wollef schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:33:
Wat doen jullie eigenlijk met spellen die je niet meer speelt? Ruilen / verkopen of bewaren?
Ligt er natuurlijk ook een beetje aan. Is het een spel wat na 1x uitspelen eigenlijk al saai is dan zou ik wel proberen te verkopen of ruilen. Bij goede multiplayer games zul je dit niet (zo snel) doen.

Zelf ruil ik ook wel tijdelijk met andere mensen zodat ik hun spel even kan (uit)spelen en zij de mijne.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ArieR
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20-10 14:17
Bor de Wollef schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:33:
Wat doen jullie eigenlijk met spellen die je niet meer speelt? Ruilen / verkopen of bewaren?
Ik bewaar ze eigenlijk altijd. Voor mijn PS2 heb ik ook een stuk of 40 spellen waarvan ik er eigenlijk maar 10/15 echt speel. En wat je voor die spellen nog terug krijgt wanneer je ze lang hebt gespeeld is nog €10/€15, dan vind ik ook zonde. Dan bewaar ik ze liever!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Meelobee
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 01:44

Meelobee

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‎¯\_(ツ)_/¯

Ik bewaar/spaar ze ook (zie sig), ik vindt het leuk om een grote collectie te hebben. En het is handig voor bezoek, hebben ze tenminste wat keuze als ze willen gamen :)

[Voor 15% gewijzigd door Meelobee op 04-06-2010 20:30]

The Outsider


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Lizardz
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 18:15
Ikzelf verkoop altijd mijn games. Vooral als het alleen singleplayer is. Na 1 of 2 keer uitspelen heb je het meestal wel gezien, en anders ligt hij toch alleen maar stof te vangen, dat vind ik zonde.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Fatal Mind
 • Registratie: september 2007
 • Niet online
Meelobee schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:49:
Ik bewaar/spaar ze ook, ik vindt het leuk om een grote collectie te hebben. En het is handig voor bezoek, hebben ze tenminste wat keuze als ze willen gamen :)
Inderdaad, leuke collecties opbouwen is amusant :P kan je tenminste ook goed zien hoeveel geld erin zit :P

Acties:
 • 0Henk 'm!
Ik bewaar ook al mijn spellen :)

PSN id: NL_SToRM


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xentor
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 20-10 14:10
Koopt 1 van jullie wel eens wat uit de PSN shop?
of zijn er nog echt aanraders?
Kzit er namelijk over te denken om een psn card te halen. en evt bf 1943 ofzo te halen.

iRacing profiel | Ryzen 5800x | 6700XT


Acties:
 • 0Henk 'm!
@boeboe

Als je aangeeft dat je mannetje in killzone 2 er een dikke halve seconde voor nodig had om te bewegen dan twijfel ik aan twee dingen... hoeveel inputlag had je tv wel niet en hoe onbetrouwbaar ben jij als het aankomt op commentaar want een halve second is natuurlijk enorme onzin.

Maargoed jij vind het spel defect en anderen ervaarden het als één van de beste shooters van de huidige tijd.. als die twee meningen zoveel uit elkaar liggen dan zal de waarheid minstens in het midden liggen...

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop


Acties:
 • 0Henk 'm!
Xentor schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 20:34:
Koopt 1 van jullie wel eens wat uit de PSN shop?
of zijn er nog echt aanraders?
Kzit er namelijk over te denken om een psn card te halen. en evt bf 1943 ofzo te halen.
Ik zou zelf eerder gewoon battlefield BC 2 kopen, die game is natuurlijk wel duurder maar heeft dezelfde gamepplay met veel meer maps en multiplayer modussen. Afhankelijk van je voorkeur type spel zijn er heel veel erg goede PSn titels die de aanschaf zeker waard zijn. In sommige gevallen nog meer gameplay bieden dan sommige blu-ray titels.

kijk op youtube voor verschillen reviews van leuke titels. In vorige topics zijn er al heel wat grote namen voorbij gekomen. Houd je erg van 1st person shooters dan is BF1943 wel je beste keuze.

Playstation 3 - PSN ID: Sw0pDiller | XBOX360 Premium - Gamertag: ZakkeWasser | DELL New Studio 17 laptop


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Nico111
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 10-08 15:59
Ik importeer eigenlijks al mijn games, lekker goedkoop :)

Als ik het dan heb uitgespeeld(1 a 2x) of de platina trofee heb gehaald verkoop ik hem weer via marktplaats.
Zo krijg ik er bijna net zo veel voor terug als ik voor heb betaald. Zo blijft het een beetje betaalbaar.
Bij mijn oude Xdoos bewaarde ik al mijn games en die staat nu te verstoffen bij mijn broer met 35 games.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FeaR
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 23:43

FeaR

ModeratoR Consumentenelektronica

In GoT we trust

Bor de Wollef schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:33:
Wat doen jullie eigenlijk met spellen die je niet meer speelt? Ruilen / verkopen of bewaren?
Er zijn maar zeer weinig spellen die ik meteen koop als ze uit zijn, dus voor een prijs van een euro of vijftig. Als ik dergelijke spellen koop dan weet ik dat het goede spellen zijn en die wil ik dus ook bewaren. Of omdat het spellen zijn die ik nog wel vaker wil spelen na het uitspelen of voor het hebben. Want sommige games moet je gewoon in de collectie hebben.

Andere games die haal ik meestal voor een euro of twintig-vijfentwintig. En vind het dan negen van de tien keer niet de moeite om de game te verkopen: de "winstmarge" is me te klein voor de moeite die het kost.

Some people just need a high-five.... In the face.... With a chair.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Skire
 • Registratie: juli 2008
 • Laatst online: 23:53
De meeste games bewaar ik gewoon, zeker als het echte pareltjes zijn. Dat zijn van die games die je over 2 jaar nog eens wil spelen gewoon omdat het zulke prachtige games zijn (zoals Uncharted (1/2), MGS4, LBP, AC2 etc.)

Games die ik tegen vind vallen verkoop ik net zo makkelijk weer door (UT3, Saints Row 2, RE5, Resistance 2)

Had met kerst ook zo'n 20 euro PSN card gekocht. Had voor 8 euro BF1943 gescoord en Flower voor 3 euro. Heb dus 9 euro over en heb geen idee welke andere game ik zal kopen. Hoorde dat PixelJunk Shooter erg leuk was, maar wel heel kort. Vind 8 euro dan toch wel te veel voor zo'n titel. Zeker aangezien je uit de UK voor 8 euro volwaardige games kan kopen als Mirror's Edge en Prince of Persia.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KngfCnns
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 20:38
Het Playstation 3 ervaringen topic - Deel 50.

R.I.P. :+

Ik hou al mijn spellen. Gewoon lekker verzamelen!

[Voor 30% gewijzigd door KngfCnns op 04-06-2010 22:00]

PSN: llllIIIIllllIIIlIlI - Movies


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • scorpie
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 22:56

scorpie

Supra Addict

Ik vind het leuk om na 10 jaar ofzo eens een retro middagje te houden ofzo. Zo heb ik alle oude consoles nog liggen + spellen :)

wil een Toyota Supra mkIV!!!!! | wil een Yamaha YZF-R{1,6} | wil stiekem ook een Ducati
"Security is just a state of mind"
PSN: scorpie | Diablo 3: scorpie#2470


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • rob de clown
 • Registratie: december 2007
 • Laatst online: 17-03-2013

rob de clown

PSN: HeavenDemon

Ik hou al me spellen en consoles ook altijd kan je als je er toevallig zin in heb nog is een keer die spellen uit de oude doos spelen die toch altijd leuk blijven :)

 • Tjesus
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 20:17
Bor de Wollef schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 18:33:
Wat doen jullie eigenlijk met spellen die je niet meer speelt? Ruilen / verkopen of bewaren?
Dat hangt ervan af. Goede games met replaywaarde bewaar ik. Slechte spellen of spellen zonder replaywaarde verkoop ik. Tot nu toe maar twee spellen verkocht, terwijl ik me ps3 al bijna 3 jaar heb.

 • Okasha
 • Registratie: november 2000
 • Niet online
Zijn er uberhaupt mensen die de originele harde schijf nog in hun playstation hebben zitten? En hoe grote harddisk stoppen jullie er over het algemeen in? Ik wil eigenlijk direct bij aanschaf een 500gb Samsung Spinpoint M7 erin zetten. 60 euro, zonde om het te laten.

 • Sinned123
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 20-10 07:43
Zelf een WD 320 Scorpio Black erin zitten.
Geen idee of het uitmaakt in snelheid, aangezien ik nog geen 5min met de orginele disc heb gedraaid.

De meeste games verkoop ik trouwens, anders worden het er wel heel veel.
Behalve als ze enige replay value hebben.
GoW 1-3 was super om te spelen, maar zag mezelf niet die over een jaar nog een keer doen.
Heb er nu 40 met een stuk of 8 nog op komst.

[Voor 20% gewijzigd door Sinned123 op 05-06-2010 07:42]

9xLG335N Neon2 + P370 + Phase SE3000


 • LoneRanger
 • Registratie: februari 2000
 • Niet online
Okasha schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 07:36:
Zijn er uberhaupt mensen die de originele harde schijf nog in hun playstation hebben zitten?
Yup, gewoon nog 40GB. :)
Games die ik niet of heel zelden speel haal ik er gewoon af maar savegames en instellingen laat ik gewoon staan.
Volgens mij heb ik iets van 10 games geïnstalleerd staan en 4 stuks psn en momenteel nog iets van 7GB over.
Films en muziek stream ik gewoon.

Hoe zit het trouwens met fragmentatie en de eventuele invloed op de performance van de games?
Heb ik eigenlijk nooit naar gezocht maar schiet me ineens te binnen.

Only fools are enslaved by time and space.


 • Sinned123
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 20-10 07:43
Geen idee of dat probleem ook leeft bij andere filesystemen dan ntfs en fat. of wellicht is het een os kwestie.
De ps3 zal wel ext2 of ext3 gebruiken?

Het zou mij in ieder geval logisch lijken als de schijf na verloop van tijd trager word door fragmentie.
Maar misschien hebben ze erover nagedacht en word er in idle time het 1 en ander gedaan.

[Voor 50% gewijzigd door Sinned123 op 05-06-2010 10:20]

9xLG335N Neon2 + P370 + Phase SE3000


 • TimmieVelthuis
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 20-10 13:32
Deel 51 alweer, gaat toch erg snel _/-\o_

Even opmerking in TS: De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter weegt.

Is het niet 'veel lichter is' of 'minder weegt'? Laatste deel klopt volgens mij niet :)

 • Okasha
 • Registratie: november 2000
 • Niet online
Vandaag eindelijk geslaagd :) Bij de Mediamarkt Den Haag waren ze alweer bijna op maar er stonden nog 4 2104A's. Blij dat ik even geduld heb gehad en nu de nieuwste heb. Prijs is daar trouwens ook erg scherp, 268 euro voor de 120gb. Maar heb er wel meteen een 500gb schijf bij gekocht.

Jammer alleen dat mijn Fifa WC 2010 nederlands blijkt te zijn, niet aan gedacht, ben ik dan gebonden aan de Nederlandse commentaar? Dat vind ik echt niet te doen namelijk. Kun je de Engelse ook kopen in NL?
LoneRanger schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 08:41:
[...]


Yup, gewoon nog 40GB. :)
Games die ik niet of heel zelden speel haal ik er gewoon af maar savegames en instellingen laat ik gewoon staan.
Volgens mij heb ik iets van 10 games geïnstalleerd staan en 4 stuks psn en momenteel nog iets van 7GB over.
Ik weet niet of mijn 120gb schijf nodig is voor de garantie mocht dat nodig zijn, maar anders kun je hem voor een prikkie overnemen ;)

Anoniem: 91868

Ik zou echt de originele schijf bewaren hoor!
Niet verkopen.

 • KngfCnns
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 20:38
Okasha schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 11:55:
Jammer alleen dat mijn Fifa WC 2010 nederlands blijkt te zijn, niet aan gedacht, ben ik dan gebonden aan de Nederlandse commentaar? Dat vind ik echt niet te doen namelijk. Kun je de Engelse ook kopen in NL?
Meestal is het in EA's Fifa voetbal games dat je die commentaar instellingen in de menu settings kan veranderen. Of je kan de systeemtaal van de ps3 zelf veranderen naar engels, dan zou je ook engelse commentaar moeten krijgen. Dit was iig het geval met fifa 08 en fifa 09 (heb fifa 10 dit jaar ff geskipt).

[Voor 10% gewijzigd door KngfCnns op 05-06-2010 12:32]

PSN: llllIIIIllllIIIlIlI - Movies


 • WaterFire
 • Registratie: mei 2003
 • Laatst online: 20-10 12:02
Houden/verkopen:
Ik koop veel te veel games. Voor de PS3 staat de teller rond de 50 denk ik, waarvan er zeker 15 nog in het plastic zitten. Kwestie van een goede aanbieding zien en geen nee kunnen zeggen. Vooral de Engelse sites zijn voor mij een 'risico'. Zo zullen er weinig mensen zijn die zo'n beetje álle Guitar Hero en Rock Band games hebben? Dat soort dingen. Dat ze tegen de tijd dat ik ze echt ga spelen nóg goedkoper zijn geworden, tja... eigen schuld.
Vorige maand heb ik 15 PS2 games verkocht omdat mijn Fat het begaf en ik een Slim heb gekocht. Zelfs daarvan zaten er nog twee in de folie. Maar no way dat ik ze ooit nog gespeeld zou hebben op de fat.. toch nog 50 euro voor gekregen (GOW1 en Timesplitters 3 zaten er tussen, dus de ontvanger heeft een goede deal! :))

Hierdoor zijn multiplayer games ook niet aan mij besteed; ik stop er niet genoeg tijd in om mee te kunnen komen. Zo moest ik per se BF:BC2 kopen van een vriend, waarbij ik vervolgens halverwege de single player ben (en waarschijnlijk blijf) en in multiplayer alleen zorg voor het levelen van een ander ;).
Maar daardoor heb ik wel vlagen dat ik games verkoop; als ik er nog zoveel nieuw te spelen heb waarom zou ik dan games herspelen? Bij Heavy Rain heb ik een poging gedaan voor de trophies, maar in een chapter van een half uur 1 aktie anders uitvoeren voor een andere uitkomst vond ik te saai.
Meestal kijk ik dan even op Marktplaats of Tweakers bij de 'gezocht' rubriek of mensen op zoek zijn, en anders maak ik een advertentie die een paar euro onder de rest zit, zodat ik na twee dagen zat reakties heb gekregen om er vanaf te zijn. Resultaat is dan vaak dat ik een game zoals Rain voor 10 euro gespeeld heb als je het verschil tussen kopen/verkopen bekijkt (die Engelse sites he..)

[Voor 5% gewijzigd door WaterFire op 05-06-2010 13:37]

Bij mij is het momenteel érg rustig kwa games kopen en spelen. Zal wel door het weer komen denk ik :P

PSN id: NL_SToRM


 • Fatal Mind
 • Registratie: september 2007
 • Niet online
SToRM666 schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 14:35:
Bij mij is het momenteel érg rustig kwa games kopen en spelen. Zal wel door het weer komen denk ik :P
Ken je probleem, alleen is dat meer omdat ik er atm niks boeiends tussen vind zitten.

 • Sinned123
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 20-10 07:43
Fatal Mind schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 15:18:
[...]


Ken je probleem, alleen is dat meer omdat ik er atm niks boeiends tussen vind zitten.
Heb je alle oudere titels ook al gespeeld dan?
Volgens mij is er meer dan genoeg wel op zijn minst redelijk is.
Vond zelf Heavy Rain trouwens tegenvallen en heb met moeite platinum gehaald.
Assasins Creed 2 laatst opgepikt en die verraste mij positief (had deel 1nooit gespeeld)

9xLG335N Neon2 + P370 + Phase SE3000


 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 14-10 12:06
Hier ook was rustiger, probeer eerst mijn backlog wat weg te werken voordat ik weer spellen van mezelf (en mijn vriendin vind ook dat ik teveel geld aan games uitgeeft) mag kopen. Ben nu bezig met RDR en daar kun je heel wat uurtjes instoppen, daarnaast nog bioshock, dante inferno en dj hero o.a. en heb nog wat games gekocht die ik nog geen eens geprobeerd hebt, o.a. chronicles of riddick en red faction. Dus nu koop ik alleen nog de echte musthaves, of er moet een goede (engelse) aanbieding langskomen. Games kopen voor onder de 20 euro blijft leuk :)

Ps4/switch gamer

Fatal Mind schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 15:18:
[...]


Ken je probleem, alleen is dat meer omdat ik er atm niks boeiends tussen vind zitten.
Ik ga Red Dead Redemption en ModNation Racers nog wel halen denk ik, maar wanneer weet ik nog niet. Ik ben momenteel bezig met Assassin's Creed 2 en daar ga ik nog wel even mee bezig zijn denk ik.

PSN id: NL_SToRM


 • Jorn1986
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 22:08
Weet iemand nog een mooie aanbieding ergens voor een PS3 slim met 250gb.?

 • Sinned123
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 20-10 07:43
Jorn1986 schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:08:
Weet iemand nog een mooie aanbieding ergens voor een PS3 slim met 250gb.?
Bij verlenging telefoon abonnement is volgens mij het voordeligst.

9xLG335N Neon2 + P370 + Phase SE3000


 • dirks
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 23:26
Okasha schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 11:55:
Vandaag eindelijk geslaagd :) Bij de Mediamarkt Den Haag waren ze alweer bijna op maar er stonden nog 4 2104A's. Blij dat ik even geduld heb gehad en nu de nieuwste heb. Prijs is daar trouwens ook erg scherp, 268 euro voor de 120gb.
Bedankt voor de tip. Ben gelijk naar de Mediamarkt in Cruquis gegaan, er was een hele stapel 120GB PS3's, allemaal 2004A... leek het. Gelukkig zag mijn zoon van 15 onderop de stapel een 2104A. Heeft hij mazzel want hij krijgt de 2 jaar oude 40GB Fat nu op zijn kamer.

 • Fatal Mind
 • Registratie: september 2007
 • Niet online
Sinned123 schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:05:
[...]

Heb je alle oudere titels ook al gespeeld dan?
Volgens mij is er meer dan genoeg wel op zijn minst redelijk is.
Vond zelf Heavy Rain trouwens tegenvallen en heb met moeite platinum gehaald.
Assasins Creed 2 laatst opgepikt en die verraste mij positief (had deel 1nooit gespeeld)
Tja, ik zit voornamelijk te wachten tot de nieuwe games uitkomen, maar dat is allemaal pas komende maanden, qua oude games kan ik weinig boeiends terug vinden helaas, sommige games zijn ook niet boeiend meer om te spelen, zo heb ik hier al bijna een jaar Haze op de plank liggen, heb hem bijna uitgespeeld, maar 't kan me simpelweg niet meer intresseren, dusja dan houd het snel op.
SToRM666 schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 17:07:
[...]

Ik ga Red Dead Redemption en ModNation Racers nog wel halen denk ik, maar wanneer weet ik nog niet. Ik ben momenteel bezig met Assassin's Creed 2 en daar ga ik nog wel even mee bezig zijn denk ik.
Heb RDR geprobeerd op de playstation maar ik vond de game ronduit lelijk om eerlijk te zijn, en tis niet mijn soort spel, gta4 heb ik ook geen motivatie meer voor, ik verlies soms erg snel interesse in een game, zeker als veel eentonig gedoe is.

[Voor 26% gewijzigd door Fatal Mind op 05-06-2010 17:44]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Farting Bob
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 20-06-2011

Farting Bob

Have a rotten day

Skire schreef op vrijdag 04 juni 2010 @ 21:55:
Had met kerst ook zo'n 20 euro PSN card gekocht. Had voor 8 euro BF1943 gescoord en Flower voor 3 euro. Heb dus 9 euro over en heb geen idee welke andere game ik zal kopen. Hoorde dat PixelJunk Shooter erg leuk was, maar wel heel kort. Vind 8 euro dan toch wel te veel voor zo'n titel. Zeker aangezien je uit de UK voor 8 euro volwaardige games kan kopen als Mirror's Edge en Prince of Persia.
TRINE :)

'Ijscoman, ijscoman, vertel ons een verhaal, vertel ons een verhaal .... Nee, ik verkoop alleen ijs'


Acties:
 • 0Henk 'm!
Peggle is ook een erg goeie game :)

PSN id: NL_SToRM


Acties:
 • 0Henk 'm!
Sinds afgelopen donderdag 2 miniS geprobeerd en talloze miniS bekeken.
Fortix: http://www.youtube.com/watch?v=hW-bKze2E60
Robin Hood: http://www.youtube.com/wa...P-PHC83MA&feature=related
Er zitten best een paar leuke games bij.
Alleen jammer dat je zelf moet zoeken naar een trailer/gameplay ipv dat deze te zien zijn in de store.

[Voor 5% gewijzigd door OPSLAGHOND op 06-06-2010 12:57]

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xentor
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 20-10 14:10
Altans ben ik ook bang dat we wel wat ylods gaan zien van het zomer. heet weer, ps3 warmer idle en load. Van mij begint na 3/4 min al vol te blazen met gt5 prologue.

iRacing profiel | Ryzen 5800x | 6700XT


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KngfCnns
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 20:38
Welke was nou beter: Hustle Kings of Inferno Pool? (of was er nog een derde?)

PSN: llllIIIIllllIIIlIlI - Movies


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Reemster
 • Registratie: februari 2003
 • Laatst online: 26-10-2020

Reemster

Soul Reaver

TimmieVelthuis schreef op zaterdag 05 juni 2010 @ 11:21:
Deel 51 alweer, gaat toch erg snel _/-\o_

Even opmerking in TS: De laatste aanwinst is de PS3 SLIM, een veel slankere versie van de PS3 die zuiniger is qua verbruik en natuurlijk veel lichter weegt.

Is het niet 'veel lichter is' of 'minder weegt'? Laatste deel klopt volgens mij niet :)
Het kost duur en het stijgt omhoog :*)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • PromoX
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 21:41
SToRM666 schreef op zondag 06 juni 2010 @ 12:40:
Peggle is ook een erg goeie game :)
Die heb ik sinds kort en inderdaad erg leuk om te spelen!
BatmanHorizon schreef op zondag 06 juni 2010 @ 13:29:
Welke was nou beter: Hustle Kings of Inferno Pool? (of was er nog een derde?)
Hustle Kings staat ook nog op m'n lijstje om misschien een keer te kopen. Deze krijgt over het algemeen ook de betere reviews (zie ook gamerankings.com). Dacht dat die ook meer een sim was en Inferno Pool wat minder serieus, ligt er dus ook maar aan waar je voorkeur naar uit gaat.

[Voor 9% gewijzigd door PromoX op 06-06-2010 14:17]

And I'm the only one and I walk alone.


Acties:
 • 0Henk 'm!
Ik heb Hustle Kings een tijd geleden gekocht en die bevalt erg goed, vooral met de controls dat je met het rechterpookje moet schieten werkt wel goed. Het is een tijdje geleden dat ik m nogeens gespeeld heb, maar mocht 1 van jullie m kopen dan ben ik altijd wel bereid voor een potje online pool :P
Er is ook DLC verkrijgbaar voor tafels met aparte vormen en dergelijke en sinds afgelopen week is er ook DLC te koop met een uitbreiding waardoor je kunt snookeren (deze ga ik zelf nog kopen).
En in de toekomst gaat Hustle Kings ook Move support krijgen. Ik ben wel benieuwd wat dat gaat geven :)

[Voor 35% gewijzigd door SToRM666 op 06-06-2010 14:32]

PSN id: NL_SToRM


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sinned123
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 20-10 07:43
Mjah heb zelf hustle kings en die werd echt heel gauw saai.
Geen idee hoe dat met inferno pool is.

9xLG335N Neon2 + P370 + Phase SE3000


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robin Chung
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 17-10 11:34
Weet iemand of the PS3 straks Full HD 3D gaat ondersteunen bij blu-ray films? Ik heb begrepen dat HMDI 1.3 dit niet aankan ivm bandbreedte, dit zou betekenen dat er straks maximaal 2 HD ready beelden tegelijk kunnen verschijnen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rogar
 • Registratie: november 2005
 • Laatst online: 20:34
Robin Chung schreef op zondag 06 juni 2010 @ 17:09:
Weet iemand of the PS3 straks Full HD 3D gaat ondersteunen bij blu-ray films? Ik heb begrepen dat HMDI 1.3 dit niet aankan ivm bandbreedte, dit zou betekenen dat er straks maximaal 2 HD ready beelden tegelijk kunnen verschijnen.
De PS3 heeft die update toch al gehad? Anders komt ie binnenkort (dat vertelde ze me toen ik bij de Sony 3D-experience was).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jorn1986
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 22:08
Ik heb hier een paar keer gelezen over de CECH-2104 (de nieuwere PS3 slim), die dus een 40nm CPU heeft en een 45nm GPU, in tegenstelling tot de eerdere PS3 slim die een 65nm GPU heeft. Scheelt dit echt zoveel wat betreft energieverbruik en warmteproductie? En zo ja: is de ''eerdere'' dan ook luider dan de ''nieuwere'', of draait de fan bij beiden even snel en is die niet temperatuurgestuurd?

Acties:
 • 0Henk 'm!
Rogar schreef op zondag 06 juni 2010 @ 17:21:
[...]

De PS3 heeft die update toch al gehad? Anders komt ie binnenkort (dat vertelde ze me toen ik bij de Sony 3D-experience was).
Volgende week komt er weer een firmware update.
Jorn1986 schreef op zondag 06 juni 2010 @ 18:13:
Ik heb hier een paar keer gelezen over de CECH-2104 (de nieuwere PS3 slim), die dus een 40nm CPU heeft en een 45nm GPU, in tegenstelling tot de eerdere PS3 slim die een 65nm GPU heeft. Scheelt dit echt zoveel wat betreft energieverbruik en warmteproductie? En zo ja: is de ''eerdere'' dan ook luider dan de ''nieuwere'', of draait de fan bij beiden even snel en is die niet temperatuurgestuurd?
Er is een paar dagen geleden een hele berekening gepost hier in het vorige topic, zoek die eens op.

[Voor 51% gewijzigd door Ike. op 06-06-2010 18:53]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 18-10 23:36

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Die them van "aqua panic" is echt briljant :D kheb dat spel niet en ken het ook niet, maar toen ik die theme zag had ik metten zoiets van die moet ik hebben 8) en 0,99 is ook een leuk prijsje voor een dynamic theme.

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KngfCnns
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 20:38
Ik ga toch voor die hustle kings. Reviews zijn iets positiever en die graphics zien er wel tof uit. Demo van Inferno Pool is niet slecht, maar wel zeer arcade. Ik wacht eerst tot woensdag voor de store update, wie weet...

PSN: llllIIIIllllIIIlIlI - Movies


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jorn1986
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 22:08
Ike. schreef op zondag 06 juni 2010 @ 18:52:
[...]
Er is een paar dagen geleden een hele berekening gepost hier in het vorige topic, zoek die eens op.
Ja... gevonden!

Maar waar het mij vooral om gaat, is de geluidsproductie: is de 2104 nou echt zoveel stiller dan de 2004? Het scheelt ongeveer 26 watt bij maximale belasting, gaat dat zoveel extra herrie geven?

Acties:
 • 0Henk 'm!
Jorn1986 schreef op zondag 06 juni 2010 @ 19:29:
[...]


Ja... gevonden!

Maar waar het mij vooral om gaat, is de geluidsproductie: is de 2104 nou echt zoveel stiller dan de 2004? Het scheelt ongeveer 26 watt bij maximale belasting, gaat dat zoveel extra herrie geven?
Het verschil qua geluid zal niet groot zijn. bij maximale belasting zullen de fans waarschijnlijk even hard draaien.

Een PS3 maakt zoiezo niet veel geluid. Ik heb een FAT 80GB (CECHK04), deze staat naast mijn tv, ik zit daar nog geen 2 meter vandaan en ik hoor mijn PS3 NOOIT als ik een spel speel.

[Voor 7% gewijzigd door Ike. op 06-06-2010 19:48]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jorn1986
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 22:08
Ik heb er ook al 1 hoor ;) Een ''fat'' 40gb versie, maar ik wil een kleinere, zuinigere hebben die voornamelijk minder lawaai maakt. Ik vindt dat de PS3 bij belasting (tijdens gamen en blu-ray kijken) toch wel wat lawaai gaat maken.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 23:31

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Chaoss schreef op zondag 06 juni 2010 @ 18:58:
Die them van "aqua panic" is echt briljant :D kheb dat spel niet en ken het ook niet, maar toen ik die theme zag had ik metten zoiets van die moet ik hebben 8) en 0,99 is ook een leuk prijsje voor een dynamic theme.
Dynamic of andere thema's koop ik echt niet. Hoe vaak zit je nou echt tegen het PS3 menu aan te kijken? Ik vrijwel nooit omdat ik of aan het gamen ben, of een BR kijk of de store aan het browsen ben etc. Betalen voor thema's,. achtergronden, avatars: mij niet gezien.

Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Cornish
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 11-04-2011
Jorn1986 schreef op zondag 06 juni 2010 @ 19:29:
[...]


Ja... gevonden!

Maar waar het mij vooral om gaat, is de geluidsproductie: is de 2104 nou echt zoveel stiller dan de 2004? Het scheelt ongeveer 26 watt bij maximale belasting, gaat dat zoveel extra herrie geven?
Zelf gebruik ik de FAT 60 GB, deze hoor ik alleen als ik al het geluid uit zet, en ik zit zo'n 50CM er van af.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ace
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 18:12

Ace

Happy Happy Joy Joy

Ike. schreef op zondag 06 juni 2010 @ 19:44:
[...]


Het verschil qua geluid zal niet groot zijn. bij maximale belasting zullen de fans waarschijnlijk even hard draaien.

Een PS3 maakt zoiezo niet veel geluid. Ik heb een FAT 80GB (CECHK04), deze staat naast mijn tv, ik zit daar nog geen 2 meter vandaan en ik hoor mijn PS3 NOOIT als ik een spel speel.
Same here, 80gb fat en ik hoor hem nooit. Zit op nog geen 2m afstand.

o/~ hey, I don't wanna go to work today, wanna stay home and play all my video games, on the 1up show o/~ 2006-2009 :(


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robin Chung
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 17-10 11:34
Ike. schreef op zondag 06 juni 2010 @ 18:52:
[...]


Volgende week komt er weer een firmware update.
Weet je dat zeker? En is dat diegene die nodig is voor 3D blu-ray films?

Ik was ook bij de 3D experience en daar zeiden ze dat er geen beperkingen zijn. Maar alle verhalen over HDMI 1.3 ---> HDMI 1.4 doen me anders geloven. :/

Acties:
 • 0Henk 'm!
Robin Chung schreef op zondag 06 juni 2010 @ 23:34:
[...]


Weet je dat zeker? En is dat diegene die nodig is voor 3D blu-ray films?

Ik was ook bij de 3D experience en daar zeiden ze dat er geen beperkingen zijn. Maar alle verhalen over HDMI 1.3 ---> HDMI 1.4 doen me anders geloven. :/
http://www.vg247.com/2010...re-update-coming-june-10/

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robin Chung
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 17-10 11:34
Bedankt voor het artikel! Film ondersteuning dus helaas "voor het eind van het jaar".
Sony further added that support for 3DBD video playback will be coming by the end of the year.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Robin Chung schreef op maandag 07 juni 2010 @ 00:05:
[...]

Bedankt voor het artikel! Film ondersteuning dus helaas "voor het eind van het jaar".

[...]
waarom helaas?
Er zijn toch nog geen 3D blu-ray's en de 3D tv's zijn nog mega duur! (als ze al te koop zijn in NL) :+

[Voor 4% gewijzigd door Ike. op 07-06-2010 08:29]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 18-10 23:36

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Bor de Wollef schreef op zondag 06 juni 2010 @ 20:34:
[...]


Dynamic of andere thema's koop ik echt niet. Hoe vaak zit je nou echt tegen het PS3 menu aan te kijken? Ik vrijwel nooit omdat ik of aan het gamen ben, of een BR kijk of de store aan het browsen ben etc. Betalen voor thema's,. achtergronden, avatars: mij niet gezien.
boeiend voor 1 euro... ik had er ook nog nooit 1 gekocht omdat ik het de moeite niet vindt voorla omdat de meeste themees me niet aanspreken. maar deze ziet er zo melig uit en ik word er gewoon vrolijk van elke keer als ik de PS3 opstart... al heb ik het maar 10-30s in beeld.

Is nu al die 0,0003% van het maandinkomen waard geweest hoor :P

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


Acties:
 • 0Henk 'm!
Chaoss schreef op maandag 07 juni 2010 @ 08:32:
[...]


boeiend voor 1 euro... ik had er ook nog nooit 1 gekocht omdat ik het de moeite niet vindt voorla omdat de meeste themees me niet aanspreken. maar deze ziet er zo melig uit en ik word er gewoon vrolijk van elke keer als ik de PS3 opstart... al heb ik het maar 10-30s in beeld.

Is nu al die 0,0003% van het maandinkomen waard geweest hoor :P
Flower thema is ook mooi:
http://www.youtube.com/watch?v=lrA5DhHJT78

vind alleen de geluidjes wat irritant, maar die kan je uitzetten.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xentor
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 20-10 14:10
Ace schreef op zondag 06 juni 2010 @ 21:08:
[...]


Same here, 80gb fat en ik hoor hem nooit. Zit op nog geen 2m afstand.
Ik heb een 60gb fat eerste editie (gok ik) Als ik gt5 ga spelen begint hij vol te blazen.. Iemand een idee wat ik hieraan kan doen?

iRacing profiel | Ryzen 5800x | 6700XT


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • crazyx
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 14:58
Chaoss schreef op maandag 07 juni 2010 @ 08:32:
Is nu al die 0,0003% van het maandinkomen waard geweest hoor :P
De meeste tweakers verdienen geen 333.000 euro per maand netto ;).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • JohnKimble
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 22-03-2011

JohnKimble

Meest populaire Tweaker 2010

Affgelopen weekens Arkham Asylum gekocht voor 25 (nieuw). Wat een goede game zeg, ziet er erg mooi uit.

Disagree with me? That's dumb 'cause I'm Kimble and I'm AWESOME


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bellerophon
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 10-02-2017

Bellerophon

Persona non grata

JohnKimble schreef op maandag 07 juni 2010 @ 09:13:
Affgelopen weekens Arkham Asylum gekocht voor 25 (nieuw). Wat een goede game zeg, ziet er erg mooi uit.
Klopt, ben ook zeer benieuwd naar deel 2 8)

PSN: Bellerophon-


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • JohnKimble
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 22-03-2011

JohnKimble

Meest populaire Tweaker 2010

En de gameplay is ook tof voor zover ik heb gespeeld, die detective mode en dat van boven aanvallen is leuk uitgewerkt. Grootste pluspant van de game is echter de sfeer imo.

Disagree with me? That's dumb 'cause I'm Kimble and I'm AWESOME


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • AllSeeyinEye
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 19-10 07:47

AllSeeyinEye

a.k.a. Oogje

crazyx schreef op maandag 07 juni 2010 @ 09:11:
[...]

De meeste tweakers verdienen geen 333.000 euro per maand netto ;).
Hoewel ik dat niet kan onderbouwen, ga ik uit van de juistheid van jouw opmerking.
Echter gaf Chaoss aan dat die éne euro 0,0003% van zijn maandinkomen is. Zijn maandinkomen is dan ook het normale bedrag van € 3333,33 ;)

EvaluationCopy schreef: [...] Audi-rijders zijn de nieuwe BMW-rijders. Petjes met een pak en dan zonder petje, maar in hart en nieren gewoon nog petjes. :+


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Brad Pitt
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 20-10 10:51
AllSeeyinEye schreef op maandag 07 juni 2010 @ 10:33:
Hoewel ik dat niet kan onderbouwen, ga ik uit van de juistheid van jouw opmerking.
Echter gaf Chaoss aan dat die éne euro 0,0003% van zijn maandinkomen is. Zijn maandinkomen is dan ook het normale bedrag van € 3333,33 ;)
0.0003% = 1 euro
0.003% = 10 euro
0.03% = 100 euro
0.3% = 1000 euro
3% = 10000 euro
100% = 33.3 * 10000 = 330.000 Euro per maand. Dat is iets boven modaal.

Nickname does not reflect reality


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Die Bruine
 • Registratie: december 2002
 • Laatst online: 15:02
HDMI 1.4 staat los van 3D. HDMI 1.4 brengt kort door de bocht:

2160p - heb je niet nodig (Bioscoop resolutie).
Ethernet over HDMI - heb je niet nodig.
Audio return - heb je niet nodig (wel handig voor audiofielen met tig versterkers).
Meer/andere kleuren voor digitale camera's - heb je niet nodig.

Er is gekozen voor MVC (door de Bluray Disk Association) voor 3D, dus in theorie kan elke Bluray speler 3D afspelen. Het kost alleen 50% meer schijfruimte. Het grote voordeel van de PS3 is dat die een upgrade kan ondergaan.

Staan volgens mij beiden op Engadget en anders moet het toch echt wel op Wiki staan.

En dan mijn eigen vraag:

Mijn monitor rekt het beeld van de PS3 uit (1920x1200 native). Bestaat er hardware die het signaal "forceert" zodat ik gewoon normaal beeld op mijn monitor krijg? Ding wordt via HDMI aangestuurd en ik kan nergens instellen dat er onder en boven zwarte balken moeten komen of iets dergelijks. Best wel irritant.

[Voor 21% gewijzigd door Die Bruine op 07-06-2010 10:55. Reden: Eigen vraag vergeten]

...heeft geleerd vandaag al te doen wat morgen pas hoeft te gebeuren


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Okasha
 • Registratie: november 2000
 • Niet online
3333 euro is ook boven modaal jongens :) Modaal was voor actief werkende mensen in 2008 € 33.400 euro / 1.08 = x/12 = 2577 euro bruto. Dan knal je nog de belastingschalen eroverheen enzo ;)

Anyway, dat is zwáár offtopic. Ik ben erg blij met mn PS3! geen idee of de 2100 veel stiller is, heb geen vergelijkingsmateriaal. Ik hoop vooral dat hij langer meegaat. Gister 50 euro op mn account geknald en paar leuke PSONE games gekocht. Oude tijden herleefden met Destruction Derby. Echt cool. Verder voel ik mij als jaren FIFA-PC fan zwaar genaaid na het spelen van de PS3 versie. Man-man wat een verschil. Zaterdag 4 uur non-stop zitten voetballen. Wat een fan-tas-tisch spel zeg _/-\o_ Verder nog geen idee welke PS3 games nu leuk zijn om te kopen, denk dat ik voor Uncharted 1 uit de budget bak ga, maar voorlopig ben ik ook nog zoet met demo's (UFC 2010 & Modnation)

Heb sowieso veel plezier met die PS3, beetje filmpjes erop gezet, internetten proberen. Vind het een erg fijn apparaat. Die CRT tv (oude 72cm Sony Bak) gaat het denk ik alleen niet heel lang meer volhouden.. Scherm is slecht te lezen vanaf grotere afstand

Acties:
 • 0Henk 'm!
Okasha schreef op maandag 07 juni 2010 @ 10:50:
Heb sowieso veel plezier met die PS3, beetje filmpjes erop gezet, internetten proberen. Vind het een erg fijn apparaat. Die CRT tv (oude 72cm Sony Bak) gaat het denk ik alleen niet heel lang meer volhouden.. Scherm is slecht te lezen vanaf grotere afstand
Wacht maar tot je een (goede) HDTV erop aansluit, het verschil is groot! ;)

[Voor 187% gewijzigd door OPSLAGHOND op 07-06-2010 10:59]

"Ik heb een zak expected goals nog nooit een goal zien maken." - snmght


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Okasha
 • Registratie: november 2000
 • Niet online
OPSLAGHOND schreef op maandag 07 juni 2010 @ 10:55:
[...]

Wacht maar tot je een (goede) HDTV erop aansluit, het verschil is groot! ;)
Ga het van de week eens bij ouders/zwagers proberen :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • GG---77
 • Registratie: april 2008
 • Laatst online: 15-09 07:03
Zou het niet gaan uitproberen, gaat je geld kosten!
Heb (in den beginne) 2 jaar gegamed op een CRT. Vervolgens fullHD gekocht en was weer net zoblij als ik was toen ik voor het eerst de PS3 thuis aanzette. Leuke was trouwens wel dat ik alle games voor een tweede keer heb doorgespeeld voor WOW factor (mn MGS4)

PSN id: GG--77


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • AllSeeyinEye
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 19-10 07:47

AllSeeyinEye

a.k.a. Oogje

Brad Pitt schreef op maandag 07 juni 2010 @ 10:40:
[...]

0.0003% = 1 euro
0.003% = 10 euro
0.03% = 100 euro
0.3% = 1000 euro
3% = 10000 euro
100% = 33.3 * 10000 = 330.000 Euro per maand. Dat is iets boven modaal.
offtopic:
je hebt gelijk, ik was de procenten vergeten B)
1 is 0,003/3333,33e
1 is 0,0003% van 333.333,33


Iemand een idee (liefst met bron) of er ooit nog iets aan de brakke browser op de ps3 gedaan gaat worden? Kan m met een site als marktplaats reproduceerbaar flink over zn nek laten gaan, namelijk, in een dusdanig mate dat de hele ps3 crashed

EvaluationCopy schreef: [...] Audi-rijders zijn de nieuwe BMW-rijders. Petjes met een pak en dan zonder petje, maar in hart en nieren gewoon nog petjes. :+


Acties:
 • 0Henk 'm!
3D Firmware update 9 juni in plaats van 10
De firmware update 3.40 die 3D op de Playstation 3 mogelijk maakt stond gepland voor 10 juni. Echter dat is op een donderdag, een dag na de Playstation Store update. In die Store update zullen spellen die daarvoor gepland zijn, 3D compatibel worden gemaakt. Sony vindt het dan een beetje vervelend om dan pas de dag erna de firmware update te lanceren. Daarom zal die firmware update plaatsvinden op woensdag 9 juni, tegelijk met de PS Store update.
http://www.ps3-sense.nl/2...-9-juni-in-plaats-van-10/

[Voor 16% gewijzigd door Ike. op 07-06-2010 12:32]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • v8power67
 • Registratie: juli 2009
 • Nu online
kheb een fat 40gb ps3 van ergens april 2008, en ik heb er een 320gb hdd ingezet. maar ik merk nu bv met heavy rain( net binnen DIKKE GAME ZEG!!) dat hij echt wel steeds meer herrie gaat maken,(komt nog niet in de buurt van mn 360 :P) maar met name het lezen van de disc hoor ik heel erg. ook merk ik dat game updates tegen woordig echt mega lang duren om te downloaden. voor heavy rain moest ie 2 updates downen, 1 van 250mb ofzo en 1 van 38 mb. maar ik heb een 30mbit upc verbinding en hij deed over patch 1 ruim half uur :S en die ander bijna 5 min. en dan ook nog moeten instaleren. op de 360 heb ik echt nergens last van. en op ps3 met downloaden van demo's enz ook niet. licht dit aan sony of doe ik iets fout??

Tax the rich, feed the poor 'Til there are no rich no more!!!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robin Chung
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 17-10 11:34
Die Bruine schreef op maandag 07 juni 2010 @ 10:50:
HDMI 1.4 staat los van 3D. HDMI 1.4 brengt kort door de bocht:

2160p - heb je niet nodig (Bioscoop resolutie).
Ethernet over HDMI - heb je niet nodig.
Audio return - heb je niet nodig (wel handig voor audiofielen met tig versterkers).
Meer/andere kleuren voor digitale camera's - heb je niet nodig.

Er is gekozen voor MVC (door de Bluray Disk Association) voor 3D, dus in theorie kan elke Bluray speler 3D afspelen. Het kost alleen 50% meer schijfruimte. Het grote voordeel van de PS3 is dat die een upgrade kan ondergaan.

Staan volgens mij beiden op Engadget en anders moet het toch echt wel op Wiki staan.
Ik hoop dat je gelijk hebt. Maar ik kan me voorstellen dat 2x 1080p beelden en wat geluid misschien te veel is voor HDMI 1.3 bandbreedte? Want 3D is in feite toch opgebouwd uit 2 verschillende beelden?

Maar goed we zullen wel zien wat Sony zegt als ze met de update komen. Hoop op het beste. _/-\o_

Acties:
 • 0Henk 'm!
v8power67 schreef op maandag 07 juni 2010 @ 12:38:
kheb een fat 40gb ps3 van ergens april 2008, en ik heb er een 320gb hdd ingezet. maar ik merk nu bv met heavy rain( net binnen DIKKE GAME ZEG!!) dat hij echt wel steeds meer herrie gaat maken,(komt nog niet in de buurt van mn 360 :P) maar met name het lezen van de disc hoor ik heel erg. ook merk ik dat game updates tegen woordig echt mega lang duren om te downloaden. voor heavy rain moest ie 2 updates downen, 1 van 250mb ofzo en 1 van 38 mb. maar ik heb een 30mbit upc verbinding en hij deed over patch 1 ruim half uur :S en die ander bijna 5 min. en dan ook nog moeten instaleren. op de 360 heb ik echt nergens last van. en op ps3 met downloaden van demo's enz ook niet. licht dit aan sony of doe ik iets fout??
Kans is groot dat het aan het playstation netwerk ligt, ik haal ook nooit mijn maximale download snelheid.

Het kan zijn dat je nieuwe HD (7200rpm?) iets meer warmte veroorzaakt waardoor je de koeler eerder hoort draaien.

[Voor 70% gewijzigd door Ike. op 07-06-2010 12:54]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • dog4life
 • Registratie: juli 2001
 • Niet online
Heb gisteren een 2104 gehaald, mooi klein apparaatje als ik hem vergelijk met de fat van een vriend van me!
Ben begonnen aan uncharted 2, wellicht nog Fifa SA kopen zodat ik lekker online kan spelen!

Hij werkt ook perfect icm PS3 Media Server, wat een verademing is dat!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mojo666
 • Registratie: juli 2008
 • Laatst online: 14-04-2011
dog4life schreef op maandag 07 juni 2010 @ 14:06:
Heb gisteren een 2104 gehaald, mooi klein apparaatje als ik hem vergelijk met de fat van een vriend van me!
Ben begonnen aan uncharted 2, wellicht nog Fifa SA kopen zodat ik lekker online kan spelen!

Hij werkt ook perfect icm PS3 Media Server, wat een verademing is dat!
welk pakket was het? en welke winkel?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SYQ
 • Registratie: oktober 2001
 • Niet online
ik ben nieuw met ps3, en zoek links naar engelse webshops omdat dit behoorlijk kan schelen in prijs heb ik gehoord. bestaat er een topic met goedkope webshops??

het games import topic |:(

[Voor 10% gewijzigd door SYQ op 07-06-2010 15:11]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • dog4life
 • Registratie: juli 2001
 • Niet online
Mojo666 schreef op maandag 07 juni 2010 @ 15:06:
[...]

welk pakket was het? en welke winkel?
MM Arena, na het checken van zo'n 3 dozen (2004) en vragen aan de medewerker (die uiteraard van niets wist), heb ik maar alle dozen gecheckt, tot ik een 2104 vond.
Heb gewoon de 120GB (zie mezelf niet zo gauw 250GB gebruiken, en vond het spel wat erbij zat ook niet helemaal top. 280 euro geloof ik!

Zo maar is het import topic checken..

Wat me wel een beetje tegenvalt is dat je geen extra icoontjes in het dashboard toe kunt voegen, moet denk ik maar een beetje gaan vogelen met mediaservers etc..

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Svennie
 • Registratie: november 2005
 • Laatst online: 14:46
Robin Chung schreef op maandag 07 juni 2010 @ 12:50:
[...]

Ik hoop dat je gelijk hebt. Maar ik kan me voorstellen dat 2x 1080p beelden en wat geluid misschien te veel is voor HDMI 1.3 bandbreedte? Want 3D is in feite toch opgebouwd uit 2 verschillende beelden?
hangt van de gebruikte techniek af, de shutter techniek wel, die stuurt op 60Hz zowel beelden voor je linkeroog als voor je rechteroog, in totaal dus 120Hz. De shutter bril sluit dan op 120 Hz de helft van de bril, wederom 60Hz links en 60Hz rechts.

De techniek waar je je een bril met een rood en een groen glas voor nodig hebt stuurt 1 beeld waar de informatie voor beide ogen in zit.

PSN ID: Svennie-NL


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • GG---77
 • Registratie: april 2008
 • Laatst online: 15-09 07:03
SYQ schreef op maandag 07 juni 2010 @ 15:10:
ik ben nieuw met ps3, en zoek links naar engelse webshops omdat dit behoorlijk kan schelen in prijs heb ik gehoord. bestaat er een topic met goedkope webshops??

het games import topic |:(
www.budgetgaming.nl

PSN id: GG--77


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NinTeNdO_FrEaK
 • Registratie: februari 2005
 • Laatst online: 14-10 12:06
Robin Chung schreef op maandag 07 juni 2010 @ 12:50:
[...]

Ik hoop dat je gelijk hebt. Maar ik kan me voorstellen dat 2x 1080p beelden en wat geluid misschien te veel is voor HDMI 1.3 bandbreedte? Want 3D is in feite toch opgebouwd uit 2 verschillende beelden?

Maar goed we zullen wel zien wat Sony zegt als ze met de update komen. Hoop op het beste. _/-\o_
Volgens mij heb ik een artikel gelezen dat 1080p in 3d NIET over hdmi 1.3 kan door te weinig bandbreedte. Maar wel 720p, want natuurlijk al prima is. Aangezien de meeste spellen toch 720p of minder zijn en doordat renderen in 3d veel zwaarder is zal dit alleen nog maar meer omlaag gaan.

Enige nadeel is dat je dus niet Avatar in 1080p 3d zal kunnen bekijken.

Bron http://www.gizmodo.com.au...blu-ray-without-hdmi-1-4/
(had ergens een betere bron maar kan deze niet zo 123 terugvinden. 1080i schijnt wel ondersteund te worden (maar 720p lijkt me beter).

Ps4/switch gamer


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vads
 • Registratie: februari 2003
 • Laatst online: 22:19
...en natuurlijk de vraag en antwoord op de PS3 FAQ, waar je nog goedkopere alternatieven zult vinden dan via budgetgaming.nl...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Biemold
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 00:41
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=MUG8IYn7R1c]

Weet iemand ook de oorzaak van de groene ruis die op het filmpje te zien is?

PS3 is aangesloten via een 3 meter 1.3 hdmi kabel die op een Hdmi naar dvi adapter zit.
Monitor is een dell P2310Hc die hdcp heeft maar bij hd resoluties komt er een groene ruis (bij 720p kun je nog een beetje de kleuren zien van het originele thema).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KabamAppien
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 14-10 14:49

KabamAppien

IT Enthousiast

Biemold schreef op maandag 07 juni 2010 @ 18:41:
[video]

Weet iemand ook de oorzaak van de groene ruis die op het filmpje te zien is?

PS3 is aangesloten via een 3 meter 1.3 hdmi kabel die op een Hdmi naar dvi adapter zit.
Monitor is een dell P2310Hc die hdcp heeft maar bij hd resoluties komt er een groene ruis (bij 720p kun je nog een beetje de kleuren zien van het originele thema).
Misschien een andere HDMI-kabel proberen?

Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Biemold
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 00:41
KabamAppien schreef op maandag 07 juni 2010 @ 18:45:
[...]


Misschien een andere HDMI-kabel proberen?
Hmm oke, Hdmi kabel is wel nieuw maar zal dat eerst is gaan proberen :)
Pagina: 1 2 3 ... 26 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee