Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

  • SonnyBBQ
  • Registratie: januari 2010
  • Laatst online: 07-07 20:17
Hangt af van de verkoper - bij otto.de moet de persoon zelf het pakket afhalen. Dus zelf aanwezig zijn en foto-ID bijhebben

  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

quote:
SonnyBBQ schreef op woensdag 13 juni 2018 @ 16:03:
Hangt af van de verkoper - bij otto.de moet de persoon zelf het pakket afhalen. Dus zelf aanwezig zijn en foto-ID bijhebben
Can confirm; ik moest me legitimeren.

RobIII wijzigde deze reactie 16-06-2018 21:39 (80%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • dfrenner
  • Registratie: februari 2008
  • Laatst online: 08:48
Amazon france heeft de echo in de aanbieding voor 49,95... helaas geen verzending naar NL 😡

Youtube: DashcamNL


  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

quote:
dfrenner schreef op woensdag 13 juni 2018 @ 21:51:
Amazon france heeft de echo in de aanbieding voor 49,95... helaas geen verzending naar NL 😡
dapluiz in "Amazon Echo: bedien je huis spraakgestuurd" ;)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • DaGrimreaper
  • Registratie: oktober 2009
  • Laatst online: 12-07 08:00
Ik wil graag mijn klik aan klik uit schakelaars bedienen met Alexa.
Ik bedien ze nu via een JBmedia lighmanager pro welke aan mijn pc is gekoppeld die altijd aanstaat. Heeft iemand een idee hoe dit voor elkaar te krijgen ? Of ben ik verplicht over te stappen op de ICS-2000 of een Pi met domoticz ?

  • Fraggar
  • Registratie: november 2002
  • Laatst online: 00:08
quote:
DaGrimreaper schreef op vrijdag 15 juni 2018 @ 05:26:
Ik wil graag mijn klik aan klik uit schakelaars bedienen met Alexa.
Ik bedien ze nu via een JBmedia lighmanager pro welke aan mijn pc is gekoppeld die altijd aanstaat. Heeft iemand een idee hoe dit voor elkaar te krijgen ? Of ben ik verplicht over te stappen op de ICS-2000 of een Pi met domoticz ?
Je zou een losse Hue emulator kunnen draaien om je apparaten voor Alexa zichtbaar te maken. Die emulator moet dan gekoppeld worden aan je JBmedia lightmanager.

  • lukadad
  • Registratie: november 2010
  • Laatst online: 07:54
Schoonbroer uit USA zei dat ik zot was om geen Echo te bestellen aan 49,99¤ bij amazon.fr.

Heb er dus maar ene besteld, nen witte. Gelukkig woon ik niet ver van de Franse grens en staat er een Amazon locker praktisch op de grens.

Ben benieuwd.

  • untflanked
  • Registratie: augustus 2014
  • Laatst online: 05-07 12:37
Ik heb zojuist op V&A ook maar een Echo Dot als inpulsaankoop gekocht. Maandag mooi binnen. Ik ga hem heel licht op mijn studentenkamer gebruiken, muziekje als ik opsta, muziekje als ik thuiskom.
Enige probleem wat in me opkomt; ik wil Alexa aansluiten op mijn Z623. Mijn pc is daar echter ook op aangesloten. Kan ik ze tegelijkertijd aansluiten op een mogelijke manier? Alexa moet ook werken als mijn pc uitstaat.

i7-4790K @ 4.7GHz | Noctua NH-D15 | MSI Z97 Xpower AC | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical | MSI R9 290X Lightning 4GB | Corsair HX850W


  • SonnyBBQ
  • Registratie: januari 2010
  • Laatst online: 07-07 20:17
3.5mm hoofdtelefoon splitter omgekeerd gebruiken?

zoiets: https://www.gearbest.com/..._1261837.html?wid=1433363

  • lowo
  • Registratie: december 2012
  • Laatst online: 15-07 20:26
quote:
untflanked schreef op vrijdag 15 juni 2018 @ 23:23:
Ik heb zojuist op V&A ook maar een Echo Dot als inpulsaankoop gekocht. Maandag mooi binnen. Ik ga hem heel licht op mijn studentenkamer gebruiken, muziekje als ik opsta, muziekje als ik thuiskom.
Enige probleem wat in me opkomt; ik wil Alexa aansluiten op mijn Z623. Mijn pc is daar echter ook op aangesloten. Kan ik ze tegelijkertijd aansluiten op een mogelijke manier? Alexa moet ook werken als mijn pc uitstaat.
Je kunt de dot ook prima via Bluetooth koppelen dus als je PC ook Bluetooth heeft dan zo doen ( heb je ook geen extra kabel vanaf de Dot lopen ) Zodra de verbinding dan wegvalt schakelt de Echo Dot vanzelf over naar de interne luidspreker!

  • untflanked
  • Registratie: augustus 2014
  • Laatst online: 05-07 12:37
@SonnyBBQ @lowo
Bedankt voor de reacties. Splitter werkt niet heb ik gelezen. Ik heb gezien dat mijn Z623 ook tulp aansluitingen heeft. Ik denk dat ik dus een aux naar 2tulp kabel koop en die vanuit Alexa laat lopen. Geen idee hoe de interactie is, maar dan zijn ze wel beiden aangesloten.

i7-4790K @ 4.7GHz | Noctua NH-D15 | MSI Z97 Xpower AC | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical | MSI R9 290X Lightning 4GB | Corsair HX850W


  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

quote:
Dat is mogelijk zelfs funest voor je input van waar je het ding in stopt. Daar zijn die splitters niet voor bedoeld. In het beste geval klinkt het bagger als allebei de signalen binnenkomen.

Wat je moet hebben is een tweekanaals mixer; die heb je vanaf een tientje of 2, 3. Of, als je een soldeerbout kunt hanteren, je soldeert met nog geen 5¤ aan onderdelen zelf een "mixer" zonder de afzonderlijke volumecontrols. Genoeg over te vinden op google en youtube.
quote:
lowo schreef op zaterdag 16 juni 2018 @ 12:15:
[...]


Je kunt de dot ook prima via Bluetooth koppelen dus als je PC ook Bluetooth heeft dan zo doen ( heb je ook geen extra kabel vanaf de Dot lopen ) Zodra de verbinding dan wegvalt schakelt de Echo Dot vanzelf over naar de interne luidspreker!
BT is zéker een optie (mits de speaker het ondersteunt uiteraard). Hou er wél rekening mee dat multi-room audio alléén met 3.5mm jack werkt en niet met BT (ivm potentieel verschillende latencies per BT connectie vermoed ik). Als je echter een enkele echo gebruikt is dat uiteraard geen probleem. Wil je in de toekomsy uitbreiden dan moet je daar dus wel even rekening mee houden.

RobIII wijzigde deze reactie 16-06-2018 12:54 (47%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • dfrenner
  • Registratie: februari 2008
  • Laatst online: 08:48
quote:
DaGrimreaper schreef op vrijdag 15 juni 2018 @ 05:26:
Ik wil graag mijn klik aan klik uit schakelaars bedienen met Alexa.
Ik bedien ze nu via een JBmedia lighmanager pro welke aan mijn pc is gekoppeld die altijd aanstaat. Heeft iemand een idee hoe dit voor elkaar te krijgen ? Of ben ik verplicht over te stappen op de ICS-2000 of een Pi met domoticz ?
Kan de HomeWizard switch dat al?

De HomeWizard kan het maar is duur en ik bebruik het zelf met de link.

Youtube: DashcamNL


  • SonnyBBQ
  • Registratie: januari 2010
  • Laatst online: 07-07 20:17
quote:
RobIII schreef op zaterdag 16 juni 2018 @ 12:35:
[...]

Dat is mogelijk zelfs funest voor je input van waar je het ding in stopt. Daar zijn die splitters niet voor bedoeld. In het beste geval klinkt het bagger als allebei de signalen binnenkomen.
Oei, ik was niet echt zeker, vandaar het vraagteken. Maar goed dat je hier even inspringt dan. (y)

Waarvoor gebruiken jullie de Echo het meest? Ik hoop zo misschien wat nieuwe mogelijkheden te ontdekken...
Mijn lijst, random order:
- 'Good morning' - weer, nieuws, quote en dan radio
- Spotify muziek
- Opvragen van en soms toevoegen aan kalender
- Sports Update
- Shopping list
- Kleur kiezen van verlichting (yeelight)
- Random vragen - zeer wisselend resultaat

en oh ja... de power nap. :) Timer + ocean sounds (geen routine)

  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

Drop in. Drop in. Drop in.
En announcements.

Intercom dus. Fantastisch. Met 7 van die dingen in een drie verdiepingen huis scheelt het heel wat geschreeuw in het trappegat :D
"Alexa, drop in living room", "Alexa, drop in <naams> room", "Alexa, drop in kitchen" en "Alexa, announce dinner is ready" of "Alexa, announce it's time to go". _O_

De rest (spotify, sonos aansturen, vragen/nieuws etc) is leuk maar bijzaak.

RobIII wijzigde deze reactie 18-06-2018 10:15 (11%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • MadDog11
  • Registratie: juni 2001
  • Nu online
Meestal standaard routines:
Alexa, tell stringify goodmorning:
TV slaapkamer gaat uit, Sonos aan, verlichting slaapkamer uit na 5 minuten, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten.

Alexa tell stringify goodbye:
Alle lichten beneden uit en Sonos cq TV beneden uit.

Alexa tell stringify home:
Verlichting woonkamer aan en TV beneden aan

Alexa tell stringify Sonos:
Sonos aan

Alexa tell stringify TV:
TV beneden aan

Alexa tell stringify goodnight:
TV beneden uit, TV boven aan, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten, verlichting beneden na 5 minuten uit, verlichting slaapkamer aan

Alexa tell stringify bedtime:
TV boven aan, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten, verlichting slaapkamer aan

Verder alle ruimten verlichting aan of uit (Hue, Innr, Trafidi of Osram via Hue Bridge)

ThermoSmart thermostaat hoger of lager

In de ochtend fff nieuws, weer en verkeer laten vertellen, door de week 5.30, weekend 8.00.

De WAF was laag maar wordt steeds hoger, een nadeel is dat de vrouw niet altijd de goede commando's roept en dan is het toch een beetje zender ontvanger verhaal met ruis op de lijn :+ maar ze krijgt het wel steeds meer in de vingers.
quote:
SonnyBBQ schreef op maandag 18 juni 2018 @ 09:40:
[...]


- Opvragen van en soms toevoegen aan kalender
Welke kalender skill gebruik je ?

MadDog11 wijzigde deze reactie 18-06-2018 10:22 (7%)
Reden: vraag


  • SonnyBBQ
  • Registratie: januari 2010
  • Laatst online: 07-07 20:17
quote:
RobIII schreef op maandag 18 juni 2018 @ 09:53:
Drop in. Drop in. Drop in.
En announcements.

Intercom dus. Fantastisch. Met 7 van die dingen in een drie verdiepingen huis scheelt het heel wat geschreeuw in het trappegat :D
"Alexa, drop in living room", "Alexa, drop in <naams> room", "Alexa, drop in kitchen" en "Alexa, announce dinner is ready" of "Alexa, announce it's time to go". _O_

De rest (spotify, sonos aansturen, vragen/nieuws etc) is leuk maar bijzaak.
Nice - ben ook aan het overwegen om wat extra Echo's in huis te halen.
quote:
MadDog11 schreef op maandag 18 juni 2018 @ 10:20:
Meestal standaard routines:
Alexa, tell stringify goodmorning:
TV slaapkamer gaat uit, Sonos aan, verlichting slaapkamer uit na 5 minuten, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten.

Alexa tell stringify goodbye:
Alle lichten beneden uit en Sonos cq TV beneden uit.

Alexa tell stringify home:
Verlichting woonkamer aan en TV beneden aan

Alexa tell stringify Sonos:
Sonos aan

Alexa tell stringify TV:
TV beneden aan

Alexa tell stringify goodnight:
TV beneden uit, TV boven aan, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten, verlichting beneden na 5 minuten uit, verlichting slaapkamer aan

Alexa tell stringify bedtime:
TV boven aan, verlichting overloop, trap en hal aan voor 5 minuten, verlichting slaapkamer aan

Verder alle ruimten verlichting aan of uit (Hue, Innr, Trafidi of Osram via Hue Bridge)

ThermoSmart thermostaat hoger of lager

In de ochtend fff nieuws, weer en verkeer laten vertellen, door de week 5.30, weekend 8.00.

De WAF was laag maar wordt steeds hoger, een nadeel is dat de vrouw niet altijd de goede commando's roept en dan is het toch een beetje zender ontvanger verhaal met ruis op de lijn :+ maar ze krijgt het wel steeds meer in de vingers.


[...]


Welke kalender skill gebruik je ?
Dat is een goed doordachte opzet. Heb je al mooi voor elkaar.
De WAF was hier wel in orde, met de nieuwe Echo in zijn stoffen jasje. Zelfs de vriendinnen waren enthousiast, 'Komt dat daar uit?' :*)

Voor de kalender gebruik ik geen aparte skill, gewoon google calendar gekoppeld. Dit werkt wel goed met vragen als What's on this week? of What's on next Tuesday? Enige nadeel, ik kan geen meldingen aan een event koppelen. Ik kan wel apart een reminder opzetten, maar niet om bvb een melding op mijn telefoon te ontvangen.

  • untflanked
  • Registratie: augustus 2014
  • Laatst online: 05-07 12:37
Zijn er mensen hier die Echo samen met Spotify gebruiken? Ik krijg het niet voor elkaar om Alexa nummers af te laten spelen die ik aanvraag, alleen afspeellijsten. Daarnaast alles wat op mijn PC is opgeslagen lijkt geen probleem te zijn.

untflanked wijzigde deze reactie 18-06-2018 17:01 (18%)

i7-4790K @ 4.7GHz | Noctua NH-D15 | MSI Z97 Xpower AC | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical | MSI R9 290X Lightning 4GB | Corsair HX850W


  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

quote:
untflanked schreef op maandag 18 juni 2018 @ 16:58:
Zijn er mensen hier die Echo samen met Spotify gebruiken?
Nee ;)

Works for me
quote:
untflanked schreef op maandag 18 juni 2018 @ 16:58:
Daarnaast alles wat op mijn PC is opgeslagen lijkt geen probleem te zijn.
Huh? Hoe dat dan? Bedoel je offline opgeslagen nummers in Spotify? Of gewoon random MP3's van je PC? Either way zie ik de relatie niet waarom dat wel/niet zou werken :?

RobIII wijzigde deze reactie 18-06-2018 18:19 (32%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • untflanked
  • Registratie: augustus 2014
  • Laatst online: 05-07 12:37
Het is gefixt. Mijn adres op amazon.co.uk stond op nederland. Dat werkte blijkbaar niet. Staat nu op een fictief adres in engeland en werkt nu wel.

i7-4790K @ 4.7GHz | Noctua NH-D15 | MSI Z97 Xpower AC | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical | MSI R9 290X Lightning 4GB | Corsair HX850W


  • Janet_
  • Registratie: september 2011
  • Laatst online: 05:03
quote:
untflanked schreef op maandag 18 juni 2018 @ 16:58:
Zijn er mensen hier die Echo samen met Spotify gebruiken? Ik krijg het niet voor elkaar om Alexa nummers af te laten spelen die ik aanvraag, alleen afspeellijsten. Daarnaast alles wat op mijn PC is opgeslagen lijkt geen probleem te zijn.
Ik heb het opgegeven, zelfs mn playlists wil ze niet afspelen, terwijl ik ze janet's echo dot + genre heb genoemd...

Dus nu connect ik mn echo met mn soundbar, speel ik via de tel mn spotify af via de echo en dan kan ik iig nog wel Alexa stop roepen.

  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

quote:
untflanked schreef op maandag 18 juni 2018 @ 18:26:
Het is gefixt. Mijn adres op amazon.co.uk stond op nederland.
En toch moet je niet je adres van je account wijzigen (waarom?); je moet zoals aangegeven in de links het adres van je "country & region settings" veranderen. Heb je ook niet als je vandaag-of-morgen wat bij Amazon bestelt dat ze 't ergens in de UK leveren :X En zo moeilijk zijn de gelinkte instructies toch ook weer niet (inc. screenshots notabene), wel :?

RobIII wijzigde deze reactie 18-06-2018 19:49 (18%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij


  • untflanked
  • Registratie: augustus 2014
  • Laatst online: 05-07 12:37
@RobIII Bedankt, maar die optie werkte dus niet bij mij. Anders had ik hier simpelweg gebruik van gemaakt.

Ik heb het zojuist nog even gecheckt, maar een NL adres blokt mijn commando's aan Spotify direct. Als ik switch naar een Engels adres is het prima.

i7-4790K @ 4.7GHz | Noctua NH-D15 | MSI Z97 Xpower AC | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical | MSI R9 290X Lightning 4GB | Corsair HX850W


  • RobIII
  • Registratie: december 2001
  • Laatst online: 15-07 20:47

RobIII

Moderator DevschuurŽ

^ Romeinse 3 ja!

Raaaaaaar dan :P

Edit: Collega heeft een héle tijd gefrot met 1 (van 3) Echo Dot's die wars was en 't vertikte de helft te doen. Daar bleek uiteindelijk FreeTime aan te staan. Worse: de app gaf het weer als uit, maar bij killen van de app en opnieuw openen bleek die toggle dus "uit sync" met de werkelijkheid. FreeTime uitgezet et voila!

Dus als je een Echo hebt die 't vertikt te spelen van spotify: vraag 'm eens "Alexa, who am i" en als 'ie dan komt met "You are <jou> on <kinds> account" dan is de kans groot dat dáár je probleem zit.

RobIII wijzigde deze reactie 18-06-2018 21:21 (114%)

Mistakes happen. It's the mistakes inside a For Loop that are a real problem - Scott Hanselman.

Over mij

https://www.digitaltrends.com/home/amazon-echo-spain-italy/
Naast Frankrijk (recentelijk) komt Alexa ook naar Spanje en Italië. Hopelijk ook snel naar NL. Ze moeten natuurlijk wel blijven concurreren met Google.

  • oertje
  • Registratie: oktober 2014
  • Laatst online: 22:53
quote:
dfrenner schreef op zaterdag 16 juni 2018 @ 22:28:
[...]


Kan de HomeWizard switch dat al?

De HomeWizard kan het maar is duur en ik bebruik het zelf met de link.
Duur? Oh wacht je hebt over de switch... normale oude is 117,Vind meevallen 117 euro ofzo en nu tot 16 juli maar 107 met korting. ik gebruik ook en het werkt goed.

oertje wijzigde deze reactie 11-07-2018 18:48 (7%)


  • dfrenner
  • Registratie: februari 2008
  • Laatst online: 08:48
quote:
oertje schreef op woensdag 11 juli 2018 @ 18:46:
[...]


Duur? Oh wacht je hebt over de switch... normale oude is 117,Vind meevallen 117 euro ofzo en nu tot 16 juli maar 107 met korting. ik gebruik ook en het werkt goed.
De link is nu 59 euro zie ik, die gebruik ik.

https://www.homewizard.nl/shop/link/alles-voor-link

Probleem is als je al heel veel hebt, dat de link misschien een dure grap wordt.

Ik heb een homewizard en een link staan en ik ben langzaam alles naar de link aan het migreren. Voor de 868 devices is dat makkelijk: verwijderen uit de homewizard en toevoegen aan de link. De 433 devices moet ik vervangen voor 868 devices. Dat kan kostbaar zijn...

Maar het werkt zo veel stabieler met 868 en de link, dat ik nu de homewizard alleen nog voor temperaturen en het rolluik (433) gebruik.

Ik wil op termijn helemaal van de homewizard af en alles via de link. De app is veel duidelijker, ook voor mijn vrouw en stabiliteit is veel hoger. 868 creeert een mesh network.

Ik gebruik Alexa dan ook uitsluitend met de link.

Edit:
Is er een manier de sound settings aan te passen?

Alexa decrease bass
Alexa decrease woofer


werken niet...

dfrenner wijzigde deze reactie 11-07-2018 19:22 (5%)

Youtube: DashcamNL


Acties:
  • 0Henk 'm!

  • boefje79
  • Registratie: juli 2004
  • Laatst online: 06:54
Iemand al een enigszins betaalbare import fire tv cube gespot? Nog geen datum voor Duitsland voorbij zien komen, dus denk er aan hem uit de VS te laten komen...

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • dragon2
  • Registratie: juni 2008
  • Niet online
quote:
boefje79 schreef op zondag 15 juli 2018 @ 09:49:
Iemand al een enigszins betaalbare import fire tv cube gespot? Nog geen datum voor Duitsland voorbij zien komen, dus denk er aan hem uit de VS te laten komen...
Misschien morgenmiddag via amazon.de, en dan via huifkar naar nl?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Panzer Dean
  • Registratie: februari 2015
  • Laatst online: 15-07 12:45
quote:
dragon2 schreef op zondag 15 juli 2018 @ 10:16:
[...]


Misschien morgenmiddag via amazon.de, en dan via huifkar naar nl?
Hij zegt notabene in z'n post die je quote dat er nog geen datum wanneer het beschikbaar komt voor Duitsland is... 8)7

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • dragon2
  • Registratie: juni 2008
  • Niet online
quote:
Panzer Dean schreef op zondag 15 juli 2018 @ 10:54:
[...]


Hij zegt notabene in z'n post die je quote dat er nog geen datum wanneer het beschikbaar komt voor Duitsland is... 8)7
Morgen is het kortingsdag bij amazon, fire tv's zat... Oh is een cube weer wat anders dan een box, die heb ik zelf nl vandaar.

Een cube ~= een fire tv + een echo plus?

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • Chrisje1983
  • Registratie: februari 2012
  • Laatst online: 07:53
Laat ze de internationale echo dot ook maar eens terugbrengen naar 40 euro. Ik vertik het 60 euro te betalen als in de zoekopdracht op Amazon de Duitse versie voor 40 langskomt. Ik heb helaas geen Duitse kennissen.

Acties:
  • 0Henk 'm!

  • boefje79
  • Registratie: juli 2004
  • Laatst online: 06:54
De cube is idd een fire tv met ingebouwde echo (en ir booster) 😉...
Pagina: 1 ... 12 13 14 Laatste


Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True