@twkr18526 Dat lijkt me niet echt fijn nee, dat al je ritten onder het account van de nieuwe eigenaar nog zichtbaar zijn.
Heb je al gekeken bij de supportpagina van de app of je voor overdracht misschien iets moet doen om deze data te wissen of te voorkomen dat deze meekomt met een nieuwe account?
Ik heb hier geen ervaring mee, ken alleen de Niu app maar daarvan nooit de app overgezet naar een nieuwe account.
Welke merk scooter gaat dit om?
Heb je al gekeken bij de supportpagina van de app of je voor overdracht misschien iets moet doen om deze data te wissen of te voorkomen dat deze meekomt met een nieuwe account?
Ik heb hier geen ervaring mee, ken alleen de Niu app maar daarvan nooit de app overgezet naar een nieuwe account.
Welke merk scooter gaat dit om?