Welkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. Inmiddels is de expansion gelanceerd en kunnen we aan de slag met het nieuwe verhaal in deze uitbreiding.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 14,95
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 29,99
Expansion 5: Warlord of Draenor
V.a. € 34,99

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Meer info: Garrison Gameguide

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. InloggenNintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • ramon1984
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 27-06-2022
Een verse start! ;) Gister LFR voor de grap even ingedoken. Wipen is nogsteeds bijna niet mogelijk!

 • Puc van S.
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 09:58
ramon1984 schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 10:31:
Een verse start! ;) Gister LFR voor de grap even ingedoken. Wipen is nogsteeds bijna niet mogelijk!
Tenzij mensen niet weten wat ze moeten doen (regulators slopen/primalists killen) en er zo lang over doen tot de boss enraged en raidwide 150k damage doet p/s :P

On different news, uiteindelijk toch besloten Trollbane te verlaten voor een (actieve) guild op Sylvanas! Vrijdag na de raid maar eens in gang zetten.

[Voor 16% gewijzigd door Puc van S. op 19-02-2015 10:38]

[http://www.okbreijnen.nl] [Overwatch] [Cennahysh]


 • Prx
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 12:31

Prx

♟♟♟♟♟♟♟♟

Omega Supreme schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 09:18:
Nu dus voornamelijk even de vraag wat te doen met onze warlock. Hij is één van de mensen die nog echt highmaul gear nodig heeft (heeft zelfs nog een 608 item), maar hij doet ook nog eens minder damage dan voor zijn gear verwacht mag worden. (de ene poging doet hij 17k dps, het max wat hij ooit gedaan heeft, de volgende 8k dps!)
Als het een guildie is dan lijkt me het wel duidelijk: helpen. Gewoon kijken waar de gear vandaan kan worden getrokken. Een 608 item is zo vervangen, want er is sowieso wel ergens een rare die een 620 dropt en anders maar de juiste dungeons doen die het juiste dropt. Ondertussen hem elke LFR laten doen die er op dit moment is en anders kijken of er wat gecraft kan worden. Op skill gebied misschien eens vragen om een video te maken o.i.d. en dan misschien een meer ervaren warlock er naar laten kijken. :)

 • mrsar
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 12:46

mrsar

waar een sar is,is een wodka

ik speel zelf een destroy lock en gister voor het eerst lfr in gedoken maar vind zelf ook ong mijn dps te lag (sinds gister ilvl 631,voor ik begon in lfr 620) Ik doe een gemiddelde van 11/12k dps en in tegen stelling tot voorheen is het nog veel belangrijker om van bepaalde taktieken gebruik te maken,ik wissel nu ook regelmatig mijn talenten terwijl ik dat voorheen echt nooit deed.

havoc gebruikte ik bv voorheen alleen bij dubbele bosses etc,maar nu ook in lfr als er meerdere mobs zijn,gewoon omdat het een flinke dps increase is.
laat diegene zeker even kijken op icy-veins.

Daar ik dit jaar een beetje achterloop met gearen op de rest heb ik momenteel iets minder goed door hoeveel dps ik nu hoor te doen met de huidige ilvl,maar ik heb wel het gevoel dat het net iets hoger zou moeten zijn dus ik ga nog even lekker verder tweaken.

oh en wat ik merkte in lfr is dat positionering weer zo belangrijk is,minder lopen = meer dps,dus daar ook gewoon heel erg op letten.

[Voor 7% gewijzigd door mrsar op 19-02-2015 10:52]

steam: mr_sar1 / Battle.net : mrsar#2189 / xbox : mrsar1


 • Omega Supreme
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 00:41

Omega Supreme

The God of Death

Prx schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 10:40:
[...]


Als het een guildie is dan lijkt me het wel duidelijk: helpen. Gewoon kijken waar de gear vandaan kan worden getrokken. Een 608 item is zo vervangen, want er is sowieso wel ergens een rare die een 620 dropt en anders maar de juiste dungeons doen die het juiste dropt. Ondertussen hem elke LFR laten doen die er op dit moment is en anders kijken of er wat gecraft kan worden. Op skill gebied misschien eens vragen om een video te maken o.i.d. en dan misschien een meer ervaren warlock er naar laten kijken. :)
Oh we gaan hem zeker helpen, als hij het toelaat. Hij ging nadat hij uit de raid moest vrij geirriteerd weg. Op zich begrijp ik het wel, hij was teleurgesteld. Aan de andere kant moet hij toch ook zien dat hij 8k dps doet en de rest 23k-28k dps.

Het probleem is meer dat we geen ervaren warlocks in de guild hebben, die zijn helaas tijdens MoP gestopt, het lulligste is dat hij daarom naar warlock gererolled is (en omdat we van zijn originele class juist te veel hadden) en hij was altijd een solide, maar niet super, speler.

Ik ben volgende week op vakantie en heb de andere officers gevraagd om heroic highmaul te doen met zoveel mogelijk mensen die gear nodig hebben. Dus die staat nu op de agenda. Imperator heroic is nog steeds niet plat, zelfde reden als de treinen boss. Helaas te veel mensen die falen met movement. Als je iemand kan marken waar ze op moeten stacken gaat het prima, maar zodra je moet spreiden en ieder voor zich op moet letten zijn er een paar die chain failen.

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • Bartske
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 09:11

Bartske

Valar Morghulis

Omega Supreme schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 10:55:
[...]

Oh we gaan hem zeker helpen, als hij het toelaat. Hij ging nadat hij uit de raid moest vrij geirriteerd weg. Op zich begrijp ik het wel, hij was teleurgesteld. Aan de andere kant moet hij toch ook zien dat hij 8k dps doet en de rest 23k-28k dps.

Het probleem is meer dat we geen ervaren warlocks in de guild hebben, die zijn helaas tijdens MoP gestopt, het lulligste is dat hij daarom naar warlock gererolled is (en omdat we van zijn originele class juist te veel hadden) en hij was altijd een solide, maar niet super, speler.

Ik ben volgende week op vakantie en heb de andere officers gevraagd om heroic highmaul te doen met zoveel mogelijk mensen die gear nodig hebben. Dus die staat nu op de agenda. Imperator heroic is nog steeds niet plat, zelfde reden als de treinen boss. Helaas te veel mensen die falen met movement. Als je iemand kan marken waar ze op moeten stacken gaat het prima, maar zodra je moet spreiden en ieder voor zich op moet letten zijn er een paar die chain failen.
Als hij voor de guild gererolled is en nu problemen hebt moet je hem zeker helpen, maar heb het idee dat je daar nu al aardig laat mee bent? Weet niet of jullie ook al highmaul raids deden maar dat zou toch eerder opgevallen moeten zijn.

Maar zijn zijn andere 'raid skills' (niet in vuur staan etc) wel goed? Want dan heb je al veel gewonnen, is het waarschijnlijk alleen een kwestie van rotatie oefenen en wat extra gear en dan moet ie wel redelijk mee kunnen doen.

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • Omega Supreme
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 00:41

Omega Supreme

The God of Death

Bartske schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 11:06:
[...]


Als hij voor de guild gererolled is en nu problemen hebt moet je hem zeker helpen, maar heb het idee dat je daar nu al aardig laat mee bent? Weet niet of jullie ook al highmaul raids deden maar dat zou toch eerder opgevallen moeten zijn.

Maar zijn zijn andere 'raid skills' (niet in vuur staan etc) wel goed? Want dan heb je al veel gewonnen, is het waarschijnlijk alleen een kwestie van rotatie oefenen en wat extra gear en dan moet ie wel redelijk mee kunnen doen.
Wij waren al in highmaul bezig toen hij terugkwam van WoW break en vroeg welke class we nodig hebben. Het gevolg is dat we hem de afgelopen 2 weken pas hebben kunnen gearen en hij nu dus met nagenoeg nul ervaring met een lock en undergeared BRF ingaat met de rest. Het helpt niet dat die twee raids nauwelijks cloth gear dropte, hetgeen dropte heeft hij gekregen.

Met casual twee dagen raiden en bijna niemand die echt nog HM gear nodig heeft is het lastig mensen te overtuigen om nog highmaul te doen. Vandaar dat we volgende week in ieder geval één avond HM doen om 6/7 heroic te doen en dan hopen op genoeg cloth drops.

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Omega Supreme schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 11:36:
[...]

Wij waren al in highmaul bezig toen hij terugkwam van WoW break en vroeg welke class we nodig hebben. Het gevolg is dat we hem de afgelopen 2 weken pas hebben kunnen gearen en hij nu dus met nagenoeg nul ervaring met een lock en undergeared BRF ingaat met de rest. Het helpt niet dat die twee raids nauwelijks cloth gear dropte, hetgeen dropte heeft hij gekregen.

Met casual twee dagen raiden en bijna niemand die echt nog HM gear nodig heeft is het lastig mensen te overtuigen om nog highmaul te doen. Vandaar dat we volgende week in ieder geval één avond HM doen om 6/7 heroic te doen en dan hopen op genoeg cloth drops.
Hij kan ook gewoon effort erin steken en PVP gear gaan halen, crafted, boe's ? Moet je een eind mee kunnen komen lijkt me zo!

hmr hmr hmr hmr hmr hmr

zoveel delen al :D

Vanavond weer HM normal in, 2 ervaren tanks, iedereen op hun favoriete role. Komt goed. Heerlijk om progress te doen met een "nieuwe" groep, het gevoel van samen bosses omleggen blijft gewoon geweldig.

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."


 • DarthNeo
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 27-10-2022
wimpiefury schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 09:52:
[...]


Ik speel warrior. Gebruik men leap enkel bij bv intermission als ik van te ver moet komen om naar men lane te gaan die voorzien is. Andere keren verplaats ik me gewoon zoals de rest. Maar iets moet er anders zijn want ben de treinkopper van de guild ondertussen. :D
Lastig te zien, ik heb de replay van de kill bekeken: https://www.warcraftlogs....9VQMvCkBRcrX8#view=replay

Bij de eerste death op 5:18 sta je volgens mij midden tussen de andere mensen aan de andere kant en snap ik niet hoe je nog dood kunt gaan door de train op de bovenste lane. Bij de 2e death op 6:49 lijkt het alsof je wel hebt gelopen en wordt je nog gepakt door de trein. Zou ook zo kunnen zijn dat je door de lucht vloog, maar dat kan ik niet echt zien door de replay van bovenaf.

Met name de eerste death lijkt mij heel vreemd...

 • wimpiefury
 • Registratie: September 2011
 • Laatst online: 04-07-2018
Zal dat vanavond is bekijken. Is geblocked hier op men werk.

 • wimpiefury
 • Registratie: September 2011
 • Laatst online: 04-07-2018
Ben het op men gsm aan het bekijken en wat me opvalt is dat ik op veel verplaatsingen toch fractie na ijl op de rest. Terwijl in realtime op men scherm dit niet zo is. Mss toch eens connectie nakijken.

 • Diversity
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 27-01 17:13
Ben al lang blij dat jij de rol van treinkopper hebt overgenomen van mij Wimpie :P. Had er zowaar maar 2 te pakken gisteravond.
Groetjes Dot :).

 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Is er trouwens alleen een guild op die RP-PVP server? Ik ben zelf vaak net iets meer van het PVE, dus vandaar dat ik ook een server heb gekozen die daarop aansloot, dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet kan switchen.

PSN: dragonspirit1976


 • wimpiefury
 • Registratie: September 2011
 • Laatst online: 04-07-2018
De Tweakers guild zit dan wel op een RP-PvP server maar main focus ligt op Pve . In MoP hadden we wel een pvp aanhang maar dat staat op een lag pitje op dit moment. En de server zelf , daar heb ik nog niet veel RP tegen gekomen enkel wat world pvp tijdens het levelen.

 • hulkie
 • Registratie: Oktober 2006
 • Nu online
Warlock is ook wel veranderd sinds MoP. Daar waren ze de gehele expansion lang de beste single/ dual en Multi target class. In WoD zijn ze niet meer zo sterk als voorheen al zie je wel dat Demo erg sterk is op dit moment.

Ik merk zelf ook dat gear wel erg lekker scaled deze expansion. Ik moet flink aanpoten op mijn 666 mage als fire terwijl ik op mijn 675 assa rogue vrijwel elk gevecht in de top 3 stond.

Wij hebben gister een leuke raid gehad. Veel gelachen en toch ook redelijk wat gekilled (6hc). Daarbij hebben we twee mensen die rerolled zijn redelijk kunnen gearen en twee trials meegenomen die het goed deden en het leuk vonden! Win-win dus!

Het mooie is dat we nu 2 volle raidavonden hebben voor progress! Zelf moet ik nog maar even kijken of ik arcane kan masteren, want fire met mijn critlevels is nog niet echt om over naar huis te schrijven single target.

 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Ik zal vanavond nog even een nieuw personage starten op die server. Eens kijken of ik mensen tegenkom van hier. Weet nog niet wat de naam wordt, maar dat meld ik dan tegen die tijd wel weer.

PSN: dragonspirit1976


 • Bartske
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 09:11

Bartske

Valar Morghulis

Ryuuvian schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 14:44:
Ik zal vanavond nog even een nieuw personage starten op die server. Eens kijken of ik mensen tegenkom van hier. Weet nog niet wat de naam wordt, maar dat meld ik dan tegen die tijd wel weer.
Als je een horde aanmaakt mag je je meteen aansluiten bij de guild natuurlijk!

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ryuuvian schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 14:44:
een nieuw personage starten op die server.
:D _O_

 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Bartske schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 14:49:
[...]


Als je een horde aanmaakt mag je je meteen aansluiten bij de guild natuurlijk!
Dan ga ik maar een horde aanmaken, die had ik toch nog niet. Zijn er nog classes waar veel behoefte aan is?

PSN: dragonspirit1976


 • Bartske
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 09:11

Bartske

Valar Morghulis

Ryuuvian schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 14:59:
[...]


Dan ga ik maar een horde aanmaken, die had ik toch nog niet. Zijn er nog classes waar veel behoefte aan is?
Speel wat je wilt, dat is het belangrijkste. Als je het echt niet weet kun je voor een mage of shaman gaan.

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Bartske schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 15:07:
[...]


Speel wat je wilt, dat is het belangrijkste. Als je het echt niet weet kun je voor een mage of shaman gaan.
Ik zal er mijn tijd wel voor nemen. Even goed kijken wat ik allemaal voor leuks zie. :D

PSN: dragonspirit1976


 • Flying
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 11:18
Ryuuvian schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 14:59:
[...]


Dan ga ik maar een horde aanmaken, die had ik toch nog niet. Zijn er nog classes waar veel behoefte aan is?
Monks kom ik in pugs amper tegen. Shaman zie ik ook wat minder vaak. Waar er zeker genoeg van is dat zijn dks, warriors, priests, druids en rogues. Je kunt er de straatstenen mee leggen.

 • Kapoen
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 09:28
Prx schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 10:40:
[...]


Als het een guildie is dan lijkt me het wel duidelijk: helpen. Gewoon kijken waar de gear vandaan kan worden getrokken. Een 608 item is zo vervangen, want er is sowieso wel ergens een rare die een 620 dropt en anders maar de juiste dungeons doen die het juiste dropt.
En anders kan je met 4 à 5000 apexis crystals wel een blauw 630 item kopen voor eender welk slot dacht ik.
Dat heb ik zelf ook moeten doen omdat een leg armor drop maar uitbleef. Per toeval is dat ook één van de weinige slots waarvoor je geen follower missions krijgt.

[Voor 14% gewijzigd door Kapoen op 19-02-2015 17:07]

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Niet echt origineel, maar mijn nieuwe personage gaat Ryuuviana heten, en ze is inmiddels al level 7...heel kort gespeeld..

[Voor 28% gewijzigd door Ryuuvian op 19-02-2015 20:02]

PSN: dragonspirit1976


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online


Fuck Blackhand :@

 • Krukar
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 27-01 15:54
Hmm erg weinig content in 6.1. Speelde al weinig en daarmee heb ik m'n main (monk) in ilvl 665+ zowel dps, tank als healer. Een discpriest in 660 en een Resto shaman in 665.
M'n guild's raidteam is uit elkaar gevallen dus heroic brf zit er niet in, behalve wat pugs op de eerste paar bosses . Normal BRF al gecleared op m'n monk met een goede PUG.

Meeste achievements die niet tergend saai zijn heb ik al (17k AP). Voor mij is er niet zoveel meer te doen behalve m'n chars loggen en een beetje facebook-style op garrison knopjes klikken.

Had gehoopt dat 6.1 wat nieuws zou brengen maar dat zit er dus niet in. Misschien maar is sub droppen voor een paar maandjes tot 6.2.......

 • MarcHealthy
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 26-01 22:25
Gisteravond voor het eerst de eerste 3 van blackrock gedaan, vond het wel leuk. Items waren me weer gezind, 3 bosses met 3 items. Ilvl nu 656, toch niet slecht voor een casual raider die af en toe raid :)

Gisteravond toch besloten om een trinket voor 21k te kopen, geeft mij toch een mooie dps boost en gold is toch snel te verdienen in wow:
http://www.wowhead.com/item=118882

Betekend dat ik weer wat enchanting scrolls moet verkopen om het weer terug te verdienen :).

Onderhand heb ik 5 alts naar leven 92 gedaan zodat die allemaal een mine hebben en 2 proff buildings. Dus krijg genoeg mats binnen om alle proffs te voorzien.

Hunter en dk zijn 94, ga ik binnenkort naar 96 doen voor extra garden. Ook mag ik nog een char boosten ivm wod aanschaf. Dit word een panda monk :)

www.marchealthy.nl / https://www.instagram.com/marc_healthy/


Anoniem: 231559

Gisteren na een miserable fail run van mijn guild eindelijk de stap gemaakt om over the gaan naar een andere server met 1 van mijn karakters. Mijn draenei priest is nu dus een horde priest geworden. nog geen race bepaald aangezien ik deze nacht pas overgezet heb.

Wat denken jullie als masterrace voor priest? Ik twijfel nogal :D

Hopelijk op de nieuwe server (draenor) een hoop fun beleven en lekker knallen met een nieuwe guild.

 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Moet zeggen dat ik niet eens echt snap waarom de Monk zo niet populair is...speelt best lekker, moet alleen even wennen nog aan de short range, maar daar wen ik vanzelf aan. Denk wel dat dit een class is waar ik erg van kan genieten op latere levens.

PSN: dragonspirit1976


 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:31:
Gisteren na een miserable fail run van mijn guild eindelijk de stap gemaakt om over the gaan naar een andere server met 1 van mijn karakters. Mijn draenei priest is nu dus een horde priest geworden. nog geen race bepaald aangezien ik deze nacht pas overgezet heb.

Wat denken jullie als masterrace voor priest? Ik twijfel nogal :D

Hopelijk op de nieuwe server (draenor) een hoop fun beleven en lekker knallen met een nieuwe guild.
Welkom op draenor ^^ Zelf ben ik een grote Troll fan, maar of dat het beste / leukst is.. geen idee.
Had je op draenor al een guild gevonden dan? Geloof dat m'n huidige guild nog een priest zocht (moet ik natuurlijk even opzoeken of het zo is)

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


Anoniem: 231559

waarschijnlijk omdat meeste spelers deze iets moeilijker vinden qua rotaties enz dan de andere classes. Zo is het toch bij veel spelers die ik ken. Persoonlijk vind ik tanken met de monk HEERLIJK. healen daarintegen is niet mijn ding met de monk...

Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:44:
[...]


Welkom op draenor ^^ Zelf ben ik een grote Troll fan, maar of dat het beste / leukst is.. geen idee.
Had je op draenor al een guild gevonden dan? Geloof dat m'n huidige guild nog een priest zocht (moet ik natuurlijk even opzoeken of het zo is)
Hey bedankt voor de welcome :D We zijn eigenlijk met een paar mensen van onze oude guild gemoved. Allemaal stuk voor stuk goede raiders. Ik weet niet goed of we onze eigen guild opzetten of ergens een guild joinen die al wat progressie hebben geboekt.

Welke guild zit je in? Want je character via je siggy kan niet bekeken worden helaas :(

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 231559 op 20-02-2015 08:47]


 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:46:
[...]


Hey bedankt voor de welcome :D We zijn eigenlijk met een paar mensen van onze oude guild gemoved. Allemaal stuk voor stuk goede raiders. Ik weet niet goed of we onze eigen guild opzetten of ergens een guild joinen die al wat progressie hebben geboekt.
Ah kijk... kan altijd even informeren in m'n guild of er ruimte is voor meerdere mensen.. ik weet dat de GM druk bezig was om 30 man te hebben voor Heroic raids... om zo de 'beste' 20 te kiezen voor Mythic.
Mochten jullie dus een guild willen joinen met wat progressie (7/10 heroic BRF, 2/7 mythic HM), laat het dan even weten. Kan altijd namelijk even kijken waar we nog naar zoeken ^^.

[EDIT] Ow ja, siggy is kapot, de naam is hetzelfde echter

Character: http://eu.battle.net/wow/...r/draenor/Zabrac/advanced
Guild: http://www.wowprogress.com/guild/eu/draenor/Silent+Era

[Voor 11% gewijzigd door Sabrac op 20-02-2015 08:49]

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:48:
[...]


Ah kijk... kan altijd even informeren in m'n guild of er ruimte is voor meerdere mensen.. ik weet dat de GM druk bezig was om 30 man te hebben voor Heroic raids... om zo de 'beste' 20 te kiezen voor Mythic.
Mochten jullie dus een guild willen joinen met wat progressie (7/10 heroic BRF, 2/7 mythic HM), laat het dan even weten. Kan altijd namelijk even kijken waar we nog naar zoeken ^^.

[EDIT] Ow ja, siggy is kapot, de naam is hetzelfde echter

Character: http://eu.battle.net/wow/...r/draenor/Zabrac/advanced
Guild: http://www.wowprogress.com/guild/eu/draenor/Silent+Era
Ik kan het hun wel zeker voorstellen. De progressie lijk voor ons goed genoeg.
Als je iets wil weten over onze skill levels, dit is mijn shammy die nog op alliance side zit.

https://www.warcraftlogs....er/3121370/latest/#boss=0

Helaas maar 2 bosses down tot hiertoe, maarja met pugs >_>
Maar moet je wel zo een ideetje geven over hoe goed/slecht we zijn.

Alsook kan je jullie raid dagen eens posten? :D

 • Ryuuvian
 • Registratie: Februari 2015
 • Laatst online: 20-02-2018
Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:45:
waarschijnlijk omdat meeste spelers deze iets moeilijker vinden qua rotaties enz dan de andere classes. Zo is het toch bij veel spelers die ik ken. Persoonlijk vind ik tanken met de monk HEERLIJK. healen daarintegen is niet mijn ding met de monk...
Ik denk ook dat het misschien nog wel te vroeg is voor mij om ook maar iets van conclusies te verbinden. ;) Ben nog niet heel ver maar tot nu toe gaat alles vrij makkelijk. Heb wel alvast de talents voor healing unlocked en merk dat ik dan een aantal aanpassingen in speelstijl heb waar ik weer even aan moest wennen, maar dat duurde ook weer niet heel lang. Denk dat ik er pas achter kom hoe de Monk me echt bevalt als ik mijn eerste group quest heb gedaan.

PSN: dragonspirit1976


Anoniem: 231559

Ryuuvian schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:52:
[...]


Ik denk ook dat het misschien nog wel te vroeg is voor mij om ook maar iets van conclusies te verbinden. ;) Ben nog niet heel ver maar tot nu toe gaat alles vrij makkelijk. Heb wel alvast de talents voor healing unlocked en merk dat ik dan een aantal aanpassingen in speelstijl heb waar ik weer even aan moest wennen, maar dat duurde ook weer niet heel lang. Denk dat ik er pas achter kom hoe de Monk me echt bevalt als ik mijn eerste group quest heb gedaan.
er verandert heel veel aan de speelstijl van een monk op max level tegenover de eerste pakweg 30 levels.
Ik vind ze gewoon wat ongemakkelijk spelen, onder meer door die soothing mist channel de hele tijd... Camera die alle kanten opgaat terwijl je aan het raiden bent hierdoor. Niet zo aangenaam voor mij persoonlijk :)

 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:52:
[...]


Ik kan het hun wel zeker voorstellen. De progressie lijk voor ons goed genoeg.
Als je iets wil weten over onze skill levels, dit is mijn shammy die nog op alliance side zit.

https://www.warcraftlogs....er/3121370/latest/#boss=0

Helaas maar 2 bosses down tot hiertoe, maarja met pugs >_>
Maar moet je wel zo een ideetje geven over hoe goed/slecht we zijn.

Alsook kan je jullie raid dagen eens posten? :D
Net even op onze site gekeken en daar staat dat we het volgende zoeken:

Balance Druid 1
Death Knight Frost/Unholy 1
Mistweaver Monk 1
Retribution Paladin 1
Rogue 1
Shaman Elemental 1

Heb jij een lijstje van classes / rollen van jullie groepje zodat ik kan informeren hoe dit mogelijk gaat passen? (en als het niet past.. dat ik het je ook snel kan laten weten ^^).

Ow en uh.. we raiden 3 dagen van 20:00 tot 23:00 (Woensdag, Zondag, Maandag) en er is een optionele Vrijdag raid (ook 20:00 tot 23:00) voor hen die vaker willen raiden, zelf doe ik bijna nooit mee met deze vrijdag raid.

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • Lynx
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 11:52
Dit spel is stomweg niet eerlijk :(

Gister 9/10N en imp heroic gekilled, overal coins op gebruikt maar ik loop nog steeds met een 640 head en zelfs 630 legs rond!

damn RNG

Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:59:
[...]


Net even op onze site gekeken en daar staat dat we het volgende zoeken:

Balance Druid 1
Death Knight Frost/Unholy 1
Mistweaver Monk 1
Retribution Paladin 1
Rogue 1
Shaman Elemental 1

Heb jij een lijstje van classes / rollen van jullie groepje zodat ik kan informeren hoe dit mogelijk gaat passen? (en als het niet past.. dat ik het je ook snel kan laten weten ^^).

Ow en uh.. we raiden 3 dagen van 20:00 tot 23:00 (Woensdag, Zondag, Maandag) en er is een optionele Vrijdag raid (ook 20:00 tot 23:00) voor hen die vaker willen raiden, zelf doe ik bijna nooit mee met deze vrijdag raid.
We zijn met een paar:

1 resto druid
1 frost Mage
1 warrior tank/dps
1 DK Tank
1 priest Disc/holy/shadow (naar gelang wat er nodig is)

Allemaal stuk voor stuk solide spelers.
Ik vraag het hun vanavond wel of ze zin hebben om een andere guild te joinen.

 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 09:19:
[...]


We zijn met een paar:

1 resto druid
1 frost Mage
1 warrior tank/dps
1 DK Tank
1 priest Disc/holy/shadow (naar gelang wat er nodig is)

Allemaal stuk voor stuk solide spelers.
Ik vraag het hun vanavond wel of ze zin hebben om een andere guild te joinen.
Ik heb even een message bij onze GM gedropped... zodra ik meer hoor / weet zal ik het je ook asap laten weten.

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 09:23:
[...]


Ik heb even een message bij onze GM gedropped... zodra ik meer hoor / weet zal ik het je ook asap laten weten.
perfect :D ik ga hun vanavond ook informeren dat er mogelijks een guild is die ons wil opnemen.
Na de laatste guild merge weet ik niet in hoeverre hun hier nog tegenover staan, maar raiden is iets dat ze allemaal zeker willen doen :)

 • RMB
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 27-01 18:22

RMB

Nee, geen right mouse button!

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:46:
[...]


Hey bedankt voor de welcome :D We zijn eigenlijk met een paar mensen van onze oude guild gemoved. Allemaal stuk voor stuk goede raiders. Ik weet niet goed of we onze eigen guild opzetten of ergens een guild joinen die al wat progressie hebben geboekt.

Welke guild zit je in? Want je character via je siggy kan niet bekeken worden helaas :(
Wij hebben op Emeriss Horde (heerlijke server door merged realms, niet te druk maar leuke populatie) ruimte voor een paar DPSers (geen plate) zodat we dadelijk Mythic kunnen doen.
Momenteel zijn we 7/10 Heroic, onze raiddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag van 20:00 tot 23:00 en we hebben altijd Teamspeak.

De vibe bij ons is vrij casual, een hoop lol en onzin op Teamspeak en in /g totdat er iets gekilled moet worden. Eigenlijk zijn we gewoon retards die per ongeluk bosses slopen ;).


Edit: Excuseer, ik zie dat je op Draenor speelt en nam op een of andere manier aan dat je van realm ging switchen...

[Voor 9% gewijzigd door RMB op 20-02-2015 10:18]

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 08:48:
[...]


Ah kijk... kan altijd even informeren in m'n guild of er ruimte is voor meerdere mensen.. ik weet dat de GM druk bezig was om 30 man te hebben voor Heroic raids... om zo de 'beste' 20 te kiezen voor Mythic.
Mochten jullie dus een guild willen joinen met wat progressie (7/10 heroic BRF, 2/7 mythic HM), laat het dan even weten. Kan altijd namelijk even kijken waar we nog naar zoeken ^^.

[EDIT] Ow ja, siggy is kapot, de naam is hetzelfde echter

Character: http://eu.battle.net/wow/...r/draenor/Zabrac/advanced
Guild: http://www.wowprogress.com/guild/eu/draenor/Silent+Era
Oh grappig, ook op Draenor :)

"Oooh Jeroen!"


 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Nou boys, ik heb mijn mage dan ook maar van realm getransferred! Nu ben ik er wel beetje klaar mee, het heeft wel genoeg geld gekost.

Mijn level 100 undead mage zit vanaf nu dus in de tweakers guild :D en zijn naam is "Swek" :D haha!

Gisteren 2 stukjes loot uit BRF lfr. Best prima en achterlijk makkelijk :p

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 09:25:
[...]


perfect :D ik ga hun vanavond ook informeren dat er mogelijks een guild is die ons wil opnemen.
Na de laatste guild merge weet ik niet in hoeverre hun hier nog tegenover staan, maar raiden is iets dat ze allemaal zeker willen doen :)
Net antwoord gekregen van m'n guildmaster
Hey man,

Resto druid - Medium

Frost Mage - Medium

Warrior tank - High

DK Tank - High

Spriest - High

We are losing those two tanks and spriest, druid healer and shammy healer because the last three can't perform and they will leave if one doesn't make a trial.

So to the above; yes, work your magic.
Hij heeft zeker interesse, natuurlijk zullen we even op TS oid dingen moeten bespreken om sowieso te kijken of het uberhaubt wel clicked.

We hebben op het moment ook dus een groep van 5 mensen waarvan 2 tanks zijn en 2 healers.. maar alleen de tanks van die groep zijn maar goed... de healers performen onder de maat en gaan geen trial completen... en ja.. nadeel van een groep.. als 1 het niet haalt.. gaat de rest ook weg.

Mocht jij het dus besproken hebben met je groep en nog geintereseerd zijn, laat maar weten, dan regel ik wel even een gesprek met de GM :).

Btw, onze guild heeft ook een paar van de Heroic BRF kills op youtube staan (Even zoeken op "Silent Era Draenor" en "Silent Era Hunter")

Een van onze hunters en een warlock record onze fights (soms doet de GM dat ook) en binnenkort ga ik zelf ook beginnen... kijken of we een leuke combi PoV video kunnen opzetten.

[Voor 6% gewijzigd door Sabrac op 20-02-2015 11:37]

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • Danny Canero
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 12-01 15:05
Omega Supreme schreef op donderdag 19 februari 2015 @ 10:55:
[...]

Oh we gaan hem zeker helpen, als hij het toelaat. Hij ging nadat hij uit de raid moest vrij geirriteerd weg. Op zich begrijp ik het wel, hij was teleurgesteld. Aan de andere kant moet hij toch ook zien dat hij 8k dps doet en de rest 23k-28k dps.
Misschien dat ik samen met hem kan kijken naar zijn rotatie voor zijn warlock. Weet wel, ik speel een warlock puur als alt sinds ik voor de Tweakers guild als Tank in de lijst sta met mijn paladin.

Ik heb zelf een warlock sinds eind MoP (2 weken voor de Xpack) en heb toen ook nog even snel de FelFlame quest gedaan. Mijn DPS is ook zwaar belabberd met 12 tot 17k DPS in ilvl 637 in Demon specc, maar heb dus ervaring in andere speccs ;)

Armory van warlock: http://eu.battle.net/wow/...therhood/Undaloc/advanced

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • Danny Canero
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 12-01 15:05
hmr schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 10:30:
Nou boys, ik heb mijn mage dan ook maar van realm getransferred! Nu ben ik er wel beetje klaar mee, het heeft wel genoeg geld gekost.

Mijn level 100 undead mage zit vanaf nu dus in de tweakers guild :D en zijn naam is "Swek" :D haha!

Gisteren 2 stukjes loot uit BRF lfr. Best prima en achterlijk makkelijk :p
Welkom in de guild!

Maak een account aan op de website en stuur me even je gebruikersnaam door, of post deze op het forum zodat we je toegang kunnen geven tot de rest van de website en de raid calendar :)

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 11:31:
[...]


Net antwoord gekregen van m'n guildmaster


[...]


Hij heeft zeker interesse, natuurlijk zullen we even op TS oid dingen moeten bespreken om sowieso te kijken of het uberhaubt wel clicked.

We hebben op het moment ook dus een groep van 5 mensen waarvan 2 tanks zijn en 2 healers.. maar alleen de tanks van die groep zijn maar goed... de healers performen onder de maat en gaan geen trial completen... en ja.. nadeel van een groep.. als 1 het niet haalt.. gaat de rest ook weg.

Mocht jij het dus besproken hebben met je groep en nog geintereseerd zijn, laat maar weten, dan regel ik wel even een gesprek met de GM :).

Btw, onze guild heeft ook een paar van de Heroic BRF kills op youtube staan (Even zoeken op "Silent Era Draenor" en "Silent Era Hunter")

Een van onze hunters en een warlock record onze fights (soms doet de GM dat ook) en binnenkort ga ik zelf ook beginnen... kijken of we een leuke combi PoV video kunnen opzetten.
Lijkt mij zeer interessant! Ik ga het vanavond voorleggen en ik laat het je asap weten!
Als je wil voeg ik je vnvnd wel toe aan mijn friends list :-)

 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:40:
[...]


Lijkt mij zeer interessant! Ik ga het vanavond voorleggen en ik laat het je asap weten!
Als je wil voeg ik je vnvnd wel toe aan mijn friends list :-)
Leef je uit, mn battletag staat onder m'n naam :) (en die van de GM krijg je dan later ook wel van me.. moet ik thuis even opzoeken)

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • Omega Supreme
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 00:41

Omega Supreme

The God of Death

Sommige van mijn characters hebben inmiddels 3 transfers achter de kiezen. Gelukkig waren 2 daarvan gratis! Grim Batol, waar we nu zitten, bevalt gelukkig goed. Genoeg leven en niet tegen een 80% opposite faction op een pvp server aankijken bevalt goed. Of het de horde op GB ook zo goed bevalt betwijfel ik >:)

@Danny: Ik heb zelf ook even mijn lock opgepakt om te kijken waar ik hem kan helpen, die is inmiddels 92,5. Voor destruction is er niet zo bar veel veranderd tot nu. Even kijken hoe dat op 100 gaat.

En de guild to the rescue: Hij had geen gold meer, dus gisteren hadden mensen het erover om wat te helpen. Vandaag heeft hij ipv het 608 item een crafted epic en de twee crafted items die hij al had hebben een upgrade gekregen.

[Voor 42% gewijzigd door Omega Supreme op 20-02-2015 13:03]

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:44:
[...]


Leef je uit, mn battletag staat onder m'n naam :) (en die van de GM krijg je dan later ook wel van me.. moet ik thuis even opzoeken)
nog 1 vraagje van onze members, we hebben ook 3 social members bij ons (die raiden af en toe mee als we runs op farm hebben, maar echte progressie doen hun niet.) Is er daarvoor ook plaats in de guild? Zijn er nog enkel social members?

 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Danny Canero schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:24:
[...]

Welkom in de guild!

Maak een account aan op de website en stuur me even je gebruikersnaam door, of post deze op het forum zodat we je toegang kunnen geven tot de rest van de website en de raid calendar :)
Ik krijg ze nog steeds ;) heb reeds toegang tot het forum onder de naam Doodt :)

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:56:
[...]


nog 1 vraagje van onze members, we hebben ook 3 social members bij ons (die raiden af en toe mee als we runs op farm hebben, maar echte progressie doen hun niet.) Is er daarvoor ook plaats in de guild? Zijn er nog enkel social members?
We hebben ook social spots ja, alhoewel ik niet weet in hoeverre deze met raids meegaan. Valt vast wel te bespreken. Vooral de vrijdag (optionele) raid is vaak in het teken van alts of iets minder moeilijke content.
Zo werd daar laatste normal BRF mee gedaan (9/10)

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


Anoniem: 231559

Sabrac schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 13:12:
[...]


We hebben ook social spots ja, alhoewel ik niet weet in hoeverre deze met raids meegaan. Valt vast wel te bespreken. Vooral de vrijdag (optionele) raid is vaak in het teken van alts of iets minder moeilijke content.
Zo werd daar laatste normal BRF mee gedaan (9/10)
We gaan het bespreken maar ik denk niet dat het een probleem zal worden :-)
heb er alvast vertrouwen in ;-)

 • Diversity
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 27-01 17:13
hmr schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:58:
[...]


Ik krijg ze nog steeds ;) heb reeds toegang tot het forum onder de naam Doodt :)
Ah Doodt, was dat niet je roog? :P

 • Danny Canero
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 12-01 15:05
Diversity schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 13:30:
[...]


Ah Doodt, was dat niet je roog? :P
Ik dacht eerder zijn DK, undead if not mistaken...

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Haha nee Doodt was een DK die samen met Polkadotz op mijn gehackte en inmiddels gebande account stond. :(

Daarna geraid als Polka de hunter! Pre-Wod naar Alliance gererolled. En heb mijn Priest (775) en Warrior (663) nog op Alliance staan.

Nu een stap terug gedaan uit het fanatieke raiden en wil lekker casual beetje gaan klooien op me characters! Daarom nu mage, waar ik nu mezelf mee vermaak in een gezellig guild getransfered!

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Sabrac
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 05-09-2022

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Anoniem: 231559 schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 12:40:
[...]


Lijkt mij zeer interessant! Ik ga het vanavond voorleggen en ik laat het je asap weten!
Als je wil voeg ik je vnvnd wel toe aan mijn friends list :-)
ik ben de rest van de avond weg maar de gm zal er wel zijn. Bluku#2821 is zn battletag. Gewoon zeggen dat je zn battletag van zabrac gekregen hebt en klaar

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • Erycius
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 28-11-2022

Erycius

I came on Eileen.

Ik wil een maat van mij als verrassing een ingame mount of pet kado doen voor bewezen hand- en spandiensten. Is er een manier waarop ik met zekerheid kan zeggen of hij één of andere mount/pet uit de store nog niet heeft, zonder dat hij doorheeft dat ik iets voor hem wil kopen? Ik weet uiteraard wat zijn B.net id is, en weet enkele characters.

[Voor 11% gewijzigd door Erycius op 20-02-2015 23:09]

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • Deadsy
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 26-01 16:35
Erycius schreef op vrijdag 20 februari 2015 @ 23:08:
Ik wil een maat van mij als verrassing een ingame mount of pet kado doen voor bewezen hand- en spandiensten. Is er een manier waarop ik met zekerheid kan zeggen of hij één of andere mount/pet uit de store nog niet heeft, zonder dat hij doorheeft dat ik iets voor hem wil kopen? Ik weet uiteraard wat zijn B.net id is, en weet enkele characters.
Je kunt mounts en pets in zijn armory zien.

 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Method world first Blackhand :P
Hoop wel dat het waar is dat ze niet gecheat hebben met char transfers, anders zou het toch wel een kleine domper zijn op deze zeer mooie prestatie.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Dennism schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 00:22:
[...]


Hoop wel dat het waar is dat ze niet gecheat hebben met char transfers, anders zou het toch wel een kleine domper zijn op deze zeer mooie prestatie.
Als je bedoelt wat die Chinese guild gedaan heeft met BMAH dan nee, maar in de killshot zie je bijvoorbeeld Nagura (oud Method speler, maar zit nu in Envy en is nu ineens voor de Blackhand kill weer in Method), en de killshot heeft ook de main EN alt van twee spelers tegelijkertijd dus ben bang dat het niet helemaal netjes is verlopen
Twylight schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 00:28:
[...]

Als je bedoelt wat die Chinese guild gedaan heeft met BMAH dan nee, maar in de killshot zie je bijvoorbeeld Nagura (oud Method speler, maar zit nu in Envy en is nu ineens voor de Blackhand kill weer in Method), en de killshot heeft ook de main EN alt van twee spelers tegelijkertijd dus ben bang dat het niet helemaal netjes is verlopen
Nee BMAH bedoelde ik niet, volgens de geruchten hebben 1 or 2 spelers nieuwe accounts gemaakt om hun alt Boomies naar die accounts te transferreren en daarna door anderen te laten spelen wat uiteraard niet mag volgens de regels is omdat ze boomies wilden/moesten stacken, .

Nagura wist ik ook inderdaad, maar wat ik daarvan begrepen heb is die "gewoon" gepoached is om terug te komen.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Jerry
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 09-04-2022

Jerry

Who?

Dennism schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 00:22:
[...]


Hoop wel dat het waar is dat ze niet gecheat hebben met char transfers, anders zou het toch wel een kleine domper zijn op deze zeer mooie prestatie.
Ach, je moet het nog altijd maar doen met die 20 man ;).
Als ze nu een cheat/exploit hadden gebruikt...

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader

Jerry schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 14:19:
[...]


Ach, je moet het nog altijd maar doen met die 20 man ;).
Als ze nu een cheat/exploit hadden gebruikt...
Als dit waar is, vind ik dit net zo erg als een cheat / exploit, het ene bannable offence vind ik niet direct minder erg dan het andere, zeker ook daar dit alleen gedaan kan worden met het gebruik van real world currency, iets dat naar mijn mening (hier valt uiteraard over te discussieren) niet thuis hoort in de WF race, precies ook de reden waardoor WowProgress transfers voor BMAH gear in de ban gedaan heeft.

Het is natuurlijk waar dat je het nog steeds met 20 wereld klasse spelers moet doen, echter wat je hier ziet volgens de informatie die bekend is, is gewoon het piloten van andermans characters via account sharing, iets waar zowel pvpérs and pveérs in het verleden bans voor gehad hebben. Het is dan zeer jammer dat een top guild zulke zaken moet misbruiken om een WF kill te halen, terwijl het gewoon een bannable offence is. Dan hadden ze imho beter wat mensen kunnen recruiten als hun vooruit bedachte comp toch niet de juiste blijkt te zijn, zoals ze bijv. de Druid van Envy teruggehaald hebben.

[Voor 16% gewijzigd door Dennism op 21-02-2015 17:34]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Jerry schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 14:19:
[...]


Ach, je moet het nog altijd maar doen met die 20 man ;).
Als ze nu een cheat/exploit hadden gebruikt...
Mja er zijn een tijd geleden een paar high-profile spelers gebanned voor account-sharing, dus ik vind dat Blizzard dan ook consistent moet zijn en deze spelers ook bannen.

 • 280562
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Dat waren twee pvp-ers (Reckful en Sodah) die allerlei dingen deden die niet de bedoeling waren. Win-trading, titels verkopen, account sharing, etc. Blizzard heeft het feit dat ze op andermans account speelden aangepakt als een kans om die twee voor eens en voor altijd uit hun game te gooien.
Een andere zaak dus.

 • z0rk0l
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 27-01 18:41
280562 schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 23:16:
Dat waren twee pvp-ers (Reckful en Sodah) die allerlei dingen deden die niet de bedoeling waren. Win-trading, titels verkopen, account sharing, etc. Blizzard heeft het feit dat ze op andermans account speelden aangepakt als een kans om die twee voor eens en voor altijd uit hun game te gooien.
Een andere zaak dus.
sodapoppin is niet gebanned,, Reckful wel maar die speelt weer onder een ander account

 • temp00
 • Registratie: Januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Zelfde voor Minpojke en nog wat anderen, ook banned voor account sharing/caries. Zeer terecht ook als je het mij vraagt. Je kan potdomme geen stream aanzetten of er staat wel Blazingboost oid onder. Sodah is overigens niet Sodapoppin :P

Vanavond proving ground gold gedaan als disc, was toch wel even hard ploeteren. Fights zelf zijn niet zo moeilijk, maar mana is wel een issue. Afijn met de juiste talents en wat oefening toch vrij simpel weten te behalen.

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Bekijk mijn Overwatch film hier


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
280562 schreef op zaterdag 21 februari 2015 @ 23:16:
Dat waren twee pvp-ers (Reckful en Sodah) die allerlei dingen deden die niet de bedoeling waren. Win-trading, titels verkopen, account sharing, etc. Blizzard heeft het feit dat ze op andermans account speelden aangepakt als een kans om die twee voor eens en voor altijd uit hun game te gooien.
Een andere zaak dus.
Jij weet echt niks :')
Jezelf druk maken over world firsts en spelers van die guilds :')

"Oooh Jeroen!"


 • Jerry
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 09-04-2022

Jerry

Who?

We krijgen het maar niet voor elkaar om Darmac Mythic dood te krijgen. Elke pull komen we 4-5% te kort aan het eind. Erg frustrerend :(. Zeker omdat dit de makkelijkste baas is op mythic... dan gaan de volgende bazen nog langer duren.

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • hulkie
 • Registratie: Oktober 2006
 • Nu online
Hoeveel tries hebben jullie inmiddels gehad? Ons eerste raidteam is ook bezig, lage percentages maar nog geen kill...

Wij hebben gister 7 hc gehaald en bijna 8/10 hc weten om te leggen. Dit was helaas zonder mij, ik bleef maar heen en weer rennen naar de plee... :S

 • Blistimo
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 28-05-2021

Blistimo

Pestcontrol

Is Darmac Mythic echt makkelijker dan Hans & Franz of Gruul? Wij zijn gisteren begonnen met Heroic BRF, en vonden Hans & Franz en Gruul stukken makkelijker dan Darmac. Maar dat kan ook met de volgorde te maken hebben, wij begonnen met H&F, toen waren we nog vers enzo :)

D3 char(s)


 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Beastlord heeft eigenlijk vooral heel erg veel mechanics maar daardoor zijn ze eigenlijk allemaal niet zo boeiend.

Hand & Franz op Mythic heeft een mechanic die dynamisch de hele ruimte vult met die drukpersen waar je met je hele raid een goede plannng voor moet hebben en allemaal tegelijkertijd verplaatsen. Op heroic moet je alleen af en toe die dingen ontwijken.

Gruul is op Mythic vooral een DPS check zoals Butcher in het begin was.

 • MarcHealthy
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 26-01 22:25
Ben vanavond approved om via openraid mee te gaan met blackrock, spannend! Hopelijk maak ik niet teveel domme beginners fouten . Ilvl is nu 656, daarmee zit ik tussen de 19-21k dps. Zitten al veel spelers in die al 9/10 hebben en ilvl680, dus dat is dan toch een goed teken dat er hopelijk wat bazen neer gaan :), alle ervaring is meegenomen. Hoop wel op flamebender aangezien hij 4 BIS items dropt. Is een run van 4 uur, dus je zou zeggen dat dat er best wat mogelijk is in zoveel tijd.

Mis alleen nog de legandary ilvl690 ring, nog 40 stones, dus hopelijk volgende week. Zal ook wel een dps boost geven!. Dus hopelijk is daar vanavond niet al teveel van te merken. Gelukkig kent niemand me, dus eigenlijk moet het niet boeien :)

Tactics nog even uitprinten via icy veins, volgens mij hebben ze daar het korts per baas voor dps uitgelegd wat je moet doen. Tenzij iemand anders nog een andere site kent ?. Heb helaas geen tijd om youtube filmpjes te kijken.

www.marchealthy.nl / https://www.instagram.com/marc_healthy/


 • Flying
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 11:18
Als je op youtube gaat kun je de 2 minute boss filmpjes van Highmaul bekijken, die zijn ontzettend goed. Icy veins heb ik niet zoveel vertrouwen in gezien in hun priest guide veel fouten staan.

 • arnocl
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 27-01 14:35
Afgelopen weekend heb ik besloten om mijn speelstijl te verbeteren door onze raids te loggen om zo te kijken waar ik mezelf kan verbeteren.
Omdat ik veel goeds had gehoord over warcraftlogs heb ik besloten om die eens uit te proberen.
Het werkt allemaal prima en ik kan goed zien welke fouten e.d. ik heb gemaakt.

Echter ontbreekt voor de statistieken-nerd in mij één functionaliteit.
De rankings pagina doet het namelijk niet.

Als ik op internet zoek krijg ik als antwoord hierop "make sure advanced logging is enabled".
Deze optie had ik voor het loggen van de raid al aangezet (het gaat toch om de optie bij system -> network?)

Kan iemand mij vertellen wat ik fout heb gedaan?

https://www.warcraftlogs....aXGz8Lm3khq#view=rankings

 • Danny Canero
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 12-01 15:05
arnocl schreef op maandag 23 februari 2015 @ 10:35:
Afgelopen weekend heb ik besloten om mijn speelstijl te verbeteren door onze raids te loggen om zo te kijken waar ik mezelf kan verbeteren.
Omdat ik veel goeds had gehoord over warcraftlogs heb ik besloten om die eens uit te proberen.
Het werkt allemaal prima en ik kan goed zien welke fouten e.d. ik heb gemaakt.

Echter ontbreekt voor de statistieken-nerd in mij één functionaliteit.
De rankings pagina doet het namelijk niet.

Als ik op internet zoek krijg ik als antwoord hierop "make sure advanced logging is enabled".
Deze optie had ik voor het loggen van de raid al aangezet (het gaat toch om de optie bij system -> network?)

Kan iemand mij vertellen wat ik fout heb gedaan?

https://www.warcraftlogs....aXGz8Lm3khq#view=rankings
Rankings worden alleen berekend op basis van een kill. Aangezien je geen kill in je logs hebt, zal er dus ook geen ranking worden berekend.

Zie de logs van de GoT guild. Wanneer je de kill checkt zie je de ranking, op de wipes helaas niet...

Logs: https://www.warcraftlogs....gG#fight=13&view=rankings

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • arnocl
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 27-01 14:35
Danny Canero schreef op maandag 23 februari 2015 @ 10:51:
[...]

Rankings worden alleen berekend op basis van een kill. Aangezien je geen kill in je logs hebt, zal er dus ook geen ranking worden berekend.

Zie de logs van de GoT guild. Wanneer je de kill checkt zie je de ranking, op de wipes helaas niet...

Logs: https://www.warcraftlogs....gG#fight=13&view=rankings
Ow...

nu voel ik me een beetje dom.

Bij de eerdere bosses had ik hier niet naar gekeken, omdat die ondertussen niet meer de uitdaging zijn.
Was ook wel te merken, was pas toen we bij kromog kwamen dat mensen een beetje serieus begonnen te worden, maar toen was het al laat, dus toen was iedereen zijn energie een beetje op.
Vanavond meteen naar kromog en hopelijk krijgen we hem neer.

 • Beavbusi
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-01 10:08
Gisteren oregorger in 2 tries (Mythic box runs) en black furnast in 3 tries op HC dus ging prima, daarna voor het eerste blackhand gezien. niet iedereen had volgens mij de tactics bekeken, dus het leek niet echt ergens op. Vanavond kan ik niet raiden dus gaat helaas over.

[Voor 3% gewijzigd door Beavbusi op 23-02-2015 11:34]


 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Meh... als ik dit zo lees begint het toch weer te kriebelen.. had toch graag Blackhand HC down willen hebben..

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Danny Canero
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 12-01 15:05
Wij hebben met de guild na 8 tries Iron Maidens gekilled op normal (9de try). Het ging vooral op het einde slecht vanwege die turrets.
De oplossing bleek om ranged DPS de turrets te laten killen en melee focussen op Marak en daarna Sorka en dan pas Admiral. Bovenstaande volgorde was ook de volgorde voor de ships, waardoor het een stuk makkelijker werd.

De guild heeft nu 6/10 op farm en in totaal 8/10 down op normal. Op naar Blast Furnace en waarschijnlijk HC.

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • Jerry
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 09-04-2022

Jerry

Who?

hulkie schreef op maandag 23 februari 2015 @ 08:06:
Hoeveel tries hebben jullie inmiddels gehad? Ons eerste raidteam is ook bezig, lage percentages maar nog geen kill...

Wij hebben gister 7 hc gehaald en bijna 8/10 hc weten om te leggen. Dit was helaas zonder mij, ik bleef maar heen en weer rennen naar de plee... :S
We zitten nu rond de 36 wipes, waarvan we 12 wipes op 8% en lager zaten.
Het lijkt of de dps te druk is met andere dingen aan het eind.

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • sabriel
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 13-01-2021
* dagboek *

Zeer heftig weekend wow-wise. De guild die ik was gejoined wou te snel heroic BRF gaan doen, dus na een avond whipen op Gruul Heroic was blijkbaar de flam in de pan geslagen.

Log zaterdag in op guild-TS-server down : pw incorrect. Daarna message of the day; ..... guild going to be disband. Dus maar weer terug naar de guild die we hadden voor de merge (gelukkig hadden we onze alts er nog in) en mensen van de guild die disbanned overgenomen. Laten we hopen dat we gauw weer een core hebben om raids mee te kunnen doen.
Gisteravond wel wat bosses kunnen doen, maar was niet perfect en te veel pugs die te veel fouten maakten.

* einde dagboek *

@ shadowpriests : Vanaf welk ilvl is CoP niet meer beter dan AS, of zit het verschil vooral in AoE-fights.
Ik zit op een ilvl van 671, en met CoP/halo op Darmac zou ik zo rond de 24-27k DPS uitkomen.
We hadden een pug shadowpriest (ilvl niet gecontroleerd) maar die deed 30k DPS. Laatse try iets van 5k meer dus. In recount was bij my mindspike most damage done, met daarachter mindblast en dan insanity. Van de andere priest was het mindblast - shadow word pain en dan insanity.

Ik vermoed dat de priest in kwestie dots op spears deed om spirits te poppen om zo instand MB-procs te genereren.

Ik zit te dubben wat te doen. T17 2 piece zorgt ervoor dat mindblast instand cast wordt. Is bij 2 pieces T17 dan het moment te gaan voor AS. (heb momenteel 0 pieces T17)

WoW Argent Dawn alliance :lvl60 Sabriell (Innovation)


 • T-Forever
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 04:53
679 sp 38,836.8 dps op beastlord met CoP op HC

https://www.warcraftlogs....r/102510/latest#boss=1694

Maar daar zijn zoveel adds, zodat je constant halo/mind sear gebruikt. de rest van de tijd gebruik je om te dotten. Als MS je main dammge dealer is op die fight, doe je iets verkeerd. (en dat dotten doe ik slechts om twist of fate 100% up te hebben) en eventueel orbs te snipen, zeker met volgende patch waar mind sear ook onder insanity valt.

Er zijn teveel adds om VT te gebruiken (veels te veel casting time), de ammount of procs valt nog steeds vies tegen, dus die heb ik bij de laatste kill niet gebruikt. En aangezien ik weinig MS gebruik op die fight word cop minder interessant om te gebruiken, zeker als je die instant cast met de 2 set krijgt, dan is AS lekker in combi met swp op de spears. (maar dan is je mind sear 40% minder sterk, dat deed toch 13% van mijn dammage, dus AS moet je die 40% minimaal compenseren voordat het interessant word.)

Dus boss dotten, insanity mind sear + halo op de adds groups, SWP op spears. en vlammen.
Zorg wel dat je een range indicator hebt voor je halo, je moet ze perfect gooien om dikke nummers te behalen.

Ik heb zelf nog geen t17 pieces.

Maar dps zegt weinig, je kan het beste bij warcraftlogs bij je bracket kijken, hoe jij het doet tegenover andere mensen met dezelfde ilvl range.

[Voor 47% gewijzigd door T-Forever op 23-02-2015 15:15]


 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 09:54
Ik merk dat SP dps ook wel best een beetje afhankelijk is van trinkets, of ik doe iets heel erg verkeerds? Iemand die me daar wat meer over kan vertellen? Mijn gear an sich is niet slecht, echter mijn DPS is niet zo hoog :(.

Paszha @ Frostmane :)

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • sabriel
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 13-01-2021
T-Forever schreef op maandag 23 februari 2015 @ 15:01:
679 sp 38,836.8 dps op beastlord met CoP op HC

https://www.warcraftlogs....r/102510/latest#boss=1694

Maar daar zijn zoveel adds, zodat je constant halo/mind sear gebruikt. de rest van de tijd gebruik je om te dotten. Als MS je main dammge dealer is op die fight, doe je iets verkeerd. (en dat dotten doe ik slechts om twist of fate 100% up te hebben) en eventueel orbs te snipen, zeker met volgende patch waar mind sear ook onder insanity valt.
Het verschil tussen ilvl 679 en 670 is vrij groot, lijkt maar 9 ilvl, maar elke heroic item van BRF is min 5% beter dan Highmaul. Maar zal vanavond wel eens je log bekijken en zien of ik iets kan veranderen.
Gisteren was niet mijn beste raid, normaal zou ik zo rond de 27-28k DPS zitten maar is nog steeds een groot verschil. De nummer 1 damage van afgelopen woensdag op beastmaster HC was inderdaad mindsear met 28%.

Je had het over warcraftlogs, kan je op ilvl range ook zoeken of het ilvl 670 Highmaul of BRF is, gezien het feit dat BRF betere secundairy stats heeft dan HM.

[Voor 4% gewijzigd door sabriel op 23-02-2015 16:22]

WoW Argent Dawn alliance :lvl60 Sabriell (Innovation)


 • T-Forever
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 04:53
Ik heb het geluk 2 hc trinkets te hebben atm. eerste twee weken op de lucky coin drop, verder geen highmaul gear behalve the boe boots van trash.

Zover ik weet kan je geen gear ondersheidt maken, enkel op ilvl geranked.

 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
sabriel schreef op maandag 23 februari 2015 @ 16:21:
[...]

De nummer 1 damage van afgelopen woensdag op beastmaster HC was inderdaad mindsear met 28%

 • sabriel
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 13-01-2021
Ik heb je logs en daarna je gear bekeken, daarna via warcraftlogs een aantal andere en een aantal dingen vallen mij op. Bijna iedereen heeft geen mark of the thunderlord meer maar mark of the bleeding hallows.
Echter, als je dan gemslots bekijkt blijkt dat ook nog steeds veel haste wordt gegemmed, ik had dan verwacht dat iedereen heavy mastery zou gaan. Op beastlord heb ik in ieder geval nu gevonden wat ik fout deed, dus bedankt hiervoor.

Welke addon gebruiken jullie om de loggings te maken, is dit nog steeds loggerhead of zijn er betere alternatieven?

WoW Argent Dawn alliance :lvl60 Sabriell (Innovation)


 • MarcHealthy
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 26-01 22:25
Gisteravond voor het eerst via openraid, blackrock gedaan. Was een goede groep, in 3 uur tijd hadden we 7 bazen gedaan. Volgens mij is dat wel netjes. Slechts 3 wipes.

Zaten leuke bazen bij, vond Hans’gar & Franzok het leukst. Heerlijk systeem. Vond Operator wel pittig zo met die treinen maar erg leuk hoe ze dat bedenken.

Ondanks dat ik bonus rolls op 6 bazen heb gebruikt heb ik totaal geen geluk gehad op tier, gewoon geen enkele tier gewonnen. Uiteindelijk wel BIS feet en een chest met mastery gewonnen. Een offspec ring en feet en offspec wapen. Nu in elk geval ilvl657, 660 komt in zicht :)

Uiteindelijk iron maidens niet neer gekregen, wel 9%, dus hopelijk mag ik volgende week weer mee en gaat hij wel neer. Heerlijk zo 1 avondje per week.

www.marchealthy.nl / https://www.instagram.com/marc_healthy/


 • T-Forever
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 04:53
Op warcraftlogs zit ergens een link naar hun client die heel makkelijk te gebruiken is, en regelmatig geupgrade word, zeker voor life logging.

Mastery is simpelweg een must voor goeie singletarget performance, elke mastery gem is 150 simdps extra, maar dan zit ik wel in me CoP spec. Maar gebruik je de AS spec dan heeft mastery vrijwel geen nut omdat je het dan moet hebben van je swp procs en dan is crit en haste weer belangrijk, maar dat kan je pas doen als je goeie stat itemisation hebt.

 • hulkie
 • Registratie: Oktober 2006
 • Nu online
@ Goku: ik was al benieuwd naar hoe het was gedaan… Zeker niet slecht voor een pug!

Mijn groep heeft gister ook Maidens HC neer gekregen en Blastfurnace zijn we blijkbaar al bij de burnphase dus die moet komende reset maar neer.

Zelf ben ik gister toch maar eens arcane gegaan. Single target dps is een flink stuk beter dan met fire. Maar toch ligt het me niet zo. Ik moet zeggen dat mijn weak aura’s mijn dps flink boosten. Ik ging van 24k op dummy naar 31k. Ik track temporal crystal uptime, RoP en mana percentage. Gruul LFR deed ik 34k dps met alle crit enchants en ilevel 667.

Anoniem: 443074

retarded vraagje. Probeerde laatst een maidens te puggen omdat mijn guild nog wat achterloopt met progress. En ik die fight wel graag een keer wilde zien. Maar hoe de fuck kom ik daar o.O Ik dacht gewoon bij kromog rechtsaf maar dan loop ik een rondje en ben ik weer terug bij die lift. Waarschijnlijk gewoon scheel gekeken, maarja xD

 • Bartske
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 09:11

Bartske

Valar Morghulis

Anoniem: 443074 schreef op dinsdag 24 februari 2015 @ 09:50:
retarded vraagje. Probeerde laatst een maidens te puggen omdat mijn guild nog wat achterloopt met progress. En ik die fight wel graag een keer wilde zien. Maar hoe de fuck kom ik daar o.O Ik dacht gewoon bij kromog rechtsaf maar dan loop ik een rondje en ben ik weer terug bij die lift. Waarschijnlijk gewoon scheel gekeken, maarja xD
Je moet vlak voor operator (als ik me niet vergis) rechtsaf en ergens naar beneden springen, dan val je in het water en je bent gelijk bij iron maidens

"A tale is never so good that ale won't make it better."


Anoniem: 443074

>< OMFG Ik ben zown baddie. Thx man
Pagina: 1 2 3 ... 101 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee