Welkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. Inmiddels is de expansion gelanceerd en kunnen we aan de slag met het nieuwe verhaal in deze uitbreiding.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 14,95
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 29,99
Expansion 5: Warlord of Draenor
V.a. € 34,99

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Meer info: Garrison Gameguide

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. InloggenNintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


Fuck Blackhand :@

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
sabriel schreef op maandag 23 februari 2015 @ 16:21:
[...]

De nummer 1 damage van afgelopen woensdag op beastmaster HC was inderdaad mindsear met 28%

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Ahhhw yeah

695 [Darmac's Unstable Talisman] uit mythic garrison mission :D

Zit wel goed met de missies in de toekomst trouwens

spoiler:


:7

 • TheRecklezz
 • Registratie: april 2013
 • Laatst online: 13-02-2019
Ik had de heirloom mount ook meteen. :D

Het is wel een vreemd ding. De helft van de tijd draag ik de chauffeur onder mijn arm als ik "op/in de mount zit"


 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
Even een paar nieuwe chars aangemaakt. 8)


Volgens mij is er iets niet goed gegaan met de name restrictions bij deze patch.

 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02-2021

Jerry

Who?

Gisteren balen omdat ik weinig upgrades had voor mijn followers. Toch net aan 3 followers tot 660 kunnen krijgen voor de raid. Ik had geluk dat de followers precies 100% hadden met 660 ilevel voor de mythic cache.

Vandaag maak ik mijn cache open:


Hallo BiS warforged trinket van Blackhand Mythic :D.

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


Mensen pissed :')

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Beastlord Darmac DPS:D

(ik ben blupr)

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
2 weken geleden 695 [Darmac's Unstable Talisman] uit garrison missie, deze week 695 [Blackiron Micro Crucible]

http://i.imgur.com/TMLsWiS.png

 • _Dune_
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 00:52

_Dune_

Moderator Harde Waren

RAID is geen BACKUP

Iemand deze ook ontvangen, pakketje stond vanmiddag ineens thuis...

Public
Publieke map
http://static.tweakers.net/ext/f/7T37VkhF7TAdGTVJ78azKexB/thumb.jpg

Sinds 1999@Tweakers | Bij IT-ers gaat alles automatisch, maar niets vanzelf. | https://www.go-euc.com/


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Jerry schreef op donderdag 12 maart 2015 @ 19:27:
[...]


Dat krijg je met wings :P.
Vanavond gaan we voor Flamebender, maar die ziet er niet al te moeilijk uit.
Flamebender is echt een joke, die heb je sowieso binnen 5 tries neer :P enige "issue" wat wij hadden in de eerste paar pulls was dat de dogs niet tegelijk dood gingen :P

Flamebender is imo makkelijker dan Kargath toen Highmaul net open was
Treasure Hunters OP trouwens :P

[Voor 9% gewijzigd door jmxd op 12-03-2015 21:20]


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


*O*

 • Danny Canero
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 29-11-2021
Goed nieuws vanuit de Tweakers guild... Blackhand heeft zich over gegeven! De guild gaat woensdag beginnen met Heroic BRF te clearen.

Logs
AskMrRobot
Warcraft Logs

Screenshot

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
Eindelijk mijn healing UI klaar, je bent zo een paar uur verder als je er mee begint. :P
Vooral blij met de HoT timers bij de namen. *O*


 • Zenety
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 13-01 15:15
Omega Supreme schreef op woensdag 29 april 2015 @ 09:29:
[...]

Er zit domweg meer gold in de europese WoW economie. Overigens laatst eens gekeken hoeveel gold ik in een week kan verdienen. Daarbij alleen mijn profession cooldowns en garisson opbrengsten van die week gebruikt. Resultaat was ca. 50k gold. Maar het ging wel ten koste van andere - leukere - dingen. Ik blijf dus gewoon betalen voor mijn subscription.
Moest best wel lachen om de gold price in China. Al die goldfamers daar :P


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
Wij kregen gisteren ook even hulp van een lock en rogue met mythic gear die zich verveelden.
Op Operator Thogar:

http://i.imgur.com/cXKnXqx.jpg

92k DPS. 8)7

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
Zenety schreef op maandag 18 mei 2015 @ 16:25:
[...]
Op mijn healing monk heb ik bijna alle bars vol. Komt ook omdat ik sommige spells meerdere malen erbij heb staan voor overzicht qua cooldowns.
Ik heb op mijn healing druid maar een paar knoppen staan, alleen maar om de cooldowns en flasks te zien.

Mijn UI op dit moment: (Klikbaar)


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • soulrider
 • Registratie: april 2005
 • Laatst online: 27-11-2017
mmm net even een leuke actie van een GM.

achtergrond:
Gisteren hielp ik een kennis om de Alani mount te geven aan haar zus.
Ik had de skycrystal toch al effe in mijn bags zitten en zij wou die mount cadeau doen aan haar zus voor haar verjaardag.
Zogezegd zo gedaan: crystal gebruikt, alani gekilled, ... bleek dan dat haar zus die niet getagged had en de mount dus niet kon looten...
waarom ze die aan mij gaven.

Toen maar terug begonnen aan het farmen van de 10 shards voor een nieuwe crystal, maar na een uurtje toch maar een ticketje aangemaakt onder loot or achievement issue met het verhaal wat er gebeurde en de vraag of ze de ongebruikte "reins of 'alani mount' " terug konden omruilen tegen de skycrystal voor een nieuwe poging om die mount aan haar te geven.
(maar dat ik ook wist dat zoiets normaal gezien een "sorry can't help with that"-antwoord krijgt)

kreeg ik vandaag volgende reactie:


Ondertussen hebben we die opnieuw gebruikt en heeft de dame in kwestie toch haar mount verkregen :-)

 • Prx
 • Registratie: september 2002
 • Laatst online: 04:37

Prx

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben heerlijk het tegenovergestelde met mijn UI. :9Mijn raid frames staan overigens tussen mijn spellbars in (bij de voeten van mijn char in het screenshot) en vult dat hele deel op.

[Voor 22% gewijzigd door Prx op 20-05-2015 19:24]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Nostordici schreef op vrijdag 05 juni 2015 @ 16:38:
En toen was mijn gametime op, maakt niet uit, ik speel momenteel toch vooral Witcher 3, Dota 2 en Heroes of the Storm :)

Maar ik heb wel een vraag, ik heb 3 wow tokens gekocht op mijn lvl 100 character. Alleen als ik nu weer wil spelen, kan ik die aangeschafte tokens op mijn lvl 100 character dan wel activeren? Ik heb namelijk begrepen dat je tot maximaal lvl 20 kan inloggen.
Je krijgt een optie om de tokens te activeren als je inlogt.
GokuSsj schreef op vrijdag 05 juni 2015 @ 09:06:
Hier vanochtend mijn eerste mythic missie items gekregen, en het was gelijk een BIS trinket ilvl700.
http://www.wowhead.com/item=119193&bonus=567

Besloten om vanaf 15/6 weer even een wow pauze te nemen of 1 keer per 3 weken te raiden. Heb wat moeite met mate houden haha. En wat rust in mijn hoofd is wel lekker. Wel ben ik tevreden met mijn BH hc kill. Doe vanavond nog een pala hc run, en komende maandag nog een hunter normaal run.
Clueless schreef op vrijdag 05 juni 2015 @ 13:12:
[...]


Cool, ik had vanmorgen de Heroic Warforged variant van dat trinket :)
Haha en wat krijg ik net uit mijn kistje. :)

[Voor 45% gewijzigd door junglebeast op 05-06-2015 20:36]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Lengie
 • Registratie: maart 2015
 • Laatst online: 24-05-2016


Huidige T18 dps overzicht.

[Voor 23% gewijzigd door Lengie op 19-06-2015 10:52. Reden: tekst vergeten]


 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
macxpgebruiker schreef op vrijdag 19 juni 2015 @ 16:29:
[...]


Gadverdamme, weer dat snert Arcane wat er weer belachelijk bovenuit steekt. Ik wil Fire spelen, nu word ik weer geforceerd dat oersaaie Arcane te spelen..
Ik ben ook gestopt met arcane, kon er echt niets mee.
Kon ook niets met fire na een paar jaar arcane dus nu aan het healen met druid, helemaal tevreden. :P


Gisteravond maar eens begonnen met proberen geld te verdienen op het AH ipv farmen.
Zijn geen grote bedragen maar valt me niets tegen. :)


 • Bartske
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 23:02

Bartske

Valar Morghulis

En de mythic race is ook begonnen! 3 guilds hebben 3/13M nu, ben benieuwd wat de eu gaat doen vanavond:

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Bartske schreef op woensdag 01 juli 2015 @ 11:11:
En de mythic race is ook begonnen! 3 guilds hebben 3/13M nu, ben benieuwd wat de eu gaat doen vanavond:

[afbeelding]
Ik vermoed dat Method en Paragon er wel bij komen. En misschien ook wel de leiding nemen.

Bij ons was de race voor HC Achimonde ook heel erg close. Onze lokale Finse guild (Kolikolla Kultaa) had eerst een mooie world 14 op Mannoroth en Zakuun gehaald en stonden zo een tijdje aan de leiding.
En ik dacht dat Pure het moeilijk had. Die guild is bijna al 3 expansions de beste op de server. Maar aan het eind van de week staan ze zij aan zij. :)

Ik zit tegenwoordig in MM. Maar dan als een social...

[Voor 3% gewijzigd door junglebeast op 01-07-2015 11:32]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • untflanked
 • Registratie: augustus 2014
 • Laatst online: 20:53
Faralon oid zal nog gebruikt worden om iets te bewerkstelligen. Zelf gok ik op een soort Sunfire Plateau, waarbij het eiland dus functie geeft aan dailies en een raid+eventuele dungeon. Blizzard zal dit gebruiken als een tussenpatch over ongeveer 5-6 maanden gok ik zelf.

[Voor 14% gewijzigd door untflanked op 29-07-2015 15:36]

Ryzen 2600X | RX 6700 XT | 2x8GB Corsair Vengeance | Cooler Master NR200


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 21:36
corset schreef op woensdag 29 juli 2015 @ 16:02:
Al dat gepraat over gnomes.. Dwarf Rogues, master race :D /sarcasm

Gnomes blijven cool! helaas ben ik wat gebonden aan transmog, en zijn veel sets niet echt mooi op gnoompjes.
Ik gebruik op mijn gnome rogue die salvage yard set + de comfortable leather hat op z'n semi kale knikker.
Dat gaat goed samen naar mijn smaak ;)

Deze hoed dus:

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
cgers schreef op donderdag 30 juli 2015 @ 22:27:
[...]
Als je max level bent is het dan niet vrij easy om gratis te spelen? er zijn mensen die in wod enkele 100k hebben gefarmed
Yup. :Y
Pepsii schreef op vrijdag 31 juli 2015 @ 06:36:
Snap niet hoe mensen dat doen ,
Heb er veel moeite mee om wat gold bij elkaar tekrijgen
Kopen en verkopen op het AH werkt voor mij het beste, ben niet zo gek op het uren farmen.
http://i.imgur.com/m14cSIh.jpg

Maar mijn vrouw heeft bijvoorbeeld bijna helemaal geen goud want die koopt alleen maar pets. :P
Heb haar laatst 100k gegeven en die was binnen 5 minuten op. :X

Een vriend van mij doet al vanaf het begin van de 6.2 patch felblight farmen op een char met herbalism en mining, kun je ook lekker aan verdienen.

[Voor 9% gewijzigd door Idanue op 31-07-2015 09:18]


 • Zenety
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 13-01 15:15
IntToStr schreef op donderdag 06 augustus 2015 @ 11:42:
Het is blijkbaar "7 letters" of the "9 letters" :p
Ah ik kan ook niet tellen. Revenge of the Zandalari? :PEdit: En deze hebben jullie vast ook al wel gezien: https://i.imgur.com/tHvyTck.jpg

[Voor 23% gewijzigd door Zenety op 06-08-2015 11:47]


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Hier is de nieuwe expansion. Dat ik de ondertitel Mechagnome krijg is vast geen toeval. :)

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Hahaha.. ze zijn wel lekker bezig.

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:21

vhal

ಠ_ಠ

tsja, de gemiddelde reactie van de gemiddelde WoW'er zal wel iets van dit zijn/hk

STRAVA


 • Zenety
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 13-01 15:15
Xfade schreef op donderdag 06 augustus 2015 @ 22:25:
[...]


Het gaat niet om het lijk. Dit is de periode van toen Illidan 10.000 jaar mocht brommen.
Gaat wel om zijn lichaam, z'n ziel leefde blijkbaar nog.


 • Zenety
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 13-01 15:15
JBplap schreef op vrijdag 07 augustus 2015 @ 10:30:
[...]


Screenshot?

Knoppen die ik daar zie:
(W) Shop <- daarachter had ik hem dus verwacht maar zit hij niet.
Addons
Menu

Back
Delete character
Create character
Enter world


Zou dit moeten zijn.

En als je gewoon een subscription hebt kan je hem in de AH kopen.

[Voor 7% gewijzigd door Zenety op 07-08-2015 10:33]


 • Zenety
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 13-01 15:15
HMS schreef op maandag 10 augustus 2015 @ 16:53:
Hmm, als Paladins Ashbringer krijgen als Artifact, hoe zit dat dan met tank pala's? Die hebben sword+board dus een 2H weapon lijkt me dan niet zo handig, maar ik zou zo snel geen legendary kunnen verzinnen die lore wise goed bij een paladin past. Niet zo goed als Ashbringer in ieder geval.
Misschien Hammer of the Lightbringer? Het word beschreven als een two handed wapen maar hier zie je Uther ook een boek erbij dragen.

 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:21

vhal

ಠ_ಠ

RustStorm schreef op dinsdag 18 augustus 2015 @ 08:40:
[...]
Dat is iets waar je misschien maar eens over na moet denken. Wellicht heb je toch iets gedaan wat dit mogelijk heeft gemaakt. Je weet het nooit... Maar inderdaad wel vrij gemakkelijk gegaan dus... :|
Ik denk dat ze deze hebben gebruikt met wat photoshoppen;( :+

STRAVA


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Leuk stukje op Manaflask! Hoewel ik die 'The biggest bug exploit in wow history' nog in het niet vind vallen met dit voorvalletje 8) :

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 03-01 12:28
Volgens de site https://realmpop.com/eu.html zijn dit de Pve realms (Engels en geen RP) met de meeste Alliance. Geen idee hoe vaak en hoe dit gemeten wordt overigens.

De realms met dezelfde aantallen zijn samengevoegd. Het maakt dan niet uit op welke realm van dat setje je een char aanmaakt.

Ik zou dan een char aanmaken op Kilrogg, Nagrand of Runetotem.En als je nog vragen hebt over of hulp nodig hebt in het spel kan je me altijd ingame of hier aanspreken als ik online ben. Have fun!

[Voor 44% gewijzigd door EJSchuiteman op 30-09-2015 12:17]


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Nieuwe ronden, nieuwe kansen mensen. Succes voor degenen die voor de HH mount gaan morgen ;)
/flex :P

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠

Gisteren de 300.000 gold mark doorgekomen, en vanmorgen meteen een naval mission voor 800G en garrison mission voor 3000G :D

"Oooh Jeroen!"


 • stime
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 29-08-2021
https://twitter.com/Abros...13527657996288?lang=en-gb
@Muffinus #legion You can thank Muffinus and the class team for their years of ceaseless dedication to gnomes!

 • Rone
 • Registratie: april 2002
 • Niet online

Rone

Moderator Tweaking
O+


 • Rone
 • Registratie: april 2002
 • Niet online

Rone

Moderator Tweaking
Teunis schreef op vrijdag 27 november 2015 @ 22:33:
@Rare schepen missies,
mijn paladin, 0/6 van rare missies en al 649 missies gedaan
mijn hunter 5/6 van rare missies en 623 missies gedaan, moet daar alleen nog de pet krijgen

Dus tja die rare rnd moet echt wel naar gekeken worden
Of niet. ;)

Na 3/4de jaar van Garrison missions met Treasure hunters op slechts 2 chars en geen andere grinds als 25man Cata HC, het dagelijks doen van herbgarden / mine of andere sales via crafting of AH bespeling e.d. een leuke mijlpijl aangetikt.

Een miljoen gold op mijn account, en dan te bedenken dat ik voor WoD volgens mij nog nooit over de 200k ben geweest!

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Dit screenshot heeft een shitstorm losgemaakt onlangs:

"Oooh Jeroen!"


 • Idanue
 • Registratie: april 2014
 • Laatst online: 00:58
Kaap schreef op donderdag 31 december 2015 @ 23:51:
Hoop het niet, was van plan vanaf januari tm Legion release elke maand even 1 misschien 2 tokens te verkopen. Gold hoarding.
Ik doe precies het tegenovergestelde. :)

Uit verveling maar eens naar stratholme gegaan om de mount te farmen, nu verveel ik me weer. :P

[Voor 21% gewijzigd door Idanue op 01-01-2016 15:48]

Net even een leuk mazzeltje :) Slechts 8 tries nodig voor Drake of the Northwind, normaal heb ik altijd zware pech mounts :D

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Interessant dit:Komt uit een survey die Blizzard gehouden heeft. Gevonden door een gebruiker op Reddit.

[Voor 47% gewijzigd door Zeror op 05-02-2016 19:46]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Lord_T
 • Registratie: oktober 2000
 • Laatst online: 21:32
gister eindelijk een mijlpaaltje gehaald


tja ik speel te veel :X... maar toch 2mil gold :D
En mijn eerste grote uitgave gaat nu 10-12 maanden game time zijn via ah... maar die token prijzen schommelen nog wel flink...

Was oorspronkelijk aan het sparen voor swift spectral trouwens maar ja die zie ik echt nooit op ah ; ;

ja ja... niet iedereen heeft dezelfde kennis... wees daarom ook eens gewillig en geef een antwoord op een vraag ;)


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Alstu :7


 • On_E
 • Registratie: oktober 2004
 • Laatst online: 21:43

On_E

Housemusic

Vandaag ook voor het eerst bezig gegaan met transmog. :P

Een mooi rondje raid instances gedaan die ik nog nooit eerder had gezien, Black Temple, Mt Hyjal en Sunwell Plateau.

Nu zie ik er zo uit.Mis alleen nog de belt en bracers van die set, vond de zwaarden wel een mooie bonus. (Tempest of Chaos)

[Voor 17% gewijzigd door On_E op 06-04-2016 15:57]

Mijn muziek : http://soundcloud.com/nyx_1978


 • Pykow
 • Registratie: augustus 2007
 • Laatst online: 21:26

Pykow

Pykow Gaming | BuG

Carthrax schreef op dinsdag 26 april 2016 @ 10:57:
[...]


Als ik mij niet vergis heb je alle expacs behalve WoD al tot je beschikking. Beperking van een free account is dat je max level 20 kan halen en niet kan traden etc.

Qua classes probeer gewoon alles een beetje uit. De meeste classes komen pas boven een bepaald level tot hun recht en zijn de eerste paar levels vaak wat saai omdat je weinig abilities hebt.
Ja alle uitbreiding zijn beschikbaar:


Ik heb een gamecard gekocht en ik kan 60 dagen aan de slag ;)
Maar weet niet of ik vanilla moet blijven of toch voor WoD moet gaan.
Daarnaast kan een speler die WoD heeft ook spelen met iemand die alleen vanilla heeft ?

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube

Het lijkt nog niet het einde te zijn van Nostalrius. Ze mogen op bezoek komen bij Blizzard.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Pykow
 • Registratie: augustus 2007
 • Laatst online: 21:26

Pykow

Pykow Gaming | BuG

Kaap schreef op maandag 02 mei 2016 @ 18:16:
Alliance op Draenor? Volgens mij heb je genoeg plek op je friendslist om dan iedereen van je faction toe te voegen :D

Op Horde zitten trouwens ook een paar casual NL guilds.
Ja genoeg plek inderdaad ;) op Battle.net heb ik alleen wat oude tweakers waarmee ik diablo III heb gespeeld.

Zo zie ik er momenteel uit in de game:


en ben vandaag begonnen aan Pet training met Winston baby haha.

Op dit moment van schrijven ben ik net level 41 geworden en dat is behoorlijk snel gegaan in 1 week tijd.
Ik ga gewoon van quest naar quest en heb nog geen raid of dungeon gedaan ;)
Balance druid is nog al langzaam, alleen in de cat form kan ik overal lekker snel langs.

Weet iemand of je een aanval krijg waarmee je meerdere mobs tegelijk kan mollen ?

[Voor 24% gewijzigd door Pykow op 02-05-2016 22:11]

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Goldia
 • Registratie: mei 2015
 • Laatst online: 30-12-2021
Over "vanilla" WOW gesproken... Ik moet dan steeds denken aan de 'good old RP days' met de Dwarven Rifle Squad op Defias Brotherhood. Geweldige tijd was dat! Exact 10 jaar geleden. Helaas beleef je dat volgens mij echt maar 1 keer en zullen we dat zo niet meer terugzien vrees ik... wat Blizz ook verder nog bedenkt met de pristine servers. Of vergis ik me? ;)


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Zo gisteren naar MM geweest en de collectie even uitgebreid met Legion:

Geen fancy collectors editions, maar desalniettemin leuk om de doosjes te hebben :)

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 18-01 12:28
Iusedto schreef op vrijdag 20 mei 2016 @ 13:44:
Toch maar weer een maandje subscription genomen.
Wil een Arms warrior gaan levelen aan Ally kant (Silvermoon)
Na 12 jaar Horde maar eens wat anders proberen :)
Natuurlijk wel voor gnome gaan, er zijn al teveel humans ;)

[Voor 20% gewijzigd door Carthrax op 20-05-2016 13:49]

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 18-01 12:42
RustStorm schreef op donderdag 26 mei 2016 @ 08:46:
Ik merk dat het om een of andere reden toch weer begint te kriebelen om m'n sub weer te activeren... Maar als ik rationeel kijk: waarom zou ik dat doen brhalve weer de Garrison onzin onderhouden en gold verdienen... :-/

Must...
Resist...
http://s2.quickmeme.com/img/eb/eb0b4c39e465a397a769fa7d98efcda467f1212ab5c3bcdb7a867454d78239e0.jpg

 • Msi92
 • Registratie: augustus 2010
 • Laatst online: 17-12-2021
Nieuwe beta build yay + een iets betere login screen + geluid _/-\o_

Nieuw


Oud

[Voor 31% gewijzigd door Msi92 op 02-06-2016 22:54]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zorian
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 00:34

Zorian

What the fox?

Ein-de-lijk, ik heb hem! :D

Ik baal nog steeds dat ik naast alle keys voor de beta heb gegrepen so far. :(

[Voor 59% gewijzigd door Zorian op 05-06-2016 11:24]


 • Zorian
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 00:34

Zorian

What the fox?

Noiz schreef op dinsdag 28 juni 2016 @ 08:53:
[...]

Maar als je al 2 maanden aan het farmen bent voor die tomes, dat wil dus zeggen iets van 100 boss kills (8 * 13 bosses). En maar 6 tomes? Heb je de quest nog wel dan? Want zo'n lage droprate hebben die tomes nu ook weer niet. Ook op Wowhead geven mensen aan dat zelfs bij bad luck je ze nu wel zo goed als allemaal zou moeten hebben:

[...]
Jazeker, die heb ik gewoon:Net zoals dat ik zelden tot nooit loot krijg van bosses in HC. :+ Mijn alts krijgen meteen de meest luxe shit gedropt maar mijn main (deze char dus) krijgt zelden iets wat ie kan gebruiken. :')

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 21:36
icemotion schreef op woensdag 29 juni 2016 @ 17:30:
Maar ja LFR is op het moment gewoon echt bedroevend hoe slecht mensen opletten. En ik denk dat dat mede is doordat ze het zo makkelijk hebben gemaakt. Tijdens Mists had je ook in LFR gewoon kennis van de raid nodig anders kwam je er niet doorheen. Tuurlijk, toen had je ook mensen die het verkeerd deden. Maar niet zo extreem als nu..
Om die reden hebben ze ook de items die je krijgt in LFR redelijk saai gemaakt qua uiterlijk. In vorige xpacs kon je in LFR als transmog liefhebber ook nog wat verzamelen, ik begrijp nog steeds niet waarom dat in deze xpac niet kon. In MoP vond ik LFR redelijk ok qua beloning vs tijd en moeilijkheid (zeker in ToT :9 ). De huidige LFRs zijn voor mij nooit meer geweest dan een plek om legendary q items te farmen.

*edit* ivm undead dks, moet ik altijd denken aan deze cartoon ;)
http://www.sideshowandsyrana.com/wp-content/uploads/2009/05/ding-2008-11-18___selected1.jpg

[Voor 9% gewijzigd door Kapoen op 29-06-2016 18:08]

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • Lanithro
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 05-01 17:16

Whoop Whoop ik hebbum

[Voor 12% gewijzigd door Lanithro op 07-07-2016 16:04]

Yavu Steam Profile Lanithro


 • Awesomo4k
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17-01 22:30
Vol is vol

[Voor 77% gewijzigd door Awesomo4k op 12-07-2016 14:48]

XboxID: Joeske86


 • Zertaxka
 • Registratie: september 2008
 • Niet online
Kaap schreef op dinsdag 19 juli 2016 @ 08:11:
Vandaag is het in de US al patchday, voor ons morgen. Checklijstje gemaakt voor mijn guild:
 1. Handel je gold missions zover mogelijk vandaag nog af, vanaf morgen krijg je enkel nog garrison resources als reward.
 2. Warlords Season 3 eindigt vandaag om 00:00 server time. Morgen worden Honor en Conquest punten omgezet naar silver/gold.
RIP, you will be missed ;wMet de Honor points kan je trouwens alvast 4 tabards kopen voor in de kledingkast.

World of Warships proberen ? Klik hier voor Recruit a Friend Benefits !


 • Diigii
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 00:05
Lord_T schreef op dinsdag 26 juli 2016 @ 08:15:
even vraagje.. ben sinds paar dagen weer eens ingelogd, en valt me op dat ik EXTREME fps drops krijg.... echt van gemiddeld 90+ naar 7 op hunter (enige class die ik met nieuwe talents enzo tot nu toe aangepast heb)... en geloof me 7 fps is echt ruk...
Die ability side winders lijkt er al mee te maken te hebben?! Heb die graphics slider al van 8 ofzo naar 3 gezet (esc -> system -> graphics) dan wordt het beter maar zak ik terug naar 18 ofzo... is nog niet speelbaar...
specs: I5 3570k en amd 7950. Is oud, maar had er 3 maanden geleden geen problemen mee.

Verder lijkt het erop dat je minder dps doet?! dan voorheen en minder abilities hebt, dus eigenlijk een tijdelijke nerf?
Zijn er al nieuwe dps rankings? Welke class gaat OP worden / is nu OP geworden?
Waarschijnlijk een addon die zit te buggen. Volgens mij kunnen er verschillende addons hier de oorzaak van zijn. Persoonlijk had ik het probleem met Auctioneer. Ik had met een GTX980Ti iets van 10-20 fps toen ik begon te lopen, toen ik de addon uit had gezet had ik weer 50-60 fps met alles op max. Paar dagen geleden de addon weer aangezet en toen had ik geen problemen. Dus ik zou proberen om een addon uit te zetten en kijken of dit helpt.

Ik wil de komende weken nog proberen om deze staff te halen. Heb eigenlijk al wel een betere, maar vindt deze wel mooi om te transmoggen:Deze krijg je trouwens van de boss "Gorefiend" op Normal/Heroic/Mythic in Hell Fire Citadel (Halls of Blood).

Guild Leader van Council of Pepegas | NL Guild op Stormscale (Horde)


 • pr0mpt
 • Registratie: februari 2000
 • Laatst online: 08-12-2021
detheavn schreef op donderdag 28 juli 2016 @ 15:04:
[...]

Ik kon een item van gelijk ilevel wat ik al had traden met mijn vriendin. Ik kwam wel een bug tegen. Als ik het item probeerde te traden in het onderste vakje van het trade window (niet de will not be traded, maar die erboven), dan liet hij dit niet toe. In het 1ste vakje van boven ging dat wel goed. Wee tniet of dat een bug is, maar het was wel heel vaag.

pr0mpt - It never hurts to help!


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Mijn huidige Druid transmog setje:

[Voor 37% gewijzigd door junglebeast op 28-07-2016 19:57]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zorian
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 00:34

Zorian

What the fox?

Mijn mage transmog. :)En ja, mijn staff zorgt ervoor dat er een cirkel van licht om me heen komt. :p Erg tof.

Close-up:Link naar mijn main: http://eu.battle.net/wow/...unstrider/Zorian/advanced

[Voor 32% gewijzigd door Zorian op 28-07-2016 18:02]


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Dat is wel een mooie mage mog idd! d:)b

Mijn magus ook maar weer eens linken O+ :


(onder: oude character model)
https://tweakers.net/ext/f/6WctfF2HUOZJZw4vRbkHBmbm/thumb.jpg

[Voor 11% gewijzigd door temp00 op 28-07-2016 20:15]

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • demokert
 • Registratie: mei 2011
 • Laatst online: 20:29
Hierbij mijn paladin;

Voorkant

https://tweakers.net/ext/f/kuegleUPdHGRVgWpwWZTl2vZ/thumb.png

 • Zorian
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 00:34

Zorian

What the fox?

Dit zijn mijn andere 2 transmog setjes.

Warrior:Paladin:

Volgens mijn vrouw heb ik al moeite met de juiste kleur pak uitkiezen voor mijn werk hehe
Blijkbaar werkt dat door in WoW :)

Heb warrior nu zoiets

FUMES et CARNES


 • Daradius
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 20-07-2021
hier mijn monk :

[Voor 50% gewijzigd door Daradius op 29-07-2016 10:21]


 • detheavn
 • Registratie: juni 2006
 • Laatst online: 18-01 07:53
Ik kan geen screenie maken van mijn monk, maar ik loop rond in de fel skin recolor:Mijn fist weapons zijn op het moment de Fist of the Deity, uit Gundrak. Mini-warblades :p

BattleTag® :: Detheavn#2198 | FFXIV :: Yuriel Ranazreth @ Lich


 • pr0mpt
 • Registratie: februari 2000
 • Laatst online: 08-12-2021
Ik moet altijd bij transmog hier aan denken :P


Denk dat als ik kijk naar wat ik nu qua mogelijkheden heb ik ook op zoiets uit zou komen namelijk _O-

pr0mpt - It never hurts to help!Mijn pally op het moment met Hammer of Naaru natuurlijk en Hand of Adal met als mount swift purple hawkstrider :D
Je hebt maar 1 artifact weapon, de Doomhammer,
De andere is een "ghost" wapen. Ook niet zichtbaar out of combat

[Voor 32% gewijzigd door Iusedto op 29-07-2016 12:37]

FUMES et CARNES


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 17:56

junglebeast

hier staat iets

Dit is mijn DK. Alleen de gloves kloppen nog niet.En mijn Hunter.

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Pyr0_
 • Registratie: september 2009
 • Laatst online: 23:08
Zie dat hier een aantal mensen hun looks hebben gepost, als transmog verzamelaar kan ik dan niet achterblijven :+

Hunter:


Hunter in T2:


Warrior in T6:


Warrior in T2 look-a-like:


Rogue:


Mage:


Shaman:


Paladin - hoewel ik hier zoveeeel complete setjes voor heb, had ik op dit punt niet echt zin meer om nog meer screenshots te maken :+


DK, zelfde verhaal als paladin :+

in PvP setje:Altijd leuk om te horen wat andere mensen er van vinden :*)

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 18-01 12:42
Even mijn transmogs posten, Warrior, Hunter, Paladin, Rogue en Monk zijn nog niet af die post ik wel als ze klaar zijn.
 • Diigii
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 00:05
Grompie schreef op vrijdag 29 juli 2016 @ 21:10:
Even mijn transmogs posten, Warrior, Hunter, Paladin, Rogue en Monk zijn nog niet af die post ik wel als ze klaar zijn.

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]
Heb op mijn horde priest ook lang met die gear gelopen (behalve met de staff). Blijft een erg mooie staff trouwens!

Mijn Priest transmog:Wil nog even de Staff halen die je van Gorefiend kan krijgen. Hopelijk dat ik hem deze week nog krijg.

Guild Leader van Council of Pepegas | NL Guild op Stormscale (Horde)


 • icemotion
 • Registratie: april 2015
 • Laatst online: 28-10-2021
Ook maar eventjes een aantal van mijn transmogs delen; mijn mage, rogue en DK zijn nog niet af. En ik heb nog een dwarf Shaman voor mn boost straks en die moet ik dan ook nog doen..

Mijn main. Night elf druid.


En mn andere druid;


Mijn horde character, een Beastmaster Hunter;


Mn eerste Dwarf; (priest)


Tweede dwarf; (nog niet helemaal tevreden over de staff, maar goed misschien dat ik m Affliction maak voor legion en zo een schedel als wapen kan hebben..)


En als laatste mijn Paladin waarbij ik ben vertrokken vanaf de Legendary cloak (zo fijn dat deze nu te transmoggen zijn over andere cloaks..) met een rood / goud / wit schema; Hier nog niet helemaal tevreden over de belt.. maar eens kijken wat ik daar nog mee kan binnenkort.


en de achterkant;


En naast het transmoggen ben ik vandaag extra blij want ik hoef voorlopig heel Dragon soul niet meer in.. Heb de Blazing drake eindelijk te pakken en daarmee alle mounts uit die raid en Awake the drakes compleet :)

[Voor 2% gewijzigd door icemotion op 30-07-2016 09:32. Reden: Plaatjes resize]


 • Daradius
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 20-07-2021
Heb net even mijn monk transmog aangepast, vind hem nog niet helemaal top (moet nog een betere chest vinden)


 • kanoku
 • Registratie: februari 2012
 • Laatst online: 19-12-2021
Pepsii schreef op zaterdag 30 juli 2016 @ 19:29:
timewarped qeust krijg je die 1x als de event begint of hoe zit dat.
yup per "event" elke week dat er timewalking is dus


doe het toch redelijk op men gnome huntertje


 • Zaph
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 27-03-2018
Ik ben toch voor een wat meer ingetogen look gegaan... ;)

42Tauren rogue confirmed for Legion :+
Snap niet waarom feral 2 daggers als artifact krijgt

[Voor 15% gewijzigd door Iusedto op 30-07-2016 22:24]

FUMES et CARNES


Acties:
 • 0Henk 'm!


Lol, artifacts komen niet met de mail hoor :)


Resto artifact is binnen en is zo waanzinnig mooi. Ps, die waterbollen draaien rond. Echt heel mooi

FUMES et CARNES


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Diversity
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 18:56
Mijn warlock Dotverdomme is ook klaar voor Legion! :)

wow
https://tweakers.net/ext/f/hQET0IyA45pOaBt3mN14KtVQ/thumb.jpg

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • London
 • Registratie: oktober 2007
 • Niet online

London

Victoria Concordia Crescit

1 van mijn tofste transmos (die niet de originaliteitsprijs wint maar soit):

Met bijpassende mount:


Char screen:


om dan vervolgens unholy en blood te spelen in plaats van frost :*)

[Voor 13% gewijzigd door London op 31-07-2016 20:56]

Arsenal - Real Madrid - Mercedes AMG Petronas


 • Zorian
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 00:34

Zorian

What the fox?

Beetje jammer. :+

https://i.imgur.com/KZEGklz.png

Poging 2:

https://i.imgur.com/TiEiG7d.png

 • amphora
 • Registratie: december 1999
 • Laatst online: 17:16

amphora

Websites & Fotografie

Mijn hunter transmog (PvP Season 1 gear met Fel Goggles en quest gun)

nickdekruijk.nl Websites & Fotografie, Fuji X-T3, 10-24, 18-55/2.8-4, 35/1.4, 50-230, MacBook Pro 15" RetinaLegion heeft wel weer erg leuke quests ...en rewards.
Tauren pirate :)


Begin toch steeds meer te neigen naar mijn mains van MoP (feral druid en arms warriror).
Met name de artifact skills hebben een groot en aangenaam effect op het plezier dit ik beleef aan deze twee classes.

[Voor 36% gewijzigd door Iusedto op 02-08-2016 10:17]

FUMES et CARNES

Iusedto schreef op dinsdag 02 augustus 2016 @ 10:08:
Begin toch steeds meer te neigen naar mijn mains van MoP (feral druid en arms warriror).
Met name de artifact skills hebben een groot en aangenaam effect op het plezier dit ik beleef aan deze twee classes.
Arms ja? Gras zien groeien of verf zien drogen zijn ongeveer van dezelfde categorie entertaining...

[Voor 48% gewijzigd door JeroenNietDoen op 02-08-2016 10:29]

"Oooh Jeroen!"

Pagina: 1 2

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee