Welkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. Inmiddels is de expansion gelanceerd en kunnen we aan de slag met het nieuwe verhaal in deze uitbreiding.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 14,95
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 29,99
Expansion 5: Warlord of Draenor
V.a. € 34,99

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Meer info: Garrison Gameguide

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. InloggenNintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02-2021

Jerry

Who?

Gorefiend Mythic down! :D Blij dat we deze eindelijk te pakken hebben.
Pittig gevecht, als er iets misgaat dan is het ook echt gelijk over :X.Nu op naar Socrethar en de healing trinket die nooit dropped op iedere difficulty...

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • MrDaradius
 • Registratie: oktober 2013
 • Laatst online: 30-11-2015
zijn er ook mensen die pvp spelen hier ? :P of alleen maar die hard pve spelers.

 • wimpiefury
 • Registratie: september 2011
 • Laatst online: 04-07-2018
Direct de TWeakers guild joinen en met ons de curve halen :)

 • NaWaN
 • Registratie: mei 2004
 • Laatst online: 08-08-2018
Goemies schreef op maandag 21 september 2015 @ 10:10:
Voor iedereen die nog een guild zoekt met een leuke community.
VII op Emerald Dream, daar moet je wezen!
Echt een guild-guild nog, veel activiteiten buiten raids. Denk aan rbg's, dungeons. Andere games die gespeeld worden, super social en toch mythic progress!
Echt een van de betere keuzes die ik gemaakt heb om hier heen te gaan.

ps: 't is een van de weinige guilds waar 2 mythic teams naast elkaar raiden. Dus er is eigenlijk altijd wel iemand online of op teamspeak
Het moet juist lukken dat ik daar ben herbegonnen enkele weken geleden :)
En ik zocht een guild om opnieuw te beginnen raiden vanaf Legion. Nu ben ik gewoon mij aan het amuseren tot de nieuwe expansion. Eventjes vrijaf van de strikte raid uren ;)
Ook weet ik ook nog mijn main niet voor Legion. ik verander eens graag van main voor iedere expansion.

 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Nu online

JBplap

Powered by:

Grompie schreef op dinsdag 03 november 2015 @ 09:36:
Makkelijkste manier om gold te verdienen vind ik nog altijd met lvl100 alts die je parkeert in je garrison.

- Level 3 inn (deze heeft op level 3 extra missies die gold opleveren)
- Rekruteer volgers tot je er 20 hebt en zoveel mogelijk met 100% gold bonus
- Salvage yard level 3
- Level all followers tot 100 + armor en weapons
- Log dagelijks in en doe met je volgers alle garrison missions die gold opbrengen. Heb je er geen meer doe gewone missies.
- Open je crates in de salvage yard die je krijgt en verkoop alles wat erin zit.
- trade post lever je garrison resources in voor materials die je kan verkopen of gebruiken om profession dingen mee te maken die je gewoon verkoopt.

Zo haal je makkelijk 40k per maand op en dat met 10min inloggen op een alt. Heb 3 alts die dit doen en betaal daarmee mijn gametime.
10 min per dag 'werken' voor een sub van 13 euro per maand...
Mijn niet gezien :X

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 15:41

junglebeast

hier staat iets

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 15:41

junglebeast

hier staat iets

Man man.. wat een PvP video is dit. Super mooi gedaan..

YouTube: The Rhythm of Chaos (WoW PVP Machinima)

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde

Wauw de Legion cinematic was geweldig!

Helaas liggen de artifact pagina's eruit.

"Oooh Jeroen!"


 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Nu online

JBplap

Powered by:

Legion pas summer 2016...

juni 23 ging hfc open, dus toch weer een jaar met de laatste raid :')
Ik wil zelf mythic afmaken en dan las ik wel weer een pauze in ofzo...

@Mek al een stream v stream gevonden? PM please? ;)

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
Ik vond de trailer ook mooi. En ik ben benieuwd of Alliance en Horde ook ingame nu samen kunnen gaan werken.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Nu online

JBplap

Powered by:

Carthrax schreef op vrijdag 06 november 2015 @ 21:21:
Ik vond de trailer ook mooi. En ik ben benieuwd of Alliance en Horde ook ingame nu samen kunnen gaan werken.
Leek inderdaad of ze daar een beetje op hinten.

Overwacht trouwens buy to play.

Vind die cross sell trouwens wel slim vanauit marketing oogpunt, maar als consument maar een beetje lame :z
Wil je alles van WoW dan moet je ook alle andere spellen kopen met deluxe editions etc.

 • Blitzdoctor
 • Registratie: januari 2012
 • Laatst online: 26-01 15:49

Blitzdoctor

Al belt u met een banaan...

Kaap schreef op vrijdag 06 november 2015 @ 21:19:
Wauw de Legion cinematic was geweldig!

Helaas liggen de artifact pagina's eruit.
Je kan de url veranderen naar us.battle.net, dan werkt ie prima :)

... Blitz komt er aan! | Battle.net: Blitzdoctor#1128 | FFXIV

Broken Isles gaat scalable level zones hebben. Je kan de levelup zones in elke volgorde spelen die je wilt. Next-level worldscaling dus.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Mooie trailer en mooie cinematic ! :D

Wohoooo hyped !
Toch weer wat mooie dingen gezien, dat nieuwe leveling systeem met de scaling lijkt me mogelijk erg gaaf, ook mooi om te zien dat ze verder gaan bouwen aan de wat nu weekly bonusses zijn, zeker aan het begin gaat dat mooie content zijn en ook de nieuwe challenge modes lijken me erg tof, beetje diablo 3 Grift achtig met de keystones die de dungeons steeds lastiger gaan maken hoe beter je speelt zodat ze altijd lastig genoeg blijven, maar toch voor iedereen toegankelijk, wat nu toch wat minder is bij challenge mode, ook de variatie met de verschillende abilities die random zijn op de keystone lijken me erg mooi, zodat je de ene keer beter kan aoe'en door een dungeon, terwijl je juist de andere keer moet CCén zodat niet alles enraged raakt.

[Voor 8% gewijzigd door Dennism op 06-11-2015 23:10]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 15:41

junglebeast

hier staat iets

Nou ja ik lees morgen wel de recaps.. Heel mooie film trailer.. en oh wauw die cinematics!

Oh en wie weet ga ik in Legion wel een outlaw spelen.. *wink*

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
Ook de dynamische events zoals in Rift komen in Legion. Dus er kan zomaar een event verschijnen waar je aan mee kan doen.
Maar veel info over de maps, dungeons etc. maar niets over gnome hunters :P, of je daadwerkelijk samen kan spelen met de andere factie, transmog etc.
Misschien dat dat nog komt, we wachten af.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Nu online

JBplap

Powered by:

http://eu.battle.net/wow/en/game/artifacts/

Artifacts zijn beschikbaar, man wat zijn die bear/cat forms van Druid VET!

Combat spec van Rogues gaat 'Outlaw' worden.
Hoop niet dat dat de rogue spec is die veel gaat veranderen, vond ik nou net de leukste.
Plus dat juist sub/assas zoveel op elkaar lijkt (en both single target beter is).

Brewmaster krijgt een staf met een keg eraan, best tof :)
Outlaw wordt juist wat het zou moeten zijn. Blademaster achtig, ruffneck fighting, minder stealth achtig.

Artifact voor Outlaw Rogue in mijn top 5.

"Oooh Jeroen!"


 • Wognummer
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 15:00
zo mn sub opgezegd ik ga niet nog een jaar zo aanmodderen echt niet :)
Wognummer schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 09:38:
zo mn sub opgezegd ik ga niet nog een jaar zo aanmodderen echt niet :)
Altijd mooi dit soort uitspraken. Alsof ook maar iemand ook maar enigszins geïnteresseerd is in zon mededeling. Echt niemand zal je missen hoor. No offence hoor ;)

Zo irriteer ik me op de frontpage ook zo gruwelijk aan die mensen die bij game nieuws eens uitgebreid gaan zitten klagen wanneer en waarom ze gestopt zijn met spelen. Totaal niet relevant noch interessant. Waarom toch blijven terugkomen en bashen op een game vraag ik me dan af. En elk gerelateerd artikel weer opnieuw.

"Oooh Jeroen!"


 • TheDeeGee
 • Registratie: oktober 2005
 • Niet online
Nog geen CE op bol.com :(
Haha, zal in de loop van de komende dagen wel komen. ;)

Ik moet zeggen: ik ben thrilled! Ook deze xpack zal absoluut aangeschaft worden. Evenals de overige games die ze hebben aangekondigd... Gewoon, omdat het kan... ;)

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID

Kaap schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 09:46:
[...]

Altijd mooi dit soort uitspraken. Alsof ook maar iemand ook maar enigszins geïnteresseerd is in zon mededeling. Echt niemand zal je missen hoor. No offence hoor ;)

Zo irriteer ik me op de frontpage ook zo gruwelijk aan die mensen die bij game nieuws eens uitgebreid gaan zitten klagen wanneer en waarom ze gestopt zijn met spelen. Totaal niet relevant noch interessant. Waarom toch blijven terugkomen en bashen op een game vraag ik me dan af. En elk gerelateerd artikel weer opnieuw.
Soms kunnen dat soort posts best relevant zijn, mits voorzien van de juiste informatie en context en soms zelfs aardig discussie voer. Zo heb ik over o.a. WoW en Wildstar best wat interessante discussies gehad op diverse forums over redenen om te stoppen / niet te beginnen met spelen of juist redenen om wel te beginnen met spelen of niet te stoppen. Soms kun je er best leuke views uithalen van andere spelers.

Het wordt natuurlijk anders wanneer er nutteloze one-liners gepost worden, of wanneer er gewoon volledige onwaarheden neergezet worden als in raids zijn te makkelijk, in TBC was alles veel lastiger en dan zien dat zo'n speler niet meer gedaan heeft dan LFR of ik heb alle raids gedaan nu is er geen content meer en dan zien dat zo'n speler niets anders doet dan raiden. Kan nog steeds voor hem een legitieme reden zijn om te quitten wanneer hij de content niet leuk vind die er wel is, maar de content is er wel degelijk en andere spelers kunnen die content wel leuk vinden.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Blizzard wil class identity heel belangrijk maken in Legion. Class Order Hall, artifacts. Zeker je artifact is iets wat je gewoon die hele expansion bij je hebt en onderdeel van jou is.

In zoverre ben ik benieuwd hoeveel van jullie de keuze van main en spec laten afhangen van die class identity?

Ik persoonlijk vind die identity dusdanig belangrijk dat ik zeker een keuze voor main zal maken afhankelijk van de artifacts. Ik heb sinds vanilla voornamelijk Warrior als main gehad, elke andere class als altje/probeersel, en mijn Rogue is mijn 2de grote char kwa geschiedenis. Ik main ook sinds 2 maanden mijn vanilla Rogue. Nu ik de Warrior artifacts gezien heb, weet ik zeker dat mijn Warrior niet mijn main zal zijn.

Wel een shortlist voorlopig:
1. Rogue (Outlaw spec)
2. Paladin (Retribution)
3. Death Knight (Frostmourne remains)

"Oooh Jeroen!"

Kaap schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 10:44:
Blizzard wil class identity heel belangrijk maken in Legion. Class Order Hall, artifacts. Zeker je artifact is iets wat je gewoon die hele expansion bij je hebt en onderdeel van jou is.

In zoverre ben ik benieuwd hoeveel van jullie de keuze van main en spec laten afhangen van die class identity?

Ik persoonlijk vind die identity dusdanig belangrijk dat ik zeker een keuze voor main zal maken afhankelijk van de artifacts. Ik heb sinds vanilla voornamelijk Warrior als main gehad, elke andere class als altje/probeersel, en mijn Rogue is mijn 2de grote char kwa geschiedenis. Ik main ook sinds 2 maanden mijn vanilla Rogue. Nu ik de Warrior artifacts gezien heb, weet ik zeker dat mijn Warrior niet mijn main zal zijn.

Wel een shortlist voorlopig:
1. Rogue (Outlaw spec)
2. Paladin (Retribution)
3. Death Knight (Frostmourne remains)
Voor mij zal dit in principe totaal niet belangrijk zijn, ben geen echte alt speler, dus heb sowieso niet veel keuze :P (al wil ik er wel wat meer dan de 2 100's die ik nu heb, een 3de is onderweg).

Qua mains ben ik ook in vanilla begonnen met een Warrior, nadat mijn eerste raid guild uit elkaar viel en ik net mijn 2de level 60 had ging ik met wat vrienden naar een bevriende raidguild waarmee we in het begin al combined raids hadden gedaan toen beide guilds nog geen 40 level 60's hadden, zij hadden echter geen 100% plek voor een warrior, maar wel voor een warlock, die ik toevallig als 2e level 60 had. Sindsdien altijd lock gemained in iedere expansion en iedere tier (nooit gequit tussendoor) en zal in legion ook zeker lock mainen, daar al mijn char historie daar in zit qua achievents, raid kills, eigenlijk alles sinds AQ40 heb ik altijd het eerst op main lock gedaan. Dat zal ik dan ook zeker niet opgeven voor een Artifact skin, al zijn geloof ik de lock artifacts wel ok.

Verder denk ik dat er genoeg spelers zijn die een initiële keuze laten afhangen van de artifacts, zeker als je op meer casual niveau speelt waar je eventuele guild dat ook mogelijk maakt, wij zijn vrij casual als guild dus ik verwacht zeker dat bij ons een aantal spelers zullen kiezen op Artifact, al zal in het achterhoofd bij ons raiding wel meespelen, dus geen 2-3 hunters die allemaal survival gaan, 6 mensen die Demon hunter gaan mainen etc er moet wel een balance blijven, bij de hardcore progress guils zal denk ik de artifact totaal niet uitmaken, optimale spec / comp voor world/realm first zal daar altijd voorgaan verwacht ik dus ik verwacht niet dat specs met een zeer coole artifact, maar om welke reden dan ook niet echt raid viable daar een plek zullen hebben.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Dennism schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 10:40:
[...]
Soms kunnen dat soort posts best relevant zijn, mits voorzien van de juiste informatie en context en soms zelfs aardig discussie voer.

Het wordt natuurlijk anders wanneer er nutteloze one-liners gepost worden
99.9% van de negatieve reacties op bijvoorbeeld Legion release date op de frontpage zijn in de categorie "Vroegah was alles beter" en "Hekel aan dailies".

"Oooh Jeroen!"


 • Pepsii
 • Registratie: januari 2015
 • Laatst online: 11-12-2016
hee allemaal ik wil via blizz pre purchase doen maar hoe gaat dit precies in zijn werking
Pepsii schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 11:36:
hee allemaal ik wil via blizz pre purchase doen maar hoe gaat dit precies in zijn werking
Gewoon naar https://eu.battle.net/sho.../world-of-warcraft-legion gaan (inloggen als je niet ingelogd bent), editie selecteren en betalen :)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Pepsii
 • Registratie: januari 2015
 • Laatst online: 11-12-2016
de mounts en alles krijg ik pas bij de release ?
Pepsii schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 12:16:
de mounts en alles krijg ik pas bij de release ?
Meestal een paar weken ervoor bij de pre release patch, de char boost krijg je wel nu al direct

Net de expansion gekocht en de mount en pet krijg je ook direct!

[Voor 15% gewijzigd door Dennism op 07-11-2015 17:35]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Carthrax schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 22:59:
Eindelijk Diablo 3 style transmogrification! En tabards in de transmog dus er komt veel ruimte vrij in de tassen/bank/void storage.
Ja echt super gaaf wat ze ermee hebben gedaan.

Je hebt dus de Wardrobe als nieuwe transmog feature.
 • Alle items wat je bezit wordt hier automatisch aan toegevoegd, inclusief:
 • Alle items ooit gehaald met quests
 • Ook de items waar je niet voor gekozen hebt bij quest rewards
 • [/li]
 • Het is account wide, maar nog steeds spec/class afhankelijk
 • Transmog outfits ook mogelijk
 • Elke spec zijn eigen look (veranderd mee wanneer je van spec wisselt)
 • Verbergen van items, zoals head, cloak en nieuw: shoulders, gebeurd vanuit je transmog/wardrobe
 • Drie nieuwe transmog slots: Weapon enchants, Shirts en Tabards

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
junglebeast schreef op dinsdag 10 november 2015 @ 15:41:
[...]


Deze speler heeft dan het spel al uit gespeeld. :P

Ik kwam van de week op 15k achievement punten en dat was voor mij al een kleine overwinning. Waarschijnlijk is de 16k ook nog wel goed te doen komende tijd.
How do you kill that which has no life ;) (South Park quote tussendoor)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 14:49
Carthrax schreef op dinsdag 10 november 2015 @ 15:44:
[...]


How do you kill that which has no life ;) (South Park quote tussendoor)
Slayer of the Lifeless?
Of Sword of a Thousand Truths? ;)

Clowns to the left of me, Jokers to the right

Garrison is zo easy. Niet alles moet weggegeven hoeven te worden.

"Oooh Jeroen!"


 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02-2021

Jerry

Who?

Donderdag eindelijk Mannoroth Mythic afgemaakt. Leuk gevecht. Helaas weer veel te veel fouten van mensen waardoor we bijna 300 tries nodig hadden :(. En natuurlijk maak ik een fout tijdens de kill :'(.Nu kunnen we ons focusen op Archimonde Mythic! Zal mij benieuwen.

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • Bartske
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 13:56

Bartske

Valar Morghulis

Je moet ook niet raiden voor de gear, maar voor de progress en gear zien als een middel om meer progress te kunnen boeken. Het gevoel dat je een boss voor het eerst na een aantal keer wipen neerlegt geeft gewoon een goed gevoel en gear scoren moet je meer zien als kers op de taart dan.

en tot september 2016 is nog ruim 9 maanden, dus je gear is in die tijd echt wel wat waard nog en het geeft je makkelijker toegang tot de betere pugs.

[Voor 21% gewijzigd door Bartske op 05-12-2015 12:06]

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
Velandu schreef op maandag 07 december 2015 @ 13:01:
Zijn de quests van Alliance trouwens hetzelfde als die van de Horde in WoD? Uitgezonderd van Frostfire en Shadowmoon dan. Dan kan het levelen wel weer snel gaan namelijk. :D
Alles is daarna grotendeels hetzelfde dus lekker full speed levelen ;)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen

psych schreef op dinsdag 08 december 2015 @ 09:48:
[...]
Voor de warrior community is er zoals bij iedere change weer veel QQ te horen
Tja, maar ze zijn in WoD dan ook gewoon in een bad state. DPS wise doen we het prima, maar RNG m.b.t. Enrage maakt het gewoon erg boring en vooral frustrerend voor Fury. En Arms is zo dodelijk saai dat het als anti-conceptie gebruikt kan worden, gewoon zaaddodend.

Gelukkig hebben ze zeker voor wat betreft Fury goed geluisterd, want de talents en gameplay voor Legion ziet er stukken vloeiender, frisser en vooral leuker uit. En de nieuwe animations maken het allemaal heel wat zoeter.
psych schreef op dinsdag 08 december 2015 @ 09:48:
[...]
en ik vind het wel jammer dat er geen axe tussen de artifacts zit.
Axe voor Arms had prima geweest, Broxigar's axe, maar het is gewoon bizar waarom Fury niet de wapens van Varian krijgt. Paladin krijgt wel Ashbringer van Tirion, maar die van Varian blijven dan ongebruikt op de Broken Isles liggen.

Zowel Arms als Fury artifacts zijn gewoon matig. Niet alleen kwa looks, maar ook kwa lore.

[Voor 3% gewijzigd door JeroenNietDoen op 08-12-2015 11:48]

"Oooh Jeroen!"


 • mrsar
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 15:21

mrsar

waar een sar is,is een wodka

ja heroic 10 man moet lukken daarmee

steam: mr_sar1 / Battle.net : mrsar#2189 / xbox : mrsar1


 • Noiz
 • Registratie: september 2004
 • Nu online
Gisteren mythic Archimonde voor de 1e keer gekillt. Toch wel weer een episch gevoel, maar dat heb ik eigenlijk altijd wel bij de endboss van een expansion. Bij andere bosses toch wat meer het gevoel van 'zo, op naar de volgende'. Daarbij ook nog onze grootste concurrent op de server (beide 2d/w raiding guild) met een paar uur weten te verslaan, wat de kill nog iets mooier maakt :) Die concurrentie is er al lange tijd maar deze tier nog iets meer nadat ze in het begin meerdere dagen per week waren het raiden, alleen om ons voor te blijven :P

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • Replika90
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 14:08
Defias Brotherhood is volgens mij één van de weinige realms met een 50/50 balans. Iets meer Alliance dan Horde momenteel.

https://realmpop.com/eu-defias-brotherhood.html

Als je Horde speelt mag je vast en zeker de Gathering of Tweakers guild joinen. Ook leuk!

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
Thorval schreef op donderdag 24 december 2015 @ 07:51:
[...]

Mmmm dat is wel gunstig, zit met mijn chars op Steamwheedle cartel, ook op zich een goede balans, maar is een normale rp server. Heb nu net een nieuwe rogue aangemaakt en in het Gathering of Tweakers Guild gezet en zit er toch aan te denken om ook een van mijn lvl 100 chars te transferen naar Defias Brotherhood, zodat ik daar ook mee kan gaan raiden met de guild :)
Ik heb mijn Defias Brotherhood char juist de andere kant op gegooid (naar The Sha'Glade Cartel;)) maar dat komt omdat het pvp gedeelte niets voor mij is. De Tweakers guild is verder gewoon 1 van de beste en leukste guilds om bij te zijn.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Danny Canero
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 29-11-2021
Fijn en leuk om te horen dat de Tweakers guild als leuke guild wordt beschouwd, dat hoor je namelijk ook niet vaak!

Verder is de balance op Defias Brotherhood inderdaad erg goed. 49 / 51 volgens mij ( Horde / Alliance ). Van PvP is er wel sprake, maar niet erg veel. Het is een RP server, maar geen hardcore RP server en dat scheelt wel.

Mocht je eens een kijkje willen nemen maak een altje en join de guild, dan krijg je binnen de korste keren de sfeer in de guild mee.

Helaas raiden we momenteel niet i.v.m. de feestdagen, maar in Januari gaan we het weer proberen!

B.NET: dannycanero#2948 | Main WoW: Tanodal @ Defias Brotherhood | GM GoT-WoW@Defias Brotherhood


 • Slomy
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 14:50
Vandaag eindelijk, na jaren, de mainhand warglaive mogen looten. Nu is de set compleet en ziet het weer wat beter uit dan de offhand glaive en thunderfurry.

 • Ricmaniac
 • Registratie: juli 2008
 • Laatst online: 15:29

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Yeeeeeeeesssss!!!

Eindelijk Ashes of Alar!

Totaal heb ik rond de 90 runs moeten doen over de laatste jaren heen voor ik hem had. holy shit wat ben k blij dat ik hem eindelijk heb XD

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH

weszz schreef op maandag 18 januari 2016 @ 15:06:
[...]


Hmm, blijft natuurlijk ook erg lastig iets voorkeur geven als er zoveel verschillende mogelijkheden zijn.

Nog tips met een warrior build? Welke is b.v. erg fijn voor raids
Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Fury. Fury vind ik gewoon heel erg fijn spelen. Heb het altijd met twee 2-handers gedaan. Begin van deze expansion geswitched naar twee 1-handers. Voelde leuk in het begin, maar toch minder harde spikedamage. Dus nu weer keurig twee huge weapons in m'n klauwtjes. :) Ik vind het echt leuk om te spelen, en volgens mij wordt het in Legion nog vele malen leuker. (daar heb ik me alleen nog lang niet in verdiept). Andere mensen vinden Arms weer heel leuk, maar dan vooral voor PvP. :)

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID

temp00 schreef op maandag 18 januari 2016 @ 18:49:
Een tijdje geleden een hoop posters hier die die character planner rarest mounts van zichzelf posten. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat de favoriete mounts van de mensen zijn hier? Die van mij:
1>Ashas of Al'ar
2>Sapphire panter
3>Tan riding camel (lekker clumsy met een dikke boomkin er bovenop 8) ). Die kip vind ik ook wel erg gaaf maar die is vaak zo prijzig (als je 'm al kan kopen) dat ik 'm waarschijnlijk nooit ga krijgen.
1. Big Love Rocket
2. Time-Lost Proto Drake
3. Grove Warden

:)

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID


 • Bartske
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 13:56

Bartske

Valar Morghulis

dauwie schreef op woensdag 10 februari 2016 @ 10:39:
Hallo iedereen,

Na lange tijd toch eens besloten om eens te starten met wow. Hebben jullie enkele tips of kan ik ergens een goeie beginners gids vinden?
Leuk dat je wilt beginnen! Wow is een spel met zeer veel spelers die al jaren spelen maar voor beginners is de game de laatste tijd ook erg toegankelijk gemaakt!

Tip: ga nog niks kopen maar maak eerst een gratis account aan, dan kun je tot lvl 20 gratis spelen en het dan evt kopen als je het leuk vind. Wel een sidenote: de game tot lvl 20 is maar een piepklein deel van wat je allemaal kunt doen, de meeste spelers spelen het om de end game content.

Youtube staat stampvol met guides en ik kan die van thelazypeon altijd wel aanraden hij vertelt het wel duidelijk:Mocht je in de tweakers guild willen moet je een character op defias brotherhood en dan de horde side aanmaken dan kan je die guild joinen. Je kan me ook altijd toevoegen op bnet als je nog vragen hebt Bartske#1483

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • Ebayzo
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 15:35

Ebayzo

Gekke eend

Wel leuk dat sommige tanks nog proberen rustig mobs te pullen e.d. Moet zeggen dat mijn barrage toch altijd wel even door een kamer gaat..

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 25-01 13:22
marijnvtg schreef op maandag 15 februari 2016 @ 14:23:
[...]


Welke dungeons geven meeste kans? maakt dat nog uit? Draenor of juist oude?
Je kan maar 1 "dungeon" doen en daarvoor moet je lfg gebruiken. Krijg je 1 boss, versla die en je krijgt per character per dag een kistje met wat loot in. Daarin kan die rocket zitten.

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 25-01 13:22
Ebayzo schreef op donderdag 18 februari 2016 @ 12:43:
[...]
Dat is ook thank god de reden waarom ze weg zijn. Hele bars vol waarvan je 50% niet of nauwelijks gebruikte. Voegde weinig toe!

En de talent build is ook veel beter. Er was, bij normale speelwijze, gewoon maar één nuttige build. Waarom dan onnodig complex maken. Ook nu heb je weleens een switch hier en daar voor sommige situaties, maar over het algemeen is er gewoon één build welke nuttig is.

Enige wat ik nu weleens "mis" is het krijgen van extra abilities tijdens het levellen. Ok, in de tijd dat je per abilitie zelfs levels had was het wat chaotisch, maar nu krijg je soms 20 levels niets nieuws. Maar om terug te komen op punt 1, uiteindelijk is het wel handiger.
Volledig mee eens, liever goeie abilities waar je iets mee bent dan er 20 op ja bar die niets toevoegen. Ook talents vind ik nu juist nuttig. Je liet vroeger gewoon je talents altijd hetzelfde of je moest een andere spec spelen. Nu kan je switchen en nuttige dingen nemen afhankelijk van boss of zelfs world situation.

Wat ik wel eventueel terug zou afvoeren zijn al de "gear inhaal" mogelijkheden. Vroeger moest je gewoon eerst door de dungeons lopen, en dan alle raid tiers doorlopen tot je goeie gear had. Akkoord er waren minder mensen die de expansion end raids deden maar met de huidige systemen sla je gewoon te makkelijk raids over. En laat LFR ook maar vallen als het aan mij ligt, of geeft het blue gear = heroic dungeons. Attunement quests vond ik persoonlijk ook geen slecht idee.

 • icemotion
 • Registratie: april 2015
 • Laatst online: 28-10-2021
marijnvtg schreef op donderdag 18 februari 2016 @ 16:53:
[...]


O jee, ik zag de bui al hangen voor die achieve, moet je m ook echt helemaal terug brengen?? Hoopte alleen capturen en dan ging dat met mn rogue wel lukken dacht ik zo..

Dan toch maar levellen of mn boost inzetten
Je moet 4 dingen doen in het bijzijn van je orphan;

Return a flag in Warsong gulch:
Vanuit Horde perspectief, als iemand van de Alliance de Horde flag heeft gepakt en je maakt m dood dan laat hij de vlag vallen en moet je er op klikken om hem te 'returnen' (je hoeft er dan dus zelf niet mee aan de haal, alleen de eerste zijn die erop klikt.. lastiger dan het klinkt)

Capture a flag in Eye of the storm:
Hierbij moet je dus wel de flag in het midden van de BG oppakken en terugbrengen naar 1 van de vier torens. De toren moet wel in control zijn van jouw team. De fout die velen maken is om bij de start vol op die vlag te duiken om m vervolgens nergens naartoe te kunnen brengen omdat niemand een toren heeft geclaimed. Dus help eerst met het claimen van torens en ga dan pas voor de vlag.

Assault a tower in Alterac valley
De grote race; je moet de vlag in 1 van de 4 torens pakken. Je hebt 4 kansen, 2 ongeveer halverwege de map, 2 torens in de enemy base. DKs en Paladins hebben hier een voordeel vanwege hun snellere mount-speed. Het is gewoon rennen en hopen dat je ergens als eerste bent om de vlag te pakken.

Assault a flag in Arathi Basin
Verreweg de makkelijkste van de 4. Claim een van de 5 bases gedurende de BG. Ik heb deze zelf gedaan door in stealth naar de overkant te lopen en te wachten tot alle vijanden weg waren bij die vlag en m daarna gewoon zelf gepakt terwijl iedereen om de andere bases aan het vechten was.

De beste tip die ik je kan geven hiervoor is om dit als het even kan 's ochtends te doen. Dan zijn er meer mensen in de BG voor het PvP en minder voor de School of Hard knocks. Doe vervolgens eerst je best om te helpen met de BG winnen. Met name Warsong Gulch en Eye of the storm, capture vlaggen als je kan, claim torens in Eye.. dan zijn de overige mensen vaak wel bereid om jou te helpen met je achievement.

Ik heb het destijds in mijn eerste Childrens week gedaan. Vrienden van mij zijn onderhand 5 jaar verder en hebben die achieve nog steeds niet.

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Rhain
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 13:54
32 hier, speel vanaf m'n 6e? NES / gameboy -> SNES -> N64 -> Gamecube -> PS2 -> PS3 en parallel vanaf m'n 14e op de PC.

Heb m'n NES afgestoft voor m'n dochter van 5 1/2 en ze vind het prachtig. Daarnaast andere platform games zoals Ori and the blind forest op PC. Maaaarrr alleen met slecht weer en in 't weekend ;)

M'n ouders en met name m'n vader heeft zo vaak gezegd:"zit je weer spelletjes te doen, ga toch wat nuttigs doen".. Maar sinds hij een iPad heeft.. Oh en vorige week moest ik de NES voor hem aansluiten, 3 uur straight zitten gamen... Dus.. moraal van het verhaal, gamen zit in het bloed denk ik.

WoW sinds 2005 (Vanilla), met een paar kleine tussen pauzes, maar t blijft me boeien. Deze recente cartoon sluit er wel mooi op aan denk ik zo :9

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Maduth
 • Registratie: juni 2007
 • Laatst online: 24-01 21:41

Maduth

Probeersel

Deze recente cartoon sluit er wel mooi op aan denk ik zo :9
+1 :+

Acties:
 • +1Henk 'm!
marijnvtg schreef op woensdag 02 maart 2016 @ 12:35:
[...]


En toen was er nog geen Google Translate denk ik zo..
Hahaha nee true. Als ik terugdenk, zal het niet de echte Koreaanse Beta zijn geweest. Wat me echter nog wel voor de geest staat, is dat er een Koreaanse (Chinese? Japanse?) site was die een hele reeks beta keys had staan... En het was een kwestie van trial en error om er achter te komen of de key al gebruikt was of niet... Op die manier ben ik er in ieder geval aan gekomen en kon ik de beta spelen. Man man man, meteen "hooked"...
Thorval schreef op woensdag 02 maart 2016 @ 12:44:
[...]


Kan natuurlijk ook zijn dat je wel ouderen tegenkomt, die zich dan gedragen als jonkies ;-)
Dat... zou natuurlijk ook nog eens kunnen...!

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 15:28
Ik heb maar 2 level 100 karakters, maar de 2e had ik in 3 uur of zo van 90 naar 100 denk ik. Je hebt wat heirlooms en die potions. Als je die speciale events voorbereid en dan met zo'n potion de laatste mob doet krijg je in korte tijd enorme hoeveelheden experience. Wat ook kan is alle treasures afgaan op je flying mount met zo'n potion, gaat ook heel hard. Als je het wat spreidt met rested zijn is het helemaal feest.

Acties:
 • +2Henk 'm!
Kaap schreef op dinsdag 08 maart 2016 @ 09:52:
Als je het vervelend vind, bezoek je die website toch gewoon niet? Er zijn genoeg mensen die Legion nieuws wel boeiend vinden. Ik denk eerder dat er niemand geïnteresseerd is naar de avonturen van marijnvtg in Azeroth, maar het staat je natuurlijk vrij om zelf een website te maken.
Volgens mij staat er nergens in het bericht van marijnvtg dat hij het vervelend vindt, dus ik vind dat je reply niet echt ter zake doende is en meer een aanval. Wat marijnvtg schrijft is enkel een constatering, zoals ik het lees. En ik geef hem daar gelijk in. Het lijkt er inderdaad op dat ook die websites op dit moment enigszins moeite hebben met het interessant houden van hun frontpages...

[Voor 3% gewijzigd door RustStorm op 08-03-2016 10:31]

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Rhain
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 13:54
Kaap schreef op dinsdag 08 maart 2016 @ 09:52:
Als je het vervelend vind, bezoek je die website toch gewoon niet? Er zijn genoeg mensen die Legion nieuws wel boeiend vinden.
Het zit in m'n dagelijkse routine van website bezoek en vind Legion nieuws juist interessant.

Het is meer inhakend op dat wij als speler het een jaar met dezelfde content moeten stellen en dat dit ook z'n weerga heeft op nieuws of blog sites.

[Voor 42% gewijzigd door Rhain op 08-03-2016 14:44]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Noiz
 • Registratie: september 2004
 • Nu online
beebie121 schreef op vrijdag 08 april 2016 @ 10:37:
[...]
Elke class had een specifieke rol, en dat vond ik echt tof.

hunter: misdirection
Het is dan alleen jammer dat Misdirection pas geïntroduceerd is in TBC ;)

 • ArchitectOfDoom
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 24-01 09:01
Noiz schreef op woensdag 13 april 2016 @ 11:59:
[...]

Is dit niet ook gewoon inherent aan de hedendaagse samenleving? Ik bedoel, deze ontwikkeling zie je ook in het dagelijkse leven en niet alleen in WoW. Een server neerzetten uit de tijd van 10 jaar geleden zorgt er niet automatisch voor dat dat probleem is opgelost. Zeker, je zal wat meer mensen tegenkomen, maar als die net zo egoïstisch zijn als ze op de huidige servers zijn schiet het natuurlijk niet op.
En dan ligt het natuurlijk ook nog altijd aan de persoon zelf. Als je er zelf geen moeite voor doet, moet je dat ook niet van anderen verwachten. Ik groet tegenwoordig nog steeds mensen in dungeons en vaak krijg ik ook gewoon antwoord. Als mensen niet antwoorden, prima, dan vlieg ik wel door zo'n dungeon heen. Maar dat gebeurde in Vanilla ook al ;)
Is het niet meer een samenspel van gameplay en spelers?

In Vanilla waren er ook 'klootzakjes' op de servers, maar bij slecht gedrag werd je snel genoeg geignored. Je kon je naam nog niet zomaar veranderen en GM's waren daar bij mijn weten ook niet behulpzaam is. Je had een reputatie. Dat dwong toch een bepaald soort gedrag. Ook waren we allemaal nieuw en moest je ook wel sociaal zijn om wat te bereiken. In dezelfde tijd was Counterstrike ook vol met ronduit verschrikkelijke figuren (en ook aardige mensen uiteraard ;) ). Ander spel, andere mores; maar wel in hetzelfde tijdsvak. In elke context gedraag je je anders; ik neem dat voetbalhooligans thuis niet met stoelen gooien.

Vanilla was een mooie tijd. Ik zou er zelf niet meer naar terug willen (geen tijd meer - was toen 16/17 en had tijd te over :o ) - al was het maar om de herinnering niet te verpesten.

[Voor 5% gewijzigd door ArchitectOfDoom op 13-04-2016 16:10]


 • Rhain
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 13:54
Aerevan schreef op woensdag 13 april 2016 @ 16:09:
[...]
Vanilla was een mooie tijd. Ik zou er zelf niet meer naar terug willen (geen tijd meer - was toen 16/17 en had tijd te over :o ) - al was het maar om de herinnering niet te verpesten.
Een dikke +1! Zou het zelf nog wel eens willen proberen, maar de kans zal groot zijn dat het maar voor even leuk is.. WoW is enorm geëvolueerd met goede en slechte punten, maar voor mij kan er nog steeds geen (rpg) game tegen op, want ik blijf altijd vergelijken met dat ene spel... WoW.

[Voor 16% gewijzigd door Rhain op 14-04-2016 09:26]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 25-01 13:22
Release date bekend: 30 Augustus!!!

http://blizzard.gamespres...RLD-OF-WARCRAFT-AUGUST-30

[Voor 56% gewijzigd door Grompie op 18-04-2016 19:19]


 • Noiz
 • Registratie: september 2004
 • Nu online
Ricmaniac schreef op donderdag 28 april 2016 @ 09:30:
[...]
Raiden was soms stressvol om 40 man gecoördineerd te krijgen maar het was wel 1 van de betere ervaringen die ik had.

...dit heb je nu nooit meer in een complete stille LFR
Ricmaniac schreef op donderdag 28 april 2016 @ 09:40:
[...]
ik weet in ieder geval dat ik in WoD geen zin heb end game te doen.

...na wat LFR
Ik hoop dat je met end-game geen LFR bedoelt. Tenminste niet als je gaat vergelijken met Vanilla 40-man raids. LFR is in het leven geroepen zodat de meer casual spelers ook de raid content kunnen meemaken. Diezelfde mensen zouden in Vanilla geen raid instance van binnen zien.

En zoals Kapoen aangeeft speelt er veel meer mee dat Vanilla een aparte ervaring was. WoW was voor mij ook de 1e MMO en ik heb zeker goede herinneringen aan die tijd. Met de kennis van nu is voor mij de keuze zeer makkelijk in ieder geval. Ik haal niet de uitdaging/voldoening uit langzaam levelen maar uit uitdagende raidcontent. Vanilla raidcontent stelt niks voor in vergelijking met de huidige mythic content (mythic ja, want dat is de end-game van tegenwoordig PvE-wise ;) ). Het levelen is voor mij meer bijzaak geworden, maar ik kan er nog steeds van genieten de 1e keer.
Daarnaast duurde het levelen in Vanilla ook lang omdat het de 1e MMO ervaring was voor velen (althans, dat denk ik) en er gewoonweg weinig informatie/hulpmiddelen beschikbaar waren (Thottbot was de enige site met informatie en ook niet altijd correct/compleet). In die tijd gebruikte ik geen add-ons en quests waren vaak onduidelijk (niet duidelijk waar je heen moest of wat je moest killen) of onlogisch in volgorde (kwam vaak voor dat je paar keer achter elkaar het halve continent over moest) wat natuurlijk voor een hele andere ervaring zorgt. Tegenwoordig zijn quests beter in elkaar gezet en in een meer logische volgorde en als je wilt zijn er zelfs add-ons die het allemaal nog makkelijk maken en je helemaal niet meer laten nadenken :P

Wat ik wel een slechte ontwikkeling vind is het feit dat epics geen/weinig waarde meer hebben en ze je nu dus moeten platgooien met legendaries. Het gevoel dat ik had toen ik in Vanilla Thunderfury eindelijk had op mijn rogue was een speciaal gevoel. De tijd, moeite en beetje geluk dat je nodig had maakte het ook echt een legendary. Met Shadowmourne had ik ook nog steeds dat gevoel, maar het gevoel van het krijgen van een legendary is sinds de MoP cloak volledig om zeep geholpen helaas.
Epics waren in die tijd ook nog gewoon epic. De mensen die ze hadden wist je gewoon van dat ze ontzettend veel tijd en moeite ervoor hadden gedaan. De whispers die ik kreeg als ik in Ironforge op mijn dwarf rogue stond met tier 3 aan en Thunderfury en Iblis equipped gaven je wel een gevoel van trots. Als ik nu in mijn mythic gear ergens random sta is er geen haan die er om kraait, maar transmog helpt daar natuurlijk ook in.

Maar als ik nu aan het einde van de dag moet kiezen, kies ik toch voor de uitdaging van de huidige endgame (oftewel mythic raiding) en kijk ik met een prettig gevoel terug op vroeger en wil ik die herinnering ook in die hoedanigheid laten en niet verpesten :)
Stormwind Park wordt geupdate in Legion. Eindelijk! :D

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Remmetje
 • Registratie: mei 2010
 • Laatst online: 26-01 12:27
Ricmaniac schreef op donderdag 28 april 2016 @ 09:30:
[...]

Nou dan heb je imo niet genoeg gelezen :P persoonlijk is mijn main punt waarom ik vanilla terug wil zien is weer echt het questen naar 60 wat lang duurt en jezelf te gearen door actief met mensen te praten en party's te zoeken en guilds. Raiden was soms stressvol om 40 man gecoördineerd te krijgen maar het was wel 1 van de betere ervaringen die ik had. Ook nog is fucking euforisch als je dan je class specific epic item gedropt kreeg. dit heb je nu nooit meer in een complete stille LFR
Wat dacht je van die eerste echt Ragnaros kill. Dat euforische gevoel is bijna niet meer te evenaren. Toch vind ik wel dat men e.e.a. een stuk rooskleuriger neerzet dan dat het daadwerkelijk was. Er moest echt veel gegrind worden zoals in alle standaard MMO's, PvP was wel lachen maar totaal niet in balans en zoveel variatie in raids was er niet (je wilt echt niet weten hoeveel Molten Core ik heb gezien).

Laat staan dat er ook heel veel spells waren ontwikkeld die gewoon niet fun waren. Ik begon mijn MC leven als een Paladin, iedere 4,5 min de hele raid buffen met een blessing omdat de blessings maar 5 minuten handhaafden. Melee dmg waar zelfs een Gnome niet bang van werd en dan maar te zwijgen over het design van de LOLbringer... (Lawbringer = T1). Wat was ik uiteindelijk blij dat ik een mainswap deed naar een Hunter!

Gewoon voor de fun. Een van mijn laatste raids als vanilla Paladin (Remmetje - Hunter was nog niet goed genoeg gegeared :P)

[Voor 6% gewijzigd door Remmetje op 29-04-2016 08:56]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RoricNormannum
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 24-11-2020
marijnvtg schreef op woensdag 04 mei 2016 @ 10:03:
[...]


Leuk om te lezen, zeer herkenbaar! Tsjah wat betreft de ganks.. je zit op een PvP server, dus het is part of the game. Al denken sommigen hier anders over.
ja daarom ben ik ook gestart op een PVP server, het brengt toch net weer iets meer levendigheid mee wat ik altijd wel leuk vind. Ik vind het ook niet erg dat ik geganked word, had ik maar niet moeten starten op een pvp server.

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Rhain
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 13:54
Ren voor je leven (en een jaar werk)

In december 2015 begon ik aan het avontuur 'What a Long, Strange Trip It's Been'. Had zag er uit als een mooie challenge in een periode waarin ik in een WoW dip zat. Vol enthousiasme werden achievements gecomplete voor de 'merrymaker', vloog van hot naar her over heel Azeroth voor de Elder coins, kreeg 50 freaking love rays op me tijdens 'Fool for love'...

Maar voor 1 ding vreesde ik al maanden... Childrens week -> School of hard knocks -> Capture the flag in Eye of the storm. Waarom? Omdat ik aan horde zijde ondervindt dat zo'n 80% van de potjes BG ruim verloren gaan.. Omdat ik meestal een makkelijke prooi ben.. Omdat je niet de enige bent die de flag probeert te capturen.. Omdat je de vlag OOK nog terug moet brengen.. Omdat ik voor m'n gevoel geen char had die de klus zou kunnen klaren.. Omdat veel comments in de community moord en brand schreeuwen om deze achievement te verwijderen and so on..

Kortom, mezelf inlezen, proberen voor te bereiden. Daarbij had ik begin maart zelfs Legion gekocht om een druid te kunnen boosten (travel form + heals). Maar zoals het met iedere boosted character bij mij gaat; ik kan er nooit inkomen, heb er geen gevoel mee. Ik begon zelfs een alliance te levelen, 'join the good side they said', maar horde zit al 10 jaar in het bloed.. M'n moed en zin ebten weg.

Tot gisteren avond.. Toch maar m'n pesky undead rogue afgestoft, m'n eerste char ever, m'n rode draad in de afgelopen 10 jaar. Met een gemiddeld ilvl van 680 en een aantal gare PvP items trok ik ten strijde.

Vrijwel instant belandde ik in Eye of the storm. De game was al onderweg, horde had 2 torens, maar het midden stond vol met alliance.. oh boy.. Al snel konden we het midden overnemen en waren er nog 2 teamgenoten met hun orphans aan hun zijde bij de vlag. Dan maar helpen en netjes op m'n beurt wachten. Teamgenoot bracht de vlag op z'n plek en ik feliciteerde hem, ik kreeg een 'thanks :P' terug. Terug naar t midden.

De strijd tussen alliance en horde was rondom de vlag. teamgenoot 2 plukte de vlag, tevergeefs. Ik zag mijn kans en jawel, beet! Ik zette m'n eerste sprint in richting torens, draaide naar links, maar zag dat de toren in beslag was genomen door alliance, PANIEK! Alliance incoming! hup naar de andere toren, preparation en ik zette m'n 2e sprint in. Een gevalletje 'niet omkijken, en rennen'. De eerst lock/stun was een feit, ik kwam vrij, maar de ene naar de andere stun vloog om m'n oren. Het werd donker voor m'n ogen, de toren en de achievement raakte uit het zicht... Cheat death kwam om de hoek kijken, alsmede mijn teamgenoten, heal op heal volgde, kwam vrij en kon m'n run voortzetten. Bingo! Euforie al om! Het voor mij onmogelijke gebeurde! Wow.

Na een avondje PvP-en had ik ook de deel achieve voor WSG en AB, rest alleen nog AV. The journey voor 'What a Long, Strange Trip It's Been' continues..

Wat kan het spel toch mooi zijn :9

Acties:
 • +1Henk 'm!
Hier tijd voor een nieuwe server/guild. Afgelopen maanden al vaker gesukkeld met mijn (ex)huidige guild. Afgelopen 2 maanden gingen prima. Ik vulde raidspots op als standby, daardoor tot aan 10/13 mythic gekomen. Behoorlijk gegeared, 735 ilvl. Zodoende na paar maanden afwezigheid terug naar het raidteam met instemming van mijn 2 GM's. Echter kregen 3 haantjes uit mijn guild hier lucht van. Zij zijn het type dat als je niet zo goed als hun bent, zullen ze elke kans pakken om je af te zeiken. Ben je beter dan hun, kruipen ze in je kont. Gegeven, alle 3 zijn ze hele goede spelers en ik ben zelf niet een A+ speler. Ik kreeg dus de nodige grappig bedoelde comments naar me toe en zij gingen proberen een vriendje, die dezelfde class speelt als mij, ook naar voren te brengen voor die raidspot. Concurrentie heb ik geen moeite mee, maar de manier waarop dit ging was niet leuk. Vorig weekend na de zoveelste opmerking zei ik tegen mijn GM's dat ik er genoeg van had. Dergelijke gasten hoef ik niet mee te raiden.

Hiermee ga ik ook definitief een einde aan het hoofdstuk Outland maken. Topserver, dat wel, meeste actieve characters van heel EU, rondom de 500K. Echter, van die 500K zijn slechts een stuk of 10.000 enigzins bezig met raiding. De rest is puur PVP.

Ik heb wel wat servers op het oog. Als ik terug wil naar Horde, dan Kazzak of mijn oude server Draenor. Wil ik Alliance blijven, dan wordt het Silvermoon. Het lastige wordt zoeken naar een goede guild. Ik zoek zelf altijd een guild die buitenom raids op teamspeak heel actief zijn, waar dat teamspeak een beetje de backbone van de guild is. Lastig uitfilteren.
matthewk schreef op dinsdag 03 mei 2016 @ 23:23:
My god per ongeluk geresubbed. Wat een fout. Game is zo dood als een pier. Ik hoop dat die vanilla servers er zsm komen...
* Kaap logt in, kijkt om zich heen, mannetje of 300 in Stormshield op een server met 500.000 actieve characters

Niks aan de hand dus. Weer iemand die denkt dat vanilla servers het nieuwe epische gevoel van 2005 kan terugbrengen :+

[Voor 66% gewijzigd door JeroenNietDoen op 04-05-2016 12:27]

"Oooh Jeroen!"


Acties:
 • +1Henk 'm!
Hairy23 schreef op woensdag 04 mei 2016 @ 13:09:
[...]


Ik heb vorige week een keer zitten kijken naar Kungen op Twitch. ik heb me kostelijk vermaakt over hoe hij denkt dat de vanilla servers de oplossing zijn voor de huidige problemen.
Kungen wordt vereerd door WoW spelers vaak, maar die hebben niet door dat het een beetje Youp van het Hek/Teeuwen probleem speelt.

Oud mannetje die teert op vergane glorie en eigenlijk niet eens zo goed was als iedereen zegt. (oh en mediageil, dat zijn ze alle 3)

[Voor 3% gewijzigd door corset op 04-05-2016 13:10]

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."


Acties:
 • +1Henk 'm!
Hairy23 schreef op woensdag 04 mei 2016 @ 13:15:
[...]


haha ja klopt, ik vond het erg amusant over hoe naief hij is dat betreft.
Ach, beetje het niveau van de "Blizzard is de duivel want Nostalrius!". Ben al blij dat die mensen zelf totaal niks met IP recht doen, dat zou dramatisch worden oO

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Noiz
 • Registratie: september 2004
 • Nu online
Een game met nog steeds meerdere miljoenen betalende spelers is inderdaad helemaal de afgrond ingeduwd...

En nee, niet meerdere miljoenen spelers willen terug naar die Vanilla tijd, die zijn gewoon gestopt omdat ze klaar zijn met de game voor welke reden dan ook. Die hebben of geen tijd meer, of zijn uitgekeken op WoW, of willen niet meer betalen terwijl er 'gratis' alternatieven zijn en ga zo maar door. Er zijn veel redenen waarom mensen zijn gestopt en die zijn niet allemaal omdat ze de vernieuwingen in het spel niks vinden.

WoW heeft al jaren last van een drop, dat is niet alleen iets van WoD. Dat er in begin deze expansion veel mensen terugkwamen voor een maand wil niet zeggen dat daardoor deze expansion de grootste drop is.
Het is ook niet meer dan logisch dat de playerbase kleiner wordt met de jaren. Ga eens kijken naar hoeveel mensen nog games spelen van 11-12 jaar geleden. Dat zijn er niet veel. Daarnaast worden mensen ook ouder. Als ik mijn eigen situatie bekijk zat ik nog op school toen ik begon en had ik meer dan genoeg tijd. Tijd die ik tegenwoordig niet meer heb door allerlei zaken, dat zelfde geldt voor vrienden van mij.
De aanwas van nieuwe spelers is natuurlijk ook minder nu, wat ook een logische verklaring kan hebben. In die tijd was WoW de 1e MMORPG die redelijk toegankelijk was (was voor mij de 1e die ik speelde in ieder geval). Tegenwoordig zijn er best veel opties voor nieuwe spelers, waarbij er best goede tussen zitten welke geen maandelijke subscriptie hebben.
Zeker, er zullen ook mensen zijn die de ontwikkelingen zat zijn en daarom gestopt zijn, dat zullen veelal de mensen zijn die op private servers spelen. Maar niet alle miljoenen spelers die ondertussen gestopt zijn.

Garrison is wel inderdaad een dood-doener geweest, maar aan de andere kant had het ook wel iets. Daarom dat ze ook met een middenweg zijn gekomen in de vorm van de class halls, een zone waar je ook andere spelers zal tegenkomen in tegenstelling tot je garrison.
Wat nog wel eens vergeten wordt is de invloed van spelers ten opzichte van de ontwikkelingen van het spel. Veel features zijn geïmplementeerd doordat de player base erom heeft gevraagd.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zertaxka
 • Registratie: september 2008
 • Niet online
Pyr0_ schreef op dinsdag 10 mei 2016 @ 10:36:
Thanks! Nog helemaal niet aan gedacht om pets te kopen/verkopen. Heb voor de pygmy direhorn gekozen. Nu maar hopen dat die beetje rap verkoopt op outland :)
Mocht het verkopen niet lukken stuur me dan even een berichtje. Heb zelf nog geen chars op TN maar probeer op elke grote server wat gold/startkapitaal te krijgen voor pets/mounts.
Kaap schreef op dinsdag 10 mei 2016 @ 12:23:
Pristine servers, die zie ik inderdaad wel komen, en daar ben ik wel voorstander van. Gewoon Legion straks, maar dan zonder xrealm, LFG en LFR. Welcome back server community!
Denk dat de meeste mensen die terug willen naar "vanilla" servers dat eigenlijk missen, het "community" gevoel.
Herken het zelf ook. 1e raiding guild was geweldig, helaas op een dode server dus te weinig nieuwe mensen. Daarna 3 nieuwe guilds op 3 andere servers. Of de guilds hadden een redelijke toxic sfeer (clubjes mensen die elkaar het leven zuur maakten etc.) of de server ging langzaam dood en daardoor kreeg je geen nieuwe mensen meer. Laatste raiding guild voelde weer een beetje als "thuis", helaas zorgde Heroic raiden met 22-23 man in Mogu'shan Vaults en het gezeur om 10 man te gaan er voor dat ook die guild uit elkaar viel.
Probleem is gewoon dat iedereen weer terug wil naar die "goede ouwe tijd" en daar nu alles een beetje mee vergelijkt.
Pristine server zullen misschien een beetje helpen om weer terug naar dat gevoel te gaan maar mijn gevoel zegt dat het gewoon niet meer in de buurt zal gaan komen van "toen".
Denk ook dat er een hoop tijd in gaat zitten om zelf weer zo sociaal mee te draaien en om eerlijk te zijn heb ik (en waarschijnlijk een hoop anderen) daar de tijd en de energie niet meer zo voor.

En verder wat Spoek hierboven zegt :)

World of Warships proberen ? Klik hier voor Recruit a Friend Benefits !


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • BdeBird
 • Registratie: december 2013
 • Laatst online: 18-01 10:49
Wordt het niet eens tijd voor een tweakers giveaway? ^^

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Zo gisteren naar MM geweest en de collectie even uitgebreid met Legion:

Geen fancy collectors editions, maar desalniettemin leuk om de doosjes te hebben :)

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • BdeBird
 • Registratie: december 2013
 • Laatst online: 18-01 10:49
Pyr0_ schreef op maandag 16 mei 2016 @ 21:07:
Iemand die mij kan vertellen of het upgraden van je Mage Tower / Spirit Lodge invloed heeft op de hoeveelheid Apexis Crystals die het produceert? Dat is nmlk de enigste reden dat ik dat gebouw heb neergezet, en net 'ff' 500 waystones hebt gefarmed.
Heeft totaal geen invloed, je kan alleen meer work orders plaatsen en bij de derde upgrade kan je een portal openen naar Tanaan.
Dus als je om de zoveel dagen je workorders complete dan hoef je niet perse up te graden.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Anoniem: 93248
 • Registratie: september 2003
 • Niet online
man man man wat is Zul'Drak toch een ********zone om te questen. Ben bezig om mijn Loremaster af te maken maar wat is dat een trage poep om doorheen te komen zeg; je zit daar meer op je flying mount dan wat anders :(
Na Zul'Drak heb ik Northrend af en kan ik verder in Outlands.(ben momenteel vanaf Cata aan het terugwerken) In Outlands moet ik nog drie zones waarvan ik het meeste al grotendeels heb gedaan. Het is wel een leuke manier om de oude gebieden weer eens te bezoeken en herinneringen op te halen :)

[Voor 41% gewijzigd door Anoniem: 93248 op 18-05-2016 10:57]


Acties:
 • +1Henk 'm!
Anoniem: 93248 schreef op woensdag 18 mei 2016 @ 10:54:
man man man wat is Zul'Drak toch een ********zone om te questen. Ben bezig om mijn Loremaster af te maken maar wat is dat een trage poep om doorheen te komen zeg; je zit daar meer op je flying mount dan wat anders :(
Na Zul'Drak heb ik Northrend af en kan ik verder in Outlands.(ben momenteel vanaf Cata aan het terugwerken) In Outlands moet ik nog drie zones waarvan ik het meeste al grotendeels heb gedaan. Het is wel een leuke manier om de oude gebieden weer eens te bezoeken en herinneringen op te halen :)
Haha, het is wel een trage zone, maar het is wel een leuke zone om te doen voor de eerste keer... Althans, dat vond ik in de tijd van WotLK. Daarna heb ik het eigenlijk niet meer gespeeld... :)

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 10:19
5 ratjes oppakken, die gebruiken (1 voor 1) op de basilisk om deze te stunnen en repeat......ik heb er nog nachtmerries van. Dank je wel Zul'Drak! ;)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Ryur
 • Registratie: december 2007
 • Laatst online: 15:04
Wat is een leuke/goede realm voor Horde?
Ik ben al jaren alli, en wil eens voor Legion beginnen met een Horde (mogelijk zelfs mainen).

Het liefst ook met een NL guild!

Oh nvm. Ik ga eens kijken op Ragnaros :)

[Voor 12% gewijzigd door Ryur op 20-05-2016 16:45]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • TomTheManiac
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 09-11-2016
Iusedto schreef op dinsdag 24 mei 2016 @ 12:23:
Is dit legaal ?
Zie niets op de officiele site
Via de officiele WoW Facebook page gekomen. https://www.facebook.com/WorldofWarcraft.eu/ halfuutje geleden gepost. >:)

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Paul Hulsebosch
 • Registratie: januari 2008
 • Laatst online: 25-01 22:47
Blue post:

Heb je bij alle weggeefacties achter het net gevist? Geen nood, morgen - donderdag 26 mei, geven we ruim 300 keys weg voor de bèta van World of Warcraft: Legion. Hou de frontpage van Tweakers in de gaten. De actie gaat om exact 13:37 uur online.

En dat is niet alles. We mogen ook wat tweakers naar Warcraft The Beginning laten kijken, de film waar fans van de serie al zo lang naar uitkijken. We mogen 10 personen afvaardigen naar de kek klinkende voorpremière in de Dolby Cinema zaal van de Vue Bioscoop in Hilversum. Hou ook daarvoor de frontpage in de gaten.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • DidierB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 26-01 21:51

DidierB

Meester in meesterlijk zijn.

Thanks. Jij bent de bomb.!!!

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Paul Hulsebosch
 • Registratie: januari 2008
 • Laatst online: 25-01 22:47
Grompie schreef op donderdag 26 mei 2016 @ 13:43:
Wel een foutje in de private message die ik kreeg :P :

Hierbij de toelichting van Blizzard voor het activeren van de key:

1. Log in to Battle.net account management using your Battle.net account

2. Go to Games & Codes > Add a Game Key.

3. Enter your Warlords of Draenor beta key and proceed to download!
Dat is natuurlijk niet helemaal juist... Copy / Paste; altijd tricky...
De keys zijn wel degelijk voor Legion en niet voor Draenor.
Gelukkig kon ik (dankzij dit soort waarschuwingen) de tekst gedurende de actie nog aanpassen.
De eerste winnaars kregen dus de verkeerde tekst, de latere winnaars kregen gelukkig de goede :/

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • DidierB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 26-01 21:51

DidierB

Meester in meesterlijk zijn.

Msi92 schreef op vrijdag 27 mei 2016 @ 09:37:
[...]

Ahhh Towelliee, ik kijk al jaren naar zijn stream, 1 van de weinige die daadwerkelijk bij WOW blijft :)
Wauw Nederlandse Towelliee fans. Kijk hem ookal een mega lange tijd. Sinds zijn tijd bij TGN en zijn world pvp guild Towelies world order. Hammers up!


Gisteren veel classes uitgeprobeerd. Ben niet echt blij wat ze met prot paladin hebben gedaan. Veel moves verwijderd en de rotatie een stuk veranderd. Ik ga denk ik feral druid mainen in legion want die wel sterk verbeterd.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 25-01 13:22
Msi92 schreef op vrijdag 27 mei 2016 @ 09:46:
[...]

Hammers up! hehehe _/-\o_

Maar idd, als ik Toww moet geloven dan is Paladin heel erg messed up (holy na dacht ik)
Kijk hier ook vaak naar Towelliee, persoonlijk toch de beste wow streamer die er is. Blijft tenminste nuchter kijken op alle zaken. En hij blijft vooral echt spelen :P verbaast me dat hij beta nog niet beu is.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nedje
 • Registratie: september 2006
 • Laatst online: 24-01 16:42
Hoera! Vanochtend van Tweakers bericht had, ik mag met nog iemand op 1 Juni naar de voorpremiere! #helegroteblij

énorm veel zin in!

PSN: Nedjee, XBL Gamertag: NedjeNL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Chris van der G
 • Registratie: september 2012
 • Laatst online: 25-01 11:38

Chris van der G

Tailchakra

DidierB schreef op vrijdag 27 mei 2016 @ 09:41:
[...]


Wauw Nederlandse Towelliee fans. Kijk hem ookal een mega lange tijd. Sinds zijn tijd bij TGN en zijn world pvp guild Towelies world order. Hammers up!


Gisteren veel classes uitgeprobeerd. Ben niet echt blij wat ze met prot paladin hebben gedaan. Veel moves verwijderd en de rotatie een stuk veranderd. Ik ga denk ik feral druid mainen in legion want die wel sterk verbeterd.
Hammers up! Wij hebben pas de EU charter van The Hammer Squad aangemaakt onder toestemming van Towelliee, op Silvermoon! Moeten even in contact komen met de EU mods zodat zij erin komen en dan kunnen we leden gaan pompen :)

EDIT: ricom held van de dag! Legion kan beginnen _/-\o_ _/-\o_ _/-\o_

[Voor 4% gewijzigd door Chris van der G op 27-05-2016 18:03]

Pixel 5 | Fossil Q Explorist HR Gen 4 | Kobo Aura One | Xbox Series S


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • antonvdijk
 • Registratie: januari 2012
 • Laatst online: 13-01 16:04
Ik heb, naast de key van tweakers.net, nu ook een key gehad van mmo-c. Kan ik iemand verblijden met deze beta key?

Edit: code vergeven

[Voor 9% gewijzigd door antonvdijk op 02-06-2016 08:07]


Acties:
 • +1Henk 'm!
Msi92 schreef op donderdag 02 juni 2016 @ 10:51:
Nou gister was het eindelijk zo ver, na jaren wachten eindelijk Warcraft kunnen zien.
Wat een film pfft, geweldig! ik ga hem zeker nogmaals kijken.

Een aanrader!! _/-\o_
Ik zal hem ook zaeker gaan bekijken en natuurlijk (gewoon omdat he tkan) ook op bluray aanschaffen. ;D

Ugnath - Enhancement Shaman - Chamber of Aspects (A) - PM voor Battle.net ID


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Noiz
 • Registratie: september 2004
 • Nu online
Pannekook schreef op donderdag 02 juni 2016 @ 16:17:
[...]


Het is niet verplicht het in een stad of dergelijke te doen. Je kunt namelijk middels een Tome (soort banquet) alsnog tijdens een dungeon van spec omwisselen.

Source
Punt blijft dat het een achterlijke change is. Ik zie niet in wat het probleem is met de huidige oplossing met tomes waarmee je zodra je buiten combat bent talents kan wijzigen. Gold had ik ook nog wel vrede mee gehad.
Nu ben ik verplicht om wanneer ik solo bezig ben in de wereld ofwel terug te gaan naar een inn of city, danwel een item gebruiken (en wat ik heb begrepen, zelf niet gezien, is dit een aardig prijzig item).
Zeker deze comment vind ik mooi:
Talents are about having meaningful choices and if you could respec nonstop, it would feel like you simply had all abilities available and a lengthy spellbook.
Wat was de visie de afgelopen 4 jaar dan?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Pannekook
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 11:18
Msi92 schreef op donderdag 02 juni 2016 @ 22:45:
Nieuwe beta build yay + een iets betere login screen!

[afbeelding]
Nu krijg ik alleen maar meer zin in legion..vast niemand met een key over :P

Merk overigens veel nieuwe spelers nu de film uit is.

Banzoi -Ravencrest // Bhaltair - Ravencrest // PM voor Battle.net ID


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • luukjuh93
 • Registratie: mei 2015
 • Laatst online: 17-01 09:49
Msi92 schreef op donderdag 02 juni 2016 @ 22:45:
Nieuwe beta build yay + een iets betere login screen + geluid _/-\o_

[afbeelding]
Hou op met me jaloers te maken ;w (geintje, geniet ervan!)

Acties:
 • +1Henk 'm!
Chris van der G schreef op donderdag 02 juni 2016 @ 19:10:
Oh wat een verhaal weer, Legion <3. Voor de mensen die op EU Silvermoon spelen en Towelliee kijken, wij hebben een EU charter van The Hammer Squad opgezet! Is nog vollop in de runnings dus pas 20 guildies, maar Tow himself is in iedergeval al gejoined ;).
Wat is er zo bijzonder aan die Towelliee dat ie een eigen fanbased guild krijgt in EU :?

Maar zal wel aan mij liggen, ik heb die streamer adoratie hype nooit echt begrepen. Bhajeera, Swifty, Towellie, Sco. Gasten die broadcasten hoe ze een videogame spelen en heel popi jopi en gemaakt geïnteresseerd doen naar hun kijkers 7(8)7

"Oooh Jeroen!"


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Ryan_
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 15:07
Begonnen op 7/5/2005 met mijn laatste sessie op 23/11/2014. Vorige week een beta key weten te winnen op Tweakers. Vanavond toch maar weer eens proberen. Gisteren alles al gedownload.

Ben benieuwd :)

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Ketho
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 15:02
In de legion beta, dks die een half miljard aan dmg doen met Corpse Explosion 8)7

[Voor 36% gewijzigd door Ketho op 21-06-2016 03:42]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 25-01 13:22
RustStorm schreef op donderdag 09 juni 2016 @ 07:12:
Zijn er inmiddels al mensen die de Infinite Drake hebben mogen looten? :)
Bestaat die dan echt? Zit aan 300+ pogingen...
Pagina: 1 2 3

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee