Welkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. Inmiddels is de expansion gelanceerd en kunnen we aan de slag met het nieuwe verhaal in deze uitbreiding.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 14,95
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 29,99
Expansion 5: Warlord of Draenor
V.a. € 34,99

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Meer info: Garrison Gameguide

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. InloggenNintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Sinds een tijdje terug heb ik aangekondigd dat ik werk aan een nieuwe versie van de GoT battlenet spelerslijst. Vandaag verder gewerkt aan deze nieuwe site. Als alles verder goed verloopt, kan ie binnenkort de lucht in. Informatie delen gaat dan veel makkelijker in het vervolg.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Hmmm.... TINDR voor followers in je garrison! :)

http://eu.battle.net/wow/...-for-followers-01-04-2015

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Idanue schreef op woensdag 01 april 2015 @ 12:11:
[...]

Welke datum is het vandaag? :P
I know... :+

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Lengie schreef op dinsdag 07 april 2015 @ 16:05:
Ik gebruik zelf Bartender al, heb een aangepaste versie van Kaitui (http://www.wowinterface.com/downloads/info23439-KaitUI.html)

Maar gebruikte (uit gemakzucht) ABS om zelf niet steeds al mijn spells te hoeven te herplaatsen als ik van spec verander via respeccen.
Als er geen andere addon is - zal ik wel screenshots maken hoe ik al mijn buttons heb in 1 van de 3 specs :P
Waarom andere addons erbij gebruiken als je ook profiles kunt instellen. Voor verschillende specs zijn ze o.a. voor bedoeld namelijk. ;)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

De Shipyard uitbreiding van de garrison klinkt wel interessant. Vooral omdat je die ook nodig hebt om Tanaan Jungle te betreden.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Als je kans wilt maken op een Corrupted Hippogryph mount, dan even onderstaand site aanklikken en aanmelden bij Steelseries. Die geven er namelijk een aantal weg. :)

http://steelseries.com/pi...e&utm_campaign=pimpmyride

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Maak een macro die pet abilities uit- en aan kan zetten. Dan kun je alle skills uitzetten behalve Freeze.
Zet dan je elemental op standaard aggressive stand ipv passive ofzo. Kan je eventueel ook een macro van maken om dat makkelijk te kunnen switchen.

Bovenstaande moet volgens mij wel mogelijk zijn.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Er is een nieuwe addon uitgekomen naar aanleiding van de tokens. Deze addon, genaamd Tokenize, vertaald de waarde van items naar de waarde in echt geld door te kijken naar wat token prijzen zijn op je realm.

IMHO een zeer slecht idee deze addon. Als dit gaat escaleren dan heeft WoW over een tijdje geen AH meer in het spel.

Wat vinden jullie hiervan?

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik de laatste maanden nauwelijks meer in dit topic te vinden was. Ik heb er dan ook best een tijd over nagedacht, maar heb besloten mijn subscription te cancelen. Ik heb eigenlijk nauwelijks meer gespeeld afgelopen maanden. Om een of andere reden ben ik wel uitgekeken op deze expansion, en misschien voor het moment ook wel het spel zelf. Is niet heel vreemd, denk ik, na meer dan 9 jaar ofzo.

Ik blijf nog wel in World of Warcraft geïnteresseerd dus blijf ook de topicstart nog bijhouden daar waar nodig.

[Voor 5% gewijzigd door Zeror op 02-07-2015 23:44]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

junglebeast schreef op maandag 27 juli 2015 @ 15:52:
Ah heerlijk om al die expansion threads te lezen op mmo-champ. Nu is er een trademark - Council of Glades - "gevonden". :)

Ik wacht wel tot Gamescon en kijken of ze iets naar buiten gooien.
Ik verwacht niet dat ze een WoW expansion op Gamescom aankondigen. Daar zullen mee wachten tot Blizzcon. Verwacht eerder meer over Overwatch, nieuwe expansion van Hearthstone, meer over Heroes of the Storm en eventueel een expansion voor Diablo 3 ofzo.

Maar een nieuwe expansion zou wel leuk zijn. Momenteel speel ik even niet, maar een nieuwe expansion ga ik zeker proberen.

[Voor 10% gewijzigd door Zeror op 28-07-2015 09:48]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kaap schreef op dinsdag 28 juli 2015 @ 10:08:
Er zal toch echt een expansion volgend jaar moeten komen. Een dik jaar teren op 6.2 zal ze niet in dank afgenomen worden. Dat heeft ze in MoP al heel veel klanten gekost.
Ja, dat sowieso. Maar de aankondiging komt op Blizzcon. Aankondigingen van dit kaliber maken Blizzcon namelijk. Dat gaan ze echt niet weggooien door een aankondiging op Gamescom te doen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Dennism schreef op dinsdag 28 juli 2015 @ 11:57:
[...]


blizzcon is imho wel veel te laat, tenzij iets uit de hoge goed trekken waardoor ze maar een beta van 2-3 maand nodig hebben ipv de +-6 maand die ze normaal nemen voor de beta. Want tijdens het feestdagen seizoen zal er ook niet al te veel gebeuren waardoor je dan zomaar tegen een release in juni aan het kijken bent, wat ivm het vakantie seizoen ook niet echt een ideale launch periode is.

Nu verwacht ik ook niet direct een aankondiging tijdens gamescom, echter zou het in dit geval wel een stuk beter in de tijdsplanning passen, beperkte aankondiging op gamescom, beta in september bijv. en dan bij Blizzcon al veel te vertellen hebben over waar je staat en de nieuwe zaken echt uitdiepen in de panels, plaats van zoals bij WoD een boel dingen aan te kondigen die later vanwege <insert reden> de game niet gehaald hebben zoals de capital cities, farahlon e.d.
Ik verwacht gewoon een aankondiging op Blizzcon. Beta in maart/april 2016 en release in augustus/september 2016 ofzo.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kaap schreef op dinsdag 28 juli 2015 @ 12:01:
[...]

Leuk vooruitzicht om nog 1 jaar op 6.2 te moeten teren :-(
Doet blizzard elke keer met de laatste patch. Die hebben iedere keer ongeveer een jaar (of langer) geduurd.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Dennism schreef op dinsdag 28 juli 2015 @ 13:39:
[...]


Probleem is dat ze ook iedere keer aangeven sneller te willen zijn en geen content droogte van een jaar te willen hebben, toch lukt het ze nooit om dat te bewerkstelligen :( Vandaar dat veel spelers er bang voor zijn dat het ze nu weer niet gaan lukken.
Precies gewoon van uitgaan dat het zeker nog een jaar duurt. Mocht het niet zo zijn, dan valt het alleen maar mee ipv dat het tegenvalt. :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ik verwacht een trailer die minimaal de sfeer laat zien met de naam. Daar wordt dan zondag uitgebreider over gepraat. :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Demon Hunter is een Hero class, hè! Dus je begint mogelijk bij level 55 of anders ipv level 1.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

pascal073 schreef op vrijdag 07 augustus 2015 @ 14:07:
Vraagje,

Als je een demon hunter kiest is die dan gelijk al lvl 100?
Demon Hunters
 • Demon Hunter starting level has not been set, but a starting level between 95-100 is currently being debated (as it is a Hero Class). It's "hard to imagine a Demon Hunter running around Elwynn Forest."
Zal wel level 95 worden uiteindelijk, vermoed ik zo.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Cool. Tweakers wordt genoemd op de frontpage van MMO-Champion.

http://www.mmo-champion.c...ovie-Prop-Contest-DLC-500

Wie heeft die doorgegeven? :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

RustStorm schreef op woensdag 19 augustus 2015 @ 21:08:
Alsof ik het aanvoelde vanochtend... :)

Blizzcon Virtual Ticket te koop! :) of mag dit niet op het forum...?

Overigens, ziet er naar uit dat patch 6.2.2. op 2 september gaat komen. Zal nog even bevestiging zoeken... Source
Het nieuwe Blizzcon topic ook maar vast geopend:

Blizzcon 2015

:)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Zag net deze voorbij komen op Facebook :D

Awesome!

http://gear.blizzard.com/index.php/default/pepe-plush.html

[Voor 3% gewijzigd door Zeror op 13-10-2015 20:32]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kapoen schreef op vrijdag 30 oktober 2015 @ 15:58:
Iemand een idee of we dit jaar ook weer Molten Bore voorgeschoteld krijgen tijdens het WoW verjaardagsevent? Enerzijds zou ik graag de Hatespark pet eindelijk te pakken krijgen, anderzijds was de hele ervaring verleden jaar niet zo prettig.
Ik had Hatespark binnengeharkt toen, maar had die verkocht op het AH :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Zo mijn lijstje dan ook maar :)

Rarest Mounts

Spectral Gryphon
Warforged Nightmare
Ultramarine Qiraji Battle Tank
Swift Zhevra
Swift Windsteed
Iron Skyreaver
Stormpike Battle Charger
Armored Bloodwing
Argent Warhorse
Obsidian Nightwing

Rarest Battle Pets

Grunty
Deathy
Eye of the Legion
Wind Rider Cub
Murkablo
Frosty
Mystical Spring Bouquet
Grommloc
Murkalot
Lil' Deathwing

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Broken Isles gaat scalable level zones hebben. Je kan de levelup zones in elke volgorde spelen die je wilt. Next-level worldscaling dus.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Carthrax schreef op zaterdag 07 november 2015 @ 22:59:
Eindelijk Diablo 3 style transmogrification! En tabards in de transmog dus er komt veel ruimte vrij in de tassen/bank/void storage.
Ja echt super gaaf wat ze ermee hebben gedaan.

Je hebt dus de Wardrobe als nieuwe transmog feature.
 • Alle items wat je bezit wordt hier automatisch aan toegevoegd, inclusief:
 • Alle items ooit gehaald met quests
 • Ook de items waar je niet voor gekozen hebt bij quest rewards
 • [/li]
 • Het is account wide, maar nog steeds spec/class afhankelijk
 • Transmog outfits ook mogelijk
 • Elke spec zijn eigen look (veranderd mee wanneer je van spec wisselt)
 • Verbergen van items, zoals head, cloak en nieuw: shoulders, gebeurd vanuit je transmog/wardrobe
 • Drie nieuwe transmog slots: Weapon enchants, Shirts en Tabards

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

stime schreef op vrijdag 13 november 2015 @ 19:57:
Nou hopen op Undead Paladins, Draenei Warlocks en Tauren Rogues :p
Gaat er niet komen. Undead zijn unholy en dus kan Paladin niet. Dreanei zijn juist tegen demons dus kunnen geen Warlock zijn. Tauren Rogues zou kunnen, maar is vooral een awkward combi.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Het wordt hoog tijd dat ik de topicstart maar eens ga bijwerken naar Legion toe. Dit wil deze week ergens gaan doen.

Tevens begin wel weer zin te krijgen om WoW te spelen. Heb er bijna een break van een jaar op zitten, maar ik begin het spel te missen. Heb geen andere game gevonden die WoW kon vervangen. Dus zal spoedig weer in de game zitten. :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Pyr0_ schreef op dinsdag 15 december 2015 @ 14:19:
Ben ik weer met mijn vraag of die Trixxy Volt.

Nu staat er op de wowhead homepage dat de Ore Trader (Trixxy dus) er vandaag zou moeten zijn.

Kijk ik in mijn garrison, is ze gewoon nergens te bekennen.. Wtf :? Mis ik hier iets, moet ik pre-quests hebben gedaan oid? Heb natuurlijk een lvl 3 garrison, en andere traders (herb en leather en fur) ben ik allemaal al tegengekomen...
Misschien is dit waarom:
..
This is one of several NPCs that can randomly spawn in your garrison each day. They will appear in the entryway of your level 3 town hall.
..

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

weszz schreef op dinsdag 15 december 2015 @ 15:18:
[...]


Die jeuk kreeg ik ook na het zien van Legion.

Ik heb bijna een break van 2 jaar? Geloof ik? Ben begonnen aan de panda regio en dat hield ik een maand of 2/3 vol. Dus de expansion erna niet mee gekregen. Wil zelf wachten totdat Legion uit is, alleen duurt dat nog best lang
Mooi moment om de huidige expansion nog ff mee te pakken toch? :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

weszz schreef op dinsdag 15 december 2015 @ 15:56:
[...]


Is de nieuwe expansion ook een goeie? Ondanks dat ik het hele een garrison idee leuk vindt ben ik zelf niet iemand die er veel tijd in zal steken ben ik bang.
Voor de garrison alleen al kun je genoeg tijd insteken. In en rondom de garrison kun je genoeg doen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de questlijnen van de zones zelf, welk ook mooie content is om mee bezig te zijn. Daar heb je wel een paar maanden genoeg aan om mee bezig te zijn.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kaap schreef op donderdag 24 december 2015 @ 17:53:
Dit screenshot heeft een shitstorm losgemaakt onlangs:
[afbeelding]
De map op de achtergrond is van The Broken Isles.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kut. Ik faal keihard in WoW :+. 1 jaar pauze is niet goed voor het onthouden van je spell rotatie. :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Wee Man schreef op donderdag 31 december 2015 @ 18:14:
[...]


Op websites zoals https://wowtoken.info/ wordt de actuele AH prijs van tokens bijgehouden.
Ingame kun je die info ook zien. Ga naar de ingame WoW-shop toe en klik op WoW token. Daar staat ook de actuele Ah prijs. ;)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Kwam nog wat leuks tegen. Iemand op Kickstarter wil een addon maken om user generated quests te creëren.

https://www.kickstarter.c...d-world-of-warcraft-addon

Klinkt wel cool.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Pepsii schreef op woensdag 27 januari 2016 @ 20:35:
[...]


bestel ze meestal via bol.com of de plaatselijk intertoys maar kwa geld zijn ze even duur
De Primera verkoopt de verschillende Blizzard gamecards ook. Scheelt weer een ritje naar de meestal iets verder liggende speelgoedwinkel. :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Interessant dit:Komt uit een survey die Blizzard gehouden heeft. Gevonden door een gebruiker op Reddit.

[Voor 47% gewijzigd door Zeror op 05-02-2016 19:46]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Er komt echt een waanzinnig gaaf boek aan voor elke Warcraft liefhebber. Zeker als je een lore liefhebber bent.

World of Warcraft Chronicle: volume 1
Gaat over de oorsprong van Warcraft en kalimdor enzo. Echt gaaf. :D

link

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Paragon stopt met raiden. Hebben ze onlangs bekend gemaakt.

https://www.paragon.fi/news/end-of-the-road

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ik zie steeds meer mensen afhaken met WoW. Ikzelf ook. De nieuwe expansion moet heel veel goedmaken om deze mensen weer terug te krijgen, maar ik denk dat veel mensen die nu afhaken wel zoiets hebben dat de game zijn beste tijd wel gehad heeft.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Stormwind Park wordt geupdate in Legion. Eindelijk! :D

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

temp00 schreef op vrijdag 29 april 2016 @ 12:33:
[...]

Ik speel voornamelijk horde (hier en daar wel wat alliance toons) maar is dat dat stuk van Stormwind wat (al sinds Cata) kapot is/in de fik staat? Zou wel mooi zijn als ze dat een keer gaan repareren.
Ja dat stuk ja. Die krijgt hoogstwaarschijnlijk een update in Legion.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Het lijkt nog niet het einde te zijn van Nostalrius. Ze mogen op bezoek komen bij Blizzard.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Vanilla/tbc was vooral episch omdat de game veel socialer was. Tools als LFD, LFR met automatisch naar dungeon toe teleporten was er niet. Er waren Mage portals en Warlock summons en andere portals waren er niet. Als je dus ergens naartoe wilde ging je maar reizen of je vroeg het aan een mage. En dat reizen deed je voornamelijk op je groundmount en dus kwam je veel mensen tegen. Het gezeik dat je n00b bent als je net aankwam in de game of ergens voor het eerst bent, was er ook niet. Je kreeg gewoon normaal uitleg hoe iets werkte. De focus op presteren was minder en focus op plezier was meer. Hoe Battlegrounds (met name AV) werkte zag je dat ook wel in terug. AV kon dagen duren voor er een partij had gewonnen.

Dergelijke zaken zijn tegenwoordig allemaal anders. De focus ligt presteren, op het verzamelen van spullen, het steeds maar beter moeten zijn. Het is zelfs zover gegaan dat de moeilijkheidsgraad van de uitdaging minder is geworden zodat er nog meer gepresteerd kan worden. Hierdoor zie dat een hoop spelers niet meer sociaal zijn en toch meer aan hunzelf denken. Battlegrounds moesten opgegeven moment maar een max tijd hebben, want je moet verder. Dat soort dingen zijn toch allemaal ten koste gegaan van het plezier als je het mij vraagt.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • 0Henk 'm!
Mektheb schreef op donderdag 05 mei 2016 @ 19:10:
[...]

Maar vooral gewoon alleen 1 soort PVE geen 3 standen zoals normal myhtic heroic LFG of w/e.
Dat zie ik niet als een nadeel. Het is een goede toevoeging, maar wellicht hadden ze het gewoon bij twee standen moeten houden. Als ik nu kijk zou een flexmode en mythic mode genoeg zijn.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • 0Henk 'm!
Vanavond naar de Warcraft film geweest. Ik vond het erg tof. Ze zijn goed trouw aan het originele verhaal.
Maar niet alles was even goed. Spoiler lezen op eigen risico.
spoiler:
- Waarom hebben ze van Dalaran een floating city gemaakt. Tijdens de First War was Dalaran dat nog niet.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ik wil tegen die tijd ook weer gaan spelen. Mis de game wel ergens. :)

[Voor 3% gewijzigd door Zeror op 24-06-2016 22:10]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ontwikkeling van de Warcraft film heeft hulp gehad van Microsoft's Hololens. Erg toffe video om te zien. :)

[YouTube: https://youtu.be/LqMyidGQPRQ]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ik ga morgen mijn account maar weer eens aanslingeren. Tijd om nog even de invasions mee te pakken en mij voor te bereiden op de nieuwe expansion.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Ohja, mijn UI moet ik ook nog aanpakken. Nog geen tijd gehad om afgelopen week te gaan spelen dus heb nog niet gezien hoe verouderd bij alles is sinds de laatste keer dat ik speelde.

Ben momenteel de TS aan het bijwerken. Die hoop ik ergens deze week af te hebben.

Afgelopen week nog wel even snel de CE van Legion bij bol.com geproorderd. Hopelijk komt ie op tijd binnen :)

[Voor 17% gewijzigd door Zeror op 21-08-2016 15:00]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Die Curse addon tool is wel een heel stuk beter geworden zeg. Scheelt weer :D

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Bisamrat schreef op zondag 21 augustus 2016 @ 21:29:
Nou iedereen kent de exploit nu, twee invasions gehad waar haast niemand meer aanwezig is bij de baas :(
Zie nog best wel gebeuren dat Blizzard dit nog fixed voor de laatste week.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Prx schreef op dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:52:
[...]


Als je de Dalaran bedoelt die boven Kharazan hangt, dan is er een portal in Stormwind Keep. Direct binnen naar links.
Ik had daar overheen gelezen dat er een portal zat en ben dus helemaal naar Karazhan gevlogen :')

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Zou Blizzard nog refunds doen met de launch? Zou graag om middernacht beginnen, maar moet wachten tot de CE binnenkomt voor ik kan spelen. Dus dacht aan om de digitale versie te kopen en te vragen om een refund als ik de CE binnen heb.

Heb het al weleens eerder gedaan, maar weet niet of ze dit nog steeds doen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Grompie schreef op woensdag 24 augustus 2016 @ 12:52:
[...]


Ze doen het idd nog maar je krijgt niet je geld terug maar een key voor een nieuwe deluxe editie die je kan verkopen/weggeven. Of dat is toch wat ik dacht gelezen te hebben.
Ik heb het voor de zekerheid nog even gevraagd op het WoW forum. Hopelijk geeft iemand van Blizzard een duidelijk antwoord. :)

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17613301252

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Nieuwe expansion, nieuw topicdeel:

Hier verder:
Het Grote World Of Warcraft Topic - Deel 284

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee