Toon posts:

Het Grote World Of Warcraft Topic - Deel 281 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 69 Laatste
Acties:
 • 160.007 views

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 09:29
Mede-auteur:
 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDBWelkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om met de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. De releasedatum is nog niet bekend maar het spel wordt verwacht rond midden of eind 2014.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
[url="--"]Nog niet beschikbaar[/url]Het spel is hier
te koop:


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 11,99
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 28,00
Expansion 5: Warlord of Draenor
n.n.v.

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: JimDB
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen[Voor 100% gewijzigd door Zeror op 13-03-2014 10:38]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • lolgast
 • Registratie: november 2006
 • Laatst online: 11:13
Beetje doelloos om te vermelden, maar mag in mijn ogen toch nogmaals genoemd worden. Wat een meesterlijke OP is dit toch elke keer _/-\o_

 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
lolgast schreef op donderdag 12 december 2013 @ 15:27:
Beetje doelloos om te vermelden, maar mag in mijn ogen toch nogmaals genoemd worden. Wat een meesterlijke OP is dit toch elke keer _/-\o_
Helemaal mee eens! _/-\o_

PS. Bizar hoe snel het gaat met de Tweakers guild topic! Maar, jullie mogen verhalen, ervaringen, leuke dingetjes en/ of andere ergernissen/ frustraties gewoon met ons blijven delen in dit topic hoor!

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Misschien moet ik ook maar stoppen met invallen bij ons raid team 1, scheelt wat frustraties hier :P

Maar inderdaad, mag zo weer de prijs voor mooiste op in de wacht slepen bij de jaarlijkse verkiezingen!

 • corset
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 08-12 13:11
Hey mensen, vraagje :) Hopelijk hier wat meer feedback

http://eu.battle.net/wow/...therhood/Estragore/simple

Uiteindelijk is mn DK weer aan het gearen Vraagje nu.

Met deze gear, wat zouden jullie aanraden? Frost of Unholy? En ja ik weet het, crappy geared DK

Ben er druk mee bezig. Doel is om er een goed werkende Blood Tank van te maken voor Flex raids.

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Mooi doel, echter 1 klein probleempje, de link die je erbij hebt gezet werkt niet :X

(De Armory gaat vaak helemaal flippen vlak na een transfer, ik gok dat het daaraan zal liggen)

[Voor 36% gewijzigd door JimDB op 12-12-2013 17:53]

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • corset
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 08-12 13:11
derp >< Estragore Defias Brotherhood. Sorry.. zit op werk, geen direct link.

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Blijft een toffe topic start ^O^

 • B-BRAIN
 • Registratie: maart 2000
 • Laatst online: 06-12 21:05classic times :P

 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
wat een nostalgisch gevoel geeft 4:3 formaat :P

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Fijne raid gehad vanavond. Vorige week voor het eerst Malkorok gekilld op heroic, deze week op onze eerste raidavond binnen 2½ uur wéér Malkorok down met dus nog een half uur over voor wat extra tries op Spoils. :) En die fight lijken we intussen ook goed onder de knie te hebben, dus dat lukt zondag wel. :)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Ook hier een goede raid gehad gisteravond.

Na vorige week voor de eerste keer Sha of Pride te hebben neergelegd ging ie gisteren al om na 2 pulls en ook Galakras waar we vorige week nog maar 2 tries op hadden gehad ging dood na 2 attempts! Zelf eindelijk ook wat handig loot gewonnen (Tier chest + alweer boots van Sha, maar is beter dan normal natuurlijk :)) dus ik kijk echt al uit naar zondag. Eenmaal we een gevecht eenmaal gedaan hebben lijkt het eigenlijk altijd een piece of cake de week erna :+

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Sakhmet
 • Registratie: september 2008
 • Laatst online: 07-12 11:14
Vraagje over server Tarren Mill.

Kan iemand iets meer over deze server vertellen? Queu's? Hoe is de community? Ik zie dat horde zwaar de overhand heeft.

Ik vraag dit namelijk omdat er free transfers zijn vanaf Ragnaros horde naar Tarren Mill. Nu ben ik momenteel vooral bezig op de nieuwe 'tweakers' server, maar mijn mains staan op Ragnaros.

En met een gemiddelde queue van 600+ als ik uit werk kom verplaatst ik graag mijn chars zodat ik, wanneer ik wil, even kan inloggen om wat hierlooms te verzenden of ah te checken zonder eerst 1 uur in de rij te staan.

red een boom - eet een bever


 • Arite
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 10:49
Ik zit al een tijdje op Tarren Mill, populatie is goed. Nooit een queue meegemaakt. Door de crossrealm kom je nog genoeg gankende Alliance tegen ;)

Echter ik ga waarschijnlijk alles verhuizen naar Defias Brotherhood omdat daar de Tweakers guild zit.

 • Sakhmet
 • Registratie: september 2008
 • Laatst online: 07-12 11:14
Ik ga waarschijnlijk ook alles verhuizen, maar om onder de queu's van Ragnaros uit te komen wil ik mijn char's nu dan op Tarren Mill parkeren zodat ik altijd erbij kan zonder queu's

red een boom - eet een bever


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Goedemorgen iedereen, ik ben eigenlijk op zoek naar warrior tank met wat ervaring.

Ik heb me gisteren laten overhalen om tanking eens te proberen, en heb een warrior op lvl65. Ik heb wat heirlooms en redt me wel in de dungeons, maar ik zodra ik echt grote groepen pull heb ik moeite om overzicht te houden en wordt het meer button-bashing feest in de hoop dat ik aggro hou.

Voor AoE heb ik Thunderclap en Shockwave, verder probeer ik cleave, shield smash, etc rond te delen om aggro te houden. Maar het blijft voelen alsof ik maar wat knoppen indruk in de hoop dat het goed gaat.

Hoe hebben jullie tanks dit ervaren? Meer blijven oefenen en het wordt beter?

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Op level 65 mis je vast nog wat belangrijke skills. Ik heb nooit getankt op mijn warrior maar mijn druid kreeg bijvoorbeeld pas op level 81 thrash terwijl dat sinds patch 4.0 mijn meest belangrijke threatbuilder is. In de tijd tussen 4.0 en Cataclysm was het voor mij zowat onmogelijk om nog aggro te houden in dungeons omdat de game aangepast was op een skill die nog niet te krijgen was door de level cap. 8)7

Los daarvan: nameplates aanzetten en in je UI threat warnings weergeven. Of beide problemen tegelijk oplossen door de addon TidyPlates met de uitbreiding ThreatPlates te installeren. Een tank kan niet zonder. ;)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Thanks, ga vanavond eens even die addons opzoeken. Snap soms niet zo goed hoe tanks het volhouden in WoW, man als ik de abuse zie die ze soms krijgen, maar goed, de aanhouder wint, volhouden dus!

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Ik pug gewoon niet meer. :P

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
pug? Je bedoelt de LFD en LFR? Ik zit niet zo'n actieve guild met dungeon groups en zo, plus daarnaast ben ik niet zo enorm actief, dus ben bang dat ik veroordeelt ben tot LFD en misschien endgame flex groups? Ach, we zullen zien, zover ben ik in ieder geval nog lang niet!

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Er zijn maar heel weinig guilds die echt actief zijn op lage levels en zelfs als dat wel zo is zijn er vaak gaten tussen levels waarop niemand een alt heeft die zou kunnen helpen. :P

En pugs zijn pick up groups, dus groepen met mensen die je amper kent. Kan LFR/LFD zijn maar ook gewoon een zelfgemaakte groep met mensen uit trade chat. Ik heb dat een tijd redelijk actief gewoon gedaan naast mijn raids maar het gezeik dat er altijd weer bij komt kijken was ik op een gegeven moment beu. Ik heb wel meer te doen dan het gezeik van DPS te horen dat ik te langzaam ben (terwijl mijn healer dood op de grond ligt) of dat ik geen aggro kan houden (terwijl zij op het verkeerde target focussen) of het gezeik van healers dat ik te veel damage pak (terwijl die niet te vermijden is en de healers ermee moeten dealen). Laat mij maar lekker spelen met mensen die weten hoe het spel werkt. :P

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Ach, we zullen wel zien waar het schip strand, het liefst speel ik natuurlijk met een groep die wat geduld heeft met een nieuwe tank, maar de kans daarop is klein in LFD. Gewoon een dikke huid kweken. Komt goed.
Nogmaals bedankt voor de tip qua addons!

 • komeenskijke
 • Registratie: december 2013
 • Laatst online: 09-01-2014
RobEx schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 10:59:
Hoe hebben jullie tanks dit ervaren? Meer blijven oefenen en het wordt beter?
Dit eerst en vooral. Oefenen en je wordt beter. Maar ook door vragen te stellen...
Domme opmerking misschien; maar je staat toch in Defensive Stance?
Ik weet niet welke skills je hebt op 65, maar de beste threatbuilders voor Warriors zijn in mijn ervaring op dit moment Revenge, Devastate, Thunder Clap en Shield Slam.
TidyPlates & ThreatPlates (zoals hierboven reeds vermeld) zijn ook heel nuttig; veel beter overzicht van threat op multiple mobs.

Vraag desnoods om Misdirect/Tricks of the Trade en om 3 seconden te wachten met DPS'en, dankzij Vengeance gaat je Attack Power de hoogte in en doe je gewoon al meer damage dan de rest, met daarop nog eens een bonusthreat-modifier; aggro verliezen is dan zo goed als onmogelijk, zeker als Warrior (naar mijn ervaring)

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Zo, dat was even een verrassing gisteren. Met de mage flex 1 gedaan en won zowaar het wapen van Sha :o Upgrade van 65 ilvls.

Als het verleden een indicatie is voor wat er gaat komen betekent dat dat ik de eerstvolgende normal raid waarschijnlijk dat wapen ook win, net nadat ik het nu heb enchanted en valor upgraded :p

Dat Immerseus trinket daarentegen... Alle coins op flex en normal hebben nog niets opgeleverd.

 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Uiteraard sta ik in defensive stance, ik begin meestal met charge, dan thunderclap, dan shockwave, en vervolgens cleave als rage-filler, en shieldsmash, revenge en thunderclap op cooldown (en cleave/shieldsmash/revenge te verdelen over de diverse targets).

Ik vermoed dat het van mij uit nog een stuk paniek/spanning is omdat je constant bang bent dat je het niet goed doet, niet snel genoeg gaat, etc. Denk dat ik eerst maar eens moet leren om me daar ook geen moment druk over te maken en gewoon m'n ding te doen.

Bedankt Komeenskijke en NMe voor de tips!

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

IntToStr schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 13:05:
Zo, dat was even een verrassing gisteren. Met de mage flex 1 gedaan en won zowaar het wapen van Sha :o Upgrade van 65 ilvls.
Ik had ook zowaar een keer mazzel gisteren. Drie keer coins gebruikt (Protectors voor een trinket, Galakras voor een ring en Malkorok voor een trinket) en daarbij beide trinkets gewonnen. Het Protectors-trinket is redelijk situational maar echt een uitkomst voor een boel fights. Immersius, Protectors, Iron Juggernaut, Shamans en Malkorok hebben echt baat bij het gebruiken van dit trinket dat incoming AoE damage met 40% beperkt. :P En het trinket van Malkorok is het beste trinket voor alle tanks by far. :+

Het mooiste is nog wel dat onze andere tank pas nét dat Malkorok-trinket op normal had (van een roll, want hij is voorheen nog nooit gedropt) terwijl ik er al maanden mee rondloop. En net twee weken nadat hij hem eindelijk op normal krijgt vervang ik de mijne door de heroic versie waardoor ik weer voor loop. :+

Intussen een gemiddeld ilevel van 573 trouwens, al ben ik uitgelogd met 572 gear omdat ik op Spoils een ander trinket gebruik. :P

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
IntToStr schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 13:05:
Zo, dat was even een verrassing gisteren. Met de mage flex 1 gedaan en won zowaar het wapen van Sha :o Upgrade van 65 ilvls.

Als het verleden een indicatie is voor wat er gaat komen betekent dat dat ik de eerstvolgende normal raid waarschijnlijk dat wapen ook win, net nadat ik het nu heb enchanted en valor upgraded :p

Dat Immerseus trinket daarentegen... Alle coins op flex en normal hebben nog niets opgeleverd.
rng =rng

Mijn teller op mijn mage staat op 57 niet succesvolle rolls... moet nog flex + coin en evt lfr doen deze week.

 • Kooistra9
 • Registratie: juni 2013
 • Laatst online: 31-05 10:15
Nice topic,

Binnenkort misschien toch maar even horde character aan maken om met mede tweakers te spelen :)

Off topic
"Bij starters account kun je volgens mij ook geen pandarian spelen en bij arena teams die hoef je niet meer te registreren volgens mij maar kun je gewoon party maken met diegene waar je mee wilt spelen zoals ik & vriend 1, dan speel je automatisch in de 2vs2 bracket."

一石二鳥


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 09:29
Kooistra9 schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 14:08:
Off topic
"Bij starters account kun je volgens mij ook geen pandarian spelen en bij arena teams die hoef je niet meer te registreren volgens mij maar kun je gewoon party maken met diegene waar je mee wilt spelen zoals ik & vriend 1, dan speel je automatisch in de 2vs2 bracket."
Dat van starters account is aangepast. Van arena moet ik nog even wat meer over inlezen ofzo. Kan er weinig info over vinden.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Klopt :) Teams bestaan niet meer. Hoe het nu gaat is het volgende: je zit samen in een group en queue'd simpelweg up voor arena. Er zal, om niet per ongeluk voor arena te kunnen queue'n, éénmaal een role selectie worden gevraagd zoals bijv. LFD en na de rol selectie is je group queue'd.

De pvp ladders op batte.net geven ook geen teams meer weer maar individuele personen. Sinds 5.4 kan je (eindelijk!) ook xrealm arena spelen.

edit: en als ik het mij goed kan herinneren is Tigers Peak de nieuwste arena en niet TVP. Voor de rest natuurlijk een bazen topic start ;)

[Voor 14% gewijzigd door temp00 op 13-12-2013 14:27]

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • Kooistra9
 • Registratie: juni 2013
 • Laatst online: 31-05 10:15
Sorry ben momenteel aan het stage lopen, had er natuurlijk wel even linkje bij kunnen pakken. |:( 8)7
De recente ontwikkelingen zijn leesbaar in de patch notes.

Hierbij wat temp00 ook aangeeft zijn er wat dingen veranderd. _/-\o_

http://eu.battle.net/wow/en/blog/10924772/


[Edit: Mezelf toegevoegd aan de Tweakers WoW tabel met real id enzo ;)

Zou er misschien ook een optie kunnen komen, dat je een vinkje kunt zetten in een hokje dat bij een friendship request even wordt vermeld dat diegene een tweaker is.

Dit zou ik zelf wel zo prettig vinden :) ]

[Voor 33% gewijzigd door Kooistra9 op 13-12-2013 14:44]

一石二鳥


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 09:29
Zal het dit weekend eens aanpassen dan.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • komeenskijke
 • Registratie: december 2013
 • Laatst online: 09-01-2014
RobEx schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 13:10:
Uiteraard sta ik in defensive stance, ik begin meestal met charge, dan thunderclap, dan shockwave, en vervolgens cleave als rage-filler, en shieldsmash, revenge en thunderclap op cooldown (en cleave/shieldsmash/revenge te verdelen over de diverse targets).
Ik ken men action bar niet vanbuiten maar mijn rotation is Ctrl+V (Commanding Shout/Battle Shout), - (Charge), 5 (Thunder Clap), 4 (Shield Slam), MB up/down (Cleave/Heroic Strike), 3 (Devastate), 6 on proc/off CD (Revenge) en MB4 (Shockwave, enkel op multiple mobs)...

Blijkbaar ken ik men action bar toch vanbuiten :+

 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Ik neem je rotation ff mee om te proberen als je het niet erg vindt ;-) wat bedoel je met MB up/down? tabben tussen de verschillende targets?

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Waarschijnlijk bedoelt hij mouse button up/down waar hij cleave/heroic strike aan heeft gekoppeld ;)

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
Klinkt in ieder geval logisch genoeg! thx :)

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 08-12 17:17

junglebeast

hier staat iets

Meer mensen last van dat battle net niet werkt op het moment?

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
junglebeast schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 17:36:
Meer mensen last van dat battle net niet werkt op het moment?
Werkt hier prima. ik gebruik die nieuwe launcher en ben zonder problemen ingelogd.

update: Site werkt ook prima, had wel wat tijd nodig om de site te laden btw.

[Voor 13% gewijzigd door rjpurk op 13-12-2013 17:46]


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 08-12 17:17

junglebeast

hier staat iets

rjpurk schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 17:43:
[...]


Werkt hier prima. ik gebruik die nieuwe launcher en ben zonder problemen ingelogd.
Hmm de website is anders erg traag en kan daar ook niet inloggen op het moment..

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
junglebeast schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 17:46:
[...]


Hmm de website is anders erg traag en kan daar ook niet inloggen op het moment..
bij mij was hij inderdaad ook traag, maar kon wel gewoon inloggen.

 • MrDustv
 • Registratie: september 2013
 • Laatst online: 22-08 16:32

MrDustv

All day, Every day!

armory app werkt ook niet

Battle tag Dusts#2388 - Youtube " if you can't say something nice, say something clever but devastating!"


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 09:02

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

RobEx schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 13:10:
Uiteraard sta ik in defensive stance, ik begin meestal met charge, dan thunderclap, dan shockwave, en vervolgens cleave als rage-filler, en shieldsmash, revenge en thunderclap op cooldown (en cleave/shieldsmash/revenge te verdelen over de diverse targets).

Ik vermoed dat het van mij uit nog een stuk paniek/spanning is omdat je constant bang bent dat je het niet goed doet, niet snel genoeg gaat, etc. Denk dat ik eerst maar eens moet leren om me daar ook geen moment druk over te maken en gewoon m'n ding te doen.

Bedankt Komeenskijke en NMe voor de tips!
Ik ben nieuw en speel een tank pala (bijna 60). Wat belangrijk is om vertrouwen te hebben in vooral je zelf en je healer :) Voor mij is het agro behouden niet zo'n probleem, maar meer dat de healers nogal slacken. Daarnaast moet je niet proberen te veel te pullen want dan verlies je al snel veel agro. Daarbij is het niet zo erg als er eens een mob weg loopt. Op die lvls kan iedereen wel een paar hits van één beest pakken.

Daarbij ken ik de warrior class niet zo goed, maar je moet soms een beetje creatief zijn. Zo heb ik wat single target spells die ik random cast op beesten buiten mijn 'ring'. Verder is movement ook redelijk belangrijk. Ik sta vrijwel nooit echt stil, en probeer een beetje alles te blijven te hitten. Natuurlijk niet heen en weer rennen maar gewoon de beesten bij elkaar houden.

In elk geval kun je het beste in een dung naar niemand luisteren. De meeste zijn zware nerds die verwachten dat dit je 10e alt is waardoor er allemaal bullshit en ge-rage uit komt. Op een gegeven moment krijg je genoeg vertrouwen. Zo eindig ik mijn dung's vaak met een vraag: "Don't you think I'm the best tank ever?". Vaak genoeg leuke reacties terug ;) Vergeet niet dat de random dungs altijd tanks missen. Je bent gewoon belangrijk, want als je DPS speelt vind je amper een rand. dung vanwege het feit dat er weinig tanks zijn. Hou dit een beetje in je hoofd en het komt goed! :)

 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
Vanavond leek een mooi avondje te worden gezien we woensdag mooie progress maakten door elke boss tot en met Malkorock te oneshotten. Spoils na 2 keer neer (1ste try op 1 seconde niet gehaald :/). So good so far... Totdat we bij thok kwamen en toen kregen we problemen. We waren met 3 melee en 2 ranged en dat maakt het praktisch onmogelijk om thok neer te krijgen. na een stuk of 3 tries was iedereen goed op elkaar afgestemd qua defensive buffs etc. We kregen in de eerste fase rond de 15-22 screeching stacks, maar door het tekort aan ranged konden we niet echt veel dps tijdens blood frenzy krijgen.

Dus nu maar besloten om een ranged erbij te halen. We zijn gelijk gaan zoeken en vonden gelijk een Hunter. zijn ilvl is nog wat aan de lage kant. Voor de rest wel iemand die verstand van mechanics enzo heeft. Hij kwam gelijk even in onze TS om een praatje te maken. Dus hopen dat het wat word :)

[Voor 13% gewijzigd door rjpurk op 14-12-2013 00:28]


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
IntToStr schreef op vrijdag 13 december 2013 @ 13:05:
Zo, dat was even een verrassing gisteren. Met de mage flex 1 gedaan en won zowaar het wapen van Sha :o Upgrade van 65 ilvls.

Als het verleden een indicatie is voor wat er gaat komen betekent dat dat ik de eerstvolgende normal raid waarschijnlijk dat wapen ook win, net nadat ik het nu heb enchanted en valor upgraded :p

Dat Immerseus trinket daarentegen... Alle coins op flex en normal hebben nog niets opgeleverd.
Hoe is de overschakeling tussen melee dps en ranged dps eigenlijk meegevallen? Heb nu op Defias Brotherhood een Hunter aangemaakt om mee met de andere Tweakers te kunnen spelen, maar op zich beschouw ik Hunter niet echt als een ranged class omdat je zo goed als alles in beweging kan doen en amper hoeft te casten (een ranged melee zeg maar :)).

Kijk er wel naar uit om later met m'n hunter eens door een aantal raids te gaan! (En heb nu al dolle pret met Disengage, wat een zalige spell is dat :+)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 08-12 17:17

junglebeast

hier staat iets

Okey dan, goed kijken naar de items equipped en zijn lvl. :) http://us.battle.net/wow/...hammer/Slashjmon/advanced

Think this is some kind of item restore exploit? He obtained the Horsemans Sinister Slicer and ALL that junk at the same time. But he's still doing quests and dungeons relative to his level (why bother if he could grab 90 gear?). Perhaps he deleted the character to start over and found all the items still available.

I could definitely see the horsemans blade and all those timeless 496 pieces and lfr gear being on someones restore list.

[Voor 4% gewijzigd door junglebeast op 14-12-2013 12:08]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
junglebeast schreef op zaterdag 14 december 2013 @ 12:08:
Okey dan, goed kijken naar de items equipped en zijn lvl. :) http://us.battle.net/wow/...hammer/Slashjmon/advanced

Think this is some kind of item restore exploit? He obtained the Horsemans Sinister Slicer and ALL that junk at the same time. But he's still doing quests and dungeons relative to his level (why bother if he could grab 90 gear?). Perhaps he deleted the character to start over and found all the items still available.

I could definitely see the horsemans blade and all those timeless 496 pieces and lfr gear being on someones restore list.
Die kan nu heel makkelijk een paar moeilijk PvP achievements meepikken :P

 • 414524
 • Registratie: december 2021
 • Niet online
Ik speel sinds gisteren weer. De GOT guild gejoined, tot nu toe erg leuk. Vanmiddag gaan we ulduar 25m doen, kijk er nu al naar uit :D Leuke crew!

 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
414524 schreef op zondag 15 december 2013 @ 10:52:
Ik speel sinds gisteren weer. De GOT guild gejoined, tot nu toe erg leuk. Vanmiddag gaan we ulduar 25m doen, kijk er nu al naar uit :D Leuke crew!
zijn er al zoveel mensen 80+ dan?

 • 414524
 • Registratie: december 2021
 • Niet online
rjpurk schreef op zondag 15 december 2013 @ 10:58:
[...]


zijn er al zoveel mensen 80+ dan?
een aantal ja, ook zijn er een aantal die hun character gemigrate hebben en een alt zijn gestart om mee te levelen

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
rjpurk schreef op zondag 15 december 2013 @ 10:58:
zijn er al zoveel mensen 80+ dan?
De Ulduar 25 man run is toegankelijk voor iedereen, mensen die dus nog geen level 80 hebben op Defias Brotherhood, maar wel willen joinen met hun main mogen dat gewoon hoor :) En anders is het alweer een achievement bij voor de Guild!

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Denman
 • Registratie: november 2001
 • Laatst online: 00:16
Jammer, was voor m'n stop nogal een achievement hunter/hoer, maar ben opnieuw begonnen met een pally. Dit vooral omdat ik eens wat anders wilde dan een ranged dps. Ik wil liever nog ff wachten met migraten dus de run van vanmiddag moet ik helaas overslaan :( Wellicht komt er nog een keer een kans...

Tot nu toe bevalt pally overigens goed. Ik wilde iig geen warlock/mage/hunter/priest levelen want allen al op lvl 90 en wilde eens wat anders. Aangezien ik dacht dat de pally wel flinke burst had (hoop dat dat nog correct is :P) heb ik daarvoor gekozen. Tot nu toe heb ik een melee class nooit verder dan lvl 46 gehad dus ik ben benieuwd of het nu wel lukt :+

Join het GoT Pulse-Team!


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Denman schreef op zondag 15 december 2013 @ 11:08:
Jammer, was voor m'n stop nogal een achievement hunter/hoer, maar ben opnieuw begonnen met een pally. Dit vooral omdat ik eens wat anders wilde dan een ranged dps. Ik wil liever nog ff wachten met migraten dus de run van vanmiddag moet ik helaas overslaan :( Wellicht komt er nog een keer een kans...
Zoals ik al zei kan je, als je wilt, nog steeds joinen hoor! Achievements zijn nu toch account wide en Ulduar kan je ook cross realm joinen, bovendien kom ik ook met m'n main en die zit ook niet op Defias Brotherhood, dus geen nood :)

Ik ben trouwens van plan om dit soort events (en achievement runs) vaker te organiseren en hier iets wekelijks van te maken, dus als je nu niet kan, misschien wel een van de volgende weken!
Tot nu toe bevalt pally overigens goed. Ik wilde iig geen warlock/mage/hunter/priest levelen want allen al op lvl 90 en wilde eens wat anders. Aangezien ik dacht dat de pally wel flinke burst had (hoop dat dat nog correct is :P) heb ik daarvoor gekozen. Tot nu toe heb ik een melee class nooit verder dan lvl 46 gehad dus ik ben benieuwd of het nu wel lukt :+
Ret Paladin heeft inderdaad nog steeds sterke burst en is imo ook nog leuk om te spelen ook dus goeie keuze ;)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
JimDB schreef op zaterdag 14 december 2013 @ 11:40:
[...]

Hoe is de overschakeling tussen melee dps en ranged dps eigenlijk meegevallen? Heb nu op Defias Brotherhood een Hunter aangemaakt om mee met de andere Tweakers te kunnen spelen, maar op zich beschouw ik Hunter niet echt als een ranged class omdat je zo goed als alles in beweging kan doen en amper hoeft te casten (een ranged melee zeg maar :)).

Kijk er wel naar uit om later met m'n hunter eens door een aantal raids te gaan! (En heb nu al dolle pret met Disengage, wat een zalige spell is dat :+)
Het blijft nog steeds wennen af en toe. Merk dat ik nog wel eens in melee range terecht kom :p En casten en stil staan en zo ipv knoppen rammen :p

Maar omdat ik lange tijd dus geen wapen had wist ik nooit hoe ik het deed in vergelijking met anderen. Nu wel, dus binnenkort maar eens kijken in een raid.

@paladin burst: het is wel een stuk minder geworden in 5.4, maar nog steeds kun je wel bursten, zeker met trinkets procs die mooi samenvallen. Geen idee hoe het op lage levels uitpakt btw. De balance is sowieso 1 grote chaos tijdens levelen.

 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 09:02

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Ik ben een prot pala en mijn vriendin is een feral druid (quote: 'dan kan ik dat diertje zijn'). In elk geval is ze er absoluut niet slecht mee, want qua rotaties is (volgens mij) feral druid vrij lastig. We zijn nu beide bijna lvl 60 en qua mogelijkheden is een prot pala enorm veel beter in zowel PvE als PvP. Waar ik met gemak 10 beesten kan pullen (solo) die op mijn lvl zijn, moet je niet gaan proberen 3 beesten als feral druid te pakken. Idem qua DPS; Met DPS sta ik vrijwel altijd bovenaan, zelfs in dungeons.

Het verschil gaat komen zodra de beesten meer HP gaan krijgen gok ik. Juist met een feral druid zit je met bleeds en skills die goed samen lopen op het moment dat je even kan blijven door hakken. Dus qua 'burst' voor bijv. de eerste 10- 20 seconden ben je dan kansloos qua DPS. Echter gaat dit volgens mij wel weer veranderen zodra je een boss hebt waar je 5 minuten mee bezig bent. Dan wordt je denk ik als prot pala na 20-30 seconden op DPS ingehaald en misschien wel hard ook.

Ik vermaak me sowieso met Avenger's Shield, als je geluk hebt met refreshed deze ook nog redelijk waardoor je haast heel de tijd dit kan blijven casten. Erg sterke skill.

[Voor 7% gewijzigd door Douweegbertje op 15-12-2013 15:48]


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 09:02

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Ik zit nu op een PvP server, en ik had verwacht dat dit wel redelijk leuk zou zijn. Ik ben nu echter tegen de lvl 60 en het enige wat ik tot nu toe zie zijn lvl 90 gasten die in quest gebieden lopen te campen. Ik wil nu eigenlijk een server transfer doen naar een PvE server echter dacht ik: laat ik hier eens vragen of er misschien leuke guilds zijn op bepaalde servers?
Kan iemand mij een fatsoenlijke PvE server aanraden?


edit; het is vek'nilash geworden. Leuke balance en niet te druk :)
De grap is echter dat ik met ideal wilde betalen, en opeens kreeg ik ipv het betaal scherm de melding dat het allemaal gelukt was :+ Ben benieuwd of ik nu gratis ben over gezet lol

[Voor 23% gewijzigd door Douweegbertje op 15-12-2013 17:51]


 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
douweegbertje schreef op zondag 15 december 2013 @ 15:45:
Ik ben een prot pala en mijn vriendin is een feral druid (quote: 'dan kan ik dat diertje zijn'). In elk geval is ze er absoluut niet slecht mee, want qua rotaties is (volgens mij) feral druid vrij lastig. We zijn nu beide bijna lvl 60 en qua mogelijkheden is een prot pala enorm veel beter in zowel PvE als PvP. Waar ik met gemak 10 beesten kan pullen (solo) die op mijn lvl zijn, moet je niet gaan proberen 3 beesten als feral druid te pakken. Idem qua DPS; Met DPS sta ik vrijwel altijd bovenaan, zelfs in dungeons.

Het verschil gaat komen zodra de beesten meer HP gaan krijgen gok ik. Juist met een feral druid zit je met bleeds en skills die goed samen lopen op het moment dat je even kan blijven door hakken. Dus qua 'burst' voor bijv. de eerste 10- 20 seconden ben je dan kansloos qua DPS. Echter gaat dit volgens mij wel weer veranderen zodra je een boss hebt waar je 5 minuten mee bezig bent. Dan wordt je denk ik als prot pala na 20-30 seconden op DPS ingehaald en misschien wel hard ook.

Ik vermaak me sowieso met Avenger's Shield, als je geluk hebt met refreshed deze ook nog redelijk waardoor je haast heel de tijd dit kan blijven casten. Erg sterke skill.
Ik heb mijn prot pala ook door dungeons geleveld, maar ik topte de dps meters elke dungeon. Zelfs andere DPS met heirlooms kwamen niet boven me uit. Paladins zijn gewoon OP als het op levelen aankomt. Komt ook doordat het een class is met vele AoE spells.
douweegbertje schreef op zondag 15 december 2013 @ 17:23:
Ik zit nu op een PvP server, en ik had verwacht dat dit wel redelijk leuk zou zijn. Ik ben nu echter tegen de lvl 60 en het enige wat ik tot nu toe zie zijn lvl 90 gasten die in quest gebieden lopen te campen. Ik wil nu eigenlijk een server transfer doen naar een PvE server echter dacht ik: laat ik hier eens vragen of er misschien leuke guilds zijn op bepaalde servers?
Kan iemand mij een fatsoenlijke PvE server aanraden?
Ik speel op Argent Dawn. dit is een RP-PvE server. Van dat Roleplaying merk ik niks of weinig. Gebeurt alleen nog een beetje in Silvermoon city voor Horde en Goldshire voor Alliance. Qua PvE zijn er wel aardig wat guilds te vinden echter zijn er nog weinig guilds die op Heroic progressen. ongeveer een week geleden zijn de 2 beste guilds naar een andere server gegaan.
douweegbertje schreef op zondag 15 december 2013 @ 17:23:
edit; het is vek'nilash geworden. Leuke balance en niet te druk :)
De grap is echter dat ik met ideal wilde betalen, en opeens kreeg ik ipv het betaal scherm de melding dat het allemaal gelukt was :+ Ben benieuwd of ik nu gratis ben over gezet lol
Als je ooit al een keer met PayPal of creditcard hebt betaald word het daar automatisch afgeschreven.

[Voor 8% gewijzigd door rjpurk op 15-12-2013 18:49]


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 09:02

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Nja blijkbaar doen ze eerst een check wat ~15 minuten duurt waarna je een mailtje krijgt om te betalen. Jammer :p

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
IntToStr schreef op zondag 15 december 2013 @ 11:58:
Het blijft nog steeds wennen af en toe. Merk dat ik nog wel eens in melee range terecht kom :p En casten en stil staan en zo ipv knoppen rammen :p
Haha, ben nu op Defias Brotherhood met m'n hunter al op level 48 en aangezien je dan nog geen Trap Launcher hebt zit ik ook de helft van de tijd in melee range :+ Hunter is echt zoals ze zeggen een ranged melee, zo flexibel en alles kan gedaan worden terwijl je beweegt, alleen jammer dat ze geen melee abilities meer hebben zoals in Cata en daar nog voor :+
@paladin burst: het is wel een stuk minder geworden in 5.4, maar nog steeds kun je wel bursten, zeker met trinkets procs die mooi samenvallen. Geen idee hoe het op lage levels uitpakt btw. De balance is sowieso 1 grote chaos tijdens levelen.
True, doordat Guardian nu maar tot 12 stacks gaat, maar de cooldown gereduced is tot 3 min is onze burst wat minder maar is onze sustained dps wel wat sterker, overall maakt het dus niet veel uit in PvE, maar in PvP (wat ik nog niet echt getest heb deze patch) zal het misschien wel een nadeel hebben :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Joenino
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 08-12 16:51
Gister wegens te kort aan healers maar Garrosh geprobeerd met 2 healers. Hadden allemaal geen hoge verwachtingen maar eerste try 5%... Dus dit was te doen! Daarna 3 wat mindere tries en de volgende try jawel hooooor eindelijk een kill! Ook allemaal die vette Korkron wolf mount mogen ontvangen.

Wat een verschill is dat gevecht als je 1 extra dps mee kan nemen. Volgende week dus heroics gaan proberen aangezien ik alleen me flex hoofd nog maar kan vervangen komt dit precies op tijd haha.

Define R5 - Asus Maximus VII Ranger - I7 4790k @ 4,7 GHz/1.275v - 16 GB ram - RX6800 - 250GB Samsung Evo 840 - 3 x Samsung 860 EVO 250 GB


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
Gz Joenino! Het is ook bedoeld als 2 heal fight, dus mooi dat het nu wel gelukt is!

Wij waren gister met 7 man online... De overige 3 kwamen niet door de inlogservers heen... 1,5 uur lang proberen bracht ons niet verder, dus uiteindelijk geen raid :(

Vanavond hoop ik dat ze gewoon kunnen raiden, ik ben er iig niet bij. Mag woensdag pas weer.

Ben fire specced, maar heb nog niet de kans gehad dit te proberen in een echte raid ervaring.

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
De guild is gisteren van 1/14 hc naar 3/14 hc gegaan. Norushen was een 2-shot zag ik :S Wie weet loop ik zelf ook nog eens een keer mee als iemand niet kan. Toch leuk om een paar hc kills te krijgen voor de aankomende wow pauze.

Zelf van het weekend kwartiertje horde warlock geleveld in de tweakers guild met enchanted heirlooms. Lololol 8)7 Wtf was dat! Letterlijk elke mob was een one shot. Vanaf level 3 kreeg ik een dot erbij. Dat was dus letterlijk alle mobs die in range kwamen die dot geven en doorrennen. Alleen maar tab dot, tab dot, tab dot. Gewoon nergens naar omkijken en naar quest objective rennen. Mobs vielen vanzelf om en de exp kwam zo continu binnenstromen :D

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
hulkie schreef op maandag 16 december 2013 @ 10:22:
Gz Joenino! Het is ook bedoeld als 2 heal fight, dus mooi dat het nu wel gelukt is!

Wij waren gister met 7 man online... De overige 3 kwamen niet door de inlogservers heen... 1,5 uur lang proberen bracht ons niet verder, dus uiteindelijk geen raid :(
Wij hebben Garrosh tot nu toe altijd gekilled met 3 healers, maar dat komt dan ook door het feit dat geen van onze healers echt een goed dps offspec heeft buiten misschien onze monk, maar dan zitten we weer met een extra melee...

Overigens gisteren ook geen raid gehad doordat onze bear er niet opgeraakte en 2 healers er niet waren, wel jammer om zo een dag progress te verliezen, zeker nu we bij een nieuwe boss aangekomen waren. Hopelijk krijgen we dinsdag Iron Juggernaut dan toch nog neer, anders zou ik dit echt wel jammer vinden :/
Maar goed, heb op die manier wel mee kunnen genieten van het eerste Tweakersguild event :)
IntToStr schreef op maandag 16 december 2013 @ 10:35:
De guild is gisteren van 1/14 hc naar 3/14 hc gegaan. Norushen was een 2-shot zag ik :S Wie weet loop ik zelf ook nog eens een keer mee als iemand niet kan. Toch leuk om een paar hc kills te krijgen voor de aankomende wow pauze.
Als je voorbij Protectors raakt is Norushen echt een piece of cake, dus dat moet je zeker ook nog lukken! En anders is het casual spelen in de Tweakers Guild ook echt leuk om te doen buiten dat drukke raiden :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Joenino
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 08-12 16:51
JimDB schreef op maandag 16 december 2013 @ 10:46:
[...]

Wij hebben Garrosh tot nu toe altijd gekilled met 3 healers, maar dat komt dan ook door het feit dat geen van onze healers echt een goed dps offspec heeft buiten misschien onze monk, maar dan zitten we weer met een extra melee...
Ja wij deden hem normaal ook met 3 healers. Echter hadden we maar de beschikking over 2 nu. En aangezien al onze dps rond de 220-250k gemiddeld zit was 1 extra dps met 180k toch wel een leuke bijkomstigheid. Zo hadden we maar 2 iron stars en was phase 2 een grap. Ook moet ik eens met onze andere tank gaan praten die er gister niet kon zijn om mij maar gewoon de baas + spread naar adds te laten doen. Zat tot phase 3 rond de 280k dps en aan het einde van het gevecht op 220k als DK tank en me burst was 550k :P

Define R5 - Asus Maximus VII Ranger - I7 4790k @ 4,7 GHz/1.275v - 16 GB ram - RX6800 - 250GB Samsung Evo 840 - 3 x Samsung 860 EVO 250 GB


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Wij hebben lange tijd problemen gehad op Garrosh doordat mensen faalden op simpele tactics, maar nu we meer gear hebben kan je dat echt al wat cheesen. Onze laatste (en nog maar 2de) Garrosh kill was dan ook een lachertje, zowel onze enh. shammy als ik deden dan ook zo'n 800k burst op het eerste packje adds en dan gaat het echt snel met al dat gecleave. Nu echter volop bezig met HC progress (hebben besloten het clearen maar achterwege te laten aangezien we echt al bijna allemaal in full BiS gear zitten) en sinds donderdag op 5/14HC. Het heeft wat geduurd, maar nu loopt het toch weer wat soepeler, al had ik wel op wat meer progress gehoopt ondertussen :)

(Logs van die laatste Garrosh kill: http://www.worldoflogs.co...damageDone/?s=4995&e=5641)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • RobEx
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 22-01-2018
@douweegbertje; thx, heb nu wat meer dungeons gedaan als tank het gaat eigenlijk best goed, althans, tot nu toe één klagende healer die vond dat ik sneller moest gaan.....

Heb gemerkt dat ik in ieder weg moet blijven van de officiële forums...pfff...als ik sommige topics daar lees dan zakt me de moed al in de schoenen, en dat moeten we nu net niet hebben :)

We houden gewoon vol..en als ik het zat ben dat ga ik gewoon ff questen, dat wil ook alleraardigst als warrior tank met shield slam en revenge!

 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 09:02

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

RobEx schreef op maandag 16 december 2013 @ 14:00:
@douweegbertje; thx, heb nu wat meer dungeons gedaan als tank het gaat eigenlijk best goed, althans, tot nu toe één klagende healer die vond dat ik sneller moest gaan.....

Heb gemerkt dat ik in ieder weg moet blijven van de officiële forums...pfff...als ik sommige topics daar lees dan zakt me de moed al in de schoenen, en dat moeten we nu net niet hebben :)

We houden gewoon vol..en als ik het zat ben dat ga ik gewoon ff questen, dat wil ook alleraardigst als warrior tank met shield slam en revenge!
Er spelen gewoon heel veel verschillende soorten mensen WoW. Dus tja de één is zogenaamd een 'pro' en de ander slacked. In elk geval is het wel irritant in dungeons als je maar 2-3 beesten pakt per keer... daarmee haal je dan heel de snelheid eruit. Als je healer aangeeft dat het sneller kan dan is dat meestal een goed teken. Ik pull in het begin altijd met mate totdat ik weet dat ik geen achterlijke healer heb.. vervolgens kan ik redelijk wat bij elkaar halen. Zolang je HP maar niet dropped zal het wel goed gaan, agro zou nog niet zo'n probleem moeten zijn.

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Ik pull juist bewust meer dan een healer aankan, want dan kan ik zelf ook nog wat invloed uitoefenen op mijn eigen overlevingskansen. :P

Ik weet nog dat ik een tijdje terug net een stapje te ver zette in de Temple of the Jade Serpent waardoor ik de laatste baas pullde terwijl de complete groep afgezien van mij nog buiten stond. Ik heb 'm in mijn eentje gekilld en kwam eruit met bijna 100% van mijn health. :+

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
In HC'tjes pull ik meestal gewoon alle trash ook naar de boss, als dat kan. Is nooit echt een probleem met een beetje gear.

 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Mja, ik kan nu in principe de hele instance wel pullen inclusief alle bosses voordat het een klein beetje pijn begint te doen. Helaas kan ik dat niet daadwerkelijk proberen met al die stomme deuren. :+

[Voor 4% gewijzigd door NMe op 16-12-2013 18:18]

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
Precies. Dat is het enige wat je tegenhoudt. De deuren en bossjes die nog moeten spawnen.

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
En daarom ga je dus gewoon in DPS spec door HC dungeons lopen, dan gaat het echt goed vooruit. Daarnet nog met een aantal pas gedingde Tweakers gedaan en dan gaat het nog snel voor loot en Valor ook :)

Tijdens het levellen kan je dat natuurlijk wel doen, en als je wat heirlooms hebt als tank en een goede healer hebt komt het de helft van de tijd nog goed ook.

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Mijn "DPS" gear onderscheidt zich eigenlijk alleen van mijn normale tankingset op één trinket en de cloak. :+ Ik ben er toevallig mee uitgelogd: http://eu.battle.net/wow/...oomhammer/byakurai/simple

De damage die er hiermee uit gaat is gewoon bruut. :Y)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Mja, dat heb je dan ook met Crit gemmende bears, Haste gemmende Prot Paladins, etc. :D

Maar zelf neem ik echt nooit de moeite meer om Prot te speccen voor een reeks dungeonspam, dan blijf ik gewoon retribution en voordat de mobs dan beginnen te hurten liggen ze gewoon al weer om, dus dan gaat het nog wat sneller ook :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

JimDB schreef op maandag 16 december 2013 @ 19:02:
Mja, dat heb je dan ook met Crit gemmende bears, Haste gemmende Prot Paladins, etc. :D
Maar zelf neem ik echt nooit de moeite meer om Prot te speccen voor een reeks dungeonspam, dan blijf ik gewoon retribution en voordat de mobs dan beginnen te hurten liggen ze gewoon al weer om, dus dan gaat het nog wat sneller ook :)
Ik heb geen feral spec meer. :+ Binnenkort wel maar weer eens nemen want ik doe niks met mijn boomkinspec en met feral kan ik tenminste for shits and giggles met 5 DPS een dungeon doen. :+

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Pewpew
 • Registratie: september 2010
 • Laatst online: 08-12 18:21
Waar kun je het beste heen gaan als je klaar bent in dat Panda starters land? Gewoon naar de x-roads, en daar questen en dungeons spammen?

 • _Peter2_
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 04-11 13:55
Hangt er helemaal vanaf wat je leuk vind (of al te vaak hebt gedaan).

Je hebt volgens mij 2 "main" quest lijnen: Eastern Kingdoms en Kalimdor. Met quests voor elke level range tot level 60.

Diablo III: <GOT> Pteer#2475 --- POE: Dwergux


 • Pewpew
 • Registratie: september 2010
 • Laatst online: 08-12 18:21
Ben het beste bekend met Kalimdor, heb alles daar al zo'n 5x doorlopen. Maar ga het meeste lvlen door dungeons te doen.. dus RFC > WC > etc etc. Speel toch maar 1-2 uurtjes per dag, soms een dag ook niet en dan kan je mooi alle rested exp mee pakken.

 • _Peter2_
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 04-11 13:55
Het is ook maar net wat je leuk vind. Als ik alleen nog maar de Kalimdor quest lines heb gedaan zou ik de EK quest lines ook wel eens willen zien voor de verandering.

Diablo III: <GOT> Pteer#2475 --- POE: Dwergux


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
NMe schreef op maandag 16 december 2013 @ 19:50:
Ik heb geen feral spec meer. :+ Binnenkort wel maar weer eens nemen want ik doe niks met mijn boomkinspec en met feral kan ik tenminste for shits and giggles met 5 DPS een dungeon doen. :+
Zeker aanschaffen zou ik zeggen :+ Dungeons met 5 DPS zijn tegenwoordig echt simpel om uit te voeren en als feral heb je nog beschikking tot een aantal zeer sterke defensives dus problemen zal het wel niet opleveren :) Altijd fijn om te valor cappen met een groepje guildies die allemaal gegeared zijn, dan doe je het gewoon geblinddoekt zonder healer/tank.
Pewpew schreef op dinsdag 17 december 2013 @ 09:16:
Ben het beste bekend met Kalimdor, heb alles daar al zo'n 5x doorlopen. Maar ga het meeste lvlen door dungeons te doen.. dus RFC > WC > etc etc. Speel toch maar 1-2 uurtjes per dag, soms een dag ook niet en dan kan je mooi alle rested exp mee pakken.
Met dungeons krijg je in het begin inderdaad bakken exp, dus als je niet echt zin hebt om te questen is dat zeker een oplossing. Pas rond level 50 zou ik als ik jou was het dungeonen laten vallen en wat gaan questen, omdat je dan met wat ambetante dungeons zit die niet zo veel exp geven.

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Voor de geinteresseerden, ik wil vrijdag om 20 uur een tweakers alliance flex run doen. Ik had al wat rondgevraagd op het forum van de nieuwe tweakers guild, maar men wil het daar (begrijpelijk) graag houden bij activiteiten voor leden (chars) van de guild.

Er waren al 2 tanks en een healer en 3 dps die interesse hadden. Als er meer mensen zijn die mee willen, voeg me toe op battle.net
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen
en zorg dat je vrijdag 20 uur online bent. Een berichtje hier of dm om te kijken hoeveel mensen we hebben is ook wel handig.

 • Scallius
 • Registratie: februari 2012
 • Laatst online: 24-11 20:35
IntToStr schreef op dinsdag 17 december 2013 @ 15:01:
Voor de geinteresseerden, ik wil vrijdag om 20 uur een tweakers alliance flex run doen. Ik had al wat rondgevraagd op het forum van de nieuwe tweakers guild, maar men wil het daar (begrijpelijk) graag houden bij activiteiten voor leden (chars) van de guild.
Natuurlijk is de Tweakers guild ook Horde dus zul je waarschijnlijk grotendeels horde players houden in die guild. (Tenzij ze een alt erbij pakken)

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Best veel mensen zijn opnieuw gestart op die server met een level 1. Veel mensen waren natuurlijk gewoon alliance op hun main en hebben niet gekozen voor een server / faction change. Genoeg met een behoorlijke level 90 lijkt me dus. Leuk ter afwisseling van al het levelen ;)

 • mathiasv91
 • Registratie: februari 2012
 • Laatst online: 26-11 22:09

mathiasv91

Trotse Vlaming

Is het waar dat je een RAF uitnodiging enkel ingame kan versturen?

Killboard--Eve-Board


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
Leuk initiatief Into, ben er alleen niet bij vrijdag... andere verplichtingen.

Gister hebben we weer een raidje gehad, na een paar enrage wipes op Norushen toch de HC kill kunnen pakken. Wel weer 3 mensen uit de groep een nieuwe achievement gegeven!

De rest van de avond wilden we gebruiken voor een zo ver mogelijke clear, maar helaas zijn we slechts tot en met Spoils gekomen. Veel gekloot op trash, slechte interupts en 2 wipes op spoils voor we hem eindelijk neer hadden... Ongelooflijk! Focus was dus ver te zoeken. Helaas geen Thok en Siegecrafter kunnen doen, daar zitten de grootste upgrades voor de groep. Wie weet hebben we volgende week meer geluk.

Voor mij was het de eerste raid sinds tijden als fire. Single target gaat dat best prima. Multi target mis ik de on demand burst wel een beetje... :(

 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
mathiasv91 schreef op dinsdag 17 december 2013 @ 15:49:
Is het waar dat je een RAF uitnodiging enkel ingame kan versturen?
Tegenwoordig wel ja

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
mathiasv91 schreef op dinsdag 17 december 2013 @ 15:49:
Is het waar dat je een RAF uitnodiging enkel ingame kan versturen?
Jep, sinds de vorige patch hebben ze het RAF systeem een update gegeven zodat je dit nu ingame moet regelen. Bij je friendlist (default O) staat nu naast de SoR knop ook de RAF knop. Daar op klikken geeft je weer een extra schermpje waarin het RAF systeem staat uitgelegd, welke rewards je kan krijgen, en dan 2 regels waar je je vriend z'n email in moet zetten en eventueel een tekstje. Op die manier wordt je vriend ook meteen uitgenodigd op die realm en op diezelfde faction als het char waar je de invite van verstuurd.

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
Heeeuj! Gister een pugje gevonden voor de laatste 3 bazen van SoO normal. Ik wilde namelijk nog wel kans maken op de tier shoulders en de trinket van Garrosh.

Siegecrafter neer: shoulders - en ik won de roll! Yay!!
Paragons neer: caster dagger dropt, niemand wilde hem dus pak ik hem in case ik nog een geschikte offhand vind! Yay!!
Garrosh neer: geen trinket in de normale loot - ik gebruik een coin... ik zie hem loot berekenen in plaats van geld... helaasch, headpiece, geen trinket.

Wel een lekkere manier om toch nog de laatste items te pakken. Ik heb nu de 4-set voor fire inclusief heroic headpiece. Vanavond kijken wat het me brengt!

 • UTADDICT
 • Registratie: december 2005
 • Nu online
Weer terug bij WoW, na meer dan 1,5 jaar pauze. Een vriend heeft me er weer ingeluisd, eikel.

Goed, wel weer enorme lol met een monk. top-class. Daardoor nu helemaal opnieuw begonnen en een 85 mage/warrior/druid maar even gelaten voor wat het is.

Healer/tank dungeon que's spammen, hilarisch. Overigens liever healer, want man wat zit er een verschil in healers zelf al op mijn level (53). Gek, want de low-lvl content is nooit zo makkelijk geweest.

PSN: utaddict1988 || Guardian Down NL is nu NERF || Diablo 3 account


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Gisteren was onze Druid tank alweer afwezig dus hebben we onze laatste progression week voor de winter break in mineur afgesloten met 1 progression dag waar alles zeer vlot op ging (en we een extra boss, Galakras, op neer hebben gekregen) en 1 clear avond met mij als tank en de verloofde van onze Warlock als back up deeps.

Jammer dat we deze week zo hebben moeten afsluiten aangezien we na donderdag normaal gezien dus 2 raidavonden van 3 uur hadden om te progressen op Iron Juggernaut, die volgens mij toch echt doenbaar was deze week, maar goed, shit happens.

Met mij als tank hebben we dus gewoon tot en met Paragons gecleared (bijna alle loot gedissed geweest, duh, we zijn overgeared van ik kan niet meer), maar Garrosh hebben we achterwege gelaten. Werd al bijna geoneshot door Prime met z'n Shield Slam, dus dat was nooit goed gekomen :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Kooistra9
 • Registratie: juni 2013
 • Laatst online: 31-05 10:15
Nieuwe ronde, Nieuwe kansen :)

Ben de laatste tijd wat meer aan het achievement hunten dan aan het raiden.

Ook wel eens leuk :), alleen balen dat die Golganarr op timeless isle 1 keer in de 16 uur spawnt.

一石二鳥


 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

JimDB schreef op woensdag 18 december 2013 @ 09:47:
Gisteren was onze Druid tank alweer afwezig dus hebben we onze laatste progression week voor de winter break in mineur afgesloten met 1 progression dag waar alles zeer vlot op ging (en we een extra boss, Galakras, op neer hebben gekregen) en 1 clear avond met mij als tank en de verloofde van onze Warlock als back up deeps.
Ah, jullie ook al? Wij hadden wel iedereen present maar het leek erop alsof het gros gisteren geen zin had om te raiden. Onze tries op Spoils heroic faalden behoorlijk. We hebben vorige keer bijna de hele avond met group 1 op de mantidkant gedaan en groep 2 op de mogukant, en toen ging groep 2 de hele tijd dood. Gisteren wisselden we het om, en toen ging wéér groep 2 de hele tijd dood. Wel gaaf om te zien als box-opener en tank aan de "goede" kant maar erg frustrerend dat anderen je continu wipen en je daar niks aan kan doen. :-(
Jammer dat we deze week zo hebben moeten afsluiten aangezien we na donderdag normaal gezien dus 2 raidavonden van 3 uur hadden om te progressen op Iron Juggernaut, die volgens mij toch echt doenbaar was deze week, maar goed, shit happens.
Juggernaut gaat je inderdaad hooguit een uurtje of anderhalf kosten als je de eerste vijf bazen al neer hebt gekregen. Ik zou dan wel voor de 3-healer tactic gaan waarbij iedereen voor de siege phase zich bij de eerste knockback zo ver mogelijk weg laat tikken en daar uit range van de baas blijven healen. Wordt de berserktimer een stuk krapper van maar met de nodige stukjes gear die jullie inmiddels vast wel hebben gaat dat prima. :)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 08-12 21:31
NMe en JimDB en overige raiders:

Wij hebben Immersius HC en Norushen HC neer. Het idee is nu op Galakras te doen, maar ik vraag me af of dat zo'n slim plan is...

Zijn Protectors en Sha niet makkelijker? Onze dps is opzich prima, onze interupts zijn redelijk dramatisch, ook movement is niet echt je van het. Healing is denk ik redelijk op orde.

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Protectors is vrij simpel als je de dps check haalt. Die special phase van He en dat vrouwtje samen laten vallen. Mensen (niet de tanks) rotaten voor de mark of anguish, het liefst met immunities, maar zelf haalde ik het ook met m'n 40% dmg reduction makkelijk. Don't stand in crap en doe genoeg dps (dus zoveel mogelijk bosses stacken als het kan) en vrij simpele boss.

Sha heb ik zelf niet gedaan, maar die schijnt wel wat lastiger dan protectors en norushen te zijn.

 • Grompie
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 08-12 12:15
hulkie schreef op woensdag 18 december 2013 @ 13:11:
NMe en JimDB en overige raiders:

Wij hebben Immersius HC en Norushen HC neer. Het idee is nu op Galakras te doen, maar ik vraag me af of dat zo'n slim plan is...

Zijn Protectors en Sha niet makkelijker? Onze dps is opzich prima, onze interupts zijn redelijk dramatisch, ook movement is niet echt je van het. Healing is denk ik redelijk op orde.
Gisteren sha hc neergehaald en alles draait echt om movement tijdens dit gevecht. Dps moet bijna altijd aan het bewegen zijn zeker in laatste fase onder 30%. Wij hebben ook protectors nog niet neer maar dit kwam omdat we telkens mindere dps meehadden op progress bij deze.

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
NMe schreef op woensdag 18 december 2013 @ 12:28:
Ah, jullie ook al? Wij hadden wel iedereen present maar het leek erop alsof het gros gisteren geen zin had om te raiden. Onze tries op Spoils heroic faalden behoorlijk. We hebben vorige keer bijna de hele avond met group 1 op de mantidkant gedaan en groep 2 op de mogukant, en toen ging groep 2 de hele tijd dood. Gisteren wisselden we het om, en toen ging wéér groep 2 de hele tijd dood. Wel gaaf om te zien als box-opener en tank aan de "goede" kant maar erg frustrerend dat anderen je continu wipen en je daar niks aan kan doen. :-(
Yup... De ambiance om gisteren dan ook nog normal te gaan clearen was niet echt geweldig, bijna iedereen zit namelijk zo goed als in vol normal gear (behalve ringen en trinkets omdat die nooit droppen :() en ik denk dat de meesten van ons normals echt niet leuk meer vinden, altijd hetzelfde + gewoon te simpel. Voor HCs zet iedereen zich wel nog in, maar ik denk dat deze break net op tijd komt om iedereen weer wat geïnteresseerd te houden.
Juggernaut gaat je inderdaad hooguit een uurtje of anderhalf kosten als je de eerste vijf bazen al neer hebt gekregen. Ik zou dan wel voor de 3-healer tactic gaan waarbij iedereen voor de siege phase zich bij de eerste knockback zo ver mogelijk weg laat tikken en daar uit range van de baas blijven healen. Wordt de berserktimer een stuk krapper van maar met de nodige stukjes gear die jullie inmiddels vast wel hebben gaat dat prima. :)
Wat jammer is bij ons, is dat mensen traag zijn met het leren van "nieuwe" tactics. Eenmaal we een boss echter onder de knie hebben is het de week nadien meestal een piece of cake om die boss weer opnieuw te killen (kijk bijv. na Sha of Pride, lang op lopen wipen en de week nadat we hem voor het eerst hadden killed was het een 2-shot). Waren inderdaad van plan om het met de 3healing tactic te doen, aangezien onze dps zeker hoog genoeg ligt, en van de 2 pulls die we op donderdag nog hebben gehad zaten we op 1 ervan al aan de siege phase met als ik me niet vergis IJ op 60%, dus dat komt wel goed :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • NMe
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 13:43

NMe

Quia Ego Sic Dico.

hulkie schreef op woensdag 18 december 2013 @ 13:11:
NMe en JimDB en overige raiders:

Wij hebben Immersius HC en Norushen HC neer. Het idee is nu op Galakras te doen, maar ik vraag me af of dat zo'n slim plan is...

Zijn Protectors en Sha niet makkelijker? Onze dps is opzich prima, onze interupts zijn redelijk dramatisch, ook movement is niet echt je van het. Healing is denk ik redelijk op orde.
Wij hebben alle heroic bosses gewoon op volgorde gekilld en hadden daarmee niet meer dan 3 weken normal gear voordat we aan die heroics begonnen. Als je de enrage van Norushen kan halen kun je die van Protectors ook halen, en Sha is makkelijker dan Protectors en Norushen zolang je de uitvoering goed doet. Galakras is mechanisch vrijwel gelijk aan normal maar daar is alles ook mee gezegd: ik vind Galakras zelf beduidend lastiger dan de normal versie.

Als je écht voor de simpelste fights wil gaan dan doe je Nazgrim en Iron Juggernaut eerst, op die volgorde. Maar ik zou ze gewoon op volgorde doen verder.
JimDB schreef op woensdag 18 december 2013 @ 14:06:
[...]

Yup... De ambiance om gisteren dan ook nog normal te gaan clearen was niet echt geweldig, bijna iedereen zit namelijk zo goed als in vol normal gear (behalve ringen en trinkets omdat die nooit droppen :() en ik denk dat de meesten van ons normals echt niet leuk meer vinden, altijd hetzelfde + gewoon te simpel.
Grappig genoeg deden wij gisteren een readycheck om te zien wie wilde doorgaan met Spoils tries en daarmee normal skippen en wie er graag Garrosh nog wilde killen die avond. Iedereen stemde voor Garrosh. :+ Ik geloof dat mensen het jammer vinden om de kans op meer heirlooms te missen, en aangezien we toch al weinig progress boekten had niemand een probleem met verdergaan. :)
Waren inderdaad van plan om het met de 3healing tactic te doen, aangezien onze dps zeker hoog genoeg ligt, en van de 2 pulls die we op donderdag nog hebben gehad zaten we op 1 ervan al aan de siege phase met als ik me niet vergis IJ op 60%, dus dat komt wel goed :)
Dat zou inderdaad in orde moeten komen met die DPS, al neem ik wel aan dat je heroism/bloodlust hebt gebruikt in het begin (zoals het hoort :P) dus reken er maar op dat de volgende twee phases wat langzamer gaan. :P

[Voor 50% gewijzigd door NMe op 18-12-2013 14:15]

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Nu online
Ik ga vanavond op de mage maar weer proberen om de immerseus trinket te halen en het wapen van sha. Er moet toch een dag komen dat ook ik dat trinket kan winnen. Letterlijk alle casters in de guild hebben dat trinket al...

Met de mage vind ik het dan nog wel leuk om normals te doen. Toch anders dan melee. Maar op de paladin ben ik er wel een beetje klaar mee ook. Zou leuk zijn om nog van de 9% hit af te komen en een belt te winnen alleen.

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
NMe schreef op woensdag 18 december 2013 @ 14:12:
Wij hebben alle heroic bosses gewoon op volgorde gekilld en hadden daarmee niet meer dan 3 weken normal gear voordat we aan die heroics begonnen. Als je de enrage van Norushen kan halen kun je die van Protectors ook halen, en Sha is makkelijker dan Protectors en Norushen zolang je de uitvoering goed doet. Galakras is mechanisch vrijwel gelijk aan normal maar daar is alles ook mee gezegd: ik vind Galakras zelf beduidend lastiger dan de normal versie.

Als je écht voor de simpelste fights wil gaan dan doe je Nazgrim en Iron Juggernaut eerst, op die volgorde. Maar ik zou ze gewoon op volgorde doen verder.
Van hetzelfde hier, tot nu toe alles op volgorde gekilled en ik denk niet dat we van plan zijn om daarvan af te gaan wijken. Vind dat ze in SoO dan ook de balance tussen de verschillende gevechten veel beter hebben aangepakt dan in ToT, waar een van je eerste HC kills meteen Iron Qon was 8)7

Imo is Protectors wel gemakkelijker dan Sha, maar dat kan natuurlijk ook gewoon aan ons raidteam liggen, want de enrage op Protectors was wel wat harder dan die op Sha, maar de tactics net andersom.
Grappig genoeg deden wij gisteren een readycheck om te zien wie wilde doorgaan met Spoils tries en daarmee normal skippen en wie er graag Garrosh nog wilde killen die avond. Iedereen stemde voor Garrosh. :+ Ik geloof dat mensen het jammer vinden om de kans op meer heirlooms te missen, en aangezien we toch al weinig progress boekten had niemand een probleem met verdergaan. :)
Hah, wij hebben Garrosh nog maar 2 keer gekilled in totaal, en nog maar 1 iemand van ons team heeft dan ook maar de Heirloom. Zou op zich ook nog wel de legs van Garrosh kunnen gebruiken (en de heirloom natuurlijk), maar ik doe gewoon liever full HC progress, ipv 2 daagjes progress om dan een 3de de verspillen aan een normal clear en ik denk dat de meerderheid van ons team er ook zo over denkt, maar dat is dan ook omdat we daar al zó veel tijd aan gespendeerd hebben...
Dat zou inderdaad in orde moeten komen met die DPS, al neem ik wel aan dat je heroism/bloodlust hebt gebruikt in het begin (zoals het hoort :P) dus reken er maar op dat de volgende twee phases wat langzamer gaan. :P
Merkte wel op dat ik in tegenstelling tot op alle andere gevechten een keer niet van boven stond op de dps meters. Retri Pally is dan ook niet echt de beste single target dps op het moment, en al zeker niet als je met het cleave trinket zit ipv het trinket van Thok (damn you RNG :(), maar dan zie je wel dat je team niet altijd zit te slacken :P (Volgens mij hebben een aantal dps van ons team nog steeds problemen om zich aan te passen aan verschillende situaties, beweging, opeens adds, etc., en als je dan op een puur single target gevecht komt dan doen ze het opeens pakken beter 8)7)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Mik!
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 30-11 10:26
Onze guild is niet meer, of nou ja, ons raidingteam is niet meer. Dinsdag Garrosh gekilled en besloten dat dat een heel mooi moment was om een punt te zetten achter ons raidingteam. Andere ambities en frustraties/irritaties vanwege het uitblijven van progress zijn toch best killing voor een raidingguild.

Gelukkig heb ik al onderdak gevonden in het nieuwe raidingteam van mijn medetank. Uiteindelijk blijven we nog met 6 mensen raiden van de oude guild, dus dat is sowieso wel prettig. Nu een winterbreak en dan begin volgend jaar kijken of we eens kunnen starten met heroics.

|| Quiran Death Knight @ Defias Brotherhood ||


 • hmr
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 07-12 09:25
Heb mijn DK in het tweakers guild op 90 gekregen en meteen een goed dagje te pakken. Ivm met een gescheurde knieband had ik een dagje vrij en dat heeft me geen windeieren gelegd.

Kan armory even niet linken maar Doodt @ defias brotherhood zit al flink in de gear gear voor een Char van een dag level 90!

hmr hmr hmr hmr hmr hmr

Pagina: 1 2 3 ... 69 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Vragen om beta keys is niet toegestaan!
Beta keys aanbieden kan hier: Geef hier je game vouchers weg!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee