Toon posts:

Het Grote World Of Warcraft Topic - Deel 281 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2
Acties:
 • 160.063 views

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Mede-auteur:
 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08-2021

JimDBWelkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om met de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. De releasedatum is nog niet bekend maar het spel wordt verwacht rond midden of eind 2014.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Spelen met andere Tweakers?Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Één character upgrade naar level 90 - Begin direct daar waar de actie is!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
[url="--"]Nog niet beschikbaar[/url]Het spel is hier
te koop:


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en Pandaren. Tevens is de Death Knight class ook niet beschikbaar.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 11,99
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 28,00
Expansion 5: Warlord of Draenor
n.n.v.

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers - Spelen met elkaar

Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:
Tweakers.net Spelerslijst'Gathering of Tweakers' guild
Je kunt ook op een andere manier met medetweakers spelen. Op de rp-pvp realm Defias Brotherhood hebben we een Horde guild waar je in mee kunt spelen. Dit is een sociale casual guild waarin niks moet en alles mag. Gewoon gezellig en respectvol spelen met elkaar en andere tweakers helpen waar nodig, maar vooral belangrijk is dat je plezier hebt met iedereen. Deze fijne mentaliteit is ook te merken op de rest van de realm, want over het algemeen gaan mensen op RP servers socialer met elkaar (laat je je dus niet afschrikken door het RP gedeelte!). Kortom een fijne plek om te spelen!


klik op de banner om de Armory pagina te bekijken

Lid worden? Whisper ingame iemand uit de guild (te vinden door "/who Gathering of Tweakers" in te typen) en vraag om een invite! Iedereen is van harte welkom.

Wel nog even de huishoudelijke mededeling om zaken die over guild gaan in dit topic tot het minimum te beperken. Daarvoor is de GoT guild website voor aangemaakt. Ervaringsverhalen mogen wel gepost worden.

Meer info: GoT guild website | Guild Formatie topic

Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: JimDB
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen[Voor 100% gewijzigd door Zeror op 13-03-2014 10:38]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021

Iedereen hele fijne kerstdagen toegewenst!!!

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Mektheb
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 21:07
Pewpew schreef op vrijdag 03 januari 2014 @ 15:33:
[...]


AQ had geen legendaries volgens mij.. Je had;
Sulfaras, Hand of Ragnaros - uit MC.
Thunderfury - verkregen door mats uit MC en BWL.
Atiesh, Greatstaff of the Guardian - uit Naxx.


Die = Legendary
En de title die erbij hoort helemaal = The Scarab Lord _/-\o_

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Even wat anders.

Gisteren weer eens LFR ingedoken voor wat valor. Ik kwam bij Norushen binnen en dacht laat ik het maar simpel houden. Dus Dream of Cenarius geleerd en wraths gaan spammen. Best leuk resultaat.


B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08-2021

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Xaria schreef op vrijdag 03 januari 2014 @ 16:26:
Klinkt wel logisch ja, en ook wel mooi. Volgende keer pics toevoegen, kan ik jaloers worden van je Rivendare :(

En dat voor een eerste keer te solo'n op een level 87 huntard :+
@JimDB Ik ken het.. elke week weer crap heb nog geen rare mount gezien haha. En ik speel al sinds vanilla maar heb die oude mounts ook niet hoor. Die waren echt heel snel verwijderd. In die tijd was een mount hebben ook echt een elite status. Dingen waren nagenoeg onbetaalbaar. Enige voordeel voor locks en paladins toen was dat het wat geld bespaarde met de quest. (al bleef het bizar duur..)
En ZG is dan ook nog een dungeon die ik echt niet graag doe hé :/ Maar goed, iedere dag er met 2 chars doorgaan duurt nog niet eens 10 minuten en de rewards (moest ie ooit droppen) in het waard dus blijf ik er maar mee doorgaan. Zou eigenlijk eens verder moeten doen met Riverdare farm trouwens, maar cba op dit moment :)
Kapoen schreef op vrijdag 03 januari 2014 @ 16:41:
Anyhoo, genoeg redenen om een algemene tabard tab te willen voor al mijn chars denk ik zo :D
Enige Tabard die ik zou willen op dit moment is het Lightbringer tabard, aangezien die perfect bij m'n transmog zou passen + 1 van de enige epic tabards is die er goed uit ziet :D

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Mektheb
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 21:07


GZ !

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Gisteren nog voor de raid deze badboy uit Karazhan gehaald.

[Voor 5% gewijzigd door junglebeast op 09-01-2014 18:05]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Binnen nu en anderhalf dag hebben we er een nieuwe player model bij :)

https://twitter.com/artof...status/425803625856655360

Welk ras zou dit van zijn? :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

En het is een Female Human, en dat ziet er goed uitt!

[Voor 33% gewijzigd door Metian op 23-01-2014 19:12]

Rupsen, Rapsen.


 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11-2021


En de Garrosh kill is eindelijk ook een feit na 30-40 guild wipes. volgende week nog even een clear doen en dan de week erop aan Heroics beginnen.

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online

 • VeeGee
 • Registratie: december 2005
 • Nu online
Dit is echt verschrikkelijk, sorry voor de mensen die Ashes of Al'ar al jaren aan het farmen zijn, maar ik bedacht me vanochtend eens laat ik het ook gewoon proberen elke week, misschien heb ik een keer mazzel. Eerst even kijken wat ik allemaal moest doen, want had The Eye nog nooit gedaan, dus een guide gevonden op internet en direct maar door naar de laatste boss.
Wat schetst mijn grote verbazing na de kill: de mount dropt meteen! :) Ik denk niet dat een smiley hier kan verwoorden hoe blij ik d'r mee ben haha.

Edit: pics or it didn't happen

[Voor 7% gewijzigd door VeeGee op 29-01-2014 11:18]


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 19:22
Eigenlijk meer voor een Hearthstone topic, maar omdat het toch grotendeels op WoW slaat:


Barrens chat, the good ol' days ;)

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • Krukar
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 16:51
Svarog schreef op woensdag 12 februari 2014 @ 11:31:
Kwam er een dag te laat achter dat ik al 8 jaar gesubbed ben aan WoW :O

11/02/2006 - N/A - 14-day Guest Pass - Expired

Nog geen maand tussen uit geweest sinds dien, alleen wat minder actief aan het spelen los van de Guild Raids en dailies als er nieuwe content is :)
Hier ook alweer bijna 9 jaar, bijna zonder pause subscription en een aantal jaren met 2 accounts :X


 • London
 • Registratie: oktober 2007
 • Niet online

London

Victoria Concordia Crescit

toolkist schreef op zondag 16 februari 2014 @ 20:55:
[...]


Hier nog zo een ;) Ergens rond kerst 2 weken niet ingelogd, zonder er ook maar überhaupt over te twijfelen. Wow staat inmiddels dus niet meer op m'n pc en sub is stopgezet. Uiteraard net 2 weken nadat ik weer voor een kwartaal had betaald, maar goed ;)
Ik denk dat WoD de eerste xpac is waarbij het niet gaat kriebelen om die weer te halen. Het hele garrison geneuzel staat me totaal niet aan. Daarnaast zal ik ook dan nog te weinig tijd hebben om steady te raiden, wat uberhaupt altijd het enige is geweest wat ik echt leuk vond.
Wel zonde geld dan inderdaad! Ik doe maar wat vanity runs en af en toe een LFR'tje. Net deze mount gescoord op m'n 6de (?) solo run:

[Voor 9% gewijzigd door London op 16-02-2014 21:08]

Arsenal - Real Madrid - Mercedes AMG Petronas


 • rejer
 • Registratie: februari 2012
 • Nu online


Pay 2 win is begonnen.

[Voor 30% gewijzigd door rejer op 18-02-2014 21:12]


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

hmr schreef op woensdag 19 februari 2014 @ 09:36:
Ik vind 60,- wel meevallen.. :) Ik koop denk ik wel een druid ofzo.. of een warrior. De enige classes die ik mis! Heb spijt van dat ik mijn hunter een male ipv female orc heb gemaakt.. .dus mogelijk ook nog een appereance change. Al kan ik er dan net zo goed een Belf hunter van maken.

We zien het allemaal wel. Is die level 90 optie al beschikbaar?
Niet voor EU blijkbaar...

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

En de nieuwe look voor de vrouwelijke Orcs is ook vrijgegeven.

That face :P, Dat ziet er stuk beter uit.

Meer informatie: http://us.battle.net/wow/...hter-of-draenor-2-19-2014

Overigens allemaal leuk en aardig, maar ik wil verdorie de nieuwe troll models zien :X

[Voor 53% gewijzigd door Metian op 19-02-2014 19:08]

Rupsen, Rapsen.


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

A line in the pre-orders to Warlords of Draenor tells us the expansion will be released on or before December 20, 2014
Wait whut xD. Al staat er nog wel bij "Story is developing" nou ben benieuwd.

Interessant


Via: http://i.wow.joystiq.com/...eleased-on-or-before-dec/


@Zeror, over punt vier, Blizzard zou met iets moeten komen zoals Steamworks in Steam maar dan voor AddOns binnen BattleNet App. Dat zou dan wel heel relaxt zijn, misschien nog auto update functie er in, dus voor het spelen automatisch addons updaten.

Waarom zit dit er nog niet in? XD

[Voor 40% gewijzigd door Metian op 10-03-2014 18:25]

Rupsen, Rapsen.


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Lvl 90 boost perfect neer gezet :)

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • MaTr1x
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 21-01 10:10
Even waarschuwen jongens:

Er is nu een mail in omloop waarin staat dat je één van de 50.000 bent die gratis Warlords of Draenor krijgt. In de mail, die lijkt alsof die van Blizzard komt, staat dat je het bijgevoegde serienummer moet invoeren op de bijgevoegde link. Ik heb even gekeken en het lijkt alsof je op Battle.net uitkomt, maar als je op de link klikt en vervolgens kijkt op welke site je dan zit dan zit je op een hele andere site, dus wees gewaarschuwd!

Voorbeeld van de mail:

π MW finishers


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Dit spreekt voor zich zelf :)

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Awesome!Hunters kunnen Hydras tamen in WoD :D

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Jorca
 • Registratie: februari 2010
 • Laatst online: 08-12-2021


Yes na 2-3 uur wipen eindelijk neer. gevecht is niet zo moeilijk maar ik was steeds te laat met Pitlord en dan ben je wel gelijk dood. Nu nog 4 CM dan heb ik mijn Illidan gear :D.
Dan nog Paladin 8)

Jorca@Sylvanas , Apsuva@Sylvanas , Btag: Kivancusta#2985


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

En daar begint het avontuur voor WoD.Alpha/Beta schijnt begonnen te zijn :D

[Voor 36% gewijzigd door Metian op 05-04-2014 12:59]

Rupsen, Rapsen.


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 15:41
Zeror schreef op dinsdag 08 april 2014 @ 13:35:
Vergeet niet om af en toe MMO-Champion te kijken deze tijd. Alpha is uit, MMO-C is in de Alpha, en er wordt dagelijks wel nieuwe dingen over Warlords gepost daar! :)
Ik kan echt zeer enthousiast worden van de nieuwe models. De elekks en wolves zien er echt geweldig uit.
Kom maar op met al die nieuwe info!

[Voor 9% gewijzigd door Carthrax op 08-04-2014 14:20]

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Ketho
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 21:24
Ik heb net mijn addon Ketho CombatLog geupdated :)

Wat het doet is, het laat alleen bijvoorbeeld taunts, interrupts en deaths aan je zien. In deze update kan die nu ook herkennen wanneer iemand een Soulstone of Reincarnation heeft gebruikt om zichzelf te resurrecten.(Een andere handige addon is FasterCamera, dan hoef je niet zo veel te scrollen voor het zoomen :Y))

[Voor 21% gewijzigd door Ketho op 18-04-2014 18:01]


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Zo lekkere start in het 25m raiden met de guild. Tot en met Spoils gekomen. Nog 2 kills achter plek 2 op de server. :)

http://i.imgur.com/vlXgtGR.jpg

[Voor 23% gewijzigd door junglebeast op 24-04-2014 14:47]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Kleine aanpassing aan Garrisons.Er zou nog gediscussieerd worden over dat je als max level wel je je Garrison locatie kan aanpassen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


Ja man.. weinig verschil 8)7

Ik vind de oren trouwens nog steeds lelijk. Die mogen ze nog wel ietsie tweaken

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

And so it begins...En verder.. check deze info: http://pastebin.com/4apzNxR0

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Twylight schreef op maandag 02 juni 2014 @ 21:16:
[...]
Jawel, de tijd waarin je hem behaald is namelijk niet gebaseerd op skill en het verslaan van bosses in raids maar op random factoren en tijd.

Het is inderdaad helemaal geen uitdaging om de Legendary te behalen, dat is het probleem.

Ook is dit de enige Legendary ooit die je op een alt kan halen, dat was hiervoor echt niet het geval dat een alt met de aller beste gear in het spel rondliep.

Maw: niet zeuren
Ben het niet vaak eens met Twylight. Dit keer wel. :)

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
En de Alpha test is begonnen. :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Mektheb schreef op donderdag 05 juni 2014 @ 16:41:
[...]

Zal wel niet lang duren die stream, blizzard kennende krijg je ook nog een ban ervoor :(
Nee. Doen ze niet meer moeilijk over.
Warlords of Draenor alpha invites have gone out to a small number of individuals for our first phase of external testing, historically dubbed “Friends & Family” for its limited scope of availability to Blizzard employees’ friends and family, as well as some streamers, press outlets, and fansites. Alpha testers are free to share screenshots and videos, stream content, publicly discuss their experiences in the alpha, and offer their feedback in the Alpha Feedback forum.

This initial wave is extremely limited, and we’ll be sending additional invites as testing progresses. In the meantime, we recommend visiting your favorite fansites for information and updates, Twitch to watch streams, and the front page here at WorldofWarcraft.com for continuing content updates. You can also check out the full alpha patch notes right here!

Please be aware that no keys are available for the Warlords of Draenor alpha, so be on guard for potential scams using invites as a lure. You can always check to see if you’ve been invited by logging into your Battle.net account at http://www.battle.net and viewing your available game licenses. You’ll never need to click on a link in an email to redeem a testing invite for Warlords of Draenor. Visit our security site for information on how to identify and avoid scams intended to steal your account information.

If you’re interested in participating in future testing phases, you can opt in here to World of Warcraft and other Blizzard game-testing opportunities. Additional invite opportunities will be announced as they become available, and we recommend checking back regularly for updates.
kwam deze schoonheid van een screenshot nog tegen op ons forum. *clicky clicky*

[Voor 4% gewijzigd door junglebeast op 05-06-2014 16:47]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • soulrider
 • Registratie: april 2005
 • Laatst online: 27-11-2017
valt dan best mee:
vorige week 7 toons: allen door soo lfr gejaagd + celestials + ordos
(ik weiger alts #3->#7 door ToT of eerder te sturen)
goed voor minimaal 16x7=112 lootkansen (al vergeten welke toons wel/niet bonusrollen): 3 items in totaal

geluk voor de altjes : 2x ordos WF gear - en de 2de DK zit dankzij een lfr wapen eindelijk ook boven de 500.

maar vaak heb je dan zoiets van:


Langs de andere zijde heeft main boomie al een volle healing- en tank-set met minimaal 528 ilvl gear liggen, + een halve cat-set en 1st dk heeft zijn tanksetje in zijn bank blinken... (telkens met de 2sets van celestials ...)
Nu nog eens die offspecs echt gaan gebruiken eh :/

[Voor 25% gewijzigd door soulrider op 06-06-2014 12:51]


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Ja wapens/shields en trinkets zijn vaak heel schaars. Zit ook nog steeds met een 502 trinket. Wapen (Flex) had ik redelijk snel te pakken. Maar geloof dat ze dit gaan aanpakken in WoD.

Btw Druid T17.. beetje meh gevoel.Nog geen helm maar dit is het Icon. Kan wel mooi zijn dus.

http://media.mmo-champion.com/images/news/2014/june/INV_Leather_RaidDruid_O_01Helm.jpg

[Voor 56% gewijzigd door junglebeast op 11-06-2014 15:19]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Deze change voor druids is wel leuk:

Travel Form - Shapeshift into travel form, increasing movement speed by 40%. Also a travel form appropriate to your current location, increasing movement speed on land, in water, or in the air protects the caster from Polymorph effects. Only useable outdoors. The act of shapeshifting frees the caster of movement impairing effects. Can't be cast in Tree of Life Form, Moonkin Form. Shapeshift. 5.6% of Base Mana. Instant.

Oh en new treeform? :)

[Voor 10% gewijzigd door junglebeast op 11-06-2014 15:29]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Kijk middagje celestials, Ordos (geen loot) en LFR doen. Ik had er geen flikker aan, maar toch. :)

[Voor 12% gewijzigd door junglebeast op 11-06-2014 16:29]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Black Market Auction House - GONE

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Twylight schreef op donderdag 12 juni 2014 @ 17:18:
Ik kan me iets herinneren over nieuwe unitframes waar ze het over hadden op Blizzcon. Iets daar ooit nog iets over gezegd of heb ik het uberhaupt verkeerd gehoord destijds?
Geloof het niet. Waarschijnlijk krijgen wat classes een iets ander unit frame. Wel veel aanpassingen in de andere frames. Maar dat gebeurt elke expansion wel. En de quest frame krijgt ook een flinke opknapbeurt met tracking.

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Nou, jammer weer hoor, had Holinka even een tweet gestuurd en die heeft het volgende te melden:-O-

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Dat is zeker jammer. Ze konden op z'n minst wel trinket tracking toe voegen. Want zelfs multi glads e.d. die meestal zonder- of met zo weinig mogelijk addons spelen, hebben vaak wel een trinket tracker in de vorm van gladius, s-arena etc.

Zo, was vorige week even door m'n achieves aan het bladeren en toen kwam ik er achter dat ik voor de Glory of the Hero meta en Glory of the Cataclysm hero meta nog maar een paar achievements moest halen. Die deze week dus even aangepakt en nu twee leuke draakjes erbij :)

Ook nog even m'n mage een WK transmog in de vorm van een bijzonder passend hoedje gegeven 8)

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

temp00 schreef op vrijdag 13 juni 2014 @ 19:22:
Dat is zeker jammer. Ze konden op z'n minst wel trinket tracking toe voegen. Want zelfs multi glads e.d. die meestal zonder- of met zo weinig mogelijk addons spelen, hebben vaak wel een trinket tracker in de vorm van gladius, s-arena etc.

Zo, was vorige week even door m'n achieves aan het bladeren en toen kwam ik er achter dat ik voor de Glory of the Hero meta en Glory of the Cataclysm hero meta nog maar een paar achievements moest halen. Die deze week dus even aangepakt en nu twee leuke draakjes erbij :)

Ook nog even m'n mage een WK transmog in de vorm van een bijzonder passend hoedje gegeven 8)
[afbeelding]
Haha, mooi. En die comment op wowhead: "all i can say is HUP! HOLLAND! HUP! if you dont look to close you even see the red white blue
Last edited by Khazigoroth on 2012/06/06 (Patch 4.3.4)"

Die gaan we dus ook ff farmen.. Ben toch bezig met een nieuw setje.. De rode hero's mail set.
(edit: kan niet trangmoggen want is cloth, maar wel dragen, hehe)

[Voor 8% gewijzigd door junglebeast op 13-06-2014 19:41]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Eindelijk al m'n chars max. level. Uiteraard allemaal ge-leveled (m.u.v. m'n Hunter die de WoD boost heeft gekregen) 8).
https://s3.amazonaws.com/achgenwow/t/a_G6c0Qgxg.png
Nu nog even m'n WoW filmpje afkrijgen voor WoD en ik ben tevreden.

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

OMG THAT IS SICK. Druid Mythic!

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Hunter ziet er gewoon lelijk uit :|

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Iusedto schreef op maandag 23 juni 2014 @ 13:14:
screenshots van die add on geven niet echt duidelijkheid.
Ga na de voetbal wel even proberen, bedankt.
Ja denk ook Weakauras 2. Kijk maar naar deze screenshot/setup.

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


Dit is hoop ik weer een grap net als die female dreanei toen, toch. TOCH?

Tot nu toe vind ik alle nieuwe models zeer goed gedaan maar toen ik deze voorbij zag komen floepte er direct een enorme lach uit. WTF :D

[Voor 17% gewijzigd door jmxd op 26-06-2014 02:32]


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
spoiler:

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Woohoo, ik mag ook :D

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Nog wel wat interessants gevonden trouwens:Expansion capitals zijn dus niet Karabor en Bladespire Citadel. Je faction capital hub zal dus in Ashran zijn.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • dynosu
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 16-11-2021

dynosu

Orly ?

nah dan wel dwarf males, die /dance en de jokes. Too funny

de mijne loopt rond in Might met een draconic avenger transmogvond em wel cool zo.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Ik wil speelbare kangoeroes. :+

edit: picje erbij.

[Voor 64% gewijzigd door Zeror op 01-07-2014 15:42]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Prachtige art weer. Dit keer Spires of Arakkoa.B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


*O*

DPS cloak gekozen omdat de voornaamste reden dat ik hem haal is om wat sneller te questen als WoD uit is, maar toch ook maar ff de healer cloak nog er bij gekocht.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Oh, nieuwe pet binnenkort. Best pet ever!!! :D

Molten Corgi

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Dit is altijd nog actueel.

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
WoD Beta Screenshots

Blizzard maakt een tijdelijke portal naar het nieuwe Draenor. Awesome mini-Dark Portal :D

Iron Horde Warcamp tijdens de intro quest.

AWESOME INGAME EVENT!!!!I tijdens de intro quest. Wat zou dat nu zijn...

Iron Horde Battlefield voor de Dark Portal.

Dark Portal nog niet helemaal af. :P

Ook hier missen nog wat textures.

Dit is Frostwall, de Horde Garrison.

Je krijgt je eigen mailbox. Hoe cool! Jammer dat dit geen TNT-Post validated postadres is. :P

Dit is Lunarfall, de Alliance Garrison.

Nog een overzicht shotje van Lunarfall.

Iron Horde basis op de grens van Frostfire en Gorgrond.

Ingang van Bloodmaul Slag Mines

Bloodmaul Slag Mines' nabij gelegen Ogre camp.

Shadow Council is er ook.

Boneyard van kweenie. :P

Frostfire heeft ruig terrein.

Dit krijg als je op dingen klikt waarvan niet weet wat het is. Moest vechten met een level 100 elite. Ik was level 91........ :P

Iemand wilde questgear zien. Draenor fashion gedragen door een Orc Hunter.

Mooie valley hoor.

Shrooooooms!!!!!!

Draenei houden ook van farms :P

Hier stond je 7 jaar geleden ook. Ingang van Black Temple. Nu nog in volle glorie en bekend als Temple of Karabor.

Nog meer Temple of Karabor.

Daft Punk Draenei waterdrager! :P

Temple of Karabor haven met Iron Horde schepen.

Temple of Karabar amphitheater.

Je kan helaas niet naar binnen in Temple of Karabor. Verklaart tevens waarom dit geen capital is.

Enchanted forest.

Burial Grounds. Spooky...

[Voor 12% gewijzigd door Zeror op 08-07-2014 21:08]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
lanerios schreef op woensdag 09 juli 2014 @ 09:10:
Ik weet het Zeror, mijn hoop is dat de garrison uiteindelijk een soort Theramore look krijgt voor alliance. En een Conquest Hold (Grizzly Hills) area als horde garrison :p
Als ik deze screen zie dan zit je aardig in de buurt, denk ik.

Carthrax schreef op woensdag 09 juli 2014 @ 11:44:
Heerlijke screens Zeror thx ;)
Het mooiste voor de Garrisons was natuurlijk geweest als het een weerspiegeling was van jouw ras maar ik snap ook wel dat dat een gigantische klus zal zijn. Het is wel een feature waar ik echt op zit te wachten dus ben heel benieuwd hoe het uitpakt.
Sluit niet uit dat er mogelijk in de toekomst nog ras gerelateerde buildings gaan komen. Blizzard heeft, volgens mij, nog niet gezegd dat het er niet gaan komen. ;)

[Voor 37% gewijzigd door Zeror op 09-07-2014 13:21]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
junglebeast schreef op woensdag 09 juli 2014 @ 15:01:
Niet erg als de steden leeg zijn maar in de zones actief wordt gespeeld. :) Of in Ashran bijv.
Precies. Waarom zou je de hele dag in de capital willen zijn? Wachten op je dungeon queue? Wachten tot je auction een keer verkocht wordt? Je staat daar maar en doet verder geen flikker. Je wilt geen World of Waitcraft, maar gewoon lekker bezig zijn daar waar de actie is. Dat is o.a. wat Blizzard probeert te bereiken.Dit zijn de locaties van de garrisons en de faction capitals. Zoals je ziet kun je waar je dan ook bent op Draenor snel in je faction city of garrison komen. Deze locaties zijn goed gekozen door Blizzard waardoor de reistijd minimaal is. Hierdoor is ook de flying mount geen groot gemis in Draenor (heb in de beta nog geen moment gehad dat ik wenste dat ik die flying mount had).

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

lanerios schreef op donderdag 10 juli 2014 @ 13:10:
beetje lullig om ze te verkopen, maar ja. Geldwolven zijn er altijd helaas.
Oh beta key kopuh?? :)

Oh en dit ziet er zo gaaf uit!

[Voor 23% gewijzigd door junglebeast op 10-07-2014 13:16]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 15:41
Mektheb schreef op donderdag 10 juli 2014 @ 14:46:
[...]

Daarom voel ik me altijd NERD als ik me blizzard shirt aan heb op een verjaardag en mensen vragen of ik van bliksem houdt :'(
Ik loop regelmatig met mijn Thunder Bluff Warstompers shirt rond. Af en toe hoor je mooi shirt maar meestal kijken mensen er schaapachtig naar, geen idee wat het is ;)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • kladblokje
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 13:26
LangeQuin schreef op donderdag 10 juli 2014 @ 17:55:
Dus een actieve sub is helemaal niet nodig, alleen vermoed ik dat je MoP wel in het verleden gekocht dient te hebben.
Dit kan ik bevestigen. MoP moet op het battle.net account staan, maar het hoeft geen actief account te zijn:

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Dark Portal is eindelijk verder afgemaakt en in de beta gezet :)* Zeror is trotse pre-finished Dark Portal beta tester :P

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • EelcoB
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 16:31
Calderas schreef op donderdag 10 juli 2014 @ 21:06:
Net WoD beta gestart, na enkele jaren zonder WoW ben ik toch wat de weg kwijt... Kan er iemand mij helpen waar ik de WoD questchain kan starten? Ik heb iets gevonden in Stormwind van trolls of zo maar of dat de juiste is...no idea.
Evn grof gezegd, er staat een NPC ongeveer ter hoogte van het Stormwind Visitor Center op de weg waar je stormwind binnenkomt:


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Een voorbeeld dat een beta veranderd. Het bovenste screenshot had ik eerder al gepost. De tweede is wat ik vandaag gemaakt heb. Het gaat uiteraard om dezelfde locatie.Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

Heb net even is goed naar Orc gekeken, grote verschil zit hem voornamelijk in het feit dat ze hun handen meer heen en weer laten gaan tijdens het lopen, waardoor hun lichaam dus ook heen en weer gaat. Ziet er beetje vaag uit.

Orc Female heeft toch wel de grootste verandering gehad.[Voor 35% gewijzigd door Metian op 14-07-2014 11:04]

Rupsen, Rapsen.


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Meer Garrison screenshots. IN de beta kun je op dit moment nog niet zo heel veel gebouwen maken. Heb er tot nu toe maar 2 kunnen bouwen. Barracks en Alchemy huisje.

Bouwproces Garrison
In aanbouw.Bouw klaar, ready to finish.Klaar, vuurwerk yaay!!!


Horde Garrison level 2
Horde Garrison level 2Horde Garrison level 2Horde Garrison level 2
Horde Garrison level 2Horde Garrison level 2Horde Garrison level 2

[Voor 3% gewijzigd door Zeror op 14-07-2014 18:30]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Hadden jullie deze al gezien (een tijdje terug alweer)?Is that a saddle? Ja, dat is een zadel. Deze Ravager mount kan nog eens vliegen ook. :D
Alleen jammer genoeg is het wel een store-mount.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Nog wat cools gevonden in de Garrisons.

Het heet Amperial Constructs. Het is bedoeld om snel tussen twee plekken in je Garrison te verplaatsen.
Zie dit plaatje.Die golem is dus de Amerial construct. Er zijn er twee van. Beide kan je wegzetten waar je ze maar wilt. Om ze te laten werken moet je ze binnen een bepaalde afstand van elkaar zetten. In het plaatje is de maximale afstand gebruikt. Dan werkt het net als die twee Warlock portals om tussen twee plekken heen en weer te kunnen reizen. Je loopt erin en hoppa, je character vliegt naar de andere construct. Erg handig.

[Voor 83% gewijzigd door Zeror op 16-07-2014 00:10]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Zenety schreef op woensdag 16 juli 2014 @ 09:12:
Ik vond Shadowmoon Valley in TBC anders best een leuke questing area. Voorbereiding voor Black Temple en The Netherwing. Weet iemand hoe dat nu eruit ziet en qua mounts?
Shadowmoon Valley in TBC en Shadowmoon Valley in WoD is totaal niet te vergelijken met uizondering van wat herkenningspunten.

Kijk maar:

Shadowmoon valley in TBC


Shadowmoon valley in WoD
Thanks :)

[Voor 17% gewijzigd door Zeror op 16-07-2014 15:48]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Uhmmie schreef op donderdag 17 juli 2014 @ 10:03:
Ik gebruik ook ElvUI.. Een van de weinige addons die ik direct weer geplaatst heb nadat ik pas geleden weer begonnen ben. Redelijk snel in te stellen en de UI is een stuk strakker dan de standaard UI. Ik zet alleen altijd de bag functie uit. Ik heb nou eenmaal liever een paar kleine bags dan 1 hele grote.
Ja ik gebruik nu denk ik al 3 jaar of zo Elvui. Denk dat ik het in Cata heb geïnstalleerd. En ik zet ook bags uit omdat ik AdiBags gebruik. Die zet alles in bepaalde filters.

Voorheen was ik wel een paar dagen bezig om alles goed te krijgen. Nu kost het nog geen uurtje werk. :)
Heb laatst ook een schone install + addons gedaan. Veel overbodige meuk weggegooid. Mijn FPS ging toen ook wat omhoog.

Ik draai wel wat verschillende raid en chocolatebar addons. Daar kan je allerlei kleine addons aanhangen. Net zo iets als Titan Bar zeg maar.

[Voor 12% gewijzigd door junglebeast op 17-07-2014 13:18]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Nieuwe Legendary van WoD bekend!

[Voor 9% gewijzigd door junglebeast op 17-07-2014 21:48]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • JeroenNietDoen
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 22-01 13:27

JeroenNietDoen

"Doe nou niet!"

lanerios schreef op dinsdag 22 juli 2014 @ 12:04:
Beste plan (voor mij, is voor iedereen anders!)

Doe elke dungeon 1x voor de quests
quest terwijl je in de qeueu staat.

En dan ben je zo max :p

>:)

"Oooh Jeroen!"


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Logo van de Warcraft film is net vertoond op Comic Con. En ook een aantal wapens.. :)B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 15:41


Blizzard has revealed all the details of how to get your hands on the prize from Azeroth Choppers: the free Horde chopper! It's pretty straightforward - anyone who logs into the game between now and September 30th will automatically have their account flagged to receive the Horde chopper upon the release of the upcoming Warlords of Draenor expansion.


Even van Wowhead gejat ;)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Druids krijgen een nieuwe shapeshift vorm die lijkt op deze models.Met deze talent.

Claws of Shirvallah
Druid - LvL 100 Talent

Requires Druid

Renegade Druids have developed the ability to shapeshift into a creature half man and half cat. This alternate Cat Form allows the use of all non-damaging Druid spells while shapeshifted, and increases Versatility by 5%.

“Have we learned nothing from the Scythe of Elune?”
--Archdruid Hamuul Runetotem

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

junglebeast schreef op vrijdag 25 juli 2014 @ 14:43:
Druids krijgen een nieuwe shapeshift vorm die lijkt op deze models.

[afbeelding]

Met deze talent.

Claws of Shirvallah
Druid - LvL 100 Talent

Requires Druid

Renegade Druids have developed the ability to shapeshift into a creature half man and half cat. This alternate Cat Form allows the use of all non-damaging Druid spells while shapeshifted, and increases Versatility by 5%.

“Have we learned nothing from the Scythe of Elune?”
--Archdruid Hamuul Runetotem
!!!

8)

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
* Zeror is op vakantie in Californië.
Even langs Blizzard geweest. :p

[Voor 6% gewijzigd door Zeror op 31-07-2014 02:53]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Vuurvoske
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 18-12-2021

Vuurvoske

Nunquam cede!

Ik ben boos. Collega stuurt me mail met beta key. Krig ik al de hele dag dit:Heb al 2x een tweet gestuurd naar dat twitter account. Maar geen reactie |:(

Beroeps brabander


 • Darkfreak
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 30-06-2021

Darkfreak

www.n1ntendo.nl

Gister kwam trouwens de preview van Spires of Arak vrij:


http://eu.battle.net/wow/en/blog/15108050


Erg benieuwd naar die out-post quest-line :D

[Voor 7% gewijzigd door Darkfreak op 08-08-2014 12:52]

Volg www.n1ntendo.nl voor alles Nintendo! (>'-')> <('-'<) ^(' - ')^ <('-'<) (>'-')> ... (╯°□°)╯︵ ┻━┻


 • London
 • Registratie: oktober 2007
 • Niet online

London

Victoria Concordia Crescit

LFR is gewoon een tumor bestaande uit de grootste idioten binnen de huidige WoW community, zo simpel is het.

Het is ook gewoon de hoofdreden dat ik nog vertik in te loggen na vanaf vanilla toch redelijk constant te hebben gespeeld (hier en daar een maand of 2 niet). Ik heb nu iets van 4 maanden niet meer gespeeld, en ik mis het ook absoluut niet meer. Nu is er sowieso vrij weinig meer te doen aangezien SoO 4 maanden geleden al saai was, en dat nu blijkbaar nog steeds de enige main content raid is. Ik heb Garrosh overigens nooit om weten te krijgen op flex, normal of HC. Maar ik raid sowieso niet HC meer sinds het einde van WotLK door RL-verplichtingen. Daarom was ik wel blij met LFR, maar inmiddels is dat ook wel aardig veranderd..Is helaas maar al te waar :)

Misschien dat ik na al die jaren gewoon niet meer warm kan lopen voor een spel, wat ook wel begrijpelijk is na 400 dagen played en ruim 3000 euro speelplezier. Ik heb de beta nog even gespeeld, maar dat lijkt vooralsnog niet veel boeiends te brengen. Garrisons is wel geinig, maar voor 1 feature ga ik geen geld meer neerleggen.

De item squish is ook een goeie zet, maar dat had al voor Cata moeten gebeuren imo.

Ik vind het jammer dat er nog altijd geen WoW-waardige MMO is die daadwerkelijk de concurrentie aan kan gaan. Ik heb Wildstar nog even geprobeerd, maar dat is me dan weer te cartoon-achtig.

[Voor 13% gewijzigd door London op 09-08-2014 20:44]

Arsenal - Real Madrid - Mercedes AMG Petronas


 • Krukar
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 16:51
Omega Supreme schreef op dinsdag 12 augustus 2014 @ 16:19:
[...]

Tja alles is relatief. Ik heb mijn priest na een server switch om met vrienden te spelen gepowerlevelt en was echt met een week (naast mijn fulltime baan) level 60. Ik had al twee characters op een andere server geleveld en zodoende wist ik welke gebieden snel questen.

Laatste stukje gedaan met een furbolg grind voor de agility enchants :-)
Een weekje naast een fulltime baan voor 1-60 pre-TBC kan ik moeilijk geloven. In vanilla was 15 dagen /played (dus 360 uur) normaal voor normale play en met behoorlijk geavanceerde powerleveling zat je nog steeds rond de 5-6 dagen /played (120-144 uur)....

Voordat silithus uitkwam moest je zelfs 58-60 domweg grinden in EPL (Scarlet Camp) en dat alleen duurde al een uur of 10.

Als ik mij goed herinner was het record voor 1-60 pre-TBC iets van 4 dagen en een paar uur /played, dat was een hunter en toen had vrijwel iedereen wel zoiets van "wtf dat is snel".


Edit: Dat was dus Joana (die hunter) en zijn record in een officiele Blizzard leveling contest (wat dus ook officieel et record is voor snelste 1-60 pre-TBC) was 4 dagen en 20 uur (116 uur) /played. Bedenk hierbij dat dit een gast was die dat bereikt heeft na een stuk of 50 keer (hij had op vrijwel elke nieuwe server het leveling record en werd steeds sneller)....Let op, in die screenshot is hij pas lvl 50 na 3,5 dag /played
Het hele stukje staat hier: http://www.blizzardguides.com/mancow_joana_horde_guide.html

Z'n record time staat hier: http://www.joanasworld.com/azeroth.htm
This is the same questing pattern I used to get 4 days 20 hours /played time to 60 on a new server

[Voor 27% gewijzigd door Krukar op 12-08-2014 20:25]


 • garriej
 • Registratie: december 2012
 • Laatst online: 13-01 16:10

garriej

Ik las ondertieten.

Hier een mooi voorbeeld van hoe een plate chest is veranderd:Zoals je ziet is het een aardige change en als ik m'n rekenles nog goed herinner kom je er op uit dat dat item ongeveer 97% minder "goed" is geworden.

Bron

[Voor 14% gewijzigd door garriej op 14-08-2014 09:43]

iRacing Profile | Youtube


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Mektheb schreef op donderdag 14 augustus 2014 @ 11:01:
[...]

En weer in elkaar gekickt worden door een holy pally <3 ( Rogue's :+ )

 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:43

Metian

Snert is vies

Interessant. Is het iemand al opgevallen dat in Lords of War, dat Kargath zijn linkerhand er af haalt. Maar officiele wallpaper van Blizzard laat iets anders zien.Overigens klopt de ingame model wel. :9

[Voor 9% gewijzigd door Metian op 14-08-2014 20:00]

Rupsen, Rapsen.


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
Metian schreef op donderdag 14 augustus 2014 @ 20:00:
Interessant. Is het iemand al opgevallen dat in Lords of War, dat Kargath zijn linkerhand er af haalt. Maar officiele wallpaper van Blizzard laat iets anders zien.

[afbeelding]

Overigens klopt de ingame model wel. :9
De artwork van Kargath zal wel gespiegeld zijn om beter in de plaat te passen qua positie.

Edit:
Heb het gefixed voor je hoor :P

[Voor 58% gewijzigd door Zeror op 14-08-2014 20:48]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-12-2021
WoD CE box:

[Voor 80% gewijzigd door Zeror op 14-08-2014 20:48]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Afwezig op GoT tot eind januari


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 19:28
Navuri schreef op vrijdag 15 augustus 2014 @ 09:14:
[...]


Nee hoor, geen totale overhaul, maar er zit een ultra setting in het spel waar best een tandje bij zou kunnen.
Ultra setting is prima, je kan dit moeilijk slecht vinden voor een game van 10 jaar oud.Volgens mij waren echter die gameplay beelden gister in die stream op niet op ultra. ik vond ze er soms ook wat blokkerig uitzien.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 19:22
pryth schreef op vrijdag 15 augustus 2014 @ 13:59:
[...]


Nah. Tenzij je iemand echt daadwerkelijk van z'n mount af kan rammen door een soort 'critical strike' achtig iets, zodat ie te pletter valt, pas dan zou ik het interessant vinden.
Hehe, wat een toeval. Bekijk de DLC comic van deze week:link

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online

 • temp00
 • Registratie: januari 2007
 • Niet online

temp00

Als het kan ben ik lam

Ik heb nog maar één seizoen serieus 3s gedaan en doe over het algemeen alleen 2s, maar wat heb ik vanavond gefaald in 3s zeg |:(. We speelden tegen een god comp en hadden de Mage gekilled (onze Hunter was ook omgevallen). Ik was dus als Resto druid over met een Enhance vs Resto Druid, Shadowpriest. Niet lang na de Mage kill feared de Shadow ons (tremor was op CD) en guised/sprint naar de andere kant om de Mage te ressen. Ik zat nog in m'n fear maar kwam er bijna uit en displacer beast naar de Shadow om de ress te stoppen. Vervolgens sta ik in de buurt hots op mezelf te casten ipv te Shadow te moonfiren. Heb recent wat binds geswapped dus totaal verkeerde buttons geraakt 8)7. Shadow kreeg de ress er dus uit en naar de match konden we fluiten.

Waren wat randoms waarmee ik speelde en gelukkig geen rage op Skype maar ik wist wel wat die gasten dachten:


Hoop niet dat iemand het heeft gefrapsed :P

♠ REPLY CODE ALPHA ♠ 5800X, 16GB @ 3600cl16, 980 Pro 2TB, RTX 3080 Suprim X, Omen X 27 @ 240HZ ♠ Big black cock and tiny white pussy ♠


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Sheev schreef op donderdag 21 augustus 2014 @ 14:08:
Zodra ik mensen zie janken over pvp en geganked worden in combi met de woorden diep en triest weet ik = baddies ^^

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


BALLIN' :o

 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online


Eindelijk _O_

FUCK 2v2 :D

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 21:10

junglebeast

hier staat iets

Hmm moet even mijn eigen discussie onderbreken voor dit. AMG! (gebrand in hout)

[Voor 36% gewijzigd door junglebeast op 01-09-2014 12:45]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 01-01 02:25

Erycius

I came on Eileen.

Vandaag Gisteren 13 jaar geleden...

https://twitter.com/Elvinelol/status/506890949684117504


Is het alweer zo lang geleden? :o

[Voor 3% gewijzigd door Erycius op 03-09-2014 13:42. Reden: Doh dat was dus gisteren]

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • Darkfreak
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 30-06-2021

Darkfreak

www.n1ntendo.nl

lanerios schreef op vrijdag 05 september 2014 @ 10:23:
Balance slaat nergens op.. ik Outheal en dps de meeste dps en healers in dungeons. Ik heal nu ook gewoon standaard als Balance, gaat 100x sneller
I guess it's ..
*puts sunglasses on*
.. UN-Balanced!
Zelf speel ik ook altijd met sound-effects aan.
Ik ben over de jaren heen zo ingespeeld geraakt op al die spell-sounds dat ik helemaal desorienteerd raak als ik ze uit heb >_<

Volg www.n1ntendo.nl voor alles Nintendo! (>'-')> <('-'<) ^(' - ')^ <('-'<) (>'-')> ... (╯°□°)╯︵ ┻━┻


 • soulrider
 • Registratie: april 2005
 • Laatst online: 27-11-2017
Trade-chat late night op zijn schoonst zonet:
:) :+

edit adhv reacties hieronder: als je het niet ziet: lees effe regel 2 en 3 opnieuw en let ook op wie wat zegt ;-)

(ossiria is geen toon van mij - 'k zag het per ongeluk net passeren in trade)

[Voor 126% gewijzigd door soulrider op 08-09-2014 10:25]


 • bitpixl
 • Registratie: mei 2000
 • Niet online
Gisteravond beetje lopen exploren in de (CoT) raid Mount Hyjal en het is me uiteindelijk gelukt om over de bergwand heen te komen en wel wat toffe dingen gezien. Zal er wat screens van maken als ik er nog een keer terug ga, maar onderstaande vond ik wel erg bijzonder:

Vooral die cave... :P

Pagina: 1 2

Dit topic is gesloten.

Let op:
Vragen om beta keys is niet toegestaan!
Beta keys aanbieden kan hier: Geef hier je game vouchers weg!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee