Toon posts:

Het Grote World Of Warcraft Topic - Deel 280 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 12 Laatste
Acties:
 • 26.066 views

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Mede-auteur:
 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDBWelkom in het Wow topic!
Na de vele avonturen in Pandaria, zit onze taak in het thuisland van de Pandaren erop. We hebben de Sha's overmeestert, de Thunder King het zwijgen opgelegd. En toen was Garrosh aan de beurt.

De strijd tegen Garrosh Hellscream is gestreden. Nadat hij uit Orgrimmar verdreven is, werd Garrosh uiteindelijk in Pandaria gevangen gezet. Echter één van zijn vertrouwelingen manipuleerde met de tijdlijn en liet hem - nog voordat hij veroordeeld werd - ontsnappen naar Draenor in het verleden. Daar heeft hij de intentie om de Iron Horde op te richten, met hulp van het Azeroth van nu. Hij deinst er niet voor terug om met de tijdlijn te manipuleren.

Welke consequenties dit met zich mee brengt, is te zien in de nieuwe expansion, Warlords of Draenor. Dit is de vijfde uitbreiding van World of Warcraft. Het was aangekondigd op 8 november 2013 door Chris Metzen op BlizzCon 2013. De releasedatum is nog niet bekend maar het spel wordt verwacht rond midden of eind 2014.

Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 4: Mists of PandariaExpansion 5: Warlord of Draenor
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Vorige topic & creditsWelke tweakers spelen WoW?


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens, armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

World of Warcraft: Cataclysm is sinds 15 oktober ook tot de de basisset van deze MMORPG toegevoegd. In Cataclysm bezoek in het huidige Azeroth landschappen die worden gescheurd zijn door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Tevens kan je met twee extra rassen aan de slag, namelijk de Worgen (alliance) en de Goblins (horde). De level cap is gezet op level 85. Ook is er een nieuwe profession genaamd Archaeology.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King | Cataclysm
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kunnen worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:Warlords of Draenor
Op Blizzcon 2013 werd de vijfde expansion alweer voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Warlords of Draenor.
Deze expansion kwam ietswat onverwacht. Niemand, behalve Blizzard zelf, had kunnen bedenken dat we ooit nog de planeet Outlands in zijn glorie zouden kunnen zien toen de planeet nog Draenor heette. Garrosh Hellscream is ontsnapt aan zijn executie en heeft een medestander gevonden welke hem helpt om terug in de tijd te reizen naar een Draenor voordat de gebeurtenissen van Rise of the Horde plaatsvonden. Eenmaal daar krijgt Garrosh het voor elkaar om de verschillende orc clans te verenigen en zo de Iron Horde te scheppen. Ook de moderne Goblin technologie helpt hem daarbij.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw continent: Draenor (7 zones, 1 PvP zone)
 • Level cap verhoogd naar level 100
 • Bouw en upgrade je Garrison
 • Een level 90 character upgrade - Spring gelijk waar de actie begint!!
 • Nieuwe character models
 • 7 nieuwe dungeons & 2 nieuwe Raids
 • Heroic versies van 2 classic Dungeons
 • Nieuwe Challenge modes
 • Nieuwe Battlegrounds & World Bosses
 • Nieuwe Normal & Heroic Scenarios
Meer info: Warlords of Draenor website
[url="--"]Nog niet beschikbaar[/url]Het spel is hier
te koop:


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en de Death Knight class.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 11,99
Gratis expansion 1 + 2 + 3 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 28,00
Expansion 5: Warlord of Draenor
n.n.v.

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
 • Één maand speeltijd - € 12,99
 • Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
 • Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
 • Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan. Namelijk: Wintergrasp en Tol Barad
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Bouwen van je Garrison (nieuw in Warlords of Draenor)
Al jaren werd er om een player housing gevraagd. In Warlords of Draenor is deze functie toegevoegd aan het spel. Wat houd dat nu in? Nou je kiest simpelweg een locatie uit in het spel (op planeet Draenor) en daar ga je een fort bouwen, je Garrison. Je kan gebouwen als farms, stables, armories, workshops en torens en muren maken.

Het is aan jouw de taak om deze garrison te upgraden. Ook de gebouwen kun individueel ook upgraden. Daarnaast is er de mogelijkheid om volgers te recruiteren via je eigen Inn en hun het vuile werk voor je op te knappen. De missies die je aan je volgers geeft, levert voor jou dan weer nieuwe loot op, zoals bijvoorbeeld epic gear, of materialen voor je professions. Je kunt zelfs je volgers voor je professions laten werken. Er zijn dus tal van mogelijkheden om met je garrison te doen wat zeker wel de nodige plezier moet opleveren.

Class guides & macro's


Algemeen
-none-


Class/race specifiek:
-none-

Sites: Icy Veins | Noxxic | Skill Capped

Addons & Links


Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Bagnon - Deze addon zorgt ervoor dat al je bags 1 grote bag worden, wat het overzichtelijker maakt en handig is om zaken terug te vinden!

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Postal - Een zeer handige addon die het mogelijk maakt om je mail met 1 knop allemaal te openen.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |Algemene links
- Wowhead - Een website met handige guides, databases, extra info etc.
- WowWiki - Een wikipedia volledig toegewijd aan WoW met zeer uitgebreide info.
- Pet Battle Arena - Een soort wowhead, maar dan voor pets. alle info die je nodig hebt, kun je hier vinden.
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Tweakers Spelerslijst
Wil je met andere Tweakers spelen? Dat kan. Je kunt de battletags van tweakers opzoeken in de Tweakers Battle.net tag lijst. Ook kun je jezelf aan die lijst toevoegen.

Ga naar deze site:Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: JimDB
Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen[Voor 100% gewijzigd door Zeror op 12-11-2013 16:31]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Die topicstart! Het ziet er weeral prachtig uit Zeror :) Kunnen we direct verder gaan met de WoD speculatie vanavond :p

De SoO raid gaat trouwens bijna starten op dit moment! (Method FTW)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Vet. Iedere ras krijgt zijn eigen movement sounds. Dus voetstappen van een human zal anders dan die van een tauren bijvoorbeeld.

Hunter weapon sounds zijn ook verbeterd. Nieuwe boog, kruisboog en gun geluiden. :)

[Voor 114% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 19:24]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Had in het begin ook wat problemen, frozen screen of gewoon helemaal zwart scherm, maar kan nu soepel de raid zien. Midwinter al 2 3! wipes op Shamans 8)7 Method al op klaar met Siegecrafter :p


En Method heeft alweer gewonnen! Horde OP racials zeker? :+

[Voor 19% gewijzigd door JimDB op 09-11-2013 20:40]

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Mektheb
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 28-11 14:11
Goed gedaan weer Zeror !

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Hier een video van een Developer Q&A dat achter de schermen heeft plaatsgevonden. Deze is niet te zien via de virtual ticket livestream.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Quests reward gaan rare en epic items on chance geven. Zodat de quests meer de moeite waard zijn om juist wel te doen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:50
Lees ik dat nu goed? Heroic (huidige normal) wordt x-realm vanaf launch :o Dat geeft toch mogelijkheden voor een hele hoop spelers.

Die mechanics met rng om te bepalen of je die extra add krijgt bij een extra speler kunnen trouwens wel echt het verschil worden tussen een kill en een wipe. En niet alleen welke loot je krijgt is rng, ook nog of je loot krijgt afhankelijk van aantal spelers.

Ach ja, later maar eens goed nalezen allemaal.

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Er komt een Group Finder, Ook te bezoeken via de website. Je kan een objective opgeven en dat in de group finder zetten. Als iemand dat dan leuk vind om ook te doen, dan kan je eraan deelnemen.

edit:
Geen nieuwe spells, maar je krijgt een upgrade voor een core spell. Sommige zijn class changes..

[Voor 21% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 21:06]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Maw, ze gaan een soort oQueue/Openraid in game brengen, die die addons (zou) moet(en) vervangen :) De nadruk bij Greg Street ligt precies wel duidelijk op samen events doen met je vrienden ;)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Hit en expertise gone!
Dodge en parry gone!
Reforging gone!

[Voor 18% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 21:09]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
reforge ook denk ik ;)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
yep reforge Gone!

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Mektheb
 • Registratie: december 2006
 • Laatst online: 28-11 14:11
JimDB schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:05:
Maw, ze gaan een soort oQueue/Openraid in game brengen, die die addons (zou) moet(en) vervangen :) De nadruk bij Greg Street ligt precies wel duidelijk op samen events doen met je vrienden ;)
Nice daar ben ik wel voor ^^

 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
fuck deze changes zijn wel huge, en goed

[Voor 12% gewijzigd door Dennism op 09-11-2013 21:11]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
de armor changes nog groter

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
inderdaad, stats krijgen op basis van respec, echt een goede change.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Is er nou geen verschil meer tussen pve gear en pvp gear? Hoorde ik dat nu goed?

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
dat hoorde ik niet.

Wow, dit is echt tof met die extra stats

[Voor 53% gewijzigd door Dennism op 09-11-2013 21:15]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Denk trouwens wel dat velen zullen rerollen naar Jewelcrafting, minder sockets in gear, maar sterkere Gems, dus velen die dezelfde gems gaan willen en dus raise in prijs (denk maar aan de Cataclysm gems) :/

NO DURABILITY LOSS :O ?!
@Hieronder: Oh 8)7

[Voor 3% gewijzigd door JimDB op 09-11-2013 21:20]

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
No Durability loss als tertiaire stat op een item, dus niet op alles ;)

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Hahaha @ item squish

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
~30k Health op 530 ilevel, zalig :)

En nog steeds de ability om Old Content te solo'en en alles even snel te killen, episch!

[Voor 56% gewijzigd door JimDB op 09-11-2013 21:18]

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
kan iemand die kerel wegsturen, deze vraag kost teveel tiiijd

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 28-11 13:34

junglebeast

hier staat iets

Okey.. dacht gisteren even... is dat alles?

Nu is het meer van ... wuttt!! 8)7

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
echt, kunnen ze die vraagstellers niiet filteren. Zwaar irritant ook deze kerel. helft van ziijn vraag is 20 min geleden oid uitgelegd.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Wat een sukkels inderdaad.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter


PROBLEM? 8)7

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
lol watchtek od former top druid of malganis < top manier om je te introduceren

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Die laatste vraag was voor NMe.
Wat is de reden van het niet hebben van een 10man mythic modes? Ze willen de cutting edge experience verbeteren door maar op 1 player size te hoeven focussen. Het is blijkbaar te lastig of kost te veel tijd om cutting edge mythic content voor twee group sizes te ontwikkelen en gelijk te trekken voor beide sizes..

[Voor 6% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 21:36]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Dat zag je in SoO enn eerdere tiers ook al. in SoO schijnt (onderr de top players) de connncensus te zijn dat bepaalde bosses op 10 man een stuk tighter getuned zijn.

Een size zal dan een stuk beter zijn, ze kunnen goed tunen, battle resses e.d. zijn voor iedereen gelijk. dus zeker de topp guilds zullen een stuk competativer kunnen spelen.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 28-11 13:34

junglebeast

hier staat iets

Ik snap het wel dat Blizz zich op 1 hardmode wil richten. Maar voor sommige guilds betekend dit het einde als ze niet genoeg spelers kunnen vinden die 1) goed zijn en 2) in de guild passen.

En dan heb ik nog niet over dat sommige spelers net de 10m aankunnen en als ze switchen naar 25m(of 20m in de geval) hun fps niet hoger dan 3 komt.

[Voor 28% gewijzigd door junglebeast op 09-11-2013 21:40]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
junglebeast schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:39:
Ik snap het wel dat Blizz zich op 1 hardmode wil richten. Maar voor sommige guilds betekend dit het einde als ze niet genoeg spelers kunnen vinden die 1) goed zijn en 2) in de guild passen.
Met het gegeven dat servers samengevoegd worden en crossrealm enzo. zou het makkelijker moeten zijn om je groep/guild te vergroten. Daarmee zou je de 20-man mythic wel mee moeten kunnen halen.
En daarnaast heb je straks die Group Finder, dus daarmee zou je ook een oproep voor mythic mode kunnen doen.

[Voor 9% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 21:43]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Klopt, maar zo was het in TBC en Cata ook. Tijdens de TBC release aankondiging hadden wij denk ik 60 raiders, voor een 40 man setup (en wat lui die alleen ZG/AQ20 deden). Dus wij als officers kut, we moeten iets van 30 spelers lozen.

Uiteindelijk bij TBC release en na het level hadden we iets van 35 spelers voor ons core team enkel door natuurlijk verloop (mensen die quitten, recruitement stop vanaf de aankondiging, rerollers, mensen diee stopten met raiden). Al met al eigenlijk geen enkel probleem. Zo zal het nu ook gebeuren, sommige guilds zullen stoppen, andere mergen, 25 mans zullen downsizen. 10 mans zullen deze spelers oppakken en upsizen als ze mythic willen doen, en andere guilds zullen gewoonn casual gaan.

Het enige probleem dat ik echt zie is voor bijv guilds als die van NME die echt met een bepaalde casual qua tijd, maar hardcore qua playstyle spelen. Ik denk dat enkel deze guilds het qua recruitement lastig krijgen.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:13:
Is er nou geen verschil meer tussen pve gear en pvp gear? Hoorde ik dat nu goed?
Ik hoorde het verkeerd. Er zijn geen spec specifieke gearsets meer. Dus een heal-set is ook een dps-set.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Tbh, ik had liever een 15 player mode gezien. 10 nieuwe mensen vinden doe je echt niet zo gemakkelijk/snel, zelfs niet als er binnenkort Connected Realms komen, 5 spelers daarentegen zou gemakkelijker moeten gaan aangezien je toch al een aantal reserves/back-ups had. 25 man guilds zouden dan een heleboel mensen moeten lozen, of gewoon verschillende teams maken.

1 vaste grootte maken qua raid vind ik wel een goed idee, iedereen op dezelfde moeilijkheidsgraad met dezelfde mechanics en aantallen zou de race wat eerlijker moeten maken (aangezien 10 man vaak toch iet wat moeilijker is dan 25man van het moment, mede doordat je maar 1 CR hebt, minder mensen hebt die buffs kunnen uitdelen en dus minder plek hebt voor fuckups)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Oh even iets anders.

De Dark Portal in Blasted Lands gaat naar Draenor leiden. Er komt waarschijnlijk een alternatieve portal in Caverns of Time voor Outlands.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 16:32

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Ik ga eens beginnen met WoW, ik heb het spel eens gespeeld toen het net uit was maar uiteindelijk er nooit meer dan een paar dagen aan gezeten. Wellicht dat ik toen nog iets te jong was :+ In elk geval is er volgens mij veel veranderd waardoor ik sowieso even met de starters editie begin.
Nu heb ik al het één en ander opgezocht maar wellicht dat jullie nog wat specifieke tips hebben voor een nieuwe speler die misschien niet vermeld zijn in de 'guides' die ik al heb doorgelezen?

Zo wil ik zelf voor een warrior gaan omdat ik gewoon van leuke damage hou, maar uiteindelijk wil ik natuurlijk ook actief mee gaan doen in raids. Vele guides die ik lees bevatten niet echt informatie hoe een bepaalde class is als je max lvl bent. In elk geval ga ik gewoon even spelen en wat addons bekijken, en ik hoop dat jullie enkele starters tips hebben!

 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Houd er ook rekening mee dat raid ready raken w.s. iets langer zal duren deze XP. 10 levels, extra gear tier in 5 man dungeons en scenario's (normal en heroic) en dan nog het gearen in normal en heroic waardoor alle guilds op de top 25 world wide na waarschijnlijk makkelijk 1 tot 2 weken extra recruit tijd hebben wanneer de exppansion uit is.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Moi_in_actie
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 23:29
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:33:
Die laatste vraag was voor NMe.
Wat is de reden van het niet hebben van een 10man mythic modes? Ze willen de cutting edge experience verbeteren door maar op 1 player size te hoeven focussen. Het is blijkbaar te lastig of kost te veel tijd om cutting edge mythic content voor twee group sizes te ontwikkelen.
Voor de doelgroep van Mythic (voorheen heroic/hardmode) content levert het maken van dezelfde content voor zowel 10 als 25 mans meer problemen op dan dat het goed doet. Ten eerste, voor de echte topend guilds, blijf je altijd het gedoe hebben met "telt 10 mans wel mee voor de world first race" en wat is uiteindelijk (zelfs per encounter) het moeilijkste/"the biggest achievement". Zo zie je regelmatig fights die of op 10 mans of 25 mans aanzienlijk moeilijker en/of rare situaties met class stacking opleveren (b.v. Spine of Deathwing heroic).

Vooral wat betreft dat laatste, ook LFR heeft daar flink wat invloed op, heeft het encounter design er onder te lijden. Encounters worden te generiek (weinig speciale abilities, steeds minder fights met 2 of meer phases) en krijgen om het op heroic/mythic moeilijk te maken of a) abilities die enorm uit proportie worden getrokken (enorme incoming dmg spikes en/of cooldown requirements) of b) zoals bij Spine of Deathwing stukken waar enorme hoeveelheden specifieke (in dit geval burst dps) nodig is. In beide gevallen zorgt het ervoor dat ofwel 10 mans of juist 25 mans flinke voordelen kan halen. Burst dps is met class stacking op 10 mans meestal beter te realiseren, overlappende cooldowns is op 25 mans eenvoudiger.

Al met al vind ik de eerste informatie die uitkomt vrij positief. Het enige wat ik nog niet heb gelezen/gehoord is de dungeons tijdens het levelen. Dit vond ik bij zowel Cataclysm als ook Mists of Pandaria zeer slecht, als in te weinig. Bij het levelen van 80 naar 85 had je geloof ik iets van 5 of 6 instances waar je, als je puur met instances wilde levelen, keer op keer op keer dezelfde instance kreeg. In TBC had je aanzienlijk meer instance, 16 stuks inclusief de later toegevoegd MgT. Bij elk level wat je omhoog ging had je wel 1 of 2 nieuwe instances, waaronder een aantal vrij grote en lastige (Shadow Labs, Arcatraz, Shattered Halls).
Van mij mogen er best weer veel, lastige (als in CC required) 5 mans instances komen en dan liefst ook met blue gearsets (net als de lvl 68-70 sets van TBC). Deze sets maakten 5 mans des te interessanter om je voor te bereiden op het raiden. In de expansions erna zag ik 5 mans puur als een mogelijkheid om naar max level te komen, waarna ze zo goed als zinloos waren.

Ryzen 7 3700X @4275Mhz ~~ 32GB GSkill TridentZ 3600Mhz ~~ ASRock B550 Steel Legend ~~ XFX Radeon RX5700XT


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:58:
Houd er ook rekening mee dat raid ready raken w.s. iets langer zal duren deze XP. 10 levels
6 uurtjes gok ik. Level 100 world first. Plus 3 uurtjes voor basis gear om te gaan raiden.

[/no lifer-mode] :+

Nu Warcraft film tijd <3

[Voor 4% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 22:02]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
douweegbertje schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:57:
Ik ga eens beginnen met WoW, ik heb het spel eens gespeeld toen het net uit was maar uiteindelijk er nooit meer dan een paar dagen aan gezeten. Wellicht dat ik toen nog iets te jong was :+ In elk geval is er volgens mij veel veranderd waardoor ik sowieso even met de starters editie begin.
Nu heb ik al het één en ander opgezocht maar wellicht dat jullie nog wat specifieke tips hebben voor een nieuwe speler die misschien niet vermeld zijn in de 'guides' die ik al heb doorgelezen?

Zo wil ik zelf voor een warrior gaan omdat ik gewoon van leuke damage hou, maar uiteindelijk wil ik natuurlijk ook actief mee gaan doen in raids. Vele guides die ik lees bevatten niet echt informatie hoe een bepaalde class is als je max lvl bent. In elk geval ga ik gewoon even spelen en wat addons bekijken, en ik hoop dat jullie enkele starters tips hebben!
Starter editie zul je niet echt veel aan hebben. Deze is te beperkt om het spel echt te leren kennen. je kan alleen de classes ff testen en dan ook zeer beperkt) Als je je oude account gegeven nog hebt activeer die dan weer via een scroll of resurrection (kan bijnna iedereen hier je sturen als je het e-mail adres nog hebt waarmee je destijds registreerd hebt (al moet je je account ws nog wel even omzetten naar een battle.net account voordat je een scroll kan krijgen).

Je krijgt dan namelijk ook gelijk een lvl 85 char (kan je ook bewaren tot later) zodat je wat sneller in de actie zit. Verder zitten alle classes redelijk balanced qua damage tenzij je op top level raid, dus in die keuze zou ik gewoon kiezen wat je het meest aanspreekt.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 16:32

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:02:
[...]


Starter editie zul je niet echt veel aan hebben. Deze is te beperkt om het spel echt te leren kennen. je kan alleen de classes ff testen en dan ook zeer beperkt) Als je je oude account gegeven nog hebt activeer die dan weer via een scroll of resurrection (kan bijnna iedereen hier je sturen als je het e-mail adres nog hebt waarmee je destijds registreerd hebt (al moet je je account ws nog wel even omzetten naar een battle.net account voordat je een scroll kan krijgen).

Je krijgt dan namelijk ook gelijk een lvl 85 char (kan je ook bewaren tot later) zodat je wat sneller in de actie zit. Verder zitten alle classes redelijk balanced qua damage tenzij je op top level raid, dus in die keuze zou ik gewoon kiezen wat je het meest aanspreekt.
Ik zou mijn account echt niet meer weten :+ Echter het spel kost maar 15euro dus dat is niet zo'n punt (zonder Mist of panda, dat heb ik toch nog niet nodig?). Mijn eerste probleem is eigenlijk ook meer de server.. er zijn er zoveel en alles verschilt. Lastige keuze eigenlijk.

 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:00:
[...]

6 uurtjes gok ik. Level 100 world first. Plus 3 uurtjes voor basis gear om te gaan raiden.

\[/no lifer-mode] :+

Nu Warcraft film tijd <3
Ws voor een paar exploiters wel ja, al was op mijn realm, realm first in Wotlk er pas na 1,5 dagen, en was het pas na een week mogelijk om echt fatsoenlijk dungeons te farmen omdat je toch ziet dat het overgrote deel het bij 10 levels wat minder rushed dan bij 5 lijkt het wel omdat het toch lastiger om 10 levels te halen in een lange speel sessie dan dat 5 levels halen was.
douweegbertje schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:04:
[...]


Ik zou mijn account echt niet meer weten :+ Echter het spel kost maar 15euro dus dat is niet zo'n punt (zonder Mist of panda, dat heb ik toch nog niet nodig?). Mijn eerste probleem is eigenlijk ook meer de server.. er zijn er zoveel en alles verschilt. Lastige keuze eigenlijk.
Dat ligt eraan hoe je speelt :P als je bijv een maat hebt die oook speelt kun je met een nieuw account Recruit-a-friend activeren en dan kan je inn een dag in MoP content zitten. Als je het rustig aanpakt kan je wel ff zonder MoP, maar echt lang zal het niet duren. Levelen gaat nu echt super snel (juist om mensen een snelle catch up te gunnen (voorbeeld wij hadden een tank nodig deze patch, een guidlie heeft toen in 3 dagen zijn alt geleveld van lvl 85 tot 90, gear gehaald en in 3 dagen zat ie in normal mode van de laatste raid tier. Als ie geen lvl 85 had gehad had het em 1-2 dagen extra gekost.

Qua server, als je mensen kent kies die server, heb je dat niet kies dan een server die minimaal medium is zodat je makkelijker een goede guild vind. High kan zelfs nog beter zijn.

[Voor 48% gewijzigd door Dennism op 09-11-2013 22:11]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 21:56:
Oh even iets anders.

De Dark Portal in Blasted Lands gaat naar Draenor leiden. Er komt waarschijnlijk een alternatieve portal in Caverns of Time voor Outlands.
Hmm, hoe geraken level 58's dan in Outlands? Gaat het portal in Orgrimmar/Silvermoon etc. dan naar de Caverns of Time leiden of... een nieuw portal?
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:00:
6 uurtjes gok ik. Level 100 world first. Plus 3 uurtjes voor basis gear om te gaan raiden.

\[/no lifer-mode] :+

Nu Warcraft film tijd <3
Ja, ik denk niet dat die 5 extra levels veel verschil gaat brengen voor die top-end raiders, die zitten dat weekje gewoon thuis om max level te geraken op hun main en beste alt en dan maar gearen om meteen de week nadien de raid binnen te gaan.

Als ik dit jaar in de Beta geraak en een goede level methode vind doe ik dit jaar misschien wel mee met de launch madness :p

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Visual FX voor de film gaat het niveau Game of Thrones meets Avatar worden. Awesome!!

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:50
Wat een wijzigingen zeg! Voorlopig zie ik heel veel als positief. Zie het wel zitten.

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Wow, Dalaran concept voor de film ziet er echt mooi uit!!!

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Douweegbertje
 • Registratie: mei 2008
 • Laatst online: 16:32

Douweegbertje

Wat kinderachtig.. godverdomme

Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:06:
[...]


Ws voor een paar exploiters wel ja, al was op mijn realm, realm first in Wotlk er pas na 1,5 dagen, en was het pas na een week mogelijk om echt fatsoenlijk dungeons te farmen omdat je toch ziet dat het overgrote deel het bij 10 levels wat minder rushed dan bij 5 lijkt het wel omdat het toch lastiger om 10 levels te halen in een lange speel sessie dan dat 5 levels halen was.


[...]


Dat ligt eraan hoe je speelt :P als je bijv een maat hebt die oook speelt kun je met een nieuw account Recruit-a-friend activeren en dan kan je inn een dag in MoP content zitten. Als je het rustig aanpakt kan je wel ff zonder MoP, maar echt lang zal het niet duren. Levelen gaat nu echt super snel (juist om mensen een snelle catch up te gunnen (voorbeeld wij hadden een tank nodig deze patch, een guidlie heeft toen in 3 dagen zijn alt geleveld van lvl 85 tot 90, gear gehaald en in 3 dagen zat ie in normal mode van de laatste raid tier. Als ie geen lvl 85 had gehad had het em 1-2 dagen extra gekost.

Qua server, als je mensen kent kies die server, heb je dat niet kies dan een server die minimaal medium is zodat je makkelijker een goede guild vind. High kan zelfs nog beter zijn.
Ja ik heb geen behoefte om super snel te levelen, zo ga ik nooit de game snappen en zit je als naab in raids alles voor de rest te verpesten. Tenminste zo voel ik mijzelf altijd als een noob alles heeft geskipped en gelijk met de end game verder wilt gaan. Qua server zal ik dan idd eens kijken naar een high pop.

 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Ik zie bijna alles als positief, echt veel zaken die ik al jaren op mijn nice to have lijstje heb staan. Vooral de gear wijzigingen gaan echt helpen. Hybrids kunnen straks gearen als alle specs wat queue's vast naar beneden gaat krijgen, hit/exp weg, reforge weg (was handig, nu niet meer nodig met item squish en stats removal). Meer play with friends zaken.

Mag dan wel dumb down zijn, maar in dit geval echt positief daar theorie craften toch al niet veel meer was dan wat knopjes in een addon indrukken of guides lezen. itt tot eerder toen we nog geen simcrraft e.d. hadden. Toen had ik nog hele excel sheets gemaakt die van alles uitrekenden, de laatste jaren echter totaal niet meer nodig.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Costume designer voor de Warcraft film heeft voor zowel Avatar als Apocalypto gewerkt. Dus dat zit wel goed....voor de orc costumes.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
IntToStr schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:12:
Wat een wijzigingen zeg! Voorlopig zie ik heel veel als positief. Zie het wel zitten.
Jep, zeker niet de minste wijzigingen hier :O
Bij de Class changes stond trouwens ook dat Slice & Dice een passive wordt voor Rogues, dus hopelijk maken ze dan meteen van Inquisition ook een passive.
Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:17:
Ik zie bijna alles als positief, echt veel zaken die ik al jaren op mijn nice to have lijstje heb staan. Vooral de gear wijzigingen gaan echt helpen. Hybrids kunnen straks gearen als alle specs wat queue's vast naar beneden gaat krijgen, hit/exp weg, reforge weg (was handig, nu niet meer nodig met item squish en stats removal). Meer play with friends zaken.
Zeer handig dat je gear nu gewoon aanpast aan je spec, alleen had ik dan ook wel graag de optie tot een derde spec willen zien, ipv beperkt te zijn tot 2 specs. Ik zit bijvoorbeeld met Ret en Prot, Ret om mee te raiden en (vroeger) Prot om instances mee te runnen. Met de gear changes zou Holy zeer handig zijn om LFRs mee te runnen aangezien er altijd healers te weinig zijn, maar ik heb gewoon geen spec slot meer open...
Mag dan wel dumb down zijn, maar in dit geval echt positief daar theorie craften toch al niet veel meer was dan wat knopjes in een addon indrukken of guides lezen. itt tot eerder toen we nog geen simcrraft e.d. hadden. Toen had ik nog hele excel sheets gemaakt die van alles uitrekenden, de laatste jaren echter totaal niet meer nodig.
Eindelijk, afhankelijk zijn van websites/addons als Askmrrobot en ReforgeLite was wel een beetje lame, nu maakt alleen je gear nog maar uit :p

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
JimDB schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:32:
[...]

Jep, zeker niet de minste wijzigingen hier :O
Bij de Class changes stond trouwens ook dat Slice & Dice een passive wordt voor Rogues, dus hopelijk maken ze dan meteen van Inquisition ook een passive.

[...]

Zeer handig dat je gear nu gewoon aanpast aan je spec, alleen had ik dan ook wel graag de optie tot een derde spec willen zien, ipv beperkt te zijn tot 2 specs. Ik zit bijvoorbeeld met Ret en Prot, Ret om mee te raiden en (vroeger) Prot om instances mee te runnen. Met de gear changes zou Holy zeer handig zijn om LFRs mee te runnen aangezien er altijd healers te weinig zijn, maar ik heb gewoon geen spec slot meer open...

[...]

Eindelijk, afhankelijk zijn van websites/addons als Askmrrobot en ReforgeLite was wel een beetje lame, nu maakt alleen je gear nog maar uit :p
Dan respec je toch, juist dat wordt straks super makkelijk als ik de uitleg goed begrijp. Kost je 30g oid en wat dusts. ipv dat je nu een spec moet hebben, gear en ervaring kan je straks je ret spec (bijv) in 5 min respeccen, al je gear wordt heal gear (alleen nog onduidelijk of je nog wel ringen, necks en trinkets moet farmen) en gaan met die banaan :)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
meh te oud voor cosplay die chick

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Dafuq, nu zeggen ze ineens dit

The new Normal will be as difficult as Flex is today.
The new Heroic will be as difficult as Normal is today.
The new Mythic will be as difficult was Heroic is today.

:')

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:39:
Dan respec je toch, juist dat wordt straks super makkelijk als ik de uitleg goed begrijp. Kost je 30g oid en wat dusts. ipv dat je nu een spec moet hebben, gear en ervaring kan je straks je ret spec (bijv) in 5 min respeccen, al je gear wordt heal gear (alleen nog onduidelijk of je nog wel ringen, necks en trinkets moet farmen) en gaan met die banaan :)
Oh serieus? Die uitleg had ik precies gemist :)
Eindelijk dus spec veranderen zonder naar je class trainer te moeten gaan, deze changes worden echt episch :D

Ik vraag me af of je na het speccen en terug respeccen wel gewoon je keybindings houdt, dat zou dingen wel pakken gemakkelijker maken, kan ik slacken als healer in LFRs :p

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
dat zeiden ze gister ook al in de sheet :P
JimDB schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:45:
[...]

Oh serieus? Die uitleg had ik precies gemist :)
Eindelijk dus spec veranderen zonder naar je class trainer te moeten gaan, deze changes worden echt episch :D

Ik vraag me af of je na het speccen en terug respeccen wel gewoon je keybindings houdt, dat zou dingen wel pakken gemakkelijker maken, kan ik slacken als healer in LFRs :p
Of je niet naar de trainer moet weet ik niet, ik kan me bijv voorstellen dat je kan respeccen in je garrison. Maar zelfs dan duurt HS, respec, summon niet langer dan 5 min. Keybinds bewaren kan denk ik nu al met bepaalde addons, want wij hebben die vaak wisselt tussen 3 specs en die is altijd zo klaar. kan me niet voorstellen dat ie alles nog moet binden.

Op dagen als dit is MMO echt een geweldige site,, wat een gerage daar lol. Echt vermakelijk om te lezen.

[Voor 95% gewijzigd door Dennism op 09-11-2013 23:02]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Ben benieuwd of er dit jaar wat meer variatie zit in het type mensen dat straks vragen stelt tijdens de Q&A. Dit was de vorige Blizzcon:

Blizzcon 2011 Q&A
http://tweakers.net/ext/f/X2mPD44Ib8o09UjzHH0vmts4/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/iRHiyeyR3HJhQ7vRkSnQECfI/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/T1hyEOSNTSUf6dzICkmRZrmn/thumb.png
http://tweakers.net/ext/f/TX9mahA2tPmFA7eYm8dWjtRF/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/XkK3mGkqZzuiDOWseuQt7a1P/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/4c7Kf0HrJOHwqyQAe9Xo4rGX/thumb.png
http://tweakers.net/ext/f/9XcqLzs1K6fZMauaoesbmcnx/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/i6u4ObpxqI2QZLeKxS3HCwVf/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/VizcFAEtlxsZEaBCpGExNs5o/thumb.png
http://tweakers.net/ext/f/VQDvQDDxJ4wRBC7yRdsUpu0L/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/Eb8ytEDDvn6T8az06JAiBSvD/thumb.pnghttp://tweakers.net/ext/f/QcU0zHwlS0L7abARveexN9an/thumb.png
http://tweakers.net/ext/f/25jGJFAR2NiEWafmUvltgSqU/thumb.png


_O- ook echt stuk voor stuk zo'n vies baardje

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Ik heb 1 gast al zeker bij 3 Q&A's aan het woord gezien.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Twylight schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 23:14:
Ben benieuwd of er dit jaar wat meer variatie zit in het type mensen dat straks vragen stelt tijdens de Q&A. Dit was de vorige Blizzcon:

Blizzcon 2011 Q&A
[afbeelding][afbeelding][afbeelding]
[afbeelding][afbeelding][afbeelding]
[afbeelding][afbeelding][afbeelding]
[afbeelding][afbeelding][afbeelding]
[afbeelding]


_O- ook echt stuk voor stuk zo'n vies baardje
Hahaha, dat was waar ook. bij de movie Q&A was het ook al niet veel soeps.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
meh, het "Mythic 20" nieuws vind ik dermate zuur dat het al het eventuele positieve nieuws voor mij teniet doet. Ik heb er weinig vertrouwen in, ook met de aangekondigde veranderingen in spelers zoeken, dat dat voor m'n huidige (horde) raidgroep gaat werken. -O-
Van 25 naar (2x) 10 overstappen was een heel bewuste stap voor m'n guild (geen noodzaak), gedwongen weer opschalen zal een deel geen zin in hebben vermoed ik. En aangezien dat de core betreft: einde raidgroep, en daarmee mss zelfs einde guild.
Hier is hopen dat ik er gigantisch naast zit.

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Einde van de expansion spoiler:
spoiler:
Grommash Hellscream is de eindbaas van de expansion

[Voor 19% gewijzigd door Zeror op 09-11-2013 23:36]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 23:35:
Einde van de expansion spoiler:
spoiler:
Grommash Hellscream is de eindbaas van de expansion
spoiler:
Meh. Had liever een old god ofzo gehad

[Voor 3% gewijzigd door jmxd op 09-11-2013 23:44]


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Zeror schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 23:35:
Einde van de expansion spoiler:
spoiler:
Grommash Hellscream is de eindbaas van de expansion
Hadden ze niet enorm aanngekondigd dat hij het niiet is?

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Blink-182 hulde! Hoewel ze vroeger live beter waren!

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:16

vhal

ಠ_ಠ

Het enige wat nu wel gaar is, is dat er zgaz geen 5.5 komt. Als het een beetje tegenzit, zit je nu nog ruim een half jaar in SoO... :z

STRAVA


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Dennism schreef op zaterdag 09 november 2013 @ 22:46:
Of je niet naar de trainer moet weet ik niet, ik kan me bijv voorstellen dat je kan respeccen in je garrison. Maar zelfs dan duurt HS, respec, summon niet langer dan 5 min. Keybinds bewaren kan denk ik nu al met bepaalde addons, want wij hebben die vaak wisselt tussen 3 specs en die is altijd zo klaar. kan me niet voorstellen dat ie alles nog moet binden.
Dus eigenlijk verandert er toch gewoon niets aan het respeccen, buiten dat dat vanaf nu ook in je Garrison kan? Natuurlijk kan je HS, respec en weer gesummoned worden, maar dat is gewoon een waste of time, vandaar dat ik graag de mogelijkheid had gezien tot 3 specs.
Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 05:01:
Hadden ze niet enorm aanngekondigd dat hij het niiet is?
spoiler:
Garrosh Hellscream wordt geen nieuwe eindbaas zeiden ze, wilt niet zeggen dat z'n vader dat niet kan zijn ;)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Azerox
 • Registratie: mei 2009
 • Laatst online: 28-11 11:26
Ik wil even een guild maken op Kazzak

Zijn hier ook mensen die daar een char hebben of even willen helpen met signen?

Thanks :D

If you spell Chuck Norris in Scrabble, you win. Forever.


 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:16

vhal

ಠ_ಠ

Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 05:05:
Blink-182 hulde! Hoewel ze vroeger live beter waren!
Publiek was meer dood dan levend...ze konden beter Streisand neerzetten ofzo.

[Voor 9% gewijzigd door vhal op 10-11-2013 10:07]

STRAVA


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Azerox schreef op zondag 10 november 2013 @ 10:06:
Ik wil even een guild maken op Kazzak

Zijn hier ook mensen die daar een char hebben of even willen helpen met signen?

Thanks :D
Ik wil wel even een char maken, H of A? En bij wie moet ik signen?

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 05:01:
[...]


Hadden ze niet enorm aanngekondigd dat hij het niiet is?
Nee, er werd heel duidelijk in de Q&A gevraagd of ze al wisten wie de final boss zou gaan zijn van Warlords en ze gaven daarop dit antwoord.

Edit:
Waarschijnlijk krijgen tot patch 6.1 geen flying skill voor Draenor. Dit zou zijn om het gevaar te benadrukken.

[Voor 15% gewijzigd door Zeror op 10-11-2013 11:17]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Zeror schreef op zondag 10 november 2013 @ 11:10:
[...]

Nee, er werd heel duidelijk in de Q&A gevraagd of ze al wisten wie de final boss zou gaan zijn van Warlords en ze gaven daarop dit antwoord.

Edit:
Waarschijnlijk krijgen tot patch 6.1 geen flying skill voor Draenor. Dit zou zijn om het gevaar te benadrukken.
Dat zou wel erg zuigen. Ze moeten echt eens ophouden met overal flying te verbieden. Rondlopen op zo'n slowass ground mount is echt vervelend en tijdrovend.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 11:47:

Dat zou wel erg zuigen. Ze moeten echt eens ophouden met overal flying te verbieden. Rondlopen op zo'n slowass ground mount is echt vervelend en tijdrovend.
Ben ik het aan de ene kant wel mee eens. Het is erg vervelend om gelimiteerd te zijn aan die ground mount. Aan de andere kant snap ik wel dat ze juist willen dat je jouw ground mount gebruikt, zodat je gedwongen wordt om iets van de zones te zien. Daar hebben ze hard aan gewerkt en willen ze je graag laten zien. Daarnaast is het gevaar ook iets wat het spel weer spannender maakt. Iets wat met flying mount niet kan worden ervaart.
Liever had ik dus iets gezien waardoor je wel flying skill krijgt op level 100 (of misschien eerder) en dat er in de lucht ook gevaren op de loer liggen. Bijvoorbeeld in de zone Spires of Arak waar de Arakkoa leven. Die zouden gevleugeld zijn de expansion. Kortom het perfecte gevaar voor in de lucht in die zone.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Op zich is het wel een logische keuze, aangezien ze dat tot nu toe met elke expansion hebben gedaan. Vast zitten met je ground mount terwijl je levelt en op max level de mogelijkheid om in die zone dan eindelijk te vliegen. Door met Cataclysm het mogelijk te maken om overal te vliegen daarentegen is iedereen nu gewoon gewend om dat ook overal te doen, en als je dan in een zone komt waar je niet kan vliegen is het zo van "Waarom kan ik hier niet vliegen :( ". Niet dat ik dat geen goede optie vond, maar daardoor is het nu wel jammer dat je in een nieuw gebied niet kan vliegen, terwijl dat op zich voordien ook niet kon.

Waar ik het echter ook niet mee eens ben is de beperking tot ground mounts tem patch 6.1. We zullen dan al een tijd op max level zitten, en de meeste zones toch al doorlopen hebben tijdens het levellen, dus waarom geen flying mounts op max level :? Kan me nu al voorstellen dat er gaat gecamped worden voor raidinstances door PvP players en dat het dus een hel gaat worden om er heelhuids in te geraken :/

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Tijdens het levelen geen flying kan ik goed inkomen. Zo is het altijd (behalve in Cata) geloof ik geweest, iig op je eerste char.Maar op top level moet flying imho gewoon beschikbaar zijn, ik vond flying altijd een gede reward voor het behalen van max lvl. Maar wachten tot een patch die na 2-3 maand pas komt....... en dan ws in iedere nieuwe zone ook weer geen flying om world PVP te stimuleren (op mijn PVE server), laat zee dat lekker op pvp servers doen.....

[Voor 42% gewijzigd door Dennism op 10-11-2013 12:11]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

Hangt er ook maar net af hoe snel 6.1 komt, als Blizzard daadwerkelijk sneller patches wilt uitbrengen, kan het geen probleem zijn. Het zal denk ik wel tegenvallen als je twee maanden rond loopt om daarna pas te kunnen vliegen.

Hoe dan ook, ik kijk uit naar de expansion pack. Alleen stiekem hopen dat het nog even duurt voor die komt, zodat ik eerst een nieuwe pc kan bouwen, hehe.


Heb ook een voorgevoel dat WoD een van de betere expansion packs gaat worden.

[Voor 9% gewijzigd door Metian op 10-11-2013 12:14]

Rupsen, Rapsen.


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 21:41
Warlords Release Date

* Another MoP patch would delay WoD, so Patch 5.5 isn't going to happen. The entire team is working on WoD right now, so any more MoP content would slow down development.
* Q: "Typically after you announce something it is another year, but we are at Patch 5.4 now. What content do you have planned for between now and then?" A: "Any content we do now will delay the expansion by the same amount of time it took us to make that content. We are completely focused on making the next expansion and will try to deliver that as soon as we can, hopefully on a shorter cycle than players are imagining, but you never know, we will have to see."
* Q: "Typically that would be in the Winter of next year. Does that mean it is a goal to bring it in to Summer or Spring?" A: "Well certainly the goal is before that, but we'll see, it is very hard for us to predict."
Ik begrijp dat mensen en Blizzard als bedrijf de xpac asap willen live zien gaan, maar ik heb liever dat Blizz genoeg tijd neemt en eventueel toch nog een raid in MoP steekt. Het zou balen zijn moest bv. de garissons pas in patch 6.1 of .2 komen omwille van deadlines, of nog erger 'the way of the dodo' gaan zoals dance studio en path of titans.

[Voor 3% gewijzigd door Kapoen op 10-11-2013 12:23]

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:08:
Tijdens het levelen geen flying kan ik goed inkomen. Zo is het altijd (behalve in Cata) geloof ik geweest, iig op je eerste char.Maar op top level moet flying imho gewoon beschikbaar zijn, ik vond flying altijd een gede reward voor het behalen van max lvl. Maar wachten tot een patch die na 2-3 maand pas komt....... en dan ws in iedere nieuwe zone ook weer geen flying om world PVP te stimuleren (op mijn PVE server), laat zee dat lekker op pvp servers doen.....
Dacht het net te zeggen: "Zal wel zijn om World PvP weer te promoten", wel dom voor PvE realms natuurlijk, maar een teken dat PvP realms leuker zijn dus ;)

Vraag me wel af of de Garrisons gaan zijn zoals de questhubs op het Isle of Thunder. De eerste weken werd er daar bij ons nogal wat gepvped, maar na een tijdje bleven de Alliance gewoon dicht bij hun questgivers, en eenmaal ze geattacked werden gingen ze gewoon in die questgiverbubbel en verdwenen ze dus gewoon 8)7 Daar hadden ze voor mij wel een feature mogen maken dat je er niet incombat in kan runnen ofzo, hoop dat ze dat alleszins met de Garrisons gaan doen, aangezien anders iedereen op elk moment zo maar kan verdwijnen aangezien die Garrisons niet op vaste plaatsen zijn...
Metian schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:14:
Heb ook een voorgevoel dat WoD een van de betere expansion packs gaat worden.
Same, kijk er echt al naar uit :) Vind het eigenlijk nog niet eens zo erg dat er geen extra patch meer uitkomt in MoP, dat ze hun focus maar leggen op WoD zodat dat nog beter wordt dat nu al verwacht wordt en je kan nog altijd anders gewoon even een break pakken alvorens WoD launched :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
JimDB schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:34:
[...]

Dacht het net te zeggen: "Zal wel zijn om World PvP weer te promoten", wel dom voor PvE realms natuurlijk, maar een teken dat PvP realms leuker zijn dus ;)

Vraag me wel af of de Garrisons gaan zijn zoals de questhubs op het Isle of Thunder. De eerste weken werd er daar bij ons nogal wat gepvped, maar na een tijdje bleven de Alliance gewoon dicht bij hun questgivers, en eenmaal ze geattacked werden gingen ze gewoon in die questgiverbubbel en verdwenen ze dus gewoon 8)7 Daar hadden ze voor mij wel een feature mogen maken dat je er niet incombat in kan runnen ofzo, hoop dat ze dat alleszins met de Garrisons gaan doen, aangezien anders iedereen op elk moment zo maar kan verdwijnen aangezien die Garrisons niet op vaste plaatsen zijn...


[...]

Same, kijk er echt al naar uit :) Vind het eigenlijk nog niet eens zo erg dat er geen extra patch meer uitkomt in MoP, dat ze hun focus maar leggen op WoD zodat dat nog beter wordt dat nu al verwacht wordt en je kan nog altijd anders gewoon even een break pakken alvorens WoD launched :)
Garrisons schijnen als de farm te zijn, phased dus. Van wat ik zag kan je elkaar wel inviten op je garrison. afhankelijk van wie de party leader is zijn garrison zul je kunnen zien / bezoeken. Je zal dus ws wel verdwijnen voor een tegenstander.

Verder ben ik er wel heel benieuwd naar. Een maat van me speelde STO wat een soortgelijk systeem heeft met followers en dat is/was heel tof vond ik.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • yungyung20
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 29-05-2015
Hey na al dat blizzcon geweld wil ik denk ik maar is mijn wow account weer opstarten, dus iemand een scroll of resurrection over? Btag: Luke#2387 bedankt!

 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Wat is je battle.net E-mail adres, kan je geen scroll sturen op tag :)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • yungyung20
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 29-05-2015
pm!

 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Kapoen schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:20:
[...]

Ik begrijp dat mensen en Blizzard als bedrijf de xpac asap willen live zien gaan, maar ik heb liever dat Blizz genoeg tijd neemt en eventueel toch nog een raid in MoP steekt. Het zou balen zijn moest bv. de garissons pas in patch 6.1 of .2 komen omwille van deadlines, of nog erger 'the way of the dodo' gaan zoals dance studio en path of titans.
Ik zou eigenlijk wel willen zien dat ze bijvoorbeeld de tijd tussen de aankondiging en release date gebruiken om bijvoorbeeld oude dungeons (of raids) te herintroduceren. Dat kost ze nauwelijks dungeondesign tijd, want dat is al gebeurd. Ze hoeven alleen nog maar nieuwe NPC's neerknallen en finetunen. Dat zou een mooie opvulling zijn.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Kapoen schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:20:
Ik begrijp dat mensen en Blizzard als bedrijf de xpac asap willen live zien gaan, maar ik heb liever dat Blizz genoeg tijd neemt en eventueel toch nog een raid in MoP steekt. Het zou balen zijn moest bv. de garissons pas in patch 6.1 of .2 komen omwille van deadlines, of nog erger 'the way of the dodo' gaan zoals dance studio en path of titans.
Eigenlijk een beetje tegenstrijdige informatie daar, aangezien ze wel degelijk hadden gezegd dat er een kleine patch ging komen, nog voor de expansion er is, die ervoor moet zorgen dat de lore en de verhaallijn in orde zitten. Of misschien noemen ze dat meteen al 6.0.1 of iets in die aard, zoals ze bij Cataclysm hebben gedaan toen ze de MoP talents erbij hebben gezet, dat kan natuurlijk ook.
Een nieuwe raid in MoP zie ik echter niet meer komen, het verhaal is verteld en nu is het gewoon opbouwen tot 6.0, vandaar dat ik alleen nog die 6.0.1 uit zie komen vooraleer het echte WoD uitkomt. Ik vraag me wel af hoe het aantal subscriptions hiermee gaat variëren, aangezien ze na Dragon Soul toch wel moeten gezien hebben dat 8 maanden op 1 raid drastische gevolgen kan hebben :s

Die Garissons (hopelijk al vanaf 6.0, maar aangezien ze er al zo diep zijn op in gegaan, geloof ik dat er toch minstens al een eerste versie van gaat zijn bij launch) gaan me van al m'n gold beroven, voel ik nu al aankomen :+

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
JimDB schreef op zondag 10 november 2013 @ 14:10:
Die Garissons (hopelijk al vanaf 6.0, maar aangezien ze er al zo diep zijn op in gegaan, geloof ik dat er toch minstens al een eerste versie van gaat zijn bij launch) gaan me van al m'n gold beroven, voel ik nu al aankomen :+
Daar ben ik ook erg bang voor. En ik heb niet eens gold :+

Ik maak me wel zorgen over de praktische problemen die Garrisons met zich meebrengt. Wat als jij en ik nu eens op dezelfde plek een garrison bouwen en ik nodig jou uit om eens in mijn garrison te komen kijken. Dat zal een vreemde phasing worden...

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Dennism
 • Registratie: september 1999
 • Laatst online: 23:25
Wat ik begreep hebben ze dat al aangehaald op Blizzcon. Het Garrison van de party leader zal altiijd zichtbaar zijn.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

Zeror schreef op zondag 10 november 2013 @ 14:16:
[...]
Daar ben ik ook erg bang voor. En ik heb niet eens gold :+

Ik maak me wel zorgen over de praktische problemen die Garrisons met zich meebrengt. Wat als jij en ik nu eens op dezelfde plek een garrison bouwen en ik nodig jou uit om eens in mijn garrison te komen kijken. Dat zal een vreemde phasing worden...
Dan zal hij gewoon alles van jou zichtbaar zien en niks van hemzelf. Tot die weer weg gaat uit het gebied bijvoorbeeld. Of doormiddel van party..Blizzard heeft daar vast goed over nagedacht

Rupsen, Rapsen.


 • Teunis
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 13-11 19:33
No fly tot 6.1 dat moet ik nog zien gebeuren, dat gaat zo veel QQ opleveren dat mij sterkt lijkt dat ook gaan volhouden.

Jammer dat geen nieuwe class/race komt.
Garrison kan leuk worden ik hoop alleen als dat niet de main hub voor iedereen wordt en dat je dus bijna niemand meer in het land/steden ziet.
Ene kant wel jammer dat je nu al weet dat 1 stat wordt, elk nut om meerdere set te behouden is nu beetje nutteloos. aan de andere kant ben er zeer blij om want ik heb voor verschillende toons nu 2nd roll gekozen welke ik niet gekozen zou dit systeem er nu al zijn.
Er komt zo ie zo patch voor de lead-in, item nerf etc, ze geven gewoon aan dat er geen content patch meer komt zoals 5.1 / 5.3

Genoeg dingen die nog niet final zijn, wat wel betekend dat er verlopig nog geen alpha/beta is, ik hoop dat ze ergens klaar zijn in maart/april, maar zoals ik nu heb gezien kan zo maar eens oktober gaan worden en dat zou really bad zijn, weer een te lange tijd geen content dat is gewoon devestating voor guilds.

overal wel hyped nu over vervolg dus kom maar op!

Please nerf Rock, Paper is fine. Sincerely yours, Scissor.
WoW Khadgar: Palatank : Rest of Active Chars
GW2: Huni @ Gunnar's Hold


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Zeror schreef op zondag 10 november 2013 @ 14:16:
Daar ben ik ook erg bang voor. En ik heb niet eens gold :+
Zag daarnet een concreet voorbeeld in een recap video: Om een van de gebouwen (ging over de Inn Infirmary, één van de "Large" gebouwen als ik me niet vergis) up te graden van level 1 tot level 2 kostte het maar even 10,000 gold :o Stel je maar eens voor wat het niet zal kosten om je Garrison zelf tot niveau 3 te krijgen + dan nog eens alle gebouwen erin :'(
Ik maak me wel zorgen over de praktische problemen die Garrisons met zich meebrengt. Wat als jij en ik nu eens op dezelfde plek een garrison bouwen en ik nodig jou uit om eens in mijn garrison te komen kijken. Dat zal een vreemde phasing worden...
De Garrison van de Party Leader is steeds de Garrison die gezien zal worden, ze zeiden zelfs dat je met een 40 man raid een feestje kon houden in de Raid Leader z'n Garrison, zal wel voor wat knappe screenshots zorgen 8)7

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • mrsar
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 22:59

mrsar

waar een sar is,is een wodka

oeh net blue proto-drake geloot :P weer een dungeon minder te runnen :P

steam: mr_sar1 / Battle.net : mrsar#2189


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Dennism schreef op zondag 10 november 2013 @ 14:24:
Wat ik begreep hebben ze dat al aangehaald op Blizzcon. Het Garrison van de party leader zal altiijd zichtbaar zijn.
Dat is één oplossing, maar dan kan ik niet naar mijn Garrison toe mocht ik dat willen terwijl ik in de party zit. Waarschijnlijk kun je hearthstone ook wel op je Garrison zetten (heb daar niks over gehoord, maar is een aanname ivm de aanwezige Inn). Als je dan HS'ed dan zou je in je eigen Inn moeten zijn, maar als je de Garrison van je partyleader ziet zou dit of een error opleveren of je komt in zijn Inn terecht. Klopt niet echt nog.

Edit:
Gratz mrsar!!

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Omega Supreme
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 01:28

Omega Supreme

The God of Death

JimDB schreef op zondag 10 november 2013 @ 12:34:
[...]

Dacht het net te zeggen: "Zal wel zijn om World PvP weer te promoten", wel dom voor PvE realms natuurlijk, maar een teken dat PvP realms leuker zijn dus ;)
;( PvP realms waren leuker. In Vanilla op een mooie balanced server bij X-roads en Southshore erg leuke gevechten gehad. Tijdens het levelen kwam je horde tegen, maar die moesten voorzichtig zijn met ganken, want er kon ook nog meer alliance in de buurt zijn. Ganked duurde (behalve in STV ivm ZG0 nooit lang omdat er altijd eigen faction in de buurt was en de gankers meestel snel aftaaiden. Nooit last gehad van max level characters die boven low level questhubs wachtten op hun LFD/LFR queue en ondertussen low levels lopen te ganken (muv weer van de ZG raids in STV die zich verveelden).

In TBC was het ook nog allemaal goed te doen alleen begon de horde populatie wat af te nemen. In WotLK was merendeel van de horde vertrokken en was er sowieso geen world pvp meer. In Cataclysm vertrok ook de aliance en was de server dood. Met wat er nog over was van de guild naar Ragnaros (alliance) vertrokken. Iemand had ons verteld dat de ratio horde:alliance daar goed was; niet dus.

Het gevolg is dat ik nu kramp krijg als Blizzard roept dat Timeless Isle hun grote voorbeeld is voor de toekomst. Een meerderheid zal dat ongetwijfeld leuk vinden, maar voor mensen die op een pvp server spelen aan de kant die de minderheid heeft gaat timeless Isle ongeveer zo:

Dag1: Horde staat massaal bij de questgiver bij de celestials en overal op het eiland horde. Alleen de horde bij de questgivers zijn al 2:1 in de meerderheid ten opzichte van ALLE alliance op het eiland. Uiteraard doe je dan als meerderheid massaal AoE over de questgivers, zodat alliance midden in de nacht moet inloggen om uberhaupt quests op te kunnen pakken of in te leveren. De oplossing van Blizzard? Vorm een raid en doe er zelf wat aan. Echt? dat is jullie oplossing? Gaan ze magisch onze aantallen op de server verdrievoudigen zodat het ook nut heeft?

Fast forward naar nu en we kunnen eindelijk de quests doen, de horde zijn het zeker zat? Voor de celestials is het echter niog steeds ellendig lang wachten, want als horde het willen doen is alliance kansloos outnumberen. Nog steeds loopt er op het eiland minimaal 2 keer zoveel horde als alliance rond. En de helft van die alliance is ook nog eens hostile. En midden daarin staan dan de bosses die PvE loot droppen? Met mijn beperkte speeltijd gaan er weken voorbij dat ik de celestials en Ordos niet kon doen. Gelukkig is er crossrealm, maat OQ kan toch niet de oplossing zijn hiervan?

Nieuwste uitdaging is Ordos uberhaupt bereiken. Een grote groep horde rare camper campt voor die slky serpent rare. Alle aliance die er voorbij wil wordt ge-MC'd en de afgrond in gelopen. En als dat niet lukt dood gemept. En weer, mals alle aliance tegelijk zouden gaan waren ze nog steeds in de minderheid.

En dit is wat Blizzard ziet als de weg vooruit? Ze wilen zeker geld van ons zien dat we nog een keer transferen. Als dat al gebeurt is het wel naar een server met een grote aliance meerderheid of een PvE server. Blizzards falen in het oplossen van faction imbalance heeft PvP server totaal verneukt.

En kom nu maar op met het standaard commentaar. PvE server is that way roepen ze dan, dan zoek je op de armory en zitten ze aan de goede kant van een totale imbalanced pvp server ... zo kan ik het ook, dan heb je makkelijk lullen. Hoe extreem moet het worden voordat Blizzard iets doet?

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Blizzard zei dat ze voor die PvP zone in WoD de cross realm functionaliteit zouden gebruiken om een gebalanceerde zone te maken met even veel Horde als Alliance. Dus hopelijk doen ze dat in meerdere relevante zones zoals Timeless Isle op dit moment is. Zou het spel een stuk leuker maken.

 • hmr
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 23:30
Ik ben er benieuwd naar de Human models

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

hmr schreef op zondag 10 november 2013 @ 16:08:
Ik ben er benieuwd naar de Human models
Anders ik wel, heb altijd al een Human willen maken, maar nooit gedaan omdat de model me totaal niet aanspreekt.. Dwarfs male zijn trouwens wel bruut, die maak ik sowieso nog aan..moet sowieso eens beginnen met een Alliance :')

Rupsen, Rapsen.


 • Zeror
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 27-11 21:27
Voor de troll models kun je, denk ik, het beste kijken naar hoe Vol'Jin eruit ziet. Verwacht zoiets.

Blood Elves en Night Elves ben ik ook wel benieuwd naar.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • jmxd
 • Registratie: september 2005
 • Niet online
Hopelijk maken ze de wapens op een female human ook kleiner. Een zwaard op een female human is nu groter dan bij een tauren

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Topicstarter
Metian schreef op zondag 10 november 2013 @ 16:17:
Anders ik wel, heb altijd al een Human willen maken, maar nooit gedaan omdat de model me totaal niet aanspreekt.. Dwarfs male zijn trouwens wel bruut, die maak ik sowieso nog aan..moet sowieso eens beginnen met een Alliance :')
Daar zeg je zoiets, ik ben al lange tijd aan het wachten om eindelijk eens een Human te beginnen, maar doordat m'n realm zo Horde based is heb ik het nooit gedaan. Nu met de instant level 90 wil ik eindelijk eens werk maken van een Human Paladin, dus ik kijk er echt naar uit wat ze met dat model gaan doen, heb het altijd al het beste model uit de game gevonden (voor Paladins althans) :)
Zeror schreef op zondag 10 november 2013 @ 16:32:
Voor de troll models kun je, denk ik, het beste kijken naar hoe Vol'Jin eruit ziet. Verwacht zoiets.

Blood Elves en Night Elves ben ik ook wel benieuwd naar.
Gingen ze met Blood Elves en Draenei niet nog even wachten, of komen die toch al met de launch?
Female trolls gaan er (als ik de specualtie tekeningen mag geloven) ook wel knap uit zien qua design, vind dat Trolls na al die tijd wel wat liefde kunnen gebruiken :)

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 17:00

Metian

Snert is vies

JimDB schreef op zondag 10 november 2013 @ 16:52:
[...]

Daar zeg je zoiets, ik ben al lange tijd aan het wachten om eindelijk eens een Human te beginnen, maar doordat m'n realm zo Horde based is heb ik het nooit gedaan. Nu met de instant level 90 wil ik eindelijk eens werk maken van een Human Paladin, dus ik kijk er echt naar uit wat ze met dat model gaan doen, heb het altijd al het beste model uit de game gevonden (voor Paladins althans) :)


[...]

Gingen ze met Blood Elves en Draenei niet nog even wachten, of komen die toch al met de launch?
Female trolls gaan er (als ik de specualtie tekeningen mag geloven) ook wel knap worden que design, vind dat Trolls na al die tijd wel wat liefde kunnen gebruiken :)
Denk sowieso dat ik dan wel op Alliance based server ga zitten, aangezien heirloom nu echt account wide wordt en ik dus me vleugels uit kan slaan over twee servers zonder geld uit te geven. Plus feit dat ik dan ook meteen een lv.90 boost heb. Zoals ik het nu zie, alleen maar voordelen voor mij

Draenei en Blood Elfs komen later, de Warlords van hun wordt al wel gedaan, dus soort van sneak preview. Overigens denk ik dat Troll male ( mijn favo race all time ) mix wordt tussen huidige model en Vol'Jin. Maar heb wel vertrouwen in Blizzard dat ze me Troll niet verknallen haha

Rupsen, Rapsen.

Pagina: 1 2 3 ... 12 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee