Toon posts:

[SC] Cryptocurrency Slowchat topic #16 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 254 Laatste
Acties:
 • 873.050 views

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mede-auteur:
 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 03:16

.oisyn

Dit topic volgt de Slowchat reeks op. In het Nieuws & koersen topic kan er uitgebreider en inhoudelijker worden ingegaan op ontwikkelingen en trading.
 

Inleiding

Welkom in het slowchat topic! Heb je een korte vraag? Gebruik even de search binnen dit forum om te kijken of de vraag niet al is gesteld, en zo niet start dan het liefst even een apart topic. Voor sommige categorieën zijn er echter aparte topics:Let op:
 1. Een aanzienlijk gedeelte van de mensen maakt verlies met cryptocurrency. Dit heeft verschillende oorzaken zoals het op de piek van een marktcyclus instappen, het aankopen van de verkeerde cryptocurrency (scams, "shitcoins"), het niet goed beveiligen van de aangekochte cryptocurrency (phishing, hacks, ingaan op Twitter "verstuur 0,1 ETH en ontvang 1 ETH verzoeken") en nog vele andere redenen. Doe dus eerst onderzoek naar de fase waarin de markt zich bevindt en welke cryptocurrency zich al langer bewezen heeft, voordat je instapt en een aankoop doet.
 2. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.
 3. Hoe verleidelijk het ook is: Post nooit de waarde van je portefeuille, hoeveel winst je op een dag hebt, wat voor aantal je van een bepaalde cryptocurrency hebt, etc. Je weet nooit wie er met welke intenties meeleest. Er zijn meerdere gevallen bekend waarbij mensen met cryptocurrency thuis zijn opgezocht en overvallen. Denk dus niet dat het jou niet zal overkomen. Wil je toch laten zien wat voor mooie trade je gemaakt hebt? Benoem dan het percentage.

Pas op, scams!
Op Twitter, YouTube en andere locaties probeert men regelmatig mensen op te lichten. Denk hierbij voornamelijk aan de "Stuur 0,5 ETH op en krijg 5 ETH terug!" achtige oproepen. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Trap hier niet in, niemand gaat jou gratis meer cryptocurrency of geld geven in ruil voor je kleine inleg, je zult de coins die je opstuurt 100% zeker kwijtraken, hoe mooi het aanbod ook klinkt. Helaas zijn hier wereldwijd al vele duizenden mensen ingetrapt.

Verstrek nooit je private key, seed, 12/24 woorden of andere toegang tot je wallet aan iemand anders
Niemand heeft je private key, seed, 12/24 woorden of login nodig om je te kunnen helpen. Adressen met transactie ID's (TXID) zijn voldoende voor supportmedewerkers om je te kunnen helpen. Geef je private key, seed of 12/24 woorden ook niet aan een supportmedewerker die je benadert als je om support vraagt via bijv. Telegram. Of aan een willekeurig iemand die je wil helpen om weer toegang tot je funds te krijgen. Je bent niet de eerste die de volledige inhoud van zijn wallet verliest door iemand onterecht te vertrouwen. Helaas zijn er al vele voorbeelden langsgekomen van users die hierdoor hun cryptocurrency zijn verloren. Pas dus op en vertrouw niemand!


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Binance.com ondersteunt naast veel verschillende cryptocurrency ook stablecoins (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, USDC, DAI, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) wordt niet ondersteund. Binance.com heeft sinds enige tijd ook ondersteuning voor de Euro en je kunt er via iDeal geld storten. Ook kan je vanaf Binance Euro's weer terugstorten naar je bankrekening.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft bovengemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Binance, Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken of via iDeal te storten. Binnen enkele dagen staat je geld op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.

Sinds mei 2020 staan Nederlandse aanbieders van diensten voor het wisselen van cryptovaluta en/of aanbieders van "bewaarportemonnees" onder toezicht van de Nederlandsche Bank (DNB). Deze aanbieders van cryptodiensten mogen sinds deze datum hun activiteiten alleen verrichten als ze in het openbaar register van DNB zijn opgenomen.

Dit register kan je hier vinden: https://www.dnb.nl/toezic...dex.jsp?&page=2#overzicht.


Ok, accounts aangemaakt, geld op de exchange staan, maar welke cryptocurrency zal ik kopen en waarom?
De vraag wordt regelmatig gesteld in welke crypto je het beste kunt stappen en waarom. De vraag in het topic stellen levert je tig verschillende antwoorden op en gaat je doorgaans niet verder helpen. Iedereen heeft immers zijn eigen favorieten en redenen om in te stappen.

Mocht je dan toch de vraag willen stellen, beantwoord daarbij dan direct de volgende vragen:
 1. Op welke termijn wil je rendement zien / je geld eruit halen?
 2. Hoeveel risico wil je nemen binnen die periode?
 3. Wat voor rendement hoop / verwacht je te halen?
 4. Hoeveel ben je ingelezen / wat is je kennisniveau over crypto?
Kan je daarna alsnog niet kiezen: Trap niet in de valkuil van de vele schreeuwerige YouTube video's of Social Media berichten. Iedereen probeert wel een muntje te shillen en belooft gouden bergen en de nieuwe Bitcoin te zijn. De verhalen over mensen die veel hebben verloren door in een nieuwe veelbelovende coin zijn gestapt zijn ontelbaar, trap er dus niet in. Doe vooral zelf goed onderzoek, lees de whitepapers, negeer buzzwoorden en kijk overal zeer kritisch naar. Is het te mooi om waar te zijn, dan is het dat ook vaak. Heeft de oud-CEO van Intel écht meegewerkt? Is er écht een partnership met Microsoft (of nemen ze er alleen Office 365 af en noemen ze dat een samenwerking?), prik er goed doorheen, men probeert je van alles wijs te maken.

Het meest gehoorde advies dat men je zal geven: Kies voor de gevestigde orde: Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH), die hebben zichzelf bewezen. Kan je dus niet kiezen, ga dan voor 1 van deze 2, of verdeel je inleg over beide.

Mocht je binnen een bepaald thema een cryptocurrency willen aanschaffen, dan is dit een handig (maar helaas inmiddels verouderd) overzicht:

Mocht je een nieuw en recent overzicht hebben gevonden, neem dan contact op met de topicstarters


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Binance, Coinbase Pro en Kraken.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Goede langetermijn strategie
Wanneer koop je cryptocurrency (bij) en wanneer verkoop je? Achteraf weet je pas wanneer een bullmarkt is geëindigd, maar je koopt graag laag bij en verkoopt graag hoog (=buy low, sell high). Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, op https://medium.com/huddlo...in-recession-d04eb7cf3dd3 kan je een mooi voorbeeld vinden van een strategie die goed kan werken.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DCA - Dollar Cost Averaging, het op verschillende prijzen inkopen om daardoor de gemiddelde aankoopprijs van je crypto te verlagen in het geval de koers nog verder daalt. Bijv: Limit buy orders op zowel 0,9, 0,8 als 0,7 USD plaatsen ipv all-in op een prijs van 0,9 USD
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • OTC - Over the counter. Een grote transactie die buiten exchanges om plaatsvindt. Een koper en verkoper bereiken overeenstemming over de aan- en verkoop van doorgaans grote hoeveelheden coins en handelen dit onderling af. Deze transactie heeft hierdoor geen invloed op de prijs van de betreffende currency
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • PNL - Profit and Loss
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.

Live Bitcoin koers bekijken

Wat exotische en alternatieve data

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat zijn XBT, BitMEX en ByBit?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties. Met leverage traden is enorm risicovol en je kunt er erg snel heel veel geld mee verliezen. Het overgrote gedeelte van de traders verliest geld met leverage traden, pas dus op en begin hier niet aan als je niet weet wat je doet.


Uitleg over het handelen op BitMEX en ByBit
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Staken en holden
Het voor langere tijd holden van een bepaalde coin kan een strategie zijn. Actief traden is tijdsintensief en kan voor meer rendement zorgen, maar ook voor minder rendement als het je niet goed af gaat. Holden is voor veel mensen een strategie, mits je natuurlijk wel voor jezelf bepaalt wat je doel is en wanneer je uit gaat stappen.

Staken is niet hetzelfde als holden. Voorbeeld: Bitcoin is een zogenaamde Proof of Work (PoW) cryptocurrency. Miners en full nodes zorgen er samen voor dat nieuwe blocks (met daarin de meest recente transacties) worden gemined en gedeeld worden tussen alle nodes. Als je Bitcoin hold krijg je daar geen extra inkomsten voor, je bent afhankelijk van de koers voor het rendement. En Bitcoin is een PoW cryptocurrency. Dit is een manier om transacties te valideren die erg veel energie vraagt, de Bitcoin blockchain is hierdoor wel het minst makkelijk over te nemen en daardoor enorm veilig tov andere blockchains.

Een andere manier om de veiligheid van een netwerk te bewaken is Proof of Stake (PoS). Bij een Proof of Stake blockchain kan je meehelpen om de blockchain te valideren door bijv. een wallet van de betreffende coin te installeren en actief open te houden, terwijl je zelf een x aantal coins bezit. Jouw computer zal een deel van de blokken (transacties) valideren en daar krijg je een "reward" voor in de vorm van de betreffende cryptocurrency, of een alternatief. Hierdoor krijg je rendement of dividend. Bekende PoS coins met bijbehorende rewards:
 • NEO / GAS
 • ONT / ONG
 • XTZ / XTZ
 • VET / VHTO
 • etc.
Het holden van een bepaalde PoS cryptocurrency kan dus lucratiever zijn dan het holden van een willekeurige andere coin omdat je er ook dividend voor terug krijgt. De meeste exchanges geven je eenmaal per maand het dividend.

Een groot aantal cryptocurrency vereisen niet meer dat je zelf actief bijdraagt aan het veiliger maken van de blockchain, maar geven je bijv. gewoon een rendement voor het in bezit hebben van de coins. Binance en vele andere exchanges keren je een mooi rendement uit over de PoS coins die je in de pf hebt zitten.

Bij Binance, Crypto.com, Nexo.io en anderen is het ook mogelijk om cryptocurrency tijdelijk of voor langere tijd "weg te zetten" en daar rente op te ontvangen. Dit kan flexibel zijn, of voor een bepaalde periode worden vastgezet. De rendementen kunnen interessant zijn, maar wegen doorgaans niet op tegen bijv. een coin die enorm in waarde daalt. Daarom is het altijd goed om af te wegen of de rendementen opwegen tegen de waardedaling. Veel van deze rente wordt door de eigenaar van de exchange betaald en is dus niet per se afkomstig van de partij achter de betreffende blockchain. Vandaar dat sommige partijen zoals Nexo en Crypto.com ook rente kunnen geven op Bitcoin.

Op Binance kan je op deze pagina de mogelijkheden voor het staken van cryptocurrency vinden. Locked staking betekent dat je je inleg voor bijv. 7, 14 of 21 dagen vastzet en niet tussentijds kunt opnemen. Flexible staking betekent dat je je inleg ieder moment kunt opnemen, maar daarvoor is in ruil het rentepercentage een stuk lager.

Op bijvoorbeeld Bitvavo.com krijg je ook staking rewards op Bitcoin en andere cryptocurrency. Op deze pagina kan je zien voor welke cryptocurrency dit geldt.


Hardware wallets
Je kunt je coins natuurlijk op een exchange laten staan, maar dat brengt ook weer de nodige risico's met zich mee. Het aantal diefstallen door hacks waar exchanges in het verleden mee te maken hebben gehad is inmiddels allang niet meer op twee handen te tellen. Sommige exchanges zijn er goed mee omgegaan en hebben het verlies volledig vergoed, maar heel veel zijn volledig op de fles gegaan, waarbij de val van MtGox in 2014 wellicht het bekendste voorbeeld is.

Een ander probleem is het stelen van je credentials. Iedereen die namens jou toegang tot de exchange kan verschaffen, zou je coins kunnen verplaatsen. Vaak zijn daar wel wat barrieres voor op te werpen, zoals een van tevoren in te stellen whitelist van wallet adressen die in jouw bezit zijn, zodat een hacker niet zomaar de coins naar zijn eigen exchange kan sturen.

Hoe dan ook, het mantra is over het algemeen: not your keys, not your coins. Oftewel, zolang *jij* niet over de private keys beschikt waar de coins gestald zijn, blijft het een risico. Nu zul je je nooit kunnen wapenen tegen álle risico's, maar het meest veilig zijn over het algemeen wel de zogenaamde hardware wallets. Dit zijn fysieke devices die jouw sleutels beheren. De coins staan niet op het device zelf (want die leven alleen virtueel binnen de blockchain), maar het device kan voor jou de transacties ondertekenen. Dit is veiliger dan een wallet waarbij de private keys in beheer zijn op je PC of mobile device, aangezien die aan het internet hangen en dus theoretisch op afstand gehackt kunnen worden en de keys gestolen. Bij een hardware wallet verlaat de private key nooit het device. Sterker nog, het is praktisch onmogelijk om de keys zelf te achterhalen, afgezien van de originele recovery seed (typisch een lijst van 12 of 24 woorden) die dient als backup mocht het apparaat kapot gaan of zoek raken.

De meest bekende hardware wallet makers zijn Trezor en Ledger. Daarnaast heb je nog Specter DYI, een zelfbouw hardware wallet die je kunt maken van breed verkrijgbare componenten.

Mocht je een dergelijk apparaat willen bestellen, probeer dan bij de bestelling zo weinig mogelijk persoonlijke gegevens achter te laten. Laat het bijvoorbeeld bezorgen bij een afhaalpunt ipv direct bij je thuis, en gebruik waar mogelijk een andere naam. Het euvel wil namelijk dat bij Ledger onlangs de database met persoonlijke gegevens zijn gestolen en publiekelijk zijn gedeeld. Je wil natuurlijk liever niet dat iedereen kan zien dat jij zo'n apparaat hebt en waar je woont.

Wellicht ten overvloede, maar de recente datalek bij Ledger (in 2017) impliceert niet dat het apparaat daarmee onveilig is geworden. Mocht je emailadres zijn gelekt, wees alert op phishing mails die zeggen dat je device compromized is en of je ergens in wil loggen - Ledger zal jou nooit vragen om login gegevens of de recovery seed. Je hardware device is veilig. Haal nieuwe firmwares ook alleen direct bij Ledger zelf vandaan, klik niet op een link in een mail die daarnaar verwijst.


Crypto betaalkaarten
Verschillende exchanges/brokers bieden ook betaalkaarten aan. Dit zijn doorgaans VISA debit-kaarten waarmee je via standaard creditcard betaalmogelijkheden met je crypto kunt betalen. Bekende aanbieders zijn:
 1. Coinbase Card
 2. Crypto.com Card
 3. Swipe Card (Overgenomen door Binance) - Meer info: Swipe card - Gratis Spotify en tot 8% cashback op je uitgave
 4. Binance Card
Het interessante van het gebruik van zo'n kaart is dat je vaak korting op je aankopen krijgt en dit bedrag in de vorm van bijvoorbeeld Bitcoin of BNB teruggestort krijgt in je wallet. Bij bijvoorbeeld de Swipe & Binance Card kan je wel tot 8% korting op je aankopen terugkrijgen. In ruil daarvoor moet je bijv. wel een hoeveelheid SXP (Swipe) of BNB (Binance) holden. Des te meer je hold, des te hoger het kortingspercentage wordt. Je hoeft niet per se met crypto te betalen, je kunt ook gewoon Euro's overmaken en in de wallet plaatsen.

Hoe werkt dit? Voorbeeld voor Binance:
 1. Vraag de Binance Card aan via https://www.binance.com/en/cards/ (Virtueel of fysiek)
 2. Bekijk op https://www.binance.com/e...rope-Get-Up-to-8-Cashback hoeveel BNB je moet bewaren om het gewenste kortingspercentage te ontvangen. Voor het gehanteerde percentage geldt het gemiddelde van de afgelopen 30 dagen.
 3. Zet BNB in je Spot wallet
 4. Verplaats crypto naar je Card Wallet of deposit Euro's op Binance
 5. Betaal met je Binance Card en ontvang de refund in de vorm van BNB binnen 2 dagen nadat de betaling op Completed staat.
Wil je nog meer voordelen ontvangen voor het bewaren (holden/staken) van BNB? Zet dan de BNB niet in je Spot wallet, maar in de BNB Vault (https://www.binance.com/en/bnbmining) voor de volgende extra voordelen:
 • Dagelijks dividend van alle launchpool tokens direct in je spot wallet, dus niet meer kiezen of wisselen tussen nieuwe/oude coins
 • BNB dividend op BNB (verwaarloosbare hoeveelheid)
Bijkomend voordeel van het holden van meer BNB:
 1. Korting op je trades, met voldoende tradingvolume en BNB stijgt ook nog je VIP-level, dus nog meer korting op fee's
 2. Extra korting op je Card aankopen
 3. De waarde van BNB zelf stijgt gemiddeld gestaag door, maar dit is natuurlijk geen zekerheid.

Overig
Meer info volgt, waaronder:
 • Onbevestigde transacties
 • Werking van een blockchain
 • Centraal vs decentraal
 • Meer informatie over DeFi
Heb je zelf nog een waardevolle aanvulling of is bepaalde informatie gedateerd? Stuur even een bericht naar @Taro of @.oisyn.

Replace fear of the unknown with curiosity | 6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model Y LR


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
Nice.

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 18:19
Wou zeggen dat het slowchat topic eindelijk legaal bier mag drinken, maar dat duurt dus tegenwoordig nog 2 topics.

 • Hoshingen
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 09-03 11:59
Weer een topic volgeshillt

 • Ray_
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 24-03 16:02
Man, wat is die startpost in de loop der tijd lang geworden. Puik werk! Nu nog hopen dat de nieuwkomers hem eens wat vaker lezen voordat ze hun vraag neerplempen.

 • peterhhh
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 06-03 18:27

 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
Ik vier deze topic hardfork met een x15 short op DOGE.

Als ie de $0.147098 haalt weten jullie dat ik rekt ben.

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • Bananeman
 • Registratie: Juli 2000
 • Niet online
Mooody schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:23:
[...]

KSM is harder gegaan dan ADA, DOT net iets minder, maar wel die 12% rewards. Dus ik klaag niet :)
KSM en DOT staan bij mij ook in staking. Prima rendement :)
ADA heeft het voordeel dat het in fiat laaggeprijsd is, wat het interessant maakt voor de newbies die met hordes tegelijk via Coinbase binnenstromen op het moment. Ze kijken uiteraard niet naar de tokenomics/supply.
Idd. ADA is een tijd zijwaarts gegaan en pakt nu weer een trede hoger, dat is veel voor nieuwe instappers natuurlijk extra aantrekkelijk om te zien. En sommigen zullen horen dat ADA is opgezet door een van de oprichters van ETH, die rond de $2500 zweeft, dus dollartekens in de ogen :)
BTC en ETH zijn “te duur”, zelfs Chainlink en DOT kost al een paar tientjes per stuk. Maar met $500 koop je een leuk aantal ADA, Ankr of GRT. Ik gok erop dat GRT ook flink van deze non-logica gaat profiteren de komende tijd. Daarbij werkt de kreet “The Google of Blockchain” natuurlijk ook lekker :)
Waar denk jij dat LINK en DOT naartoe gaan qua prijs?

Motor-forum.nl


 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
Pletters Glas is altijd half leeg.

 • Bananeman
 • Registratie: Juli 2000
 • Niet online
Weer wat sats binnengeharkt met DOGE intussen. Shitcoin natuurlijk, durf er niet met meer dan een flufje btc in te gaan. Vanmorgen even overwogen om dat wél te doen, was beter geweest :P

Motor-forum.nl


 • peterhhh
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 06-03 18:27
Zijn hier nog mensen rekt gegaan qua coinbase aandelen? Ik wel oOo

 • MRDutchfreakNL
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 19-03 22:18
Een nieuw topic in een voor mij toch wel een historische week. Eindelijk eens flink geluk. Het begon met BTC, daarna mijn stable coin XLM die al jaren verstoft in z'n wallet. Vandaag en gister BAND en nu ook MANA.

Meer van zulke weken graag, dan kunnen we snel minder gaan werken ;)

Edit: ow ik was vergeten dat ik nog wat UNI had gekocht vorige week. Maar ook die is goed gegaan zie ik. Alleen mijn FET shitcoin is een slechte koop geweest de laatste weken. Maar ziet er qua TA nog steeds interessant uit.

[Voor 28% gewijzigd door MRDutchfreakNL op 15-04-2021 18:40]


 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
@peterhhh geen idee lijk niet naar aandelen daar is een ander topic voor.

 • Bananeman
 • Registratie: Juli 2000
 • Niet online
pletter schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:37:
@peterhhh geen idee lijk niet naar aandelen daar is een ander topic voor.
.oisyn schreef op woensdag 14 april 2021 @ 16:55:
[...]

Bij deze dan mijn officiele uitspraak dat COIN ook best in Cryptocurrencies mag.

@Taro voor getuige. :Y)

Motor-forum.nl


 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
@Bananeman mijn excuses.

 • Bananeman
 • Registratie: Juli 2000
 • Niet online
Je kunt niet alle 1.000 pagina's lezen :)

Motor-forum.nl


 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
En gelijk heb je.

 • Ray_
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 24-03 16:02
Hoezo niet? Hebben jullie nog meer te doen dan?

 • iVibes
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 22-03 15:28

iVibes

We Were Meant to Fly

peterhhh schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:35:
Zijn hier nog mensen rekt gegaan qua coinbase aandelen? Ik wel oOo
2 stuks met een GAK van 352$ .... ik hodl ze gewoon...

* Building a portfolio around shitcoins is just a shitfolio *


 • roflexx
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 03:10
Nog interessante ico’s upcoming?

 • Nopheros
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 22:20
peterhhh schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:35:
Zijn hier nog mensen rekt gegaan qua coinbase aandelen? Ik wel oOo
Gekocht op 381 en weer verkocht op 386 nadat de +/- 429 aangetikt was

Als #COIN nog een keer richting 250$ gaat wil ik wel opnieuw kopen en anders zoek ik wel wat goedkopers uit. Hopelijk niet teveel aandelen gekocht?

 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
@Ray_ sommige moeten ook nog werken.


 • SubSense
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 23-03 09:29

SubSense

Not your keys, not your coins

Podverdorie, wil ik een transfer doen van Binance naar MM, krijg ik de mails van Binance niet binnen.....
Anderen dit recent ook gezien?

 • ApC_IcE
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 20:05

ApC_IcE

Aan elk einde zit een begin

SubSense schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:55:
Podverdorie, wil ik een transfer doen van Binance naar MM, krijg ik de mails van Binance niet binnen.....
Anderen dit recent ook gezien?
Mediamarkt accepteert geen crypto :+

TVP

[Voor 3% gewijzigd door ApC_IcE op 15-04-2021 18:59]


 • sOid
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online
SubSense schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:55:
Podverdorie, wil ik een transfer doen van Binance naar MM, krijg ik de mails van Binance niet binnen.....
Anderen dit recent ook gezien?


Je moet bij Binance altijd ff op Send oid klikken om die mail te ontvangen. Is wat verwarrend.

[Voor 54% gewijzigd door sOid op 15-04-2021 19:00]


 • Vaniska
 • Registratie: Juni 2013
 • Laatst online: 24-03 11:17
Wellicht een noob vraagje..

Kan je VET opslaan op een Ledger? Volgens de website is hij "Not supported yet on Ledger Live" maar dan staat eronder "VeChain Sync"

Ik heb nog geen Ledger, maar wil graag m'n crypto's iets veiliger hebben dan simpelweg op Binance.
Of ben ik nou gewoon paranoid?

BMW S1000R https://link.marktplaats.nl/m1828833848


 • Jedi_Pimp
 • Registratie: April 2006
 • Laatst online: 24-03 14:48
Nofi jegens de DOGE scalpers, maar hebben jullie niet de neiging solide swing trades te met op meer gangbare top 30 alts? Zoals LINK, ATOM, hell, zelfs UNI :) Er zitten zoveel parels tussen.

"Ich verteidige den Atheismus als die notwendige und selbstverständliche Form menschlicher Intelligenz" - Max Bense, Professor der Philosophie und Wissenschaftstheorie, 1910-1990


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
Zucht.Ja Thierry. Dit is een bullrun. Alles pumpt. Ook jouw shitcoin. :O

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • sOid
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online
Jedi_Pimp schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:02:
Nofi jegens de DOGE scalpers, maar hebben jullie niet de neiging solide swing trades te met op meer gangbare top 30 alts? Zoals LINK, ATOM, hell, zelfs UNI :) Er zitten zoveel parels tussen.
Scalpen heeft imho sowieso alleen zin als je met een heel behoorlijk trading-potje speelt. 1% winst bij potje van omgerekend 1000 EU levert je een tientje op... (Edit: even niet kijkend naar eventuele leverage.)

[Voor 5% gewijzigd door sOid op 15-04-2021 19:09]


 • MRDutchfreakNL
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 19-03 22:18
Zo te zien is de Google cloud samenwerking de reden geweest voor de BAND pump.
https://medium.com/bandpr...crypto-price-e6e863070f74

Dit zorgde volgens mij in 2019 voor een gigantische LINK run.

Sell order is inmiddels wel geraakt. Even in de gaten houden de komende uren/dagen om weer mooi terug in te stappen ;)

[Voor 4% gewijzigd door MRDutchfreakNL op 15-04-2021 19:09]


 • MicroWhale
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 22:45

MicroWhale

The problem is choice

Zeg ik lees dat HOT naar 1$ gaat, dus als ik er nu 1.000.000 van koop ben ik dan over een paar jaar miljonair?

Serieus: Heeft iemand HOT?
Voor de leken: HOT is een platform dat wil concurreren met platformen als ETH, ADA en DOT.... maar het komt nog niet echt van de grond. Aan de andere kant maken ze nu wel een groeispurt mee zoals alle anderen.

Weet iemand of nieuws is of zo dat ie zo stijgt, of is het gewoon de bullmarkt?

Het enige belangrijke is dat je vandaag altijd rijker bent dan gisteren. Als dat niet in centen is, dan wel in ervaring.


 • Nopheros
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 22:20
roflexx schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:46:
Nog interessante ico’s upcoming?
Staan er 2 op coinlist.co

Covalent, gebruiken de kleur blauw veel op hun website.

Clover, gebruiken veel coole partner logo's op hun website.

Lastig..

[Voor 6% gewijzigd door Nopheros op 15-04-2021 19:36]


 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 00:45

St@m

@ Your Service

BIFI inmiddels boven de 2500, 10k soon :+

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
MicroWhale schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:11:
Zeg ik lees dat HOT naar 1$ gaat, dus als ik er nu 1.000.000 van koop ben ik dan over een paar jaar miljonair?

Serieus: Heeft iemand HOT?
Voor de leken: HOT is een platform dat wil concurreren met platformen als ETH, ADA en DOT.... maar het komt nog niet echt van de grond. Aan de andere kant maken ze nu wel een groeispurt mee zoals alle anderen.

Weet iemand of nieuws is of zo dat ie zo stijgt, of is het gewoon de bullmarkt?
HOT was erg hot hier, lang geleden in de berenmarkt toen ie een poosje lekker liep vanwege hype rondom holoportst ofzo.

Na de verwijdering van het BTC/HOT paar op Binance werd toch wel een treurig dieptepunt bereikt in de koers. Niet veel mensen waren er toen nog in geïnteresseerd.

Voor de rest denk ik dat het de bullmarkt is... Mensen kopen nu alles wat los en vast zit.

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • Marshallroady
 • Registratie: Januari 2021
 • Laatst online: 11-12-2022
MicroWhale schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:11:
Zeg ik lees dat HOT naar 1$ gaat, dus als ik er nu 1.000.000 van koop ben ik dan over een paar jaar miljonair?

Serieus: Heeft iemand HOT?
Voor de leken: HOT is een platform dat wil concurreren met platformen als ETH, ADA en DOT.... maar het komt nog niet echt van de grond. Aan de andere kant maken ze nu wel een groeispurt mee zoals alle anderen.

Weet iemand of nieuws is of zo dat ie zo stijgt, of is het gewoon de bullmarkt?
Hot stond lang op 1 Sat per coin waardoor het leuk spelen was, toen pompte die ineens naar 45 stats ofzo en stierf daarna een stille dood met de delisting bij binance. Vooral veel hype met een enorme supply, maar wel leuk voor een aantal ritjes

 • MicroWhale
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 22:45

MicroWhale

The problem is choice

Thanks, dan wordt t even uithuilen als ie doorknalt dus. d:)b

Het enige belangrijke is dat je vandaag altijd rijker bent dan gisteren. Als dat niet in centen is, dan wel in ervaring.


 • SubSense
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 23-03 09:29

SubSense

Not your keys, not your coins

sOid schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:59:
[...]


[Afbeelding]

Je moet bij Binance altijd ff op Send oid klikken om die mail te ontvangen. Is wat verwarrend.
LOL, dat weet ik! Maar na het klikken op Send, No Email....

 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
MicroWhale schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:20:
Thanks, dan wordt t even uithuilen als ie doorknalt dus. d:)b
Je kunt er altijd een gokje mee wagen natuurlijk, alles is mogelijk tenslotte in deze markt.

Maar zou het niet long term aanhouden :+

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • mannowlahn
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 21:35
MicroWhale schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:11:
Zeg ik lees dat HOT naar 1$ gaat, dus als ik er nu 1.000.000 van koop ben ik dan over een paar jaar miljonair?

Serieus: Heeft iemand HOT?
Voor de leken: HOT is een platform dat wil concurreren met platformen als ETH, ADA en DOT.... maar het komt nog niet echt van de grond. Aan de andere kant maken ze nu wel een groeispurt mee zoals alle anderen.

Weet iemand of nieuws is of zo dat ie zo stijgt, of is het gewoon de bullmarkt?
169 miljard circulating. Maar who knows of dat over een paar jaar niks is. Ada staat ook gewoon op meer dan een dollar met zijn 34 miljard circulating supply. Maar een 10x is wellicht mogelijk.

 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
1.000.000 Hot is rond 16000 euro. wel hoop geld in vaag muntje.

 • iVibes
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 22-03 15:28

iVibes

We Were Meant to Fly

Coins als HOT doen het altijd goed bij de beginners.... lekker goedkoop en makkelijk aan te schaffen op bijv. Bitvavo. In een bullrun kan zo'n coin dus idd interessant zijn om snel wat geld te pakken.

Ik heb er ook mooie ritjes mee mogen maken maar na de delisting van het BTC pair op Binance brand ik m'n vingers er niet meer aan...

* Building a portfolio around shitcoins is just a shitfolio *


 • Skalders
 • Registratie: September 2011
 • Laatst online: 24-03 01:20
Dankzij crypto heb ik mijn eerste 20 miljard dollar verdiend. Ik begon Crypto te kopen in 2017. Ik heb zo hard gewerkt voor mijn droom. Ik verloor vrienden omdat ze mijn systeem niet geloofden. Ik heb hier zoveel tijd in gestoken. Maar ik heb het gehaald. Ik ben het gehaald!! Ik ben nu een trotse eigenaar van 20 miljard dollar. Ik heb het in cash ingewisseld en ik zal altijd mijn eerste 20 miljard herinneren. Ik kan in de toekomst zeker veel meer verdienen.

Zie hier mijn eerste 20 miljard dollar.

Je hoeft me niet met meneer aan te spreken, ik ben nog steeds een bescheiden persoon.

 • Tabacca
 • Registratie: Maart 2021
 • Laatst online: 20-03 13:37
Domme vraag, google is your friend

[Voor 73% gewijzigd door Tabacca op 15-04-2021 19:35]

Scheißemünze


 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 22:44
Tabacca schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:33:
Iemand enig idee waarom hij destijds gedelist is?
Er kwam naar buiten dat de oprichtster fan is van dikke SM en daarnaast werden de holoports niet geleverd.. de koers zakte de afgrond in en binance verdiende er geen hol meer aan, weg met die zooi dus.. daarom geloof ik.

420.


 • Glenn Hoddle
 • Registratie: Januari 2021
 • Laatst online: 27-03-2022

Glenn Hoddle

HODL sinds 1957

Pelox schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:35:
[...]


Er kwam naar buiten dat de oprichtster fan is van dikke SM ... daarom geloof ik.
Werd daar serieus moeilijk over gedaan?

 • StevenzeN
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 16-03 11:57
verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:07:
Zucht.

[Afbeelding]

Ja Thierry. Dit is een bullrun. Alles pumpt. Ook jouw shitcoin. :O
Deze man |:(

Vanmorgen ontkende hij het bestaan van dinosauriers.

Mijn vriendin heeft overigens op hem gestemd. Nu sla ik niet graag vrouwen maar hier moet ik mee weg kunnen komen

 • Bobmeister
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 22:43
Hallo

 • Qunix
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 14-01 16:57
verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:07:
Zucht.

[Afbeelding]

Ja Thierry. Dit is een bullrun. Alles pumpt. Ook jouw shitcoin. :O
De maan staat laag... Dat is meer de bovenste etage van een rijtjeshuis. :F

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 22:44
Glenn Hoddle schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:37:
[...]


Werd daar serieus moeilijk over gedaan?
Ja had direct een dip tot gevolg.

420.


 • pletter
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 19:13
@Bobmeister ook Hallo terug.🤣

 • SjoerdV nl
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 20:04

SjoerdV nl

Be the change.

Skalders schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:33:
Dankzij crypto heb ik mijn eerste 20 miljard dollar verdiend. Ik begon Crypto te kopen in 2017. Ik heb zo hard gewerkt voor mijn droom. Ik verloor vrienden omdat ze mijn systeem niet geloofden. Ik heb hier zoveel tijd in gestoken. Maar ik heb het gehaald. Ik ben het gehaald!! Ik ben nu een trotse eigenaar van 20 miljard dollar. Ik heb het in cash ingewisseld en ik zal altijd mijn eerste 20 miljard herinneren. Ik kan in de toekomst zeker veel meer verdienen.

Zie hier mijn eerste 20 miljard dollar.

Je hoeft me niet met meneer aan te spreken, ik ben nog steeds een bescheiden persoon.
Even credits aan Reddit geven he!

Hyundai Ioniq Premium EV '17 kopen?


 • SjoerdV nl
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 20:04

SjoerdV nl

Be the change.

StevenzeN schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:37:
[...]


Deze man |:(

Vanmorgen ontkende hij het bestaan van dinosauriers.

Mijn vriendin heeft overigens op hem gestemd. Nu sla ik niet graag vrouwen maar hier moet ik mee weg kunnen komen

Hyundai Ioniq Premium EV '17 kopen?


 • _Gast_
 • Registratie: November 2020
 • Laatst online: 04:48
De nieuwe moon coin is weer gelanceerd: Rocket Moon

https://www.rocketmoon.org
https://www.coingecko.com/nl/coins/rocketmoon


Weet niet wat ik er van moet denken...klein bedragje misschien?

 • SjoerdV nl
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 20:04

SjoerdV nl

Be the change.

verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:07:
Zucht.

[Afbeelding]

Ja Thierry. Dit is een bullrun. Alles pumpt. Ook jouw shitcoin. :O
FVD, Fomo Voor Dummies.

Hyundai Ioniq Premium EV '17 kopen?


 • -Sander-
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 24-03 15:27

-Sander-

///M Powerrrrrr

verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:07:
Zucht.

[Afbeelding]

Ja Thierry. Dit is een bullrun. Alles pumpt. Ook jouw shitcoin. :O
Als ik de lijn zo zie, dan moet dat VTHO zijn :P

 • StevenzeN
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 16-03 11:57
_Gast_ schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:45:
De nieuwe moon coin is weer gelanceerd: Rocket Moon

https://www.rocketmoon.org
https://www.coingecko.com/nl/coins/rocketmoon


Weet niet wat ik er van moet denken...klein bedragje misschien?
Joh jij flikkert overal wel pegels tegen aan.

 • _Gast_
 • Registratie: November 2020
 • Laatst online: 04:48
StevenzeN schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:46:
[...]


Joh jij flikkert overal wel pegels tegen aan.
To the moon! 8)

 • Bensimpel
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 02-12-2021

Bensimpel

Positieve meneer

0.01 BTC was toch genoeg om miljonair te worden ooit?

Nou ik heb net dat bedrag bereikt en ga voorlopig niet meer kijken. Even alle exchange apps verwijderd van mijn telefoon om mijzelf niet in de verleiding te brengen :+ *O*

Of moet ik nog even doorgaan tot de 0.1 BTC? :+ ;(

😆 - Denk ook eens om ;)


 • Froenker
 • Registratie: Februari 2016
 • Laatst online: 20-12-2022
Pundi doet gek, graag nog 100% stijgen om verlies goed te maken.

 • Aarebe1
 • Registratie: April 2019
 • Laatst online: 10-03 23:19
Bensimpel schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:54:
0.01 BTC was toch genoeg om miljonair te worden ooit?

Nou ik heb net dat bedrag bereikt en ga voorlopig niet meer kijken. Even alle exchange apps verwijderd van mijn telefoon om mijzelf niet in de verleiding te brengen :+ *O*

Of moet ik nog even doorgaan tot de 0.1 BTC? :+ ;(
Gefeliciteerd! *O*
Wellicht wegstoppen en beginnen met wat vers nieuw fiat? (Wat gemist kan worden)

 • Geertwa
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 13-07-2022
Vaniska schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:01:
Wellicht een noob vraagje..

Kan je VET opslaan op een Ledger? Volgens de website is hij "Not supported yet on Ledger Live" maar dan staat eronder "VeChain Sync"

Ik heb nog geen Ledger, maar wil graag m'n crypto's iets veiliger hebben dan simpelweg op Binance.
Of ben ik nou gewoon paranoid?
Vechain heeft ook een wallet genaamd VechainThor. Heb mijn munten er al meerdere jaren opstaan. Gaat prima.

 • Bensimpel
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 02-12-2021

Bensimpel

Positieve meneer

Aarebe1 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:56:
[...]

Gefeliciteerd! *O*
Wellicht wegstoppen en beginnen met wat vers nieuw fiat? (Wat gemist kan worden)
Ja misschien, vind dit hele traden en alle achtbaanemoties stiekem toch wel erg leuk, :$ :$

😆 - Denk ook eens om ;)


 • Luuk
 • Registratie: Juli 2001
 • Niet online
Bensimpel schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:54:
0.01 BTC was toch genoeg om miljonair te worden ooit?

Nou ik heb net dat bedrag bereikt en ga voorlopig niet meer kijken. Even alle exchange apps verwijderd van mijn telefoon om mijzelf niet in de verleiding te brengen :+ *O*

Of moet ik nog even doorgaan tot de 0.1 BTC? :+ ;(
Ik zou minstens doorgaan tot 1 BTC. Dan kom je bij de club van 21 miljoen!

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 22:44
Luuk schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:59:
[...]


Ik zou minstens doorgaan tot 1 BTC. Dan kom je bij de club van 21 miljoen!
Been there.. helemaal niet zo'n gezellige club.

420.


 • Bensimpel
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 02-12-2021

Bensimpel

Positieve meneer

Luuk schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:59:
[...]


Ik zou minstens doorgaan tot 1 BTC. Dan kom je bij de club van 21 miljoen!
Nah, misschien dat ik er wanneer het weer kan even wat geld van aftrek om een leuke vakantie te betalen. Of inderdaad nog even doorga om tot 0.02 BTC te komen :o

😆 - Denk ook eens om ;)


 • Blik1984
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 23:35
Bensimpel schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:54:
0.01 BTC was toch genoeg om miljonair te worden ooit?

Nou ik heb net dat bedrag bereikt en ga voorlopig niet meer kijken. Even alle exchange apps verwijderd van mijn telefoon om mijzelf niet in de verleiding te brengen :+ *O*

Of moet ik nog even doorgaan tot de 0.1 BTC? :+ ;(
Gisteren ging het er hier over dat je aan 1 miljoen niet genoeg hebt om van te rentenieren. Dus ik denk dat je beter door kunt gaan tot 1 btc

 • Blik1984
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 23:35
Luuk schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:59:
[...]


Ik zou minstens doorgaan tot 1 BTC. Dan kom je bij de club van 21 miljoen!
Eerder de club van 800.000. Er zijn ongeveer zoveel mensen die 1 btc of meer hebben

Edit: oude lijst bekeken

[Voor 5% gewijzigd door Blik1984 op 15-04-2021 20:04]


 • Het Fantoom
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 23:07
Blik1984 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:03:
[...]


Eerder de club van 600.000. Er zijn ongeveer zoveel mensen die 1 btc of meer hebben
Wereldwijd? Want dat vind ik wel erg weinig dan.

 • sOid
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online
Blik1984 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:03:
[...]


Eerder de club van 600.000. Er zijn ongeveer zoveel mensen die 1 btc of meer hebben
Meen je dat? Zo weinig? Bron?

 • Bananeman
 • Registratie: Juli 2000
 • Niet online
SubSense schreef op donderdag 15 april 2021 @ 19:24:
[...]


LOL, dat weet ik! Maar na het klikken op Send, No Email....

Motor-forum.nl


 • Blik1984
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 23:35
sOid schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:04:
[...]

Meen je dat? Zo weinig? Bron?
https://bitinfocharts.com...st-bitcoin-addresses.html

Zal misschien niet helemaal 100% kloppen, maar geeft wel een indicatie

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 22:44
Blik1984 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:07:
[...]


https://bitinfocharts.com...st-bitcoin-addresses.html

Zal misschien niet helemaal 100% kloppen, maar geeft wel een indicatie
En dan is 20% misschien niet eens meer te claimen. Of meer..

En Neo pakt weer 10% *O*

[Voor 5% gewijzigd door Pelox op 15-04-2021 20:13]

420.


 • SubSense
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 23-03 09:29

SubSense

Not your keys, not your coins

@Bananeman Onwijs bedankt, dat bericht had ik nog niet gevonden. Wel superkut. Mis nou net de dip....

 • Luuk
 • Registratie: Juli 2001
 • Niet online
Pelox schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:00:
[...]


Been there.. helemaal niet zo'n gezellige club.
ach, je moet er zelf wat van maken he. *O*

 • SjoerdV nl
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 20:04

SjoerdV nl

Be the change.

Pelox schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:10:
[...]


En dan is 20% misschien niet eens meer te claimen. Of meer..

En Neo pakt weer 10% *O*
Ik las even nexo :'(

Hyundai Ioniq Premium EV '17 kopen?


 • Ronald.42
 • Registratie: Maart 2021
 • Laatst online: 23:18
Wat vinden we van FIO? als ik op de 1 dag chart kijk en wat uitzoom zie ik een leuk patroon.
Dan zou ik denken dat hij haast weer eens een pumpje moet laten zien.

Solar 8920 wp 16x zzw 10 graden 14xzzw 60 graden, wp Sprsun10Kw, wpb arostor 150l


 • Qunix
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 14-01 16:57
Ik had in 2017 wat Bitcoin gekocht toen het een hype was (niet wetende wat het is en waarom het bestaat en de staat van onze monetaire systeem) voor een klein bedrag toen het Bitcoin nog ±4000 was geloof ik. Even later in het jaar had ik 3 á 4x mijn inleg en ik dacht, "leuk! gratis eten bij Thuisbezorgd.nl". Dus ook voor enkele dagen gratis eten gehad + initiële inleg. Uiteindelijk wat ruis (sats met toen weinig waarde) overgehouden en ondertussen account kwijtgeraakt.

:')

Met de kennis van nu had ik toen toch iets anders gedaan...

 • MaStar
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 21:33
Qunix schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:22:
Ik had in 2017 wat Bitcoin gekocht toen het een hype was (niet wetende wat het is en waarom het bestaat en de staat van onze monetaire systeem) voor een klein bedrag toen het Bitcoin nog ±4000 was geloof ik. Even later in het jaar had ik 3 á 4x mijn inleg en ik dacht, "leuk! gratis eten bij Thuisbezorgd.nl". Dus ook voor enkele dagen gratis eten gehad + initiële inleg. Uiteindelijk wat ruis (sats met toen weinig waarde) overgehouden en ondertussen account kwijtgeraakt.

:')

Met de kennis van nu had ik toen toch iets anders gedaan...
En dit kan je over zeg 5 of 10 jaar opnieuw zeggen als je nu geen actie onderneemt.

Ondanks dat het al zo gestegen is, is dit nog maar het begin van de opmars van crypto en blockchain technnology. De stock-2 flow geeft aan dat 288k zelfs haalbaar is. Dat is nog x5 dus. Easy. En over een jaar of 10 richting de 1.000.0000 is geen bijzondere gedachte.

Denk daar dus maar eens overna - met de "de kennis van nu" ;)

[Voor 3% gewijzigd door MaStar op 15-04-2021 20:24]


 • sOid
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online
Qunix schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:22:
Ik had in 2017 wat Bitcoin gekocht toen het een hype was (niet wetende wat het is en waarom het bestaat en de staat van onze monetaire systeem) voor een klein bedrag toen het Bitcoin nog ±4000 was geloof ik. Even later in het jaar had ik 3 á 4x mijn inleg en ik dacht, "leuk! gratis eten bij Thuisbezorgd.nl". Dus ook voor enkele dagen gratis eten gehad + initiële inleg. Uiteindelijk wat ruis (sats met toen weinig waarde) overgehouden en ondertussen account kwijtgeraakt.

:')

Met de kennis van nu had ik toen toch iets anders gedaan...
Ik vond toevallig eerder deze week een recovery seed en wallet adres van járen terug. Ik dacht: oh even kijken of daar nog iets op staat!

Stond niets meer op. Maar ik zag dat ik ooit 15 BTC had.

|:( |:( |:(

 • Qunix
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 14-01 16:57
MaStar schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:24:
[...]


En dit kan je over zeg 5 of 10 jaar opnieuw zeggen als je nu geen actie onderneemt.

Ondanks dat het al zo gestegen is, is dit nog maar het begin van de opmars van crypto en blockchain technnology. De stock-2 flow geeft aan dat 288k zelfs haalbaar is. Dat is nog x5 dus. Easy. En over een jaar of 10 richting de 1.000.0000 is geen bijzondere gedachte.

Denk daar dus maar eens overna - met de "de kennis van nu" ;)
Als je er helemaal in gelooft kan je ook fiat lenen om over 5 jaar terug te betalen en je winst in Bitcoin te houden :')

Maar goed... Eerst de bear market afwachten hoe de miners daarmee omgaan.

(geen financieel advies)

 • Darrell
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 02:00

Darrell

Fiat moonboy

Dure fatfinger

 • roflexx
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 03:10
Safemoon to the moon . Elke dag paar procent is ook veel over een jaartje haha.

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
COMP gaat lekker @0108daniel d:)b

Maakt mijn COIN verlies van gisteren ruimschoots goed :)

Edit: Helft verkocht, tikt een vorige weerstand aan.

En inmiddels alle COMP de deur uit.

[Voor 33% gewijzigd door Taro op 15-04-2021 20:52]

Replace fear of the unknown with curiosity | 6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model Y LR


 • Jelmer93
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 19:22
Ronald.42 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:22:
Wat vinden we van FIO? als ik op de 1 dag chart kijk en wat uitzoom zie ik een leuk patroon.
Dan zou ik denken dat hij haast weer eens een pumpje moet laten zien.
Graag want ik heb nog een zakje liggen

 • Kol Nedra
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 00:35

Kol Nedra

don't trust, verify

roflexx schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:38:
Safemoon to the moon . Elke dag paar procent is ook veel over een jaartje haha.
Weer 1 miljoen gratis erbij, dank je iedereen die er in daytrade 👍🏼

SHIB 🚀👀 heerlijk!

the bull charges


 • Nopheros
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 22:20
Kol Nedra schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:42:
[...]


Weer 1 miljoen gratis erbij, dank je iedereen die er in daytrade 👍🏼

SHIB 🚀👀 heerlijk!
Als het dan ook nog wat waard was ;)

 • tymiek
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 17:48

tymiek

drinkjedrankje slikjeslokje

De mensen die meegedaan hebben aan de MINA sale, ik zag dit net bij George van CryptosRUs:

https://coinmarketcap.com/currencies/mina/

Huidige prijs $17.01

Iets met een snelle pc/ssd etc geen zin meer om alles op te schrijven :o


 • Antifon
 • Registratie: Juli 2014
 • Laatst online: 22:47
verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 18:29:
Ik vier deze topic hardfork met een x15 short op DOGE.

Als ie de $0.147098 haalt weten jullie dat ik rekt ben.

 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 00:30
_O- Fucking DOGE... |:(Wat een coin.

Gelukkig heb ik ook een hekel aan fiat en shorters dus win win! oOo

I live inside that bubble, reality of the naive.


 • Kol Nedra
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 00:35

Kol Nedra

don't trust, verify

Nopheros schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:46:
[...]


Als het dan ook nog wat waard was ;)
Community coin, dat is het waard 👍🏼

the bull charges


 • _Gast_
 • Registratie: November 2020
 • Laatst online: 04:48
Klein bedragje gezet op Rocketmoon @ US$ 0,00000001

Je weet maar nooit. Ik kan het missen!

https://www.coingecko.com/nl/coins/rocketmoon

 • Wijnand1980
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 21:14
Hier heerlijk al een paar weekjes niet gehandeld. PF beetje gegroeid (5% per dag al slaat KCS er wel een deukje in).
Verder nu veel tijd bespaard door niet te handelen en die mooi kunnen gebruiken om dit topic een beetje te volgen en actief te misbruiken.
Voelt goed en best wel relaxed. Nu hodlen en dan ooit een lapje grond in Friesland uitzieken om mijn Lambo te parkeren.

[Voor 19% gewijzigd door Wijnand1980 op 15-04-2021 21:07]


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Wow... Doge...

Replace fear of the unknown with curiosity | 6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model Y LR


 • Antifon
 • Registratie: Juli 2014
 • Laatst online: 22:47
verwijderd69 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 21:01:
[...]


_O- Fucking DOGE... |:(

[Afbeelding]

Wat een coin.

Gelukkig heb ik ook een hekel aan fiat en shorters dus win win! oOo
Als je dan toch geld moet verliezen, dan maar op Doge. Zie het als een investering in de meme community. :+

Ik ga 'm zelf trouwens ook wel shorten, maar ik denk pas rond de 20 cent en een x5 ofzo.

Edit: misschien trouwens toch wat eerder, nu die zo lanceert nu.

[Voor 4% gewijzigd door Antifon op 15-04-2021 21:11]


 • mannowlahn
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 21:35
Hahah wat de fuck is er met doge aan de hand joh, die gaat gewoon naar de dollar. Wat een grap, wat een gekte.

 • Waah
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 23:44
_Gast_ schreef op donderdag 15 april 2021 @ 21:02:
Klein bedragje gezet op Rocketmoon @ US$ 0,00000001

Je weet maar nooit. Ik kan het missen!

https://www.coingecko.com/nl/coins/rocketmoon
100 triljoen coins is 10%....

Weinig toekomstplannen ook. Gok een Pump n dump, en fine.

 • Sydney08
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 02-03 16:23
tymiek schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:49:
De mensen die meegedaan hebben aan de MINA sale, ik zag dit net bij George van CryptosRUs:

https://coinmarketcap.com/currencies/mina-token/

Huidige prijs $17.01
Hopelijk stijgt hij nog even door, totdat ze verhandelbaar zijn ;)

Tomorrow is not today!


 • Blaim
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 17-03 10:01

Blaim

Cashback kroket

Sydney08 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 21:14:
[...]


Hopelijk stijgt hij nog even door, totdat ze verhandelbaar zijn ;)
Ha, die ga ik voor cheap op proberen te pakken als ze door iedereen gedumpt zijn. :9~

 • Anoniem: 472287
 • Registratie: September 2012
 • Niet online
Qunix schreef op donderdag 15 april 2021 @ 20:26:
[...]

Als je er helemaal in gelooft kan je ook fiat lenen om over 5 jaar terug te betalen en je winst in Bitcoin te houden :')

Maar goed... Eerst de bear market afwachten hoe de miners daarmee omgaan.

(geen financieel advies)
Ik ken er wel een paar die er zo voor gegaan zijn dit jaar. Ik wacht toch even tot de bear en hou het op beschikbaar vermogen en niet geleend vermogen.

 • Anoniem: 472287
 • Registratie: September 2012
 • Niet online
Sydney08 schreef op donderdag 15 april 2021 @ 21:14:
[...]


Hopelijk stijgt hij nog even door, totdat ze verhandelbaar zijn ;)
En dan storten ze in. Check TLM even.
Pagina: 1 2 3 ... 254 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • De meer inhoudelijke en onderbouwde berichten mogen in het Nieuws en koers topic: [NK] Cryptocurrency nieuws & koers topic #3.
 • Blijf on-topic.
 • Het aankondigen of initiëren van pumps en dumps is verboden. Net als het zonder nuttige toelichting linken en shillen van coins met als enige doel anderen aan te zetten tot het kopen ervan.
 • Post geen Telegram groups, Discord servers of andere "signal" chat kanalen
 • Invites en referrals zijn verboden. Dit betreft zowel het linken, aanbieden als vragen.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Dit is geen NSFW-topic. Babes posten is prima, maar hou het een beetje fatsoenlijk. Geldt natuurlijk ook voor "groene dildo's" en dat soort plaatjes.
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor het topic dat het best bij je vraag/opmerking past. Voor meer info: Welkom in het cryptocurrency forum. LEES DIT EERST!.
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vragen. Eigen inzet blijft gewenst en lees vooral eerst de topicstart.
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee