[PC] Battlefield 3 - Deel 9Dit topic is PC only. Consoles hebben een eigen topic: \[X360/PS3] Battlefield 3


Inhoudsopgave

Introductie
Battlefield 3 clan
Battlefield 3 platoons
Tweakguide
Singleplayer
MultiplayerSpeciale Edities
Premium-dienst
Downloadable Content (dlc)Frostbite 2 Engine
Handige links


Introductie

Battlefield 3 is een nieuw deel in een groeiende reeks van FPS games die enkel tot hun recht komen op de PC. Wat begon met Battlefield 1942, dat zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelde, heeft via Vietnam de sprong gemaakt naar de hedendaagse tijd en is, na een eenmalig uitstapje in de toekomst, weer veilig aanbeland in de hedendaagse tijd. De makers willen met dit spel de Battlefield game maken die ze vanaf het begin voor ogen hadden. Battlefield 3 moet voor het eerst echt commercieel succes gaan brengen.

Ontwikkelaar: DICE
Platforms: Xbox 360/PS3/PC Dit topic is echter PC only.
Genre: Multiplayer Online First Person Shooter (MOFPS)
Engine: Frostbite 2
Officiële website: http://www.ea.com/battlefield3
Release: 27 Oktober 2011


Gathering of Tweakers Clan

Battlefield 3 is een game waar teamwork zeer belangrijk is, daarom is het handig als je met een vaste groep mensen speelt. Om de drempel te verlagen om in een clan te stappen is er een vrijblijvende GoT-clan opgericht waar iedereen welkom is. De enige eis is dat je lidmaatschapsgeld betaalt om de servers online te houden. Dit bedrag is voor het eerste kwartaal 9 euro, daarna zal het bedrag aangepast worden afhankelijk van het aantal servers en het aantal leden dat we op dat moment hebben.
Om slowchat binnen het BF3 topic te beperken, is er een externe website en forum aangemaakt.
Als je geïnteresseerd bent, maak dan zeker een account aan en vul het aanmeldingsformulier in.

Voor wie wel samen wilt gamen maar geen financiële bijdrage wilt doen is onze Teamspeak 3-server ook beschikbaar. Profiteurs zijn dus meer dan welkom ;) De live serverinformatie evenals de servergegevens zijn hier te bekijken.

Website: Gathering of Tweakers Battlefield 3 Clan
Teamspeak: teamspeak.gotbf3.nl
GoTBF3-servers: http://www.gotbf3.nl/gameservers


Gathering of Tweakers Battlefield 3 Platoon

Er zijn een aantal platoons aangemaakt waar GoT-leden terecht kunnen. De platoons voor de PC-gamers staan hier onder genoemd:

Platoon 1 | Platoon 2 | Platoon 3 | Platoon 4

Hier is iedereen welkom die op Gathering of Tweakers lid is. Jij dus ook aangezien jij deze post hier leest! Waar wacht je nog op?

Deze platoons zijn niet voor de Gathering of Tweakers Battlefield 3 PC Clan, deze hebben een eigen platoon waar enkel betalende leden lid van kunnen worden. Deze opsplitsing houd het overzichtelijk voor iedereen en zorgt dat betalende clanleden niet verward worden met gathering.tweakers.net forumleden. De clan platoon is hier te vinden. Hier zal na aanmelden eerst gekeken worden of degene die zich aanmeld wel betalend lid is.


Tweakguide

Battlefield 3 kent vele grafische instellingen die elk hun eigen impact hebben op zowel performance als visuele pracht. Het spel geeft zelf vrij weinig informatie over deze instellingen en vaak is onbekend welk effect deze instellingen precies hebben. Daarom heeft Geforce.com een eigen TweakGuide geschreven. Met deze TweakGuide kun je precies zien welke effecten en performance impact de instellingen hebben.

Battlefield 3 Tweak Guide


Singleplayer

De singleplayer is altijd al een ondergeschoven kindje geweest in de Battlefield reeks. Dit keer hebben ze er echter een spectaculaire rit van gemaakt. Hoewel de singleplayer vrij kort is en redelijk snel uitgespeeld is zit er wel veel spectaculaire content in. Vele reviewers spreken dan ook van een spectaculaire filmische ervaring. Hier kun je meer lezen over de singleplayerervaring.


Multiplayer

De PC-versie ondersteunt mappen die tot 64 spelers kunnen behappen. Volgens de makers ligt het optimum aantal spelers daartussenin: 32-40 spelers. Om het grotere spelersaantal op de pc te compenseren zullen de mappen daar groter zijn. Alle voertuig klassen uit Battlefield 2 zullen ook in deel 3 weer aanwezig zijn. Je kan dus tanks, boten, jeeps, helikopters en vliegtuigen verwachten.


Gamemodes
Er zijn tot nu toe een zevental gamemodes voor Battlefield 3, maar er zullen nieuwe modes aanwezig zijn in dlc.
 • Conquest: Deze modus is geschikt voor 32 tot 64 spelers en draait om het veroveren van vlaggen. Het team dat als eerste 0 tickets heeft verliest de ronde.
 • Conquest Assault (Back to Karkand): Zelfde als Conquest, maar nu is er een aanvallend en verdedigend team. Mocht het verdedigende team al zijn vlaggen kwijt raken, dan kan dit team niet meer spawnen. Dit betekent dat, zodra alle teamleden dood zijn, de ronde verloren is.
 • Conquest Domination (Close Quarters): Conquest-modus waarbij je vlaggen zeer snel kan overnemen. Het team dat als eerste 0 tickets heeft verliest de ronde.
 • Gun Master (Close Quarters): Een modus waarin ieder voor zich -maar wel in teamverband- speelt. Door kills te maken kun je je telkens een niveau omhoogwerken. Bij elk niveau krijg je een ander wapen. Degene die als eerste niveau 17 bereikt heeft gewonnen.
 • Rush: Modus geschikt voor maximaal 32 spelers, waarbij het aanvallende team moet proberen om de MCOM's van het verdedigende team op te blazen. De map is opgedeeld in meerdere zones, elk met 2 MCOM's.
 • Squad Rush: Zelfde als gewone Rush, maar nu spelen er twee squads tegen elkaar. Maximaal 8 spelers.
 • Squad Deathmatch: In deze modus spelen er meerdere squads tegen elkaar. Het squad dat de meeste kills maakt wint de ronde. Maximaal 16 spelers.
 • Team Deathmatch: Modus geschikt voor 32 spelers waarin de twee teams tegen elkaar strijden om de meeste kills.
 • Team Deathmatch Close Quarters: Zelfde als gewone Team Deathmatch, maar dan speciaal geschikt gemaakt voor Close Quarters.

Facties en Klassen
De volgende facties zijn aanwezig in Battlefield 3:
 • USMC: De United States Marine Corps zijn weer terug, deze hebben al in elk modern Battlefield spel gezeten.
 • Spetsnaz: Een van de tegenstanders van de USMC is de Spetsnaz, de Russische elitetroepen waar al eerder tegen gevochten werd in Bad Company 2.
De facties bestaan uit de volgende klassen:
 • Assault: Deze klasse is een hybride van assault en medic. Je kunt teammaten healen en reviven.
 • Support: De supportklasse beschikt over een light machinegun en munitiepakketten. Daarnaast kunnen er claymores, C4 of een mortier worden gebruikt.
 • Recon: Een combinatie tussen sniper en spotter. Met deze klasse kun je gebruik maken van een SOFLAM, radio beacon, MAV en T-UGS.
 • Engineer: De engineer is uitermate geschikt om voertuigen te repareren of juist te slopen. Je kunt beschikken over een repair-tool, EOD bot en mijnen.Mappen
In het basispakket zitten 9 mappen. Elke map is in alle standaard gamemodussen te spelen!

Grand Bazaar
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/Bq0ZZuxc2wl7F7pw0XL6xZDU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/SqGYbDV1fGbLQtG4yjuuVmbV/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/Bq0ZZuxc2wl7F7pw0XL6xZDU/full.jpg

Teheran Highway
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/ht9E6P7Bf0eJHqKIEWdt7eRB/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/5RDP76F43mgoVGX8H9aR0h6C/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/pBbam1iuhtb5cJXCKcN1fACz/medium.jpg

Caspian Border
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/3Te0NM5YJ9zwVEoOu65XQ9sP/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/RGbzVJ1dBbwlD8kHxNjm1wxm/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/R8g4YCbe00eEmr60YWGBKuk9/medium.jpg

Seine Crossing
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/1GDLIatLHLAO8lie2fxmvXyM/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/m81mprg4agpLij9eoB4iMSBv/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/9TNUfeDlvxpnZxP29n2C9Enu/medium.jpg

Operation Firestorm
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/K7UwcOjZQHLVy9K5V3GMcyNb/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/lyZv9YN1OH9j6GenNAIgc4nn/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/Feu5aptQ0h4AOh7HCOAFnwxZ/medium.jpg

Damavand Peak
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/ADen8kjyCWYxFMZfI07VnF8H/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/WlUoWaU1At8NNCvmEKMtqkE4/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/NQlhY8oAO2MG16aS0Dlyj6L4/medium.jpg

Noshahar Canals
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/icrZ3IIxHHojV2q6dIxUcAc3/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/vPqceOmdw4tyYNUAZ2SO7Rf1/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0aU1n8H4zB2MQrcsbWAbMH3m/medium.jpg

Kharg Island
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/kXm0pZ0pkdglZVslnu1iQccX/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/r4dBPq2nhxkK5oZ4WaijD7f5/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/GvuANpGkC2cg9kVeLfbOpQuw/medium.jpg

Operation Métro
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/7WhnPpR13cfHLQDM4sVGR2lU/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/b3a222lT9obV0qlfIoFoZ2dC/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/b3a222lT9obV0qlfIoFoZ2dC/medium.jpg


De mappen die in de dlc-pakketten zitten staan apart vernoemd in de dlc-sectie.


Voertuigen
De voertuigen in Battlefield maken het spel tot wat het is, een geweldige shooter. Pak een jeepje om snel van objective naar objective te komen, of neem een tank om onderweg alles om je heen aan flarden te schieten, de keus is helemaal aan jou!
Een groot deel van de voertuigen (alleen transport en SAA niet) is door de speler op een aantal fronten te upgraden, zoals geleideraketten en vehicle zoom.

Het huidige arsenaal aan land-, water- en natuurlijk luchtvoertuigen bestaat uit:

Transport Vehicles
AAV-7A1 AMTRAC
AAV-7A1 AMTRAC
B2K DPV
DPV
GAZ-3937 Vodnik
GAZ-3937 Vodnik
Growler ITV
Growler ITV
KA-60 Kasatka
KA-60 Kasatka
M1114 HMMWV Humvee
M1114 HMMWV Humvee
AK Quad Bike
Quad Bike
RHIB boat
RHIB boat
B2K Skid Loader
Skid Loader
UH-1Y Venom
UH-1Y Venom
VDV Buggy
VDV Buggy

Infantry Fighting Vehicles (IFV)
BMP-2M
BMP-2M
LAV-25
LAV-25
B2K BTR-90
BTR-90

Mobile Anti-Air (MAA)
9K2 Tunguska
9K2 Tunguska
LAV-AD
LAV-AD

Stationary Anti-Air (SAA)
Centurion C-RAM
Centurion C-RAM
Pantsir-S1
Pantsir-S1

Main Battle Tanks (MBT)
M1 Abrams
M1 Abrams
T-90A
T-90A

Tank Destroyers
AK M1128 Mobile Gun System
M1128 Mobile Gun System
AK 2S25 Sprut
2S25 Sprut

Mobile Artillery
AK M142 HIMARS
M1128 Mobile Gun System
AK BM-21
2S25 Sprut

Scout Helicopters
AH-6J Little Bird
AH-6J Little Bird
Z-11 W
Z-11 W

Attack Helicopters
AH-1Z Viper
AH-1Z Viper
MI-28 Havoc
MI-28 Havoc

Jets
A-10 Thunderbolt
A-10 Thunderbolt
AK AC-130 Gunship
AC-130 Gunship
F/A-18E Super Hornet
F/A-18E Super Hornet
B2K F-35
F-35
Su-25TM Frogfoot
SU-25TM Frogfoot
Su-35BM Flanker-E
SU-35BM Flanker-E
Wapenstatistieken
De specificaties en statistieken van de wapens in Battlefield worden bij elke patch getweakt. De website symthic.com houdt deze informatie bij. Hier vind je alle wapenstatistieken, damage charts, wapenvergelijker en nog veel meer.

Wapenstats op symthic.com


Scopes
Elke scope bied zijn eigen voor- en nadelen. In onderstaande afbeelding is te zien hoe elke scope er uit ziet en of ze wel of geen scope glare hebben.
Tank schade-effectiviteit
Tanks hebben per onderdeel van het voertuig een damage factor gekregen. Zo krijgt een tank veel meer schade als je hem van achteren raakt dan van voren. Ook de hoek van het projectiel heeft invloed op de damage die een projectiel doet. De schade loopt lineair op. De anti-tankraket doet de meeste damage loodrecht op de achterkant. Hier zal de tank de volle impact van een anti-tankraket voelen. Op de voorkant is dit altijd maar 36%.Zijkant:
Graden:0-45607590105120135-180
Schade-effectiviteit zijkant:36%44%51%59%51%44%36%
Schade-effectiviteit achterkant:59%73%86%100%86%73%59%

Formule
De formule om dit uit te rekenen is een vrij eenvoudige en heeft als variabele enkel de hoek. De formule geld voor zowel de zijkant als de achterkant, echter hebben beide kanten wel andere basis getallen qua schade:
Schade = x+((y-x)/(v-z)*(a-z)), waarbij
a: hoek in graden
x: minimum schade
y: maximum schade
z: hoek van minimum schade
v: hoek van maximum schade


Battlelog
Battlelog is een nieuwe dienst van EA wat zich sterk richt op het sociale aspect van het spel. Je kunt hier vrienden toevoegen, squads en platoons maken, voice chat gebruiken en zowel je eigen progressie als die van je vrienden volgen.
Daarnaast is Battlelog bedoeld voor het zoeken en joinen van servers. Je hoeft het spel dus niet meer op te starten om te kunnen zien of er een leuke server is. Ook kun je de matches live volgen. Hierdoor kun je vantevoren inschatten hoe de verhouding tussen de teams is en of het het waard is om te joinen.


Speciale Edities

Limited Edition
De Limited Edition van Battlefield 3 was verkrijgbaar tijdens de voorverkoop. Hierbij kreeg je gratis de uitbreiding Back to Karkand, de Physical Warfare Pack en de SpecAct Kit. Deze editie kostte €49,99.


Physical Warfare Pack
Met dit pakket kreeg je eerder toegang tot de volgende items (maar zijn ondertussen beschikbaar voor iedereen):
 • Type 88 LMG
 • DAO-12 Shotgun en flechette ammo
 • Flash suppressor voor de SKS
SpecAct Kit
De SpecAct-editie gaf de speler de beschikking over exclusieve camouflages: USMC en RU


Premium-dienst

Prijs op Origin: €49,99BF3 Premium logo
Release: 4 juni 2012
 

Het Premium-pakket bestaat uit de vijf uitbreidingspakketten Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath en End Game. Daarnaast heb je de beschikking over exclusieve content en extra features. Zie ook de Battlelog Premium-pagina

Een Premium-lid krijgt:
 • twee weken eerder toegang tot alle dlc's
 • voorrang in de server-wachtrij
 • 5+ unieke assignments
 • de mogelijkheid tot het resetten van de stats (alleen K/D, SPM, accuracy en W/L)
 • toegang tot exclusieve evenementen, waaronder double xp weekends
 • toegang tot exclusieve video's en strategy guides
 • een uniek mes (ACB-90)
 • unieke (zwarte) dogtags
 • 10+ unieke camouflages
 • unieke wapencamouflages
 • unieke platoon emblemen en decals
Premium Kalender:
Premium Calendar


Maar wat als ik Back to Karkand al heb?
Er bestaat geen mogelijkheid om het Premium-pakket zonder de B2K-dlc aan te schaffen. Ook zul je geen korting ontvangen als je deze uitbreiding al hebt. Premium moet gezien worden als een kortingsbundel waarin je alle dlc's in één keer aanschaft en waarbij je extra gamecontent en features krijgt. Bovendien is het los aanschaffen van de resterende vier dlc's duurder dan Premium: 4x €14,99 = €60,- tegenover eenmalig €49,99.

Discussie over de prijsstelling alsmede het omzeilen van EA-restricties wordt niet gewaardeerd.


Downloadable Content (dlc)

Zoals tegenwoordig gebruikelijk is in de game-industrie, zal ook Battlefield 3 door EA/DICE worden voorzien van uitbreidingen in de vorm van Downloadable Content (dlc).
Alle dlc zal als eerste (exclusief) voor de PS3 worden uitgebracht. De PC volgt altijd een week later.

Er zullen in totaal vijf dlc's verschijnen: Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath en End Game.


Back to Karkand (B2K)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 12 december 2011

De Back to Karkand-expansion zat bij alle Origin pre-orders van Battlefield 3. Degenen die geen limited edition hadden gekocht zullen de dlc los aan moeten schaffen. Deze truuk werd gebruikt om de pre-orders van Battlefield 3 flink te boosten. Back to Karkand bevat aangepaste versies van populaire mappen in Battlefield 2. Daarnaast bevat de dlc een aantal nieuwe voertuigen en kun je nieuwe wapens unlocken via assignments.
 • 4 nieuwe mappen: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula en Wake Island
 • 10 nieuwe wapens: L85A2 en FAMAS (Assault), G53 en QBZ-95B (Engineer), MG36 en Type 88 LMG (Support), L96 en QBU-88 (Recon), PP-19 en MK3A1 (Algemeen)
 • 4 nieuwe voertuigen: F-35B, BTR-90, DPV en de Skid Loader
 • 1 nieuwe gamemode: Conquest Assault (Large)
 • 10 nieuwe assignments

Close Quarters (CQ)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 26 juni 2012 (Premium 12 juni 2012)

Close Quarters verplaatst het teamwork uit Battlefield 3 naar de binnenomgevingen. De waanzinnige close combat-gevechten worden versterkt door ongekende verwoesting van de omgevingen.
 • 4 nieuwe mappen: Operation 925, Ziba Tower, Scrapmetal en Donya Fortress
 • 10 nieuwe wapens: AUG A3 en SCAR-L (Assault), ACW-R en MTAR-21 (Engineer), L86A2 en LSAT (Support), M417 en JNG-90 (Recon), SPAS-12 en M5K (Algemeen)
 • geen nieuwe voertuigen
 • 3 nieuwe gamemodes: Conquest Domination, Gun Master en Team Deathmatch Close Quarters
 • 10 nieuwe assignments

Armored Kill (AK)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 25 september 2012 (Premium 11 september 2012)

Armored Kill zorgt voor een grote chaos met voertuigen zoals dat alleen in Battlefield kan. Dit pakket bevat nieuwe bestuurbare tanks, ATV's, mobiele artillerie en enorme strijdvelden, waaronder de grootste map in de geschiedenis van Battlefield.
 • 4 nieuwe mappen: Death Valley, Bandar Desert, Armored Shield en Alborz Mountain
 • 6 nieuwe voertuigen: M142 HIMARS en BM-21 (mobile rocket artillery), M1128 Mobile Gun System en 2S25 Sprut (tank destroyers), een quad bike en de AC-130 Spooky
 • 1 nieuwe gamemode: Tank Superiority
 • 5 nieuwe assignments

Aftermath (AM)
Prijs op Origin: €14,99 (onder voorbehoud)
Release: 18 december 2012 (Premium 4 december)

Aftermath zal zich afspelen in de stad Tehran die vernield is door een enorme aardbeving.
 • 4 nieuwe mappen: Azadi Palace, Talah Market, Epicenter en Markaz Monolith
 • 2 nieuwe wapens: Xbow en Xbow scoped
 • 1 nieuwe gamemode: Scavenger
 • 10 nieuwe assignments

End Game (EG)
Prijs op Origin: €14,99 (onder voorbehoud)
Release: 26 maart 2013 (Premium 12 maart 2013)

End Game is de laatste DLC welke draait om motoren, nieuwe lichtgewicht AA-voertuigen, Capture the Flag en de Air Superiority-modus.
 • 4 nieuwe mappen: Kaisar Railroad, Nebandan Flats, Operation Riverside en Sabalan Pipeline
 • 2 nieuwe gamemodes: Air Superiority en Capture the Flag
 • 1 nieuw wapen: M1911 S-TAC
 • 3 nieuwe voertuigen: Dirtbike, Vodnik AA en de HMMWV ASRAD
 • 5 nieuwe assignments

Frostbite 2 Engine

De Frostbite 2 engine zal volledig gebruik maken van Directx 11 en 64bit, er zal geen gebruik meer gemaakt worden van Directx 9, waardoor Battlefield 3 op Windows XP niet zal werken. In de Frostbite 2 engine zal er gebruik gemaakt worden van Destruction 3.0. Dit zal een realistischer vorm van vernietiging op moeten leveren ten opzichte van de Frostbite 1.5 engine die is gebruikt in Battlefield: Bad Company 2. De engine wordt gekenmerkt door efficiëntie waardoor op consoles goede resultaten behaald kunnen worden. De 'Fault Line' demo draaide op een enkele Geforce 580 kaart (twitter).
Deze video demonstreert de mogelijkheden van de nieuwe Frostbite 2 engine.

Hier is nog een presentatie waar ze verder op het technische aspect in gaan.


Handige links


Eindnoot

Deze TS is nog in ontwikkeling. Indien er nieuwe informatie over Battlefield 3 verschijnt zal deze zo snel als mogelijk aan de TS worden toegevoegd. Post nieuwe info gerust in dit topic, maar vergeet mij dit niet te DM-en, zodat ik, mocht ik het over het hoofd zien, dit alsnog toe kan voegen in de TS.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N

Dus toch nog deel 9, net voor BF4. :P
Misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit. :+

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
http://nutech.nl/games/35...ng-7-modi-en-10-maps.html
DanielWW2 schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 20:52:
Dus toch nog deel 9, net voor BF4. :P
Misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit. :+
Dat duurt toch nog wel even, wellicht halen we nog een deel 10.
DanielWW2 schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 20:52:
Dus toch nog deel 9, net voor BF4. :P
Misschien een beetje laat maar beter laat dan nooit. :+
Moderator vroeg er om, andere topic werd een tikkeltje groot ;)

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • tobitronics
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 03-06 09:42
Gewoon allemaal spamposts maken en dan is die 800ste pagina zo bereikt :+

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Pykow schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 21:23:
Populaire game, dan krijg je dat he ;) heel veel delen.
Of zijn het die actieve spammers, geen idee. 8)7

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
http://battlelog.battlefi...how/1/67984929/353970329/

Zo'n potje waar alles lekker gaat, en dan op het laatst toch nog weer zovaak dood gaan door jet whores.

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 03-06 00:10

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

Pykow schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 19:21:
Tip gebruik geen QBU-88 in close quarters :)
http://battlelog.battlefi...how/1/67965546/172685289/

dat ding heeft een eigen wil. ik begrijp de recoil niet van dat wapen.
Laser + Foregrip erop en gaan met die shotgun wannabe banaan, terwijl je alleen met je crosshair richt :? Weten veel mensen niet en kan hilarisch cheater geroep veroorzaken :Y
DanielWW2 schreef op dinsdag 27 augustus 2013 @ 22:47:
Lekker misbruik maken van de lagcompensation...
Totaal terecht dat US servers mensen uit NL kicken. Elke server zou mensen van een ander continent moeten kicken. :/
Vroeger in BF2 deed ik niet anders als ik Infantry wou spelen : Op de EU servers raak je geen bal namelijk :|

BF3 heeft er ook nog weleens last van dus af en toe zit ik ook in BF3 op servers uit de USA of Canada.

En als het allemaal echt niet werkt start ik gewoon lekker CS:GO op, want dat werkt altijd ook al ben ik daar super slecht in :+

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||

Tsurany schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 21:01:
[...]

Moderator vroeg er om, andere topic werd een tikkeltje groot ;)
Nu moeten we eigenlijk in de traditie van het BF3 topic binnen no time een modbreak en topicwaarschuwing krijgen. :+
Misschien toch maar niet. :P

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • l0n3w012ph
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 19-03 13:48

l0n3w012ph

AlphaW0lf

rolandos582 schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 22:54:
http://battlelog.battlefi...how/1/67984929/353970329/

Zo'n potje waar alles lekker gaat, en dan op het laatst toch nog weer zovaak dood gaan door jet whores.
Wat een kolder... De enige jet whore die er was zat in je eigen team, en zelfs dat is nog geen echte. Waarschijnlijk kon hij gewoon rustig vliegen zonder tegenstand. Bij de tegenstander had bijna 90% een negatieve k/d en degenen die dat niet hadden haalden de meeste kills met de MAA en de T90. En mocht je camera_gun bedoelen: die is met 5 jet service stars bepaald geen jet whore te noemen. Blijkt ook wel uit het feit dat ook hij negatief staat.

Om je best wel goede score nu meteen weer zo negatief aan te zetten door je deaths toe te schrijven aan een jet whore die dat niet is, is een beetje zielig. Wacht maar tot je een echte jet whore tegenkomt, dan jank je wel anders. :)

[Voor 5% gewijzigd door l0n3w012ph op 29-08-2013 07:10]

Steam || Diablo 3

nero355 schreef op woensdag 28 augustus 2013 @ 23:30:
[...]

Laser + Foregrip erop en gaan met die shotgun wannabe banaan, terwijl je alleen met je crosshair richt :? Weten veel mensen niet en kan hilarisch cheater geroep veroorzaken :Y
ik had in mijn laatste rondje er een foregrip en flashlight opgezet om mensen te verblinden van dichtbij om zo een kleine voordeel te hebben.
Het ging toen wel wat beter op talah market:
http://battlelog.battlefi...how/1/67977129/172685289/

nu heb ik er 501 kills mee, dus op naar de volgende misschien.
ik moet nog 3 sniper rifles en daarna vrijwel alle pistolen en gadgets nog.
Stinger/igla en jevalin ga ik niet meer op 500 kills krijgen ;)

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
l0n3w012ph schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 07:08:
[...]


Wat een kolder... De enige jet whore die er was zat in je eigen team, en zelfs dat is nog geen echte. Waarschijnlijk kon hij gewoon rustig vliegen zonder tegenstand. Bij de tegenstander had bijna 90% een negatieve k/d en degenen die dat niet hadden haalden de meeste kills met de MAA en de T90. En mocht je camera_gun bedoelen: die is met 5 jet service stars bepaald geen jet whore te noemen. Blijkt ook wel uit het feit dat ook hij negatief staat.

Om je best wel goede score nu meteen weer zo negatief aan te zetten door je deaths toe te schrijven aan een jet whore die dat niet is, is een beetje zielig. Wacht maar tot je een echte jet whore tegenkomt, dan jank je wel anders. :)
Ondertussen zijn er ook alweer wat mensen gequit hé, onder andere
SmutzigeHarry had mij volgens mij 2x in zijn plane nadat hij even uit zijn mobile artillery was gekomen.

 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 19-05 01:19
rolandos582 schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 11:47:
[...]

Ondertussen zijn er ook alweer wat mensen gequit hé, onder andere
SmutzigeHarry had mij volgens mij 2x in zijn plane nadat hij even uit zijn mobile artillery was gekomen.
Hehe die heeft ook maar 1 service star. Ik denk dat ik en Lonewolph bij de term jetwhore een andere definitie hebben mede, omdat we zelf ook in die dingen rondvliegen of vlogen (in mijn geval). Als iemand met 1 servicestar in de jet sterker is dan jezelf dan ligt dat denk niet zozeer aan de skill van de tegenstander. ;)

Bij mij is een jetwhore iemand met 100+ service stars, of iemand die <100SS heeft met dogfight ervaring (deze lui hebben meestal ook tig dogfight platoons onder hun naam staan). Dat iemand goede score haalt in jet en daarbij weinig ervaring heeft in zo'n jet ligt denk meer aan de tegenstand of gebrek daar aan in de server. :)

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Xant0r schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 15:09:
[...]


Hehe die heeft ook maar 1 service star. Ik denk dat ik en Lonewolph bij de term jetwhore een andere definitie hebben mede, omdat we zelf ook in die dingen rondvliegen of vlogen (in mijn geval). Als iemand met 1 servicestar in de jet sterker is dan jezelf dan ligt dat denk niet zozeer aan de skill van de tegenstander. ;)

Bij mij is een jetwhore iemand met 100+ service stars, of iemand die <100SS heeft met dogfight ervaring (deze lui hebben meestal ook tig dogfight platoons onder hun naam staan). Dat iemand goede score haalt in jet en daarbij weinig ervaring heeft in zo'n jet ligt denk meer aan de tegenstand of gebrek daar aan in de server. :)
Oh die zie ik ook genoeg, dit was slechts een een voorbeeldje.

Voorbeeld van een echte die hard jet whore.
http://battlelog.battlefi...r-/vehicles/365942709/pc/
1058 service stars en 146k kills lmfao.

 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 19-05 01:19
Die is de term jetwhore wel waard ja, maar voor het aantal uur wat ie in jet heeft door gebracht blijft het wel een noob. :+

 • Coldbullet
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 03-06 20:46

Coldbullet

ps4: Coldbullet_NL

Hallo luitjes

In hoeverre is bf3 speelbaar op een

Imac 2012 21.5
Bootcamp win 7
Intel i5 2.9 Ghz
8 gb ddr 3
Nvidia gforce 650 m 512 mb

Ik zoek me kapot maae vind er niks over

 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 02-06 11:46
512Mb VRAM is wel heel spijtig, daar ga je niet ver mee komen
tenzij een iMac 21.5 ongeveer drie pixels in het scherm heeft

[Voor 37% gewijzigd door NinjaTuna op 29-08-2013 20:58]


 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 19-05 01:19
Ik denk dat je alles op low (en lage resolutie scheelt ook hoop fps) wel een speelbare fps krijgt, maar gaat waarschijnlijk wel zeuren worden op 64p servers.

 • spartacusNLD
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 01-06 07:59

spartacusNLD

This is Sparta!!

Coldbullet schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 20:46:
Hallo luitjes

In hoeverre is bf3 speelbaar op een

Imac 2012 21.5
Bootcamp win 7
Intel i5 2.9 Ghz
8 gb ddr 3
Nvidia gforce 650 m 512 mb

Ik zoek me kapot maae vind er niks over
toen ik nog een macbook had die 1 GB had aan videogeheugen kon ik het om medium spelen @ 1366x768 @ 30 fps.. denk dat het dus nog minder wordt al dat.. niet echt speelbaar lijkt me..

PC: Be quiet! Pure Base 500DX | MSI B450 Gaming Pro Carbon AC | Ryzen 7 3700X | Be quiet! Dark Rock 4 | Gigabyte Aorus RTX 3080 Master | Crucial Ballistix RGB 32GB | Samsung 970 Evo Plus 1TB | Be quiet! Straight Power 11 750W

Coldbullet schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 20:46:
Hallo luitjes

In hoeverre is bf3 speelbaar op een

Imac 2012 21.5
Bootcamp win 7
Intel i5 2.9 Ghz
8 gb ddr 3
Nvidia gforce 650 m 512 mb

Ik zoek me kapot maae vind er niks over
Gewoon niet. 512mb vram is veel te weinig.
Misschien is het nog een beetje speelbaar maar je gaat onherroepelijk behoorlijk framedrops krijgen omdat de vram volloopt. :/

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 19-05 01:19
Misschien dat iemand hier of een bekende van je even zijn Origin account kan lenen zodat je kan testen? Bent eigenlijk net te laat anders had je BF3 voor 5~ euro op de kop kunnen tikken.

Anoniem: 408317

Xant0r schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 21:53:
Misschien dat iemand hier of een bekende van je even zijn Origin account kan lenen zodat je kan testen? Bent eigenlijk net te laat anders had je BF3 voor 5~ euro op de kop kunnen tikken.
Er zullen wel ergens online nog keys zijn voor die prijs :) Sowieso zullen de prijzen voor key codes massaal gekelderd zijn voor BF3

 • Coldbullet
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 03-06 20:46

Coldbullet

ps4: Coldbullet_NL

het gaat dus krap aan worden, waar zou ik de keys kunnen verkrijgen?
De intel 4000 zit er ook
Nog in maar neem aan dat dat geen verschil uitmaakt

[Voor 36% gewijzigd door Coldbullet op 29-08-2013 22:40]


 • mach2
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 03-06 11:26
Coldbullet schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 20:46:
Hallo luitjes

In hoeverre is bf3 speelbaar op een

Imac 2012 21.5
Bootcamp win 7
Intel i5 2.9 Ghz
8 gb ddr 3
Nvidia gforce 650 m 512 mb

Ik zoek me kapot maae vind er niks over
Ik speelde het op PC met een 8800GTS 512 (in het begin) met alles op Low en op 1650*1080. Dat was prima te doen........

Hallo


 • Coldbullet
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 03-06 20:46

Coldbullet

ps4: Coldbullet_NL

hey hey,

bedankt, hoe ziet het er uit op low? is het wat? of zijn de graphics dermate slecht,
ik zag gisteren een filmpje met een mac book air 2013 met intel hd5000 en daarbij was het zelfs mogelijk om het op medium te spelen. dan moet het met nvidia 650 m helemaal kunnen toch?

bedankt voor alle reacties!

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 07:49
Op low ziet het er beter uit dan Call of Duty, zegt genoeg toch :P

 • dekilo
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 03-06 12:23
Coldbullet schreef op donderdag 29 augustus 2013 @ 20:46:
Hallo luitjes

In hoeverre is bf3 speelbaar op een

Imac 2012 21.5
Bootcamp win 7
Intel i5 2.9 Ghz
8 gb ddr 3
Nvidia gforce 650 m 512 mb

Ik zoek me kapot maae vind er niks over
Ik speel met een :
#ProductPrijsSubtotaal
1Foxconn A7GM-S€ 0,-€ 0,-
1Sapphire HD4770 512MB DDR5 DVI/HDMI€ 0,-€ 0,-
1Samsung Spinpoint F1 DT HD322HJ, 320GB€ 0,-€ 0,-
1Cooler Master Elite 331€ 0,-€ 0,-
1Acer AL2016WBsd Zilver€ 0,-€ 0,-
1OCZ Gold DDR2 PC2-6400 Vista Performance Dual Channel€ 0,-€ 0,-
1Samsung SH-S223F€ 0,-€ 0,-
1Antec Earthwatts EA 380€ 0,-€ 0,-
Bekijk collectie
Importeer producten
Totaal€ 0,-


64 man maps waar het druk was niet te spelen.
32/48 man server redelijk.

 • Chillco
 • Registratie: Augustus 2011
 • Laatst online: 05:12
Coldbullet schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 12:06:
hey hey,

bedankt, hoe ziet het er uit op low? is het wat? of zijn de graphics dermate slecht,
ik zag gisteren een filmpje met een mac book air 2013 met intel hd5000 en daarbij was het zelfs mogelijk om het op medium te spelen. dan moet het met nvidia 650 m helemaal kunnen toch?

bedankt voor alle reacties!
Normaal speel ik op een PS3, maar eergisteren ook op mijn MacBook Pro geïnstalleerd om het eens uit te proberen. Draait met alles op medium en 1680 x 1050 als een zonnetje. Ook op volle servers. Maar mijn 650M heeft dan wel weer 1GB VRAM.
Coldbullet schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 12:06:
hey hey,

bedankt, hoe ziet het er uit op low? is het wat? of zijn de graphics dermate slecht,
ik zag gisteren een filmpje met een mac book air 2013 met intel hd5000 en daarbij was het zelfs mogelijk om het op medium te spelen. dan moet het met nvidia 650 m helemaal kunnen toch?

bedankt voor alle reacties!
Ik speel alles zelf op low settings vanaf dag 1.
ultra is wel ietsjes mooier, maar ik wordt er niet door weggeblazen, de low settings is al 100X beter dan bijvoorbeeld CoD .
Zelf begon ik met een i7-860 met een GTX460 en nu heb ik een i5-3550 met een GTX670 en nog steeds draai ik alles op low met me betere hardware.
Wil ik de game soepel op ultra kunnen afspelen, dan moet ik mijn CPU upgraden.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
effe vraagje, welke waarde gebruiken jullie voor FOV (en dan op een 24inch scherm met 1920x1200 resolutie)?

[My Home Automations]

mijn FOV staat op 90 en maak gebruik van een 27 inch scherm op 1920 x 1080 resolutie.

ik speel alle games op FOV 90 als het kan. als je hem hoger zet, ziet het er niet uit en lager stoor ik me aan de gun voor me neus.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 07:49
27 inch? Mijn god zeg :P
Welk scherm heb je?

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 07:49
Mooi spulleke, IPS ook nog.

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Yep ik ben er tevreden over, kom van een 21,5'' scherm dus een hele verbetering.

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Pykow schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 15:38:
ik heb zelf deze:
pricewatch: LG IPS277L-BN Zilver, Zwart
goede kijk hoek, waardoor ik er ook goed film op kan kijken vanuit me bed.
men andere scherm had ik daar meer moeite mee.
Ook naar gekeken, zelf ging ik over door de 75Hz en de VESA mount.
Groot nadeel is de veel te lage resolutie. Die formaten worden mijn inziens pas interessant wanneer je daadwerkelijk ver boven de 1080p resolutie uit komt.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Tsurany schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 15:54:
Groot nadeel is de veel te lage resolutie. Die formaten worden mijn inziens pas interessant wanneer je daadwerkelijk ver boven de 1080p resolutie uit komt.
Begrijpelijk, maar daar moet je budget ook naar zijn. Ik zocht eerst gewoon een leuk scherm om later te upgraden. Kijkend naar bijvoorbeeld 2560x1440 daar betaal je ook snel het dubbele voor.

Voorbeeldje : pricewatch: Dell Ultrasharp U2713HM Zilver, Zwart

 • Fonta
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 17-05 13:06

Fonta

BuG Admin

Ik heb ook al een tijdje de pricewatch: LG IPS277L-BN Zilver, Zwart
Heb met het programmatje cru de monitor op 75Hz gezet. Werkt prima!

BuG Community - Discord: discord.bug-community.com


 • mhoogendam
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 03-06 13:36
Na 444 uur eindelijk Colonel 100 geworden. Tijd voor BF4.

Delerium Steam Profile BF4 profile


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
mhoogendam schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 20:30:
Na 444 uur eindelijk Colonel 100 geworden. Tijd voor BF4.
Gefeliciteerd, het gaat ook steeds sneller.

 • AdmiralSnipe
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 31-05 12:35
Hmm, het BF3 topic was opeens niet meer zichtbaar bij Myreact, blijkt er vlak voor release van BF4 toch nog een nieuw deel te zijn geopend...
Zit nu toch wel te twijfelen om BF4 deluxe edition te halen.
Kan 'm nu voor 50 euro bestellen (en nee geen digitaal, ik wil steelbook! :Y) ).
Straks heb ik BF4 in huis en kan m'n PC het allemaal niet meer aan, heb ook geen zin om dit jaar nog een nieuwe graka aan te schaffen.

~ Always look on the bright side of light ~ Battlelog: AdmiralSnipe


 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
iedereen slaat mijn vraag over :(

[My Home Automations]


 • AdmiralSnipe
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 31-05 12:35
Niet verdrietig zijn... :(
Mijn FoV staat op de standaard instellingen, wat volgens mij 70 is.
Ik speel op een 23" monitor op 1680x1050 (Full HD loopt toch net wat minder soepel).
Heb een tijdje een FoV van 90 geprobeerd maar werd daar een beetje misselijk van.

Ik volgens mij alles lang niet optimaal ingesteld, m'n muis instelling zijn ook best raar, DPI staat op 2000 en ingame mouse sensitivity staat best laag.
De draad van m'n muis hangt echter op een bepaalde manier langs de rand van m'n werkblad waardoor de snelheid nu goed voelt.
Wanneer ik de draad van de muis verplaats gaat het opeens veel lichter waardoor m'n aim van slag raakt.

~ Always look on the bright side of light ~ Battlelog: AdmiralSnipe


 • NLsandman
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-05 10:50
Ik ben er van de week nog mee aan het spelen geweest, fov 90 is mij te veel, geeft fish eye effect, ik zit nu op 80.

scherm 24 inch 1920x1080.

Ik heb een lange tijd met fov 74 gespeeld maar op kleine mappen is hoger toch iets beter, je ziet iets meer.

 • agoNITE
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 02-06 07:12
Welke FOV zetten jullie op 90 dan? Ik weet niet of het bij BF3 net zo geregeld is als bij BFBC2. Maar bij BFBC2 is het zo dat je de verticale FOV op 65 moet zetten om een horizontale FOV van 90 te krijgen (bij een resolutie van 1920x1200).

Battlefield: BC2 FOV Calculator

 • NLsandman
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-05 10:50
in bf3 is dat precies het tegen overgestelde, daar stel je horizontale fov in.

 • NickThissen
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 23-05 20:03
Vandaag voor het eerst begonnen aan de campaign (lol). Had BF3 al een hele tijd geleden gekocht (was voor een tientje in de aanbieding), MP beviel me niet zo goed dus nooit echt lang gespeeld.

De campaign lijkt wel gaaf, maar ik heb erg last van bugs. Al twee keer een crash-to-desktop binnen 3 levels ofzo, en kom regelmatig karakters tegen die vast lijken te hangen in hun default pose (soort van aan het kruis genageld, maar dan zonder kruis :+) en waar de animatie het niet doet. Mis zo wel de helft van de immersie natuurlijk :/ Is dit een bekend probleem, kan ik er wat aan doen? Lijkt me dat patches oid niet van toepassing zijn omdat alles via Origin toch gewoon up to date moet zijn?

Mijn iRacing profiel


 • beuker19
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 03-06 20:07

beuker19

Killerbeuker is so OP

Blizzard: killerbeuker#2427 Teamspeak : BuG


 • MrDummy
 • Registratie: April 2000
 • Laatst online: 11-05 12:51

MrDummy

Nog steeds gek op anime...

Hmm, er is nogal wat ophef over de bipod gebruik in BF3.
Er worden al snel woorden van glitch met bipod over mij gegooid en mij hiervoor gewaarschuwd. Als de wapen met bipod gewoon op de vloer opgesteld is en je draait gewoon bij en schiet, kan je toch niet van glitch spreken?

Dan zou je niet snel van glitch spreken als je nog steeds geraakt kan worden. Zeker als je heel snel reageert met automatische gun zoals M240B mopperen enemy spelers nogal snel over je. Campen is een bekende irritatiepunt.

De beeld van "scherpschieten" zie ik vaker verschijnen. Vooral Metro map waar je alleen wapens mag gebruiken (iedereen kent die explosievrije map wel) maak ik meer dan genoeg mee over "scherpschieten" dat heel precies door kleinste naden en kieren gaat terwijl ik 'm amper kan zien.

Ik ben wel op de hoogte van de bipod glitch dat tegen de gescheurde muurhoek gaat en daarmee gaat schieten en kogels raken je vrijwel niet eens. Dat kan ik wel erkennen als glitch, maar schuif je precies voor gewoon op de vloer en draait bij zodat je hen kan zien en schiet...

Feit blijft altijd dat je veel scherper en stabiel kan schieten met bipod. Dat zijn we allemaal mee eens? Met zoom zoeker erop wordt het nog scherper. Daar mag je niet om klagen omdat het zo is.
Maar als ik zelfs een admin zie klagen (die nog wel aan de verliezende teamkant staat) vind ik wat kinderachtig om snel mij te beschuldigen omdat ik zoveel raak.
Ik maak meer dan genoeg mee hoe vaak anderen ook zo doen zoals ik.
Eigenlijk is wapen op bipod zetten en wegdraaien ook tactisch voordeel omdat je body niet echt mee hoeft te draaien.

Draaien om de hoek hoeft niet glitch te zijn zolang je nog steeds getroffen kan zijn door hun kogels. En met medic box onder je kont lijk je wel onsterfelijk... en dan klagen anderen nog harder.
Goed oordeel trekken is zo hiermee erg lastig op afstand. Ik weet niet of admins speciale spectator mode hebben om even zaak van dichtbij te kijken... maar denk niet omdat ze ook spelen in het spel en mogen dus niet misbruiken van hun admin positie in het spel.

Als iedereen zo hard klaagt om bipods, waarom accepteren we niet dat er bipods zijn? We weten toch al dat je hiermee scherp kan schieten en dus veel schade kan aanrichten. Nou dan.

Wat denk je zelf over gebruik van bipods in BF3, het scherpschieten (dus door naden en kieren) en klein beetje om de hoek schieten (wat men als glitch snel aangeeft)?
Geef eens je mening op over de fenomeen "bipod glitch".

En die Timeless server met explosieve metro map.... duizenden nades toegestaan, maar C4 verboden. Ik weet genoeg dat duizenden nades net zo irritant zijn als C4. Je kan amper mee vooruit. Waarom regels er op gesteld zijn terwijl dat amper verbetert weet ik niet.
Oh ja, bipod probleem in map vol nades klaagt niemand over. Men klaagt meer over nades. Wat een verschil.

 • tobitronics
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 03-06 09:42
Dit deed me denken aan dit::7

 • Daanieyel
 • Registratie: Juli 2012
 • Niet online
Taking the enemybase _/-\o_ _/-\o_ Geweldig.

Ryzen 3600 - GTX1060

Ik weet dat mijn Nederlands niet al te best is, maar aan deze tekst kan ik geen touw aan vastknoppen.

ook weet ik niks van een bipod glitch, omdat ik heel weinig spelers tegen kom met een bipod en als ik er 1 zie, dan zijn ze binnen een seconde dood.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 19-05 01:19
En die Timeless server met explosieve metro map.... duizenden nades toegestaan, maar C4 verboden. Ik weet genoeg dat duizenden nades net zo irritant zijn als C4. Je kan amper mee vooruit. Waarom regels er op gesteld zijn terwijl dat amper verbetert weet ik niet.
Oh ja, bipod probleem in map vol nades klaagt niemand over. Men klaagt meer over nades. Wat een verschil.
Denk dat het niet zo zeer om kills te maken met C4 maar dat ze het verbieden om teamtrolls een oor aan te naaien. Mensen die dus 6 c4 pakketjes droppen midden in groepje teammates zodat enemy alleen even een granaatje hoeft te gooien. Nou telt dit niet als C4 maar nade kill, maar door het te verbieden willen ze het misschien voorkomen. Zou denk meest logische verklaring zijn als alle andere explosive weapons wel toegestaan zijn. :)

[Voor 6% gewijzigd door Xant0r op 02-09-2013 18:04]


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Die lui blijven geniaal.

 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
bij jullie ook hoge ping op alle servers!?

[My Home Automations]


 • Fonta
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 17-05 13:06

Fonta

BuG Admin

Nope, hier niet.

BuG Community - Discord: discord.bug-community.com


 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
is inmiddels al weer beter. duurde ongeveer 30min.

[My Home Automations]


 • Fonta
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 17-05 13:06

Fonta

BuG Admin

Ah ok, valt weer mee gelukkig.
Overigens de hele avond niet echt last gehad.
Ook niet op de suuuuuperverre servers van phx <3 in Frankrijk.

BuG Community - Discord: discord.bug-community.com


 • Wackmack
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 09:02
Hebben jullie nog veel servers? TD 64 man vind die maar 3 volle servers...
mhoogendam schreef op vrijdag 30 augustus 2013 @ 20:30:
Na 444 uur eindelijk Colonel 100 geworden. Tijd voor BF4.
Dat is netjes, ik heb er zelf 440 uur overgedaan. in het begin ging het echt langzaam doordat ik niet goed kon burst schieten. Daarnaast heel weinig metro,TDM of kleine maps gespeeld toen.
Fonta schreef op maandag 02 september 2013 @ 23:27:
Ah ok, valt weer mee gelukkig.
Overigens de hele avond niet echt last gehad.
Ook niet op de suuuuuperverre servers van phx <3 in Frankrijk.
Phx server is lekker easy :D daar spelen altijd fransen op die er echt niks van bakken.
op die server heb ik denk een KD van 4.0 gemiddeld en sta ik vrijwel altijd eerste.
Server draait wel lekker soepel altijd.
Hun Close quarter servers zijn wel erg goed.

[Voor 31% gewijzigd door Pykow op 03-09-2013 09:23]

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • D4NG3R
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 03-06 11:36
Nieuw deeltje, nieuwe kansen! Vanavond die Phx server maar eens bezoeken. M'n k/d is bedroevend slecht geworden nu ik alleen nog maar met kameraden kloot in BF3 (Javelin squads etc O-) ).

Van 1.08 (Ja ook niet al te best..) naar 0.89 in zo'n 4 weken :F .

Achja, m'n level is ook nog niet bijzonder hoog dus ik heb nog genoeg tijd :Y) (Kerny level 6 of 7 dacht ik).

[Voor 18% gewijzigd door D4NG3R op 03-09-2013 09:27]

Komt d'r in, dan kö-j d’r oet kieken


 • mhoogendam
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 03-06 13:36
Pykow schreef op dinsdag 03 september 2013 @ 09:21:
[...]

Dat is netjes, ik heb er zelf 440 uur overgedaan. in het begin ging het echt langzaam doordat ik niet goed kon burst schieten. Daarnaast heel weinig metro,TDM of kleine maps gespeeld toen.

[...]
Ik speel van alles wat voorbij komt, Conquest, Rush, TDM en Close Quarters. Een mix server is pré :) Focussen op 1 gametype of map gaat me echt vervelen. DoubleXP weekenden heb ik bijna nooit iets aan, mijn gezin wilt dan mijn aandacht hebben.

Delerium Steam Profile BF4 profile

mhoogendam schreef op dinsdag 03 september 2013 @ 10:23:
[...]

Ik speel van alles wat voorbij komt, Conquest, Rush, TDM en Close Quarters. Een mix server is pré :) Focussen op 1 gametype of map gaat me echt vervelen. DoubleXP weekenden heb ik bijna nooit iets aan, mijn gezin wilt dan mijn aandacht hebben.
ik speel altijd conquest of TDM, andere modes vindt ik niet zo leuk.
moet wel afwisseling hebben in de maps natuurlijk.
Toen ik rank 90 was, kwam de eerste double xp weekend uit. die heb ik mee gemaakt en daarna niet echt meer.

Zoals het er nu uit ziet, zal het wel eens heel lang kunnen duren voordat ik colonel 100 ga halen bij BF4.
vroeger was et 2 uur per dag gamen ongeveer en nu is het nog maar 6 uur in de maand geweest.
Ik heb ook me oude PSP uit de kast getrokken voor GTA Vice city stories en GTA Chinatown ;)

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • beta-ark
 • Registratie: Augustus 2009
 • Niet online
Pykow schreef op dinsdag 03 september 2013 @ 09:21:
[...]


Dat is netjes, ik heb er zelf 440 uur overgedaan. in het begin ging het echt langzaam doordat ik niet goed kon burst schieten. Daarnaast heel weinig metro,TDM of kleine maps gespeeld toen.


[...]

Phx server is lekker easy :D daar spelen altijd fransen op die er echt niks van bakken.
op die server heb ik denk een KD van 4.0 gemiddeld en sta ik vrijwel altijd eerste.
Server draait wel lekker soepel altijd.
Hun Close quarter servers zijn wel erg goed.
Onder welke naam speel jij dan?ik speel er ook altijd namelijk.

rampage iv extreme-3930 k intel- Corsair H100-2x6970-16 gig g.skill- 2x ssd raid0-1000 wat coolermaster-coolermaster sniper


 • DJH
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21-05 17:57
Over servers gesproken, ik speel altijd op KIA servers. HC infantory met mapvote. Server zit altijd vol en leuke selectie gamemodes/maps in de vote. Volgens mij is het niveau ook wel goed :)

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
beta-ark schreef op dinsdag 03 september 2013 @ 14:41:
[...]


Onder welke naam speel jij dan?ik speel er ook altijd namelijk.
Hij heet gewoon Pyk0w
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pyk0w/

 • Wackmack
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 09:02
Is er iets aan de hand met de servers? Als ik nu TD wil spelen en ik selecteer 64 man dan vind die maar 2 servers?

 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Versteegrob schreef op dinsdag 03 september 2013 @ 20:47:
Is er iets aan de hand met de servers? Als ik nu TD wil spelen en ik selecteer 64 man dan vind die maar 2 servers?
Dan doe je toch wat fout.

 • Wackmack
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 09:02
Eens, het werkt weer.

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 03-06 00:10

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

Op welke servers dan, want ik laser paint me de pleures in het 3de stoeltje van de tank, maar niemand die op mijn laser painted targets schiet, terwijl de lock er toch echt is :(

Andersom ook : Neem ik mijn Javelin mee, maar niemand die laser paint :'(

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


 • beta-ark
 • Registratie: Augustus 2009
 • Niet online
Heb hem er nog nooit gezien,zal wel op andere tijden zijn denk ik,zit er zelf ook veel op te spelen en sta meestal in de top 3.


http://battlelog.battlefi...lereport/show/1/61974769/

http://battlelog.battlefi...how/1/68393601/349201591/

rampage iv extreme-3930 k intel- Corsair H100-2x6970-16 gig g.skill- 2x ssd raid0-1000 wat coolermaster-coolermaster sniper


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
beta-ark schreef op woensdag 04 september 2013 @ 07:28:
[...]


Heb hem er nog nooit gezien,zal wel op andere tijden zijn denk ik,zit er zelf ook veel op te spelen en sta meestal in de top 3.


http://battlelog.battlefi...lereport/show/1/61974769/

http://battlelog.battlefi...how/1/68393601/349201591/
Een aantal reacties terug zei hij nog dat hij op het moment weinig speelt, dus hij speelt nu weinig en je zult hem dus niet zoveel zien.
PHX speel ik misschien 1 rondje op en dat is denk ik al 3 maanden geleden geweest voor het laatst.
Was een server waar Gert-jan (van BuG) mee aan kwam zetten paar maanden terug. Nog steeds als ik de server join voelt het erg makkelijk aan, soms niet natuurlijk, ben ook weer geen super goede speler.

@rolandos ,ik denk dat vrijwel niemand mij meer BF3 ziet spelen.
- Ziggo die soms goed en soms slecht werkt waardoor ik minder zin heb om te spelen
- Bijna alle unlocks op 3 sniper rifles, pistols en gadgets na vrijgespeeld
- over 2 weken een weekje barcelona voor voetbal Barcelona - Ajakes
- als ik terug kom van mijn mini vakantie is GTA V uit gekomen.
- ik ben geen vrijgezel meer, dus mijn vrije weekenden zijn beperkt.

En laat ik ff heel eerlijk zijn. Deze laatste maand heeft mijn ogen geopend.
ik heb/had een probleem met games, ik was er te veel mee bezig en raakte hierdoor gefrustreerd.
Natuurlijk zeggen mensen dit wel om mij heen, maar ik had er zelf geen besef bij.
Maar vanaf nu ga ik het anders aanpakken. ik heb de afgelopen maand belangrijkere dingen mee gemaakt dan de afgelopen jaren toen ik aan het gamen was. Tuurlijk zal ik nooit stoppen met gamen, maar wel verminderen tot paar uurtjes in een week en veel relaxer.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Unflux
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 09-10-2019

Unflux

mv crisis > /dev/null

Mochten we nog geen Server hebben waar de tweakers lekker op kunnen gamen ( onder elkaar ), http://www.gametracker.com/server_info/95.211.239.196:25200/ gemaakt door een echte tweaker! Zoeken nog vaste leden

"But we are hackers and hackers have black terminals with green font colors!" - John Nunemaker


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Unflux schreef op woensdag 04 september 2013 @ 18:29:
Mochten we nog geen Server hebben waar de tweakers lekker op kunnen gamen ( onder elkaar ), http://www.gametracker.com/server_info/95.211.239.196:25200/ gemaakt door een echte tweaker! Zoeken nog vaste leden
Wie host hem?

 • Trekfolie
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 23-01 08:56
Ik heb net een verzoek (als Ladurance) gedaan gedaan om tot de tweakers.net platoon te horen. Ben het spelen met squads die alleen maar bezig zijn met hun KD ondertussen behoorlijk zat en ben op zoek naar teamgenoten die wel voor teamspel gaan en daarnaast ook nog gezellig een potje willen knallen.

 • spartacusNLD
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 01-06 07:59

spartacusNLD

This is Sparta!!

nog meer mensen die de error: "An error was reported from EA Online" krijgen? :/

http://battlelog.battlefi...ew/2955065208459090367/1/

[Voor 4% gewijzigd door spartacusNLD op 04-09-2013 22:19]

PC: Be quiet! Pure Base 500DX | MSI B450 Gaming Pro Carbon AC | Ryzen 7 3700X | Be quiet! Dark Rock 4 | Gigabyte Aorus RTX 3080 Master | Crucial Ballistix RGB 32GB | Samsung 970 Evo Plus 1TB | Be quiet! Straight Power 11 750W


 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
spartacusNLD schreef op woensdag 04 september 2013 @ 22:19:
nog meer mensen die de error: "An error was reported from EA Online" krijgen? :/

http://battlelog.battlefi...ew/2955065208459090367/1/
JA! :(
http://battlelog.battlefi...ew/2955065208459090367/3/

[Voor 11% gewijzigd door PuckStar op 04-09-2013 22:20]

[My Home Automations]


 • ManiacsHouse
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 02:56

ManiacsHouse

Scheisse!

spartacusNLD schreef op woensdag 04 september 2013 @ 22:19:
nog meer mensen die de error: "An error was reported from EA Online" krijgen? :/

http://battlelog.battlefi...ew/2955065208459090367/1/
Jep en we zijn niet de enige...
http://battlelog.battlefi.../post_2955064757488399782

Maar blijkbaar niet iedereen want er zijn zat servers waar players inzitten. Dacht ik in dagen weer eens te gaan knallen. :(

[Voor 13% gewijzigd door ManiacsHouse op 04-09-2013 22:23]


 • spartacusNLD
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 01-06 07:59

spartacusNLD

This is Sparta!!

heb dit (gelukkig) nog nooit meegemaakt :P hoe lang duurt zoiets normaal ? :P

PC: Be quiet! Pure Base 500DX | MSI B450 Gaming Pro Carbon AC | Ryzen 7 3700X | Be quiet! Dark Rock 4 | Gigabyte Aorus RTX 3080 Master | Crucial Ballistix RGB 32GB | Samsung 970 Evo Plus 1TB | Be quiet! Straight Power 11 750W


 • PuckStar
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 24-05 00:06
is wel vaker gebeurt (wel andere meldingen, maar niet kunnen spelen).
pas toen ze last hadden van DDOS heeft het iets van een week erg slecht gewerkt. maar meestal is het een paar uur.

[My Home Automations]


 • l0n3w012ph
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 19-03 13:48

l0n3w012ph

AlphaW0lf

Pykow schreef op woensdag 04 september 2013 @ 12:20:


En laat ik ff heel eerlijk zijn. Deze laatste maand heeft mijn ogen geopend.
ik heb/had een probleem met games, ik was er te veel mee bezig en raakte hierdoor gefrustreerd.
Natuurlijk zeggen mensen dit wel om mij heen, maar ik had er zelf geen besef bij.
Maar vanaf nu ga ik het anders aanpakken. ik heb de afgelopen maand belangrijkere dingen mee gemaakt dan de afgelopen jaren toen ik aan het gamen was. Tuurlijk zal ik nooit stoppen met gamen, maar wel verminderen tot paar uurtjes in een week en veel relaxer.
Way to go Pykow! Ken het probleem, speelde bij mij in de hoogtijdagen van COD4 en kostte mij bijna mijn huwelijk... :| Daarom moet ik ook altijd lachen om die posts van tegenwoordig waarin zo fanatiek gereageerd wordt over bugs, glitches, origin die ff niet werkt etc etc. En jij in het bijzonder kon er wat van zeg! :) Ik game nu puur en alleen nog maar voor plezier en maak me nergens meer druk om en heb veel andere hobbies ernaast nu.

Het is écht maar een spelletje en misschien, héél misschien zul je straks niet meer je toetsenbord opvreten als ik je vanuit mijn JET (jets FTW!) afschiet in your little tank ;)

Steam || Diablo 3


 • NLsandman
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-05 10:50
spartacusNLD schreef op woensdag 04 september 2013 @ 22:23:
[...]


heb dit (gelukkig) nog nooit meegemaakt :P hoe lang duurt zoiets normaal ? :P
officeel zouden ze 3 uur offline zijn maar zoals altijd hebben ze problemen om de back end
weer volledig online te krijgen.

 • botje88
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 07-12-2017
NLsandman schreef op woensdag 04 september 2013 @ 23:26:
[...]


officeel zouden ze 3 uur offline zijn maar zoals altijd hebben ze problemen om de back end
weer volledig online te krijgen.
mehh echt nasty^^ kwil spelen!:D

 • Snorro
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 15-05 15:00
NLsandman schreef op woensdag 04 september 2013 @ 23:26:
[...]


officeel zouden ze 3 uur offline zijn maar zoals altijd hebben ze problemen om de back end
weer volledig online te krijgen.
Dat was toch vanmorgen al, die 3 geplande uren? Anyways ik had er ook last van maar kon net weer servers joinen. Even een filmpje opzetten, weer proberen en je bent van het probleem af ;)

 • NLsandman
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-05 10:50
Snorro schreef op donderdag 05 september 2013 @ 00:15:
[...]


Dat was toch vanmorgen al, die 3 geplande uren? Anyways ik had er ook last van maar kon net weer servers joinen. Even een filmpje opzetten, weer proberen en je bent van het probleem af ;)
Jazeker en dat liep al uit en van af die tijd zijn er ook problemen, kreeg vage errors die ik nog niet eerder had en na 3 a 4 keer reconnect kom je pas op een server.
l0n3w012ph schreef op woensdag 04 september 2013 @ 23:18:
[...]


Way to go Pykow! Ken het probleem, speelde bij mij in de hoogtijdagen van COD4 en kostte mij bijna mijn huwelijk... :| Daarom moet ik ook altijd lachen om die posts van tegenwoordig waarin zo fanatiek gereageerd wordt over bugs, glitches, origin die ff niet werkt etc etc. En jij in het bijzonder kon er wat van zeg! :) Ik game nu puur en alleen nog maar voor plezier en maak me nergens meer druk om en heb veel andere hobbies ernaast nu.

Het is écht maar een spelletje en misschien, héél misschien zul je straks niet meer je toetsenbord opvreten als ik je vanuit mijn JET (jets FTW!) afschiet in your little tank ;)
Mijn afschuw tegen jets blijft altijd bestaan, maar ik heb nu wel in me kop het besef dat het maar wat pixels zijn en niet the real thing. Bij mij zal het me geen huwelijk kosten ghehe,
Ik merkte de afgelopen maanden al dat ik minder ging spelen, mijn hoogtijden waren in de de laatste jaren van Team Fortress 2. Ik speelde iedere avond van 8 tot half 11, alleen maar PCW en zondag een echte match, ik zat op 1000 uur per jaar maar in 1 game en daarnaast heb ik ook nog GTA IV 3x uitgespeeld etc. dus je kan nagaan dat ik gemiddeld 3 a 4 uur per dag aan het gamen was. Afgelopen jaar zit ik denk ik op 1 uur per dag, ook genoeg dagen dat ik niet meer game.

Battlefield 4 ga ik wel weer ffkes veel spelen in het begin omdat het allemaal nieuw is.
Maar 800 uur ga ik denk ik niet meer halen :P

ok speel ik nu games uit en niet mijn volledige focus op 1 multiplayer game.

[Voor 3% gewijzigd door Pykow op 05-09-2013 09:47]

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • beuker19
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 03-06 20:07

beuker19

Killerbeuker is so OP

:D Dat heb ik al een X gehad :'(

Blizzard: killerbeuker#2427 Teamspeak : BuG

ik heb het alleen meegemaakt met een jet die bij het opstijgen tegen me aan knalt en daardoor alle twee dood zijn, of dat je in een heli komt die niet kan vliegen en het water in vliegt.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • l0n3w012ph
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 19-03 13:48

l0n3w012ph

AlphaW0lf

Pykow schreef op donderdag 05 september 2013 @ 09:43:
[...]

Mijn afschuw tegen jets blijft altijd bestaan, maar ik heb nu wel in me kop het besef dat het maar wat pixels zijn en niet the real thing. Bij mij zal het me geen huwelijk kosten ghehe,
Ik merkte de afgelopen maanden al dat ik minder ging spelen, mijn hoogtijden waren in de de laatste jaren van Team Fortress 2. Ik speelde iedere avond van 8 tot half 11, alleen maar PCW en zondag een echte match, ik zat op 1000 uur per jaar maar in 1 game en daarnaast heb ik ook nog GTA IV 3x uitgespeeld etc. dus je kan nagaan dat ik gemiddeld 3 a 4 uur per dag aan het gamen was. Afgelopen jaar zit ik denk ik op 1 uur per dag, ook genoeg dagen dat ik niet meer game.

Battlefield 4 ga ik wel weer ffkes veel spelen in het begin omdat het allemaal nieuw is.
Maar 800 uur ga ik denk ik niet meer halen :P

ok speel ik nu games uit en niet mijn volledige focus op 1 multiplayer game.
Ik zal het ook niet kunnen laten om BF4 weer ff te spelen maar of ik me weer zo ga focussen op die 100 jet service stars? Denk het niet. Pre-order hem wel maar waar en voor wat voor prijs boeit me niet zo. Mijn plezier in BF3 voor het geld voor de game en de DLC was het allemaal waard en als ik dan 10 euro ergens meer betaal maakt me dat ook niet uit.

Acht tot half elf? Dan deed je het nog kalm aan. Had meer dan 1300 uur in COD4 zitten (ik speelde daarnaast trouwens niks anders, was helemaal idioot van dat spel) en ik begon rond 20:00 uur en het werd iedere nacht wel 01:30 uur met uitschieters naar 03:30 en dat iedere dag door de week en 's-morgens vroeg weer half zes eruit en naar mijn werk. Dan lag ik vrijdag middag echt dood op de bank :) Blij dat ik dat niet meer heb!

Ik focus me inderdaad ook niet meer op slechts 1 MP game. Skirmishes in CoH2 zijn ook gaaf en verdomd moeilijk ook...

Steam || Diablo 3


Anoniem: 109640

haha na 5 nukes was ik wel zat en vroeg ik de admin of hij de verliezende kant wou verplaatsen..
Daarna geen enkele baserape meer, teams waar ineens balanced.. >_>

http://battlelog.battlefi...lereport/show/1/68490460/
l0n3w012ph schreef op donderdag 05 september 2013 @ 14:45:
[...]


Ik zal het ook niet kunnen laten om BF4 weer ff te spelen maar of ik me weer zo ga focussen op die 100 jet service stars? Denk het niet. Pre-order hem wel maar waar en voor wat voor prijs boeit me niet zo. Mijn plezier in BF3 voor het geld voor de game en de DLC was het allemaal waard en als ik dan 10 euro ergens meer betaal maakt me dat ook niet uit.

Acht tot half elf? Dan deed je het nog kalm aan. Had meer dan 1300 uur in COD4 zitten (ik speelde daarnaast trouwens niks anders, was helemaal idioot van dat spel) en ik begon rond 20:00 uur en het werd iedere nacht wel 01:30 uur met uitschieters naar 03:30 en dat iedere dag door de week en 's-morgens vroeg weer half zes eruit en naar mijn werk. Dan lag ik vrijdag middag echt dood op de bank :) Blij dat ik dat niet meer heb!

Ik focus me inderdaad ook niet meer op slechts 1 MP game. Skirmishes in CoH2 zijn ook gaaf en verdomd moeilijk ook...
Ik heb 4,189 uur in Team Fortress 2 zitten.(dat gaat over 2007 tot 2010 weliswaar)

Battlefield 4, GTA V, Fifa 14 staan allemaal nog op mijn lijstje voor dit jaar om te spelen.
Maar ik ga me niet meer focussen op 1 game, ook beter voor het plezier :)

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • rolandos582
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 07:51
Het is toch ongelofelijk, en die man staat daar nog een beetje te dansen.
Pagina: 1 2 3 4 5 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee