[PC] Battlefield 3 - Deel 8Dit topic is PC only. Consoles hebben een eigen topic: \[X360/PS3] Battlefield 3


Inhoudsopgave

Introductie
Battlefield 3 clan
Battlefield 3 platoons
Tweakguide
Singleplayer
MultiplayerSpeciale Edities
Premium-dienst
Downloadable Content (dlc)Frostbite 2 Engine
Handige links


Introductie

Battlefield 3 is een nieuw deel in een groeiende reeks van FPS games die enkel tot hun recht komen op de PC. Wat begon met Battlefield 1942, dat zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelde, heeft via Vietnam de sprong gemaakt naar de hedendaagse tijd en is, na een eenmalig uitstapje in de toekomst, weer veilig aanbeland in de hedendaagse tijd. De makers willen met dit spel de Battlefield game maken die ze vanaf het begin voor ogen hadden. Battlefield 3 moet voor het eerst echt commercieel succes gaan brengen.

Ontwikkelaar: DICE
Platforms: Xbox 360/PS3/PC Dit topic is echter PC only.
Genre: Multiplayer Online First Person Shooter (MOFPS)
Engine: Frostbite 2
Officiële website: http://www.ea.com/battlefield3
Release: 27 Oktober 2011


Gathering of Tweakers Clan

Battlefield 3 is een game waar teamwork zeer belangrijk is, daarom is het handig als je met een vaste groep mensen speelt. Om de drempel te verlagen om in een clan te stappen is er een vrijblijvende GoT-clan opgericht waar iedereen welkom is. De enige eis is dat je lidmaatschapsgeld betaalt om de servers online te houden. Dit bedrag is voor het eerste kwartaal 9 euro, daarna zal het bedrag aangepast worden afhankelijk van het aantal servers en het aantal leden dat we op dat moment hebben.
Om slowchat binnen het BF3 topic te beperken, is er een externe website en forum aangemaakt.
Als je geïnteresseerd bent, maak dan zeker een account aan en vul het aanmeldingsformulier in.

Voor wie wel samen wilt gamen maar geen financiële bijdrage wilt doen is onze Teamspeak 3-server ook beschikbaar. Profiteurs zijn dus meer dan welkom ;) De live serverinformatie evenals de servergegevens zijn hier te bekijken.

Website: Gathering of Tweakers Battlefield 3 Clan
Teamspeak: teamspeak.gotbf3.nl
GoTBF3-servers: http://www.gotbf3.nl/gameservers


Gathering of Tweakers Battlefield 3 Platoon

Er zijn een aantal platoons aangemaakt waar GoT-leden terecht kunnen. De platoons voor de PC-gamers staan hier onder genoemd:

Platoon 1 | Platoon 2 | Platoon 3 | Platoon 4

Hier is iedereen welkom die op Gathering of Tweakers lid is. Jij dus ook aangezien jij deze post hier leest! Waar wacht je nog op?

Deze platoons zijn niet voor de Gathering of Tweakers Battlefield 3 PC Clan, deze hebben een eigen platoon waar enkel betalende leden lid van kunnen worden. Deze opsplitsing houd het overzichtelijk voor iedereen en zorgt dat betalende clanleden niet verward worden met gathering.tweakers.net forumleden. De clan platoon is hier te vinden. Hier zal na aanmelden eerst gekeken worden of degene die zich aanmeld wel betalend lid is.


Tweakguide

Battlefield 3 kent vele grafische instellingen die elk hun eigen impact hebben op zowel performance als visuele pracht. Het spel geeft zelf vrij weinig informatie over deze instellingen en vaak is onbekend welk effect deze instellingen precies hebben. Daarom heeft Geforce.com een eigen TweakGuide geschreven. Met deze TweakGuide kun je precies zien welke effecten en performance impact de instellingen hebben.

Battlefield 3 Tweak Guide


Singleplayer

De singleplayer is altijd al een ondergeschoven kindje geweest in de Battlefield reeks. Dit keer hebben ze er echter een spectaculaire rit van gemaakt. Hoewel de singleplayer vrij kort is en redelijk snel uitgespeeld is zit er wel veel spectaculaire content in. Vele reviewers spreken dan ook van een spectaculaire filmische ervaring. Hier kun je meer lezen over de singleplayerervaring.


Multiplayer

De PC-versie ondersteunt mappen die tot 64 spelers kunnen behappen. Volgens de makers ligt het optimum aantal spelers daartussenin: 32-40 spelers. Om het grotere spelersaantal op de pc te compenseren zullen de mappen daar groter zijn. Alle voertuig klassen uit Battlefield 2 zullen ook in deel 3 weer aanwezig zijn. Je kan dus tanks, boten, jeeps, helikopters en vliegtuigen verwachten.


Gamemodes
Er zijn tot nu toe een zevental gamemodes voor Battlefield 3, maar er zullen nieuwe modes aanwezig zijn in dlc.
 • Conquest: Deze modus is geschikt voor 32 tot 64 spelers en draait om het veroveren van vlaggen. Het team dat als eerste 0 tickets heeft verliest de ronde.
 • Conquest Assault (Back to Karkand): Zelfde als Conquest, maar nu is er een aanvallend en verdedigend team. Mocht het verdedigende team al zijn vlaggen kwijt raken, dan kan dit team niet meer spawnen. Dit betekent dat, zodra alle teamleden dood zijn, de ronde verloren is.
 • Conquest Domination (Close Quarters): Conquest-modus waarbij je vlaggen zeer snel kan overnemen. Het team dat als eerste 0 tickets heeft verliest de ronde.
 • Gun Master (Close Quarters): Een modus waarin ieder voor zich -maar wel in teamverband- speelt. Door kills te maken kun je je telkens een niveau omhoogwerken. Bij elk niveau krijg je een ander wapen. Degene die als eerste niveau 17 bereikt heeft gewonnen.
 • Rush: Modus geschikt voor maximaal 32 spelers, waarbij het aanvallende team moet proberen om de MCOM's van het verdedigende team op te blazen. De map is opgedeeld in meerdere zones, elk met 2 MCOM's.
 • Squad Rush: Zelfde als gewone Rush, maar nu spelen er twee squads tegen elkaar. Maximaal 8 spelers.
 • Squad Deathmatch: In deze modus spelen er meerdere squads tegen elkaar. Het squad dat de meeste kills maakt wint de ronde. Maximaal 16 spelers.
 • Team Deathmatch: Modus geschikt voor 32 spelers waarin de twee teams tegen elkaar strijden om de meeste kills.
 • Team Deathmatch Close Quarters: Zelfde als gewone Team Deathmatch, maar dan speciaal geschikt gemaakt voor Close Quarters.

Facties en Klassen
De volgende facties zijn aanwezig in Battlefield 3:
 • USMC: De United States Marine Corps zijn weer terug, deze hebben al in elk modern Battlefield spel gezeten.
 • Spetsnaz: Een van de tegenstanders van de USMC is de Spetsnaz, de Russische elitetroepen waar al eerder tegen gevochten werd in Bad Company 2.
De facties bestaan uit de volgende klassen:
 • Assault: Deze klasse is een hybride van assault en medic. Je kunt teammaten healen en reviven.
 • Support: De supportklasse beschikt over een light machinegun en munitiepakketten. Daarnaast kunnen er claymores, C4 of een mortier worden gebruikt.
 • Recon: Een combinatie tussen sniper en spotter. Met deze klasse kun je gebruik maken van een SOFLAM, radio beacon, MAV en T-UGS.
 • Engineer: De engineer is uitermate geschikt om voertuigen te repareren of juist te slopen. Je kunt beschikken over een repair-tool, EOD bot en mijnen.Mappen
In het basispakket zitten 9 mappen. Elke map is in alle standaard gamemodussen te spelen!

Grand Bazaar
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/Bq0ZZuxc2wl7F7pw0XL6xZDU/full.jpghttp://tweakers.net/ext/f/SqGYbDV1fGbLQtG4yjuuVmbV/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/Bq0ZZuxc2wl7F7pw0XL6xZDU/full.jpg

Teheran Highway
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/ht9E6P7Bf0eJHqKIEWdt7eRB/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/5RDP76F43mgoVGX8H9aR0h6C/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/pBbam1iuhtb5cJXCKcN1fACz/medium.jpg

Caspian Border
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/3Te0NM5YJ9zwVEoOu65XQ9sP/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/RGbzVJ1dBbwlD8kHxNjm1wxm/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/R8g4YCbe00eEmr60YWGBKuk9/medium.jpg

Seine Crossing
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/1GDLIatLHLAO8lie2fxmvXyM/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/m81mprg4agpLij9eoB4iMSBv/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/9TNUfeDlvxpnZxP29n2C9Enu/medium.jpg

Operation Firestorm
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/K7UwcOjZQHLVy9K5V3GMcyNb/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/lyZv9YN1OH9j6GenNAIgc4nn/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/Feu5aptQ0h4AOh7HCOAFnwxZ/medium.jpg

Damavand Peak
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/ADen8kjyCWYxFMZfI07VnF8H/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/WlUoWaU1At8NNCvmEKMtqkE4/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/NQlhY8oAO2MG16aS0Dlyj6L4/medium.jpg

Noshahar Canals
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/icrZ3IIxHHojV2q6dIxUcAc3/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/vPqceOmdw4tyYNUAZ2SO7Rf1/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/0aU1n8H4zB2MQrcsbWAbMH3m/medium.jpg

Kharg Island
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/kXm0pZ0pkdglZVslnu1iQccX/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/r4dBPq2nhxkK5oZ4WaijD7f5/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/GvuANpGkC2cg9kVeLfbOpQuw/medium.jpg

Operation Métro
RushConquest 32pConquest 64p
http://tweakers.net/ext/f/7WhnPpR13cfHLQDM4sVGR2lU/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/b3a222lT9obV0qlfIoFoZ2dC/medium.jpghttp://tweakers.net/ext/f/b3a222lT9obV0qlfIoFoZ2dC/medium.jpg


De mappen die in de dlc-pakketten zitten staan apart vernoemd in de dlc-sectie.


Voertuigen
De voertuigen in Battlefield maken het spel tot wat het is, een geweldige shooter. Pak een jeepje om snel van objective naar objective te komen, of neem een tank om onderweg alles om je heen aan flarden te schieten, de keus is helemaal aan jou!
Een groot deel van de voertuigen (alleen transport en SAA niet) is door de speler op een aantal fronten te upgraden, zoals geleideraketten en vehicle zoom.

Het huidige arsenaal aan land-, water- en natuurlijk luchtvoertuigen bestaat uit:

Transport Vehicles
AAV-7A1 AMTRAC
AAV-7A1 AMTRAC
B2K DPV
DPV
GAZ-3937 Vodnik
GAZ-3937 Vodnik
Growler ITV
Growler ITV
KA-60 Kasatka
KA-60 Kasatka
M1114 HMMWV Humvee
M1114 HMMWV Humvee
AK Quad Bike
Quad Bike
RHIB boat
RHIB boat
B2K Skid Loader
Skid Loader
UH-1Y Venom
UH-1Y Venom
VDV Buggy
VDV Buggy

Infantry Fighting Vehicles (IFV)
BMP-2M
BMP-2M
LAV-25
LAV-25
B2K BTR-90
BTR-90

Mobile Anti-Air (MAA)
9K2 Tunguska
9K2 Tunguska
LAV-AD
LAV-AD

Stationary Anti-Air (SAA)
Centurion C-RAM
Centurion C-RAM
Pantsir-S1
Pantsir-S1

Main Battle Tanks (MBT)
M1 Abrams
M1 Abrams
T-90A
T-90A

Tank Destroyers
AK M1128 Mobile Gun System
M1128 Mobile Gun System
AK 2S25 Sprut
2S25 Sprut

Mobile Artillery
AK M142 HIMARS
M1128 Mobile Gun System
AK BM-21
2S25 Sprut

Scout Helicopters
AH-6J Little Bird
AH-6J Little Bird
Z-11 W
Z-11 W

Attack Helicopters
AH-1Z Viper
AH-1Z Viper
MI-28 Havoc
MI-28 Havoc

Jets
A-10 Thunderbolt
A-10 Thunderbolt
AK AC-130 Gunship
AC-130 Gunship
F/A-18E Super Hornet
F/A-18E Super Hornet
B2K F-35
F-35
Su-25TM Frogfoot
SU-25TM Frogfoot
Su-35BM Flanker-E
SU-35BM Flanker-E
Wapenstatistieken
De specificaties en statistieken van de wapens in Battlefield worden bij elke patch getweakt. De website symthic.com houdt deze informatie bij. Hier vind je alle wapenstatistieken, damage charts, wapenvergelijker en nog veel meer.

Wapenstats op symthic.com


Scopes
Elke scope bied zijn eigen voor- en nadelen. In onderstaande afbeelding is te zien hoe elke scope er uit ziet en of ze wel of geen scope glare hebben.
Tank schade-effectiviteit
Tanks hebben per onderdeel van het voertuig een damage factor gekregen. Zo krijgt een tank veel meer schade als je hem van achteren raakt dan van voren. Ook de hoek van het projectiel heeft invloed op de damage die een projectiel doet. De schade loopt lineair op. De anti-tankraket doet de meeste damage loodrecht op de achterkant. Hier zal de tank de volle impact van een anti-tankraket voelen. Op de voorkant is dit altijd maar 36%.Zijkant:
Graden:0-45607590105120135-180
Schade-effectiviteit zijkant:36%44%51%59%51%44%36%
Schade-effectiviteit achterkant:59%73%86%100%86%73%59%

Formule
De formule om dit uit te rekenen is een vrij eenvoudige en heeft als variabele enkel de hoek. De formule geld voor zowel de zijkant als de achterkant, echter hebben beide kanten wel andere basis getallen qua schade:
Schade = x+((y-x)/(v-z)*(a-z)), waarbij
a: hoek in graden
x: minimum schade
y: maximum schade
z: hoek van minimum schade
v: hoek van maximum schade


Battlelog
Battlelog is een nieuwe dienst van EA wat zich sterk richt op het sociale aspect van het spel. Je kunt hier vrienden toevoegen, squads en platoons maken, voice chat gebruiken en zowel je eigen progressie als die van je vrienden volgen.
Daarnaast is Battlelog bedoeld voor het zoeken en joinen van servers. Je hoeft het spel dus niet meer op te starten om te kunnen zien of er een leuke server is. Ook kun je de matches live volgen. Hierdoor kun je vantevoren inschatten hoe de verhouding tussen de teams is en of het het waard is om te joinen.


Speciale Edities

Limited Edition
De Limited Edition van Battlefield 3 was verkrijgbaar tijdens de voorverkoop. Hierbij kreeg je gratis de uitbreiding Back to Karkand, de Physical Warfare Pack en de SpecAct Kit. Deze editie kostte €49,99.


Physical Warfare Pack
Met dit pakket kreeg je eerder toegang tot de volgende items (maar zijn ondertussen beschikbaar voor iedereen):
 • Type 88 LMG
 • DAO-12 Shotgun en flechette ammo
 • Flash suppressor voor de SKS
SpecAct Kit
De SpecAct-editie gaf de speler de beschikking over exclusieve camouflages: USMC en RU


Premium-dienst

Prijs op Origin: €49,99BF3 Premium logo
Release: 4 juni 2012
 

Het Premium-pakket bestaat uit de vijf uitbreidingspakketten Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath en End Game. Daarnaast heb je de beschikking over exclusieve content en extra features. Zie ook de Battlelog Premium-pagina

Een Premium-lid krijgt:
 • twee weken eerder toegang tot alle dlc's
 • voorrang in de server-wachtrij
 • 5+ unieke assignments
 • de mogelijkheid tot het resetten van de stats (alleen K/D, SPM, accuracy en W/L)
 • toegang tot exclusieve evenementen, waaronder double xp weekends
 • toegang tot exclusieve video's en strategy guides
 • een uniek mes (ACB-90)
 • unieke (zwarte) dogtags
 • 10+ unieke camouflages
 • unieke wapencamouflages
 • unieke platoon emblemen en decals
Premium Kalender:
Premium Calendar


Maar wat als ik Back to Karkand al heb?
Er bestaat geen mogelijkheid om het Premium-pakket zonder de B2K-dlc aan te schaffen. Ook zul je geen korting ontvangen als je deze uitbreiding al hebt. Premium moet gezien worden als een kortingsbundel waarin je alle dlc's in één keer aanschaft en waarbij je extra gamecontent en features krijgt. Bovendien is het los aanschaffen van de resterende vier dlc's duurder dan Premium: 4x €14,99 = €60,- tegenover eenmalig €49,99.

Discussie over de prijsstelling alsmede het omzeilen van EA-restricties wordt niet gewaardeerd.


Downloadable Content (dlc)

Zoals tegenwoordig gebruikelijk is in de game-industrie, zal ook Battlefield 3 door EA/DICE worden voorzien van uitbreidingen in de vorm van Downloadable Content (dlc).
Alle dlc zal als eerste (exclusief) voor de PS3 worden uitgebracht. De PC volgt altijd een week later.

Er zullen in totaal vijf dlc's verschijnen: Back to Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermath en End Game.


Back to Karkand (B2K)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 12 december 2011

De Back to Karkand-expansion zat bij alle Origin pre-orders van Battlefield 3. Degenen die geen limited edition hadden gekocht zullen de dlc los aan moeten schaffen. Deze truuk werd gebruikt om de pre-orders van Battlefield 3 flink te boosten. Back to Karkand bevat aangepaste versies van populaire mappen in Battlefield 2. Daarnaast bevat de dlc een aantal nieuwe voertuigen en kun je nieuwe wapens unlocken via assignments.
 • 4 nieuwe mappen: Strike at Karkand, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula en Wake Island
 • 10 nieuwe wapens: L85A2 en FAMAS (Assault), G53 en QBZ-95B (Engineer), MG36 en Type 88 LMG (Support), L96 en QBU-88 (Recon), PP-19 en MK3A1 (Algemeen)
 • 4 nieuwe voertuigen: F-35B, BTR-90, DPV en de Skid Loader
 • 1 nieuwe gamemode: Conquest Assault (Large)
 • 10 nieuwe assignments

Close Quarters (CQ)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 26 juni 2012 (Premium 12 juni 2012)

Close Quarters verplaatst het teamwork uit Battlefield 3 naar de binnenomgevingen. De waanzinnige close combat-gevechten worden versterkt door ongekende verwoesting van de omgevingen.
 • 4 nieuwe mappen: Operation 925, Ziba Tower, Scrapmetal en Donya Fortress
 • 10 nieuwe wapens: AUG A3 en SCAR-L (Assault), ACW-R en MTAR-21 (Engineer), L86A2 en LSAT (Support), M417 en JNG-90 (Recon), SPAS-12 en M5K (Algemeen)
 • geen nieuwe voertuigen
 • 3 nieuwe gamemodes: Conquest Domination, Gun Master en Team Deathmatch Close Quarters
 • 10 nieuwe assignments

Armored Kill (AK)
Prijs op Origin: €14,99
Release: 25 september 2012 (Premium 11 september 2012)

Armored Kill zorgt voor een grote chaos met voertuigen zoals dat alleen in Battlefield kan. Dit pakket bevat nieuwe bestuurbare tanks, ATV's, mobiele artillerie en enorme strijdvelden, waaronder de grootste map in de geschiedenis van Battlefield.
 • 4 nieuwe mappen: Death Valley, Bandar Desert, Armored Shield en Alborz Mountain
 • 6 nieuwe voertuigen: M142 HIMARS en BM-21 (mobile rocket artillery), M1128 Mobile Gun System en 2S25 Sprut (tank destroyers), een quad bike en de AC-130 Spooky
 • 1 nieuwe gamemode: Tank Superiority
 • 5 nieuwe assignments

Aftermath (AM)
Prijs op Origin: €14,99 (onder voorbehoud)
Release: 18 december 2012 (Premium 4 december)

Aftermath zal zich afspelen in de stad Tehran die vernield is door een enorme aardbeving.
 • 4 nieuwe mappen: Azadi Palace, Talah Market, Epicenter en Markaz Monolith
 • 2 nieuwe wapens: Xbow en Xbow scoped
 • 1 nieuwe gamemode: Scavenger
 • 10 nieuwe assignments

End Game (EG)
Prijs op Origin: €14,99 (onder voorbehoud)
Release: 26 maart 2013 (Premium 12 maart 2013)

End Game is de laatste DLC welke draait om motoren, nieuwe lichtgewicht AA-voertuigen, Capture the Flag en de Air Superiority-modus.
 • 4 nieuwe mappen: Kaisar Railroad, Nebandan Flats, Operation Riverside en Sabalan Pipeline
 • 2 nieuwe gamemodes: Air Superiority en Capture the Flag
 • 1 nieuw wapen: M1911 S-TAC
 • 3 nieuwe voertuigen: Dirtbike, Vodnik AA en de HMMWV ASRAD
 • 5 nieuwe assignments

Frostbite 2 Engine

De Frostbite 2 engine zal volledig gebruik maken van Directx 11 en 64bit, er zal geen gebruik meer gemaakt worden van Directx 9, waardoor Battlefield 3 op Windows XP niet zal werken. In de Frostbite 2 engine zal er gebruik gemaakt worden van Destruction 3.0. Dit zal een realistischer vorm van vernietiging op moeten leveren ten opzichte van de Frostbite 1.5 engine die is gebruikt in Battlefield: Bad Company 2. De engine wordt gekenmerkt door efficiëntie waardoor op consoles goede resultaten behaald kunnen worden. De 'Fault Line' demo draaide op een enkele Geforce 580 kaart (twitter).
Deze video demonstreert de mogelijkheden van de nieuwe Frostbite 2 engine.

Hier is nog een presentatie waar ze verder op het technische aspect in gaan.


Handige links


Eindnoot

Deze TS is nog in ontwikkeling. Indien er nieuwe informatie over Battlefield 3 verschijnt zal deze zo snel als mogelijk aan de TS worden toegevoegd. Post nieuwe info gerust in dit topic, maar vergeet mij dit niet te DM-en, zodat ik, mocht ik het over het hoofd zien, dit alsnog toe kan voegen in de TS.

[Voor 91% gewijzigd door Bee.nl op 05-04-2013 17:58. Reden: EG info update]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Iemand ook last van de filter op BattleLog?
Elke keer als ik regio selecteer en dan Europe - Netherlands en dan op save and refresh klik, dan onthoud die dat niet....
Heel vervelend omdat ik graag in Nederlandse servers wil spelen.

RECHTS!


 • Help!!!!
 • Registratie: Juli 1999
 • Niet online

Help!!!!

Mr Majestic

Blijft erg nette TS :Y :)F

[Voor 7% gewijzigd door Help!!!! op 06-06-2012 13:06]

PC Specs
Asus ROG Strix B650E-E | AMD 7700X | G-Skill 32GB DDR5 6000C30 M-die | 4090 FE | LG 38GN950-B 3840*1600p 160Hz | Corsair RM1000x Shift | WD Black SN850X 1TB M.2


 • Snowwie
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 22:14
En Battlefield 3 loopt ook veel harder hier op het forum dan MW3 ;-)

Mijn YouTube Channel


 • Yorinn
 • Registratie: Februari 2009
 • Niet online

Yorinn

Moderator General Chat

After Hours 'til Dawn

DaanDH schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:05:
Iemand ook last van de filter op BattleLog?
Elke keer als ik regio selecteer en dan Europe - Netherlands en dan op save and refresh klik, dan onthoud die dat niet....
Heel vervelend omdat ik graag in Nederlandse servers wil spelen.
Hier doet die het wel gewoon, ook na een refresh. Heb je wel op Save gedrukt? Anders kom je ze helemaal niet tegen.

| After Hours | Dawn FM | After Life | Tweakers Discord |


 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Ja ik had op save gedrukt en region aangevinkt...
Ga het vanavond nog eens proberen!

RECHTS!


 • Yorinn
 • Registratie: Februari 2009
 • Niet online

Yorinn

Moderator General Chat

After Hours 'til Dawn

DaanDH schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:09:
Ja ik had op save gedrukt en region aangevinkt...
Ga het vanavond nog eens proberen!
Niet toevallig een programma gebruikt dat cookies blokkeert? Daar kan het ook mee te maken hebben.

| After Hours | Dawn FM | After Life | Tweakers Discord |


 • Makkelijk
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 23:52
Ik had het de eerste keer na patch van gisteren wel, filter stond aan maar ik zag wereldwijde servers. Opnieuw filter uit en aan saven loste dat gewoon op.

Badieboediemxvahajwjjdkkskskskaa

Van vorig topic:

Waarom zou je zoveel moeite willen doen voor maar 50 euro.
wat is nu 50 euro er komt toch geen andere game uit deze zomer (Zoals gewoonlijk)

Je moet premium ook alleen maar halen als je fan bent van BF3 en niet af en toe op een avondje een keertje speelt. dan is het vrij duur om aan te schaffen en kan je beter de DLC's kopen die voor jou intressant lijken.


Hahaa, daar ben je mis. Toch in mijn geval. :) Mijn big gaming moments gebeuren vooral in de zomer omdat ik tijdens het jaar geen nieuwe games wil/kan spelen die dan verschijnen (tijdsgebrek).
Daarom dat ik wel geduld heb met de Premium, aangezien ik nog een heftige lijst games heb waar ik mij eind juni en in juli grondig ga mee bezighouden lol.
Dus een korting voor Premium zou wel welkom zijn. :)
Ik moest 1x mijn filters opnieuw instellen en nu staat alles goed.
Daarnaast voor de nieuwe mensen onder ons, Zorg er altijd voor dat je zoveel mogelijk filters aanzet zodat je geen lege servers tegen komt.
als je alles aanvinkt of uitvinkt, dan krijg je een hele lege en slechte servers toegeworpen.

Waarom gebruikt GoT gebruik van adaptive slots ? je komt helemaal niet uit de filter, want wie zoekt er nu op conquest servers minder dan 32 man. Hierdoor blijft de server niet gevonden worden.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube

Er zitten toch nog wat foutjes in de TS zoals de bullet spread charts zijn pre patch 1.4 net als de damage charts en de QC wapens missen ook nog net als de assignments en als laatste staat nog steeds de BTR-90 niet in de lijst wat ik tijden geleden al had gezegd. (lees: toen deel 7 open ging)

Gooi als laatste deze link er nog even in: ;)
http://symthic.com/charts.php

Voor de rest is het wel een goede TS. :+

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.

TS wordt nog door mij en Bee.nl geupdate, alleen daar heb ik nu helaas nog geen tijd voor gehad.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N

Tsurany schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:15:
TS wordt nog door mij en Bee.nl geupdate, alleen daar heb ik nu helaas nog geen tijd voor gehad.
Ik zeg het maar even. ;)

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.

Wie leest er trouwens de TS. Voordat ik op een forum ga weet ik meestal al voldoende van de game.

Ontopic:
M320 smoke wordt dat ook gezien als een underslauge grenade want dan kan ik die assignment snel halen vanavond.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Mavamaarten
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:57

Mavamaarten

Omdat het kan!

Asgaro schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:13:
Van vorig topic:

Waarom zou je zoveel moeite willen doen voor maar 50 euro.
wat is nu 50 euro er komt toch geen andere game uit deze zomer (Zoals gewoonlijk)

Je moet premium ook alleen maar halen als je fan bent van BF3 en niet af en toe op een avondje een keertje speelt. dan is het vrij duur om aan te schaffen en kan je beter de DLC's kopen die voor jou intressant lijken.
Ik heb het instantly gekocht. Okee, het is afzetterij, maar hetzelfde aantal DLC's aan 15€/stuk komt veel duurder uit. En ik verdien toch veel centjes op het internet 8)

Android developer & dürüm-liefhebber

Lees is Remz in "[PC] Battlefield 3 en Back to Karkand - deel 7"
Iets over EA Fraud Team.

Maar zoals PixelShooter zegt: er is geen echte bron voor dit momenteel.

 • loewie1984
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 06:46

loewie1984

music addict! pizza monster!!

Ik dacht *waaaat* slotje op Deel 7 dat moet uit de hand gelopen zijn :F

Zo eens kijken of dit dan het eerste /slowchat /flame /bash vrije BF3 topic op GoT wordt sinds het bestaan van BF3. Anyways, kudo's voor deTS weer.

Eens kijken of ik vanavond door mijn achievements heen kom. Ben benieuwd als ik de spas te pakken heb. De 870 en 1014 konden me wel bekoren. Vooral die laatste als de spas nog beter is wordt dat mijn default weapon als het panibel wordt bij de 3de mcom stations in metro > defence.

En dat die L85A2 lekker schiet heb ik gisteren al even ervaren toen ik door mijn kogels heen was en geen ammo had. Enemy geknifed en hatsikidiee.

Ik had net nog een discussie met een collega dat ik het eigenlijk slim vindt wat DICE/BF3 gedaan heeft, ze roeren als het waren in 3 potjes. BF3 als opvolger van BF2 wat in principe een speltype opzich zelf is niet te vergelijken met COD of een andere FPS maar ook niet te vergelijken met de haast sim achtige shootergames zoals ArmA en Operation Flashpoint.

En nu met de DLC krijg je toch die ervaring erbij. CQ voor de CoD achtige rampage in city buildings etc. en Armored Kill voor de uitgebreide ervaring aan (bijzondere) vehicles zoals je wel eens tegen kwam in ArmA. imho dat is wat ik er van vind en niemand hoeft het met mij eens te zijn oOo

discogs

Asgaro schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:20:
Lees is Remz in "[PC] Battlefield 3 en Back to Karkand - deel 7"
Iets over EA Fraud Team.

Maar zoals PixelShooter zegt: er is geen echte bron voor dit momenteel.
Wel kan er bevestigd worden dat heel veel buitenlandse Limited Edition keys zijn verwijderd. Veel mensen hebben destijds een refund bij hun seller hiervoor gekregen maar waren dus wel hun key kwijt. Er is geen bewijs dat het nu ook gebeurt, op een enkel incident na, maar je loopt altijd een risico. Zelfs een verhoogd risico aangezien alles via EA zelf gaat.
Dat risico moet je accepteren en achteraf niet over gaan zeuren. Wil je informatie over het kopen via VPN moet je dit zelf gaan uitzoeken en niet hier voor komen vragen. Dat wordt niet gewaardeerd.

[Voor 17% gewijzigd door Tsurany op 06-06-2012 13:24]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N

Laten we inderdaad zwijgen over VPN. Bediscussieer dit in private. Maar vergeet niet: ook is er de optie om een coupon code voor je verjaardag aan te vragen. Dit is een veel meer legitieme optie. Dit doe je zo: in Battlelog kijk je helemaal links. Zie je iets van support. Klik erop en je krijgt de optie tot EA Live support chat. (mits binnen de openingsuren)
Verander op je EA account je birthdate als je niet recent bent verjaard of zult verjaren, en ga dan naar die chat. Zie bericht Asgaro in "[PC] Battlefield 3 en Back to Karkand - deel 7" en de daaropvolgende reacties. Het komt er op neer: je moet in het Tier 2 niveau geraken en dan zijn ze gemachtigd je een coupon code te geven.
Greetings,
not EA's bitch.

 • YoghurtO_o
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 02-04-2022
Tsurany schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:23:
[...]

Wel kan er bevestigd worden dat heel veel buitenlandse Limited Edition keys zijn verwijderd. Veel mensen hebben destijds een refund bij hun seller hiervoor gekregen maar waren dus wel hun key kwijt. Er is geen bewijs dat het nu ook gebeurt, op een enkel incident na, maar je loopt altijd een risico. Zelfs een verhoogd risico aangezien alles via EA zelf gaat.
Dat risico moet je accepteren en achteraf niet over gaan zeuren. Wil je informatie over het kopen via VPN moet je dit zelf gaan uitzoeken en niet hier voor komen vragen. Dat wordt niet gewaardeerd.
Tsja, dan waag je de gok en als het niet goed uitpakt, jammer dan.

Voor alsnog zie ik de meerwaarde van Premium zelf niet in. Als ze het afpakken best, dan koop ik B2K en CQ wel via de gewone weg, net zo duur.
Iemand die de vertraagde M320 gebruikt? Ik merk het praktisch nut niet echt.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • Mu.siQ
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 06:46

Mu.siQ

XBL: MusiQ2

Tsurany schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:28:
Iemand die de vertraagde M320 gebruikt? Ik merk het praktisch nut niet echt.
Nope nog niet. Waar kan ik die eigenlijk vinden? Bij de M320 gewoon ergens of is 't wapen specifiek?

Therefore I must know what I am doing. Maybe.

Tsurany schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:28:
Iemand die de vertraagde M320 gebruikt? Ik merk het praktisch nut niet echt.
Alleen op metro is die handig. Noem je meteen ook een voorbeeld van een "map" die zeer geslaagd is voor conquest. :Y)
Voor die map zou DICE conquest domination met 5 flaggen moeten maken. ;)

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • Skoftebok
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 16-08-2019
Asgaro schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:25:
Laten we inderdaad zwijgen over VPN. Bediscussieer dit in private. Maar vergeet niet: ook is er de optie om een coupon code voor je verjaardag aan te vragen. Dit is een meer legitieme optie. Dit doe je zo: in Battlelog kijk je helemaal links. Zie je iets van support. Klik erop en je krijgt de optie tot EA Live support chat. (mits binnnen de openingsuren)
Verander op je EA account je birthdate als je niet recent bent verjaard of zult verjaren, en ga dan naar die chat. Zie mijn bericht Asgaro in "[PC] Battlefield 3 en Back to Karkand - deel 7" en de daaropvolgende reacties. Het komt er op neer: je moet in het Tier 2 niveau geraken en dan zijn ze gemachtigd je een coupon code te geven.
Ik heb via via zon kortingscode voor 15% korting weten te bemachtigen alleen dat werkt dus mooi niet hoor. Ik probeer gewoon via de normale manier via origin premium te bestellen, ik kom op die pagina waar je met ideal kunt betalen en voer onderin die actie code in... Er gaat even een rondje draaien en vervolgens wordt doodleuk de pagina gerefreshed zonder ook maar enige melding dat er iets niet goed is gegaan. Als het zo moet dan maar geen premium.

i5 3570k /// 2 x 4 Gb Corsair Dominator Platinum 1600 Cas 8 /// MSI GTX 670 Power Edition /// MSI Z77A-GD65 /// Corsair HX750 /// Samsung 830 128Gb /// Bitfenix Shinobi Window + USB 3.0 Upgrade Kit /// W8 Pro x64

Skoftebok schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:30:
[...]

Ik heb via via zon kortingscode voor 15% korting weten te bemachtigen alleen dat werkt dus mooi niet hoor. Ik probeer gewoon via de normale manier via origin premium te bestellen, ik kom op die pagina waar je met ideal kunt betalen en voer onderin die actie code in... Er gaat even een rondje draaien en vervolgens wordt doodleuk de pagina gerefreshed zonder ook maar enige melding dat er iets niet goed is gegaan. Als het zo moet dan maar geen premium.
Hmm, ik had hetzelfde voor! (Paypal hier) Vorig jaar in de zomer ook code gevraagd en werkte ook niet. Uiteindelijk niet de moeite gedaan om een nieuwe code aan te vragen...
Ik dacht dat ik een uitzondering was maar blijkbaar niet dus... Achja, het valt nog is te proberen deze keer. :)

 • Thr!lls
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 19-05 10:22
Mu.siQ schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:29:
[...]

Nope nog niet. Waar kan ik die eigenlijk vinden? Bij de M320 gewoon ergens of is 't wapen specifiek?
Gewoon onder M320, rechts onder volgens mij. Heb hem zelf niet getest nog maar wat ik op videos zag was dat ie kan stuiteren waardoor je hem makkelijk om hoekjes werpt.

BF3 Profile: ThrReX | BF4 Profile: ThrReX


 • codex
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 29-05 14:35
Wat is het voordeel van de SPAS tov de 870? Ik heb nog geen verschil kunnen ontdekken.

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 27-05 18:20

Cloud

FP ProMod

Ex-moderatie mobster

Modbreak:Topic is nog maar net open en ik heb alweer 5 posts weg kunnen gooien :/

Hou het omzeilen van EA's restricties buiten dit topic; we blijven niet waarschuwen.

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. - Robert J. Hanlon
60% of the time, it works all the time. - Brian Fantana


 • JordyPSC
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 28-05 18:54
Eindelijk toch maar BF3 besteld ondanks origin, gaat mij eigenlijk alleen om het snipen in dat spel :)

Hopelijk trekt mijn pc het een beetje :-)

 • GerGio
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 21-05 10:37
Tsurany schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:15:
TS wordt nog door mij en Bee.nl geupdate, alleen daar heb ik nu helaas nog geen tijd voor gehad.
Mooi ik kan namelijk niet wachten om te zien zien he die sniper rifles zich tegen elkander verhouden.
Het schijnt dat die JNG-90 een beetje tussen de L96 en de M98B inzit. Als dat zo is, Is mijn perfecte sniper gearriveert

Nickname KasPlantje.

Mu.siQ schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:29:
[...]

Nope nog niet. Waar kan ik die eigenlijk vinden? Bij de M320 gewoon ergens of is 't wapen specifiek?
Apart type M320, gewoon voorbij Buck en Smoke klikken :)
reemprive schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:34:
Wat is het voordeel van de SPAS tov de 870? Ik heb nog geen verschil kunnen ontdekken.
Sexier!
DanielWW2 schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:30:
[...]


Alleen op metro is die handig. Noem je meteen ook een voorbeeld van een "map" die zeer geslaagd is voor conquest. :Y)
Voor die map zou DICE conquest domination met 5 flaggen moeten maken. ;)
Hmm ja idd, tegen muren bouncen zodat hij in het midden van het kluitje ligt.

[Voor 29% gewijzigd door Tsurany op 06-06-2012 13:41]

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • MrFX
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 16:46
Vanavond toch maar eens wat munten overmaken naar de EA maffia.

Money and sex, storage and bandwidth: Only too much is ever enough.


 • GerGio
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 21-05 10:37
Zullen we vanavond eens kijken of we we wat leven kunnen krijgen in een van de GoT servers gewoon om goede avond gamen te hebben?

Zo ja welke server nemen we?

Nickname KasPlantje.


 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
GvanGiessen schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:53:
Zullen we vanavond eens kijken of we we wat leven kunnen krijgen in een van de GoT servers gewoon om goede avond gamen te hebben?

Zo ja welke server nemen we?
De Premiumgamers vs. non-Premium & Indian Premiumgamers? >:)

 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Ik heb nu een week BF3 op de pc, vanavond maar ff premium halen!

RECHTS!


 • loewie1984
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 06:46

loewie1984

music addict! pizza monster!!

DaanDH schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:57:
Ik heb nu een week BF3 op de pc, vanavond maar ff premium halen!
Eigenlijk zeg je dus "ik vind BF3 zo leuk, dat ik gelijk premium ga kopen want ik wil dit spel nog heel lang kunnen spelen met alle expansions die er maar te krijgen zijn" of iets in die trent.

Geeft weer wat meer inhoud aan een slowchat opmerking /no offense

discogs


 • GerGio
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 21-05 10:37
*knip*
PixelShooter schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:55:
[...]

De Premiumgamers vs. non-Premium & Indian Premiumgamers? >:)
Lijkt me grappig >:)

[Voor 33% gewijzigd door Cloud op 06-06-2012 14:12]

Nickname KasPlantje.


 • bvk
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 03:14

bvk

Het gaat nooit snel genoeg!

GvanGiessen schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 13:53:
Zullen we vanavond eens kijken of we we wat leven kunnen krijgen in een van de GoT servers gewoon om goede avond gamen te hebben?

Zo ja welke server nemen we?
We hebben gisteren alweer even op de #1 gespeeld, maar nog met weinig mensen. Als er vanavond misschien meer animo is ligt die ook het meest voor de hand aangezien die 64p is.

Specs https://www.gatheringofkoks.nl


 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Ik heb het al heel lang gespeeld op de ps3 maar daar vond ik het altijd maar matig, ik dacht is dit nou het spel waar iedereen zo laaiend over is?

Maar nu op de pc vindt ik het echt een tof spel en ben van plan het nog lang niet naast me neer te leggen, daarom dat ik ook Premium ga halen.
Zat nog te twijfelen om Diablo 3 te gaan halen, maar bij ander inzien ga ik daar toch niet aan komen met dit spel!

RECHTS!


 • Compizfox
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 21:47

Compizfox

Bait for wenchmarks

Is via Origin eigenlijk de enige manier om BF3 Premium te kopen? Ik vind €50 namelijk belachelijk duur. Ik heb BF3 zelf voor maar €30 gekocht.

Gewoon een heel grote verzameling snoertjes


 • thommich
 • Registratie: April 2006
 • Nu online
bvk schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:01:
[...]


We hebben gisteren alweer even op de #1 gespeeld, maar nog met weinig mensen. Als er vanavond misschien meer animo is ligt die ook het meest voor de hand aangezien die 64p is.
Ik vond het gezellig gisteren! Ik probeer vanavond weer te joinen op de GoT-servers!

Lock'n load Gentlemen! Mijn M27 en C4-pakketjes liggen al klaar ;)

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

Compizfox schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:05:
Is via Origin eigenlijk de enige manier om BF3 Premium te kopen? Ik vind €50 namelijk belachelijk duur. Ik heb BF3 zelf voor maar €30 gekocht.
is idd alleen via origin. En niet vragen of EA restricties, dan worden er weer posts weggesmeten :D

 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Waar kan ik de GoT servers vinden?
Wat is de naam van die servers?

RECHTS!


 • thommich
 • Registratie: April 2006
 • Nu online
Gewoon zoeken op de naam "gotbf3" Er zijn er een stuk of 4.

[Voor 4% gewijzigd door thommich op 06-06-2012 14:11]


 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
Oke, thnx ga het vanavond even doen!

RECHTS!

Heeft iemand hier al wat informatie over :
http://battlelog.battlefi...FPS/weapons/226543684/pc/

Complete assignments F2000 specialist ?

Het lijkt erop dat er nieuwe assaignments aanwezig zijn, maar ik zie ze nergens langs komen

[Voor 22% gewijzigd door Pykow op 06-06-2012 14:18]

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Skoftebok
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 16-08-2019
Dit heeft bar weinig met BF3 te maken.

[Voor 97% gewijzigd door Sn0wblind op 06-06-2012 14:25]

i5 3570k /// 2 x 4 Gb Corsair Dominator Platinum 1600 Cas 8 /// MSI GTX 670 Power Edition /// MSI Z77A-GD65 /// Corsair HX750 /// Samsung 830 128Gb /// Bitfenix Shinobi Window + USB 3.0 Upgrade Kit /// W8 Pro x64


 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Woow :/ ik zie nu op battle log Reset stats staan :S! what the fuck is dat? kan je dan gewoon je K/D resetten?

edit: O ik bedacht me nu: is het misschien dat alles reset wordt? ook je level en wapen unlocks etc? want dan kan k het opzich nog wel enigzins accepteren. maar alsnog vind ik het een beetje raar

[Voor 47% gewijzigd door Ricmaniac op 06-06-2012 14:26]

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH


 • YoghurtO_o
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 02-04-2022
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:24:
Woow :/ ik zie nu op battle log Reset stats staan :S! what the fuck is dat? kan je dan gewoon je K/D resetten?
Als je premium hebt wel 8)

 • Bee.nl
 • Registratie: November 2002
 • Niet online
Pykow schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:16:
Heeft iemand hier al wat informatie over :
http://battlelog.battlefi...FPS/weapons/226543684/pc/

Complete assignments F2000 specialist ?

Het lijkt erop dat er nieuwe assaignments aanwezig zijn, maar ik zie ze nergens langs komen
Volgens mij is dat een foutje, want die camo kun je ingame wel al selecteren voor de F2000 (en zo nog vier andere wapens waarbij dat kan). Ik heb er geen assignment voor moeten doen en de F2000 specialist assignment bestaat niet eens?
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:24:
Woow :/ ik zie nu op battle log Reset stats staan :S! what the fuck is dat? kan je dan gewoon je K/D resetten?
Zie het tabje Premium in Battlelog. Daar staat uitgelegd wat er gereset wordt. Je profiel wordt niet in geheel gereset, enkel maar een paar items.

[Voor 21% gewijzigd door Bee.nl op 06-06-2012 14:29]


 • Qlii256
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 28-05 13:25
Iemand die me kan verklaren waarom sommige servers als deze (http://battlelog.battlefi...Conquest-Normal-1P-start/) een Premium icoontje naast hun naam hebben? Net als B2K of binnenkort ook CQ wil dat zeggen dat die server mappen of game elementen van B2K of CQ bevat. Maar kan deze server nu al Premium dingen bevatten? Want wat houd dat dan precies in?

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Skoftebok schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:21:
[mbr]Dit heeft bar weinig met BF3 te maken.[/]
AANBIEDING IS GELDIG VOOR AANKOPEN IN DE ORIGIN-WINKEL OP WWW.ORIGIN.COM EN DE ORIGIN-CLIENTSOFTWARE (www.origin.com/about) ALLEEN VOOR AANKOPEN VAN € 20 OF MEER. DE WAARDE VAN DE KORTING WORDT AFGETROKKEN VAN DE PRODUCTPRIJS OP HET MOMENT VAN AANSCHAF. DE AANBIEDING IS NIET GELDIG VOOR STAR WARS™ THE OLD REPUBLIC™, MASS EFFECT 3, RESERVERINGEN, GAMES DIE BINNEN 30 DAGEN ZIJN UITGEGEVEN NA AANKOOP, GAMES VAN VALVE, TITELS VAN EA-PARTNERS, VIRTUELE BETAALMIDDELEN EN GAMETIJDCODES. ALLEEN GELDIG IN DE EU. AFHANKELIJK VAN BESCHIKBAARHEID. KAN NIET WORDEN GECOMBINEERD MET ANDERE AANBIEDINGEN, CADEAUBONNEN OF ANDERE KORTINGSBONNEN. KLANTEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR VERZENDING, VERWERKING EN DE BTW TENZIJ ANDERS AANGEGEVEN. AANBIEDING MAG NIET WORDEN VERVANGEN, GERUILD, VERKOCHT OF INGEWISSELD VOOR GELD, ANDERE GOEDEREN OF SERVICES. WINKELIERS, DISTRIBUTEURS EN WERKNEMERS VAN ELECTRONIC ARTS INC. EN HUN AGENTSCHAPPEN/PARTNERS KOMEN NIET IN AANMERKING. ONGELDIG WAAR BIJ WET VERBODEN, BELAST OF BEPERKT.
Misschien komt het door bovenstaande regel in het bold? Dan kan je misschien nog is binnen 'n kleine maand proberen. Wacht, je key was maar geldig tot 19 juni.. :/

En dan zegt die dat hij je zal blij maken met z'n 'voorstel': er niets aan kunnen doen 8)7
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:24:
Woow :/ ik zie nu op battle log Reset stats staan :S! what the fuck is dat? kan je dan gewoon je K/D resetten?

edit: O ik bedacht me nu: is het misschien dat alles reset wordt? ook je level en wapen unlocks etc? want dan kan k het opzich nog wel enigzins accepteren. maar alsnog vind ik het een beetje raar
lees even de premium pagina door, daar staat alles uitgelegd wat premium is

je kan je K/D, SPM, KILLS,Accuratie resetten, Je verliest niet je rank of je wapens/unlocks

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube

Qlii256 schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:27:
Iemand die me kan verklaren waarom sommige servers als deze (http://battlelog.battlefi...Conquest-Normal-1P-start/) een Premium icoontje naast hun naam hebben? Net als B2K of binnenkort ook CQ wil dat zeggen dat die server mappen of game elementen van B2K of CQ bevat. Maar kan deze server nu al Premium dingen bevatten? Want wat houd dat dan precies in?
Volgens mij zijn die alleen voor patriciërs. Het plebs mag er niet in. :+
Oftewel alleen voor premium members. ;)

Ja, ben in een romeinse bui. Lekker met romeinse termen gooien die nog relevant zijn ook. :Y)

[Voor 6% gewijzigd door DaniëlWW2 op 06-06-2012 14:29]

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Pykow schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:28:
[...]


lees even de premium pagina door, daar staat alles uitgelegd wat premium is

je kan je K/D, SPM, KILLS,Accuratie resetten, Je verliest niet je rank of je wapens/unlocks
dan vind ik het echt fucking bullshit en een hele domme zet van hun!

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH


 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:29:
[...]

dan vind ik het echt fucking bullshit en een hele domme zet van hun!
De functie is bedoelt voor mensen die hun k/d en w/l willen pimpen, vaak doe je het in het begin van een spel minder en word je beter naarmate je meer speelt. Dan kan je resetten en een beter ratio opbouwen in een kortere tijd. Vind het dus een prima functie (niet dat ik er gebruik van ga maken, mijn ratio's zijn niet best en een reset zal hier niet veel aan veranderen)

 • Skoftebok
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 16-08-2019
PixelShooter schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:28:
[...]


[...]


Misschien komt het door bovenstaande regel in het bold? Dan kan je misschien nog is binnen 'n kleine maand proberen. Wacht, je key was maar geldig tot 19 juni.. :/

En dan zegt die dat hij je zal blij maken met z'n 'voorstel': er niets aan kunnen doen 8)7
Ach ja laten we er maar over op houden, delen van ervaringen (of het nou gerelateerd is aan BF3 of niet) wordt hier blijkbaar niet gewaardeerd.

i5 3570k /// 2 x 4 Gb Corsair Dominator Platinum 1600 Cas 8 /// MSI GTX 670 Power Edition /// MSI Z77A-GD65 /// Corsair HX750 /// Samsung 830 128Gb /// Bitfenix Shinobi Window + USB 3.0 Upgrade Kit /// W8 Pro x64

Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:29:
[...]

dan vind ik het echt fucking bullshit en een hele domme zet van hun!
Waarom is het een domme zet ? er zijn genoeg gamers die stats zo belangrijk vinden dat ze hem willen resetten als het even mis gaat.
DiCE heeft zelf helemaal niets aan de stats pagina.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Bee.nl
 • Registratie: November 2002
 • Niet online
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:29:
[...]

dan vind ik het echt fucking bullshit en een hele domme zet van hun!
Dat valt reuze mee. Het kan zijn dat je in het begin veel potjes hebt verloren of slecht hebt gespeeld, maar dat je nu beter bent geworden en de stats niet je huidige skill weergeven. Omdat je al zo veel hebt gespeeld valt het nauwelijks meer recht te trekken en kun je er nu voor kiezen om het weer op 0 te zetten.

 • Facenoise
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 22-05 16:52
Wat ik me afvraag is als je je stats wilt resetten je dit ook per item kan doen, ik wil bv alleen me k/d ratio resetten en niet met w/l e.d is dit mogelijk? Of kan je alleen alle 4 of niks?

 • Makkelijk
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 23:52
Alles of niks

Badieboediemxvahajwjjdkkskskskaa


 • GerGio
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 21-05 10:37
heb jij mij toevallig toegevoegt aan je battlelog?

Nickname KasPlantje.


Anoniem: 383099

heb eens en vraag moet je nu 50 euro betalen voor premium terwijl b2k er nog eens inzit
wat met de gebruikers die het al hebben

 • DaanDH
 • Registratie: Februari 2012
 • Laatst online: 22-05 06:42
-_-'
Het blijft ook maar langskomen...

RECHTS!


 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 23-05 14:44
Anoniem: 383099 schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:40:
heb eens en vraag moet je nu 50 euro betalen voor premium terwijl b2k er nog eens inzit
wat met de gebruikers die het al hebben
Begin nou niet weer... Ja je moet 50 euro betalen OOK als je al B2K hebt.

 • MeagaShira
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 25-05 13:25

MeagaShira

MeagaShira_NL

Read the freaking topic....bah komt me nu een beetje de strot uit. Nog even en het topic wordt weer gesloten door dit gezeik. bah

....Research your own experience; absorb what is useful, reject what is useless and add what is essentially your own....

Anoniem: 383099 schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:40:
heb eens en vraag moet je nu 50 euro betalen voor premium terwijl b2k er nog eens inzit
wat met de gebruikers die het al hebben
je betaald 50 euro gewoon voor heel premium. daarin zit toevallig ook B2K voor de mensen die het nog niet hadden. maar goed tijdens de release heb je niks betaald voor B2K en nu betaal je er eingelijk nog steeds voor.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Facenoise
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 22-05 16:52
De eerste de beste die het er nog over heeft joinen we in zijn game sessie en gaan hem met heel het GoT team rapen!

Anoniem: 383099

Pykow schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:42:
[...]


je betaald 50 euro gewoon voor heel premium. daarin zit toevallig ook B2K voor de mensen die het nog niet hadden. maar goed tijdens de release heb je niks betaald voor B2K en nu betaal je er eingelijk nog steeds voor.
tuurlijk heb je betaald ik heb 50 euro betaald voor de game met b2k
anders had ik de game voor 35
erikvandenberg schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:43:
De eerste de beste die het er nog over heeft joinen we in zijn game sessie en gaan hem met heel het GoT team rapen!
I lol'ed.

 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 23-05 14:44

 • reinier.sr
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 01-05 23:35
dr komen nog 4 dlc`s uit, dus 4 x 15E = 60E dus nog steeds 10E goedkoper

 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

dynosu schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:30:
[...]


De functie is bedoelt voor mensen die hun k/d en w/l willen pimpen, vaak doe je het in het begin van een spel minder en word je beter naarmate je meer speelt. Dan kan je resetten en een beter ratio opbouwen in een kortere tijd. Vind het dus een prima functie (niet dat ik er gebruik van ga maken, mijn ratio's zijn niet best en een reset zal hier niet veel aan veranderen)
Juist om die redenen. Straks is iemand level 100 weetjewel en dan reset die ff ze stats en staat die ineens bovenaan de leaderboards terwijl iemand bijvoorbeeld die niet gereset heb altijd al heeft zitten strijden en dan lager staat staat.

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH


 • AdmiralSnipe
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 23:53
Maar alleen de stats rechts bovenin op Battlelog veranderen toch?
Ik zag bij iemand dat z'n stats die onderin staan nog waren behouden.

~ Always look on the bright side of light ~ Battlelog: AdmiralSnipe


 • Facenoise
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 22-05 16:52
And now we wait! >:) :9

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

erikvandenberg schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:43:
De eerste de beste die het er nog over heeft joinen we in zijn game sessie en gaan hem met heel het GoT team rapen!
mee eens! _/-\o_

Maar seriously, kan er een topic warning bij?

 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Bee.nl schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:31:
[...]

Dat valt reuze mee. Het kan zijn dat je in het begin veel potjes hebt verloren of slecht hebt gespeeld, maar dat je nu beter bent geworden en de stats niet je huidige skill weergeven. Omdat je al zo veel hebt gespeeld valt het nauwelijks meer recht te trekken en kun je er nu voor kiezen om het weer op 0 te zetten.
ja precies. en dan vind ik dus dat je ook op level 1 zonder unlocks moet beginnen en laten zien dat je K/D door skills komt. Naja ik kan me er druk om maken maar mijn mening is gewoon dat ik het jammer en een stomme functie vind.

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH

erikvandenberg schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:43:
De eerste de beste die het er nog over heeft joinen we in zijn game sessie en gaan hem met heel het GoT team rapen!
>:)

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • tobitronics
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 29-05 09:32
Nette TS, wel wat verouderde info ('we kunnen de spetsnaz verwachten bij westerse maps' bijv.) ;)

 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 23-05 14:44
Die gaat nog geupdate worden heeft Tsurany daarstraks beloofd, even geduld!
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:47:
[...]

ja precies. en dan vind ik dus dat je ook op level 1 zonder unlocks moet beginnen en laten zien dat je K/D door skills komt. Naja ik kan me er druk om maken maar mijn mening is gewoon dat ik het jammer en een stomme functie vind.
Je weet toch wel dat je in het BF3 topic zit ?
Stats zijn leuk, maar je stats pagina zegt helemaal niets.
soms heb je matches erbij zitten waar je heel laat in joined en dat je 4x dood gaat achter elkaar en daarna nog een match verliest, dan gaan je stats gelijk naar beneden, terwijl je er zelfs niks aan kunt doen.

ik speel alleen maar voor de unlocks en verder voor een goede score in een match.
wat mijn totale stats gaat worden intresseert mij helemaal geen bal.
Soms verlaat ik wel de server als ik geen goede score heb, maar dan komt het doordat ik/ het team helemaal ingemaakt wordt of als er 1 pro jet pilot op de server zit.
maar heel soms speel ik een slechte potje uit om net die ene unlock te halen
http://battlelog.battlefi...how/33588836/1/172685289/

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube

We gaan alle oude pre-release informatie ditchen en nieuwe info over premium en dat soort relevante zaken toevoegen :)

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 23-05 14:44
Als je daar hulp bij wilt, ik bied me aan!

 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Pykow schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:55:
[...]


Je weet toch wel dat je in het BF3 topic zit ?
Stats zijn leuk, maar je stats pagina zegt helemaal niets.
soms heb je matches erbij zitten waar je heel laat in joined en dat je 4x dood gaat achter elkaar en daarna nog een match verliest, dan gaan je stats gelijk naar beneden, terwijl je er zelfs niks aan kunt doen.

ik speel alleen maar voor de unlocks en verder voor een goede score in een match.
wat mijn totale stats gaat worden intresseert mij helemaal geen bal.
Soms verlaat ik wel de server als ik geen goede score heb, maar dan komt het doordat ik/ het team helemaal ingemaakt wordt of als er 1 pro jet pilot op de server zit.
maar heel soms speel ik een slechte potje uit om net die ene unlock te halen
http://battlelog.battlefi...how/33588836/1/172685289/
weet ik en ik maak die dingen ook mee idd. Maar ik zeg toch dat ik het zo vind het is mijn mening. en als stats niks uitmaken omdat het niks zegt wat maakt het dan uit dat die reset functie er niet in zit. en je toch slecht staat? zegt verder niks over je skills

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH

Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:58:
[...]
weet ik en ik maak die dingen ook mee idd. Maar ik zeg toch dat ik het zo vind het is mijn mening. en als stats niks uitmaken omdat het niks zegt wat maakt het dan uit dat die reset functie er niet in zit. en je toch slecht staat? zegt verder niks over je skills
omdat goede spelers regelmatig gekicked worden door hun stats.
ik heb 1x een server gejoined, waar ik gekicked werd met de reason. SPM above 450 :S

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • NinjaTuna
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 23-05 14:44
Pykow schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:02:
[...]


omdat goede spelers regelmatig gekicked worden door hun stats.
ik heb 1x een server gejoined, waar ik gekicked werd met de reason. SPM above 450 :S
lmao das een goede xD
Maargoed er zijn wel noob-only servers en dan vind ik dit een goede maatregel aangezien je vaak ziet dat er dan toch lvl 50+ volk in gaat zitten pwnen
Ricmaniac schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 14:47:
[...]

ja precies. en dan vind ik dus dat je ook op level 1 zonder unlocks moet beginnen en laten zien dat je K/D door skills komt. Naja ik kan me er druk om maken maar mijn mening is gewoon dat ik het jammer en een stomme functie vind.
Aangezien alle unlocks niet worden gewist ga ik ervan uit dat de kills en death op nul wordt gezet, alleen dat de KD en SPM vanaf dan weer opnieuw geteld wordt? Als dat zo is, kan je het zelf er nog wel uit afleiden hoe het behaald is.

Ik kan me er niet druk om maken als mensen hun stats resetten, leaderboards zijn toch waardeloos aangezien je elke score an sich kan farmen. Het zegt gewoon meestal weinig totdat je er daadwerkelijk mee gespeeld hebt.

 • Compizfox
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 21:47

Compizfox

Bait for wenchmarks

EA kan van mij echt kapot. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon gratis map packs kreeg (zoals in BFBC2)?

En belachelijk duur ook. Je denkt toch niet dat ik €50 ga uitgeven aan DLC terwijl ik BF3 zelf voor maar €30 heb gekocht, nota bene op de release zelfs...

En dan ook nog Premium-only servers toevoegen waar je niet in kan als je geen Premium hebt... Ik heb toch al betaald voor het spel, of niet dan? Willen ze nog eens een keer geld vangen en zo wordt je een beetje verplicht tot aankoop.

Bah :r

Gewoon een heel grote verzameling snoertjes


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 29-05 13:43

Phyxion

_/-\o_

Compizfox schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:08:
EA kan van mij echt kapot. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon gratis map packs kreeg (zoals in BFBC2)?

En belachelijk duur ook. Je denkt toch niet dat ik €50 ga uitgeven aan DLC terwijl ik BF3 zelf voor maar €30 heb gekocht, nota bene op de release zelfs...

En dan ook nog Premium-only servers toevoegen waar je niet in kan als je geen Premium hebt... Ik heb toch al betaald voor het spel, of niet dan? Willen ze nog eens een keer geld vangen en zo wordt je een beetje verplicht tot aankoop.

Bah :r
Helemaal mee eens, echter had je bij BFBC2 ook Vietnam, en vergelijkbaar met de DLCs die we nu krijgen, 4 maps, wat wapens en voertuigen (wel meer, maar Vietnam was ook een hele andere tijd). Ik zou graag nog wat extra maps zien voor de base versie, echter zie ik dit niet gebeuren. 5 DLC's voor 50 EUR is nog altijd een betere deal dan 5x15 EUR. Daarnaast kan je Premium wat goedkoper aanschaffen dan 50 EUR, dus ik vind dit een stuk beter dan al die losse DLCs, met het grootste voordeel dat je niet elke keer alles los aan hoeft te schaffen.

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Ricmaniac
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 01:05

Ricmaniac

GoT is love, GoT is life

Phyxion schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:14:
[...]

Helemaal mee eens, echter had je bij BFBC2 ook Vietnam, en vergelijkbaar met de DLCs die we nu krijgen, 4 maps, wat wapens en voertuigen (wel meer, maar Vietnam was ook een hele andere tijd). Ik zou graag nog wat extra maps zien voor de base versie, echter zie ik dit niet gebeuren. 5 DLC's voor 50 EUR is nog altijd een betere deal dan 5x15 EUR. Daarnaast kan je Premium wat goedkoper aanschaffen dan 50 EUR, dus ik vind dit een stuk beter dan al die losse DLCs, met het grootste voordeel dat je niet elke keer alles los aan hoeft te schaffen.
Nergens.

[Voor 4% gewijzigd door Cloud op 06-06-2012 15:18]

WoW: Rogue, FFXIV: Sasuke Uchiha, TWITCH


 • Minaaj
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22:11
Ik snap dat het niet de bedoeling is om te gaan discussiëren welke methode je moet gebruiken om goedkoop uit te zijn, maar veel van ons hebben ook de Limited RU version (zoals ik) destijds gekocht en dat was allemaal geen probleem.

Indien straks g2play.net met Premium komt voor rond de 30euro mogen we het daar wel over hebben? het is opzich allemaal hetzelfde idee.
Die discussie zal je in het moderator forum moeten gaan voeren, daar kunnen we onderling wel over discussiëren maar het gaat om het Tweakers.net beleid, veranderen wij niks aan.

SMA SB5.0 + 16x Jinko 310wp OWO + 10x Jinko 310wp WNW |--|--| Daikin 4MXM68N + 1x FTXA50AW + 3x FTXM20N


 • loewie1984
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 06:46

loewie1984

music addict! pizza monster!!

Wat een geblaat. Sowieso een discussie die niet hier hoort imho aangezien er genoeg off-topic en geflame uit is voortgekomen maar het DLC model is haast al algemeen goed geworden en is echt niet toe te wijten aan EA alleen. Daarnaast verlengt het de levensduur van een game aanzienlijk. (Aangezien DLC nu geaccepteerd is en een volwassen model is en geen experiment meer wat nog wel eens mis ging)
Nu was dat vroeger allemaal gratis, maar vroeger verdiende men ook meer aan games. Tegenwoordig moet alles terugverdiend worden, rendabel zijn en worden er flinke investeringen gedaan.

Daarnaast ieder zijn hobby, ik game laat me dat 50 eu per half jaar kosten. 2 avonden naar de kroeg en je bent het bedrag ook kwijt. Nog niet te spreken over andere hobby's die mensen hier hebben. Zet het eens in het juiste perspectief. Want de mensen die nu klagen over DLC en het spel gekocht hebben om het online te kunnen spelen hadden zeker weten de boel illegaal gespeeld als het gewoon mogelijk was online te gaan. So stop bitching & whining and move on please!

discogs


Anoniem: 366581

Compizfox schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:08:
EA kan van mij echt kapot. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon gratis map packs kreeg (zoals in BFBC2)?

En belachelijk duur ook. Je denkt toch niet dat ik €50 ga uitgeven aan DLC terwijl ik BF3 zelf voor maar €30 heb gekocht, nota bene op de release zelfs...

En dan ook nog Premium-only servers toevoegen waar je niet in kan als je geen Premium hebt... Ik heb toch al betaald voor het spel, of niet dan? Willen ze nog eens een keer geld vangen en zo wordt je een beetje verplicht tot aankoop.

Bah :r
Dat we weer bij dezelfde tijd zijn als BF2 en je moet betalen voor de uitbreiding. Naja zeg.

En belachelijk dat je korting krijgt als je nu alvast premium koopt ipv alle DLC's los te kopen. Belachelijk dat je er zelfs extra dingen bij krijgt naast de korting.

En dan ook nog eens mensen die wel premium kopen nieuwe dingen geven en mensen die niet willen betalen, minder nieuwe dingen geven.

Niet zo huilen man, het enige wat nu anders is dan voor de release van premium, is dat je in de qeue list miss 2 min langer met wachten. Of je joint een server die niet vol is, heb je helemaal geen qeue list. dat is het enige wat op jouw van toepassing is als je geen geld wilt uitgeven. Je game is hetzelfde als 2 weken geleden, met wat bugfixes en nieuwe bugs.

Anoniem: 193731

Compizfox schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:08:
EA kan van mij echt kapot. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon gratis map packs kreeg (zoals in BFBC2)?

En belachelijk duur ook. Je denkt toch niet dat ik €50 ga uitgeven aan DLC terwijl ik BF3 zelf voor maar €30 heb gekocht, nota bene op de release zelfs...

En dan ook nog Premium-only servers toevoegen waar je niet in kan als je geen Premium hebt... Ik heb toch al betaald voor het spel, of niet dan? Willen ze nog eens een keer geld vangen en zo wordt je een beetje verplicht tot aankoop.

Bah :r
Jongens, stopt er toch eens mee zeg! Vind je het te duur, koop het dan niet maar val er dan geen gans forum mee lastig... :(

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
loewie1984 schreef op woensdag 06 juni 2012 @ 15:23:
2 avonden naar de kroeg en je bent het bedrag ook kwijt. Nog niet te spreken over andere hobby's die mensen hier hebben.
Zie het nu weer voorbijkomen. Ik weet niet waar je precies woont en wat je precies drinkt, maar 50 euro erdoor jagen in 2 dagen?

Kom er eens een paar drinken in een studentenstad in België ;)
Pagina: 1 2 3 ... 210 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Hou het ontopic, gezellig en vermijd de slowchat. Het plaatsen van "grappige" ongerelateerde plaatjes, zoals de bekende 9Gag memes is niet toegestaan, daar zijn andere topic voor. Het is tevens niet gewenst om cheaters te benoemen en willekeurige posts over servers in dit topic. Het is tevens niet toegestaan te discusseren over mogelijkheden om via proxy of VPN in andere landen de premium DLC aan te schaffen.

Voor de console versie van Battlefield 3 is een apart topic.

Voor problemen met Battlefield 3 kun je terecht in [Multi] Battlefield 3 - Problemen Topic.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee