Toon posts:

[iPad] Ervaringen en discussie - deel 12 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 13 Laatste
Acties:
 • 125.042 views

 • sebastius
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 08-06 23:00

sebastius

Laten we lekker link gaan doen

Topicstarter
[table bgcolor=white width=100%]
[tr][td]

Welkom in deel 12 van het iPad Ervaring en discussie topic. In dit topic is alle wat met de iPad te maken heeft bespreekbaar: van accessoires tot software. In dit topic kan gesproken worden over de iPad en zijn nieuwste broertje: iPad 2.

Wegwijs in de iPad topics op GoT
Er zijn een aantal andere centrale iPad topics hier op GoT die zich richten op bepaalde interessegebieden:

[iPad] Welke iPad 2 ga jij kopen? - Voor specifieke modelkeuze van de iPad 2
[iPad] importeren deel 3 - Voor het importeren van de iPad
[iPad] App Store Ervaringen & Discussie deel 2 - Specifieke App tips
[iPad] Games Ervaringen en Discussie - Games voor de iPad
[iPad] Cases, covers, sleeves, protectors & bescherming - Bescherming
[iPad] zijn er wel goede rugtassen voor de iPad? - Tassen
[iOS] Jailbreaken - Deel 7 - Voor het openbreken van de software
[iPad] Provider(s) & Abonnementen - deel 1 - Voor 3g data-abonnementen
[iOS 5] Ervaringen en Discussie - Ervaringen met de beta van iOS5

Het heeft de voorkeur om vragen over importeren, app-store, levertijden, jailbreaken en hoesjes in de specialisatietopics te stellen.

Via de tag 'iPad' kun je uiteraard ook veel topics vinden.

Heb je zeer specifieke problemen dan is het ook toegestaan een nieuw topic te openen. Denk hierbij aan een iPad die spontaan niet meer wil starten of een vreemd probleem met printen via de iPad.

De iPad

De iPad is een 10inch tablet computer van Apple. Het draait Apple's besturingssysteem iOS, dat gebaseerd is op Mac OS X. De iPad 1 is geïntroduceerd in het voorjaar van 2010 en er zijn inmiddels bijna 15 miljoen exemplaren wereldwijd van verkocht. De iPad 2 werd onlangs aangekondigd en is sinds 11 maart 2011 te koop op de Amerikaanse markt. In Nederland verschijnt de tweede iPad op 25 maart 2011.

De iPad is in diverse modellen te krijgen. Als eerste is de keuze of er een 3g module in moet zitten. Daarnaast is er keuze in kleur (enkel iPad 2) en de grootte van de opslagruimte (16, 32 en 64gb). Alle modellen hebben dezelfde processor en hetzelfde scherm, bluetooth, WiFi (abgn), camera's en draaien op iOS.

Zie voor meer specificaties: http://www.apple.com/ipad/specs/ , maar wat veel interessanter is zijn de guided tours waar je kunt zien wat je met de iPad kunt doen: http://www.apple.com/ipad/guided-tours/

iPad 1

iPad kwam een jaar geleden uit. Het heeft (of je nu iPad liefhebber bent of niet) de tablet-markt op z'n kop gezet en in een jaar tijd veroverd. De iPad is ruim 15 miljoen keer verkocht (april 2010-december) en heeft een marktaandeel van ruim 90%. 2010 was duidelijk het jaar van de iPad:iPad 2

iPad 2 bouwt duidelijk voort op de eigenschappen van de eerste iPad. De vorm en grootte zijn ruwweg hetzelfde, hoewel de iPad 2 dunner en lichter is. Het design heeft een flinke verandering ondergaan maar de basis is nog steeds hetzelfde: het is een 9,7 inch multi-touch scherm. iPad 2 is in twee kleuren te krijgen: zwart en wit (alle modellen)

Verder zijn er een aantal upgrades gedaan: de iPad 2 heeft een dualcore A5 900mhz processor (tov de singlecore A4 in de iPad) die in theorie 2x zo snel werkt voor applicaties en 9x snellere graphics bied. Ook is er meer RAM aanwezig, 512mb tov de 256 in de iPad. Voor de echte liefhebbers: Het is een ARM Cortex A9 processor die dynamisch geklokt wordt rond de 900mhz. Het grafische geweld komt van een dual-core PowerVR SGX543MP2 GPU.

Een nieuwe feature zijn de twee camera's die erbij zijn gekomen: 1 in het front, 1 op de rug. Hiermee wordt video-bellen mogelijk met behulp van oa FaceTime en kun je HD video filmen. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit vrij simpele camera's zijn, vergelijkbaar met die van de iPod Touch 4e generatie.

Wat hetzelfde is gebleven is de batterijduur. De iPad stond bekend om zijn bizar lange speeltijd: tot 10 uur bij het afspelen van video of websurfen en tot een maand stand-by.

Een andere feature die hetzelfde is gebleven is de prijs. Met een instapmodel van 479 euro blijft de iPad de concurrentie scherp houden.iPad vs iPad 2


Met de nieuwe processor en het grotere geheugen is iPad 2 nog sneller dan zijn voorganger. TheiPhoneBlog heeft een vergelijking mbt de browserperformance gemaakt.Prijzen

iPad 2
Hieronder staan de voorspelde iPad 2 prijzen, ze zijn bijna identiek aan de prijzen van de iPad 1 modellen vorig jaar. De witte en zwarte uitvoering van de iPad kost evenveel.

iPad 216gb32gb64gb
WiFi€ 479€ 579€ 679
Wifi+3g€ 599€ 699€ 799


pricewatch: Apple iPad 2 16GB Wi-Fi (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 16GB Wi-Fi (Wit)
pricewatch: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi (Wit)
pricewatch: Apple iPad 2 64GB Wi-Fi (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 64GB Wi-Fi (Wit)
pricewatch: Apple iPad 2 16GB Wi-Fi + 3G (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 16GB Wi-Fi + 3G (Wit)
pricewatch: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi + 3G (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 32GB Wi-Fi + 3G (Wit)
pricewatch: Apple iPad 2 64GB Wi-Fi + 3G (Zwart)
pricewatch: Apple iPad 2 64GB Wi-Fi + 3G (Wit)

iPad 1
De iPad 1 is flink in prijs verlaagd, je kunt hier maar liefst 120 euro korting op krijgen ten opzichte van de prijzen van vorig jaar:
pricewatch: Apple iPad 16GB Wi-Fi
pricewatch: Apple iPad 32GB Wi-Fi
pricewatch: Apple iPad 64GB Wi-Fi
pricewatch: Apple iPad 16GB Wi-Fi + 3G
pricewatch: Apple iPad 32GB Wi-Fi + 3G
pricewatch: Apple iPad 64GB Wi-Fi + 3G


Tweedehands
Sinds de aankondiging van de iPad 2 en de bijbehorende prijsverlaging van de iPad 1 zijn de tweedehands iPads fors in prijs gedaald. Op marktplaats maar ook ons eigen Vraag en Aanbod zijn bergen iPads te vinden voor iedereen die geen iPad 2 nodig heeft maar toch Apple's mooie speeltje wil proberen.

Accessoires
Apple (en uiteraard ook honderden andere fabrikanten) hebben een rijk assortiment aan accessoires voor beide iPads uitgebracht. Hieronder een selectie van de meest gevraagde:
Smart Cover

Apple heeft bij de nieuwe iPad 2 een nieuw 'hoesje' bedacht, de smart cover. Dit is geen volledig hoesje maar eerder een afdekking voor het scherm dat eenvoudig te plaatsen is. Bekijk vooral ook de film:


Blauw - Roze - Groen - Oranje - Rood - Grijs
Leather Tan - Leather Navy - Leather Black - Leather Cream

Compatible met: iPad 2

Photo connection kit

Met deze set connectors kun je eenvoudig een camera via USB of direct een SD kaart aan de iPad koppelen. Direct komt dan de foto-import wizard naar boven en kun je je foto's overzetten naar de iPad. Een weinig bekende feature van de USB connector is dat je er ook een standaard keyboard aan kunt hangen!

Compatible met: iPad en iPad 2
pricewatch: Apple iPad Camera Connection Kit


Video-out kabels

Soms is dat 9,7inch scherm net niet groot genoeg. Met deze kabels kun je een HDMI scherm of een VGA scherm/projector aansturen. Bij de iPad 1 werkt dit alleen vanuit bepaalde applicaties, bij de iPad 2 kun je video-mirroring aanzetten, zodat je alles kunt laten zien wat je doet. Met de HDMI kabel kun je tot 1080p uitsturen, er zijn apps in de maak die gebruikmaken van deze feature om high-res games te bieden.

Compatible met: iPad (beperkte functionaliteit) en iPad 2
pricewatch unsorted: Apple iPad Dock Connector naar VGA-Adapter
pricewatch unsorted: Apple Apple Digital AV Adapter (MC953ZM/A)Apple Wireless KeyboardVoor een mailtje tikken is het onscreen toetsenbord ruim voldoende. Maar ga je uitgebreid schrijven aan je boek dan is een extern toetsenbord wel handig. Apple bood vorig jaar nog een keyboard dock aan, nu bieden ze enkel nog het bluetooth keyboard (wel bekend van de Mac) aan. Ideaal voor lange verhalen.

Compatible met: iPad en iPad 2
pricewatch: Apple Wireless Keyboard (Najaar 2009)

Apps
Een kale iPad kan browsen, mailen, video en muziek afspelen, foto's laten zien, een kaart weergeven met streetview en biedt een agenda. Je kunt deze basisfunctionaliteit uitbreiden met zogenaamde Apps. Deze zijn aan te schaffen via de App-Store.

Klik op de iconen voor een korte video met een review of demo van de app:

http://images.apple.com/ipad/from-the-app-store/images/garageband_icon_20110302.jpg http://images.apple.com/apps/imovie/images/ipad_title_icon_20110302.jpg http://images.apple.com/ipad/from-the-app-store/images/pages_icon_20110302.jpg http://images.apple.com/ipad/from-the-app-store/images/keynote_icon_20110302.jpg http://images.apple.com/ipad/from-the-app-store/images/numbers_icon_20110302.jpg http://images.apple.com/ipad/built-in-apps/images/ibooks_icon_20110302.jpg
Garageband - iMovie - Pages - Keynote - Numbers - iBooks


http://a6.mzstatic.com/us/r1000/005/Purple/63/6a/0a/mzl.ogonpqii.175x175-75.png http://a3.mzstatic.com/us/r1000/000/Purple/0a/5b/fd/mzl.myirjipu.175x175-75.jpg http://a4.mzstatic.com/us/r1000/020/Purple/4f/90/ca/mzi.zoobujwb.175x175-75.jpg http://a3.mzstatic.com/us/r1000/030/Purple/50/4a/e1/mzi.ibiavfae.175x175-75.jpg http://a5.mzstatic.com/us/r1000/047/Purple/87/a4/a5/mzi.nygjotdv.175x175-75.jpg
Infinity Blade - Geometry Wars - Angry Birds HD - Cut The Rope HD - Plants vs Zombies
Keynotes
De meeste tweakers in dit topic zijn liefhebber van de Apple Keynotes, de presentaties waarin Apple uit de doeken uit wat de nieuwe producten zijn. Hieronder staat de iPad 2 keynote.
De iPad van binnen

Wel eens benieuwd wat er nou precies in zo'n iPad zit? iFixit schroeft alles van Apple open om uitgebreid te kijken. Het is niet echt aan te raden ze na te doen, maar het is wel leuk om te zien dat de iPad van binnen net zo mooi is als van buiten. Links de iPad 1 en rechts de iPad 2. Klik er op voor de volledige tear-down.Beschikbaarheid iPad 2

De iPad 2 is nu al een tijdje op de markt. Nog steeds is het lastig om een iPad te komen. Houdt vooral het Levertijden topic in de gaten. In dit topic bij voorkeur NIET discussiëren over beschikbaarheid!


Bekende iPad 2 problemen

Er zijn momenteel een aantal klachten gesignaleerd over de iPad 2. We willen deze graag centraal in kaart brengen. Deel je ervaringen in het topic.

Backlight Bleeding
Het bekendste probleem is zogenaamde backlight bleeding. Dat houdt in dat de backlight bij een donker scherm onregelmatig verdeeld is zodat je lichtvlekken krijgt. Niet alle iPads hebben dit, en de hoeveelheid bleeding wisselt. Ook ervaren mensen het wisselend, de een vind het storend, de ander niet. De MediaMarkt vind het in ieder geval een geldige reden om om te ruilen. Deel je ervaringen hier!

Meehelpen aan de TopicStart

Hoewel het meerendeel van de informatie in de topicstart ondertussen aardig compleet is, zijn toevoegingen en correcties altijd welkom. Je kunt je melden bij de topicstarter via DM als je aanvullingen hebt. Wil je meehelpen deze post te onderhouden, stuur een DM en we praten er over!

Do's en Don'ts in dit topic

Wat we in dit topic graag zien is een prettige discussie en het delen van ervaringen. Domme vragen bestaan niet, wel vaak gestelde vragen. Wij zouden het waarderen als je voordat je een vraag stelt toch even rondzoekt in dit topic, op heel GoT en op het internet. Uiteraard respecteren we elkaar en elkaars mening zolang deze onderbouwd is.

De discussie over het gesloten platform en het ontbreken van Flash is al zeker honderd keer geweest. Wat we adviseren: stem met je portomonnee. Wil je geen gesloten platform, koop dan geen iPad! Wil je Flash? Koop geen iPad! Je kunt ook aan jailbreaken denken, doe dit met hulp van het jailbreak topic.

Een laatste 'nono' is de discussie over de fout bij Mail-a-Mac, die iPads te koop had staan voor 2 euro. Wil je daar toch over praten, ga dan in het shoppingforum verder. Hier is er geen plek voor.
[/][/]

[Voor 101% gewijzigd door sebastius op 13-06-2011 16:49]


 • KL643
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 08:00

KL643

photowalldecoration

Zijn er mensen die problemen ondervinden met de hdmi connector van apple? Soms lukt het mij wel om beeld te krijgen en soms heb ik alleen maar geluid (zowel iPad als iPhone)

fotowanddecoratie


 • HellBeast
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 09-06 12:15

HellBeast

Oh My GoT!

KL643 schreef op maandag 13 juni 2011 @ 12:05:
Zijn er mensen die problemen ondervinden met de hdmi connector van apple? Soms lukt het mij wel om beeld te krijgen en soms heb ik alleen maar geluid (zowel iPad als iPhone)
Ik heb hem ook, maar hij doet het prima.

Beauty is in the eye of the beerholder


 • KL643
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 08:00

KL643

photowalldecoration

Heb er 2 en op verschillende tv's (iPad2/iPhone4) wil het niet altijd lukken....Sluit je de stroomkabel ook aan als je hem gebruikt?

fotowanddecoratie


 • smallboy
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 06-06 07:10
Afgelopen zaterdag heb ik m'n iPad 2 teruggebracht voor reparatie. Ik ben een van de zeldzame gevallen (kon maar een paar topics vinden waar mensen die probleem ook hadden) waar het scherm soms allerlei spontane aanrakingen registreert. Net of iemand op het scherm zit te tikken. Op soms willekeurige, en soms dezelfde plek.

Zijn er meer mensen hier die dit probleem hebben (gehad)?

Hoop dat ik hem snel terug krijg.

 • davidgilmour
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 29-12-2017
smallboy schreef op maandag 13 juni 2011 @ 12:57:
Afgelopen zaterdag heb ik m'n iPad 2 teruggebracht voor reparatie. Ik ben een van de zeldzame gevallen (kon maar een paar topics vinden waar mensen die probleem ook hadden) waar het scherm soms allerlei spontane aanrakingen registreert. Net of iemand op het scherm zit te tikken. Op soms willekeurige, en soms dezelfde plek.

Zijn er meer mensen hier die dit probleem hebben (gehad)?

Hoop dat ik hem snel terug krijg.
Vreemd, heb er nog nooit iets over gelezen, ook niet op anderee sites.

 • timwijn
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 09-06 22:06
smallboy schreef op maandag 13 juni 2011 @ 12:57:

Zijn er meer mensen hier die dit probleem hebben (gehad)?

Hoop dat ik hem snel terug krijg.
ook nog nooit last van gehad, vreemd probleem!

Anoniem: 157478

Heb je er geen koffie over laten vallen ofzo?

 • Herko_ter_Horst
 • Registratie: November 2002
 • Niet online
smallboy schreef op maandag 13 juni 2011 @ 12:57:
Afgelopen zaterdag heb ik m'n iPad 2 teruggebracht voor reparatie. Ik ben een van de zeldzame gevallen (kon maar een paar topics vinden waar mensen die probleem ook hadden) waar het scherm soms allerlei spontane aanrakingen registreert. Net of iemand op het scherm zit te tikken. Op soms willekeurige, en soms dezelfde plek.

Zijn er meer mensen hier die dit probleem hebben (gehad)?

Hoop dat ik hem snel terug krijg.
Ik heb dit probleem gehad met mijn iPad 1 (juni vorig jaar opgehaald in de UK), waar ik altijd zeer voorzichtig mee ben omgesprongen: niet gevallen, geen vocht eroverheen gehad, altijd in een hoes bewaard en schoongemaakt met een microvezel doek.

Bij mij was het probleem een strook van ongeveer 1.5cm breed over het hele scherm (met de Home-knop onder, was het een horizontale strook ongeveer 2 centimeter vanaf de onderkant van het scherm). Deze strook reageerde niet op touch input, behalve bij het on-screen tobo: dan kreeg ik het probleem van random toetsaanslagen. Soms was het probleem even weg na een volledige herstart, maar even zovaak ook niet. In dezelfde strook zat overigens ook een dode pixel (niet vanaf het begin), geen idee of dit toeval is of niet.

Het probleem heeft er mogelijk al vanaf het begin ingezeten: toen ik de iPad net had, had ik een aantal keren dat toeten bleven hangen. Ik heb toen een keer een volledige restore gedaan van de iPad en daarna trad het probleem niet meer op (meer dan een half jaar geen last gehad). Uiteindelijk kwam het probleem weer terug en was het ook na een volledige restore niet verdwenen. Ik heb de iPad toen ingeleverd bij mijn lokale APR en na ongeveer anderhalve week heb ik een "nieuwe" (refurb) iPad teruggekregen die het tot nu toe prima doet.

[Voor 36% gewijzigd door Herko_ter_Horst op 13-06-2011 14:04]

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."


 • Den_S85
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 09-06 15:23
Welkom in deel 11 van het iPad Ervaring en discussie topic.
Als je dat nog even aanpast is het perfect :D _/-\o_

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:31
Dat iBooks he ik snap daar niets van, ik kan alleen maar gratis boeken vinden/downloaden???

 • knakworst
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 09:43

knakworst

Get Dilberted!

Outlandos schreef op maandag 13 juni 2011 @ 14:19:
Dat iBooks he ik snap daar niets van, ik kan alleen maar gratis boeken vinden/downloaden???
Ook in itunes? Ik moet dan wel betalen O-)
edit: O nee dat zijn audioboeken :/

[Voor 7% gewijzigd door knakworst op 13-06-2011 14:53]


 • Herko_ter_Horst
 • Registratie: November 2002
 • Niet online
Volgens mij zijn er nog geen betaalde boeken te vinden met een Nederlands iTunes account.

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."


 • Pierre
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 08:34

Pierre

Van nature lui!

Herko_ter_Horst schreef op maandag 13 juni 2011 @ 14:53:
Volgens mij zijn er nog geen betaalde boeken te vinden met een Nederlands iTunes account.
Maar daar zijn weer andere wegen voor om die te vinden (maar daar praten we hier niet over)

In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends.


 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:31
Bestaan er ook apps zoals Air Video maar dan voor MP3 bestanden?

Ik heb zo'n 300GB aan audio boeken en het zou tof zijn als ik die niet eerst via iTunes op mijn iPad zou moeten zetten..

 • mr.DJ95
 • Registratie: Februari 2010
 • Nu online
Ik heb een jaar een ipad gehad en ik was het nu helemaal zat met dat ik ongeveer alles itunes moest gebruiken, ik heb eergisteren de overstap gemaakt naar android met de acer iconia tab. De ipad heeft wel een goede nieuwe gebruiker gekregen mijn (anti computer vriend) moeder.

 • bunneh
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 09-06 15:39
Outlandos schreef op maandag 13 juni 2011 @ 17:02:
Bestaan er ook apps zoals Air Video maar dan voor MP3 bestanden?

Ik heb zo'n 300GB aan audio boeken en het zou tof zijn als ik die niet eerst via iTunes op mijn iPad zou moeten zetten..
ja, StreamToMe

 • timwijn
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 09-06 22:06
mr.DJ95 schreef op maandag 13 juni 2011 @ 17:05:
Ik heb een jaar een ipad gehad en ik was het nu helemaal zat met dat ik ongeveer alles itunes moest gebruiken, ik heb eergisteren de overstap gemaakt naar android met de acer iconia tab. De ipad heeft wel een goede nieuwe gebruiker gekregen mijn (anti computer vriend) moeder.
Voor wat moet je allemaal itunes gebruiken dan? Zelf heb ik mijn iPad 2 eigenlijk nooit aan de computer met itunes hangen. Behalve voor een softwareupdate, maar dat is ook aan het eind van het jaar voorbij. En eens in de zoveel tijd muziek, maar daarvoor heb ik eigenlijk m'n iPod nog met 80 gig en sporadisch een filmpje.
Dus waar moest jij itunes zó vaak voor gebruiken dan?

 • Nitai
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 23:27

Nitai

Feels good man

Herko_ter_Horst schreef op maandag 13 juni 2011 @ 14:53:
Volgens mij zijn er nog geen betaalde boeken te vinden met een Nederlands iTunes account.
Je kunt wel een US iTunes account maken en gebruik maken van US iTunes giftcards, werkt prima. Al koop ik dan liever bij Amazon wat boeken voor de Kindle app.

Vinnu#2173 | Thats all folks!


Anoniem: 157478

Hoe werkt de aantekening maken app met iPad? Heeft iemand ervaring met een stylus ofzo?

 • Yalopa
 • Registratie: Maart 2002
 • Niet online

Yalopa

Less is more!

Ik zie het probleem eigenlijk niet met itunes hoor?

You don't need eyes to see, you need vision


 • mr.DJ95
 • Registratie: Februari 2010
 • Nu online
naangezien ik mn muziek collectie dagelijks update en ik mn nieuwe muziek erg graag op mn ipad wilde hebben hing hij er zeker om de dag wel aan , zelfde verhaal met foto's. achja ik zal nog een mooie video review maken van de verschillen tussen ios en android.

 • Melkaz
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 07-06 18:59

Melkaz

Melkazar

Mijn Ipad beheer ik met een Foobar2000 plugin voor de muziek en een freeware pakket om video's en foto's te beheren, de naam ontgaat me even, zit namelijk op het werk. Ben ook niet zo'n fan van het Itunes pakket op Windows, op m'n Macbook is het wel OK.

PSN: Melkazar | Xbox Live: Melkaz


 • LtMarx
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 08-06 17:02

LtMarx

ATTENTIOOOON!!!

Nitai schreef op maandag 13 juni 2011 @ 23:25:
[...]


Je kunt wel een US iTunes account maken en gebruik maken van US iTunes giftcards, werkt prima. Al koop ik dan liever bij Amazon wat boeken voor de Kindle app.
Die kindle app boeken, kan dat wel met een NL credit card?

 • AP3X
 • Registratie: Maart 2000
 • Niet online
mr.DJ95 schreef op maandag 13 juni 2011 @ 17:05:
Ik heb een jaar een ipad gehad en ik was het nu helemaal zat met dat ik ongeveer alles itunes moest gebruiken, ik heb eergisteren de overstap gemaakt naar android met de acer iconia tab. De ipad heeft wel een goede nieuwe gebruiker gekregen mijn (anti computer vriend) moeder.
De keynote van ome Steve gemist vorige week ? 8)

 • timwijn
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 09-06 22:06
mr.DJ95 schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 08:06:
naangezien ik mn muziek collectie dagelijks update en ik mn nieuwe muziek erg graag op mn ipad wilde hebben hing hij er zeker om de dag wel aan , zelfde verhaal met foto's. achja ik zal nog een mooie video review maken van de verschillen tussen ios en android.
Is voor mij niet nodig hoor, heb zelf een Android telefoon gehad dus weet de verschillen. Maar in jouw geval is dan op dit moment een iPad misschien niet het handigste apparaat. Overigens gaat er in iOS 5 aan het eind van het jaar toch weer veel veranderen, dus misschien zou ik hem dan weer terug nemen :P

 • Nitai
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 23:27

Nitai

Feels good man

Lt. Marx schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 10:14:
[...]

Die kindle app boeken, kan dat wel met een NL credit card?
Yes, geen enkel probleem. Vaak koop ik digitale Engelse boeken via Amazon voor de kindle app en digitale Nederlandse boeken sindskort via Bol.com.

Vinnu#2173 | Thats all folks!


 • HeyDude
 • Registratie: April 2006
 • Laatst online: 07:37

HeyDude

Blijven lachen!

Melkaz schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 08:26:
Mijn Ipad beheer ik met een Foobar2000 plugin voor de muziek en een freeware pakket om video's en foto's te beheren, de naam ontgaat me even[...]
Je bedoelt wellicht: Copytrans?

Klik hier ! | Mijn V&A advertenties | Join het DPC Whatpulse team


 • smallboy
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 06-06 07:10
Ik heb er geen koffie over laten vallen ofzo nee, dan wist ik tenminste waar het aan kon liggen :)
Herko_ter_Horst schreef op maandag 13 juni 2011 @ 13:47:
[...]

Ik heb dit probleem gehad met mijn iPad 1...
Dit is het probleem trouwens (niet mijn filmpje):
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=mvkV3emqQzw]

 • mr.DJ95
 • Registratie: Februari 2010
 • Nu online
timwijn schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 12:33:
[...]

Is voor mij niet nodig hoor, heb zelf een Android telefoon gehad dus weet de verschillen. Maar in jouw geval is dan op dit moment een iPad misschien niet het handigste apparaat. Overigens gaat er in iOS 5 aan het eind van het jaar toch weer veel veranderen, dus misschien zou ik hem dan weer terug nemen :P
hahah hij is verkocht aan mn moeder en aangezien de meeste nieuwe dingen na en half jaar toch weer in de kast liggen te verstoffen neem ik hem wel weer over als het mij bevalt.

Anoniem: 116967

mr.DJ95 schreef op dinsdag 14 juni 2011 @ 08:06:
naangezien ik mn muziek collectie dagelijks update en ik mn nieuwe muziek erg graag op mn ipad wilde hebben hing hij er zeker om de dag wel aan , zelfde verhaal met foto's. achja ik zal nog een mooie video review maken van de verschillen tussen ios en android.
Ja, en gaat dat anders worden met een ander apparaat en andere software??? De bestanden zullen toch fysiek op een apparaat gezet moeten worden (of dat nou een iPad of aan Android based apparaat is) en je zult software (of dat nu iTunes is of een ander programma) nodig blijven hebben om het mee af te spelen. Ik snap ' em niet helemaal?

Anoniem: 98189

Het is gelukt om me Ipad 2 Wifi te tehteren via me Iphone 4 met PDANet. Dus ook buiten de deur internetverbinding op me Ipad.

Heeft iemand nog slechte/nare ervaringen hiermee gehad m.b.t. de provider? Extra kosten of waarschuwingen?

Mijn provider is KPN.

Thanks :)

 • Hari-Bo
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 09-06 22:16

Hari-Bo

F5 addict

Even een vraag over de Ipad, ik ga binnenkort beginnen met een nieuwe studie en wil graag een tablet variant voor het maken van aantekeningen en doornemen documentatie etc. Is de Ipad daar geschikt voor, of kan ik beter voor een klassieke laptop gaan? Zijn er meer mensen die een Ipad gebruiken voor zijn/haar studie?

 • loeberce
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 09-06 16:11
Hari-Bo schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 08:02:
Even een vraag over de Ipad, ik ga binnenkort beginnen met een nieuwe studie en wil graag een tablet variant voor het maken van aantekeningen en doornemen documentatie etc. Is de Ipad daar geschikt voor, of kan ik beter voor een klassieke laptop gaan? Zijn er meer mensen die een Ipad gebruiken voor zijn/haar studie?
Dit is in het vorige topic volgens mij ruimschoots aan bod gekomen. Ik zou daar eens zoeken voor tips mbt note programma's etc.

 • Hari-Bo
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 09-06 22:16

Hari-Bo

F5 addict

loeberce schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 08:08:
[...]

Dit is in het vorige topic volgens mij ruimschoots aan bod gekomen. Ik zou daar eens zoeken voor tips mbt note programma's etc.
Dat er voldoende programma's ervoor zijn ben ik ook van op de hoogte, maar het is meer de vraag is het ook werkbaar zonder toetsenbord om deze tablet te gebruiken voor je studie, of is het meer een gadget die snel stof ligt te happen.

 • HeyDude
 • Registratie: April 2006
 • Laatst online: 07:37

HeyDude

Blijven lachen!

Hari-Bo schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 08:14:
[...]
Dat er voldoende programma's ervoor zijn ben ik ook van op de hoogte, maar het is meer de vraag is het ook werkbaar zonder toetsenbord om deze tablet te gebruiken voor je studie, of is het meer een gadget die snel stof ligt te happen.
Als dit je eerste tablet is dan zou ik eerst eentje lenen en uitproberen: het is vrij persoonlijk of je dit bevalt...

Mij bevalt het goed, met de goede tools is een iPad een perfect notitie device.
Sommige apps nemen ook audio op en samen met de tekst per email of naar je Dropbox te versturen.
Een iPad 2 neemt ook nog foto's van krabbels van anderen, helemaal compleet dus.

Klik hier ! | Mijn V&A advertenties | Join het DPC Whatpulse team


 • T7D_Sneezy
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 02-06 11:38
Hari-Bo schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 08:02:
Even een vraag over de Ipad, ik ga binnenkort beginnen met een nieuwe studie en wil graag een tablet variant voor het maken van aantekeningen en doornemen documentatie etc. Is de Ipad daar geschikt voor, of kan ik beter voor een klassieke laptop gaan? Zijn er meer mensen die een Ipad gebruiken voor zijn/haar studie?
ik gebruikte hem ook tijdens de studie... uiteraard zijn een note-aps beschikbaar. Ook apps waarbij je bij pdf's aantekeningen kan maken. Het ligt er maar net aan hoe je studie is. Werk je veel met powerpoint slides dan kan je beter met de pen daarbij schrijven. Voor de rest is het prima te doen met de ipad. De grote voordelen van de ipad mbt studie:
-Formaat, je hoeft geen laptop mee te slepen
-Batterylife, het gaat gewoon echt lang mee, met een laptop haal ik net 1 college.
-Instant on, geen opstarttijd

Voor de rest kan je iPad niet wat je laptop kan.... dus geen spss, geen presentaties maken, geen raporten maken etc...

 • Anoniem: 398486
 • Registratie: Maart 2011
 • Niet online
weet iemand of er echt goede html/php editors zijn voor iPad?

die net zo overzichtelijk zijn als dreamweaver en net zo makkelijk uploaden?

 • Deef_K
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 09:56
@alexmeijer, html edit vind ik toch wel de beste. http://htmledit.mediahive.com/

 • Anoniem: 398486
 • Registratie: Maart 2011
 • Niet online
Via welke winkel moet ik die krijgen dan?
Want iTunes store nederland wil hem niet downloaden, US kan hem niet vinden..


Edit, dit is een mooie:

DIt artikel is momenteel niet beschikbaar in de Nederlandse iTunes store maar wel in de Amrikaanse.
Verander van winkel: "Currently not available in the US store"

[Voor 17% gewijzigd door Anoniem: 398486 op 15-06-2011 09:14]


 • -SaveMe-
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 09-06 08:15

-SaveMe-

-klik-

Zit heel erg te twijfelen of ik nu een tablet zal kopen en dan tussen de Samsung Tab 10.1 en de iPad 2.
Uit vergelijkingen (oa Anandtech) volgt volgens mij dat de iPAd 2 op het moment toch de betere is. Honeycomb 3.1 schijnt af en toe traag te zijn.

Het enige wat me van een iPAd 2 afhoudt is dat Flash niet wordt ondersteund. Waarom is dat eigenlijk en zal dat nog gaan veranderen ?

GamiQ, de game notes app met game maps!


 • timwijn
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 09-06 22:06
-SaveMe- schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 11:23:
Zit heel erg te twijfelen of ik nu een tablet zal kopen en dan tussen de Samsung Tab 10.1 en de iPad 2.
Uit vergelijkingen (oa Anandtech) volgt volgens mij dat de iPAd 2 op het moment toch de betere is. Honeycomb 3.1 schijnt af en toe traag te zijn.

Het enige wat me van een iPAd 2 afhoudt is dat Flash niet wordt ondersteund. Waarom is dat eigenlijk en zal dat nog gaan veranderen ?
Gaat niet veranderen. En ik zou me er niet druk om maken, zat zelf eerst met precies dezelfde vragen, kijk even in het vorige dee, van dit topic en ik heb nu een ipad 2, geen moment spijt van. Laatst de galaxy tab in handen gehad, is allemaal toch niet zo mooi en smooth als een ipad..

 • -SaveMe-
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 09-06 08:15

-SaveMe-

-klik-

timwijn schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 11:49:
[...]

Gaat niet veranderen. En ik zou me er niet druk om maken, zat zelf eerst met precies dezelfde vragen, kijk even in het vorige dee, van dit topic en ik heb nu een ipad 2, geen moment spijt van. Laatst de galaxy tab in handen gehad, is allemaal toch niet zo mooi en smooth als een ipad..
Maar een heleboel sites gebruiken Flash, voor filmpjes of navigatie/menu. En ik wil hem vooral ook voor surfen op het web gaan gebruiken. Lopen ik dan niet de hele tijd tegen half werkende sites aan ?

GamiQ, de game notes app met game maps!


 • Marcoryn
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 30-04-2019

Marcoryn

life is 001100111

-SaveMe- schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 12:11:
[...]

Maar een heleboel sites gebruiken Flash, voor filmpjes of navigatie/menu. En ik wil hem vooral ook voor surfen op het web gaan gebruiken. Lopen ik dan niet de hele tijd tegen half werkende sites aan ?
De iPad2 is absoluut een beter apparaat, maar vooral met mooiere apps en toepassingen. Ik heb nu al een tijdje de iPad en iPad2 en heel soms loop ik wel eens tegen een site aan die niet 100% werkt. En dat is inderdaad vervelend. Maar steeds meer websites passen dit aan en is alles goed te kijken op de iPad2.

Ik surf, mail, kijk films, gebruik apps en op dit moment is de iPad absoluut het beste wat je kan hebben.

Android tabs zijn nog vrij beperkt en schijnt nog wel even te duren voordat deze zich kunnen meten met de iPads. Ik ken een aantal jongens, gek van Android op mobiel, maar toch een iPad2 gekocht.

En bijkomend goed nieuws..de jailbr. voor de iPad2 komt er bijna aan ;-)

Life is what U make it


 • -SaveMe-
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 09-06 08:15

-SaveMe-

-klik-

Hmmmmmm, je brengt me echt aan het twijfelen :)

GamiQ, de game notes app met game maps!


 • HellBeast
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 09-06 12:15

HellBeast

Oh My GoT!

Mijn redenen om een Ipad2 te kiezen i.p.v. een Android Tablet:

1. Het is maar de vraag hoe lang de Android Tablet fabrikant de tablet blijft verzorgen met updates. Apple ondersteunt alle devices zeker een paar IOS updates.
2. De degelijkheid van de Ipad 2 is niet te evenaarden
3. Voor IOS zijn er al honderdduizenden apps en games. Android groeit snel, maar loopt een flinke tijd achter.
4. De resell waarde van een Ipad 2 is heel hoog. Wil je over een jaar het nieuwste model Ipad 3? Dan kun je je huidige nog voor een goede prijs verkopen. Bij android tablets zal de resell waarde lager liggen.
5. Geen gezeur met apps die vastlopen of niet draaien op jouw specifieke tablet vanwege hardware issues. Bij Apple Ipad apps en games is alles ontworpen voor de hardware van de Ipad (2).

Dan neem ik het ontbreken van Flash en de crappy camera's van de Ipad 2 maar voor lief. (Overigens kun je met de app Splashtop wel flash op je Ipad krijgen, maar dat benodigt een (i)mac of een PC die aanstaat. Krijg je er ook meteen een leuke remote desktop tool bij voor op je Ipad 2)

[Voor 5% gewijzigd door HellBeast op 15-06-2011 14:51]

Beauty is in the eye of the beerholder


Anoniem: 338799

Anoniem: 98189 schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 05:50:
Het is gelukt om me Ipad 2 Wifi te tehteren via me Iphone 4 met PDANet. Dus ook buiten de deur internetverbinding op me Ipad.

Heeft iemand nog slechte/nare ervaringen hiermee gehad m.b.t. de provider? Extra kosten of waarschuwingen?

Mijn provider is KPN.

Thanks :)
Ik heb mijn Ipad ook verbonden met mijn Iphone4 d.m.v. MyWi 4.0 en ook My3G geinstalleerd (jailbreak) en dit werk perfect! Ook buiten de deur zelfs in de auto en trein wifi verbonden en internetten op mijn Ipad2 maar :-). Ik zit bij T-mobile (ruim 1 jaar) en heb dus niets te maken met een data limiet. Voordeel van T-mobile _/-\o_

Het programma My3g is ook een aanrader omdat je dan ook face-time kan gebuiken!

 • Melkaz
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 07-06 18:59

Melkaz

Melkazar

Bingo! Werkt prima voor een gratis applicatie maar gister de eerste "bug", ik had een video verwijderd, uurtje later in bed kwam in hem weer tegen in de playlist :|

PSN: Melkazar | Xbox Live: Melkaz


 • -SaveMe-
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 09-06 08:15

-SaveMe-

-klik-

Maar wat is nu eigenlijk de reden dat er geen flash wordt ondersteeund op de iPAds ?

GamiQ, de game notes app met game maps!


 • GekkePrutser
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online
-SaveMe- schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 18:26:
Maar wat is nu eigenlijk de reden dat er geen flash wordt ondersteeund op de iPAds ?
Omdat Apple het er niet op wil hebben. En door de beperkingen op App Store apps is er ook geen plugin die je kan installeren.

Over de redenen dat Apple het er niet op wil, wil ik geen mening geven (die discussie is hier al tot vervelens toe gevoerd), maar hier legt Apple dat zelf uit.

[Voor 7% gewijzigd door GekkePrutser op 15-06-2011 18:57]


 • AkroBatik
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:45

AkroBatik

Bad Cars Can Be Briliant

Ik zit er over te denken om een ipad aan te schaffen, maar ik vraag me af hoe het met de netwerk mogelijkheden van de ipad zit.

-Kan je (out-of-the-box) naar je netwerkschijf navigeren? (airport extreme met usb hdd)
-Zo ja, kan je een willekeurige film aanklikken en deze kijken en zijn er codec packs zoals perian voor de mac?

.


 • Volkert
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 03-06 14:32
AkroBatik schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 23:51:
Ik zit er over te denken om een ipad aan te schaffen, maar ik vraag me af hoe het met de netwerk mogelijkheden van de ipad zit.

-Kan je (out-of-the-box) naar je netwerkschijf navigeren? (airport extreme met usb hdd)
-Zo ja, kan je een willekeurige film aanklikken en deze kijken en zijn er codec packs zoals perian voor de mac?
Het zou moeten kunnen, als ik Google en terechtkom op bijvoorbeeld: http://www.wired.com/gadg...drive-without-a-computer/

Laat even weten of dit werkt ...

 • jwakie
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 28-05 20:37
smallboy schreef op maandag 13 juni 2011 @ 12:57:
Afgelopen zaterdag heb ik m'n iPad 2 teruggebracht voor reparatie. Ik ben een van de zeldzame gevallen (kon maar een paar topics vinden waar mensen die probleem ook hadden) waar het scherm soms allerlei spontane aanrakingen registreert. Net of iemand op het scherm zit te tikken. Op soms willekeurige, en soms dezelfde plek.

Zijn er meer mensen hier die dit probleem hebben (gehad)?

Hoop dat ik hem snel terug krijg.
Ik heb dit probleem ook. Hij gaat zelfs spontaan de op het toetsenbord rammen. Na het uit- en aanzetten doet hij weer normaal.

Twee keer heb ik dit mogen aanschouwen. Hij is net nieuw. Ik heb hem nog niet eens hoeven op te laden.

 • satoer
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 08-06 16:56
AkroBatik schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 23:51:
Ik zit er over te denken om een ipad aan te schaffen, maar ik vraag me af hoe het met de netwerk mogelijkheden van de ipad zit.

-Kan je (out-of-the-box) naar je netwerkschijf navigeren? (airport extreme met usb hdd)
-Zo ja, kan je een willekeurige film aanklikken en deze kijken en zijn er codec packs zoals perian voor de mac?
Out of the box, kan hij dat niet. Je hebt wel players die deze functionaliteit (moet je kopen voor weinig) ondersteunen maar verwacht niet dat je 720p en hoger mkv's vloeiend kan afspelen. Zal nog wel komen hoor, maar nu heb ik nog geen programma gezien die dit probleemloos kan

 • edwinvanderpale
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 26-01 14:05
satoer schreef op donderdag 16 juni 2011 @ 09:49:
[...]

Out of the box, kan hij dat niet. Je hebt wel players die deze functionaliteit (moet je kopen voor weinig) ondersteunen maar verwacht niet dat je 720p en hoger mkv's vloeiend kan afspelen. Zal nog wel komen hoor, maar nu heb ik nog geen programma gezien die dit probleemloos kan
Ook het aantal codecs dat ondersteund wordt is beperkt. De meeste oplossingen werken met een server die de video opnieuwe codeert en vervolgens naar de iPad streamt. Dit is verre van ideaal.

 • MG-studios
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 09-06 09:40
Is er een manier om makkelijk een webpagina op te slaan als PDF vanuit Safari? Het kunnnen printen naar PDF zou bijvoorbeeld ideaal zijn. Is hier een (gratis) oplossing en/of trucje voor?

 • Falcon
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 09-06 15:34

Falcon

DevOps/Q.A. Engineer

"We never grow up. We just learn how to act in public"


 • MG-studios
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 09-06 09:40
Falcon, bedankt voor de tip! Maar 8 euro voor een app als Save2PDF vind ik toch behoorlijk prijzig. Zijn er geen goedkopere, mogelijk gratis alternatieven?

Een 'Print to PDF'-functie in Airprint lijkt me trouwens een mooie feature (lees gemiste kans) voor iOS 5!

 • kdhoe
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 08-06 18:42
satoer schreef op donderdag 16 juni 2011 @ 09:49:
[...]

Out of the box, kan hij dat niet. Je hebt wel players die deze functionaliteit (moet je kopen voor weinig) ondersteunen maar verwacht niet dat je 720p en hoger mkv's vloeiend kan afspelen. Zal nog wel komen hoor, maar nu heb ik nog geen programma gezien die dit probleemloos kan
Probeer eens AVPlayer HD. Speelt probleemloos 720p MKV's af (alleen op een iPad 2)

 • smallboy
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 06-06 07:10
jwakie schreef op donderdag 16 juni 2011 @ 07:41:
[...]


Ik heb dit probleem ook. Hij gaat zelfs spontaan de op het toetsenbord rammen. Na het uit- en aanzetten doet hij weer normaal.

Twee keer heb ik dit mogen aanschouwen. Hij is net nieuw. Ik heb hem nog niet eens hoeven op te laden.
Bij mij ging het ook vaak wel weg na even uit- en aanklikken. Maar echt definitief weg kreeg ik het niet. Als t goed is ligt m'n iPad nu bij het apple servicecenter (aldus mijnreparatie.nl waar je bij de mediamarkt de status kan volgen). Hoop snel weer een (goede) iPad te hebben.
Pas als je hem niet hebt merk je hoe vaak 'm even snel pakt. Dat doe je niet met een laptop.

 • Uniciteit
 • Registratie: Maart 2010
 • Niet online

Uniciteit

1+1 is niet altijd 2

Er worden steeds meer bewijzen gevonden dat de iPad 3 een retina display krijgt (met een dubbele resolutie)!
http://www.9to5mac.com/72...for-next-generation-ipad/

In iBooks werd vorig jaar al een 2x image gevonden, maar hier wordt dus ook de native twitter support in iOS 5 met 2x de graphics ondersteund. En daarnaast, zoals aangegeven, is het voor het eerst dat iOS 5 de iPad 3 ondersteunt. Dus tja, wie weet dit najaar al een nieuwe iPad.

Een retina display zal me zo laten upgraden van me iPad 1 naar de iPad 3! :)

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:31
Uniciteit schreef op donderdag 16 juni 2011 @ 20:27:
Er worden steeds meer bewijzen gevonden dat de iPad 3 een retina display krijgt (met een dubbele resolutie)!
http://www.9to5mac.com/72...for-next-generation-ipad/

In iBooks werd vorig jaar al een 2x image gevonden, maar hier wordt dus ook de native twitter support in iOS 5 met 2x de graphics ondersteund. En daarnaast, zoals aangegeven, is het voor het eerst dat iOS 5 de iPad 3 ondersteunt. Dus tja, wie weet dit najaar al een nieuwe iPad.

Een retina display zal me zo laten upgraden van me iPad 1 naar de iPad 3! :)
Die komt niet meer dit jaar, dat is zo zeker als 1+1 2 is.

Anoniem: 368534

Is er een optie om middels de CCK een keuze te maken welk type foto's geïmporteerd worden? Ik schiet standaard de foto's met mijn canon 40D op raw en jpg. Als ik de iPad tijdens mijn vakantie de fotos 's wil laten importeren zou ik graag zien dat slechts de jpg bestanden worden geïmporteerd. De RAW bestanden zijn slechts voor nabewerking thuis. Standaard word RAW+JPG geimporteerd. Ik kan de optie nergens vinden en ook Google gaf de oplossing niet.

 • JipJapGoedje
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 09-06 15:28
Bij mij kan ik niet meer normaal de marktplaats website bekijken.
Als ik een advertentie open dan zet hij de foto's welke normaal onderaan staan, midden over de advertentie.
Irriteer me er mateloos aan! Nu MOET ik me laptop gebruiken.

Meer mensen last van?

 • MG-studios
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 09-06 09:40
@JipJap: Ja, half. Wisselt een beetje per advertentie. Echter is de aanleiding mij volkomen onduidelijk...

 • Servertje
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 04-06 17:02
Ik wil graag een verzekering afsluiten bij m'n iPad 2. Ik heb hier over een beetje op internet gekeken maar ik weet nou niet echt precies welke verzekering bij mij past.

Ik wil graag dekking tegen allerlei onheilen van buitenaf, zoals valschade / stootschade, waterschade / vochtschade en dekking tegen diefstal en afdreiging.

Wie heeft er hier een verzekering voor de iPad 2 en welke raden jullie mij aan?

 • KL643
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 08:00

KL643

photowalldecoration

Zelf koop ik dit soort dingen altijd met mijn Visa kaart. Dan is het verzekerd tegen dit soort onheil (half jaar maar tegen geringe vergoeding uit te breiden naar een jaar).

fotowanddecoratie


 • JipJapGoedje
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 09-06 15:28
MG-studios schreef op zaterdag 18 juni 2011 @ 02:06:
@JipJap: Ja, half. Wisselt een beetje per advertentie. Echter is de aanleiding mij volkomen onduidelijk...
Echt ontzettend irri. Was eerder nooit zo, kan ook geen verklaring vinden

 • Hazurr
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 18-09-2020

Hazurr

wannabe

MG-studios schreef op donderdag 16 juni 2011 @ 17:34:
Falcon, bedankt voor de tip! Maar 8 euro voor een app als Save2PDF vind ik toch behoorlijk prijzig. Zijn er geen goedkopere, mogelijk gratis alternatieven?

Een 'Print to PDF'-functie in Airprint lijkt me trouwens een mooie feature (lees gemiste kans) voor iOS 5!
Koop anders quickoffice HD, heeft ook een print to pdf functie en je krijgt er ook gelijk een office pakket bij.

Pessimism is the foundation of survival


 • toelis
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 30-03 19:11
Ik heb Windows 7 opnieuw geinstalleerd, evenals Itunes. Krijg ik nu problemen als ik mijn Ipad ga synchroniseren ?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:31
toelis schreef op zaterdag 18 juni 2011 @ 21:54:
Ik heb Windows 7 opnieuw geinstalleerd, evenals Itunes. Krijg ik nu problemen als ik mijn Ipad ga synchroniseren ?
Neen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TooTall
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 30-11-2022
Ik heb hem nu ongeveer een weekje.

Wat een geweldig apparaat! Had tijdens de wachttijd een hoop apps in m'n veerlanglijstje gezet, en deze ook meteen allemaal gekocht toen hij er was. Mijn productiviteit op het werk en thuis is toch wel aanzienlijk gedaald! Zaken zoals flipboard, wikipanion, Tapatalk voor m'n forums, heerlijk!

De browser heb ik ook wat lopen aanpassen, favorieten toevoegen, zelfs met een klein submapje op de bladwijzerbalk!

Met mijn HTC Wildfire heb Ik echt uuuuuren doorgebracht met het tweaken van de UI, op de iPad is het helaas wat minder. Wist ik wel op voorhand, maar toch lijkt het een beetje een gemis. Buiten een achtergrond veranderen en op de balk onderaan wat mapjes met shortcuts zetten kan er niet veel. Ik vermoed dat een jailbreak wel wat meer opties zou toelaten, maar daar ga ik me nog niet meteen aan wagen.

Spelletjes spelen is ook erg leuk, vooral Real Racing HD voor mij en Cut The Rope voor m'n vriendin.

Het meest indrukwekkende aan de iPad? Voor mij is dat de app Dropbox...geniaal gewoon! Zorgt ervoor dat ik wat screenshots aan deze post kan toevoegen! :)
Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ikke4
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 30-05 11:40
heeft iemand ervaring met ipad2 en apple tv2... ik zoek een manier om mijn pad2 te mirorren op tv. zodat ik niet alleen mijn filmpjes zie (of andere app) maar een mijn bureaublad... iemand?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • sebastius
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 08-06 23:00

sebastius

Laten we lekker link gaan doen

Topicstarter
ikke4 schreef op zondag 19 juni 2011 @ 11:55:
heeft iemand ervaring met ipad2 en apple tv2... ik zoek een manier om mijn pad2 te mirorren op tv. zodat ik niet alleen mijn filmpjes zie (of andere app) maar een mijn bureaublad... iemand?
Zodra iOS5 er is, komt dat via Airplay. Het kan nu al via de VGA en HDMI kabels.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 157478

TooTall schreef op zondag 19 juni 2011 @ 09:51:
Ik heb hem nu ongeveer een weekje.

Wat een geweldig apparaat! Had tijdens de wachttijd een hoop apps in m'n veerlanglijstje gezet, en deze ook meteen allemaal gekocht toen hij er was. Mijn productiviteit op het werk en thuis is toch wel aanzienlijk gedaald! Zaken zoals flipboard, wikipanion, Tapatalk voor m'n forums, heerlijk!

De browser heb ik ook wat lopen aanpassen, favorieten toevoegen, zelfs met een klein submapje op de bladwijzerbalk!

Met mijn HTC Wildfire heb Ik echt uuuuuren doorgebracht met het tweaken van de UI, op de iPad is het helaas wat minder. Wist ik wel op voorhand, maar toch lijkt het een beetje een gemis. Buiten een achtergrond veranderen en op de balk onderaan wat mapjes met shortcuts zetten kan er niet veel. Ik vermoed dat een jailbreak wel wat meer opties zou toelaten, maar daar ga ik me nog niet meteen aan wagen.

Spelletjes spelen is ook erg leuk, vooral Real Racing HD voor mij en Cut The Rope voor m'n vriendin.

Het meest indrukwekkende aan de iPad? Voor mij is dat de app Dropbox...geniaal gewoon! Zorgt ervoor dat ik wat screenshots aan deze post kan toevoegen! :)

[afbeelding]

[afbeelding]
Wie is dat op eerste screenshot?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TooTall
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 30-11-2022
De vrouw des huizes!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exirion
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 09:55

Exirion

Gadgetfetisjist

Ik zeg: minder met de iPad spelen en meer met de vrouw :+

"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TooTall
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 30-11-2022
Ze heeft niet te klagen!

En ik ook niet! :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MG-studios
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 09-06 09:40
TooTall schreef op zondag 19 juni 2011 @ 09:51:
...

Het meest indrukwekkende aan de iPad? Voor mij is dat de app Dropbox...geniaal gewoon! Zorgt ervoor dat ik wat screenshots aan deze post kan toevoegen! :)
Mooie screenshots Jan W....

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TooTall
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 30-11-2022
MG-studios schreef op zondag 19 juni 2011 @ 17:59:
[...]

Mooie screenshots Jan W....
Als je je zorgen maakt om mijn privacy, no worries. Ik heb zowel facebook, msn als een account op 'ikbenopzoeknaareennigeriaansebankomgeldtestorten.com', bijgevolg is het mijn mening dat AL de informatie die je online zet (achter paswoord of niet) toch publiek geheim is. Niets is veilig, alles valt te achterhalen. Als je ziet hoe vaak er een online winkel bericht dat ze 'per ongeluk' hun klantgegevens 'gedeeld' hebben, tsja...

Knap dat je het had opgemerkt, jij bent vast en zeker de ultieme 'where is waldo'-speler! Stuur me gerust n mailtje! ;-)

 • Grolsch
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 09-06 16:52
Mijn vriendin heeft van haar werkgever een Ipad 2 gekregen, en afgelopen weekend voor het eerste mee gespeeld.

Het is wel een "Bling-bling ding" :P

Zelf ben ik Android gewend, en ik vind Android tot zo ver plezieriger/prettiger, met name de grote hoeveelheid gratis software.

nadelen Ipad 2

- Er kan blijkbaar maar 1 gebruiker op aangemaakt worden :? Dat is wel heel erg 1992 naar mijn idee.
- Overal voor moeten betalen, weinig tot geen leuke gratis software (in vergelijking met Android).

PVOUPUT - 7000WP - 40 x SF175 - Fronius Symo 8.2-3-M - Twente


 • Releases
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 09-06 22:09

Releases

Ja maar!

@TooTall Even een ''forever alone'' momentje maar nette opgruimde homescreen.
Waarschijnlijk volgende week als nog maar een iPad halen. 16GB in het zwart zal het dan worden.

 • GekkePrutser
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online
Grolsch schreef op maandag 20 juni 2011 @ 17:17:
[...]
nadelen Ipad 2
- Er kan blijkbaar maar 1 gebruiker op aangemaakt worden :? Dat is wel heel erg 1992 naar mijn idee.
- Overal voor moeten betalen, weinig tot geen leuke gratis software (in vergelijking met Android).
Vergelijk je hier niet een Android telefoon met een iOS Tablet? Er zijn veel minder apps beschikbaar voor de iPad (nouja native apps dan, dus niet iPhone emulatie) dan voor de iPhone. Maar voor Android tablets geldt hetzelfde. Collega van me had een EEEPad Transformer en heeft hem om die reden juist weggedaan, omdat er minder apps waren, en minder goede dan voor de iPad.

Van die enkele gebruiker vind ik ook jammer, is dat bij Android anders dan? Je kan wel meerdere mailboxen maken, meerdere Apple Store accounts (3 dacht ik) syncen, maar je kan niet apps of berichten afschermen zodat bijvoorbeeld je vriendin jouw mailbox niet kan zien. Mis ik ook wel eens.

Aan de andere kant is het wel slim van Apple, dan verkopen ze meer iPads :) Want iedereen wil zijn eigen pad.

 • Cass
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 08-06 08:03

Cass

24JA SolarPercium 290Wp SE5000

Dit artikel met de kop: 'iPad blijft dominant' geeft een aardig vergezicht, hoe de tabletmarkt zich verder zou kunnen ontwikkelen....

http://www.techbusiness.n...ipad-blijft-dominant.html

 • Grolsch
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 09-06 16:52
GekkePrutser schreef op maandag 20 juni 2011 @ 17:25:
[...]


Vergelijk je hier niet een Android telefoon met een iOS Tablet? Er zijn veel minder apps beschikbaar voor de iPad (nouja native apps dan, dus niet iPhone emulatie) dan voor de iPhone. Maar voor Android tablets geldt hetzelfde. Collega van me had een EEEPad Transformer en heeft hem om die reden juist weggedaan, omdat er minder apps waren, en minder goede dan voor de iPad.

Van die enkele gebruiker vind ik ook jammer, is dat bij Android anders dan? Je kan wel meerdere mailboxen maken, meerdere Apple Store accounts (3 dacht ik) syncen, maar je kan niet apps of berichten afschermen zodat bijvoorbeeld je vriendin jouw mailbox niet kan zien. Mis ik ook wel eens.

Aan de andere kant is het wel slim van Apple, dan verkopen ze meer iPads :) Want iedereen wil zijn eigen pad.
Ik vergelijk het inderdaad met mijn android telefoon, misschien is dat niet eerlijk :?
Wat ik zo lees heeft Android inderdaad ook geen ondersteuning voor meerdere gebruikers.

Wat ik trouwens ook raar vindt is dat je verplicht een CC nummer moet invoeren bij het aanmaken van je account :?

PVOUPUT - 7000WP - 40 x SF175 - Fronius Symo 8.2-3-M - Twente


 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 03:07
Even een snelle vraag: Kan je met de iPad Camera Connection Kit ook CF kaarten uitlezen? Op Google zijn de zoek resultaten vervuild door allerlei vage 3rd party apparaten en ook op de site van Apple zie ik niet zo 1,2,3 staan of de Kit ook CF ondersteund:

http://store.apple.com/nl/product/MC531ZM/A

Als ik naar het plaatje kijk zou ik zeggen van wel.

 • ThinClientQ
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09:16
Grolsch schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 07:37:
[...]


Ik vergelijk het inderdaad met mijn android telefoon, misschien is dat niet eerlijk :?
Wat ik zo lees heeft Android inderdaad ook geen ondersteuning voor meerdere gebruikers.

Wat ik trouwens ook raar vindt is dat je verplicht een CC nummer moet invoeren bij het aanmaken van je account :?
Nee hoor, gewoon een gratis applicatie downloaden en dan registreren. :)
Negatieveling!

 • Grolsch
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 09-06 16:52
ThinClientQ schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 10:43:
[...]


Nee hoor, gewoon een gratis applicatie downloaden en dan registreren. :)
Negatieveling!
Ik zat in 1 of andere (naar mijn idee) verplichte registratie procedure waar ik gewoon knetterhard een CC nummer in moest vullen, anders kon ik niet verder.

PVOUPUT - 7000WP - 40 x SF175 - Fronius Symo 8.2-3-M - Twente


 • Coach4All
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 09-06 16:24

Coach4All

I'm a Coach 4 All

magnifor schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 10:40:
Even een snelle vraag: Kan je met de iPad Camera Connection Kit ook CF kaarten uitlezen? Op Google zijn de zoek resultaten vervuild door allerlei vage 3rd party apparaten en ook op de site van Apple zie ik niet zo 1,2,3 staan of de Kit ook CF ondersteund:

http://store.apple.com/nl/product/MC531ZM/A

Als ik naar het plaatje kijk zou ik zeggen van wel.
Nope, wat wel werkt is een cardreader die zuinig genoeg is in de USB dongle die erbij zit.
(en wat nog beter werkt, gewoon je camera aan de usb hangen, althans bij mijn Canon 350D)

--- Systeembeheerdersdag --- Voedselintolerantie ---


 • skatebiker
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 26-08-2022
GekkePrutser schreef op maandag 20 juni 2011 @ 17:25:
zodat bijvoorbeeld je vriendin jouw mailbox niet kan zien. Mis ik ook wel eens.
Tja moet je maar niet kloten of andere (in de ogen van jouw vriendin) illegale mails versturen met andere meiden .....

Anyway, Als je Azul Media player installeert dan kun je gewoon online (en offline) Flash video's afspelen. Er zit een browser in en alle sites met FLV video''s zoals CNN laten gewoon de video's zien. Scheelt weer een paar onzin-apps.
Alleen SWFjes worden niet getoond maar dat vind ik niet zo'n gemis.
Dat Mediamarkt het nog steeds presteert om hun Flyer in Flash te tonen en niet gewoon in PDF alsmede hun site vol te plempen met allerlei Flash meuk daarvoor hoef ik geen Flash te hebben.
Maar gelukkig kan ik video's wel zien want je kunt zeggen wat je wil, een groot deel van de online video's is nog steeds FLV.

Powered by Macbook Pro 2011 and Galaxy Note II.


 • GekkePrutser
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online
Grolsch schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 10:45:
[...]Ik zat in 1 of andere (naar mijn idee) verplichte registratie procedure waar ik gewoon knetterhard een CC nummer in moest vullen, anders kon ik niet verder.
Het kan echt zonder, was een trucje voor. Je kon ergens 'None' aanvinken bij payment method.

Ik koop zelf altijd apps met van die iTunes gift cards, heb nog nooit mijn credit card ingevoerd op de store.

Maar het is inderdaad onoverzichtelijk, ik heb toen ik mijn account aanmaakte ook even moeten rommelen om de juiste manier te vinden, want die optie 'None' (of 'Geen' in het Nederlands denk ik) komt niet altijd tevoorschijn. Misschien hielp het wel dat ik al zo'n iTunes card had om mijn account op te waarderen?
skatebiker schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 11:49:
[...]
Tja moet je maar niet kloten of andere (in de ogen van jouw vriendin) illegale mails versturen met andere meiden .....
Hah, dat doe ik niet (en anders zou ik het wel via een gmail boxje doen :P)

Ik mis het meer als ik de iPad aan iemand in handen geef (vrij veel mensen willen hem even proberen, natuurlijk), dan zou ik het erg prettig vinden dat ze dan niet gelijk in mijn mail zouden kunnen rommelen. Een 'Guest' mode zoals op Macs zou super zijn voor dit doel.

[Voor 27% gewijzigd door GekkePrutser op 21-06-2011 12:06]


 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 03:07
Coach4All schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 10:53:
[...]


Nope, wat wel werkt is een cardreader die zuinig genoeg is in de USB dongle die erbij zit.
(en wat nog beter werkt, gewoon je camera aan de usb hangen, althans bij mijn Canon 350D)
Maar wat is de grote aansluiting dan? 1 connector heeft een kleine aansluiting (SD), wat die grote dan?

 • chrisO
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 23:29
magnifor schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 12:19:
[...]


Maar wat is de grote aansluiting dan? 1 connector heeft een kleine aansluiting (SD), wat die grote dan?
De kleine aansluiting is USB
De grote aansluiting is voor SD-cards

 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 03:07
chrisO schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 12:21:
[...]


De kleine aansluiting is USB
De grote aansluiting is voor SD-cards
Krijg nou wat, zie het nu ja. :P

Oke, dan wordt het maar kijken naar een 3rd party apparaat. :(

 • Grolsch
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 09-06 16:52
skatebiker schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 11:49:
[...]

Tja moet je maar niet kloten of andere (in de ogen van jouw vriendin) illegale mails versturen met andere meiden .....
..
Het gaat mij meer om zakelijke mails met vertrouwelijke informatie die niet door iedereen gelezen mogen worden.

Maar Apple zou je dan een iPad voor zakelijk gebruik willen verkopen vermoed ik :P goed voor hun omzet, maar * Grolsch werkt daar niet aan mee :P

PVOUPUT - 7000WP - 40 x SF175 - Fronius Symo 8.2-3-M - Twente


 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 23:19

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

Als tip voor de mensen die de Apple dongles te duur vinden: op eBay vind je dongles met dezelfde functies en zelfs meer voor aanzienlijk minder geld.

Medion X40 watercooled laptop, i9+4090, maar wel met XMG bios voor undervolting, een 32" UHD monitor en wat kekke Logitech spullen.


Anoniem: 321635

Ik heb een probleem met mijn mail. Ik heb Microsoft Exchange aanstaan op mijn iPad. Ik heb hier mijn gmail account aangekoppeld, maar nu is er een probleem als ik een mail op mijn iPad weggooi. Als ik een mail weggooi verdwijnt ie zowel op mijn iPad als op mijn computer (geen probleem dus), maar... als ik de mail verwijder op mijn iPad dan gaat ie niet naar mijn prullenbak, hij is dan definitief al verwijdert uit mijn gmail account (zowel iPad als computer). Terwijl als ik een mail verwijder op mijn computer, dan is ie ook op mijn iPad weg, maar staat hij wel bij beide devices netjes in de prullenbak. Iemand enig idee waar dit aan ligt?

[Voor 3% gewijzigd door Anoniem: 321635 op 21-06-2011 21:03]


 • RedPixel
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 07-06 16:50
Anoniem: 321635 schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 21:01:
Ik heb een probleem met mijn mail. Ik heb Microsoft Exchange aanstaan op mijn iPad. Ik heb hier mijn gmail account aangekoppeld, maar nu is er een probleem als ik een mail op mijn iPad weggooi. Als ik een mail weggooi verdwijnt ie zowel op mijn iPad als op mijn computer (geen probleem dus), maar... als ik de mail verwijder op mijn iPad dan gaat ie niet naar mijn prullenbak, hij is dan definitief al verwijdert uit mijn gmail account (zowel iPad als computer). Terwijl als ik een mail verwijder op mijn computer, dan is ie ook op mijn iPad weg, maar staat hij wel bij beide devices netjes in de prullenbak. Iemand enig idee waar dit aan ligt?
Volgens mij omdat het Exchange-protocol de manier waarop GMail mails "archiveert" niet ondersteunt. Ik heb dit opgelost door mijn GMail niet via Exchange te laten gaan, maar via het GMail-protocol (op je Ipad kun je onder Add Account ook voor Gmail kiezen).

I see red pixels.


 • HellBeast
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 09-06 12:15

HellBeast

Oh My GoT!

Tijgert schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 16:31:
Als tip voor de mensen die de Apple dongles te duur vinden: op eBay vind je dongles met dezelfde functies en zelfs meer voor aanzienlijk minder geld.
Je maakt me nieuwsgierig. Heb je een linkje?

Beauty is in the eye of the beerholder


 • Fietsbel
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fietsbel

¯\_(ツ)_/¯

HellBeast schreef op dinsdag 21 juni 2011 @ 21:47:
[...]


Je maakt me nieuwsgierig. Heb je een linkje?
Een voorbeeldje: http://s.dealextreme.com/search/ipad+camera

39

Pagina: 1 2 3 ... 13 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee