• Nik
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 13-07-2017

iPad: Cases, covers, sleeves, protectors & bescherming


iPad bescherming? Waarom? Apple heeft toch geen bescherming nodig, iedereen roept altijd dat je er geen virus op kan krijgen! Nee, niet dat soort bescherming, maar bescherming tegen krassen! Of om je iPad juist makkelijk mee te nemen. Een case, cover, hoes, tas, of folie. Natuurlijk is de iPad gemaakt van een materiaal dan best wel wat kan hebben. Maar ondanks alle zorgvuldigheid, zit een ongeluk(je) in een klein hoekje. Je bent zuinig op je spullen, dus bescherming hoort er gewoon bij. De achterkant is van aluminium. Het touchpad is van glas en is niet makkelijk te vervangen. Beter voorkomen dan genezen! Er zijn op dit moment best veel soorten bescherming, dus laten we die eerst eens doornemen.

« · ^


Vormen van bescherming


Aller eerst moet je jezelf afvragen, hoe je de iPad gaat gebruiken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Feitelijk zijn er 3 vormen van bescherming. Welke vorm jij kiest, hangt af van hoe je hem gebruikt. Een tas zal je niet nodig hebben als je de iPad niet mee naar buiten neemt.

De basis van goede bescherming begint feitelijk bij een screenprotector. Die is een doorzichtige folie, die na het aanbrengen niet of nauwelijks zichtbaar is. Vele gebruikers van de iPhone hebben ook al zo’n folie. De folie is krasbestendig. Zo’n folie is zelfs handig als je van plan bent de iPad in een hoes te stoppen. De glasplaat wordt namelijk blootgesteld aan mogelijk kras gevaar op het moment dat je de iPad gaat gebruiken.

Na de screenprotector komt de vraag of je de iPad nog ergens in op wil kunnen bergen, en of de je iPad mee wilt kunnen nemen. Blijft de iPad thuis op de kast, dan is in principe de screenprotector voldoende. Maar je kan de iPad ook netjes na gebruik opbergen in een hoes. En ook die zijn er weer in vele soorten en maten. Zo zijn er hoezen van leder met een microvezel voering. Of silicone, plastic en fleece met schapenwol! De voor- en nadelen bespreken we verder in dit topic. En dan zijn er nog tassen, waar een handgreep aan zit zodat de iPad makkelijk mee te dragen is. Mogelijkheden genoeg, zoals je ziet!

Bij iedere vorm van bescherming zijn er ook enkele voorbeelden te vinden. Door verschillen op te noemen krijg je een beeld van wat er mogelijk is. Er zijn echter zo veel mogelijkheden en leveranciers, dat het onmogelijk is om alles op te noemen. Belangrijke kenmerken krijgen extra aandacht, maar kunnen ook toegepast worden op andere vergelijkbare modellen. Dit topic geeft je de mogelijkheid vragen te stellen, voorstellen te doen, en andere relevante zaken te bespreken over de aankoop van beschermingsmateriaal voor je iPad. Ervaringen zijn ook zeker welkom!

« · ^


Screenprotectors


Er zijn diverse merken en soorten screenprotectors reeds op de markt. In de basis zijn ze allemaal hetzelfde, maar voelen ze soms net even iets anders aan, of zien ze er anders uit. Feitelijk is het een doorzichtige folie, die je over het scherm plakt. De vorm is precies uitgesneden voor de iPad. Doordat de folie doorzichtig is, en aangebracht wordt op een speciale manier, zijn er geen lelijke vouwen of luchtbubbels te zien. Je ziet er vrijwel niets van, je iPad behoudt zijn natuurlijke schoonheid. Ook de werking wordt er niet minder van. Soms is een bepaald materiaal wat stroever, zodat bepaalde veeg bewegingen wat lastiger zijn, maar na een paar keer ‘swipen’ met een vettige vinger verdwijnt die stroeve laag. Oftewel, een optimale bescherming die vrijwel niet te zien is!

« · ^


Invisible ShieldDe bekendste screenprotector is de Invisible Shield van Zagg. Ze zijn bekend geworden door enorm veel protectors te leveren voor de iPhone, en hebben dus al een bewezen en beproefde kwaliteit. Zagg heeft inmiddels ook een protector voor de iPad, die ze zelfs mishandelen met een Dremel! Het filmpje hieronder geeft eigenlijk het beste weer wat ik bedoel. Dit filmpje zegt meer dan duizend woorden:De Invisible Shield for iPad is te leveren in meerdere varianten. Zo kun je er voor kiezen om alleen het scherm te beschermen. Perfect als je de iPad in een cover stopt. Maar er is ook een kit met voor én achterkant. De achterkant is wel glanzend, dus de mooie matte achterkant krijgt dan ook een glanslaag. Of dit mooi is, moet je zelf bepalen. In de filmpjes is het redelijk goed te zien. Het voordeel van de Invisible Shield is dat deze gemakkelijk te verwijderen is (zoals ook te zien in het filmpje). Het laat geen lijmresten of andere blijvende schade achter. Het verwijderen of vervangen van de protector is dus een fluitje van een cent! De Invisible Shield heeft nog een ander voordeel, namelijk dat het materiaal stroef aanvoelt. Voor het scherm is dit even wennen (maar zeker niet storend!), maar de achterkant zorgt juist voor extra grip. De iPad zal niet zo snel uit je hand glijden. De kans op vallen is daarmee dus een stuk kleiner.

Voordelen:
 • Geeft optimale bescherming tegen krassen;
 • Heeft weinig invloed op de natuurlijke schoonheid van je iPad;
 • Geeft extra grip bij het vasthouden;
 • Is makkelijk ongedaan te maken;
 • Aanbrengen is een fluitje van een cent.
Nadelen:
 • Scherm voelt iets stroever aan;
 • De achterzijde is ook hoogglans;
 • Heeft een lange ‘droogtijd’ nodig na het aanbrengen;
 • Geeft weinig bescherming bij vallen en stoten;
 • Door de film wordt het scherm iets (maar minimaal!) donkerder.
website: www.zagg.com

« · ^


BodyGuardzEen andere bekende leverancier van screenprotectors is Bodyguardz. Zij hebben feitelijk hetzelfde systeem als Zagg. De pasvorm is ook perfect. Het grote verschil is dat de BodyGuardz wat minder dik aanvoelt, en volledig glad is. Je krijgt er dus geen extra grip mee aan de achterzijde, maar het nadeel van de stroeve voorkant is hiermee ook weg. De achterkant lijkt ook iets matter te zijn dan de Invisible Shield.

Voordelen:
 • Geeft optimale bescherming tegen krassen;
 • Heeft nauwelijks invloed op de natuurlijke schoonheid van je iPad;
 • Is makkelijk aan te brengen;
 • Verwijderen is een fluitje van een cent;
 • Heeft geen invloed op de werking van het scherm;
 • Levenslange garantie.
Nadelen:
 • Geeft geen extra grip, de film is erg glad;
 • Heeft een lange tijd nodig om te drogen na het aanbrengen;
 • Geeft weinig bescherming bij vallen en stoten;
 • Voelt erg fragiel aan bij het aanbrengen.
website: www.bodyguardz.com

« · ^


ScratchStopper van ArtwizzArtwizz heeft ook een eenvoudige screenprotector, vergelijkbaar met bovenstaande. Het grote verschil is dat deze in een anti-vingerafdruk variant te verkrijgen is. Door een speciale matte laag krijg je minder snel vingerafdrukken op het scherm. Nu zijn vingerafdrukken bijna niet te zien als je iPad aan staat, maar er is wellicht interesse voor een dergelijke feature. Er is op het moment van schrijven alleen een voorkant leverbaar.

Voordelen:
 • Geeft optimale bescherming tegen krassen;
 • Vingerafdrukken worden beperkt door de anti-fingerprint coating;
 • Heeft nauwelijks invloed op de natuurlijke schoonheid van je iPad;
 • Is makkelijk aan te brengen;
 • Verwijderen is een fluitje van een cent;
 • Heeft geen invloed op de werking van het scherm;
Nadelen:
 • Geeft geen extra grip, de film is erg glad;
 • Heeft een lange tijd nodig om te drogen na het aanbrengen;
 • Geeft weinig bescherming bij vallen en stoten;
 • Voelt erg vreemd aan bij het aanbrengen;
 • Er is op dit moment geen bijpassende achterkant verkrijgbaar.
website: www.artwizz.de

« · ^


Covers en cases


Een cover is een behuizing waar je de iPad in kunt plaatsen. Ze komen in verschillende soorten en maten. Van een zachte siliconen hoes tot compleet leren case. We kunnen ze simpelweg onderverdelen in:
 • zachte covers
 • semi-harde covers
 • harde covers
En die zijn ook weer onder te verdelen in:
 • back cover
 • full cover
 • full cover, scherm vrij met klep
Om het wat overzichtelijker te maken, behandelen we de covers op basis van ‘dekking’. Dat wil zeggen, alleen de achter- en zijkant, de volledige iPad, of de volledige iPad met een klep, in een soort boek-vorm.

Hier een afbeelding ter verduidelijking:Iedere cover heeft natuurlijk zijn voor- of nadelen, en het is dan ook afhankelijk van het gebruik, welke cover voor jou de juiste is. Feitelijk zou je de cover pas aan moeten schaffen als je het apparaat al enige tijd in gebruik hebt. Pas dan weet je precies wat voor jou de perfecte cover zal zijn.

« · ^


Back Cover


De meest eenvoudige covers zijn de zogenaamde back covers. Deze covers bieden bescherming aan de achterkant en de randen van je iPad. Je scherm is hiermee niet beschermd, maar een screenprotector doet natuurlijk wonderen. Bedenk wel dat het scherm van je iPad nog steeds behoorlijk kwetsbaar is als je deze bijvoorbeeld in een schooltas meeneemt. Maar deze covers bieden weer meer bescherming bij vallen en stoten dan een screenprotector.

« · ^


Siliconen hoes


Een siliconen hoes is een dunne hoes, vaak zo’n 1 tot 4 mm dik. Het maakt je iPad nauwelijks dikker, maar is optisch wel goed zichtbaar. Het siliconen materiaal is een soepel en dun soort rubberachtig laagje, wat zich om de iPad heen klemt.

« · ^


SeeJacket® Silicone van ArtwizzDeze siliconen cover ziet er degelijk maar eenvoudig uit. De cover geeft perfecte bescherming aan de achterkant, maar minder aan de voorkant langs de randen van de iPad. Dit zorgt er voor dat je Home knop makkelijk te bereiken is, maar wel wat vreemd in de hand ligt. Je voelt namelijk de overgang van de iPad naar de cover. Je hebt snel de neiging om je duimen alleen op de cover de laten rusten, en dat zorgt er voor dat de iPad minder stevig in je hand ligt. Zeker als je vervolgens met één hand de iPad gaat bedienen. Leg je de iPad neer of laat je hem ergens op rusten, dan zitten er weinig nadelen aan deze cover. De aansluitingen en knoppen zijn allemaal gemakkelijk te bereiken doordat er uitsparingen in de cover gemaakt zijn. Het materiaal is transparant, waardoor de iPad aan de voorkant een wat vreemd contrast krijgt met de zwarte rand, maar de achterkant ziet er juist weer geweldig uit.

Voordelen:
 • Geeft prima bescherming tegen stoten;
 • Geeft een redelijke bescherming tegen vallen;
 • Past goed om de iPad, alle knoppen zijn goed te bedienen;
 • Eenvoudig in de cover te steken, redelijk makkelijk om de iPad er weer uit te halen.
Nadelen:
 • Voelt wat vreemd aan bij de randen aan de voorzijde;
 • Maakt de iPad een stukje dikker;
 • Ligt soms wat onhandig in de hand, waardoor de grip minder is;
 • Materiaal gaat losser zitten naarmate je de iPad er vaker uit haalt;
 • Geeft geen bescherming aan het scherm.
website: www.artwizz.de

« · ^


Silicone Case iPad Type ADe Silicone Case Type A geeft een redelijke bescherming aan de achterkant en de zijkanten van de iPad. Opvallend is dat de rand aan de voorkant doorloopt tot aan het scherm. Dit zorgt er voor dat je weinig tot geen last hebt van een vervelende rand die niet lekker vastpakt. De pasvorm van deze cover is niet helemaal optimaal, maar wellicht dat de randen naast het scherm nog rechttrekken als de cover wat langer in gebruik is. Er zijn grote duidelijke uitsparingen aangebracht rond de knoppen en de Dockconnector. Maar de Home button is minder makkelijk te bereiken. De cover lijkt iets te ver door te lopen, waardoor de knop half over de cover zit. Verder zit er een motief / reliëf op de cover. Dit ziet er wat eenvoudig en onrustig uit (niet zo strak als de iPad zelf), maar geeft aan de achterkant iets meer grip.

Voordelen:
 • Geeft een goede bescherming tot aan het scherm van de iPad;
 • Geeft goede bescherming tegen stoten en vallen;
 • Eenvoudig aan te brengen;
 • Ligt prettig in de hand, met name bij de duimen die op de voorkant rusten.
Nadelen:
De Home-button is slecht bereikbaar;
De hoes zit niet helemaal strak om de iPad;
Geeft geen bescherming aan het scherm;
De cover gaat nog losser zitten als je deze vaker van de iPad haalt.

website: www.i-cheap.nl

« · ^


muvit miniGEL WavesDeze cover heeft als grote verschil dat alleen de achterkant en zijkant beschermd is. De voorkant is dus niet voorzien van een cover. Het voordeel is dat je geen last hebt van vervelende randen die raar aanvoelen. Het nadeel is dat de hoes iets makkelijker los raakt, zeker als je deze met één hand vast houdt. Het gewicht van de iPad zorgt er voor dat het randje in je hand blijft zitten, maar los komt van de iPad. Ook geeft het minder bescherming tegen stoten, omdat de voorkant dus volledig vrij is. Het ziet er echter wel weer geweldig uit, en je iPad wordt er ook niet veel dikker van. Feitelijk is het dus hetzelfde als een screenprotector folie aan de achterkant, maar dan iets makkelijker los te maken.

Voordelen:
 • Geeft een redelijke bescherming aan de achterkant van de iPad;
 • Geeft goede bescherming tegen stoten en vallen;
 • Eenvoudig aan te brengen;
 • Ligt prettig in de hand, met name bij de duimen die op de voorkant rusten;
 • Bediening blijft optimaal, omdat de Home-button perfect te bereiken blijft;
 • De cover zit als gegoten.
Nadelen:
 • Geeft totaal geen bescherming aan de voorkant;
 • De cover raakt sneller los dan andere silicone covers.
« · ^


Hard plastic covers:


Deze covers zijn gemaakt van plastic. Het voordeel is dat krassen aan de achterkant geminimaliseerd worden, maar het nadeel is dat het plastic niet meegeeft bij vallen of stoten. Het nut van deze covers is vrij ver te zoeken, want een screenprotector folie doet hetzelfde werk. Ze zitten klem op de achterkant van de iPad, en kunnen daardoor sneller losraken. De plastic covers zijn meer bedoelt als accessoire, om je iPad een persoonlijk tintje te geven aan de achterkant. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar zijn in de basis vrijwel hetzelfde.

« · ^


SeeJacket® Clip« · ^


De SeeJacket Clip van Artwizz is een eenvoudige plastic cover met een speciale gummi-silicone laag. Dit zorgt voor iets meer grip aan de achterkant van de iPad. De voorkant blijft volledig vrij. De pasvorm is perfect, maar niet alle zijkanten geven bescherming. Dit is dan ook de grootste tekortkoming van dit soort covers. De achterkant is wel mooi antraciet, wat helemaal niet verkeerd staat bij de voorkant.

Voordelen:
 • Het ziet er leuk uit;
 • Geeft bescherming tegen krassen aan de achterkant.
Nadelen:
 • Geeft te weinig bescherming aan de zijkanten en de voorkant;
 • Kan heel weinig hebben met stoten of vallen;
 • Klikt om de iPad, en kan daarmee zelfs krassen achterlaten op de zijkant.
 • Heeft niet eens een funky kleurtje...
« · ^


Full Body Case


Een full body case is meer een soort sleeve. De voorkant en achterkant zijn beschermd, maar je kunt de iPad niet gebruiken. Je zult de iPad dus uit de sleeve moeten halen. Daarbij komt ook de screenprotector folie weer van pas. Ze bieden prima bescherming bij het opbergen en vervoeren van de iPad. Daar zijn deze sleeves dan ook voor gemaakt. Er zit vaak geen handgreep aan, waardoor de iPad minder makkelijk te vervoeren is.

Bij de iPhone zijn er ook full body cases (hard plastic cover) waarbij het scherm wel vrij is. Voor de iPad ben ik deze nog niet tegen gekomen. Feitelijk heeft zo’n case dezelfde voor- en nadelen als de hard plastic cover, met het grote verschil dat ook de voorkant en de zijkanten meer bescherming bieden. Het nadeel is wel dat de iPad flink dikker zal worden. het geeft je natuurlijk wel de mogelijkheid je iPad weer persoonlijk te maken, door voor een cover te kiezen met een leuke kleur.

« · ^


Vaja Retro Slim JacketVaja heeft een hele mooie lederen sleeve voor de iPad. Deze is speciaal gemaakt voor de iPad zodat deze perfect past. De binnenkant is gevoerd met een zacht materiaal, waardoor de iPad makkelijk in en uit de sleeve te halen is. De Slim Jacket geeft een goede bescherming tijdens opslag en transport. De buitenkant is door het leer redelijk hard, maar geeft wel mee bij vallen en stoten. De flap klikt zelf dicht door een eenvoudig magneetje.

Voordelen:
 • Geeft prima bescherming tijdens transport en opslag;
 • Sluit prima door eenvoudige magneetsluiting.
Nadelen:
 • De iPad moet uit de sleeve om deze te gebruiken, en biedt dan bescherming.
« · ^


Marware Eco-EnvyDeze stijlvolle lederen sleeve heeft dezelfde flap als een envelop. Dit geeft de hoes een mooi uiterlijk. De flap sluit door klittenband. De binnenkant is niet gevoerd, waardoor de hoes iets minder bescherming geeft bij stoten en vallen.

Voordelen:
 • Geeft goede bescherming tijdens transport en opslag;
 • Sluit prima door eenvoudige klittenbandsluiting.
Nadelen:
 • De iPad moet uit de sleeve om deze te gebruiken, en biedt dan bescherming;
 • Heeft geen voering, waardoor er minder bescherming is tegen vallen en stoten.
« · ^


Luis Vuitton iPad sleeveDeze sleeve is een sleeve in de meest eenvoudige vorm, met een apart design. De iPad past er perfect in, maar wordt niet compleet afgesloten. Er zit geen klep voor, dus de iPad is er gemakkelijk uit te halen. Door de speciale uitsparing pak je de iPad eenvoudig beet.

Voordelen:
 • Eenvoudig design en gebruiksgemak;
 • Prima bescherming bij stoten;
 • iPad is eenvoudig uit de hoes te halen
.

Nadelen:
 • Bij vallen kan de iPad uit de sleeve vallen, met kans op beschadigingen;
 • Geeft geen bescherming als deze uit de hoes is.
« · ^


Belkin Pleat SleeveDe Belkin sleeve is een goede beschermer voor de opslag van de iPad. Door de neopreen binnenkant en de gevoerde, berschermende binnenkant geeft de sleeve goede bescherming tegen vallen en stoten. De sleeve voelt stevig maar ook flexibel aan. De ritssluiting is iets onhandig, met kans op krassen aan de zijkant van de iPad, als deze niet goed in de sleeve zit.

Voordelen:
 • Goede bescherming bij vallen en stoten;
 • Voelt stevig maar flexibel aan, ideaal om de iPad er makkelijk in te stoppen.
Nadelen:
 • De iPad moet uit de sleeve om deze te gebruiken;
 • De ritssluiting kan krassen veroorzaken.
« · ^


Tom Bihn Ristretto MessengerDeze tas is eigenlijk een sleeve met een draagband. Daardoor is de iPad makkelijk te vervoeren. Enig nadeel is dat deze niet specifiek voor de iPad gemaakt is, en daardoor wat groot uit valt. Hij is eigenlijk geschikt voor iedere 10” notebook. De binnenkant is compleet gevoerd, wat optimale bescherming geeft tijdens het vervoer van de iPad. Er zijn ook meerdere vakjes voor accessoires, zoals een laadsnoer of USB kabel.

Voordelen:
 • Perfect voor het vervoeren van je iPad, optimaal draaggemak;
 • Prima voering en bescherming van de iPad;
 • Diverse extra vakjes voor accessoires.
Nadelen:
 • Is niet speciaal voor de iPad gemaakt, dus valt wat groot uit;
 • De iPad moet uit de tas om deze te gebruiken, en bescherming is dan nog ver te zoeken.
 • De iPad zit wat los in de tas.
« · ^


Full cover met klep (agenda vorm)


Deze categorie is waar Apple zelf het meeste voor voelt. Een klep geeft de voordelen van een sleeve, maar het gebruiksgemak van een back cover. Het scherm blijft namelijk na het openklappen van de klep bruikbaar. De meeste kleppen zijn om te vouwen, zoals een boek. Het is het beste te vergelijken met het lezen van een magazine. Je kunt de bladzijden zo omslaan, dat je met één hand de iPad vast kunt houden. Sommige modellen bieden zelfs de mogelijkheid om de cover als standaard te gebruiken.

« · ^


Apple iPad CaseDeze case is uitgerust met een verstevigde buitenkant en een zachte binnenkant. De case is redelijk dik door de gebruikte materialen. Dit is goed merkbaar op het moment dat de klep omgevouwen wordt. De iPad heeft zelf een afgeronde achterkant, waardoor deze dunner aanvoelt dan dat de iPad daadwerkelijk is. Het nadeel van deze case is dat de zijkant net zo dik wordt als het midden van het apparaat. De case is perfect om te vouwen tot een houder, waardoor de iPad prima op een bureau of tafel te gebruiken is. De knoppen en Dock-connector zijn prima te bereiken.

Voordelen:
 • Prima gebruiksgemak door de meerdere toepassingen die mogelijk zijn;
 • Past perfect om de iPad, is door Apple zelf ontworpen;
 • Goede bescherming tijdens transport en opslag.
Nadelen:
 • Maakt de iPad dikker dan nodig is.
« · ^


iPad Business CaseDe iPad Buisiness Case is een van de eenvoudigste cases met klep voor de iPad. De buitenkant is van leer, de binnenkant heeft een zachte voering. Aan de binnenzijde zijn insteek ruimtes te vinden voor visitekaartjes en papieren. Ideaal voor de zakentweaker. Het nadeel is wel dat de iPad niet helemaal beschermd is aan de zijkanten. In gesloten toestand van de case is de iPad goed zichtbaar en dus kwetsbaar.

Voordelen:
 • Meest eenvoudige case met klep.
Nadelen:
 • Geeft weinig bescherming bij stoten en vallen doordat de zijkanten open zijn.
« · ^


Belkin Leather Folio
Deze beschermcase is gemaakt voor transport en opslag. De Home knop is wat lastiger te bereiken doordat de rand van de case doorloopt tot aan het scherm. De lederen buitenkant is stevig, de binnenkant is van een zacht materiaal. Het is niet duidelijk of de aansluitingen verder gebruikt kunnen worden.

Voordelen:
 • Prima bescherming van de gehele iPad.
Nadelen:
 • Knoppen en aansluiting lastiger te bereiken.
« · ^


Links


Links naar diverse sites met accessiores:

- www.iphoneservicepoint.nl
- www.vajacases.com
- www.istuff.nl
- www.bodyguardz.com
- www.ipadaccessoires.net
- www.artwizz.de
- www.belkin.com

Tot slot...


De informatie in deze TS is ‘as is’. Het bevat de persoonlijke mening van de auteur en deze is niet verantwoordelijk voor mogelijke fouten. Veel van de informatie is verzameld door het lezen van reviews, het bekijken van foto’s, persoonlijke ervaringen en andere bronnen. Aanvullende informatie, spelfouten of andere inhoudelijke vragen over deze TS graag per DM.

« · ^


Changelog:

13-05 | layout aangepast
13-05 | navigatie aangepast, nu slapen

[Voor 107% gewijzigd door Nik op 13-05-2010 01:53]


 • Nik
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 13-07-2017
Gereserveerd.

 • Shaidar
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 19-05 20:22
Ik heb deze sleeve besteld, zou volgende week aankomen...

http://www.etsy.com/listing/46136488/gameboy-ipad-sleeve

 iPhone 12 Pro 128GB  MacBook Pro (13-inch, 2020, i7, 16GB, 1TB)


 • Y-Foxy
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 16-05 13:47
Ik vroeg me af of er al mensen zijn de een goede combo van een silicone back cover hebben gevonden die past in case.

Ik wil de achterkant van de Ipad graag beschermen tijdens gebruik maar hem met de sleeve erom mee kunnen nemen in een full case zodat hij tijdens het reizen beschermd is. Ik lees overal dat de meeste cases geen rekening houden / ruimte hebben voor een Ipad met sleeve.

 • Marcoryn
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 30-04-2019

Marcoryn

life is 001100111

Mooie OP.. Complimenten!!

Ik krijg vandaag of morgen eindelijk mijn black leather marware eco vue case. besteld via Ebay en kost 45 euro, incl verzenden. Hij schijnt (volgens de vele reviews) een stuk fijner te zijn dan de Apple case, dus ik ben benieuwd.
Mocht de case fantastisch zijn, dan zal ik een paar fotoos posten.

Life is what U make it


 • et36s
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 08-05 10:11
Mooie opening's post. Dat zeker! Er zit nog niet echt wat bij waarvan ik denk daar wil ik mijn iPad in bewaren. Dus ik blijf dit topic volgen. Bij de Luis Vuitton iPad sleeve mag je de prijs en levertijd ook nog wel als nadelig noemen ;) vanaf $365? en pas volgend jaar leverbaar volgens iPadplanet. Maar goed je hebt je iPad dan wel voorzien van het meest waardevolle luxemerk ter wereld :P

Hier een case die vanaf de herfst leverbaar wordt de ClamCase welke je iPad min of meer omvormt tot een laptop :)

Youtube filmpje ClamCase

[Voor 47% gewijzigd door et36s op 13-05-2010 10:01]


 • Dennis_dude
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20-07-2021
Marcoryn schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 09:47:
Mooie OP.. Complimenten!!

Ik krijg vandaag of morgen eindelijk mijn black leather marware eco vue case. besteld via Ebay en kost 45 euro, incl verzenden. Hij schijnt (volgens de vele reviews) een stuk fijner te zijn dan de Apple case, dus ik ben benieuwd.
Mocht de case fantastisch zijn, dan zal ik een paar fotoos posten.
Deze heb ik ook op het oog :)
,zit zelf nog te twijfelen tussen de Eco-Flip of Vue,
laat gauw je ervaring weten.

The difference between men and boys is the size of their toys


 • Nik
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 13-07-2017
Ik zal enkele cases die in dit topic genoemd zijn toevoegen aan de categorie (als alternatief of vergelijkbaar).
Wat ik persoonlijk de mooiste "minimalistische" cover vind

de macally bookstand
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=899784

Het voordeel tegenover normale covers: de ipad wordt er in geclipped ipv dat er lelijke leren randen om heen komen.

Kost zo'n 50 euro....

(daarom ga ik waarschijnlijk zo'n leren cover van dx kopen, + zo'n hardcase om zelf een beetje te DIYen ;)

[Voor 30% gewijzigd door kmf op 13-05-2010 11:58]

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


Anoniem: 307258

http://www.xgearlive.com/.../folio-carbon-fiber/folio

zelf vond ik deze wel mooi, vanaf 17 mei leverbaar.
Heeft zo'n beetje de zelfde eigenschappen als de apple case, maar door de klemmetjes bij de hoeken zie je wat meer van de ipad en dat vind ik zelf toch wel wat mooier
Nik schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 11:49:
Ik zal enkele cases die in dit topic genoemd zijn toevoegen aan de categorie (als alternatief of vergelijkbaar).
DX heeft ook dit:

Glare-free Matte Privacy Screen Protector with Cleaning Cloth for Apple 9.7" iPad $4.68

Maar of het werkt? Ik had ooit een iphone versie gekocht. Touchscreen werd heel ongevoelig...
Anoniem: 307258 schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 11:59:
http://www.xgearlive.com/.../folio-carbon-fiber/folio

zelf vond ik deze wel mooi, vanaf 17 mei leverbaar.
Heeft zo'n beetje de zelfde eigenschappen als de apple case, maar door de klemmetjes bij de hoeken zie je wat meer van de ipad en dat vind ik zelf toch wel wat mooier
70 dollar :X :X
maar wel een mooie :)

[Voor 27% gewijzigd door kmf op 13-05-2010 12:02]

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


 • Jasper
 • Registratie: Juni 1999
 • Laatst online: 19-05 19:57
Die staat bij mij nu ook bovenaan het favorieten lijstje. Nu nog een zaak vinden die hem rond $40 op voorraad heeft.

📷 Insta


 • cyboria
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 08-09-2021
Marcoryn, ik ben benieuwd naar je ervaring met de case. Ben nog aan het twijfelen of ik deze van Apple zou nemen of de black leather marware eco vue case.

Ben benieuwd naar de review morgen.

 • Hahn
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 20:04
Ik heb geen iPad, maar als ik er eentje zou nemen zou ik denk ik voor een Fabrix-sleeve gaan:

The devil is in the details.


 • Reverb_
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-05 18:12
Heb zelf de case van Apple en bevalt mij uitstekend. En zoveel dikker(stond ik de startpost) maakt hij hem niet.
Vind het materiaal lekker aanvoelen en dat je met de flip een hoek kunt creëren werkt in de praktijk super, en dan met name voor het typen. Ook de stand dat je hem liggend neer kunt zetten om bijvoorbeeld films te kijken, werkt heerlijk. Heb het zelfs ook al gedaan op die wijze met de serie Flashforward.

Natuurlijk blijft de iPad er het beste uitzien zonder case, maar vind hem in de Apple case de iPad nog steeds aantrekkelijk. En met deze case durf ik de iPad zo bij mijn rugtas in te doen, omdat ik het gevoel krijg dat hij goed beschermd wordt. Zou zeker de Apple case aanraden; Handig en goede bescherming. Maar goed, smaken verschillen :) .

Screenprotectors zijn niks voor mij. Blijf ze altijd zien en dat zal mij dan irriteren. Heb een Bodyguardz protector op mijn iPhone gehad en na een dag heb ik hem er afgehaald, want als je weet dat hij erop zit, zie je het. En dan zie je alle dingen wat niet echt perfect zit. En je touchscreen voelt ook niet meer zo maagdelijk aan.

 • Vos
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 21:03

Vos

AFCA

Heb de Protective Leather Case with Magnetic Strap for 9.7" iPad (Black) in bestelling. Hij moet beschermd worden om makkelijk in een tas mee te nemen zijn. Duurt wel al even...24-4 geshipped. Nog even afwachten dus....

[Voor 18% gewijzigd door Vos op 13-05-2010 15:02]

#36


Anoniem: 322415

Reverb_ schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 13:32:
Heb zelf de case van Apple en bevalt mij uitstekend. En zoveel dikker(stond ik de startpost) maakt hij hem niet.
Mag ik misschien weten waar jij hem gehaald hebt?
Veel sites hebben hem niet op voorraad
Vos schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 15:00:
Heb de Protective Leather Case with Magnetic Strap for 9.7" iPad (Black) in bestelling. Hij moet beschermd worden om makkelijk in een tas mee te nemen zijn. Duurt wel al even...24-4 geshipped. Nog even afwachten dus....
Die van dealextreme bedoel je? Die heb ik ook besteld.. maar ik las net dat mensen last van hun kompas krijgen als er een magneet is.


Ik ben ook op mijn ipad sock aan het wachten. Is al op 22-4 geshipped. Net de aswolk tijd...

[Voor 10% gewijzigd door kmf op 13-05-2010 17:19]

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


 • Maximus
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 12:37

Maximus

There is no substitute

Mute schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 12:24:
Ik heb geen iPad, maar als ik er eentje zou nemen zou ik denk ik voor een Fabrix-sleeve gaan:

[afbeelding]
Ik heb de sleeve in kwestie echter nog geen iPad. De case is erg zacht van binnen en heeft een flap ingebouwd om te zorgen dat de iPad bij het scheef houden niet uit glijdt. Kan de case van harte aanbevelen. Erg netjes. De verzending duurt alleen wel lang, zo'n 2 weken.

Matthijs en Linde zijn lief!


 • Vos
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 21:03

Vos

AFCA

kmf schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 16:54:
[...]


Die van dealextreme bedoel je? Die heb ik ook besteld.. maar ik las net dat mensen last van hun kompas krijgen als er een magneet is.


Ik ben ook op mijn ipad sock aan het wachten. Is al op 22-4 geshipped. Net de aswolk tijd...
Ja van DE. Last van hun kompas als er een magneet is? Je doelt op de 'magneet' in de case?

#36


 • Zoefff
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 20-05 21:43

Zoefff

❤ 

Een paar dagen geleden m'n iPad 'sok' binnen gekregen. Kwaliteit is niet je van het, maar wat wil je voor $4,- ;)

Biedt voorlopig in ieder geval voldoende bescherming. Nu kan ik 'm zonder na te denken ergens neerleggen zonder bang te zijn dat de onderkant bekrast. Of in m'n tas doen zonder het scherm te bekrassen. De sok is helaas wel iets minder elastisch dan ik had gehoopt, maar hij zit op zich stevig genoeg rond de iPad.

Bestellen kan (onder andere) op http://www.focalprice.com...6c9wool8f6c9skin_1_0.html . De levertijd was wel een week of 2, maar dat kwam wellicht ook omdat de aswolk er tussendoor kwam. Oh, en neem geen track & trace bij je bestelling. Die geeft statusupdates totdat je order Hong Kong verlaat. Niet heel nuttig dus :+


FotoblogWerkaandemuur.nlMoestuincursus.nlTwitter


 • danplo
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 20-05 10:56

danplo

The Force is strong with me

Reverb_ schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 13:32:
Heb zelf de case van Apple en bevalt mij uitstekend. En zoveel dikker(stond ik de startpost) maakt hij hem niet.
Vind het materiaal lekker aanvoelen en dat je met de flip een hoek kunt creëren werkt in de praktijk super, en dan met name voor het typen. Ook de stand dat je hem liggend neer kunt zetten om bijvoorbeeld films te kijken, werkt heerlijk. Heb het zelfs ook al gedaan op die wijze met de serie Flashforward.

Natuurlijk blijft de iPad er het beste uitzien zonder case, maar vind hem in de Apple case de iPad nog steeds aantrekkelijk. En met deze case durf ik de iPad zo bij mijn rugtas in te doen, omdat ik het gevoel krijg dat hij goed beschermd wordt. Zou zeker de Apple case aanraden; Handig en goede bescherming. Maar goed, smaken verschillen :) .

Screenprotectors zijn niks voor mij. Blijf ze altijd zien en dat zal mij dan irriteren. Heb een Bodyguardz protector op mijn iPhone gehad en na een dag heb ik hem er afgehaald, want als je weet dat hij erop zit, zie je het. En dan zie je alle dingen wat niet echt perfect zit. En je touchscreen voelt ook niet meer zo maagdelijk aan.
Goed om te horen.
Ik heb hem net gewonnen op Ebay voor 63 Euro.
Ben blij om te lezen dat hij zo goed bevalt, dan zal het bij ook goed komen.

Xbox Series X - NL DarthVader // Playstation 5 - Pijja82 // Twitter - MSFT_Daan // Ipad Pro // Iphone 12 Pro Max 256GB / LG OLED C8 65”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • cyboria
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 08-09-2021
Is dat niet een beetje veel? Ik zie dat de iPad Case in de Apple Store slechts $39.00 kost.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
cyboria schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 09:03:
Is dat niet een beetje veel? Ik zie dat de iPad Case in de Apple Store slechts $39.00 kost.
Probleem is alleen dat er geen apple store meer is die hem nog heeft liggen, dus dan treed het systeem van vraag en aanbod in werking...

Acties:
 • 0Henk 'm!

5183

Vos schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 15:00:
Heb de Protective Leather Case with Magnetic Strap for 9.7" iPad (Black) in bestelling. Hij moet beschermd worden om makkelijk in een tas mee te nemen zijn. Duurt wel al even...24-4 geshipped. Nog even afwachten dus....
Ik heb degene met klittenband besteld, want bent niet zo van magneten bij mijn apparatuur. Al zal het weinig uitmaken verwacht ik.

Maar die van mij wacht al sinds 3-5 op voorraad :') Ik denk erover om snel nog zo'n sok te bestellen, want ik ga 6-6 op vakantie en dan moet ik hem toch wel meenemen in iets wat beschermd is.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zoefff
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 20-05 21:43

Zoefff

❤ 

Dan zou ik hem vandaag nog bestellen, want anders is ook die te laat ;)


FotoblogWerkaandemuur.nlMoestuincursus.nlTwitter


Acties:
 • 0Henk 'm!

5183

Nou, die van mij is dus 'out of stock' voor onbepaalde tijd hoor ik net. Lekker dan. Gauw 2 andere opties besteld bij DX (een sok en een andere case). Blijkt de sok ook out of stock, dus weer 2 alternatieven daarvoor doorgegeven.

Tis gewoon ff een ramp nu alle accessoires, maar dat komt de komende tijd wel goed. Leuk was het vorige week wel bij de Apple winkel in Zeist, ff vragen naar een iPad hoes :')

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • cyboria
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 08-09-2021
Sander schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 09:24:
[...]


Probleem is alleen dat er geen apple store meer is die hem nog heeft liggen, dus dan treed het systeem van vraag en aanbod in werking...
Ook al uitverkocht? Hopelijk zijn ze er zaterdag terug in de USA.
Dacht dat Apple toch constant overal aan het leveren was? Ze hadden zelf niet verwacht dat het zo een succes ging zijn heb ik zo de indruk.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
cyboria schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 14:02:
[...]


Ook al uitverkocht? Hopelijk zijn ze er zaterdag terug in de USA.
Dacht dat Apple toch constant overal aan het leveren was? Ze hadden zelf niet verwacht dat het zo een succes ging zijn heb ik zo de indruk.
Toen ik het vroeg bij Apple een week geleden in New York gaven ze aan dat het wel eens 4 weken kon gaan duren en ook de online leveringen staan op 4 tot 6 weken...

Acties:
 • 0Henk 'm!
cyboria schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 14:02:
[...]


Ook al uitverkocht? Hopelijk zijn ze er zaterdag terug in de USA.
Dacht dat Apple toch constant overal aan het leveren was? Ze hadden zelf niet verwacht dat het zo een succes ging zijn heb ik zo de indruk.
De ipad zelf wordt constant aangeleverd. De accesoires niet.

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


Acties:
 • 0Henk 'm!

5183

cyboria schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 14:02:
[...]


Ook al uitverkocht? Hopelijk zijn ze er zaterdag terug in de USA.
Dacht dat Apple toch constant overal aan het leveren was? Ze hadden zelf niet verwacht dat het zo een succes ging zijn heb ik zo de indruk.
Natuurlijk is dit wel bewust en doordacht van Apple :') Ze kunnen in 1 maand genoeg produceren voor de hele wereldbevolking, maar dat doen ze niet om:
a) de hype hoog te houden. Exclusief item, 'lastig' verkrijgbaar, dus gewild
b) de kosten om meer fabrieken te laten draaien is duurder, dus minder winst
c) risico om met voorraden te blijven zitten

Net als met de Wii toendertijd, bewust spelletje. Net als het bewust is om niet overal tegelijk te launchen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • JoJo nl
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 19-05 17:14

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jOzh
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 19:07

jOzh

Sweet dude!

Maximus schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 16:57:
[...]


Ik heb de sleeve in kwestie echter nog geen iPad. De case is erg zacht van binnen en heeft een flap ingebouwd om te zorgen dat de iPad bij het scheef houden niet uit glijdt. Kan de case van harte aanbevelen. Erg netjes. De verzending duurt alleen wel lang, zo'n 2 weken.
Ik heb zowel deze Fabrix sleeve als de iPad ;-)
Ben zeer tevreden met de sleeve, zacht van binnen, zit goed strak om de iPaden is mooi gevoerd. De ingebouwde flap gebruik ik echter niet, vind het net even te veel gedoe om die flap steeds om de iPad heen te wurmen (dat gaat namelijk niet zo heel makkelijk). Maar ook zonder flap glijdt de iPad niet zomaar uit de sleeve.
Om kort te gaan, erg tevreden.

Grab shell dude!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • JoJo nl
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 19-05 17:14
Hoe lang heeft bij jou het versturen van de Fabrix sleeve geduurd? En heb je een verzendbevestiging gehad?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • sroebert
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 27-04 13:46
jOzh schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 16:05:
[...]
De ingebouwde flap gebruik ik echter niet, vind het net even te veel gedoe om die flap steeds om de iPad heen te wurmen (dat gaat namelijk niet zo heel makkelijk). Maar ook zonder flap glijdt de iPad niet zomaar uit de sleeve.
Het is inderdaad net even iets moeilijker dan zou moeten, maar ik gebruik het wel, want als ik de sleeve ondersteboven houdt (ok dat moet je dan ook niet doen :P), glijdt de iPad er toch echt wel redelijk snel uit.
JoJo nl schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 16:27:
Hoe lang heeft bij jou het versturen van de Fabrix sleeve geduurd? En heb je een verzendbevestiging gehad?
Bij mij in ieder geval iets meer dan twee weken, overigens heb ik wel even een mail verstuurd via de website om te vragen hoe het met mijn bestelling stond. Toen kreeg ik een track/trace nummer, denk dus dat je er wel even naar moet vragen, het gebeurde bij mij niet automatisch.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jmxd
 • Registratie: September 2005
 • Niet online

Acties:
 • 0Henk 'm!
Waarschijnlijk met de slechtste wifi-verbinding en gewicht ooit.

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jOzh
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 19:07

jOzh

Sweet dude!

JoJo nl schreef op vrijdag 14 mei 2010 @ 16:27:
Hoe lang heeft bij jou het versturen van de Fabrix sleeve geduurd? En heb je een verzendbevestiging gehad?
Een dikke drie weken (inclusief eventuele aswolk vertraging). Heb ook redelijk wat mailtjes die kant op gestuurd en kreeg inderdaad toen pas een track&trace nummer.

Grab shell dude!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lintweaker
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 24-04 11:40
Ik heb ook de $4 iPad sock van focalprice. Prima om de iPad in te bewaren in huis maar niet zo geschikt voor in de rugtas. De Fabrixcase lijkt me Dan een betere opt.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rivanov
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 21:22

Rivanov

Apple freak

Ik heb zowel een sleeve als case!

- ColcaSac Sleeve
- Apple Case

Steam | Twitch | Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX (Woonkamer) :: LG OLED55B6 (Slaapkamer) :: Xbox Series X :: PlayStation 5


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 320196
 • Registratie: September 2009
 • Niet online
Ik vind de ipad sok wel een hele leuke:D

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • danplo
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 20-05 10:56

danplo

The Force is strong with me

Apple case is binnen.
Ziet er goed uit moet ik zeggen, nu alleen mijn Ipad nog, maar die ligt bij de douane :(

Xbox Series X - NL DarthVader // Playstation 5 - Pijja82 // Twitter - MSFT_Daan // Ipad Pro // Iphone 12 Pro Max 256GB / LG OLED C8 65”


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 296971

misschien een gekke vraag maar kent iemand deze case:

ISP iPad case smal

of dat dit iets is?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jasper
 • Registratie: Juni 1999
 • Laatst online: 19-05 19:57
Anoniem: 296971 schreef op maandag 17 mei 2010 @ 19:47:
misschien een gekke vraag maar kent iemand deze case:

ISP iPad case smal

of dat dit iets is?
Beetje kleine foto op die site. En meer foto's had ook wel gemogen. Ze noemen het een siliconen case, is dat niet dat "vieze" materiaal?

📷 Insta


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 323622

Heeft iemand al ervaring met de Nude voor de iPad? Het lijkt mij een mooie bescherming. :P


[Voor 17% gewijzigd door Hoedje op 01-06-2010 09:33]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 296971

Jasper schreef op maandag 17 mei 2010 @ 21:37:
[...]

Beetje kleine foto op die site. En meer foto's had ook wel gemogen. Ze noemen het een siliconen case, is dat niet dat "vieze" materiaal?
zou best kunnen ik kijk wel even verder voor een case.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Maxmannl
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 19-05 16:24
*spam*

[Voor 98% gewijzigd door Daedalus op 18-05-2010 19:34]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • OllieMongollie
 • Registratie: Augustus 2002
 • Niet online
Bovenstaande bericht is natuurlijk je reinste spam, maar ik heb 'm daar ook gekocht :D Het is niet het mooiste hoesje (wel goed afgewerkt), zit er wel strak omheen, glijden doet ie niet meer en dat voor die centen :)

[Voor 6% gewijzigd door OllieMongollie op 18-05-2010 15:59]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dutch_Razor
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 29-03 13:57
Iemand toevallig ervaring met de Belkin Folio Leather? Ik heb em besteld bij Centralpoint, maar hij is op best veel plekken uitverkocht, hoop dat die levertijd goed is.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
Misschien toeval maar ik heb bij Focalprice een sleeve besteld. Een week later en nog was het item niet verzonden.

Was het zat dus even contact via de chat met 'Helen' en 3 uur later 'status shipped'. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 160183

Fabrix cases zijn binnen, mooie kwaliteit.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Vandaag heb ik m'n hardcase binnen. Te laat, want ik heb al 2 krasjes op de achterkant zag ik...Ik was van plan om deze te modden zodat het makkelijk "op te hangen" is achter een vliegtuigstoel (klittenband of zo). Het heeft me 8 dollar gekost, dus zo'n 5 euro. Niet al te duur dus.

Kwaliteit is OK. Ik denk dat alle sleeves wel lelijk zijn voor de ipad, maar deze heb ik toch maar gekocht voor het praktische. De ipad is wel makkelijker vast te houden. De case heeft een optie om een houdertje aan te klikken. Deze kan dan gebruikt worden om de ipad als een stand te gebruiken.
De ipad is makkelijk erin en eruit te klikken. Het is echter niet mogelijk dat de ipad er per ongeluk uit vliegt. Zit stevig vast.Hier gekocht: http://popbuying.com/detail.pb/sku.29596

[Voor 7% gewijzigd door kmf op 18-05-2010 21:03]

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HekkeySE
 • Registratie: Maart 2000
 • Niet online
kmf schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 11:55:
Wat ik persoonlijk de mooiste "minimalistische" cover vind

de macally bookstand
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=899784

Het voordeel tegenover normale covers: de ipad wordt er in geclipped ipv dat er lelijke leren randen om heen komen.

Kost zo'n 50 euro....

(daarom ga ik waarschijnlijk zo'n leren cover van dx kopen, + zo'n hardcase om zelf een beetje te DIYen ;)
Deze vandaag eindelijk binnen gekregen! En inderdaad erg mooi.

Recht op morgen heb ik niet, maar morgen wordt beter dan vandaag en gisteren bestaat niet.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Napsju
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 21:24
Ik heb net een afschuwelijk sokding besteld voor 4 euro. Gewoon even tijdelijk.


Uiteraard wacht ik op iets mooiers. Ik gebruik nu een groter broertje voor mijn MacBook Air en bevalt me uitstekend. Het plaatje kwam ik al tegen op google, een goed teken. Iemand 'm al in het wild gezien <20 euro?

Lekker!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • sroebert
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 27-04 13:46
kmf schreef op dinsdag 18 mei 2010 @ 20:58:
Vandaag heb ik m'n hardcase binnen. Te laat, want ik heb al 2 krasjes op de achterkant zag ik...
Kan helaas niet anders zeggen dan dat ik dit echt niet mooi vind :|

Ik snap dat je bescherming wil, maar voor zo'n mooi apparaat zoek je toch wel iets mooiers uit, waarom rood?

Acties:
 • 0Henk 'm!
[message=,noline]BloodDragon schreef op dinsdag 18 mei 2010 @ 23:31[/message]:
[...]


Kan helaas niet anders zeggen dan dat ik dit echt niet mooi vind :|

Ik snap dat je bescherming wil, maar voor zo'n mooi apparaat zoek je toch wel iets mooiers uit, waarom rood?
Zoals ik al zei, ik ga het modden zodat ik het kan gebruiken in een vliegtuig. Ophangen aan de stoel.

En, het is tot ik m'n leren cover binnen heb.

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


 • t14wo
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 18:37
Ik heb ook die 'leren' hoes van Deal Extreme. Met het maggneetje. Heb helaas nog geen iPad. Even wachten tot de DE launch.
Had hem ongeveer een maand geleden al maar vast besteld. Ik dacht,hij kan maar binnen zijn. Als je pas een hoes besteld als je de iPad al hebt, heb je gegarandeerd al krassen voor je de hoes hebt.

Over de hoes, Hij ziet er prima uit. Beter dan ik had verwacht. Het nepleer is goed gesneden en zonder rafels. Hij voelt stevig aan en aan de binnenkant zit een fluweel achtig laagje. Het minpunt zal onvermijdelijk hetzelfde zijn als alle goedkope hoezen: De lijm gaat los laten en de 2 lagen leer komen los van 't karton dat ertussen zit. Dat ziet er natuurlijk niet mooi uit, maargoed, hij kost maar 9 dollar! Das amper 7 euro. Nou dan kan ik er tien kopen, voor een goede hoes een betere keuze is.

Welke Screenprotector is volgens jullie de beste? Ik hecht waarde aan het behoudt van de gladheid en glans van 't scherm. Voor de achterkant maakt het mij niet zoveel uit wat er komt, zolang het maar beschermt en het er niet lelijk uitziet.

 • sroebert
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 27-04 13:46
kmf schreef op dinsdag 18 mei 2010 @ 23:53:
[...]
Zoals ik al zei, ik ga het modden zodat ik het kan gebruiken in een vliegtuig. Ophangen aan de stoel.

En, het is tot ik m'n leren cover binnen heb.
ah, dat had ik even gemist :/

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
Speciaal voor vliegtuiggebruik:


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chibi2k
 • Registratie: Februari 2010
 • Laatst online: 16:35

Chibi2k

www.radicalbirds.nl

Ik zoek al een tijdje naar zo'n vel , enige idee waar ik dan zoiets kan hale in NL?:)

Radical Birds


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Boxman
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 14:08
Chibi2k schreef op maandag 24 mei 2010 @ 11:38:
Ik zoek al een tijdje naar zo'n vel , enige idee waar ik dan zoiets kan hale in NL?:)
Je bedoelt zo'n screenprotector? Of die klitteband?

Ryzen 3900x | Taichi x370 | 64GB E-die 3600C16 | Watercooled Vega 64 | Seasonic X-1250W


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chibi2k
 • Registratie: Februari 2010
 • Laatst online: 16:35

Chibi2k

www.radicalbirds.nl

Boxman schreef op maandag 24 mei 2010 @ 11:47:
[...]


Je bedoelt zo'n screenprotector? Of die klitteband?
die klittebandjes 8)7

Radical Birds


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Boxman
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 14:08
Wat dacht je van de bouwmarkt :p

Ryzen 3900x | Taichi x370 | 64GB E-die 3600C16 | Watercooled Vega 64 | Seasonic X-1250W


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
Chibi2k schreef op maandag 24 mei 2010 @ 11:38:
Ik zoek al een tijdje naar zo'n vel , enige idee waar ik dan zoiets kan hale in NL?:)
Het is in Nederland te koop en ik verwacht bij de gemiddelde bouwmarkt. (Boxman was me voor)

Product wordt verkocht door Tesa BV in Hilversum. Is te vinden in de telefoongids. Je zou even kunnen bellen voor verkooppunten.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jasper
 • Registratie: Juni 1999
 • Laatst online: 19-05 19:57
Sterk aan het twijfelen om een DODOcase te bestellen. Echter schijnt het 6 weken te duren voordat hij gemaakt is en geshipped wordt. Zie http://www.dodocase.com/ voor filmpjes en meer foto's.

📷 Insta


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • diotav
 • Registratie: December 2005
 • Laatst online: 20:07
De DODOcase heb ik afgelopen week besteld. Ben benieuwd naar de levertijd!

dion.im


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zoefff
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 20-05 21:43

Zoefff

❤ 

Sleeve van fabrixcases.com is nu ook binnen. Wat een verschil in kwaliteit met de iPad sok zeg! Dit is echt een heerlijk stofje, past goed om de iPad heen, en is heel netjes afgewerkt. Kost een paar centen extra, maar dat is het dubbel en dwars waard :)Tevens te zien zijn de houten handgemaakte iPad stands van de 'iPad Opa' van lifehacking.nl. Erg leuke stands voor weinig geld.

Oh, en de DODOcase die Jasper hierboven noemt is ook voor mij onderweg. Als ik dan nog niet voldoende cases en stands heb... ;)


FotoblogWerkaandemuur.nlMoestuincursus.nlTwitter


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jasper
 • Registratie: Juni 1999
 • Laatst online: 19-05 19:57
diotav schreef op maandag 24 mei 2010 @ 15:29:
De DODOcase heb ik afgelopen week besteld. Ben benieuwd naar de levertijd!
De knoop maar doorgehakt en ook besteld :)

📷 Insta


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Ik vind het heel jammer dat al die cases zo ongeloofelijke lange levertijden hebben. Voor mij zou bijv de apple case prima zijn, alleen zit daar ook al 3 tot 4 weken levertijd op. Iemand een idee voor een snel leverbare case met vergelijkbare "features" als de apple case?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Boxman
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 14:08
Sander schreef op dinsdag 25 mei 2010 @ 13:20:
Ik vind het heel jammer dat al die cases zo ongeloofelijke lange levertijden hebben. Voor mij zou bijv de apple case prima zijn, alleen zit daar ook al 3 tot 4 weken levertijd op. Iemand een idee voor een snel leverbare case met vergelijkbare "features" als de apple case?
Zo te zien heeft goodbyte.nl een aardig aantal cases en hoezen direct op voorraad, maar daar zit de Apple case dan weer niet bij.

Ryzen 3900x | Taichi x370 | 64GB E-die 3600C16 | Watercooled Vega 64 | Seasonic X-1250W


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Boxman schreef op dinsdag 25 mei 2010 @ 14:29:
[...]


Zo te zien heeft goodbyte.nl een aardig aantal cases en hoezen direct op voorraad, maar daar zit de Apple case dan weer niet bij.
Jup en helaas ook geen producten waarbij de ipad kan "staan" of iets omhoog kan liggen om te typen, zoals bij de apple case of die dodocases

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 189219

Sander schreef op dinsdag 25 mei 2010 @ 15:12:
[...]


Jup en helaas ook geen producten waarbij de ipad kan "staan" of iets omhoog kan liggen om te typen, zoals bij de apple case of die dodocases
Ik wil gewoon die functionaliteit inderdaad: een beetje schuin om lekker te typen en andersom schuin om een filmpje te kijken. Da's alles. Heb tot nu toe alleen die van Apple gezien die dit doet, daarna die van Macally en nu de Dodo. En van alledrie heb ik het idee dat ze het nog geen jaar volhouden voor van ellende uit elkaar te vallen. Ik wacht het nog even af.
In de tussentijd ga ik geen extra geld besteden aan een sleeve/case die bovenstaande functies niet heeft. Ik neem m'n iPad lekker mee in m'n zelfgemaakte sleeve, bestaande uit een bubbeltjesenvelop waar de iPad precies in past, versterkt met ducktape en het 'klepje' van de envelop kan gewoon dicht d.m.v. klitteband. Doet wat 'ie moet doen; de iPad veilig houden. Ik trek de knip pas als er meerwaarde is.

 • Anoniem: 151407
 • Registratie: Augustus 2005
 • Niet online
net voor 12 eu bij ipadhoes zo'n simpele sleev gekocht voor ipad.
12 eu kan geen miskoop zijn:) fabrix heeft ook wel mooie maar hij zit er toch alleen maar in als hij in mijn tas zit voor transport.

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
@ Kerelvent: Op focalprice (nu offline vanwege onderhoud) staan cases voor +- 10 usd met een soort ledere band over het midden. Ik zag een aanbieder op marktplaats die liet zien dat je deze case ook in 'TV stand' kunt zetten. Die schuine hoek om te typen is wat lastiger. Als ik 'm weer tegenkom post ik nog even een linkje.

Edit: Focalprice weer online dit is 'm $11,46. Op het 3e plaatje van links is de het 'pootje' goed zichtbaar.

[Voor 24% gewijzigd door .CoUk op 26-05-2010 22:11]

.CoUk schreef op woensdag 26 mei 2010 @ 21:25:
@ Kerelvent: Op focalprice (nu offline vanwege onderhoud) staan cases voor +- 10 usd met een soort ledere band over het midden. Ik zag een aanbieder op marktplaats die liet zien dat je deze case ook in 'TV stand' kunt zetten. Die schuine hoek om te typen is wat lastiger. Als ik 'm weer tegenkom post ik nog even een linkje.
kmf in "[iPad] Cases, covers, sleeves, protector..."
Dealextreme heeft het ook:Alleen hebben zowel dx als focalprice die leren dingen niet op voorraad. Ik heb bij beiden besteld... (met gedachte om 1 daarvan te cancelen) maar beiden zijn al weken "waiting for supplier"

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
Ik bedoelde dus een andere. Heb m'n post zojuist aangepast. Ik heb deze 2 weken geleden besteld en die is 1,5 week geleden verzonden.

Edit: zojuist ontvangen. Twee weken onderweg geweest.

[Voor 11% gewijzigd door .CoUk op 28-05-2010 13:59]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Twieky
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 09-07-2010
*snip* spam

[Voor 95% gewijzigd door Daedalus op 28-05-2010 21:44]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Napsju
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 21:24
Vandaag geregistreerd en dit is je eerste bericht hier? Ruikt naar spam...

Lekker!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Je bericht ruikt inderdaad naar spam, heb em iig even gerapporteerd.
Als je een topic report hebt gemaakt, hoef je dat niet nog in het topic te vermelden :)

Daarnaast vind ik het grote nadeel van dit soort cases dat de hele "looks" van de ipad weg zijn door die leren randjes die over de randen van de ipad heenvallen.

[Voor 38% gewijzigd door Daedalus op 28-05-2010 21:44]


Acties:
 • 0Henk 'm!
.CoUk schreef op woensdag 26 mei 2010 @ 22:15:
Ik bedoelde dus een andere. Heb m'n post zojuist aangepast. Ik heb deze 2 weken geleden besteld en die is 1,5 week geleden verzonden.

Edit: zojuist ontvangen. Twee weken onderweg geweest.
lucky bastard. De mijne zijn nog steeds "awaiting stock".

One thing's certain: the iPad seriously increases toilet time.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Reverb_
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-05 18:12
*knip* daar hebben we V&A voor

[Voor 87% gewijzigd door Daedalus op 28-05-2010 21:41]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 189219

Jonge, de case is nu ook bij zowel ooster- als westerburen voor een tientje minder verkrijgbaar. Als mensen zoals jij eens kappen met het veel te duur verkopen van dingen onder het mom van vraag en aanbod. Mensen weten gewoon niet beter. Dan is het geen marktwerking maar halve oplichting.

Edit: checkte na het tikken van dit bericht ff marktplaats op iPad cases. Kom ik dit tegen:
http://bit.ly/b0BOjz

Riekt dus niet naar spam, is gewoon ordinaire SPAM!

[Voor 21% gewijzigd door Daedalus op 28-05-2010 21:41]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KSH
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 09-05 23:47
Iemand nu al (goeie) ervaringen met de marware eco vue case?

Kon niet wachten en heb hem besteld via ebay voor 65 dollar incl. verzendkosten.

Opzich goede review gekregen op youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=TOIH5E0G-7E

Ben vooral benieuwd naar de band die om je hand gaat bij het vasthouden....

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
Heb m'n iPad eindelijk binnen met de original apple case. De case die ik hier boven in een post vermeldde van focalprice is kwalitatief echt veel minder. De apple case kost een paar centen maar hij is het echt waard. Vooral de typ modus (die ik nu gebruik) is super handig.

 • flanger
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 19-05 13:41

flanger

That Guy

Iemand ervaringen met de betere folio-cases?

Just because I rock, doesn't mean im made of stone


5183

Ik heb een case en sock van DX binnen. Sock is super, beschermd mooi tegen krassen. De case is niet zo, met name de rits blijkt onhandig. Maar goed, tis puur voor de vakantie dat ik ze gebruik, meestal ligt ie gewoon op de bank :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • .CoUk
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 06-12-2021
kmf schreef op vrijdag 28 mei 2010 @ 15:05:
[...]


lucky bastard. De mijne zijn nog steeds "awaiting stock".
Had het al een keertje eerder gepost maar ik heb na een week even conact opgenomen via de chat. En binnen 3 uur stond het artikel ineens op verzonden. Wellicht toeval maar het proberen waard.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 193933
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Heb er een folderhoes van Incase bijgenomen van zwart leer. Vind 'm zelf erg mooi en ook lekker functioneel. Kan in allerlei richtingen staan en klapt dicht met een band eromheen. Als je een case zoekt die je open moet klappen is dit van mij wel een aanrader.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dutch_Razor
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 29-03 13:57
Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

Normaal bestel ik ook alles op eBay, maar ik wil toch erg graag snel een folder hoes hebben. In Nederland schijnt alles uitverkocht te zijn, of nog niet leverbaar :S

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 193933
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Die heb ik gekocht in de Apple Store in zuid Frankrijk. Keuze was tussen de Apple hoes of deze, voor mij was de keuze snel gemaakt.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Yzord
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 17-05 01:45

Yzord

Undertaker of the Universe

Ik heb de Macally Bookstand en dat ding vind ik persoonlijk geweldig. Je klikt de ipad in de vier hoeken en je hebt gewoon de looks van de ipad zonder rare randjes erom heen. Echt een aanrader.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sander
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Yzord schreef op maandag 31 mei 2010 @ 13:47:
Ik heb de Macally Bookstand en dat ding vind ik persoonlijk geweldig. Je klikt de ipad in de vier hoeken en je hebt gewoon de looks van de ipad zonder rare randjes erom heen. Echt een aanrader.
En op jouw aanraden zit ik er op te wachten, wilde idd ook iets waarbij de ipad nog gewoon te "bewonderen" was :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Yzord
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 17-05 01:45

Yzord

Undertaker of the Universe

Echt, je krijgt geen spijt van dat ding...voelt goed, ziet er ook goed uit en als je hem openklapt zie je gewoon je ipad. Ik heb meerdere hoezen, maar sinds hij in de Macally zit is hij er niet meer uitgeweest.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • flanger
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 19-05 13:41

flanger

That Guy

Heb zelf in afwachting van een degelijke folio-case (heb nog geen "killer" product gevonden) een simpele Belkin Pleat sleeve gekocht voor 20 euro. Voelt kwalitatief goed aan en lijkt me wel zijn geld waard. Heeft ook nog een handige vakje vooraan waar je een USB kabel of oortelefoontjes in kunt vervoeren.

[Voor 31% gewijzigd door flanger op 31-05-2010 14:57]

Just because I rock, doesn't mean im made of stone


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bdegroot
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 11-05 23:41
Yzord schreef op maandag 31 mei 2010 @ 14:28:
Echt, je krijgt geen spijt van dat ding...voelt goed, ziet er ook goed uit en als je hem openklapt zie je gewoon je ipad. Ik heb meerdere hoezen, maar sinds hij in de Macally zit is hij er niet meer uitgeweest.
Ik wacht eigenlijk op de zwarte variant, want de macally bookstand is nu alleen in het grijs te verkrijgen. En die vind ik echt niet mooi.

http://www.macally.com/en...cleShow.asp?ArticleID=320

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dutch_Razor
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 29-03 13:57
De Griffin Elan Folios schijnen op voorraad te komen bij meerdere leveranciers, heb eens een mailtje gestuurd of het echt zo is of dat dat alleen op de webshop staat.

Anders heb ik em overmogen hopelijk binnen :D

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jasper Janssen
 • Registratie: April 2000
 • Laatst online: 17-03 15:59
Zoefff schreef op donderdag 13 mei 2010 @ 18:21:
Een paar dagen geleden m'n iPad 'sok' binnen gekregen. Kwaliteit is niet je van het, maar wat wil je voor $4,- ;)
Mijn sok (via DX, maar zelfde dingen -- mijne is oranje met een geel randje) is ook binnen. Pretty much een mobieltjes sok in 't groot, niet meer en niet minder. Machine-gebreid uit puur synthetisch, zo te voelen.

http://www.quirky.com/products/30-Cloak-iPad-Case

Ik heb ook al een tijde een Quirky Cloak in bestelling. Deze case, als ie straks klaar is, heeft opties voor landscape en portrait fotolijst staan, en ook nog eens net-met-een-beetje-schuin landscape liggen, voor typen, plus front and back coverage wanneer dicht, maar wanneer open is ie standaard netjes plat van achter.

Ik ben erg benieuwd of dit echt goed gaat werken.

Blogpost met video en info over de huidige stand van zaken bij de fabrikant:
http://aquirkyblog.com/2010/05/cloak-the-road-to-completion/


Nu moet ik alleen nog een iPad hebben. ***** Gravis Osnabrueck, beetje reageren op "ik wil een Reservierung" met "hier heb je een Vormerkung!" en dan "Helaas pindakaas, Vormerkung betekent geen **** en je krijgt niks".

Acties:
 • 0Henk 'm!

5183

Hier ook een kleine review, ik heb de volgende cases binnen ondertussen van DealExtreme:

Protective Hard Plastic Case for Apple 9.7" iPad (Translucent White) SKU 33956

Superding! Beschermt de achterkant tegen krassen, en past precies. Zijn 6,25 dollar meer dan waard!

Protective Socks for Apple 9.7" iPad (Grey) SKU 36160

Al meer over gezegd. Voor de 4,63 zijn geld meer dan waard! Past goed, kwaliteit is goed tot super en doet gewoon zijn werk. Superding voor op de bank

Stylish Protective Soft Case for Apple iPad (Black) SKU 37108

6 dollar en 9 cent, niet duur. Doet zijn werk, maar is niet handig vind ik. Rits gaat veel te ver (je kan hem helemaal openklappen) en dat is niet handig. Maar goede bescherming en met klittenband en handvatten voor extra security. Ideaal voor op reis.

Tot zover mijn 50 centjes ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 252999

Goed, ik ga zaterdag een week naar het buitenland en heb dus eigenlijk op heel korte termijn een normaal geprijst beschermding nodig. Iemand een suggestie?
Pagina: 1 2 3 ... 42 LaatsteNintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee