Toon posts:

[Pc] Call of Duty 2- Deel II Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 4.161 views sinds 30-01-2008

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
http://img100.imageshack.us/img100/6393/screenshot49ts5xw.jpg


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
Vorige delen
>Call of Duty

Jaaaah!!! De demo is er... :D
Hier te downloaden

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Zodat je zo min mogelijk verliezen lijd en maximaal duitsers dood >:) Er is zoals je ziet een SP demo uitgekomen (ziel link boven)

Multiplayer


Er is nog niet zoveel bekend over de Multiplayer, maar wel dat er geen healthbar in zal zitten. Er zullen ook minder voertuigen inzitten itt CoD: UO. Er is nog geen Demo voor MP en die zal er waarschijnlijk ook niet komen

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen.
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.
Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.
http://img43.imageshack.us/img43/1113/rus6cb.jpg
Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).
http://img43.imageshack.us/img43/6144/engelse8if.jpg
Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!
http://img43.imageshack.us/img43/2295/amerikaan0tc.jpg
Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.
http://img57.imageshack.us/img57/6346/afrika9to.jpg
In MOHAA konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 zullen we dan ook dummy tanks tegenkomen.Ook worden de locaties groter, sommige misschien zelfs 200% groter!! Ze worden dus groter en er zijn meer levels..
http://img213.imageshack.us/img213/9712/land8we.jpg
Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "who even gets close to those cliffs ought to get a medal".
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel moeite.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/616/616714/call-of-duty-2-20050518080951181.jpg
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je ge-shellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, ala Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep!! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweeren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de duitse linies om de echte kanonnen te vinden. Dit level is precies nagebouwd zoals het in de 2e WO was, overal waar dus een opening was lagen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level zodat het heel sensationeel wordt.!!

De voertuigen

In CoD 2 zal je veel meer voertuigen mogen besturen, alleen hoeveel missies er zijn met voertuigen hebben ze nog niet gezegt, wel dat de missies met voertuigen groter zullen zijn, met grote veldslagen tegen Rommels leger die veel sterker was dan de Britten.
http://img7.imageshack.us/img7/7653/tank4ia.jpg
Ook mag je weer in grote vliegtuigen mogen vliegen, zoals in CoD 1
http://img7.imageshack.us/img7/6731/vliegtuig9ac.jpg

De AI

De AI zal ook heel veel beter word, ze "weten" nu wat er gebeurt, bijvoorbeeld: de duitser schuilen achter een autotje, dan roepen je squadmates: "germans behind the car!!"..om het zo realistisch mogelijk te maken hebben ze ongeveer 20.000 zinnen opgenomen!! dus dit belooft heel veel, de AI heeft iets weg van de AI van Brothers In Arms maar natuurlijk beter. De AI kan nu ook flanken, en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terrugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom. Maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
Of je je squad ook commands kan geven is niet bekend, maar juig niet te vroeg. Bij de demo is het level behoorlijk gescript en de AI is niet fantastisch, maar dit is nogmaals een pre-release versie en misschien komt er bij de final wel een betere AI.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen zoals de M1 Garand, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serie nummer van het geweer te zien is.
Er zijn veel wapens toegevoegd, we weten in ieder geval dat deze 3 er in komen.
1. de G43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck
http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zullen de graphics verbluffend zijn, met weereffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details zoals het Serie-nummer van een geweer _/-\o_ . Maar wat heel erg mooi is is de rook... klik In CoD 2 zit ook het glow effect maar die zul je niet altijd zien, ook als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent zul je dat duidelijk zien: zoals in het volgende plaatje.
http://img268.imageshack.us/img268/4987/jas8rn.jpg
Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2 het Battle Chatter system. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "he's on the second floor, right side of the window", of "cover me, I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


Systeemeisen, Trailers en screenshots


Bij de demo zal het spel waarschijnlijk niet zo al te best draaien dit komt omdat het een pre-release demo is, dus aub hierover verder geen vragen in dit topic.

Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4

Optimale benodigdheden:
2, 5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!


http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_1a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_2a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_3a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_4a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_5a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_6a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_7a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_8a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_9a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_10a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_11a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_12a.thumb.jpg


Release Datum:


Europa: 4 november 2005
Verenigde Staten: 25 oktober 2005

Gepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2

http://img160.imageshack.us/img160/2934/cod212zv.png
Dit topic is gemaakt door: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V en
Sjaakhaar

[Voor 77% gewijzigd door jimbojansen op 23-10-2005 17:21]


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

netjes, netjes...

ik had in de vorige draad nog wat extra info voor jullie gepost, misschien over het hoofd gezien?
lijkt me dat de officiele website van het spel wel in een TS thuishoort. ;)

maar netjes gedaan.

btw, oh my...:


Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.

... not as I do.


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:00

Griffin

Is mythical

* Griffin MOET het spel hebben, hij komt alleen iets te kort op het graka gedeelte, hij moet het doen met een 9600XT.
maar dat moet wel lukken :D

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 28-09-2022

Stampertje

Gaat je nix aan

Mooie startpost. En nu maar hopen dat het spel snel komt (in iedergeval voor het eind van het jaar)

Living the American Dream


Anoniem: 86475

Volgens mij komt het spel inderdaad voor het einde van het jaar uit, want ik dacht dat het ook een Xbox 360 launch titel was dus dat zou dan november moeten worden.

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Erik_van_H schreef op zondag 07 augustus 2005 @ 10:03:
Mooie startpost. En nu maar hopen dat het spel snel komt (in iedergeval voor het eind van het jaar)
Release Datum:

Verenigde Staten: 18 Oktober 2005

Staat gewoon in de TS.. in het lijkt me waarschijnlijk dat dit een wereldwijde premiere gaat worden.. _/-\o_

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
Complimenten geven op de startpost kan je beter via een ander medium doen

[Voor 109% gewijzigd door Anoniem: 12316 op 08-08-2005 08:45]


 • Karel V
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 22-03 21:29

Karel V

Een simpele ziel

Jimbo: vergeet de [center] [/center< codes niet ;)
offtopic:
Groeten en prettige vakantie in NL

The old Lie: Dulce et Decorum est Pro patria mori


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 20:57
Ik hoop dat mijn pctje het een beetje lekker gaat trekken :{ Maar het ziet er fantastisch uit! CoD 1 en CoD: UO waren van de weinige spellen waarbij de scripted singleplayer me bleef vasthouden. Deze titel staat hoog bovenin, zoniet op de bovenste plaats van mijn "kopen als het uitkomt"lijstje.

Is de engine van henzelf? De eerste was geloof ik gebaseerd op de Quake 3 engine (toch) en dat speelde prima.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Ik heb even een vraagje, ikzelf ben niet al te slim met computers, vandaar. Maar, ik heb een Geforce 6800GT 256mb, 1024 mb RAM en een AMD64 2500+. Nu is mijn vraag of ik met dit systeem cod 2 optimaal (alle instellingen op het hoogst) kan afspelen. Volgens de systeemeisen wel zag ik hierboven, maar (vooral met men processor) zit ik net op het randje. En mijn processor is geen XP. Dus, maak ik een kans?

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
specs zien er goed uit.. mss nog ff wat meer geheugen kopen.. en bestaat een 2500+ wel!?.. en AMD64 is beter dan XP dusz... zal wel moeten lukken..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Karel V schreef op maandag 08 augustus 2005 @ 08:41:
Jimbo: vergeet de [center] [/center< codes niet ;)
offtopic:
Groeten en prettige vakantie in NL
als ik dat doe dan gaat ie flippen.. en veel plezier op vakantie ;)

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
jimbojansen90 schreef op maandag 08 augustus 2005 @ 17:30:
specs zien er goed uit.. mss nog ff wat meer geheugen kopen.. en bestaat een 2500+ wel!?.. en AMD64 is beter dan XP dusz... zal wel moeten lukken..
Sorry, ik bedoelde de AMD XP 2500+ :+ (Beetje verkeerd gekeken denk ik, zit pas sinds kort te kijken wat mijn systeem nou eigenlijk allemaal heeft :P, en heb dus een foutje gemaakt met de processor :P). Maar bedankt voor je reactie. Dat stelt me weer een beetje gerust :P.

[Voor 18% gewijzigd door Smokey! op 08-08-2005 18:21]


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
In de startpost (een hele mooie trouwens, complimeneten van Smokey :P) staat dat kogels afketsen op metaal. Kan het dan zijn dat je een kogel tegen een metalen plaat aanschiet waardoor het afketst en zo in je eigen kop terecht komt? (Zal wel heel goed mikken zijn :P, maar ik bedoel dus of die kogels dan weg zijn of nog schade aan kunnen richten)

 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

ik denk dat ze dat bedoelen, ja. metalen platen waar kogels niet doorheen kunnen bestaan al langer.

... not as I do.


Anoniem: 86475

Een kogel ketst als deze schuin op een hard oppvervlak komt. Di zal dus nooit rechtnaar je terug komen en jouw raken.

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Anoniem: 86475 schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 10:47:
Een kogel ketst als deze schuin op een hard oppvervlak komt. Di zal dus nooit rechtnaar je terug komen en jouw raken.
Maar het zou wel mooi zijn als iemand anders voor een muur stond en dat deze wordt geraakt door de afketsende kogels. Ik neem aan dat zoiets dan wel random wordt gedaan want anders zijn het een beetje veel berekeningen ;)

 • T-mo-T
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 20:37
Ik vind het jammer dat er nu alweer gepraat word over de specs enzo (zal het wel draaien op mijn pc.) Dat weet je toch nooit. Vaak gebeurt het zelfs dat de systeem eisen toch weer zwaarder zijn dan voorheen bekend was. Dat zal me ook niets verbazen als dat met deze game gebeurt, want als ik dat zo zie.

Gewoon wachten (het is moeilijk, ik weet het) op de Demo, dan zie je meteen of het lekker werkt en dan is dit topic ook niet vol gespamt met systemspecs en vragen of het wel zal draaien, want zoiets kan je toch nooit voorspellen.

Game staat in ieder geval wel op m'n verlanglijstje. O-)

Anoniem: 86475

Mij maakt het niet zoveel uit of het loopt op mijn pc of niet. Als het niet loopt dan koop ik het spel gewoon voor de Xbox 360. Met een beetje mazzel werkt het spel dan nog met muis en toetsenbord ook.

 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 21:41

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

ziet er goed uit... erg gelikte graphics... tijd voor een nieuwe vga-kaart / systeem

COD1 en die uitbreiding.... ben de naam ff kwijt :? heb ik beide in no-time uitgespeeld (en dat is voor mij eerder een uitzondering dan een regel)
Clusharaw schreef op zondag 07 augustus 2005 @ 09:06:


Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.
lol met mijn Logitech Z5500 digital dreunt het anders al vrij heftig :+

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • Shva
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 21-03 10:34

Shva

aka Jos_theboss

had die oud-soldaat zijn gehoorapparaat wel in? :+

[Voor 17% gewijzigd door Shva op 09-08-2005 13:42]


 • scorpie
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 21:35

scorpie

Supra Addict

Ik kan nu al niet wachten tot hij uitkomt, door de medewerking van oorlogsveteranen (weer ja) moet hij nog realistischer worden dan 1. De singleplayer speel je vast snel uit, maar omdat het spel zo realistisch wordt, wordt de multiplayer vast nog leuker. Alleen hoop ik niet dat er van die irritante mensen online gaan spelen die teamkills maken ofzo. Nouja, je kunt altijd in een clan gaan om dat probleem te ontlopen.

Ja, ik ga hem zeker kopen. :)

wil een Toyota Supra mkIV!!!!! | wil een Yamaha YZF-R{1,6} | wil stiekem ook een Ducati
"Security is just a state of mind"
PSN: scorpie | Diablo 3: scorpie#2470


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Scorperito schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 14:42:
Ik kan nu al niet wachten tot hij uitkomt, door de medewerking van oorlogsveteranen (weer ja) moet hij nog realistischer worden dan 1. De singleplayer speel je vast snel uit, maar omdat het spel zo realistisch wordt, wordt de multiplayer vast nog leuker. Alleen hoop ik niet dat er van die irritante mensen online gaan spelen die teamkills maken ofzo. Nouja, je kunt altijd in een clan gaan om dat probleem te ontlopen.

Ja, ik ga hem zeker kopen. :)
Over die teamkills ben ik het niet helemaal eens, er zijn echt meer dan genoeg servers die teamkill uit hebben met COD 1 en met 2 zal dat niet anders zijn omdat iedereen weet dat er altijd van die ventjes zijn die het nodig vinden met hun MG het hele team overhoop te knallen.

 • scorpie
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 21:35

scorpie

Supra Addict

Smokey! schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 15:50:
[...]


Over die teamkills ben ik het niet helemaal eens, er zijn echt meer dan genoeg servers die teamkill uit hebben met COD 1 en met 2 zal dat niet anders zijn omdat iedereen weet dat er altijd van die ventjes zijn die het nodig vinden met hun MG het hele team overhoop te knallen.
Daar heb je helemaal gelijk in, maar het was vanuit mij meer als voorbeeld bedoeld, dat er altijd wel ratdraaiers tussen zitten.

wil een Toyota Supra mkIV!!!!! | wil een Yamaha YZF-R{1,6} | wil stiekem ook een Ducati
"Security is just a state of mind"
PSN: scorpie | Diablo 3: scorpie#2470


 • MrJ
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 17:14

MrJ

Train, eat, sleep. Repeat.

Kijk, weer iets om naar uit te kijken naast Serious Sam 2 en (maybe) B&W2.

Goede graphics en hopen de de SP campaigns goed in elkaar zitten.

Bij CoD1 heb ik met trouwens ook nog aan het begin goed vermaakt met de MP. :)

Godfather Bodybuilding topic reeks


 • ymmud
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 08-06-2022
Ik zeg: Laat de demo maar komen B)

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
ymmud schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 20:11:
Ik zeg: Laat de demo maar komen B)
helemaal mee eens })

 • FunkyPunky
 • Registratie: Juni 2005
 • Nu online
Ik ben er ook zeer benieuwd naar, en als het weer een top MP game is (dus met goede S&D maps (zonder voertuigen) dan ben ik tevreden, en dan gaan we waarschijnlijk ook verhuizen met mijn clan naar COD2 _/-\o_ .

http://miagaming.com


 • MrJ
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 17:14

MrJ

Train, eat, sleep. Repeat.

Godfather Bodybuilding topic reeks


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
T-mo-T schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 11:12:
Ik vind het jammer dat er nu alweer gepraat word over de specs enzo (zal het wel draaien op mijn pc.) Dat weet je toch nooit. Vaak gebeurt het zelfs dat de systeem eisen toch weer zwaarder zijn dan voorheen bekend was. Dat zal me ook niets verbazen als dat met deze game gebeurt, want als ik dat zo zie.

Gewoon wachten (het is moeilijk, ik weet het) op de Demo, dan zie je meteen of het lekker werkt en dan is dit topic ook niet vol gespamt met systemspecs en vragen of het wel zal draaien, want zoiets kan je toch nooit voorspellen.

Game staat in ieder geval wel op m'n verlanglijstje. O-)
De Game engine is volgens mij al helemaal af.. mss nog wat bugs maar die systeem specs zullen wel zo blijven hoor.. er zijn al demo's... alleen mogen wij die nog niet spelen... :+ dusz ik denk dat die specs zo blijven... (en correct zijn)... >:)

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
Gelukkig.. Dat haal ik net met mijn Radeon 8500 ;)

 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 21:41

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Dutchmega schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 10:14:
[...]


Gelukkig.. Dat haal ik net met mijn Radeon 8500 ;)
jah als 640x480 en alles op low, jouw ding is dan wel :D

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • wisselwerking
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 21:26
FunkyPunky schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 22:01:
Ik ben er ook zeer benieuwd naar, en als het weer een top MP game is (dus met goede S&D maps (zonder voertuigen) dan ben ik tevreden, en dan gaan we waarschijnlijk ook verhuizen met mijn clan naar COD2 _/-\o_ .
Ik denk dat de voertuigen wel weer terugkomen in de MP game. Ik denk dat de mainstream gamer dat toch wel erg leuk vind.

Wisselwerking | Flickr | 500px | Strava


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:00

Griffin

Is mythical

relonky schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 14:53:
[...]


Ik denk dat de voertuigen wel weer terugkomen in de MP game. Ik denk dat de mainstream gamer dat toch wel erg leuk vind.
* Griffin agrees,
WANT;
voertuigen hoort er nu eenmaal bij, maar dit kan je natuurlijk uitzetten in de config als je dit wilt

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
relonky schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 14:53:
[...]


Ik denk dat de voertuigen wel weer terugkomen in de MP game. Ik denk dat de mainstream gamer dat toch wel erg leuk vind.
Als je naar de clans kijkt (veel cod spelers) op CB...zie je toch wel eeen duidelijk verschil tussen normal cod en UO hoor...dus ik denk dat de meesten die voertuigen niet superleuk vinden ;)

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Griffin schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 16:26:
[...]


* Griffin agrees,
WANT;
voertuigen hoort er nu eenmaal bij, maar dit kan je natuurlijk uitzetten in de config als je dit wilt
Ik heb UO nooit gekocht omdat ik van veel mensen hoorde dat de voertuigen niet zo leuk zijn. Echter met welke game kan je UO voertuigen vergelijken?

Het lijkt me wel een beetje moeilijk te combineren.. MP van CoD en voertuigen... Hoe dan ook, MP van CoD was prima :)

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:00

Griffin

Is mythical

Dutchmega schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 17:13:
[...]


Ik heb UO nooit gekocht omdat ik van veel mensen hoorde dat de voertuigen niet zo leuk zijn. Echter met welke game kan je UO voertuigen vergelijken?

Het lijkt me wel een beetje moeilijk te combineren.. MP van CoD en voertuigen... Hoe dan ook, MP van CoD was prima :)
tja, voor de rest speel in geen W2 games, maar ik heb wel eens bf1942 gedaan, tis wel ong het zelfde,
de jeeps kan je met 3 man in:
• bestuurder
• gun achterop
• passagier die schiet met eigen gun

de tank kunnen 2 mensen in:
• bestuurder en tevens kanon schieter
• gunturret man
___
je hebt ook satchels en die ranks, hierdoor krijg je steeds meer kogels en nades, ook krijg je bij de hoogste rank airstrike.
___
de jeeps gaan erg hard en zijn leuk om mee te racen, de tanks zijn goed te besturen en lkkr om mee te knallen,
er zijn 3 (meen ik) soorten tanks. light medium heavy
elke heeft ander soort panzer en zwaardere wapens.
de heavy tanks kunnen alleen geen turret draaien,

ook heb je meer wapens als soldier,
• elk land heeft een neer zetbaar mggun, zijn wel lol
• britten en russen hebben ander handgun
• en de duitsers hebben een soorte van garand alleen met 10 kogels.

ook weer meer MP game types en maps. vooral CTF (imo) is heel vet.

k hoop dat je zo btje genoeg info hebt

 • Inflatable
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 06-03 20:35
Smokey! schreef op maandag 08 augustus 2005 @ 18:19:
[...]


Sorry, ik bedoelde de AMD XP 2500+ :+ (Beetje verkeerd gekeken denk ik, zit pas sinds kort te kijken wat mijn systeem nou eigenlijk allemaal heeft :P, en heb dus een foutje gemaakt met de processor :P). Maar bedankt voor je reactie. Dat stelt me weer een beetje gerust :P.
Ik zou wel gaan upgraden naar een AMD 64 systeem indien mogelijk, want die XP 2500+ is dus een grote bottleneck voor je 6800GT.. Je hebt al een AMD 64 3500+, moederbord en 1GB PC3200 RAM voor minder dan 500 euro.. Zal CoD2 ook een stuk beter draaien, net zoals de rest van de nieuwe games nu op de markt..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
kan nog goedkoper.. gewoon een AMD64 3000+ en dan OC'n.. oem memkaart van 80 euro (1gig), en leuk mobotje van rond de 100 euro... heb je al een nieuw setje voor 300 euro ;)

Anoniem: 86475

Inderdaad, zie echt geen reden om voor een 3500+ te gaan als je een 3000+ kunt krijgen voor de helft van het geld.

 • FunkyPunky
 • Registratie: Juni 2005
 • Nu online
Over die voertuigen, ik en de clan waar ik in zit, spelen dus wel UO. Maar we houden absoluut niet van de voertuigen. Het enige wat oke is, is de jeep (om snel te vervoeren). Maar de tanks zijn gewoon ronduit irritant. Vooral tijdens clanbase TDM matches. Want dan is het soms zo dat een andere clan een tank map kiest, en dan echt alleen maar in de tanks gaat zitten. En daar is echt niks aan. Deze clans staan dan wel weer meestal aan de top van de TDM lijst. Daarom zijn wij ook gestopt met TDM ladder. En gaan lekker verder met SD ladder.
De voordelen van UO zijn: meer maps (alhoewel in CB het er niet meer zijn), sprinten, cooking nades, en volgens mij spelen wat meer mensen UO dan normale CoD.

http://miagaming.com


 • wisselwerking
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 21:26
Smokey! schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 16:30:
[...]


Als je naar de clans kijkt (veel cod spelers) op CB...zie je toch wel eeen duidelijk verschil tussen normal cod en UO hoor...dus ik denk dat de meesten die voertuigen niet superleuk vinden ;)
Mensen die bij clans spelen reken ik niet bij de mainstream gamer hoor ;)

Wisselwerking | Flickr | 500px | Strava


 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Net de Point de luc (of zoiets...) filmpje gezien maar deels door de radar krijg ik een MOHAA gevoel en niet een CoD gevoel :+ Maar de actie is echt geweldig. Best scripted sequences.. WOOHOO :D

[Voor 22% gewijzigd door Dutchmega op 11-08-2005 13:32]


Anoniem: 147794

Als er voertuigen in zitten lopen ze hoop klanten mis.
Als ze het goed spelen kan call of duty 2 makkelijk een concurrent voor Counter strike source en 1.6 op pro gaming worden.
Call of duty 1 kon dat al makkelijk!
Ik hoop dat er daarom geen voertuigen inzitten omdat die de gameplay verpesten :'(

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Inflatable schreef op woensdag 10 augustus 2005 @ 18:09:
[...]

Ik zou wel gaan upgraden naar een AMD 64 systeem indien mogelijk, want die XP 2500+ is dus een grote bottleneck voor je 6800GT.. Je hebt al een AMD 64 3500+, moederbord en 1GB PC3200 RAM voor minder dan 500 euro.. Zal CoD2 ook een stuk beter draaien, net zoals de rest van de nieuwe games nu op de markt..
Dit is natuurlijk ff lekker offtopic, very sry about that. Maar mijn 6800 GT is dus AGP en met die AMD 64 shit enzo heb je toch PCI nodig? Of kan ik gewoon een moederbord enzo kopen zondat dat ik een nieuwe videokaart hoef te kopen?

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Smokey! schreef op donderdag 11 augustus 2005 @ 18:40:
[...]


Dit is natuurlijk ff lekker offtopic, very sry about that. Maar mijn 6800 GT is dus AGP en met die AMD 64 shit enzo heb je toch PCI nodig? Of kan ik gewoon een moederbord enzo kopen zondat dat ik een nieuwe videokaart hoef te kopen?
Nee, dat hoeft niet. Ik zit hier met een AMD 64 en een AGP-kaart. AGP/PCI-E ligt aan de moederbord ;)
Neem een nForce 3 moederbord.

Je XP2500 zal wel de bottleneck zijn maar je zal CoD2 vast prima kunnen draaien.

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Dutchmega schreef op donderdag 11 augustus 2005 @ 18:55:
[...]


Nee, dat hoeft niet. Ik zit hier met een AMD 64 en een AGP-kaart. AGP/PCI-E ligt aan de moederbord ;)
Neem een nForce 3 moederbord.

Je XP2500 zal wel de bottleneck zijn maar je zal CoD2 vast prima kunnen draaien.
maar als hij een S939 mobo gaat halen dan kan hij geen XP erin zetten hea ;) hij haalt dan een AMD64 en de 3000+ mits geoc'd is ckr geen bottleneck.. mss zelfs zonder oc niet eens.. _/-\o_ ik heb nu zelf een 3000+ en op 2,4 GH... en me broer een 3500+ .. je gelooft het niet maar ik krijg hogere scores bij 3d 05 :+ en over dat mobo'tje.. anders haal je zon ULi AGP/PCI-e mobotje heb je ook gelijk een mobo voor de toekomst als je een PCI-e kaartje gaat halen..

[Voor 11% gewijzigd door jimbojansen op 11-08-2005 19:29]


 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
jimbojansen90 schreef op donderdag 11 augustus 2005 @ 19:27:
[...]

maar als hij een S939 mobo gaat halen dan kan hij geen XP erin zetten hea ;) hij haalt dan een AMD64 en de 3000+ mits geoc'd is ckr geen bottleneck.. mss zelfs zonder oc niet eens.. _/-\o_ ik heb nu zelf een 3000+ en op 2,4 GH... en me broer een 3500+ .. je gelooft het niet maar ik krijg hogere scores bij 3d 05 :+ en over dat mobo'tje.. anders haal je zon ULi AGP/PCI-e mobotje heb je ook gelijk een mobo voor de toekomst als je een PCI-e kaartje gaat halen..
Ik zei ook niet dat je de XP ook op dat moederbord kon zetten :P Ik bedoelde dat hij een nForce3 mobo moest nemen wegens AGP...

Maar ik weet niet of de snellere CPU zoveel zal schelen in games zoals CoD. CPU-load is bij mij o.a nooit hoog.

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
aangezien er "physics" berekent moet worden lijkt me een snelle CPU wel nodig...

 • mace
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 22:10

mace

Sapere Aude

Die "nieuwe" wapens zitten allemaal toch ook al in UO?

Ik had graag de wat minder bekende wapens gezien, zoals de amerikaanse "greasegun" of geheime wapens oid :)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
als ze geheim waren dan zijn ze ook niet in de 2e WO gebruikt.. en als je dat zonodig moet.. moet je BF1942 SWOWW2 maar spelen :+

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
Dutchmega schreef op donderdag 11 augustus 2005 @ 13:32:
Net de Point de luc (of zoiets...) filmpje gezien
Pointe-Du-Hoc(FR)/Point Du Hoc(EN), ligt in Normandie, Frankrijk.

Ik ben een keer op vakantie geweest in Normandie, en heb ook de Pointe-Du-Hoc in het echt gezien. Ruige rotsen daar hoor.

[Voor 22% gewijzigd door Jorn1986 op 12-08-2005 19:52]


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Ik stuitte op een probleempje met BF 2 vandaag, je moest namelijk winXP hebben. Zal dit met CoD2 hetzelfde zijn? Of kan ik hem ook met Win2000 gewoon draaien?

 • MrJ
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 17:14

MrJ

Train, eat, sleep. Repeat.

Denk gewoon ook op w2k hoor. BF2 is naw vast ook wel te installeren als je de setup.ini weet aan te passen. :)

Godfather Bodybuilding topic reeks


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

heb je BF2 wel geprobeerd? zoveel verschil tussen xp en 2000 is er namelijk niet, lijkt mij dat het eigenlijk wel zou moeten werken....

... not as I do.


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Ja, BF 2 doet het bij beiden niet bij mij :+ . Maar heb nu W2k er weer opstaan en nu blijkt dat mijn harde schijf (waarschijnlijk) naar de klote is. Ik kap nu een tijdje met proberen en zie dat men harde schijf word ingeruild voor een nieuwe (garantie :P). en dan zie ik wel weer.

 • Erasmo
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online

Erasmo

Laadpaaljager

2 voorstelletjes voor de TS:
* Randje pixels om de plaatjes
* Plaatjes centreren

Verder mooie TS (8>

Doet iets met stroom, motors en nu ook auto's op YouTube


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Erasmo schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 19:58:
2 voorstelletjes voor de TS:
* Randje pixels om de plaatjes
* Plaatjes centreren

Verder mooie TS (8>
randje pixels?? die snap ik niet.. en centreren heb ik al geprobeerd maar dan gaat ie helemaal flippen... :'(

[Voor 5% gewijzigd door jimbojansen op 14-08-2005 23:20]


 • bassGunner
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 20-03 16:05
jimbojansen90 schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 23:19:
[...]

randje pixels?? die snap ik niet.. en centreren heb ik al geprobeerd maar dan gaat ie helemaal flippen... :'(
Denk dat hij de witte pixels om de wapens bedoelt... Hoe je dat moet oplossen weet ik ook niet :P

Verder heb ik ook zin in COD2, deeltje 1 en 1.1 hebben me goed vermaakt. Destijds samen met wat oude Mohaa clanmembers een COD community opgestart (COD HQ), is de laatste tijd in een dipje verzeild dus ben benieuwd of het met COD2 een nieuwe impuls gaat krijgen...

 • Satch
 • Registratie: Mei 2004
 • Niet online
jimbojansen90 schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 23:19:
[...]

randje pixels?? die snap ik niet.. en centreren heb ik al geprobeerd maar dan gaat ie helemaal flippen... :'(
Met een randje pixels bedoelt hij gewoon een dunne omlijsting zeg maar. Kan je heel makkelijk met paint doen. :) Je weet wel van een fotolijstje maar dan stukken dunner :P
edit: zoals het plaatje helemaal bovenaan in de topicstart.

[Voor 17% gewijzigd door Satch op 14-08-2005 23:32]


 • bassGunner
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 20-03 16:05
^^ oh. Maar dat van die wapens kan ook mooier... :+

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
bassGunner schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 23:44:
^^ oh. Maar dat van die wapens kan ook mooier... :+
done... :)

 • Erasmo
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online

Erasmo

Laadpaaljager

jimbojansen90 schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 23:19:
[...]

randje pixels?? die snap ik niet.. en centreren heb ik al geprobeerd maar dan gaat ie helemaal flippen... :'(
Uh? Da's toch gewoon een kwestie van
code:
1
[center]plaatje[/center]
?

[Voor 5% gewijzigd door Erasmo op 15-08-2005 23:00]

Doet iets met stroom, motors en nu ook auto's op YouTube


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
plaatje zelf heb ik nog nie geprobeerd maar als ik alles probeer te centreren dan gaat ie raar doen.. moet je maar es proberen ;) kheb het maar op de moeilijk manier gedaan :S.. text na text centreren.. maar hij doet het nu na hard werk :P _/-\o_

[Voor 32% gewijzigd door jimbojansen op 16-08-2005 00:14]


 • Erasmo
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online

Erasmo

Laadpaaljager

Spelfout in de TS :P
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel mooite.

Doet iets met stroom, motors en nu ook auto's op YouTube


 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Oké, genoeg over de TS :9 . Let's Talk About Call Of Duty 2 :7 . Wie weet er al iets over de release van de demo bijvoorbeeld? en de release van de full game in Europa? In Amerika was dat 18 Oktober geloof ik maar over Europa heb ik nog niets gevonden (zal waarschijnlijk wel een weekje later zijn ofzo).

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
ik denk dat je pas meer over CoD2 kan gaan praten als er nou eindelijk eens een demo op internet verschijnt...

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
sjaakhaar schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 14:11:
ik denk dat je pas meer over CoD2 kan gaan praten als er nou eindelijk eens een demo op internet verschijnt...
`
Haha, dat is zo. Maar als je over TS (meervoud :P) wil gaan praten maak daar dan een apart topic over ;)

 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

gerucht:

het schijnt dat er een demo is voor gamespot complete members... kan iemand hier dit bevestigen danwel ontkrachten?

... not as I do.


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:00

Griffin

Is mythical

@ clusharaw:
denk t nie, activision heeft geen directe connecties met gamespot (niet best mates enzo),
dus ALS gamespot iets heeft is het wel uitgelekt, want activision released m voor iedereen denk ik.

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Clusharaw schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 15:01:
gerucht:

het schijnt dat er een demo is voor gamespot complete members... kan iemand hier dit bevestigen danwel ontkrachten?
Ik kan hem niet bevestigen of ontkrachten, maar ik denk niet dat het zo is hoor. Zo'n demo is een soort reclame voor een game en dat zullen ze niet aan een kleine groep mensen geven maar liever aan iedereen denk ik. Maar misschien heb je gelijk hoor, heb geen flauw idee of het waar is of niet :P, ik verwacht het alleen niet.

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
tnx is geedit... :P

[Voor 4% gewijzigd door jimbojansen op 16-08-2005 16:03]


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

heb je gelijk in, smokey, maar het zou kunnen zijn dat gamespot als eerste de demo exclusief mag leveren aan zijn members, en als het gerucht waar is zou de demo morgen of overmorgen vrij verkrijgbaar moeten zijn....

... not as I do.


 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
hoop dat het waar is :)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
khoop het ook.. _/-\o_ alleen lijkt me niet zo.. anders zou die wel in het "illegale circuit" zijn gekomen en er news over uitgekomen zijn... :P

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
mmm... je brengt me op ideeen, eens goed gaan zoeken :)

 • JohnD
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 16:37

JohnD

Bernd

We houden het in de gaten. Ik heb echt nachten COD + UO online gespeeld.

Na een tijdje battlfield 2 gespeeld te hebben, heb ik uo dit weekend nog eens gespeeld. Was weer even wennen hoor. vooral de sprintknop en prone knop was weer even zoeken. (Binnenkort even anders instellen)

Fear thy name as hell awakens
FKA SunStorms_Sletje


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Nu online

Clush

Do as I say...

hmm, lijkt helaas een slechte grap te zijn... maar het kan toch niet lang meer duren!

... not as I do.


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Clusharaw schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 17:47:
hmm, lijkt helaas een slechte grap te zijn... maar het kan toch niet lang meer duren!
hmm, ik vind 2 maanden tog nog best lang duren.. :(

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Ja pcies, en de demo zal niet heel ver voor de release uitkomen hoor. Tenminste geen maand ofzo, denk ik.

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
trouwens.. als je naar de F.E.A.R. demo kijkt.. dat spel komt pas 11 oktober uit.. dusz mss kunnen we binnekort wel een demo verw8n van CoD2 >:)

 • T-mo-T
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 20:37
Maar FEAR is van Monolith en niet van Activision. ;)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
T-mo-T schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 19:00:
Maar FEAR is van Monolith en niet van Activision. ;)
gaat alleen om de ged8te van demo's uitbrengen... mss doet Activision het ook zo vroeg.. just saying :X

 • Erasmo
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online

Erasmo

Laadpaaljager

Clusharaw schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 16:06:
heb je gelijk in, smokey, maar het zou kunnen zijn dat gamespot als eerste de demo exclusief mag leveren aan zijn members, en als het gerucht waar is zou de demo morgen of overmorgen vrij verkrijgbaar moeten zijn....
En ongeveer 20 minuten na de release op gamespot alweer op het illegale cirquit rondzwerven...

Doet iets met stroom, motors en nu ook auto's op YouTube


 • Erasmo
 • Registratie: Juli 2004
 • Niet online

Erasmo

Laadpaaljager

Htf is best wel leuk in carentan, maar met 32 spelers word het wel een tikje chaotisch :P

Doet iets met stroom, motors en nu ook auto's op YouTube


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
tis jmmr genoeg weer een beetje stil aant worden :P :(...

 • Smokey!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 26-02 09:29
Tja, de echte drukte komt pas met de release van de demo denk ik :P . Tenminste, ik zou nu niet veel weten te lullen over cod 2.

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 21:03
Zijn er op dit moment nog nieuwe filmpjes?

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
sjaakhaar schreef op zondag 28 augustus 2005 @ 12:08:
Zijn er op dit moment nog nieuwe filmpjes?
ik wil geen filmpjes meer..!! ik wil demo >:)

Anoniem: 12316

Als je niets toe te voegen hebt aan het topic, laat het reageren dan achterwege. We hebben er niets aan als mensen maar blijven roepen dat ze een demo willen.

 • Tr1de
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03 08:48
Call of duty 2
Release 4 november 2005

nog iets meer dan 2 maanden, hopelijk releasen ze wel eerder een demo xD

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Tr1de schreef op zondag 28 augustus 2005 @ 19:25:
Call of duty 2
Release 4 november 2005

nog iets meer dan 2 maanden, hopelijk releasen ze wel eerder een demo xD
hmm das jmmr.. eerst was de release date ergens in oktober .. :? bron??..

 • Tr1de
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03 08:48
www.dimplus.nl chille gamewinkel.

ik heb nogwat te melden ^^ :

Wie im Computer Gaming World Magazin steht, wird es im Call of Duty 2 Multiplayer Modus keine Panzer, Jeeps oder Artellerie wie in CoD:UO geben!

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
das wel raar.. aangezien in een officieel gesprek met de makers van CoD 2 gezegt werd dat er voertuigen kwamen.. dusz.. maar we moeten afwachten.. :(

 • Tr1de
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03 08:48
single player mss voertuigen, net zoals in cod1?
ik hoop eerlijk gezegt dat er geen voertuigen in zullen komen.
cod 1 pwnt nog steeds en cod2 moet gwoon hierop doorgaan

 • Anoniem: 90180
 • Registratie: Augustus 2003
 • Niet online
Tr1de schreef op maandag 29 augustus 2005 @ 18:46:
single player mss voertuigen, net zoals in cod1?
ik hoop eerlijk gezegt dat er geen voertuigen in zullen komen.
cod 1 pwnt nog steeds en cod2 moet gwoon hierop doorgaan
Yep, ik hoop ook dat er geen voertuigen zijn in multiplayer, anders word het gelijk weer zo battlefield achtig. COD1 is erg leuk als multiplayer, hopelijk blijft dat zo met COD2.

 • Karel V
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 22-03 21:29

Karel V

Een simpele ziel

Activision Taps Hollywood Talent for Call of Duty Titles
Santa Monica, CA – August 29, 2005 – Further immersing gamers into the gritty intensity of World War II, Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) has signed a squadron of actors to voice several of the main characters for Call of Duty® 2 and Call of Duty® 2: Big Red One.

In total, seven actors have joined the Call of Duty cast including:

· Michael Cudlitz (credits include “Band of Brothers,” “Live From Baghdad,” “The Negotiator”)
· Rick Gomez (credits include “Band of Brothers,” “Ray,” “Sin City”)
· Frank John Hughes (credits include “Band of Brothers,” “Catch Me If You Can”)
· James Madio (credits include “Band of Brothers,” “Shark Tale”)
· Ross McCall (credits include “Band of Brothers,” “EMR,” “Hooligans”)
· Rene L. Moreno (credits include “Band of Brothers,” “Last Flight Out”)
· Richard Speight Jr. (credits include “Band of Brothers,” “Into The West”)

From the creators of the original Call of Duty, the 2003 Game of the Year, Infinity Ward’s Call of Duty 2 delivers an unparalleled portrayal of the chaos and intensity of WWII. Powered by a proprietary new engine, the highly anticipated sequel enlists players into four individual soldier stories as they overcome insurmountable odds in multiple, epic and grueling campaigns. The new Call of Duty also utilizes an all-new battle chatter system to provide authentic in-combat dialogue, delivering the ultimate wartime experience. Call of Duty 2 is scheduled for release this fall for Windows® PC and the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft. The title is not yet rated.

Building on the Call of Duty brand’s hallmark cinematic, epic intensity of war, Call of Duty 2: Big Red One recreates the U.S. Army’s famed Fighting 1st Infantry Division, known as the Big Red One, among the most decorated units ever, through a continuous storyline of legendary battles of WWII. The title also utilizes authentic in-combat dialogue as players are drafted into a variety of historic missions crucial to ultimate victory. Big Red One is in development by Gray Matter and Treyarch and slated for release this fall for the PlayStationÒ2 computer entertainment system, the Xbox® video game and entertainment system from Microsoft and Nintendo GameCubeÔ. The title is not yet rated.

Headquartered in Santa Monica, California, Activision, Inc. is a leading worldwide developer, publisher and distributor of interactive entertainment and leisure products. Founded in 1979, Activision posted net revenues of $1.4 billion for the fiscal year ended March 31, 2005.

Activision maintains operations in the U.S., Canada, the United Kingdom, France, Germany, Italy, Japan, Australia, Scandinavia, Spain and the Netherlands. More information about Activision and its products can be found on the company's World Wide Web site, which is located at www.activision.com.

The statements made in this press release that are not historical facts are “forward-looking statements”. These forward-looking statements are based on current expectations and assumptions that are subject to risks and uncertainties. The Company cautions readers of this press release that a number of important factors could cause Activision's actual future results to differ materially from those expressed in any such forward-looking statements. Such factors include, without limitation, product delays, retail acceptance of our products, industry competition, rapid changes in technology and industry standards, protection of proprietary rights, maintenance of relationships with key personnel, vendors and third-party developers, international economic and political conditions, integration of recently acquired subsidiaries and identification of suitable future acquisition opportunities. These important factors and other factors that potentially could affect the Company’s financial results are described in our filings with the Securities and Exchange Commission, including the Company’s most recent Annual report on Form 10-K and Quarterly Report on Form 10-Q. Readers of this press release are referred to such filings. The Company may change its intention, belief or expectation, at any time and without notice, based upon any changes in such factors, in the Company’s assumptions or otherwise. The Company undertakes no obligation to release publicly any revisions to any forward-looking statements to reflect events or circumstances after the date hereof or to reflect the occurrence of unanticipated events.

The old Lie: Dulce et Decorum est Pro patria mori


Anoniem: 51957

wrong topic sorry :)

[Voor 91% gewijzigd door Anoniem: 51957 op 30-08-2005 08:33]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
hier kan je zien wie de stemmen gaan doen :D zijn veel van BoB
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee