Toon posts:

[Pc] Call of Duty 2- Deel II Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1
Acties:
 • 4.167 views sinds 30-01-2008

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
http://img100.imageshack.us/img100/6393/screenshot49ts5xw.jpg


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
Vorige delen
>Call of Duty

Jaaaah!!! De demo is er... :D
Hier te downloaden

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Zodat je zo min mogelijk verliezen lijd en maximaal duitsers dood >:) Er is zoals je ziet een SP demo uitgekomen (ziel link boven)

Multiplayer


Er is nog niet zoveel bekend over de Multiplayer, maar wel dat er geen healthbar in zal zitten. Er zullen ook minder voertuigen inzitten itt CoD: UO. Er is nog geen Demo voor MP en die zal er waarschijnlijk ook niet komen

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen.
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.
Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.
http://img43.imageshack.us/img43/1113/rus6cb.jpg
Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).
http://img43.imageshack.us/img43/6144/engelse8if.jpg
Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!
http://img43.imageshack.us/img43/2295/amerikaan0tc.jpg
Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.
http://img57.imageshack.us/img57/6346/afrika9to.jpg
In MOHAA konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 zullen we dan ook dummy tanks tegenkomen.Ook worden de locaties groter, sommige misschien zelfs 200% groter!! Ze worden dus groter en er zijn meer levels..
http://img213.imageshack.us/img213/9712/land8we.jpg
Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "who even gets close to those cliffs ought to get a medal".
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel moeite.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/616/616714/call-of-duty-2-20050518080951181.jpg
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je ge-shellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, ala Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep!! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweeren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de duitse linies om de echte kanonnen te vinden. Dit level is precies nagebouwd zoals het in de 2e WO was, overal waar dus een opening was lagen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level zodat het heel sensationeel wordt.!!

De voertuigen

In CoD 2 zal je veel meer voertuigen mogen besturen, alleen hoeveel missies er zijn met voertuigen hebben ze nog niet gezegt, wel dat de missies met voertuigen groter zullen zijn, met grote veldslagen tegen Rommels leger die veel sterker was dan de Britten.
http://img7.imageshack.us/img7/7653/tank4ia.jpg
Ook mag je weer in grote vliegtuigen mogen vliegen, zoals in CoD 1
http://img7.imageshack.us/img7/6731/vliegtuig9ac.jpg

De AI

De AI zal ook heel veel beter word, ze "weten" nu wat er gebeurt, bijvoorbeeld: de duitser schuilen achter een autotje, dan roepen je squadmates: "germans behind the car!!"..om het zo realistisch mogelijk te maken hebben ze ongeveer 20.000 zinnen opgenomen!! dus dit belooft heel veel, de AI heeft iets weg van de AI van Brothers In Arms maar natuurlijk beter. De AI kan nu ook flanken, en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terrugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom. Maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
Of je je squad ook commands kan geven is niet bekend, maar juig niet te vroeg. Bij de demo is het level behoorlijk gescript en de AI is niet fantastisch, maar dit is nogmaals een pre-release versie en misschien komt er bij de final wel een betere AI.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen zoals de M1 Garand, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serie nummer van het geweer te zien is.
Er zijn veel wapens toegevoegd, we weten in ieder geval dat deze 3 er in komen.
1. de G43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck
http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zullen de graphics verbluffend zijn, met weereffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details zoals het Serie-nummer van een geweer _/-\o_ . Maar wat heel erg mooi is is de rook... klik In CoD 2 zit ook het glow effect maar die zul je niet altijd zien, ook als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent zul je dat duidelijk zien: zoals in het volgende plaatje.
http://img268.imageshack.us/img268/4987/jas8rn.jpg
Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2 het Battle Chatter system. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "he's on the second floor, right side of the window", of "cover me, I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


Systeemeisen, Trailers en screenshots


Bij de demo zal het spel waarschijnlijk niet zo al te best draaien dit komt omdat het een pre-release demo is, dus aub hierover verder geen vragen in dit topic.

Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4

Optimale benodigdheden:
2, 5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!


http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_1a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_2a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_3a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_4a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_5a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_6a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_7a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_8a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_9a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_10a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_11a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_12a.thumb.jpg


Release Datum:


Europa: 4 november 2005
Verenigde Staten: 25 oktober 2005

Gepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2

http://img160.imageshack.us/img160/2934/cod212zv.png
Dit topic is gemaakt door: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V en
Sjaakhaar

[Voor 77% gewijzigd door jimbojansen op 23-10-2005 17:21]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Erik_van_H schreef op zondag 07 augustus 2005 @ 10:03:
Mooie startpost. En nu maar hopen dat het spel snel komt (in iedergeval voor het eind van het jaar)
Release Datum:

Verenigde Staten: 18 Oktober 2005

Staat gewoon in de TS.. in het lijkt me waarschijnlijk dat dit een wereldwijde premiere gaat worden.. _/-\o_

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
specs zien er goed uit.. mss nog ff wat meer geheugen kopen.. en bestaat een 2500+ wel!?.. en AMD64 is beter dan XP dusz... zal wel moeten lukken..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Karel V schreef op maandag 08 augustus 2005 @ 08:41:
Jimbo: vergeet de [center] [/center< codes niet ;)
offtopic:
Groeten en prettige vakantie in NL
als ik dat doe dan gaat ie flippen.. en veel plezier op vakantie ;)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
T-mo-T schreef op dinsdag 09 augustus 2005 @ 11:12:
Ik vind het jammer dat er nu alweer gepraat word over de specs enzo (zal het wel draaien op mijn pc.) Dat weet je toch nooit. Vaak gebeurt het zelfs dat de systeem eisen toch weer zwaarder zijn dan voorheen bekend was. Dat zal me ook niets verbazen als dat met deze game gebeurt, want als ik dat zo zie.

Gewoon wachten (het is moeilijk, ik weet het) op de Demo, dan zie je meteen of het lekker werkt en dan is dit topic ook niet vol gespamt met systemspecs en vragen of het wel zal draaien, want zoiets kan je toch nooit voorspellen.

Game staat in ieder geval wel op m'n verlanglijstje. O-)
De Game engine is volgens mij al helemaal af.. mss nog wat bugs maar die systeem specs zullen wel zo blijven hoor.. er zijn al demo's... alleen mogen wij die nog niet spelen... :+ dusz ik denk dat die specs zo blijven... (en correct zijn)... >:)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
kan nog goedkoper.. gewoon een AMD64 3000+ en dan OC'n.. oem memkaart van 80 euro (1gig), en leuk mobotje van rond de 100 euro... heb je al een nieuw setje voor 300 euro ;)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Dutchmega schreef op donderdag 11 augustus 2005 @ 18:55:
[...]


Nee, dat hoeft niet. Ik zit hier met een AMD 64 en een AGP-kaart. AGP/PCI-E ligt aan de moederbord ;)
Neem een nForce 3 moederbord.

Je XP2500 zal wel de bottleneck zijn maar je zal CoD2 vast prima kunnen draaien.
maar als hij een S939 mobo gaat halen dan kan hij geen XP erin zetten hea ;) hij haalt dan een AMD64 en de 3000+ mits geoc'd is ckr geen bottleneck.. mss zelfs zonder oc niet eens.. _/-\o_ ik heb nu zelf een 3000+ en op 2,4 GH... en me broer een 3500+ .. je gelooft het niet maar ik krijg hogere scores bij 3d 05 :+ en over dat mobo'tje.. anders haal je zon ULi AGP/PCI-e mobotje heb je ook gelijk een mobo voor de toekomst als je een PCI-e kaartje gaat halen..

[Voor 11% gewijzigd door jimbojansen op 11-08-2005 19:29]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
aangezien er "physics" berekent moet worden lijkt me een snelle CPU wel nodig...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
als ze geheim waren dan zijn ze ook niet in de 2e WO gebruikt.. en als je dat zonodig moet.. moet je BF1942 SWOWW2 maar spelen :+

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Erasmo schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 19:58:
2 voorstelletjes voor de TS:
* Randje pixels om de plaatjes
* Plaatjes centreren

Verder mooie TS (8>
randje pixels?? die snap ik niet.. en centreren heb ik al geprobeerd maar dan gaat ie helemaal flippen... :'(

[Voor 5% gewijzigd door jimbojansen op 14-08-2005 23:20]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
bassGunner schreef op zondag 14 augustus 2005 @ 23:44:
^^ oh. Maar dat van die wapens kan ook mooier... :+
done... :)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
plaatje zelf heb ik nog nie geprobeerd maar als ik alles probeer te centreren dan gaat ie raar doen.. moet je maar es proberen ;) kheb het maar op de moeilijk manier gedaan :S.. text na text centreren.. maar hij doet het nu na hard werk :P _/-\o_

[Voor 32% gewijzigd door jimbojansen op 16-08-2005 00:14]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
tnx is geedit... :P

[Voor 4% gewijzigd door jimbojansen op 16-08-2005 16:03]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
khoop het ook.. _/-\o_ alleen lijkt me niet zo.. anders zou die wel in het "illegale circuit" zijn gekomen en er news over uitgekomen zijn... :P

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Clusharaw schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 17:47:
hmm, lijkt helaas een slechte grap te zijn... maar het kan toch niet lang meer duren!
hmm, ik vind 2 maanden tog nog best lang duren.. :(

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
trouwens.. als je naar de F.E.A.R. demo kijkt.. dat spel komt pas 11 oktober uit.. dusz mss kunnen we binnekort wel een demo verw8n van CoD2 >:)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
T-mo-T schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 19:00:
Maar FEAR is van Monolith en niet van Activision. ;)
gaat alleen om de ged8te van demo's uitbrengen... mss doet Activision het ook zo vroeg.. just saying :X

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
tis jmmr genoeg weer een beetje stil aant worden :P :(...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
sjaakhaar schreef op zondag 28 augustus 2005 @ 12:08:
Zijn er op dit moment nog nieuwe filmpjes?
ik wil geen filmpjes meer..!! ik wil demo >:)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Tr1de schreef op zondag 28 augustus 2005 @ 19:25:
Call of duty 2
Release 4 november 2005

nog iets meer dan 2 maanden, hopelijk releasen ze wel eerder een demo xD
hmm das jmmr.. eerst was de release date ergens in oktober .. :? bron??..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
das wel raar.. aangezien in een officieel gesprek met de makers van CoD 2 gezegt werd dat er voertuigen kwamen.. dusz.. maar we moeten afwachten.. :(

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
hier kan je zien wie de stemmen gaan doen :D zijn veel van BoB

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
kan jij het lezen?!...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
hmm.. spannend :D alleen jmmr dat het pas in nov. is :( ..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
ziet er relaxed uit als je geraakt wordt door een kogel :D .. alleen de granaten vallen me tegen :? en filmpje is in de TS verwerkt :)

[Voor 16% gewijzigd door jimbojansen op 19-09-2005 21:27]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Wegens het recent overstappen van mij naar Firefox had ik een paar aanpassingen gemaakt in de TS die in FF fout waren, maar wat blijkt nu in Internet Explorer is hij nu helemaal verneukt... ik zal dit probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen..
Edit: Probleem is inmiddels gefixed.. had met de onderste plaatjes te maken...

[Voor 94% gewijzigd door jimbojansen op 19-09-2005 22:15]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Dutchmega schreef op woensdag 21 september 2005 @ 12:12:
[...]

Zeer mooi filmpje. Het valt me alleen op dat de grenades zwakjes zijn en dat de speler wel verdacht veel kogels kan opvangen. (easy easy modus?)
Dit zal wel in God mode zijn gespeeld... bij een promo filmpje kan je tog niet even per ongeluk dood gaan... :+ maar iig hier zijn 5 nieuwe screenshots...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Tortelli schreef op dinsdag 27 september 2005 @ 14:45:
Ik vind hem nieteens zo geweldig lopen, @ 1280*1024 met alles op high en 4*aa haal ik maar 30fps :X .

specs;
4200x2 @ 2420mhz
2gb ram
7800gtx

heb overigens wel behoorlijk ouwe (77.72) drivers...., zal er eens nieuwere op zetten. Moet met mijn systeempje hem toch met gemakt met deze specs kunnen draaien?`


edit:
als ik direct x op 7 zet haal ik gewoon 100-140fps :)
dat zou wel MOETEN jah.. ik draai op 1280x1024.. alles high en geen AA met een X800 Pro, Amd64 3600+ en 1GB ram..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Steffy schreef op dinsdag 27 september 2005 @ 15:07:
Nu paar keer gespeeld maar ik vind het echt niks, het is net COD1.
:O ... wrm nou weer zon heel lul verhaal neerzetten... :? ennuh.. dit is dus ECHT niet scripted, ze hebben de AI veel meer verbeterd. En over de graphics.. het is een PRE-release demo.. dusz mss mag je nog niet de volle pracht ervan zien...?? Volgens mij kan je een paar settings niet eens op high zetten.. :? maar ik vind dit een prachtig spel.. en ik w8 met volle pracht op de release (4 november..!! :( )
mja.. ieder zijn ding.. :)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Komop mensen wacht nou gewoon op het volledige spel ipv al gelijk met oordelen te komen.. en de levels zijn veel groter geworden (tenminste in het VOLLEDIGE spel)...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
tis ook wel logisch dat ie op DX 7 loopt.. :? mss is dat mindere IQ ;)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
krouwen schreef op dinsdag 27 september 2005 @ 20:24:
Ik snap hier dus helemaal niks van he, moet je eens even kijken:
Nou.. vooral bij de 2e screenshot vind ik DX 9 tog.. veeeeel mooier hoor.. en bij 1st.. jah ok DX7 is mss iets scherper.. maar overal vind ik DX 9 mooier..
ik snap trouwes ook niet wrm mensen het raar vinden dat DX7 sneller is :?...
mensen..!! in DX9 zitten veel meer opties die in DX7 niet zitten... (en met opties bedoel dingen waardoor het beeld er beter uit ziet bijv: nieuwere/zwaardere shaders...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
jah dat vind ik ook raar jah.. maar ik weet dat sommige mensen weten dat DX9 zwaarder is.. maar zo toen aan de vele reacties hier... veel mensen niet.. :P

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
en op wat voorn res. ??

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
dark4ever schreef op woensdag 28 september 2005 @ 17:19:
Is het trouwens mogelijk om granaten terug te gooie als die naar je gegooit worden?
jah dat vroeg ik me ook af... maar tis me nog niet gelukt.. :(

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
anisotropic... :)

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Griffin schreef op woensdag 28 september 2005 @ 20:51:
[...]

maar is ook een stuk zwaarder voor je sys,
dus als je lage FPS krijgt moet je die op Bilinear zetten.
jah maar hij vroeg welke het mooiste is... en dat is anisotropic.. en zo zwaar is het nou ook weer niet hoor...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Wokkel1982 schreef op woensdag 28 september 2005 @ 21:02:
Weer zo'n typische gescripte game :/

Ik weet wel dat het een arcadeshooter is maar ze hadden je bijv. ook wel aan de zijde van de Duitsers kunnen laten vechten, een betere AI kunnen maken, een dynamische verhaallijn kunnen laten creeren enz enz.

Zoals al gezegd: "Oude wijn in nieuwe zakken" :|
hoe the f*ck kan jij nou weer de "verhaal lijn" weten als je alleen maar de demo hebt gespeeld.. :? ennuh je speelt al aan genoeg zijden (engelsen, amerikanen en russen) nou dat zijn er voor mij iig genoeg.. maar zoals ik al eerder heb gezegt.. w8 ff met je "oordelen" over hoe het spel "in elkaar zit" met levels enzow.. totdat het spel gereleased is.. ok over de graphics en geluid enzow kan je van mij zoveel over zeiken als je wilt... ookal is het een PRE-release versie..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Dat battle chatter system heb ik wel beetje gemerkt hoor.. maar ik denk dat je pas bij echte "grote" gevechten dit zult merken.. en alleen specular maps, normal mapping en weerseffecten heb ik niet gezien.. maar mss zijn die weerseffecten er in andere levels... mja.. tog nog ff w8n op de echte release..

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
zoek eerst is het topic door voordat je vragen gaat stellen.. want op deze vraag is al meerdere keren geantwoord...!! :?

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
langezwieper schreef op zondag 02 oktober 2005 @ 19:44:
Vraag me erg af hoe de beeldkwaliteit van COD2 XBOX360 versie tegen over die van de pc is.
Ik snap dat dit pc afhankelijk is,

ik heb een 4200@4800
en een 7800GTX en 2GB Ram

Is de XBOX360 nu krachtiger met het renderene van COD2?
Ik weet wel zeker dat de Xbox 360 krachtiger is... en dit is ook een pre-release hea.. mss loopt ie bij de echte release wel wat beter.. maar dat moeten we maar afwachten.. :) en btw het is renderen

[Voor 8% gewijzigd door jimbojansen op 02-10-2005 21:13]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
sOid schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 12:04:
[...]


Vond nog wat video's die wel grappig zijn om te kijken, hoewel 2 ervan van de demo zijn.
Die eerste is nieuw... en vet :D

[Voor 4% gewijzigd door jimbojansen op 04-10-2005 16:05]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Smokey! schreef op woensdag 05 oktober 2005 @ 20:04:
Oke...mijn pc gaat een upgrade krijgen bestaande uit:

Aopen Geforce 6800 Gt 256 mb
1024 mb RAM
AMD Athlon 64 3000+

wie heeft eenzelfde (of komt in de buurt) systeem en kan cod 2 volop draaien met alles op high?
ik heb een AMD 64 3000+ @ 3500+ en X800 Pro... is ong. hetzelfde als een 6800 GT.. en kan op 1280x960.. alles op high... en 8x AF en AA weet ik niet.. volgens mij 2x... O-) maarja.. bedenk ook dat een een PRE-release is hea.. ;) de FINAL-release zal (hopelijk) wel beter lopen... _/-\o_

[Voor 11% gewijzigd door jimbojansen op 05-10-2005 22:03]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
ik zou het niet weten... :P kweet alleen dat het mooier wordt... :P ik zou zeggen.. gebruik google ...AF = Anisotropic Filtering

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
babba schreef op donderdag 06 oktober 2005 @ 15:44:
[...]

Anisotropic Filtering maakt de textures scherper voor zover ik weet :P
k tnx.. :P

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
19 dagen om precies te zijn :D :D... hopen dat er geen moeilijke beveiliging op zit... :( !!!

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Anoniem: 134496 schreef op donderdag 06 oktober 2005 @ 19:01:
hoeveel fps hebben jullie nou gemiddeld ?
ik vind dat ik maar bar weinig heb met gemiddeld 21 fps op 1024x768 4x AA en 8xAF.

mijn syteem is een amd 64 3400+ 1gig ram en geforce 6800GT
komop lees het topic door.. deze vraag is al tig keer langs gekomen... en jah je hebt lage FPS maar dat komt omdat dit een PRE-release demo is.. de final versie zal beter lopen...

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Rey Nemaattori schreef op donderdag 06 oktober 2005 @ 20:32:
^^
EN 4xAA && 8xAF is echt idioot.. zet um eens op 1280*1024....heb je helemaal geen AA nodig :+
nou... ik vind het nog steeds erg "vierkant" (als je snapt wat ik bedoel)... :P

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
lees..!! het is een PRE-release demo.. en de engine zit nog vol met bugs... dus wacht nog ff met het gezeik jah hij is te zwaar... totdat de FINAL release er is...!! ;) 8)7 |:(

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Ik denk dat er gewoon nog.. HEEL veel bugs in de DX9 engine zitten ofzow.. (hoop ik ook :P )

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Nippletwister schreef op maandag 10 oktober 2005 @ 17:50:

Wat me trouwens opvalt in de demo is dat de Thompson maar een magazijn van 20 kogels heeft? Is dit een andere versie of afdankertje die de amerikanen aan de britten toendertijd verpatsten ofzo :?
Mensen mensen mensen tog.. komop lees het topic eerst voordat je iets gaat vragen.. dit is al eerder beantwoord in dit topic...!! 8)7

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Griffin schreef op maandag 10 oktober 2005 @ 20:59:

@jimbo:
tja 12 pagina's zijn veel om te lezen.
I know.. maar daarom is ook de searchknop voor uitgevonden... het eerste wat in me opkomt als je zo'n vraag stelt.. is natuurlijk: Thompson.. et voila.. gevonden.. _/-\o_ :9

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Nieuwe launchtrailer voor CoD2 _/-\o_

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Coole screens 8) kan niet wachten... _/-\o_

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Griffin schreef op zondag 23 oktober 2005 @ 13:33:
helemaal door lezen was een loletje, was gewoon een soorte van ik haal een grapje uit :P
voor de rest staat er wel een hele hoop in.

* Griffin vote update startpost met data voor game, screens, al die dingen van healthbar etc.
We zullen iig geen vragen meer krijgen van:
Zal er nog een MP demo komen, of de demo loopt slecht is er iets mis met mijn pc. :D _/-\o_ (en btw ook niet meer van de healthbar O-) )

[Voor 27% gewijzigd door jimbojansen op 23-10-2005 17:23]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Ge-Wel-Dig!!! :D :D paar screeniejs
http://img213.imageshack.us/img213/5640/cod8ut.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/512/cod2sps20051028224628396td.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/4752/cod2sps20051028224633141tb.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/7955/cod2sps20051028224635849zg.th.jpg
Zie specs.. (voor specs :P ) maar ik krijg morgen meer geheugen dus kan ik jullie gelijk vertellen of 1,5 GB verschil maakt tegen over 1GB maar nu draai ik
1280x1024
anisotropic
alles high en bij textures 1st 2 high en rest extra... _/-\o_ het loop OK.. rond de 30+

[Voor 17% gewijzigd door jimbojansen op 28-10-2005 22:58]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Weer hele rits screens (van mij)
http://img476.imageshack.us/img476/6122/cod2sps20051028230548679ky.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/8160/cod2sps20051028232045688lq.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/91/cod2sps20051028232125704cg.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/3360/cod2sps20051028232627257jz.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4463/cod2sps20051028232712257pa.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/2931/cod2sps20051028232717257ob.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/1866/cod2sps20051028232717251er.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4475/cod2sps20051028232822254yj.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/2335/cod2sps20051028232832254hy.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/9341/cod2sps20051028232927253tj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7431/cod2sps20051028232937239wd.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7800/cod2sps20051028232942293pb.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/1923/cod2sps20051028235157392dk.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/5163/cod2sps20051028235147402im.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/3404/cod2sps20051028235047408mp.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/3867/cod2sps20051028235152396px.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/4235/cod2sps20051028235147401jn.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/120/cod2sps20051028235132370pj.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/9786/cod2sps20051028235032394qs.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/6594/cod2sps20051028235037391dr.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/2247/cod2sps20051028235042404tl.th.jpg
Ik wil wel meer screeniejs posten maar daar moet je dan maar op vragen... :)

[Voor 17% gewijzigd door jimbojansen op 29-10-2005 00:46]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
paulgielens schreef op zondag 30 oktober 2005 @ 18:11:
Zojuist point du hoc gespeeld... *wauw* net of je in een film meespeelt.

Draait overigens prima op een 3500+, 2GB, 7800GTX op 1280x1024 alles hoogste settings (high/extra) 2xAA.
Ik toevallig net ook.. OMG.. tering.. dat geluid... _/-\o_
spoiler:
Heb je al die dikke gezien ?? zonee vraag maar om screeniej ziet er echt grappig uit :D

[Voor 14% gewijzigd door jimbojansen op 30-10-2005 18:31]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Anoniem: 157044 schreef op zondag 30 oktober 2005 @ 21:13:
julie hebben het allemaal over 2xaa wat betekend dat eigelijk? en hoe zie ik wat me fps is ik weet niet meer hoe dat moest
Anti-Aliasing.. daardoor zie je de pixels minder goed en ziet het er strakker uit.. _/-\o_
Pagina: 1

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee