Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om in de single player Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
In de multiplayer kan je naast de Amerikanen, Britten en Russen ook de Duitsers besturen.
Vorige delen
Call of Duty 2
[rml][ Pc] Call of Duty 2- Deel II[/rml]
[rml][ Pc] Call of Duty 2 - Deel III[/rml]

Voor wie eerst de demo wil spelen kan deze hier gedownload worden.

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Door dit te doen kun je zo min mogelijk man verliezen, en zoveel mogelijk As doden.

Onderhand weet iedereen dat de herspeelbaarheid van het spel enorm goed is, maar aangezien de singleplayer vrij klein is zal hij niet zo vaak gespeeld worden, daarom nu verder met het multiplayer gedeelte..

Multiplayer


De multiplayer is net als in CoD en CoD:UO gewoon vet. Standaard is er geen healthbar aanwezig, en krijg je er na een aantal seconden weer health bij.
Mensen die graag in voertuigen de blitz willen zijn worden teleur gesteld door Activision. In de Multiplayer zijn deze namelijk niet aanwezig.

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen. (In de multiPlayer is dit in 4 legers, namelijk als extra de Duiters)
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.

Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.


Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen; Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).


Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!

Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.

In MoHaa konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 kun je dan ook dummy tanks tegenkomen, en zijn de locaties groter dan in voorgaande delen.

Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De Duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "Who even gets close to those cliffs ought to get a medal."
Het level begint net zoals de D-Day missie in MoHaa, met z'n allen in een bootje, en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten om zonder teveel inspanning naar boven te kunnen klimmen.

spoiler:
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je geshellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, a-la Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de Duitse linies om de echte kanonnen te vinden.
Dit level is precies nagebouwd van de Tweede Wereldoorlog, overal waar dus een opening is, liggen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level is!

De voertuigen

In de CoD2 multiplayer komen géén voertuigen voor, zoals al gezegd. Echter, in de singleplayer zijn er een hoop tanks/jeeps die je mag besturen. Er is zelfs een level waar je alléén maar in een tank zit om Panzers op te blazen.


De AI

De AI is ook véél beter dan eerst, nu weten de privates wat er gebeurt. Voorbeeld: Een Duitser schuilt achter een muurtje, dan roepen je squadmates: "German behind the wall!"..om het zo realistisch mogelijk te maken zijn er ongeveer 20.000 zinnen opgenomen! De AI kan nu ook flanken en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom, maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
De AI is echter wel erg scripted en dat maakt het natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk om de singleplayer meerdere keren te spelen.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serienummer van het geweer te zien is.
Hier enkele wapens uit het spel:
1. Gewehr 43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de Tokarev SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zijn de graphics verbluffend, met weerseffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details, zoals het serienummer van een geweer _/-\o_ Maar wat wat er met kop en schouders bovenuit steekt is de rook. In CoD 2 zit ook het glow effect maar dat zul je niet altijd zien. Wel als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent, zoals op het plaatje hieronder duidelijk te zien is.

Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles, ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2, het 'Battle Chatter System'. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "He's on the second floor, right side of the window.", of "Cover me while I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


PatchesSysteemeisen, trailers, screenshots en tweaks


Minimale systeemeiseneisen:
1,4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4 series

Optimale benodigdheden:
2,5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!Ingame Screenshots:
Hier wat Ingame screenshots met dank aan AtleX:

Call of Duty 2 Demo (DX7)
http://tweakers.net/ext/f/d3d20c871d837953e71fccbd6cc680a2/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/65cae258316b33b63439d24061daa823/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/bf112aff4c9b0a587f8923b2af033e3a/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/76b65b0f371f7e9a5a5c1099bd7efa0a/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6b00bcc445efd0b6d58259d1c7c654b1/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6fab97341fd908a987fa68739aa7911e/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/cd01697a64c769101bb967beea06b954/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/bf390472008672c2c25f5b5545bcf2dd/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/56faffed476952a1f4670956fd318cbf/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/4f69f3b76782ac3dffa401837114813c/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/67b2c42d2fc7b60cd0fb2dc3b19de5ac/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6eb9f2369881e57c125dee639a434a47/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/ce9ad6413641aead480314897f60fdbb/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/ca124df5e60bef337432a09f85ae8578/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/04a37c5a94e880b66da96677624d36b4/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/1918fb0c00558a64668a44dc7b2e46ed/thumb.jpg


Call of Duty 2 1.3 (DX9)
http://tweakers.net/ext/f/41b0c8954f6e6903b925dbeb7b86d4a6/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/91fdb12812a2db375692e905ba307ae7/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/2a39dd20db8bec3e53ed68fe7b38b092/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/c6e5cad9c1370f0dfc565a43c830c42f/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/d6c993594f3a66828750b97a57c94008/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/8737b32cf51e3dd1e5cf25b12f2fb7c6/thumb.jpg


Tweaks:
CD-Key Dieven: (met dank aan Vuurvoske)
Sharkynl
Onderwerp: CD Key Dieven
Op dit moment zijn er mensen actief die cd-keys van Call Of Duty 2 proberen te stelen. Dit doen ze door via MSN een programma te sturen genaamd CoD2 Optimizer, en ze vertellen erbij dat ze een beta-tester zoeken en ze vragen of je dat wilt worden. Als je dit programma opent geeft ie aan dat er een fout is ontstaan en dat je op exit moet drukken, op het moment dat je op exit drukt wordt je cd-key als MSN-naam ingesteld. Het emailadres van de persoon waarvan ik het programma heb gekregen is djien_mohaa@hotmail.com
rAz3
Onderwerp: Reageer met quote
iK ben net toegevoegd door: cod_optimizer@hotmail.com

met zelfde vraag!
Ik zei dat ik het had gelezen op fora, en heb geen site gegeven toen ie erna vroeg!

Dus kijk ervoor uit!
Toen ik zei dat ik em doorhad heeft ie me meteen geblokt!!
Let hier dus op, en als je er 1 heb gesignaleerd meld het email adres hier dan even.
De tot nu toe gesignaleerde email adressen:
• djien_mohaa@hotmail.com
• cod_optimizer@hotmail.comGepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2


Dit topic is gemaakt door The_Zeroorez, met dank aan het vorige topic van: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V, Sjaakhaar en Griffin.

[Voor 152% gewijzigd door TheZeroorez op 18-11-2006 13:24]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Gereserveerd! Voor evt. updates etc.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stewie!
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 16:13

Stewie!

Keen must die!

Vermeld nog even de patches + download mirrors :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Voortaan even goed lezen ze staan er allang in! O-)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

check deze ook even.

>[jump=Stuff]Systeemeisen, trailers, screenshots en tweaks[jump]
moet bij laatste JUMP een slash voor.

++
Dit topic is gemaakt door The_Zeroorez, met dank aan het vorige topic van: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V,
Sjaakhaar en Griffin.

Sjaakhaar en mijn naam kunnen wel achter die van Karel_V

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jorn1986
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 15:49
leuk dat mijn vermelding er nog steeds bij staat :*)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Met het erin pleuren van die patches ben ik die slash vergeten, en die namen apart komt omdat hij ze standaard op een andere regel zet (lengte) en ik dus een enter heb teruggezet ipv een spatie, maar het is weer Fix0red :Y)

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Bump * Kick(je)

Heren,

Voor de liefhebbers van POWCamp en Depot zijn er mensen die de data van CoD1 hebben gepakt en deze hebben omgebouwd voor CoD2

Have fun.

POWCamp
Depot

 • lochtejans
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 19-05 18:56
Griffin schreef op dinsdag 27 juni 2006 @ 19:12:
Bump * Kick(je)

Heren,

Voor de liefhebbers van POWCamp en Depot zijn er mensen die de data van CoD1 hebben gepakt en deze hebben omgebouwd voor CoD2

Have fun.

POWCamp
Depot
Yep, wij hebben ze ook allebei naast de standaard CoD 2 maps op onze server draaien. Net zoals vele andere custom maps!

*Spam mode* :7 |D|II® - Call Of Duty II S&D eXtreme Server IP: 217.146.92.132:28965

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
[NaG] Rifle blijft voor mij toch een geweldige server.. alleen een tikkie te makkelijk meestal, maar toch...

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

lochtejans schreef op dinsdag 27 juni 2006 @ 20:07:
[...]


Yep, wij hebben ze ook allebei naast de standaard CoD 2 maps op onze server draaien. Net zoals vele andere custom maps!

*Spam mode* :7 |D|II® - Call Of Duty II S&D eXtreme Server IP: 217.146.92.132:28965
onze server is totaly vanille. en daaid S&D totaal non modded.
This the =ARC= Public server. ik spam geen IP. daar doe ik nie aan. hij staat in het lijstje

Anoniem: 153597

iemand die toevallig wat cfg's heeft voor demo's te recorden, ik bedoel dan bijvoorbeeld een 360° spin. Eens ik zo1 heb en het werkt kan ik de rest ook. :)

Anoniem: 171349

Weet iemand? ----Ik kan al een tijdje een nederlandse server niet vinden die alleen maar Toujane Deathmatch draaide met rifle's waar de telling oneindig in door bleef gaan , is die server veranderd of.... ? weet iemand wat msschn?

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Die is volgens mij 1.3 geworden. In 1.0 is er iig wél een 24/7 Rifle + Sniper only server voor Carentan. Die was enorm cool, maar rommelig. Dat rommelige is er uit gehaald, maar hij zit nu vol met campers/blockers/spawnkillers/spawncampers/mensen met ping 545 ofzo en andere soorten n00bs. Niet leuk :(

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

TheZeroorez schreef op donderdag 06 juli 2006 @ 13:31:
Die is volgens mij 1.3 geworden. In 1.0 is er iig wél een 24/7 Rifle + Sniper only server voor Carentan. Die was enorm cool, maar rommelig. Dat rommelige is er uit gehaald, maar hij zit nu vol met campers/blockers/spawnkillers/spawncampers/mensen met ping 545 ofzo en andere soorten n00bs. Niet leuk :(
tis toch niet erg dat het 1.3 is geworden. Dit haalt de meeste hackers er zo uit. Dus gewoon update :D

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Inderdaad, maar het blijft altijd leuk om mensen waarvan je weet dat ze een wallhack + aimbot hebben (killcam _O_ ) nog te ownen :9

Maarja.. Ik heb dus niet de originele versie, en aangezien ik bijna geen CoD 2 meer speel ben ik niet van plan om deze aan te gaan schaffen ook. De opvolger van CoD2 ga ik for sure wel kopen :D

 • Wijnbo
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 08-06 14:16

Wijnbo

Electronica werkt op rook.

Na een flinke tijd call of duty 2 te hebben gespeeld ben ik weer overstapt op CoD:UO. Veel leuker! 2 mist toch een bepaalde feeling vind ik.

Anoniem: 171349

StonedKinG schreef op donderdag 13 juli 2006 @ 09:02:
Na een flinke tijd call of duty 2 te hebben gespeeld ben ik weer overstapt op CoD:UO. Veel leuker! 2 mist toch een bepaalde feeling vind ik.
Heb dezelfde overstap gemaakt en kijk eerlijk gezegd niet meer om naar COD2 , hoewel ik me prima ermee vermaakt heb . Komt wel weer , maar de UO CTF mutliplayer is toch net ff 3 keer :+ leuker .

 • FunkyPunky
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 08-06 21:05
StonedKinG schreef op donderdag 13 juli 2006 @ 09:02:
Na een flinke tijd call of duty 2 te hebben gespeeld ben ik weer overstapt op CoD:UO. Veel leuker! 2 mist toch een bepaalde feeling vind ik.
Volgens mij zijn er aanzienlijk veel mensen die dat gedaan hebben. Ik dus ook :) CoD2 is leuk vanwege graphics enzo, maar kwa gameplay vind ik UO toch echt honderd keer fijner

http://miagaming.com


 • Wijnbo
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 08-06 14:16

Wijnbo

Electronica werkt op rook.

En niet te vergeten de vele leuke trickjumps :)

Anoniem: 171349

StonedKinG schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 15:17:
En niet te vergeten de vele leuke trickjumps :)
Helaas nog nooit de tijd genomen om die onder de knie te krijgen , maar zie vaak gamers op plekken zitten waar ik niet kan komen . Geloof dat er een engelse clan is Jumper o.i.d. die een heleboel trukjes op hun site geplaats hebben . Kan je bij COD2 dan geen trickjumps?

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Anoniem: 171349 schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 15:35:
[...]


Helaas nog nooit de tijd genomen om die onder de knie te krijgen , maar zie vaak gamers op plekken zitten waar ik niet kan komen . Geloof dat er een engelse clan is Jumper o.i.d. die een heleboel trukjes op hun site geplaats hebben . Kan je bij COD2 dan geen trickjumps?
heel veel trickjumps zijn 125+ FPS jumps. En in CoD2 halen weinig mensen boven de 125 FPS.

Voor de rest zijn er natuurlijk nog wel expoits / jumps, maar naar mijn wete veeeel minder

 • Renegade!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 24-01-2022
Ik heb over laatst nog 3 hd trailers van CoD3 gezien (Console only btw :( ) en de gameplay ziet er wel vernieuwend uit maar die graphics waren wel nog zwaar ondermaats :o

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.


Anoniem: 171349

Griffin schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 15:41:
[...]


heel veel trickjumps zijn 125+ FPS jumps. En in CoD2 halen weinig mensen boven de 125 FPS.

Voor de rest zijn er natuurlijk nog wel expoits / jumps, maar naar mijn wete veeeel minder
Oke , had al zoiets een keer gehoord dat je FPS hoog moest zijn , mijn FPS is zowel bij UO en COD2 altijd rond de 60 en dat is merkwaardig wan heb beide games op hoogst staan(COD2 niet helemaal overigens, heb AA niet aan ) . Maar bij beide games haal ik dus een FPS van 60 . Mijn specs zijn in orde denk ik AMD 3500 + (64) en met 2 gig aan memory + 1900XT kaart . Snap dus niet hoe UO dan ook een FPS van 60 haalt of moet ik daar de graphic opties wat omlaag halen ?
Gewoon ff proberen zou je zeggen maar misschien kan iemand wel iets hier meer over zeggen .

p.s. wat is een expoit ?

[Voor 3% gewijzigd door Anoniem: 171349 op 14-07-2006 19:07]


 • Joss
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 15:34
Anoniem: 171349 schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 19:05:
[...]


Oke , had al zoiets een keer gehoord dat je FPS hoog moest zijn , mijn FPS is zowel bij UO en COD2 altijd rond de 60 en dat is merkwaardig wan heb beide games op hoogst staan(COD2 niet helemaal overigens, heb AA niet aan ) . Maar bij beide games haal ik dus een FPS van 60 . Mijn specs zijn in orde denk ik AMD 3500 + (64) en met 2 gig aan memory + 1900XT kaart . Snap dus niet hoe UO dan ook een FPS van 60 haalt of moet ik daar de graphic opties wat omlaag halen ?
Gewoon ff proberen zou je zeggen maar misschien kan iemand wel iets hier meer over zeggen .

p.s. wat is een expoit ?
Hij bedoelt een exploit en dat zijn eigenlijk gewoon plekjes die je kunt bereiken waardoor je een groot voordeel hebt tov een ander (die dus vaak ook worden verboden).
Om je FPS omhoog te halen moet je maar eens spelen met de command:
/com_maxfps xx
Die staat volgensmij standaard ingesteld op 70 (maar pin me er niet op vast). Zet hem op 125 en je FPS wordt hoger (doch ook fluctuerender, vaak)

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

@ marc br. / joss:
Een exploit is een plaats waar je niet met een Ladder / Trap / makkelijk vallen bij kan. Ook is het zo dat als iedereen erop kan springen het geen exploit is.

@Joss:
Standaard staat Synch Every Frame aan. Als je deze uit zet en je knalt maxfps op 250 oid dan ga je hogere fps halen.
Maar wat je zegt over fluctuerender komt omdat je de Synch Every Frame uit heb staan.

Correct me if im wrong

 • Renegade!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 24-01-2022
De meeste mensen stellen hun graphics zodanig in dat ze constant 125fps hebben omdat dit ook het lekkerst speelt en daarvoor moet je dus ook wel sync every frame uitzetten.

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dynacore
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 26-10-2018
Beste Tommies, ff een mededeling.
Ik zit sinds kort bij de clan genaamd QCC, we zitten altijd heerlijk te fraggen op onze server maar er komen helaas niet vaak bezoekers langs. Dit is natuurlijk erg jammer want de server draait perfect, en we willen ook wel eens andere lui in de ranking zien. Hierbij een oproep om eens langs te komen als je ons ziet gamen, we hebben ook openbaar TS2 channel. En de site wordt hard aan gewerkt, de ranking doet het wel gewoon. Kom eens langs voor een potje eXtreme CoD2!

{QCC} COD2 eXtreme patch 1.3 TDM Public server 100Mb Server - 81.17.42.106:28960

"We Threw Gasoline on the Fire And Now We Have Stumps For Arms And No Eyebrows" Specs


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112697

Hey!

De site ziet er goed uit!! Ik kom zeker wel even kijken op de server!

Gr. JW

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 171349

Dynacore schreef op zondag 16 juli 2006 @ 13:35:
Beste Tommies, ff een mededeling.
Ik zit sinds kort bij de clan genaamd QCC, we zitten altijd heerlijk te fraggen op onze server maar er komen helaas niet vaak bezoekers langs. Dit is natuurlijk erg jammer want de server draait perfect, en we willen ook wel eens andere lui in de ranking zien. Hierbij een oproep om eens langs te komen als je ons ziet gamen, we hebben ook openbaar TS2 channel. En de site wordt hard aan gewerkt, de ranking doet het wel gewoon. Kom eens langs voor een potje eXtreme CoD2!

{QCC} COD2 eXtreme patch 1.3 TDM Public server 100Mb Server - 81.17.42.106:28960
het zou wel eens kunnen zijn dat de gamers niet zo gecharmeerd zijn van de Extreme patch , ik vind de sprint button in UO perfect maar elke aangeaste mod op COD2 met een sprint optie erin vind ik onprettig spelen , ook heeft de Extreme patch meer extra's waar ik nu niet precies meer weet welke , maar ik weet nog wel dat ik het veels te veel poespas vond en het de gamaplay niet ten goede vond komen . Zodra Extreme in mijn laadscherm verschijnt hoeft het voor mij helaas niet meer . Srry

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dynacore
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 26-10-2018
Er zijn idd servers die een beetje te veel eraan veranderen. Bij ons valt het hard mee, enkel de lijpe stemmen en dat je 2 wapens kan kiezen. Ingame voting is enabled maar verder geen dingen die de gameplay veranderen.

"We Threw Gasoline on the Fire And Now We Have Stumps For Arms And No Eyebrows" Specs


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 171349

Dynacore schreef op zondag 16 juli 2006 @ 13:52:
Er zijn idd servers die een beetje te veel eraan veranderen. Bij ons valt het hard mee, enkel de lijpe stemmen en dat je 2 wapens kan kiezen. Ingame voting is enabled maar verder geen dingen die de gameplay veranderen.
Idd een derde wapen is voor mij ook best welkom , verder is de game best in orde . Maar zoals ik hierboven al zei vergat ik even mijn bedoeling erachter, ook al was die misschien al duidelijk voor Dynacore . Ik denk dus dat meerdere gamers de eXtreme patch niet graag zien , de veranderingen aan de standaard geleverde game zijn zover ik ze heb gezien niet gameplay verbeterend . Twee mods die ik niet graag zie zijn de eXtreme-mod en de admiral-mod . En zowieso speel ik UO de laatste tijd weer , speelde net COD2 en vind het steeds minder leuk worden . Vind het wel jammer dat ik dat denk :+ ,lol .

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Ik vind al die mods maar niets.
Wij hebben hem standaard draaien met de map POWcamp erop. de rest is default :D

 • Wijnbo
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 08-06 14:16

Wijnbo

Electronica werkt op rook.

Griffin schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 19:28:
@ marc br. / joss:
Een exploit is een plaats waar je niet met een Ladder / Trap / makkelijk vallen bij kan. Ook is het zo dat als iedereen erop kan springen het geen exploit is.

@Joss:
Standaard staat Synch Every Frame aan. Als je deze uit zet en je knalt maxfps op 250 oid dan ga je hogere fps halen.
Maar wat je zegt over fluctuerender komt omdat je de Synch Every Frame uit heb staan.

Correct me if im wrong
Mwoah, de grens exploit/trickjump ligt heel vaag. Zo kun je bijvoorbeeld in Neuville met alleen jumpen buiten de map komen en op practisch elk gebouw. Geen nadejump ofzo nodig. Ook kun je bij dawnville op veel gebouwen. Wat je veel ziet is bijvoorbeeld dat een bepaald gebied afgeschermd is met een "invisible wall" of een afstand die net groter is dan een sprong. Vaak denk ik, had die wall net iets hoger gemaakt, of net iets verder, dan was je in 1 klap van alle exploits af. Maar in Neuville, Dawnville, en nog veel andere maps zijn sommige exploits/jumps wel ZO toevallig dat het soms lijkt alsof ze er expres inzitten...

Om nog maar te zwijgen over alle custom maps waar zoooo ontiegelijk veel exploits vaak inzitten... nog nooit een bugvrije gezien :p Meestal vind ik binnen 5 minuten wel een gebouw waar je niet op hoort te komen of zit ik al lang onder de map ofzo :+

 • Wijnbo
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 08-06 14:16

Wijnbo

Electronica werkt op rook.

Griffin schreef op vrijdag 14 juli 2006 @ 15:41:
[...]


heel veel trickjumps zijn 125+ FPS jumps. En in CoD2 halen weinig mensen boven de 125 FPS.

Voor de rest zijn er natuurlijk nog wel expoits / jumps, maar naar mijn wete veeeel minder
Minder ?

Check ff www.codjumper.com en verbaas je over de ontiegelijke hoeveelheid bugs/exploits/trickjumps in CoD2. En ze zijn nog LANG niet allemaal gevonden..

Anoniem: 171349

Dynacore schreef op zondag 16 juli 2006 @ 13:52:
Er zijn idd servers die een beetje te veel eraan veranderen. Bij ons valt het hard mee, enkel de lijpe stemmen en dat je 2 wapens kan kiezen. Ingame voting is enabled maar verder geen dingen die de gameplay veranderen.
srry Dynacore , ik dacht eerst dat jullie server een eXtreme mod had , dat is dus niet zoals jullie dat nu hebben lopen dan zit dat er eigenlijk best goed te doen uit , wie weet tot later daar .

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-06 13:07
ik lees net ergens dat het mogelijk is om met 1 cd-key met meerdere PC's op internet te spelen.
is dit juist?

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

WSaeNoTSoCK schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 12:21:
ik lees net ergens dat het mogelijk is om met 1 cd-key met meerdere PC's op internet te spelen.
is dit juist?
naar mijn weten niet ivm punkbuster.
Je hebt dan gewoon Duplicated CD Key, en je GUIDS worden het zelfde naar mijn wete

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
WSaeNoTSoCK schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 12:21:
ik lees net ergens dat het mogelijk is om met 1 cd-key met meerdere PC's op internet te spelen.
is dit juist?
Nee, niet tegelijk. (1.0 praat ik over..)

[Voor 6% gewijzigd door TheZeroorez op 22-07-2006 13:34]


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

TheZeroorez schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 13:34:
[...]

Nee, niet tegelijk. (1.0 praat ik over..)
bij cod 1.3 patch kan het ook niet

 • Renegade!
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 24-01-2022
En met de 1.0 patch ben je nu toch niets, zeker als je wars wilt gaan spelen.

The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Er zijn genoeg leuke rifle-only servers.

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

TheZeroorez schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 14:40:
Er zijn genoeg leuke rifle-only servers.
echter het dikke nadeel is dan dat veeel mensen hacken bij het leven. is niet leuk meer.

+ ik speel met een clan, en we hebben alles op 1.3 staan

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Wel als je zelf nog steeds beter bent dan zij, en ze als je ze gekilled hebt voor cheater uitmaken, terwijl toch wel héél duidelijk van de KillCam af te leiden is dat zij dat zelf doen :+

Maargoed, ik heb al uitgelegd waarom ik 1.0 draai, je kunt me overhalen om 1.3 te draaien, maar dat heeft toch geen nut :+

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-06 13:07
TheZeroorez schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 14:54:
Wel als je zelf nog steeds beter bent dan zij, en ze als je ze gekilled hebt voor cheater uitmaken, terwijl toch wel héél duidelijk van de KillCam af te leiden is dat zij dat zelf doen :+

Maargoed, ik heb al uitgelegd waarom ik 1.0 draai, je kunt me overhalen om 1.3 te draaien, maar dat heeft toch geen nut :+
het is ook heel makkelijk eigenlijk, want ik heb een dikke YOU pijl boven mn naam en julie niet.
geen wonder dat ik steeds word neergeschoten ;)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
_O_

Maar achter een muurtje wachten, opzij stappen en un-aimed op een redelijk grote afstand iemand een headshot geven ligt denk ik niet aan een YOU-pijl. Dat zijn gewoon wallhackers met een aimbot. Desalniettemin is Carentan een héél geschikte map om ze nóg te ownen (als je er vaak speelt, lukt het je zeker, gewoon eerder schieten :) )

 • RelaXXinG
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 06-06 10:55
Is CoD2 nou DirectX of toch nog steeds OpenGL?
Want deel 1 was OpenGL volgens mij, en als ik DX7 gebruikt ziet het er, afgezien dat het iets mooier is, hetzelfde uit als deel 1.

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

RelaXXinG schreef op donderdag 27 juli 2006 @ 02:18:
Is CoD2 nou DirectX of toch nog steeds OpenGL?
Want deel 1 was OpenGL volgens mij, en als ik DX7 gebruikt ziet het er, afgezien dat het iets mooier is, hetzelfde uit als deel 1.
ff zoeken
nieuws: 'Videokaarten met 512MB zinvol in Call of Duty 2'

dan even naar beneden scrollen totdat je in het GEEL 'OpenGL' ziet staan. (is na de helft)
COD2 draait op een hele andere engine.. ipv OpenGL (aangepast Quake3 engine ) is het nu een directx engine.
;)

 • NLoldebroek
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 05-06 06:20
Een neefje van me wil ook Call of Duty 2 spelen maar daar kwamen foutmeldingen voor van de videokaart die is te brak en dat is hij ook. Een onboard videokaartje van een dell computer (2800+ , 256mb pc2700 cl 2.5) Wat voor type moederbord hij heeft weet ik niet precies wel een intel. De computer heeft geen agp en pci-e sloten.

Wil mijn neefje dus dat spel spelen moet hij een normale PCI videokaart halen. Nu vraag ik me alleen af als hij het wel kan spelen met een Sparkle VGA GeForce 6200 128 MB (pci kaart dus).

Speelt hier iemand call of duty 2 met een pci kaartje? OF ! zou het moeten lukken met die kaart? Het is natuurlijk niet voor de hoogste kwaliteit maar het is puur dat ze hem op de laagste instellingen kunnen spelen want meer kan je egt niet verwachten van die kaart.

Alvast bedankt voor reacties !
_/-\o_

(hoopt dat het verhaaltje nog een beetje te snappen is)

 • AtleX
 • Registratie: Maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Een 6200 zal het wel aardig doen, alleen zou ik ook geheugen erbij kopen. Met 512MB liep het bij mij al slecht, met 1GB ging het beter. Gewoon DDR1 geheugen is niet zo duur meer, dus een upgrade is het overwegen waard. :)

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


 • NLoldebroek
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 05-06 06:20
AtleX schreef op vrijdag 04 augustus 2006 @ 16:14:
Een 6200 zal het wel aardig doen, alleen zou ik ook geheugen erbij kopen. Met 512MB liep het bij mij al slecht, met 1GB ging het beter. Gewoon DDR1 geheugen is niet zo duur meer, dus een upgrade is het overwegen waard. :)
Hej bedankt voor je snelle reactie.

Ok die 6200 kan ik dus wel gaan bestellen bij salland. >:)
Geheugen bestel ik ook voor ze 512 mb , ook bij salland.
256 mb is inderdaad veel te weinig. Maar dit was ik ook al van plan. 8)

Hij doet het dus sowiezo met de 6200 :P ?

Anoniem: 170419

kaat17 schreef op vrijdag 04 augustus 2006 @ 16:08:
Een neefje van me wil ook Call of Duty 2 spelen maar daar kwamen foutmeldingen voor van de videokaart die is te brak en dat is hij ook. Een onboard videokaartje van een dell computer (2800+ , 256mb pc2700 cl 2.5) Wat voor type moederbord hij heeft weet ik niet precies wel een intel. De computer heeft geen agp en pci-e sloten.

Wil mijn neefje dus dat spel spelen moet hij een normale PCI videokaart halen. Nu vraag ik me alleen af als hij het wel kan spelen met een Sparkle VGA GeForce 6200 128 MB (pci kaart dus).

Speelt hier iemand call of duty 2 met een pci kaartje? OF ! zou het moeten lukken met die kaart? Het is natuurlijk niet voor de hoogste kwaliteit maar het is puur dat ze hem op de laagste instellingen kunnen spelen want meer kan je egt niet verwachten van die kaart.

Alvast bedankt voor reacties !
_/-\o_

(hoopt dat het verhaaltje nog een beetje te snappen is)
Mijn broer speelt CoD2 op een FX5200 PCI 128mb die in zijn Compaq desktop zit. Hij heeft 125 fps als je alles HELEMAAL omlaag zet (dus 640x480 DirectX7 en SyncFrame af, enz.) bij de 800x600 zal hij ong. 60 halen. Het kan dus wel maar ik raadt voor de enthousiastere gamers echt een PCI-E aan. Ik speel op de laagste settings zo'n 225 fps met mijn Go 6800ULTRA (een Dell XPS Gen2 ;) ).

<3 high fps :-) maar het kan dus wel met een PCi-kaart, alleen lang niet met de eyecandy die velen zo aanbidden. Als je de nieuwste drivers hebt moet het gewoon lukken op lagere resoluties.

EDIT:

512mb is het minimum hoor. Maar dat zit ook in mijn broers Compaq. 1GB is wel aan te raden en is nu niet eens zo duur! Een waardevolle investering dus. ;)
AGP- en PCI-E loze mobo |:( . Missch moet je neefje ooit eens een nieuw mobo overwegen, maar met Dell zit je sowieso vast dat weet ik ook wel :P . Als je wil weten welk chipset je mobo is, kan CPU-Z een uitkomst bieden! Suc6!

[Voor 10% gewijzigd door Anoniem: 170419 op 04-08-2006 16:32]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ik speel met alles op high, geen idee hoeveel FPS, maar ik download zo Fraps! wel even, om het te checken. Snel genoeg loopt het iig wel.

Ennehh.. 225FPS is zwaar overkill, tot 100 is leuk, daarna niet meer, stel het dan iets mooier in ofzo :9

Anoniem: 170419

TheZeroorez schreef op vrijdag 04 augustus 2006 @ 17:03:
Ik speel met alles op high, geen idee hoeveel FPS, maar ik download zo Fraps! wel even, om het te checken. Snel genoeg loopt het iig wel.

Ennehh.. 225FPS is zwaar overkill, tot 100 is leuk, daarna niet meer, stel het dan iets mooier in ofzo :9
Daar is een console-command voor hoor, namelijk /cg_drawfps 1.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Nou en, fraps had ik toch nog nodig, maar bedankt iig...

 • hellmonder1986
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 06-01-2021
heeft iemand patch 1.5 aan de gang gekregen???

ik krijg iedere keer te zien dat hij geen install van cod2 kan vinden, en daarna meteen dat hij geen serial kan vinden.

heb de serial al een keer opnieuw ingevult zoals ze aangeven, en al helemaal opnieuw geinstald en nog wil hij niet werke

tips zijn welkom ;)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Dit gaat over CoD2, niet CoD, daarvoor moet je hier zijn :)

 • hellmonder1986
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 06-01-2021
nej mijn fout

ik zie patch 1.5 en ik dacht dat hij voor cod2 was, en je raad het al hij update nie :+
ik denke dat het aan mijn cod2 install lag maar lees dus continu over die 2 heen, my bad :z

maar nu nog een vraagje, zie nu ook dat er intel patches zijn die ht beter benutten.
zitten deze ook in de patch 1.3??

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

hellmonder1986 schreef op vrijdag 11 augustus 2006 @ 22:49:
nej mijn fout

ik zie patch 1.5 en ik dacht dat hij voor cod2 was, en je raad het al hij update nie :+
ik denke dat het aan mijn cod2 install lag maar lees dus continu over die 2 heen, my bad :z

maar nu nog een vraagje, zie nu ook dat er intel patches zijn die ht beter benutten.
zitten deze ook in de patch 1.3??
ik meen van wel. 1e update was de intel update. de 2eupdate zat ie volgens mij al in

 • eX0duS
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-06 22:56
Bij mij is de performance veel en veel slechter als ik EAX3 gebruik, (bij EAX1 en 2 is het hetzelfde), ik heb een Audigy 4, met de nieuwste drivers. Met 2D geluid werkt het spel wel naar behoren (het is vooraal met veel actie in beeld). Weet iemand waar dat aan kan liggen?

Anoniem: 186017

Battle for Europe: Call of Duty, het officiele Call of Duty 2 toernooi, is met zijn 12de campaign begonnen!
De Duitse 5de Infanterie-Divisie, met het 41ste Artillerie regiment en het 75ste Infanterie regiment en het Amerikaanse 45ste Thunderbird Division, with the 442ste regiment and het 1ste King George’s own Gurka rilfles regiment, zullen een het de volgende twee maanden tegen elkaar uitvechten voor de controle van e-Europa.

Battle for Europe was het eerste toernooi dat dit vernieuwende concept gebruikte voor firstperson shooters, waarin de individuele spelers die zich inschrijven, worden ingedeeld in verschillende legers, regimenten en compagnieën. Gedurende een 8-weken durende campaign vechten de legers op virtuele slagvelden in Call of Duty 2, Call of Duty and United Offensive in 12 uur durende gevechten om de controle van de belangrijke steden in Europa. De winnaar is het leger die op het einde de meeste steden bezit, en dan begint een nieuwe oorlog.

De BFE gevechten vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondag, sommige spelers vechten 1 uur, anderen 6 uur, m.a.w. het doet er niet toe hoe lang je speelt. De officieren maken strategieën en coördineren de gevechten om zo samen de overwinning the bereiken. Op het einde van de dag worden mediales en promoties uitgedeeld aan de soldaten die goed en veel werk hebben geleverd. Een speler begint het toernooi als een private of een grenadier, en kunnen zo uitgroeien tot generaal of commander in chief. Deelnemers kunnen ook speciale awards krijgen door deel te nemen aan verschillende activiteiten in de meer dan 500 actieve leden grote community.

Om dit toernooi nog beter te maken hebben we teams die ons eigen mods, maps en skins maken. De servers zijn gelokaliseerd in De USA en de UK, en we gebruiken teamspeak om met elkaar te communiceren.

Word lid van een groter geheel dan 1 soldaat die tegen de vijand vecht op public servers waar het iedereen voor zichzelf is. Vecht als een echte soldaat! Join Battle for Europe!
www.bfecod.com

join bfe hier. http://www.bfecod.com/forum.php?referrerid=3033

 • the tempter
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 22-12-2022
hoi, ik heb een vraagje, ik speel al een half jaar cod2 v1.0
nu heb ik de patch van 1.3 gedownload en wil graag meedoen aan de nieuwe maps......
maar hoe kom ik aan die maps? ik heb op google gezocht maar ik kon niets downloaden....
moet je ze erbij kopen of gaat het per server? niet iedere server heeft alle maps natuurlijk.
maar ik speel ook nooit op 1 server.

wie?

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Die nieuwe maps zitten bij de patch ;) Andere maps, custom maps dus, download je (mits dat aan staat in je opties) automatisch bij het connecten.

Anoniem: 171349

TheZeroorez schreef op dinsdag 22 augustus 2006 @ 14:26:
Die nieuwe maps zitten bij de patch ;) Andere maps, custom maps dus, download je (mits dat aan staat in je opties) automatisch bij het connecten.
idd , je moet automatic download aan hebben staan en als je dan een server ziet waar een niet bekende map achter staat joinen en dan begint de map zich automatisch eerst te downloaden en vervolgens kan je het spelen . Echter er is ook een andere optie en dat is toch downloaden van andere sites , ff googelen op bijvoorbeeld custom maps COD2 en dan zie vast wel sites die ze aan bieden , meestal moet je deze mappen plakken in je main directory .

Anoniem: 171349

FF een aparte reply aan demolition , dat ziet er idd leuk opgezet uit . Erg cool verzonnen en maakt de fun compleet . Wie weet ga ik wel .... , voorlopig geen tijd .

[Voor 12% gewijzigd door Anoniem: 171349 op 23-08-2006 13:28]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Anoniem: 171349 schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 13:25:
[...]


idd , je moet automatic download aan hebben staan en als je dan een server ziet waar een niet bekende map achter staat joinen en dan begint de map zich automatisch eerst te downloaden en vervolgens kan je het spelen . Echter er is ook een andere optie en dat is toch downloaden van andere sites , ff googelen op bijvoorbeeld custom maps COD2 en dan zie vast wel sites die ze aan bieden , meestal moet je deze mappen plakken in je main directory .
Ik deed altijd alt-tabben naar Windows, even die filename op Google intikken, en dan leechen met 500kb/s. Server opnieuw joinen en klaar is The_Zeroorez :*)

 • Fr0zenFlame
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 24-05 13:10

Fr0zenFlame

LAN 'A Holic

Hallo,

Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe vga gekocht geswitched van 2x 7800GTX top naar 1x 7960GX2....

Nu heb ik problemen met CoD2 nl; In het menu bij instellingen kan ik gewoonweg niet meer mn DX instellingen veranderen, hij draait gewoon default DX 9.0c en kan het gewoon niet op DX7 zetten.

Ik heb de quadcore drivers van nVidia en de nieuwste standaard drivers geprobeerd, geen van beide veranderd iets, overigens is het spel ook opnieuw geinstaleerd dus daar kan het ook niet aan liggen...

Zou iemand mij een uitleg hier over kunnen geven of zijn ervaringen willen posten, moet nl volgende week naar een LAN en daarna Netgamez. (Wel zow makelijk 555fps ipv 30~40).

Alvast bedankt,

i7-6700K | Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION | InWin904 | 32GB Corsair Dominator Platinum | nVidia GeForce RTX2080 TI | Iiyama G-Master UWQH 34" | 2x 1TB Samsung SSD 980PRO | 1x 4TB Samsung 860EVO | Arctis 7 | SteelSeries Apex Pro | Logitech G502 Hero


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Fr0zenFlame schreef op woensdag 13 september 2006 @ 01:04:
Hallo,

Sinds een aantal weken heb ik een nieuwe vga gekocht geswitched van 2x 7800GTX top naar 1x 7960GX2....

Nu heb ik problemen met CoD2 nl; In het menu bij instellingen kan ik gewoonweg niet meer mn DX instellingen veranderen, hij draait gewoon default DX 9.0c en kan het gewoon niet op DX7 zetten.

Ik heb de quadcore drivers van nVidia en de nieuwste standaard drivers geprobeerd, geen van beide veranderd iets, overigens is het spel ook opnieuw geinstaleerd dus daar kan het ook niet aan liggen...

Zou iemand mij een uitleg hier over kunnen geven of zijn ervaringen willen posten, moet nl volgende week naar een LAN en daarna Netgamez. (Wel zow makelijk 555fps ipv 30~40).

Alvast bedankt,
ik heb even gekeken, maar er moet ergens vast een command voor zijn om dit te doen zonder de screen. Ik kan het echter zo snel niet vinden.
Wat je ook kan kijken (maar weet niet of dit werkt) is de config file, en kijken hoe of wat je daar kan wijzigen.

 • Fr0zenFlame
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 24-05 13:10

Fr0zenFlame

LAN 'A Holic

Griffin schreef op woensdag 13 september 2006 @ 08:44:
[...]


ik heb even gekeken, maar er moet ergens vast een command voor zijn om dit te doen zonder de screen. Ik kan het echter zo snel niet vinden.
Wat je ook kan kijken (maar weet niet of dit werkt) is de config file, en kijken hoe of wat je daar kan wijzigen.
Ey alvast bedankt voor je reactie... Ik ga iig even proberen in mn config file te zoeken naar DirectX, er zijn verder ook ongetwijvelt console commands voor, maar ik weet ze niet :)

i7-6700K | Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION | InWin904 | 32GB Corsair Dominator Platinum | nVidia GeForce RTX2080 TI | Iiyama G-Master UWQH 34" | 2x 1TB Samsung SSD 980PRO | 1x 4TB Samsung 860EVO | Arctis 7 | SteelSeries Apex Pro | Logitech G502 Hero


 • Fr0zenFlame
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 24-05 13:10

Fr0zenFlame

LAN 'A Holic

Gevonden :)

Om een of andere vaage reden (zelfs na re-install) zet ie in de confige file gewoon dit neer -->
seta r_rendererPreference "none"
en laat ie in het menu gewoon niks zien. Nu heb ik hem handmatig op "seta r_rendererPreference "dx7" (of dx9)"gezet en nu werkt 't wel!

Bedankt iig ^^

i7-6700K | Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION | InWin904 | 32GB Corsair Dominator Platinum | nVidia GeForce RTX2080 TI | Iiyama G-Master UWQH 34" | 2x 1TB Samsung SSD 980PRO | 1x 4TB Samsung 860EVO | Arctis 7 | SteelSeries Apex Pro | Logitech G502 Hero


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Fr0zenFlame schreef op woensdag 13 september 2006 @ 13:10:
Gevonden :)

Om een of andere vaage reden (zelfs na re-install) zet ie in de confige file gewoon dit neer -->
seta r_rendererPreference "none"
en laat ie in het menu gewoon niks zien. Nu heb ik hem handmatig op "seta r_rendererPreference "dx7" (of dx9)"gezet en nu werkt 't wel!

Bedankt iig ^^
mooi zo,
gelijk een mooie voor de mensen die het zelfde probleem hebben :+

 • DonMetal
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 08-06 23:02

DonMetal

Doet Iets Met Media

Dynacore schreef op zondag 16 juli 2006 @ 13:35:
Beste Tommies, ff een mededeling.
Ik zit sinds kort bij de clan genaamd QCC, we zitten altijd heerlijk te fraggen op onze server maar er komen helaas niet vaak bezoekers langs. Dit is natuurlijk erg jammer want de server draait perfect, en we willen ook wel eens andere lui in de ranking zien. Hierbij een oproep om eens langs te komen als je ons ziet gamen, we hebben ook openbaar TS2 channel. En de site wordt hard aan gewerkt, de ranking doet het wel gewoon. Kom eens langs voor een potje eXtreme CoD2!

{QCC} COD2 eXtreme patch 1.3 TDM Public server 100Mb Server - 81.17.42.106:28960
Inmiddels zijn we van de eXtreme patch afgestapt omdat er vrij veel mensen problemen ondervonden.

ATM draaien we AWE 3.0, 2 weapons (zo nu en dan eens Rifle Only), en nog altijd stats op www.qcclan.nl

Joejoe!


 • the tempter
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 22-12-2022
Modbreak:Warez = not done op GoT. Als je zelf al twijfelt of iets mag hoor je het eigenlijk niet te doen! :o In het vervolg dus even navragen bij een moderator of je iets wel/niet mag als je twijfelt, anders kan dit in de toekomst nog wel eens vervelende consequenties hebben ;)

[Voor 94% gewijzigd door Crash op 18-09-2006 20:45]


Anoniem: 156634

Mijn vriend heeft een XboX360 met COD2, ik heb een PC met COD2, kunnen we tegen elkaar vechten in multiplayer, dus ik op de PC en hij op zijn XboX360 ? :)

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Anoniem: 156634 schreef op zondag 24 september 2006 @ 16:56:
Mijn vriend heeft een XboX360 met COD2, ik heb een PC met COD2, kunnen we tegen elkaar vechten in multiplayer, dus ik op de PC en hij op zijn XboX360 ? :)
naar mijn weten niet.
Aangezien Xbox360 gebruik maakt van xbox live en al dat soort dingen. Ook is het niet eerlijk omdat jij een muis heeft en hij een gamepad. volgens mij heeft de xbox ook nog iets als helpaim oid. Zodat het schieten en bewegen met gamepad makkelijker gaat.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Volgens mij wilde Microsoft alles gaan koppelen, dus dan zou het wel mogelijk moeten zijn. Je zult dan alleen wel dik pwnen :+

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 05-06 12:31

Jazzper

BB4E^Guerilla

al meerdere keren de SP gedaan en al tijden MP. Ontdek nu pas dit topic hehe.. Ik zit in het DODs en het ET topic dus dacht er moet vast ook een COD2 topic zijn en zo waar :)

Mooi bijhouden nu

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


Anoniem: 149371

heb net call of duty gehaald en geinstalleerd. Nu zie ik dat er patches zijn, 1.3 is de nieuwste. Ik heb een dual core processor en zag dat er ook een patch daarvoor was 1.01 genaamd. Welke moet ik nu pakken? Zit er in 1.3 die verbetering op dual core processors al in of...?

 • Joss
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 15:34
1.01 is optional, die patch zit verder nergens bij inbegrepen (omdat ie door die 'patch' op niet duals juist slechter werkt)

Anoniem: 149371

ik heb 1,3 geinstalleerd. Alles doet wel goed, maar hij loopt vast als je optimal systemsettings aanklikt. Hij geeft dan deze fout aan:

Error during initialization:
configure.csv: exe_err_ couldnt_configure_1Ghz 1024 MB

weet iemand wat dit is, wat ik eraan kan doen?


(als ik het manual verander, werkt het wel)

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 05-06 12:31

Jazzper

BB4E^Guerilla

boefje... komt door illigale versie ben ik bang

http://www.mgforums.com/forums/showthread.php?t=18120

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • GmR
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 16:02
Joss schreef op dinsdag 10 oktober 2006 @ 16:31:
1.01 is optional, die patch zit verder nergens bij inbegrepen (omdat ie door die 'patch' op niet duals juist slechter werkt)
ehm.... 1.01 zit weldegelijk in de andere patches verwerkt..... quote uit de 1.3 readme:
The Call of Duty 2 1.3 patch is an all-inclusive installation, containing all of the previous updates from the 1.2 patch and the 1.01 patch.

 • EnigmA-X
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 15:45
Ik probeerde van het weekend voor het eerst uit, maar het liep echt ronduit slecht. Zelfs op instellingen met alles laag op 800x600.

Mijn specs:

- AMD 64 X2 3800+
- 1GB OCZ ram
- 250GB SATA
- XFX 7600GT

Ik weet het niet, maar ik heb nu echt een framerate van 10fps ofzo. Ik heb wel de laatste forceware van nvidia geinstalleerd. DirectX 9.0c staat er ook op.

Ook de laatste 1.3 patch. Die 1.01 patch las ik ook iets over, maar nog niets mee gedaan. Weet iemand een oplossing?

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 05-06 12:31

Jazzper

BB4E^Guerilla

al geprobeerd op directx7 mode te spelen?

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Eingelijk is dit geen *plaats hier je problemen topic* hiervoor moet je bij Spielerij - Problemen & Vragen zijn en daar een topic openen.

Maar ik ben de beroerdste niet.
jij zou het met gemak op 1024*768 met directx op 9 en de rest op midden kunnen spelen. Dan moet je nog een FPS van 40 - 50 eruit kunnen persen.
Heb je ook problemen bij andere spellen. zo ja dan ligt het niet aan CoD2

 • DJkim
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 18-05 10:35

DJkim

Tweak met mate!!! :)

Lage FPS kan ook aantal oorzaken hebben. Slechte connectie, geen AGP of Mobo driver geinstalleerd. Slechte HDD performance, of je bent meerdere dingen tegelijk aan het doen dus encoden en gamen tegelijk tijd. En in je Graphic setting Directx 7 kiezen.

BTW
Company of Heroes was een echt goeie aanvulling voor COD2 :)

[Voor 12% gewijzigd door DJkim op 16-10-2006 15:07]

Lucky Goldstar


 • DonMetal
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 08-06 23:02

DonMetal

Doet Iets Met Media

weet iemand hier of het mogelijk is om de commands:

"/+holdbreath"

en

"/-holdbreath"

te binden? In drukkere servers vind ik de + heel fijn maar tijdens een war of een training heb ik liever de -, dus is mijn vraag, hoe kun je dit binden?

ik heb al geprobeerd met
/bind - "toggleholdbreath"
/bind - "+holdbreath" en dan /bind = "-holdbreath"
etc. etc.

maar dit werkt allemaal niet...

Joejoe!


 • DonMetal
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 08-06 23:02

DonMetal

Doet Iets Met Media

niemand?

Joejoe!


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

@ donmetal:
Er hoeven geen "" om heen naar mijn weten.

gewoon:
code:
1
/bind - ......

dan gewoon wat je wil binden aan '-'. ik weet echter niet wat de correcte HOLDBREATH command is. misschien weet iemand anders dat.

VB:
code:
1
/bind h say Hello

[Voor 7% gewijzigd door Griffin op 25-10-2006 08:04]


 • DonMetal
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 08-06 23:02

DonMetal

Doet Iets Met Media

Griffin schreef op woensdag 25 oktober 2006 @ 08:04:
@ donmetal:
Er hoeven geen "" om heen naar mijn weten.

gewoon:
code:
1
/bind - ......

dan gewoon wat je wil binden aan '-'. ik weet echter niet wat de correcte HOLDBREATH command is. misschien weet iemand anders dat.

VB:
code:
1
/bind h say Hello
Ik doe dit altijd met aanhalingstekens omdat het dan voor mij iets duidelijker wordt in mn config, maar die aanhalingstekens zouden volgens mij niks uit hoeven maken.

Joejoe!


 • JSTPS
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 06-06 02:07
Hoe start je cod2 in window mode?

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Leer jij nooit?

Astu, eerste hit zegt het meteen. Wil je ook meteen weten hoe het op je dualscreen gaat? Kom dan via deze zoekterm hier uit.

[Voor 4% gewijzigd door TheZeroorez op 28-10-2006 15:46]


 • PeterSelie
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 12:53
DonMetal schreef op zondag 22 oktober 2006 @ 00:20:
weet iemand hier of het mogelijk is om de commands:

"/+holdbreath"

en

"/-holdbreath"

te binden?
In princiepe zou dit onmogelijk zijn.

Ik heb echter een optie gevonden op welke manier het wel kan (het kan namelijk niet los gebind worden).

Op een aantal fora vond ik de volgende bind:
"bind MOUSE2 "toggleads; +holdbreath""
Deze bind zorgt ervoor dat je op Muisknop 2 én het inzoomen én het holdbreath bind (zo heb je dus automatisch bij het inzoomen je adem ingehouden.

Nu helpt dit ons nog niet echt verder, aangezien deze bind alleen de optie +holdbreath toevoegd aan de ZOOM knop welke ons echter niet de optie geeft om deze ook weer ongedaan te maken (door de holdbreath er weer af te halen) aangezien je deze optie op Mouse 2 bind, en het niet even om kan keren.

Nu kwam ik met het volgende:
Je kan wel 2 dubbele binds maken, een bind die "toggleads en +holdbreath op Muis 2 bind" en een bind die "toggleads en -holdbreath op Muis 2 bind" om de bind zeg maar ongedaan te maken / om te keren.

Nu was mijn test:
/bind - "bind MOUSE2 toggleads; -holdbreath"
/bind = "bind MOUSE2 toggleads; +holdbreath"


Wat je nu in princiepe het spel probeerd te zeggen is: als ik op - druk, verbind dat inzoomen en +holdbreath op muisknop 2 zodat tegelijkertijd wordt ingeadment als er wordt ingezoomt.
Druk je daarna op =, verbind dan inzoomen en -holdbreath op muisknop 2.

En waarachtig, het werkt _/-\o_ .. Misschien dat ik met mijn slaperige hoofd een omweg heb gemaakt en de versimpeling niet kan vinden, maar: it works like a charm :+

[Voor 18% gewijzigd door PeterSelie op 29-10-2006 13:07]


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

Je kan binds wel undone maken. Alleen moet je weten welk commando er eerst op zat.

Gebruik hiervoor command 'unbind'
/bind h say hello.
/unbind h

volgens mij moest ie dan weer 'leeg' zijn

 • PeterSelie
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 12:53
Griffin schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 08:59:
Je kan binds wel undone maken. Alleen moet je weten welk commando er eerst op zat.

Gebruik hiervoor command 'unbind'
/bind h say hello.
/unbind h

volgens mij moest ie dan weer 'leeg' zijn
Dan maak je de bind idd leeg ja, maar maak je de bind niet ongedaan (dan zet je er dus niet in wat ervoor in stond).. Lees even mijn hele post door, misschien dat je dan snapt wat ik met 'ongedaan maken' bedoel ;)

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 15:22

Griffin

Is mythical

SoaDmaggot schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 13:02:
[...]


Dan maak je de bind idd leeg ja, maar maak je de bind niet ongedaan (dan zet je er dus niet in wat ervoor in stond).. Lees even mijn hele post door, misschien dat je dan snapt wat ik met 'ongedaan maken' bedoel ;)
ik snapte al wat je bedoelde. In mijn post stond ook dat als je ze undone wil maken dat je moet weten welke commando er eerst in stond, en dan je 'key' weer opnieuw binden aan je oude commando. Dit is omslachtig, maar de enige manier naar mijn weten.

Ik denk dat SoaDmaggot en ik het zelfde bedoelen maar even anders uitleggen etc ;)

 • PeterSelie
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 12:53
Griffin schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 13:07:
[...]


ik snapte al wat je bedoelde. In mijn post stond ook dat als je ze undone wil maken dat je moet weten welke commando er eerst in stond, en dan je 'key' weer opnieuw binden aan je oude commando. Dit is omslachtig, maar de enige manier naar mijn weten.

Ik denk dat SoaDmaggot en ik het zelfde bedoelen maar even anders uitleggen etc ;)
Klopt, komt in princiepe wel op hetzelfde basis neer, alleen ga ik wat verder en bind ik de echte bind er ook weer terug op ;)

 • procyon
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 11:50
TheZeroorez schreef op zondag 24 september 2006 @ 18:54:
Volgens mij wilde Microsoft alles gaan koppelen, dus dan zou het wel mogelijk moeten zijn. Je zult dan alleen wel dik pwnen :+
Is er iemand die dit geprobeerd heeft?
Het lijkt me leuk dit te kunnen spelen met mijn broer, (xbox360).

Wie moet er dan hosten?

Een lege verzameling is deelverzameling van elke verzameling


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Het is er nog niet door. Als het al komt zal het wel met CoD3 zijn, maar aangezien die niet voor de PC komt.. :P

 • DonMetal
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 08-06 23:02

DonMetal

Doet Iets Met Media

SoaDmaggot schreef op zondag 29 oktober 2006 @ 01:14:
[...]


In princiepe zou dit onmogelijk zijn.

Ik heb echter een optie gevonden op welke manier het wel kan (het kan namelijk niet los gebind worden).

Op een aantal fora vond ik de volgende bind:
"bind MOUSE2 "toggleads; +holdbreath""
Deze bind zorgt ervoor dat je op Muisknop 2 én het inzoomen én het holdbreath bind (zo heb je dus automatisch bij het inzoomen je adem ingehouden.

Nu helpt dit ons nog niet echt verder, aangezien deze bind alleen de optie +holdbreath toevoegd aan de ZOOM knop welke ons echter niet de optie geeft om deze ook weer ongedaan te maken (door de holdbreath er weer af te halen) aangezien je deze optie op Mouse 2 bind, en het niet even om kan keren.

Nu kwam ik met het volgende:
Je kan wel 2 dubbele binds maken, een bind die "toggleads en +holdbreath op Muis 2 bind" en een bind die "toggleads en -holdbreath op Muis 2 bind" om de bind zeg maar ongedaan te maken / om te keren.

Nu was mijn test:
/bind - "bind MOUSE2 toggleads; -holdbreath"
/bind = "bind MOUSE2 toggleads; +holdbreath"


Wat je nu in princiepe het spel probeerd te zeggen is: als ik op - druk, verbind dat inzoomen en +holdbreath op muisknop 2 zodat tegelijkertijd wordt ingeadment als er wordt ingezoomt.
Druk je daarna op =, verbind dan inzoomen en -holdbreath op muisknop 2.

En waarachtig, het werkt _/-\o_ .. Misschien dat ik met mijn slaperige hoofd een omweg heb gemaakt en de versimpeling niet kan vinden, maar: it works like a charm :+
dit werkt echt perfect: Bedankt!

Joejoe!

Pagina: 1 2 3 4 5 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee