Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om in de single player Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
In de multiplayer kan je naast de Amerikanen, Britten en Russen ook de Duitsers besturen.
Vorige delen
Call of Duty 2
[rml][ Pc] Call of Duty 2- Deel II[/rml]
[rml][ Pc] Call of Duty 2 - Deel III[/rml]

Voor wie eerst de demo wil spelen kan deze hier gedownload worden.

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Door dit te doen kun je zo min mogelijk man verliezen, en zoveel mogelijk As doden.

Onderhand weet iedereen dat de herspeelbaarheid van het spel enorm goed is, maar aangezien de singleplayer vrij klein is zal hij niet zo vaak gespeeld worden, daarom nu verder met het multiplayer gedeelte..

Multiplayer


De multiplayer is net als in CoD en CoD:UO gewoon vet. Standaard is er geen healthbar aanwezig, en krijg je er na een aantal seconden weer health bij.
Mensen die graag in voertuigen de blitz willen zijn worden teleur gesteld door Activision. In de Multiplayer zijn deze namelijk niet aanwezig.

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen. (In de multiPlayer is dit in 4 legers, namelijk als extra de Duiters)
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.

Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.


Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen; Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).


Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!

Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.

In MoHaa konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 kun je dan ook dummy tanks tegenkomen, en zijn de locaties groter dan in voorgaande delen.

Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De Duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "Who even gets close to those cliffs ought to get a medal."
Het level begint net zoals de D-Day missie in MoHaa, met z'n allen in een bootje, en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten om zonder teveel inspanning naar boven te kunnen klimmen.

spoiler:
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je geshellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, a-la Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de Duitse linies om de echte kanonnen te vinden.
Dit level is precies nagebouwd van de Tweede Wereldoorlog, overal waar dus een opening is, liggen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level is!

De voertuigen

In de CoD2 multiplayer komen géén voertuigen voor, zoals al gezegd. Echter, in de singleplayer zijn er een hoop tanks/jeeps die je mag besturen. Er is zelfs een level waar je alléén maar in een tank zit om Panzers op te blazen.


De AI

De AI is ook véél beter dan eerst, nu weten de privates wat er gebeurt. Voorbeeld: Een Duitser schuilt achter een muurtje, dan roepen je squadmates: "German behind the wall!"..om het zo realistisch mogelijk te maken zijn er ongeveer 20.000 zinnen opgenomen! De AI kan nu ook flanken en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom, maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
De AI is echter wel erg scripted en dat maakt het natuurlijk een stuk minder aantrekkelijk om de singleplayer meerdere keren te spelen.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serienummer van het geweer te zien is.
Hier enkele wapens uit het spel:
1. Gewehr 43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de Tokarev SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zijn de graphics verbluffend, met weerseffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details, zoals het serienummer van een geweer _/-\o_ Maar wat wat er met kop en schouders bovenuit steekt is de rook. In CoD 2 zit ook het glow effect maar dat zul je niet altijd zien. Wel als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent, zoals op het plaatje hieronder duidelijk te zien is.

Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles, ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2, het 'Battle Chatter System'. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "He's on the second floor, right side of the window.", of "Cover me while I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


PatchesSysteemeisen, trailers, screenshots en tweaks


Minimale systeemeiseneisen:
1,4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4 series

Optimale benodigdheden:
2,5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!Ingame Screenshots:
Hier wat Ingame screenshots met dank aan AtleX:

Call of Duty 2 Demo (DX7)
http://tweakers.net/ext/f/d3d20c871d837953e71fccbd6cc680a2/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/65cae258316b33b63439d24061daa823/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/bf112aff4c9b0a587f8923b2af033e3a/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/76b65b0f371f7e9a5a5c1099bd7efa0a/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6b00bcc445efd0b6d58259d1c7c654b1/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6fab97341fd908a987fa68739aa7911e/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/cd01697a64c769101bb967beea06b954/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/bf390472008672c2c25f5b5545bcf2dd/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/56faffed476952a1f4670956fd318cbf/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/4f69f3b76782ac3dffa401837114813c/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/67b2c42d2fc7b60cd0fb2dc3b19de5ac/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/6eb9f2369881e57c125dee639a434a47/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/ce9ad6413641aead480314897f60fdbb/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/ca124df5e60bef337432a09f85ae8578/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/04a37c5a94e880b66da96677624d36b4/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/1918fb0c00558a64668a44dc7b2e46ed/thumb.jpg


Call of Duty 2 1.3 (DX9)
http://tweakers.net/ext/f/41b0c8954f6e6903b925dbeb7b86d4a6/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/91fdb12812a2db375692e905ba307ae7/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/2a39dd20db8bec3e53ed68fe7b38b092/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/c6e5cad9c1370f0dfc565a43c830c42f/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/d6c993594f3a66828750b97a57c94008/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/8737b32cf51e3dd1e5cf25b12f2fb7c6/thumb.jpg


Tweaks:
CD-Key Dieven: (met dank aan Vuurvoske)
Sharkynl
Onderwerp: CD Key Dieven
Op dit moment zijn er mensen actief die cd-keys van Call Of Duty 2 proberen te stelen. Dit doen ze door via MSN een programma te sturen genaamd CoD2 Optimizer, en ze vertellen erbij dat ze een beta-tester zoeken en ze vragen of je dat wilt worden. Als je dit programma opent geeft ie aan dat er een fout is ontstaan en dat je op exit moet drukken, op het moment dat je op exit drukt wordt je cd-key als MSN-naam ingesteld. Het emailadres van de persoon waarvan ik het programma heb gekregen is djien_mohaa@hotmail.com
rAz3
Onderwerp: Reageer met quote
iK ben net toegevoegd door: cod_optimizer@hotmail.com

met zelfde vraag!
Ik zei dat ik het had gelezen op fora, en heb geen site gegeven toen ie erna vroeg!

Dus kijk ervoor uit!
Toen ik zei dat ik em doorhad heeft ie me meteen geblokt!!
Let hier dus op, en als je er 1 heb gesignaleerd meld het email adres hier dan even.
De tot nu toe gesignaleerde email adressen:
• djien_mohaa@hotmail.com
• cod_optimizer@hotmail.comGepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2


Dit topic is gemaakt door The_Zeroorez, met dank aan het vorige topic van: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V, Sjaakhaar en Griffin.

[Voor 152% gewijzigd door TheZeroorez op 18-11-2006 13:24]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Gereserveerd! Voor evt. updates etc.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Voortaan even goed lezen ze staan er allang in! O-)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Met het erin pleuren van die patches ben ik die slash vergeten, en die namen apart komt omdat hij ze standaard op een andere regel zet (lengte) en ik dus een enter heb teruggezet ipv een spatie, maar het is weer Fix0red :Y)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
[NaG] Rifle blijft voor mij toch een geweldige server.. alleen een tikkie te makkelijk meestal, maar toch...

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Die is volgens mij 1.3 geworden. In 1.0 is er iig wél een 24/7 Rifle + Sniper only server voor Carentan. Die was enorm cool, maar rommelig. Dat rommelige is er uit gehaald, maar hij zit nu vol met campers/blockers/spawnkillers/spawncampers/mensen met ping 545 ofzo en andere soorten n00bs. Niet leuk :(

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Inderdaad, maar het blijft altijd leuk om mensen waarvan je weet dat ze een wallhack + aimbot hebben (killcam _O_ ) nog te ownen :9

Maarja.. Ik heb dus niet de originele versie, en aangezien ik bijna geen CoD 2 meer speel ben ik niet van plan om deze aan te gaan schaffen ook. De opvolger van CoD2 ga ik for sure wel kopen :D

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
WSaeNoTSoCK schreef op zaterdag 22 juli 2006 @ 12:21:
ik lees net ergens dat het mogelijk is om met 1 cd-key met meerdere PC's op internet te spelen.
is dit juist?
Nee, niet tegelijk. (1.0 praat ik over..)

[Voor 6% gewijzigd door TheZeroorez op 22-07-2006 13:34]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Er zijn genoeg leuke rifle-only servers.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Wel als je zelf nog steeds beter bent dan zij, en ze als je ze gekilled hebt voor cheater uitmaken, terwijl toch wel héél duidelijk van de KillCam af te leiden is dat zij dat zelf doen :+

Maargoed, ik heb al uitgelegd waarom ik 1.0 draai, je kunt me overhalen om 1.3 te draaien, maar dat heeft toch geen nut :+

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
_O_

Maar achter een muurtje wachten, opzij stappen en un-aimed op een redelijk grote afstand iemand een headshot geven ligt denk ik niet aan een YOU-pijl. Dat zijn gewoon wallhackers met een aimbot. Desalniettemin is Carentan een héél geschikte map om ze nóg te ownen (als je er vaak speelt, lukt het je zeker, gewoon eerder schieten :) )

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ik speel met alles op high, geen idee hoeveel FPS, maar ik download zo Fraps! wel even, om het te checken. Snel genoeg loopt het iig wel.

Ennehh.. 225FPS is zwaar overkill, tot 100 is leuk, daarna niet meer, stel het dan iets mooier in ofzo :9

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Nou en, fraps had ik toch nog nodig, maar bedankt iig...

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Dit gaat over CoD2, niet CoD, daarvoor moet je hier zijn :)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Die nieuwe maps zitten bij de patch ;) Andere maps, custom maps dus, download je (mits dat aan staat in je opties) automatisch bij het connecten.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Anoniem: 171349 schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 13:25:
[...]


idd , je moet automatic download aan hebben staan en als je dan een server ziet waar een niet bekende map achter staat joinen en dan begint de map zich automatisch eerst te downloaden en vervolgens kan je het spelen . Echter er is ook een andere optie en dat is toch downloaden van andere sites , ff googelen op bijvoorbeeld custom maps COD2 en dan zie vast wel sites die ze aan bieden , meestal moet je deze mappen plakken in je main directory .
Ik deed altijd alt-tabben naar Windows, even die filename op Google intikken, en dan leechen met 500kb/s. Server opnieuw joinen en klaar is The_Zeroorez :*)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Volgens mij wilde Microsoft alles gaan koppelen, dus dan zou het wel mogelijk moeten zijn. Je zult dan alleen wel dik pwnen :+

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Leer jij nooit?

Astu, eerste hit zegt het meteen. Wil je ook meteen weten hoe het op je dualscreen gaat? Kom dan via deze zoekterm hier uit.

[Voor 4% gewijzigd door TheZeroorez op 28-10-2006 15:46]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Het is er nog niet door. Als het al komt zal het wel met CoD3 zijn, maar aangezien die niet voor de PC komt.. :P

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Griffin schreef op maandag 30 oktober 2006 @ 19:46:
Een tweakguide is leuk, maar voor iedereen is wat hij of zij belangrijk vind weer anders. Dus ik denk verzin het 1 en ander en knal het bij elkaar.
Een tweakguide is er al.. ;)

Met een tweakers guide wordt volgens mij meer de echte higly-nerd tweaks bedoeld, deze binds bijvoorbeeld. Tweakguides is leuk, maar verre van compleet voor de 'echte' tweaker.. B)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ach, het valt via de game in te stellen, IMHO is het dus niet cheaten..

Sommige games, waar wat meer 'geeks' spelen, zoals WolfET bijvoorbeeld, zijn er om gemod te worden. Het is daar volkomen normaal om drawgun uit te zetten, schaduwen en zon uit te zetten, en alles licht te laten zijn. Simpelweg omdat er mensen spelen die wél weten hoe een console werkt.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Zo beter? Ik heb alle screenshots weggehaald (waren dood, of stond zo'n imageshack-melding..)

Als iemand (die het spel nog speelt) een stuk of 3/5 mooie screenshots zou kunnen maken wil ik die er wel ingooien.. (uploaden @ xs.to bitte)

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ik vond het on-line wel leuk, het werd (op 1.0) alleen te gemakkelijk.

Het is inderdaad zo dat de gamer eruit ziet als realistisch, terwijl de on-line gameplay dat totaal_niet is.. Misschien is het jammer, misschien is het leuk. Hoe had jij het graag gezien dan? Iedereen die na één kogel al dood is, en uren moet lopen? :P

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Zeker zo'n server die je menu enzo mod? Volgens mij is die troep weg als je in een server zonder die troep bent geweest.

Anders kun je even in je CoD2 directory spitten..

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ik denk dat je zult wachten tot Vista final is, en er een patch uit komt voor CoD2..

EDIT: even Googlen, is wel wat over te vinden..

[Voor 23% gewijzigd door TheZeroorez op 04-12-2006 22:00]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Mja, heb je ook gekeken naar de datum van die speculaties?

CoD3 is nu uit, en die is alleen voor de consoles. Helaas staat er ook nog niets vast over een eventuele PC-versie.. Houd CoD4 dus nog maar even uit je hoofd :P

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Ehm, als het 'op sommige plekken' is, denk ik dat dat bij het laden van delen is, van je HDD. Heb je die al gedefragmenteerd? Kan behoorlijk veel schelen namelijk.

Heb je ook niet teveel meuk in je RAM staan?

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
/Call of Duty 2/Main/Users/[username]

Die 2 bestandjes even in kladblok gooien en force_english op "1" zetten ipv "0", voor mp en sp..

Als dit niet werkt moet je even een tooltje zoeken om de taal aan te passen, die dingen staan wel op sites die hier niet mogen, dus meer dan dit zeg ik je niet.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
pm1 schreef op dinsdag 12 december 2006 @ 16:26:
[...]


heb je ten eerste al eens geprobeerd met optimize settings to this system en desnoods speel je op directx 7 dan draait het spel véél soepeler (zie een eindje terug in deze topic).
Nee, dat kan het niet zijn. Zeker niet bij zo'n systeem.

Op véél mindere systemen heb ik het voluit gedraaid, op 1024*7xx.

Als het dan al beter zou worden, zou het inderdaad een bug zijn, maar zeker geen probleem met te langzame hardware.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Anoniem: 168800 schreef op donderdag 28 december 2006 @ 20:08:
jep ik heb cod2 ook vandaag gehaald :D

de derde map die ik speelde meteen eerste geeindigd met een score van 15-6 :D
Mwah, zegt niets.. Op de ene server haal je dat nooit, op de ander doe je het met al je vingers in je neus ;)
weet iemand hoe je cod2 in een venster kan spelen?
r_fullscreen 1/0 werkt niet bij mij :S
Bij de shortcut even -window erachter plakken?

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
User.tmp schreef op zaterdag 24 februari 2007 @ 17:22:
zijn de meeste servers versie 1.0 8)7
Niet zo gek; 1.0 is nog altijd prima te spelen met een illegale versie, ook zitten er een boel cheaters.

Vooral die eerste groep zal nooit updaten.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Tja.. Dan moet je denk ik wel een übersysteem hebben wil je dat... Maargoed, wat wil je eigenlijk nog met je frames als je toch niets ziet? :+

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Heb je al eens gedefragmenteerd?

Verder denk ik dat je grafische instellingen gewoon te hoog staan voor bepaalde stukken die in de on-line play voorbij komen.

Je hebt trouwens geen 54mbps internet, maar gewoon zo'n verbinding met je router/accesspoint

[Voor 25% gewijzigd door TheZeroorez op 01-08-2007 18:21]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Cache legen, en anders een cfg aanpassen waardoor je engels fixeerd.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Waar het hoort, in SPV, kun je het vinden.

(De imo beste staat helemaal onderaan in het laatste bericht.)

[Voor 11% gewijzigd door TheZeroorez op 05-08-2007 16:07]


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Hoogste settings 100fps haal je niet met die instellingen hoor. Tenminste, niet in een spel, wel als je naar de grond kijkt oid.. ;)

Heb je trouwens al de affiniteit op core 1 gezet? CoD2 zonder patches houdt niet van dualcore.

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Imo is het zeker wel de moeite waard. Uiteraard 'voel' je dat het oud is omdat je team soms niet helemaal mee komt, de tegenstander blijft komen, en er qua physics, maar ook qua graphics het een en ander mist, maar het blijft beter dan driekwart van de spellen die op dit moment gereleased worden.
Pagina: 1


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee