Toon posts:

[Pc] Call of Duty 2- Deel II Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1
Acties:
 • 3.765 views sinds 30-01-2008

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-11-2021
http://img100.imageshack.us/img100/6393/screenshot49ts5xw.jpg


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
Vorige delen
>Call of Duty

Jaaaah!!! De demo is er... :D
Hier te downloaden

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Zodat je zo min mogelijk verliezen lijd en maximaal duitsers dood >:) Er is zoals je ziet een SP demo uitgekomen (ziel link boven)

Multiplayer


Er is nog niet zoveel bekend over de Multiplayer, maar wel dat er geen healthbar in zal zitten. Er zullen ook minder voertuigen inzitten itt CoD: UO. Er is nog geen Demo voor MP en die zal er waarschijnlijk ook niet komen

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen.
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.
Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.
http://img43.imageshack.us/img43/1113/rus6cb.jpg
Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).
http://img43.imageshack.us/img43/6144/engelse8if.jpg
Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!
http://img43.imageshack.us/img43/2295/amerikaan0tc.jpg
Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.
http://img57.imageshack.us/img57/6346/afrika9to.jpg
In MOHAA konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 zullen we dan ook dummy tanks tegenkomen.Ook worden de locaties groter, sommige misschien zelfs 200% groter!! Ze worden dus groter en er zijn meer levels..
http://img213.imageshack.us/img213/9712/land8we.jpg
Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "who even gets close to those cliffs ought to get a medal".
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel moeite.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/616/616714/call-of-duty-2-20050518080951181.jpg
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je ge-shellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, ala Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep!! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweeren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de duitse linies om de echte kanonnen te vinden. Dit level is precies nagebouwd zoals het in de 2e WO was, overal waar dus een opening was lagen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level zodat het heel sensationeel wordt.!!

De voertuigen

In CoD 2 zal je veel meer voertuigen mogen besturen, alleen hoeveel missies er zijn met voertuigen hebben ze nog niet gezegt, wel dat de missies met voertuigen groter zullen zijn, met grote veldslagen tegen Rommels leger die veel sterker was dan de Britten.
http://img7.imageshack.us/img7/7653/tank4ia.jpg
Ook mag je weer in grote vliegtuigen mogen vliegen, zoals in CoD 1
http://img7.imageshack.us/img7/6731/vliegtuig9ac.jpg

De AI

De AI zal ook heel veel beter word, ze "weten" nu wat er gebeurt, bijvoorbeeld: de duitser schuilen achter een autotje, dan roepen je squadmates: "germans behind the car!!"..om het zo realistisch mogelijk te maken hebben ze ongeveer 20.000 zinnen opgenomen!! dus dit belooft heel veel, de AI heeft iets weg van de AI van Brothers In Arms maar natuurlijk beter. De AI kan nu ook flanken, en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terrugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom. Maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
Of je je squad ook commands kan geven is niet bekend, maar juig niet te vroeg. Bij de demo is het level behoorlijk gescript en de AI is niet fantastisch, maar dit is nogmaals een pre-release versie en misschien komt er bij de final wel een betere AI.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen zoals de M1 Garand, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serie nummer van het geweer te zien is.
Er zijn veel wapens toegevoegd, we weten in ieder geval dat deze 3 er in komen.
1. de G43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck
http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zullen de graphics verbluffend zijn, met weereffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details zoals het Serie-nummer van een geweer _/-\o_ . Maar wat heel erg mooi is is de rook... klik In CoD 2 zit ook het glow effect maar die zul je niet altijd zien, ook als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent zul je dat duidelijk zien: zoals in het volgende plaatje.
http://img268.imageshack.us/img268/4987/jas8rn.jpg
Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2 het Battle Chatter system. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "he's on the second floor, right side of the window", of "cover me, I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


Systeemeisen, Trailers en screenshots


Bij de demo zal het spel waarschijnlijk niet zo al te best draaien dit komt omdat het een pre-release demo is, dus aub hierover verder geen vragen in dit topic.

Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4

Optimale benodigdheden:
2, 5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!


http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_1a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_2a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_3a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_4a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_5a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_6a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_7a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_8a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_9a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_10a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_11a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_12a.thumb.jpg


Release Datum:


Europa: 4 november 2005
Verenigde Staten: 25 oktober 2005

Gepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2

http://img160.imageshack.us/img160/2934/cod212zv.png
Dit topic is gemaakt door: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V en
Sjaakhaar

[Voor 77% gewijzigd door jimbojansen op 23-10-2005 17:21]


 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 23-03 13:56

Stampertje

Gaat je nix aan

ik krijg net deze in mijn mailbox:
http://www.activision-registration.co.uk/SendtoFriend/COD/4webcuts_r2_c1.gifhttp://www.activision-registration.co.uk/SendtoFriend/COD/4webcuts_r3_c1.gifhttp://www.activision-registration.co.uk/SendtoFriend/COD/4webcuts_r4_c1.gif

[Voor 42% gewijzigd door Stampertje op 30-08-2005 19:33]

Living the American Dream


 • AtleX
 • Registratie: Maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Call of Duty 2 demo ingame screenshots
http://tweakers.net/ext/f/67086/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/67085/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/67084/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/67083/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/67082/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/67081/thumb.jpg

[Voor 6% gewijzigd door AtleX op 27-09-2005 13:17]

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


 • Karel V
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 10:12

Karel V

Een simpele ziel

http://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD1.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD3.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD4.jpg

http://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD6.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD7.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD8.jpg

http://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD9.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD10.jpghttp://photobucket.com/albums/a331/Karel_V/th_COD11.jpg
De health methode is niet echt storend. Je bent binnen een mum van tijd weer vol. Vijandelijke granaten worden aangeven met een granaat icoontje, zodat je weet dat je je uit de voeten moet maken. Bij het geraakt worden loop je rood aan, en als het heel heftig is zie je vanuit de buitenkant rood naar het midden van je scherm gaan. Opvallend is wel dat de graphics niet zo heel erg opvallen in de game zelf. Op de foto's ziet het er eigenlijk beter uit dan ingame. Niet dat dat de pret mag drukken, want het is wel een stuk beter dan de oude Call of Duty en de feelings zijn net zoals vroeger.
De demo zelf is wel heel erg makkelijk, misschien zonder het Printscrenen in een kwartier uit te spelen. Zeker als je hem niet op hard zet. Dood gaan doe je zowiezo, maar er zijn checkpoints waar je weer tot leven komt als je verder in het level doodgeschoten word. Je kunt ten allen tijde de game pauzeren. En in huisjes zul je wat meer op moeten letten, ik ben er al meerdere malen in de rug neergeschoten zoals op de derde screen te zien is B)
Moeilijk is het trouwens niet, dus wat betreft raad ik je zowiezo aan op hard of very hard te spelen.

Systeemspecs:
Intel P IV 2,6 GHZ
Ati Radeon 9000 128 Mb
1024 Mb werkgeheugen
Screens zijn wel geresized trouwens :P . Ik speelde op 1024 * euh nog wat :+

[Voor 4% gewijzigd door Karel V op 27-09-2005 13:49. Reden: Mijn systeemspecs]

The old Lie: Dulce et Decorum est Pro patria mori


 • Clush
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 19-05 19:49

Clush

Do as I say...

ok, due to popular request heb ik een paar screenies gemaakt... heb geen zin om ook nog thumbnails te maken, dus ik heb ze even in 1 zip gepropt.

www.deathtomuppets.co.uk/downloads/screenshots.zip

800*600 en 4xAA op dx9 settings (standaard)

mijn specs:

AMD sempron 2800+ @ 2.3 GHz
ATi Radeon 9800XT (128)
1GB PC3200

zoals ik eerder al zei, kan je ook in dx7 mode spelen... bij mij loopt ie dan in 1280*1024 (native van mijn monitor) met 4xAA en de rest standaard als een trein.

edit: dit wilde ik jullie ook niet onthouden:

http://www.deathtomuppets.co.uk/images/info.jpg

[Voor 11% gewijzigd door Clush op 27-09-2005 14:13]

... not as I do.


 • Giel
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:50
idd, ik had hem daar gedownload met 360kb/s. Had hem met 25 min binnen.

Weet iemand misschien hoe het kan dat ik deze deur gewoon NIET in kan? Ik kan er tegen aan lopen wat ik wil maar kom er niet door. 8)7

http://img365.imageshack.us/img365/5457/hoedeurin2da.th.jpg]

[Voor 71% gewijzigd door Giel op 27-09-2005 18:42]


 • Yonix
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 15:50

Yonix

Gamertag: Yonix360

Ik heb de Demo net (uit-)gespeeld en het hele ''Call of Duty Gevoel'' kwam, zoals bij vele in dit Topic (:p), weer naar boven _/-\o_
Grafisch is het zeker een flinke stap vooruit, maar kwá Gameplay is er vrij weinig veranderd en dat is maar goed ook, want het was de Gameplay waardoor ik Call of Duty zo fantastisch goed vond.

Hier nog even een screen:

http://www.remcoj.demon.nl/Cod2a.jpg

En nu nog wachten op de MP Demo :p

Intel Core i9-10900KF | Asus Maximus XII Hero | RTX 3080 Ti FE | 32GB DDR4 (3200MHz) | LG OLED C9/C1 | Lenovo Legion 7 (2021) | Xbox Series X|S | Sony PlayStation 5 | Nintendo Switch OLED | Klik


 • krouwen
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 14:16

krouwen

Hardware Enthusiast

Ik snap hier dus helemaal niks van he, moet je eens even kijken:

All setting High, no AA no AF. Force directx 7 on

http://img254.imageshack.us/img254/2311/shot00040on.th.jpg

http://img63.imageshack.us/img63/2066/shot00081zf.th.jpg

All setting High, no AA no AF. Force directx 7 off

http://img254.imageshack.us/img254/9924/shot00054pn.th.jpg

http://img63.imageshack.us/img63/5658/shot00108dg.th.jpg


Kijk eens even naar vooral de eerste screen, het is gewoon veel duidelijker met force directx 7 on, de muur en het hout links zijn veel mooier en scherper.

Het spel speelt ook (logisch) veel soepeler met Force DirectX 7. Ik schiet dan 3 keer zo snel een heady. Ik vraag me nou af wat de grote verbetering is, wanneer je Force DirectX 7 uit zet. Zoals bij de tweede screen te zien is, wordt het beeld over het algemeen ook een stuk waziger. Ok, je zit dat er shaders gebruikt worden, de vouwen in het broekje van het mannetje zien er stukken beter uit, maar verder zou ik bijna denken, wat de heck, ik zet hem gewoon lekker op Force DirectX 7;

1. Het speelt vele malen soepeler
2. De textures zijn veel scherper
3. Er zit geen waas over het beeld
4. De vijanden zijn veel beter te zien

Ik vraag me af of iemand in MP uberhaupt met DirectX 9 gaat spelen, als DirectX 7 vele malen makkelijker spelen is.

Wat is jullie mening/verklaring hiervoor?

bron van deze discussie: http://www.dutch-conspira...orums&file=viewtopic&t=95

Anoniem: 27389

http://img225.imageshack.us/img225/7172/shot30aj.th.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/5441/shot74do.th.jpg

Hmm...ik vind het er toch echt wel STUKKEN beter uit zien met DX9 ipv DX7......

En het rare bij mij is, als ik hem instel op 4xFSAA ipv 2xFSAA, dan draait hij beter 8)7

[Voor 14% gewijzigd door Anoniem: 27389 op 27-09-2005 20:52]


 • Astennu
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 16-05 10:29
Voor de CoD 2 liefehebbers is een 512 mb kaart een hele mooie extra :

http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/aaafoff.jpg

Screens met problemen van de 7800 GTX:

1280X1024:
http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/imagecomparison/1280.JPG

En 1600x1200:
http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/imagecomparison/1600.JPG

X800 XL 512 MB @ 1600x1200:
http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/imagecomparison/512small.JPG

Oordeel zelf maar. GTX Schkelde terrug boven de 1280x1024. Het hele actiekel is hier te vinden:

http://www.amdzone.com/mo...warticle&artid=182&page=1

LET OP!!! dyslectisch Dus spelling kan verkeerd zijn!!! -- RIP CJ, The ATi Topic wont be the same without you.....


Anoniem: 114616

Zal wel in de driver zitten of in cod.

Voor mij is het niet zo erg want ik kan niet hoger dan 1280x1024 op een 7800gtx
Hij detecteerd bij 1600 minder geheugen ofzo.

http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/1280texture.JPG1280x1024


http://www.amdzone.com/pics/gaming/callofduty2/1600texture.JPG1600x1200

[Voor 52% gewijzigd door Anoniem: 114616 op 29-09-2005 09:55]


 • KhaZ
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 12:21

KhaZ

Alfa Romeo

Probleem:

1e keer de 6xx mb van Gamershell afgehaald, .exe werkt niet.

2e keer de 6xx mb van Fileplanet afgehaald, .exe werkt niet.

Hij geeft bij beide aan dat hij de file niet goed kan extracten (circa 6-8 bestanden zijn damaged). Gewoon met WinRAR unrarren geeft hetzelfde effect. Daarna de 2e gedownloade file (die van Fileplanet) ff op me laptop gezet om daar te testen, kan 'm daar ook niet extracten! Hoewel, op beide system kan ik'm wel extracten met WinRAR, waar ik in de cod2 demo setup te horen krijg dat die files damaged zijn. Ignore/negeren.. en dan issie wel klaar. Maar als ik dan de demo opstart krijg ik de melding dat config.cfg oid niet laadbaar is, wat dus het resultaat is van die beschadigde files.

Kortom: heeft iemand anders dit ook? Via google heb ik 1 hit gevonden op een franse site, maar daar staat geen oplossing. Ik post zo even een screendump van de files die damaged zijn.

http://img91.imageshack.us/img91/8656/cod2errors6eh.th.jpg

[Voor 25% gewijzigd door KhaZ op 01-10-2005 17:52. Reden: ss toegevoegd]

AMD 3700X | MSI B450 Tomahawk MAX | 16GB DDR4 Crucial 3.200Mhz CAS 16 | PNY GeForce RTX 2060 | Samsung 970 Evo Plus 500GB


 • XunFar
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online

XunFar

bye bye c'est fini

http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

waar blijft de tijd van nintendo dat je met zo'n wapen op je monitor mag schieten :'(

 • FunkyPunky
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 19-05 21:07
Nieuwe screens van Cod2 MP

Carentan
http://img469.imageshack.us/img469/1803/shot00687xy3yq.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/4154/shot00704kj9dx.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/8339/shot00723ji6ha.th.jpg
Brecourt
http://img463.imageshack.us/img463/9812/shot00752px5pn.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/4374/shot00786jj8gj.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/3477/shot00793od9vz.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/1038/shot00807wz7zr.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/1563/shot00810ck9xt.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/1233/shot00825ni5qv.th.jpg
Dawnville
http://img463.imageshack.us/img463/4147/shot00889bo2gz.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/4084/shot00906la7ev.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/5287/shot00910lo6in.th.jpg
http://img463.imageshack.us/img463/682/shot00955yg4ab.th.jpg

[Voor 255% gewijzigd door FunkyPunky op 22-10-2005 14:35]

http://miagaming.com


 • FunkyPunky
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 19-05 21:07
2 nieuwe screens

De shotgun
http://img337.imageshack.us/img337/757/shot00039vx2iz.th.jpg

Nieuwe Railyard
http://img337.imageshack.us/img337/9189/shot00023qa7nd.th.jpg

En nog een review http://www.gamespot.com/pc/action/callofduty2/review.html

http://miagaming.com


 • dbzfan
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19-05 22:02

dbzfan

Nee.

http://152.66.93.29/pic/DSCF0193b.jpg

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 09-05 13:14

Phyxion

_/-\o_

Skyline GTR schreef op donderdag 27 oktober 2005 @ 14:45:
[...]


Nou, doe mij de DVD versie maar 8)7
Kijk nog eens even goed, dit is de DVD versie :)

En:

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Format-C
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 16-05 10:56

Format-C

PSN (GT7) Vale46_NL

WOW!!!!


Gaaf...... :o

http://img371.imageshack.us/img371/3453/cod11jq.th.jpg

http://img371.imageshack.us/img371/161/cod29bp.th.jpg

http://img371.imageshack.us/img371/8264/cod37xy.th.jpg

En het mooiste is: hij draait GEWELDIG!!!! _/-\o_

Add me @ PS id: Vale46_NL


 • Format-C
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 16-05 10:56

Format-C

PSN (GT7) Vale46_NL

spoiler:
Ja, daar ben ik geweest. WAT een ON-gelofelijk mooi spel!!! Vooral als je uit die loopgraaf met die tanks komt, zoals je zei, en daarna op die open vlakte. (Zie screen. O+ Maf dat dat mannetje in die loopgraaf een andere meesleept die gewond is trouwens.


Nog maar 1 screen dan :9~ :

http://img450.imageshack.us/img450/1119/cod41fc.th.jpg

Dit is echt zoveel mooier dan BF2 imho. Die ligt al maanden weg te rotten.


Dit is gamen ten top. :>

[Voor 15% gewijzigd door Format-C op 28-10-2005 14:28]

Add me @ PS id: Vale46_NL


 • syren
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 19-05 23:14
http://img458.imageshack.us/img458/6654/shot00006bl.th.jpg

[Voor 68% gewijzigd door syren op 28-10-2005 19:20]


 • Format-C
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 16-05 10:56

Format-C

PSN (GT7) Vale46_NL

There you go:

http://img497.imageshack.us/img497/7166/cod56ox.th.jpghttp://img497.imageshack.us/img497/2373/cod63pv.th.jpghttp://img497.imageshack.us/img497/7923/cod75ks.th.jpg
http://img497.imageshack.us/img497/5470/cod84oh.th.jpghttp://img457.imageshack.us/img457/3704/cod92ai.th.jpghttp://img500.imageshack.us/img500/3303/cod105iy.th.jpg

:9 :7

[Voor 21% gewijzigd door Format-C op 29-10-2005 01:05]

Add me @ PS id: Vale46_NL


 • dennisvank
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 10-05 09:44
http://img449.imageshack.us/img449/4553/shot00029zr.th.jpg

Prachtig level

 • Cougar
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 18-05 23:02
Ook hier draait hij prima:

p4 3ghz, 1gb geheugen en radeon 9700pro

http://members.home.nl/w.voortman/cod.jpg

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-11-2021
Ge-Wel-Dig!!! :D :D paar screeniejs
http://img213.imageshack.us/img213/5640/cod8ut.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/512/cod2sps20051028224628396td.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/4752/cod2sps20051028224633141tb.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/7955/cod2sps20051028224635849zg.th.jpg
Zie specs.. (voor specs :P ) maar ik krijg morgen meer geheugen dus kan ik jullie gelijk vertellen of 1,5 GB verschil maakt tegen over 1GB maar nu draai ik
1280x1024
anisotropic
alles high en bij textures 1st 2 high en rest extra... _/-\o_ het loop OK.. rond de 30+

[Voor 17% gewijzigd door jimbojansen op 28-10-2005 22:58]


 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-11-2021
Weer hele rits screens (van mij)
http://img476.imageshack.us/img476/6122/cod2sps20051028230548679ky.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/8160/cod2sps20051028232045688lq.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/91/cod2sps20051028232125704cg.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/3360/cod2sps20051028232627257jz.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4463/cod2sps20051028232712257pa.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/2931/cod2sps20051028232717257ob.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/1866/cod2sps20051028232717251er.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4475/cod2sps20051028232822254yj.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/2335/cod2sps20051028232832254hy.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/9341/cod2sps20051028232927253tj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7431/cod2sps20051028232937239wd.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7800/cod2sps20051028232942293pb.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/1923/cod2sps20051028235157392dk.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/5163/cod2sps20051028235147402im.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/3404/cod2sps20051028235047408mp.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/3867/cod2sps20051028235152396px.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/4235/cod2sps20051028235147401jn.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/120/cod2sps20051028235132370pj.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/9786/cod2sps20051028235032394qs.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/6594/cod2sps20051028235037391dr.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/2247/cod2sps20051028235042404tl.th.jpg
Ik wil wel meer screeniejs posten maar daar moet je dan maar op vragen... :)

[Voor 17% gewijzigd door jimbojansen op 29-10-2005 00:46]


 • Format-C
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 16-05 10:56

Format-C

PSN (GT7) Vale46_NL

Leuk is dat he? Screens maken :P :


http://img443.imageshack.us/img443/8523/shot00005gd.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/8324/shot00013yq.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/4377/shot00032cg.th.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3605/shot00023kx.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5381/shot00045jk.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/4340/shot00059pn.th.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/5038/shot00060mm.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5673/shot00079bh.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/2485/shot00080dw.th.jpg
http://img461.imageshack.us/img461/9550/shot00090vt.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/7849/shot00107fw.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/1164/shot00125wf.th.jpg

Zo, nu ist mooi geweest dacht ik. ;)

Alhoewel; als er nog liefhebbers zijn... :+

[Voor 4% gewijzigd door Format-C op 29-10-2005 01:00]

Add me @ PS id: Vale46_NL


Anoniem: 157774

Nog wat pics van een erg gaaf moment voor jullie ;)


En dit op mijn P4, 1024 intern, Gforce 6800. Alles op Extra alleen wel met DX7 loopt het perfect :D

[Voor 28% gewijzigd door Anoniem: 157774 op 29-10-2005 18:52]


 • Soyuz
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 12-02 11:38
Hier zoals beloofd screenshot van de game met een Radeon 9800 Pro, met de game settings op DX7. Meer zullen er nog volgen. Persoonlijk ben ik tevereden, en zeker gezien de hoge framerates...

http://img446.imageshack.us/img446/1081/clipboard16ns.th.jpg
http://img446.imageshack.us/img446/2327/clipboard22la.th.jpg
Pagina: 1

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee