Toon posts:

Het Grote XBOX Topic deel 7

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 1.652 views sinds 30-01-2008

 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
http://people.zeelandnet.nl/willaert/Tweakers/header.jpg
Welkom in alweer het 7e deel van het grote Xbox topic!

De kerst en de jaarwisseling staan nu echt voor de deur. De afgelopen periode is zonder twijfel een geweldige tijd met veel releases van topgames geweest voor Xbox gamers. Maar deze stroom van toppers is nog niet voorbij! Ook 2004 belooft weer een topjaar, misschien wel hét topjaar voor de Xbox te worden.

Over al deze mooie dingen die op het gebied van de Xbox in het vooruitzicht staan, kun je hier dus je mening uiten. Je kunt hier posten wat je wilt, maar hou wel in ogenschouw dat ook hier de Algemene FAQ geldt naast de Spielerij policies. Met nadruk willen we nog even verduidelijken dat discussies over mod-chips, het illegaal downloaden van games of het ombouwen van je Xbox uit den bozen zijn.


De voorgaande delen

Het grote Xbox Topic
Het allereerste topic waarin de geruchten over Rare naar boven komen. Ook de allereerste tekenen van Live zijn te zien.

Het grote XBOX topic deel 2
Eerste topic met een echte topicstart. Er zijn al een aantal feiten over Live bekend nu. De verwachtingen voor Racing Evoluzione zijn hoogespannen en DVDBoxoffice staat in de belangstelling.

Het Grote XBOX Topic Deel 3
Introductie van de classic series en aankondiging van Live games. Verder Steel Battalion en de prijsdaling naar 200 euro.

Het Grote XBOX Topic Deel 4
De E3 2003 zorgt voor veel informatie, screens van Halo 2 en Nederland is Live. Discussies over GCshop.nl en Burnout 2 is een van de hotte games.

Het Grote XBOX Topic deel 5
Verzameling van Xbox Live nicks. Games als Kotor en Brute Force houden de gemoederen bezig en de X03 en de Tokyo Games Show komen langs.

Het Grote XBOX Topic deel 6
Met name de tweede helft van dit topic wordt gedomineerd door de grote releases van dit jaar. Ook vind je hier de geboorte van een website waar de verzameling Xbox live nicks wordt bijgehouden.


Vraag & antwoord

:? Ik wil een Xbox kopen, wat krijg ik en hoeveel ben ik kwijt?
Er zijn op dit moment verschillende bundels in de handel. De prijs van deze bundels varieert van € 200,- tot € 230,-. Een bundel bestaat over het algemeen uit een Xbox, één of twee S-controllers en één of meerdere topgames. Bij de meeste bundels vind je tevens een Xbox Live proefabonnement van 2 maanden. Verder vind je bij sommige bundels nog extra's zoals een DVD kit en een paar films op DVD.

:? Kan ik ook DVD films kijken op mijn Xbox?
Ja dat kan. Je hebt hiervoor echter wel een DVD kit nodig van € 30,-. Deze bestaat uit een ontvanger welke je op je controllerport steekt en een afstandsbediening. Batterijen zijn overigens niet inbegrepen.

:? Ik twijfel over de aanschaf van een Xbox, waarom zou ik de Xbox kiezen?
Allereerst moet je altijd kijken naar welke games je wilt spelen. Wat ik dan ook aanraad is dat je een lijstje maakt met games welke je absoluut wil hebben of waar je erg in geinteresseerd in bent. Als dat lijstje geen doorslag geeft in welke console (of PC) je moet nemen dan kun je de volgende argumenten bekijken:
- Ondersteuning voor DTS 5.1 Dolby Digital en HDTV
- DVD playback
- Vaste schijf
- Xbox Live
- Grafisch beste console op de markt.
- Games als Halo 2, Project Gotham Racing 2, Top Spin, Fable, KOTOR, Panzer Dragoon Orta etc.
- Veelbelovende line-up van nieuwe games.
- Brede ondersteuning bij developers.

:? Hoeveel betaal ik voor een game?
De meest gangbare prijs is € 60, maar er zijn winkels die hoger vragen. En zij zetten je dus af, want de adviesprijs voor elke Xbox game is € 60 euro. Er zijn ook een groot aantal classics te krijgen welke voor € 30 euro over de toonbank gaan.


Xbox Live

Xbox Live is de online gaming service voor de Xbox. Hiermee kun je games spelen en praten met Xbox gamers wereldwijd. Je kunt nieuwe content downloaden en je scores bekijken op de wereldranglijst. Dit alles natuurlijk voor zover je game het ondersteunt.

:? Hoe weet ik of een game Live ondersteunt?
http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/liveenabled.jpg
Vrijwel iedere Live-ondersteunende game heeft heeft deze balk direct onder het Xbox logo aan de bovenkant van het hoesje. Games met content download hebben vaak een labeltje "Download New Content On Live" ergens op het hoesje, maar dat is niet altijd het geval. Aan de achterkant van het hoesje vind je de lijst van features die het spel daadwerkelijk ondersteunt:

Online Multiplayer:
Met dit spel kun je online tegen elkaar spelen.
Voice:
Tijdens het online spelen kun je via de Xbox communicator (headset) met elkaar praten. Iedere online multiplayer game ondersteunt dit. Voor sommige games (bv Rainbow Six 3) is het ook mogelijk om tijdens een system link game met elkaar te praten.
Friends:
Dit houdt in dat je tijdens het spelen toegang hebt tot je friends list. Zo kun je zien of je vrienden online zijn en welk spel ze spelen. Ook kun je ze uitnodigen om deel te nemen aan jouw game.
Content Download:
Content Download maakt het mogelijk om nieuwe content te downloaden. :P Hierbij moet je denken aan nieuwe levels, missies, speltypes, auto's, guns etc. Binnenkort zal er ook zogenaamde 'premium content' verschijnen, dat is content waarvoor je moet betalen als je het wilt downloaden.
Scoreboard:
Wie is de beste of de snelste? Bekijk jouw positie op de wereldranglijst!
Live-aware:
Live Aware houdt in dat je tijdens het (single-player) spel gewoon ingelogd bent op Live, en dus je friends list kunt bekijken en game invites voor andere games ontvangen.

:? Ik wil Xbox Live, wat heb ik nodig?
Allereerst 60 euro om een starterskit te kopen. Hierin zit een demodisk, een headset en de Xbox Live software. Verder moet je een breedband internetverbinding hebben met minimaal 512 kb downstream en 128 kb upstream. Als je zelf games wilt hosten moet je toch rekenen op een hogere upstream. Ook een stuk UTP kabel vanaf je internetmodem naar je Xbox toe heb je nodig. Om je aan te melden bij Xbox Live heb je tevens een creditcard nodig.

:? Wat kost Xbox Live?
Bij je starterskit zit één jaar abonnement inbegrepen. Na het eerste jaar gaat het € 59,99 per jaar, of € 6,99 per maand kosten. Je creditcard wordt dan automatisch belast. Als je niet wilt gaan betalen, dan moet je je account opzeggen voor het jaar om is!

:? Hoe zeg ik mijn Live account op?
Door met de support te bellen: 0800 023 3894

:? Ik heb geen creditcard!
Dan heb je helaas pech. Zonder creditcard geen Xbox Live. Er zijn wel plannen van Microsoft om een soort pre-paid systeem in te gaan voeren waarmee het ook mogelijk wordt voor mensen zonder creditcard om zich aan te melden. Maar op dit moment is daar nog niet veel over bekend.

:? Bij mijn Xbox of game zat een proefabonnement van 2 maanden. Hoe werkt dat?
Met zo'n proefabonnement kun je twee maanden gratis op Xbox Live. Als die twee maanden om zijn wordt je abonnement automatisch omgezet in een normaal maandabonnement, en gaat het je dus € 6,99 p/m kosten. Bij een proefabonnement zit geen communicator. Je kunt in de winkel een communicator kopen voor € 29,99.

:? Kan ik mijn account zelf verlengen?
Ja. In plaats van maandelijks of jaarlijks te betalen, kun je er ook voor kiezen om een (nieuwe) starterskit te kopen. De code die daarbij zit vul je in bij je account settings, en je abonnement wordt met één jaar verlengd.

:? Woei! Ik heb hier nog 4 proefabonnementen liggen! Nu kan ik mijn account met 8 maanden verlengen!
Helaas, dat gaat niet op. Je kunt je account alleen maar verlengen met een code die bij een starterskit zit. Als je probeert je account te verlengen met een code van een proefabonnement, krijg je de melding "This code can only be used to create new accounts".

:? Ik hoor wel eens mensen praten over XSN Sports. Wat is dat?
XSN Sports is een website waarop je deel kunt nemen aan toernooien voor Xbox Live games die het ondersteunen. Op dit moment wordt XSN ondersteund door NFL Fever 2004, NBA Inside Drive 2004, NHL Rivals 2004, Top Spin, Amped 2 en Links 2004. Zie www.xsnsports.com voor meer informatie.

:? Ik heb geen Xbox Live. Is er dan toch nog een mogelijkheid om online te spelen met mijn Xbox?
Ja. Dat kan door middel van zgn tunneling software. Hier is een appart topic voor: Het grote Xbox multiplayer via tunnel topic


Aansluiten van de Xbox

Bij je Xbox zit een standaard RGB-(scart)kabel meegeleverd. Er zijn echter nog verschillende andere kabels te koop om je Xbox aan te sluiten. Het hangt af van je apparatuur en wat je ermee wilt of je die kabels nodig hebt.
http://www.activewin.com/faq/xbox/mim-advancedavpack-01.jpgAdvanced AV cable/connector
Geeft betere kwaliteit dan de RF en Composite inputs, en werkt met tv's die av input hebben, of s-video input.
http://www.ebgames.com/ebx_assets/product_images/209496.jpgHigh Definition AV cable/connector
Deze kabel geeft meer output opties aan je xbox, nog eens bovenop de advanced, hij is alleen niet geheel geschikt voor de Pal Xbox, er zijn minder resolutie opties.
http://www.activewin.com/faq/xbox/ilm-advancedscartconnector-0001.jpgAdvanced scart cable
Ondersteunt RGB video, waardoor je beter beeld krijgt. Deze heeft ook een optische uitgang voor Dolby Digital.
http://www.activewin.com/faq/xbox/ilm-rfadapter-0001.jpgRF Adapter
Met deze kabel kun je je xbox verbinden met tv's die geen video- en audioingangen hebben, deze kabel levert wel de slechtste kwaliteit.Enkele toppers


Halo 2

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/h2_e3_07.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/h2_render_marines.jpg

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/halo2_screen005.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/1063772473_0.jpg

• Verdieping van het verhaal
• Grafisch 2 stappen vooruit
• Meer wapens met meer mogelijkheden
• Meer voertuigen
• Meer verschillende rassen
• Xbox Live ondersteuning voor multiplayer
• Meer multiplayer modussen
• Xbox exclusief
• Release : Q1 2004

Homepage - Trailer - Topic


Project Gotham Racing 2

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/vortal_pic_108702.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/image22.jpg

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/image20.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/pgr2_312.jpg

• Meer dan 100 bestaande auto's
• Race in 12 steden
• Nordschleife (oude Nurnbergring)
• Elke stad heeft minstens 12 tracks
• Kudosysteem
• Volledig Live! enabled
• Xbox exclusief
• Released!

Homepage - Trailer - Topic


Fable

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/21b.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/4b.jpg

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/1b.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/10b.jpg

• Elke beslissing heeft een gevolg
• Diep uitgewerkt verhaal met vele subquests
• 4 speler co-op
• Elke keer een andere game
• Exclusief voor de Xbox
• Verwachte releasedatum : Begin 2004

Homepage - Trailer - Topic


Top Spin

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-topspin-0001.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-topspin-0002.jpg

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-topspin-0003.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-topspin-0004.jpg

• Creëer eigen competities via XSN.
• 16 echt bestaande spelers uit de ATP.
• Realistische benadering
• Grafisch beste tennisgame to date.
• Xbox exclusief.
• 2 maanden gratis abbo op Live netwerk.
• Released!

Homepage - Trailer - Topic


Sega GT Online

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/segagtonline_041.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/segagtonline_036.jpg

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/segagtonline_039.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/segagtonline_042.jpg


• Goede mix tussen arcade en simulatie.
• Race online met 12 spelers.
• Importeer je wagenpark uit Sega GT 2002.
• Nieuwe banen en weerseffecten
• Ruil onderdelen online
• Wed om elkaars wagens.
• Xbox exclusief.
• Release: 6 februari 2004

Homepage - Trailer - Topic


Sudeki

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-sudeki-0001.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-sudeki-0002.jpg
http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-sudeki-0003.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-sudeki-0004.jpg

• Filmachtige real-time combat
• Verenig je krachten met andere karakters
• Meer dan 100 verschillende tegenstanders
• Compleet rankingsysteem met klasses
• Enorme wereld om te ontdekken
• Xbox exclusief
• Releasedatum : Lente 2004

Homepage - Trailer

Kameo

http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-kameo-0001.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-kameo-0002.jpg
http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-kameo-0003.jpg http://members.home.nl/marcputs/got/xboxtopic/sim-kameo-0004.jpg

• Innovatief combat syteem
• Neem andere wezens over
• Verzamel je eigen leger aan monsters
• Episch verhaal in een immense wereld
• Speel in een wonderlijke sprookjeswereld
• Xbox exclusief
• Releasedatum : Q2 2004

Homepage - Trailer
Links

Officiële Links

Officiele Xbox site
Classics
Xbox Live
Live kalender
XSN Sports
I Love Live

Anders
Releasedatums
Alle gereleasde games tot nu toe
Xbox reviews verzameld met waardering

Tunnel software
Xboxconnect
Xlink Messenger
Gamespy Tunnel


Gamesites
Xboxworld
XboxArena
TeamXbox
Xboxgaming
X-Power
Xboxxtreme
X-boxed
XboxCenter
Xboxsolution

Enkele Xbox topics op GoT
Het grote Xbox multiplayer via tunnel topic
[rml][ XBOX] Top Spin[/rml]
[rml][ TOP SPIN] XSN Sports Toernooi[/rml]
[rml][ XBOX] Project Gotham Racing 2[/rml]
[rml][ XBOX] Fable[/rml]
[rml][ Xbox] Counter-Strike *[/rml]
[rml][ XBOX] Sega GT Online[/rml]

GoT @ Live

Er is een website gemaakt met een verzameling van Live gamertags van personen die ook geregistreerd zijn hier. Deze is te vinden via http://gamertags.womweb.nl. Dus registreren jullie!


Afsluiter

Mochten er nog dingen zijn die je mist of graag aangepast ziet, laat het me maar weten. En ter afsluiting de nieuwe slogan van Xbox :

"It's Good To Play Together"

Dank aan de voorgaande topicstarters, van wie ik de nodige tekst en informatie heb gebruikt.

[Voor 9% gewijzigd door Maniakje op 26-12-2003 14:59]

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Kopie uit einde vorige topic:

Mensen ik heb een nieuwe Live Account, nieuw gamertag: Manic NL (Manisch kun je dus verwijderen)
Weet iemand misschien ook hoe ik Manisch uit mijn dashboard-achtig iets krijg ?
Want nu staat die er wel tussen maar ik gebruik ik nooit meer.

[EDIT]

Ik ga iedereen toevoegen uit dat lijstje, geef me maar toestemming. :P

 • Masch
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 26-11 16:50
Mooie TS Maniakje _/-\o_ _/-\o_

Ik ga de aankomende 2 weken (vakantie -- woei) ook weer wat meer aandacht besteden aan het top spin toernooitje. Kieken of het van de grond komt.

Verder blijf ik natuurlijk veel PGR2 spelen. Dat is echt een topspel

(\__/) Ik wist totaal niet wat hier neer te zetten....
(='.'=) Dus het werd....
("")("") Een konijn!!


 • Chillmeister
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 26-11 20:52
is dat wat Sega online GT. binnenkort een xbox voor kerst en ik ga zeker PGR2 halen, maar nu vraag ik me af of Sega online GT ook niet de moeite waard is om te kijken

 • GaMbiNo
 • Registratie: april 2001
 • Laatst online: 26-11 18:45
Allereerst mijn complimenten voor de TS. _/-\o_

Ik ben nog steeds niet op XBOX Live te vinden... ;(
Ik heb namelijk geen creditcard.
Ik heb er al 1 aangevraagd bij de Rabo maar niet gekregen vanwege het feit dat ik nog student ben en mijn P nog niet heb. :(

 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

M@NIC schreef op 19 december 2003 @ 12:42:
Ja! Ik wil 'm ook, zag laatst een review op TV. :D
Maar welke online shop bedoel je ? Want dat is wel en nette prijs.
Voodoo Vince bij GCshop

astu :)

 • raptorix
 • Registratie: februari 2000
 • Laatst online: 26-06 09:57
* Check je mail zo maar *

[Voor 102% gewijzigd door Terr op 19-12-2003 17:24]


 • Flex
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 11:04
Vandaag maar een voorschot op me 13de maand opgenomen en SSX3 gekocht,wat een game :Y)
Mooie starttopic :)

Kan ik overigens iedereen toevoegen op Xbox live die op de gamerstag site staan?

[Voor 12% gewijzigd door Flex op 19-12-2003 17:20]


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
Flex schreef op 19 december 2003 @ 17:20:
Kan ik overigens iedereen toevoegen op Xbox live die op de gamerstag site staan?
Waarom niet? :) Ik denk dat niemand er problemen mee zal hebben als je hem of haar toevoegt. En zo wel, dan accepten ze gewoon je friends request niet. ;)

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • raptorix
 • Registratie: februari 2000
 • Laatst online: 26-06 09:57
raptorix schreef op 19 december 2003 @ 15:20:
<font color=blue>* Check je mail zo maar *</font>
Ik check me mail de hele dag door :?

 • Dildo
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 23-11-2005

Dildo

Nino is ook goed.

raptorix schreef op 19 december 2003 @ 15:20:
<font color=blue>* Check je mail zo maar *</font>
Terr ; je mag dus wel een site maken over alle gamertags op GoT en mensen vragen om te reggen maar zodra er een site wordt gemaakt met een online ladder van diezelfde tags en je vraagt daar hulp voor krijg je een mail/OW? ... erg wazig.

SSX 3 is nogal stoer inderdaad. Jammer dat er geen System Link bij zit.

 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
raptorix schreef op 19 december 2003 @ 18:04:
[...]

Ik check me mail de hele dag door :?
Mja... je zult vast een OW of gewoon een waarschuwing krijgen.
Terr vind het blijkbaar spam, bemiddelaar mailen als je het er niet mee eens bent.

Wat is het trouwens een dikke chaos op het officiele forum van Xbox. :X

[Voor 12% gewijzigd door M@NIC op 19-12-2003 18:52]


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Nette topicstart hoor, ziet er goed uit, lekker veel info :)

Maar ben ik de enigste die als hij een blik op zijn Xbox games werpt, dat je er eigenlijk achterkomt dat je er veel te veel hebt. Heb er nu bijna 30 en merk dat ik eigenlijk maar 4 games hiervan regelmatig speel.

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Mjah, ik speel spellen vaak niet uit, maar ik speel ze allemaal wel een tijdje :) En ik ben hier niet alleen, dus anderen spelen ze ook! :)
Maar ik heb niet te veel spellen, hoor :P En ik wil er nog wel wat meer... Dus AudiRS4, als je wat spellen kwijt wil :+

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 19:17:
Mjah, ik speel spellen vaak niet uit, maar ik speel ze allemaal wel een tijdje :) En ik ben hier niet alleen, dus anderen spelen ze ook! :)
Maar ik heb niet te veel spellen, hoor :P En ik wil er nog wel wat meer... Dus AudiRS4, als je wat spellen kwijt wil :+
Naja, het is niet dat ik ze persé kwijt wil, maar vind het op de een of andere manier wel weer zonde dat ik er zoveel heb maar er zo weinig mee speel. Heb ik totaal al meer dan 50 Xbox titels gehad terwijl als ik heel eerlijk ben ik met een stuk of 10 net zoveel plezier aan mijn Xbox zou hebben. Mooi voorbeeld is Wreckless, die speelde ik uit op een weekend, ruilde hem via XBW.nl voor Desert Storm wat ik dan weer een minder spel vond wat ik dan weer ruilde voor F1 2002 (die ik overigens 2 keer heb gehad :P). Daarna had ik me dan ook eigenlijk voor genomen om alleen nog maar de echte toppers te kopen, maar dan kan ik het toch niet laten om titels als Cel Damage of Otogi te kopen.

Maargoed, wat zeur ik eigenlijk. Op deze manier kan ik ook veel games spelen en zien en kan ik mooi het kaf van het koren scheiden ;)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Zo kan je het ook zien :D Tja, ik koop wel eens titels omdat het me even leuk lijkt. Dan denk ik ook wel: "Tja, best zonde van het geld als ik het niet zo lang speel" Maarja, als ik er maar even plezier van heb gehad :D En als anderen hier het spelen is dat helemaal handig! :)

Euh, AudiRS4, jij bestelt toch wel xboxspellen bij gcshop.nl? Weet jij of ze dan nog in het plastic zitten als je ze krijgt? Want dat is bij Dimensionplus bijv. wel het geval. Maar als ik een spel zou halen bij de FRS, Intertoys, Fame of wat dan ook, dan halen ze de disc uit een mapje/hoesje en proppen ze dat ding in t doosje :P Na met de vingers aan de datazijde te hebben gezeten :P En dat vind ik neit zo :+

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 19:41:
Zo kan je het ook zien :D Tja, ik koop wel eens titels omdat het me even leuk lijkt. Dan denk ik ook wel: "Tja, best zonde van het geld als ik het niet zo lang speel" Maarja, als ik er maar even plezier van heb gehad :D En als anderen hier het spelen is dat helemaal handig! :)

Euh, AudiRS4, jij bestelt toch wel xboxspellen bij gcshop.nl? Weet jij of ze dan nog in het plastic zitten als je ze krijgt? Want dat is bij Dimensionplus bijv. wel het geval. Maar als ik een spel zou halen bij de FRS, Intertoys, Fame of wat dan ook, dan halen ze de disc uit een mapje/hoesje en proppen ze dat ding in t doosje :P Na met de vingers aan de datazijde te hebben gezeten :P En dat vind ik neit zo :+
Yup, zitten helemaal vers in het plastic. Mag je dus mooi zelf dat datastripje er af peuteren. Dat geeft trouwens een erg kicken gevoel op de een of andere manier :D

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • 19339
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 25-07-2014
Iemand al gekeken naar de nieuwe DLC voor MechAssault? Die schijnt uit te zijn, helaas is het wel premium DLC en zou het je $5 gaan kosten, maar soit. Enige probleem is dat ik het dus niet kan downloaden, want er verschijnt geen nieuwe content in het lijstje van beschikbare DLC. En ja, de optie om premium content te downloaden is enabled op mijn account. Iemand meer succes gehad?

 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

in het nieuwe US Live paket zit een communicator, een jaar lang live, en een volledige game, namelijk MechAssault. of dit ook in europa komt weet ik niet, maar ik denk het haast wel. Het zal rond 14 maart komen.
(of krijgen wij dan 2 spellen lieve MS :> )

trouwens: ik heb nu 15 spellen, waarvan ik de oude (van het begin) niet meer speel, zoals pgr1, quantum redshift, segagt2002, terwijl ik die wel veel gespeeld heb. ik vind het wel cool staan, zon rij titels in de kast :P

offtopic:
laten we de ow's en of ze al dan niet terecht zijn aan de modjes overlaten, de bemiddelaar, en de betreffende persoon, daar is dit topic niet voor bedoeld

[Voor 47% gewijzigd door Bizzarro op 19-12-2003 19:59]


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 19:15:
Maar ben ik de enigste die als hij een blik op zijn Xbox games werpt, dat je er eigenlijk achterkomt dat je er veel te veel hebt. Heb er nu bijna 30 en merk dat ik eigenlijk maar 4 games hiervan regelmatig speel.
Ik heb nu 22 games, in totaal zo'n 35 gehad. De games die ik echt niet leuk vind ruil of verkoop ik op Xboxworld. Sommige games heb ik al lang niet meer aangeraakt. Maar de games die ik nu nog heb bewaar ik allemaal omdat ik nog steeds van plan ben om ze allemaal uit te spelen. :)


offtopic:
Edit: Mijn verhaal over die OW weggehaald.

[Voor 57% gewijzigd door Maniakje op 19-12-2003 20:02]

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 19:44:
[...]
Yup, zitten helemaal vers in het plastic. Mag je dus mooi zelf dat datastripje er af peuteren. Dat geeft trouwens een erg kicken gevoel op de een of andere manier :D
Die dingen zitten er bij mij bij bijv. Halo en DOA3 nog steeds op (al anderhalfjaar lang ofzo :+ )
Ik haal ze maar aan 1 kant los 8)7

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 19:56:


offtopic:
laten we de ow's en of ze al dan niet terecht zijn aan de modjes overlaten, de bemiddelaar, en de betreffende persoon, daar is dit topic niet voor bedoeld
Een titel als PGR1 speel ik niet, maar zal hem ook niet wegdoen puur omdat ik de serie volledig wil hebben :) Maar een spel als Racing Evoluzione heb ik uitgespeeld, en hij ligt hier dan ook in de kast, maar wegdoen vind ik dan weer zonde omdat het zulke geweldige graphics heeft.... 8)7
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 20:00:
[...]

Die dingen zitten er bij mij bij bijv. Halo en DOA3 nog steeds op (al anderhalfjaar lang ofzo :+ )
Ik haal ze maar aan 1 kant los 8)7
Ik haal ze er volledig af, maar plak ze achter de handleiding.
Overigens, als je bij de FRS vraagt of je een gesealde versie kan krijgen kijken ze je aan alsof je Chinees spreekt. Das al reden genoeg om er niet meer te komen voor mij.

[Voor 31% gewijzigd door Wom op 19-12-2003 20:03]

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 20:01:
[...]
Ik haal ze er volledig af, maar plak ze achter de handleiding.
Overigens, als je bij de FRS vraagt of je een gesealde versie kan krijgen kijken ze je aan alsof je Chinees spreekt. Das al reden genoeg om er niet meer te komen voor mij.
En het aanbod is vrij matig... Ja, ze hebben de grote titels wel en behoorlijk wat budget, maar veel titels ook gewoon niet. Ik was de stad in vanmiddag, op zoek naar wat titels en ik ben bij de FRS, Fame, Intertoys en BartSmit geweest en nergens hadden ze wat ik zocht of het was er extreem duur (60 eypo voor een oude titel en zelfs titels van 69 eypo :/ ). Ik ben nu serieus aan het overwegen om bij gcshop te bestellen, hoewel ik overmaken haat. Maar dimensionplus is zoveel duurder :/

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 20:07:
[...]

En het aanbod is vrij matig... Ja, ze hebben de grote titels wel en behoorlijk wat budget, maar veel titels ook gewoon niet. Ik was de stad in vanmiddag, op zoek naar wat titels en ik ben bij de FRS, Fame, Intertoys en BartSmit geweest en nergens hadden ze wat ik zocht of het was er extreem duur (60 eypo voor een oude titel en zelfs titels van 69 eypo :/ ). Ik ben nu serieus aan het overwegen om bij gcshop te bestellen, hoewel ik overmaken haat. Maar dimensionplus is zoveel duurder :/
Een nieuwe titel voor 45euro zorgt er wel voor dat je problemen met overmaken snel over zijn. Het blijft natuurlijk een vertrouwenskwestie, maar heb er al redelijk wat games gekocht en nog nooit iets op aan te merken geweest.

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
Voor mij is de prijs al voldoende reden om bij FRS weg te blijven. Bijna ieder spel is bij hen 5 euro duurder dan bij andere winkels.

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Mjah, ik zit er ook een beetje mee dat ze allemaal gegevens van me hebben. Normaal bestel ik spullen onder rembours onder een pseudoniem... Ja, ik ben lichtelijk paranoide :+
Maarja, ik betaal altijd eerlijk, dus het zal de winkel worst wezen hoe ik heet, toch?
Helaas zit aan een rekening altijd een naam vast..
Maarja, het scheelt wel veel geld.. Als ik bijv. Trackmania, Voodoo Vince, Burnout2 en PGR2 zou bestellen zou ik voor het verschil in geld er nog een titel bij kunnen kopen als ik het koop bij GCS ipv DP..

Nja, wat een luxeproblemen hier 8)7

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
RefriedNoodle schreef op 19 december 2003 @ 19:47:
Iemand al gekeken naar de nieuwe DLC voor MechAssault? Die schijnt uit te zijn, helaas is het wel premium DLC en zou het je $5 gaan kosten, maar soit. Enige probleem is dat ik het dus niet kan downloaden, want er verschijnt geen nieuwe content in het lijstje van beschikbare DLC. En ja, de optie om premium content te downloaden is enabled op mijn account. Iemand meer succes gehad?
Ik dacht dat Premium content alleen nog maar voor de USA verkrijgbaar was ?Of kunnen anderen deze content wel downloaden in de PAL regio ?
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 20:14:
Mjah, ik zit er ook een beetje mee dat ze allemaal gegevens van me hebben. Normaal bestel ik spullen onder rembours onder een pseudoniem... Ja, ik ben lichtelijk paranoide :+
Maarja, ik betaal altijd eerlijk, dus het zal de winkel worst wezen hoe ik heet, toch?
Helaas zit aan een rekening altijd een naam vast..
Maarja, het scheelt wel veel geld.. Als ik bijv. Trackmania, Voodoo Vince, Burnout2 en PGR2 zou bestellen zou ik voor het verschil in geld er nog een titel bij kunnen kopen als ik het koop bij GCS ipv DP..

Nja, wat een luxeproblemen hier 8)7
Binnenkort komen er ook andere betalingsvormen bij GCshop heb een tijd terug gelezen op het forum, dat zou je probleem natuurlijk op kunnen lossen.

[Voor 40% gewijzigd door Wom op 19-12-2003 20:24]

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Maar ze zeggen dat ze de prijzen zo laag kunnen laten door zich te houden aan hun voorwaarden, dwz, door overmaken betalen. Maarja, zou leuk zijn :)

Iemand hier die Burnout2 speelt/speelde? Lijkt me wel leuk, ik kijk er al een tijdje naar, maar kon hem in geen winkel vinden, dus die ga ik misschien maar per internet aanschaffen.(En AudiRS4, ik ga ook bijna zeker PGR2 bestellen dan ;) Kan ik een arcadetitel vergelijken met een realistischere titel. En kijken of die 30 of 60 fps veel uitmaken.)

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 20:27:
Maar ze zeggen dat ze de prijzen zo laag kunnen laten door zich te houden aan hun voorwaarden, dwz, door overmaken betalen. Maarja, zou leuk zijn :)

Iemand hier die Burnout2 speelt/speelde? Lijkt me wel leuk, ik kijk er al een tijdje naar, maar kon hem in geen winkel vinden, dus die ga ik misschien maar per internet aanschaffen.(En AudiRS4, ik ga ook bijna zeker PGR2 bestellen dan ;) Kan ik een arcadetitel vergelijken met een realistischere titel. En kijken of die 30 of 60 fps veel uitmaken.)
Heb Burnout 2, en dat is 1 van die titels die ik nog veel speel. Superspel, enorm snel, en erg verslavend :D

En je moet PGR2 bestellen ! :+

Maar als je tussen beide gaat vergelijken kom je van een koude kermis thuis vrees ik, ze verschillen namelijk enorm. Burnout is gas indrukken en gáááán, en dan de boost om nog harder te gáááán.

PGR2 is king wat betreft stuurmanskunsten en rijgedrag. _/-\o_

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Net de 2 webshops vergeleken > 5 titels
Verschil: 26.90 eypo. Dat is dan het verschil inc. verzendkosten
Toch weer 60 gulden!

Hehe, ja, ik ga PGR2 wel halen denk ik :)
Maar ik moet wel snel bestellen wil ik in de vakantie nog iets binnenkrijgen :P

[Voor 35% gewijzigd door Okyah op 19-12-2003 20:42]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Beakz
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 05-10-2007
Nou ik kreeg voor x-mas een x-box van de zaak dus ik moet me even gaan verdiepen in deze console :)

eerst maar is halo en mm3 testen .

Steady on demon


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Leuke zaak werk je bij :P

Lijkt me ook wel leuk om zoiets van school te krijgen...
"Kijk Okyah! Omdat je dit jaar zulke matige resultaten behaald hebt, krijg je van ons tegoedbonnen voor 4 spellen :) " :+

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 19 december 2003 @ 20:45:
Leuke zaak werk je bij :P

Lijkt me ook wel leuk om zoiets van school te krijgen...
"Kijk Okyah! Omdat je dit jaar zulke matige resultaten behaald hebt, krijg je van ons tegoedbonnen voor 4 spellen :) " :+
Tegoedbon oké, maar stel je eens voor dat ze je met games gaan straffen :P
Verplicht 24 uur Army Men of Daikatana spelen :D

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Ik lees op allerlij forums dat mensen hun spellen "ruilen".
Dit zullen ze wel met andere mensen doen, maar weet iemand daar een geschikt forum voor ?
Ik zou anders RainbowSix 3 wel willen ruilen voor CS, ik heb Ravenshield wel voor de PC dus RS3 is een beetje dubbel op.

 • Dildo
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 23-11-2005

Dildo

Nino is ook goed.

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 20:53:
[...]

Tegoedbon oké, maar stel je eens voor dat ze je met games gaan straffen :P
Verplicht 24 uur Army Men of Daikatana spelen :D
LOL!! Of Counterstrike met een enorme lag ofzo :p

 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
M@NIC schreef op 19 december 2003 @ 20:58:
Ik lees op allerlij forums dat mensen hun spellen "ruilen".
Dit zullen ze wel met andere mensen doen, maar weet iemand daar een geschikt forum voor ?
Ik zou anders RainbowSix 3 wel willen ruilen voor CS, ik heb Ravenshield wel voor de PC dus RS3 is een beetje dubbel op.
Ik ruil altijd op het forum van Xboxworld. Ik heb er al de nodige succesvolle deals gehad. 8)

offtopic:
Muhahhahaha deze keer was ik je voor Audi!!! B) >:)Iets anders trouwens: ik wil ook nog een stukje in de topicstart/FAQ zetten over het aansluiten van de Xbox met de verschillende (RGB/Scart) kabels. Dat is namelijk ook een onderwerp dat regelmatig terugkomt in dit topic. Ik heb daar echter geen kaas van gegeten. Is er iemand die daar misschien een leuk stukje over kan schrijven? :)

[Voor 32% gewijzigd door Maniakje op 19-12-2003 21:12]

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
M@NIC schreef op 19 december 2003 @ 20:58:
Ik lees op allerlij forums dat mensen hun spellen "ruilen".
Dit zullen ze wel met andere mensen doen, maar weet iemand daar een geschikt forum voor ?
Ik zou anders RainbowSix 3 wel willen ruilen voor CS, ik heb Ravenshield wel voor de PC dus RS3 is een beetje dubbel op.
Ik doe veel via het forum van www.xboxworld.nl. Daar heb je een apart vraag en aanbod gedeelte.

Trouwens, er zijn weer nieuwe trailers voor Jade Empire verschenen.
Iedereen die nu een beetje iets heeft van :"Eeh.. jahm dus ? :? " geef ik 4 woorden -> de makers van KOTOR. Idd, Bioware zit achter deze Xbox only RPG die zich afspeelt in de oude oosterse tijd en het ziet er vet uit !

Check dus even die trailers !

edit:
Maniakje: Lach maar, het zal de laatste keer zijn, mwhoehahaha !

[Voor 9% gewijzigd door Wom op 19-12-2003 21:30]

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Dildo
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 23-11-2005

Dildo

Nino is ook goed.

Goeie developers staan niet garant voor goede games en visa versa.
Ik vond KOTOR echt stinken (op de PC, een half uur lang toen weggedondert :P) dus misschien wordt dit wel leuk? :+

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 20:53:
[...]
Tegoedbon oké, maar stel je eens voor dat ze je met games gaan straffen :P
Verplicht 24 uur Army Men of Daikatana spelen :D
NEEEEE :| Alles behalve Army Men :'(
:+

Oei, ik was van plan Kotor te kopen, nu hoor ik dat het stinkt :P

[Voor 13% gewijzigd door Okyah op 19-12-2003 21:18]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Dildo
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 23-11-2005

Dildo

Nino is ook goed.

Okyah schreef op 19 december 2003 @ 21:17:
[...]

NEEEEE :| Alles behalve Army Men :'(
:+

Oei, ik was van plan Kotor te kopen, nu hoor ik dat het stinkt :P
Ja van een verwende gamer die het over het algemeen niet zo heeft met RPG's ;). Luister op dit punt niet naar mij :).

 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Kwalitatief was KOTOR een topgame, of je hem nou leuk vond of niet :P
Dus ik verwacht zeker wat van Jade Empire, ookal ben ik geen RPG fan, maar dan nog :)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

Maniakje schreef op 19 december 2003 @ 21:05:
[...]
Ik ruil altijd op het forum van Xboxworld. Ik heb er al de nodige succesvolle deals gehad. 8)

offtopic:
Muhahhahaha deze keer was ik je voor Audi!!! B) >:)Iets anders trouwens: ik wil ook nog een stukje in de topicstart/FAQ zetten over het aansluiten van de Xbox met de verschillende (RGB/Scart) kabels. Dat is namelijk ook een onderwerp dat regelmatig terugkomt in dit topic. Ik heb daar echter geen kaas van gegeten. Is er iemand die daar misschien een leuk stukje over kan schrijven? :)
code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 :? [b]Aansluitconnectoren[/b]

- [b]High Definition AV cable/connector[/b]

[img]http://www.ebgames.com/ebx_assets/product_images/209496.jpg[/img]

Deze kabel geeft meer output opties aan je xbox, nog eens bovenop de advanced, hij is alleen niet geheel geschikt voor de Pal Xbox, er zijn minder resolutie opties.

- [b]Advanced AV cable/connector[/b]

[img]http://www.activewin.com/faq/xbox/mim-advancedavpack-01.jpg[/img]

Geeft betere kwaliteit als de RF en Composite inputs, en werkt met tv's die av input hebben, of s-video input.

- [b]Advanced scart cable[/b]

[img]http://www.activewin.com/faq/xbox/ilm-advancedscartconnector-0001.jpg[/img]

Ondersteund RGB video, waardoor je beter beeld krijgt.

- [b]RF Adapter[/b]

[img]http://www.activewin.com/faq/xbox/ilm-rfadapter-0001.jpg[/img]

Met deze kabel kan je je xbox verbinden met tv's die geen video, en audio ingangen hebben, deze kabel levert wel de slechtste kwaliteit.


stukje uit mijn oude topic, kan je wellicht gebruiken

 • Apocalypse761
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 11-04-2012

Apocalypse761

Oldschool

Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 19:56:
in het nieuwe US Live paket zit een communicator, een jaar lang live, en een volledige game, namelijk MechAssault. of dit ook in europa komt weet ik niet, maar ik denk het haast wel. Het zal rond 14 maart komen.
(of krijgen wij dan 2 spellen lieve MS :> )

[/offtopic]
Zal ik je eens wat vertellen, vanaf 2 januari heb ik ook zo'n usa starterskit :)

System Specs Auto Specs


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

heel fijn voor je, komt ie ook in europa?

 • Apocalypse761
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 11-04-2012

Apocalypse761

Oldschool

Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 21:57:
heel fijn voor je, komt ie ook in europa?
Jep, en misschien nog sneller dan je denkt :)

System Specs Auto Specs


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

zucht, mensen die vaag doen, wees duidelijk, en regel voor ons een pakket met 50 van die live kits, kunnen we leuk verloten, ben jij ook lief ;)

trouwens, waarom heb je een neogeo icoon terwijl je bij ms werkt :? (of is t niet van die neo geo), of hou je niet van je werk? :)

[Voor 33% gewijzigd door Bizzarro op 19-12-2003 22:00]


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 21:59:
zucht, mensen die vaag doen, wees duidelijk, en regel voor ons een pakket met 50 van die live kits, kunnen we leuk verloten, ben jij ook lief ;)

trouwens, waarom heb je een neogeo icoon terwijl je bij ms werkt :? (of is t niet van die neo geo), of hou je niet van je werk? :)
Stiekeme hint dat SNK overgenomen wordt door MS ;) :+

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Apocalypse761
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 11-04-2012

Apocalypse761

Oldschool

Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 21:59:
zucht, mensen die vaag doen, wees duidelijk, en regel voor ons een pakket met 50 van die live kits, kunnen we leuk verloten, ben jij ook lief ;)

trouwens, waarom heb je een neogeo icoon terwijl je bij ms werkt :? (of is t niet van die neo geo), of hou je niet van je werk? :)
Ik ben een liefhebber van de neo-geo spellen, beter gezegd 2d fighters, en de neo is daarom een van mijn favo consoles. King of fighters, art of fighting, fatal fury...noem ze maar :)

Zodoende dus :)

System Specs Auto Specs


 • 19339
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 25-07-2014
AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 20:23:
[...]

Ik dacht dat Premium content alleen nog maar voor de USA verkrijgbaar was ?Of kunnen anderen deze content wel downloaden in de PAL regio ?
Oh, zou dat het zijn? Ik heb wel een US box met US games, maar mijn Live-account is wel NL (anders kun je moeilijk registreren). Het zou zomaar kunnen zijn dat ik daardoor aangemerkt wordt als PAL-speler. :( Ik krijg ook van die Nederlandstalige reclame te zien in het dashboard.

 • Apocalypse761
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 11-04-2012

Apocalypse761

Oldschool

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 22:02:
[...]

Stiekeme hint dat SNK overgenomen wordt door MS ;) :+
Ik kan je wel alvast een stiekeme hint geven wat wel gaat gebeuren, ms is in onderhandeling met ea, en het gaat niet gek lang meer duren voordat ea ook Live gaat :)

System Specs Auto Specs


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

ehm, ik dacht dat ik dat al ergens gehoord had, maar EA wou zich eerst focussen op de PS2 en dat netwerk (heeft nog weinig games voor netwerk, alle kansen open voor hun)

 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Apocalypse schreef op 19 december 2003 @ 22:06:
[...]


Ik kan je wel alvast een stiekeme hint geven wat wel gaat gebeuren, ms is in onderhandeling met ea, en het gaat niet gek lang meer duren voordat ea ook Live gaat :)
Mooi, eerst de berichten dat Take 2 zich meer op de Xbox gaat richten, en nu dan ook dit weer. De Xbox wordt steeds completer wat aanbod betreft :)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Apocalypse761
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 11-04-2012

Apocalypse761

Oldschool

Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 22:08:
ehm, ik dacht dat ik dat al ergens gehoord had, maar EA wou zich eerst focussen op de PS2 en dat netwerk (heeft nog weinig games voor netwerk, alle kansen open voor hun)
Geloof me, dat PS2 gebeuren staat EA niet zo aan atm, aangezien er heel cheaters in de EA PS2 online games zitten.

Dit komt mede omdat op de PS2, je ontiegelijk veel "gamertags/nicknames" kan aanmaken. Met als gevolg dat er heel cheaters/irritante mensen erop zitten. Ze worden eerst gebanned, en dan maken ze a la minute weer een gamertag/nickname aan. Zie je het ongeveer voor je? Dat is dus de reden dat ea het niet meer zo zitten met PS2 online.

System Specs Auto Specs


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

ik geloof het allemaal best hor, maar ik dacht dit gehoord te hebben, maar goed, als jij t zegt.... your the man.

weet jij trouwens ook hoe duur een reparatie aan je xbox is als ie buiten de garantieperiode valt? niet dat mijne kapot is, maar vraag me dit al een tijdje af.

 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 21:54:
stukje uit mijn oude topic, kan je wellicht gebruiken
Thx, ik heb het in de topicstart gezet. Je kunt nu die code wel weer uit je post halen, want het verneukt de layout nogal. :)

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Bizzarro schreef op 19 december 2003 @ 22:16:
weet jij trouwens ook hoe duur een reparatie aan je xbox is als ie buiten de garantieperiode valt? niet dat mijne kapot is, maar vraag me dit al een tijdje af.
Als ik de Dixons mag geloven is wat voor reparatie dan ook duurder dan een nieuwe Xbox, dus ik kon beter de garantie bij hun verlengen voor hoge kosten. :D 8)7

[EDIT]

Trouwens, zijn er ook plannen voor MMORPGs op de Xbox ?
Of is er al zoiets ?

[Voor 11% gewijzigd door M@NIC op 20-12-2003 00:43]


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
M@NIC schreef op 20 december 2003 @ 00:41:
[...]


Als ik de Dixons mag geloven is wat voor reparatie dan ook duurder dan een nieuwe Xbox, dus ik kon beter de garantie bij hun verlengen voor hoge kosten. :D 8)7

[EDIT]

Trouwens, zijn er ook plannen voor MMORPGs op de Xbox ?
Of is er al zoiets ?
Phantasy Star Online is er een. Die's al een behoorlijke tijd uit. :) Verder weet ik dat True Fantasy Live Online in ontwikkeling is. TFLO wordt uitgegeven door Microsoft, maar wanneer ie komt is nog niet bekend.

Voor beide games geldt wel dat je maandelijks moet betalen, die kosten komen dus bovenop je Live abonnement.

offtopic:
En nu ga ik slapen, had me voorgenomen om voor middernacht in m'n bed te liggen. (8>

[Voor 8% gewijzigd door Maniakje op 20-12-2003 01:34]

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • Bizzarro
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 23-11 10:53

Bizzarro

4 uur Cup-A-Soup

M@NIC schreef op 20 december 2003 @ 00:41:
[...]


Als ik de Dixons mag geloven is wat voor reparatie dan ook duurder dan een nieuwe Xbox, dus ik kon beter de garantie bij hun verlengen voor hoge kosten. :D 8)7

[EDIT]

Trouwens, zijn er ook plannen voor MMORPGs op de Xbox ?
Of is er al zoiets ?
dat lijkt me ook een beetj BS eigenlijk, ik bedoel, een nieuwe drive erinzetten kost geen 219 euro me dunkt :/

 • Collaborator
 • Registratie: april 2002
 • Laatst online: 23-11 15:11

Collaborator

You! Cake or Death?

Bizzarro schreef op 20 december 2003 @ 10:06:
[...]


dat lijkt me ook een beetj BS eigenlijk, ik bedoel, een nieuwe drive erinzetten kost geen 219 euro me dunkt :/
Zon losse xbox kost hun 150 euro?
en dan moeten ze er nog iemand het doen ook (moet ook weer betaald worden) plus verzendkosten, en de moeite.

een niewe is makkelijker ;)

This space is occupied


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

AudiRS4 schreef op 19 december 2003 @ 20:37:
[...]
En je moet PGR2 bestellen ! :+
Net gemaild naar DP of ze het op voorraad hebben > zoja, wordt die vandaag nog besteld :)
Jij blij :+

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Squire602
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 23-12-2006
Kerstmis is een goede tijd... Ik heb mezelf ook maar een xbox cadeau gedaan.
Vandaag op live proberen te komen en vandaag misschien ook pgr2 kopen :P
Weet iemand hoeveel dat kabeltje kost voor Dolby? Vanaf de RGB kabel naar amp.

Squire wat is dat ?


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Dat is een klein optisch kabeltje, maar als je en optische ingang hebt, dan heb je dat er waarschijnlijk wel bijgekregen..

Als ik in de pricewatch kijk zie ik btw een kabel voor 11 eypo, maar dat moet goedkoper kunnen volgens mij..
"Saitek XBOX Optische Kabel " ofzo :P

Ik doe ook aan xmaxsbox-presentjes voor mezelf :+ Heb ik in de vakantie iets de doen ;)

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Squire602
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 23-12-2006
Klopt zat bij de receiver :) eens ff kijken hoe dat klinkt :P

Squire wat is dat ?


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 20 december 2003 @ 11:01:
[...]

Net gemaild naar DP of ze het op voorraad hebben > zoja, wordt die vandaag nog besteld :)
Jij blij :+
:D Straks ben ik blijer dat je hem hebt dan jijzelf :X

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Heb je Live Okyah ?

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Nee, geen Live @ * Okyah ...
Geen cc enzo. Ik zit er wel aan te denken, om de Live content voornamelijk. MP PGR2 lijkt me niets, omdat ik dan steeds verlies :+ Kben niet zo'n racewonder :P

[Voor 7% gewijzigd door Okyah op 20-12-2003 12:25]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Okyah schreef op 20 december 2003 @ 12:25:
Nee, geen Live @ * Okyah ...
Geen cc enzo. Ik zit er wel aan te denken, om de Live content voornamelijk. MP PGR2 lijkt me niets, omdat ik dan steeds verlies :+ Kben niet zo'n racewonder :P
Ik speel ook amper race spellen en ben er ook geen held in hoor.
Heb 'm donderdag gekocht en gisternacht een stuk of 8 multiplayer potjes gespeelt.
Zolang iedereen ongeveer dezelfde auto heeft kan ik redelijk mee komen.
Okay, ik ben nooit eerst... maar laatst ook amper. :P

En als je een CC wilt moet je je ouders ff lief aankijken, deze kunnen zo een CC nemen.
En dan stort jij het bedrag gewoon per maand over naar hun bankrekening.

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Is het nu weer een bedrag per maand? Ik dacht nog dat het gewoon een jaar gratis was bij aanschaf van de starterkit? :P Nja, kloop achter ofzo :+

Ik zal me er eens in verdiepen :)

//Oh, klopt nog steeds zie ik :) Met een zo'n starterkit heb je meteen een jaar Live :) Dus dan heb je geen maandelijkse afschrijvingen ofzo :) Behalve dan met Premium content (waar ik niet zo'n voorstander van ben).

[Voor 38% gewijzigd door Okyah op 20-12-2003 12:31]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Geen idee, heb maak nog gebruik van mijn trial. :X
Maar als je een jaar gratis kan met zo'n starterskit moet ik ook maar 1 kopen.
Dat is stukken voordeliger.

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

De Starter Kit bevat alles wat je nodig hebt om Live te kunnen spelen: twee demogames (MotoGP en MechAssault) met Xbox Live-ondersteuning, een Xbox Communicator (headset) en een jaarabonnement voor Xbox Live.
Komt van xbox.com/nl :)
En een starterkit is 30 eypo dacht ik :)

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Nee niet meer, was een tijdelijke actie van de FRS.
Hij is nu zo'n 60 euro.

Bah, had ik ook geen losse Communicator hoeven kopen. :P

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

€ 51,50 Bij gcshop... Scheelt weer wat :)
+6 eypo verzondkosten, maarja :P
Maar wel een hoop geld :o
Vraag ik af wat ik liever wil... Live content of een extra spel bijvoorbeeld. Als die exhibition discs nou gewoon hier komen :o

[Voor 51% gewijzigd door Okyah op 20-12-2003 12:39]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • digit7722
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 27-11-2018

digit7722

Rule # 217

Ik weet niet of dit al eerder besproken is in 1 van de eerdere delen van dit topic maar ik ben een beetje te lui om ze allemaal door te lezen ;)

Ik wil even melden dat mijn xbox prima gebrande dvd films afspeelt.

ik heb een nec 1300 dvd brandertje en ik gebruik +R dvd'tjes.

Dus mocht iemand nog twijfelen of dit mogelijk is, bij deze.

You can't free a fish from water.


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Goed nieuws, ik hoor net dat Top Spin 2 bevestigd is, en dat dezelfde studio ook bezig is met een online voetbalgame die met 22 man online kan worden gespeeld :D

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • impact99
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 24-11 13:28
Ik heb bij mijn starterkit die bij mijn xboxmagazine abo zat ook de voledige versie van mechassault gekregen. en die heb ik sinds de zomer ongeveer.

2 Maniakje: Bij de advanced scart cable zit ook een optische uitgang voor dolby digital dit kun je er ook wel bij zetten in je startpost

 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Nog geen mail terug van DP :( Ze kunnen toch wel even zeggen of ze die titels ja of nee hebben? Ik wilde gewoon vandaag bestellen, nja, dat wordt dan prob maandag, waardoor ik ze later heb :/ Voortaan bel ik wel ofzo :P

//Er is iets geks met de tijden aan de hand btw.. Het is toch echt 5:55 nu..
Ze lopen 3 uur voor :?
Mjah, bekend probleem blijkt :P

//Ik suck @ racespellen :/ Zelfs NFSU op laagste niveau is te hoog gegrepen 8)7 Misschien moet ik een andere auto nemen ofzo :? Nja :P Nu maar hopen dat PGR2 niet te moeilijk wordt, anders gaat er een zeker model auto boeten.... >:)
;)
Nee, hoor, ik probeer het gewoon en mocht het echt helemaal niets voor mij zijn > pech :P

[Voor 59% gewijzigd door Okyah op 20-12-2003 18:07]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 20 december 2003 @ 17:53:
Nog geen mail terug van DP :( Ze kunnen toch wel even zeggen of ze die titels ja of nee hebben? Ik wilde gewoon vandaag bestellen, nja, dat wordt dan prob maandag, waardoor ik ze later heb :/ Voortaan bel ik wel ofzo :P

//Er is iets geks met de tijden aan de hand btw.. Het is toch echt 5:55 nu..
Ze lopen 3 uur voor :?
Mjah, bekend probleem blijkt :P

//Ik suck @ racespellen :/ Zelfs NFSU op laagste niveau is te hoog gegrepen 8)7 Misschien moet ik een andere auto nemen ofzo :? Nja :P Nu maar hopen dat PGR2 niet te moeilijk wordt, anders gaat er een zeker model auto boeten.... >:)
;)
Nee, hoor, ik probeer het gewoon en mocht het echt helemaal niets voor mij zijn > pech :P
Zelfs je oma zou de races nog kunnen winnen op Steel, dus dat moet geen probleem zijn ;)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
Ik ben in geen een spel goed. Niet op de Xbox, niet op de PC. :) Zo speel ik bijvoorbeeld bijna iedere avond Quake 3 in clanverband. Q3 speel ik al vanaf de release, maar nog steeds ben ik er niet goed in. Ik speel met mijn clan mee in competities op het laagste niveau. (Barrysworld Q3CTF divisie 4, voor degenen die dat wat zegt). Maar dat neemt niet weg dat ik er veel plezier in heb. :)

Dat geldt zo ook voor Xbox games. PGR2 multiplayer races win ik (bijna) nooit, in Rainbow Six en Top Spin wordt ik finaal ingemaakt en in Midtown Madness ben ik altijd hunter. :+ En toch blijf ik er lol in hebben. :)

Ik moet wel zeggen dat ik van PGR2 vooral de single player vet vind. Dat komt vooral door de scoreboards. Ik vind het echt vet om een race tientallen keren opnieuw te proberen om zo 'het perfecte rondje' te krijgen, en dus hoog op de ranglijst te komen. Ik ben daar vooral in de Compact Sports class mee bezig geweest. In de eerste street races en one-on-one races heb ik al aardige ranks: één < 90, één < 140 en één < 350. Ongeveer. Mijn doel is bereikt als ik bovenaan sta op de friends list. ;)Ik kon vandaag de verleiding niet weerstaan om Counter-Strike te kopen. Man, ik er spijt van dat ik dat niet eerder had gedaan! De pc feeling is echt helemaal terug, de controls zijn erg goed gedaan, en op servers waarbij de verbinding 'excellent' is, heb ik ook nog helemaal geen lag meegemaakt. Ook niet met 16 spelers. Bovendien, als je CS al van de PC kent, kun je eigenlijk meteen de controller oppakken en spelen. Who needs a boekje? :) Heeeeerlijk! :)


impact99 schreef op 20 december 2003 @ 14:39:
2 Maniakje: Bij de advanced scart cable zit ook een optische uitgang voor dolby digital dit kun je er ook wel bij zetten in je startpost
Heb het erin gezet. Is de informatie die er nu staat helemaal juist? Is het ook compleet? Zijn er nog meer kabeltjes? Welke kabel zit er standaard bij de Xbox? Want die staat er volgens mij nog niet bij. Zoals ik al zei, ik ben echt een leek op dit gebied. :)

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

AudiRS4 schreef op 20 december 2003 @ 18:54:
[...]
Zelfs je oma zou de races nog kunnen winnen op Steel, dus dat moet geen probleem zijn ;)
Hehe, klinkt goed :+
Maar kan ik dan wel alles unlocken?
Want ik wil niet zodirect met anderhalve rijdbare auto en een paardenkop zitten :+

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
Okyah schreef op 20 december 2003 @ 19:29:
[...]

Hehe, klinkt goed :+
Maar kan ik dan wel alles unlocken?
Want ik wil niet zodirect met anderhalve rijdbare auto en een paardenkop zitten :+
Je kunt het hele spel uitspelen op Steel en dan ook alle auto's rijden op een 5 tal na, die unlockable zijn door het uitspelen op een bepaalde moeilijkheidsgraad. Maar je kunt alle klasses doorlopen en je kunt ook de bruutste bakken racen :)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Mkae, dan is het goed.. Nja, geen mail teruggehad, maar net maar wel gewoon besteld... Hij komt er dus aan :) (en Burnout2 en TrackMania)
Kheb er zin in :D

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
En heb je nou bij GCshop besteld of niet ?

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Hehe, nee :P Onder de oude vertrouwde rembours bij DP :P Maar de rembourskosten vallen weg, omdat ik meer dan 115 eypo besteed :)

Ik ga nog overwegen om in de toekomst bij GCshop te bestellen. Als ze rembours gaan doen en dezelfde prijzen houden doe ik het zeker btw :)

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • -SaveMe-
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:33

-SaveMe-

-klik-

Okyah schreef op 20 december 2003 @ 19:41:
Hehe, nee :P Onder de oude vertrouwde rembours bij DP :P Maar de rembourskosten vallen weg, omdat ik meer dan 115 eypo besteed :)

Ik ga nog overwegen om in de toekomst bij GCshop te bestellen. Als ze rembours gaan doen en dezelfde prijzen houden doe ik het zeker btw :)
jah, het vooruit betalen bij GC bevalt mij ook niet. Als ze ooit nog CC of wallie of iets dergelijks gaan ondersteunen zal ik ook daar gan inkopen.

Voralsnog ben ik een play.com man :D

GamiQ, de game notes app met game maps!


 • Okyah
 • Registratie: maart 2002
 • Niet online

Okyah

wespachterrrrrfilm..

Walliewallie :+

play.com? Das toch heel traag? :P Dimensionplus is meestal wel snel enzo :) En goede ervaringen mee :)

Volgens Jep was het btw makkelijk kraakbaar, er is ook een topique over! :o
Wallie-cards dus :P

[Voor 30% gewijzigd door Okyah op 20-12-2003 20:45]

Alone at last
Just nostalgia and I
We were sure to have a blast


 • ironx
 • Registratie: augustus 2001
 • Laatst online: 23-11 18:35
Je hebt ook nog de Xbox S-Video Kabel.
Wordt volgens mij alleen niet gebruikt/verkocht in Europa...
Of het dan nog wel nuttige info is laat ik maar aan jou over? :)

http://home.kabelfoon.nl/~negative/images/xbox_svideo_kabel.png


This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.


 • M@cer
 • Registratie: augustus 2000
 • Laatst online: 09:02
Ik heb zelf voor mijn PC games erg goede ervaringen met Play.com. Zij zijn over het algemeen erg goedkoop en berekenen ook nog een geen verzendkosten. Het enige nadeel is dat je een credit card moet hebben. Verzenden duurt ongeveer een week en ze rekenen in engelse ponden.

Shut up Legs, keep moving...... - https://www.strava.com/athletes/505504 / www.eigenwijzetriathlon.nl


 • TheGladiator
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 14-09-2005
Maniakje schreef op 20 december 2003 @ 19:13:Ik kon vandaag de verleiding niet weerstaan om Counter-Strike te kopen. Man, ik er spijt van dat ik dat niet eerder had gedaan! De pc feeling is echt helemaal terug, de controls zijn erg goed gedaan, en op servers waarbij de verbinding 'excellent' is, heb ik ook nog helemaal geen lag meegemaakt. Ook niet met 16 spelers. Bovendien, als je CS al van de PC kent, kun je eigenlijk meteen de controller oppakken en spelen. Who needs a boekje? :) Heeeeerlijk! :)
Ik en een maat van me konden ook de verleiding niet weerstaan om Counterstrike te kopen. Na een puur minuten spelen zat ik mijzelf al zo te irriteren aan de graphics dat ik meteen terug ben gegaan om Counterstrike voor Rainbow Six 3 te ruilen. De gameplay is inderdaad te gek, maar ik had toch wel verwacht dat de Xbox versie van Counterstrike toch wel grafisch verbeterd zou zijn. B.v. een trap was geen trap met opeengestapelde treden maar een schuin vlak met daarop getekende strepen. Dat kan toch echt niet meer vandaag de dag. Mijn maat is hem ook gaan ruilen, hij vond Counterstrike ook niet voldoen aan zijn standaarden.

Rainbow Six 3 bevalt qua gameplay en grafische prestaties prima. Live! spelen is helemaal te gek, super verslavend. ;)

[Voor 5% gewijzigd door TheGladiator op 21-12-2003 01:08]


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Man! Gisteren 6 uur achter elkaar met wat vrienden Top Spin gespeelt.
Op een gegeven moment zijn we maar opgehouden omdat de bier op was. :P
Erg leuk 1vs1, maar singleplayer iets minder.

 • Wom
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 11:04
M@NIC schreef op 21 december 2003 @ 15:43:
Man! Gisteren 6 uur achter elkaar met wat vrienden Top Spin gespeelt.
Op een gegeven moment zijn we maar opgehouden omdat de bier op was. :P
Erg leuk 1vs1, maar singleplayer iets minder.
Vind het juist wel leuk dat je jezelf moet opwerken naar de top, waarbij de hele entourage mee groeit met je niveau. Kan zulke dingen altijd wel waarderen :)

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Maniakje schreef op 20 december 2003 @ 19:13:
Maar dat neemt niet weg dat ik er veel plezier in heb. :)
En daar draaid het om IMHO. :)
Dat geldt zo ook voor Xbox games. PGR2 multiplayer races win ik (bijna) nooit, in Rainbow Six en Top Spin wordt ik finaal ingemaakt en in Midtown Madness ben ik altijd hunter. :+ En toch blijf ik er lol in hebben. :)
Ik erger me juist weer dood aan RainbowSix 3 online.
Ik heb ravenshield (PC versie) op de PC en multiplayer kan ik prima in de top mee draaien op de meeste servers.
Maar op de Xbox sta ik altijd onderaan en ik mag blij zijn als ik iemand neerschiet.
Erg irritant! :(
Ik kon vandaag de verleiding niet weerstaan om Counter-Strike te kopen. Man, ik er spijt van dat ik dat niet eerder had gedaan! De pc feeling is echt helemaal terug, de controls zijn erg goed gedaan, en op servers waarbij de verbinding 'excellent' is, heb ik ook nog helemaal geen lag meegemaakt. Ook niet met 16 spelers. Bovendien, als je CS al van de PC kent, kun je eigenlijk meteen de controller oppakken en spelen. Who needs a boekje? :) Heeeeerlijk! :)
Als ik RainbowSix 3 voor CS zou kunnen ruilen zou ik dat ook graag doen.
Ik hoor veel positieve reacties, en CS is en blijft goed.

 • Beakz
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 05-10-2007
grr... loop ik gisteren in amsterdam rond voor kane zie ik de bart smit dus ik denk even een advance scartcable halen .

Maarja een beetje haast dus de verkoper zegt ja die hebben we voor 30 euro ,maar nu net kijk ik naar de kabel is het toch een standaard av cable 8)7

Dus moet ik hem maar gaan ruilen ,maar mijn vraag is heeft iemand die advance scartcable al bij bart smit gekocht of hebben die hem gewoon niet en zoja voor welke prijs dan ?
Ik d8 dat die advanced cable 30 euro was en de normale 25 namelijk

Steady on demon


 • Maniakje
 • Registratie: februari 2001
 • Laatst online: 26-11 00:53
TheGladiator schreef op 21 december 2003 @ 01:07:
De gameplay is inderdaad te gek, maar ik had toch wel verwacht dat de Xbox versie van Counterstrike toch wel grafisch verbeterd zou zijn. B.v. een trap was geen trap met opeengestapelde treden maar een schuin vlak met daarop getekende strepen. Dat kan toch echt niet meer vandaag de dag. Mijn maat is hem ook gaan ruilen, hij vond Counterstrike ook niet voldoen aan zijn standaarden.
Mja, die matige graphics van Counter-Strike maken mij niet echt wat uit. Bovendien wist ik al voor dat ik het spel kocht dat ik het niet voor de graphics zou hoeven doen. Dat bleek duidelijk uit alle reviews. :)

The sentence below is true.
The sentence above is false.


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
*Zucht*

Weer 4 spellen besteld. :P
Heb ik 8 spellen in nog geen week gekocht. :X
Vanaf nu ga ik me echt voornemen om max 1 game per maand te kopen. :X

Counter Strike Xbox € 50,00
The Elder Scrolls III: Morrowind Xbox € 25,50
Amped 2 Xbox € 50,00
Voodoo Vince Xbox € 25,00

Bij GCShop.nl :)

[Voor 9% gewijzigd door M@NIC op 21-12-2003 23:47]


 • Collaborator
 • Registratie: april 2002
 • Laatst online: 23-11 15:11

Collaborator

You! Cake or Death?

M@NIC schreef op 21 december 2003 @ 23:47:
Heb ik 8 spellen in nog geen week gekocht. :X
Vanaf nu ga ik me echt voornemen om max 1 game per maand te kopen. :X
Bij GCShop.nl :)
Ik heb altijd het voornemen om MINIMAAL 1 game per maand te halen :P
En dat lukt me soms al niet eens, alhoewel ik vorige maand wel wat heb ingehaald (RE 2, 3 en 0 :P)

*zucht*
Ik wil ook 8 games per week _/-\o_ :'(

This space is occupied


 • M@NIC
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 26-11 20:49
Ik wou dat ik het niet kon. :P

 • Fire69
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 11:34
Wel vervelend aan Live dat er al zoveel zijn met een communicator.
Ik zie iedereen nu tegen elkaar praten, maar heb geen idee wat er gezegd word.
Waarom kan de spraak niet gewoon via je tv...
Ik ben al een paar keer gekicked, waarschijnlijk omdat ik in een privé-game zit of zo. :/
Kan je geen berichtjes naar elkaar sturen eigenlijk? :?

 • Farting Bob
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 20-06-2011

Farting Bob

Have a rotten day

Ik zag gisteren toch een review bij Gammo en ik vond Counterstrike er niet slecht uitzien hoor. Ja, Rainbow 6.3 is duidelijk mooier, maar de textures e.d. waren echt goed scherper. Ikzelf hou meer van Respawn gameplay, XMP is perfect, beetje a la BF1942, combinatie tussen respawn en roundbased games wat dat stukje betreft.

Ik vind ook dat het plezier een hogere waarde heeft dan altijd maar goed zijn. Het enige waar ik echt goed in ben, is Instagib CTF bij UT2k3, en dan zijn er altijd mensen die nog beter zijn natuurlijk, maar dit is toch wel mijn spelletje. Unreal 2 XMP wordt nu ook wel erg verslavend, ik hoop voor de Xbox Live mensen dat deze ook met Unreal 2 voor Xbox meekomt, want het is echt super vet ;).

Ik zit nog af te tellen voor Ninja Gaiden voor Xbox, man dat wordt de titel van het jaar voor mij.

'Ijscoman, ijscoman, vertel ons een verhaal, vertel ons een verhaal .... Nee, ik verkoop alleen ijs'


 • yhtomit
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 05-12-2008

yhtomit

Ondertitel?

Fire69 schreef op 22 december 2003 @ 07:11:
Wel vervelend aan Live dat er al zoveel zijn met een communicator.
Ik zie iedereen nu tegen elkaar praten, maar heb geen idee wat er gezegd word.
Waarom kan de spraak niet gewoon via je tv...
Ik ben al een paar keer gekicked, waarschijnlijk omdat ik in een privé-game zit of zo. :/
Kan je geen berichtjes naar elkaar sturen eigenlijk? :?
Misschien is het afhankelijk van de game maar bij PGR2 kan je de spraak ook door de tv laten weergeven, je kan alleen niet terugpraten natuurlijk :)

No surface shines brighter than the light that burns beneath it


 • Fire69
 • Registratie: juni 2001
 • Laatst online: 11:34
yhtomit schreef op 22 december 2003 @ 09:06:
[...]


Misschien is het afhankelijk van de game maar bij PGR2 kan je de spraak ook door de tv laten weergeven, je kan alleen niet terugpraten natuurlijk :)
Hm, da's wel cool idd, bij Midtown Madness doet hij dat namelijk niet. :/
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee