• PdeBie
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 19:26
Mede-auteur:
 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59

Naxul

Toegevoegd worden aan de Tweakers spelerslijst? Stuur een PM!


Introductie
De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters, de ultieme, schatzoekende vechtersbazen van de Borderlands, elk voorzien van uitgebreide skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden. Speel solo of met vrienden en bind de strijd aan met bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red je thuiswereld van de meest meedogenloze sekteleiders uit het heelal.Vault Hunters
Word een van de vier unieke Vault Hunters, elk met eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en legio aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al in staat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.
Amara, The Siren
Een kundige vechtersbaas met zelfvertrouwen, bezit de vaardigheid om hemelse vuisten op te roepen. Met haar Sirene-krachten verplettert Amara haar vijanden.
Fl4k, The Beastmaster
FL4K leeft om te jagen. Net als de roofdieren die elk bevel van hun meester opvolgen. Hun favoriete prooi? Nietsvermoedende bandieten, die arme sukkels.
Moze, The Bot Jock
Als Moze versterking nodig heeft, geeft ze digistructies aan haar robot – Iron Bear – om een mokerslag aan extra vuurkracht uit te delen.
Zane, The Operative
Zane, een specialist in oorlogsgadgets, is uiterst bedreven in het betreden van een slagveld, het laten ontstaan van chaos, en daarna weer verdwijnen alsof hij er nooit is geweest.Borderlands 3 Edities
In totaliteit zullen er maar liefst 4 verschillende edities zijn van Borderlands 3: Standard, Deluxe, Super Deluxe en de Diamond Loot Chest Collector’s Edition. Die laatste is een mondvol maar je krijgt er wel een hoop voor terug. De Standard versie zal alleen de base game bevatten, deze zal rond de €60 kosten. Pre-order je het spel voor release dan zul je gouden wapenskins en een weapon trinket krijgen.

De Deluxe editie zal je rond de €80 gaan kosten, hierbij zal de speler extra cosmetische items krijgen, een weapon pack, experience en loot drop mods. Natuurlijk zul je bij pre-order dezelfde bonuses krijgen als de Standard editie die hierboven vernoemd is. Dit geldt natuurlijk ook voor de Super Deluxe editie, echter bij deze versie zul je ook de Season Pass ontvangen. De prijs van deze versie zal rond de €100 liggen.Media
Voor Borderlands 3 zijn nu een handjevol teasers en trailers gepubliceerd. De belangrijkste video's staan hieronder opgesomd. De video's zullen je een goed idee geven wat voor game Borderlands 3 gaat worden. Daarnaast raden we je ook om verschillende 'YouTubers' te volgen voor meer informatie, deze staan onderaan de TS genoteerd.

Official Announce Trailer


Gameplay Trailer!

Vault Insider Program
Via deze link kan je meedoen met het Vault Insider Programma. Het Vault Insider Programma is ontworpen om Borderlands-fans te belonen wanneer zij diverse taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de social-media profielen van Gearbox of diverse Borderlands trailers. Wanneer je dit doet bouw je punten op, deze punten kun je vervolgens uitgeven aan diverse rewards voor alle Borderlands titels. Je kan via je profiel volgen welke rewards of hoeveel punten je hebt verdiend. Op dit moment unlock je ook 'Welcome Pack' & 'Early Adopter Pack'. Deze twee packs bevatten items voor Borderlands 3!
Met deze codes unlock je nog meer punten, dit zijn geen codes voor SHiFT. Je kan de bovenstaande code invullen via 'Redeem A Code' wanneer je bent ingelogd als VIP op de 'activities pagina'.Tweakers Spelerslijst
Hieronder volgt een spelerslijst van Tweakers die Borderlands 3 spelen. Het staat je vrij om deze personen toe te voegen zodat je Borderlands samen met diegene kan spelen. Mocht je interesse hebben om ook op deze lijst te komen staan, stuur mij dan een PM.

Forum
JSchut
BlueFoxOne
Physx
PdeBie
Pazztriz
Shabbaman
ShDT
SinergyX
Humbatiki
klablabla
Hood
glenluyckx
Joenino
Flix20
kihon
Gamer Tag
JSchut82
Bluefoxone
Physxx
PdeBie
Pazztriz
Shabbamancer
shootingdutchmn
SinergyX
Humbatiki
klablabla
Hoodje
Mrpr0bz1337
Joenino
Flix20-NL
HungrijPanda
Platform
XBOX
XBOX
PlayStation
PC (Epic)
PC
PC (Epic)
XBOX
PC
PC
PC (Epic)
PC
PC
PC (Epic)
PS4
PC (Epic)
Character
Zane
/
/
/
Zane/Fl4k
Amara
Zane
Moze
Amara
Amara
Moze
/
Zane
Fl4k
Moze
Loot Instancing
Ja
Ja
/
Ja
/
Ja
Ja
Beide
Ja
Beide
Ja
/
Ja
/
Ja
Vermeld je Gamer Tag, platform, character & of je gebruik maakt van Loot Instancing
Dit bericht wordt periodiek geüpdatet. Laatste update: 31/10/2019.
Poll
Poll: Welke vault hunter gaat jouw main worden?
Amara Moze Zane Fl4k

Tussenstand:
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=402008&layout=6&sort=prc
Links
Officiële linksOverige links@GOT
Topicstart door: Naxul & PdeBie

[Voor 255% gewijzigd door Naxul op 06-01-2020 08:32]

Je hebt wel iets te verbergen


 • Twammo
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 28-06 14:09

Twammo

PSN: rtwouda


 • mdpeters
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 09-02 10:44
zie ook de pax east aankondiging later op de dag https://borderlands.com/en-US/

zie ook https://www.reddit.com/r/...ow_about_the_borderlands/

 • Metrik
 • Registratie: November 2014
 • Laatst online: 30-06 09:20
Oh man, kan niet wachten op vanavond. Ik heb inmiddels honderden verstookt in BL1, BL2 en TPS en zit eigenlijk al jaren te wachten op een opvolger. Daarbij ben ik overigens redelijk vaak teleurgesteld de afgelopen jaren, o.a. afgelopen december nog toen Randy Pitchford allerlei subtiele hints plaatste op Twitter (allerlei verwijzingen naar het getal 3) in aanloop naar de Video Game Awards. Daar werd uiteindelijk helemaal niets over Borderlands gemeld, wat resulteerde in een hoop frustratie op de sociale kanalen.

Inmiddels zijn de hints een stuk minder subtiel, dus ik verwacht dat we vanavond wel het een en ander te zien gaan krijgen, hopelijk ook van actual gameplay. Of ze doen een surprise drop waarbij de game per direct beschikbaar is, maar met een triple A-titel als deze lijkt me dat uitgesloten :) Na het hele debacle rond BattleBorn verwacht ik dat Gearbox de pre-order centjes van een game als deze kneiterhard nodig zal hebben...

In ieder geval een aantal dingen die ik vanavond hoop te gaan zien:
 • Couch co-op. Dit is voor mij echt dé reden om de game te halen of deze links te laten liggen. Mijn vrouw en ik hebben samen honderden uren in BL2 doorgebracht, het zou zonde zijn als we dit niet nogmaals kunnen mogen beleven. Ik heb wel eens gehoord dat dit bij een game als Halo 5 in ieder geval iets is wat danig onderschat werd en een flinke shitstorm opleverde toen bleek dat het uiteindelijk niet in de game zat.
 • Focus op PvE en niet op PvP. Het hele circus rond Destiny 2, Anthem e.d. waarbij over-the-top wapens moeten wijken omdat ze te overpowered zijn in PvP kan me eerlijk gezegd gestolen worden. De kracht van Borderlands zit hem in de single player en de co-op
 • Interessantere omgevingen. Borderlands 2 was al een flinke verbetering ten opzichte van BL1, maar TPS was qua omgeving weer een stapje terug, ik vond het maanlandschap nogal repetitief en saai. De open werelden met kale vlakten mogen wat mij betreft blijven, maar het lijkt me ook heel vet om bijv. op een jungleplaneet in cell-shading stijl te kunnen rondlopen. In Borderlands 2 waren dat soort omgevingen er vaak al wel (zeker in de DLC's) maar ik vond ze toch nog redelijk kaal en leeg aandoen.
 • Customizable gun-systeem (maar niet teveel). Ik hoop dat het mogelijk wordt om de diverse onderdelen van wapens individueel te kunnen vervangen om op die manier je volledige arsenaal te kunnen customizen, al hoeft het wat mij betreft ook niet té diepgaand te worden, het blijft natuurlijk ook leuk om gewoon een willekeurig wapen op te rapen en daarmee te gaan huishouden.
 • Shared loot in multiplayer. Je kunt van games als Destiny zeggen wat je wilt, maar het feit dat de loot voor iedereen is en niet "wie het eerst komt, die het eerst maalt" is een verademing en de voornaamste reden waarom ik liever niet met random people speel in Borderlands 2. Naast het feit dat buit regelmatig voor je neus werd weggekaapt door mensen die vervolgens meteen leaven werkt het andersom ook enorm irritant als je binnen één seconde na het verslaan van een boss door de server gekickt wordt zodat ze de loot voor zichzelf kunnen houden.
 • Een fatsoenlijk verhaal. Hierover zullen de meningen verdeeld worden, maar het verhaal van BL1 sloeg eigenlijk nergens op. In BL2 was het al wel wat beter, al vond ik het narratief absoluut geen sterke game, mede doordat alles verteld werd via boodschappen op de Echo-device in plaats van cutscenes. Hierdoor had ik gedurende de game eigenlijk geen moment het idee dat ik echt in de game gezogen werd, maar dat kan ook aan mij liggen (in principe zou je natuurlijk ook gewoon kunnen zeggen dat je een game als Borderlands niet voor het verhaal speelt, maar toch)
Verder hoop ik dat ze ver weg blijven van alles wat met microtransactions te maken heeft (tenzij het goede content is), ze de hele hype van Battle Royale links laten liggen en zichzelf niet binden aan een enkel platform zoals Epic of Steam, al zie ik dat laatste wel gebeuren. Nu speel ik waarschijnlijk toch op console, dus voor mij persoonlijk maakt het weinig uit.

Nog maar 5 uurtjes wachten :-)

 • JMaster
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 16:31
@Metrik Deels met je betoog eens alleen het puntje omtrent fatsoenlijk verhaal kan ik je niet echt in vinden. Ik vond juist het verhaal in BL2 erg goed. Zeker het gevoel wat je richting Jack ontwikkelde was voor mij ontzettend goed gedaan. Dat je in TPS vervolgens ook leerde hoe hij zo geworden is vond ik ook erg gaaf.

Couch-coop zou wel leuk zijn, alleen is voor mij persoonlijk geen must (speel PC).
En shared loot zou inderdaad een welkome aanvulling zijn. Ik heb ook regelmatig met mensen gespeeld die loot wegkapen voor je neus, terwijl je zelf nog druk bent met andere sterke vijanden af te knallen.

Je hebt wel iets te verbergen

Hier ook al jaren aan het wachten op BL3. Heb in geen enkel ander spel meer uren zitten dan in BL2. Best knap voor een FPS game om er zoveel tijd in te kunnen krijgen.

Het dupen van items zal er net zoals bij TPS wel niet mogelijk zijn en misschien is dat ook maar goed ook. Hoewel het leuk is alle gear makkelijk te krijgen neemt het ook wel een hoop weg.

Ben vooral zeer benieuwd naar alle nieuwe dingen die we gaan krijgen :)

 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 20:54

Famous

R 400+

:D :D :D :D

Zin in!
Wat heb ik me heerlijk vermaakt met BL2, Pre Sequel wat minder.

Erg veel uurtjes inzitten. _/-\o_

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm

PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 15:24:
Het dupen van items zal er net zoals bij TPS wel niet mogelijk zijn en misschien is dat ook maar goed ook. Hoewel het leuk is alle gear makkelijk te krijgen neemt het ook wel een hoop weg.
Dupen hoeft voor mij niet, maar het moet ook niet onmogelijk zijn voor een casual gamer om aan bepaalde gear te komen. Dus urenlang farmen voor een perfecte Double Penetrating Unkempt Harold mag wat mij betreft wel wat minder. Simpelweg omdat niet iedereen daar de tijd voor heeft.

Je hebt wel iets te verbergen


 • s0kkie
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 02-07 01:23

s0kkie

Follow The Fool

Tof dat Marcus Fenix ook een comeback maakt ;)

PSN: https://psnprofiles.com/s0kkie-NL

Stream op borderlands.com is begonnen!

—edit—
Randy is echt een lolbroek :p

[Voor 37% gewijzigd door PdeBie op 28-03-2019 19:37]

Je hebt wel iets te verbergen

Discord.gg/borderlands is een nieuwe discord voor borderlands

Je hebt wel iets te verbergen


 • Roybs
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 02-07 12:40
Hahaha dit begint wel echt een mess te worden
Ze hebben ietwat technische problemen inderdaad :p

Je hebt wel iets te verbergen


 • unfor
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 18:17
LMAO, wat is dit... in 10 jaar niets aan graphics gedaan?
Ik snap dat het een cell shaded look moet hebben, maar het is niets mooier dan B1.

 • Roybs
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 02-07 12:40
YouTube: Borderlands 3 Official Reveal Trailer

De trailer! (in plaats van de choppy trailer die op stream komt)

 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 22:04
Gaat hij nog dit jaat uitkomen ?

 • Basxt
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 13-06 10:59
Ok, uur lang gewacht voor alleen een haperende trailer, waarvan ik op het eerste oog niet echt vernieuwing zie qua gameplay? Lijkt gewoon een geheel nieuwe wereld en that's it.

Zelf had ik gehoopt dat ze met borderlands net zoals fallout op z'n minst een bouw functie zouden toevoegen. Je eigen stad van 0 opbouwen naar groots, bandits werven om je stad te beschermen, een economie in je stad met geld, wapen shops neerzetten, etc.. Maar wellicht beledig ik nu een aantal van jullie.
Basxt schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:14:
Zelf had ik gehoopt dat ze met borderlands net zoals fallout op z'n minst een bouw functie zouden toevoegen. Je eigen stad van 0 opbouwen naar groots, bandits werven om je stad te beschermen, een economie in je stad met geld, wapen shops neerzetten, etc.. Maar wellicht beledig ik nu een aantal van jullie.
Ik denk niet dat je er iemand mee beledigt, maar als jij dat wil in een Borderlands game weet ik niet of het spel wel iets voor jou is. Ik zou niet weten wat ik met een bouwfunctie zou moeten in BL3 en heb er ook totaal geen behoefte aan. Het is Borderlands, geen Fallout. Gewoon weer een verhaal en wat meer van hetzelfde met wat nieuwe toevoegingen is voor mij helemaal prima. Er zijn een hoop dingen zoals bijvoorbeeld de wapens die Borderlands echt Borderlands maken, maar een stad bouwen ? Nee dank je.

 • g0tanks
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 18:29

g0tanks

Moderator CSA
Basxt schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:14:
Ok, uur lang gewacht voor alleen een haperende trailer, waarvan ik op het eerste oog niet echt vernieuwing zie qua gameplay? Lijkt gewoon een geheel nieuwe wereld en that's it.

Zelf had ik gehoopt dat ze met borderlands net zoals fallout op z'n minst een bouw functie zouden toevoegen. Je eigen stad van 0 opbouwen naar groots, bandits werven om je stad te beschermen, een economie in je stad met geld, wapen shops neerzetten, etc.. Maar wellicht beledig ik nu een aantal van jullie.
Ik weet niet hoe goed het was uitgewerkt in Fallout, maar basebuilding vind ik best leuk klinken. Gezien het grote aantal items kan je ook leuke dingen doen met showcases in je huis enzo.

Ultrawide gaming setup: AMD Ryzen 7 2700X | NVIDIA GeForce RTX 2080 | Dell Alienware AW3418DW


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 22:04
Basxt schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:14:
Ok, uur lang gewacht voor alleen een haperende trailer, waarvan ik op het eerste oog niet echt vernieuwing zie qua gameplay? Lijkt gewoon een geheel nieuwe wereld en that's it.

Zelf had ik gehoopt dat ze met borderlands net zoals fallout op z'n minst een bouw functie zouden toevoegen. Je eigen stad van 0 opbouwen naar groots, bandits werven om je stad te beschermen, een economie in je stad met geld, wapen shops neerzetten, etc.. Maar wellicht beledig ik nu een aantal van jullie.
In Borderlands heb je buiten wapens verder geen items.Het is een loot game maar dan puur op wapens gebaseerd.

 • CrapperDeCrap
 • Registratie: Maart 2012
 • Laatst online: 00:04
Misschien wel heel sceptisch, maar dit lijkt tot nu toe op glorieuze Borderlands 2 DLC. Met meer van t zelfde zal ik mij best prima vermaken, maar hopelijk gaat het meer bieden dan nieuwe chars (skilltrees), voertuigen en omgevingen.

 • Basxt
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 13-06 10:59
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:27:
[...]


Ik denk niet dat je er iemand mee beledigt, maar als jij dat wil in een Borderlands game weet ik niet of het spel wel iets voor jou is. Ik zou niet weten wat ik met een bouwfunctie zou moeten in BL3 en heb er ook totaal geen behoefte aan. Het is Borderlands, geen Fallout. Gewoon weer een verhaal en wat meer van hetzelfde met wat nieuwe toevoegingen is voor mij helemaal prima. Er zijn een hoop dingen zoals bijvoorbeeld de wapens die Borderlands echt Borderlands maken, maar een stad bouwen ? Nee dank je.
Ik speel de vorige BL games met liefde, het lijkt mij alleen qua stijl goed passen. (mits goed uitgewerkt en het geen impact heeft op de core gameplay. Soms is het gewoon fijn om even creatief te zijn en iets te maken waardoor je zelf ook onderdeel kunt worden van het verhaal. Voorbeeld: je stad kan een eigen gang vormen die je ook zult tegenkomen tijdens een quest welke jou op dat moment van wapens kunnen voorzien of je helpen, etc. Of je komt een npc tegen tijdens het rondlopen welke je uitnodigt voor je stad, en dan blijkt deze npc een koning in het maken van wapens in je zelf uitgebouwde wapen winkel.

Ik noem maar wat.

Zo niet maakt het me ook niet uit :P

 • luxzenburcht
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 03-07 13:19
Walking guns.

Waar is de pre-order knop :)

 • JKay
 • Registratie: Juni 2011
 • Niet online
Ziet er inderdaad meer uit als Borderlands 2 (en misschien wat TPS had moeten zijn). Ik vind dat persoonlijk niet erg en stop er graag weer honderden uren in met LAN parties :D als er dan een verbetering in mag zitten stem ik ook op shared loot. Grootste irritatie bij random games
Basxt schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:42:
[...]


Ik speel de vorige BL games met liefde, het lijkt mij alleen qua stijl goed passen. (mits goed uitgewerkt en het geen impact heeft op de core gameplay. Soms is het gewoon fijn om even creatief te zijn en iets te maken waardoor je zelf ook onderdeel kunt worden van het verhaal. Voorbeeld: je stad kan een eigen gang vormen die je ook zult tegenkomen tijdens een quest welke jou op dat moment van wapens kunnen voorzien of je helpen, etc. Of je komt een npc tegen tijdens het rondlopen welke je uitnodigt voor je stad, en dan blijkt deze npc een koning in het maken van wapens in je zelf uitgebouwde wapen winkel.

Ik noem maar wat.

Zo niet maakt het me ook niet uit :P
Het nadeel is dat iedere toevoeging zoals dit enorm veel mankracht kost om te maken. Tuurlijk is iedere toevoeging mooi, maar als je in 6 jaar een spel wil maken moet je keuze's maken wat je wel en niet doet. Voor Borderlands vind ik het niet echt iets toevoegen, maar reken maar dat een paar man er een jaar mee bezig zou zijn. Dan zie ik die tijd liever in andere dingen gaan die Borderlands echt Borderlands maken.

 • Charly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 21:33
Ik heb 1 en 2 met veel plezier gespeeld, maar afgaande op de trailer is dit inderdaad same old, same old... En meer van het zelfde was na 2 wat mij betreft niet echt meer nodig. Jammer. -O-

[Voor 3% gewijzigd door Charly op 28-03-2019 21:32]


 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 20:32
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:22:
[...]


Het nadeel is dat iedere toevoeging zoals dit enorm veel mankracht kost om te maken. Tuurlijk is iedere toevoeging mooi, maar als je in 6 jaar een spel wil maken moet je keuze's maken wat je wel en niet doet. Voor Borderlands vind ik het niet echt iets toevoegen, maar reken maar dat een paar man er een jaar mee bezig zou zijn. Dan zie ik die tijd liever in andere dingen gaan die Borderlands echt Borderlands maken.
Ik denk dat, wanneer je het grote publiek wilt vasthouden, je af en toe met iets nieuws moet komen. Nu hoeft dat niet meteen base building te zijn, maar continu dezelfde gameplay houden en enkel de content veranderen gaat natuurlijk een keer vervelen.

Ik heb zelf met veel plezier 1 & 2 gespeeld maar wil nu wel is wat anders/meer. Als deel 3 hetzelfde word (enkel met andere verhalen/characters) dan weet ik niet of ik de game wel ga aanschaffen.
Charly schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:31:
Ik heb 1 en 2 met veel plezier gespeeld, maar afgaande op de trailer is dit inderdaad same old, same old... En meer van het zelfde was na 2 wat mij betreft niet echt meer nodig. Jammer. -O-
Dit dus. :)

[Voor 13% gewijzigd door ChojinZ op 28-03-2019 21:45]

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:58
luxzenburcht schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:47:
Walking guns.

Waar is de pre-order knop :)
Shut up and take my money!

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi

ChojinZ schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:45:
[...]
Ik denk dat, wanneer je het grote publiek wilt vasthouden, je af en toe met iets nieuws moet komen. Nu hoeft dat niet meteen base building te zijn, maar continu dezelfde gameplay houden en enkel de content veranderen gaat natuurlijk een keer vervelen.
Van wat ik de laatste maanden allemaal heb gezien over wat er in zou moeten zitten, gaan er genoeg nieuwe dingen komen die het weer interessant maken. Het is niet zo dat het BL2 is zonder enige andere nieuwe dingen. De trailer laat die dingen alleen niet zien, maar als het goed is komt er genoeg nieuws bij :)
3 april meer info op borderlands.com. Misschien een release datum??

Edit: dan komt het uhd pack voor BL2 uit en de remaster voor bl1

[Voor 33% gewijzigd door PdeBie op 28-03-2019 22:39]

Je hebt wel iets te verbergen


 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 20:32
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:53:
[...]


Van wat ik de laatste maanden allemaal heb gezien over wat er in zou moeten zitten, gaan er genoeg nieuwe dingen komen die het weer interessant maken. Het is niet zo dat het BL2 is zonder enige andere nieuwe dingen. De trailer laat die dingen alleen niet zien, maar als het goed is komt er genoeg nieuws bij :)
Begrijp me goed, ik heb het spel echt nog niet afgeschreven. Ik wacht ook vol spanning en geef ze vooralsnog het voordeel van de twijfel :) We wachten gewoon de release af. Voor nu: lekker blijven speculeren over wat er gaat komen. :P

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • +1Henk 'm!
unfor schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:01:
LMAO, wat is dit... in 10 jaar niets aan graphics gedaan?
Ik snap dat het een cell shaded look moet hebben, maar het is niets mooier dan B1.
Op het eerste gezicht lijkt dat misschien zo, maar dan kijk je toch echt niet goed.

Ben nog eens goed door de trailer heen gegaan, maar damn wat ziet het er goed uit. Neem bijvoorbeeld de verlichting wanneer Brick op de saxofoon speelt. Dat hele stukje zit in de trailer om juist te laten zien wat er qua verlichting mogelijk is. Er zijn nog enorm veel andere dingen die er geweldig uitzien. Omdat de stijl hetzelfde is lijkt het snel gelijk aan wat we eerder hebben gezien, maar het is een enorme stap vooruit. Tegenover BL2 is het verschil enorm, maar dan moet je wel goed even opletten. Tegenover BL1 gaat nergens over, als je dat niet ziet ben je blind.

 • Ewivis
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 19:53
Ik ben hyped! Mij hebben ze al... Instant buy! Meer van hetzelfde whoohoo! Kom maar op!

Interessant filmpje: YouTube: Everything You Need to Know About Borderlands 3

AMD Ryzen 5900x / 32GB@3600mhz / Gigabyte 3080 TI Gaming OC


 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 00:25
Op steam nu ook hele dikke kortingen op borderlands spellen en packs en collections mocht je nog iets missen. Ik heb het jaren niet aangeraakt en die pre sequel ook nooit gespeeld. Maar nu op nachtdienst die trailer zitten kijken en meteen hyped !. " gaat morgen alles weer installeren :+ O+ "

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 3080Ti FTW3 Ultra - @4k 144hz - Win11

Wat mij betreft ziet de trailer er top uit en wordt nu ook best wel hyped (en ik doe eigenlijk nooit mee met hypes) :D

Een van mijn favoriete Borderlands streamers youtubers is ook weer uit zijn lange winterslaap gekomen oOo YouTube: Borderlands 3 Trailer Derchlands First Reaction!! good days are coming!

Ik heb de trailer nog niet heel erg gedetailleerd bekeken (eerlijk gezegd ben ik daar te lui voor, ik wacht wel op de analyse video van Derch :+), maar in ieder geval de gevarieerde omgevingen (verschillende planeten :D) zien er goed uit. Verder is het vooral afwachten wat voor vernieuwingen er in zitten en hoe de nieuwe vault hunters gaan zijn. Te grote wijzigingen zie ik liever niet (base building vond ik ook in fallout ehhh... Kwalitatief Uitermate Teleurstellend :+), maar met deze trailer heb ik er juist weer wat meer vertrouwen in. Het geeft mij in ieder geval het gevoel dat ze echt de core van Borderlands gepakt hebben en daar vol op inzetten.

Nou weet ik alleen niet of ik juist wil dat hij heel snel uitkomt zodat ik kan spelen, of iets minder snel zodat ik mijn nieuwe pc (met zen 2) klaar heb voor hij komt :P

Gamertag: FinrazielNL


 • Ewivis
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 19:53
Heb momenteel een rx580, maar als hij daarmee niet lekker speelt komt er gewoon een nieuwe videokaart hoor!
Maakt niet uit wat mn vrouw even vindt :+

AMD Ryzen 5900x / 32GB@3600mhz / Gigabyte 3080 TI Gaming OC


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Jivebunny
 • Registratie: November 2010
 • Niet online

Jivebunny

Fail to plan. Plan to fail.

Leuk voor bij de remaster: https://shift.gearboxsoftware.com/rewards voor 105 BL2 golden keys en salvador community skin met deze shift codes:

C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H
C3W33-RZ6ZJ-TFJ6C-TTJ33-RFHX5

Die eerste code komt uit de trailer, die tweede is van een poosje terug geloof ik.

[Voor 4% gewijzigd door Jivebunny op 29-03-2019 08:05]

Mi 10T Pro | NAS: HP Gen8 e3-1265L v2 16GB 12TB unRAID 6.9.2 | D: Ryzen 2600 16GB 3000mhz RX 6800 XT MB Acer 27" IPS 144hz | Nissan Leaf 40 Tekna

Maar even voor mijn beeld. Als je nu Borderlands 1 op steam heb en Borderlands 2 (niet de handsome collectie, maar los gekocht en season passes). Krijg je dan ook die gratis UHD updates?

Je hebt wel iets te verbergen


 • Jivebunny
 • Registratie: November 2010
 • Niet online

Jivebunny

Fail to plan. Plan to fail.

PdeBie schreef op vrijdag 29 maart 2019 @ 08:16:
Maar even voor mijn beeld. Als je nu Borderlands 1 op steam heb en Borderlands 2 (niet de handsome collectie, maar los gekocht en season passes). Krijg je dan ook die gratis UHD updates?
Je kan ze gewoon op 3 april downloaden bij de gearbox site las ik ergens op reddit.

Mi 10T Pro | NAS: HP Gen8 e3-1265L v2 16GB 12TB unRAID 6.9.2 | D: Ryzen 2600 16GB 3000mhz RX 6800 XT MB Acer 27" IPS 144hz | Nissan Leaf 40 Tekna

Maar is dat dan ook inclusief die updates voor Borderlands 1 waar bijvoorbeeld de nieuwe mini map etc. in zit?

Je hebt wel iets te verbergen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Metrik
 • Registratie: November 2014
 • Laatst online: 30-06 09:20
Gisteravond de trailer bekeken en man, heb toch wel gruwelijk veel zin in een nieuw Borderlands avontuur ondanks dat de launch natuurlijk een shitshow was van kolossale proporties. :*) Ik ben zelf regelmatig bloedchagrijnig geworden als een presentatie van iets wat ik gemaakt had volledig de soep indraaide, en dat waren dan meestal nog kleine projectjes. Je zou maar 5 jaar lang aan een game gewerkt hebben, er al die tijd braaf je bek dicht over hebben gehouden en dan opgezadeld worden met een laptop die geen 4K-filmpje kan afspelen. Om je kapot te schamen.

Wat de trailer van BL3 betreft: ik zie op internet wel veel mensen die teleurgesteld zijn (https://www.polygon.com/2...rlands-3-trailer-reaction) maar ik vind dat toch wel wat voorbarig. Het is waar dat de graphics misschien niet de slickste zijn die ooit in een game zijn verschenen, maar door de cell-shading is dat sowieso lastig te vergelijken. Bovendien doorstaan dat soort graphics de tand des tijds veel beter dan realistische plaatjes. Ik heb onlangs BL1 nog gespeeld (wel op 4K) en ik vind de graphics er voor bijna tien jaar oude game er nog prima uitzien. In de trailer kwam genoeg voorbij om al serieus enthousiast over te worden, o.a. nieuwe Vault hunters, vrijwel alle oude bekende gezichten en een hoop nieuwe toffe locaties, vermoedelijk verdeeld over een meerdere planeten. Kortom: genoeg om je op te verheugen!

Wat ik wel jammer vond is dat er niks van gameplay getoond werd, want ik ben razend benieuwd naar hoe de game speelt, dat staat voor mij mijlenver boven de plaatjes. Is er couch coop? Zijn de geruchten over verregaande gun customization waar? Fijn dat er binnen een week al een vervolgsessie komt, hopelijk weten we dan meer :)

Op 4chan is er gisteren overigens een lijstje met features gelekt, ben benieuwd wat daarvan waar zal gaan worden:
 • Takes place 5 years after the end of BL2/TPS
 • Tannis is not what she seems
 • AI Jack may be back, but he's not the villain
 • Rhys is back as CEO of Atlas. Atlas is back as a manufacturer. Gorty is back to help the player find multiple vaults in the game. Not just one vault this time. Tina is back as an adult. No word on the others but you can expect cameos from everyone like in BL2
 • Writing is more like BL1 than BL2
 • 4 new vault hunters
 • Abilities have been reworked, everyone now has multiple action skills instead of one
 • Flak the Beastmaster is a homeless looking android. He can summon multiple creatures to help him fight.
 • The AI for this is what delayed announcement last October. So hopefully it's fixed now.
 • The woman seen in the UE4 demo last year is a Valdof character who is the gunner class. She can summon a bear mech on which other players can ride. Summons the mech like in Titanfall. No word on how this works indoors.
 • The older male is like Batman. He's the stealth/assassin character. He's rich and uses gadgets for his action skills.
 • There's a black woman Siren character. She's melee oriented like Brick was. She will have several siren abilities like phase-lock, phase-shift, and a ground pound skill.
 • NPCs can revive you now if you're close enough and go into FFYL
 • Guns are reworked. You'll have changeable gun parts of various rarities/stats. You'll be able to alter the type of gun, the firing rate, the reload speed, the stability, and element as you find new parts.
 • The bad guys are The Calypso Twins. One is a female siren (as only women can be sirens) and the other is a male who somehow has siren powers. Either he figured out a way to give anyone siren powers or the bond between twins allows him to share his sister's powers. They're rumored to be ex-Atlas employees
 • The Calypso twins rule The Children of the Vault, a cult mob that will replace Bandits/Scavs as the default human mob.
 • They will have their own weapon brand
 • All brands returning except Bandit/Scav
 • All elements returning except Slag, Laser, and Ice. New elements are rumored and the only lead says "nuclear" is one of them.
 • You'll start on Pandora but leave shortly into the game on Sanctuary 3, the Crimson Raider's ship. It will be the hub for multiple planet locations.
 • We're going to Promethea
Veel zaken lijken ter komen uit wat geruchten van Youtubers en wat gelekte afbeeldingen, dus ik zou alles met een flinke snuf zout nemen, maar het is natuurlijk wel leuk om erwat over te speculeren :)

 • boe2
 • Registratie: November 2002
 • Niet online

boe2

'-')/

Gisteravond het laatste halfuur niet live kunnen volgen. Achteraf gezien blij dat ik gewoon meteen de 4K trailer vlot op youtube heb kunnen kijken :)

Ben wel onder de indruk. Ja, de stijl ziet er hetzelfde uit, maar het is dan ook vrij tijdloos: Borderlands 2 ziet er vandaag nog altijd goed uit, en de polygon count is duidelijk hoger in de B3 trailer. Alsook gebruikt men nu UE4, wat een enorme plus is, want de engine die ze voor borderlands gebruiken is eigenlijk nogal ruk. Alsook hoop ik dat de "simpele" graphics hen meer ademruimte geeft voor enorm grote aantallen van vijanden.
Niet dat dat voor mij veel uitmaakt: Hadden ze een BL2 expansion pack uitgebracht, had ik die ook gekocht. Met dat in het achterhoofd is een hagelnieuwe borderlands op een nieuwe engine enorm veel beter.

Alsook fantastisch om te zien dat er veel hernieuwde interesse is voor Borderlands 2. De laatste maanden was het toch wel lastig om mensen te vinden op de level/content die jij wil doen. Nu zie ik veel posts van mensen die nu voor het eerst Borderlands 2 proberen. Aan hen wil ik zeggen: Vergeet zeker niet de DLC te doen, want dingen zoals Mr Torque's Campaign of Carnage en Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is voor mij met voorsprong de beste DLC die ik ooit gespeeld heb voor eender welk spel.

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' - Pratchett.


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 22:04
Ben benieuwd deel 3 in 60fps te spelen zal zijn op de consoles.

Hoe lang kun je over een trailer van 3,5 minuut kletsen? Bijna 2 uur blijkbaar :*)

Gamertag: FinrazielNL

Finraziel schreef op zondag 31 maart 2019 @ 13:28:
[YouTube: Ultimate Borderlands 3 Trailer Breakdown with Demonite]
Hoe lang kun je over een trailer van 3,5 minuut kletsen? Bijna 2 uur blijkbaar :*)
Wel jammer dat ze niet weten waar ze het over hebben.

Vind ik deze persoonlijk toch beter.

[YouTube: 🔴 Borderlands 3 - LET'S TALK ABOUT ALL THE SECRETS! 🔴]

Ik denk niet dat er veel andere mensen zijn die er zo enorm veel over weten als hij. Bij de video die je post lopen ze maar wat te gokken, terwijl hij precies weet hoe en wat. De planeten bijvoorbeeld, Eden 6 en Promethea, hebben die gasten in het andere filmpje geen idee van. Laat staan wat er precies aan de hand is bij de scene dat Lilith op de grond ligt, wat helaas wel een dikke spoiler is.
PilatuS schreef op zondag 31 maart 2019 @ 15:36:
[...]


Wel jammer dat ze niet weten waar ze het over hebben.

Vind ik deze persoonlijk toch beter.

[YouTube: 🔴 Borderlands 3 - LET'S TALK ABOUT ALL THE SECRETS! 🔴]

Ik denk niet dat er veel andere mensen zijn die er zo enorm veel over weten als hij. Bij de video die je post lopen ze maar wat te gokken, terwijl hij precies weet hoe en wat. De planeten bijvoorbeeld, Eden 6 en Promethea, hebben die gasten in het andere filmpje geen idee van. Laat staan wat er precies aan de hand is bij de scene dat Lilith op de grond ligt, wat helaas wel een dikke spoiler is.
Ah, hem kende ik nog niet. De meeste Borderlands video's die je ziet op Youtube waren juist altijd meer bullshit (zoals bv van VinylicPumaGaming). Deze twee weten vooral veel van de mechanics, wellicht dus wat minder van de lore dan SupMatto. Om ze dan weg te zetten als dat ze er niks van weten vind ik dan wel een beetje jammer... Ze gaan vooral in op de wapens en daar weten ze in ieder geval heel wat meer van dan ik.

Gamertag: FinrazielNL

Finraziel schreef op zondag 31 maart 2019 @ 16:04:
[...]
Om ze dan weg te zetten als dat ze er niks van weten vind ik dan wel een beetje jammer... Ze gaan vooral in op de wapens en daar weten ze in ieder geval heel wat meer van dan ik.
Het valt mij op dat bij sommige dingen heel duidelijk is wat er aan de hand is, zoals bij de scene met Lilith, maar op de een of andere manier zien ze het niet. Verder ook niet weten welke planeet ze laten zien en meer van zulk soort dingen. Als het aankomt op het verhaal en wat er precies allemaal aan de hand is, dan vind ik dat ze overkomen alsof ze er niets van weten. Ik vind een hoop reacties op bepaalde dingen gewoon nogal vreemd.
PilatuS schreef op zondag 31 maart 2019 @ 16:26:
[...]


Het valt mij op dat bij sommige dingen heel duidelijk is wat er aan de hand is, zoals bij de scene met Lilith, maar op de een of andere manier zien ze het niet. Verder ook niet weten welke planeet ze laten zien en meer van zulk soort dingen. Als het aankomt op het verhaal en wat er precies allemaal aan de hand is, dan vind ik dat ze overkomen alsof ze er niets van weten. Ik vind een hoop reacties op bepaalde dingen gewoon nogal vreemd.
Tja, ok, ik zie ook niet welke planeten het zijn hoor... Blijkbaar weet ik dus ook niks. Geen flauw idee hoe je het zou moeten zien (jouw video nog niet gezien, moet nog kijken of daar nog tijd voor heb en of ik eigenlijk echt meer wil weten of dat ik gewoon op de game wacht om mezelf niet meer te spoilen).

Gamertag: FinrazielNL

Finraziel schreef op zondag 31 maart 2019 @ 19:26:
[...]

Tja, ok, ik zie ook niet welke planeten het zijn hoor... Blijkbaar weet ik dus ook niks. Geen flauw idee hoe je het zou moeten zien (jouw video nog niet gezien, moet nog kijken of daar nog tijd voor heb en of ik eigenlijk echt meer wil weten of dat ik gewoon op de game wacht om mezelf niet meer te spoilen).
Dat hoef je ook niet te weten, maar de kennis is er wel. Dat iemand dan een video maakt zonder die kennis op een YouTube kanaal maakt voor mij die video niet zo boeiend. Ik kan ook zelf de trailer kijken en zien wat ze daar zeggen. Er is het afgelopen jaar enorm veel info over BL3 uitgekomen wat de trailer ook allemaal bevestigt. Iemand als SupMatto kan mij iets laten weten wat ik nog niet weet, dat doen die gasten in dat andere filmpje niet. Het klinkt wel wat lullig wat ik zei en zo is het ook niet bedoelt, maar blijkbaar ben ik wat vervend door video's die veel meer info geven.

Wat betreft spoilers over het verhaal valt de video van SupMatto reuze mee. De grootste spoiler is het ding met Lilith, maar iedereen die oplet kan dat ook zien.

Acties:
 • +1Henk 'm!
PilatuS schreef op zondag 31 maart 2019 @ 19:36:
[...]


Dat hoef je ook niet te weten, maar de kennis is er wel. Dat iemand dan een video maakt zonder die kennis op een YouTube kanaal maakt voor mij die video niet zo boeiend. Ik kan ook zelf de trailer kijken en zien wat ze daar zeggen. Er is het afgelopen jaar enorm veel info over BL3 uitgekomen wat de trailer ook allemaal bevestigt. Iemand als SupMatto kan mij iets laten weten wat ik nog niet weet, dat doen die gasten in dat andere filmpje niet. Het klinkt wel wat lullig wat ik zei en zo is het ook niet bedoelt, maar blijkbaar ben ik wat vervend door video's die veel meer info geven.

Wat betreft spoilers over het verhaal valt de video van SupMatto reuze mee. De grootste spoiler is het ding met Lilith, maar iedereen die oplet kan dat ook zien.
Goed dan. Voor mij was het gewoon mijn favoriete Borderlands YouTuber die me even langs alle punten in de trailer praat en mij wel dingen vertelt die ik zelf niet zie want ik volg niet elk gerucht zo strak. Vind ik ook helemaal niet leuk, Borderlands is eigenlijk de enige game waar ik wel wat gehypet voor raak, maar ik ga alsnog niet zo ver er in mee als sommige (veel?) anderen. Laat mij gewoon straks die game maar spelen dan is het goed genoeg :P
En ik had hier nog geen analyse video gezien dus ik denk wellicht voor iemand interessant en kan ik gelijk Derch een beetje pluggen :+

Gamertag: FinrazielNL

Nieuw filmpje puur over wapens, met wel wat spoilers over de wapens en wat ze kunnen.

YouTube: Borderlands 3 - ALL Weapon MANUFACTURERS To RETURN (Gun Breakdown)

 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:58
Release dus al op 15 mei, dat is echt snel!

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JMaster
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 16:31
Shabbaman schreef op maandag 1 april 2019 @ 08:01:
Release dus al op 15 mei, dat is echt snel!
Waar heb je deze releasedate vandaan? Ik kan het nergens terugvinden?

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Nivali
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 15:38
1 April grapje vermoed ik..
Mag ik alvast een warm welkom voor @Naxul? Hij voorziet de start post van de nodige opmaak en extra informatie (aangezien ik hier zelf niet aan toe kom)

Je hebt wel iets te verbergen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
PdeBie schreef op maandag 1 april 2019 @ 09:56:
Mag ik alvast een warm welkom voor @Naxul? Hij voorziet de start post van de nodige opmaak en extra informatie (aangezien ik hier zelf niet aan toe kom)
Thanks :)! Op moment ben ik bezig met het samenstellen van informatie die we nu hebben en hoe we die dan netjes kunnen verwerken in de TS. Mocht iemand informatie missen of suggesties hebben dan zijn die zeer welkom!

 • Ereaser
 • Registratie: November 2012
 • Laatst online: 02-06 10:14

Ereaser

XBL: Ereaser NL

PilatuS schreef op zondag 31 maart 2019 @ 15:36:

Vind ik deze persoonlijk toch beter.

[YouTube: 🔴 Borderlands 3 - LET'S TALK ABOUT ALL THE SECRETS! 🔴]

Ik denk niet dat er veel andere mensen zijn die er zo enorm veel over weten als hij. Bij de video die je post lopen ze maar wat te gokken, terwijl hij precies weet hoe en wat. De planeten bijvoorbeeld, Eden 6 en Promethea, hebben die gasten in het andere filmpje geen idee van. Laat staan wat er precies aan de hand is bij de scene dat Lilith op de grond ligt, wat helaas wel een dikke spoiler is.
Zal deze vanavond eens bekijken!

Had zelf ook bij de meeste trailer breakdowns zoiets van ja, dat heb ik zelf ook wel gezien. Beetje speculeren welk wapen van welke manufacturer is vind ik ook niet heel veel toevoegen. Was wel opzoek naar een wat meer in depth analyse :)

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
13 September mogelijke optie voor release? 1 April of niet, woensdag weten we het zeker :).

YouTube: Borderlands 3 - September 13th Release Date ACCIDENTALLY Leaked??
Een release na de zomer lijkt mij sowieso logisch. Kunnen mensen tot die tijd BL1 opnieuw spelen en misschien BL2 nog een keer. Dan is het zomer waar de meeste mensen toch minder gamen. Ik zou een spel zoals dit niet voor het begin van de zomer uit laten komen.
Hoe zit het nu eigenlijk met die Borderlands 1 remaster editie? Is die nu wel of niet gratis voor PC gamers?

Je hebt wel iets te verbergen

PdeBie schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:11:
Hoe zit het nu eigenlijk met die Borderlands 1 remaster editie? Is die nu wel of niet gratis voor PC gamers?
Ik meen dat die inderdaad gratis is voor wie de originele game al heeft. Zelfs als je de DLC niet hebt zou je die er nu wel bij krijgen... Maar morgen weten we het als het goed is zeker (en kunnen we gelijk spelen als ik me niet vergis).

Gamertag: FinrazielNL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 23:34
PdeBie schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:11:
Hoe zit het nu eigenlijk met die Borderlands 1 remaster editie? Is die nu wel of niet gratis voor PC gamers?
Yep, als je de originele nu in je bezit hebt.
Inclusief de hogere graphics krijg je ook een minimap, een beter radar, automatisch oppakken van ammo en health en een veel duidelijkere backpack en de optie om items, net als in BL2 en TPS, aan te merken als trash of als spullen die je niet wilt weggooien of verkopen. Oh, een FOV slider is nu ook aanwezig in de settings.
Gameplay van dit alles, iemand had een vroege toegang gekregen: https://www.youtube.com/watch?v=KvrDwPAIoO4

apollo13

Ah dat zou wel tof zijn dan :)

Ben benieuwd. Vanavond gelijk maar even kijken

Je hebt wel iets te verbergen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
Finraziel schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:31:
[...]

Ik meen dat die inderdaad gratis is voor wie de originele game al heeft. Zelfs als je de DLC niet hebt zou je die er nu wel bij krijgen... Maar morgen weten we het als het goed is zeker (en kunnen we gelijk spelen als ik me niet vergis).
Ik dacht dat je gelijk had, maar volgens het artikel van Tweakers moet je de GotY-uitvoering hebben.
De pc-versie is een gratis update voor spelers die de bestaande GotY-uitvoering al hebben.
Daarnaast lijkt de cover art en CE inhoud ook gelekt te zijn;

https://tweakers.net/ext/f/VEqF8SuRGLHzqH7QCQx7b4bf/thumb.jpg

https://tweakers.net/ext/f/koG2KNwqplDlsE980MIIj5Zu/thumb.png

Vanavond hoop ik de TS te updaten met de nieuwe informatie die vandaag naar buitenkomt.

[Voor 48% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 07:06]

apollo13 schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:45:
[...]

Yep, als je de originele nu in je bezit hebt.
Inclusief de hogere graphics krijg je ook een minimap, een beter radar, automatisch oppakken van ammo en health en een veel duidelijkere backpack en de optie om items, net als in BL2 en TPS, aan te merken als trash of als spullen die je niet wilt weggooien of verkopen. Oh, een FOV slider is nu ook aanwezig in de settings.
Gameplay van dit alles, iemand had een vroege toegang gekregen: https://www.youtube.com/watch?v=KvrDwPAIoO4
Ziet er goed uit, ben benieuwd :)
Vraag me af of ze de muis control ook wat aan gedaan hebben... Niet dat het vaak een probleem was maar met een sniper met hoge zoom afstand merkte je soms dat je niet precies genoeg kon aimen, ongeacht hoe je muis ingesteld was. Je view sprong dan een bepaalde klik verder waardoor je als je van heel ver probeerde te schieten soms net niet kon raken wat te wilde.

Gamertag: FinrazielNL


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 20:54

Famous

R 400+

Iemand al de UHD Texture pack kunnen vinden, voor de XBO?

Heb The Handsome Collection en zit nu in de store te kijken of ik het alvast kan downloaden maar zie het helaas nog niet staan.
Zie zo snel ook geen extra informatie dus wellicht moet ik gewoon even geduld hebben :+

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


 • Pali
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 23-03 12:36
Zin in! Helaas zo te zien inderdaad nog een half jaartje wachten. Dan deel 2 nog maar eens spelen!

BL2 in een grijs verleden gespeeld, nu op zoek naar de Handsome Collection voor de Xbox One maar die is nog verdomd lastig te vinden. Voor de PS4 heb je hem voor onder de €20, voor de Xbox One is hij nergens te krijgen. Nou ja, voor €60 bij Microsoft of >€40 op Marktplaats.

Als iemand tips heeft om hem ergens op de kop te tikken voor een leuk prijsje hoor ik het graag :+

 • Metrik
 • Registratie: November 2014
 • Laatst online: 30-06 09:20
Weet iemand toevallig hoe laat Gearbox vandaag meer gaat vertellen over Borderlands 3?
Box art ziet er gaaf uit overigens, en ook die collector's edition lijkt mij wel wat :-)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
Metrik schreef op woensdag 3 april 2019 @ 11:43:
Weet iemand toevallig hoe laat Gearbox vandaag meer gaat vertellen over Borderlands 3?
Box art ziet er gaaf uit overigens, en ook die collector's edition lijkt mij wel wat :-)
Jazeker! Borderlands heeft er over getweet;
How do you do, fellow gamers? This sure looks neat! Guess we all better tune in tomorrow at 6:00 a.m. PT to find out if it’s real…
Bron: Borderlands @ Twitter

Als ik mij niet vergis is dat 15:00 onze tijd.

[Voor 4% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 11:54]

Pali schreef op woensdag 3 april 2019 @ 11:32:
Zin in! Helaas zo te zien inderdaad nog een half jaartje wachten. Dan deel 2 nog maar eens spelen!

BL2 in een grijs verleden gespeeld, nu op zoek naar de Handsome Collection voor de Xbox One maar die is nog verdomd lastig te vinden. Voor de PS4 heb je hem voor onder de €20, voor de Xbox One is hij nergens te krijgen. Nou ja, voor €60 bij Microsoft of >€40 op Marktplaats.

Als iemand tips heeft om hem ergens op de kop te tikken voor een leuk prijsje hoor ik het graag :+
Nu? Geen idee helaas... Als je echter even geduld hebt dan komt hij vast nog wel in de sale langs in de Xbox store (digitaal). Of je kunt het via een buitenlandse store proberen maar ik heb daar zelf weinig ervaring mee:
https://xbox-store-checke...e-Collection/c4dqhrnn1zn5
Je ziet daar ook een beetje de regelmaat waarmee hij in de sale gaat, al zijn de prijzen die ze daar tonen wel van (goedkopere) buitenlandse stores. Ik geloof dat hij 16 of 20 euro zal zijn in de sale...

Gamertag: FinrazielNL


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
Pali schreef op woensdag 3 april 2019 @ 11:32:
Zin in! Helaas zo te zien inderdaad nog een half jaartje wachten. Dan deel 2 nog maar eens spelen!

BL2 in een grijs verleden gespeeld, nu op zoek naar de Handsome Collection voor de Xbox One maar die is nog verdomd lastig te vinden. Voor de PS4 heb je hem voor onder de €20, voor de Xbox One is hij nergens te krijgen. Nou ja, voor €60 bij Microsoft of >€40 op Marktplaats.

Als iemand tips heeft om hem ergens op de kop te tikken voor een leuk prijsje hoor ik het graag :+
Je kan hem voor 20 euro via Amazon.de krijgen?

Heb je geen interesse in Borderlands 1, dat is ook een optie?

[Voor 51% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 13:09]


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 22:04
Dat gaan weer veel uren worden.Najaar kan al niet meer stuk.
Ugh... was even over de collector's edition aan het denken... €160 maar lijken wel coole dingen in te zitten. Alleen, volgens Bol zit daar nog géén game bij en moet je die nog eens los er bij kopen! Ehh... dat wordt wel een beetje héél veel Gearbox/Take2!

edit: €150 bij gamemania, maar ook zij bevestigen, zonder game...

[Voor 11% gewijzigd door Finraziel op 03-04-2019 15:38]

Gamertag: FinrazielNL


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 30-04 23:59
Finraziel schreef op woensdag 3 april 2019 @ 15:36:
Ugh... was even over de collector's edition aan het denken... €160 maar lijken wel coole dingen in te zitten. Alleen, volgens Bol zit daar nog géén game bij en moet je die nog eens los er bij kopen! Ehh... dat wordt wel een beetje héél veel Gearbox/Take2!

edit: €150 bij gamemania, maar ook zij bevestigen, zonder game...
Inderaad, niet normaal.Bij GameMania krijg je het volgende;
Pre-order nu en ontvang GRATIS een upgrade naar de Deluxe Edition van de game! De Deluxe Edition is enkel verkrijgbaar bij Game Mania
Pre-order nu en ontvang alleen bij Game Mania een fysiek masker van de wereldberoemde Borderlands Psycho!
Pre-order nu en ontvang GRATIS het Gold Weapon Skins Pack! Dit pakket bevat een gold weapon trinket en gouden wapenskins die toepasbaar zijn op alle wapens in de game!
Bij Bol.com krijg je het volgende;
Gouden wapenskins en sieraad, plus Borderlands-avatarcontent.
Trailer:


De TS zal aangepast worden met de nieuwe info.

[Voor 5% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 16:28]


 • Ryatzu
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 20:01

Ryatzu

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605

De collectors edition komt zonder game!
https://www.bol.com/nl/p/...ief-game/9200000108974766

Game dus appart bij bestellen.

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 20:54

Famous

R 400+

Ryatzu schreef op woensdag 3 april 2019 @ 16:37:
De collectors edition komt zonder game!
https://www.bol.com/nl/p/...ief-game/9200000108974766

Game dus appart bij bestellen.
Was nog niet genoemd :D

Ik haal hem hier in/uit de US xbox store, denk wel de Super Deluxe Edition.
Al is het enkel alleen maar voor de Butt Stallion toevoegingen :D

Kan hem toch delen met een vriend en omgerekend kost die €86,-, 43 euro per persoon is een prima prijs voor de uren die erin gaan zitten.

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm

Game trouwens eens opgezocht in de Epic game store en krijg behoorlijk lage prijzen te zien... Is dat bij jullie hetzelfde of ziet Epic mijn IP als een of ander derdewereldland of zo?

Ben zo wel in de verleiding om gelijk de super deluxe edition te bestellen, hoewel ik eigenlijk tegen pre-orders ben normaal (but come on... it's Borderlands!)

edit: Hmm zie nu als ik de link uit het artikel op de frontpage gebruik dat er wel gewoon 60, 80 en 100 euro staat.

[Voor 11% gewijzigd door Finraziel op 03-04-2019 16:48]

Gamertag: FinrazielNL


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 20:54

Famous

R 400+

Finraziel schreef op woensdag 3 april 2019 @ 16:47:
Game trouwens eens opgezocht in de Epic game store en krijg behoorlijk lage prijzen te zien... Is dat bij jullie hetzelfde of ziet Epic mijn IP als een of ander derdewereldland of zo?
[Afbeelding: BL3 preorder]
Ben zo wel in de verleiding om gelijk de super deluxe edition te bestellen, hoewel ik eigenlijk tegen pre-orders ben normaal (but come on... it's Borderlands!)
Denk het?
Zou mooi bestellen :+

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


 • Ryatzu
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 20:01

Ryatzu

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605

Ryatzu schreef op woensdag 3 april 2019 @ 16:37:
De collectors edition komt zonder game!
https://www.bol.com/nl/p/...ief-game/9200000108974766

Game dus appart bij bestellen.
Hmm bestelling wordt bij bol.com automatisch weer annuleert, gaat daar iets niet goed.

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605

Famous schreef op woensdag 3 april 2019 @ 16:49:
[...]


Denk het?
Zou mooi bestellen :+
[Afbeelding]
Mwa heb het al gevonden, blijkbaar staat er in mijn profiel om een of andere reden dat ik in Brazilië zit.

Gamertag: FinrazielNL


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 20:54

Famous

R 400+

offtopic:
Ik heb een update van bijna 5gb en daar komt los nog de Ultra HD pack, van 8gb, bij op de One X voor BL2

[Voor 4% gewijzigd door Famous op 03-04-2019 17:28]

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


 • mfneed
 • Registratie: Oktober 2012
 • Laatst online: 01-07 15:24
apollo13 schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:45:
[...]

Yep, als je de originele nu in je bezit hebt.
Inclusief de hogere graphics krijg je ook een minimap, een beter radar, automatisch oppakken van ammo en health en een veel duidelijkere backpack en de optie om items, net als in BL2 en TPS, aan te merken als trash of als spullen die je niet wilt weggooien of verkopen. Oh, een FOV slider is nu ook aanwezig in de settings.
Gameplay van dit alles, iemand had een vroege toegang gekregen: https://www.youtube.com/watch?v=KvrDwPAIoO4
Hoe dan? Heb inderdaad Goty in mij steam list staan maar heb geen keuze voor import character... en ook geen minimap:(

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Joetje079
 • Registratie: November 2015
 • Laatst online: 01-07 14:43
mfneed schreef op woensdag 3 april 2019 @ 19:14:
[...]


Hoe dan? Heb inderdaad Goty in mij steam list staan maar heb geen keuze voor import character... en ook geen minimap:(
Ik heb hem net gekocht op steam voor 20 euro maar het is nog niet de geremasterde versie helaas. Ik wacht wel even de update af die ongetwijfeld nog gaat komen.

Psn: Youri079 / Steam: Joet079 /


 • mfneed
 • Registratie: Oktober 2012
 • Laatst online: 01-07 15:24
Joetje079 schreef op woensdag 3 april 2019 @ 19:57:
[...]


Ik heb hem net gekocht op steam voor 20 euro maar het is nog niet de geremasterde versie helaas. Ik wacht wel even de update af die ongetwijfeld nog gaat komen.
Jammer, overal staat dat die er al moet zijn:X

Was graag al begonnen:P

[Voor 3% gewijzigd door mfneed op 03-04-2019 20:06]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:58
mfneed schreef op woensdag 3 april 2019 @ 20:06:
[...]


Jammer, overal staat dat die er al moet zijn:X

Was graag al begonnen:P
https://store.steampowere...ame_of_the_Year_Enhanced/

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 23:34
Mijn oude Borderlands op Steam heet nu: Borderlands GOTY.
Neem aan dat de update ook dus niet lang op zich zal laten wachten.
Net even het spel gestart, nog geen updates nog....kwestie van geduld dus.

apollo13


 • Joetje079
 • Registratie: November 2015
 • Laatst online: 01-07 14:43
apollo13 schreef op woensdag 3 april 2019 @ 20:33:
Mijn oude Borderlands op Steam heet nu: Borderlands GOTY.
Neem aan dat de update ook dus niet lang op zich zal laten wachten.
Net even het spel gestart, nog geen updates nog....kwestie van geduld dus.
Hij staat er nu wel bij. Het is een aparte download. Ben benieuwd!

Psn: Youri079 / Steam: Joet079 /


Acties:
 • +1Henk 'm!
Yes! Mijn retail versie van Borderlands 1, die ik later aan Steam heb toegevoegd omdat Gamespy stopte, wordt ook automatisch geupdate naar de GOTY editie :D

Ik ben blij :)


--edit--
Ik heb toch geen enhancements zie ik nu...... Maar in mijn spellijst staat wel Borderlands GOTY.
Ik snap hem niet meer


--edit 2--
Ik snap hem toch wel!

PdeBie in "[Multi] Borderlands 3"

[Voor 42% gewijzigd door PdeBie op 03-04-2019 21:00]

Je hebt wel iets te verbergen


 • mfneed
 • Registratie: Oktober 2012
 • Laatst online: 01-07 15:24
hmm, dat is de volledige versie, mijn bl1 heeft de enhanced update nog niet, die zou voor de bezitters van de normale ook free moeten zijn toch?

Hmm, lijkt nog mondjes maat uit te rollen, heel veel mensen die enhanced nog niet zien..

[Voor 11% gewijzigd door mfneed op 03-04-2019 20:48]


 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:58
mfneed schreef op woensdag 3 april 2019 @ 20:43:
[...]


hmm, dat is de volledige versie, mijn bl1 heeft de enhanced update nog niet, die zou voor de bezitters van de normale ook free moeten zijn toch?

Hmm, lijkt nog mondjes maat uit te rollen, heel veel mensen die enhanced nog niet zien..
Je moet naar de store page gaan van de versie die in je steam library zit, en dan naar de DLC gaan. Daar staat de enhanced edition tussen, die kan je vervolgens installeren.

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


 • mfneed
 • Registratie: Oktober 2012
 • Laatst online: 01-07 15:24
Shabbaman schreef op woensdag 3 april 2019 @ 20:52:
[...]


Je moet naar de store page gaan van de versie die in je steam library zit, en dan naar de DLC gaan. Daar staat de enhanced edition tussen, die kan je vervolgens installeren.
Heb op BL1 GOTY (wat in mn library staat) geen dlc list staan helaas...

Got it, staat in je "none category list" als je je steamlibrary in categorien hebt gezet.

[Voor 11% gewijzigd door mfneed op 03-04-2019 20:57]

De enhanced versie wordt als aparte game toegevoegd aan je library zie ik. Die moet je dus apart installeren :)De download is 12.8GB groot.

[Voor 7% gewijzigd door PdeBie op 03-04-2019 20:58]

Je hebt wel iets te verbergen


 • Psyonara
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 00:56
Is er ook een nieuwe Bank? Of moet je nog de Moxxi DLC route daarvoor nemen?

 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 22:04
Gearbox:Borderlands 3 arrives on Xbox One, PS4, and PC on September 13, 2019! Tune in to the Gameplay Reveal Event on May 1st, where we’ll debut the first hands-on looks!

 • KnoxNL
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 00:07
Man wat was de presentatie een sof.

Maar ik kan niet wachten, en ook al is september nog ver weg, het is in ieder geval dit jaar en we hebben eindelijk een datum.

De kritiek dat het meer een uitbreiding op BL2 is snap ik enigzins wel, maar toch als je goed kijkt ziet het er stukken beter uit, en voor mij is het ook niet echt een probleem. Ik heb altijd meer van hetzelfde gewild, dus kom maar op.

Ben ook benieuwd naar de baddies, ik vond Handsome Jack namelijk geweldig in die rol. Zal moeilijk zijn om dat te toppen.

 • Charly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 21:33
Finraziel schreef op woensdag 3 april 2019 @ 15:36:
Ugh... was even over de collector's edition aan het denken... €160 maar lijken wel coole dingen in te zitten. Alleen, volgens Bol zit daar nog géén game bij en moet je die nog eens los er bij kopen! Ehh... dat wordt wel een beetje héél veel Gearbox/Take2!

edit: €150 bij gamemania, maar ook zij bevestigen, zonder game...
Collectors edition van product X, product X not included... _O-
Dus eigenlijk gewoon day one DLC?

[Voor 3% gewijzigd door Charly op 04-04-2019 09:42]


 • ye-roon
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 02-07 12:14

ye-roon

knaak

Charly schreef op donderdag 4 april 2019 @ 09:41:
[...]


Collectors edition van product X, product X not included... _O-
Dus eigenlijk gewoon day one DLC?
In andere landen is die diamond collectie wel met de game en dan de "Super Deluxe" versie van de game, dus totaal 250 euro. Misschien dat ivm wetgeving die diamond collectie niet met game verkocht mag worden in nederland? Ik zit niet zo in de wetgevingen, maar dat klinkt het meest logische.

Harder, Better, Faster, Stronger | Battletag: yeroon#2383

Pagina: 1 2 3 ... 26 LaatsteNintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee