• PdeBie
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 21:28
Mede-auteur:
 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14

Naxul

Toegevoegd worden aan de Tweakers spelerslijst? Stuur een PM!


Introductie
De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters, de ultieme, schatzoekende vechtersbazen van de Borderlands, elk voorzien van uitgebreide skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden. Speel solo of met vrienden en bind de strijd aan met bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red je thuiswereld van de meest meedogenloze sekteleiders uit het heelal.Vault Hunters
Word een van de vier unieke Vault Hunters, elk met eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en legio aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al in staat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.
Amara, The Siren
Een kundige vechtersbaas met zelfvertrouwen, bezit de vaardigheid om hemelse vuisten op te roepen. Met haar Sirene-krachten verplettert Amara haar vijanden.
Fl4k, The Beastmaster
FL4K leeft om te jagen. Net als de roofdieren die elk bevel van hun meester opvolgen. Hun favoriete prooi? Nietsvermoedende bandieten, die arme sukkels.
Moze, The Bot Jock
Als Moze versterking nodig heeft, geeft ze digistructies aan haar robot – Iron Bear – om een mokerslag aan extra vuurkracht uit te delen.
Zane, The Operative
Zane, een specialist in oorlogsgadgets, is uiterst bedreven in het betreden van een slagveld, het laten ontstaan van chaos, en daarna weer verdwijnen alsof hij er nooit is geweest.Borderlands 3 Edities
In totaliteit zullen er maar liefst 4 verschillende edities zijn van Borderlands 3: Standard, Deluxe, Super Deluxe en de Diamond Loot Chest Collector’s Edition. Die laatste is een mondvol maar je krijgt er wel een hoop voor terug. De Standard versie zal alleen de base game bevatten, deze zal rond de €60 kosten. Pre-order je het spel voor release dan zul je gouden wapenskins en een weapon trinket krijgen.

De Deluxe editie zal je rond de €80 gaan kosten, hierbij zal de speler extra cosmetische items krijgen, een weapon pack, experience en loot drop mods. Natuurlijk zul je bij pre-order dezelfde bonuses krijgen als de Standard editie die hierboven vernoemd is. Dit geldt natuurlijk ook voor de Super Deluxe editie, echter bij deze versie zul je ook de Season Pass ontvangen. De prijs van deze versie zal rond de €100 liggen.Media
Voor Borderlands 3 zijn nu een handjevol teasers en trailers gepubliceerd. De belangrijkste video's staan hieronder opgesomd. De video's zullen je een goed idee geven wat voor game Borderlands 3 gaat worden. Daarnaast raden we je ook om verschillende 'YouTubers' te volgen voor meer informatie, deze staan onderaan de TS genoteerd.

Official Announce Trailer


Gameplay Trailer!

Vault Insider Program
Via deze link kan je meedoen met het Vault Insider Programma. Het Vault Insider Programma is ontworpen om Borderlands-fans te belonen wanneer zij diverse taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de social-media profielen van Gearbox of diverse Borderlands trailers. Wanneer je dit doet bouw je punten op, deze punten kun je vervolgens uitgeven aan diverse rewards voor alle Borderlands titels. Je kan via je profiel volgen welke rewards of hoeveel punten je hebt verdiend. Op dit moment unlock je ook 'Welcome Pack' & 'Early Adopter Pack'. Deze twee packs bevatten items voor Borderlands 3!
Met deze codes unlock je nog meer punten, dit zijn geen codes voor SHiFT. Je kan de bovenstaande code invullen via 'Redeem A Code' wanneer je bent ingelogd als VIP op de 'activities pagina'.Tweakers Spelerslijst
Hieronder volgt een spelerslijst van Tweakers die Borderlands 3 spelen. Het staat je vrij om deze personen toe te voegen zodat je Borderlands samen met diegene kan spelen. Mocht je interesse hebben om ook op deze lijst te komen staan, stuur mij dan een PM.

Forum
JSchut
BlueFoxOne
Physx
PdeBie
Pazztriz
Shabbaman
ShDT
SinergyX
Humbatiki
klablabla
Hood
glenluyckx
Joenino
Flix20
kihon
Gamer Tag
JSchut82
Bluefoxone
Physxx
PdeBie
Pazztriz
Shabbamancer
shootingdutchmn
SinergyX
Humbatiki
klablabla
Hoodje
Mrpr0bz1337
Joenino
Flix20-NL
HungrijPanda
Platform
XBOX
XBOX
PlayStation
PC (Epic)
PC
PC (Epic)
XBOX
PC
PC
PC (Epic)
PC
PC
PC (Epic)
PS4
PC (Epic)
Character
Zane
/
/
/
Zane/Fl4k
Amara
Zane
Moze
Amara
Amara
Moze
/
Zane
Fl4k
Moze
Loot Instancing
Ja
Ja
/
Ja
/
Ja
Ja
Beide
Ja
Beide
Ja
/
Ja
/
Ja
Vermeld je Gamer Tag, platform, character & of je gebruik maakt van Loot Instancing
Dit bericht wordt periodiek geüpdatet. Laatste update: 31/10/2019.
Poll
Poll: Welke vault hunter gaat jouw main worden?
Amara Moze Zane Fl4k

Tussenstand:
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=402008&layout=6&sort=prc
Links
Officiële linksOverige links@GOT
Topicstart door: Naxul & PdeBie

[Voor 255% gewijzigd door Naxul op 06-01-2020 08:32]

Je hebt wel iets te verbergen


 • Metrik
 • Registratie: November 2014
 • Laatst online: 10-08 13:39
Oh man, kan niet wachten op vanavond. Ik heb inmiddels honderden verstookt in BL1, BL2 en TPS en zit eigenlijk al jaren te wachten op een opvolger. Daarbij ben ik overigens redelijk vaak teleurgesteld de afgelopen jaren, o.a. afgelopen december nog toen Randy Pitchford allerlei subtiele hints plaatste op Twitter (allerlei verwijzingen naar het getal 3) in aanloop naar de Video Game Awards. Daar werd uiteindelijk helemaal niets over Borderlands gemeld, wat resulteerde in een hoop frustratie op de sociale kanalen.

Inmiddels zijn de hints een stuk minder subtiel, dus ik verwacht dat we vanavond wel het een en ander te zien gaan krijgen, hopelijk ook van actual gameplay. Of ze doen een surprise drop waarbij de game per direct beschikbaar is, maar met een triple A-titel als deze lijkt me dat uitgesloten :) Na het hele debacle rond BattleBorn verwacht ik dat Gearbox de pre-order centjes van een game als deze kneiterhard nodig zal hebben...

In ieder geval een aantal dingen die ik vanavond hoop te gaan zien:
 • Couch co-op. Dit is voor mij echt dé reden om de game te halen of deze links te laten liggen. Mijn vrouw en ik hebben samen honderden uren in BL2 doorgebracht, het zou zonde zijn als we dit niet nogmaals kunnen mogen beleven. Ik heb wel eens gehoord dat dit bij een game als Halo 5 in ieder geval iets is wat danig onderschat werd en een flinke shitstorm opleverde toen bleek dat het uiteindelijk niet in de game zat.
 • Focus op PvE en niet op PvP. Het hele circus rond Destiny 2, Anthem e.d. waarbij over-the-top wapens moeten wijken omdat ze te overpowered zijn in PvP kan me eerlijk gezegd gestolen worden. De kracht van Borderlands zit hem in de single player en de co-op
 • Interessantere omgevingen. Borderlands 2 was al een flinke verbetering ten opzichte van BL1, maar TPS was qua omgeving weer een stapje terug, ik vond het maanlandschap nogal repetitief en saai. De open werelden met kale vlakten mogen wat mij betreft blijven, maar het lijkt me ook heel vet om bijv. op een jungleplaneet in cell-shading stijl te kunnen rondlopen. In Borderlands 2 waren dat soort omgevingen er vaak al wel (zeker in de DLC's) maar ik vond ze toch nog redelijk kaal en leeg aandoen.
 • Customizable gun-systeem (maar niet teveel). Ik hoop dat het mogelijk wordt om de diverse onderdelen van wapens individueel te kunnen vervangen om op die manier je volledige arsenaal te kunnen customizen, al hoeft het wat mij betreft ook niet té diepgaand te worden, het blijft natuurlijk ook leuk om gewoon een willekeurig wapen op te rapen en daarmee te gaan huishouden.
 • Shared loot in multiplayer. Je kunt van games als Destiny zeggen wat je wilt, maar het feit dat de loot voor iedereen is en niet "wie het eerst komt, die het eerst maalt" is een verademing en de voornaamste reden waarom ik liever niet met random people speel in Borderlands 2. Naast het feit dat buit regelmatig voor je neus werd weggekaapt door mensen die vervolgens meteen leaven werkt het andersom ook enorm irritant als je binnen één seconde na het verslaan van een boss door de server gekickt wordt zodat ze de loot voor zichzelf kunnen houden.
 • Een fatsoenlijk verhaal. Hierover zullen de meningen verdeeld worden, maar het verhaal van BL1 sloeg eigenlijk nergens op. In BL2 was het al wel wat beter, al vond ik het narratief absoluut geen sterke game, mede doordat alles verteld werd via boodschappen op de Echo-device in plaats van cutscenes. Hierdoor had ik gedurende de game eigenlijk geen moment het idee dat ik echt in de game gezogen werd, maar dat kan ook aan mij liggen (in principe zou je natuurlijk ook gewoon kunnen zeggen dat je een game als Borderlands niet voor het verhaal speelt, maar toch)
Verder hoop ik dat ze ver weg blijven van alles wat met microtransactions te maken heeft (tenzij het goede content is), ze de hele hype van Battle Royale links laten liggen en zichzelf niet binden aan een enkel platform zoals Epic of Steam, al zie ik dat laatste wel gebeuren. Nu speel ik waarschijnlijk toch op console, dus voor mij persoonlijk maakt het weinig uit.

Nog maar 5 uurtjes wachten :-)
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 15:24:
Het dupen van items zal er net zoals bij TPS wel niet mogelijk zijn en misschien is dat ook maar goed ook. Hoewel het leuk is alle gear makkelijk te krijgen neemt het ook wel een hoop weg.
Dupen hoeft voor mij niet, maar het moet ook niet onmogelijk zijn voor een casual gamer om aan bepaalde gear te komen. Dus urenlang farmen voor een perfecte Double Penetrating Unkempt Harold mag wat mij betreft wel wat minder. Simpelweg omdat niet iedereen daar de tijd voor heeft.

Je hebt wel iets te verbergen


 • Roybs
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 22:24
YouTube: Borderlands 3 Official Reveal Trailer

De trailer! (in plaats van de choppy trailer die op stream komt)
Basxt schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:14:
Zelf had ik gehoopt dat ze met borderlands net zoals fallout op z'n minst een bouw functie zouden toevoegen. Je eigen stad van 0 opbouwen naar groots, bandits werven om je stad te beschermen, een economie in je stad met geld, wapen shops neerzetten, etc.. Maar wellicht beledig ik nu een aantal van jullie.
Ik denk niet dat je er iemand mee beledigt, maar als jij dat wil in een Borderlands game weet ik niet of het spel wel iets voor jou is. Ik zou niet weten wat ik met een bouwfunctie zou moeten in BL3 en heb er ook totaal geen behoefte aan. Het is Borderlands, geen Fallout. Gewoon weer een verhaal en wat meer van hetzelfde met wat nieuwe toevoegingen is voor mij helemaal prima. Er zijn een hoop dingen zoals bijvoorbeeld de wapens die Borderlands echt Borderlands maken, maar een stad bouwen ? Nee dank je.

 • Basxt
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 06-08 17:44
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:27:
[...]


Ik denk niet dat je er iemand mee beledigt, maar als jij dat wil in een Borderlands game weet ik niet of het spel wel iets voor jou is. Ik zou niet weten wat ik met een bouwfunctie zou moeten in BL3 en heb er ook totaal geen behoefte aan. Het is Borderlands, geen Fallout. Gewoon weer een verhaal en wat meer van hetzelfde met wat nieuwe toevoegingen is voor mij helemaal prima. Er zijn een hoop dingen zoals bijvoorbeeld de wapens die Borderlands echt Borderlands maken, maar een stad bouwen ? Nee dank je.
Ik speel de vorige BL games met liefde, het lijkt mij alleen qua stijl goed passen. (mits goed uitgewerkt en het geen impact heeft op de core gameplay. Soms is het gewoon fijn om even creatief te zijn en iets te maken waardoor je zelf ook onderdeel kunt worden van het verhaal. Voorbeeld: je stad kan een eigen gang vormen die je ook zult tegenkomen tijdens een quest welke jou op dat moment van wapens kunnen voorzien of je helpen, etc. Of je komt een npc tegen tijdens het rondlopen welke je uitnodigt voor je stad, en dan blijkt deze npc een koning in het maken van wapens in je zelf uitgebouwde wapen winkel.

Ik noem maar wat.

Zo niet maakt het me ook niet uit :P

 • Charly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 19:54
Ik heb 1 en 2 met veel plezier gespeeld, maar afgaande op de trailer is dit inderdaad same old, same old... En meer van het zelfde was na 2 wat mij betreft niet echt meer nodig. Jammer. -O-

[Voor 3% gewijzigd door Charly op 28-03-2019 21:32]


 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 10-08 18:13
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:22:
[...]


Het nadeel is dat iedere toevoeging zoals dit enorm veel mankracht kost om te maken. Tuurlijk is iedere toevoeging mooi, maar als je in 6 jaar een spel wil maken moet je keuze's maken wat je wel en niet doet. Voor Borderlands vind ik het niet echt iets toevoegen, maar reken maar dat een paar man er een jaar mee bezig zou zijn. Dan zie ik die tijd liever in andere dingen gaan die Borderlands echt Borderlands maken.
Ik denk dat, wanneer je het grote publiek wilt vasthouden, je af en toe met iets nieuws moet komen. Nu hoeft dat niet meteen base building te zijn, maar continu dezelfde gameplay houden en enkel de content veranderen gaat natuurlijk een keer vervelen.

Ik heb zelf met veel plezier 1 & 2 gespeeld maar wil nu wel is wat anders/meer. Als deel 3 hetzelfde word (enkel met andere verhalen/characters) dan weet ik niet of ik de game wel ga aanschaffen.
Charly schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:31:
Ik heb 1 en 2 met veel plezier gespeeld, maar afgaande op de trailer is dit inderdaad same old, same old... En meer van het zelfde was na 2 wat mij betreft niet echt meer nodig. Jammer. -O-
Dit dus. :)

[Voor 13% gewijzigd door ChojinZ op 28-03-2019 21:45]

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 00:22
luxzenburcht schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:47:
Walking guns.

Waar is de pre-order knop :)
Shut up and take my money!

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi

ChojinZ schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:45:
[...]
Ik denk dat, wanneer je het grote publiek wilt vasthouden, je af en toe met iets nieuws moet komen. Nu hoeft dat niet meteen base building te zijn, maar continu dezelfde gameplay houden en enkel de content veranderen gaat natuurlijk een keer vervelen.
Van wat ik de laatste maanden allemaal heb gezien over wat er in zou moeten zitten, gaan er genoeg nieuwe dingen komen die het weer interessant maken. Het is niet zo dat het BL2 is zonder enige andere nieuwe dingen. De trailer laat die dingen alleen niet zien, maar als het goed is komt er genoeg nieuws bij :)

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 10-08 18:13
PilatuS schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 21:53:
[...]


Van wat ik de laatste maanden allemaal heb gezien over wat er in zou moeten zitten, gaan er genoeg nieuwe dingen komen die het weer interessant maken. Het is niet zo dat het BL2 is zonder enige andere nieuwe dingen. De trailer laat die dingen alleen niet zien, maar als het goed is komt er genoeg nieuws bij :)
Begrijp me goed, ik heb het spel echt nog niet afgeschreven. Ik wacht ook vol spanning en geef ze vooralsnog het voordeel van de twijfel :) We wachten gewoon de release af. Voor nu: lekker blijven speculeren over wat er gaat komen. :P

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • +1Henk 'm!
unfor schreef op donderdag 28 maart 2019 @ 20:01:
LMAO, wat is dit... in 10 jaar niets aan graphics gedaan?
Ik snap dat het een cell shaded look moet hebben, maar het is niets mooier dan B1.
Op het eerste gezicht lijkt dat misschien zo, maar dan kijk je toch echt niet goed.

Ben nog eens goed door de trailer heen gegaan, maar damn wat ziet het er goed uit. Neem bijvoorbeeld de verlichting wanneer Brick op de saxofoon speelt. Dat hele stukje zit in de trailer om juist te laten zien wat er qua verlichting mogelijk is. Er zijn nog enorm veel andere dingen die er geweldig uitzien. Omdat de stijl hetzelfde is lijkt het snel gelijk aan wat we eerder hebben gezien, maar het is een enorme stap vooruit. Tegenover BL2 is het verschil enorm, maar dan moet je wel goed even opletten. Tegenover BL1 gaat nergens over, als je dat niet ziet ben je blind.

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Jivebunny
 • Registratie: November 2010
 • Niet online

Jivebunny

Fail to plan. Plan to fail.

Leuk voor bij de remaster: https://shift.gearboxsoftware.com/rewards voor 105 BL2 golden keys en salvador community skin met deze shift codes:

C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H
C3W33-RZ6ZJ-TFJ6C-TTJ33-RFHX5

Die eerste code komt uit de trailer, die tweede is van een poosje terug geloof ik.

[Voor 4% gewijzigd door Jivebunny op 29-03-2019 08:05]

Mi 10T Pro | NAS: HP Gen8 e3-1265L v2 16GB 12TB unRAID 6.9.2 | D: Ryzen 2600 16GB 3000mhz RX 6800 XT MB Acer 27" IPS 144hz | Nissan Leaf 40 Tekna


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Metrik
 • Registratie: November 2014
 • Laatst online: 10-08 13:39
Gisteravond de trailer bekeken en man, heb toch wel gruwelijk veel zin in een nieuw Borderlands avontuur ondanks dat de launch natuurlijk een shitshow was van kolossale proporties. :*) Ik ben zelf regelmatig bloedchagrijnig geworden als een presentatie van iets wat ik gemaakt had volledig de soep indraaide, en dat waren dan meestal nog kleine projectjes. Je zou maar 5 jaar lang aan een game gewerkt hebben, er al die tijd braaf je bek dicht over hebben gehouden en dan opgezadeld worden met een laptop die geen 4K-filmpje kan afspelen. Om je kapot te schamen.

Wat de trailer van BL3 betreft: ik zie op internet wel veel mensen die teleurgesteld zijn (https://www.polygon.com/2...rlands-3-trailer-reaction) maar ik vind dat toch wel wat voorbarig. Het is waar dat de graphics misschien niet de slickste zijn die ooit in een game zijn verschenen, maar door de cell-shading is dat sowieso lastig te vergelijken. Bovendien doorstaan dat soort graphics de tand des tijds veel beter dan realistische plaatjes. Ik heb onlangs BL1 nog gespeeld (wel op 4K) en ik vind de graphics er voor bijna tien jaar oude game er nog prima uitzien. In de trailer kwam genoeg voorbij om al serieus enthousiast over te worden, o.a. nieuwe Vault hunters, vrijwel alle oude bekende gezichten en een hoop nieuwe toffe locaties, vermoedelijk verdeeld over een meerdere planeten. Kortom: genoeg om je op te verheugen!

Wat ik wel jammer vond is dat er niks van gameplay getoond werd, want ik ben razend benieuwd naar hoe de game speelt, dat staat voor mij mijlenver boven de plaatjes. Is er couch coop? Zijn de geruchten over verregaande gun customization waar? Fijn dat er binnen een week al een vervolgsessie komt, hopelijk weten we dan meer :)

Op 4chan is er gisteren overigens een lijstje met features gelekt, ben benieuwd wat daarvan waar zal gaan worden:
 • Takes place 5 years after the end of BL2/TPS
 • Tannis is not what she seems
 • AI Jack may be back, but he's not the villain
 • Rhys is back as CEO of Atlas. Atlas is back as a manufacturer. Gorty is back to help the player find multiple vaults in the game. Not just one vault this time. Tina is back as an adult. No word on the others but you can expect cameos from everyone like in BL2
 • Writing is more like BL1 than BL2
 • 4 new vault hunters
 • Abilities have been reworked, everyone now has multiple action skills instead of one
 • Flak the Beastmaster is a homeless looking android. He can summon multiple creatures to help him fight.
 • The AI for this is what delayed announcement last October. So hopefully it's fixed now.
 • The woman seen in the UE4 demo last year is a Valdof character who is the gunner class. She can summon a bear mech on which other players can ride. Summons the mech like in Titanfall. No word on how this works indoors.
 • The older male is like Batman. He's the stealth/assassin character. He's rich and uses gadgets for his action skills.
 • There's a black woman Siren character. She's melee oriented like Brick was. She will have several siren abilities like phase-lock, phase-shift, and a ground pound skill.
 • NPCs can revive you now if you're close enough and go into FFYL
 • Guns are reworked. You'll have changeable gun parts of various rarities/stats. You'll be able to alter the type of gun, the firing rate, the reload speed, the stability, and element as you find new parts.
 • The bad guys are The Calypso Twins. One is a female siren (as only women can be sirens) and the other is a male who somehow has siren powers. Either he figured out a way to give anyone siren powers or the bond between twins allows him to share his sister's powers. They're rumored to be ex-Atlas employees
 • The Calypso twins rule The Children of the Vault, a cult mob that will replace Bandits/Scavs as the default human mob.
 • They will have their own weapon brand
 • All brands returning except Bandit/Scav
 • All elements returning except Slag, Laser, and Ice. New elements are rumored and the only lead says "nuclear" is one of them.
 • You'll start on Pandora but leave shortly into the game on Sanctuary 3, the Crimson Raider's ship. It will be the hub for multiple planet locations.
 • We're going to Promethea
Veel zaken lijken ter komen uit wat geruchten van Youtubers en wat gelekte afbeeldingen, dus ik zou alles met een flinke snuf zout nemen, maar het is natuurlijk wel leuk om erwat over te speculeren :)

Acties:
 • +1Henk 'm!
PilatuS schreef op zondag 31 maart 2019 @ 19:36:
[...]


Dat hoef je ook niet te weten, maar de kennis is er wel. Dat iemand dan een video maakt zonder die kennis op een YouTube kanaal maakt voor mij die video niet zo boeiend. Ik kan ook zelf de trailer kijken en zien wat ze daar zeggen. Er is het afgelopen jaar enorm veel info over BL3 uitgekomen wat de trailer ook allemaal bevestigt. Iemand als SupMatto kan mij iets laten weten wat ik nog niet weet, dat doen die gasten in dat andere filmpje niet. Het klinkt wel wat lullig wat ik zei en zo is het ook niet bedoelt, maar blijkbaar ben ik wat vervend door video's die veel meer info geven.

Wat betreft spoilers over het verhaal valt de video van SupMatto reuze mee. De grootste spoiler is het ding met Lilith, maar iedereen die oplet kan dat ook zien.
Goed dan. Voor mij was het gewoon mijn favoriete Borderlands YouTuber die me even langs alle punten in de trailer praat en mij wel dingen vertelt die ik zelf niet zie want ik volg niet elk gerucht zo strak. Vind ik ook helemaal niet leuk, Borderlands is eigenlijk de enige game waar ik wel wat gehypet voor raak, maar ik ga alsnog niet zo ver er in mee als sommige (veel?) anderen. Laat mij gewoon straks die game maar spelen dan is het goed genoeg :P
En ik had hier nog geen analyse video gezien dus ik denk wellicht voor iemand interessant en kan ik gelijk Derch een beetje pluggen :+

Gamertag: FinrazielNL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JMaster
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 22:27
Shabbaman schreef op maandag 1 april 2019 @ 08:01:
Release dus al op 15 mei, dat is echt snel!
Waar heb je deze releasedate vandaan? Ik kan het nergens terugvinden?

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Nivali
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 10-08 18:15
1 April grapje vermoed ik..

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
PdeBie schreef op maandag 1 april 2019 @ 09:56:
Mag ik alvast een warm welkom voor @Naxul? Hij voorziet de start post van de nodige opmaak en extra informatie (aangezien ik hier zelf niet aan toe kom)
Thanks :)! Op moment ben ik bezig met het samenstellen van informatie die we nu hebben en hoe we die dan netjes kunnen verwerken in de TS. Mocht iemand informatie missen of suggesties hebben dan zijn die zeer welkom!

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20:15
PdeBie schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:11:
Hoe zit het nu eigenlijk met die Borderlands 1 remaster editie? Is die nu wel of niet gratis voor PC gamers?
Yep, als je de originele nu in je bezit hebt.
Inclusief de hogere graphics krijg je ook een minimap, een beter radar, automatisch oppakken van ammo en health en een veel duidelijkere backpack en de optie om items, net als in BL2 en TPS, aan te merken als trash of als spullen die je niet wilt weggooien of verkopen. Oh, een FOV slider is nu ook aanwezig in de settings.
Gameplay van dit alles, iemand had een vroege toegang gekregen: https://www.youtube.com/watch?v=KvrDwPAIoO4

apollo13


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Finraziel schreef op dinsdag 2 april 2019 @ 22:31:
[...]

Ik meen dat die inderdaad gratis is voor wie de originele game al heeft. Zelfs als je de DLC niet hebt zou je die er nu wel bij krijgen... Maar morgen weten we het als het goed is zeker (en kunnen we gelijk spelen als ik me niet vergis).
Ik dacht dat je gelijk had, maar volgens het artikel van Tweakers moet je de GotY-uitvoering hebben.
De pc-versie is een gratis update voor spelers die de bestaande GotY-uitvoering al hebben.
Daarnaast lijkt de cover art en CE inhoud ook gelekt te zijn;

https://tweakers.net/ext/f/VEqF8SuRGLHzqH7QCQx7b4bf/thumb.jpg

https://tweakers.net/ext/f/koG2KNwqplDlsE980MIIj5Zu/thumb.png

Vanavond hoop ik de TS te updaten met de nieuwe informatie die vandaag naar buitenkomt.

[Voor 48% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 07:06]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Metrik schreef op woensdag 3 april 2019 @ 11:43:
Weet iemand toevallig hoe laat Gearbox vandaag meer gaat vertellen over Borderlands 3?
Box art ziet er gaaf uit overigens, en ook die collector's edition lijkt mij wel wat :-)
Jazeker! Borderlands heeft er over getweet;
How do you do, fellow gamers? This sure looks neat! Guess we all better tune in tomorrow at 6:00 a.m. PT to find out if it’s real…
Bron: Borderlands @ Twitter

Als ik mij niet vergis is dat 15:00 onze tijd.

[Voor 4% gewijzigd door Naxul op 03-04-2019 11:54]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Joetje079
 • Registratie: November 2015
 • Laatst online: 19:46
mfneed schreef op woensdag 3 april 2019 @ 19:14:
[...]


Hoe dan? Heb inderdaad Goty in mij steam list staan maar heb geen keuze voor import character... en ook geen minimap:(
Ik heb hem net gekocht op steam voor 20 euro maar het is nog niet de geremasterde versie helaas. Ik wacht wel even de update af die ongetwijfeld nog gaat komen.

Psn: Youri079 / Steam: Joet079 /


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 00:22
mfneed schreef op woensdag 3 april 2019 @ 20:06:
[...]


Jammer, overal staat dat die er al moet zijn:X

Was graag al begonnen:P
https://store.steampowere...ame_of_the_Year_Enhanced/

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


Acties:
 • +1Henk 'm!
Yes! Mijn retail versie van Borderlands 1, die ik later aan Steam heb toegevoegd omdat Gamespy stopte, wordt ook automatisch geupdate naar de GOTY editie :D

Ik ben blij :)


--edit--
Ik heb toch geen enhancements zie ik nu...... Maar in mijn spellijst staat wel Borderlands GOTY.
Ik snap hem niet meer


--edit 2--
Ik snap hem toch wel!

PdeBie in "[Multi] Borderlands 3"

[Voor 42% gewijzigd door PdeBie op 03-04-2019 21:00]

Je hebt wel iets te verbergen

Volgens mij deed Bethesda het eerder ook al zo met fallout 76, kan me voorstellen dat het een stuk makkelijker is qua distributie. Je hoeft dan namelijk maar één pakket te maken ongeacht of de koper de pc Xbox of PS4 versie wil. Maar wel vreemd dat het in andere landen dan wel gecombineerd is.

Mij persoonlijk ging het er vooral om dat ik 150 voor de game met season pass en goodies nog wel zou overwegen, maar 250 wordt echt te gek. Ik ga deze zomer ook een nieuwe pc kopen en dan denk ik dat ik dat geld beter in een snellere videokaart kan duwen waardoor de game zelf weer beter draait.

Gamertag: FinrazielNL

Finraziel schreef op donderdag 4 april 2019 @ 21:36:
[...]
In ieder geval mijn eerste playthrough zal solo zijn, niks zo irritant als dat andere spelers per se overal keihard doorheen moeten raggen terwijl jij even iets wou bekijken of rustig het verhaal op wil nemen.
Amen! Ik heb over mijn eerste playthrough van BL2 ook ontzettend lang gedaan, omdat ik alles wilde zien :)
(niet wetende dat er nog 2 playthroughs na kwamen O-) )

Je hebt wel iets te verbergen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20:15
Hier nog een video over de wapens in BL3, ja dat lopende wapen is echt.
Video is van Supmatto, een bekende youtuber die veel weet over BL3, vaak met inside info.

[YouTube: Borderlands 3 - The Weapon Brand Loyalties of Borderlands 3]

apollo13


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Dazzler2120
 • Registratie: Oktober 2013
 • Laatst online: 31-07 20:22
FlyingGameGuy schreef op dinsdag 9 april 2019 @ 14:35:
Is er al bekend welke characters te spelen zijn? Ik zag Brick langskomen in de trailer, maar die zal wel niet speelbaar zijn. Ik mis zijn berserk ult! :)
Ja de 4 classes zijn al bekend die je kan spelen.
Zie het "Vault Hunters" Segment in de eerste post!

PS4 PSN: Dazzler2120


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 19:32

Famous

R 400+

Mijn ruggengraat op dit moment:+

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20:15
Skybullet schreef op zaterdag 13 april 2019 @ 15:11:
Hoe kan handsome jack niet iedereens favoriete karakter zijn ??!
En wel hierom :), wat mij betreft.

Smaken verschillen, Jack was goed, Tiny Tina is een whack job... in the best possible way. _/-\o_

Ik vind de DLC: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, de beste die er is.
Zowel als gameplay als achtergrondverhaal over Tina.

[Voor 21% gewijzigd door apollo13 op 13-04-2019 15:39]

apollo13


Acties:
 • +1Henk 'm!
Shabbaman schreef op zaterdag 13 april 2019 @ 22:07:
Volgens mij kan je dat prima kwijt in het topic voor Borderlands 1, maar ik heb dus al wel een aantal keer gehad dat ik blijkbaar in de console aan het typen was. Dan kan je nog wel rondkijken, maar verder dus ook niks.
Huh, hmm, gister helemaal gemist dat die bestond, kwam niet naar boven in mijn search (maar ik zocht ook op Borderlands enhanced). Maar goed, ik zie ook welgeteld één post er in dit jaar :+ maar excuus voor de off topic dan.

Gamertag: FinrazielNL


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Je kan lid geworden van de 'VAULT INSIDER PROGRAM'. Je ontvangt een paar in-game rewards ('Welcome Pack' & 'Early Adopter Pack') voor Borderlands 3. Ook kan je rewards krijgen zoals golden keys voor Borderlands 1, 2 & Pre-Sequal.
Points can then be redeemed to claim rewards such as Gold Keys, wallpapers, and more in-game and out-of-game rewards that will be announced soon; stay tuned to the website for the latest updates. Oh, and did we mention you’ll receive an exclusive Welcome Pack featuring in-game items for Borderlands 3 just for signing up? You will!
I Want In, How Do I Join?
Before you can become a Vault Insider, you need a SHiFT account. If you don’t already have one, you’ll have an opportunity to create one during the VIP sign-up process.
Note that you must be at least 18 years of age to join. Be sure to review the Vault Insider Program Terms so you know all the important details.
Remind Me, What Do I Get?
If you signed up, you already earned yourself a Borderlands 3 Welcome Pack containing high-rarity grenade and shield mods as well as a VIP weapon trinket. Score! Your items will be delivered to you in-game when you start playing Borderlands 3. Other rewards available right now include wallpapers and Gold Keys that are redeemable in current Borderlands games. With the legacy Gold Keys, there’s no need to wait for Borderlands 3 to come out. You can jump right back in to revisit your favorite Borderlands games.
Finally, don’t forget to claim your Early Adopter Pack once you’ve preordered so you can save up even more gear for Borderlands 3 on day one!
Lid worden kan via deze link. Vervolgs kan je hier je profiel bekijken. Huidige rewards kan je hier bekijken, "Season 1 coming soon!"

De link waar je lid via kan worden is een referral linkje, hopelijk is dat geen probleem. Ik update vanavond de TS met deze info.

[Voor 22% gewijzigd door Naxul op 19-04-2019 06:54]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Voor de VIP onder ons; je kan 100 points verdienen door de code 'WUBWUBWUB' te redemen op de activities pagina. Daarnaast kan je wekelijks 300 points verdienen als je via de activities pagina de social media kanalen bekijkt.

Zie TS voor meer informatie :).

[Voor 18% gewijzigd door Naxul op 22-04-2019 11:59]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Op dit moment kun je nu al de skill trees bekijken! Via deze link.

Wanneer je de 'ECHOcast' opent (linksboven), kan je d.m.v. je toetsenbord switchen tussen 6 (Siren), 7 (Operative), 8 (Gunner, empty) en 9 (Beastmaster, empty).

BRON.

Om het eventjes af te maken, hieronder de datamined weapons en elements;
code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
ManufacturerId["Anshin"] = "anshin";
ManufacturerId["Atlas"] = "atlas";
ManufacturerId["CoV"] = "cov";
ManufacturerId["Dahl"] = "dahl";
ManufacturerId["Eridian"] = "eridian";
ManufacturerId["Hyperion"] = "hyperion";
ManufacturerId["Jakobs"] = "jakobs";
ManufacturerId["Maliwan"] = "maliwan";
ManufacturerId["Pangolin"] = "pangolin";
ManufacturerId["SnS"] = "sns";
ManufacturerId["Tediore"] = "tediore";
ManufacturerId["Torgue"] = "torgue";
ManufacturerId["Vladof"] = "vladof";
code:
1
2
3
4
5
6
7
DamageType["Normal"] = "Normal";
DamageType["Electric"] = "Electric";
DamageType["Shock"] = "Shock";
DamageType["Fire"] = "Fire";
DamageType["Radiation"] = "Radiation";
DamageType["Cryo"] = "Cryo";
DamageType["Error"] = "Error";

Daarnaast zijn er referenties gevonden naar room decorations, skins, heads, trial boss, emotes, trinkets, pills. Afgaand van de Twitch Extension is Eridium terug, en kan de player zowel een 'class mod' als 'artifact' equipen.

En als laatste kan je loot verdienen door het kijken van de Twitch stream, deze kan je morgen om 19:00 bekijken;
Watch Twitch streamers playing Borderlands 3 during the May 1 Gameplay Reveal Event and you’ll have a chance to score in-game loot thanks to a brand-new Twitch extension. Tune in to the Borderlands Twitch channel starting at 10am PDT / 1pm EDT / 6pm BST on May 1, 1am GMT+8 / 3am AEST on May 2.
Lees meer op de website van Borderlands.

[Voor 64% gewijzigd door Naxul op 30-04-2019 08:31]


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Ja ik ben ook overtuigd! Mochten mensen interesse hebben in VIP codes, zie deze link.

[Voor 23% gewijzigd door Naxul op 01-05-2019 20:57]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • TheAnthonyNL
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 23-07 09:00

TheAnthonyNL

PC Gamer

AdmiralBahrooVIP

Ki11erSixVIP

JoltzDude139VIP

KingGothalionVIP

ProfessorBromanVIP


Nog wat VIP Creator Codes voor de https://borderlands.com/en-US/vip-activities/ (max 4 per persoon)


Daarnaast is er nog een andere Redeem a Code naast WUBWUBWUB namelijk BL3REVEAL


Damn na de gameplay te hebben gezien ben ik zo hyped niet normaal.

Add me on Steam


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • rasko
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 09-08 20:57
Op https://www.reddit.com/r/.../livestream_text_updates/ staat een samenvatting van "alle" updates/ nieuwswaardige zaken vanuit de livestream van gister.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Famous schreef op donderdag 2 mei 2019 @ 09:34:
[...]


Thanks!
Ik zag ook dat ik sommige opnieuw kon doen.

Check us out on Istragram / FB / Twitter.
Waren uiteraard ook weer wat nieuwe filmpjes.

Benieuwd wat je uit eindelijk kan doen met de punten.
Op de pagina 'rewards' krijg je al een indruk wat we mogen verwachten. Het zouden skins voor guns of karakters, unieke guns of chest keys kunnen zijn.

Met de informatie die we gister hebben gekregen verwacht ik nog wel meer cosmetische rewards. Bijv; heads, emotes, vehicles (paint job/materials), ui skins.

[Voor 11% gewijzigd door Naxul op 02-05-2019 12:55]


Acties:
 • +1Henk 'm!
PilatuS schreef op zondag 5 mei 2019 @ 15:46:
[...]


Inderdaad :)

Persoonlijk vind ik er qua hoofdverhaal niet zo heel veel in zitten als je speelt. Maar een klein deel van het spel gaat daadwerkelijk over het grote plaatje. Je moet nogal wat uurtjes spelen voor iedere keer een klein beetje verhaal. Tuurlijk zit er flink meer in dan het hoofdverhaal, maar daar voor zal je toch alle games volledig moeten spelen. BL2 en TPS spelen is natuurlijk een prima idee, waarbij vooral BL2 zeer de moeite waard is. Mocht iemand dat niet doen heb ik zelf niet het idee dat je echt heel veel mist qua verhaal als je de basis weet.
Je kunt de game sowieso prima spelen zonder verhaal (just shoot everything that moves :P), en het klopt inderdaad dat je het maar beetje bij beetje krijgt voorgeschoteld. Maar ik vind zelf het verhaal van Jack juist super. De momenten met Angel, Bloodwing... ik kan er nog kippenvel van krijgen en de haat voor Jack is echt. En in TPS leer je dan hoe Jack zo geworden is, wat ik ook een erg goed verhaal vind (alleen jammer dat in TPS veel van de side missions imho wat minder zijn).

Het is vooral dat ik verwacht dat er veel momenten in BL3 zullen zitten die een flinke impact hebben als je al een band hebt met de oude karakters (zoals een die al uitgebreid gespoilerd is in de trailers en gereleasede gameplay...). Als dit je eerste game wordt en je hebt alleen een videootje gekeken dan ga je dat niet hebben. Mij lijkt dat dat toch de ervaring minder zal laten zijn.

Gamertag: FinrazielNL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • boe2
 • Registratie: November 2002
 • Niet online

boe2

'-')/

Borderlands 3 preorder momenteel 10 euro korting voor alle versies op de EGS. Ik preorder nooit, maar nu is het toch verleidelijk: Goedkoper dan dit ga je hem niet krijgen tot een tijd na de launch.

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' - Pratchett.


Acties:
 • +1Henk 'm!
mfneed schreef op vrijdag 17 mei 2019 @ 10:48:
[...]


Voor sommige games kijk ik daar inderdaad ook!:) Maar na BL1, 2 en de presequel (en de gratis updates hiervoor) vind ik dat gearbox mijn geld direct wel mag hebben ^^ Misschien dat mijn double dip wel van cdkeys af gaat komen ^^
Geef ik je geen ongelijk in inderdaad :) maar het kan dus wel goedkoper, nu al :+

Gamertag: FinrazielNL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Er zijn weer twee nieuwe VIP codes: BL3WELCOME & JOYPUKE.
Volgens SupMatto begint morgen VIP Season 1. Daarnaast kunnen we gameplay verwachten van Moze tijdens de E3.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Er is weer een nieuwe VIP code voor 250 points opgedoken: LOADINGBAR

Daarnaast is er ook nieuws over de nieuwe DLC voor Borderlands 2: Commander Lilith and The Fight For Sanctuary. Enkele kenmerken volgens SupMatto:
 • Level cap now 80
 • New Rainbow Rarity gear
 • New enemies
 • New vehicles skins
 • New major villain
 • Poison Gas
 • 100% FREE
"Return to the award winning shooter-looter for a new adventure that sets the stage for the upcoming Borderlands 3. Sanctuary is under siege, the Vault's map has been stolen and a toxic gas is poisoning Pandora. Fight new bosses, explore new zones, get new loot (including an entirely new tier beyond Legendary) and join up with Lilith and the Crimson Raiders to take on a deranged villain hell-bent on ruling the planet. Returning players can pursue an increased level cap of 80, while newcomers can automatically boost to level 30 and dive straight into the action."
[YouTube: Commander Lilith and The Fight For Sanctuary Out June 9th (New Level Cap, Enemies & Story)]
Waarschijnlijk kunnen we deze DLC op 9 juni al spelen!

[Voor 31% gewijzigd door Naxul op 06-06-2019 09:02]


Acties:
 • +2Henk 'm!
De DLC is nu te downloaden, alleen nog niet speelbaar. Staat al wel in het menu van fast travel en dat menu is nu ook aangepast. Zodra de E3 show voorbij is zal ie wel speelbaar worden.

Edit: De DLC wordt nu uitgerold en sommige mensen kunnen al spelen. Het hangt blijkbaar van de regio af wanneer het speelbaar is.

[Voor 26% gewijzigd door PilatuS op 09-06-2019 23:38]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Gameplay van Moze:En een nieuwe VIP code: FIGHT4SANCTUARY

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20:15
DLC is binnen, vanavond met ons vaste clubje ga ik hem spelen.
Het schijnt dat je in totaal zo'n 10 uur wordt bezig gehouden, wel natuurlijk een beetje afhankelijk van je speelstijl. Bij ons zit er eentje tussen die vol ADHD door de levels sjeest.
We weten hem meestal/soms een beetje af te remmen. ;)

apollo13


Acties:
 • +1Henk 'm!
JSchut schreef op woensdag 12 juni 2019 @ 14:49:
[...]

Klopt dat deed ik ook maar er komen ook bots naar boven. Maar misschien is mijn build ook gewoon ruk en moet ik daar eens goed naar kijken :D Speel als Gaige maar meeste dps zit in m'n DT. Wellicht niet zo handig in UVHM.


[...]

Maar dat kan pas nadat je hem 1 keer heb gekilled toch? Bij mij was die deur nog dicht.
UVHM is aan het begin ook absoluut het moeilijkst, hoe hoger level je wordt hoe beter je met de hogere moeilijkheidsgraad kunt dealen (er vanuitgaande dat je equipment goed meekomt)... En als je zelf DPS mist dan kun je inderdaad lastiger met die bots dealen. Ik speel een Maya met superkorte cooldown op mijn phase lock dus als er een bot naar boven kwam lopen dan zei ik dankjewel, phaselockte de bot en gebruikte de duration om even extra damage te doen op Uranus en als de phaselock afliep draaide ik me even om en schoot de ondertussen geslagte bot zo weg als chain reaction dat nog niet voor me gedaan had :P
Het helpt wel ook om een beetje ok corrosive wapen te hebben, ik gebruikte in het begin een Bad Touch (corrosive versie van wat Moxxi je geeft als je je tip vaak genoeg insert O-)). Nadat Uranus een corrosive Lyuda voor me dropte werd het helemaal leuk, even al je ammo op hem leegschieten en dan heeft hij nog 10-20% health over, even een ammo kistje pakken of omschakelen naar de Bad Touch en hij ligt.

Gamertag: FinrazielNL


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 19:32

Famous

R 400+

JSchut schreef op donderdag 13 juni 2019 @ 15:01:
[...]

Als ik hem hier zou kopen fysiek dan betaal ik 79.
Maar als ik hem digitaal kan kopen voor een paar euro meer dan zou ik dat wel doen.

Waar koop jij die kaarten? (MTCGame?) en zou je me (in een pb?) kunnen vertellen hoe ik dat dan moet regelen? Of is het nog steeds gewoon naar de US store gaan en cards redeemen en kopen? (Dacht dat je tegenwoordig een CC in dat land moest hebben.)
Geen vaste 'partner', soms is het ook even kijken waar kaarten op voorraad zijn.
Zeker als je in Rusland wilt kopen.

Zal je wel even een DM sturen, wel beetje offtopic zo :+

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
VIP season 2 is gisteren gestart! En vandaag om 16:00 is er een speciale event.

 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 07-07 13:55
Wat laat, maar zag dat ie hier nog niet gepost was, moest er stiekem wel om lachen :+


 • corset
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 10-08 17:53
w00tstok schreef op donderdag 18 juli 2019 @ 12:23:
Wat laat, maar zag dat ie hier nog niet gepost was, moest er stiekem wel om lachen :+

[YouTube: Borderlands 3 - "So Happy Together" Trailer]
Beste trailer van het jaar imo. Gewoon een game die zichzelf niet serieus neemt, en er volop van geniet!

"Whatever their future, at the dawn of their lives, men seek a noble vision of man’s nature and of life’s potential."

mfneed schreef op donderdag 25 juli 2019 @ 15:56:
Ze blijven wel verdacht stil over Fl4k trouwens
Komt er aan :) Ze hebben een Twitch stream gedraait als test met Fl4k die niet voor het publiek te zien was. De thumbnail was echter wel te zien en gaf ook wat info.

Zie hier: YouTube: Borderlands 3 - NEW FL4K Info On The Jabber & Skag, NEW Mayhem Mode ...

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14

 • internaut
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 31-07 17:41


[Voor 91% gewijzigd door internaut op 01-08-2019 17:12]


 • internaut
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 31-07 17:41
Wat ik jammer vind van Moze is hoe alles er uit ziet met de action skill. Ben altijd wel fan geweest van de gunzeker in BL2, maar nu wordt het zo'n mech spel met Moze. Vind het niet echt bij Borderlands passen.

Acties:
 • +3Henk 'm!
 • Pinned

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Poll: Welke vault hunter gaat jouw main worden?
Amara
Moze
Zane
Fl4k
Tussenstand:
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=402008&layout=6&sort=prc
Ik begin met Amara denk ik... puur omdat het de siren is en in BL1 en 2 de siren mijn favoriet was. Maar ik heb er niet zoveel lol aan om voordat de game uit is al heel erg alles uit te pluizen. Ik heb ergens in een verloren uurtje een video over de skill tree van Amara gezien, de rest geen idee van. Dat zie ik wel als ik de game heb en het gewoon zelf kan uitproberen. Sowieso worden alle vaulthunters wel gespeeld.
Dus eigenlijk een beetje vroeg om te zeggen wat je main wordt, dat lijkt me niet iets wat de meeste mensen echt van tevoren beslissen maar meer iets dat op een gegeven moment duidelijk wordt als je ze allemaal gespeeld hebt (tenminste, voor de mensen die van plan zijn de game veel te gaan spelen dan, en bij iemand die gewoon één keer door de campaign speelt kun je ook niet echt spreken van een main).
FL4K heeft ook nog de skill Tw0 Fang (chance to fire twice), dat is natuurlijk voor elke gun fijn maar voor snipers zeker interessant.
Sorry had deze opmerking voorheen gemist :P
Is even afwachten hoe het in BL3 gaat werken, maar in vorige games vond ik dat echt helemaal niks! Sniper ammo is altijd schaarser geweest dan andere ammo namelijk (behalve launcher). Ik wil dus gewoon compleet de controle hebben over hoeveel kogels ik schiet. Bovendien, als ik me niet vergis had je in BL2 wel een klein beetje recoil tussen het 1e en 2e schot, dus als jij mooi op een hoofdje gemikt had dan was dat tweede schot waarschijnlijk gewoon mis. Weg kogel :|

[Voor 28% gewijzigd door Finraziel op 12-08-2019 17:58]

Gamertag: FinrazielNL


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
PdeBie schreef op woensdag 14 augustus 2019 @ 21:52:
hmmm....... Fl4k valt mij toch een beetje tegen. Met name zijn pet AI die wat tegen lijkt te vallen.
Zijn cloak skill is wel weer heel gaaf.

hmmmmmm..... twijfel
Ik ben toch redelijk enthousiast als ik dit zie:In combinatie met deze skill tree, hopelijk hebben we mooie class mods zodat ik nog wat puntjes in andere skills kan investeren.

Het schijnt dat je geen punten hoef te investeren in de skills waarbij de class mod voor de punten zorgt.

[Voor 39% gewijzigd door Naxul op 15-08-2019 07:41]


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
PdeBie schreef op donderdag 15 augustus 2019 @ 11:20:
[...]


OK. Dus niet zoals bij BL 2 dat je minimaal 1 punt in een skill moet steken om de +4 uit de class mod te krijgen? Dat is wel fijn, want daardoor krijgen class mods een veel betere toegevoegde waarde.
Yes, alleen moet je wel voldoende punten in je tree hebben gestopt om de skill te "unlocken".
Dus als je niet in een specifieke tree hebt geinvesteerd zullen je class mods daar ook geen verschil in maken. Dus het kan zeker wel punten schelen, al moeten we nog zien hoe krachtig de nieuwe mods zijn.

https://www.reddit.com/r/..._to_spend_skill_point_to/

[Voor 23% gewijzigd door Naxul op 15-08-2019 14:57]

Voor wie nog niet zin genoeg had in BL3.


 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 07-07 13:55
unfor schreef op maandag 26 augustus 2019 @ 17:12:
[...]

Sure, het ziet er iets beter uit dan BL2.

Maar 10 jaar verbetering in techniek zie ik hier niet in terug:

[Afbeelding]

meer: https://www.nag.co.za/2019/03/29/borderlands-3-screenshots/

Als we dan kijken naar 10 jaar geleden: Bad Company 2, Crysis 2 etc..
Style van Borderlands is al heel anders dat de bovengenoemde. Feit blijft dat het nu gebruik maakt van Unreal Engine 4. Flinke upgrade tegenover Unreal Engine 3 uit BL 1 en 2.

 • biggydeen2
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 10-08 13:09
unfor schreef op maandag 26 augustus 2019 @ 16:56:
[...]

Hoezo? In 2010 hadden we al graphics in andere games die beter waren, en qua gameplay ziet het er nog steeds even simplistisch uit.
Geen troll, simpelweg een constatering.
Zoals? De unreal engine 4 weet prima plaatjes op het scherm te toveren. Zonder dat je daarvoor extreme hardware voor nodig had zoals bij Crisis. Dat games er in 2010 beter uit zien is een overstatement.
unfor schreef op maandag 26 augustus 2019 @ 17:23:
[...]

Dit heb ik altijd gezien als goedkoop en lui, rumor has it dat de oorspronkelijke borderlands helemaal niet als cell shaded game bedoeld was.
Kon je immers ook uit zetten met wat ini tweaks.
De cartoony style past er juist uitstekend bij. Wat heeft dat met "lui" te maken? Je noemt allemaal punten op die bij borderlands horen. Wat had je dan precies verwacht? In dat opzicht is elke shooter simplistisch.

Ze zijn op alle vlakken gigantisch vooruit gegaan. En dan vooral de gun play en feel, wat veruit het belangrijkste is in een shooter. Als je dat verder niet ziet kun je BL3 beter links laten liggen.
unfor schreef op maandag 26 augustus 2019 @ 17:23:
[...]

Dit heb ik altijd gezien als goedkoop en lui, rumor has it dat de oorspronkelijke borderlands helemaal niet als cell shaded game bedoeld was.
Kon je immers ook uit zetten met wat ini tweaks.
Dat is geen rumor, dat is een feit. Borderlands had er oorspronkelijk heel anders uit gezien. Gelukkig zagen ze op tijd in dat de game dan niet zo succesvol ging zijn en gooiden het over een andere boeg door de graphics aan te passen naar meer cartoony en door meer humor in het spel te gooien. De beste zet ooit, want Borderlands 1 en 2 zijn grote successen geworden. En deel 3 gaat denk ik ook hele hoge ogen gooien.

Cell Shaded is overigens geen 'lui' iets. Succesvol Cell Shaded graphics toepassen is een stuk lastiger dan je denkt. Het is echt niet een kwestie van 'wat lijntjes trekken en een kleurtje erin gooien'. Zeker als je het goed wil doen.

Het heeft tevens ook voordelen. Cell Shaded graphics zijn vele malen tijdlozer. Bekijk een Cell Shaded game van een paar jaar oud en het ziet er nog goed uit. Bekijk een 'normale' game en na een paar jaar denk je 'jemig, wat ziet die game er gaar uit' (m.u.v. van enkelen die of hun tijd ver vooruit zijn (Crysis) of het gewoon goed voor elkaar hebben).

Last but not leasts: de graphics van Borderlands zijn niet iedereen zijn ding. True that. Maar de gameplay maakt de game zoveel beter dan menig andere shooter. Niet voor niets dat er zoveel fans zijn van de game.

Je hebt wel iets te verbergen


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 02:43
unfor schreef op maandag 26 augustus 2019 @ 17:23:
[...]

Dit heb ik altijd gezien als goedkoop en lui, rumor has it dat de oorspronkelijke borderlands helemaal niet als cell shaded game bedoeld was.
Kon je immers ook uit zetten met wat ini tweaks.
YouTube: Borderlands - Realistic Prototype [2008 Beta Gameplay and Trailer]
Even uit de oude doos, was inderdaad met 'echte graphics' initieel.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Bart ®
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 21:47

Bart ®

Moderator Spielerij

I have the cape.

Ik heb er zin in :9

We salute the rank, not the man.


 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

PilatuS schreef op dinsdag 27 augustus 2019 @ 16:18:
[...]


MP kan wel leuk zijn als je het doet met iemand die je kent. Met zomaar iemand online vind ik het zelf geen goede optie als eerste playthrough. Sommige mensen online gaan er zo snel mogelijk doorheen terwijl ik het zelf juist fijn vind om lekker relaxed rond te kijken. Voor mij is de eerste run sowieso SP.
Dat is zeker waar. Eerste run zal ik ook zo goed als alle sidequests proberen te doen. Zo heb ik Borderlands altijd gespeeld in mijn eerste run. Toch maar SP spelen dan in het begin :)

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray

Ik begin ook altijd eerst met SP. Puur om het maximale uit het verhaal te halen.

Je hebt wel iets te verbergen


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Bart ® schreef op dinsdag 27 augustus 2019 @ 19:32:
[...]

Ik twijfel nog, MP met een goede maat van me, en dan samen de hele campaign door, dat is ook wel erg tof en gezellig. Samen lachen om de humor maakt het dubbel zo leuk!
Voor mij is het simpel; Couch Co-Op met mijn vriendin, we hebben allebij de 13e vrij genomen. Geen slecht vooruitzicht! Hetzelfde hebben we gedaan met BL1, 2 en PreSequel. Ik kijk er enorm naar uit, kan niet wachten tot we de eerste loot hebben verzameld.

 • Racing_Reporter
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 23:41

Racing_Reporter

Mediaproducent

Volgens mij moet het met de requirements wel goedkomen. Borderlands is altijd een game geweest die het ook op middelmatige hardware nog best goed deed door de cell-shading wat niet te zwaar is. Evolutie, geen revolutie (: Dus geen zorgen maken.

Als je dit leest, heb je teveel tijd.


 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Racing_Reporter schreef op woensdag 28 augustus 2019 @ 13:14:
Volgens mij moet het met de requirements wel goedkomen. Borderlands is altijd een game geweest die het ook op middelmatige hardware nog best goed deed door de cell-shading wat niet te zwaar is. Evolutie, geen revolutie (: Dus geen zorgen maken.
MINIMUM SPECS – 1080p Gaming
OS – Windows 7/8/10 (latest service pack)
Processor – AMD FX-8350 (Intel i5-3570)
Memory – 6GB RAM
Graphics card – AMD Radeon™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB)
HDD – 75 GB

RECOMMENDED SPECS – 1440P Gaming
OS – Windows 7/8/10 (latest service pack)
Processor – AMD Ryzen™ 5 2600 (Intel i7-4770)
Memory – 16GB RAM
Graphics card – AMD Radeon™ RX 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB)
HDD – 75 GB

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • boe2
 • Registratie: November 2002
 • Niet online

boe2

'-')/

UE4 engine, dat ding draait op alles :)

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind.' - Pratchett.


 • biggydeen2
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 10-08 13:09
Vanavond wordt er op PAX West meer bekend gemaakt over o.a. DLC en end game. Begint volgens mij rond een uurtje of half 11, 11u vanavond. Ik verwacht dat het wel op twitch gestreamed zal worden.

 • Nol_NL
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 02:05

 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 07-07 13:55
Geen diee hoeveel van jullie die VIP pagina gebruiken van Borderlands om ingame spul te verkrijgen (VIP Program), maar voor de mensen die nog wat in te halen hebben (Of er niet vanaf wisten om wat voor reden dan ook), er is een pagina met codes om zo flink wat points te stacken:

VIP Codes

Sommige zijn niet meer werkzaam, maar dat staat er ook bij genoteerd als dit het geval is. Enjoy!

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
w00tstok schreef op dinsdag 3 september 2019 @ 08:53:
Geen diee hoeveel van jullie die VIP pagina gebruiken van Borderlands om ingame spul te verkrijgen (VIP Program), maar voor de mensen die nog wat in te halen hebben (Of er niet vanaf wisten om wat voor reden dan ook), er is een pagina met codes om zo flink wat points te stacken:

VIP Codes

Sommige zijn niet meer werkzaam, maar dat staat er ook bij genoteerd als dit het geval is. Enjoy!
Dit stond ook in de TS, zie Reddit voor actieve codes.
Via deze link kan je meedoen met het Vault Insider Programma. Het Vault Insider Programma is ontworpen om Borderlands-fans te belonen wanneer zij diverse taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de social-media profielen van Gearbox of diverse Borderlands trailers. Wanneer je dit doet bouw je punten op, deze punten kun je vervolgens uitgeven aan diverse rewards voor alle Borderlands titels. Je kan via je profiel volgen welke rewards of hoeveel punten je hebt verdiend. Op dit moment unlock je ook 'Welcome Pack' & 'Early Adopter Pack'. Deze twee packs bevatten items voor Borderlands 3!
Met deze codes unlock je nog meer punten, dit zijn geen codes voor SHiFT. Je kan de bovenstaande code invullen via 'Redeem A Code' wanneer je bent ingelogd als VIP op de 'activities pagina'.

 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 07-07 13:55
Naxul schreef op dinsdag 3 september 2019 @ 12:57:
[...]


Dit stond ook in de TS, zie Reddit voor actieve codes.


[...]


[...]
Ah, mijn excuses, heb er overheen gelezen it seems 8)7 Uiteraard geen andere bedoeling dan behulpzaam zijn. Maar altijd goed om te reminden voor de mensen (net als ik) die er overheen hebben gelezen of vergeten zijn :Y)

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
w00tstok schreef op dinsdag 3 september 2019 @ 14:01:
[...]

Ah, mijn excuses, heb er overheen gelezen it seems 8)7 Uiteraard geen andere bedoeling dan behulpzaam zijn. Maar altijd goed om te reminden voor de mensen (net als ik) die er overheen hebben gelezen of vergeten zijn :Y)
Tuurlijk! Maar in de TS zit best wat werk, en is juist samengesteld met info die belangrijk kan zijn voor mensen die interesse in de game maar deze niet actief volgen. Daarbij heb ik meer moeite met de website waar je naar linkt, bron van hun is ook gewoon Reddit :+ .

 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 00:22
Aggressor schreef op woensdag 4 september 2019 @ 07:00:
Ps ik heb nog nooit borderlands gespeeld... Maar op de pc is dit ook wel een leuke mulyiplayer game? Of is het echt meer voor de singel player?
Het is coop, je speelt samen tegen de computer. Omdat je maar met maximaal 4 spelers speelt is het wat minder geschikt om met randoms te spelen, je wil je eigenlijk toch wel een beetje afschermen van de griefers. Samenspelen met vrienden kan prima, maar dan moet je ze wel overtuigen het spel ook te kopen ;) Samenspelen met tweakers kan natuurlijk ook, voor BL2 is er een steamgroup. Uiteraard heeft Epic niet de mogelijkheid voor een group -O- maar er zal ongetwijfeld een mafkees met teveel tijd een gewaardeerde tweaker epic-accounts gaan verzamelen voor in de startpost, om zo samen te kunnen spelen. BL3 is ook ingericht om eenvoudig met spelers met een ander level te kunnen spelen.

Mijn Epic ding is Shabbamancer.

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Aggressor schreef op woensdag 4 september 2019 @ 22:25:
Voor welke console kopen jullie de versie eigenlijk? Of gaan de meesten voor de pc?
Hier ook Xbox.

Edit: Zojuist mijn pre-order geannuleerd bij Bol.com en hem digitaal besteld.

[Voor 16% gewijzigd door JSchut op 05-09-2019 09:29]

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
w00tstok schreef op donderdag 5 september 2019 @ 09:59:
Zelf de Super Deluxe versie besteld eergisteren, cuz Butt Stallion :o Vrouwtje wil ook meedoen, wel even gerust moeten stellen dat Loot wordt gedeeld en enemies gelijk worden getrokken zodat het altijd een uitdaging blijft. Kijk erg uit naar volgende week vrijdag! :9
Uit interesse, hoe bedoel je 'loot delen'? Want met loot instancing zou dit geen probleem meer moeten zijn toch? Of wil je de legendaries die gevonden gaan worden bijv. eerlijk delen wanneer een persoon er twee achter elkaar vindt?

 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Naxul schreef op donderdag 5 september 2019 @ 10:01:
[...]


Uit interesse, hoe bedoel je 'loot delen'? Want met loot instancing zou dit geen probleem meer moeten zijn toch? Of wil je de legendaries die gevonden gaan worden bijv. eerlijk delen wanneer een persoon er twee achter elkaar vindt?
Ik vernoed dat hij loot instancing bedoeld maar het anders omschrijft.

Is het al vrijdag de 13e? :P

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 07-07 13:55
Naxul schreef op donderdag 5 september 2019 @ 10:01:
[...]


Uit interesse, hoe bedoel je 'loot delen'? Want met loot instancing zou dit geen probleem meer moeten zijn toch? Of wil je de legendaries die gevonden gaan worden bijv. eerlijk delen wanneer een persoon er twee achter elkaar vindt?
Bedoelde ook loot instancing, maar als ik dit woord tegen haar zeg, kijkt ze me vast aan met waterige oogjes. Dus had haar de gameplay laten zien waarin dit te zien was ;D

 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Nog een week *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray

@KnoxNL gewoon lekker spelen en als blijkt dat je vaker dood gaat dan blijft leven, pas je je skilltree aan ;)

De teksten van de skills zijn ook prima te begrijpen, dus je zou de mogelijke gevolgen op de rest van je build goed kunnen inschatten.

Natuurlijk heb je er altijd van die skilltree wizards bij die het maximale eruit weten te halen, maar ik speel vooral met builds die ik zelf leuk vind.

--edit--

Dit is mijn eerste in elkaar geklikte build. Lijkt mij wel leuk spelen:
https://borderlands.com/e..._2858871418-2838694270%22

[Voor 37% gewijzigd door PdeBie op 06-09-2019 10:38]

Je hebt wel iets te verbergen3 golden keys voor BL3. Claimen moet via de Shift pagina en je moet eerst je Epic account koppelen. Zonder die koppeling kan je de code alleen claimen voor BL2 en niet voor BL3.

 • Frank1973
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 08-08 10:52

Frank1973

XBL: Ghostleader1NL

PilatuS schreef op zaterdag 7 september 2019 @ 19:14:
[Twitter]

3 golden keys voor BL3. Claimen moet via de Shift pagina en je moet eerst je Epic account koppelen. Zonder die koppeling kan je de code alleen claimen voor BL2 en niet voor BL3.
Werkt ook voor de Xbox ;)

 • Naxul
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-08 00:14
Hiroj schreef op maandag 9 september 2019 @ 14:46:
Afgelopen vrijdag de game toch maar aangeschaft. Hoewel ik nooit echt Borderlands heb gespeeld, vind ik de setting wel heel erg tof. Mooie bijkomende feit is dat ik ook een weekje vrij heb na de release.

Ik ben erg benieuwd naar de game! Hebben jullie tips voor iemand die nog niet veel Borderlands heeft gespeeld?
Je kan de TS eens doorlezen? Daarnaast zou je een recap kunnen kijken Borderlands 1/2 + PreSequel. Dan heb je een beetje een idee van het verhaal.

 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Famous schreef op maandag 9 september 2019 @ 21:25:
[...]


Ik probleem alles te ontwijken qua info en filmpjes maar kan je dat instance loot eens uitleggen?

Krijgt iedereen zijn eigen specifieke drop of hoe moet ik het zien?
Iedereen krijgt zijn eigen loot. Voor zijn level. Dus loot ninja kan niet meer 😊

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • Nazanir
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 30-06 13:09

Nazanir

Is pappa!

Famous schreef op maandag 9 september 2019 @ 21:25:
[...]


Ik probleem alles te ontwijken qua info en filmpjes maar kan je dat instance loot eens uitleggen?

Krijgt iedereen zijn eigen specifieke drop of hoe moet ik het zien?
Als een item dropt, dropt het voor iedereen. Als je met Pietje speelt, drop het item op jouw scherm en Pietje zijn scherm. Als Pietje hem opraapt, ligt hij nog wel steeds op de grond op jouw scherm.

Is eigenlijk hetzelfde als bij Diablo 3 als je dat ooit hebt gespeeld, iedereen krijgt z'n eigen loot, dus niemand kan iets wegjatten.

-

Famous schreef op maandag 9 september 2019 @ 22:06:
[...]


Toppie, duidelijk!
In speel alleen met vrienden dus dat scheelt maar het is wel een goede toevoeging!
Het is verder nog een optie. Je kan het ook uitzetten mocht je dat willen. Staat het aan dan ziet iedereen een wapen op zijn scherm en is 1 enkele drop dus meerdere keren te pakken zegmaar. Verder schaalt het ook mee met de levels. Jij als level 20 ziet een level 20 wapen en iemand die level 15 is ziet een level 15 wapen.

 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Famous schreef op maandag 9 september 2019 @ 22:06:
[...]


Toppie, duidelijk!
In speel alleen met vrienden dus dat scheelt maar het is wel een goede toevoeging!
Het werkt ook met local coop :) (als ik het goed begrepen heb) Echt heel tof. Ook fijn dat je met ieder level kan coopen en dat je gewoon je eigen level enemies en loot hebt.

Aftellen....

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • Sipio
 • Registratie: Augustus 2002
 • Niet online
Was eerst van plan om Greedfall te bestellen maar na wat gameplay en reviews te hebben bekeken wacht ik toch eerst maar op een prijsdaling, Heb toendertijd erg genoten van Borderlands 2 op de pc, nu deel 3 voor de one X besteld.

Heb er zin in, lekker knallen aankomend weekend.

@Piet_Piraat7 Jazeker wel, co op is wellicht wat leuker voor de meesten maar lekker op je eigen tempo door de levels gaan is heel goed te doen.

[Voor 21% gewijzigd door Sipio op 10-09-2019 08:29]


 • JSchut
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 10-08 18:07

JSchut

.....

Famous schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 07:44:
[...]


Wij gaan vrijdagochtend ff naar de sportschool en dan slingeren we gelijk dat ding aan :+
Eens kijken hoelang we het vol kunnen houden.

Zondag BL2, de nieuwe DLC, verder uitgespeeld. Graphics zijn in BL3 toch wel stapje hoger zo te zien (heb ongeveer 4 minuten character trailers gekeken).
Komt het wat beter uit op de TV gelukkig _/-\o_
Helaas vrijdag gewoon werken. Maar 's avonds vanaf half 8 aan de slag :)
Piet_Piraat7 schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 08:27:
Ik ben niet bekend met de Borderlands serie, vroeg mij af of het ook leuk is om solo te spelen? :)
Ik speelde mijn eerste playtrough in alle Borderlands games eerst solo. Kan prima! En zo mis je niks.
Hiroj schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 08:31:
[...]


De TS heb ik zeker doorgelezen, waardoor ik al meer over o.a. de characters te weten ben gekomen.
Mede dankzij jou tip al het e.e.a. aan lore van de voorgaande delen op YouTube bekeken. Waarvoor bedankt! :-)

ik begreep ook dat je eigenlijk geen verkeerde keuzes kan maken in Borderlands, het kan hooguit wat moeilijker of makkelijker voor je worden. Kan jij - als vermoedelijk ervaringsdeskundige - dit bevestigen?
Klopt. Je kan verkeerde keuzes maken in je talent tree. Maar deze kun je te alle tijden resetten voor een kleine vergoeding. Dus lekker proberen en goed lezen. Foutjes maken is geen probleem.

[Voor 38% gewijzigd door JSchut op 10-09-2019 08:38]

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


 • Derbiss
 • Registratie: Februari 2017
 • Laatst online: 08-08 13:27
Piet_Piraat7 schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 08:27:
Ik ben niet bekend met de Borderlands serie, vroeg mij af of het ook leuk is om solo te spelen? :)
Ik heb BL2 geheel solo gespeeld; soms pittig maar wel rustig op je eigen tempo.
Ik snap wel dat co-op zeker zijn charmes heeft bij dit spel maar eer ik iemand kan vinden..
Dus ja, solo vind ik het zeker ook een toppertje :)

 • internaut
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 31-07 17:41

 • Pykow
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 08-08 17:13

Pykow

Pykow Gaming | BuG

Piet_Piraat7 schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 08:27:
Ik ben niet bekend met de Borderlands serie, vroeg mij af of het ook leuk is om solo te spelen? :)
Ik heb alle Borderlands games solo gespeeld.
Misschien 1x co-op gedaan van een uurtje, maar probleem is dat ik vaak of zelf vooruit loop op mijn vrienden of dat mijn vrienden een spel niet spelen ;)

Was toen ook met Division 2.
4 vrienden van mij hadden de game aangeschaft en ik was na 1 dag veel verder dan hun.
daardoor kon ik niet met ze samen spelen.
Pas op End-game ben ik gaan co-open.
Dit verwacht ik in BL3 ook weer.

Borderlands pre-sequal was wel pittig solo, ging regelmatig dood.
de vorige 2 delen waren aanzienlijk makkelijker te noemen.

Ik moet alleen zeggen dat ik alle borderlands alleen het verhaal heb uitgespeeld en daarna ermee gestopt ben. Ik zag het nut niet in voor betere loot.
Dit had te maken dat je als solo speler ook altijd SOLO speelt.
Vergelijk je het met Destiny 2 bijvoorbeeld, dan kom je solo altijd in matchmakings of public gebieden.
Matchmaking voor PVE en PVP en dat werkt fijn.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • Triguld
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 30-06-2021
De komende week zullen vast dingen gepatched worden hoor. Buffs, nerfs, loot changes etc.

Ik heb mijn zinnen gezet op Zane, en dan volledig Clone build ofzo. :)
Pagina: 1 2 3 4 5Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee