• BtM909
 • Registratie: juni 2000
 • Niet online

BtM909

Watch out Guys...

Topicstarter
Mede-auteur:
 • Martinspire
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 09:49

MartinspireWelkom in het GTA V ONLINE topic op GoT


Uitgever Rockstar Games heeft Grand Theft Auto Online dinsdag 1 oktober vanaf 13:00 uur gefaseerd beschikbaar gemaakt op Xbox Live en het PlayStation Netwerk.

Om Grand Theft Auto Online te kunnen spelen moeten gamers die GTA V in huis hebben een kleine update (versie 1.0.1 - 39MB) downloaden. Na installatie van de update wordt er een vierde optie toegevoegd aan het keuzemenu waarmee in GTA V gewisseld kan worden tussen de drie personages in het spel. De extra optie, die aan de onderkant van dat menu verschijnt, geeft direct toegang tot GTA Online.
De vorige GTA bracht eindelijk weer een multiplayercomponent met zich mee, maar deze keer heeft Rockstar de Multiplayer nog verder uitgebreid dat het een heus op zichzelfstaand geheel is geworden. Hoewel de Online functionaliteit pas later beschikbaar zal zijn (1 oktober), zal deze uitgebreider zijn dan ooit. Niet alleen kun je missies doen, maar ook je karakter staat helemaal los van de singleplayer. Naast de standaard modussen als Team Deathmatch, kun je aan de slag om samen met je vrienden het criminele pad te betreden. Je begint door je personage te kiezen. Dit kan zowel een mannelijk als vrouwelijk personage zijn, waarbij je de ouders en grootouders kiest, waarna je karaktertrekken en meer kiest. Je kunt ook je animaties kiezen (zoals bekend van Saints Row 3). Uiteraard zijn er ook weer winkels waar je een ander kapsel, een tattoo of kleding kunt halen.

Hoe ver de customization precies gaat is nog niet bekend, wel is bekend dat je een aparte bankrekening hebt voor online waar je het hard verdiende geld in moet storten (doe je dat niet, dan kan je beroofd worden en alles kwijt zijn). Met het geld dat je verdient door de vele missies (welke je ook nog eens aan kunt passen zoals moeilijkheidsgraad, tijd, hoeveelheid spelers en meer) kun je huizen, wapens, auto’s en andere zaken kopen. Je kunt mensen uitnodigen voor je huis waar je zelfs op tv kunt kijken naar de achtervolgingen van je vrienden!
In de multiplayer staat dus het plegen van overvallen centraal. Hiervoor zal je voor de kleine missies weinig hoeven te doen, maar voor de grote missies vergt het vaak wat voorbereiding. Haal een vrachtwagen, gereedschap om een kluis te openen, een vluchtwagen en meer van dat soort werk. Tot wel 16 man kan meedoen aan de heist en uiteindelijk bepaald degene die het geld van de kassière heeft gekregen hoe het geld verdeeld wordt. Hij kan er overigens ook voor kiezen om er met het geld vandoor te gaan, dus houd daar rekening mee. Overigens kun je in dergelijke situaties ook het geld terugnemen door hem door te schieten, dus ben gewaarschuwd.

Ook interessant is de mogelijkheid om (in de toekomst) je eigen overvallen te ontwerpen en je eigen activiteiten uit te werken. De online-modus lanceert met een levelmaker voor team deathmatch en de mogelijkheid om races te maken. Daar komen later dus nog meer functionaliteiten bij. Rockstar heeft aangegeven dat men content zal blijven toevoegen na lancering. Men heeft verder de mogelijkheid om allerlei zaken snel aan te passen of bij te werken mocht dat gewenst zijn. Hierdoor zal je weinig last van bugs moeten hebben.
Als je even geen zin hebt in missies, zal je ook in contact kunnen staan met je maten. De wereld is vrij te doorkruisen en is tevens voorzien van auto’s en voetgangers (ook online dus). Overgang naar multiplayer gaat naadloos en je zult ook naadloos bij anderen kunnen zitten. Zo zal je dus altijd moeten zorgen dat je geld veilig is. Je kunt je verder ook verzekeren zodat autoschade geen probleem meer is en je ook niet met de pakken neer hoeft te zitten als je auto gejat is. Jaja, je kunt ook auto’s van andere spelers jatten of gaan zitten gokken met aandelen om je geld te verdienen. Overigens kun je er ook voor kiezen om alleen met je maten online te spelen, mocht je even geen behoefte hebben aan de online rivaliteit.

De online multiplayer heeft ook nog NPC’s die je kunt bellen of waar je missies van krijgt. Hier zitten ook weer cinematics aan vast. Sommige karakters komen ook in de singleplayer voor, waardoor je ze al wel zult herkennen. Verder komt alle inhoud (wapens, voertuigen, etc) ook naar de multiplayer toe. Dit wordt echter aangevuld met extra content zoals een Assault SMG, speciale wagen (Annis Elegy RH8), exclusieve kapsels en meer die je kunt unlocken. Je kunt ook je volledige statistieken bekijken (hoeveel kills je hebt gemaakt, afgelegde afstand, etc), foto's delen en actief zijn op Lifeinvader, het sociale netwerk van GTA (wat natuurlijk een parodie is op facebook). Stalk je ook nog wat pagina's op Lifeinvader, dan krijg je ook ingame bonussen (10% korting op eerste auto aanschaf e.d.).

Na de lancering heb je in ieder geval uitgebreid de mogelijkheid om te wennen aan de game om vervolgens de grootste schurk van Nederland of België te worden.
Een belangrijk onderdeel van de multiplayer zijn de crews. Je kunt met je maten een crew beginnen (ook via de website) om te laten zien dat je bij elkaar hoort. Een van de dingen die je ermee kunt is met elkaar communiceren of gemakkelijk elkaars game binnen komen. Het systeem komt over van Max Payne 3 en bied je nu de mogelijkheid om je crew in te delen in bepaalde ranks. Je kunt tot 4 niveau’s instellen waarbij ieder niveau zo zijn eigen mogelijkheden heeft.
Met je crew kun je experience points verdienen waar je uiteindelijk ook wat mee moet kunnen doen. Hoe of wat is nog niet helemaal bekend.

Tweakers.net heeft ook zijn eigen ‘crew’ op Rockstar Social Club. Wil je in deze crew? Volg dan deze link; TweaksCrew en log vervolgens in of creëer een account als je deze nog niet hebt. Als je ingelogd bent klik je op: "Join this crew"

Voeg vervolgens je Socialclub naam, platform, PSN/Xlive en je tweakers naam toe aan deze lijst: Google Doc, zodat we een mooi overzicht kunnen bijhouden van alle tweakers.

Wat er precies met deze crews gedaan kan worden binnen de game is nog niet bekend, maar Rockstar heeft toegezegd dat het een groot deel van de multiplayer moet uitmaken.

Binnen dit topic word dit onderwerp niet besproken, hier is een speciaal topic voor aangemaakt: [multi] GTA V Crew: TweaksCrew.
Uiteraard zijn er ook weer een heleboel leuke achievements (op de 360) of trophies (op ps3) te halen.
Een overzicht met deze achievements en hulp over hoe ze te behalen vind je hier: http://www.ign.com/wikis/gta-5/Achievements_and_Trophies

TrailersScreenshots
Preview
reviews: Grand Theft Auto V

Review
reviews: Grand Theft Auto V: Rockstar levert meesterwerk
http://www.gametrailers.c...grand-theft-auto-v-review
http://www.ign.com/articl...grand-theft-auto-v-review
http://www.gamespot.com/g...414475/?tag=Topslot;Slot1
http://www.escapistmagazi...Auto-V-Review-People-Suck
http://nl.ign.com/review/5950/grand-theft-auto-v-review
Met hoeveel man kun je online? Is het een MMO?
Je kunt met maximaal 16 man in 1 game terecht komen. Dus geen honderden karakters in 1 wereld (zoals je misschien gewend bent van GTA SA MP). Mocht je niet met je vrienden bezig zijn, dan zou je vloeiend moeten overgaan naar andere mensen, waardoor het wel de illusie wekt dat er meer mensen aanwezig zijn.

Hoe kan je snel online laden?
Tijdens het initieel laden van het spel kan je door middel van de X (PS3) en de ?? (XBox 360) toggelen tussen online en story mode.

Kun je weer huizen en bedrijven kopen?
Ja, je kunt per karakter diverse huizen kopen en ook bedrijven opkopen zoals een taxibedrijf. In je huizen kun je bovendien je auto’s stallen, maar is er ook plek voor een haven of helikopter platform.
Een ander ding wat je met je geld kunt doen is de aandelenbeurs op gaan. Deze kun je bovendien beïnvloeden door iets te jatten of te slopen.

Raak je al je geld kwijt als je dood gaat online?
Nee niet alles maar wel een groot deel zal op de grond vallen voor andere spelers om op te rapen

Kun je nog iets met je stem doen?
Je kunt in de microfoon schreeuwen om ervoor te zorgen dat personen bij een bankoverval naar je luisteren. Ook zal ingame je mond bewegen als je iets door je microfoon zegt.

Staat Friendly Fire aan online?
Meestal wel, maar je kunt de game in een modus zetten dat je elkaar niet neer kunt schieten zodat je niet gespawkilled kunt worden of lekker kunt free roamen. Dit zal echter worden uitgezet zodra je begint te schieten.

Let op:
Dit is het discussietopic, niet het slowchat topic. Daar is het Grand Theft Auto V - Slowchat & Levertijden Topic voor :)


Vragen of opmerkingen
Klopt er iets niet aan de TS of mist er vitale informatie? Stuur dan een DM naar BtM909 of Martinspire.
LET OP

De TS is nog een WIP; verwacht dus nog meer updates!

[Voor 177% gewijzigd door BtM909 op 08-10-2013 16:13]

Ace of Base vs Charli XCX - All That She Boom Claps (RMT) | Clean Bandit vs Galantis - I'd Rather Be You (RMT)
You've moved up on my notch-list. You have 1 notch
I have a black belt in Kung Flu.


 • Kecin
 • Registratie: juli 2004
 • Niet online

Kecin

Je keek.

Mooie startpost! Ik dacht dat er geen online topic zou komen. Ben wel voor een online topic. Top!

Nu nog wachten totdat de downtime over is :-)

I am not a number, I am a free man! Kecin's tweakblog! - Kecin.com!


 • Kr1pje
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 10-01-2014
For those trying to get into GTA Online today, please bear w/ us on some day one tech connection issues that we’re working to stabilize asap
Tweet van Rockstar.

PSN: Kr1pje


 • RubbeR01
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 12-11 10:52
Kwam er zojuist wel in, maar geen tutorial en zo, straight spawn in een multiplayermap. (360)

I am RubbeR, You are Glue


 • nFo
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 04-12 10:00
En de servers zijn aan het roken. :7
Ik probeer eerst wel de Battlefield 4 beta, of zijn die ook aan het roken ?

 • CoreX
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 25-03-2016
Zijn er ook mensen bij wie de update nog niet is verschenen?

[ Systeem |


 • ReVision
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Imiddels een uurtje of 4 GTA online opzitten. Bevalt zeer goed, er is genoeg te doen. Alleen geld verdienen gaat erg langzaam. Hierdoor zul je voorlopig nog geen properties of garages kunnen kopen.

Wat wel handig is, je kan een tracker onder je auto plaatsen. Hierdoor als je hem achterlaat kun je hem altijd terug vinden op de map.

| Discogs | Flickr |


 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 09:58
The Outlaw schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:02:
[...]

Reken er maar op dat het morgen gaat worden ;w
Of volgende week. |:(

 • Sir_Hendro
 • Registratie: augustus 2006
 • Laatst online: 04-12 11:10
spoiler:
Ik zag bij een gozer die voor het eerst online ging spelen bij zijn eerste dood naar de hemel gaan waar hij een kort gesprek met god had. Vervolgens ging hij weer terug naar Los Santos.

Alle keren daarna dat hij dood ging zag ik dit niet meer gebeuren, is dit dan slechts een eenmalige encounter? Ik vond het wel grappig gedaan :P
Als R* nou even een juiste datum geeft dan verpruts ik niet ál m'n vakantiedagen :p

PsychoMantis_NL @ Battlefield || Red Dead Redemption || GTA V || YouTube || Twitter


 • Ryan_
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 02-12 12:31
Sir_Hendro schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:03:
spoiler:
Ik zag bij een gozer die voor het eerst online ging spelen bij zijn eerste dood naar de hemel gaan waar hij een kort gesprek met god had. Vervolgens ging hij weer terug naar Los Santos.

Alle keren daarna dat hij dood ging zag ik dit niet meer gebeuren, is dit dan slechts een eenmalige encounter? Ik vond het wel grappig gedaan :P
spoiler:
Hopelijk wel. 1x is leuk, maar elke keer? Nee, liever niet :)

 • ReVision
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Sir_Hendro schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:03:
spoiler:
Ik zag bij een gozer die voor het eerst online ging spelen bij zijn eerste dood naar de hemel gaan waar hij een kort gesprek met god had. Vervolgens ging hij weer terug naar Los Santos.

Alle keren daarna dat hij dood ging zag ik dit niet meer gebeuren, is dit dan slechts een eenmalige encounter? Ik vond het wel grappig gedaan :P
spoiler:
Dit is inderdaad eenmalig enkel bij de eerste keer dat je wordt doodgeschoten. Daarna kan je Passive mode instellen, zodat je niet door andere spelers kan worden neergeschoten.

| Discogs | Flickr |


 • Bullet NL
 • Registratie: september 2004
 • Laatst online: 04-12 17:50

Bullet NL

Eigen Wijs

Vanaf vanmorgen 11 uur af en aan bezig geweest, wou voor geen meter..... vanavond maar eens weer proberen.... ik hoop dat Rockstart de userload tussen de VS en Europa heeft gescheiden door beide regio's een eigen serverpakket te geven,

Cogitationis poenam nemo patitur


 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

Vind het ook erg vervelend. Paar keer geprobeerd maar het wil maar niet werken. Morgen heb ik de hele dag les, zou dus wel fijn zijn als ze er iets aan doen...

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |


 • OptiBenz1
 • Registratie: mei 2010
 • Laatst online: 14-07 12:56
Ik zat er ook in ben eruit gegaan om crew te regelen.

 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

x360 of ps3?

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |


 • OptiBenz1
 • Registratie: mei 2010
 • Laatst online: 14-07 12:56
Ps3 hier :)

 • ReVision
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Toch wel vreemd dat nog zo veel mensen problemen hebben. Ik kon echt direct na het opstarten Online en spelen. Verder verloopt het allemaal ook erg stabiel. Bij GTA IV werd ik er vaak random uit gegooit maar bij V nog geen last van gehad.

Ook wel grappig, ik heb echt 10 minuten voordat ik met GTA Online begon pas een Xbox-Live gold membership gekocht :P Die was namelijk al een maand of 2 verlopen.

[Voor 5% gewijzigd door ReVision op 01-10-2013 17:11]

| Discogs | Flickr |


 • Ryan_
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 02-12 12:31
The Outlaw schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:12:
En toen werd ik weer gekickt. Net op het moment dat ik mijn eerste race wil beginnen :(
Wat verwacht je dan? Dit gaat vast nog wel een hele tijd zo door. Straks komt heel Nederland thuis, wat denk je dat er dan gebeurd? :P

 • Donstil
 • Registratie: maart 2006
 • Niet online

Donstil

Grab them by the 🐈.

Maar is gedood worden door andere spelers niet juist het leuke eraan? Dat je elkaar kunt opsporen en samenwerken of doden?

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


 • ReVision
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Sommige mensen willen gewoon de Online Missies doen, eventueel alleen of met andere mensen/Crew.
Het is dan vervelend als je tijdens een missie door andere spelers die toevallig op dezelfde server zitten opeens wordt doodgeschoten.

Mij maakt het persoonlijk niet uit en heb het gewoon gelaten zoals het is. Maar kan beste begrijpen dat niet iedereen dat relaxt vind. Je kan overigens nog wel gewoon door politie en standaard poppetjes gedood worden.

[Voor 5% gewijzigd door ReVision op 01-10-2013 17:18]

| Discogs | Flickr |


 • sleepwalkerbe
 • Registratie: januari 2009
 • Laatst online: 30-11 23:54
ReVision schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:17:
Sommige mensen willen gewoon de Online Missies doen, eventueel alleen of met andere mensen/Crew.
Het is dan vervelend als je tijdens een missie door andere spelers die toevallig op dezelfde server zitten opeens wordt doodgeschoten.

Mij maakt het persoonlijk niet uit en heb het gewoon gelaten zoals het is. Maar kan beste begrijpen dat niet iedereen dat relaxt vind. Je kan overigens nog wel gewoon door politie en standaard poppetjes gedood worden.
Ik dacht gelezen te hebben dat je tijdens missies standaard niet kan neergeknald worden door andere spelers op de 'server'

<SG> Sleepwalkerbe - Diablo 3


 • Ryan_
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 02-12 12:31
Waarschijnlijk een soort van PVE idee. Jij kan niet gekilled worden, maar uiteraard kan jij dan ook niet killen.

 • RubbeR01
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 12-11 10:52
voor de duidelijkheid;
er is een passive mode (kost 100 dollar) je kan niet gedood worden, maar je kan zelf ook niks doden.
Dan is er nog een beschermde mode als je bepaalde activiteiten doet als tennis en golf.

I am RubbeR, You are Glue


 • Donstil
 • Registratie: maart 2006
 • Niet online

Donstil

Grab them by the 🐈.

RubbeR01 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:20:
voor de duidelijkheid;
er is een passive mode (kost 100 dollar) je kan niet gedood worden, maar je kan zelf ook niks doden.
Dan is er nog een beschermde mode als je bepaalde activiteiten doet als tennis en golf.
Ooh dat is dan wel weer netjes.
Ik laat het lekker aan staan, wel zo leuk lijkt me.

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans

Hoop stiekem nog wel dat t voor kwart voor 9 een beetje te spelen is, anders mis ik de champions league :')

PsychoMantis_NL @ Battlefield || Red Dead Redemption || GTA V || YouTube || Twitter


 • OptiBenz1
 • Registratie: mei 2010
 • Laatst online: 14-07 12:56
Nu doet ie het helaas ook niet meer bij mij :(

 • SmokingCrop
 • Registratie: januari 2012
 • Niet online
RubbeR01 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:20:
voor de duidelijkheid;
er is een passive mode (kost 100 dollar) je kan niet gedood worden, maar je kan zelf ook niks doden.
Dan is er nog een beschermde mode als je bepaalde activiteiten doet als tennis en golf.
Kunnen ze je auto dan ook kapot schieten wanneer je erin zit? :p
dat lijkt me nog het irritanste van GTA online, hele tijd van die newbs die je auto eraan gaat doen.

Klik voor [handleiding] Raspberry Pi met UniFi controller en Pi-hole (headless)


 • ScreamGT
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 23:00

ScreamGT

joejoe

Heel Nederland + Europa + Wereld probeert GTA op het moment. Het word er echt niet beter op! ;) Ik ga het later vanavond/nacht nog maar eens proberen.

 • RubbeR01
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 12-11 10:52
PsychoMantis_NL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:30:
Hoop stiekem nog wel dat t voor kwart voor 9 een beetje te spelen is, anders mis ik de champions league :')
meer kans NA het voetbal..

I am RubbeR, You are Glue


 • DutchCrownNL
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 08:44
Bijna klaar met werken, ga eens kijken of ik rond een uur of 7 / half 8 online kan komen.
Mocht het niet na 1x werken start ik rustig de beta van BF4 op :-)
Heb namelijk geen haast om GTA-Online te spelen.

Xbox Live Ambassador | Xbox Series X & Xbox One X | Flintstone NL | KPN Glas (Routed iTV) 1000/500 i.c.m. Pfsense.


 • Vuvuzela
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 23:45

Vuvuzela

My spire is forming

ReVision schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:17:
Sommige mensen willen gewoon de Online Missies doen, eventueel alleen of met andere mensen/Crew.
Het is dan vervelend als je tijdens een missie door andere spelers die toevallig op dezelfde server zitten opeens wordt doodgeschoten.

Mij maakt het persoonlijk niet uit en heb het gewoon gelaten zoals het is. Maar kan beste begrijpen dat niet iedereen dat relaxt vind. Je kan overigens nog wel gewoon door politie en standaard poppetjes gedood worden.
Je hebt genoeg opties, je wordt niet zomaar met 15 vreemden in een server gedropt.
-Go (dit zal wel met vreemden zijn)
-Invite only session
-Crew session
-Closed Crew session
-Closed friend session
-Solo session

Bij mij is het overigens nog niet gelukt online te gaan. En Bawsaq/snapmatic is nu ook offline (voor het eerst sinds dag2 toen ik psn en socialclub koppelde)

[Voor 10% gewijzigd door Vuvuzela op 01-10-2013 18:19]

I served in a company of heroes.


 • rodaboy
 • Registratie: oktober 2011
 • Laatst online: 23-04-2014
Wat een onzin met gta online werkt niety

 • servival7
 • Registratie: december 2010
 • Laatst online: 01-12 13:54
hoop wel dat ze al die server problemen vandaag nog oplossen en niet pas over een week of 2

 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 09:58
RubbeR01 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 17:42:
[...]


meer kans NA het voetbal..
Of tijdens, maarja dan mis je ook weer een groots spektakel... :(


Ik kon mn character maken, maar daarna stopte ie ermee en moest ik terug naar de singleplayer.
Maar eens kijken of die beta van battlefield 4 wel te spelen is....

 • CrazyStuff
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 31-08-2019
servival7 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 18:30:
hoop wel dat ze al die server problemen vandaag nog oplossen en niet pas over een week of 2
Denk dat je dat wel kan vergeten, die lijst met problemen zal denk ik alleen nog maar groter worden de komende tijd. Om nog maar te zwijgen over die app van ze, wat een flater is dat.
Enige wat ik tot nu toe voor elkaar krijg is een solo session opstarten, die vervolgens doorloopt tot m'n character de auto in stapt en dan is 't klaar :(

Singleplayer maar naar 100% farmen dan }:O

PsychoMantis_NL @ Battlefield || Red Dead Redemption || GTA V || YouTube || Twitter


 • PredNL
 • Registratie: augustus 2008
 • Laatst online: 28-11-2020

PredNL

Help!

Servers zijn weer operationeel alleen krijg je nu een "Failed to host a GTA Online session" alert. ;(

p.s. Pißwasser stocks gaan nog steeds omhoog! :+

[Voor 22% gewijzigd door PredNL op 01-10-2013 18:52]

Asus N551JK-CN157H


 • ReVision
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Ik hem me aangemeld bij TweaksCrew2, kan iemand mij even accepteren?

| Discogs | Flickr |

Ik kom wel in sessies, maar weinig te doen. Elke 24/7 is al 'robbed', je rijd maar beetje doelloos rond :P

Maar wat zien die female characters er freaking lelijk uit :/ En mijne was ook nog eens 1,5 kop groter dan normale lengte.. :/

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Kaasplank
 • Registratie: februari 2001
 • Niet online
Ik kon net racen. Met 1 tegenstander op een bijna lege weg. Waardeloze zooi.

Kijk nu al 5 minuten tegen een grijze vlek aan.

[Voor 25% gewijzigd door Kaasplank op 01-10-2013 19:20]


 • ScreamGT
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 23:00

ScreamGT

joejoe

Alleen Solo laad bij mij, vervolgens kom je bij de plek waar je gaat "racen" krijg je vervolgens "Failed loading job" in je mik :')

 • Daiov97
 • Registratie: augustus 2012
 • Laatst online: 23:20
Volgens mij kunnen ze het voortaan beter GTA Offline noemen.

 • Frantic
 • Registratie: december 2005
 • Laatst online: 25-11 20:49
Wat een gehuil weer :') Dit is standaard bij games die net online gaan..

 • rjpurk
 • Registratie: april 2010
 • Laatst online: 20-11 09:51
The Outlaw schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:29:
Nog even en de Amerikanen overspoelen de servers, dan is de lol er echt vanaf :(
Ik denk dat Amerika zijn eigen servers heeft. lijkt me raar dat die op europese servers spelen (Of andersom; de europeanen op amerikaanse server)

 • EnigmaNL
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 29-11 20:29

EnigmaNL

Ik wil kaas.

Hoe kun je voorkomen dat willekeurige lui je game joinen? Ik kan zo geen optie vinden ervoor.
FranticDJ schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:35:
Wat een gehuil weer :') Dit is standaard bij games die net online gaan..
Juist door zo'n mentaliteit doen ze er ook nooit wat aan :')

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • venom1
 • Registratie: mei 2011
 • Laatst online: 03-12 13:32
SinergyX schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:52:
[...]

Juist door zo'n mentaliteit doen ze er ook nooit wat aan :')
Wat verwacht je dat ze dan doen? Voor miljoenen extra aan servers investeren voor een enorme shitload aan mensen die op de eerste dag meteen willen spelen dan er nog 3 keer naar kijken en dan nooit meer? Dat heeft toch geen zin. Beste wat ze voor je kunnen doen is tijdelijk extra power erbij zetten en dat hebben ze volgens mij al gedaan (als ik de nieuwsberichten mag geloven). Maar dit kost ook een hoop geld en uiteindelijk schieten ze er niets mee op, die spellen hebben ze toch al verkocht. 8)7
EnigmaNL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:51:
Hoe kun je voorkomen dat willekeurige lui je game joinen? Ik kan zo geen optie vinden ervoor.
Als je een crew hebt, dan in Online selecteren Crew only volgens mij. Dan komen alleen mensen met je crewtag in het spel :)

Nederlandse PS4/PS5 clan / 30+


 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 09:58
The Outlaw schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:58:
[...]

Als je een crew hebt, dan in Online selecteren Crew only volgens mij. Dan komen alleen mensen met je crewtag in het spel :)
Ik probeerde iemand van de crew te joinen maar dat lukte ook niet, dus ik vermoed dat het aanmaken van een crew-only game ook nog niet gaat lukken..
Solo hopelijk wel..

Edit: en dan doet die race het niet...FUUUUU }:O |:(

[Voor 6% gewijzigd door dutchgio op 01-10-2013 20:03]

venom1 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:57:
die spellen hebben ze toch al verkocht. 8)7
Dat dus. Geld is binnen, klaar :) Ze kunnen best miljoen of wat extra voor de eerste week er tegenaan gooien, compenseert ruim dat ze straks nog eens flink extra gaan cashen met de microtransacties.

Trekt wel bij, maak ik me niet echt druk om. Het feit alleen dat de game op 10 verschillende punten gewoon niets meer doet, vind ik toch bijzonder matig geprogrammeerd (zelfs die online loading timed na 5 minuten uit, maar je kan niet meer verder).

Maar grafisch sta ik er toch even van te kijken wat ze nu met die characters hebben gedaan, dat ziet er serieus niet uit.

[Voor 33% gewijzigd door SinergyX op 01-10-2013 20:02]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • venom1
 • Registratie: mei 2011
 • Laatst online: 03-12 13:32
SinergyX schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:01:
[...]
Maar grafisch sta ik er toch even van te kijken wat ze nu met die characters hebben gedaan, dat ziet er serieus niet uit.
true that

 • EnigmaNL
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 29-11 20:29

EnigmaNL

Ik wil kaas.

SinergyX schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:01:
[...]

Dat dus. Geld is binnen, klaar :) Ze kunnen best miljoen of wat extra voor de eerste week er tegenaan gooien, compenseert ruim dat ze straks nog eens flink extra gaan cashen met de microtransacties.

Trekt wel bij, maak ik me niet echt druk om. Het feit alleen dat de game op 10 verschillende punten gewoon niets meer doet, vind ik toch bijzonder matig geprogrammeerd (zelfs die online loading timed na 5 minuten uit, maar je kan niet meer verder).

Maar grafisch sta ik er toch even van te kijken wat ze nu met die characters hebben gedaan, dat ziet er serieus niet uit.
De karakters zijn inderdaad mooi maar GTA 5 heeft wel last van veel aliasing vind ik, veel meer dan de gemiddelde Xbox 360 game.

 • Scrtz
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 23:39
Daimen schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 19:32:
Volgens mij kunnen ze het voortaan beter GTA Offline noemen.
haha goeie dit!

iemand al succesvol online gegaan?
Ik zit vast in een loop, waiting for players, failed to connect, weer naar die marker lopen (automatisch), waiting for players, failed to connect, repeat :D
EnigmaNL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:03:
De karakters zijn inderdaad mooi maar GTA 5 heeft wel last van veel aliasing vind ik, veel meer dan de gemiddelde Xbox 360 game.
Zeg je nu dat ze mooi zijn? :/

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • netblade
 • Registratie: mei 2003
 • Laatst online: 22:48

netblade

Sunrise

SinergyX schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:09:
Ik zit vast in een loop, waiting for players, failed to connect, weer naar die marker lopen (automatisch), waiting for players, failed to connect, repeat :D


[...]

Zeg je nu dat ze mooi zijn? :/
Haha jij kunt nog naar de markering lopen, dat doet die hier niet eens :+

There's no limit to the human brain, the only barrier is the way we think


 • EnigmaNL
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 29-11 20:29

EnigmaNL

Ik wil kaas.

Je eigen karakter niet echt, maar de NPC's zijn goed gemaakt :)

 • Vuvuzela
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 23:45

Vuvuzela

My spire is forming

EnigmaNL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:13:
[...]
Je eigen karakter niet echt, maar de NPC's zijn goed gemaakt :)
Het lukt me niet echt een blanke man te maken die er niet uit ziet als een pedofiel 8)7

I served in a company of heroes.


 • Martijnvc
 • Registratie: februari 2011
 • Laatst online: 03-12 17:20
Ik heb zojuist kwartiertje de intro doorlopen, geracet en wat gefreeroamed en ik ben aangenaam verrast! Zodra het laden&connecten soepel verloopt heb ik een nieuwe hobby!

PS aangename handeling vd auto's tov offline of ligt dat aan mij?
Ben maar weer naar character-creation gegaan, maar wat ik ook aankloot, 99% van de vrouwen zien er gewoon uit als crack-hoertjes :X GTAforums heeft ook al aardig wat topics over de creation, gelukkig niet de enige die denkt dat dit gewoon echt slecht is. (zelfs GTA4 had nog een betere editor...).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Donstil
 • Registratie: maart 2006
 • Niet online

Donstil

Grab them by the 🐈.

Kolere wat werkt het maken van je Poppetje tergend. Ding is niet vooruit te janken.

Ik ga lekker een serie kijken. Zie die Online Zooi in het weekend wel.

Edit: Ooh en waarom moet ik een opa en een oma aanmaken, daar heb ik echt geen zin in hoor Rockstar.

Edit2: ben ik dat poppetje kwijt trouwens? Hij is vast gelopen na het aanmaken namelijk
(Failed to host.....)

[Voor 41% gewijzigd door Donstil op 01-10-2013 20:22]

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


 • EnigmaNL
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 29-11 20:29

EnigmaNL

Ik wil kaas.

Ik vind het een beetje teleurstellend hoe beperkt je bent. Het voelt amper als een GTA game aan.

Je kunt in GTA Online niet eens een kassa kapot schieten, je moet wachten tot de kassa bediende het tasje vult...

 • Ienni1983
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 22:24
Gewoon als ouders Misty en John Marston nemen.

Probleem opgelost.

http://tinyurl.com/5sdar8p


 • netblade
 • Registratie: mei 2003
 • Laatst online: 22:48

netblade

Sunrise

Hoelang hoort het te duren voordat "Loading" een keer verdwijnt jongens? Leuke tunes dat wel, maar daar kan ik ook wel een stream voor aanzetten :+

There's no limit to the human brain, the only barrier is the way we think


 • EnigmaNL
 • Registratie: januari 2007
 • Laatst online: 29-11 20:29

EnigmaNL

Ik wil kaas.

Ienni1983 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:27:
Gewoon als ouders Misty en John Marston nemen.

Probleem opgelost.
Misty kon ik niet kiezen. John Marston wel. Waar is Misty van?

 • Ienni1983
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 22:24
EnigmaNL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:29:
[...]


Misty kon ik niet kiezen. John Marston wel. Waar is Misty van?
As part of the Collector’s Edition package, you’ll get Niko Bellic, along with both Claude and Misty from Grand Theft Auto III to use as parent options within the character creation system.

[Voor 29% gewijzigd door Ienni1983 op 01-10-2013 20:31]

http://tinyurl.com/5sdar8p


 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

Godver, ik ben nog steeds aan het vastlopen op "waiting for other players" . Word er inmiddels vrij moe van. Ik ga wel verder met letter scraps zoeken.

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |


 • Draakje5
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 03-12 09:30
Screenshot wie misty en john marston zijn?

 • schumi2004
 • Registratie: februari 2004
 • Laatst online: 04-12 21:51
Is er uberhaupt een optie welke wel werkt?
Heb denk zo'n beetje alle spel mogelijkheden gehad maar helaas, geen online als je intro niet mee telt.
Draakje5 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:34:
Screenshot wie misty en john marston zijn?
Idd handig ;)

[Voor 37% gewijzigd door schumi2004 op 01-10-2013 20:35]


 • Ienni1983
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 22:24
Draakje5 schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:34:
Screenshot wie misty en john marston zijn?
Misty GTA III

John Marston Red Dead Redemption

Claude GTA III

en ingame herken je ze wel want ze zijn de enige 4 die op het moment of special mother of special father kan zijn.

Misty Claude Nico en John Marston.

[Voor 32% gewijzigd door Ienni1983 op 01-10-2013 20:39]

http://tinyurl.com/5sdar8p


 • Luukwa
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 03-12 15:02
Ik zit er in, na 15 keer proberen -_-

Soundcloud!


 • RaiseCain
 • Registratie: september 2007
 • Laatst online: 30-11 13:07
Man man man... dit online gebeuren, ze hadden aangegeven wat "problemen" te hebben, kan niet eens 1 missie doen... potverdomme

 • Luukwa
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 03-12 15:02
spoiler:
Lamar die zon nerd met een stropdas ontmoet.. kinda weird..

Soundcloud!

RaiseCain schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:42:
Man man man... dit online gebeuren, ze hadden aangegeven wat "problemen" te hebben, kan niet eens 1 missie doen... potverdomme
Idem hier, ben al vanaf +/- 12:30 bezig om online te komen en heb niet meer als 46 keer die intro gezien :(

Eerst maar eens even Champions League kijken nou, en moch AJAX dan na 20 minuten met 0-3 achter staan probeer ik 't nog wel een keer :p

PsychoMantis_NL @ Battlefield || Red Dead Redemption || GTA V || YouTube || Twitter


 • Chaoss
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 04-12 10:42

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Dat mensen zich er nog over verbazen dat zoiets niet werkt op de dag van de launch... of er zelfs kwaad over worden :+

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • Luukwa
 • Registratie: maart 2013
 • Laatst online: 03-12 15:02
Hij blijft haken op Launching Session..

Soundcloud!


 • Bobnofski
 • Registratie: november 2001
 • Niet online
Vuvuzela schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:14:
[...]
Het lukt me niet echt een blanke man te maken die er niet uit ziet als een pedofiel 8)7
Grappig, het lukt mij niet een leuk female character te maken want ze lijken allemaal op een blanke man met lippenstift en een pruik :+

 • xenonNn
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 12-10 19:13
na 5x proberen opgegeven Launching Sessions verder kom ik niet

Ik zeg altijd maar zoo............................................................................. dat is korter dan dierentuin


 • Msi92
 • Registratie: augustus 2010
 • Laatst online: 13-11 10:35
Btw ben ik de enige of ziet alles er fucking lelijk uit Online? (vooral het race gedeelte)

[Voor 17% gewijzigd door Msi92 op 01-10-2013 21:18]


 • swoutr
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 01:24
Net al best veel gespeeld, maar ik zie niet echt in wat er zo speciaal aan is, voor gemaakte race's, team death matches, en "missies" wat er eigenlijk gewoon op neer komt dat je 1 pakketje in de stad op moet pikken en hem af moet droppen in teams van 2, echt geen drol aan de hele multiplayer als je het mij vraagt. Maargoed, welke multiplayer van rockstar is wel OOIT goed geweest.

MBPR 15” 2018 | iPhone X 64GB | Xbox woutertjuuuh | steam bubureijers


 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

Vond RDR best vermakelijk om eerlijk te zijn.

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |


 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

Tja, het werkt nu ook gewoon voor geen meter. Hopen dat het het snel wel doet, ben namelijk best benieuwd. Lijkt me ook leuk om met de crew te spelen :).

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |

Ah blijkbaar is hoeveelheid illegal work bepalend of je eruit ziet als een crackverslaafde :P

Maar verschil tussen hoe mijn character in creation was en uiteindelijk ingame, compleet anders :X

En waarom Lamar.. waarom? Ik haat die gast :/

[Voor 11% gewijzigd door SinergyX op 01-10-2013 21:37]

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 09:58
PsychoMantis_NL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 21:27:
Wou net zeggen, die speel ik nu nog steeds :p
Jammer dat niet zo veel meer het spelen, ze zouden de servers moeten minderen, en servers waarin 2-5 man zit veel meer met elkaar moeten mergen zodat er nog een beetje een userbase is, dan is RDR best leuk

 • servival7
 • Registratie: december 2010
 • Laatst online: 01-12 13:54
dutchgio schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 21:38:
[...]


Jammer dat niet zo veel meer het spelen, ze zouden de servers moeten minderen, en servers waarin 2-5 man zit veel meer met elkaar moeten mergen zodat er nog een beetje een userbase is, dan is RDR best leuk
zet de rest dan maar bij GTA online neer

 • Thomas
 • Registratie: december 2009
 • Niet online

Thomas

☷☰

Wel leuk dat mijn "question" in de support sectie trending is :D.

| Switch FC: SW-3939-0492-5105 |

Pagina: 1 2 3 ... 204 Laatste


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee