• BtM909
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online

BtM909

Watch out Guys...

Topicstarter
Mede-auteur:
 • Martinspire
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 09:18

MartinspireWelkom in het GTA V ONLINE topic op GoT


Uitgever Rockstar Games heeft Grand Theft Auto Online dinsdag 1 oktober vanaf 13:00 uur gefaseerd beschikbaar gemaakt op Xbox Live en het PlayStation Netwerk.

Om Grand Theft Auto Online te kunnen spelen moeten gamers die GTA V in huis hebben een kleine update (versie 1.0.1 - 39MB) downloaden. Na installatie van de update wordt er een vierde optie toegevoegd aan het keuzemenu waarmee in GTA V gewisseld kan worden tussen de drie personages in het spel. De extra optie, die aan de onderkant van dat menu verschijnt, geeft direct toegang tot GTA Online.
De vorige GTA bracht eindelijk weer een multiplayercomponent met zich mee, maar deze keer heeft Rockstar de Multiplayer nog verder uitgebreid dat het een heus op zichzelfstaand geheel is geworden. Hoewel de Online functionaliteit pas later beschikbaar zal zijn (1 oktober), zal deze uitgebreider zijn dan ooit. Niet alleen kun je missies doen, maar ook je karakter staat helemaal los van de singleplayer. Naast de standaard modussen als Team Deathmatch, kun je aan de slag om samen met je vrienden het criminele pad te betreden. Je begint door je personage te kiezen. Dit kan zowel een mannelijk als vrouwelijk personage zijn, waarbij je de ouders en grootouders kiest, waarna je karaktertrekken en meer kiest. Je kunt ook je animaties kiezen (zoals bekend van Saints Row 3). Uiteraard zijn er ook weer winkels waar je een ander kapsel, een tattoo of kleding kunt halen.

Hoe ver de customization precies gaat is nog niet bekend, wel is bekend dat je een aparte bankrekening hebt voor online waar je het hard verdiende geld in moet storten (doe je dat niet, dan kan je beroofd worden en alles kwijt zijn). Met het geld dat je verdient door de vele missies (welke je ook nog eens aan kunt passen zoals moeilijkheidsgraad, tijd, hoeveelheid spelers en meer) kun je huizen, wapens, auto’s en andere zaken kopen. Je kunt mensen uitnodigen voor je huis waar je zelfs op tv kunt kijken naar de achtervolgingen van je vrienden!
In de multiplayer staat dus het plegen van overvallen centraal. Hiervoor zal je voor de kleine missies weinig hoeven te doen, maar voor de grote missies vergt het vaak wat voorbereiding. Haal een vrachtwagen, gereedschap om een kluis te openen, een vluchtwagen en meer van dat soort werk. Tot wel 16 man kan meedoen aan de heist en uiteindelijk bepaald degene die het geld van de kassière heeft gekregen hoe het geld verdeeld wordt. Hij kan er overigens ook voor kiezen om er met het geld vandoor te gaan, dus houd daar rekening mee. Overigens kun je in dergelijke situaties ook het geld terugnemen door hem door te schieten, dus ben gewaarschuwd.

Ook interessant is de mogelijkheid om (in de toekomst) je eigen overvallen te ontwerpen en je eigen activiteiten uit te werken. De online-modus lanceert met een levelmaker voor team deathmatch en de mogelijkheid om races te maken. Daar komen later dus nog meer functionaliteiten bij. Rockstar heeft aangegeven dat men content zal blijven toevoegen na lancering. Men heeft verder de mogelijkheid om allerlei zaken snel aan te passen of bij te werken mocht dat gewenst zijn. Hierdoor zal je weinig last van bugs moeten hebben.
Als je even geen zin hebt in missies, zal je ook in contact kunnen staan met je maten. De wereld is vrij te doorkruisen en is tevens voorzien van auto’s en voetgangers (ook online dus). Overgang naar multiplayer gaat naadloos en je zult ook naadloos bij anderen kunnen zitten. Zo zal je dus altijd moeten zorgen dat je geld veilig is. Je kunt je verder ook verzekeren zodat autoschade geen probleem meer is en je ook niet met de pakken neer hoeft te zitten als je auto gejat is. Jaja, je kunt ook auto’s van andere spelers jatten of gaan zitten gokken met aandelen om je geld te verdienen. Overigens kun je er ook voor kiezen om alleen met je maten online te spelen, mocht je even geen behoefte hebben aan de online rivaliteit.

De online multiplayer heeft ook nog NPC’s die je kunt bellen of waar je missies van krijgt. Hier zitten ook weer cinematics aan vast. Sommige karakters komen ook in de singleplayer voor, waardoor je ze al wel zult herkennen. Verder komt alle inhoud (wapens, voertuigen, etc) ook naar de multiplayer toe. Dit wordt echter aangevuld met extra content zoals een Assault SMG, speciale wagen (Annis Elegy RH8), exclusieve kapsels en meer die je kunt unlocken. Je kunt ook je volledige statistieken bekijken (hoeveel kills je hebt gemaakt, afgelegde afstand, etc), foto's delen en actief zijn op Lifeinvader, het sociale netwerk van GTA (wat natuurlijk een parodie is op facebook). Stalk je ook nog wat pagina's op Lifeinvader, dan krijg je ook ingame bonussen (10% korting op eerste auto aanschaf e.d.).

Na de lancering heb je in ieder geval uitgebreid de mogelijkheid om te wennen aan de game om vervolgens de grootste schurk van Nederland of België te worden.
Een belangrijk onderdeel van de multiplayer zijn de crews. Je kunt met je maten een crew beginnen (ook via de website) om te laten zien dat je bij elkaar hoort. Een van de dingen die je ermee kunt is met elkaar communiceren of gemakkelijk elkaars game binnen komen. Het systeem komt over van Max Payne 3 en bied je nu de mogelijkheid om je crew in te delen in bepaalde ranks. Je kunt tot 4 niveau’s instellen waarbij ieder niveau zo zijn eigen mogelijkheden heeft.
Met je crew kun je experience points verdienen waar je uiteindelijk ook wat mee moet kunnen doen. Hoe of wat is nog niet helemaal bekend.

Tweakers.net heeft ook zijn eigen ‘crew’ op Rockstar Social Club. Wil je in deze crew? Volg dan deze link; TweaksCrew en log vervolgens in of creëer een account als je deze nog niet hebt. Als je ingelogd bent klik je op: "Join this crew"

Voeg vervolgens je Socialclub naam, platform, PSN/Xlive en je tweakers naam toe aan deze lijst: Google Doc, zodat we een mooi overzicht kunnen bijhouden van alle tweakers.

Wat er precies met deze crews gedaan kan worden binnen de game is nog niet bekend, maar Rockstar heeft toegezegd dat het een groot deel van de multiplayer moet uitmaken.

Binnen dit topic word dit onderwerp niet besproken, hier is een speciaal topic voor aangemaakt: [multi] GTA V Crew: TweaksCrew.
Uiteraard zijn er ook weer een heleboel leuke achievements (op de 360) of trophies (op ps3) te halen.
Een overzicht met deze achievements en hulp over hoe ze te behalen vind je hier: http://www.ign.com/wikis/gta-5/Achievements_and_Trophies

TrailersScreenshots
Preview
reviews: Grand Theft Auto V

Review
reviews: Grand Theft Auto V: Rockstar levert meesterwerk
http://www.gametrailers.c...grand-theft-auto-v-review
http://www.ign.com/articl...grand-theft-auto-v-review
http://www.gamespot.com/g...414475/?tag=Topslot;Slot1
http://www.escapistmagazi...Auto-V-Review-People-Suck
http://nl.ign.com/review/5950/grand-theft-auto-v-review
Met hoeveel man kun je online? Is het een MMO?
Je kunt met maximaal 16 man in 1 game terecht komen. Dus geen honderden karakters in 1 wereld (zoals je misschien gewend bent van GTA SA MP). Mocht je niet met je vrienden bezig zijn, dan zou je vloeiend moeten overgaan naar andere mensen, waardoor het wel de illusie wekt dat er meer mensen aanwezig zijn.

Hoe kan je snel online laden?
Tijdens het initieel laden van het spel kan je door middel van de X (PS3) en de ?? (XBox 360) toggelen tussen online en story mode.

Kun je weer huizen en bedrijven kopen?
Ja, je kunt per karakter diverse huizen kopen en ook bedrijven opkopen zoals een taxibedrijf. In je huizen kun je bovendien je auto’s stallen, maar is er ook plek voor een haven of helikopter platform.
Een ander ding wat je met je geld kunt doen is de aandelenbeurs op gaan. Deze kun je bovendien beïnvloeden door iets te jatten of te slopen.

Raak je al je geld kwijt als je dood gaat online?
Nee niet alles maar wel een groot deel zal op de grond vallen voor andere spelers om op te rapen

Kun je nog iets met je stem doen?
Je kunt in de microfoon schreeuwen om ervoor te zorgen dat personen bij een bankoverval naar je luisteren. Ook zal ingame je mond bewegen als je iets door je microfoon zegt.

Staat Friendly Fire aan online?
Meestal wel, maar je kunt de game in een modus zetten dat je elkaar niet neer kunt schieten zodat je niet gespawkilled kunt worden of lekker kunt free roamen. Dit zal echter worden uitgezet zodra je begint te schieten.

Let op:
Dit is het discussietopic, niet het slowchat topic. Daar is het Grand Theft Auto V - Slowchat & Levertijden Topic voor :)


Vragen of opmerkingen
Klopt er iets niet aan de TS of mist er vitale informatie? Stuur dan een DM naar BtM909 of Martinspire.
LET OP

De TS is nog een WIP; verwacht dus nog meer updates!

[Voor 177% gewijzigd door BtM909 op 08-10-2013 16:13]

Ace of Base vs Charli XCX - All That She Boom Claps (RMT) | Clean Bandit vs Galantis - I'd Rather Be You (RMT)
You've moved up on my notch-list. You have 1 notch
I have a black belt in Kung Flu.


Anoniem: 296375

For those trying to get into GTA Online today, please bear w/ us on some day one tech connection issues that we’re working to stabilize asap
Tweet van Rockstar.

 • Vuvuzela
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 24-03 18:30

Vuvuzela

My spire is forming

EnigmaNL schreef op dinsdag 01 oktober 2013 @ 20:13:
[...]
Je eigen karakter niet echt, maar de NPC's zijn goed gemaakt :)
Het lukt me niet echt een blanke man te maken die er niet uit ziet als een pedofiel 8)7

I served in a company of heroes.


 • Ofthewell
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 17-02 22:15
Ik heb eigenlijk de hele dag tot zojuist zonder problemen kunnen spelen. Heb ook nog met een paar medecrewmembers e. e. a. gedaan.
Ik heb inmiddels een huis + garage. Log ik weer in staat mijn poppetje onder de douche en krijg ik de melding dat ik extra XP krijg als ik onder de douche via mijn headset zing. En jawel.... loads of XP. Maar het allerergste is...... dit blijken je medegamers in de sessie ook te horen. Stond ik even voor paal.
Ik heb dus maar even niet schunnig tegen de lapdanseres gepraat toen daar om gevraagd werd.


Sta ik in mijn huis krijg ik de melding dat de buzzer van de voordeur gaat. Ga ik naar de voordeur en krijg ik de melding dat er een speler voor de deur staat. Heb hem binnengelaten en gelijk de rest ook uitgenodigd in die sessie. Mijn huis vol met 15 andere spelers hahababa Oh ja. Je kunt oom de lapdanseres opbellen en thuis uitnodigen, dus ook maar gedaan om de pret te verhogen.

Overigens: Misschien goed om eens een crew sessie online te doen?

[Voor 24% gewijzigd door Ofthewell op 02-10-2013 03:41]

Xbox Live: Ofthewell NL


 • Draakje5
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 10:16
Thomasx4 schreef op woensdag 02 oktober 2013 @ 12:06:
Ga het nog één keer proberen. Moet helaas wel over een kwartier naar college :(.
Denk dat als je terug komt hetzelfde probleem er nog is.

 • Bokkie
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Bokkie

What the hell are you?

Anoniem: 544433 schreef op woensdag 16 oktober 2013 @ 10:26:
[...]


Maar het alarm gaat toch meteen af als je een sticky gooit? Of gooi jij ze vanuit de auto op de lazers? :)
wij rijden naar de basis, naast de poort staat een muur, daar zetten wij de auto tegenaan zodat we via de auto over de muur kunnen klimmen

dan pakt er 1 een truck van de parkeerplaats om naar de achterste lazer te rijden en daar 1 sticky op te plakken, gewoon te voet of vanuit auto, kan beide.

Terwijl de sticky's geplaatst worden gaan de overige crewleden zich bezighouden met de ventjes die spawnen en die met vrachtwagens aankomen (2 vrachtwagens)

vervolgens wordt van afastande de hangar leeggesniped waar de cargobob staat
Iedereen stapt in de cragobob en zodra we clear zijn van de basis worden de lazers opgeblazen.

Geen enkel alarm dat af gaat.behalve de 12 tot 14 gastjes die we moeten killen

@hieronder
onze manier is ook 10 mins werk ofzo

Wij hebben ook de lazers gepakt om alles stuk te schieten, maar dat triggerde inderdaad meer alarm dan de manier die we nu gebruiken :)

[Voor 9% gewijzigd door Bokkie op 16-10-2013 10:36]

| Respect to the man in the icecream van! |
| i'm not completely useless, I can be used as a bad example! |


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Didyoumeetmax?
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 30-01 21:30
Downloaden van de update gaat hier al geeneens. Gelukkig had ik dit ingecalculeerd.

 • BlaTieBla
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 25-03 09:50

BlaTieBla

Vloeken En Raak Schieten

Die GTAV Editor die er met de opdate komt werd wel tijd. Heb me helemaal gek zitten zoeken naar fatsoenlijke shots voor mijn GTAV Knight Rider intro.


Nu nog een A-Team en Dukes of Hazzard intro verhervermaken :)

[Voor 13% gewijzigd door BlaTieBla op 24-08-2015 20:13]

leica - zeiss - fuji - apple | PSN = Sh4m1n0


 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 08:38
En ik maar denken dat cheaten niet mogelijk is op de ps4:


 • Frits Flits
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 24-03 18:13

Frits Flits

SOUND! Designer

Hier kan je zien hoe je in de Rockstar Editor komt op de PS4:

specs


 • Wii4all
 • Registratie: November 2007
 • Niet online
Bedankt Frits ;)

Burp

New Content

Rockstar Editor has been added for PlayStation 4 and Xbox One.
Freemode Events have been added to GTA Online which unlock after completing the tutorial or are available immediately if the tutorial was skipped. New activities are:
Hunt the Beast
Become the Beast – a stronger, faster (and hairier) version of your character - and flee relentless pursuers all over Los Santos and Blaine County.
King of the Castle
An every man for himself turf war where you’ll need to ascend and claim the designated ‘castle’ as your territory – and then fend off everyone else as they go all out to dethrone you.
Hot Property
Grab the briefcase and go! Jump into a car, bike, boat, motorcycle, P-996 Lazer or just run for the hills with the coveted contraband in hand. Be one of the three players who hold the briefcase the longest to score GTA$ and RP bonuses.
Moving Target
The first player to enter a marked vehicle will become the Moving Target, tasked with safely delivering the vehicle to a designated location. While the marked vehicles will be durable, it’ll take some serious elusive finesse to survive other players’ attempts to destroy you before the drop point.
Checkpoint Challenge
Compete with all your Freemode competitors in a mad dash across southern San Andreas. Who will be the first to race or fly through all the designated checkpoints for fame, fortune and reputation.
Kill List and Kill List Competitive
Take control of some of heavy artillery and duke it out with the mercenaries from Merryweather Security. Rack up GTA$ and RP for each kill.
Dead Drop
Fight for possession of valuable contraband and see if you can make the drop first in this ruthless smuggler’s run.
Penned In
When you see the enormous dome appear over the Los Santos skyline, jump into the closest ride and find your way into it before the timer starts. Then, stay within the dome as it begins to move and shrink, smashing and bashing rivals out. Those who are left out of the dome for more than 7 seconds will explode. See if you can be the sole survivor at the very end.
Criminal Damage
Whet your appetite for destruction with all-you-can-eat buffet. Get strapped with a favorite piece of heavy artillery and let loose over a given time period with no wanted level in sight. Wanton destruction is rewarded with every bullet hole and blast. The player with the largest property damage bill who causes the most destruction will win.
Hold the Wheel
A Sanchez, a Golf Cart or another otherwise humble mode of transport is made into an indestructible marked vehicle. Take command of it and avoid all the other jackers and assailants in your session to be the one behind the driver’s seat when time runs out. Try and go for it solo to keep the entire GTA$ award for yourself, or shrewdly partner up with a gunner to ride with you for protection and split the earnings.
Time Trial
Record the fastest time possible, with a new course to master every week that awards you GTA$ and RP for beating our target time or your own personal best - and a championship worthy haul if you can take down the World Record.
Freemode Challenges
Compete in 19 unique Challenges against your Freemode friends and foes. See who can perform the longest jump, who can drive the farthest without crashing, who can fall the longest distance without dying, who can freefall the farthest before pulling their ‘chute – and many other ways to risk your neck to try and be a top 3 finisher for GTA$ and RP rewards.
New Adversary Mode Jobs have been added to GTA Online which unlock at Rank 12.
Hunting Pack
You’re part of a team tasked to deliver a priority vehicle rigged to explode if it drops below a minimum speed, while your opponents race, ram and batter to take it down.
Cross the Line
Heavily-armed squads face off across a neutral zone – with the goal of having all team members strategically penetrate their opponents territory to claim victory.
New Features/Updates

The Rockstar Editor has several new features, including:
Ambient sound effects tracks have been added to the project menu.
Players can now copy and paste their marker properties.
Players can now freeze the time of day in the Director Mode Interaction Menu.
Players can now take Snapmatic photos in the Editor.
10 new fonts have been added to the Editor.
4 radio tracks from Worldwide FM are now available to use in the Editor.
One shot sound effects are available in clip edit view.
Players can now spawn vehicles from their hangar or marina while in Director Mode.
The minimap will now focus on the location selected in the Director Mode Interaction Menu locations list.
New Trophies and Achievements have been added for PS4, Xbox One and Steam.
Hide/Show blips options have been added to the GTA Online Interaction Menu including Job, Shop, and Event blips. When hidden, the Jobs can no longer be triggered by walking to their map location but can still be triggered through all other methods.
Additional helicopter and plane spawn locations have been added for Pegasus vehicles.
Players now need to press d-pad left on PS4/Xbox One and “E” on PC to activate a corona while standing in it.
The 'Bookmark Job' option has been removed from the 'Online Leaderboard' screen.
The Creator has been updated to include the following:
Props can now be stacked on top of each other.
Props can now be placed overlapping one another.
Props can now be rotated.
Prop templates can be saved so the user can re-use the prop throughout Job creation.
General/Miscellaneous Fixes

General fixes to improve general game and network stability for Story Mode and GTA Online.
Fixed an issue where beer hats went missing after downloading GTAV Title Update 1.27.
Fixed an issue where players may have lost progress towards Daily Objective awards, and their Daily Objectives changed after a character migration.
Fixed an issue where tattoos were being unintentionally removed when joining a player in a corona.
Fixed an issue where t-shirt decals could appear on Mission outfits after a respawn.
Fixed an issue where character's appearance could change while on Heist Missions.
Fixed an issue where players were unable to purchase Proximity Mines and Homing Launcher ammo during the mission settings/startup screen.
Fixed an issue where players could lose control in the garage after using the TV.
Fixed an issue where players could hang on a black screen when respawning during Rally Races on a motorbike.
Fixed an issue where Spectators could hang on a loading screen when attempting to spectate a player while they are watching a Job cutscene.
Fixed an issue where Lester Locate Vehicles were being incorrectly reclaimed by Pegasus.
Fixed an issue where progress toward the award 'Calm Down' may not be tracking properly.
Fixed an issue where The "Los Santos Belle" special T-shirt didn’t unlock as intended.
Fixed an issue where the Chrome SUV rims were not free after unlocking the platinum 'Still Standing' award.
Fixed an issue where the platinum award “Showroom” unlocked incorrectly.
Fixed an issue where the “All in Order” award wouldn’t track properly.
Fixed an issue where certain players were not receiving the “Gold Dix” award T-shirt for completing Daily Objectives.
Fixed an issue where purchased vehicles were being delivered to the garage with a custom roof.
Fixed an issue where vehicles purchased were being delivered with the incorrect wheels.
Fixed an issue which caused certain vehicles to be delivered with missing parts.
Fixed an issue where betting winnings were displaying incorrectly after a GTA Race.
Fixed an issue where players aren’t placed into a One on One Deathmatch after accepting the invite.
Fixed an issue where the Daily Objective 'Escape a 2 star wanted level' wouldn’t be marked as complete, even when the player escaped the wanted level.
Fixed an issue where it was possible to start a Vehicle Deathmatch with no vehicle.
Fixed an issue where vehicle’s bodywork could be removed in Los Santos Customs.
Fixed an issue where players couldn’t take off the Ear Defenders.
Fixed several issues which caused body parts to disappear when changing clothing.
Fixed several issues which caused items of clothing to disappear.
Fixed an issue where the option to add a roof was missing in Los Santos Customs for the 'Stallion' vehicle.
Fixed an issue where players were unable to join a friend’s session after disconnecting from GTA Online and returning back to Story Mode.
Fixed an issue where players were being put in a lobby without a host when accepting an auto-invite from Story Mode.
Fixed an issue where players were unable to apply Crew Emblems on vehicles.
Fixed an issue where Crew Emblems were being removed when buying tattoos.
Fixed an issue where tattoos were clipping through clothing.
Fixed an issue when selecting the Coil Voltic in Races; it had both the carbon and hard shell roof variants applied to vehicle at the same time, causing clipping to occur.
Fixed an issue where players could respawn in to the wrong vehicle while playing player-created Jobs after an explosion.
Fixed an issue where players were losing their head when getting a private lap dance.
Fixed an issue where players were unable to exit the apartment or enter the garage after accepting an invite to an invite only session.
Fixed an issue where players could lose control of their character when attempting to migrate a character after previously cancelling a migration.
Fixed an issue where players couldn't bring up the Interaction Menu after dying while using the vending machine.
Fixed an issue where long delays could occur when a player attempts to view weapons in Ammu-Nation.
Fixed an issue where players could get stuck on a black screen during a Team GTA Race after the driver teammate left the game.
Fixed an issue where players outside of the apartment were not given the cutscene during Humane Labs - Key Codes.
Players now receive a 'Blocked' message when trying to invite a remote player who hasn't completed the Prologue.
Fixed a crash that could occur when attempting to view Crew members via the Pause Menu in GTA Online.
Fixed an issue with rockets not locking on correctly when using vehicle weapons or the Homing Launcher.
Fixed an issue that caused ambient pedestrians to get stuck inside the geometry of the player’s car when running them over.
Fixed an issue that caused the movement of other players in a GTA Online session to appear jerky when playing certain animations.
Fixed an issue where the names of players would not render correctly on the leaderboard at the end of a Job.
Fixed an issue that caused the position of remote players in a GTA Online session to be incorrect when being jacked from a boat.
Fixed an issue that allowed Tear Gas to kill players entering and exiting garages.
Fixed an issue where the special ability bar for vehicles with KERS would appear in situations where KERS was unavailable.
Fixed an issue where the KERS camera filter would remain on screen after dying in GTA Online.
Fixed an issue that may cause players in an existing GTA Online lobby to be kicked when a remote player accepts an invite.
Fixed an issue that incorrectly triggered a wanted level in the wilderness when committing a crime with no witnesses.
Fixed an issue that caused information for a player on the “Friends” menu of GTA Online to display incorrectly.
Fixed an issue that caused pole dancers in the Vanilla Unicorn Strip Club to sometimes freeze in large GTA Online sessions.
Fixed an issue that displayed the wrong distance value during Stunt Jumps after changing the Measurement System option.
Fixed several issues that may have caused timeout errors or split sessions after completing a Job in GTA Online.
Fixed an issue with accepting invites to a GTA Online session from Story Mode.
Fixed an issue with the synchronization of trains in GTA Online sessions.
Fixed an issue where the remaining Stunt Jump count in GTA Online would show as a negative number.
Fixed an issue that prevented the purchase of clothing after jumping between several GTA Online sessions.
Fixed an issue that caused the directional arrow to not show for players on the minimap.
Fixed an issue that may have caused a loss of control when parachuting with a wanted level.
Fixed an issue that incorrectly triggered a wanted level due to an exploding car that was previously abandoned.
Fixed an issue with weapon placements in the Creator.
Fixed an issue where some Dynamic props were indestructible in the Creator published content.
Fixed an issue where some weather types were missing when creating a Job.
Fixed an issue in Creator mode where sticky bombs were being placed when selecting tear gas and vice versa.
Fixed an issue where it was possible to blow up a vehicle during a test Land Race.
Fixed an issue where part of the Fort Zancudo airbase was restricted in Land Race Creator.
Fixed an issue where players were unable to enter an invite only session from the Creator.
Fixed an issue that blocked the player from performing a drive-by from vehicles after reloading a save game in Story Mode.
Fixed an issue where the Peyote filter / overlay persisted after choosing to end the hallucination in Story Mode.
Fixed an issue where the cinematic camera persisted after the target had been killed during Assassination: Vice in Story Mode.
Fixed an issue in Story Mode where the incorrect Swift was delivered when purchasing two Swift variations at once.
Fixed an issue where vehicles were not being impounded in Story Mode.
Fixed an issue in Story Mode where upon completion of a Mission, the player appears to have died and walks out of the hospital.
Fixed an issue where Jimmy’s controller and headset continue performing the animation after he dies while playing a video game.

General/Miscellaneous Fixes – PS4 Only

Fixed an issue where players joining a Mission through the PlayStation dashboard affected the number of team lives.
Fixed an issue that caused the player to become stuck when being logged out of PlayStation Network due to signing in on another console.

General/Miscellaneous Fixes – Xbox One Only

Fixed an issue with game party players not being invited to the next Job when waiting in a queue.
Fixed an issue with dashboard invites to players with different aim settings.
Fixed an issue where the wrong error message was received after trying to create a Job when the privacy setting 'Share outside of Xbox Live' is set to Blocked.
General/Miscellaneous Fixes – PC Only

Fixed an issue where FPS was dropping while purchasing armor in Ammu-Nation.
Purchased Shark Card funds now display in the GTA Online Maze Bank transaction log.
Property trade-in refunds now correctly display on the Maze Bank transaction log.
Fixed an issue where the back tire on motorcycles would revert to the default wheel when changing session or logging out/in GTA Online on the PC.
Fixed an issue where players were being charged GTA$11 for equipping an outfit they already owned.
Fixed an issue where accepting an invite through Social Club UI while transitioning into Freemode doesn't take the player to the inviter's session.
Fixed an issue where characters could lose their hair tints after migrating from PS4 to PC.
Fixed an issue where mouse functionality was broken for the Masks menu in the wardrobe.
Fixed issues that caused framerate to stutter during gameplay.
Fixed issues with the mobile phone and other UI elements appearing squashed on multi-monitor systems.
Fixed an issue with the Screen Type graphical setting when mirroring the same screen across multiple displays.
Fixed an issue where the Startup Flow option had no effect if the Landing Page was enabled.
Fixed an issue where the Korean language option within Steam’s game properties page would not set the language correctly within the game.
Fixed an issue that caused a black screen when launching a Benchmark test from the Landing Page on a multi-GPU system.
Fixed an issue in the Rockstar Editor that caused cameras locked to a moving object to incorrectly change position when placing new markers during playback.
Fixed an issue in the Rockstar Editor that could cause a Depth of Field pop on the final frame of an edited clip when blending different cameras.
Fixed an issue that caused incorrect animations when recording Rockstar Editor clips of other players jumping out of a plane.
Fixed an incorrect error message showing in the Rockstar Editor when saving a project with unsupported characters in the name.
Fixed an issue where explosion audio would sometimes be absent when editing clips in the Rockstar Editor.
Fixed an issue with motorcycle sprockets rendering incorrectly in recorded Rockstar Editor clips, causing the appearance of floating chains.
Fixed an issue that caused water to render at low quality for the first frame when playing back recorded Rockstar Editor clips.
Fixed an issue with the rendering of tow truck hooks in recorded Rockstar Editor clips.
Fixed an issue with the rendering of clip thumbnails in the Rockstar Editor timeline when MSAA was enabled.
Fixed an issue that resulted in the creation of corrupted empty projects in the Rockstar Editor.
Fixed an issue where the Patriot parachute smoke trail appears as the wrong color in recorded Rockstar Editor clips.
Fixed an issue with brightness when applying filters to an underwater Rockstar Editor clip.
Fixed an issue where screen filters during Impromptu Deathmatch mode would save onto recorded Rockstar Editor clips.
Fixed graphical issues when recording Rockstar Editor clips during The Jewel Store Job and The Bureau Raid Missions in Story Mode.
Fixed a button prompt conflict between Move Camera and Apply Settings when in Director Mode.
A Button conflict issue has been fixed when pressing the 'Esc' key whilst in character/vehicle view in the Race Creator.
Fixed an issue where mouse and keyboard menu inputs do not work in the Creator menus.
Fixed an issue where running a PC benchmark can trigger ambient Jobs in Story Mode.
Fixed an issue where players were unable to change any of their characters’ hairstyles or beards after completing Story Mode.

Nederlandse PS4/PS5 clan / 30+

Eindelijk ook zo een mooie klassieke stijlvolle Hearse/edit: wel jammer van de kwaliteit van de plaatjes, nummerbord is wat onduidelijk nu. ("Doei")

[Voor 23% gewijzigd door ArthurMorgan op 16-09-2015 17:10]

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so

je bedoelt bevestiging van de viere garage?

http://www.rockstargames....ng-next-week-october-20th
"The upwardly mobile can also expand their garage space and fleet of vehicles with the addition of the oft-requested fourth purchasable property"

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


 • NiQo
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 15-03 19:46
Die nieuwe adversary modus zijn wel leuk, voor de rammers onder ons ;)

[YouTube: http://youtu.be/gBFVhYFSXV0]
BruceLee schreef op donderdag 22 oktober 2015 @ 12:26:
Algemene opmerking niet tegen jouw. Wie gaat er nu shark cards kopen
Tijd = geld, heb je weinig tijd, compenseer je met geld :)

(wie gaat er nu FIFA coins of candy crush coins kopen? Geen idee, maar zijn er meer dan genoeg).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.

Wee Man schreef op woensdag 16 december 2015 @ 18:12:
Ben nu ook eindelijk begonnen aan Online. Ik wordt veel geschopt van heists maar dat is te verwachten als je nog een laag level hebt. Wat is een goede vervanging voor dat klapperpistooltje waar je mee begint?
Tec-9 vind ik altijd wel een lekkere gun om mee te schieten. Ook niet al te duur

Nederlandse PS4/PS5 clan / 30+


 • levik7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 22-03 17:40
Wee Man schreef op woensdag 16 december 2015 @ 18:12:
Ben nu ook eindelijk begonnen aan Online. Ik wordt veel geschopt van heists maar dat is te verwachten als je nog een laag level hebt. Wat is een goede vervanging voor dat klapperpistooltje waar je mee begint?
De AP-pistol is ook erg goed, veel mensen onderschatten hem erg!
Zijn herlaadt tijd is erg snel, waardoor hij beter is dan elke smg.
Daarnaast heeft hij een erg ver bereik, omdat hij snel schiet is hij mits de speler niet te ver staat ook beter dan een sniper.
Ook heeft hij redelijk wat damage. En het aller belangrijkste, de ammo is erg goedkoop!
Hierdoor is hij mijn persoonlijk favorien, in free roam en in deathmatch(door de AP-pistol te gebruikten verdien je daadwerkelijk er nog wat leuks aan).

Ik ben er redelijk goed mee, mijn k/d is 1,3. En dat is best hoog voor GTA :+
Dus alom het ultieme starters wapen ;)

PS. zet er wel een groot magazijn op ;)
Yeeh net werd mijn 7e daily challenge ineens anders en hoppa geen 100K aan het eind. En bij de awards staat nu ook weer 1/7 en 1/28 :(

Verder ben ik minstens 2 auto's kwijt geraakt door het verhuizen naar het 4e en 5e appartment. Normaal werd bij een volle garage een auto naar een andere garage verhuis, maar nu zijn ze spoorloos verdwenen. Een vriend van me is op dezelfde manier ook 3 auto's kwijt geraakt.

Na al die jaren...

 • Maichel
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 13-03 10:59
Naar aanleiding van alle sneeuwpret gelijk naar eens met de editor gespeeld. Het resultaat.....

[YouTube: https://youtu.be/yvgwFXh93nE]

PSN: Maichel

Dutchredgaming schreef op zondag 27 december 2015 @ 21:31:
Is GTA V aan te raden om te kopen nu? Het is nu in de sale bij steam
Wat mij betreft is GTA altijd aan te raden in de sale, heb er al zo ontzettend veel plezier van gehad (ps3 en 4).

 • Racing_Reporter
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 08:58

Racing_Reporter

Contentmaker

lord polko schreef op woensdag 30 december 2015 @ 10:53:
Nog iemand problemen de laatste twee dagen, met heel veel disconnects op PC ?
Jep, eergisteravond een vriend van me die een aantal keren random wegviel uit een heist. Hoop gefoeter, I can tell you that..

Als je dit leest, heb je teveel tijd.

Anoniem: 93195 schreef op dinsdag 05 januari 2016 @ 23:39:
[...]


Dat is een idee , maar denk niet dat mijn vrouw dat zo`n tof idee vind ;)
Gewoon een 2e ps4 voor haar kopen en zelf laten spelen, heb ik ook gedaan.. Ze vind het fantastisch, maarja mijn vriendin is dan van zichzelf al een beetje tweaker / nerd dus dat helpt ook wel :+

 • Anoniem: 93195
 • Registratie: September 2003
 • Niet online
oow die van mij ook wel hoor , alleen wij zijn meer de pc nerds :p
Anoniem: 93195 schreef op dinsdag 05 januari 2016 @ 23:34:
Ik zou graag GTA V willen spelen zonders modders/hackers ..iemand een idee? word er een beetje moe van.
Private sessie gebruiken, is niet altijd leuk, maar werkt wel. Missies is puur geluk, al kom je daar een stuk minder tegen, die zitten vaak in publics te kloten.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • ndeleeuw
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 21-01 23:29
Alle nieuwe mensen er is ook een pc tweakscrew crew join die ook ff dan hebben we iedereen bij elkaar in een groep

Steam: Profile / Socialclub: Profile / Uplay: minedwarf / Origin: lordgandalf3


 • SqueakyClean
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 25-02 08:46

SqueakyClean

SuperSqueakyClean

Drowzz schreef op woensdag 03 februari 2016 @ 22:16:
[...]


Al je huidige upgrades gaan gewoon mee :+
Thanks voor je antwoord. Maar te laat, want ik heb al een nieuwe aangeschaft met alles erop en eraan. Maar no biggie, want nu heb ik een mooie OG Sultan RS en een flared Sultan RS. :9

M'n eerste Bennie's wagen trouwens en wel erg gaaf hoe je je auto kan aanpassen. Wel lekker prijzig: heb erg makkelijk er 1M doorheen gejaagd... :N

 • Inflatable
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 24-03 18:28
SomerenV schreef op vrijdag 05 februari 2016 @ 10:02:
[...]


Ja, die prijzen zijn echt absurd. Vooral wanneer je eigenlijk niet veel tijd hebt om veel te gamen en maar af en toe een uurtje of 2 speelt is het gewoon niet leuk meer. Ik speel altijd met een vriend van me en we hebben geen zin om de beperkte tijd volop te steken in het herspelen van Heists. Missies doen we wel zo af en toe omdat die niet gek lang duren. Maar als je dan vervolgens ziet dat het 900k kost om de Sultan te upgraden in de garage van Benny's :'( Sowieso zitten er wel meer achterlijk dure dingen in GTA Online en dan heb je twee opties: van die Shark Cards of echt flink wat uren Heists spelen.
Ik vind het niet zo erg dat veel dingen nogal duur zijn in GTA-online.. Dat geeft die dingen dan namelijk extra waarde als je ze kan kopen.. Het voelt als in het echte leven, voor bepaalde dingen moet je lang sparen en dan is daar de voldoening als je eindelijk voldoende geld bij elkaar hebt..

Het is daarom ook zo enorm jammer dat er nog steeds veel money-cheaters rondlopen.. Ik speel zelf nooit in publics, dus heb er geen "last" van, maar ik ken wel iemand die bijna 100 miljoen heeft en altijd alles kan kopen en daarna gewoon weer net zoveel geld heeft, heel raar (sarcasme).. Komt omdat hij altijd *per ongeluk* tegen money-cheaters aanloopt in public lobbies en er niks aan kan doen, jaja zal wel.. Dan haal je toch wel een heel belangrijk "gevoel" uit de game, nieuwe dingen hebben dan bijna geen waarde meer.. Ik irriteer me daar toch wel behoorlijk aan, jij werkt lang voor iets en meneer kan altijd alles zo kopen, je kan hem nooit iets laten zien wat hij zelf ook niet kan kopen.. Achja, meneer is ook pas net 14, dus we houden het er maar op dat hij het nog moeten leren.. En ja, ik weet dat het slechts een game is, maar toch, zaken moeten "ïnhoud" hebben imho als je begrijpt wat ik bedoel..

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • PiP0
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 23-03 22:22
Anoniem: 743323 schreef op dinsdag 01 maart 2016 @ 17:18:
Shit man die 2e character is duur.. Nog tips om lekker (en redelijk leuk) te cashen??
Ik ben laatst ook met een tweede char begonnen, gelukkig is alles wat je op de bank hebt staan beschikbaar voor beide chars, dus ik had redelijk snel appartement + auto. Criminal records race gedaan met crewmattie om engines enzo te unlocken, daarna missies grinden om mijn shootingskill hoog te krijgen (headshots ftw!), pier pressure missie, meth jatten en daarna elke voetganger te sneaken en nekslag te geven voor sneak en strength want politie komt toch niet. Nu level 62 en ben druk bezig met racen, verdient goed en redelijke rp. Mis alleen mijn heavy sniper.

Putting the laughter in manslaughter GTA5 PC Ch0caholic


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RichardQG
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 17-03 19:55
Beakzz schreef op dinsdag 08 maart 2016 @ 10:14:
[...]

(...)

Dacht dat ze alleen geld af konden nemen maar wapens dus ook al |:( Volgens mij heeft Rockstar het al jaren geleden opgegeven dat ze ook maar iets tegen cheaters kunnen doen en hebben ze bij de Xbox One en Ps4 gewoon het voordeel dat het zo'n gesloten systeem is.
Ik was inderdaad behoorlijk teleurgesteld toen ik het het bericht kreeg over het geld stelen van anderen. Sommige mensen hebben geld betaald voor in-game currency en dat wordt hen gewoon afgenomen. Dat wapens werden afgenomen (of toegevoegd) ben ik ook al eerder tegen gekomen, maar toen kreeg ik ze allemaal terug toen ik naar een nieuwe session ging. Ik weer niet of het nu anders is en je die ook definitief kwijt bent.
Ik tolereer modders wanneer zij niet het plezier van anderen bederven. Je kan natuurlijk ook positieve dingen doen, zoals het spawnen van auto's die je normaal niet kan racen voor een speciaal evenement of zoiets. Maar de meeste modders gebruiken het jammer genoeg om andere mensen te irriteren. Hele zielige figuren zijn dat. Van mij mag er bij dit soort mensen gewoon een zero tolerance beleid gevoerd worden. Het is natuurlijk ook in het belang van Rockstar als de online beleving verbeterd wordt zodat meer mensen shark cards kopen. Hopelijk realiseren zij dat zelf ook.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Uffeltje
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 08:27
Psychoot schreef op dinsdag 08 maart 2016 @ 15:58:
[...]


Dat was ook mijn eerste gedachten :)
AP Pistol gebruik ik zelfs niet eens, altijd de Uzi vanuit de auto.
Maar wat een drama om steeds te scrollen door alle wapens om de juiste te vinden.
Geloof ook dat de nummer 1 ergenis is in GTA Online als ik officieel forum mag geloven.
Zit je op console of pc? Op pc kan je de controls zo instellen dat je met je muis in beide richtingen door de wapens kan scrollen. :)

YouTube


 • CappieL
 • Registratie: November 2006
 • Laatst online: 24-03 11:41
Core-Pc schreef op donderdag 24 maart 2016 @ 10:51:
Goedemorgen,

Ik ben weer begonnen met GTA V Online na een tijdje afwezig te zijn geweest.

Wat zijn op het moment de beste manieren om snel aan geld te komen?

Edit: Xbox360
ZO dus
DaanDH schreef op maandag 21 maart 2016 @ 10:28:
[...]


Ik speel op de ps4.
Probeer ook vaak mensen te adden, maar die spelen dan weer met andere vrienden, of hun sessie zit vol... Schiet niet echt op zo haha
De vaste crew speelt nu massaal The Division, het is al lang geen GTA-only crew meer. Als dat een beetje voorbij is druppelen we heus wel terug.. En tot die tijd zijn we gewoon op slack te vinden als je een keer iets wil afstemmen.

[Voor 4% gewijzigd door Kju op 24-03-2016 13:22]

PSN: Kjujay


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Dutch Thumper
 • Registratie: December 2015
 • Laatst online: 13-12-2020

Dutch Thumper

Uplay & Origin: waxinelichtje

GTAjunk schreef op maandag 04 april 2016 @ 09:41:
[...]


Ik heb ook wel interesse :)
Wat ik alleen niet goed begrijp is dat je zelf nog geen 250K hebt (of mis ik iets?)
Weet eerlijk gezegd niet of de host zijn geld krijgt.

Wat wel kan, is dat de host zichzelf 0% geeft. Waarbij achteraf te crewleden hem een deel vd opbrengst doorspeelt via Menu Cash delen last Job.

Sorry. I was busy talking about my feelings and killing people


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Recrush
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 25-03 17:08
Xant0r schreef op zaterdag 09 april 2016 @ 19:06:
[...]


Hoe verdien je 4 ton per 15 mins? Ik heb het zelf niet echt nodig, maar maat van mij kan wel een dikkere portemonnee gebruiken.
Pacific Standard heist finale spelen, host neemt 0% cut en trekt de internetkabel eruit op een specifiek moment aan het eind v/d missie. De 3 overige spelers krijgen de cutscene en hun aandeel terwijl de host de heist niet gefinished heeft en hem dus nogmaals kan hosten.

[PC] GoT F1 22 League (Steam)


Acties:
 • +1Henk 'm!
PolluxDKB schreef op zondag 10 april 2016 @ 21:11:
[...]


Waarom zou je dit hosten dan? Je krijgt er geen GTA$ noch RP voor?
Je doet dit ook voor de andere 3, niet voor jezelf :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Statiegeld
 • Registratie: Januari 2010
 • Niet online

Statiegeld

Doordrinken!

PolluxDKB schreef op zondag 10 april 2016 @ 21:11:
[...]


Waarom zou je dit hosten dan? Je krijgt er geen GTA$ noch RP voor?
Waarschijnlijk moet hij wat Karmapunten terug verdienen, dit is daar wel een goede manier voor lijkt me :+

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AntonTH4Dutch
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online
Sir_Hendro schreef op zondag 10 april 2016 @ 23:19:
ik heb GTA Online echt helemaal uitgespeeld (alles gekocht wat er te kopen valt + alles unlocked + super hoog level).
Geldt ook voor mij.
Maar ik wil best weer joinen, om anderen te 'subsidiëren' ;) (en voor de lol natuurlijk)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Dutch Thumper
 • Registratie: December 2015
 • Laatst online: 13-12-2020

Dutch Thumper

Uplay & Origin: waxinelichtje

Uffeltje schreef op dinsdag 12 april 2016 @ 17:13:
Zitten jullie allen op TS? Zou graag eens een avondje meespelen namelijk. :)
Er zijn vaak mensen op ts aanwezig.

O.a. op tweakersunited.nl

Sorry. I was busy talking about my feelings and killing people


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Psychoot
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 12-01 20:58

Psychoot

1337n00b^

Menesis schreef op woensdag 13 april 2016 @ 18:47:
Kan iemand kort uitleggen hoe ik samen met Tweakers kan spelen?
Ik ben wel lid van GOTP en zie afentoe een speler met die badge, maar nooit veel. Laat staan dat ik ene heist of missie voorbij zie komen met alleen tweakers....

Ik heb trouwens die limo met mitrailleur op het dak. Zou leuk zijn om met wat mensen rond te rijden 8)
Wat ik meestal doe.
'Start Game > Story Mode laden > Druk op 'ESC', tabblad Online > Join Crew Members'

Dat is volgens mij de makkelijkste weg.

Eigenlijk start ik vanuit Story Mode altijd een Invite Only sessie.
Dan zit ik binnen 20 seconden ingame ipv 2 minuten (als je gewoon online joined zoekt hij een lobby met randoms wat lang kan duren).
Persoonlijk start ik dan altijd een Random Race of iets dergelijks, als je daarna leaved dan zit je ook weer binnen 10 seconden ingame ipv 2 minuten :)

Acties:
 • +1Henk 'm!
Er komt nieuwe DLC aan voor Online:


Further Adventures in Finance and Felony continues a player’s mission to become the ultimate criminal kingpin of Los Santos and Blaine County in one of GTA Online’s biggest and deepest updates yet.

A giant leap up the corporate ladder following the VIP experience of Executives and Other Criminals, the Finance and Felony update gives players the opportunity to expand their organization and become CEO of their own Criminal Enterprise.Acquire a high-rise office and special warehouse properties to begin buying and selling a range of contraband across the city, all the while fighting the LSPD and the rest of the southern San Andreas criminal underworld for access to the rarest items and the biggest profits.

Further Adventures in Finance and Felony combines all new gameplay with a host of special new vehicles, exciting new features and much more.Look out for more details along with the official trailer coming next week.

http://www.rockstargames....finance-and-felony-coming

[Voor 3% gewijzigd door RubenSaurus op 28-05-2016 01:58]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • bóòbó
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 25-03 12:44
kuusj98 schreef op vrijdag 03 juni 2016 @ 00:35:
Ik heb un grande probleme, tres tres grande...
Ik werd net door een meneer met bepaalde mods een half uur lang gebombardeerd. Ik heb hier videobewijs van, maar weet niet precies wie het was. Na veel gezeur hield hij op, ik ga een auto zoeken en ik ga even stilstaan om op de kaart te kijken. Ik had het geluid uit (ja, half 1), en opeens zie ik dat ik cash krijg iedere seconde. Ben direct weggegaan maar heb wel nog een video gemaakt. Nu zit ik met 1 miljoen, wat moet ik daarmee? Ik weet dat er duizenden van zulke berichten op internet staan maar ik vertrouw jullie net wat meer. Gewoon lekker wat van kopen of zo snel mogelijk weg ermee?

Ik speel altijd eerlijk, en heb geen zin om voor zoiets onnozels een IP ban te krijgen, loop ik groot risico?

Edit: excuses, misschien iets te snel gereageerd in paniek. Volgens dit http://gaming.stackexchan...ker-gives-me-hacked-money nemen ze het geld weg als het onmogelijk veel is. 1 miljoen is niet onmogelijk veel.
Geen zorgen, Rockstar kan hoogstens je in-game cash weghalen maar zelfs de kans daar op is nihil.

Een IP-ban voor geld ontvangen ga je sowieso niet krijgen.

Acties:
 • +1Henk 'm!
Gewoon iets leuks van kopen joh ;)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • adamvansanten
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 25-03 09:09

adamvansanten

Appletje voor de dorst

Vind het nog steeds een heerlijk spel, maar speel het eigenlijk al heel lang niet meer. De hackers hebben het voor mij wel een beetje verpest, normaal online spelen is er (op de pc) niet meer bij.

Battle.net: adamvsan#2784 | Steam: adamvansanten | PSN: adamvansanten


Acties:
 • +1Henk 'm!
zoepersooi schreef op vrijdag 03 juni 2016 @ 21:22:
[...]


Heb ik je zeker paar keer gemist :/ wil ook graag weer spelen met groepje.

Ik ben vanavond weer online in ieder geval ;)
Ik ook. En meerdere van tweakers

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kuusj
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 25-03 19:23

Kuusj

Ofwel varken in 't Limburgs

Sinds die keer (was ongeveer 1 miljoen) welke welgeteld 2-3 dagen geleden is, heb ik nog 2x geld gekregen, 1x 500.000$ en 1x 400.000$. Ik heb eigenlijk zoiets van, als het maar geen onnoemelijke bedragen zijn ga ik er niet meer wakker van liggen. Het heeft meer nut om aardig tegen die scripters te doen dan ze de hele tijd uit te blaffen.

Alles is zó duur en missies brengen zó weinig op, dat ik er stiekem nog een beetje blij mee ben ook. Heb nu zo'n 40 uur in Online zitten en misschien een krap miljoen verdiend met missies. Een paar keer Fleeca heist, die overigens echt poepsimpel is op hard, alleen dat boren lukt nog niet helemaal.

R7 5800X - RX 6900XT - Kever '74 - 5,025kWp (15x SunPower X21-335BLK & SolarEdge SE5000HD)


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Elijan9
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 25-03 16:57
Voor wie nog geen jacht heeft en er wel graag één wil: t/m vandaag is de Orion Yacht in de aanbieding voor 3M i.p.v. 6M. Alle aanpassingen zijn ook afgeprijsd (kleur, materiaal e.d.) en ook het opwaarderen naar een Pisces of Aquarius!

Op die manier kun je al een Piscus aanschaffen vanaf 3.750.000, 3M voor de Orion en 750.000 voor de upgrade naar een Piscus. :9 (Als een Piscus rechtstreeks aanschaft, kost het je 7M)

War is when the young and stupid are tricked by the old and bitter into killing each other. - Niko Bellic


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Ik vind je Yacht ook niet boeiend. Na aanschaf een paar rondjes gelopen op het dek, 'mooi'. Vervolgens nooit meer dat ding uberhaupt bezocht :P

[Voor 4% gewijzigd door Sir_Hendro op 06-06-2016 13:15]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Uffeltje
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 08:27
Edzeau schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 12:34:
De update ziet er tot nu toe leuk uit! Awesome auto's, eindelijk het kopen van een Cargobob (maar wel voor bijna 2 miljoen...), en Dynasty8 Executive is beschikbaar, waar je een hoofdkantoor (?) ofzo kan kopen. Goedkoopste 1 miljoen, duurste 4 miljoen. Ik ben wel benieuwd wat nu het verschil is tussen de goedkoopste en de duurste.
Jammer van die Cargobob. Ik vond het leuk dat ik hem altijd kon bestellen bij Pegasus en dat verder bijna niemand dat ook kon. :+ Er was meer dan twee jaar geleden een glitch op de PS3 waarbij je hem wel kon kopen.

YouTube


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • sbuter
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 25-03 17:22

sbuter

...dus...

KaasDoosNL schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 16:12:
Op dit moment is de game services niet beschikbaar volgens mijn launcher en wordt ik doorverwezen naar deze pagina.
Nog meer mensen met dit probleem?

-edit
Er zijn blijkbaar meer mensen met dit probleem
Link
Dit werkte bij mij, en volgens reddit vele anderen:
https://www.reddit.com/r/...code_201_error_here_is_a/

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kuusj
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 25-03 19:23

Kuusj

Ofwel varken in 't Limburgs

Good Fella schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 17:58:
Voor zover ik kan zien zit er geen verschil tussen de Offices behalve dan locatie.
Dat kan ik bevestigen, een vriend heeft zowat alles al gekocht wat je kan kopen. Hij heeft het een-na-duurste office en het warehouse van 3 miljoen. Daar gaan dacht ik iets van 112 kratten in, we hebben hem na 2 uurtjes voor bijna de helft gevuld. Eens zien wat dat opbrengt. Als "associate" krijg je 200 RP per minuut als je in de cirkel bent, nog eens 400 RP per 10 minuten als je in de auto met hem zit, nog eens 200 RP per 10 minuten omdat je bij iemand in de auto zit (dus dubbelop) en je krijgt 10.000$ per 15 minuten dat je associate bent.

Dan nog die kratten verkopen en het zou aardig in de papieren kunnen lopen. Ben al 6 ranks gestegen door puur bij hem te zijn 8)7

De servers lijken het moeilijk te hebben, ik krijg heel vaak dat de save gefailed is doordat ie niet kan connecten met de server. Na een minuut of 5 werkt het wel weer.

[Voor 8% gewijzigd door Kuusj op 07-06-2016 19:22]

R7 5800X - RX 6900XT - Kever '74 - 5,025kWp (15x SunPower X21-335BLK & SolarEdge SE5000HD)


Acties:
 • +1Henk 'm!
kuusj98 schreef op dinsdag 07 juni 2016 @ 19:56:
Wel 1 puntje wat me is opgevallen, als ik een auto verkoop dan krijgt de CEO al het geld, minus 10% wat hij aan Merryweather moet betalen. Dat is wel een beetje erg irritant en onnodig. Percentage kun je wel aanpassen denk ik. Als het een vreemde zou zijn zou je dus op die voorwaarde moeten oppassen. Ik weet niet of je Heists enzo dan ook moet afdragen.
dat was bij VIP ook al hoor :+

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • pascal073
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 23-03 18:06
Ik wilde het volgende even doorgeven over de paycheck voor je associates:

Every completed mission (even if you only get some of the cargo to the warehouse) will increase the associates paycheck by $500 (10%) up to a total of $10K (100%). The bonus is corporation-dependent, so when you get an invite to a corp., the notification also shows you what bonus percentage you'll be getting when starting.

Acties:
 • +2Henk 'm!
Trevor schreef op woensdag 08 juni 2016 @ 15:12:
Ok... zag gisteren op Twitch twee personen samen kratten verzamelen, en er kwam pas een derde bij na een invitatie.

Geen idee dan hoe die dat voor elkaar kregen, jammer.
Dat is super makkelijk. Heb ik ook gemeld in dit topic maar ja.. Gewoon je upload rond de 200kb zetten in de router.

Maar bespaar je de moeite want ik heb het net een paar uur gedaan en ben nog net niet overleden aan een overdosis saaiheid. Je bent per 3 kratjes zo 10 tot 15 min bezig dus voor dat je een medium warehouse vol hebt ben je uren verder. Net 275K verdiend door een zooi crates te verkopen (was er klaar mee). Op zich lekker zou denken maar dan ben je minstens 1,5 uur verder (als alles goed gaat) en heb je al een kleine ton geïnvesteerd (buiten je property's om). Zelfs een combo missies/ VIP missies verdiend nog sneller en is minder saai.

Dit had echt leuk kunnen zijn maar Rockstar heeft er weer een dikke grind van gemaakt ...

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kuusj
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 25-03 19:23

Kuusj

Ofwel varken in 't Limburgs

Goed, ik ben nu definitief klaar met de nieuwe update. Klaar in de vorm van "zeer kwaad en ga me er niet meer mee bezighouden".

Zoals ik eergisteren al had beschreven waren een vriend en ik een large warehouse aan het vullen. We hebben er uiteindelijk na een uur of 10 maar liefst 2 large warehouses volgekregen. Dan eindelijk het sellen. Krijg je zo'n missie waar je 3 planes naar een plek moet brengen waar uiteraard 30 enemy's lopen. Dat ook gelukt, krijg ik deze melding:

"You received 10.000$ for helping X deliver the packages"

Toen ik begreep dat dit gewoon alles is wat ik kreeg zonk me de moed echt even in de schoenen. Hij (en met alle respect, ik kan die warehouses e.d. nog niet betalen) krijgt 2.2 miljoen per warehouse en kan die niet verdelen. Twee warehouses, dus nog eens 2.2 miljoen voor hem en 10K voor mij.

Conclusie: voor CEO's is het leuk (maar ook alleen op een lege server), maar voor een associate is het echt dubbeldikke-bout. Ja, je krijgt (afhankelijk van je CEO) 10K per 15 minuten. Ja, je krijgt een idiote hoeveelheid XP. Waar komt dat dan uiteindelijk op neer? Van lvl 31 naar 47 en ongeveer 400K waar ik zo'n 100K al kwijt ben aan ammo en armor aan die missies. Oja, en het heeft 10 uur van mijn tijd gekost die ik niet meer terugkrijg. Het spijt me dat ik een zeer negatieve toon aansla over dit onderwerp, maar dit is toch waanzin? :(

Even helemaal buiten het verdienen om: het is echt waar zo ontzettend saai dat ik niet gedacht dat ik echt tegenzin zou krijgen om verder te spelen 8)7 Op het begin is het leuk, maar een stuk of 100 van die missies doen en je snapt wat ik bedoel. En je Zweedse vriend vind het dan nog leuk ook nog, ja doei! 8)7 :'), hij mag zich die 10K zelf houden.

[Voor 11% gewijzigd door Kuusj op 10-06-2016 00:22]

R7 5800X - RX 6900XT - Kever '74 - 5,025kWp (15x SunPower X21-335BLK & SolarEdge SE5000HD)


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Gisteren avond kwam er weer een update bij het starten van GTA. Vandaag tijdens een lege sessie een vierde poging gedaan om alles te verkopen (82 crates) en deze keer ging het wel goed en ben nu 1.7 mil rijker :)

Delivery jobs tot zover gedaan:

Small delivery (11 crates):
Twee trucks van A naar B over kleine afstand.

Large delivery (68 crates):
Met een Titan rond vliegen en op diverse plekken pakjes eruit laten droppen.

Large delivery (74 crates):
Drie trucks van A naar B met behulp van Trackify App (of hoe het ook heet).

Large delivery (82 crates):
Drie kleine vliegtuigjes naar Sandy Shores vliegen waar de landing site vol met enemies was die je eerst moest killen.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • doebbalapoent11
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 22:14
voor de genen die gene zin meer hebben in destroyed cargo en op de pc spelen, download netlimiter en zet je gta v client vast op 5kb/s op up/down load tijdens het laden van online (naar public session natuurlijk)
Dan kom je in een public session alleen en kun je vrienden uitnodigen. Supersimpel om zo geld te verdienen!

edit:
als je je geld niet krijgt door network error bij afleveren van de cargo kun je je lifetime earnings terugvragen die je kwijt bent... ik had voor 250k teruggekregen maar ik had eigenlijk recht op 52k. Ik kreeg mijn crates telkens terug en probeerde het tot driemaal aan toe te verkopen, hierdoor kreeg ik iets teveel lifetime earnings :+

[Voor 35% gewijzigd door doebbalapoent11 op 13-06-2016 09:05]

I7 8086k | RTX 3080 MSI Gaming X Trio | 16gb ram | LG 34GN850 | nintendo switch | iPhone 13 Pro Max


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Groot feest hier want:

Level 500 bereikt!! Hiervoor heb ik slechts 1860 uren van mijn leven verspeelt :')

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Snowwie schreef op woensdag 22 juni 2016 @ 13:55:
[...]

Zo'n hoge rang en 'maar' 5,8 miljoen op de bank?

Ik ben slechts rang 101 en heb 2,7 miljoen op de bank. :)
Ik had behoorlijk wat meer maar bij de nieuwe update meteen alles gekocht waardoor dit nog maar overgebleven is. ;)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Geen idee hoe het gekomen is maar ik had vandaag ineens een soort godmode. Ik zat zeg maar in passive mode maar kon wel wapens gebruiken. Echter kon ik niemand neerschieten en andere mij ook niet. Op de radar zou ik bij hun als passive verschijnen zeiden ze terwijl mijn character er gewoon normaal zou uitzien. Het geinige was dat alles gewoon werkte en kon dus VIP missies doen. Ze begonnen allemaal op mij te schieten tijdens zo een VIP missie maar ik was dus onsterfelijk. Eigenlijk was het best wel grappig dus maar direct een uurtje of twee lekker misbruik van gemaakt. De enige manier om andere te doden was om ze dood te rijden. Dat werkte dan weer wel. Na het joinen van een nieuwe sessie was de bug (helaas) verholpen :D

Acties:
 • +1Henk 'm!
Niet veel opties om aan te passen. Wel veel bumper en uitlaat mogelijkheden:Broughy heeft de 811 ook getest, ik denk op de PC.

[Voor 35% gewijzigd door The Outlaw op 28-06-2016 14:49]

Nederlandse PS4/PS5 clan / 30+


 • Saynod
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 17-12-2022
N.Uckerman schreef op donderdag 30 juni 2016 @ 02:43:
Hallo iedereen,

Was er eraan het denken om gta5 voor de pc te kopen. Singleplayer al een keertje uitgespeeld op de ps4, dus dat zal ik pc weer doen, maar wil erna toch echt lekker online gaan knallen.

Hoe ervaart gta 5 online op pc? Is het goed speelbaar? Hiermee bedoel ik dan de technische kant van de game. Werkt die goed? Is er nog een goede community op de pc? En uiteraard hoe bevalt het spel zelf( de dlc's etc)
Online is het gewoon één grote open wereld, ideaal om wat rond te klooien :P .
Voor ieder wat wils zou ik zeggen: beetje racen, wat heisten doen, rondvliegen, andere spelers buggen >:) .
Soms wel wat glitches maar daar heeft ieder spel wel 'ns mee te kampen, nooit zo erg dat ik er mij aan stoor, kan er eerder mee lachen.
Wat mij wel stoort zijn de soms lange laadtijden en omdat ik meestal heisten doe, het spelen met randoms (soms frustatie alom).
Qua community, uiteraard lid laten maken van de Tweakerscrew 8) en hoe meer je speelt hoe meer mensen je leert kennen. Na een tijdje ga je toch meer met dezelfde mensen spelen.

 • BlackTian
 • Registratie: Januari 2015
 • Laatst online: 31-05-2021
N.Uckerman schreef op donderdag 30 juni 2016 @ 14:54:

Maar wel nog voldoende mensen online of is het spel een beetje dood?
Ik heb het na een aantal weken ook weer is opgepakt vanmiddag. Gelijk leuke sessie en met wat random mensen leuk gekloot rondom de leger basis. Vanavond paar CEO missies gedaan, ook weer met een random. Jammer genoeg connectie problemen waardoor ik weer in een lege server zat. Voor mij wel de mogelijkheid om zelf wat CEO missies te doen, ongestoord haha.

9/10 zit ik in volle servers, 20+. Een enkele keer join ik wat hackers maar dan ben ik ook weer gelijk weg als het me niet aan staat. Heb nog niet echt het idee dat het spel dood is in ieder geval. Ik voeg ook altijd de mensen toe aan me vriendenlijst waarmee ik leuk gespeeld/missie's mee gedaan heb, dan krijg je na verloop van tijd een aardig lijst met vrienden die online zijn en waarmee je kan spelen :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AntonTH4Dutch
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online
Ook bijna geen last meer van hackers, is echt véél erger geweest. Sowieso geen hackers meer die de hele sessie opblazen en dat soort shit.
Pc is behoorlijk vol in de servers meestal.
Waarom ik blijf spelen? Verslaving aan de vrijheid in het spel, het grafische aspect (wel praktisch alle settings op max en 1920x1200 full screen) rondklooien en lol maken met van alles en nog wat, heists, aantal missies e.d.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Racing_Reporter
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 08:58

Racing_Reporter

Contentmaker

GTAjunk schreef op zaterdag 02 juli 2016 @ 15:04:
[...]


Heel soms kom ik iemand tegen die ondanks vermeend headshot niet dood gaat.
Maar ik sluit niet 100% helemaal uit dat het ook heel misschien aan mijn shootskills zóu kunnen liggen :X :)
Nou, de laatste tijd is de game wel lag-gevoeliger geworden dus dat is ook een puntje :(

Als je dit leest, heb je teveel tijd.


Acties:
 • +1Henk 'm!
Rednas_N schreef op dinsdag 05 juli 2016 @ 12:52:
Hallo, ik speel momenteel GTA V op de Playstation 4. Ben op dit moment level 100 en ben op zoek naar mensen om samen mee te spelen. Dan gaat het voornamelijk om missies en manieren om geld te verdienen. Het hele business gebeuren ben ik eerlijk gezegd nog niet mee bezig geweest. Zijn er nog mensen die op zoek zijn naar een GTA V maatje op de Playstation 4? Mijn username is Rednas_N.

Kleine toevoeging: ik hoop dat ik in het juiste topic zit hiervoor ;)
Van harte welkom!

Er is een speciale Tweakers PS4 crew op Social Club *https://socialclub.rockstargames.com/crew/tweakscrewps4* waar je je kan aanmelden. Wat betreft het hele CEO gebeuren is het misschien leuk om een avond een x met andere Tweakers af te spreken voor een Tweakers CEO avond, waar iedereen kan kennismaken met dat hele gebeuren en ook kan kopen/verkopen

Nederlandse PS4/PS5 clan / 30+


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AntonTH4Dutch
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online
Rudolf schreef op vrijdag 08 juli 2016 @ 16:07:
is het nog de moeite om deze game aan te schaffen voor de multiplayer? (PC)
Ja :)
Rudolf schreef:
Wordt ie nog veel gespeeld of is het langzaam aan het doodbloeden?
Nee :)
Vind ik tenminste.
Rudolf schreef:
Ik had 'm voor de x360 maar die heb ik een tijdje terug al verkocht. Begint toch weer een beetje te jeuken om af en toe lekker te raggen :)
Begrijpelijk... om nog maar te zwijgen van alle andere mogelijkheden :)

Acties:
 • +1Henk 'm!
Kansloos duur weer al die auto's.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Uffeltje
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 08:27
Maichel schreef op woensdag 13 juli 2016 @ 11:25:
[...]


Als je die in de PS3/360 versie ook had, of als je die gewoon ook gespeeld hebt?
Hier de volledige details. Het komt erop neer dat je de proloog gespeeld moet hebben.

YouTube


Acties:
 • +1Henk 'm!
je moet sowieso niet gasgeven, en ik doe het landingsgestel uit waardoor je nog trager wordt... maar wel iets sneller crasht weer. Morgen eens kijken of ik er wel doorheen kom:D

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Racing_Reporter
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 08:58

Racing_Reporter

Contentmaker

Sir_Hendro schreef op zaterdag 16 juli 2016 @ 11:56:
De modders op PC zijn weer aan het terugkomen. Zojuist ene speler met de naam Castiel met oa:
- Godmode.
- Teleporting over de hele map.
- Opblazen van willekeurige spelers.

Helaas geen geldzakken :9
Precies wat we dus niet nodig hadden, alleen dat laatste :+

Als je dit leest, heb je teveel tijd.


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Uffeltje
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 08:27
Klopt helemaal. Nog een kleine toevoeging: des te hoger je rank is, des te meer armor kan je meenemen, tot een maximum van tien bij rank 135.

Nog een nasty glitch: door de RE-7B uit te rusten met standaard wielen, Carbon spoiler en laagste suspension wordt hij enorm snel. De overige tuning mag zoals je zelf wilt.

[Voor 38% gewijzigd door Uffeltje op 18-07-2016 21:56]

YouTube


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • MuFFIN 007
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 27-12-2022
Saynod schreef op maandag 18 juli 2016 @ 19:06:
[...]


Met heavy heist gear krijg je maar de helft van de damage. De bulletproofhelmet kan 3 rechte headshots opvangen voordat je neer gaat. Het is niet zozeer dat je een bonus ontvangt maar je bent meer beschermt.
Een must als je je meer wilt gaan bezighouden met Heists.
Team heavy outfits doen niets speciaal en is louter voor de show.
Strength en stamina spelen ook een grote rol. Hoe meer strength hoe beter je klappen en valpartijen kan opvangen en met meer stamina raak je niet zo snel buiten adem met lopen.
Je mag gerust een keertje met mij mee komen :) , ik doe vooral heists en dan nog vooral de Pacific voor het geld natuurlijk >:)
Hm, interessant. Dan toch de Team Heavy gear maar inruilen voor iets wat niet alleen 'cosmetisch' is. Zit je op PC? Mag me wil inviten, vind het prima om af en toe mee te doen. Ben ook nog op zoek naar een écht goed team voor de CM challenge maar dat valt nog niet mee.. ;)

 • MR_VIPER
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 24-03 13:28

MR_VIPER

Ik ben niet te ondertitelen!

Ik knijp mijn verbinding ivm CEO missions. Ik heb niet vaak last van disconnects. Echter zodra ik geen limiter aan heb staan en in een grotere lobby zit dan klapt hij er wel eens uit, Niet schrikbarend. Kijk eens na wat je bandbreedte verbruik is. Knijp de verbinding eens. Stappen die je kunt proberen.

Wat betreft de drift tampa. Ik hou van het lompe aan die auto. Eigenlijk zou hij in de muscle class moeten vallen. Dit is ook de enige muscle car die een turbo kan hebben. Geluid is geweldig en je kunt hem met wat oefenen leuk rondsmijten. Had gisteren een passagiere die het toch te eng vond op het vliegveld. Die stapte uit begon te rennen en te gillen.... Gelijk uit haar lijden verlost. :X Ohw... Met regen op de standaard banden is hij nog leuker >:)

*empty*


 • Uffeltje
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 08:27
Vanmorgen een mooie win streak met stunt races gehad, volgens mij 5 of 6 achter elkaar met telkens 10+ personen. Ze werden het zat en probeerden met met een 15 seconde last place destroy instelling te stoppen.

Glorieus mislukt. :P

[Voor 2% gewijzigd door Uffeltje op 22-07-2016 11:51. Reden: Typo]

YouTube


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 25-03 14:32
Tot nog toe een toffe dlc, vermaak me buiten die disconnects er wel mee. Wel jammer is dat glitchen met die motors, kwam vandaag deze gif tegen.

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +1Henk 'm!
Gisteren een aantal nieuwe races erbij gekomen en een aantal auto's

MTL Dune 1.3M


Vapid Contender 250K


Buffalo Sprunk

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Hendro
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:51
Die vrachtwagen vind ik wel cool :9

Acties:
 • +1Henk 'm!
Die vrachtwagen is natuurlijk weer veel te duur, die Vapid Contender heb wel meteen aangeschaft. Leuke SUV en lekker snel ook. Jammer alleen dat er niks te customizen valt. Dat valt sowieso tegen met al de recent gereleasde auto's.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Xant0r
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 14-01 04:04
Trevor schreef op woensdag 27 juli 2016 @ 09:12:
Ja ik ook, alleen zo jammer dat het een pegasus voertuig is. Afgezien van mijn Buzzard bestel ik die echt veel te weinig.
DigitalError schreef op woensdag 27 juli 2016 @ 09:20:
Die vrachtwagen is natuurlijk weer veel te duur, die Vapid Contender heb wel meteen aangeschaft. Leuke SUV en lekker snel ook. Jammer alleen dat er niks te customizen valt. Dat valt sowieso tegen met al de recent gereleasde auto's.
Sir_Hendro schreef op woensdag 27 juli 2016 @ 09:07:
Die vrachtwagen vind ik wel cool :9
Je hoeft die truck trouwens niet te kopen, scheelt je hoop centjes. Aangezien het een pegasus vehicle is kan je hem niet upgraden of uberhaupt aanpassen op de livery na. In offroad races kan je deze truck gewoon kiezen, ook als je hem niet gekocht hebt. Enige reden waarom iemand dit moet kopen als je er in free roam mee wilt rijden. Bespaar je zelf dus die 1.3m$ ;)
Beltoni schreef op woensdag 27 juli 2016 @ 10:13:
Gisteren weer even zitten racen, erg vermakelijke DLC! Moet ook nog steeds een heist doen maar heb het spel zo lang niet gespeeld dat er een flinke drempel is. Ook even opgezocht welke auto ik nou kwijt ben, de Entity XF is uit mijn garage verdwenen. Die was evenveel waard als de rest van mijn auto's bij elkaar... Hij was verzekerd maar toen ik hem vorige week uit de garage haalde na lange tijd niet gespeeld te hebben is hij dus spoorloos verdwenen...

Die vrachtwagen is wel erg dik maar past dus niet in je garage? Dat valt wel tegen.
Mors Insurance al gebeld? Wellicht dat iemand hem heeft opgeblazen.

[Voor 24% gewijzigd door Xant0r op 27-07-2016 15:07]


 • Saynod
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 17-12-2022
Beltoni schreef op donderdag 28 juli 2016 @ 10:53:
[...]


Als een auto bij de impound staat dan blijft er toch ook een plek gereserveerd in je garage? Ga wel even kijken.

Weet iemand nog een snelle manier om geld te verdienen. Ik ben echt zo goed als broke en wil nog wel het een en ander kopen. De Cunning Stunts boost is wel lekker. 60K winnen met een race voelt goed, helaas lukt dat niet altijd met een volle lobby...

Misschien ook maar eens een heist proberen, heb dat helemaal nog niet gedaan... Wil eigenlijk niemand lastig vallen met mijn onkunde :+

Edit: Log net in op GTA en krijg de melding dat Rockstar Game Services mij $895.000 heeft teruggegeven. Helaas ingame maar toch niet verkeerd :D Even kijken welke hypercar ik daar voor kan halen.
Als je hulp nodig heb met heisten mag je me altijd wel porren hoor. Ik doe bijna niets anders ;)

 • Saynod
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 17-12-2022
the squaler1 schreef op donderdag 28 juli 2016 @ 16:25:
[...]


Ik ben ook met regelmaat actief.
Dus als je hulp nodig met een heists of als je wilt doen en ben online mag je me altijd uitnodigen.

Mijn socialclub naam = thesqualer.


[...]


Wat is het volgende feestje en voor wanneer staat ie gepland?
Wat ik las was dat de vorige "de beachparty" erg gezellig was.
Dus als ik kan lijkt het me leuk om te doen
Moet nog vastgelegd worden. Waarschijnlijk eind augustus, begin september, als de vakantie op z'n einde loopt. Gaan we een toertje met de moto doen :P .

 • Ithric
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 25-03 11:46
Overigens denk meldt het even, dit werkt dus echt. (al is het niet altijd handig)


Als ik vooraan sta doe ik het nu altijd en in het midden/achteraan soms, want de kans dat je op je voorganger ramt is groot.
(op de motor ben ik er niet uit of het echt veel winst geeft, icm wheelie)

Dus je doet het volgende in het kort:
 1. Gas geven voor de 3 van de counter opkomt
 2. Gas los bij 1 van de counter
 3. Gas erop bij Go (net als normale boost)
Je merkt duidelijk dat je rapper weg bent, maar pas dus op als er iemand voor je staat.

Verder had ik gisteren een erg goede dag/avond, heb denk ik iets van 10 races gewonnen en kan nu de betere turbo's op mijn auto's zetten.

Nu nog even geld sparen voor de (glitched) Re-7B en de upgrades.

iRacing Profiel

Ithric schreef op dinsdag 02 augustus 2016 @ 16:41:
[...]

Gisteren met The squaler kreeg ik 5500 per (?) en toen hij wat dood ging omdat we Cops en 2-3 mensen tegen ons hadden werd het 4900 meen ik.
Weet alleen niet per welke eenheid het was, denk per ingame uur ofsow?

Het is erg leuk tijdverdrijf crates verzamelen en proberen bij je CEO in de buurt te blijven. 8)
volgens mij is het per 12 minuten (1 ingame dag)

 • Le Enfant!
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 18-03 09:24
De meeste CEO's waar ik voor speelde wisselde het constant af. Eerst iets ophalen en dan een VIP missie en dan opnieuw iets ophalen. In een halfuurtje tijd had ik iets van 100K bij elkaar gesprokkeld.

 • the squaler1
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:40
Ithric schreef op dinsdag 02 augustus 2016 @ 16:49:
[...]

Ach joh opzich is het best goed verdienen als je stil zit op de bank. :+

Tussendoor nog wat auto's verkopen en races winnen en schiet lekker op.

Voornaamste is funfactor, de rest is bijzaak vind ik.

Ja dat van de CEO die doodgaat wou bijna zeggen ren naar binnen, je ging 5-6 dood ofsow. (in mijn eentje kon ik niet echt veel doen natuurlijk)
Gaat zeker om de funfactor :) Maar beetje geld verdienen moet ook anders kunnen we geen nieuwe auto's kopen :P

Jah dat ik 5 of 6 keer doodging was niet zo raar het halve leger stond er en nog 2 andere CEO's
Le Enfant! schreef op dinsdag 02 augustus 2016 @ 16:49:
De meeste CEO's waar ik voor speelde wisselde het constant af. Eerst iets ophalen en dan een VIP missie en dan opnieuw iets ophalen. In een halfuurtje tijd had ik iets van 100K bij elkaar gesprokkeld.
Ik wist dat van de VIP missies niet, maar zal hier in het vervolg zeker rekening mee houden.
Tevens wist ik dus ook niet dat een bodyguard maar zo weinig verdiende :z

CM SL600M | MSI MPG Z390 PRO CARBON & RTX2080TI GAMING X TRIO | CORSAIR 115i PRO & CORSAIR RGB PRO 16GB 3200DDR4 & HX750V2 | INTEL I9 9900K & 660P 512GB & 1TB | LOGITECH G910 & G502 | RAZER NARI ULTIMATE | TEUFEL CONCEPT 2.1 | LG 27UK850

Le Enfant! schreef op woensdag 03 augustus 2016 @ 13:46:
Is de grootte van een warehouse afhankelijk van de kostprijs van een office? Ik zie er eigenlijk geen graten in om dat office van 4 miljoen aan te schaffen als het puur is om aan te tonen dat je veel geld hebt. Het office dicht bij de opnamestudio's voldoet voor mij even goed.
ja dat office van 4 miljoen is echt bullshit, heeft ook totaal niks te maken met je warehouse. warehouse is gewoon: duurder = meer opslagcapaciteit.
the squaler1 schreef op maandag 08 augustus 2016 @ 15:39:
Is een jacht zijn geld niet waard dan?
De duurste zit zo rond de 10 miljoen dus je mag er wel iets van verwachten
die yacht is absoluut zijn geld niet waard, heb echt 10 mil weggepleurd. zou graag zien dat er een mogelijkheid komt dat ding te verkopen, net als auto's bij de LSC. Hoef er geen 10 mil voor terug maar dit is echt een waste of money.

 • the squaler1
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 25-03 19:40
Nou weet ik dat ook weer en besteed ik me geld wel aan andere dingen.
Zoals leuke huizen en auto's en misschien inderdaad een buzzard of iets dergelijks.

CM SL600M | MSI MPG Z390 PRO CARBON & RTX2080TI GAMING X TRIO | CORSAIR 115i PRO & CORSAIR RGB PRO 16GB 3200DDR4 & HX750V2 | INTEL I9 9900K & 660P 512GB & 1TB | LOGITECH G910 & G502 | RAZER NARI ULTIMATE | TEUFEL CONCEPT 2.1 | LG 27UK850


 • Sato
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 23:46
Als je het zo gaat bekijken dan zijn er maar twee dingen in gta online echt hun geld waard:
Een huis waar je heists kan starten en de armored karuma.

Sato Bricks op Rebrickable & Discord voor hulp met Stud.io

Voordeel van de buzzard is dat het een CEO voertuig is, dus wordt gewoon direct bij je geleverd gratis als je hem bezit. Handig om snel head hunters of sightseeing te doen bijvoorbeeld.

Joinen met quick doe ik niet meer, vindt niks. Dingen zoeken via de telefoon werkt meestal wel goed.

[Voor 24% gewijzigd door ArthurMorgan op 08-08-2016 21:56]

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


 • MR_VIPER
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 24-03 13:28

MR_VIPER

Ik ben niet te ondertitelen!

Good Fella schreef op dinsdag 09 augustus 2016 @ 12:33:
[...]

Als je bij GoTF zit wil ik er best een rondje mee rijden hoor :)
Zit bij GoTP

*empty*

Good Fella schreef op dinsdag 09 augustus 2016 @ 12:33:
[...]

Als je bij GoTF zit wil ik er best een rondje mee rijden hoor :)
jij hebt gta niet eens op de pc _O-

 • MoietyMe
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 04-04-2022

MoietyMe

zij/haar

DigitalError schreef op dinsdag 09 augustus 2016 @ 15:48:
[...]

jij hebt gta niet eens op de pc _O-
Oh zag niet dat het over PC ging :o

 • AntonTH4Dutch
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online
JWfx schreef op donderdag 11 augustus 2016 @ 19:58:
[...]
Oké, die Kuruma had ik, maar wat jij noemt da's best een duur pak zeg! :o
Maar goed, investeren in de toekomst kost nu eenmaal geld!
[...]
Horen echt tot de beste investeringen, vind ik in elk geval. Kuruma en heistoutfit.
En een high-end apartment (vooral om een heist te kunnen hosten uiteraard).

 • MoietyMe
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 04-04-2022

MoietyMe

zij/haar

Voor de Monza en Grotti fans onder ons:


Autodromo Mozzarella

 • Tennisbal
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 21-04-2018
Tnx voor de tips hier. Ik heb de oplossing gevonden https://www.reddit.com/r/...eenl/1_fps_problem_gta_5/

lag dus aan mijn headset, kingston hyper cloud 2

update: WERKT! als je de razor processen uit zet draait hij weer perfect. Denk handig voor history hier :) ik kan eindelijk weer gamen

[Voor 37% gewijzigd door Tennisbal op 18-08-2016 19:31]

De insurgents zijn nu ook te koop als je de bijbehorende heists nog niet gedaan hebt. Blijkbaar dat de korting die regel overschreven heeft.

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


 • AntonTH4Dutch
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online

Vrij rustig hier nu, dus maar ff een plaatje :)

 • Frantic
 • Registratie: December 2005
 • Laatst online: 25-03 17:18
Eindelijk m'n Prison Break Heist kunnen voltooien gisteren :')
Pagina: 1 2 3 ... 27

Let op:
Het kan zijn dat mensen bij het laden blijven hangen op waiting for players of launching session. Hier kom je op den duur wel doorheen, het kan alleen even duren. Voor problemen zou ook gekeken kunnen worden op de officiële website

Dit topic is niet bedoeld om glitches/hacks te bespreken.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee