Toon posts:

Het Grote World Of Warcraft Topic - Deel 271 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 12 Laatste
Acties:
 • 28.958 views
NOTE: Tweakers heeft een nieuwe layout! Nu komen daar best wel wat dingetjes bij kijken. De topicstart ziet er bijvoorbeeld al niet meer zo uit zoals in de oude site (linkjes andere kleur, afbeelding breedtes kloppen niet, etc..). Voordat ik het topic ga 'fixen' wacht eerst even af hoe de nieuwe site van Tweakers zich de komende tijd verder ontwikkeld. Wellicht dat er vanzelf een aantal dingen opgelost worden. Andere zaken zal ik dan onder handen nemen.http://tweakers.net/ext/f/PHEZUTigZemB9MlboOzLCAVS/full.png
Een nieuw tijdperk is aangebroken voor de rassen van Azeroth. Een tijdperk waarin ieder ras getest wordt om te overleven. Er moet haastig gezocht worden naar nieuwe grondstoffen om een bestaan te kunnen opbouwen. Alleen heeft Azeroth niet veel meer te bieden na de vernietiging van Deathwing. De zoektocht verlaat zelfs Azeroth per schip de wijde oceaan op, op zoek naar beter.

En dan stuitten de rassen op een nieuw eiland. Ze vinden Pandaria, een eiland waar de tijd lang heeft stilgestaan en nog veel grondstoffen te bieden heeft. Maar is het genoeg voor iedereen? En welke consequenties brengt dit met zich mee? Dat is te zien in de nieuwe expansion, World of Warcraft - Mists of Pandaria.


Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 3: CataclysmExpansion 4: Mists of Pandaria
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens. armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW Europa | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:


Cataclysm
World of Warcraft: Cataclysm, uitgekomen op 7 december 2010, is de derde expansion worden die Blizzard uitbrengt voor deze MMORPG. In tegenstelling tot de vorige twee expansions bied Cataclysm geen nieuw continent. In de plaats daarvan zal het huidige Azeroth zoals we die nu kennen in stukken worden gescheurd door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Om deze uitbreiding te kunnen spelen, is WoW + tBC + WotLK vereist.

Features van WoW Cataclysm:
 • Twee nieuwe rassen; Worgen voor de Alliance en Goblins voor de Horde
 • Nieuwe race/class combinaties
 • Bestaande zones opnieuw gemaakt met enorm veel nieuwe quests
 • Flying mounts worden dan eindelijk toegelaten in Azeroth
 • Level cap naar level 85
 • 7 nieuwe zones (waaronder 2 nieuwe starterzones)
 • Nieuwe secondary profession: Archaeology
 • Nieuwe dungeons en raids
 • Nieuwe battlegrounds met rated team play
 • Guild level systeem
 • Een nieuw progressiesysteem: Talent Mastery (uitleg)
Meer info: Cataclysm website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:

Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kan worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel zal hier
te koop zijn:


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en de Death Knight class.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 11,99
Gratis expansion 1 + 2 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 3: Cataclysm
V.a. € 20,00
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 28,00

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
[list=x]
• Één maand speeltijd - € 12,99
• Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
• Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Hoi, beste ex-wow speler of moet ik maar weer wow speler zeggen, want je bent namelijk terug van weggeweest. Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan.
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Class guides & macro's

Ideeen en/of input zijn altijd welkom via DM!

Addons & Links

Tweakers Toprated Addons

Het was erg leuk om te zien hoeveel verschillende addons jullie nu eigenlijk helemaal top vinden. In totaal zijn er door jullie 49 verschillende addons gekozen als jullie 3 top-addons.

De uitslag is:
 1. Deadly Boss Mods
 2. Bartender4
 3. Recount
 4. Grid
 5. Omen Threat Meter
 6. TidyPlates
 7. Power Aura's Classic
 8. Auctioneer
 9. Skada Damage Meter
 10. Auctionator
Deadly Boss Mods was toch wel de overduidelijke winnaar in deze top 10. Deze addon had twee keer zoveel stemmen verzameld dan de nummer 2 Bartender4 in bovenstaande uitslag. Overige addons die wel het noemen waard zijn, maar de top 10 net niet gehaald hebben zijn: Atlasloot Enhanced, Altoholic, TukUI, X-Perl Unitframes en TellMeWhen.Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |
Links naar de beste WoW sites
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.


Algemene guides
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Mee werken aan de topicstart? Stuur mij dan een DM!Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • not2secure4u
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 27-11 13:01
Ik zal hier even mijn vraag herstellen:

Heeft er iemand een mooie video over dat pokémon achtig gedoe en dat harvest moongedoe in de nieuwe uitbreiding ? Wel features dat me aanspreken maar ik vind er niet direct zo video reviews over dat op dit thema in diepte ingaan ?

NUC I5 256GB SSD

Tillers Farm:

http://www.youtube.com/watch?v=2xACmgio3qM

Pet Battles:

http://www.youtube.com/watch?v=GaVCGOzDmZA

Let op, zijn wel beta previews dus her en der zal er nog wel wat veranderd zijn.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • not2secure4u
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 27-11 13:01
Zeer bedankt, ik had geen idee wat de Engelse benaming van deze nieuwe dingen waren. :)

NUC I5 256GB SSD


 • jaydenjarno
 • Registratie: juli 2012
 • Laatst online: 01-12 15:30
iemand die nog een leuke guild weet op sunstrider? ben een nieuwe speler :D

 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
ben maar wat content solo aan het proberen. En nee, het is niet zo makkelijk als iedereen zegt.

Marrowgar 50%, en ik dood. WW monk heeft niet genoeg self healing om dit te doen.
Naxx, zelfde

 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

jaydenjarno schreef op zondag 14 oktober 2012 @ 10:37:
ben met een monk begonnen. had al een hunter en paladin gespeeld voor cataclysm. ben dus weer helemaal nieuw. nu zit ik met een vraagje. welk wapen zou een monk moeten hebben? volgens mij maakt het niet heel veel uit wat je hebt. je gebruikt je wapen niet heel veel. had wel begrepen dat agility hetgene was dat je veel moest hebben. dus als ik me niet vergis is elk wapen die voor agility zorgt een goed wapen?
Agility is voor zowel de dps-spec als de tank-spec het belangrijkste, dus inderdaad een wapen met veel agility is een must.

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Jep, wat de meeste stats geeft voor je role. Dual wield vs 2H maakt niks uit gelukkig.

 • MyKey
 • Registratie: augustus 2012
 • Laatst online: 26-11 10:15
Ik (DK tankin heroic geared + mage heroic geared) zoeken een actieve guild, engels of nederlands maakt niet uit, beetje semi-hardcore is ook prima, 2/3 in de week raiden. Wij kunnen vooral door de weeks mee raiden.

Heeft iemand een link naar de site als jullie interesse hebben? ATM zitten we op een dode server, guild waar we in cata in zaten is nu ook aan het dood gaan en willen dus van deze server weg, voorkeur is ally, maar horde is eventueel ook mogelijk

PoE Profiel : Floep '..' PSN = Floeppie '..' Twitch.tv : Floeppie


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
goede guilds die ik ken:

Kul Tiras: Beerscore
Kul Tiras: Phoenix

Paar servers om te ontwijken:

Sha'tar Progress is daar 0 (was het tenminste ten tijde van cata/wotlk)
Dragonblight zie Sha'tar, niet veel hardcore raiding guilds

Dit is puur als je echt semi hardcore zoekt

Naxx gedaan, alles te doen behalve Razuvious en Patchwerk en verder. Die slaan te hard.

Jep.. Kaelthas gaat gewoon niet in heroic gear. Niet genoeg HP om de mage in 1x dood te krijgen.

Vashj NIET te doen. Phase 2, teveel elementals. De core mobs spawnen NIET (5 minuten gewacht) en je kan de stacks gewoon niet van Vashj houden.

[Voor 37% gewijzigd door Sevothtarte op 14-10-2012 22:27]

Sevothtarte schreef op zondag 14 oktober 2012 @ 21:04:

Jep.. Kaelthas gaat gewoon niet in heroic gear. Niet genoeg HP om de mage in 1x dood te krijgen.
Hoe doe je kael'thas? Wanneer je alle 4 de mobs in dezelfde ruimte laat zou je kunnen proberen deze door de instance te verspreiden. Dan kun je ze een voor een killen, dat is een stuk makkelijker.

Verder net eindelijk de http://www.wowhead.com/achievement=7439/glorious achieve binnen, vooral de laatste leek maar geen eind aan te komen voordat ik die had.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
Sevothtarte schreef op zondag 14 oktober 2012 @ 20:28:
Jep, wat de meeste stats geeft voor je role. Dual wield vs 2H maakt niks uit gelukkig.
Het maakt wel iets uit of je een heirloom staf of 2 heirloom maces gebruikt. Het verschil is niet denderend, maar de staf geeft net een paar meer agi en stam. Ook crit is net wat hoger en de haste trouwens ook.
Qua dps zal je geen big numbers gaan zien, maar dat is tijdens levelen ook zero belangrijk. Ik ben vandaag van DW naas 2H overgestapt en merk in instances maar weinig extra dps. Monk is nu 43, maar gaat weer even op de wachtbank. Mijn shaman is nu gegeared voor raids en nu heb ik de kriebels om mijn druid tank te levelen. Dus, zolang er geen raids zijn bij bevriende guilds, dan wordt het dailies voor Cloud Serpent en druidje levelen.
Normaal gesproken level ik eerst altijd een tank, maar deze keer had ik zo'n lol in de shammy. Fantastische class is dat :)

 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Gister dan eindelijk de iLvl gehaald om LFR te doen, kwam de raid binnen, overal lijkjes bij de Jade guardians. Naja, kan gebeuren, nieuwe raid, misschien dat er wat fouten gemaakt waren.

1e poging op het gevecht, maar had me al wel ingelezen in het gevecht.

Uiteindelijk aan een healer gechained en omdat ik zelf heart of the wild als talent heb, ben ik naar de healer gerent (als feral) en HotW + wrath gespammed, zelfs zonder spellpower weapon switch (moet ik nog halen) toch 250k crits .

Einde van het gevecht een coin gebruikt en de raid finder agility leather legs gekregen.

Wat me wel opviel is hoeveel mensen bijna geen dps doen (zie, 30k en minder).
Tijdens het gehele vecht zag de top 5 er zo uit:

1. Rogue - 83k dps
2. Ik (Feral druid) - 46k dps
3 tot 5 - 40 tot 43k dps

De rest hadden allemaal net 30k of minder dps, met een ilvl van 460 zou ik toch wel wat meer verwachten, was zelf ontevreden over m'n eigen dps.

Naja, boss was neer, uiteindelijk naar Feng.
Had hierover alwel de tactics gelezen, gezien m'n eigen guild volgende week begint met raiden, maar het aantal mensen dat niet wisten wat ze moesten doen was gewoon te groot.

Beide tanks maakten geen gebruik van de Crystals, mensen die niet uit epicenter rennen, mensen die de fire ergens midden in een groep plaatsen, mensen die niet stacken tijdens Arcane Velocity (of naja, dicht bij de boss komen) en het ergste, mensen die wel stacken als ze Arcane Resonance hebben (waardoor de raid 3x wiped).

Uiteindelijk het maar opgegeven, ga vanavond het nog wel een keer proberen.


Daarnaast me erg verbaast over hoe makkelijk je wel niet gold verdient.
Begin van het weekend met 5.5k gold begonnen, volgende dag zat ik op 13k (met iets van 3 uurtjes ghost iron farming). Zou verwachten dat iets wat zo vaak voorkomt, waardeloos zou zijn. Maar wist ze toch voor 4,5 tot 6g per ore te verkopen. :)

Als JC dus een combi gedaan tussen ore verkopen en gems verkopen, in ongeveer 5 uur totaal z'on 13k aan gold verdient *en direct weer uitgegeven :D*

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 20:42
Sevothtarte schreef op zondag 14 oktober 2012 @ 21:04:
Sha'tar Progress is daar 0 (was het tenminste ten tijde van cata/wotlk)
Dragonblight zie Sha'tar, niet veel hardcore raiding guilds
Zo slecht is Dragonblight ook weer niet... 2 guilds in de top 200 Worldwide! Maar inderdaad geen high populated server met worldfirst guilds. Wat mij betreft wel prima, in ieder geval niet te veel fanboys dan!

Wij hebben gister vrij gemakkelijk Feng (normal) neer gekregen. Eigenlijk is dit gevecht een stuk makkelijker als de eerste baas als je tanks eenmaal weten wat er moet gebeuren...

Daarna door naar de Spiritbinder. Dit was minder leuk... Wel progress, maar nog niet voldoende dps (en tankgear) om hem om te kunnen leggen. Aan het begin van de avond wipte we de hele tijd ergens in de 60% range. Dat ging met wat kleine tweaks naar de 40% range. Tot we aan het einde van de avond na 12ish tries rond de 23% bleven steken. Wel erg kort op de enragetimer, dus de dps moet gewoon FLINK omhoog...

Wel leuk om weer op deze manier te raiden. En leuk om te onderzoeken waar de verbeterpunten zitten, raidbots.com here we come!

 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
hulkie schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 08:56:
[...]


Zo slecht is Dragonblight ook weer niet... 2 guilds in de top 200 Worldwide! Maar inderdaad geen high populated server met worldfirst guilds. Wat mij betreft wel prima, in ieder geval niet te veel fanboys dan!

Wij hebben gister vrij gemakkelijk Feng (normal) neer gekregen. Eigenlijk is dit gevecht een stuk makkelijker als de eerste baas als je tanks eenmaal weten wat er moet gebeuren...

Daarna door naar de Spiritbinder. Dit was minder leuk... Wel progress, maar nog niet voldoende dps (en tankgear) om hem om te kunnen leggen. Aan het begin van de avond wipte we de hele tijd ergens in de 60% range. Dat ging met wat kleine tweaks naar de 40% range. Tot we aan het einde van de avond na 12ish tries rond de 23% bleven steken. Wel erg kort op de enragetimer, dus de dps moet gewoon FLINK omhoog...

Wel leuk om weer op deze manier te raiden. En leuk om te onderzoeken waar de verbeterpunten zitten, raidbots.com here we come!
wij zijn er gisteren van 20:30 tot 23:45 mee bezig geweest, maar uiteindelijk wel een kill, maar poeh, zenuwslopend. zeker als je al een 2,5% en 5% wipe hebt meegemaakt.
De kunst voor ons was om dps zo kort mogelijk in de spiritrealm te houden. 1 frostdk bleef er continu om de adds onder controle te houden, de overige dps ging er 1 of 2 keer in en meteen weer uit om de boss te dps-en. en 1 grote cooldown timen met de spiritrealm buff.
dinsdag op naar de volgende!

 • Ashrah
 • Registratie: augustus 2003
 • Laatst online: 22:09
MyKey schreef op zondag 14 oktober 2012 @ 20:59:
Ik (DK tankin heroic geared + mage heroic geared) zoeken een actieve guild, engels of nederlands maakt niet uit, beetje semi-hardcore is ook prima, 2/3 in de week raiden. Wij kunnen vooral door de weeks mee raiden.

Heeft iemand een link naar de site als jullie interesse hebben? ATM zitten we op een dode server, guild waar we in cata in zaten is nu ook aan het dood gaan en willen dus van deze server weg, voorkeur is ally, maar horde is eventueel ook mogelijk
Als je een alliance guild zoekt kan je ook op Silvermoon kijken, hier is voor ieder wel wat te vinden.

Silvermoon is de server met de grootse Alliance populatie in de EU, pugs vanuit trade zijn talloos, AH is goed gevult en voor de meeste dingen niet duur.


Gisteravond Elegon gekilled, ging wel lekker tot de 2e Phase 2, ik DC bij het terug uit rennen nadat de barriers opkomen, toen ik eindelijk weer was ingelogd was de boss dood :( :( :( , daarna paar tries op WotE, toch vandaag nog even wat videos bekijken.

[Voor 13% gewijzigd door Ashrah op 15-10-2012 09:29]


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Ik wilde Dragonblight ook niet onderuit halen, of de andere servers. Dit is alleen de ervaring die ik heb op bovenstaande realms. Er zitten zeker goede guilds op.

Zo, bezig met de tillers. Gear boeit me niet zo erg, dus de andere reputations komen wel een keer. Wel cool gedaan dat er verschil in de dailies zitten, je bent niet alleen maar aan het farmen.

[Voor 13% gewijzigd door Sevothtarte op 15-10-2012 09:47]


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 20:42
JoeBravo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 09:14:
[...]
wij zijn er gisteren van 20:30 tot 23:45 mee bezig geweest, maar uiteindelijk wel een kill, maar poeh, zenuwslopend. zeker als je al een 2,5% en 5% wipe hebt meegemaakt.
De kunst voor ons was om dps zo kort mogelijk in de spiritrealm te houden. 1 frostdk bleef er continu om de adds onder controle te houden, de overige dps ging er 1 of 2 keer in en meteen weer uit om de boss te dps-en. en 1 grote cooldown timen met de spiritrealm buff.
dinsdag op naar de volgende!
Ik neem aan dat jullie hem met 2 healers doen? Met 3 healers lijkt echt niet haalbaar in 10man met huidig gearniveau. Ik lees ook op icy-veins dat het op 10man een stuk lastiger is om de enrage te halen dan in 25 mans. 1 dps zo snel mogelijk uit de spiritrealm om dpstime op de boss te vergroten lijkt inderdaad een goede call... woensdag eens kijken hoe ver we kunnen komen!

 • Teunis
 • Registratie: december 2001
 • Laatst online: 30-11 19:48
Weekend flink bezig geweest met de Battle.pets, op 2 pets na heb ik alle pets die op dit moment te krijgen zijn.
Hier mee merk je wel hoe irritant CRZ weer is, sommige spawns zijn er maar 2 of 3 dan op meer dan 1 uur spawn timer. en dan gezellig met 3+ wie ook die pets willen. (minferal & scourced welping)

Daarnaast de Shaman naar 90 gepushed helaas wel net na de Brewfest :'(, dus nu via moeilijke manier 460.
nu nog gaan bedenken welke toon nr 4 wordt voor 90.

ps als mag is niet beter om nieuw topic te maken voor wow guild reqruitment.

Please nerf Rock, Paper is fine. Sincerely yours, Scissor.
WoW Khadgar: Palatank : Rest of Active Chars
GW2: Huni @ Gunnar's Hold


 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
hulkie schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 10:00:
[...]


Ik neem aan dat jullie hem met 2 healers doen? Met 3 healers lijkt echt niet haalbaar in 10man met huidig gearniveau. Ik lees ook op icy-veins dat het op 10man een stuk lastiger is om de enrage te halen dan in 25 mans. 1 dps zo snel mogelijk uit de spiritrealm om dpstime op de boss te vergroten lijkt inderdaad een goede call... woensdag eens kijken hoe ver we kunnen komen!
2 healers idd. met 3 healers moet je 65k+ dps per dps-er (als tanks de helft doen) op de boss halen om de enrage te halen. dat bleek bij ons al snel niet realistisch.
Wat met 2 healers heel belangrijk wordt is om bij de banishment 2 healers in de normal realm te hebben. anders loop je het risico dat dezelfde healer steeds de voodoo doll debuff krijgt en dus in no time oom is.

logs van gisteravond door 1 van de tanks (voor zover je hier iets mee kunt door de 2 realm mechanic):
http://www.worldoflogs.co...mageDone/?s=10781&e=11128

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Zeau, week vrij gehad, en dus een week lang eigenlijk alleen maar WoW gespeeld. En een beetje XCOM (omg jeugdsentiment).

Aangezien mijn vrije week al op donderdag begon, en we zondag pas voor het eerst gingen raiden heb ik de eerste paar dagen mijn best gedaan optimale gear uit heroics te halen, waar ik gek genoeg al best snel klaar mee was. Geluk met drops wellicht, maar op mijn helm na had ik al mijn slots met spirit gear gevuld. Ik heb, uiteraard, ook alle beschikbare dailies gedaan. Iets wat ik overigens nooit had gedaan als ik geen week vrij had. Ik denk dat ik dagelijks al snel 3 uur bezig ben geweest met alle dailies. Wat een gigantische berg aan mogelijkheden. Mijn dagelijkse rondje bestond uit:

Inloggen in Two Moons > Golden Lotus dailies (inmiddels Revered, en lager op de prio lijst) > Klaxxi dailies (inmiddels Revered, doe alleen nog de bombing daily voor de achievement, misschien later weer als ik wat coins of VP nodig blijk te hebben) > Tillers dailies (inmiddels Exalted, blijven doen voor dagelijkse cooking tokens en Friend rep) > Anglers dailies (Honored, laag op de prio lijst, eerste om te skippen als ik er geen zin in heb) > Cloud Serpents (Exalted, complete stop) > Archaeology daily (doe ik dagelijks voor een Lodestone).

Uit mijn hoofd zijn dat 14 + 7 + 6(ish, afhankelijk van je rep soms wat extra) + 3 + 7 + 1 dailies. Omdat inmiddels August Celestials en Shado Pan ook unlocked zijn kun je dus redelijk dicht bij de 50 dailies komen. Ik sterf dus inmiddels in de Lesser Coins. Greater Coins zijn een ander verhaal...

Wij hebben verleden week zondag onze eerste raid gedraaid, en zijn toen tot aan Garajah gekomen, waar al snel bleek dat we, na 3 pogingen ofzo, toch maar moesten gaan 2-healen. Omdat we daar aan het eind van de avond achter kwamen mochten we dat dus de afgelopen reset opnieuw proberen.

Maar eerst woensdag LFR in. Om 10:01 :P Een logische eerste wipe op de Stone Guards, want tanks die geen idee hadden wat Petrify deed. Even uitgelegd, en toen gemakkelijk down. LFR belt gewonnen, die ik al in 489-vorm had. Leuk voor de offspec dus :P Geen Coin gebruikt, want alle loot al binnen.
Feng werd gepulld met 4 healers die nog zaten te drinken, wat dus wederom een wipe opleverde. En een forse uitbrander voor de tanks :P Ik had de ring ook al, dus wederom geen Coin gebruikt.
Vervolgens dus Garajah. Omdat de mechanics in LFR nogal anders zijn, en er gelukkig DPS in de groep zaten die het snapten een erg simpele oneshot. Geen loot, dus Coinroll.... en niks. Dit patroon gaat zich herhalen :P

Vrijdag onze tweede normal run, met een ernstig undergeared, want last minute replacement, derde healer. Ondanks dat stonden we zonder problemen en wipes voor Garajah, die dus moest worden ge-2-heald door die undergearde shaman. Na wat aanpassingen en CD abuse toch een vrij snelle kill. Wat een prettig vooruitzicht was, want onze DPS was dus ruim voldoende. Wederom geen nuttige drops, en nadat ik al gold had gekregen op Stone Guards en Feng wederom gold! Ik word echt rijk van die dingen...

Vol goede moed naar Spirit Kings. Eerste pull: warrior charget en wordt ge-1-shot. De rest van de raid valt van het lachen ook dood neer. Briljant! Pogingen daarop iets voorzichtiger gepulld, en na een vrij korte learning curve kregen we deze rond 23:30 down. Geen loot > Coin.... gold! Zucht.

Toen besloten een kijkje te gaan nemen bij Elgalon. Ofzo. Dus trash. Holy crapperony, dat deed pijn. Kiten dus. En met een zo goed als lege instance kan dat prima :P Optimaal was 't niet, maar eigenlijk was alleen de laatste pack voor Elegon echt lastig, dus hebben we verder niet op tactics gelet. Met knockbacks enzo. Dat kwam later wel. even een pull gedaan, en voornamelijk naar de mooie Celestial forms gekeken :P De rest kwam zondag (gisteren) wel...

Gisteren dus terug, maar dit keer met onze vaste 2-healers: Holy pally en Priest. De priest is het liefste Disc, maar dat bleek halverwege de raid toch echt geen goed idee. We hadden het 'm verleden week al gevraagd, maar kennelijk was de boodschap niet echt aangekomen. Halverwege hebben we 'm dus maar even naar z'n trainer gestuurd voor een Holy spec, wat de overleefbaarheid ernstig ten goede kwam. Jammer dat daar anderhalve raid overheen moest gaan, maar goed.

We kregen uiteindelijk steeds meer controle over de timings, en met name, de eerste 5 stacks op de boss. Na nog een failwipe (raidleader (boomkin) en ik (boomkin) stonden nog op 't platform de pylons te dotten en vielen zonder waarschuwing door 't platform heen, VOORDAT hji 't liet verdwijnen) kwamen we in de laatste fase met 10 man en redelijk wat healer mana. Ondanks dat heb ik me met name de laatste 10 procent, nadat mijn DPS CDs op waren, voornamelijk bezig gehouden met triage Rejuv spam, wat als Boomkin best nog viable is en lag hij eindelijk omver \o/ Pally healer met 60k HPS en de priest met 29k. Teleurstellend, maar down, dus verder niks te klagen. Daarna een paar pogingen op Will, maar omdat 't al laat was en de tanks nog wat onwennig met de Devastating Slashes niet echt progress gemaakt.

Al met al ben ik voorlopig erg onder de indruk van Mogu'Shan Vaults. De eerste twee bazen zijn simpel genoeg, maar met interessante mechanics, voornamelijk voor de tanks. Garajah is een leuke T'n'S fight, die voor ons op Heroic waarschijnlijk nog wel een aardige DPScheck zal blijken, voornamelijk omdat ik me als DPS gewoon nog niet echt gerust voel. Spirit Kings is echt leuk, behoorlijk hectisch, maar heel dynamisch. Elegon vind ik persoonlijk de gaafste, want heel erg tight getuned. Je moet daar echt constant je best doen om de enrage te halen, en je healers met voldoende mana naar P3 te helpen. Will lijkt een wat saaier add gevecht, maar is voor melee en tanks nog wel opletten geblazen.

Nu weer back to work. Severe cuts in daily grind. Gelukkig heb ik de bulk van de rep grind er nu op zitten, en kan ik me puur focussen op wat ik leuk vind.

----[einde wall of text]----

D3 char(s)


 • hmr
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 21:41
Ik ben begonnen met het levellen van mijn Pally! Moet zeggen, wat een verademing na het levellen van mijn rogue... Zal wel even duren voor hij op 90 staat... Nu pas 86 aangetikt en 90 is nog heel ver weg..

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Omega Supreme
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 00:15

Omega Supreme

The God of Death

Monk afgelopen zondag eindelijk 90 ...

Meteen een berg dailies gedaan, de instances wilden niet zo. Ik wil deze expansion DPS doen, terwijl ik altijd healer of tank was. Wat een drama is de instance queue zeg, kortste was 27 miniuten als dps.

Ik wil volgende week klaar zijn om te raiden, maar met zulke wachttijden lukt dat niet. Vandaag of morgen maar even bijlezen op mistweaver en brewmaster spec en gaan queuen als healer/tank :/

Zit sowieso een lekkere overlap tussen dps en tank qua gear. Ik begreep dat zelfs de echte tank stats dodge en parry minder belangrijk zijn nu en het eigenlijk alleen om je agi+sta en dus ilevel draait.

(Heb van vriend Coren de healing en de dodge trinket. De dps trinket werd 3 keer geninjad 1x door tank 2x door healer. Zaterdag de hele dag tot vervelen toe gedaan en niet meer zien droppen :/

Ook heb ik herbalism op mijn monk gedropt en met de bewaarde herbs inscription naar 585 gebracht. Ik heb de mats om 40 spirit scrolls te maken liggen. Eens kijken wat er eerst is, de inscription staff of iets uit LFR (zelfde ilevel). Hoe dan ook die spirit scrolls kan ik wel gebruiken. Alleen helaas maar 1 per dag. Die quest met paintings ga ik echt niet doen de mats die je daarvoor nodig hebt zijn idioot.

Heb met restant van de herbs mijn druid naar 570 alchemy gebracht, de rest van de herbs kan hij zelf verzamelen. God, wat een verschil is heroic DS gear ... Op mijn druid pull ik makkelijk 10+ mobs die ik in catform lekker dood swipe. Meer dan 2 mobs op mijn monk in greenies was al cooldowns gebruiken, 4 is het max wat ik overleefde. Om nog maar niet te spreken over healen in instances. HoTs erop en verder wrath spammen :/

[Voor 33% gewijzigd door Omega Supreme op 15-10-2012 11:09]

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • Frerk
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 02-10 18:45

Frerk

*bliep*

Heb gisteren voor de raid toch nog 85 aangetikt op m'n mage, nu de MoP levels dus, maar allemachtig wat speelt zo'n fire mage fijn, een paar lucky crits en ik zit zo op de 30k dps met m'n ilvl 320 :D

Gisteravond met onze guild voor 't eerst MSV10 in, maar na 2.5 uur de Stone Guards niet neer weten te halen. Wel een paar keer op erg weinig hp(Laagste wipe was 0.3% ;_;) gewiped. Mensen gaan gewoon te vaak dood door chains/pools/mines, en dan missen we dps of healers :/

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Cooking vanochtend nog even snel naar 600 gezet en nu Master of the Brew. Om de één of andere reden moest ik die gewoon als eerste doen :P

Misschien vanavond mijzelf er eens toe zetten om een heroic te doen maar ik vind nog steeds dat de ret paladin als een natte vaat doek mept maar misschien lijkt dat ook maar zo.
Mijn shadow priest zit op 60% richting de 90 dus dan ook de achievement voor een level 90 op beide facties.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Omega Supreme
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 00:15

Omega Supreme

The God of Death

Carthrax schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:06:
Cooking vanochtend nog even snel naar 600 gezet en nu Master of the Brew.
Bij de Tillers kan je snel cooking naar 525 levelen, maar ik heb nu opeens vis nodig voor een stukje. Daarna kan ik weer van de vendor de mats kopen. Of zie ik een manier over het hoofd om aan die golden carp of hoe het ook heet te komen?

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • DarthNeo
 • Registratie: oktober 2011
 • Laatst online: 08-11 19:09
Omega Supreme schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:11:
[...]

Bij de Tillers kan je snel cooking naar 525 levelen, maar ik heb nu opeens vis nodig voor een stukje. Daarna kan ik weer van de vendor de mats kopen. Of zie ik een manier over het hoofd om aan die golden carp of hoe het ook heet te komen?
Na de eerste levels waarbij je inderdaad veel vendor dingen kunt kopen, heb je toch vis/vlees of herbs nodig die je zelf voornamelijk moet verzamelen om te kunnen lvl'en, of je moet natuurlijk AH raadplegen, waarbij er flinke prijzen zijn momenteel :)

 • Frerk
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 02-10 18:45

Frerk

*bliep*

Carthrax schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:06:
Cooking vanochtend nog even snel naar 600 gezet en nu Master of the Brew. Om de één of andere reden moest ik die gewoon als eerste doen :P

Misschien vanavond mijzelf er eens toe zetten om een heroic te doen maar ik vind nog steeds dat de ret paladin als een natte vaat doek mept maar misschien lijkt dat ook maar zo.
Mijn shadow priest zit op 60% richting de 90 dus dan ook de achievement voor een level 90 op beide facties.
Ja ik snap het ook niet helemaal, onze retribution paladin wist gisteren met moeite boven de 35k dps uit te komen terwijl onze shadow priest makkelijk meer dan 60k doet, beetje gek.

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Ik had rond lvl 250 al Golden Carp nodig om cooking te levelen op mn alt. Gelukkig vis je die in ruime hoeveelheden op bij sommige Anglers dailies en voor één van de Cloud Serpent dailies, dus ik had er ruim voldoende om in één ruk door te leveln naar 550 ofzo. zo heeft m'n alt ongeveer 10 tokens om kunnen zetten in Soy Sauce, die vervolgens naar mijn main gestuurd om daarop door te kunnen sparen voor de Flippable Table.. Ik bedoel feasts en +300 foods. Ahem.

D3 char(s)


 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Niet veel gedaan afgelopen weekend. De tijd dat ik online was bezig geweest met plantjes plukken om zo weer Darkmoon Cards te kunnen maken, helemaal ideaal nu je 10x Ink of Dreams in kan ruilen voor 1x Starlight Ink.

Toch maar besloten om cards te gaan sparen voor mijn chars nadat ik maar weer eens wat cards en een offhand heb verkocht en ik nu 86k aan gold heb. Nieuw record!!!

Momenteel in het bezit van twee dps (caster) cards en één healing card. Vanavond eens kijken wat er uit de koker komt.

Wat wel weer fijn is, is dat je gewoon 15k xp krijgt per plantje. Zit nu al op 35% van level 89 zonder een quest gedaan te hebben :)

Vanavond maar eens richting 90 knallen en beginnen met rep farmen :)
Bij de Tillers kan je snel cooking naar 525 levelen, maar ik heb nu opeens vis nodig voor een stukje. Daarna kan ik weer van de vendor de mats kopen. Of zie ik een manier over het hoofd om aan die golden carp of hoe het ook heet te komen?
Ik neem aan dat je niet vanaf level 1 bedoeld? :9

[Voor 18% gewijzigd door EJSchuiteman op 15-10-2012 11:34]


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Omega Supreme schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:11:
[...]

Bij de Tillers kan je snel cooking naar 525 levelen, maar ik heb nu opeens vis nodig voor een stukje. Daarna kan ik weer van de vendor de mats kopen. Of zie ik een manier over het hoofd om aan die golden carp of hoe het ook heet te komen?
Golden Carp is de standaard vis die kan je eventueel ook in de stroompjes vlakbij halfhill opvissen, kost alleen tijd. Ik heb de Brew variant gekozen omdat daar alles op mijn farm te planten was. Dat kost wel een paar dagen maar ik heb 12 plots op mijn farm dus alles is dan redelijk snel bij elkaar.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
In het weekend heb ik ook maar weer wat dailies gedaan. Golden Lotus is honored, dus dat zijn ondertussen best veel dailies en ze duren soms nog best lang ook door de concurrentie op mobs. Cloud Serpent is revered, maar dat zijn er niet zo veel, aangezien ik de profession dailies niet doe. Klaxxi zijn ook behoorlijk wat dailies als je honored bent.

Nu wilde ik een vp ring kopen, maar ja, nog geen revered met klaxxi. Die had ik dus toch voorrang moeten geven waarschijnlijk... Heb altijd eerst Golden Lotus gedaan en daarna was ik het vaak al zat, dus heb niet zo heel veel Klaxxi gedaan. Tja, nog een paar dagen geduld dus.

Gisteren ook een eerste raid poging gedaan. De helft had geen idee van de tactics en we moesten een tank ergens uit de guild opspeuren die een beetje ilvl had. Uiteindelijk begreep iedereen dan wel wat er ongeveer gedaan moest worden na een paar tries aankloten. Volgens mij zijn we niet verder dan zo'n 50% gekomen. Ik vond het vrij lastig om alles tegelijk in de gaten te houden als tank. Die mijnen kwamen regelmatig naast me te liggen, constant om die paarse zooi heen lopen, mensen die aan elkaar komen te hangen, energy bars in de gaten houden, niet te ver van andere tank lopen tijdens het ontwijken van alles om nog te kunnen taunten en nog een beetje in leven blijven. Meestal gingen de dps spelers vrij snel al wel 1 of 2 dood en vanaf daar was het dan steeds meer doden totdat ik uiteindelijk ook plat lag. Maar goed, met oefening gaan we er wel komen denk ik. Het is nou eenmaal geen pro raid groepje.

Vraagje: wat doen jullie dps ongeveer op die eerste boss?
Ik stond zelf op 45-50k dps als tank bovenaan. De rest zat gemiddeld net boven de 30k denk ik. Volgens mij is dat toch vrij laag.

Qua healing stond ik ook op plek 3 tussen de 3 healers :p Lang leve glyph of the battle healer + seal of insight + vengeance.

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

VP ring is Golden Lotus, toch? Klaxxi heeft een VP neck, en Shado Pan heeft een VP cloak. Allen op Honored.

Onze laatste kill Multidotten op de twee adds die bij elkaar staan is win. De add die alleen staat pakt nauwelijks damage, dus als mensen die add aan het DPSen zijn zal 't een lang gevecht worden. Je zult ook zien dat die tank nauwelijks damage doet. Onze DK tank staat ook vrij hoog, maar vengeance scalet nu al naar max ilvl DPS standaarden, terwijl DPS daar zelf nog lang niet aan zit. Dat event uiteindelijk dus steeds meer uit.

[Voor 127% gewijzigd door Blistimo op 15-10-2012 11:40]

D3 char(s)


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Blistimo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:35:
VP ring is Golden Lotus, toch? Klaxxi heeft een VP neck, en Shado Pan heeft een VP cloak. Allen op Honored.
Hmm, was nav je opmerking eens gaan rondzoeken, en blijkt dat de ring inderdaad Golden Lotus is en honored nodig heeft en het is de neck die je bij klaxxi kunt kopen, ook al bij honored. Maar die neck krijg je ook bij revered klaxxi. Alleen jammer dat het een parry/dodge ring is en dat de dps ring crit heeft. Misschien toch maar een ander item uit gaan zoeken :)

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Op dit moment zijn VP nog best veel waard, in de zin dat je er max 3000 had kunnen halen als je wekelijks je cap had gehaald. Wat voor rep grind je ook hebt gedaan, je had maar max 2 items kunnen kopen. Geen slecht idee dus, om er goed over na te denken hoe je ze besteedt :)

D3 char(s)


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 20:42
Blistimo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:44:
Op dit moment zijn VP nog best veel waard, in de zin dat je er max 3000 had kunnen halen als je wekelijks je cap had gehaald. Wat voor rep grind je ook hebt gedaan, je had maar max 2 items kunnen kopen. Geen slecht idee dus, om er goed over na te denken hoe je ze besteedt :)
Het is inderdaad goed uitkienen hoe je die krengen uitgeeft. Ik had te laat door dat Golden Lotus handig is voor een VP ring, omdat ik Klaxxi als enige al wat verder had heb ik uiteindelijk de neck gekocht.

Wat dropt er gister: de neck met hit en crit (ideale stats voor firemage op dit moment). Die heb ik dus maar gepast voor iemand die met een raidfinder ilvel neck rondliep.

Nu ben ik bezig met Golden Lotus, ik verwacht toch niet al te snel twee ringen te looten in de raid.

Ik deed op mijn eerste kill als firemage 60k dps. Gaat deze week absoluut meer zijn!

 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02 18:43

Jerry

Who?

IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:41:
[...]

Hmm, was nav je opmerking eens gaan rondzoeken, en blijkt dat de ring inderdaad Golden Lotus is en honored nodig heeft en het is de neck die je bij klaxxi kunt kopen, ook al bij honored. Maar die neck krijg je ook bij revered klaxxi. Alleen jammer dat het een parry/dodge ring is en dat de dps ring crit heeft. Misschien toch maar een ander item uit gaan zoeken :)
De tweede neck in je verhaal is trouwens een belt ;).

Vandaag eindelijk genoeg rep om die belt van Klaxxi op te halen :). Daarna ga ik er nooit meer wat aan doen, want er is niks dat ik bij exalted wil hebben.

Gisteren ieder geval Stone Guard Heroic 25 man neer gekregen. Het ging makkelijker dan ik dacht. Tijdens de kill was iedereen zo gefocused dat de hp bars super stabiel waren (behalve van de tanks natuurlijk :P). Daarna de rest maar gecleared op normal, omdat het de laatste raid van de week was. En natuurlijk op alle bazen pech met de bonusroll.... 50% kans :X |:( .

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
hulkie schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:06:
[...]

Het is inderdaad goed uitkienen hoe je die krengen uitgeeft. Ik had te laat door dat Golden Lotus handig is voor een VP ring, omdat ik Klaxxi als enige al wat verder had heb ik uiteindelijk de neck gekocht.

Wat dropt er gister: de neck met hit en crit (ideale stats voor firemage op dit moment). Die heb ik dus maar gepast voor iemand die met een raidfinder ilvel neck rondliep.

Nu ben ik bezig met Golden Lotus, ik verwacht toch niet al te snel twee ringen te looten in de raid.

Ik deed op mijn eerste kill als firemage 60k dps. Gaat deze week absoluut meer zijn!
met zoveel casters en zo weinig ringen was mijn eerste aankoop ook een ring.
Gisteren een poos zitten broeden op wat m'n 2e aankoop moet zijn, rekening houdend met het feit dat ik elemental en resto speel en beide heel verschillende stat prio's hebben (op int na dan).
Met het looten van het casterschild van spiritbinder werd het aantal te swappen items nogal gereduceerd (1 ring+trinkets), dus het is een puzzel om niet overcapped op hit te zijn als elemental, spirit voor m'n healer niet teveel te laten zakken en eventuele drops niet waardeloos te laten zijn.
Keuze is vooralsnog op de vp shoulders gevallen.

 • Henkje.doc
 • Registratie: november 2005
 • Laatst online: 18:11
Lees dat die VP gear aardig wat grinds nodig hebben.
JP gear behoeft dit toch niet meer? (dacht sinds een hotfix van een week geleden?)

Ben bijna 90 en zit eigenlijk al sinds 85 op JP cap van 4000 :) Dus zou mooi zijn als dat omgezet kan worden naar betere gear.

 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Henkje.doc schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:29:
Lees dat die VP gear aardig wat grinds nodig hebben.
JP gear behoeft dit toch niet meer? (dacht sinds een hotfix van een week geleden?)

Ben bijna 90 en zit eigenlijk al sinds 85 op JP cap van 4000 :) Dus zou mooi zijn als dat omgezet kan worden naar betere gear.
Er zit inmiddels een Justice vendor in de townlong steppes. Aan de achterkant van de Niuzao temple.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20:25
Ik heb het de laatste paar dagen een beetje rustig aangedaan, rushen naar 90 & vervolgens alle dailies doen en 15+ dungeon's per dag begon me zo langzamerhand toch een burnout gevoel te geven. Het moment dat ik revered klaxxi was direct die dailies gestopt, hetzelfde met golden lotus. Ook doe ik de The anglers & Order of the Cloud Serpent dailies nauwelijks meer tenzij ik er zin in heb. Vaak nog wel de tillers maar ook niet elke dag, wel gebruik ik de farm elke dag.

Hierdoor blijven nu alleen de August Celest & de Shadow pan dailies over. En ik doe 1x per dag een dungeon , voor m'n trinket, ik ik nog wil hebben maar niet dropt.

Voor de VP's en Lesser charms hoef je al die dailies toch niet te doen, 1000 VP is al snel behaald over een week, en je kan maximaal 1 item van je vp's kopen per week dus dat schiet toch niet op :)

Ik ben nog wel mn Druid aan het levelen, die had genoeg rested XP om me tot 80 of 90% in 89 te brengen :). nog 7m over voor 90 maar toen was mn rested op. Eens kijken hoever ik vanavond kom :)
Ik begin langzamerhand wel te merken dat ik balance druid al iets beter kan spelen. Op de beta had ik de druid ook als balance geleveled maar toen ging ik toch echt vele malen vaker dood dan nu :) Af en toe leg ik nog wel eens het loodje, maar vaak ik dat dan door een per ongeluk pull met de aoe :)

Ik moet zeggen dat levelen met een hunter echt stukken makkelijker is. Pet die tankt wel, en of de mobs zijn dan dood, of bijna dood :P zo niet dan een FD en je kan de rest weer afmaken. Ik mis echt een FD optie op m'n druid :P soms is er gewoon niet tegen de dmg van alle debuffs op te healen

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Helza schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:54:
[..]

Ik ben nog wel mn Druid aan het levelen, die had genoeg rested XP om me tot 80 of 90% in 89 te brengen :). nog 7m over voor 90 maar toen was mn rested op. Eens kijken hoever ik vanavond kom :)
Ik begin langzamerhand wel te merken dat ik balance druid al iets beter kan spelen. Op de beta had ik de druid ook als balance geleveled maar toen ging ik toch echt vele malen vaker dood dan nu :) Af en toe leg ik nog wel eens het loodje, maar vaak ik dat dan door een per ongeluk pull met de aoe :)

Ik moet zeggen dat levelen met een hunter echt stukken makkelijker is. Pet die tankt wel, en of de mobs zijn dan dood, of bijna dood :P zo niet dan een FD en je kan de rest weer afmaken. Ik mis echt een FD optie op m'n druid :P soms is er gewoon niet tegen de dmg van alle debuffs op te healen
Ik had op de laatste levels ook behoorlijk moeite om 2 mobs tegelijk aan te kunnen als balance. Sommige melee mobs slaan zo verdomde hard, en als ze dan meer dan een volle eclipse bar nodig hebben om hun HP op 0 te krijgen wordt het toch wat spannend. Typhoon + Vortex zijn wat dat betreft erg fijn, en vergeet ook je Roots niet. Meleemobs die niet bij je kunnen komen doen namelijk een stuk minder damage :P Maar daarmee voorkom je niet dat je soms geregeld een mobtrain van iemand anders met Starfall pullt. Dat had ik een paar dagen terug in de Monkey cave voor de Cloud Serpent dailies, dat er 3 man tegelijk met 20 mobs achter hen aan kwamen rennen, en ik NET mn Starfall had gepopt. RUNNNNNN!!!

Oh, en vergeet je instant selfheal niet. NS+HT die crit is al gauw meer dan een halve HPbar, en die andere talent is dat ook, al heeft die een langere CD.

[Voor 4% gewijzigd door Blistimo op 15-10-2012 13:04]

D3 char(s)


 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
Helza schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:54:
Ik heb het de laatste paar dagen een beetje rustig aangedaan, rushen naar 90 & vervolgens alle dailies doen en 15+ dungeon's per dag begon me zo langzamerhand toch een burnout gevoel te geven. Het moment dat ik revered klaxxi was direct die dailies gestopt, hetzelfde met golden lotus. Ook doe ik de The anglers & Order of the Cloud Serpent dailies nauwelijks meer tenzij ik er zin in heb. Vaak nog wel de tillers maar ook niet elke dag, wel gebruik ik de farm elke dag.

Hierdoor blijven nu alleen de August Celest & de Shadow pan dailies over. En ik doe 1x per dag een dungeon , voor m'n trinket, ik ik nog wil hebben maar niet dropt.

Voor de VP's en Lesser charms hoef je al die dailies toch niet te doen, 1000 VP is al snel behaald over een week, en je kan maximaal 1 item van je vp's kopen per week dus dat schiet toch niet op :)

Ik ben nog wel mn Druid aan het levelen, die had genoeg rested XP om me tot 80 of 90% in 89 te brengen :). nog 7m over voor 90 maar toen was mn rested op. Eens kijken hoever ik vanavond kom :)
Ik begin langzamerhand wel te merken dat ik balance druid al iets beter kan spelen. Op de beta had ik de druid ook als balance geleveled maar toen ging ik toch echt vele malen vaker dood dan nu :) Af en toe leg ik nog wel eens het loodje, maar vaak ik dat dan door een per ongeluk pull met de aoe :)

Ik moet zeggen dat levelen met een hunter echt stukken makkelijker is. Pet die tankt wel, en of de mobs zijn dan dood, of bijna dood :P zo niet dan een FD en je kan de rest weer afmaken. Ik mis echt een FD optie op m'n druid :P soms is er gewoon niet tegen de dmg van alle debuffs op te healen
dit weekend m'n hunter ook naar 90 gelevelled en wat mij opviel is dat ik daar meer moeite mee had dan met m'n ele shaman. Pet is stukken kwetsbaarder dan voorheen, zelfs in tankspec, dus moest voorzichtig pullen. Ook niet de aoe burst om als je teveel pult dat snel uit de weg te ruimen. (ascendance lavabeam doet dat beter).

Valor cappen in een week vind ik nog best een opgave eerlijk gezegd. Ik doe dagelijks 2 a 3 facties (tiller,
cloudserpent en shado pan) en 1 of 2 heroic's, maar ben voor deze week dus nog niet capped (160 te gaan).

Cloud serpent overigens gemaxed gisteren, dus die kan van m'n lijstje, nu shado pan en august celestials naar reverred brengen. De laatste gaat het minste tijd kosten aangezien die 4 of 8 dailies zo goed als geen tijd kosten. heen en weer vliegen kost haast meer tijd.

 • DarthNeo
 • Registratie: oktober 2011
 • Laatst online: 08-11 19:09
Helza schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:54:
Het moment dat ik revered klaxxi was direct die dailies gestopt, hetzelfde met golden lotus.

Hierdoor blijven nu alleen de August Celest & de Shadow pan dailies over.
Voor Shadow-Pan en August moet je toch echt Golden Lotus naar Revered krijgen ;)

Maar ik snap je punt hoor, heb er zelf minder last van, maar het is wel een gigantische hoeveelheid aan quests p/d als je er voor kiest om alles te doen.

Zelf heb ik Cloud Serpent op Exalted, Tillers/Klaxxi/Anglers op Revered en Golden Lotus vandaag ook op Revered.

Deze week de 3 revered waarschijnlijk ook op exalted en dan blijven er nog 3 factions over, tot patch 5.1 wanneer er weer een nieuwe faction komt ^_^

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

De grap is dan ook dat je, op GL na, eigenlijk maar 1 rep per week op revered hoeft te krijgen. Stel dat je nadat je lvl 90 werd in Dread Wastes alleen GL tot revered had gedaan was je dat nu ongeveer geweest. Dan had je op honored de ring en nu op revered de... uhm... iets anders kunnen kopen. Je volgende item, de neck van Klaxxi, of de revered belt zelfs, had je dan toch pas 2 weken later kunnen kopen.

De VP cap is een grotere restrictie op de snelheid waarmee je VP items kunt open dan rep. Dus je hoeft absoluut niet dagelijks alle dailies te doen. Verre van zelfs. Ja, tenzij je alleen Tillers, Anglers en Serpents aan het doen bent.

D3 char(s)


 • Ebayzo
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 20:35

Ebayzo

Gekke eend

Ik moet zeggen dat ik het daily principe in deze expansion wel kan waarderen! Vroeger deed ik nooit dailys maar nu netjes elke dag. En mijn fishing en cooking zijn binnen een paar dagen van 0 naar max :)

Weet iemand of archeoligy ook makkelijker is geworden? Fishing is nu veel rapper met vrijwel altijd 1 punt per cast.

[Voor 22% gewijzigd door Ebayzo op 15-10-2012 13:15]

Ik moet nog 4-5 dagen, dan zijn klaxi en GL exalted,Tillers zijn al exalted, Shado-Pan komt al richting revered en august net honored gister. Cloud serpents doe ik kalm aan en anglers nog niet begonnen, deze doe ik wel zodra klaxi en GL wegvallen uit de rotatie.

Had altijd een hekel aan dailies, maarr moet zeggen dat ik het op dit moment nog wel leuk vind. Ik was waarschijnlijk ook een van de weinige caracters die in Vanilla al main was, en nog steeds de 2500 dailies achieve niet heeft, al gaat dat nu wel hard :P

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Ebayzo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 13:14:
Ik moet zeggen dat ik het daily principe in deze expansion wel kan waarderen! Vroeger deed ik nooit dailys maar nu netjes elke dag. En mijn fishing en cooking zijn binnen een paar dagen van 0 naar max :)

Weet iemand of archeoligy ook makkelijker is geworden? Fishing is nu veel rapper met vrijwel altijd 1 punt per cast.
Een punt per cast waar? Ik krijg voor fishing echt maar 1 punt op de 20 casts ofzo.... Arch lijkt hetzelffde gebleven, 5 punt uit mijn hoofd voor een simpele solve, 15 voor een rare solve. Dig sites zitten bij nu wel altijd dicht bij elkaar, dus dat scheeld.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Geerrrt
 • Registratie: juli 2008
 • Laatst online: 01-12 16:46
Dennism schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 13:31:
[...]


Een punt per cast waar? Ik krijg voor fishing echt maar 1 punt op de 20 casts ofzo.... Arch lijkt hetzelffde gebleven, 5 punt uit mijn hoofd voor een simpele solve, 15 voor een rare solve. Dig sites zitten bij nu wel altijd dicht bij elkaar, dus dat scheeld.
Plus 6 digs per dig site

Eury#2434


 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20:25
Blistimo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 13:03:
[...]

Ik had op de laatste levels ook behoorlijk moeite om 2 mobs tegelijk aan te kunnen als balance. Sommige melee mobs slaan zo verdomde hard, en als ze dan meer dan een volle eclipse bar nodig hebben om hun HP op 0 te krijgen wordt het toch wat spannend. Typhoon + Vortex zijn wat dat betreft erg fijn, en vergeet ook je Roots niet. Meleemobs die niet bij je kunnen komen doen namelijk een stuk minder damage :P Maar daarmee voorkom je niet dat je soms geregeld een mobtrain van iemand anders met Starfall pullt. Dat had ik een paar dagen terug in de Monkey cave voor de Cloud Serpent dailies, dat er 3 man tegelijk met 20 mobs achter hen aan kwamen rennen, en ik NET mn Starfall had gepopt. RUNNNNNN!!!

Oh, en vergeet je instant selfheal niet. NS+HT die crit is al gauw meer dan een halve HPbar, en die andere talent is dat ook, al heeft die een langere CD.
aantal keren dat ik idd extra mobs pull met starfall terwijl ik al moeite had met mn huidige mobs .. pfft :)

NS+HT is hetgeen dat me idd vaak in leven houd.. maar vooral tegen 90 mobs merk ik dat ik mezelf af en toe niet meer voldoende kan helen vs de incoming dmg als het meer dan 2 mobs zijn.
Ik typhoon enemies vaak in m'n vortex en ga daarna in stag vorm lekker rondjes om ze hebben rennen :) af en toe rejuv op mezelf of insta heal .. dots refreshen en rennen maar :) maar dat alleen bij grotere groepen, net zolan tot de CD's er weer zijn en ik vol kan dpsén.

 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20:25
DarthNeo schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 13:05:
[...]


Voor Shadow-Pan en August moet je toch echt Golden Lotus naar Revered krijgen ;)

Maar ik snap je punt hoor, heb er zelf minder last van, maar het is wel een gigantische hoeveelheid aan quests p/d als je er voor kiest om alles te doen.

Zelf heb ik Cloud Serpent op Exalted, Tillers/Klaxxi/Anglers op Revered en Golden Lotus vandaag ook op Revered.

Deze week de 3 revered waarschijnlijk ook op exalted en dan blijven er nog 3 factions over, tot patch 5.1 wanneer er weer een nieuwe faction komt ^_^
die heb ik al op revered, daarom ben ik ermee gestopped en ipv doe ik nu dus de august celstial & shadow pan

Ik moet bekennen dat ik blij ben om van de Klaxxi dailies af te zijn, die duurde me echt veel te lang :(

[Voor 6% gewijzigd door Helza op 15-10-2012 13:44]


 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02 18:43

Jerry

Who?

Helza schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 13:41:
[...]


aantal keren dat ik idd extra mobs pull met starfall terwijl ik al moeite had met mn huidige mobs .. pfft :)

NS+HT is hetgeen dat me idd vaak in leven houd.. maar vooral tegen 90 mobs merk ik dat ik mezelf af en toe niet meer voldoende kan helen vs de incoming dmg als het meer dan 2 mobs zijn.
Ik typhoon enemies vaak in m'n vortex en ga daarna in stag vorm lekker rondjes om ze hebben rennen :) af en toe rejuv op mezelf of insta heal .. dots refreshen en rennen maar :) maar dat alleen bij grotere groepen, net zolan tot de CD's er weer zijn en ik vol kan dpsén.
Ik pull meestal een stuk of 4 mobs om een beetje snel door de dailies heen te knallen als boomkin :P.
Pullen met moonfire/sunfire. Als ze bij elkaar staan Typhoon en Starfall poppen. Paar mushroom voor ze neer leggen (extra slow + dmg). Ursol's Vortex neerleggen op de mushroom slow, zodat ze daar weer doorheen moeten :P. Als Starfall op CD is, kijken of Celestial Alignment van CD is en poppen zodat Starfall van CD komt. Allemaal re-dotten+starsurges en meestal zijn ze dan wel dood.
NS+HT voor de instant heals, rejuvenation af en toe. Als ik echt in problemen kom gebruik ik Barkskin, maar dat is meestal niet nodig.

Voorbeeldje tijdens een daily: http://www.twitch.tv/unain/b/335652732

[Voor 3% gewijzigd door Jerry op 15-10-2012 14:08]

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Domme vraag:

Golden Lotus Daily quests. Ik kan ze nog niet krijgen, ben nu bezig met een questline (net een bom geplaatst en moet nu 9 honden afmaken) klopt dat dit de unlock quest is voor de daily?

Ja de gate is open, en ik heb die questline gevolgd.

 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

Sevothtarte schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:04:
Domme vraag:

Golden Lotus Daily quests. Ik kan ze nog niet krijgen, ben nu bezig met een questline (net een bom geplaatst en moet nu 9 honden afmaken) klopt dat dit de unlock quest is voor de daily?

Ja de gate is open, en ik heb die questline gevolgd.
Jep, je zit goed, nog slechts een paar quests te gaan, zodra je terug aan de Gouden Pagode zit zullen de dailies verschijnen.

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20:25
Jerry schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:03:
[...]


Ik pull meestal een stuk of 4 mobs om een beetje snel door de dailies heen te knallen als boomkin :P.
Pullen met moonfire/sunfire. Als ze bij elkaar staan Typhoon en Starfall poppen. Paar mushroom voor ze neer leggen (extra slow + dmg). Ursol's Vortex neerleggen op de mushroom slow, zodat ze daar weer doorheen moeten :P. Als Starfall op CD is, kijken of Celestial Alignment van CD is en poppen zodat Starfall van CD komt. Allemaal re-dotten+starsurges en meestal zijn ze dan wel dood.
NS+HT voor de instant heals, rejuvenation af en toe. Als ik echt in problemen kom gebruik ik Barkskin, maar dat is meestal niet nodig.

Voorbeeldje tijdens een daily: http://www.twitch.tv/unain/b/335652732
vanavond maar eens kijken voor wat tips :)

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Tijdens de Golden Lotus dailies kun je ook sleutels looten waarmee je schatkisten kunt openen in die halls in de vale. Daar kunnen best leuke dingen uitkomen. Heb elke keer zo'n 5 lesser charms, 1 of meer instant rep items (epic was 384 rep, rare 168 of zo) en meestal een JC recipe. Zo heb ik oa beide JC companion recipes geleerd. Hopelijk verkopen die een beetje.

Bij de quests die vrijkomen vanaf honored heb ik ook een paar keer een stukje van een epic sky shard gevonden.

Zo zijn er links en rechts allerlei zaken die de dailies erg de moeite waard maken voorlopig. Wil niet zeggen dat ik ze nou leuk vindt, maar krijg er in ieder geval iets voor :p

[Voor 4% gewijzigd door IntToStr op 15-10-2012 14:52]


 • akayou
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 15-03-2018
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:44:
Tijdens de Golden Lotus dailies kun je ook sleutels looten waarmee je schatkisten kunt openen in die halls in de vale. Daar kunnen best leuke dingen uitkomen. Heb elke keer zo'n 5 lesser charms, 1 of meer instant rep items (epic was 384 rep, rare 168 of zo) en meestal een JC recipe. Zo heb ik oa beide JC companion recipes geleerd. Hopelijk verkopen die een beetje.

Bij de quests die vrijkomen vanaf honored heb ik ook een paar keer een stukje van een epic shard (voor enchanting) gevonden. Als je er 10 hebt kun je zo'n epic ding maken.

Zo zijn er links en rechts allerlei zaken die de dailies erg de moeite waard maken voorlopig. Wil niet zeggen dat ik ze nou leuk vindt, maar krijg er in ieder geval iets voor :p
Die Sky Shards zijn voor Alani niet voor enchanting. Alani dropped een rare mount.

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
akayou schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:48:
[...]

Die Sky Shards zijn voor Alani niet voor enchanting. Alani dropped een rare mount.
Oh, ik moet m'n guildies niet geloven dus :p Ach ja, ik ga ze wel gewoon sparen als ze droppen :)

 • akayou
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 15-03-2018
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:52:
[...]

Oh, ik moet m'n guildies niet geloven dus :p Ach ja, ik ga ze wel gewoon sparen als ze droppen :)
http://www.wowhead.com/item=86547/skyshard

 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 20:25
yep 10 shards combineren tot 1 sKy crystal, die crystal gebruiken op Alani die daar rondvliegt en die dropt de mount, ik heb op dit moment pas 1 shard dus dat gaat nog wel ff duren :(..
Maarja ik heb die celestial vliegen ook nog niet geleerd, dus gebruiken zou ik hem toch nog niet kunnen :P

 • Gerhard83
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 19-12-2012
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 11:34:
Vraagje: wat doen jullie dps ongeveer op die eerste boss?
Ik stond zelf op 45-50k dps als tank bovenaan. De rest zat gemiddeld net boven de 30k denk ik. Volgens mij is dat toch vrij laag.
30K als dps? Dat is inderdaad behoorlijk laag, als Tank ligt het er aan hoeveel je 2 mobs tanked. Ik zit meestal tussen de 30-35K denk ik, onze DK zit rond 50-55K als ze de hele tijd 2 mobs heeft.
Helza schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 12:54:
Ik heb het de laatste paar dagen een beetje rustig aangedaan, rushen naar 90 & vervolgens alle dailies doen en 15+ dungeon's per dag begon me zo langzamerhand toch een burnout gevoel te geven.
Ja, begon er ook last van te krijgen en na wat gezeur had ik ook niet zo veel behoefte om de hele tijd online te zijn. Ben ook beetje begonnen met het levelen van m'n shaman, erg leuk (wat zijn die OP de eerste paar lvls), maar nadat ik 87 geworden was, zat ik er helemaal doorheen. Begin de quests zat te worden en dat terwijl ik de helft nog niet gedaan had met m'n druid. In Cata had ik er echt plezier in, maar nu zal ik blij zal als ik 90 aantik met m'n shaman.

Lycona - Feral en Guardian Druid - The Maelstrom


 • detheavn
 • Registratie: juni 2006
 • Laatst online: 10-11 12:18
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 14:44:
Tijdens de Golden Lotus dailies kun je ook sleutels looten waarmee je schatkisten kunt openen in die halls in de vale. Daar kunnen best leuke dingen uitkomen. Heb elke keer zo'n 5 lesser charms, 1 of meer instant rep items (epic was 384 rep, rare 168 of zo) en meestal een JC recipe. Zo heb ik oa beide JC companion recipes geleerd. Hopelijk verkopen die een beetje.
Die kun je vrij van de Mogu's looten op het moment dat je je eeste set dailies bij de deur daar gedaan hebt.

Ik heb hier een tijdje mobs lopen grinden om die keys te looten om vervolgens mijn weg door de verschillende deuren heen te sterven :p Bij de eerste keer, (toen ik ook die achievement kreeg) bewoog mijn char en ging die kist doodleuk weer dicht ... Je hebt dan dus een 2de key nodig om 'm weer open te krijgen :'(

Voor de rest vind ik na een paar weken bepaalde dailies te eentonig worden, maar goed, ik ken mezelf ... Ik wil de faction mounts hebben dus zal toch ooit exalted moeten gaan halen :p Met wat mazzel vandaag de cloud serpents op exalted, kunnen ze die dailies ook weer in hun aars drukken en ga ik daar ook niet meer terug komen :)

BattleTag® :: Detheavn#2198 | FFXIV :: Yuriel Ranazreth @ Lich


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Gerhard83 schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 15:12:
[...]

30K als dps? Dat is inderdaad behoorlijk laag, als Tank ligt het er aan hoeveel je 2 mobs tanked. Ik zit meestal tussen de 30-35K denk ik, onze DK zit rond 50-55K als ze de hele tijd 2 mobs heeft.
Ik had zelf de hele tijd 2 guardians, waarbij ik dus zo'n 45-50k deed. We hadden de strategie om de petrifying guardian altijd bij mij te hebben + degene met de laagste energie. En dan regelmatig beide tanks een taunt op de non-petrifying om te swappen. De dps spelers moesten dan altijd de petrifying aanvallen. (Uiteraard cleave achtige dingen waar mogelijk.) De andere tank had door de damage reduction op degene die alleen is ~6k dps.

 • Gerhard83
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 19-12-2012
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 15:30:
[...]

Ik had zelf de hele tijd 2 guardians, waarbij ik dus zo'n 45-50k deed. We hadden de strategie om de petrifying guardian altijd bij mij te hebben + degene met de laagste energie. En dan regelmatig beide tanks een taunt op de non-petrifying om te swappen. De dps spelers moesten dan altijd de petrifying aanvallen. (Uiteraard cleave achtige dingen waar mogelijk.) De andere tank had door de damage reduction op degene die alleen is ~6k dps.
Klinkt goed, alleen je dps moet wel rond de 40-50K zitten denk ik.

Lycona - Feral en Guardian Druid - The Maelstrom

Hoeft niet perse, zeker niet voor die eerste boss. Wij hadden de kill met 55k dps tot 32k voor de laagste. totaal geen last gehad met enrage, waarvan de meeste eerder dicht bij de 40 zaten dan bij de 50k

[Voor 19% gewijzigd door Dennism op 15-10-2012 16:17]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Ik zag net op icy-veins.com een video van inner sanctum die 25 normal deden. Daar lijken ze de mines gewoon te negeren. Tanks blijven gewoon op hun plek staan en stappen nog net opzij om uit de amethyst pools te gaan, maar verder niet. Blijkbaar laten ze de healers dus dispellen en er maar gewoon doorheen healen. Zelf was ik allemaal moeilijk aan het doen om alles te ontwijken en daarbij dus constant met die guards aan het slepen. Wat doen jullie daar?

 • Gerhard83
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 19-12-2012
IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:05:
Ik zag net op icy-veins.com een video van inner sanctum die 25 normal deden. Daar lijken ze de mines gewoon te negeren. Tanks blijven gewoon op hun plek staan en stappen nog net opzij om uit de amethyst pools te gaan, maar verder niet. Blijkbaar laten ze de healers dus dispellen en er maar gewoon doorheen healen. Zelf was ik allemaal moeilijk aan het doen om alles te ontwijken en daarbij dus constant met die guards aan het slepen. Wat doen jullie daar?
Onze beide groepen slepen ze ook uit de traps, dus waarschijnlijk hetzelfde als jij het doet. Inner Sanctum heeft waarschijnlijk heel wat betere healers als wij die hebben, dus ik vermijd liever alle damage die ik kan krijgen.

Lycona - Feral en Guardian Druid - The Maelstrom


 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02 18:43

Jerry

Who?

IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:05:
Ik zag net op icy-veins.com een video van inner sanctum die 25 normal deden. Daar lijken ze de mines gewoon te negeren. Tanks blijven gewoon op hun plek staan en stappen nog net opzij om uit de amethyst pools te gaan, maar verder niet. Blijkbaar laten ze de healers dus dispellen en er maar gewoon doorheen healen. Zelf was ik allemaal moeilijk aan het doen om alles te ontwijken en daarbij dus constant met die guards aan het slepen. Wat doen jullie daar?
Op normal is dat nog wel te doen, maar op heroic is dat een one-shot als je geen CD hebt ;).

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Jerry schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:27:
[...]


Op normal is dat nog wel te doen, maar op heroic is dat een one-shot als je geen CD hebt ;).
Over heroic maak ik me niet zo'n zorgen :+

 • jaydenjarno
 • Registratie: juli 2012
 • Laatst online: 01-12 15:30
ben alweer gestopt helaas. had een pandaren monk tot level 25 maar de game "pakt"me helaas gewoon niet meer. het kost teveel tijd en frustratie om naar level 90 te komen en dan is iedereen al zover dat je altijd achter loopt. gaat voor mij denk tijdje geen mmorpg worden.

 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02 18:43

Jerry

Who?

IntToStr schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:31:
[...]

Over heroic maak ik me niet zo'n zorgen :+
Hehe, daarom is het wel goed om het gelijk goed aan te leren als groep op normal :).

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:56
Jerry schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:33:
[...]


Hehe, daarom is het wel goed om het gelijk goed aan te leren als groep op normal :).
Mijn :+ was meer als: heroic gaan we toch niet doen, of pas als we eigenlijk outgearen en wat nerfs hebben gezien of zo :p

 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
jaydenjarno schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 17:32:
ben alweer gestopt helaas. had een pandaren monk tot level 25 maar de game "pakt"me helaas gewoon niet meer. het kost teveel tijd en frustratie om naar level 90 te komen en dan is iedereen al zover dat je altijd achter loopt. gaat voor mij denk tijdje geen mmorpg worden.
Ja. Als levelen je teveel moeite kost, dan is het 3 keer niks voor je. Blijf maar ver weg van mmo's, of andere RPG games. :w

 • dvvelzen
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 13-10 21:54
zo gisteren voor het eerst sinds 28-09 geen dailies gedaan... damn dat was relaxed... nu heb ik gelijk helemaal geen zin meer al die dingen naar exalted te trekken :/

 • Mik!
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 30-11 10:26
Poops_McGhee schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 21:12:
[...]

Ja. Als levelen je teveel moeite kost, dan is het 3 keer niks voor je. Blijf maar ver weg van mmo's, of andere RPG games. :w
Het mag ook iets vriendelijker ;)

|| Quiran Death Knight @ Defias Brotherhood ||


 • dvvelzen
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 13-10 21:54
Mik! schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 07:51:
[...]


Het mag ook iets vriendelijker ;)
Saying goodbye
Was the hardest thing to do
I never thought I would
Especially not to you.

You always listened
And knew what to say
Knew when to give a hug
When I was having a bad day.

No one will ever take your place
I can always promise you this
It’s hard to find someone like you
So know you’ll always be missed

Source: You Will Be Missed, Goodbye Poem for Friends
www.FamilyFriendPoems.com

 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Gisteren iets na twaalven dan eindelijk de 90 aangetikt.

Damn wat duurde questen in Kun-Lai voor mijn gevoel lang zeg.
Ik wilde eerst alle quests afhandelen voordat ik naar Dread Wastes zou gaan en nadat ik eindelijk 70% was kon ik die stap maken en toen was het echt zo gebeurd.

Direct mijn Feet van Sha of Anger en vliegen voor Pandaria opgehaald. Dat scheelt een stuk zeg.
Maar wat nu, er zijn zoveel dingen te doen.

Mijn gevoel zegt eerst die disc van de Lorewalkers maar op te gaan halen, dat schijnt redelijk snel te kunnen? Was daar niet een youtube filmpje van geplaatst hier?

Ook mijn tweede healing Card binnen, hopen dat het de komende dagen nog een beetje mee gaat zitten :)

 • Thorval
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 28-06 16:06

Thorval

Thorval#2567

Ben nu een weekje 90 of zo en Lorewalkers al op exalted. Dit was heel makkelijk. Nu vooral bezig met de dailies van Golden Lotus en Tillers. Af en toe de andere factions ook. Maar heb niet teveel tijd dus moet keuzes maken telkens.

Gisteren wel 3 HC's gedaan en twee scenario's. Ze gaan tot nu toe allemaal vrij makkelijk op mijn Spriest, maar wil eigenlijk wel weer Holy Healing gaan doen. Alleen al een tijd niet gedaan dus moet wel weer even helemaal opnieuw inkomen. Hoop dat we deze week wat HC's met een guildgroep kunnen doen, want dan voel ik met toch 'veiliger' dan in een PUG als (semi-beginnend) Healer.

Tips voor rotaties etc altijd welkom trouwens. Heb tot WotLK wel gehealed maar daarna niet meer (ook vanwege een break van ruim een jaar)

WoW: Kishar, Thorval, Råndan


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Vanochtend nog snel even voor het hond uitlaten, zoon naar school brengen en naar het werk te gaan mijn troll priest naar 90 gewerkt. Kreeg dus ook de Double Agent en Dynamic Duo achievements. (ik zat op 95% dus dat kon nog wel even ;))

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Thorval
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 28-06 16:06

Thorval

Thorval#2567

Carthrax schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 08:51:
Vanochtend nog snel even voor het hond uitlaten, zoon naar school brengen en naar het werk te gaan mijn troll priest naar 90 gewerkt. Kreeg dus ook de Double Agent en Dynamic Duo achievements. (ik zat op 95% dus dat kon nog wel even ;))
Gratz kerel.......

Welk guild zit jij aan alliance kant trouwens?

WoW: Kishar, Thorval, Råndan


 • Carthrax
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 26-11 11:16
Thorval schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 08:55:
[...]

Gratz kerel.......

Welk guild zit jij aan alliance kant trouwens?
The Arctic Fox, IntToStr zit hier ook in. Aan de Horde kant in Old n Wise.

BN: Carthos#2541 WoW: Carthos SWC, Carthosar CoA en nog vele anderen


 • Thorval
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 28-06 16:06

Thorval

Thorval#2567

Carthrax schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 08:57:
[...]


The Arctic Fox, IntToStr zit hier ook in. Aan de Horde kant in Old n Wise.
O&W cool, mijn oude guild waar ik ooit bij begonnen ben (Doe ze maar de groeten van Thorval LOL). Ben toen later met een aantal van de oude guildies overgegaan naar een raiding guild, die is later samen gesmolten met The Kodo Dragoons.

Heb mijn DK nu aan Alliance kant, maar wil misschien wel een nieuw char gaan levellen aan de ally kant.... dan zie ik die kant ook 's helemaal... lol

WoW: Kishar, Thorval, Råndan


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Poops_McGhee schreef op maandag 15 oktober 2012 @ 21:12:
[...]


Ja. Als levelen je teveel moeite kost, dan is het 3 keer niks voor je. Blijf maar ver weg van mmo's, of andere RPG games. :w
Dat vind ik dus gewoon jammer aan de WoW community in NL, en algemeen. In plaats van normaal reageren worden het gelijk snarky opmerkingen.

Voorlopig besloten maar niet te gaan raiden, nog genoeg te doen in wow:

- Serpent Mount
- Nat Pagle Exalted
- Tillers Exalted
- Tiller NPC's exalted
- Master of the ways
- Alle cooking achievements
- Alle fishing achievements

Moet wel zeggen, sinds TBC is dit de eerste expansion waarbij ik het gevoel heb "Goh, er is wat te doen"

[Voor 22% gewijzigd door Sevothtarte op 16-10-2012 09:10]


 • _Peter2_
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 04-11 13:55
Bij mij gaat het lekker langzaam allemaal, mijn hoogste level is mijn level 86 Hunter op het moment, die is wel fully rested.

Maar er is genoeg te doen. Heb de laatste dagen wat met een Pandaren warrior gespeeld (en ook wat pet battles gedaan). Die warrior is intussen level 31 (met 200+ skinning en 160+ mining).

Warrior gister dual spec aangemeten, was primair arms om te levelen, maar heb er nu ook een protection spec aangemeten. Eens zien of tanken een beetje wil lukken.

Diablo III: <GOT> Pteer#2475 --- POE: Dwergux


 • ValHallen
 • Registratie: september 2005
 • Niet online

ValHallen

Fryslân Boppe!

Thorval schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 08:38:
Tips voor rotaties etc altijd welkom trouwens. Heb tot WotLK wel gehealed maar daarna niet meer (ook vanwege een break van ruim een jaar)
Dat is juist het mooie aan healers, er is geen rotatie. Incomming damage is vaak te dynamisch om met een rotation te werken. Echter er is één talent die eigenlijk mandatory is voor holy/disc priests, en dat is de Mindbender (vervanger voor Shadowfiend, die maar 1 minuut CD heeft).

Intel i7 7700K/Asus Strix Z270G Gaming/MSI Geforce 1080Ti 11Gb/Corsair 4x8192MB DDR4-2400/Samsung 960 1 Tb/Crucial MX500 1 Tb/Western Digital Blue 3Tb
.Gertjan.: Er is maar een goede Mac en dat is die gele M langs de snelweg :D


 • thunderlight
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 26-11 08:59
Even een vraag aan de holy priests onder ons.

Zat net even te kijken naar men priest op wow-heroes.com onder het kopje
STAT PRIORITY:

en daar zie ik dat er word gesproken over 2 hast caps
1st cap is hit at 7.16% unbuffed Haste (3043 Rating) and provides extra ticks Sanctuary, Renew, and Divine Hymn.
2nd cap is at 11.11% unbuffed Haste (4721.75 Rating) which gives you additional ticks on Lightwell, Sanctuary, and Renew.
Nu is mijn vraag aan jullie hoeveel stacken jullie op haste gaan jullie alleen voor de softcap ? en wat stacken jullie daarna ?
lees veel verschillende adviezen.

Intellect > Spirit > Haste > Mastery > Crit
Intellect > Spirit > Haste > Crit > Mastery

Ik zit met het idee om vanavond men haste te laten zakken en vervolgens te gaan reforge naar mastery voor de"gratis heal" echo of light.

Dus ben erg benieuwd naar jullie gedachten hierover
ValHallen schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:29:
[...]
Dat is juist het mooie aan healers, er is geen rotatie. Incomming damage is vaak te dynamisch om met een rotation te werken. Echter er is één talent die eigenlijk mandatory is voor holy/disc priests, en dat is de Mindbender (vervanger voor Shadowfiend, die maar 1 minuut CD heeft).
Enige nadeel van Mindbender is dat de mana regen een heel stuk lager is.

[Voor 21% gewijzigd door thunderlight op 16-10-2012 09:41]

> There is no Real Life, It's just Away From Keyboard! <


 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
ValHallen schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:29:
[...]


Dat is juist het mooie aan healers, er is geen rotatie. Incomming damage is vaak te dynamisch om met een rotation te werken. Echter er is één talent die eigenlijk mandatory is voor holy/disc priests, en dat is de Mindbender (vervanger voor Shadowfiend, die maar 1 minuut CD heeft).
Momenteel heb ik From Darkness, Comes Light en moet zeggen dat die ook wel errug fijn is voor tijdens het levelen. Denk dat je daar tijdens hc's en raids minder aan hebt omdat je dan al je mana nodig hebt om te healen :*)

Welk lvl 90 talent kun je als disc het beste pakken?

Nog maar eens gekeken wat de planning wordt voor rep en ik denk dat het deze volgorde gaat worden:
- Lorewalkers
- Tillers, Golden Lotus & Order of the Cloud Serpent
- Shado-Pan
- August Celestials, Klaxxi

 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Gister weer een paar heroics gedaan en hiermee een nieuwe necklace en wrists gekregen (beide uit scarlet halls). Nu doe ik vooral heroics met guild tanks, (niet altijd), maar de DK / Pala en Druid tanks hebben allen geen probleem met AoE aggro houden terwijl ik voluit ga met Trash / Swipe (Feral power), tot iets van 150k dps.

Maar zodra ik bij de warrior ook maar 1 of 2x swipe, heb ik al aggro van de helft van de mobs te pakken.

Single target kom ik ook verdacht vaak bij de 100 % aggro threshold, daar waar ik bij de andere klassen wederom niet in de buurt kom met aggro.

Hebben warrior tanks zulke slechte threat generatie of zou het puur door de gear komen?

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • detheavn
 • Registratie: juni 2006
 • Laatst online: 10-11 12:18
Sevothtarte schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:05:Dat vind ik dus gewoon jammer aan de WoW community in NL, en algemeen. In plaats van normaal reageren worden het gelijk snarky opmerkingen.
Ik weet niet hoeveel MMO's of andere online spellen je gespeeld hebt, maar zelf kom ik dit doot opmerkingen ook elders tegen. Hoewel het inderdaad zo is dat sommige mensen in hun opmerkingen kunnen doorslaan vind ik zelf ook dat anderen daarintegen weer totaal nergens tegen kunnen; niet tegen grapjes, kritiek of weat dan ook. Blijkbaar zijn veel mensen warriors, want die rage balken raken in no time vol :p

Anyhow, ben vandaag eindelijk eens begonnen aan Brewmaster Shinyo welke ... tadah ... in brewmaster spec speelt. Hij was eerder al de starting area uitgespeeld, maar ik had er verder niets meer mee gedaan. Nu staat hij op level 29 in Stonetalon Mountains te wachten tot ik terug kom van m'n werk en de dailies gedaan heb (draakje yay!). Zodra hij 30 hit ga ik voor de Windwalker offspec, ook eens kijken wat dat is :)

Ik sta er eigenlijk van te kijken hoe hard dat kreng wel niet mept op laag level. Je smijt een mobje een tonnetje in z'n porum en dan is het de helft van de tijd met een blackout kick al gedaan. Heb nog niet gequeued voor een dungeon, maar dat ga ik vanavond maar eens proberen :p

Na alle classes zo'n beetje op 85 gespeeld te hebben (en m'n pala op 90) maakt een monk mij toch wel weer heel enthousiast :)

BattleTag® :: Detheavn#2198 | FFXIV :: Yuriel Ranazreth @ Lich


 • thunderlight
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 26-11 08:59
EJSchuiteman schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:44:
[...]

Welk lvl 90 talent kun je als disc het beste pakken?
Ik zelf gebruik over het algemeen Cascade leuke AOE healing als ik weet dat de groep ver verspijt is denk ik dat Halo ook een goede optie is.

zeker als je in het achterhoofd houd dat players die ver weg staan sterkere healing krijgen
enige minpuntje hieraan is add's welke je ook dmg krijgen en dus ongemerkt kan pullen als dat nog niet is gebeurd. ( spreekt helaas uit ervaring :| )

> There is no Real Life, It's just Away From Keyboard! <


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Detheavn. Ik kom zelf uit Final Fantasy XI, een spel waarbij de community er juist voor zorgde dat spelers bleven, weinig echt probleem spelers. (juist omdat je niks solo kan doen, kregen de trolls etc geen groups en dan blijft er weinig over)
Ik denk zelf dat het grotendeels komt omdat spelers onafhankelijk hier alles kunnen doen, daardoor hebben ze geen groepen/vrienden nodig om goed te zijn, dus kunnen ze zo reageren.

Zeg ik dat er meer group content moet komen? Totaal niet, maar dit is meer mijn beeld van de situatie/

 • Thorval
 • Registratie: november 2008
 • Laatst online: 28-06 16:06

Thorval

Thorval#2567

ValHallen schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:29:
[...]


Dat is juist het mooie aan healers, er is geen rotatie. Incomming damage is vaak te dynamisch om met een rotation te werken. Echter er is één talent die eigenlijk mandatory is voor holy/disc priests, en dat is de Mindbender (vervanger voor Shadowfiend, die maar 1 minuut CD heeft).
Laat ik het anders zeggen, tips voor holy priesting in zijn algemeenheid. Dus welke spells en hoe gaan jullie om met burst damage op het moment. Heb wel al een keer in een guildgroep een normal gehealed, en dat ging wel redelijk goed, geen deaths dus dat was al heel

Heb nu idd Mindbender nog niet, en die CD van een minuut is erg handig, heb hem wel al op Shadow spec.

WoW: Kishar, Thorval, Råndan


 • ValHallen
 • Registratie: september 2005
 • Niet online

ValHallen

Fryslân Boppe!

:F
thunderlight schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:39:
Nu is mijn vraag aan jullie hoeveel stacken jullie op haste gaan jullie alleen voor de softcap ? en wat stacken jullie daarna ?
lees veel verschillende adviezen.

Intellect > Spirit > Haste > Mastery > Crit
Intellect > Spirit > Haste > Crit > Mastery
Ik probeer de tweede cap te halen, en dan volledig mastery stacken. Crit als healer moet sowieso weg, je wil betrouwbare healing doen, geen RNG healing.
[b][message=39109364,noline]thunderlight schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:39[/messageEnige nadeel van Mindbender is dat de mana regen een heel stuk lager is.
Hoeveel lager ?, ik zal het vanavond even proberen als er een raid is. heb dat ding in heroics toch zo goed als weinig tot niet meer nodig.

Intel i7 7700K/Asus Strix Z270G Gaming/MSI Geforce 1080Ti 11Gb/Corsair 4x8192MB DDR4-2400/Samsung 960 1 Tb/Crucial MX500 1 Tb/Western Digital Blue 3Tb
.Gertjan.: Er is maar een goede Mac en dat is die gele M langs de snelweg :D


 • Thommmyy
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 16-11 15:59
Sabrac schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:46:
Hebben warrior tanks zulke slechte threat generatie of zou het puur door de gear komen?
Dit valt bij mij erg mee, ik bouw treat op als een malle, veel beter dan in cata was imho.
Ik denk dat je warrior tanks tegenkomt die proberen te tanken in balte/beserk stance. Tja, wat werkt nou eenmaal niet.
Zelfde probleem voor de noob dk's die niet in blood precence tanken

 • detheavn
 • Registratie: juni 2006
 • Laatst online: 10-11 12:18
Sevothtarte schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:51:
Detheavn. Ik kom zelf uit Final Fantasy XI, een spel waarbij de community er juist voor zorgde dat spelers bleven, weinig echt probleem spelers. (juist omdat je niks solo kan doen, kregen de trolls etc geen groups en dan blijft er weinig over)
Ik denk zelf dat het grotendeels komt omdat spelers onafhankelijk hier alles kunnen doen, daardoor hebben ze geen groepen/vrienden nodig om goed te zijn, dus kunnen ze zo reageren.
Ik denk dat je daar m'n punt een beetje mist. Tuurlijk kan het zijn dat er spellen zijn waar dit stukken minder is, maar over het algemeen heb je dit nu eenmaal, daarom dar ik het ook niet in het specifieke over MMORPGs had :) Misschien dat je beredenering mbt anderen nodig hebben wel klopt, maar zelfs toen je binnen WoW veelal afhankelijk was van anderen die op je eigen realm zaten gebeurde dit al.

Wat ik dus probeerde te zeggen is dat ik het eerder een kunst vind om niet te happen naar zulke opmerkingen. Vaak zijn de mensen die zich aan zoiets storen nog vele male erger dan de persoon waarover ze zeuren. Don't feed the 'troll'. If you ignore them, they'll go away :p

BattleTag® :: Detheavn#2198 | FFXIV :: Yuriel Ranazreth @ Lich


 • Sevothtarte
 • Registratie: oktober 2012
 • Laatst online: 27-10-2012
Je hebt een punt. Ik denk ook dat het komt door de grotere playerbase. Meer spelers = meer kans op het wat apartere volk om het zo maar te zeggen.

 • Security
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 28-11 22:40

Security

it's just me

moet zeggen dat de kwaliteit van randoms (pugs) te triest voor woorden begint te worden.
Vault (LFR) 20 wipes... Heroics doe ik voornamelijk met een tank buddy we weten wat we van elkaar moeten verwachten. Ben ondertussen begonnen met het levelen van mijn priest en mijn rogue voor Alchy.
de rogue zal ik enkel naar 85 levelen.

 • DarkUnreal
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 23:21

DarkUnreal

Postmaster General

Sabrac schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:46:
Gister weer een paar heroics gedaan en hiermee een nieuwe necklace en wrists gekregen (beide uit scarlet halls). Nu doe ik vooral heroics met guild tanks, (niet altijd), maar de DK / Pala en Druid tanks hebben allen geen probleem met AoE aggro houden terwijl ik voluit ga met Trash / Swipe (Feral power), tot iets van 150k dps.

Maar zodra ik bij de warrior ook maar 1 of 2x swipe, heb ik al aggro van de helft van de mobs te pakken.

Single target kom ik ook verdacht vaak bij de 100 % aggro threshold, daar waar ik bij de andere klassen wederom niet in de buurt kom met aggro.

Hebben warrior tanks zulke slechte threat generatie of zou het puur door de gear komen?
Ik ervaar dit heel anders.

Tijdje terug scenario gedaan, met 2 vrienden.. alle 3 tank spec.

2 pala's en ik als warrior.

Alleen met auto attacken overagro'de ik hun beide al. En in dungeons, als 1 van de pala's naar zn fury warrior switched, en ik tank met mijn warrior kan hij aoe'en wat hij wil.. en zal nooit agro krijgen.

Gaat echter die pala tank, tanken, dan overagro'ed die warrior direct de tank paladin.

Ik wou juist zeggen, warrior doen enorme tps.. nog nooit agro issue's gehad :).

13:37


 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Thommmyy schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:59:
[...]

Dit valt bij mij erg mee, ik bouw treat op als een malle, veel beter dan in cata was imho.
Ik denk dat je warrior tanks tegenkomt die proberen te tanken in balte/beserk stance. Tja, wat werkt nou eenmaal niet.
Zelfde probleem voor de noob dk's die niet in blood precence tanken
Zal wel een gear verschil zijn dan, gezien deze warrior wel in defensive stance stond, nu zit er ongeveer 15 á 20 iLvls verschil (in mijn voordeel) tussen de warrior tank en mij.

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • detheavn
 • Registratie: juni 2006
 • Laatst online: 10-11 12:18
Thommmyy schreef op dinsdag 16 oktober 2012 @ 09:59:
Zelfde probleem voor de noob dk's die niet in blood precence tanken
Ik weet niet tot in hoeverre dit een noob actie is. Ik denk dat dit eerder te maken heeft met dat presences geen stances meer zijn, maar auras. Kameraad van mij switched tussendoor ook vaker naar unholy voor de movement speed increase. Dan krijg je nog wel eens het probleem dat je niet terug switched en je afvraagt waarom de mobs alle kanten uit duiken :p

BattleTag® :: Detheavn#2198 | FFXIV :: Yuriel Ranazreth @ Lich

Pagina: 1 2 3 ... 12 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee