NOTE: Tweakers heeft een nieuwe layout! Nu komen daar best wel wat dingetjes bij kijken. De topicstart ziet er bijvoorbeeld al niet meer zo uit zoals in de oude site (linkjes andere kleur, afbeelding breedtes kloppen niet, etc..). Komend weekend ga ik eens kijken in hoeverre ik hier wat aan kan fixen.http://tweakers.net/ext/f/PHEZUTigZemB9MlboOzLCAVS/full.png
Een nieuw tijdperk is aangebroken voor de rassen van Azeroth. Een tijdperk waarin ieder ras getest wordt om te overleven. Er moet haastig gezocht worden naar nieuwe grondstoffen om een bestaan te kunnen opbouwen. Alleen heeft Azeroth niet veel meer te bieden na de vernietiging van Deathwing. De zoektocht verlaat zelfs Azeroth per schip de wijde oceaan op, op zoek naar beter.

En dan stuitten de rassen op een nieuw eiland. Ze vinden Pandaria, een eiland waar de tijd lang heeft stilgestaan en nog veel grondstoffen te bieden heeft. Maar is het genoeg voor iedereen? En welke consequenties brengt dit met zich mee? Dat is te zien in de nieuwe expansion, World of Warcraft - Mists of Pandaria.


Inhoudsopgave
Klik op de onderstaande knoppen om door de topicstart te bladeren.

Expansion 3: CataclysmExpansion 4: Mists of Pandaria
Alle info over je WoW account en subscriptions vind je hier.

Class guides & macro'sAddons & links naar wow sites
Vorige topic & credits


World of Warcraft
World of Warcraft is de meest succesvolle MMORPG ooit. Het spel is in Europa uitgebracht op 11 februari 2005, enkele maanden na de launch in Noord-Amerika. Het spel, alsmede de Warcraft verhaallijn, is ontwikkeld en wordt onderhouden door Blizzard Entertainment, bekend van onder meer de Diablo, Warcraft (RTS games) en Starcraft spellen.

Het principe van het spel is dat jij een karakter bespeelt die begint als jonge strijder. Door quests uit te voeren help je jouw faction (Horde of Alliance) waar mogelijk en verzamel je experience waardoor jouw karakter beter wordt. Tevens ontvang je als beloning voor deze quests verschillende items, zoals wapens. armor-stukken of andere hulpmiddelen.

Op dit moment telt World of Warcraft 9,1 miljoen spelers wereldwijd verspreid over Noord-Amerika, Australië, Europa, Brazilië, Rusland, China, Taiwan en Korea.

Sinds 28 juni 2011 krijg je als beginnende WoW speler, of wanneer je WoW al hebt zonder uitbreidingen, de expansion The Burning Crusade, uitgebracht op 16 januari 2007, er gratis bij. Hiermee worden twee rassen, Draenie en Blood Elf, toegevoegd. Tevens komt met deze eerste uitbreiding het continent Outlands erbij om tot level 70 te kunnen spelen en ook flying mounts kunt gebruiken. Ook kun je de profession Jewelcrafting gebruiken en pvp in de arena's uitoefenen.

Sinds 19 september 2012 krijg je tevens als beginnende en bestaande speler toegang tot de content van Wrath of the Lich King. Deze uitbreiding is uitgekomen op 13 november 2008. Hiermee krijg je dus toegang tot de Death Knight class, het continent Northrend om naar level 80 te kunnen levelen. En ook de profession Inscription kan je beoefenen.

Je kunt ook, als je nog twijfelt, het spel uitproberen. Hiervoor heeft Blizzard World of Warcraft - Starter Edition ontwikkeld. Deze is gratis speelbaar met een aantal restricties. Zie verderop in de startpost voor meer info.

Meer info:
WoW Europa | The Burning Crusade | Wrath of the Lich King
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:


Cataclysm
World of Warcraft: Cataclysm, uitgekomen op 7 december 2010, is de derde expansion worden die Blizzard uitbrengt voor deze MMORPG. In tegenstelling tot de vorige twee expansions bied Cataclysm geen nieuw continent. In de plaats daarvan zal het huidige Azeroth zoals we die nu kennen in stukken worden gescheurd door Deathwing, die na een lange periode van rust wraak neemt in Azeroth. Om deze uitbreiding te kunnen spelen, is WoW + tBC + WotLK vereist.

Features van WoW Cataclysm:
 • Twee nieuwe rassen; Worgen voor de Alliance en Goblins voor de Horde
 • Nieuwe race/class combinaties
 • Bestaande zones opnieuw gemaakt met enorm veel nieuwe quests
 • Flying mounts worden dan eindelijk toegelaten in Azeroth
 • Level cap naar level 85
 • 7 nieuwe zones (waaronder 2 nieuwe starterzones)
 • Nieuwe secondary profession: Archaeology
 • Nieuwe dungeons en raids
 • Nieuwe battlegrounds met rated team play
 • Guild level systeem
 • Een nieuw progressiesysteem: Talent Mastery (uitleg)
Meer info: Cataclysm website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel is hier
te koop:

Mists of Pandaria
Op Blizzcon 2011 werd de vierde expansion voor World of Warcraft aangekondigd. Deze draagt de naam Mists of Pandaria. Een expansion waar vele op wachten en gewacht hebben. Eindelijk mogen we dan met die pandaberen spelen, een ras welke sinds de introductie in Warcraft III gezien wordt als een grapje. Gelukkig is deze expansion geen grap. Mists of Pandaria is vanaf 25 september verkrijgbaar.

Nieuwe features zijn:
 • Nieuw ras: Pandaren, welke zowel Horde als Alliance kan worden.
 • Nieuwe class: Monk
 • Dungeon Challenges
 • PvE Scenario's
 • Pet Battle System
 • Splinternieuwe Talent Tree systeem
Meer info: Mists of Pandaria website
Klik hier om te zien waar je deze kunt kopen!Het spel zal hier
te koop zijn:


Account Management
Aanmelden
Bij aanschaf van WoW ontvang je een authentication key. Deze heb je nodig om je account aan te maken (wat je op de Account Creation pagina op Battle.net kunt doen).Battle.net - Online Gaming Service van Blizzard

Opmerking: Voorheen moest je bij het aanmaken van een full account direct een betalingswijze opgeven om te kunnen spelen en 30 gratis dagen te ontvangen. Nu kun je gelijk een full account maken of een Starter account upgraden voor deze gratis dagen.

Om WoW te kunnen spelen moet je wel zorgen dat je PC of MAC het spel kan draaien. Naar mate er meer uitbreidingen uitkomen voor WoW zal ook de systeemeisen opgeschroefd worden. Hier zie je een overzicht wat de huidige minimale eisen zijn: Overzicht System Requirements.


World of Warcraft - Starter Edition
Je kunt ook als je het spel wilt uitproberen de World of Warcraft - Starter Edition downloaden. Dit is eigenlijk hetzelfde als een trial account, maar dan anders. Het is namelijk zo dat starter edition account niet zal verlopen na 10 of 14 dagen, zoals uit het verleden van WoW gewend waren.

Je kunt het spel dus gratis spelen. Je hebt dan enkel nog de volgende restricties:
 • Je characters kunnen niet verder doorgroeien dan level 20
 • Je geld kan niet meer dan 10 gold per character zijn.
 • Je kan geen gebruik maken van 'Community Features' die WoW heeft. Dus geen guilds, geen mailbox, geen Auction House, geen Real ID en geen voice chat.
 • Alle rassen en classes zijn beschikbaar met uitzondering van Worgen, Goblin en de Death Knight class.
Aanmelden en downloaden van WoW - Starter Edition kan hier:
- Battle.net - Account Creation for WoW Starter Edition


Prijzen

V.a. € 11,99
Gratis expansion 1 + 2 bij aankoop van World of Warcraft!
Expansion 3: Cataclysm
V.a. € 20,00
Expansion 4: Mists of Pandaria
V.a. € 28,00

Het spel en de uitbreidingen kunnen ook gekocht worden via Battle.net of Blizzard store.


Abonnementen
Om WoW te blijven spelen nadat je 30 gratis dagen op zijn, is het noodzakelijk om een abonnement af te sluiten. Dit kan je doen in je Battle.net account. De volgende opties zijn mogelijk:
[list=x]
• Één maand speeltijd - € 12,99
• Een kwartaal speeltijd (3 maanden) - € 35,97 (= € 11,99 per maand)
• Een half jaar speeltijd (6 maanden) - € 65,94 (= € 10,99 per maand)
Prepaidcard voor 60 dagen speeltijd - € 26,99 (wordt enkel verkocht in (web)winkels)
Betaalmogelijkheden zijn via creditcard, direct dept (automatische incasso) of het welbekende iDeal.


Account beveiliging
WoW is een erg leuk spelletje en dat hebben hackers jammergenoeg ook door. Het kan dus gebeuren dat wanneer je onvoorzichtig met je accountgegevens omgaat of gewoon dikke pech hebt dat dan je account ineens gehacked is. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken.

Blizzard heeft daarom een speciale FAQ gemaakt waarin alle informatie staat om je account veilig te houden tegen indringers. De FAQ vind je hier:Account toch gehacked? Hier staat wat je moet doen:
Account services
Soms heb je weleens dat niet meer tevreden bent over jouw geliefde hoofdpersonage. Dan kan je deze laten veranderen in een andere ras of zelfs andere faction of gewoon enkel een nieuwe naam. De kosten van deze account services, die hiervoor in het leven geroepen zijn, variëren tussen de 8 en de 25 euro. O.a. de volgende services zijn beschikbaar:Deze services zijn te benaderen via je Battle.net account management.


Welkom terug!!!
Beste oud-wow speler, welkom terug! Tof dat je WoW een nieuwe kans wilt geven!
Natuurlijk wil je dit goed doen en daarom is het wel handig om de volgende links eens door te nemen.
 • Realm population EU - Hier kun je zien hoe de servers bevolkt zijn. Zo kun je eenvoudig de juiste server uitzoeken die bij je past.
 • WoW Beginners Guide - Even vergeten hoe WoW ook al weer werkte? Hier staat uitgelegd wat alles inhoudt.
Races & Classes
World of Warcraft kent vele rassen en classes. Hierdoor vind je een overzicht welke rassen en classes speelbaar zijn.
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMagePriest
RogueShamanWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior (nieuw in Cataclysm)
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)DruidHunterMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin (nieuw in Cataclysm)
Priest (nieuw in Cataclysm)ShamanWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest (nieuw in Cataclysm)Rogue
WarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Priest
RogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueShaman (nieuw in Cataclysm)Warlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Druid (nieuw in Cataclysm)HunterMageMonk (Verkrijgbaar in MoP)
PriestRogueShamanWarlock (nieuw in Cataclysm)Warrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)Hunter (nieuw in Cataclysm)MageMonk (Verkrijgbaar in MoP)Paladin
PriestRogueWarlockWarrior
Death Knight (Verkrijgbaar in WotLK)HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)Rogue
ShamanWarlockWarrior

HunterMage (nieuw in Cataclysm)Monk (Verkrijgbaar in MoP)PriestRogue
ShamanWarrior
Op het moment dat je een Pandaren start, ben je nog geen lid van een faction. Tijdens je reis als Pandaren zal er een moment komen dat je zelf een faction kan kiezen. Verkrijgbaar in Mists of PandariaPlayer vs player

PvP
PvP staat voor de strijd tegen andere spelers. Hiermee kun je honor points verdienen. Naast honor points kun je ook Conquest Points en Arena Rating verdienen, afhankelijk van welke soort PvP je doet. Uiteraard krijg je deze beloning alleen als je de strijd wint. Als je verliest is je beloning helaas wat minder groot.

PvP kan in gedaan worden op verschillende manieren.
 1. Duel - Hiermee kun je PvP oefenen tegen iemand van je eigen faction.
 2. Battlegrounds - Hiermee kom je in een instanced veld terecht waar je een bepaald doel moet bereiken, alvorens je de strijd kunt winnen. Uiteraard wil de tegenpartij hetzelfde doel behalen.
 3. World PvP - Je kunt vechten tegen de andere faction in de Contested Territories of in een speciale PvP zone.
 4. Arena Duel - Hier kan je met vooraf bepaalde teams een gevecht met 2 vs 2, 3 vs 3 of een 5 vs 5 duel aangaan.
Meer info: PvP statistiekenDe battlegrounds
World of Warcraft kent 10 verschillende battlegrounds. De nieuwste zijn Stranglethorn Diamond Mines en Valley of Power. Deze komen uit in Mists of Pandaria.

Hier een overzicht:
Meer info: BattlegroundsWorld PvP
Buiten de normale world PvP, die je kunt doen in de Contested Territories, zijn er ook nog speciale maps waarin je kunt PvP'en voor een doel. Je kunt de zone gewoon inlopen of vliegen en verkennen. Voor deelname aan het gevecht zul je echter in de wachtrij moeten staan.
Meer info: World PvPArena systeem
Sinds TBC is er een nieuwe optie voor PvP, genaamd Arena's. Dit zijn mini-battlegrounds, waarin teams van 2, 3 of 5 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Deze arena's kan je voor de fun spelen, wat geen rewards oplevert, of je kan hierin deelnemen als Arena Team. Dit team moet je op dezelfde manier oprichten/registreren als een guild. Als je dan met je team de Arena's joined, kom je terecht in een ranking systeem. Bij een winnende match verdien je punten waarmee je epic PvP items kunt kopen. Als je heel goed bent zul je aan het einde van een Arena Season - enkele maanden - zelfs zeer unieke items krijgen waar niemand anders toegang tot heeft.

WoW kent 6 Arena's waarin je kunt vechten. Tolvir Proving Grounds is de nieuwste en komt uit in Mists of Pandaria.

Meer info: Arena SysteemEndgame Content
Als je aan World of Warcraft begint zul je eerst, voordat je gebruik kunt maken van alle endgame content, je character moeten lvlen naar het maximale level, dat is level 85 in de Cataclysm expansion. Om dit te kunnen bereiken zul je de verschillende uitdagingen aan moeten gaan om op die manier ervaring te krijgen in je eigen class en andere classen waarmee je samen speelt.

Als je eenmaal het maximale level gehaald hebt, dan zijn er ineens heel veel opties om je character te gaan ontwikkelen. Nu kan je als een diehard WoW speler alle opties afgaan of als je wat minder tijd hebt, maar enkele doen. De keuze is geheel aan jou, maar een feit is wel: Doe je geen van deze opties loop je heel wat mooie dingen mis en dus is het zeker de moeite waard om ze eens te doen. Hieronder een rijtje met de opties die er zijn.


(Raid) Dungeons
World of Warcraft heeft heel veel dungeons om te doen samen met een groep spelers. Zo heb je heel veel kleine dungeons ((heroic) instances) die binnen een half uur voltooid kunnen worden, maar ook grote dungeons waar je some tot wel 4 uur mee bezig bent. Genoeg keuze dus. Om precies te zijn heb je keuze uit totaal 26 raid dungeons en 32 heroic instances. In de nieuwe expansion Cataclysm zijn hier nog 4 raid dungeons en 9 (heroic) dungeons aan toegevoegd.
Natuurlijk wordt je ook beloond wanneer je deze dungeons doet, want alle vijanden, met in het bijzonder de bosses, droppen hele mooie items om je character naar een hoger niveau te tillen.


Endgame PvP
Als je eenmaal het maximale level bereikt hebt, kun deelnemen aan alle battlegrounds, arena's en world PvP zones. Met alle Marks, Tokens, Arena Points, Honor Points en Conquest Points die je hiermee kunt verdienen kun je weer hele mooie items van kopen. Meer info in de PvP sectie van de topicstart.


Achievements halen
World of Warcraft kent sinds de introductie van Wrath of the Lich King zogenaamde achievements. Deze achievements kun je krijgen door verschillende uitdagingen aan te gaan in de gehele spelwereld van World of Warcraft. Elke achievement die behaald wordt, komt in een lijst te staan. De meeste van deze prestaties worden beloond met achievement punten en sommige speciale achievements worden zelfs beloond met extra items, zoals een titel voor je naam, een huisdier of zelfs een mount.
Natuurlijk kun je prestaties halen op ieder vlak van de game. De meer dan 2000 achievements die je kunt halen zijn opgesplitst in verschillende categorieen, namelijk quests, verkenning, PvP, (raid) dungeons, professions, reputatie of world events. Dan heb je nog een speciale groep, Feats of Strength. Dit zijn achievements die maar eenmalig gehaald kunnen worden en daarna niet meer.


Aansluiten bij een guild
Al het bovenstaande kun je alleen doen, maar er zijn genoeg uitdagingen waarbij je niet zonder een groep kunt. Hiervoor kun je zoeken naar een groep mensen in de steden van je faction, maar je kunt je zelf ook aansluiten bij een (raid)guild. Deze guild doen vaak wekelijks de verschillende dungeons, guild-achievements en dergelijke via een planning en kun je samen met de guild deelnemen aan deze uitdagingen.

Vergeet niet: Wat een guild ook voor eisen stelt aan jou, je speelt het spel gewoon zoals jij dat wilt. Het is en blijft wel een spelletje!!! Dit wil namelijk nog weleens vergeten worden door sommige spelers/guilds.


Class guides & macro's

Ideeen en/of input zijn altijd welkom via DM!

Addons & Links

Tweakers Toprated Addons

Het was erg leuk om te zien hoeveel verschillende addons jullie nu eigenlijk helemaal top vinden. In totaal zijn er door jullie 49 verschillende addons gekozen als jullie 3 top-addons.

De uitslag is:
 1. Deadly Boss Mods
 2. Bartender4
 3. Recount
 4. Grid
 5. Omen Threat Meter
 6. TidyPlates
 7. Power Aura's Classic
 8. Auctioneer
 9. Skada Damage Meter
 10. Auctionator
Deadly Boss Mods was toch wel de overduidelijke winnaar in deze top 10. Deze addon had twee keer zoveel stemmen verzameld dan de nummer 2 Bartender4 in bovenstaande uitslag. Overige addons die wel het noemen waard zijn, maar de top 10 net niet gehaald hebben zijn: Atlasloot Enhanced, Altoholic, TukUI, X-Perl Unitframes en TellMeWhen.Aangeraden Addons
Atlasloot Enhanced - Met deze addon kun je de (epic) loot bekijken wat bosses allemaal kunnen droppen bekijken. Erg handig om bijv. te bepalen welke je boss je wel pakt en welke je overslaat tijdens een dungeon run.

Auctioneer Suite - Met Auctioneer heb je DE tools beschikbaar om alles uit de Auction House te halen en daarmee bakken met gold binnen kan slepen. De addon zal je wel even moeten leren voordat het maximale eruit kan slepen, want hij is namelijk niet de makkelijkste.

Atlas - Met deze addon heb maps van alle instances tot je beschikking. Deze dungeon atlas laat ook de locaties van de bosses zien. In combinatie met Atlasloot dus een mooie aanvulling voor je raids.

Titan Panel / Fubar - Hiermee kun je de interface van WoW aanvullen met informatiebalken waarmee met speciaal gemaakte addons (addon voor een addon) je specifieke informatie kan laten zien.

Bartender4 - Deze addon vervangt al je actionbars en daarmee heb je de mogelijkheid om je actionbars zodanig in te delen zoals jij wilt. Bartender kent erg veel opties, dus als je hiermee moet je jouw custom UI wel naar wens krijgen.

Grid - Met deze addon heb je een zeer eenvoudige UI voor raids ter beschikking. Je hebt een minimaal overzicht over alle raidleden met alle informatie die je nodig hebt.

Carbonite - Dit is een uitgebreide addon-set met veel uiteenlopende mogelijkheben.

Gatherer - Dit is DE ideale addon voor herbalisten, mijners en schattenzoekers. Alle locaties van bloemen, rotsblokken en schatten die je vindt worden getoont op de ingame map. Tevens kun je de informatie delen met guildleden die ook deze addon gebruiken. Handige addon als je geen Carbonite (wilt) gebruikt(en).

Lightheaded - Dit is simpele addon met als doel om jou te helpen met questen. Er wordt aangegeven waar je heen moet, en daarnaast kun je ook bij iedere quest de reacties lezen die op wowhead staan.

Tuk UI - Deze UI is zeer gewild vanwege de aanpas mogelijkheden ervan. Aanrader!

Sites: Curse | WoW Interface |
Links naar de beste WoW sites
- World of Wardrobes - Een hulp- en ideeënsite voor transmogrification.


Algemene guides
- Alle 'Mists of Pandaria'-mounts die beschikbaar zijn vanaf de launch


Vorige topics & credits
Er zijn in de jaren dat World of Warcraft online is nogal wat posts geplaatst in de WoW-topics hier op GoT. Natuurlijk zijn dit er zoveel dat dit niet allemaal in 1 groot topic past. Vandaar dat we rond iedere 1000e post in een topic een nieuw deel aanmaken. Dat betekent dat er nogal wat topicdelen zijn. Via deze link: Overzicht WoW topics, kun je alle delen nog eens terugzien.

Wil je graag chatten over WoW, dan kan dat via het volgende IRC adres/kanaal:
IRC.TWEAKERS.NET #WoWchat

Je kan tweakers eigen IRC site gebruiken of een IRC client zoals mIRC of AdiIRC gebruiken.

Voor wijzigingen en/of opmerkingen mbt deze topicstart kun je een DM ( http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/dm.gif ) of een email sturen naar de topicstarter.

Veel plezier in WoW en dit topic!!!


Topicstart door: Zeror | Mede-auteurs: geen
Mee werken aan de topicstart? Stuur mij dan een DM!Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 22:56

junglebeast

hier staat iets

Ah ik had het goeie plaatje. deurtje :)

Inmiddels is de Shaman 89 geworden en ga komende tijd ook wat besteden aan het gearen van de DK voor de social/alt runs. We missen daar tank, al weet ik ook nog niet of we wel een 2de tank hebben.

[Voor 3% gewijzigd door junglebeast op 01-11-2012 17:36]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • Zethiel
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 03-12 23:24
EJSchuiteman schreef op donderdag 01 november 2012 @ 15:41:
[...]


Ik had zelf een uur of 20:00 / 21:00 in gedachten.
Horde of Alliance ? als het Horde is ga ik graag mee.

Steam | Last.fm | PSN : Theriat | Battle.net : Cepheus#2233


 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Alliance ;)

 • Security
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 28-11 22:40

Security

it's just me

zo priest is 90
kon meteen heroics in en healen ging me verbazend goed af.
vandaag na reforgen / enchanten enz lfr ingedoken maar raakte toch vrij snel in de mana problemen.. daarna maar PoM's rondgeschoten en gelet op mijn mana verbruik.
moet nog veel fixen en dan zijn er nog de vele dailies.. hoop dat de komende patch iets gaat veranderen mbt rep farmen / grinden.

 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 00:46

JBplap

Powered by:

Hoe ben jij zo snel van lvl gear naar LFR ready gekomen?

Mijn monk sinds gister ook 90 (weinig tijd door werk)
Maar die is i440 ofzo, dus nog best een stuk van 460 af.

Heb nog net ring van headless horseman kunnen pakken en een 463 staff van dungeon.

Maar nu? dungeons maar runnen?

Wie weet of wow een andere poort ofzo nodig heeft? Zit nu in (ander) hotel en kan wel internetten, maar WoW wil niet connecten. Ander hotel waar ik normaal zit kan wel zonder problemen.

 • Security
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 28-11 22:40

Security

it's just me

heb vooral hc's gedaan met friends na 90 te dingen.
en had wat geluk met drops ook nog de headless ring(s) meegepikt dps + healing.

 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 05-12 12:44
Hoi,

Gisteravond hebben we een try of 13 gehad op de eerste baas in HoF. Was opzich goed te doen. Onze paladin healer had 15 uur staan lassen en zag die gouden whirls niet goed. Dat heeft ons HEEL veel wipes gekost. Onze shadowpriest stond flink in de file, dus we begonnen 50 minuten later... 1 uur 40 minuten inclusief trash respawns zorgde er uiteindelijk voor dat we net geen kill kregen.

Ik was als laatst in leven bij onze beste try: 1%, combustion DoT up en iceblock op 10 seconden cooldown - toen werd ik ge-1-shot met een melee van de baas... :) Zondag gaat ie neer! Leuk en chaotisch gevecht, vooral de laatste phase met MC's en daarop volgend direct die Dikke AoE (met 3 bubbels) bleek dodelijk voor ons.

 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
JBplap schreef op donderdag 01 november 2012 @ 19:33:

Wie weet of wow een andere poort ofzo nodig heeft? Zit nu in (ander) hotel en kan wel internetten, maar WoW wil niet connecten. Ander hotel waar ik normaal zit kan wel zonder problemen.
Kan zijn dat online gamen is geblocked bij je hotel. Dat zie je wel eens vaker. Alle andere internetzaken zijn beschikbaar, behalve MMO's.
Ik hoop voor je dat je er niet te lang hoeft te vertoeven ;)

 • JBplap
 • Registratie: januari 2002
 • Laatst online: 00:46

JBplap

Powered by:

Poops_McGhee schreef op donderdag 01 november 2012 @ 21:56:
[...]


Kan zijn dat online gamen is geblocked bij je hotel. Dat zie je wel eens vaker. Alle andere internetzaken zijn beschikbaar, behalve MMO's.
Ik hoop voor je dat je er niet te lang hoeft te vertoeven ;)
Dit hotel als het goed is 1 nacht :P
Mn normale hotel zat vol, daar 2 nachten in de week voorlopig.

 • Arokhantos
 • Registratie: maart 2007
 • Laatst online: 04-12 19:47
Leuk als auction house voel herbs zit waar je 100% winst op maakt als je ze milled en her verkoopt als starlight ink :D

 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:34

vhal

ಠ_ಠ

HoF is wel een grappige raid. Qua uiterlijk misschien een beetje saai maar de eerste twee bosses zijn wel leuk. De eerste boss is wel een retard check met die orbs die wel makkelijk zijn om te ontwijken. Je rent gewoon tegen de klok in rondjes (net buiten melee range). Met name in de laatste phase waar er meer orbs spawnen is dat de beste manier om ze te ontwijken. O zo grappig om keer op keer dezelfde mensen te zien failen op die orbs :P Wel grappig om 25m als kippen zonder kop te zien rennen

De tweede baas is wel een aparte, ik krijg niet echt inzicht hoe de knockback precies werkt als de boss vanished. Het komt dus wel eens voor dat de gehele raid geknockbacked wordt naar de whirlwinds :+

STRAVA


 • Trin1ty
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 05-12 14:59

Trin1ty

Uhm..

Vraagje, als demo lock had mijn Felguard al Felstorm als ability (op zijn eigen action bar), paar levels later krijg ik zelf de passive 'Felguard: Felstorm' ability er bij. Wat is het verschil? :S

 • ValHallen
 • Registratie: september 2005
 • Niet online

ValHallen

Fryslân Boppe!

Gisteravond lekker aan het ouwehoeren geweest met een paar guildy's in LFR omdat we een tank misten voor onze normale raid.

Het kwam er op neer dat we allemaal probeerden zo laag mogelijk op de meters te eindigen zonder dat het de andere spelers op viel.

Of op elgalon aan het ouwehoeren in raidchat dat we met z'n alleen moesten stacken en huggen in het midden. wel grappig om te zien dat de halve raid dood ging in Phase 2. Toen maar uitgelegd dat het een geintje was, en je wel weg moest lopen.

Heb nog nooit zoveel lol gehad als in zulke LFR runs.

Intel i7 7700K/Asus Strix Z270G Gaming/MSI Geforce 1080Ti 11Gb/Corsair 4x8192MB DDR4-2400/Samsung 960 1 Tb/Crucial MX500 1 Tb/Western Digital Blue 3Tb
.Gertjan.: Er is maar een goede Mac en dat is die gele M langs de snelweg :D


 • dubbeltop
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 21-11 22:05
Wij blijven maar wipen op Spirit binder.

Met 2 healers is de dps wel in orde maar te weinig healing op het einde en met 3 healers hitten we de enrange time als boss op rond de 10% is.
Beetje frustrerend maar hij zal deze week hopelijk wel neergaan.
Dank allemaal voor de tips

We hebben hem woensdag avond neer gekregen.
We hebben het gedaan met een pally/holy priest healer en hij ging netjes neer.
De laatste 20% hero gepopped en verder geen probleem met healing het laatste stukje gehad

Hierna 2 tries op de 4e boss geprobeerd en we kwamen tot aan de 3e mini-boss.
Zondag verder en het zal me niets verbazen als deze dan ook neer gaat.

Wij zijn een social raiding groepje en vindt het al knap dat we tot dusver zover gekomen zijn :)

 • JoeBravo
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 22-02 11:41
coins bewaren voor de normal raid om vervolgens de 1 avond te benchen en de 2e afwezig te zijn... d'oh!
Raidgroep heeft de 1e 4 bosses MV normal gefarmed en de rest van de avond (zinloos begreep ik van één van de healers) op Elegon gewiped.
dubbele /sigh

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:19
Ik heb er echt zo'n hekel aan als mensen weer eens opzettelijk lopen te trollen in LFR. Gisteren dacht ik ook nog even snel de emperors te doen. De groep was al bij elegon aangekomen, dus dat was mooi, scheelt weer een boss. Uiteraard weer halve groep de put in ondanks vele waarschuwingen. Gelukkig ging de 2e poging zowaar bijna vlekkeloos. Ondanks dat ik elegon dus eergisteren al had gedaan kon ik nog wel een coin inzetten, dus ik dacht, laat ik het toch eens proberen... En ik won zowaar een ring! Daarna emperors. Andere tank was me constant aan het whisperen omdat ie totaal geen idee had wat te doen. Eerste poging faalt daardoor nog redelijk snel omdat er toch al mensen het gevecht hadden gestart. Tweede poging was er 1 healer afk, 1 deed 10k hps en een ander iets van 15k hps. Best een aantal van de dps stond ook maar een beetje te afken. Duurde nog vrij lang maar uiteindelijk daardoor dus weer een wipe. Derde poging met 4 nieuwe healers en een aantal nieuwe dps en een nieuwe tank die wel een idee van tactics had na een kwartier wachten ging gelukkig wel goed. Ook al is LFR ontzettend simpel, doe in ieder geval nog een beetje je best...

Kun je overigens maar 1x per gevecht die special ability doen op de emperors? Ik had per poging toch echt meerdere keren alles ontweken, maar kreeg bij elke poging maar 1x die knop dacht ik.

Oh en Sha was uiteraard weer 2 zakjes gold :/

 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 05-12 12:44
Volgens mij kan het meerdere keren. Onze tanks hadden op onze eerste kill 12 en 15 van die special strikes. Onze melee dps had een stuk meer moeite met deze dans...

PS. Wat is het rustig joh? Heeft iedereen een dag vrij genomen om te gamen ofzo? ;)

 • Zethiel
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 03-12 23:24
Was nooit echt van het raiden, dus gisteravond maar eens een Firelands HC run gedaan, wat een gold per boss :o ongeveer 125-130g en daarnaast ook nog eens een wapen gewonnen wat ik na veel gezeur toch heb verkocht.
Verder helaas geen mount drop, wel dropte de 2h mace op raggy, maar aangezien iedereen kon needen was een beetje geluk wel nodig :'(

Steam | Last.fm | PSN : Theriat | Battle.net : Cepheus#2233


 • dubbeltop
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 21-11 22:05
Ik heb gisteravond bijna al mijn gold erdoor heen gejaagd en de Grand Expedition Yak gekocht voor 108k (guild discount, normaal 120k)
Het deed wel even pijn toen ik hem kocht maar er zat gelukkig wel een achievement aan vast :)

Kan nu lekker overal reforgen waar ik wil wat wel eens handig kan zijn ;)
Gisteravond een fijne raid gehad, eerste 2 bosses one-shot, met eindelijk niemand die vergat een dog pet te sumonnen op de eerste, wel vergat ik uiteraard te speccen voor de eerste boss en deed deze in mijn daily farm spec :P En de 3de boss 2-Shot. Helaas op de Spirit Kings leek de focus een beetje weg, want de goede en slechte tries wisselden elkaar af, tel daarbij op dat bijna iedere try de Combat ress al gebruikt moest worden op iemand die weer es niet zat op te letten bij Annihalate, dus daar geen kill. Zondag verwacht ik echter wel dat deze boss down gaat.

Hier een log van Gara'jal 3 healing, je kan zien dat het redelijk tight is qua dps, maar zeker doable.http://www.worldoflogs.co...damageDone/?s=3095&e=3449
De SP en de hunter zaten grotendeels in de spirit realm, ik alleen wanneer een van beide de Voodoo doll had.

Verder vraagje over Elegon qua voorbereiding, is deze ook doable met 3 healing? Wij hebben namelijk een vrij vast raid team, en zo vroeg in de expansion heeft eigenlijk nog geen van onze healers een fatsoenlijke Offspec qua gearing en enchanting welke on par is met de reguliere dps.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:19
Bij filmpjes zie je bijna altijd dat mensen hun camera helemaal hebben uitgezoomd. Zijn er mensen die dit ook tijdens het raiden wel eens gebruiken?

Ik merk zelf namelijk nog wel eens dat ik weinig overzicht heb qua ruimte en waar allemaal troep op de vloer ligt en soms vallen nameplates ook buiten beeld waardoor je weer moeilijk moet doen. Zeker op een gevecht als Stone Guardians kan het voor mij als tank denk ik heel erg helpen als ik ook helemaal uitzoom. Volgende keer maar eens proberen.

Wat ik bij Stone Guardians ook lastig vond is dat ik in elvui niet kon zien wie er aan het petrifyen was buiten de indicatie onder de guardian. Dan moet ik dus per se de juiste guardian echt aanklikken om te taunten ipv gewoon z'n boss frame dat heel groot vast in m'n scherm staat. Zijn daar nog trucjes voor qua tonen van bepaalde bars etc.?
Zethiel schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 10:46:
Was nooit echt van het raiden, dus gisteravond maar eens een Firelands HC run gedaan, wat een gold per boss :o ongeveer 125-130g en daarnaast ook nog eens een wapen gewonnen wat ik na veel gezeur toch heb verkocht.
Verder helaas geen mount drop, wel dropte de 2h mace op raggy, maar aangezien iedereen kon needen was een beetje geluk wel nodig :'(
Gief :< ,waarom doet niemand dat op mijn realm..
Ik heb nog een 5/7 HC save, dus als je wil zouden we wel weer een tweakers raid kunnen doen om Domo en Raggy HM te killen.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

IntToStr schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:27:
Bij filmpjes zie je bijna altijd dat mensen hun camera helemaal hebben uitgezoomd. Zijn er mensen die dit ook tijdens het raiden wel eens gebruiken?

Ik merk zelf namelijk nog wel eens dat ik weinig overzicht heb qua ruimte en waar allemaal troep op de vloer ligt en soms vallen nameplates ook buiten beeld waardoor je weer moeilijk moet doen. Zeker op een gevecht als Stone Guardians kan het voor mij als tank denk ik heel erg helpen als ik ook helemaal uitzoom. Volgende keer maar eens proberen.

Wat ik bij Stone Guardians ook lastig vond is dat ik in elvui niet kon zien wie er aan het petrifyen was buiten de indicatie onder de guardian. Dan moet ik dus per se de juiste guardian echt aanklikken om te taunten ipv gewoon z'n boss frame dat heel groot vast in m'n scherm staat. Zijn daar nog trucjes voor qua tonen van bepaalde bars etc.?
Volgens mij kun je binnen DBM bepaalde bars en frames aanzetten welke standaard niet aan staan.Misschien dat deze optie daar ook bij zit.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Jerry
 • Registratie: september 2001
 • Laatst online: 27-02 18:43

Jerry

Who?

IntToStr schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:27:
Bij filmpjes zie je bijna altijd dat mensen hun camera helemaal hebben uitgezoomd. Zijn er mensen die dit ook tijdens het raiden wel eens gebruiken?
Altijd :P.

Vrij simpel scriptje om dat voor elkaar te krijgen (zoomed verder uit dan de max optie):
/script SetCVar("cameraDistanceMaxFactor", "8")
/script CameraZoomOut(255)

[Voor 4% gewijzigd door Jerry op 02-11-2012 12:50]

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:34

vhal

ಠ_ಠ

IntToStr schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:27:
Bij filmpjes zie je bijna altijd dat mensen hun camera helemaal hebben uitgezoomd. Zijn er mensen die dit ook tijdens het raiden wel eens gebruiken?

Ik merk zelf namelijk nog wel eens dat ik weinig overzicht heb qua ruimte en waar allemaal troep op de vloer ligt en soms vallen nameplates ook buiten beeld waardoor je weer moeilijk moet doen. Zeker op een gevecht als Stone Guardians kan het voor mij als tank denk ik heel erg helpen als ik ook helemaal uitzoom. Volgende keer maar eens proberen.

Wat ik bij Stone Guardians ook lastig vond is dat ik in elvui niet kon zien wie er aan het petrifyen was buiten de indicatie onder de guardian. Dan moet ik dus per se de juiste guardian echt aanklikken om te taunten ipv gewoon z'n boss frame dat heel groot vast in m'n scherm staat. Zijn daar nog trucjes voor qua tonen van bepaalde bars etc.?
Ik gebruik Tukui maar daar zie ik gewoon 4 extra HP bars van alle Stone Guardians onder elkaar staan. Elvui is bijna indentiek aan Tukui dus ik mag hopen dat het daar ook in zit.

Wat betreft het uitzoomen; ja, meestal max range zodat je het overzicht goed kan bewaren. Heel af en toe wil dit wel eens clippen met plafonds e.d.

STRAVA

Ik heb mijn camera juist verder ingezoomd dan standaard. Ik vind het leuk om WoW te gebruiken als een soort hack'n'slash game. :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:33:
Ik heb nog een 5/7 HC save, dus als je wil zouden we wel weer een tweakers raid kunnen doen om Domo en Raggy HM te killen.
Ja nice ! :D, daar ben ik zeker voor in.
Mektheb schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 13:07:
[...]

Ja nice ! :D, daar ben ik zeker voor in.
Vooral Tanks en heals nodig dan, ik heb ook nog 2 NL guildies (beide dps) die deze nog nodig hebben n.l. :) Volgens mij hebben we trouwens ook nog een 6/7 save als dat meer geprefereerd wordt.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • dubbeltop
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 21-11 22:05
Ik wil ook wel eventueel mee op mn 475 resto druid, heb 7/7norm en geloof 7/2hc

 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 13:14:
[...]


Vooral Tanks en heals nodig dan, ik heb ook nog 2 NL guildies (beide dps) die deze nog nodig hebben n.l. :) Volgens mij hebben we trouwens ook nog een 6/7 save als dat meer geprefereerd wordt.
Ik heb nog 7/7 nodig :p Dus weet niet of je me mee wilt hebben haha. Heb een Holy Priest (ilvl 461), laat maar weten als ik nodig ben ;)

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Na woensdagavond staan wij op 2/6 HoF. De damage in de Bubble phase is best wel asociaal veel hoger dan we verwacht hadden, maar na wat schuiven met CD's her en der ging die na een wipe of 10 neer.

Tweede baas heeft ons ongeveer net zo lang gekost. Beetje spelen met positionering, zorgen dat iedereen close genoeg blijft voor de Unseen Strike, en dan maar kijken hoe mensen het doen in P2. Erg leuk, en als je eenmaal door hebt hoe het werkt bijzonder goed te 2healen.

Vervolgens nog een paar pogingen Garalon, maar die gaan we vanavond helemaal anders aanpakken. Het leek ons handig de meest mobiele mensen in te zetten voor het kiten, wat neerkwam op 2 healers en 2 DPS, maar uiteindelijk moet dat met 2 tanks en 2 DPS veel beter te doen zijn. Na de enrage fix beginnen we misschien wel met 3 healers...

D3 char(s)

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 13:14:
[...]


Vooral Tanks en heals nodig dan, ik heb ook nog 2 NL guildies (beide dps) die deze nog nodig hebben n.l. :) Volgens mij hebben we trouwens ook nog een 6/7 save als dat meer geprefereerd wordt.
Kunnen we niet zondag avond gaan ?, met Tweakers geinvite en dan vanuit daar wat guildie's etc mee vragen ?.
Want denk als we allemaal online zijn die mee willen we al met 5/6 zijn dan.
Zondag avond heb ik raid :P Vanavond of morgen avond kan wel denk ik :)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 13:36:
Zondag avond heb ik raid :P Vanavond of morgen avond kan wel denk ik :)
Ik kan beide niet.
Dagen ik wel zou kunnen Zondag hele dag / Maandag overdag / Dinsdag Avond / Donderdag Avond.
Zaterdag is me Bro jarig, en vanavond moet ik een cadeautje gaan vinden ( en anders ook raid night )

 • dubbeltop
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 21-11 22:05
Ik zou eventueel vanavond, maandagavond of dinsdagavond kunnen.
Zondag overdag, is voor mij ook geen probleem. wel ergens in de middag ivm drank op zaterdag ;-)

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Zethiel
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 03-12 23:24
Mektheb schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:29:
[...]

Gief :< ,waarom doet niemand dat op mijn realm..
Dit was vooral x-realm, heel toevallig met m'n oude guild die nu op een andere server zit, maar je kan het zelf ook eens opzetten :p openraid.eu is best druk geloof ik.

Steam | Last.fm | PSN : Theriat | Battle.net : Cepheus#2233

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 13:43:
Zondag overdag, is voor mij ook geen probleem. wel ergens in de middag ivm drank op zaterdag ;-)
Zondag middag zou voor mij ook prima zijn inderdaad rond een uurtje of 14:00 ? :P anders heb ik nog een hangover indeed

 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:19
vhal schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:46:
[...]


Ik gebruik Tukui maar daar zie ik gewoon 4 extra HP bars van alle Stone Guardians onder elkaar staan. Elvui is bijna indentiek aan Tukui dus ik mag hopen dat het daar ook in zit.

Wat betreft het uitzoomen; ja, meestal max range zodat je het overzicht goed kan bewaren. Heel af en toe wil dit wel eens clippen met plafonds e.d.
Ik heb inderdaad wel die hp bars van de guardians heel groot in beeld, maar ik zie daaraan niet wie er aan het petrifyen is. Ik ga in ieder geval maar eens met wat settings van elvui en dbm spelen. Moet toch ergens naar boven zijn te halen :p

Zondagmiddag kan ik misschien wel tanken voor FL hc. Anders dinsdag wel. Ik heb in ieder geval op normal 7/7 gedaan, maar met ilvl 470 moet heroic dan toch ook lukken zou ik zeggen.
Zondag rond 14:00 maar eens proberen dan? Als je mee wil add mij ff op Chronia#2239

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

IntToStr schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 14:00:
[...]

Ik heb inderdaad wel die hp bars van de guardians heel groot in beeld, maar ik zie daaraan niet wie er aan het petrifyen is. Ik ga in ieder geval maar eens met wat settings van elvui en dbm spelen. Moet toch ergens naar boven zijn te halen :p

Zondagmiddag kan ik misschien wel tanken voor FL hc. Anders dinsdag wel. Ik heb in ieder geval op normal 7/7 gedaan, maar met ilvl 470 moet heroic dan toch ook lukken zou ik zeggen.
Als je ElvUI hebt heb je een mooie petrification bar middenin je scherm hangen, en kun je de guardians herkennen aan de kleur van hun energy bar. Desalniettemin is een ver uitgezoomd viewpoint ernstig aan te raden, simpelweg omdat je meer overzicht hebt. Ik zoom alleen in als er slecht zichtbare groundAoE is. Denk aan Cosmic nogwattesSmash op Algalon, die heel gemakkelijk over het hoofd te zien was :P

D3 char(s)


 • IntToStr
 • Registratie: december 2003
 • Laatst online: 23:19
Wie weet gaat er een wereld voor me open met uitgezoomd spelen :p En blijkbaar ben ik scheel geweest of zo als het midden op m'n scherm staat. Of ik had nog niet geupdate of zo. Kom ik snel genoeg achter in ieder geval. Dank voor alle tips :)

 • Derr_Hans
 • Registratie: december 2001
 • Niet online
Maar eens mijn UI laten zien.
Is nog WiP hoor, de bovenbalk is nog van mijn oude UI en minimap moet ik nog eens verplaatsen.

Zit nog te twijfelen over Skada, denk dat 1 venster wel genoeg is en dat is de Aggro tab en dan Damage/Healing laten zien out of combat.

Zodat ik Bigwigs timers iets beter zichtbaar kan maken.

Is een screen shot van een filmpje die ik ooit nog eens moet uploaden, ook nog eens via teamviewer remote genomen met scaled down resolution. Normaal is het 1920x1080 ;)

WiP UI Screenshot

Iemand een idee hoe ik Verticale Naam kan creeren in Pitbull4 ?
Mijn target's target bevind zich vertikaal naast Grid, zo ook mijn Focus (niet te zien op het moment).
Wellicht lastig te zien op Screenshot aangezien het wat donkere shot it.

Boven geeft trouwens out of combat meer info, maar nutteloze info in combat zoals Mail (nog aan passen zie ik). De SPI waarde van 25k is door temp buffs dat is mijn spirit (hence de afkorting spi) normaal staat deze vrolijk op 9334 spirit ;)

WoW : Doutz Priest @ Defias Brotherhood


 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Best een schone UI, alles staat onderaan, weinig spul overal verspreid :).

Moest eerlijk gezegt nog wat aan m'n eigen UI doen..

Heb er niet echt een screenshot van, maar wel binnen een oude video van me (UI is lichtelijk aangepast sinds dien)

UI Preview

[Voor 7% gewijzigd door Sabrac op 02-11-2012 14:45]

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 14:30:
Zondag rond 14:00 maar eens proberen dan? Als je mee wil add mij ff op Chronia#2239
Top en heb je al :D, dus zie je dan !

 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 05-12 12:44
Ik gebruik vanaf begin af aan al gewoon de Blizzard UI. Ik heb voor raidframes in de vroege jaren van WoW wel addons gebruikt zodat ik in ieder geval kon zien wie er in- en wie er uitrange stond...

 • Derr_Hans
 • Registratie: december 2001
 • Niet online
hulkie schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:17:
Ik gebruik vanaf begin af aan al gewoon de Blizzard UI. Ik heb voor raidframes in de vroege jaren van WoW wel addons gebruikt zodat ik in ieder geval kon zien wie er in- en wie er uitrange stond...
Vind de default voor mij niet lekker werken :)

Heb nu alles compact met voor mij precies de info wat ik nodig heb.
Ben nu ook overgegaan op geen skill bars zichtbaar en bevalt me meer dan uitstekend.

Met CooLLine en Weak Aura's heb ik die skill bar ook niet nodig.
Klik er toch nooit op en na jaren priest zijn heb ik de skills allemaal in men hoofd geprent zitten.

Zo ook op mijn Holy Paladin.

Voor mijn Resto Druid/Blood Dk zou ik de bar weer even een weekje aan moeten hebben tijdens wat heroic/dungeons en dan zit dat ook wel snor.

Voor mij geen skill bars meer :D

WoW : Doutz Priest @ Defias Brotherhood

Ik ben momenteel Lui UI aan het testen, en moet zeggen dat het me best bevalt.

Screenshot: https://dl.dropbox.com/u/19932820/WoWui.jpg

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Scallius
 • Registratie: februari 2012
 • Laatst online: 24-11 20:35
Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:38:
Ik ben momenteel Lui UI aan het testen, en moet zeggen dat het me best bevalt.

Screenshot: https://dl.dropbox.com/u/19932820/WoWui.jpg
Werkt inderdaad erg prettig. Ik heb dat ook een tijd gebruikt. Vooral die knop om je mini-menu in te schuiven vond ik erg ontspannen :-D

Helaas miste ik de functie om te zien wanneer ik PVP aan had met die UI. Was soms nogal irritant.

 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:38:
Ik ben momenteel Lui UI aan het testen, en moet zeggen dat het me best bevalt.

Screenshot: https://dl.dropbox.com/u/19932820/WoWui.jpg
Ziet er erg mooi uit!

[Voor 22% gewijzigd door EJSchuiteman op 02-11-2012 15:46]


 • Derr_Hans
 • Registratie: december 2001
 • Niet online
Gebruikt wel een hoop MB's (148)
Mijne zit een heel stuk lager..

Niet dat mijn PC en problemen mee heeft als het veel zou gebruiken.


Zijn raidframes staan rechts onderin.
Je ziet 1 frame zichtbaar Chronia (zich zelf dus)

WoW : Doutz Priest @ Defias Brotherhood


 • Joenino
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 02-12 12:56
Ben ik dan de enige die 3 chat vensters heeft?:P 1 Voor General en loot drops etc, 1 voor guild en 1 voor raid. Kost me wel aardig wat ruimte maarja heb het graag overzichtelijk en zonder allerlei spam tussen verschillende chats heen :P

Define R5 - Asus Maximus VII Ranger - I7 4790k @ 4,7 GHz/1.275v - 16 GB ram - RX6800 - 250GB Samsung Evo 840 - 3 x Samsung 860 EVO 250 GB


 • Chester
 • Registratie: september 2003
 • Niet online

Chester

Yeezy Taught Me

Joenino schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:48:
Ben ik dan de enige die 3 chat vensters heeft?:P 1 Voor General en loot drops etc, 1 voor guild en 1 voor raid. Kost me wel aardig wat ruimte maarja heb het graag overzichtelijk en zonder allerlei spam tussen verschillende chats heen :P
Nope, ik heb ook 3 chat vensters. Maarja, ik game dan ook op 2560x1600 :P

"The test of a work of art is, in the end, our affection for it, not our ability to explain why it is good." - Stanley Kubrick


 • Joenino
 • Registratie: november 2011
 • Laatst online: 02-12 12:56
Chester schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:48:
[...]


Nope, ik heb ook 3 chat vensters. Maarja, ik game dan ook op 2560x1600 :P
Ik op 1920x1200 en ze staan allemala onderin 2 links naast me Bartender actionbars en 1 rechts ernaast.

Voor de rest alles verplaats, zoek alleen nog een degelijke mod voor me Map. Iemand suggesties?

Define R5 - Asus Maximus VII Ranger - I7 4790k @ 4,7 GHz/1.275v - 16 GB ram - RX6800 - 250GB Samsung Evo 840 - 3 x Samsung 860 EVO 250 GB


 • Derr_Hans
 • Registratie: december 2001
 • Niet online
Joenino schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:48:
Ben ik dan de enige die 3 chat vensters heeft?:P 1 Voor General en loot drops etc, 1 voor guild en 1 voor raid. Kost me wel aardig wat ruimte maarja heb het graag overzichtelijk en zonder allerlei spam tussen verschillende chats heen :P
Waarom zou je een extra venster willen hebben voor loot ? :P
Blizzard heeft tegenwoordig een aparte Loot window om te zien wie wat wint.

Mijn Whispers komen als aparte tabs in mijn chat venster en ligt aan het persoon wil ik de tab uit mijn venster schuiven om zo alles makelijker te whisperen en /g te gebruiken ;)

Guild is niet groot, dus aparte Guild/Raid chat is ook niet nodig in mijn geval ;)

[Voor 5% gewijzigd door Derr_Hans op 02-11-2012 15:52]

WoW : Doutz Priest @ Defias Brotherhood


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 05-12 12:44
Ik gebruik zelf 1 venster al had ik er vroeger 2 nodig. Ik heb wel mijn venster een stuk hoger gemaakt, er passen 2,5 keer zoveel regels op als bij de standaard Blizzard instellingen.

 • mrsar
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 22:28

mrsar

waar een sar is,is een wodka

Joenino schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:48:
Ben ik dan de enige die 3 chat vensters heeft?:P 1 Voor General en loot drops etc, 1 voor guild en 1 voor raid. Kost me wel aardig wat ruimte maarja heb het graag overzichtelijk en zonder allerlei spam tussen verschillende chats heen :P
Ik heb gewoon alles wat belangrijk is(raid/guild/party) duidelijk verschillende kleuren gegeven,werkt perfect voor mij :)

steam: mr_sar1 / Battle.net : mrsar#2189 / xbox : mrsar1


 • Chester
 • Registratie: september 2003
 • Niet online

Chester

Yeezy Taught Me

Een oude UI screenshot, maar het ziet er nog steeds zo uit:
http://i.imgur.com/z0B4m.jpg

"The test of a work of art is, in the end, our affection for it, not our ability to explain why it is good." - Stanley Kubrick

Derr_Hans schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 15:47:
Gebruikt wel een hoop MB's (148)
Mijne zit een heel stuk lager..

Niet dat mijn PC en problemen mee heeft als het veel zou gebruiken.


Zijn raidframes staan rechts onderin.
Je ziet 1 frame zichtbaar Chronia (zich zelf dus)
Standaard gebruikt ie juist heel weining MB's.

Geheugen gebruikt komt in mijn geval door:

Auctioneer Scandata 70MB, Quest completist 18MB, Grail 18MB (Beide voor loremaster achieves, zou ik eigenlijk wel kunnen verwijderen) en de rest van de auctioneer suite met 4-5MB voor een aantaal addons.

Hier nog een hele oude voor de lol, kun je goed de evolutie van WoWui's zien ;-)

https://dl.dropbox.com/u/19932820/WowuiOld.jpg

[Voor 10% gewijzigd door Dennism op 02-11-2012 16:14]

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Derr_Hans
 • Registratie: december 2001
 • Niet online
Ja dat verklaard wel het geheugen gebruik :)

Zal mijn UI zodra hij af is, nog een keer plaatsen.
Vooral minimap en 1 van de 2 skada vensters moet anders.

Bar boven blijft alleen nu over de hele breedte en andere kleur denk ik...


-edit-

WoW kon je daarmee nog wel vuur ontwijken ;)

[Voor 11% gewijzigd door Derr_Hans op 02-11-2012 16:21]

WoW : Doutz Priest @ Defias Brotherhood


 • Helza
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 03-12 18:53
IntToStr schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 12:27:
Bij filmpjes zie je bijna altijd dat mensen hun camera helemaal hebben uitgezoomd. Zijn er mensen die dit ook tijdens het raiden wel eens gebruiken?

Ik merk zelf namelijk nog wel eens dat ik weinig overzicht heb qua ruimte en waar allemaal troep op de vloer ligt en soms vallen nameplates ook buiten beeld waardoor je weer moeilijk moet doen. Zeker op een gevecht als Stone Guardians kan het voor mij als tank denk ik heel erg helpen als ik ook helemaal uitzoom. Volgende keer maar eens proberen.

Wat ik bij Stone Guardians ook lastig vond is dat ik in elvui niet kon zien wie er aan het petrifyen was buiten de indicatie onder de guardian. Dan moet ik dus per se de juiste guardian echt aanklikken om te taunten ipv gewoon z'n boss frame dat heel groot vast in m'n scherm staat. Zijn daar nog trucjes voor qua tonen van bepaalde bars etc.?
Heb je sinds vorige week elvui wel geupdate? Naar de boss bars rechts staat daar nu de petrify debuff bij. Dit hebben ze in week 2 van MV ofzo aan elvui toegevoegd.

 • junglebeast
 • Registratie: augustus 2005
 • Laatst online: 22:56

junglebeast

hier staat iets

Dennism schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 16:06:
[...]


Standaard gebruikt ie juist heel weining MB's.

Geheugen gebruikt komt in mijn geval door:

Auctioneer Scandata 70MB, Quest completist 18MB, Grail 18MB (Beide voor loremaster achieves, zou ik eigenlijk wel kunnen verwijderen) en de rest van de auctioneer suite met 4-5MB voor een aantaal addons.

Hier nog een hele oude voor de lol, kun je goed de evolutie van WoWui's zien ;-)

https://dl.dropbox.com/u/19932820/WowuiOld.jpg
Heb ook nog een oude TBC ui gevonden. :)En mijn huidige UI. Een stuk strakker met ElvUI.

[Voor 6% gewijzigd door junglebeast op 02-11-2012 17:54]

B.NET: Junglebeast#2495 | WoW Discord - https://discord.gg/EwQvNDX | Stormscale Horde


 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Ik heb mijn WTF en Cache folder verwijderd, maar nu kan ik niet meer inloggen.

You may not have a WoW game attached to your account or you may be logging into a region different then the one you created te account in.

Iemand een idee?

edit: de config die in WTF opnieuw is aangemaakt werd aangemaakt met locale enUS. Dit moet enGB zijn |:(

[Voor 18% gewijzigd door EJSchuiteman op 02-11-2012 19:54]

Oh, leuk EJSchuiteman. Dat probleem had ik een maand geleden ook.
Heb toen van alles geprobeerd. Zelfs op het WoW forum, waar diversen topics waren over dit probleem, kon ik niks vinden wat het voor mij oploste. Ik heb uiteindelijk WoW opnieuw geïnstalleerd wat gelukkig wel werkte.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW

Om het nog even onder de aandacht te brengen:

Zondag 14:00 Raggy HM via RealID/Battletag raid.

Op dit moment deelnemers:

Mektheb, Chronia en 2 guildies van Chronia. 5/7 en 6/7 Save voorhanden.

Nog nodig:

1/2 DPS (bijvoorkeur iemand die ervaring heeft met flames dousen)
2/3 Healers
2 Tanks (Bij voorkeur iemand met ervaring qua Kiten raggy in P4 bij de weapon enchantement debuff)

Als je me wil add mij even op Battletag Chronia#2239

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
EJSchuiteman schreef op vrijdag 02 november 2012 @ 19:47:
Ik heb mijn WTF en Cache folder verwijderd, maar nu kan ik niet meer inloggen.

You may not have a WoW game attached to your account or you may be logging into a region different then the one you created te account in.

Iemand een idee?

edit: de config die in WTF opnieuw is aangemaakt werd aangemaakt met locale enUS. Dit moet enGB zijn |:(
Herinstalleren met de enGB versie van de client.

 • EJSchuiteman
 • Registratie: oktober 2009
 • Laatst online: 14-05 16:16
Wat voor mij gelukkig werkte was de Cache folder opnieuw verwijderen en de config in WTF aanpassen.
Gelukkig geen nieuwe install nodig :)

Gelijk even LUI geinstalleerd en dat ziet er ook erg mooi uit hoor.
Moet er nog een meer mee spelen om te kijken of het een blijvertje is, maar de eerste reactie is zeer positief.
Wat vinden jullie hiervan?
Entry into the brawler’s guild is by invitation only. Invitations can be found on the black market auction house or by invitation from somebody within the guild.
Ik denk dat die invitations via de Black market auction house laten lopen een slechte zaak is. Zo kan alleen diegene die er gold voor hebben makkelijk in die Brawlers Guild komen. Lijkt mij best wel oneerlijk. Er is nog wel een andere manier, je laten uitnodigen door iemand die er al in zit. Wat alleen nog niet bekend is, is hoe vaak je dit kan doen.

Het lijkt me beter om iets te doen, zoals momenteel met de Brew of the Month Club gedaan wordt. Iedere maand krijg je een mail met iets. In geval van Brawlers Guild zou dat dan een code-woord kunnen zijn. Heb je de juiste code-woord te pakken, krijg je toegang. Zo niet, dan krijg je als vernedering rot fruit naar je gegooid. Welke dan weer in je bags verschijnt. Elk stuk fruit heeft dan weer andere grappig of nasty bijwerking.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:34

vhal

ಠ_ಠ

Pay to play.... /zzz
Heb sowieso mijn bedenkingen over de bmah sinds het akkefietje met Vodka.

STRAVA


 • Poops_McGhee
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 02-11 18:53
vhal schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 14:42:
Pay to play.... /zzz
Heb sowieso mijn bedenkingen over de bmah sinds het akkefietje met Vodka.
Heel constructief...
vhal schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 14:42:
Pay to play.... /zzz
Heb sowieso mijn bedenkingen over de bmah sinds het akkefietje met Vodka.
Waren zij degene die de mailbox en BMAH liepen te terroriseren? Had daar wel iets over gehoord ja. Heel zielig om zo een auction te winnen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323
Stem op 👍: 'Henk' knop (uitproberen?) | Betrouwbare reviews in PW


 • Zethiel
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 03-12 23:24
Zeror schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 15:39:
[...]

Waren zij degene die de mailbox en BMAH liepen te terroriseren? Had daar wel iets over gehoord ja. Heel zielig om zo een auction te winnen.
Dat was Vodka inderdaad.

Steam | Last.fm | PSN : Theriat | Battle.net : Cepheus#2233


 • JimDB
 • Registratie: augustus 2011
 • Laatst online: 16-08 10:15

JimDB

Rasechte Belg

Zethiel schreef op donderdag 01 november 2012 @ 17:56:
[...]


Horde of Alliance ? als het Horde is ga ik graag mee.
Zijn er ook geïnteresseerden om ICC en Ulduar achievements te doen langs Horde kant ?
( Eventueel ook andere WotLK dungeon en raidachievements )

HolyProt @ Tarren Mill || BF3 Battlelog ||


 • hulkie
 • Registratie: oktober 2006
 • Laatst online: 05-12 12:44
Kwam net een paladin healer tegen in wat random heroics... Zie ik opeens in /partychat: Hey! Een tweaker! Leuk!

Waren gooie runs man, succes met je guild, hoop dat jullie snel weer 25 man op de been hebben!

 • Zethiel
 • Registratie: november 2010
 • Laatst online: 03-12 23:24
JimDB schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 16:37:
[...]


Zijn er ook geïnteresseerden om ICC en Ulduar achievements te doen langs Horde kant ?
( Eventueel ook andere WotLK dungeon en raidachievements )
Jahoor, ben alleen dit weekend niet meer online, maar pm me je battletag maar :)

Steam | Last.fm | PSN : Theriat | Battle.net : Cepheus#2233


 • Marcel34
 • Registratie: juli 2004
 • Laatst online: 18-03-2016
hulkie schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 18:07:
Kwam net een paladin healer tegen in wat random heroics... Zie ik opeens in /partychat: Hey! Een tweaker! Leuk!

Waren gooie runs man, succes met je guild, hoop dat jullie snel weer 25 man op de been hebben!
/wave

Waren inderdaad lekkere runs, lekker vlotte pulls, goeie damage. ;) Ik zag ineens Blinky in m'n grid staan en dacht "hey dat lijkt op n mage die ik volgens mij wel eens op Tweakers zie posten" Leuk hoe je zo toevallig mensen die je "kent" ineens tegenkomt.

Thanks, zal wel n paar weken duren met de guild ben ik bang, vandaag weer n DK die de brui eraan gaf, en apps zien we helemaal niet meer komen. Het rare is dat we grotendeels DPS missen, tanks zit redelijk hoewel we 1 extra wel zouden kunnen gebruiken, healers hebben we zat maar DPS is serieus lacking... Denk dat we komende weken gaan terugschalen naar dubbele 10mans om in ieder geval wat progress te kunnen houden (anders is t helemaal lastig om apps te vinden) maar ik speel veel liever 25mans, hoop dus dat we vlot weer genoeg man hebben.

iRacing Profiel | Diablo 3


 • hmr
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 05-12 15:15
Mijn pala eindelijk op 90! Als mensen nog een tandje nodig hebben voor random hc's let me know! Battletag in mijn sig

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • EelcoB
 • Registratie: april 2000
 • Laatst online: 04-12 13:31
EJSchuiteman schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 09:28:
Wat voor mij gelukkig werkte was de Cache folder opnieuw verwijderen en de config in WTF aanpassen.
Gelukkig geen nieuwe install nodig :)

Gelijk even LUI geinstalleerd en dat ziet er ook erg mooi uit hoor.
Moet er nog een meer mee spelen om te kijken of het een blijvertje is, maar de eerste reactie is zeer positief.
Ik ben klaar voor de ulduar/ICC run, ik weet niet of het doorgaat? :)

 • vhal
 • Registratie: juni 2003
 • Laatst online: 21:34

vhal

ಠ_ಠ

Ach, zolang er guilds zijn die hun goldfunds oppotten om alles te kopen van de bmah, in het kader van progress en omdat het kan, lijkt het mij niet echt een goed idee om zo'n invite op de bmah te plaatsen he...
De bmah is momenteel al een arena van grieving, bidwars en alles wat het slechte in de wow speler boven haalt. Vodka is toch "geroemde elite guild" die dit deed....
Tenzij de invites niet al te duur worden is het voor mij een kwestie van pay to win. Iets wat gewoon toegankelijk had moeten zijn komt in handen van de rijken.

Maar ach...PTR dus het kan nog veranderen.

STRAVA

vhal schreef op zaterdag 03 november 2012 @ 21:40:
[...]


Ach, zolang er guilds zijn die hun goldfunds oppotten om alles te kopen van de bmah, in het kader van progress en omdat het kan, lijkt het mij niet echt een goed idee om zo'n invite op de bmah te plaatsen he...
De bmah is momenteel al een arena van grieving, bidwars en alles wat het slechte in de wow speler boven haalt. Vodka is toch "geroemde elite guild" die dit deed....
Tenzij de invites niet al te duur worden is het voor mij een kwestie van pay to win. Iets wat gewoon toegankelijk had moeten zijn komt in handen van de rijken.

Maar ach...PTR dus het kan nog veranderen.
Opzich ben ik vind het ook een rare zet, maar pay to win ben ik het niet echt mee eens, dat zie ik meer als koop xxxx Epic of awesomeness voor 10 euro in de shop oid.

BMAH is gewoon ingame gold waar hij/zij als het goed is gewoon hard voor gewerkt heeft. Tevens zitten er bij mijn weten ook alleen achievements en wat vanity rewards verbonden aan de Brawler guild. Het is dus volgens mij niet zo dat de brawler guild nodig is voor progress oid, meer een side game.

Chronia Lvl 60 Warlock Diablo 3


 • London
 • Registratie: oktober 2007
 • Niet online

London

Victoria Concordia Crescit

Hebben mensen hier de Grand Expedition Yak? (108.000 gold)

Ik heb er opzich het geld wel voor, en zou niet weten wat ik anders moet kopen. Maar is toch wel veel geld voor een mount :+

Twijfel twijfel..

Arsenal - Real Madrid - Mercedes AMG Petronas


 • Zertaxka
 • Registratie: september 2008
 • Niet online
Las Vegas schreef op zondag 04 november 2012 @ 20:53:
Hebben mensen hier de Grand Expedition Yak? (108.000 gold)

Ik heb er opzich het geld wel voor, en zou niet weten wat ik anders moet kopen. Maar is toch wel veel geld voor een mount :+

Twijfel twijfel..
Heb hem zelf niet maar zit met dezelfde twijfel :+
Als ik voor mezelf na ga hoevaak ik bijv. de Mammoet (nooit) gebruik, dan denk ik laat maar. Wacht ik liever tot er een leuke mount op de BMAH komt.
Laatst stond Invincible erop. Moest helaas afhaken toen de teller op 350k stond ivm raid tijd :( . Blijkt ie voor maar 380k verkocht te zijn, diegene die mij overbood kreeg hem dus. Wacht wel tot Mimi's Head of Invincible er weer komt

World of Warships proberen ? Klik hier voor Recruit a Friend Benefits !


 • Security
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 28-11 22:40

Security

it's just me

die rep-grinds op alts begint me toch echt tegen te staan..
okay dat ik ze moet doen op mijn main.. maar alts kom op..
kost me dubbel zoveel tijd met 2 90's nu.
en mijn gatherer krijg ik maar niet verder.. te weinig tijd.. en dan speelt mijn ziekte me ook nog parten.. :(

 • Deadsy
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 00:34
Las Vegas schreef op zondag 04 november 2012 @ 20:53:
Hebben mensen hier de Grand Expedition Yak? (108.000 gold)

Ik heb er opzich het geld wel voor, en zou niet weten wat ik anders moet kopen. Maar is toch wel veel geld voor een mount :+

Twijfel twijfel..
Ik heb hem. Het is veel geld maar wat moet ik er anders mee doen en het is soms wel handig om een reforger en vendor bij je te hebben.
De Mammoth heeft dan ook wel vendors maar Blizz heeft die nooit geupdate waardoor ze alleen handig zijn om zooi te verkopen.

@Security.
Ik heb nu 3 lvl90s en ik zou graag op 2 ervan de rep grind willen doen voor gear maar ik ben me zeker dat ik dan vroeg of laat echt ontplof zo een hekel heb ik eraan.
Dus ik doe het alleen op mijn Paladin en dan skip ik Klaxxi en Golden Lotus ook nog bizar vaak.
2 dagen geleden eindelijk Exalted bij de Klaxxi en ik zag vandaag dat ik over 2 dagen exalted zal zijn met de Golden Lotus (ik wil niet weten hoe vaak ik die ruk dailies al geskipped heb).

Op de andere 2 90s doe ik soms de Tiller dailies omdat die lekker vlot lopen.

Tegen de tijd dat 5.1 er is zal ik op mijn Paladin met alle facties exalted zijn (behalve misschien de Celestials). Misschien dat ik dan met een alt de dailies ga doen van een faction of 2 of dat ik dan gewoon een 4e lvl90 ga lvln.

 • Security
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 28-11 22:40

Security

it's just me

Ja precies ik focus nu ook op een char.. en dan zie ik wel weer.
over de yak ik twijfel ook maar ik heb ook de wrath mammoth loont het om de yak te kopen? geeft deze ook nog een toast / achievemetn?

 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Gister dan maar eens de Relic of Xuen gekocht, bleek tot de Heroic Elegon en Heroic Fei shi (of hoe die ook heet in Terrace of endless springs) de beste trinket te zijn voor ferals, dus maar even 40k neergelegd.

Laatste tijd niemand in m'n guild die meer Heroics wil doen, omdat iedereen alle heroic gear al heeft gehad en gezien het nog steeds mijn voornaamste manier is van VP halen, is dat nogal irritant.

Nu een paar keer gehad, 3x solo queue as tank, 2x een healer die echt net lvl 90 was en nog geen fatsoenlijke gear hadden. Niet mijn favorite gezien ik m'n pocket healers gewend ben (aka bijna niet stilstaan en constant pullen xD). Ook een paar keer als dps de queue in.. Overaggro ik de tank meer dan me lief is, ben ik uiteindelijk dus nog aan het tanken.. als kitty.

Dus ja, mocht men zoiets hebben van, goh, heroics (of heroic achievements), ik sta er voor open (alliance side). :)

Gister nog wel m'n pocket healer in brewery geholpen, had de LFR mace gekregen maar had nog geen offhand, dus als beer er doorheen geschoten :) had m'n dps trinkets nog aan, maar zoals gewoonlijk kon ik een stuk of 20 mobs pullen voordat ik echt verschil in m'n health zag (yey healers waar je op kan vertrouwen). Helaas, dropte niet, dus is hij verder gegaan met archeology.

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • dubbeltop
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 21-11 22:05
Ik heb die yak ook gekocht, 108k is een hoop gold maar ach, wat moet je er anders mee.
Het is wel handig om overal te reforgen als je wilt en hij is account-wide dus kan hem op elke toon gebruiken.

Het blijft even pijn doen zodra je hem koopt maar de Achievement maakt het weer een beetje goed _/-\o_

 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Holy crapperony wat zijn wij afgelopen weekend hard getrolled door ons gebrek aan Cleave classes op Garalon...

We hebben de hele vrijdagavond raid lopen wipen. Geprobeerd met 2 en 3 healers, met tanks in tankspec en DPS spec, geprobeerd met diverse verschillende kiters, maar het wilde maar niet goed gaan. Ofwel we misten de HPS om de tanks-in-DPS-spec te kunnen blijven healen, ófwel we misten de DPS om de enrage voor te blijven. Iets wat we met 1 cleave class al hadden kunnen oplossen, maar die hebben we nu eenmaal niet.

Gisteravond hebben we ons dus ook maar voornamelijk toegelegd op een extra rondje loot in MV.

Na onze SG HC wipenight van verleden week (Jade, Cobalt, Jasper) mochten we het deze week doen met Jade, Cobalt, Amethyst. Ennuhm, die combo is wel belachelijk veel eenvoudiger zeg. Minder last van positionering, veel gemakkelijker painten, en na een try of 6 ofzo hadden we onze eerste Heroic kill te pakken. Veel mensen die bonus loot kregen, dus da's een mooie ilvl upgrade across the board.

Ja, en toen kregen we de smaak te pakken. Door de rest van normal MV gezergd. Besloten Will volgende keer ook te 2-healen. En met een nieuwe lading epics terug naar HoF, want we hadden nog een halve raid over.

We hadden al besloten om onze warlock als één van onze kiters in te zetten, waarmee onze rotatie dus bestond uit 2 tanks, ikzelf als resto druid, en die warlock. Twee wipes om het kiten in de vingers te krijgen, en vervolgens weer goed gaan zitten voor wat progress. De tries werden al gauw wat langer en stabieler, tot we op een gegeven moment aan onze tax qua healer mana kwamen te zitten, omdat één van onze tanks nog in DPS spec en gear zat (bewust :P). En nadat hij switchte naar full tank knalden we er ineens een super stabiele kill uit, met nog mana over zelfs \o/

Erg blij, zéker als je beseft dat guilds die vast zaaten op Garalon het oplosten door te 3healen met extra cleave classes. Wij doen het gewoon hardcore. 2 healers, 2 tanks, 6 DPS. Fuck yeah!

D3 char(s)


 • Kapoen
 • Registratie: mei 2002
 • Laatst online: 20:19
Security schreef op maandag 05 november 2012 @ 02:39:
die rep-grinds op alts begint me toch echt tegen te staan..
okay dat ik ze moet doen op mijn main.. maar alts kom op..
kost me dubbel zoveel tijd met 2 90's nu.
en mijn gatherer krijg ik maar niet verder.. te weinig tijd.. en dan speelt mijn ziekte me ook nog parten.. :(
Daarom wacht ik op 5.1 om op andere chars dezelfde grinds te doen. Zelfs op mijn huidige main slack ik al redelijk goed tegenwoordig, kwestie van niet 'burned out' te geraken door die dailies...

Clowns to the left of me, Jokers to the right


 • Dutchman!
 • Registratie: januari 2000
 • Laatst online: 04-12 19:52
Blistimo schreef op maandag 05 november 2012 @ 09:44:
Holy crapperony wat zijn wij afgelopen weekend hard getrolled door ons gebrek aan Cleave classes op Garalon...
Fijn dat ik er wel bij mocht zijn voor de wipe-night! ;)

Yes, English can be weird. It can be understood through tough thorough thought, though.


 • Omega Supreme
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 23:17

Omega Supreme

The God of Death

Kapoen schreef op maandag 05 november 2012 @ 10:04:
[...]

Daarom wacht ik op 5.1 om op andere chars dezelfde grinds te doen. Zelfs op mijn huidige main slack ik al redelijk goed tegenwoordig, kwestie van niet 'burned out' te geraken door die dailies...
Ik heb dit weekend geen daily gedaan, was het even helemaal zat. Bovendien kan ik woensdag pas de benodigde VP halen om het volgende item te kopen en heb ik de benodigde rep daarvoor al. Daarna minstens 3 weken VP voor het volgende item, dus ik heb dan 3 weken om dailies te doen. Waarschijnlijk heb ik tegen die tijd geen VP items meer nodig, of ik moet wel erge pech hebben met drops.

Dus dit weekend heb ik mijn druid maar even van 85 naar bijna 88 gebracht, op tweede character inscription gemaxed, blacksmithing gemaxed, tailoring gemaxed en genoeg gemined om engineering te levelen op mijn mage. Dan kan ik tenminste een trinket maken, mijn main zit nu op alle slots minimaal heroic gear, behalve beide trinkets, die zijn 437 greenies, er dropt gewoon niets. (de offspec wel, die zijn al epic en heroic blue).

It's hard to light a candle, easy to curse the dark instead. This moment the dawn of humanity, last ride of the day"


 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Omega Supreme schreef op maandag 05 november 2012 @ 10:09:
[...]


Ik heb dit weekend geen daily gedaan, was het even helemaal zat. Bovendien kan ik woensdag pas de benodigde VP halen om het volgende item te kopen en heb ik de benodigde rep daarvoor al. Daarna minstens 3 weken VP voor het volgende item, dus ik heb dan 3 weken om dailies te doen. Waarschijnlijk heb ik tegen die tijd geen VP items meer nodig, of ik moet wel erge pech hebben met drops.

Dus dit weekend heb ik mijn druid maar even van 85 naar bijna 88 gebracht, op tweede character inscription gemaxed, blacksmithing gemaxed, tailoring gemaxed en genoeg gemined om engineering te levelen op mijn mage. Dan kan ik tenminste een trinket maken, mijn main zit nu op alle slots minimaal heroic gear, behalve beide trinkets, die zijn 437 greenies, er dropt gewoon niets. (de offspec wel, die zijn al epic en heroic blue).
Daarom doe ik m'n dailies ook alleen eens in de zoveel tijd :) nog 6000 shado-pan rep tot revered en minstens nog 9 dagen voordat ik op de VP zit die nodig is voor de helm :) dus eens per 2 dagen de dailies doen en ik ben er :).

Daarnaast doe ik per week niet meer dailies dan nodig is voor de 90 lesser coins :).

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • hmr
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 05-12 15:15
Zooo dit weekend een beetje gear farmed op mijn Pala, en een een beetje mijn priest gevelled die nu op level 87 zit! Het gaat lekker, ook een monk begonnen... haha heb mijn plezier in WoW weer helemaal gevonden na het debacle dat "rogue" heet... Alleen jammer dat mijn guild het raiden maar niet op de rails krijgt.. Loop nu al heel erg achter.. Misschien mensen hier op Neptulon die nog mensen nodig hebben?

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Lateralus010
 • Registratie: december 2011
 • Laatst online: 12-11 15:03
Wordt de rep in 5.1 account-wide? Kan dit namelijk niet terug vinden... Zou het wel prettig vinden, gezien m'n main voor alles exalted gaat, heb ik daarna geen zin om dat ook op mn alts te doen!

 • Sabrac
 • Registratie: mei 2012
 • Laatst online: 12-11 09:58

Sabrac

<SG> Sabrac#2206

Lateralus010 schreef op maandag 05 november 2012 @ 10:30:
Wordt de rep in 5.1 account-wide? Kan dit namelijk niet terug vinden... Zou het wel prettig vinden, gezien m'n main voor alles exalted gaat, heb ik daarna geen zin om dat ook op mn alts te doen!
Nee, Rep wordt wel versneld voor Alts, als je al revered met een faction bent, je krijgt dan 2x zoveel Rep.

Zabrac - lvl 90 Feral / Guardian Druid - Diabloprogress


 • Blistimo
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 28-05 00:19

Blistimo

Pestcontrol

Dutchman! schreef op maandag 05 november 2012 @ 10:06:
[...]


Fijn dat ik er wel bij mocht zijn voor de wipe-night! ;)
Iemand moet het verkennende werk uitvoeren ;)

D3 char(s)


 • Lateralus010
 • Registratie: december 2011
 • Laatst online: 12-11 15:03
Sabrac schreef op maandag 05 november 2012 @ 10:31:
[...]


Nee, Rep wordt wel versneld voor Alts, als je al revered met een faction bent, je krijgt dan 2x zoveel Rep.
Thanks! Helaas dus nog steeds dailies voor alts. Gelukkig wel iets sneller dan.

 • Renquin
 • Registratie: februari 2011
 • Laatst online: 10-08 19:34
Sabrac schreef op maandag 05 november 2012 @ 07:58:
Nu een paar keer gehad, 3x solo queue as tank, 2x een healer die echt net lvl 90 was en nog geen fatsoenlijke gear hadden. Niet mijn favorite gezien ik m'n pocket healers gewend ben (aka bijna niet stilstaan en constant pullen xD). Ook een paar keer als dps de queue in.. Overaggro ik de tank meer dan me lief is, ben ik uiteindelijk dus nog aan het tanken.. als kitty.
Vind het wel bijzonder dat jij zo gemakkelijk tanks behoorlijk overaggro'd als Kitty.
Begin me zo langzamerhand af te vragen wat ik verkeerd doe, gezien mij dit eigenlijk nooit lukt.
Affijn, 'k heb dan nog wel bijna geen epics, maar toch.

Heb je nog tips?

Want a cookie?!

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee