Toon posts:

The Lord of the Rings Online - Deel 8 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 28.322 views

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25

Welkom bij deel 8

Er staan waarschuwingen aan het einde van deze topicstart.
Een vriendelijk verzoek je te hieraan houden aub!
 
 

Spelinformatie

Na lang wachten was het op 24 April 2007 eindelijk zover: The Lord of the Rings Online - Shadows of Angmar werd officieël gelanceerd in Europa. Ontwikkelaar Turbine en Europees uitgever Codemasters brachten met deze MMORPG de langverwachte wereld van Tolkien naar ons toe. Ontwikkelaar Turbine kennen we onder andere van Asheron's Call.Codemasters is onder andere uitgever van een aantal andere MMORPGs zoals Archlord.

De game is gebaseerd op de originele verhalen (ook wel Lore genoemd) van J.R.R. Tolkien. De vertolking van Peter Jackson's filmtrilogie is het zeker niet. Ben je op zoek naar een game met veel elementen uit de films, zijn de games van EA misschien meer jouw ding.

We schrijven de Derde Era, het jaar 3018. Het is onrustig in het anders redelijk vredige Eriador. Grote groepen goblins, orcs, trollen en andere onsmakelijke types beginnen onrust te veroorzaken in de landen. Vanuit Angmar sijpelen de dienaren van de Witch King langzaam de kalme gebieden zoals de Shire in. Vreemde, angstaanjagende ruiters in het zwart worden gezien in het gezelschap van bandieten.

Hoe je eigen avontuur verloopt, is afhankelijk van het ras van je keuze. Na een korte inleiding wordt je losgelaten in de wondere wereld genaamd Midden Aarde. De verschillende gebieden van Eriador zullen voor je geopend worden naar mate je verder komt in de wereld. Zo zul je in het begin vooral bezig zijn in gebieden als de Shire, Bree-land en Ered Luin. Later zullen je avonturen je onder andere brengen naar Rivendell en Angmar, de bron van het kwaad.

Het verhaal speelt zich af in de vorm van boeken. Deze "Epic" boeken beginnen met een proloog, deze is per ras verschillend. Na de proloog zal je beginnen aan het tegenwerken van de troepen van de Witch King. Je ontmoet verschillende karakters uit de boeken en films, zoals Aragorn, Radagast, Gandalf, Frodo en vele anderen.

 
 
 

Uitbreidingen

Het spel is uitgebracht met 8 Epic boeken, de proloog niet meegerekend. Op het moment van schrijven zijn we ondertussen aanbeland bij het twaalfde boek. Deze gratis uitbreidingen hebben al diverse nieuwe gebieden, features en content gebracht.

Een kort overzicht van de uitbreidingen:

Boek 9 - The Shores of Evendim

Dit gebied, vroeger deel van het koninkrijk Arnor, wordt gedomineerd door een enorm meer. Vele ruines van vroegere tijden zijn in dit gebied te vinden, evenals tombes van oude koningen. Met het verstrijken van de jaren sinds het afbrokkelen van dit rijk, is het overlopen met ongure types zoals grafrovers. Er is echter nog een enclave Dunadain welke streven naar het herstellen van de ruines naar hun oude glorie.

In deze uitbreiding werd het voor spelers tussen hun 28e en 40e level een stuk gemakkelijker. Waar je eerst gedwongen was om nogal wat tijd door te brengen met het omleggen van beesten en gespuis, boden de quests in dit gebied een prettiger manier om het felbegeerde level 50 te halen. Ook maken we in dit boek kennis met Amarthiel, de kampioen van Angmar.

Boek 10 - The City of the Kings

Nog altijd zijn we in Evendim. Aan de zuidkust van het grote meer staan de ruines van Annuminas. Amarthiel, met wie we in boek 9 kennis hebben gemaakt, heeft zich met haar troepen naar deze stad begeven. Aan ons dus de taak om haar soldaten voor eens en voor altijd uit de stad te gooien.

In dit boek is er een nieuw Reputation systeem toegevoegd. De diverse facties in de wereld hebben elk hun eigen unieke winkel, waar je speciale items kan kopen. De vier basis facties, Men of Bree, Elves of Rivendell, Thorin's Hall en de Mathom Society (Hobbits), een speciale ruimte waar een extra werkplaats is ingericht. Zo vindt je in Michel Delving, mits je er naar binnen kan, behalve de unieke winkel ook nog een Superior Study.

Boek 11 - Defenders of Eriador

Amarthiel heeft Annuminas verlaten. In de Palantir dacht ze te zien waar haar ring zich bevindt en nu probeert ze verwoedt deze te pakken te krijgen. Wederom is aan ons de taak toegevallen haar op zo veel mogelijk manieren te hinderen.

Naast de voortzetting van de Epic quest serie, vinden we in dit boek ook nieuwe gebieden. Het zuidelijke gedeelte van de Trollshaws is geopend. Voor level 40 tot 45 een zeer geschikt gebied om te spelen. Ook zijn de passen in een deel van de Misty Mountains gaan dooien, waardoor we nu nog een nieuw gebied tegemoed zien. Degenen onder jullie die fan zijn van het boek "The Hobbit" zullen zeker op prijs stellen dat zij nu kunnen ronddolen door de gangen van Goblin Town.

Naast nieuwe gebieden bracht dit boek ook de felbegeerde huizen voor spelers en kinships. Elk ras heeft een woongebied met diverse soorten huizen. Uiteraard zijn dit alleen maar thema's. Voor meer informatie over huizen, kijk je hier eventjes.

Boek 12 - The Ashen Wastes

Voor allen die hoopten op de opening van Moria was dit boek een teleurstelling. Voor de meesten was het echter een feest. Uiteraard werd er een nieuw boek toegevoegd aan de Epic serie, maar ook kwam iets waar voornamelijk de RolePlayers lang op hebben gewacht: kleding!

Nou hoor ik je denken, "Hebben jullie al die tijd naakt gelopen dan?". Nee, niets van dat. Maar voorheen waren wij allemaal te zien in de wapenrustingen die wij droegen. Met boek 12 heeft Turbine 2 nieuwe lagen kleding toegevoegd. Deze maken het mogelijk om je vrijetijdskleding te dragen, zonder te hoeven inboeten aan stats. Ook zijn de karakters stukken expressiever en gevarieërder geworden.

Naast deze eye-candy werd ook Angmar grondig op de schop gegooid. Na vele klachten dat het te zwaar zou zijn, zijn een groot aantal quests opnieuw opgezet, zodat het nu makkelijker is om door dit gebied heen te komen.

 
 
 

Kosten & Spel edities

The Lord of the Rings kent momenteel 3 edities van het spel. Alle drie deze edities geven je toegang tot hetzelfde spelletje, alleen de inhoud van de doos verschilt nogal. Hieronder een korte samenvatting. De genoemde prijzen voor de edities zijn adviesprijzen en kunnen varieëren.

Standaard editie

(ongeveer € 15,-)
 • DVD met de game
 • Handleiding van het spel
 • 30 dagen gratis lidmaatschap

Special Edition

(ongeveer € 35,-)
 • DVD met de game
 • Luxe gebonden handleiding van het spel
 • 45 dagen gratis lidmaatschap
 • 7 dagen buddy code (trial key)
 • Cloak of the Wayfarer voor al je karakters
 • Kaart van Angmar

Gold Edition

(ongeveer € 50,-)
 • Luxe stalen behuizing
 • DVD met de game
 • Handleiding van het spel
 • 45 dagen gratis lidmaatschap
 • 7 dagen buddy code (trial key)
 • Bree Horse
  Dit paard geeft je de mogelijkeheid om op level 25 al rond re rijden met je eigen paard. Het is wel langzamer en minder stevig als de "gewone" level 35 paarden.
 • Pocket item "Lucky Horseshoe"
  Dit item geeft je +5 Fate bonus en nogmaals +5 Fate wanneer je deze activeerd.
 • 5 Scented Candles
  Deze kaarsen geven je +1 Hope bonus. Na gebruik verdwijnen ze wel.
 • Welcome Mat
  Een deurmat voor je huis.

Lidmaatschap

Codemasters heeft regelmatig acties waarbij deze prijzen worden verlaagd, dus controleer altijd even de website.

 • 1 maand - € 12,99
 • 3 maanden - € 35,97
 • 6 maanden - € 65,94
 • 12 maanden - € 119,88
 • Lifetime lidmaatschap (onbekend)
  Dit type lidmaatschap houdt in dat je eenmalig een bedrag betaalt, voor een onbeperkt lidmaatschap.

Account

Om dit spel te kunnen spelen en je CD key te activeren, heb je een account nodig bij Codemasters. Zo'n account maak je aan op de COG Account Page.

Via het account panel kan je vervolgens je CD key activeren, waarmee je volledige toegang krijgt tot het spel.

LOTRO proberen

Uiteraard kan je dit spel ook gratis proberen. Met een trial key kan je 7 dagen lang spelen. Dit is wel een beperkte toegang. Zo kan je bijvoorbeeld geen mail versturen of ontvangen. Je kan geen goederen ruilen met anderen en ook geen IM berichten sturen, tenzij zij een gesprek met jou beginnen.

Wanneer je, na deze trial, besluit een lidmaatschap te kopen, maak dan geen nieuw account aan. Wanneer je namelijk een nieuw account aanmaakt, ben je het karakter wat je al hebt kwijt.

Let op: Het is belangrijk om de Europese versie van het spel te downloaden. Met de Amerikaanse versie kan je niet spelen op de Europese servers!

Het aanvragen van een trial key doe je op deze pagina.

 
 
 

Races

Dwarves


De standvastige dwergen zijn bekend voor hun gedrevenheid, sterkte en hun toewijding aan alle dingen die verborgen zitten in de diepste plaatsen van Middle Earth. Ze leven een teruggetrokken bestaan in hun huizen, gelegen onder grote bergen en zijn experts wanneer het aankomt op mijnen en het bewerken van steen en staal.

Trots en gedreven, vechten de Dwergen mee met de Vrije Volkeren van Middle Earth, hoewel er al eeuwen een onenigheid is tussen dwergen en elven.

Dwergen zijn veel kleiner dan de mensen en leven vaak 250 jaar of langer.

ElvesDoorheen de tijden zijn de verwezenlijkingen van het nobele elvenras altijd verbonden geweest met de geschiedenis van Middle Earth. Zij herinneren zich nog de verwoesting door het Kwaad dat het land overschaduwde. Voor hun is de oorlog niet slechts een legende, ze hebben hem meegemaakt. En nu is de schaduw terug...

Eeuwen geleden, splitsten de elven zich op in verschillende groepen en verspreiden zich over heel Middle Earth, vooral in de oude beboste gebieden, waar ze momenteel nog wonen. Elven hebben altijd al een diepe affectie voor de natuurlijke wereld rondom gehad.

Elven sterven niet in een manier die mensen begrijpen. Ze leven vaak duizenden jaren in Middle Earth zonder geplaagd te worden door ouderdom of ziektes, hoewel een elf wel kan sterven in een oorlog of dergelijke. Eens hun tijd op Middle Earth ten einde loop, trekken de elven naar onbekende gebieden, ver voorbij de westerse zee.

Lang geleden waren de elven opgetogen over de jongere rassen die Middle Earth begonnen te bevolken en ze werden bondgenoten wanneer de nood het hoogst was, maar eeuwen van oorlog en verraad heeft hen gedreven naar een meer gesloten gemeenschap.

Maar nu dat de Third Age ten einde loopt en de War of the Ring nabij is, moeten de elven terug hun beboste gebieden en verborgen valleien verlaten om een bondgenootschap te sluiten met de Vrije Volkeren van Middle Earth.

Hobbits


Er zijn maar weinig geschreven verwezenlijkingen van hobbits tot laat in de Third Age van Middle Earth, en zo hebben ze het graag. Hobbits zijn een eenvoudig, stil volk, die liever rondzwerven in kleine huizen, deels ingebouwd in de heuvels van de Shire in het westen van Eriador.

Sommige noemen hen Halflings vanwege hun relatief klein grootte in verlijking met de mensheid.

Het favoriete tijdverdrijf van dit kleine volk bestaat uit eten, geschenken uitwisselen en hun velden bewerken. Ze houden zich niet graag bezig met de gevaarlijke zaken die zich afspelen elders in Middle Earth (met mogelijke uitzondering van de legende van hobbit boogschutters in de oorlogen in Fornost).

In deze donkere dagen echter, zijn het de hobbits die met hun, vaak verrassende, aanleg voor zowel woord als daad een grote impact zullen hebben op de oorlog tussen de Vrije Volkeren en de alsmaar groeiende Schaduw in het Noorden.

Men
Hoewel zij het minst lang leven van alle rassen in Middle-Earth, zijn zij toch voorbestemd om het land in de jaren na de Third Age, te besturen.

Hun sterfelijkheid werd beschouwd als een unieke gave, maar op de duur werd het "The Doom of Men" en de bron van veel gejammer & geweeklaag.

De mensheid is een een heel uiteenlopend ras, van de grote Dunedain van het Noorden tot de getalenteerde ruiters van Rohan, van de trotse soldaten van Gondor tot de mysterieuze Haradrim van het verre oosten. Ze kunnen een enorme moed en eer aan de dag leggen, maar vallen gemakkelijk prooi aan ambitie, deceptie en verraad.

De hobbits noemen ze gewoon "Big Folk", omdat mensen gekarakteriseerd worden door hun grote en sterke gestalte en een wilskracht geboren uit het besef van hun korte levensduur.

 
 
 

Classes

Burglar

De Burglar is de standaard dief, en ideaal voor spelers die graag gebruik maken van allerlei slinkse truukjes om zo je tegenstander uit te schakelen. Het schuilen in de schaduw is geen ongewone manier van vijanden tegemoet te komen, evenals het in de ogen schoppen van zand.

Captain

De Captain is veelal de leider van een groep, die voor de nodige bonussen kan zorgen. Maar ook hij kan zijn mannetje staan tijdens een gevecht, en zelfs het houden van een pet is hem niet vreemd.

Champion

De Champion is de vechter van het geheel, en is toegespitst op Damage Per Second, en Area of Effect Damage. Een klasse waarmee mensen die vooraan in de strijd willen staan zeker uit de voeten mee kunnen.

Guardian

De Guardian is eveneens een klasse dat zich goed voelt tijdens een gevecht, ware het niet dat hij vooral geschikt is als tank. Hij neemt dus veelal alle schade op zich, en ook deze klasse is zeer handig.

Hunter

De Hunter is de lange afstandschutter van het spel welke door iedereen die ervan houdt om door middel van een grote keus aan zelfgemaakte vallen de vijand op een afstand kan houden gebruikt kan worden. Ook kunnen ze de overlevingskansen van een groep vergroten door hun uitgebreide kennis van de natuur.

Lore-Master

De Lore-Master daarentegen is de magiër in het gareel, geschikt voor mensen die graag grote groepen voorziet van veel schade. Ook deze klasse heeft de mogelijkheid om een eigen dier te houden. In tegenstelling tot wat veel mensen roepen, is Gandalf geen Lore-master.

Minstrel

Als laatste hebben we nog de Minstrel, de healer van de groep. Door muziek te spelen kan deze zijn teamgenoten voorzien van de nodige extra levenspunten, maar ook hun moraal weer opkrikken. Dit doet hij, of zij, door op een luit of een klarinet te spelen.

 

Een aantal klassen, zoals Guardian, Hunter, Minstrel en Champion, hebben boven hun Auto-Attack knop een speciaal balkje staan. Bij de Guardian staat het voor Reactive Skills, dat aangeeft welke tegenaanvallen hij of zij in kan zetten nazoveel keer geblocked, ontweken of geparried te hebben. De Hunter kan door middel van Focus, welke door low-level aanvallen wordt vergroot, nog meer moves uitvoeren die een stuk destructiever zijn. De Champion heeft op zijn beurt weer Fervour, dat ook groeit na het uitvoeren van bepaalde moves.

 
 
 

Player versus Monster Player

PVP wordt hier gespeeld in de vorm van PvMP (Player versus Monster Player). Aangezien deze game zich erg strak aan de Tolkien lore moet houden, is het niet mogelijk om tegen andere spelers te knokken. De uitzonderingen hierop zijn spars (een one on one combat tegen iemand anders, een oefengevecht eigenlijk) en Monster Play.

Bij monster play kan je vanaf level 10 een Monster aanmaken. Dit kan zijn een Orc Reaver (Melee), Uruk-hai Warleader (Healer), Uruk-hai Blackarrow (Ranged), Weaver (Semi-ranged, spin) of Warg Stalker (Stealth Melee). In de PvMP zone Ettenmoors vecht je met deze monsters ("creeps") tegen de Free Peoples ("freeps"). Vanaf level 40 kan een speler met zijn/haar normale karakter dit gebied in. Het is erg aan te raden hiermee te wachten tot je level 47+ bent, want je wordt onder de level 47 gezien als smakelijk hapje dat elke creep wel even wil verorberen tussen de echte tegenstanders door.

De Ettenmoors is een gebied waar elke zijde een basiskamp heeft. Het Creep kamp heet Gramsfoot, het Freep kamp Glain Vraig. Deze zijn beschermd door een "Wall of Death". Dat wil zeggen, er staan een aantal NPCs voor die je met 1 schot doodmaken, niet komen dus. Verder zijn er 5 keeps die worden bewaakt door een flink stel NPCs, met als baas een Tyrant of Captain General. Wanneer deze baas wordt verslagen is de keep onder de controle van jouw kant, waardoor extra quests beschikbaar worden. Wanneer meer dan de helft van deze keeps is overgenomen door je factie, krijg je ook toegang tot de Delving of Fror. In dit gebied (in boek 12 geintroduceerd) kan je als Creep nieuwe skills en traits verzamelen, als Freep een nieuwe set armour of jewelry.

Naast de 5 voorgenoemde keeps en 2 basiskampen zijn nog 3 andere plekken het vermelden waard. In het zuidwesten van de Ettenmoors bevindt zich een dorpje genaamd Hoarhallow. Hier woont een kleine gemeenschap Hobbits. In dit dorp zijn vaak Creeps te vinden, aangezien een flink aantal quests zich hier laten oplossen. Verder zijn er nog 2 keeps, Dar-Gazag en Ost Ringdyr. Dar Gazag is onder permanente Creep controle, Ost Ringdyr voor de Freeps.

Gatecamping en pitcamping

Deze termen zal je, als regelmatige bezoeker van de Ettenmoors, jammer genoeg gaan tegenkomen. Gatecamping betekent niets anders als met een grote groep Freeps danwel Creeps bij net voor de poort van Gramsfoot of Glain Vraig gaan zitten, alles dodend wat naar buiten komt. De ongeschreven regel is om dit te vermijden, blijf weg van elkaars basis. Als mensen niet naar buiten kunnen, is de zone leeg en heb je niks te doen.

Pitcamping is waar mogelijk nog lager dan gatecamping. Vlak voor Gramsfoot liggen de zogenaamde Slugpits. Hier zitten Blood Leeches, welke quest items droppen voor Creeps. Dit is het gebied waar voornamelijk "groentjes" te vinden zijn, aangezien het de eerste quest is die een nieuwe Creep krijgt.

Wanneer je als pitcamper wordt gezien, heb je grote kans dat er plots een stuk of 30 creeps op je af komen rennen. Veel Creep kinships (Tribes) hebben als staande orders om alles te laten vallen waar ze mee bezig zijn en deze camper direct af te maken. Ook heb je goed kans dat je botweg wordt geweigerd in fellowships wanneer je eenmaal bekend staat als vaste pitcamper.

Doe Freeps en Creeps een plezier. Hou PvMP gezellig, ga niet pitcampen of gatecampen.

 
 
 

Housing

Met de komst van boek 11 werd housing geintroduceerd. Sommigen van ons (oudjes) kennen het van Ultima Online, waar huizen op de meest onlogische plaatsen tevoorschijn kwamen. Turbine heeft met deze feature de harten van velen gewonnen. Eindelijk niet meer stapels resources via de mail oversturen naar je andere karakters, maar gewoon via de kist(en) in je huis.

Elk ras heeft een eigen woonwijk. Dat wil zeggen, er is een woonwijk met een thema van dat ras. De Dwergen hebben hun woningen gebouwd in een enorme spelonk, terwijl je de Elven vindt in een mooie vallei. De Hobbits hebben hun holen in de heuvels gegraven, waar de mensen een vlak terrein hebben gekozen om hun huizen te plaatsen. Deze themas zijn uiteraard niet bindend. Je mag als Dwerg kiezen een huis bij Bree (Man theme) te kopen als je dat wilt.

Om een huis te kopen moet je level 15 zijn. Ook heb je wat goud nodig. Het plaatsen van meubelen en andere spulletjes in je huis is natuurlijk aan jou, jij bepaalt hoe je dit huis inricht.

Er zijn drie typen huizen. Twee voor spelers, een voor kinships. De spelers hebben de keuze uit een Small House of een Deluxe House. Het eerste kost je ongeveer 1 goudstuk aanschafprijs en 50 zilverstukken per week aan upkeep. Het Deluxe House kost je rond de 7 goudstukken en 150 zilver per week upkeep. Een Kinship House kost rond de 17 goudstukken, de upkeep rond de 300 zilver.

In elk huis vindt je een of meer kisten (los te koop). Een Small House heeft 1 kist, Deluxe 2 en een Kinship 3. De toegang tot deze kisten bepaal jij, als eigenaar van de woning. Je kan je vrienden dus ook in je huis of kisten laten.

Wanneer je een huis hebt, krijgen al je karakters de skill "Travel Home". Met deze skill (eens per uur te gebruiken) wordt je karakter naar huis getransporteerd. Bezit je kinship ook nog een Kinship Hall, krijg je ook voor dit huis een travel.

 
 
 

Nuttige links

Vorige delen

Officieële websites

LOTR Nuttige Info Links

Mappen / Kaarten

Crafting

 
 
 

Nuttige links

Volledige downloads (game incl. patches t/m book 11)

Standalone patches

Book 13 - Doom of the Last-kingBook 12 - The Ashen WastesBook 11 - The Defenders of EriadorBook 10 - City of the KingsBook 9 - Shores of Evendim
 
 

Waarschuwing

Lompe vergelijkingen maken met World of Warcraft is niet alleen nutteloos maar ook verstoort het de sfeer in het topic, dus indien iemand graag de ins en outs van World of Warcraft wil bespreken is het WoW-topic daar veel beter geschikt voor. Inhoudelijk nuttige vergelijkingen zijn natuurlijk wel bespreekbaar.
 
 

Indien je vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze topicstart hebt, kan je me een Direct Message sturen. Gelieve dit niet in het topic te doen.

Met dank aan Stronkie voor de originele topicstart en Rfce voor de patch locaties.
Tevens dank aan het World of Warcraft topic voor de copypaste van hun waarschuwingsblok

 
 

[Voor 99% gewijzigd door Anoniem: 12316 op 14-07-2008 14:57]

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op maandag 14 juli 2008 @ 09:42:
Nee Taa, ik was gisteravond op weg naar Rog. We leverden hem zelf in ;). Da's onze vaste avond voor de balrog. Kheb gisteren _eindelijk_ mn shoulder guards gekregen. Een primeur voor onze groep; niet eerst wipen, al had ik het eigenlijk niet verwacht. Een minstrel ging dood nadat ie zomaar het water in liep, verder ging een loremaster 3 keer dood.

Behalve de shoulders en weapon gem dropte ook Wig-feld nog (ook voor het eerst). Jammer genoeg kon ik die niet winnen en wilde de winnaar hem ook niet verkopen :+
grtz on shoulders!!!

ps OP kan beter :D

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
thnx Leolas voor de tip van swift travel. Momenteel vind ik het nog niet storend om stukjes per paard af te leggen, lekker genieten van de omgeving :-)
weet je trouwens of er ook een hunter-swift travel in Forochel is?

euh...ja


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:09
Afgelopen zaterdag m'n Minstrel naar 50 geduwd, het koste 9 dagen playtime, een kinnie (ook met 5 lvl50's) deed daar 5 dagen over :o Ik ben het gelevel nu wel weer een beetje zat maar ik zal proberen om book 12 en 13 ook nog even af te maken voordat book 14 komt.

Opvallend hoe goed de Rift barter gear is, het is niet het allerbeste wat je kunt krijgen/maken/kopen maar wel lekker goedkoop als je van je alts Rift-coins kan krijgen :)

Eindelijk weer wat tijd voor Ettenmoors :)

Een overload aan B12 burgs atm, het enige wat ze kunnen is chainriddle en ganken, maar ze zijn wel lekker snel bang als ze een hindering shot en/of flame-arrow te verteren krijgen }> En als minstrel kan je beter bij die burg-squads wegblijven want op hulp/ondersteuning hoef je niet te rekenen :P

Afgelopen week heeft Mudface (Warg) rank 11 (Commander) gehaald! Iig eerste in Europa en mss zelfs eerste wereldwijd. Hij heeft nu een bijna lichtgevend witte skin maar verder geen interessante skills (+2% damage).

FXDLS 'torque brute'


Anoniem: 66797

Rfce schreef op maandag 14 juli 2008 @ 10:53:
thnx Leolas voor de tip van swift travel. Momenteel vind ik het nog niet storend om stukjes per paard af te leggen, lekker genieten van de omgeving :-)
weet je trouwens of er ook een hunter-swift travel in Forochel is?
ja dat weet ik die is er niet ;)

daarom ook de swift travel tip de quest is in 10 min te doen dus als je in de buurt bent even doen ;)

[Voor 12% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-07-2008 10:54]


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
Anoniem: 66797 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 10:54:
[...]
ja dat weet ik die is er niet ;)
Darn, dus ik kan overal heen met mijn hunter, behalven naar Forochel :(. Misschien komt die met een book-update.

Eerst maar inderdaad ff die ene swifttravel quest doen dan.

Weet iemand waar het nieuwe book14 gebied trouwens ligt?

euh...ja


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Hunter port naar Eregion? Liever niet, tenzij ze de manier van travellen aanpakken. Ik zou veel liever maar 2 skills overhouden (Travel en Return to Camp) waar travel een combinatie van alle huidige en toekomstige fast travels wordt, met een select box a la summoning horn. Ik ben nu al 1 complete skill bar kwijt aan fast-travels, return to camp en travel to (kinship-)home. Om van de map home nog maar te zwijgen.

Eregion ligt ten zuid-oosten van de Trollshaws. De entree zal waarschijnlijk giant valley ofzo worden.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

Rfce schreef op maandag 14 juli 2008 @ 10:59:
[...]


Darn, dus ik kan overal heen met mijn hunter, behalven naar Forochel :(. Misschien komt die met een book-update.

Eerst maar inderdaad ff die ene swifttravel quest doen dan.

Weet iemand waar het nieuwe book14 gebied trouwens ligt?
wees blij dat je naar tig punten kan ik moet alles reizen op een paar punten na! verwend nest (qua reizen dan) ;)
Afgelopen week heeft Mudface (Warg) rank 11 (Commander) gehaald! Iig eerste in Europa en mss zelfs eerste wereldwijd. Hij heeft nu een bijna lichtgevend witte skin maar verder geen interessante skills (+2% damage).
wow... die huid wil Ellendras wel :P kan ze een leuke jas van maken :D

[Voor 24% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-07-2008 11:21]


 • maniak
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 22:41
Mensen, ik ben op dit moment LotR aan het proberen (trial). Heb er een 4870 voor gekocht zodat ik eindelijk eens een spel kan spelen zoals die gemaakt is. Heb een aantal vragen over dit spel:

Als ik het spel koop, krijg ik dan die 30 dagen erbij? Of krijg ik maar 15 dagen erbij (30 dagen - trial)?
Welke server is redelijk druk en bevat veel Nederlanders (en Belgen ;) )?
Zijn er ook NL sprekende kinships (als dat het ingame woord voor guild is) die nieuwe, beginnende, spelers aannemen?

Anoniem: 66797

maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:21:
Mensen, ik ben op dit moment LotR aan het proberen (trial). Heb er een 4870 voor gekocht zodat ik eindelijk eens een spel kan spelen zoals die gemaakt is. Heb een aantal vragen over dit spel:

Als ik het spel koop, krijg ik dan die 30 dagen erbij? Of krijg ik maar 15 dagen erbij (30 dagen - trial)?
Welke server is redelijk druk en bevat veel Nederlanders (en Belgen ;) )?
Zijn er ook NL sprekende kinships (als dat het ingame woord voor guild is) die nieuwe, beginnende, spelers aannemen?
je krijgt er 1 m,aand bij en bij de deluxe versie geloof ik zelfs 2 maanden

Eldar en laurin zijn 2 servers waar veel nederlanders op zitten
op Eldar (waar ik zit) is 1 grote nederlandstalige kinship genaamd dutch alliance (ik zit in een andere)

 • maniak
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 22:41
Snowbourn is dus een verkeerde keuze? :)

Anoniem: 66797

maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:34:
Snowbourn is dus een verkeerde keuze? :)
zitten geloof ik ook aardig wat nederlanders op... en wat is verkeerd? denk dat je op elke server wel nederlanders vind hoor... het bevalt mij uitermate op Eldar

[Voor 22% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-07-2008 11:37]


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
Anoniem: 66797 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:10:
wees blij dat je naar tig punten kan ik moet alles reizen op een paar punten na! verwend nest (qua reizen dan) ;)
Ik weet het :P, en ik merk het vooral als ik ff naar mijn main switch, pfffff wat een getravel. Dat porten is echt een uitkomst. Ik vind dan ook dat hunters in fellwoships vaker de skill moeten gebruiken. De eerste keer dat iemand in een fellowship (pug) de skill gebruikte toen ik met mn main speelde was volgensmij tijdens book4, en dan heb je al aardig wat playtime op zitten.
Eregion ligt ten zuid-oosten van de Trollshaws. De entree zal waarschijnlijk giant valley ofzo worden.
Thnx :)

euh...ja


 • Anoniem: 266691
 • Registratie: Juli 2008
 • Niet online
Anoniem: 66797 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:29:
[...]


je krijgt er 1 m,aand bij en bij de deluxe versie geloof ik zelfs 2 maanden

Eldar en laurin zijn 2 servers waar veel nederlanders op zitten
op Eldar (waar ik zit) is 1 grote nederlandstalige kinship genaamd dutch alliance (ik zit in een andere)
Deluxe versie heeft bij mijn weten 45 dagen..had zelf de special edition gehaald.

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:34:
Snowbourn is dus een verkeerde keuze? :)
Zeer zeker niet, ik speel ook op Snowbourn. Altijd genoeg volk en ook nl-sprekend.
De grootste Kin daar is Dutch Dunedain, ze hebben een overvloed aan lvl50-ers, raiden wekelijks en zijn zeer zeker niet te beroerd je te helpen (en dan heb ik het niet over power/speed lvllen).
Check hun forum.

euh...ja


 • Bobbie1980
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 07-06 12:03
maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:34:
Snowbourn is dus een verkeerde keuze? :)
Goede keus :) als je info of hulp nodig hebt pm me. Ingame chars Soim of Achi.

Ik zit bij United Kingdoms Kin. Sociale kin erg leuk veel hulp :) Gisteren lvl 45 gedinged met mijn burg gelijk 's avonds alle class quests gedaan met kin members :) lvl 45 met Dagger of the night en Earring of Cunning _/-\o_

http://unitedkingdoms.gui...ldID=147668&TabID=1253756

[Voor 28% gewijzigd door Bobbie1980 op 14-07-2008 12:06]


Anoniem: 66797

wil zodra ik de deeds gedaan heb ook wat meer freep gaan doen... maar dat duurt volgens mij eeuwen voor je beetje rank hebt gehaald :o ik ben nu bijna rank 1... hoeveel ranks zijn er eigenlijk?

Anoniem: 214579

teeveepee

 • maniak
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 22:41
Ik ben juist geen powerlvler.. sterker nog, deed er meer dan 6 maanden over om lvl60 te worden in WoW :)

Ben juist een persoon om te genieten van het spel in al zijn aspecten dan zo snel mogelijk een bepaalde level te halen.

Mijn angst alleen wel is dat ik te laat ben met het spelen van LotR waardoor ik weinig hulp kan vinden met groep quests.

Anoniem: 66797

maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 13:09:
Ik ben juist geen powerlvler.. sterker nog, deed er meer dan 6 maanden over om lvl60 te worden in WoW :)

Ben juist een persoon om te genieten van het spel in al zijn aspecten dan zo snel mogelijk een bepaalde level te halen.

Mijn angst alleen wel is dat ik te laat ben met het spelen van LotR waardoor ik weinig hulp kan vinden met groep quests.
dat is echt geen probleem sterker nog het is juist makkelijker daar er veel mensen zijn die met ALTs beginnen of niks meer te doen hebben en je dus wel willen helpen.

mensen die dus een ALT rollen weten hoe ze moeten spelen en kennen de weg ;)

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 16-05 09:35

Knaak

It's me, Mario!

Anoniem: 66797 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 11:10:
[...]


wees blij dat je naar tig punten kan ik moet alles reizen op een paar punten na! verwend nest (qua reizen dan) ;)


[...]


wow... die huid wil Ellendras wel :P kan ze een leuke jas van maken :D
Op de US servers is er al enkele weken een rank11 warg. :)

Ik kan helaas mijn subscriptie niet verlengen aangezien mijn geld op is na de aanschaf van een 32 inch full-hd LCD tv waarop ik Lotro ga spelen. :+

Maargoed, wachten op studiefinanciering dan maar. :P

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
maniak schreef op maandag 14 juli 2008 @ 13:09:
Ik ben juist geen powerlvler.. sterker nog, deed er meer dan 6 maanden over om lvl60 te worden in WoW :)

Ben juist een persoon om te genieten van het spel in al zijn aspecten dan zo snel mogelijk een bepaalde level te halen.

Mijn angst alleen wel is dat ik te laat ben met het spelen van LotR waardoor ik weinig hulp kan vinden met groep quests.
Ik heb 5 characters, waarvan er momenteel maar 2 op level 50 zitten. 2 zitten op 14 (moet ik nog wat mee doen) en 1 op 31. Dus genoeg te levelen en groupen voor me. Ik ben vast de enige niet.
Anoniem: 66797 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 12:43:
wil zodra ik de deeds gedaan heb ook wat meer freep gaan doen... maar dat duurt volgens mij eeuwen voor je beetje rank hebt gehaald :o ik ben nu bijna rank 1... hoeveel ranks zijn er eigenlijk?
15. Van Footman tot Captain-General.

[Voor 21% gewijzigd door MueR op 14-07-2008 13:29]

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op maandag 14 juli 2008 @ 13:27:
15. Van Footman tot Captain-General.
OMG dat gaat eeuwen duren :o

 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 18:58
Gister weer een leuke rift run gehad, veel alts die meegingen voor de loot. Ik ben nog steeds bezig met m'n main compleet te krijgen, heb alleen het wapen nog nodig. We kregen locks t/m boss 4, dus bij thrang waren we snel. Aangezien die geen uitdaging meer is besloten we te kijken of we eimyr dood konden krijgen:

http://img411.imageshack.us/img411/9803/screenshot00067xd6.th.jpg

Bij 939 moraal is het laagste dat hij gaat..

Verder geen problemen gehad; nog een actieshot:

http://img137.imageshack.us/img137/2479/screenshot00068im6.th.jpg

Zwaar vervelend is wel dat mijn mic het niet meer doet, dus alles wat ik wil moet ik het typen. Niet zo fijn als de rog aan het rondspringen is ).

edit:

nog vervelender is dat ik voor de 14de keer misroll op m'n wapen, maar ooit krijg ik hem!

[Voor 5% gewijzigd door Freelance op 14-07-2008 13:37]

(...)


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Dan kaart je dat toch aan bij de rest van je groep? Zo van: "Jongens, leuk dat we nu allemaal onze alts aan het equippen zijn, maar mag ik de weapon gem een keer ninjaen voor mn main?"

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

ik ben trouwens benieuwd hoe ze het raiden gaan doen in MoM... gaan ze een nieuw RAID gebied openen daar voor lvl 50+ en of gaan ze de huidige raids verhogen in level?

want met een groep lvl 60ers is the rift natuurlijk stukken makkelijker

en komen er nieuwe EPIC items? (zal toch wel :P)

ga denk ik ook voor lifetime abbo ik had pre registred pack en daarna de normale lotro game gehaald. iemand een idee wat je dan betaald voor lifetime abbo?

[Voor 21% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-07-2008 15:03]


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
zo'n 130 euro meen ik me te herinneren.. weet ik niet zeker meer hoor, kan meer zijn

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op maandag 14 juli 2008 @ 15:59:
zo'n 130 euro meen ik me te herinneren.. weet ik niet zeker meer hoor, kan meer zijn
jaartje en je hebt het eruit... ik ga ervoor :9

 • Moraxv
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 25-05 21:03

Moraxv

<GoT> Baratudor#2651

MueR schreef op maandag 14 juli 2008 @ 15:59:
zo'n 130 euro meen ik me te herinneren.. weet ik niet zeker meer hoor, kan meer zijn
Volgens mij was het iets van 220 euro standaard en voor de founders 150 euro...

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Ja, founder was 150 EUR, lifetime weet ik niet zeker.

 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20:47
Heb even bij Codemasters gekeken, maar dit zijn de prijzen die ik voorgeschoteld krijg:

Payment Method: PayPal

Amount of game time to purchase:
€11.06 (+ tax) for 1 month
€30.61 (+ tax) for 3 months (€10.20 + tax per month) - Regular subscription price
€56.12 (+ tax) for 6 months (€9.35 + tax per month) - Regular subscription price
€102.03 (+ tax) for 12 months (€8.50 + tax per month)

Lifetime membership - No further subscription fees
€187.23 (+ tax)
€168.50 (+ tax)

 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 22:58
is 't misschien een goed idee om in de openingspost in ieder geval bk13, 14 en de uitbreiding te noemen?

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Vandaag b10ch9 t.e.m. ch13 gedaan.
Morgen eens proberen om aan een groupje voor ch14 te geraken.

Anoniem: 66797

MADG0BLIN schreef op maandag 14 juli 2008 @ 19:04:
Heb even bij Codemasters gekeken, maar dit zijn de prijzen die ik voorgeschoteld krijg:

Payment Method: PayPal

Amount of game time to purchase:
€11.06 (+ tax) for 1 month
€30.61 (+ tax) for 3 months (€10.20 + tax per month) - Regular subscription price
€56.12 (+ tax) for 6 months (€9.35 + tax per month) - Regular subscription price
€102.03 (+ tax) for 12 months (€8.50 + tax per month)

Lifetime membership - No further subscription fees
€187.23 (+ tax)
€168.50 (+ tax)
ja maar ik heb een founders pass geloof ik anyway ik ga ervoor! ik wil geen gezeik meer met betalingen ik speel het toch nog wel een hele poos

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
rik86 schreef op maandag 14 juli 2008 @ 22:11:
is 't misschien een goed idee om in de openingspost in ieder geval bk13, 14 en de uitbreiding te noemen?
Is een goed idee, al heb ik voor deze OP vrijwel direct de oude gepakt. Voor het volgende deeltje ga ik weer photoshoppen. Het thema laat zich vast wel raden...

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 214579

Zometeen eindelijk een gamecard halen, was het al maanden van plan maar er kwam steeds iets tussen. Ik ga spelen op Snowbourn aangezien ik daar al een level 8 Lore Master heb. Mijn PC flipte toendertijd steeds door overhitting en dat probleem is nu eindelijk gefixed en nu kan ik eindelijk weer spelen. Wie zitten er nog meer op Snowbourn en wie zou ik af en toe lastig kunnen vallen om me te helpen met een questje of iets dergelijke? Thanks in advance :P

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Ach level 8 haal je snel genoeg terug dus zou ik eerder overwegen op bvb op Laurelin te starten, natuurlijk zitten er ook een deel tweakers op snowbourn maar er zitten er veel meer op Laurelin.

 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 18:58
MueR schreef op maandag 14 juli 2008 @ 14:11:
Dan kaart je dat toch aan bij de rest van je groep? Zo van: "Jongens, leuk dat we nu allemaal onze alts aan het equippen zijn, maar mag ik de weapon gem een keer ninjaen voor mn main?"
Ag, ik heb een tijd moeten strijden binnen de kin voor eerlijkere lootrules, die zijn er nu. Dan ga ik ze ook niet vragen om ze die weer aan te passen. Vroeg of laat komt het wel, en anders maar niet. :)
Simon Verhoeven schreef op dinsdag 15 juli 2008 @ 12:20:
Ach level 8 haal je snel genoeg terug dus zou ik eerder overwegen op bvb op Laurelin te starten,
ga inderdaad naar laurelin!, snowbourn is vol genoeg. Of nog beter Maier.. |:(

(...)


 • Nick_S
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 08-06 14:18

Nick_S

++?????++ Out of Cheese Error

Ik zit ook op Snowbourn, met als main een lvl 16 dwarven guardian (Cook, Farmer, Tailor als profession): naam: Hamhalroc.

'Nae King! Nae quin! Nae Laird! Nae master! We willna' be fooled agin!'


Anoniem: 187160

Ik kan sinds een paar uur niet meer op de Laurelin server inloggen ( connection timed out ), andere servers hebben dat probleem niet, hebben meer mensen hier last van ?

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Ik heb geen problemen het het inloggen op Laurelin.

Anoniem: 187160

mmm..vreemd..en Codemasters reageert ook niet op m'n mail..na ja...maar afwachten dus..bedankt..

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Er zijn meer mensen met het probleem: http://community.codemast...m/showthread.php?t=295706

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 187160

Hey geweldig ! ( nou ja...)
Ik weet nu in ieder geval dat het probleem niet aan deze kant ligt, bedankt !

 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20:47
Was weer een productieve avond. Behoorlijk wat deeds compleet en in sarnur dropt er ineens een leggings of the auroch. Staat nu op AH. Daarna meteen ook beryl shard. * MADG0BLIN is blij. :Y)

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Vandaag b10ch14 t.e.m. b11ch5 gedaan, wel leuk dat het nog eens opschiet.
Ik ben eindelijk aan het inlopen op de epic books, eens benieuwt wat de rest gaat geven want tot nu toe is book 11 wel interessant.

Anoniem: 66797

ook leuk bezig geweest...

3 deeds over
grims in forochel (mercy)
spirits in bree rep area (mercy)
circle of despair in angmar (fidelity)
kindred by lossoth nu moet alleen inn league en eldgang nog :D

[Voor 5% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 15-07-2008 23:01]


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 16-05 09:35

Knaak

It's me, Mario!

Vandaag op lvl40 de moors in gedoken. Aangezien ik de enige lvl40 in de moors was op dat moment was ik dus ook het raid assist target van de creeps. Gelukkig met 5 anderen van de kin rondgelopen, zelf als burglar zijnde. 1x dood gegaan helaas, omdat ik in me uppie was tegen een rank8 WL. :P

Toch wel leuk om 12 Kb's te hebben en 70 kills. Net geen rank1 tho (499 renown :()

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 18:32

TAA

Liever IRC

Vanavond een Helegrod run gedaan met onze Rift groep... alles down behalve Thorog; die bewaren voor wanneer we met iets meer dan 12 mensen gaan :P

Night of the Guardian: boots, gloves en shoulders dropten :D

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
ik krijg steeds meer plezier aan mijn LM alt, gisteren op lvl38 naar het eiland Tyl Ruinen gezwommen, er bleek daar een salamander-plaag te zijn waar men van af moest :). Eerst even de riddle opgelost (die wist ik nog vanuit een vaag verleden), daarna moest ik die 2 elite salamanders in de kelder killen. Aangezien er niemand reageerde op een /lff heb ik de stoute schoenen (lees linnen slippers ;)) aangetrokken en ben ik solo er opaf gegaan.
Gelukkig een remote check leerde dat ze te stunnen zijn, dat scheelt. Ik kreeg het gelukkig voor mekaar ze van elkaar te scheiden, een liet ik ge-stunnen beneden, en de ander heb ik boven rustig van zijn healt ontdaan. Ik zorgde wel dat de beer constand de agro bleef behouden, want anders had ik een probleem. Toen de eerste down was, werkte de tactiek ook voor de tweede, op het eind werd het alleen nog een beetje tricky omdat er toch een stun failde, maar de wisdom of de council heeft me gered _O_.
Echt waar deze quest had ik met mijn burglar of hunter echt niet solo kunnen doen.

euh...ja


 • Bobbie1980
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 07-06 12:03
Anoniem: 214579 schreef op dinsdag 15 juli 2008 @ 11:23:
Zometeen eindelijk een gamecard halen, was het al maanden van plan maar er kwam steeds iets tussen. Ik ga spelen op Snowbourn aangezien ik daar al een level 8 Lore Master heb. Mijn PC flipte toendertijd steeds door overhitting en dat probleem is nu eindelijk gefixed en nu kan ik eindelijk weer spelen. Wie zitten er nog meer op Snowbourn en wie zou ik af en toe lastig kunnen vallen om me te helpen met een questje of iets dergelijke? Thanks in advance :P
Mocht je op Snowbourn blijven pm maar als je hulp nodig hebt ingame.

Achi (GRD) of Soim (BRG)

Anoniem: 66797

gisteren met een groep in bree reputation area rond gehobbelt tering das best een erg gebied!!! we hebben zelfs een complete whipe mee mogen maken :o

nog 3 deeds over (die traits geven)
spirits in bree reputation area (mercy)
grims in forochel (mercy)
circle of despair (fidelity)

vandaag wil ik de inn league reputation gaan doen. wat ik ervan heb kunnen vinden komt het totaal aantal te verdienen punten op 18.900 en is er maar 1 quest repeatable en dat is de starters quest en die levert op herhaling maar 500 punten op :N

nou heb je friend status nodig om het rep area te mogen betreden maar sinds mijn afwezigheid van 9 maanden is er wat veranderd viel me op bij de reputatie van the lossoth...

je begint als outsider en daarna neutral dus als ik het goed heb (en dezelfde regels opgaan voor de inn league) is het:
outsider 10.000 > neutral > 10.000 > aquintance > 20.000 friend > 25.000 ally > 30.000 kindred

dan is aquintance dus het hoogst haalbare (repeatable quest 3x extra doen) maar friend status is echt niet te doen wie wil er nou 44x zon suffe quest doen :? ok er zullen vast meer quests en of deeds zijn die nog niet ontdekt zijn (of nog komen)

bron: http://lorebook.lotro.com/wiki/Quick...gue_Reputation

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
De Lossoth hebben inderdaad een aparte reputation tier "Outsider". De Inn League komt pas in boek 14.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op woensdag 16 juli 2008 @ 13:03:
De Lossoth hebben inderdaad een aparte reputation tier "Outsider". De Inn League komt pas in boek 14.
je kan hem al krijgen hoor heb het van meerdere mensen gehoord check die link maar... het is allen niet mogelijk kindred status te halen

 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 22:58
die hebben 't volgens mij op de amerikaanse test-server gedaan

Anoniem: 66797

rik86 schreef op woensdag 16 juli 2008 @ 13:52:
die hebben 't volgens mij op de amerikaanse test-server gedaan
oh well ik ga het gewoon proberen :P

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Dat gaat moeilijk. Je hebt namelijk een ongeldige link gekopieerd :+

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op woensdag 16 juli 2008 @ 15:22:
[...]

Dat gaat moeilijk. Je hebt namelijk een ongeldige link gekopieerd :+
google anders even op inn league reputation... zit nu op mn werk en daar kan ik vrijwel niets openen :(

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:09
Hoe is pvp op Laurelin?

(Ik heb een hunter op Laurelin gemaakt, naar 10 geleveled en sta op het punt om dat te gaan verkennen daar.)

FXDLS 'torque brute'


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Is ondertussen al lange tijd geleden dat ik nog mpvp heb gedaan (tot 20k renown gegaan) maar het was wel vrij balanced.
Nu ja, als er geen fatsoenlijke leider was dan hadden de creeps nogal de gewoonte om in hun ceep te schuilen.
Zelf heb ik eens een creep gerold maar na vijf minuten had ik het maar voor bekeken gehouden, man wat konden die whinen.
Eerste drie dingen die ik zag:
1) roll two trolls and make sure that's all they kill
2) annoy them as much as possible
3) hide upstairs in the corner and only come out once they pull the tyrant

Hopelijk en waarschijnlijk was dat wel niet representatief.

Vandaag heb ik boek 11 afgewerkt, vond het een schitterend boek dat veel verklaarde.
Ik zit dus nu aan b12ch1, ik kan Elrond's cloak al bijna ruiken.

 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 22:58
Donderdag bk 14 denk ik, de US patch is sinds gisteren te downloaden, dus daar zal die komende week wel live gaan, ik hoop wij dus ook :)

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
Book14 alweer :)
De innleage quest reeks lijkt me iig wel erg leuk voor mijn hobbit.
Dat nieuwe festival paard wil ik ook weer graag scoren ;)
En dan natuurlijk het nieuwe gebied.
Alleen jammer dat ik nog steeds pas bij book8 chap 1 ben :$ met mijn main.
Komen er ook nieuwe hobbys bij, of wordt het vissen uit gebreid?

euh...ja


 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 22:58
over hobbys heb ik niets gelezen, zal wel ergens bij moria wat bijkomen

en ik moet inderdaad ook maar snel wat aan m'n boek-questline doen

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 18:32

TAA

Liever IRC

Gisteravond *eindelijk* de epic quest line afgemaakt op mijn main... Nu nog een paar Forochel quests om alle meuk uit m'n inventory te verwijderen. Hopelijk dit weekend een groot deel van de laatste 300k xp halen op een van m'n alts.

En bedankt voor het aansteken van het rep vuurtje Legolas; ben inmiddels ook maar begonnen om al die Ally bars te veranderen in Kindred. Gisteravond zelfs Friend geworden met de Elves *yuk*

Anoniem: 66797

ok met vissen zit ik nu op 182/200 en het duurt nu eeuwen voor je een punt krijgt (+5 hengel en duurste aas) geloof dat ik gisteren een dik uur bezig ben geweest om de dagelijkse 10 punten te scoren. heb tevens mijn grootste vis gevangen een 30 pond zalm :P en het vissen is interesanter omdat er een kin reward is voor de 50 pond zalm de 1e die hem vangt met screenshot (om te bewijzen dat hij hem gevangen heeft) wint 5 gold en dat kan ik goed gebruiken want dan ben ik niet meer dakloos :D (in mijn 9 maanden afwezigheid ben ik mijn huis kwijt geraakt :'( )

mentoring deed zit op 8/9 ff wachten tot cooldown voorbij is

zoals eerder gezegd nog 3 traits over (tel die mentoring deed niet mee)
Eldgang halverwege friend status alle andere heb ik kindred 8)

vanavond met wat kinnies enn mensen uit fiend list circle of despair doen.
gisteren grims wezen slachten in forochel en vanavond (indien tijd over) nog wat meer) zit nu op 63/200 :) en dan blijft blijven de spirits in bree over :/

beste crew in bree rep area lijkt mij
tank
champ
champ/hunter
captain
burglar
minstrel

zo hebben we backup heals van captain en buffs
debuf en stun met burglar en max DPS
veel DPS is heel belangrijk door de enorm snelle respawns
vrijdag the rift :9

als dat allemaal klaar is ga ik eindelijk eens aan mijn ranks werken in ettenmoors 8)

t/m rank 4 freep zou relatief makkelijk gaan is mij verteld :P
zou tof zijn als ik dat red voor book 14 komt
kindred bij eldgang zal niet gaan maar das niet erg dat komt wel :P

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 17-07-2008 10:49]


Anoniem: 214579

Bobbie1980 schreef op woensdag 16 juli 2008 @ 11:15:
[...]


Mocht je op Snowbourn blijven pm maar als je hulp nodig hebt ingame.

Achi (GRD) of Soim (BRG)
Ik ben gisteren weer begonnen! Op Snowbourn dus ik zal je vandaag wel even aanspreken online. Mijn nickname is Genzie. Ben pas level 14 thought..maar ik ben weer blij dat het spel het weer doet! Alleen krijg ik soms random een zwart scherm en dan schakelt de computer zich langzaam af..dat is wat minder dan. Bedankt in ieder geval!

 • Bobbie1980
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 07-06 12:03
Anoniem: 214579 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 10:50:
[...]


Ik ben gisteren weer begonnen! Op Snowbourn dus ik zal je vandaag wel even aanspreken online. Mijn nickname is Genzie. Ben pas level 14 thought..maar ik ben weer blij dat het spel het weer doet! Alleen krijg ik soms random een zwart scherm en dan schakelt de computer zich langzaam af..dat is wat minder dan. Bedankt in ieder geval!
Leuk :) ben eind van de middag pas weer online... zal met Soim zijn (hard op weg naar lvl 48 in 5 weken.....) Voeg anders Achi en Soim toe op friends list dan zie je vanzelf als ik log :)

[Voor 3% gewijzigd door Bobbie1980 op 17-07-2008 11:09]


Anoniem: 214579

Bobbie1980 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 10:59:
[...]


Leuk :) ben eind van de middag pas weer online... zal met Soim zijn (hard op weg naar lvl 48 in 5 weken.....) Voeg anders Achi en Soim toe op friends list dan zie je vanzelf als ik zal log :)
Zal ik doen, ik zie je wel verschijnen. Ik erger me alleen aan die grote afstanden lopen. Ik moet van Bree City naar Gondamon om daar een book quest uit de epic line te doen. Je kan wel met een stable master maar soms moet je eerst een eind lopen om bij een stable te komen wie die reis ondersteunt.

Anoniem: 66797

Anoniem: 214579 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:02:
[...]

Zal ik doen, ik zie je wel verschijnen. Ik erger me alleen aan die grote afstanden lopen. Ik moet van Bree City naar Gondamon om daar een book quest uit de epic line te doen. Je kan wel met een stable master maar soms moet je eerst een eind lopen om bij een stable te komen wie die reis ondersteunt.
alles beter dan zwemmen... wacht maar tot je in evendim komt :+

Anoniem: 214579

Anoniem: 66797 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:07:
[...]


alles beter dan zwemmen... wacht maar tot je in evendim komt :+
Can't Wait ;)

 • Bobbie1980
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 07-06 12:03
Anoniem: 66797 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:07:
[...]


alles beter dan zwemmen... wacht maar tot je in evendim komt :+
Evendim... heb daar eigenlijk alles op Soim geskipt. Alleen de boek quests niet. maar daar ninja ik altijd wel een hunter uit de kin voor ;) Dat zwemmen.........

 • GrumpyGamerDad
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 25-01 11:15
ik moet zo te zien ook maar weer eens met het spel verder gaan.
Ben er te lang uit geweest.

http://youtube.com/c/Mikesgameworld | Blizzard addict | Gamer pur sang


 • Anoniem: 266691
 • Registratie: Juli 2008
 • Niet online
Ben er ook al een tijdje uit, maar zit momenteel met stroomproblemen thuis...dat duurt helaas al enige weken. Ik kan het spelen, maar de enige optie om dan ook geluid te hebben is door met mijn headset op te spelen en dat hou ik wel effe vol, maar is zo verrekte warm op mijn hoofd..

Nu moet ik ook zeggen dat ik het veel te druk heb gehad om te spelen...wel jammer, ik mis het nog wel eens...gelukkig heb ik lifetime.. ;)

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:09
Simon Verhoeven schreef op woensdag 16 juli 2008 @ 23:10:
Zelf heb ik eens een creep gerold maar na vijf minuten had ik het maar voor bekeken gehouden, man wat konden die whinen.
Ik zal binnen kort eens kijken hoe het zit met Laurelin pvp creepside, zonder leader en zonder de medewerking van de rest van een raid is het vaak mis (met allerlei gejank tot gevolg).

Gisteren book 12 en 13 afgewerkt met m'n Minstrel, allemaal (heel) ervaren spelers met alts maar de samenstelling van de groep was niet echt optimaal :+ (Captain48, 3 x Guard 50/50/49, Hunter50 en Minstrel50) een beetje schraal aan het dps front dus. Gebrek aan dps was nergens een probleem, het duurde wat langer en het legde wat extra druk op de healer, maar bij book13 chap 9 ging het toch wel een paar keer mis.

Eerst ging de npc dood, die was in de witte sneeuwstormpjes ff uit het zicht verdwenen voor de tanks, en ik had mijn aandacht net iets te veel op die tanks :o .

Tweede keer kreeg ik teveel aggro en werd steeds interrupt met healen waardoor ikzelf onderuit ging en kort daarop de npc weer.

Laatste keer ging vergelijkbaar aan de tweede keer maar we kwamen een stuk verder met nog 2 tanks in leven (op heel low morale). Ik had meteen gereleased en reed zo snel mogelijk terug naar het instance (door dichte mist bijna onvindbaar, maar gelukkig ben ik daar vaker in de buurt geweest :) ). Binnen gekomen direct naar de overlevende tanks gerend en geheald zodat die twee de npc aggro vrij konden houden tegen de laatste mobs, snel de anderen gerezzed en we kwamen bij het stuk dat de npc afscheid nam :w :)

Bij Mordrambor was het natuurlijk ook een puinhoop, ranged doen tanks nie tveel en als je dan ale kanten op gemept word en niet zo makkelijk in melee distance met de mobs komt vanwege de sneeuwstorm van de Grims dan duurt het wel ff voordat je alles neer hebt :+ .
Uiteidelijk, na vele interrupts, de schade kunnen beperken tot 2 dooie tanks maar na een rezz konden ook die meegenieten van de laatste cut-scene en de halve Narchull ring uit de kist halen.

Nu alleen nog met mijn chimp book 13 doen en dan zijn al m'n 50'ers helemaal klaar voor book 14 :)


Wel een hele fraaie mace en two-handed hammer gezien die je als quest reward kan krijgen in Zigilund:Mace wil ik wel voor burg en tank, en de hammer voor mijn chimp :)

De hoeveelheid fraaie wapens op mijn burg begint zoetjesaan wel een beetje overdreven te worden :X :)

FXDLS 'torque brute'


Anoniem: 214579

GrumpyGamerDad schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:11:
ik moet zo te zien ook maar weer eens met het spel verder gaan.
Ben er te lang uit geweest.
Zeker doen!

Anoniem: 66797

zijn er mensen die ervaring hebben met dual monitors?

ik heb een 24"breedbeeld en wil er een 20,1 inch bij kopen (voor MSN, teamspeak en internet explorer) handig voor mappen en quests enzo :)

ik heb een 8800GTS 640Mb video kaart dus dat moet wel lukken lijkt me :) (wil later nog wel een snellere kaart kopen)

 • GrumpyGamerDad
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 25-01 11:15
Anoniem: 266691 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:14:
Ben er ook al een tijdje uit, maar zit momenteel met stroomproblemen thuis...dat duurt helaas al enige weken. Ik kan het spelen, maar de enige optie om dan ook geluid te hebben is door met mijn headset op te spelen en dat hou ik wel effe vol, maar is zo verrekte warm op mijn hoofd..

Nu moet ik ook zeggen dat ik het veel te druk heb gehad om te spelen...wel jammer, ik mis het nog wel eens...gelukkig heb ik lifetime.. ;)
Hoeveel heef je dat lifetime abbo gekost als ik vragen mag?

http://youtube.com/c/Mikesgameworld | Blizzard addict | Gamer pur sang


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:09
Anoniem: 66797 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 10:39:
. . . wint 5 gold en dat kan ik goed gebruiken want dan ben ik niet meer dakloos :D (in mijn 9 maanden afwezigheid ben ik mijn huis kwijt geraakt :'( )


als dat allemaal klaar is ga ik eindelijk eens aan mijn ranks werken in ettenmoors 8)

t/m rank 4 freep zou relatief makkelijk gaan is mij verteld :P
Je bent toch niet al je geld kwijtgeraakt ook? Hoe kan het dan dat je zo blut was?


R4 freep is na book12 idd redelijk vlot te halen, gewoon een beetje leechen in de raid, maar hou er rekening mee dat mincers vaak als RAT te zien zijn :P

FXDLS 'torque brute'


 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20:47
Anoniem: 66797 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:23:
zijn er mensen die ervaring hebben met dual monitors?

ik heb een 24"breedbeeld en wil er een 20,1 inch bij kopen (voor MSN, teamspeak en internet explorer) handig voor mappen en quests enzo :)

ik heb een 8800GTS 640Mb video kaart dus dat moet wel lukken lijkt me :) (wil later nog wel een snellere kaart kopen)
Jup, heb hier een 20" dell en een 19" belinea staan. Ik game in windowed mode op de dell en ernaast heb ik TS, en andere dingen open staan. Erg handig. :) En werkt als een trein.

Anoniem: 66797

botoo schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:28:
[...]

Je bent toch niet al je geld kwijtgeraakt ook? Hoe kan het dan dat je zo blut was?


R4 freep is na book12 idd redelijk vlot te halen, gewoon een beetje leechen in de raid, maar hou er rekening mee dat mincers vaak als RAT te zien zijn :P
nee zit nu op +/- 6 gold maar huis is 7,5 maar koop pas een huis als ik wat extra cash achter de hand heb ;) ik wil dus 10 gold halen voor ik een huis koop :)

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Ik heb LOTRO gewoon fullscreen op de 23" en TS e.d. op de pc daarnaast ;)

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MADG0BLIN schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:29:
[...]


Jup, heb hier een 20" dell en een 19" belinea staan. Ik game in windowed mode op de dell en ernaast heb ik TS, en andere dingen open staan. Erg handig. :) En werkt als een trein.
cool dan ga ik dat maar eens gauw regelen :9

moet ook nog ff mijn dual core 2Ghz 2Mb cache vervangen voor mijn 2,4GHz 8Mb cache die ik al heb klaar liggen dan kan ik meteen mn extra geheugen bankjes erin drukken (van 2Gb naar 4 Gb) 8) dan nog een nieuwe VGA kaart erin :9 maar dat zal ff moeten wachten...

 • Anoniem: 266691
 • Registratie: Juli 2008
 • Niet online
GrumpyGamerDad schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 11:23:
[...]


Hoeveel heef je dat lifetime abbo gekost als ik vragen mag?
Zou ik niet meer met zekerheid kunnen zeggen, maar iets van 160 euro of iets dergelijks...had ook een founders pass, dus dat scheelt nog iets.

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Book 14 komt volgende week of de week er op. Ik heb zojuist de screenshots in de bus gehad ;)

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Gisteren 2,5 gold gewonnen in een fishing contest.
Botoo die maces zijn toch niet zo goed? Zeker voor teal te zijn.
Die 1 hander wordt zwaar geowned door Mirrored ancient steel mace.
En ik heb al paarse maces gezien die beter zijn.

Ik zit nu aan b12ch1 benieuwt hoe goed en vlot dat dit boek gaat gaan.
Als ik Elrond's cloak heb zal ik eens aan Ancient iron ore beginnen te geraken voor de master tier van weaponsmithing.

 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 20:47
MueR schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 12:08:
Book 14 komt volgende week of de week er op. Ik heb zojuist de screenshots in de bus gehad ;)
En je deelt ze niet even met ons? :9

Anoniem: 66797

MueR schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 12:08:
Book 14 komt volgende week of de week er op. Ik heb zojuist de screenshots in de bus gehad ;)
wow moet ik nog gaan opschieten ook :o

ik wil die 3 deeds en het vissen op 200 hebben voor book 14 en het liefst nog een rank ook (staat zo stoer) (ben gelukkig al bijna rank1)

[Voor 22% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 17-07-2008 12:32]


Anoniem: 66797

trouwens gisteren geprobeerd om the inn league te doen maar dat kan dus nog niet :N op de amerikaanse servers kan het wel en die zijn ook nog niet in book 14 dus dat vind ik wel vreemd :?

the inn league is de enige nieuwe reputatie in book 14? of is het een extratje?

[Voor 18% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 17-07-2008 12:43]


Anoniem: 214579

Kut Maintenance :( Ik wil spelen :P

 • Anoniem: 181786
 • Registratie: Juli 2006
 • Niet online
Ik ook. :)

Ik ben nu een lvl 39 hunter maar wil een alt aanmaken om zo ook eens met een andere klasse te spelen. Nu zit ik erg te twijfelen over welke klasse voor mij het leukst is. Ik wil niet de hele tijd groepen moeten healen dus minstrel valt al af. Tevens valt burglar voor mij af omdat dat me ook niet zo leuk lijkt. Zelf zat ik te denken aan de champion of guardian (kunnen beide een boog dragen en een schild?) omdat die zo lekker robuust zijn met hun zware armor. Of een lore-master omdat die als enige met echte magie kan werken en ik er hiervan niet zoveel zie. Moeilijk, wie kan me helpen met wat voor en tegens?

Anoniem: 66797

Anoniem: 181786 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 13:06:
[...]

Ik ook. :)

Ik ben nu een lvl 39 hunter maar wil een alt aanmaken om zo ook eens met een andere klasse te spelen. Nu zit ik erg te twijfelen over welke klasse voor mij het leukst is. Ik wil niet de hele tijd groepen moeten healen dus minstrel valt al af. Tevens valt burglar voor mij af omdat dat me ook niet zo leuk lijkt. Zelf zat ik te denken aan de champion of guardian (kunnen beide een boog dragen en een schild?) omdat die zo lekker robuust zijn met hun zware armor. Of een lore-master omdat die als enige met echte magie kan werken en ik er hiervan niet zoveel zie. Moeilijk, wie kan me helpen met wat voor en tegens?
je kan ook kiezen (wat ik in jouw geval zou doen) om met deze door te spelen en zodra mines of moria komt (in oktober) dan 1 van de 2 nieuwe classes te rollen ;)

burglar is best tof hoor volgens mij (nooit gespeeld) tank is ook een toffe

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 17-07-2008 13:10]


 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 18:32

TAA

Liever IRC

Anoniem: 181786 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 13:06:
[...]
Of een lore-master omdat die als enige met echte magie kan werken en ik er hiervan niet zoveel zie. Moeilijk, wie kan me helpen met wat voor en tegens?
Niet helemaal correct:

In lore terms, the Runekeeper marks the game's first true "magic user." The Loremaster class had his or her powers explained as the harnessing of the traditional powers of nature -- calling down lightning, using water to make foes stick in the mud, or throwing a fireball made from a chemical concoction. In short, the class is more of a combat chemist than a true magician. The Runekeeper, on the other hand, actually taps into the primal physics-altering powers of creation. It's the same kind of power (though to a far, far lesser degree) as that tapped into by powerful elves like Galadriel (who serves as the model for the class).

Bron: http://pc.gamespy.com/pc/...es-of-moria/887242p1.html

 • Anoniem: 181786
 • Registratie: Juli 2006
 • Niet online
TAA schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 13:19:
[...]


Niet helemaal correct:
Dank voor de link. Nu kan ik vast watertanden voor de Moria uitbreiding. :) Maar dat duurt nog een hele tijd helaas.
Vreemd eigenlijk dat de nieuwe klassen weinig raakvlak hebben met dwergen aangezien Moria toch echt dwergen gebied is...

[Voor 19% gewijzigd door Anoniem: 181786 op 17-07-2008 13:33]


 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 22:58
als je al een hunter hebt zou ik niet een champion doen, ik heb zelf allebei en ze spelen redelijk 't zelfde, veel damage doen. Burglar is erg leuk moet ik zeggen, mooi wat variatie, wat je bij champ trouwens heel erg weinig hebt.

Maar 't ligt er ook een beetje aan wat je zelf een leuke speelstijl

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Anoniem: 66797 schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 12:42:
trouwens gisteren geprobeerd om the inn league te doen maar dat kan dus nog niet :N op de amerikaanse servers kan het wel en die zijn ook nog niet in book 14 dus dat vind ik wel vreemd :?

the inn league is de enige nieuwe reputatie in book 14? of is het een extratje?
Natuurlijk kan dat niet. Zoals ik zei, Inn League komt pas in boek 14. Je vergeet een ding, wat ik je ondertussen al een paar keer probeer uit te leggen. Deze guides zijn afkomstig van mensen die op Roheryn spelen. Dit is de "public preview" zo te zeggen. De amerikanen zitten net zo min op Book 14 als dat wij zitten. Alleen op Roheryn is die er al.

[Voor 5% gewijzigd door MueR op 17-07-2008 13:42]

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-06 13:25
Dit soort posts ben ik ondertussen wel zat hoor. Elke donderdag weer hetzelfde gezanik van mensen. Je weet dat er elke donderdag maintainance is, hou dan ook op met zaniken en zoek lekker iets anders te doen in die tijd. Pak een boek, ga naar buiten of doe wat werk oid.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 66797

MueR schreef op donderdag 17 juli 2008 @ 13:42:
[...]

Natuurlijk kan dat niet. Zoals ik zei, Inn League komt pas in boek 14. Je vergeet een ding, wat ik je ondertussen al een paar keer probeer uit te leggen. Deze guides zijn afkomstig van mensen die op Roheryn spelen. Dit is de "public preview" zo te zeggen. De amerikanen zitten net zo min op Book 14 als dat wij zitten. Alleen op Roheryn is die er al.
ghehe ok... maar goed dan ga ik iig vast al die drankjes x2 kopen zodat ik meteen met book 14 rondje kan maken >:) dan ff festival doen en dan book 14 questen 8)

denk dat ik een week vrij neem :P voor book 14 alleen lastig dat het niet bekend is wanneer het boek komt :(

[Voor 8% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 17-07-2008 13:50]


Anoniem: 66797

ok het einde van de deeds is in zicht :)
nog 20 grims in forochel en 248 wights in bree rep area en dan nog 3 locaties van de circle of despair :)

gisteren weer meerdere keren book 13 chapter 9 gedaan en heb het genoegen gehad de slechtste tank te ontmoeten in mijn geschiedenis :/ het was een tank die het blijkbaar prettig vond om achteraan te lopen dat in een quest met een NPC die veel aggro pult en overal op afstormt is geen succes formule. de tank was blijkbaar nog doof en blind ook want ik gaf toch zeer duidelijk aan dat de tank voorop moest lopen... de tank arriveerde bij de NPC toen ze dood was hoezo goeie timing :X

na mn werk hoop ik nog even de laatste 8 puntjes bij elkaar te kunnen vissen voor het eten (192/200)
vanavond riften :9 (eindelijk ff wat anders dan die duffe deeds) al is die bree rep area wel een toffe insrtance en circle of despair word ook vast leuk 8) vanavond maar eens vragen of we dat met rift groep kunnen doen.

heb amberlin nog even op pad gestuurd om alle drankjes voor de inn league rep te kopen in tweevoud (1x voor deed en 1x voor de quests)

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 18-07-2008 10:45]


 • Sporedd
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 08-06 11:44

Sporedd

Gang is alles

heb gisteren de 15 dage trail gedownload om ook maar is even te kijken :)

iemand nog goeie beginners tips??

Greetz

Don't trust an atom, they make up everything.


Anoniem: 66797

Sporedd schreef op vrijdag 18 juli 2008 @ 11:06:
heb gisteren de 15 dage trail gedownload om ook maar is even te kijken :)

iemand nog goeie beginners tips??

Greetz
wat voor soort character lijkt je het leukst?

als je dat niet weet kan je 5 dagen met 1 class spelen en dan 5 dagen met een andere en daarna nog een class... zo kan je 3 classes proberen en de leukste kiezen
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee