• Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Note:

Deze topicstart is sterk verouderd. Ik probeer zsm deze aan te passen. Wegens personelijke situaties ben / was in niet in de gelegenheid deze aan te passen. (ben getrouwd, verbouwing achter de rug / Kindje op komst)

Wil iemand mij helpen Push me met een berichtje . Dan voeg ik je toeThe Lord of the Rings Online: Free To Play


http://tweakers.net/ext/f/j9exUhUltKbCEnBIPZ5qh13v/full.png

Welkom bij alweer een nieuw deeltje uit de serie :).

In dit deel:


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/ivCi0zJAlvaB93eHg6CbwbkU/full.png

Hier zal nog een hoop tekst komen over Mirkwood. Er is alleen zoveel informatie, ik heb er nog geen tijd voor gehad. Sorry !


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/3sbe5acqXXIomb4kzzZcMBTD/full.png

Deze uitbreiding op Shadows of Angmar is op 18 november 2008 gelanceerd. Met deze uitbreiding kunnen spelers de Mines of Moria betreden, en zullen zij aan de andere kant van de mijnen Lothlorien vinden. Het gebied wat hierbij speelbaar wordt is volgens de ontwikkelaars minstens zo groot als het deel uit Shadows of Angmar.

The Fellowship is vertrokken uit Rivendell, begonnen aan hun lange tocht naar Mordor om voorgoed een einde te maken aan het kwaad van de Ring. Na onze verwoedde pogingen om het kwaad in Eriador te bestrijden, zullen we nu ook Moria betreden. Dit doen we nadat Gandalf en de anderen Moria zijn betreden, na de dood van Durin's Bane, de Balrog.

Met de dood van de Balrog is er iets losgemaakt in Moria. Nu de macht van deze verschrikking ten einde is, zijn andere krachten wanhopig bezig dit vacuum op te vullen. De troepen van Angmar willen hun greep verstevigen, de Dwergen willen Moria terug. Wie weet wat er nog voor verschrikkingen liggen te wachten in de diepten van Moria?

Behalve het ontdekken van nieuwe gebieden heeft ontwikkelaar Turbine nog veel andere leuke dingen voor ons gemaakt. Zo is het zogenaamde Legendary Item concept bedacht. Tijdens de release van Moria zullen we dit systeem toegepast zien op wapens. Deze wapens kunnen wij als speler zelf verder door ontwikkelen, in level laten stijgen en krachtiger maken. Wie maakt een zwaard wat kan wedijveren met Glamdring, of Sting?

Naast al dit lekkers heeft Turbine ook twee nieuwe classes toegevoegd aan het spel; de Warden en de omstreden Rune-Keeper. Meer over deze classes lees je hier.


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/RhaERA0UadlTlBAizBPPDoVv/full.png

In het eerste deel van deze MMORPG, genaamd "The Shadows of Angmar", bevindt de speler zich in het gebied Eriador. Via vele quests zal je veel van dit deel van Midden-Aarde zien. Je ontmoet verschillende beroemde personages uit de boeken, waaronder Tom Bombadil, Barliman Butterbur, Radagast, Elrond, Bilbo en natuurlijk de leden van 'The Fellowship'. Van de drukke straten van Bree en de kalme, vreedzame velden van de Shire tot de bevroren toendra in Forochel en de majestueuze pieken van de Misty Mountains, overal zal je het gevaar van Angmar tegen komen.

Angmar, het voormalige koninkrijk van de heer der Nazgul, de Witch King. Sinds de nederlaag van de Witch King, kort nadat hij het noordelijke koninkrijk Anor vernietigd had, was het een verlaten, verrot land, De machtige forten en vestingen vernietigd. Met de komst van Mordirith, de Steward of Angmar, groeit het kwaad. De vestingstad Carn Dum is herbouwd en Angmar is klaar om de vrede te bedreigen.

In diverse uitbreidingen, ook wel boeken genoemd, zijn de gebieden sinds de oorspronkelijke lancering flink uitgebreid en opgepoests. Zo zijn de gebieden Evendim, Forochel, Annuminas en Tal Bruinen toegevoegd. Angmar is volledig herzien, waardoor je nu nog meer het idee krijgt dat je in het hart van het kwaad bent. Talloze verbeteringen en extra mogelijkheden zijn toegevoegd aan het spel. Denk hierbij aan huizen voor spelers, een muzieksysteem, een hobbysysteem en nog veel meer. Ook hebben de raid-instances Helegrod en The Rift het daglicht gezien, waarin je uiteindelijk respectievelijk een vreselijke tot leven gewekte draak moet doden en het op neemt tegen een van de oudste verschrikkingen van Midden-Aarde, een Balrog.


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/cbAYemEZe1PS5IeZf1h6kn9f/full.png

Om het spel te kunnen spelen, heb je allereerst een Codemasters Online Gaming (COG) account nodig. Deze maak je hier. Om de game te kunnen spelen heb je ook een License Key nodig. Deze vindt je in de doos van de game. Het uitproberen van de game kan via een trial account. Hiermee krijg je 14 dagen lang vrijwel onbeperkte toegang tot de game. Met vrijwel onbeperkt wordt bedoeld dat je geen gebruik kan maken van mail ingame, noch kan je andere spelers tells sturen en dergelijke.

Je hebt uiteraard een game client nodig als je wilt spelen. Aangezien we een aantal patches hebben gehad, is downloaden de snelste optie. Let wel, met de release van Mines of Moria staan alle patches tot en met de release datum (18 November 2008) op de MoM discs. De downloads vind je hier.

De maandelijkse kosten voor dit spel zijn er natuurlijk ook. Naast maandelijkse kosten bestaat er ook de mogelijkheid om een "Lifetime" lidmaatschap te kopen, waarmee je eenmalig betaalt en daarna nooit weer.
PeriodePrijs
1 maand€ 12.99
3 maanden€ 35.97
6 maanden€ 65.94
12 maanden€ 119.88
Lifetime€ 219.99Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/3xwabvjJcACnQc808hkgxCSG/full.png

De wereld van Midden-Aarde wordt door veel rassen bevolkt. Aangezien The Lord of the Rings Online zich niet bezig houdt met de "slechte" kant, zijn enkel de "goede" rassen te spelen.

http://coppermine.muer.nl/got/lotro/dwarf.jpgDwarves
Dwergen zijn harde werkers, extreem koppig en niet makkelijk af te schrikken. Door hun aard zijn het sterke en onvermoeibare vechters.

Classes: Champion Guardian Hunter Minstrel Rune-Keeper

http://coppermine.muer.nl/got/lotro/elf.jpg

Elves
Elven zijn van nature elegante wezens, in harmonie met de natuur. Ze zijn uitstekende boogschutters, bedreven met het zwaard en hebben een diepe kennis van de natuur.

Classes: Champion Guardian Hunter Loremaster Minstrel Rune-Keeper Warden

http://coppermine.muer.nl/got/lotro/hobbit.jpg

Hobbits
De Hobbit is een levensgenieter. Klein van postuur, maar onvermoeibaar. Ze kunnen vaak ongezien rondgaan en aan hun moed valt niet te twijfelen.

Classes: Burglar Guardian Hunter Minstrel Warden

http://coppermine.muer.nl/got/lotro/human.jpg

Men
De mens, de alleskunner. Vechtersbazen, boogschutters en grote leiders.

Classes: Burglar Champion Captain Guardian Hunter Loremaster Minstrel Warden


Classes
We kennen momenteel negen classes in The Lord of the Rings Online.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/burglar.pngBurglar
De Burglar is voornamelijk een debuffer. Hij is de grootste bron van zogenaamde "Conjunctions" of Fellowship Manouvres, speciale acties. Zoals een Burglar betaamt kan hij ongezien rondsluipen om zijn prooi een mes in de rug te steken. Door de natuur van de Burglar is deze class enkel te spelen door Hobbits en Men.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/champion.png

Champion
De Champion is een vechtmachine. Zwaar bepantserd en bewapend trekt hij ten strijde om zo veel mogelijk schade aan zoveel mogelijk doelwitten tegelijk toe te brengen. Wanneer nodig kan de Champion ook de rol van Tank vervullen. Deze class is voor alle rassen beschikbaar.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/captain.png

Captain
De Captain is een leider in het veld. Zijn banieren inspireren de rest van de groep tot nog betere prestaties, een schreeuw van de Captain laat het bloed van allen sneller stromen. Hun voornaamste rol is buffen, maar ook off-tank is niet vreemd voor ze. Deze class is enkel voor Men beschikbaar.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/guardian.png

Guardian
De Guardian is de heavy tank. Met zware bepantsering en een groot schild zal de Guardian alles doen om zijn vrienden te beschermen. Deze class is voor alle rassen beschikbaar.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/hunter.png

Hunter
De Hunter is een scherpschutter. Waar de Champion het effectiefst is tegen meedere doelen, is de Hunter de onbetwiste meester op een enkel doelwit. Ook hebben zij de mogelijkheid hun groep naar diverse locaties in het spel te teleporteren. Deze class is voor alle rassen beschikbaar.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/loremaster.png

Loremaster
De Loremaster is een geleerde. Met een intieme kennis van de natuur kan hij beroep doen op de elementen om hiermee een voordeel te behalen. Ze fungeren voornamelijk als crowd-control en debuffers. De Loremaster is speelbaar als Elf en Man.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/minstrel.png

Minstrel
De Minstrel is de healer. Door hun muziek en zang blijft de moraal in de groep hoog. Ook kunnen zij de groep naar een hoger niveau tillen met de vele buffs die tot hun beschikking staan. Deze class is voor alle rassen beschikbaar.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/runekeeper.png

Rune-Keeper
De Rune-Keeper is een zogenaamde glass cannon. Deze gebruiker van oude runen heeft de mogelijkheid te wisselen tussen healen en damage, waarmee hij behalve een goede off-healer ook zeer geschikt is als extra damage. De class is enkel beschikbaar voor Elves en Dwarves, aangezien Men en Hobbits geen oude runen gebruiken.

http://coppermine.muer.nl/got/deel9/classes/large/warden.png

Warden
De Warden is een nieuwe blik op tanken. Zonder dat de Warden zich achter lagen staal verschuilt, kan de Warden met zijn snelle bewegingen en lichtere, leren bepantsering gemakkelijk staande houden. Met de mogelijkheid tot het combineren van verschillende aanvallen, de zogenaamde Gambits, is deze class uitermate geschikt als tank. De class is beschikbaar voor Men, Elves en Hobbits.Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/ogdalizg7qlDIAjo3aVYqOw4/full.png

Dit stuk is een zogenaamde "stub". Er is nog veel te ontdekken over Legendary Items, dus als er fouten in zitten, corrigeer me gerust via een Direct Message.

Legendary weapons vind je altijd in de vorm van ongeidentificeerde items. Ze zijn er in 3 types, Rare (paars), Legendary (blauw) en Epic (Goud/bruin). Per class zijn er 2 soorten te vinden. Zo heeft een Hunter een boog en mainhand wapen, een Loremaster een Staff en een Book, een Captain een Wapen en een Relic, etc. Rare wapens vindt je vrij gemakkelijk door wat goblins en ander gespuis van level 51+ af te maken. Dit zijn de zogenaamde "Third Age" wapens. Legendaries komen uit de "Second Age". Ik laat het aan je verbeelding over uit welke age de Epics dan komen.

Behalve de DPS (in het geval van een wapen) en type-afhankelijke bonussen (denk aan hit chance bij een zwaard), weet je nog niks over dit item. Je moet hiervoor eerst naar een Forge-Master. Deze vind je in elke quest-hub in Moria. De Forge-masters in Rivendell en Thorin's Hall werken alleen wanneer je Vol. II, Book 1 aan het doen bent. Bij de Forge-master wordt je item geidentificeerd, waarmee de legacies zichtbaar worden. Dit zijn tussen de 2 en 4 legacies, ongeacht welke age het wapen is.

Als een item geidentificeerd is, kan je deze op je Legendary Item panel slotten. Zodra je dit hebt gedaan, zal het item IXP (Item Experience Points) gaan verzamelen. Je hoeft het item dus niet te slotten op je character om het te levelen. Je moet het echter wel in je inventory hebben zitten. Voor elke level wat je haalt met je wapen, krijg je een aantal zogenaamde legacy points. In het begin 10 per keer, later 12 en wie weet nog wel meer.
Om de 10 levels moet je met een item terug naar de Forge Master. Daar kan je de naam veranderen, de relics die je er op geslot hebt terughalen en de legacy points terughalen. Je item zal geen IXP verzamelen als het wacht op een reforge!

Legacies zijn een soort bonussen. Deze kunnen bijvoorbeeld een skill sneller laten resetten, je critical chance verhogen, je power cost beinvloeden en zo voorts. Je komt ze tegen in 6 niveau's: Brons, Zilver en Goud. Dat zijn er maar 3! Ja, maar alle drie hebben ze weer 2 rangen :p Het verschil tussen de niveau's zit hem enkel in de kosten om ze omhoog te brengen. Je zal meer Legacy Points nodig hebben. De toewijzing van legacies aan een item, en de niveaus van de legacies, is geheel willekeurig.

Hoe werkt dat IXP nou precies? Heel simpel. Je krijg evenveel IXP als dat je normale XP krijgt bij het doodmeppen van een NPC. Sommige quests geven ook IXP. Let wel op: Bonus XP (ook Rested XP genoemd) telt niet mee. Als je dus 120XP krijgt zonder bonus XP, krijg je ook 120 IXP. Krijg je 120XP met bonus, dan wordt het 240XP voor je character, maar nog altijd maar 120IXP.
Wanneer je meerdere wapens geslot hebt, wordt de IXP die je krijgt verdeeld volgens het fellowship XP systeem. Hieronder een voorbeeld:
XP en IXP wordt verdeeld volgens deze formule: XP ontvangen = (Basis "solo" XP * Bonus modifier) / aantal wapens
De bonus modifier is gebaseerd op het aantal wapens: 2 wapens = 18% bonus, 3 wapens = 46% bonus, 4 wapens = 62% bonus, 5 wapens = 82% bonus, 6 wapens = 116% bonus.
Bij het ontvangen van 120 IXP met 4 wapens krijg je dus: (120 * 1,62) / 4 = 49IXP per wapen.

Deconstructen van items die je niet wil hebben doe je bij de Relic Master en levert je Settings/Runes/Gems op, de zogenaamde "Relics". Deze dingen kan je in een Legendary Item slotten, zodat ze je een buff geven op stats zoals agility of vitality, block chance, noem het maar op. Hoe hoger het level van een wapen, en hoe beter de kwaliteit (Age), des te meer zal je terugkrijgen. Vanaf level 11 is er een goede kans om naast deze settings ook ItemXP terug te krijgen. Dit is tot maximaal 50%, maar wel random. Het kan dus ook minder zijn.
NB: Er is ook een kleine kans dat je een Legendary Shard terugkrijgt. Het doel hiervan is me nog niet helemaal duidelijk.

Relics zijn ook te Forgen tot hogere tiers. In den beginne zijn deze vaak tier 1, maar je kan ze tot tier 9 krijgen. Die doe je ook bij de Relic Master. Je hebt 5 relics van een tier nodig om te reforgen. Ook hier is kans op een critical success, waarmee je in plaats van 1 of 2 relics heel veel terugkrijgt. Hoe hoger de tier, hoe beter de buffs.

Een iets uitgebreidere verhandeling is ondertussen te vinden op mijn blog, al is het in het engels.


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/Tb0pi3vP1zDrjf5C8iEPI8vU/full.png

Om nieuwe spelers een idee te geven wie waar zit, een kort overzichtje. Wil je er bij komen staan, stuur even een Direct Message met daarin je server en characters.
Laurelin
MueRRhyaewald, Melagil, Rhyaehar, Arakasi, Toltobrand, Rhyaedoin, Rhyaewulf
RainkingMaisha, Rainkingdor
ThorgremThoranius
The Flying DutchmanHalendur, Linrohir
MADG0BLINAikanaron, Aikrandir, Celephindes
maartendErawen
HurtebiseBluntor, Blotrun, Rublont
dragonspiritHelsatorin
RexcoreRexcore, Rexandir
Simon VerhoevenFredric
RynjiLhadriel
BaRFHambarf
TAAGrimdoin, Annare, Tommelhood
garathaneNimbretil, Norvold, Eadnor, Tirlinon
JorgasmeAspenráen, Asparwenlyyn, Apachillessinne, Asphaedrae, Asphirriallianna, Aspainfeanimmgul, Asphaefaemorgull
StronkieStronkie, Boogman, JeanLucke, Meagmel
PadmeCaelas, Padme, Caelil, Caeriel, Justi, Nickson
yngwulfFealinwe
SoepstengelNelanu, Nenanu
doetmaarwadtGregorius
Snowbourn
Bobbie1980Achi/Soim/Mandosia/Ronid
vageBhordan, Gentho
RfceTiberivs, Tiberia
BozZkeFirgil, Firmin
jvalksyager, valhir, valkie
LointjeLointje, Loinaghal
garathaneDinotor - Ghorthinn
JohnnyV76JohnnyV, Elthariel, Colindor, Melatonine
InfinchibleAriya
tig3rclawChainsori
AzertyftwDestinator
DitvoorstDitwulf
hawkerYcronas
rxsAeola, Ventuz, Moobak
D.B. CooperScientist, Philosopher
kipjrDicerey, Finroduil, Tuvo, Azarian, Klivor
Schaapje_BlaaTSmiecht
EppuxEphegar
Eldar
rik86Thrabath, Doderadoc, Thramir
dragonspiritdragonspirit, shocka
nitrokeNitrophor
botooCranck, Araukuldar, Myrne, Runatic, Mailservice, Azteque, Idem, Critmats, Pesky
garathaneDinotor, Eronial, Rosalynn
qntalMorendeth, Serinia, Alanin, Illwyn
NoperNoperian, Noperiadoc, Noperius
LanskeGwyddion, Loreaphor
TommmoAnantomuil, Tomsil, Captom, Champtom, Tomoin, Tomdic, Tomabel, Tomgaur, Amtomlas
X-Fire-XKilirunel, Dwarfkili, Killimanire, Kilia, Kilio, Kiliel, Wachakuku
DavioDavired
RaydenziggyRaydenziggy, Quantum
Gilrain
RonnieB82Dwergie
WiertzWiertzard, Wiertzus, Armarth
blacktarantulaXMormegill
KatlynnOrangeblossom, Winterberry, Lovelykate, Elkate, Katlynn, Saeltheliel
CerieltjuhSheelia
SandsOfArrakisTylmerande, Elysaine en Veridandi?
Evernight
LtjeFrenya
dragonspiritTinybig, Gindilf, Gloorfindel, Irelina
MOAWNirin, Thenor, Yikes, Elianne, Oar, Grimdin, Oarin
HiawattaThyrsa, Mishkah
DejerreDralack, Brubar, Fredigaor
Thrace GrumbleKarana
MoraxvBaratudor
SavantasSavantasNaar boven


http://tweakers.net/ext/f/V6qCYpwEEFRnfk0Svi6eIw1j/full.png

Siege of Mirkwood
Stand-alone game client (7.7GB)
(nog niet beschikbaar)
Mines of Moria patch
Mines of Moria
Mines of Moria EU Installer (Laatste versie, volledige client)


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/3ZypXRnswauJD6ARLRiN8VG3/full.png

Officiele websites & fora
LOTRO Nuttige Info
Mappen / Kaarten
Crafting


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/YTBjsEd4EvkeoP41r1Sq1vwO/full.png

 1. [MMORPG]Lord of the Rings Online
 2. [MMORPG]Lord of the Rings Online Deel 2
 3. [MMORPG]Lord of the Rings Online Deel 3
 4. [MMORPG] Lord of the Rings Online: deel 4
 5. [MMORPG] Lord of the Rings Online: deel 5
 6. [MMORPG] Lord of the Rings Online: deel 6
 7. [MMORPG] Lord of the Rings Online: deel 7
 8. The Lord of the Rings Online - Deel 8
 9. The Lord of the Rings Online - Deel 9
 10. The Lord of the Rings Online - Deel 10
 11. The Lord of the Rings Online - Deel 11
 12. The Lord of the Rings Online - Deel 12
 13. The Lord of the Rings Online - Deel 13
 14. The Lord of the Rings Online - Deel 14


Naar boven

TOPIC Start is in overleg met Muer. Het zal een complete revamp gaan krijgen

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
The Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood


http://tweakers.net/ext/f/knMIvMUEDlEauAMwcscRDwB3/full.png

Sinds Siege of Mirkwood bevat het spel skirmishes. Skirmishes zijn instances die herhaaldelijk te spelen zijn. Ze bevatten allemaal een verhaallijn waarin jij en je soldier de hoofdrol spelen. Het verschil met andere instances is dat je ze niet via een NPC of reflecting pool hoeft te starten. Ze zijn op elk moment benaderbaar via de nieuwe skirmish-join interface.

De meeste skirmishes duren ongeveer tussen de 20 en 40 minuten, houd er wel rekening mee dat hoe groter de groep hoe langer ze duren. Ook zijn ze verweven in de nieuwe epic book, book 9. Zodra je deze gespeelt hebt zijn ze ook te spelen via het normale skirmish panel.

Inhoudsopgave Skirmishes:


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/iSW9drL9I0RvxVf7eolyHB2v/full.png

Elke skirmish heeft een set van monsters die bij het thema passen wat zich afspeelt in de Skirmish. Per Skirmish zijn er een aantal soorten monsters die je tegen kan komen. Waar je de eerste keer belaagd wordt door een wilde groep wolven, kan er momenten later een leger Orcs op je afgestuurd worden.

Naast deze golven van aanvallers zijn er ook random "Encounters". Een Encounter is een doel binnen de Skirmish. Het staat je meestal vrij deze te negeren, al zijn er een aantal Encounters die je actief belagen. Je moet het object of monster waar het om draait wel eerst zien te vinden. Heel moeilijk is dat overigens niet, de hint die je midden op je scherm krijgt is vrij duidelijk. Per Skirmish is er een kans op maximaal twee Encounters. Soms zul je er dus maar een krijgen en soms zelfs geen, al is dit laatste zeldzaam. Per Skirmish zijn er vijf tot negen verschillende Encounters. Zorg dat je ze allemaal gedaan hebt en je wordt beloond met een mooie titel. Let wel op, sommige Encounters krijg je enkel in de Fellowship (6 man) en Raid (12 man) Skirmish.


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/xjf1qm5D3zmTz9QFemftV7nA/full.png

Naast het gepeupel en Encounters is er nog een vorm van vijand welke je tegen gaat komen; Lieutenants of the Enemy. Lieutenants zijn een speciale klasse vijanden, de elite uit het leger van Sauron. Ze hebben het vermogen het tij op het slagveld te keren, wat soms heel nadelig voor je kan uitpakken. Elke Lieutenant heeft een uniek uiterlijk en andere specifieke skills, welke ze tijdens de slag zullen gebruiken om maximale schade aan te richtten. Zoals alle vijanden die je tegen komt, hebben ook zij een zwak punt. Dit zul je moeten benutten om ze te verslaan.

Een voorbeeld van een Lieutenant is de Zealot of Pain. Hij lijkt een standaard melee vijand, die wellicht wat meer pap heeft gegeten en dus iets harder slaat. Hij heeft echter het vermogen zijn bondgenoten sterker te maken, waardoor ook zij schadelijker worden. Misschien dat je het niet direct zal merken, maar hoe langer het gevecht duurt, hoe harder ze gaan slaan. Uiteindelijk kom je er waarschijnlijk wel achter dat het makkelijk is om eerst al zijn bondgenoten uit te schakelen.

Uiteindelijk hebben alle Lieutenants unieke talenten of skills. Wanneer je deze doorhebt wordt het gevecht een stuk makkelijker. De Lieutenants zijn random en kunnen met iedere willekeurig groep van monsters meekomen. Bijna alle Lieutenants zitten in de Skirmishes, hoewel je de echte elite pas tegen zal komen in de grotere én moeilijkere varianten van de Skirmishes.


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/V398g32x9tNh00opaO1eFzgv/full.png

Daarmee komen we op het volgende onderdeel van de Skirmishes: schaalbaarheid. Skirmishes kunnen geschaald worden naar groep grootte en level van de groep waarmee je speelt. Ook kun je de moeilijkheid van de skirmish verhogen waarmee ook de beloningen weer verhoogt worden die je krijgt tijdens een skirmish.

Deze opties kunnen alleen tijdens het maken van een Skirmish aangepast worden. Dus niet meer tijdens de Skirmish of wanneer er mensen al in de instance zijn. De leider bepaalt deze eigenschappen.
De opties die je kan kiezen zijn:
 • Solo
 • Small Fellowship, 3 man
 • Fellowship, 6 man
 • Raid, 12 man
Kleine note daarbij, niet alle skirmishes hebben alle opties, sommige verschillen daarin en hebben bijvoorbeeld geen 12 mans optie. Je kan wel met 4 mensen in een 6 mans skirmish, maar niet in een van 3. Uiteraard zal dit wel een stukje moeilijker zijn dan met een volledige groep. Er zijn dus wel wat restricties maar daarnaast is er behoorlijk wat vrijheid om de opties aan te passen naar jouw wens.


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/rXWDRWCcfpVHoC9F17ZwJkV4/full.png

In de Skirmishes droppen de monsters geen items of geld, met uitzondering van de General of the Enemy, wat overigens vaak een redelijke hoeveelheid is. Alleen de Lieutenants, Generals en Encounters kunnen items droppen. Deze bestaan uit barter items voor Skirmish Marks en af en toe extra dingen die je kan gebruiken in de skirmish of om nieuwe traits aan te schaffen. Elk monster wat je afmaakt geeft je overigens wel XP en Item XP.

Skirmish Marks (SMs)
Elke skirmish heeft als beloning skirmish marks. Deze marks zijn in de skirmish camps weer in te ruilen voor extra opties zoals skills voor je soldier, legendary items, jewellery en andere leuke dingen. Ze zijn allemaal uiteraard wel verschillend in prijs. Een level 40 zwaard zal misschien 50 SM (skirmish marks) kosten terwijl een IXP rune 150 SM kost.

De SMs krijg je op diverse plekken in de skirmish. Elke keer als je een control point veroverd krijg je ze, voor elke NPC die overleeft en voor het verslaan van de eind baas. De hoeveelheid hangt af van een aantal factoren en ook krijgt niet altijd elke speler een zelfde hoeveelheid.
Dit wordt als volgt berekend:
 • Jouw level ten opzichte van de Skirmish
  Hoe hoger de level van de skirmish, hoe meer SM je krijgt. Als een speler van een hoger level is dan de desbetreffende skirmish krijgt hij minder SM. Een speler met een level 65 character krijgt zeer weinig SM in een skirmish van level 40.
 • De grootte van je groep
  Hoe groter de groep hoe meer SM. Het verschil is niet heel groot en eigenlijk alleen bedoeld om de hoeveelheid gelijk te houden per skirmish. Een solo skirmish is korter en sneller klaar en daardoor krijg je iets minder dan in een fellowship.
 • Moeilijkheidsgraad
  Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer SM je krijgt. Dit verschil is wel aanzienlijk. Echter, aangezien de Skirmish zelf ook wat moeilijker wordt, kan het soms voordeliger zijn om toch de Tier 1 te kiezen als je snel Marks wilt verzamelen.
De dagelijkse quest per skirmish heeft een vaste hoeveelheid SM als beloning, dat is gelijk hoe groot de groep ook is.

Zoals al eerder gemeld, er zijn ook nog speciale marks te verkrijgen. Sommige beloningen of traits hebben naast de gewone SMs een speciale mark nodig. Voorbeelden hiervan zijn de "Veteran" marks. Deze droppen van bijvoorbeeld lieutenants. Niet altijd trouwens, dit is ook weer random. The boss dropt ze wel veel vaker. Daarnaast droppen er ook nog andere items, deze kunnen in combinatie met SMs weer ingeruild worden voor bijvoorbeeld Cosmetic rewards voor je soldier of huis.

Uiteraard zullen spelers misschien de makkelijkste skirmish uitzoeken en deze blijven spelen om zo snel mogelijk veel SM's te verdienen. Dit hebben ze proberen tegen te houden door de dagelijkse quest toe te voegen aan elke skirmish. Deze dagelijkse quest dropt evenveel skirmish marks als de hele instance bij elkaar. Dat maakt het dus wel aantrekkelijk om niet telkens dezelfde instance te doen.


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/g13bTlLVd0YSxHMtS1JPs4nv/full.png

De skirmish champs zijn al heel even genoemd. Dit zijn plaatsen waar alles te vinden is wat met Skirmishes te maken heeft. Je hoeft niet in een camp aanwezig te zijn om ze te starten. Hier zijn wel alle skirmish vendors en andere skirmish NPC's aanwezig, 12 stuks in totaal. Overal zijn dezelfde soort vendors en NPC's aanwezig, in welk camp je ook bent.

De volgende NPCs zijn te vinden in elk Camp:
 • Skirmish Captain
  De Bard voor Soldiers. Hier kan je alles doen wat je van de normale bard gewend bent, maar dan voor je Soldier. Daarnaast kan je bij hem ook nieuwe Skills kopen voor je Soldier. Deze NPC is ook aanwezig in je housing instance.
 • Skirmish Trainer
  De Trainer voor Soldiers. Deze NPC helpt je met het verbeteren van je Soldier, tegen betaling van Skirmish Marks. Deze NPC is ook aanwezig in je housing instance.
 • Drie Armour Vendors (Light, Medium, Heavy)
  Volledige sets voor light, medium, and heavy armour plus schilden zijn beschikbaar voor levels 30, 33, 37, 40, 43, 47, 50, 53, 57, 60, 63 and 65. Elk level heeft ook een aantal extra "Veteran" items. Deze kosten meer en hebben betere stats dan de andere items op hetzelfde level.
 • Jewelry and Cloaks
  Zie de Armour Vendors. Deze twee verkopen echter, zoals de naam lichtelijk verraadt, Jewelry en Cloaks.
 • Weapons
  Zie Armour Vendors. Deze NPC verkoopt normale wapens. Voor Legendary Items en bijbehorende attributen is er...
 • Legendary Items
  (Unidentified Legendary Items), runics, IXP runes en scrolls.
 • Crafting
  Scroll cases, optionele ingredienten. Cosmetics - Housing, cosmetic items and Soldier cosmetic traits.
 • Curiosities
  Reputation items, Class quest items, and Mark upgrades en allerlei andere items die je niet verwacht.
 • Provisioner
  Kopen en repareren van items en ernaast kan je potions kopen voor Skirmish Marks.
Er zijn momenteel 12 Skirmish Camps:
 • Angmar - Aughaire
 • Bree - South Bree net buiten de gate
 • Eregion - Near Gwingris
 • Evendim - Tinnudir in het zuid-oosten van het eiland
 • Forochel - Suri-Kyla
 • Lone Lands - Ost Guruth
 • Lothlorien - Echad Andestel
 • Moria - Twenty First Hall
 • North Downs - Buiten de West Gate van Esteldin
 • Rivendell - Ten zuiden van de Stable
 • The Shire - Brockenborings
 • Thorin's Gate - Direct buiten Thorin's hall


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/B8AGVDyLY6nVUDXROtrSVkNA/full.png

Soldiers zijn NPC's die in het leven zijn geroepen om jou tijdens je Skirmish bij te staan in de oorlog die woedt in Middle-Earth. Er zijn een aantal opties die je kan kiezen nadat je de Skirmish tutorial hebt afgerond.

Ten eerste zijn er 6 verschillende soorten soldiers.
 • Archer
  Armour: Medium
  Damage: High Ranged - Wields Bow
  Focus: Defeating Foes
  Special: Increased Critical Rating
 • Sage
  Armour: Light
  Damage: High Tactical
  Focus: Defeating Foes
  Special: Penetrate Resistance
 • Protector
  Armour & Shield: Heavy
  Damage: Low Melee
  Focus: Drawing Attention of Foes
  Special: Increased Threat & Increased Armour
 • Bannerguard
  Armour: Heavy
  Damage: Medium Melee - Wields a Banner
  Focus: Supporting You and Allies
  Special: Armour Aura
 • Herbalist
  Armour: Light
  Damage: None
  Focus: You and Allies
  Special: Healing Skill & Healing Aura
 • Warrior
  Armour: Medium
  Damage: High Melee - Wields Two Weapons
  Focus: Defeating Foes
  Special: Bypass Armour
Je kan zelf kiezen welke je neemt. Uiteraard moet je jezelf wel afvragen wat je bijvoorbeeld aan een warrior hebt als je een Champion bent. Wie weet heb je wel meer aan een Herbalist die jou kan healen terwijl je vecht. Je kan ze naarmate je verder komt en meer beloningen krijgt uiteindelijk allemaal aanschaffen. Het is wel verstandig om ook rekening te houden met groepen. Een hele groep waar iedereen een Herbalist heeft kan natuurlijk wat lastiger worden als er veel vijanden op je af komen.

Per persoon kan je maar 1 Soldier actief hebben. Een Soldier kan ook maar 1 Role actief hebben. Dit kan je instellen door middel van Skirmish Traits. Je hebt hiervan een voorproefje gehad in de tutorial (mits je oplette). Deze werken eigenlijk precies hetzelfde als de bestaande traits alleen in een aparte pool. Je ziet ze dus niet staan tussen je andere traits.

Deze traits zijn weer onderverdeeld in een aantal groepen.
 • Attribute
  Welke role heeft je soldier en hoe ziet hij er uit.
 • Skill
  Per role zijn er verschillende skills te verkrijgen en equippen. Standaard krijg je er 4. De Skirmish Captain kan je nog twee gewone skills en twee Ultimate skills verkopen.
 • Training
  Divers bonussen voor je soldier zoals increased critical rating of power regeneration.
 • Personal
  Verschillende bonussen die van toepassing zijn op JOU. Deze zijn uiteraard alleen actief tijdens een Skirmish en zolang je Soldier in leven is.
Skirmish traits hebben weer verschillende ranks (1-20 voorlopig). Als je voor het eerst een trait koopt dan zal hij op rank 1 staan. Deze kan je upgraden door te praten met de skirmish trainer. De ranks zijn een indicatie van het Skill Level. Ze beginnen laag en gaan met sprongen vooruit. Vanaf Rank 11 zitten ze op level 60 en gaan ze met 1 level per rank vooruit. Dit heeft overigens geen invloed op het level van je Soldier, enkel hoe effectief een skill is.

De eerste is de belangrijkste, dat is de "Role" trait. Deze bepaalt welke soldier je gebruikt. Elke role heeft weer andere traits en die staan weer voor verschillende skils die je soldier kan gebruiken. Er zijn meer skills dan trait slots dus ook dit is weer naar smaak aan te passen.

Alle vier de trait types worden beter hoe hoger hun rank is. Sommige traits moet je kopen van de skirmish vendors. Deze kan je dan weer opwaarderen zodra je ze gekocht en geleerd hebt. De beste hiervan zijn de "Ultimate" skill traits. Elke rank kost weer Skirmish Marks, elke nieuwe rank meer als de vorige. Wel geldt daarbij, hoe hoger je level, hoe minder de rank kost. Je zal dus niet snel op level 30 met een Soldier met skill level 70 rondlopen :+


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/OGPnT0TRkXcPXTOXdTeOMWxz/full.png

Het is vrij simpel om toegang te krijgen tot Skirmishes. Hiervoor hebben ze wat ze noemen de Skirmish Join ontwikkeld. Deze kan je openen via de UI of door op Control-J te drukken. Vanaf hier kan je vanaf bijna elke locatie in de wereld een Skirmish beginnen, met uitzondering van instances (ook housing instance), de Ettenmoors of wanneer je in combat bent. Als de server erg vol is wordt je misschien in een queue geplaatst. Als je klaar bent met de skirmish of je faalt, dan kom je op precies dezelfde plek uit als van waar je startte, zodat je snel door kan met hetgeen je aan het doen was.

De skirmish UI ziet er als volgt uit:
 1. Level
  Elke Skirmish heeft level restricties waarmee hij geopend kan worden, maar dit is alleen de indicatie van het level van de monsters in de skirmish. Je kan als level 65 een Skirmish op elk willekeurig level starten, mits het binnen de grenzen van de Skirmish valt.
 2. Difficulty
  Tier 1 tot en met Tier 3. Als je snel Skirmish Marks wil verdienen is Tier 1 erg handig, wil je meer uitdaging ga je naar 2 of 3.
 3. Size
  Solo (1), Small Fellowship (3), Fellowship (6) and Raid (12). Je hoeft niet direct de volledige grootte van de groep te hebben, nieuwe spelers kunnen later instappen.
 4. Skirmish Marks
  Het percentage aan Skirmish Marks wat je krijgt ten opzichte van het standaard aantal. Op lagere levels dan je eigen level krijg je aanzienlijk minder marks, op hogere levels meer. Ook de grootte van de groep en de tier beinvloedden dit.
 5. Skirmish
  De Quest Ring geeft aan dat er een dagelijkse quest beschikbaar is. Het uitroepteken geeft aan dat je de Skirmish nooit eerder hebt gedaan. De naam en mogelijke levels van de skirmish staan er ook bij uiteraard.
 6. Create
  Zodra je op create drukt houdt hij de instellingen vast zoals je ze hebt ingevuld. Daarnaa krijg je de Travel Now optie. Als er instellingen niet goed staan is de button greyed out.

  Let wel op:Sommige Skirmishes kunnen niet op Solo of Raid grootte gespeeld worden. Mocht je deze group size al hebben ingesteld, zal deze naar het maximum of minimum worden bijgesteld. Zorg dat je dit altijd controleert!
 1. Skirmish
  De naam van de Skirmish en de ring geeft aan dat er een dagelijkse quest beschikbaar is.
 2. Description
  Het verhaal achter de Skirmish. Zeker de moeitte waard om een keer te lezen!
 3. Details
  Level, moeilijkheid en grootte zoals hij geselecteerd is door de fellowship leider. Of jezelf als je alleen speelt.
 4. Options
  Travel Now zet je meteen in de Skirmish.
Als je verslagen bent wordt je niet direct uit de skirmish gegooit. Je krijgt wel een debuff die de hoeveelheid SM's verminderd met een x aantal procent. Deze debuff duurt een uur, of tot je een Skirmish succesvol afrond, welke van de twee ook maar eerder gebeurt. Bij het falen van een doel zal je echter wel uit de skirmish worden gegooid.


Naar boven


http://tweakers.net/ext/f/4J8g9KhwTYQKe9Boey16yHLH/full.png

Na dit allemaal gelezen te hebben denk je misschien leuk, en ja dat is het ook. :Y) Om het nog leuker te maken hebben ze statistieken die ze bijhouden van de skirmishes die je speelt.

Wat wordt er allemaal bijgehouden? Te veel om op te noemen, onder andere:
 • Skirmishes
  • Aantal keer gespeeld
  • Gemiddelde tijd benodigd gehad
  • Vijanden gedood
  • Skirmish Marks verdiend
 • Lieutenants
  • Hoeveel heb ik er gedood?
  • Welke ben ik tegen gekomen in welke Skirmish?
 • Behandel ik mijn Soldier als Orc-voer?
 • Hoeveel Marks verdien ik nu per minuut?
 • En nog heel, heel veel meer!
Normaal gesproken zou je dit ook op MyLOTRO kunnen zien, naast al je karakters. Echter, MyLOTRO is alleen beschikbaar voor spelers op de Amerikaanse servers, want Codemasters weigert MyLOTRO beschikbaar te maken voor ons. Uiteraard kan je het wel zien in-game via het Skirmish Panel (Control-K).


Naar boven
http://tweakers.net/ext/f/olJqfmZ6hCjtO569GFtEEKdq/full.png

 • Defensief - Verdedig een locatie
  • Siege of Gondamon
   Level 30-65
  • Stand at Amon Sul
   Level 35-65
  • Defence of the Prancing Pony
   Level 50-65
  • Ford of Bruinen
   Level 55-65
  • Protectors of Thangulhad
   Level 60-70
   Quest: Vol. II, Book 9, Chapter 14
 • Offensief - Locatie aanvallen/veroveren
  • Thievery and Mischief
   Level 45-65
  • Strike Against Dannenglor
   Level 60-70
   Quest: Vol. II, Book 9, Chapter 4
  • Breaching the Necromancer's Gate
   Level 60-70
   Quest: Vol. II, Book 9, Chapter ?
  • Assault on the Ringwraith's Lair
   Level 60-70
   Quest: Vol. II, Book 9, Chapter ?
  • The Battle in the Tower
   Level 60-70
   Quest: Vol. II, Book 9, Chapter ?
  • Rescue in Nurz Ghashu
   Level 60-70
   Quest: Vol. III, Book 1, Chapter 9
 • Overige soorten
  • Survival - Barrow Downs
   Level 40-70
   Type: Survival - zo lang mogelijk overleven


Naar boven


[Voor 99% gewijzigd door Stronkie op 08-10-2011 00:18]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Free To Play Info

[Voor 77% gewijzigd door Stronkie op 08-10-2011 00:19]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Lord of the Rings Online Rise of Isengard

[Voor 76% gewijzigd door Stronkie op 08-10-2011 00:19]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Ik ga morgen de boel aanpassen. Ik krijg sowieso nog een hele hups van Muer..

Ik ga nu pitten

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Succes!

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Bedankt iig dat je het overneemt!

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
pff Ik ben net terug van een daggie uit.. Zal morgen beginnen de start post wat te updaten..

Nog dingen die er sowie so in moeten.. Behalve natuurlijk free to play

 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:03
De icons van de classes missen momenteel. Daar kan je misschien nog even naar kijken, voor de rest lijk je het aardig op orde te hebben. :Y)

 • scenix_
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 23-01 18:40

scenix_

404 not found

Ben net begonnen met F2P. Wacht je info met een beetje geduld af ;)

I live and work in Germany


Anoniem: 284918

Ziet er goed uit tot dusver stronkie, thx

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Yay 75 :)
De laatste loodjes wogen weer spreekwoordelijk zwaar maar we zijn er. Kwam eigenlijk precies uit met quests. Heb de repeatables in Isengard maar 1x gedaan en toen moest ik nog 90k XP en waren de quests op.
Gelukkig waren er nog 3 in Galtrev die flink wat opleverden.

Nu proberen zsm de S4M's te farmen voor 4/6 van de nieuwe set en hopelijk gaan we donderdag bij onze grote gevleugelde vriend op bezoek om eens te zien of we hem een beetje kunnen kietelen.

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Bertus15 schreef op zaterdag 08 oktober 2011 @ 13:57:
[...]
Leg aub even uit hoe je dat exact gedaan hebt. Ik heb ook W7/32bits met een Ati 6950 en kan geen travel of instance wisseling doen zonder crash in de nieuwe gebieden. De oude gebieden zijn crash vrij.
Eigenlijk heel simpel, bedenk wel dat je min 4Gb mem in je machine moet hebben. Start een dos-box met admin-rechten en vul daar onderstaand commando in:
code:
1
BCDEdit /set increaseuserva 3072

Reboot en try again. Voor meer info hierover lees: hier

euh...ja


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Waarom hebben ze nog zoveel wood in Dunland liggen? Is toch vrij nutteloos met al die LI wapens. Wat kan woodworking nog opleveren? Dacht dat craften maar weer eens op te nemen, niet dus.

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
minstrel instrumenten, offhanders, bogen? En daarna nog natuurlijk de crated LI's

euh...ja


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-02 19:47

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Anoniem: 284918 schreef op maandag 10 oktober 2011 @ 07:55:
Ziet er goed uit tot dusver stronkie, thx
Ow iemand van hier heeft me een lap text gegeven waar ik verder mee kan. Tevens gat Muer Kijken waarom de plaatjes het niet doen

 • Bertus15
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 02-02 22:38
Rfce schreef op maandag 10 oktober 2011 @ 08:37:
[...]

Eigenlijk heel simpel, bedenk wel dat je min 4Gb mem in je machine moet hebben. Start een dos-box met admin-rechten en vul daar onderstaand commando in:
code:
1
BCDEdit /set increaseuserva 3072

Reboot en try again. Voor meer info hierover lees: hier
Zelf al gevonden, maar nietemin dank je :)

Als ik van het oude deel naar het nieuwe deel ga, zie ik de hoeveelheid gebruikt geheugen van 800 mb naar 1500 gieren, met 1900 als maximum. Dat dropt meestal na een paar minuten weer naar 1500, maar raar is het wel. Het is net of het memory management release en claim in de verkeerde volgorde doet. Als ik ook stop met het spel, dan sta ik al een seconde of 10 in de desktop terwijl het process met een 600 MB nog even door loopt.

 • Yahrr
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 30-08-2020
Hurtebise schreef op maandag 10 oktober 2011 @ 08:42:
Waarom hebben ze nog zoveel wood in Dunland liggen? Is toch vrij nutteloos met al die LI wapens. Wat kan woodworking nog opleveren? Dacht dat craften maar weer eens op te nemen, niet dus.
Hmm, ik loop anders weer driftig te hakken voor mijn woodworkers guild. Ik was kindred maar kan nu dus weer een stapje hoger. Ik ga uiteindelijk toch voor first age boog en speer en die zal ik zelf moeten craften.
Of zie ik iets over het hoofd?

Pentax K20D K3II 16-50 50-135 / Sigma 10-20mm / Kiron 105 macro / 360FGZ / Statieven: Manfrotto BeFree en 055PRO / Crumpler Quick Escape Sling / Picasa


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Dat is al beter nieuws.
Andere vraag: hoe kan je crafted relics voor je LI maken?

 • Yahrr
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 30-08-2020
Hurtebise schreef op maandag 10 oktober 2011 @ 20:46:
Dat is al beter nieuws.
Andere vraag: hoe kan je crafted relics voor je LI maken?
Die kan ik krijgen bij mijn woodworkers guild tegen inlevering van bepaalde woodworkers trophy's (kan anders heten). Dat zal voor de andere professions ook wel zo zijn.

Pentax K20D K3II 16-50 50-135 / Sigma 10-20mm / Kiron 105 macro / 360FGZ / Statieven: Manfrotto BeFree en 055PRO / Crumpler Quick Escape Sling / Picasa


 • -SafaN-
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 18-12-2022
crafted relics: moet je kindred met een guild voor zijn, dan een supreme recipe maken, deze kun je dan inwisselen voor een symbol, die je dan bij een relicmaster moet deconstructen (of verkopen)

 • EdwinB
 • Registratie: September 1999
 • Laatst online: 00:23
Gisteren even ingelogd om van Turbine Points de RoI uitbreiding te kopen. Zag dat ik de kinship nog niet uitgetrapt ben ondanks maandenlange afwezigheid :P

Nu nog ergens de tijd zien te vinden om weer te gaan spelen, wat echt heel lastig is met een nieuwe baan en een nieuwe vriendin sinds kort. Heb al te weinig uren in de dag zitten, laat staan dat ik ook nog met LOTRO verder kan :(. Maar ja real life gaat voor he.

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
tip: help je nieuwe vriendin ook aan lotro!

worked for me ;)

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • -SafaN-
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 18-12-2022
maar wie gaat er dan afwassen en kuisen?

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Ingehuurde hobbits ;)

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 256728

Wat is het? Kan geen twitter lezen hier.....

 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 12:55
als ik zo het lotro-community-forum lees lijken ze nogal lek te zijn. Gelukkig hebben ze forum-account en de rest gekoppeld, dus is alles daar lek...
Ik kan alleen niet zo heel goed Duits, dus ik weet niet of er iemand is die 't beter snapt? ;)

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Er komt zo een artikeltje op de FP in wat begrijpbare taal

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Als er account/CC informatie op straat ligt dan vind ik het belachelijk lang duren voordat ze daarmee naar buiten komen!

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 12:55
nu weet ik niet uit m'n hoofd hoe de cc-informatie op myaccount.turbine.com staat, maar volgens mij is die gewoon inzichtelijk...

Dat zoiets gebeurd is tot daar aan toe, en natuurlijk mag dit niet, maar ze laten hier wel weer een sterk staaltje turbine-communicatie zien...

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Ik vind het best schokkend dat Turbine nog altijd niet communiceert over het probleem. Dit is geen klein XSS lekje waardoor wat mis is gegaan, dit zijn duizenden (er wordt melding gemaakt van 1.2 miljoen zelfs) accounts die mogelijk op straat liggen. Maar wat doet Turbine? Flash lotteries en RT to win acties, alles om de geruchten weg te drukken..

[Voor 16% gewijzigd door MueR op 13-10-2011 10:36]

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 414094

Schandalig inderdaad, ik hoop in ieder geval niet dat ze credit card gegevens hebben ...

Verander je wachtwoord in ieder geval naar iets dat niet gemakkelijk te kraken is, dus met hoofdletters en symbolen erin..

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 12:46
Zou dit eerder zijn gebeurt. Mijn account is in de afgelopen paar jaar 2 maal gehacked geweest. En exht niet omdat ik overal met mijn wachtwoord loop rond te zeulen.

 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 12:55
ik heb overal waar ik m'n e-mail adres + wachtwoord combi 't zelfde is, of zelfs maar enigszins af te leiden is, 't wachtwoord veranderd

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Anoniem: 414094 schreef op donderdag 13 oktober 2011 @ 10:54:
Schandalig inderdaad, ik hoop in ieder geval niet dat ze credit card gegevens hebben ...

Verander je wachtwoord in ieder geval naar iets dat niet gemakkelijk te kraken is, dus met hoofdletters en symbolen erin..
Niet helemaal waar; bruteforce is "D0m00R" waarschijnlijk sneller te vinden als "mijngeheimecode". Het gaat om de entropie van het wachtwoord.

Meer info: Wikipedia: Password strength

Anoniem: 414094

Goeie informatie, ik heb het niet doorgelezen omdat ik op mijn werk zit. Uiteraard zijn beiden voorbeelden wel erg gemakkelijk, ikzelf gebruik wachtwoorden zoals:

43eRf%Yh&

Zoiets.. Ik heb altijd eenzelfde volgorde waarin ik ze intyp, dus of ik nu bij de 4 begon of bij de 5, ik vergeet mijn wachtwoorden zo nooit omdat het altijd dezelfde volgorde heeft.

Maar goed maakt ook allemaal geen drol uit dit verhaaltje, als iedereen zijn wachtwoorden maar aanpast en iets origineels verzint, toch? ;)

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Gisteravond voor het eerst bij Draigoch op bezoek geweest. Omdat we nog maar weinig minstrels op lvl75 hebben en er 1 niet mee kon moest mocht ik healen op mijn RK. Ik heb mijn RK volledig op DPS gebouwd en er bijna nooit mee gehealed... daar heb ik mijn minstrel voor. Naja beter dan niks dus geretrait en zonder enkele heal legacy naar binnen.

Hier wat info over het gevecht dus spoiler tags:

spoiler:
Ik mocht bij de tank blijven die de kop van de draak voor z'n rekening nam. Captain was er ook bij maar het healen was een eitje zelfs op T2. De rest van de groep viel de poten aan en als het kon.. het lijf. Het manouvreren ging heel goed alleen had onze burglar halverwege een DC... de noob had de dag ervoor gezegd dat windows de update 24 uur later moest installeren en rebooten oid dus die was ineens foetsie en kon niet meer terug. We konden dus geen conjunctions meer triggeren en daardoor duurde het gevecht ellendig lang. Ik kon de morale hoeveelheid niet zien (zag alleen de balk) maar geloof dat ie 10mio HP heeft.

Na een uur oid zaten we op 7,3mio en toen zijn we maar opnieuw begonnen met de burglar erbij. Met de conjunctions ging het stukken beter en hadden we op een gegeven moment hem volledig gedebuffed (incoming damage) door de juiste conjunctions. Toen kwam de overgangsfase en.... vielen we bij bosjes |:(
We wisten niet precies wat we daar moesten doen dus er ontstond wat chaos en we gingen dood. Het was al wat later op de avond dus geen nieuwe poging meer. Op naar de volgende keer!

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Zit nu in Starkmoor maar het niveau van quests valt lichtelijk tegen. Beetje inspiratieloos collecten van stuff. Schiet ook niet op met een vijftal quests die je kan oppikken (voorlopig beschikbaar voor mij, maar zijn misschien chained bij een en dezelfde npc). Vind de wereld wel aardig uitgewerkt. Houd wel van die weidse landschappen. Een dal met water erdoorheen, links en rechts een mooie heuvelkam.

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
JohnnyV76 schreef op vrijdag 14 oktober 2011 @ 09:36:
Hier wat info over het gevecht dus spoiler tags:
Heb jij je RK al op 75 dan?? Dacht dat je je hunter aan t lvllen was 8) Anyhow, toch nice dat jullie al door fase1 gekomen zijn als ik het goed begrijp :). Met hoeveel man zijn jullie nu geweest?
Hopelijk ben ik volgende week ook 75.

euh...ja


 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
RK als eerste gelevelled samen met de captain van mn vrouw :)
Hunter doe ik solo voor als zij naar bed gaat of er niet is en ik kan spelen. Die is ondertussen ook al lvl70.

We zijn met 12 man geweest en dus ook op T2. De 1e fase is prima te healen als RK maar heb geen idee hoe moeilijk het later nog wordt als ik de rest van de groep wss ook moet gaan healen. Wel leuke heals nu tegenwoordig. M'n RK heeft pas 1 piece van de nieuwe set dus moet nog flink wat Will erbij krijgen maar deed een heal van ruim 5100 op onze tank met epic for the ages (grote single heal). Was totaal niet nodig maar verveelde me een beetje dus ging maar proberen wat grote heals eruit te slepen :). Lager dan 12k is ie volgens mij nooit geweest in die 1e fase... volledig gebuffed en met de morale boost van de RK heal had de tank (je weet wel wie ik bedoel tib ;) ) maarliefst 21k morale. Hopelijk komen we de volgende keer weer verder.

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


Anoniem: 414094

Wij waren zaterdag met 15 man bij Draigoch, iedereen mocht spelen, en binnen ik geloof anderhalf uur lag ie op de grond :) Volgende week ook maar eens met 12 man proberen op tier 2.

 • Razor66
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 20-05-2022
Ik heb gisteren op Eldar met een groep van 10 anderen (eigenlijk 11 anderen, maar 1 hunter moest zich na de 1ste fase uit de groep halen wegens doodgaan) Draigoch Tier 2 Challenge neergehaald, gepugged dus :)
Bewijs is te vinden in onderstaande screenshot:
http://s274.photobucket.c...rrent=ScreenShot00052.jpg

 • Ltje
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 06-11-2015
MueR schreef op donderdag 13 oktober 2011 @ 10:35:
Ik vind het best schokkend dat Turbine nog altijd niet communiceert over het probleem. Dit is geen klein XSS lekje waardoor wat mis is gegaan, dit zijn duizenden (er wordt melding gemaakt van 1.2 miljoen zelfs) accounts die mogelijk op straat liggen. Maar wat doet Turbine? Flash lotteries en RT to win acties, alles om de geruchten weg te drukken..
De officiele communicatie is echt om te huilen. 6 dagen later en de communicatie is nog steeds vrijwel nonexistent...

 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 24-01 21:36
Heb sinds gisteren ook een account aangemaakt. Na jaren Guild Wars te hebben gespeeld en alles (maar ook alles) behaald te hebben, en het wachten beu na 2 Gamescoms te hebben bezocht, ben ik op aanraden van een huisgenoot maar eens Lotro gaan spelen.

Alle functies die Lotro biedt, mis je wel in Guild Wars, en zit nu op de Laurelin server. Heb nooit eerder geroleplayed, maar bevalt me wel, en iedereen die ik tot nu ben tegenkomen is aardig en wilt ook helpen of gewoon mee questen. Heb maar een Elf hunter aangemaakt en vermaak me tot nu toe goed ;)

 • MetalPool
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 02-02 10:53
ninc schreef op maandag 17 oktober 2011 @ 16:13:
en iedereen die ik tot nu ben tegenkomen is aardig en wilt ook helpen of gewoon mee questen.
En dit is mij tot nu toe ook opgevallen en dit vind ik zeer prettig. De communitybase van wow ben ik echt zat met al die pubers die denken dat ze god zijn. In lotr lijkt het wel alsof iedereen echt behulpzaam is al moet je daar wel mazzel mee hebben qua server denk ik. Maar op mijn server (weet even de naam niet) herken ik dit ook zeker! :) Ook in Allods online ben ik niet anders gewend en dat voor een goeie f2p game!

[Voor 6% gewijzigd door MetalPool op 17-10-2011 16:35]

Games don't make you violent. Lag does! Battlenet: MetalPool#2909


 • metalant
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 31-01 16:11
Ik wil ook gaan starten met LotRO, heb World of Warcraft wel een beetje gezien.
Ik heb in WoW het meest gespeeld met een Warlock (Caster DPS), maar wil in LotRo iets ttoaal anders spelen om de vergelijking met WoW zo klein mogelijk te houden.

Is een Minstrel een handige klasse om mee te beginnen?
En is mijn computer geschikt voor de high-res versie?
Processor: AMD Phenon II X4 955
Geheugen: 4GB RAM
OS: Windows 7 x64
Video: Radeon HD 4870 1024MB
Scherm: 1920x1200

[Voor 22% gewijzigd door metalant op 18-10-2011 06:33]


Anoniem: 256728

Met jouw PC moet je wel op Very High kunnen draaien. Qua toons kun je het beste een en ander uitproberen om te zien wat je bevalt.

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Razor66 schreef op maandag 17 oktober 2011 @ 09:28:
Ik heb gisteren op Eldar met een groep van 10 anderen (eigenlijk 11 anderen, maar 1 hunter moest zich na de 1ste fase uit de groep halen wegens doodgaan) Draigoch Tier 2 Challenge neergehaald, gepugged dus :)
Bewijs is te vinden in onderstaande screenshot:
http://s274.photobucket.c...rrent=ScreenShot00052.jpg
Gratz! We zijn nu 2x geweest en alles gaat goed tot de 2e fase. Hij zet dan de gangen in de fik en als RK healer (ben alleen bij de tank) krijg ik dan teveel van die 1200 hits en ben ik de sigaar. Hoe doen jullie dat?

spoiler:
ik begreep van iemand dat ze gewoon zodra de draak zijn tekst zegt voordat ie de boel in de fik zet met de klok mee gaan rennen en dan niet geraakt worden door het vuur. Is dat de beste manier?

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Mail gehad van Turbine met de suggestie om het paswoord te veranderen. Het is dus weldegelijk menens.
Greetings,

Turbine is concerned that a third-party recently may have attempted to access forum account information. There is no indication at this time that your account was modified or compromised. For your protection we suggest you change the password to a unique, hard to guess password not associated with any other sites or services. If you changed your password after October 11th, then you can disregard this message.

To change your password, please follow these steps:

Go to https://myaccount.turbine.com/ and click on "Forgot your password?" You may also click this in the game launcher.

Follow the instructions on how to recover your password. A new password will be sent to this e-mail address.

Once you have received the password reset e-mail, change your password. Please remember to use unique, hard-to guess passwords that are not associated with other online services or sites.

Turbine takes your account security seriously. If you have any questions, please feel free to contact us at https://support.turbine.com/. You may submit a new inquiry to our Customer Service team, and they will be able to assist you further.

Thank you,

Turbine Support

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Password ook veranderd ja... slechte zaak weer.

Net als Draigoch's Lair. |:(

1e fase ging nu goed en joepie we kregen de reward en titel voor de gangen... een T7 relic en de titel Maneouvre Master. Uiteindelijk kwamen we in de laatste fase aan en haalden het niet door slechte positionering. Weer opnieuw en nu ging het veel beter. Alles onder controle... healen was makkie en DPS was goed... en toen.... ging meneer de draak even stil staan en dom voor zich uit kijken. We zaten op 560k (van de 9mio oid) en daar stond ie. We konden niks doen. GM erbij maar nee wij kunnen niks doen... doe het maar opnieuw. Voor de zekerheid gedisband en opnieuw naar binnen. Tactiek werkte weer en nu gingen we het halen.... alleen op 188k ging ie weer stil staan. Was ondertussen 00:00 dus we hadden het helemaal gehad. Echt super vervelend dat de enige echte end-game raid gewoon nog zulke bugs heeft. De instance is verder wel heel cool en goed gemaakt maar dit is gewoon teleurstellend. Ik hoorde dat er in de aankomende patch wss. ook niks aan gedaan wordt nog. :?

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


Anoniem: 256728

Dit soort nietszeggende E-mails hadden ze ook een week geleden kunnen sturen.

Anoniem: 193799

zijn er ondertussen al meer mogelijkheden om LOTRO op een MAC te draaien, of is dat nog steeds dmv een port?

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Hurtebise schreef op dinsdag 18 oktober 2011 @ 20:52:
Mail gehad van Turbine met de suggestie om het paswoord te veranderen. Het is dus weldegelijk menens.
Tja, dat was al langer duidelijk. Turbine is alleen heel hard aan het editen/deleten geslagen op posts die links naar ofwel het topic op lotrocommunity.com, of naar het artikel hier op tweakers.net wijzen. Dat is een "TOS Violation" om een of andere reden 8)7

Hun FAQ over wat er gaande is ook een stukje wollige marketingbabbel. Ze zeggen "er staat geen CC data in de forum db". Op screenshots was ook de account database te zien, daar zeggen ze niets over.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Servers down? Maintenance was toch op maandag?
Speel op Laurelin. Nochtans staat op deze site dat ie up is: http://status.warriorsofnargathrond.com/

[Voor 52% gewijzigd door Hurtebise op 19-10-2011 14:57]


 • metalant
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 31-01 16:11
Gisteren mijn eerste toon aangemaakt: een female elf minstrel in de wereld Eldar.
Gespeeld tot level 7, de intro afgemaakt.

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
metalant schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 17:06:
Gisteren mijn eerste toon aangemaakt: een female elf minstrel in de wereld Eldar.
Gespeeld tot level 7, de intro afgemaakt.
Welkom aan boord. Veel plezier toegewenst! Minstrel is een leuke class.

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Hurtebise schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 14:52:
Servers down? Maintenance was toch op maandag?
Speel op Laurelin. Nochtans staat op deze site dat ie up is: http://status.warriorsofnargathrond.com/
Turbine kent geen vaste maintenance. Meestal wordt dit echter op maandag uitgevoerd als het dan toch nodig is. Vandaag is patch 1 live gegaan met gefixte Pit of Iron en generfde droprate van T7 scholar stuff en landscape drops.

 • metalant
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 31-01 16:11
Hurtebise schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 18:10:
[...]

Welkom aan boord. Veel plezier toegewenst! Minstrel is een leuke class.
Ja, het leek mij ook wel leuk om een keer een healer class te rollen.
Nu nog leren hoe dat allemaal zit met die professions en die hobbies, maar dat zal wel net als bij World of arcraft ook later in het spel nog kunnen.

[Voor 21% gewijzigd door metalant op 19-10-2011 18:34]


 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Het is wel raadzaam meteen een profession te kiezen. Je komt nu namelijk een hoop materialen tegen tijdens het questen die je anders later zult moeten gaan grinden om je vocation alsnog te levellen...

 • Herby
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 17-01-2022

Herby

Stalknecht

Zijn er hier mensen actief in Monsterplay? Ik ben actief als Defiler en heb daar een hoop lol aan, alleen zo jammer dat het overgrote deel van de server ons beschouwd als een quest locatie en komt om zijn dailies te doen :)

Ach ja we reageren met zijn allen prima, door dat te saboteren en te verplichten met ons te komen spelen :p

Compromis? Hoezo heb ik het mis dan?! | Geluk = gelul met een K | з=(•̪●)=ε


 • metalant
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 31-01 16:11
TAA schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 19:04:
Het is wel raadzaam meteen een profession te kiezen. Je komt nu namelijk een hoop materialen tegen tijdens het questen die je anders later zult moeten gaan grinden om je vocation alsnog te levellen...
Ik heb voor de Explorer profession gekozen, die leek mij het handigst na het lezen van een paar sites.

BTW, zijn er nog meer mensen actief in de wereld Eldar?
Ik mis de world en guild chat van de WoW server :)

[Voor 11% gewijzigd door metalant op 19-10-2011 19:55]


 • WishmasterNL
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 13:26

WishmasterNL

XBOX: WishmasterNLD

hallo mensen, ik ben van plan om ook lotro te gaan spelen.

het spel inmiddels ook al geïnstalleerd.

weet alleen niet waar ik mee wil gaan spelen.
het liefst een class die het meeste lijkt op een warlock uit WoW. iemand een idee?
ik dacht zelf aan een loremaster of rune-keeper. en als race een elf

welke proffesions zou ik het beste kunnen kiezen in combinatie met die race/class?

en op welke server kan ik het beste gaan spelen? wil wel graag een leuke guild joinen met nederlandse spelers....

[Voor 17% gewijzigd door WishmasterNL op 19-10-2011 20:06]

Daikin FTXA35BS/RXA35A |


 • -SafaN-
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 18-12-2022
op snowbourn en evernight zijn er kins met veel nl (tweakers)

@metaland: de standaard chats zijn altijd per region. Voor een worldchat moet je /joinchannel globallff even intypen. Als daar niemand zit moet je eens rondvragen wat de algemene channel is.

 • Tommmo
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 08-01-2022
BTW, zijn er nog meer mensen actief in de wereld Eldar?
Ik ben actief op Eldar.
Mijn main heet Tomsil, maar ook als Tomoin, Tommodir, Amtomlas en Anantomuil kan ik langs komen.
Ik mis de world en guild chat van de WoW server :)
Er zijn wel global user chats in Lotro, deze kan je toevoegen door "/joinchannel <Naam van Channel>"* te typen in de chat.
Eentje waarop veel mensen zitten en waar je eigelijk alleen om een groep zou moeten vragen is de GlobalLFF. Maar er wordt hierop ook wel wat gehandeld en gechat buiten het vragen om groepen om.
Om die te joinen typ je dan "/joinchannel GlobalLFF"*, praten doe je met "/1 <hier jouw tekst>"*.

In totaal kan je je aanmelden voor 4 user chats. Praten in het tweede channel waar je je op aanmeld doe je met "/2 <hier jouw tekst>"*. En zo verder....

* without the quotes ofc.

 • Trinsec
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 08:58

Trinsec

Huffi-Muffi-Guffi

WishmasterNL schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 20:00:
weet alleen niet waar ik mee wil gaan spelen.
het liefst een class die het meeste lijkt op een warlock uit WoW. iemand een idee?
ik dacht zelf aan een loremaster of rune-keeper. en als race een elf
Tja.. Ik vond de Warlock uit WoW ook geweldig, maar de RK en LM komen niet in de buurt. Het beste is nog wel de Warden, je kan er leeches en self-heals mee opzetten wat sterk op de DoT Warlock lijkt. Maar dat is dus geen casting class, en je krijgt er ook geen pet bij. En je moet het doen met gambits, speren, en medium armour. Leuk contrast. :)

when the Darkness fell upon us
when the Evil Ones came!
Creatures from the darkest pits of hell they were.
Trinsec's Journal


 • Katlynn
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 14-11-2011
JohnnyV76 schreef op woensdag 19 oktober 2011 @ 08:23:
Password ook veranderd ja... slechte zaak weer.

Net als Draigoch's Lair. |:(

1e fase ging nu goed en joepie we kregen de reward en titel voor de gangen... een T7 relic en de titel Maneouvre Master. Uiteindelijk kwamen we in de laatste fase aan en haalden het niet door slechte positionering. Weer opnieuw en nu ging het veel beter. Alles onder controle... healen was makkie en DPS was goed... en toen.... ging meneer de draak even stil staan en dom voor zich uit kijken. We zaten op 560k (van de 9mio oid) en daar stond ie. We konden niks doen. GM erbij maar nee wij kunnen niks doen... doe het maar opnieuw. Voor de zekerheid gedisband en opnieuw naar binnen. Tactiek werkte weer en nu gingen we het halen.... alleen op 188k ging ie weer stil staan. Was ondertussen 00:00 dus we hadden het helemaal gehad. Echt super vervelend dat de enige echte end-game raid gewoon nog zulke bugs heeft. De instance is verder wel heel cool en goed gemaakt maar dit is gewoon teleurstellend. Ik hoorde dat er in de aankomende patch wss. ook niks aan gedaan wordt nog. :?
Wij hebben met de kin inmiddels Draigoch tweemaal met Challenge neergehaald (Tier 2) en dit heeft de tweede groep ook gehad. Wat zij hebben gedaan om het op te lossen: De hunter heeft de claws getracked en ze hebben de claws neer kunnen halen. Dat heeft voor hen gewerkt. Volgende keer proberen als dat weer gebeurd?

Orangeblossom L75 Minstrel | Saeltheliel L75 Runekeeper | Winterberry L65 Burglar | LovelyKate L65 Loremaster


 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Dat is wel een interessante tip. Dus hij stond stil en ze konden hem niet meer aanvallen en toen toch door de track van een hunter weer kunnen aanvallen? Zou me erg verbazen als het werkt maar ik heb gekkere dingen meegemaakt :) Heb ook al gelezen dat RK stones en LM pets een probleem konden geven maar ook mensen die denken dat minstrel ballads en de captain's forced aggro skill de oorzaak kunnen zijn. Hopelijk vanavond neer!

Voor de nieuwe mensen... welkom! Leuk om te zien dat er nog steeds nieuwe mensen het spel gaan proberen. Ben benieuwd of jullie de community ook leuker vinden dan WoW want dat hoor je best vaak van ex-WoW spelers. Ik weet niet precies hoe druk of actief het op andere servers is maar op Snowbourn is het gezellig druk. Je ziet continu LFF (looking for fellowship) verzoeken in de global channels en ook in onze kin (Dutch Dunedain) zijn de mensen flink bezig. Laatste tijd hebben we 's avonds altijd wel ongeveer 1,5 pagina met members online dus zo rond de 30 man schat ik.

[Voor 40% gewijzigd door JohnnyV76 op 20-10-2011 07:57]

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Loev
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 03-02 15:35
Gisteren begonnen met spelen met een Human Champion. Tot zo ver erg leuk, al kan de GUI wel wat poets werk gebruiken. Ik loop nog niet tegen de beperkingen van free-play aan, al zijn de bags wel erg klein. Worden deze nog groter? Ik heb al wel gelezen dat je extra kan bij kopen.

Er irriteert mij wel iets mateloos. Wanneer ik aan het vechten ben en ik hover over de vijand dan krijg ik een dialog box met daar zijn gegevens en health. Hoe krijg ik deze weg?

Vanavond weer verder :)

[Voor 23% gewijzigd door Loev op 20-10-2011 10:01]


 • Siebsel
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 03-02 14:54
Loev schreef op donderdag 20 oktober 2011 @ 10:00:
Er irriteert mij wel iets mateloos. Wanneer ik aan het vechten ben en ik hover over de vijand dan krijg ik een dialog box met daar zijn gegevens en health. Hoe krijg ik deze weg?
Even bij de opties "Floating tooltips" uitzetten, dan komt dat venstertje gewoon boven in beeld :)

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Ik werk met fixed tooltip. Via ctrl +µ kan je je ui naar believen verplaatsen.

 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 24-01 21:36
Dat roleplaying is op zich wel grappig. Kwam een dwarf tegen waarmee ik een gesprekje aanknoopte. Alleen ik noemde hem bij zijn naam, waarop hij antwoorde hoe ik dat wist. Heb dan maar een lulverhaal verteld over dat hij goed bekend is geworden in dit gebied door zijn goede daden enzo.

Uiteindelijk een heel verhaal verteld met die gast in RP stijl, kwamen nog een paar mensen erbij enzo.

Wel zijn de bags erg klein voor F2P. Was het niet zo als je iets zou kopen in de store dat je dan premium speler wordt, en zouden de bags dan ook niet allemaal unlocken?

 • -SafaN-
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 18-12-2022
Enkel als je (even) vip wordt, enkel op de chars waar je inlogt terwijl je vip bent.
Dit unlockt ook andere dingen zoals, virtue en class traits, en de goldcap.

Als je tp koopt, moet je dit alsnog in de store unlocken (per character)

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Gister de draak dan wel goed neergehaald op HM. Geen RK stones en geen LM pet en nu bugvrij.
Of wellicht hebben ze toch een stealth fix gedaan met de patch.. who knows.

Anyway... nog 12 S4M's en dan heb ik 5/6 op mn RK en dat is voor de verandering een keer een leuke set bonus voor RK's. Gevecht is overigens kinderlijk eenvoudig als je weet hoe je moet lopen en welke conjunctions je moet doen. Als je dit vergelijkt met bijv. Ivar of nog erger... Durin's Bane dan is het echt een eitje. Ik ben echt niet een goede healer op mn RK maar het is zelfs zonder healing stone makkelijk te healen.
Mooi dat iedereen een symbol kreeg en we hadden nog 2 bonus symbols ook :)

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Baatje
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 03-02 08:51
Goedemorgen,

Zojuist heb ik mijn 1e stappen gezet in Lord of the Rings Online. Ik heb weinig ervaring met MMO's maar heb wel WoW, Rift en Star Trek online kort gespeeld. De 1e 2 waren niet echt mijn wereld, STO vond ik te eentonig. De wereld van Tolkien heeft me in boeken als in films altijd zeer aangetrokken. Dat is een van de redenen dat ik begonnen ben met de free play van deze game. Een andere reden is dat zo graag eens een MMO wil beleven zoals het hoort in een wereld die mij ook aantrekt.

Mijn vraag aan jullie waarbij ik een antwoord hoop te krijgen: Is deze free play versie de moeite waard of kan ik beter een volledige versie aanschaffen voor zover het mogelijk is? En ja ik weet dat over een tijdje The Old Republic komt maar nu ben in ik zoekende in Middle Earth....

Fear leads to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering....


 • garathane
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 02-02 12:50

garathane

l'enfer, c'est les Autres

Ik zou de eerste tijd gewoon gratis rondkijken. Als het je écht bevalt, kan je alles erbij kopen wat je zou willen hebben.
Zelf speel ik al een paar jaar (lifetime), met korte tussenpozen dat ik andere interesses heb,maar ik kom steeds terug. Het verhaal is het grote verschil met andere MMORPG's. Dat is erg sterk, al zijn er zijpaden waarbij je denkt....'nou...zou Tolkien dit wel leuk hebben gevonden ?' Dat neemt niet weg dat het verhaal boeiend blijft.
Wat ik ook een sterk punt vind is de 'volwassenheid' van de community: weinig gescheld en puberaal gedrag. Ook is de behulpzaamheid groot. Tenslotte wordt er nog wel eens op PUG's afgegeven,maar ik heb er eigenlijk alleen maar goede ervaringen mee.

Veel plezier en wie weet 'tot ziens'. Als je hulp zoekt (en ik ben online): ik zit met diverse characters op Eldar, Laurelin en Snowbourn. Namen staan in de startpost

 • Baatje
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 03-02 08:51
De grote aantrekkingskracht voor mij is de wereld van Tolkien ook.

Zijn er veel beperkingen met de free play?

In ieder geval bedankt voor je antwoord!

Fear leads to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering....


 • -SafaN-
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 18-12-2022
ik had het netjes uitgeschreven voor stronks, maar hij heeft nog geen tijd gehad om de startpost aan te passen:

Sinds oktober 2010 is het spel ook “free2play”. Uiteraard is turbine een
commercieel bedrijf dus hoewel het mogelijk is om het zonder betalen te
spelen, is het spel toch een stuk aangenamer als je minstens een paar
aankopen doet.
De meeste van deze nodige aankopen krijg je trouwens als je minstens een
maand vip bent. Dit is dus een veelgebruikte strategie. Hieronder een
overzicht van de verschillende accounttypes.
Lifetime: deze worden niet meer verkocht. Dit zijn oude accounts die alle
rechten van een vip hebben, maar niet meer hoeven te betalen.
Vip: betalen een bedrag per maand/3maand/jaar. Ze krijgen hiervoor toegang
tot alle quests en player vs monsterplayer. Zij moeten wel nog expansion
packs kopen.
Premium plus: Accounts die minstens 1 maal vip zijn geweest. Op alle
characters waarop ingelogd is tijdens de vip zijn de trait slots, de virtue
slots en de gold limit unlocked.
Premium: Deze accounts hebben minstens 1x turbine points gekocht. Ze
krijgen een extra character slot en minder restricties op chat en mail dan
een f2p player.
Free account: Dit is dus het gratis account. Je mag geen geld sturen, je
mag geen gesprekken beginnen ea restricties. Op zich geeft dit account
genoeg mogelijkheden om het spel te leren kennen: met de vrije gebieden kun
je tot level 32 levelen.
Wat moet er nu zoal aangekocht worden? Broodnodig zijn de trait slots, de
virtue slots, de gold limit en de riding skill (deze krijgen vip’s ook
gratis op lvl 20).
Verder moet vooral content aangekocht worden. Je kan in alle gebieden
(behalve expansions) binnen als free player, maar de quests en deeds zullen
er pas zijn als je het questpack aankoopt. De deeds die je doet binnen een
bepaald gebied leveren je Turbine Points op, die je dan weer kan gebruiken
voor een nieuwe quest pack te kopen. Op zich is het dus mogelijk om telkens
genoeg tp te verzamelen voor het volgende gebied. Je kan ook met geld
Turbine Points kopen om daarmee de quest pack te kopen. De gouden regel
voor de lotro store is: koop alleen promoties. Er zijn promoties waarbij je
meer tp voor hetzelfde geld krijgt, of er kortingen zijn op verschillende
questpacks.

 • Baatje
 • Registratie: September 2008
 • Laatst online: 03-02 08:51
Nou dat maakt het een stuk duidelijker, bedankt in ieder geval. Ik zal dus eerst maar eens gaan ontdekken of deze game iets voor mij is voordat ik weer met euro's ga gooien.. Ben nu weer wat uurtjes verder en ik loop er nog niet echt wam voor. Ben nog heel pril bezig maar ik kan nu (nog) niet zeggen dat ik in Middle-earth ben. Hopelijk komt dit gevoel nog. Kan natuurlijk ook aan mij liggen hoor. Misschien ben ik wel geen MMORPG gamer. We gaan vol goede moed verder hoor. Tis nog lang geen 2 november (Uncharted 3).....

Fear leads to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering....


 • Loev
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 03-02 15:35
Gisteren heb ik 600 TP gekocht voor 6 euro. Ik wilde heel graag de riding skill hebben, gelukkig had ik genoeg silver voor het paard zelf. 2 minuten na de transactie werd ik gebeld door mijn bank. Of ik net een betaling had gedaan met mijn creditcard. Blijkbaar letten ze extra op transacties met de US.

Ik ben nu klaar rond de Cobble en Stabble. Ik had nog een deed waarvoor ik nog 2 kerels moest doden, voor 10 TP. Prima :) Twee kills en klaar, en idd de deed erbij. Maar ik kreeg de TP er niet bij :( Ik stond op 550 en daarna ook op 550 :? Tijd om Turbine te mailen?

Verder valt het op dat mijn weaponsmithing veel sneller gaat dan ik level. Ook heb ik spullen nodig waarvoor ik anderen nodig heb (jewelcrafting) maar op het action house staat amper iets. Server is ook best wel leeg. Welke proffessions zijn allemaal handig om te hebben als Champion?

[Voor 20% gewijzigd door Loev op 24-10-2011 09:05]


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Nou, na de deed completion, kreeg je een popup box met de melding dat er 5 (of 10) TPs bijgeschreven waren?

Wat betreft crafting.... vroegah was het echt tijdrovend om je metal -of weaponsmith op master te krijgen, tegenwoordig zijn er veel minder mats voor nodig. Dus je hebt mazzel.
Je zou in het trade channel rond kunnen vragen of mensen craft spul met je willen ruilen cq voor je kunnen maken... meestal gaat dat vrij rap zo. Wellicht ook een optie om een kinship te joinen.

euh...ja


 • Lointje
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 01-02 05:58
Je kan in de lotro store je history zien. My account en dan history (kan ook ergens anders staan, kan vanaf hier niet verifieren). Kijk eens of het daarbij staat?
De TP melding komt trouwens altijd een beetje later dan de deed completion (ik gok zo'n 10-15 seconden wel maar).

 • Loev
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 03-02 15:35
Rfce schreef op maandag 24 oktober 2011 @ 10:55:
Nou, na de deed completion, kreeg je een popup box met de melding dat er 5 (of 10) TPs bijgeschreven waren?
Yup, maar de TP waren er niet bij gekomen.
Wat betreft crafting.... vroegah was het echt tijdrovend om je metal -of weaponsmith op master te krijgen, tegenwoordig zijn er veel minder mats voor nodig. Dus je hebt mazzel.
Zo iets staat mij bij. Ik heb de bèta gespeeld, daarin ging het een stuk minder makkelijk.
Je zou in het trade channel rond kunnen vragen of mensen craft spul met je willen ruilen cq voor je kunnen maken.
Er is nauwelijks chat op de server. Ik zit op Silver nog iets, maar ga het vanavond proberen.
Thx! :)

 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 15:02
Ik kan het niet laten, moet dit even met jullie delen;
Hier speel ik op m'n guard in Fil Gashan. Even solo een tiental Orcjes aanpakken :D

YouTube: Having fun in Fil Gashan&

₿itcoin, a weapon of mass disruption


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Vet goed filmpje. Guard pwnage, zie je niet vaak.

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
hij is fijn :) denk niet dat me dat lukt zo op mn burglar hehe... nou als je de deed nog niet had is ie zo wel snel klaar !

euh...ja


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Ik merk dat mijn guard het erg lastig heeft in Dunland. De eerste Galtrev quests gingen vlot. Tot er een instance langskomt en ik verschillende mobs golven (die oranje zijn) moet weerstaan. Overpower en tweeslagzwaard kunnen het tij niet keren. Zou eigenlijk 2H LI axe moeten hebben voor m'n dwarf guard en zijn axe bonus. Maar dat viel nog niet uit een Dunland mob zijn zak. Virtues allen op 10. Eentje op 12. Zag wel dat ik niet alle slots met overpower traits heb gevuld. Blijkt meer een tank fit te zijn. Maar met shield en 1H LI in solo pve aangaan, is een beetje dom, het gaat ook niet vooruit qua dmg.

Wie me een 2H LI axe lvl 65 kan bezorgen, mag me altijd een brief sturen: graag aan Bluntor op Laurelin. Zet er eventueel ook een gewenste som goud/zilverstukken bij. Of eventueel iets van mats, andere class LI's. Dan zal ik zien wat ik voor je kan doen.

 • Lointje
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 01-02 05:58
Haha leuk! Ik solo ook graag instances met mijn guard. Urugarth (zonder lughrien), ost elendil (instance lvl 40), ... skirmish small fellowhsip on level op men eentje (+ herbalist)

Ik speel bijna altijd 1h+shield trouwens. Overpower enkel in ettens. Dus ja, mijn damage is wat laag. Maar aan de andere kant pull ik gewoon telkens 3 mobs, en als die dood zijn heb ik nog altijd 75% morale and 50% power, dus pull ik er ook weer 3. Helemaal geen regen nodig waardoor je dus ook wel lekker blijft doordoen. Alleen vanaf lvl 72 of zo, vond ik de damage wel erg laag worden omdat ik nog altijd met een lvl 65 rondloop. Hoop nu dus een 75 weapon te vinden, maar enkel belts of andere classes hun wapens droppen.

 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Ik heb Isengard op m'n guard ook volledig met 1H/Shield gedaan. Gewoon raid/threat getrait met m'n 2nd age lvl65 tot de nieuwe levelcap. Rond level 70 begonnen met wat armour/jewellery te vervangen door quest rewards en crafted stuff. Het levelled misschien wat trager (toch binnen 1 week na release capped) dan bijvoorbeeld m'n minstrel die nu rond 71 hangt maar ik vind het gewoon heel relaxed spelen. Wat er op de weg komt van m'n guard neem ik mee en maak ik af. Vooral de solo instances moet ik op m'n andere chars toch wat voorzichtiger aanpakken.

Nog 7 skirmishes/instances en een worn symbol en m'n guard is "af" qua basis gear. Ben benieuwd wat December gaat brengen aan nieuwe endgame content... Tot die tijd vermaak ik me prima met nog een aantal keer de Isengard quests.

 • Notlupus
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 03-02 10:59
Iemand enig idee of je de Isengard Legendary Edition enkel in de webstore van Turbine kan kopen, of dat deze ook elder beschikbaar is? Ik kom er namelijk keer op keer niet doorheen op die site, als ik mijn creditcard probeer toe te voegen.

Ik heb het spel wel als digital download gezien op een CDKEY-only site, maar als Turbine de enige is die die keys verkoopt, vertrouw ik het voor geen meter (terwijl ik redelijk vaak Steam en EA games op die manier heb gekocht).

Bedankt!

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Hurtebise schreef op dinsdag 25 oktober 2011 @ 11:40:
Ik merk dat mijn guard het erg lastig heeft in Dunland. De eerste Galtrev quests gingen vlot. Tot er een instance langskomt en ik verschillende mobs golven (die oranje zijn) moet weerstaan. Overpower en tweeslagzwaard kunnen het tij niet keren.
Wellicht die quest rondom die boom die je met 4 Rohirin moet verdedigen (7min lang dacht ik)? Daar moest ik ook ff alles uit de kast halen, en de laatste minuut de mobs rondkiten, maar voor de rest......

Gisteren toevallig de laatste quests in Isengard afgesloten met mn main burglar, kortom klaar met de quest-content :9. Ik ben verder nergens tegen problemen aangelopen, alles is soepel voor mn burglar. Merk wel dat je nu op lvl75 tegen bijv. die elite overseers (of hoe ze heten) in Isengard ff standaar je stun en knives out moet gebruiken, deze delen nl aardig wat klapjes uit. Owjah en die Stonetrolls buiten Isengard, je weet wel die van +30K.... die zijn ook pittig, totdat je er achter komt dat je een potion hebt die je eerst tegen ze moet gebruiken waardoor ze de helf van hun moral krijgen 8)7

euh...ja


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:33

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Roellie80 schreef op maandag 24 oktober 2011 @ 19:14:
Ik kan het niet laten, moet dit even met jullie delen;
Hier speel ik op m'n guard in Fil Gashan. Even solo een tiental Orcjes aanpakken :D

YouTube: Having fun in Fil Gashan&
Fil Gashan... dat was altijd tof. Vond ik op m'n Warden ook altijd onweerstaanbaar. Vooral gewoon direct de dining hall in rennen. Heerlijk, al die health leeches.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Ik moet ook wel toegeven dat ik een diehard 1H+shield speler was, tot ik er door diverse guards op werd gewezen dat Overpower met 2H zoveel beter was voor solo pve.
Tsja, soms moet je gewoon je eigen speelstijl volgen.
In Ettens kom ik nooit (meer).

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Nou mn Guard is pas lvl57, kan nog niets over dunland zeggen wat dat betreft, maar het ligt aan de situatie.... Tot nu toe speel ik met 1H+shield als ik in een fellow moet (off)-tanken. Solo gebruik ik dat ook als ik veel mobs (of elite) neer moet halen. Het gaat dat wat trager, maar wel gecontroleerd. Als ik 2 of 3 mobs (meer zelfs van lowlvl) moet killen gaat het gewoon in overpower+2H.

euh...ja


 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Nu 2 chars op 75 en bezig met mn guardian. Als ik de globallff moet geloven zal het niet lastig zijn om groepen te joinen daarmee. Speel samen met mn vrouw dr champ en dat schiet wel lekker op. Bizar verschil toch wel in DPS. Naja zodra ik 75 ben weer lekker sword 'n board om te tanken.

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Op Laurelin is het ook veel 4/6 looking for tank/heals. Wardens zijn niet meer echt in zwang en champ tanking heeft nog geen vlucht genomen. Ongetwijfeld gaat dat veranderen zodra het "gear level" van de groepen omhoog gaat en DPS tanking de voorkeur krijgt. Nu geniet ik van de 15k morale op m'n guard en lekker overal onbezorgd door heen walsen. Hier en daar valt er weleens iemand of 2 iemanden om in een 3man maar dat is mij nog niet overkomen ;)

Nog 15 S4M en dan heb ik 4/6; de draak zit er voorlopig met de kin nog niet in helaas maar gelukkig staan er nog genoeg alts te popelen om friend met de Riders te worden ;)

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 02-02 19:36
Gaat weer heerlijk met mijn guard nu. Nieuwe LI's gedropt gekregen (65, 66, ...). Heb enkele LI's op max lvl. Speel nu als vanouds 1h+shield (block focus). Overpower heeft niet meer aangestaan.
Eindelijk weer het gevoel dat ie kan tanken, robuust is, klappen kan opvangen en vlot uit de voeten kan bij meer mobs tegelijk of kort na elkaar. Inmiddels lvl 67. Wat een heerlijke class. Dat het omleggen van een mob wat langer duurt, deert niks. Het speelt ongelofelijk relaxed zo.

Morale aan 5.5k
Power aan 2.4k

Tiers op LI's (3th age) nu aan 4-6.

Nog geen Isengard/Dunland instances getest buiten die paar solootjes.

[Voor 6% gewijzigd door Hurtebise op 27-10-2011 13:09]


 • TAA
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 13:09

TAA

Liever IRC

Hurtebise schreef op donderdag 27 oktober 2011 @ 12:42:
Nog geen Isengard/Dunland instances getest buiten die paar solootjes.
Die zijn er ook (nog) niet :+

 • JohnnyV76
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 03-02 19:23
Aggro is iig een stuk makkelijker als guardian.

Gister de culling pit gedaan op lvl71 met een 75 hunter erbij en met 1h + shield ging aggro houden prima. Kun je je wat meer op andere dingen richten tijdens raids :)

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something

Pagina: 1 2 3 ... 22 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee