Toon posts:

[MMORPG] Lord of the Rings Online: deel 4 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 8.454 views sinds 30-01-2008

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
http://www.xs4all.nl/~emb01/Stronk/endline.JPG
http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotrobanner.jpg
http://tweakers.net/ext/f/b73250a4c5345898250364d21087b7bb/full.jpg
http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotroinfo.jpg

Geplande release: Uit


Dit spel is al meerdere jaren in ontwikkeling en staat pas sinds (relatief) korte tijd in de aandacht van de pers en fans van zowel de Lord of the Rings boeken + films en gamers. Voorging het spel door onder de naam Middle Earth Online, maar sinds ongeveer het laatste jaar van de ontwikkeling van de game is de naam veranderd in Lord of the Rings Online
Het spel is gebaseerd op de verhalen van J.R.R. Tolkien, dus niet op de films. Het wordt niet door EA gemaakt, maar door Turbine (oa. van Asheron's Call) en de maker heeft niet de rechten om de overbekende beelden uit de films en daarbij behorende muziek te gebruiken. Het spel is ondertussen uit en bevalt de mensen goed.

Het spel is ondertussen nu een meer dan een maand uit en het is een groot succes te noemen.. Beelden en locatie met tevens de mooie muziek doet je werkelijk denken dat je in Middle Earth bent. De mooie heuvels van de Shire tot de donkere gebieden van Angmar.... Alles is er bij inbegrepen.

LOTRO speelt zich af gedurende de Third Age, precies op het moment dat Frodo en kompanen hun eigen reis aan het voltrekken zijn. Uiteraard is het verhaal van LOTR nooit bedoeld als alleenstaand geheel, nee, Middle-Earth en de landen die de wereld rijk is vormen een prachtige achtergrond waar ook Gandalf, Elrond en alle andere belangrijke personages maar een kleine spil zijn in het geheel. Lord of the Rings is meer, het is een levende en ademende wereld waar iedereen een grote reis kan voltrekken in hun strijd tegen het kwaad. En het kwaad komt niet alleen voor in de vorm van Sauron, maar ook zeker in de vorm van de Witch King, de eerste koning gegrepen door de macht van de eeuwenoude en bijna onoverwinnelijke tovenaar.

Het is ook hier dat we de strijd aangaan met de directe onderdaan, een van de Nazgûl, van Sauron. Leuk is dat het aanzien van de Nazgûl, en andere angstaanjagende wezens je inderdaad angst aan jagen. Door gebruik te maken van Spirit in de vorm van Hope en Dread worden je gevechtscapaciteiten enorm beïnvloed. Heb je veel Hope, dan krijg je extra bonussen om zo meer schade te berokkenen of om je health en mana regeneratie sneller te laten verlopen. Vecht je in zeer zware gebieden, of tegen een van de Nine Riders, dan kan het zijn dat je Moral enorm wordt verminderd waardoor de kans op slagen die mis slaan een stuk groter worden. Een leuke bijkomstigheid, en eentje waar je zeker rekening mee moet houden.

Als speler krijg je een korte introductie waarin de basis van het spel snel duidelijk wordt gemaakt. Zo'n introductie is een indicatie van wat je zoal kan verwachten op het gebied van instances en dergelijke quests. Deze worden namelijk op een redelijk filmische manier weergegeven, zoals de introductie van de Elven waarin de stad Edhelion wordt aangevallen door de Dourhand Dwarves in samenwerking met trollen en goblins. Als Elf maak je dit bewust mee, ook al is het honderden jaren geleden op het moment dat je de introductie hebt gehaald. Elven kunnen namelijk niet dood, zoals de mens, door ouderdom.

Het verhaal ontvouwt zich in zogenaamde epic quests.. Deze quests Books genaamd vormen de rode draad door het spel. Je bent niet verplicht deze te volgen maar het helpt je wel aardig om het verhaal te leren begrijpen. Het spel laat Book 1 tot en met 8 Spelen. Book 9 komt met de nieuwe update die er nu al is. De gehele community hoopt dat de volgende updated ook gratis zullen zijn. Tijd zal het leren.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/features.jpg

- Je kunt je eigen hobbit, elf, dwerg of mens creeëren en deze een van de volgende classes geven: Champion, Minstrel, Guardian, Loremaster, Burglar, Hunter of Captain. Bovendien kun je het uiterlijk van je personage naar hartelust aanpassen.
Meer details over de verschillende classes
Meer details over de verschillende races

- Je kunt de tegenstanders die voor de Fellowship of the Ring al een pain in the ass waren, tegenkomen. Je vecht dus onder andere tegen de: Uruk-Hai, Nazgûl, Orcs, Trolls, Goblins, Draken en misschien Balrog
Meer details over de verschillende vijanden die je kan tegenkomen

- Je kunt door Middle-Earth je eigen weg nemen en de wereld ontdekken. Je kunt verrassingen tegenkomen zoals sterke wapens die door de oude Numénorianen zijn achtergelaten, echter is de wereld zo groot dat Turbine het in al die jaren nog niet heeft klaargespeeld om heel Middle-Earth te creëeren en het ook nog enige kwaliteit mee te geven, dus tijdens de release zul je alleen het gebied Eriador kunnen verkennen.
De speelbare gebieden tijdens de release (ingame kaart)

- Maak kennis met de personages uit de Lord of the Rings, onder andere Frodo, Aragorn, Gandalf, Bilbo, Elrond, Boromir, Tom Bombadil, en vele anderen.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/races.jpg


Zoals al eerder vermeld zijn er verschillende rassen in het spel. Elk met zijn eigen plus en min punten.


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/mensen.jpg


"Then he told them that these blades were forged many long years ago by Men of Westernesse: they were foes of the Dark Lord, but they were overcome by the evil king of Carn Dûm in the Land of Angmar."

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, "Fog on the Barrow Downs"

Hoewel zij het minst lang leven van alle rassen in Middle-Earth, zijn zij toch voorbestemd om het land in de jaren na de Third Age, te besturen.
Hun sterfelijkheid werd beschouwd als een unieke gave, maar op de duur werd het "The Doom of Men" en de bron van veel gejammer & geweeklaag.

De mensheid is een een heel uiteenlopend ras, van de grote Dunedain van het Noorden tot de getalenteerde ruiters van Rohan, van de trotse soldaten van Gondor tot de mysterieuze Haradrim van het verre oosten. Ze kunnen een enorme moed en eer aan de dag leggen, maar vallen gemakkelijk prooi aan ambitie, deceptie en verraad.

De hobbits noemen ze gewoon "Big Folk", omdat mensen gekarakteriseerd worden door hun grote en sterke gestalte en een wilskracht geboren uit het besef van hun korte levensduur.

Klassen die een mens kan kiezen

Champion
Guardian
Captain
Burglar
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/elves.jpg

Doorheen de tijden zijn de verwezenlijkingen van het nobele elvenras altijd verbonden geweest met de geschiedenis van Middle Earth. Zij herinneren zich nog de verwoesting door het Kwaad dat het land overschaduwde. Voor hun is de oorlog niet slechts een legende, ze hebben hem meegemaakt. En nu is de schaduw terug...

Eeuwen geleden, splitsten de elven zich op in verschillende groepen en verspreiden zich over heel Middle Earth, vooral in de oude beboste gebieden, waar ze momenteel nog wonen. Elven hebben altijd al een diepe affectie voor de natuurlijke wereld rondom gehad.

Elven sterven niet in een manier die mensen begrijpen. Ze leven vaak duizenden jaren in Middle Earth zonder geplaagd te worden door ouderdom of ziektes, hoewel een elf wel kan sterven in een oorlog of dergelijke. Eens hun tijd op Middle Earth ten einde loop, trekken de elven naar onbekende gebieden, ver voorbij de westerse zee.

Lang geleden waren de elven opgetogen over de jongere rassen die Middle Earth begonnen te bevolken en ze werden bondgenoten wanneer de nood het hoogst was, maar eeuwen van oorlog en verraad heeft hen gedreven naar een meer gesloten gemeenschap.
Maar nu dat de Third Age ten einde loopt en de War of the Ring nabij is, moeten de elven terug hun beboste gebieden en verborgen valleien verlaten om een bondgenootschap te sluiten met de Vrije Volkeren van Middle Earth.

Klassen die een elf kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/hobbits-1.jpg

Er zijn maar weinig geschreven verwezenlijkingen van hobbits tot laat in de Third Age van Middle Earth, en zo hebben ze het graag. Hobbits zijn een eenvoudig, stil volk, die liever rondzwerven in kleine huizen, deels ingebouwd in de heuvels van de Shire in het westen van Eriador.
Sommige noemen hen Halflings vanwege hun relatief klein grootte in verlijking met de mensheid.

Het favoriete tijdverdrijf van dit kleine volk bestaat uit eten, geschenken uitwisselen en hun velden bewerken. Ze houden zich niet graag bezig met de gevaarlijke zaken die zich afspelen elders in Middle Earth (met mogelijke uitzondering van de legende van hobbit boogschutters in de oorlogen in Fornost).

In deze donkere dagen echter, zijn het de hobbits die met hun, vaak verrassende, aanleg voor zowel woord als daad een grote impact zullen hebben op de oorlog tussen de Vrije Volkeren en de alsmaar groeiende Schaduw in het Noorden.

Klassen die een hobbit kan kiezen

Guardian
Burglar
Hunter
Minstrel

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/dwergen.jpg

De standvastige dwergen zijn bekend voor hun gedrevenheid, sterkte en hun toewijding aan alle dingen die verborgen zitten in de diepste plaatsen van Middle Earth. Ze leven een teruggetrokken bestaan in hun huizen, gelegen onder grote bergen en zijn experten wanneer het aankomt op mijnen en het bewerken van steen en staal.
Trots en gedreven, vechten de Dwergen mee met de Vrije Volkeren van Middle Earth, hoewel er al eeuwen een onenigheid is tussen dwergen en elven.
Dwergen zijn veel kleiner dan de mensen en leven vaak 250 jaar of langer.

Klassen die een dwerg kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/classes.jpg


De Champion is de vechter van het geheel, en is toegespitst op Damage Per Second, en Area of Effect Damage. Een klasse waarmee mensen die vooraan in de strijd willen staan zeker uit de voeten mee kunnen. De Captain is veelal de leider van een groep, die voor de nodige bonussen kan zorgen. Maar ook hij kan zijn mannetje staan tijdens een gevecht, en zelfs het houden van een pet is hem niet vreemd. De Guardian is eveneens een klasse dat zich goed voelt tijdens een gevecht, ware het niet dat hij vooral geschikt is als tank. Hij neemt dus veelal alle schade op zich, en ook deze klasse is zeer handig.


De Burglar is de standaard dief, en ideaal voor spelers die graag gebruik maken van allerlei slinkse truukjes om zo je tegenstander uit te schakelen. Het schuilen in de schaduw is geen ongewone manier van vijanden tegemoet te komen, evenals het in de ogen schoppen van zand. De Lore-Master daarentegen is de magiër in het gareel, de meest bekende is natuurlijk Gandalf, en geschikt voor mensen die graag grote groepen voorziet van veel schade. Ook deze klasse heeft de mogelijkheid om een eigen dier te houden.

De Hunter is de lange afstandschutter van het spel welke door iedereen die ervan houdt om door middel van een grote keus aan zelfgemaakte vallen de vijand op een afstand kan houden gebruikt kan worden. Ook kunnen ze de overlevingskansen van een groep vergroten door hun uitgebreide kennis van de natuur. Als laatste hebben we nog de Minstrel, de healer van de groep. Door muziek te spelen kan deze zijn teamgenoten voorzien van de nodige extra levenspunten, maar ook hun moraal weer opkrikken. Dit doet hij, of zij, door op een luit of een klarinet te spelen.

Een aantal klassen, zoals Guardian, Hunter, Minstrel en Champion, hebben boven hun Auto-Attack knop een speciaal balkje staan. Bij de Guardian staat het voor Reactive Skills, dat aangeeft welke tegenaanvallen hij of zij in kan zetten nazoveel keer geblocked, ontweken of geparried te hebben. De Hunter kan door middel van Focus, welke door low-level aanvallen wordt vergroot, nog meer moves uitvoeren die een stuk destructiever zijn. De Champion heeft op zijn beurt weer Fervour, dat ook groeit na het uitvoeren van bepaalde moves.

De Minstrel heeft nog wel de meest opvallende van alle vier, namelijk Tier 1, Tier 2 en Tier 3 uitvoeringen. Deze 'uitvoeringen' bestaan uit het spelen van muziekstukken om zo Tier 2 stukken te kunnen gebruiken. Mocht de speler in Tier 3 zitten, en terug naar Tier 1 willen, dan kan deze een Anthem spelen om zo de boel weer te resetten.


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/screensmovies.jpg

De graphics kunnen niet tegen het geweld van bijvoorbeeld Oblivion opboksen, maar voor een MMORPG ziet het er erg goed uit, met name water is een lust voor het oog. IGN durft zelfs te beweren dat dit de mooiste MMORPG tot nu toe is. Sommige van deze screens zijn door mij gemaakt en de anderen zijn ook vrij representatief voor de graphics in het echte spel (op very high tenminste). Voor te spelen moet je toch een aardige computer in huis hebben. Vooral in drukbevolkte gebieden zoals in Bree.

Officiële screens

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape4.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape3.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape5.jpgZelfgemaakte screens
http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00028.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00038.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00037.jpg

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00034.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00039.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00032.jpg


Natuurlijk heb je weinig aan de screens als je niet weet of de gameplay lekker loopt. Daarom zijn er verschillende filmpjes (trailers en echte ingamefilmpjes) uitgekomen:

Trailers:

Trailer 1
Trailer 2
Trailer 3
Trailer Shores Of Evendim


Rassen:

Race of Elves
Race of Men
Race of Dwarves
Race of Hobbits

Locaties:

Thorins Hall
The Shire
Duillond
Bree

Usermade filmpjes (uit de bèta)

Character creation
Naar Weathertop (slecht geluid)
Zelf gemaakt tijdenseen musicevent
Nóg meer filmpjes op Gametrailers

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/shoresofevendim.jpg


14 juni is het zover, dan kunnen de spelers van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar een volledig nieuw gebied verkennen. Hiermee corrigeren we gelijk een eerder bericht ten tijde van de launch dat dit gebied gelijk al beschikbaar was. Door een foutje in het toegestuurde persbericht toendertijd is dit er helaas bij in geslopen op de site.

Dat nu achter de rug hebbende kunnen we mededelen dat Codemasters en Turbine Inc. meer details hebben vrijgegeven rond de gratis uitbreiding Book 9: Shores of Evendim. Hiermee wordt een volledig nieuw gebied, Evendim dus toegevoegd aan de al zeer uitgestrekte wereld van Middle-Earth. Evendim ligt maar liefst 100 mijl ten noorden van The Shire, en biedt spelers straks een indrukwekkende 100 nieuwe quests.

Maar ook zal men met zo'n 23 anderen kunnen strijden tegen de reusachtige draak Thorog in de raid Battle for Helegrod. Samenwerking is zeer belangrijk om deze machtige draak neer te halen, maar dat spreekt voor zich. Evendim wordt verder gekenmerkt door The Lake of the Twilight, dat de meeste ruimte inneemt in dit gebied, en in het zuiden een eiland heeft met de vervallen stad Annúminas. Hier zullen krachtige artefacten te vinden zijn, en natuurlijk de nodige monsters.

Verder mogen we nieuwe instrumenten verwachten, en is het muzieksysteem dusdanig aangepakt dat je straks zelf muziek buiten het spel kan componeren om deze vervolgens naar je personage te laden. Ook zullen er 7 nieuwe legendarische armorsets aanwezig zijn, en kan je de nodige nieuwe monsters verwachten. 13 juni is het dus zover, dus zorg dat je erbij bent. Hieronder volgt nog een gedeelte uit het persbericht waarin directeur Jeffrey Anderson van Turbine Inc. en David Solari, Vice President en General Manager van Codemasters Online Gaming hun blijdschap vertonen op al het goede nieuws.


Jeffrey Anderson:
"The Lord of the Rings Online is een enorm succes en we zijn erg blij met de reacties uit de community. Shores of Evendim biedt een gigantische hoeveelheid nieuwe content en zorgt voor nog meer toegevoegde waarde voor onze abonnees."

David Solar:
"Eindelijk kunnen we de eerste van vele geplande gratis updates op The Lord of the Rings Online onthullen. In slechts zes weken hebben duizenden spelers al ervaringen opgedaan in de Middle-Earth wereld en dat willen we graag zien groeien."

Voor het spelen van de eerste gratis content zul je de patch moeten downloaden. Dit word automatisch gedaan als je de launcher start. Beter is het om de patch te downloaden vanaf de welbekende download sites. (Voor meer info check de Codemasters Site)

Key Features:


• Discover the lands of Evendim

• Explore over 60 new Quests

• Raid in the Battle for Helegrod

• Fight against 9 new monsters

• Upgraded music system adds new instruments and lets you share your music with others

• Equip collectible Armor Sets.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpghttp://tweakers.net/ext/f/3f5bc739e73ecb939ab8abde63c36a86/full.jpg

De nieuwsbrief 5 september 2007 van Codemasters meld het onderstaande m.b.t. book 10
Lees alles zeer uitgebreid op: http://www.lotro-europe.com/newspage.php?id=1433

Het Verhaal Gaat Verder!
• Amarthiel, geïntroduceerd in Book 9: Shores of Evendim, heeft de palantir van Carn Dûm opgeëist en is nu van plan om van Annúminas haar nieuwe uitvalslocatie te maken terwijl ze verder zoekt naar haar verloren ring, Narchuil. De Dúnedain werken haar tegen terwijl de Rangers een laatste wanhopige poging wagen om palantir uit de greep van Amarthiel te bevrijden. Voordat ze op zoek kan gaan naar Narchuil doet zich een gevaarlijke mogelijkheid voor die de Dúnedain het voordeel kan geven om het oog van Angmar te verblinden.

Legendary play
• Eenmaal in de Ettenmoors kunnen spelers 'monster play' op een totaal nieuwe manier ervaren door hun Destiny Points te spenderen en als een krachtige Ranger of the North of als verschrikkelijke trol te spelen. Hiermee kunnen ze hun bevriende spelers een strategisch voordeel bieden in het gevecht om de heerschappij van de Ettenmoors.

Critter Play
• Vriendelijke boerderijdieren vinden het heerlijk om rond te dwalen door het landschap, de kippen te bekijken, op wormen te jagen en nog veel meer! Spelers kunnen Midden-Aarde nu vanuit een ander, en soms onverwacht, oogpunt bekijken. Bijvoorbeeld als kip (!!), de eerste van een van de vele toekomstige speelbare dieren die toegevoegd zullen worden in het spel.

Nieuwe Reputatie En Onderhandel Systemen
- Boek 10 introduceert de reputatie en onderhandelsystemen. Het reputatiesysteem stelt spelers in staat om een positieve of negatieve reputatie op te bouwen met verschillende rassen en groepen in Midden-Aarde, gebaseerd op de voltooide quests en overwinningen op monsters. Het onderhandelsysteem stelt spelers in staat trofeeën die gewonnen zijn in de strijd te ruilen tegen beloningen als wapens en items.

Meer Dan 100 Nieuwe Quests
• Het verhaal gaat verder voor spelers terwijl ze de Fellowship ondersteunen en zich in nieuwe avonturen storten, nieuwe kerkers en meer dan een dozijn nieuwe monsters ontdekken

Verbeterde User Interface
• De interface van het spel is nu volledig naar eigen wens aan te passen. Naast de mogelijkheid je interface van een skin te voorzien voor een unieke stijl, stelt Boek 10 spelers in staat het formaat van de verschillende interface elementen te veranderen in het Opties paneel.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/variags.jpg

Tijdens de pre-orderdagen is er wederom een GoT kinship ontstaan. Als je op de server Snowbourn zit en een kinship zoekt, moet je dit even aangeven in het forum of ingame een IM sturen naar lolas (Kinship leader) of een van de andere Officers.

Hier volgt enige (lore)informatie over de kinship
Variags of Khand
The Variags were from Khand, and they first appeared in the north-west of Middle-earth in 1944 of the Third Age, fighting alongside the Wainriders. They were also present during the battle of the Pelennor Fields, over a thousand years later. Little was known about them.

In the real world, Variags is another name for the Varangians, a Viking people who had contact with Russia and Constantinople, described in one Byzantine chronicle as "axe-wielding barbarians". Thus some readers think that the Variags (whose physical features are not described, although axes are mentioned in reference to the tribes of the east) must look Nordic. Games Workshop, however, interprets Variags as similar to Mongols, but with chariots and Sashimonos, in its popular The Lord of the Rings Strategy Battle Game.
Note. Deze kinship is alleen voor Nederlands/Belgen. Er word alleen maar nederlands gesproken. Over een internationale word nog gesproken. Eventueel word er ook nog over een nieuwe kinship gedacht voor Alt's (andere karakters dan je main :))

website: http://www.variagsofkhand.nl/

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/servers-1.jpgServers:

[EN] Snowbourn

A river of Rohan that flows from the foot Starkhorn in the northern White Mountains, down Harrowdale and past the courts of Edoras, continuing across the plains of Rohan to meet the River Entwash. Any chance of discouraging...

[EN] Evernight

A dark, shadow-filled region in the Great Sea that appears in one of Bilbo's songs called "Song of Eärendil".

[EN] Eldar

An Elven people whose ne literally means "People of the Stars". Oromë gave them this ne when he found them and later summoned them to make the Great Journey.

[EN-RP] Laurelin

One of the two trees the Valar planted atop a high hill, which cast a golden light over the realm.

Note alleen de engelstalige servers zijn genoemd.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/qa.jpg


Nuttige informatie over key's en andere zaken

Uitvoeringen:

Het spel word in 3 uitvoeringen geleverd:
 1. Standaard editie. Hierbij krijg je de game, key, boekje en een 7 dagen gast key. (30 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/standardpack.jpg
 2. Special Edition. Hierbij krijg je de standaard editie + een map, poppetje, unique game item (cloak), making off DVD. (45 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/specialpack.jpg
 3. Collector's Edition . Hierbij krijg je de SE + prisma gameguide, kans op de gouden ring tocket, leren armband en een lifetime membership.
 4. Gold Edition (eind 2007). Dit is een steel case versie met nog meer extra's zoals een gratis paard en gelukshoefijzers.
Er zijn veel problemen geweest met het leveren van de inhoud van de SE en CE. Vele topics op het LOTRO forum zijn hier al aan gewijd. Zo zou de map niet van linnen zijn maar van papier, de making-off DVD zou missen, De armband was nergens te krijgen en de Primaguide zou niet geleverd zijn. Voor oplossingen en tips check het LOTRO forum.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lifetime.jpg

Om hiervan gebruik te maken heb je de preorder kit moeten kopen. Hiermee kon je tot 27 april 13 dagen voor het spel uitkwam , al op de servers spelen (deze preorder kit is nog tot eind juni 2007 te krijgen). Je krijg dan ook een Ingame Unique Item, plus wat stickers. Ook werd er een Founder membership code erbij geleverd.
Bij je codemaster account system zit een optie "add retail key" Hier vul je de key in die bij de retail zat. Na acceptatie word gevraagt of je Founder wil worden. Je kiest dan een methode van betalen. Daarna zul je dus Founder wezen (6 maanden korting, 3 maanden korting of Lifetime membership)
Let op Dit geld alleen dus als je de PREorder versie alhad.

Sinds midden juni 2007 is het nu ook voor niet Founders om een lifetime abbonement te nemen.. Deze kun je kopen door 220 Euro te betalen. Voor meer info check de codemasters Site.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/vista.jpg

Vele mensen hebben problemen om het spel met Windows Vista werkend te krijgen. Sinds de nieuwe content van juni zou de meeste problemen met windows vista opgelost moeten zijn.
Wat je kunt proberen om het spel toch aan de praat te krijgen is het volgende:

1) Browse your Computer and go to

[Vista 32 bit]
\program files\codemasters

[Vista 64 bit]
\program files (x86)\codemasters

2) Right click on The Lord of The Rings Online folder and select properties.
3) Click on the security tab, you will see a list of "Group or User names"
4) Click on the edit button
5) Click on add and enter your PC user name (if you do not know this, you can check it from control panel - users) and click OK
6) Now select the user you have just added from the list and click on "Allow" opposite Full Control. Then click OK
7) Choose to allow the action if Vista prompts you.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/conjunctions.jpg

Het leuke van het spel is wanneer je in Fellowship speelt , dat je dan fellowships moves kunt doen.. Hieronder volgt een stukje tekst in het engels die je wellicht kan helpen.

A Conjunction (also known as a Fellowship Maneuver) is a Fellowship-based group attack that can be very powerful if coordinated well. Different ordered contribution combinations will result in different Conjunctions. You can find more information about your available contribution skills and the Conjunctions you have been a part of in the Conjunction Journal portion of the Character UI.

Conjunctions occur randomly in any group encounter with a signature or higher enemy (You'll get the message "X has broken the defences of Y"). Burglars and Guardians also have special skills that initiate conjunctions. When the conjunction is started, each player within the area will get a color wheel on their screen to choose one of four skill contributions. Note that only players at level 12 or above will be able to participate in a conjunction.


The Assist Button

If you have targeted the wrong target, when a conjunction starts, you'll get the assist button instead of the wheel. Pressing the assist button will give you the correct target and brings up the conjunction wheel. Note that when you have the right target selected (orange wheel at its feet) but are not attacking it (red wheel at its feet), this will result in an error and you will not be able to participate in the conjunction.

Color Name Effect

Red Ent's Strength-Deals direct common damage. As it increases in power, it does more damage and at 6th level of power it becomes an AoE attack with a range of 10 meters.

Blue Stallion's Spirit-Restores power. From 2nd level of power it becomes a fellowship only AoE power heal. At 5th level of power it will summon a noble spirit and at 6th level of power it will summon a greater noble spirit to aid you in battle.

Yellow Spider's Guile-Deals direct damage + a periodic damage. At the 5th and 6th level of power, it also applies a 15 second countdown effect that will damage the target's power and slow it down after the countdown is completed.

Green Eagle's Cry-Restores morale. From the 2nd level of power, it becomes a fellowship only AoE overtime morale heal. At the 5th level of power it also cures fear and at 6th level of power it cures fear and wounds.

In general, blue and green colors can be used from a distance, while red and yellow require you to be in melee range. However, there are exceptions for some classes: for example, the hunter can use all colors ranged. If your red or yellow icons do not look like the ones in the conjunction wheel above, but have an arrow through them instead, you can use those colors ranged.

Certain combinations of individual players' manuevers (colors) such as pairs, flushes, or straights will increase the maneuvers' strength (level). The more people participate in a named maneuver combination, the higher the potential level of each individual manuever. For a list of known fellowship manuever combos, see Combinations section below.

Selecting the maneuver is like any other combat action of your character. This means that you must face the target in order to be able to select your color. Moreover, selecting a maneuver does not interrupt skill induction (casting) timers, but instead your color will not get into the maneuver queue until your current skill is completed.

Once you select your maneuver (color), your contribution will appear in the first empty slot in the maneuver queue. Your character will freeze in a maneuver stance, and a color indicator icon will appear above your head. Your character will stop its auto-attacks, and will not be able to use any skills until the conjunction is completed. If you try to move your character, your maneuver will be canceled. You will still be able to participate in the combo if there is any time left, but any color you now select will be added to the next empty slot in the queue (at its end), not to your originl positin.

Depending on the order of the colors that result from fellowship members selections after the short timer has expired, various effects can be produced ranging from massive burst damage, huge bleeding damage over time, full group power regeneration, life-saving group morale regeneration over time, or a combination of all four.

Voor een uitgebreide info over conjunctions klik hier

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/links.jpg


Vorige Delen:

Deel 1
Deel 2
Deel 3


LOTR Nuttige Info Links:

http://lotro.allakhazam.com
http://lotro.mmodb.com/
http://lotro-wiki.com
http://www.lotroedge.com/
http://www.lotrointerface.com/
http://www.shadowsofangmar.nl/
http://www.lotropolis.com/
http://www.lotrocraft.com/wiki/Main_Page
http://www.lotrointerface.com/
http://www.lotro.be

Trial-keys: http://www.lotro-europe.com/trial.php

Mappen

http://mehq.net/dynmap/
http://lotromaps.onlinewelten.com/

Crafting

http://lorebook.lotro.com/wiki/Lorebook_home
http://how.to/scholar
http://www.axiomfiles.com/Files/138938/components.html


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


(van) alles over Reputation points

Deze startpost is tot stand gekomen mede door Stef.nl (hij is verantwoordelijk voor de plaatjes). Tnx. Tevens Rassen info uit www.lotro.be.
Met dank aan Stronkie voor het schaamteloze C&P vanuit zijn deel 3.

Note:
Lompe vergelijkingen maken met WoW is niet alleen onnuttig maar ook topicsfeer verstorend, dus indien ieamand graag de ins en outs van WoW wilt bespreken is het WoW-topic daar veel beter geschikt voor. Lotro inhoudelijk nuttige vergelijkingen zijn natuurlijk wel bespreekbaar.

Plaatjes en outdated info worden zsm aangepast, DM me maar als er iets is wat volgens jou onjuist is en/of verbeterd kan worden.

Aub via DirectMessage omdat anders het topic te veel vervuilt.

[Voor 107% gewijzigd door botoo op 05-12-2007 12:27]

Shrek op een ezel . . .


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
* gereserveerd voor tijdelijke en/of toekomstige aanpassingen *

[Voor 204% gewijzigd door botoo op 05-09-2007 15:34]

Shrek op een ezel . . .


Anoniem: 196023

Moraelyn schreef op vrijdag 31 augustus 2007 @ 11:16:
Ja dat "Healer needed" is ook overdreven. Da's vaak handig wanneer je niet genoeg hoge level spelers hebt (of hele slechte spelers die overal gewoon in rennen :S). Gisteravond ook "The Troll-Keeper" gedaan met 5 man.

We hadden dan al een 45 Captain bij ons, maar een 35 Burglar durfde het niet aan om met ons groepje mee te gaan en verliet de fellowship weer (gezeur dat we geen healer hadden).

Uiteindelijk bij de eindbaas in de grot aangekomen, bleek onze Lore Master ons ook had verlaten. En toen waren er nog maar 4: 30 Champ, 33 Champ, 45 Captain en 35 Hunter. Het was vrij makkelijk om deze te verslaan.

Goed nu komt dat allemaal omdat die Captain gewoon een goede speler was, maar dat anderen dan op voorhand al niet mee willen omdat we geen minstrel hadden :|
Ben ik het 100% mee eens als Captain zijnde. Mensen zien je bij voorbaat al niet eens als healer en weten ook verder bar weinig af van de buffs en healing skills van de Captain. Ik zou zeggen: probeer het eens wat vaker met een Captain ;)

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
botoo schreef op woensdag 05 september 2007 @ 10:20:
Plaatjes en outdated info worden zsm aangepast, DM me maar als er iets is wat volgens jou onjuist is en/of verbeterd kan worden.

Aub via DM omdat anders het topic te veel vervuilt.
ik mag met ellendras het reputatie gebied van de dwergen in :)

vanavond met amberlin verder :Y

Diablo 3


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 196023 schreef op woensdag 05 september 2007 @ 10:53:
[...]


Ben ik het 100% mee eens als Captain zijnde. Mensen zien je bij voorbaat al niet eens als healer en weten ook verder bar weinig af van de buffs en healing skills van de Captain. Ik zou zeggen: probeer het eens wat vaker met een Captain ;)
ik heb een captain (level 36) en een minstrel (level 50) geloof mij maar in de meeste gevallen schiet de captain te kort in het healen en resurecten... daarnaast kan de minstrel ook dreads removen...

ik geef toe dat een captain perfect is als aanvulling en natuurlijk een hoop dingen heus wel zonder minstrel te doen zijn. nog een groot nadeel is dat je jezelf niet kan healen (behalve de groups heal) zelfde geldt voor NPCs die je moet beschermen die kan je dus niet healen als captain...

[Voor 5% gewijzigd door Legolas_1973 op 05-09-2007 11:46]

Diablo 3


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Legolas_1973 schreef op woensdag 05 september 2007 @ 10:54:
ik mag met ellendras het reputatie gebied van de dwergen in :)
Ellendras is een sloerie 'allemansvriend' :P Heb je zoveel tokens lopen farmen, of heb je een stapel gekregen? Azteque moet nog een hoop, maar ik ben wel nieuwsgierig wat er te zien is daar :)

Gisteren Mother of the Valley gedaan toen er een [LFM] oproep was. Het werd een groep met volledig onbekenden, altijd een beetje tricky. Twee Burglars, Minstrel, Guard en Huntergeen melee dps dus. We spraken af dat de Burglars de twee adds zouden stunnen en daarna allemaal op de Drake Matron (lvl33 elite met 11K morale). De hunter bracht zijn traps in stelling en net toen de Burglars hun truukje wilden doen kwam er een random Blue Drake langswandelen en niet zomaar eentje maar een 19K (of was het 29K?) elite. Vervolgens deed iedereen de Burglar truuk -> run/evade :P

Omdat de Blue Drake toch onze richting op kwam hebben we de moed bij elkaar geraapt en aangevallen, tegen een tweetal conjunctions en wat stuns was Big Blue niet bestand en lag al rap op z'n rug :Y)

Mother Matron was daarna ook geen probleem, adds stunned, moeders in de trap en rammen maar :Y) jammer genoeg voor mij geen enkele interessante drop of bruikbare reward.

Na de Drake Matron ben ik weer solo Orc Skirmishers in Dol Dinen gaan jagen voor de 8 quest drops. Het vervelende van die Skirmishers is dat ze meestal in het midden van een kamp blijven staan en met hun boog gaan schieten als je ze probeert te pullen. Het duurde wel een poos maar uteindelijk was het me solo gelukt om 7 amuletten te pakken te krijgen. Inmiddels was het alweer laat zat geworden en heb ik aan een farmende lvl50 Hunter gevraagd of 'ie me ff wilde helpen met de laatste. Weinig spannend natuurlijk maar wel erg snel klaar :)

Het is wel genieten van de mobiliteit van het paard en de mogelijkheid van de tweede mapping, nu kan ik naar Bree mappen (en van daar uit makkelijk/goedkoop swiftride naar bijna overal) en ik zet mijn milestone steeds waar ik het meest bezig ben (Est. atm). Je verkort effectief je reistijden met de helft \o/

Shrek op een ezel . . .


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Legolas_1973 schreef op woensdag 05 september 2007 @ 11:16:
ik heb een captain (level 36) en een minstrel (level 50) geloof mij maar in de meeste gevallen schiet de captain te kort in het healen en resurecten... daarnaast kan de minstrel ook dreads removen...
Een Captain van gelijkwaardig lvl kan imho wel degelijk een Minstrel vervangen, zeker als hij de mobs tagged zodat ze morale teruggeven bij elke hit. Ik heb met Azteque de Fire and Ice Instance wel eens (succesvol) gedaan zonder Minstrel en met 1 Captain. Het is zoals zo vaak aan de handigheid van de spelers of een fs succesvol is, ook al zijn er quests waarbij je soms specifieke classes nodig hebt. Zo is mijn Burglar onmachtig tot ranged combat en ook het beschermen van NPC's is bepaald niet het sterkste punt.

Grappig is wel dat ik met de Burglar zelden een healer nodig heb, in group-melee krijg ik weinig aggro (debuffs schijnen weinig aggro te veroorzaken itt heavy dps), en als ik alleen ben dan ga ik op de vlucht als het mis gaat, dat vluchten lukt in 19 van de 20 keer probleemloos en dan probeer ik het daarna opnieuw :+

Shrek op een ezel . . .


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
botoo schreef op woensdag 05 september 2007 @ 12:09:
[...]

Ellendras is een sloerie 'allemansvriend' :P Heb je zoveel tokens lopen farmen, of heb je een stapel gekregen? Azteque moet nog een hoop, maar ik ben wel nieuwsgierig wat er te zien is daar :)

Gisteren Mother of the Valley gedaan toen er een [LFM] oproep was. Het werd een groep met volledig onbekenden, altijd een beetje tricky. Twee Burglars, Minstrel, Guard en Huntergeen melee dps dus. We spraken af dat de Burglars de twee adds zouden stunnen en daarna allemaal op de Drake Matron (lvl33 elite met 11K morale). De hunter bracht zijn traps in stelling en net toen de Burglars hun truukje wilden doen kwam er een random Blue Drake langswandelen en niet zomaar eentje maar een 19K (of was het 29K?) elite. Vervolgens deed iedereen de Burglar truuk -> run/evade :P

Omdat de Blue Drake toch onze richting op kwam hebben we de moed bij elkaar geraapt en aangevallen, tegen een tweetal conjunctions en wat stuns was Big Blue niet bestand en lag al rap op z'n rug :Y)

Mother Matron was daarna ook geen probleem, adds stunned, moeders in de trap en rammen maar :Y) jammer genoeg voor mij geen enkele interessante drop of bruikbare reward.

Na de Drake Matron ben ik weer solo Orc Skirmishers in Dol Dinen gaan jagen voor de 8 quest drops. Het vervelende van die Skirmishers is dat ze meestal in het midden van een kamp blijven staan en met hun boog gaan schieten als je ze probeert te pullen. Het duurde wel een poos maar uteindelijk was het me solo gelukt om 7 amuletten te pakken te krijgen. Inmiddels was het alweer laat zat geworden en heb ik aan een farmende lvl50 Hunter gevraagd of 'ie me ff wilde helpen met de laatste. Weinig spannend natuurlijk maar wel erg snel klaar :)

Het is wel genieten van de mobiliteit van het paard en de mogelijkheid van de tweede mapping, nu kan ik naar Bree mappen (en van daar uit makkelijk/goedkoop swiftride naar bijna overal) en ik zet mijn milestone steeds waar ik het meest bezig ben (Est. atm). Je verkort effectief je reistijden met de helft \o/
ik krijg die dragons/drake quests niet :N heb maar 1 van die quests gekregen die 4 drake scales verzamelen maar je kreeg er toch meer in esteldin? ik wil namelijk ook verder daar :P lekker veel XP daaro...

die blauwe drake dat is volgens mij 1 elite die ik ken van een quest weet zijn naam niet meer... dropte hij een shard?

en die tokens heb ik gefarmd gaa kei snel daar en drops zijn ook goed waardoor de farming straf minder erg is ;)

over het rep gedeelte in thorins halls dat is cool je kan een repair envil kopen dan kan je items repareren in het veld 8) tevens een extra locatie met sup workbench das ook wel prettig :)

[Voor 5% gewijzigd door Legolas_1973 op 05-09-2007 12:48]

Diablo 3


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Er zijn afaik twee Drake-quests chains die je krijgt van twee verschillende NPC's.

Degene die ik gisteren deed is:

Valley Of The Worms -> Destroying The Hatchery -> Mother Of The Valley
Quest giver Arastil, medium armoursmith, Esteldin

Verder is er ook (heb ik al eerder gedaan, dus ik weet niet meer exact wat/waar/hoe):
'Leathery Wings Of The Drakes' en 'Scales Of The Earthbound Foe'
Quest giver Gondranc medium armoursmith, Esteldin
die blauwe drake dat is volgens mij 1 elite die ik ken van een quest weet zijn naam niet meer... dropte hij een shard?
Ik heb 'm (nog?) niet als quest gezien en hij dropte geen shard wat zou moeten betekenen dat het wel een quest-mob is. Named mobs zonder quest droppen afaik wel shards.
Volgens mij hebben wij deze drie maanden geleden wel gezien maar toen was 'ie bugged.
http://tweakers.net/ext/f/c3ec09b46321813858c7a735dac31601/thumb.jpg
en die tokens heb ik gefarmd gaa kei snel daar en drops zijn ook goed waardoor de farming straf minder erg is ;)

over het rep gedeelte in thorins halls dat is cool je kan een repair envil kopen dan kan je items repareren in het veld 8) tevens een extra locatie met sup workbench das ook wel prettig :)
Farmen in dat nieuwe gedeelte onder Thorins bij die Dourhands? Dat ging vorige keer idd wel vlot met Azz. Mss zal ik een stapel tokens voor Cranck verzamelen want die kan een superior workbench wel gebruiken, scheelt weer ritjes naar Esteldin :) Alhoewel Azz zelf ook wel een repair-setje kan gebruiken onderweg :+

Shrek op een ezel . . .


Anoniem: 218701

botoo schreef op woensdag 05 september 2007 @ 12:09:
[...]
Na de Drake Matron ben ik weer solo Orc Skirmishers in Dol Dinen gaan jagen voor de 8 quest drops. Het vervelende van die Skirmishers is dat ze meestal in het midden van een kamp blijven staan en met hun boog gaan schieten als je ze probeert te pullen. Het duurde wel een poos maar uteindelijk was het me solo gelukt om 7 amuletten te pakken te krijgen. Inmiddels was het alweer laat zat geworden en heb ik aan een farmende lvl50 Hunter gevraagd of 'ie me ff wilde helpen met de laatste. Weinig spannend natuurlijk maar wel erg snel klaar :)
Je had het jezelf veel makkelijker kunnen maken met die Orc Skirmishers, daar kwam ik pas ook achter toen ik die krengen allang had... Net iets voor je echt Dol Dinen inloopt (vanaf Esteldin gezien) heb je aan de linkerkant een kleine glooing omhoog, bijna precies parallel aan het pad. Daar zit een soort van klein grotje, waar een aantal wargs en een aantal goblins staan..onder die goblins zitten 2 skirmishers, die ook amuletten droppen...paar keer laten respawnen en klaar.. ;) Voor zover ik weet spawnen ze ook nog eens vrij snel...

Vanmorgen als lvl 43 Dwarf minstrel eens Samur (zo heet het toch?) ingelopen, dat nieuwe gedeelte bij Thorin's Hall...ik heb er een aantal lvl 46 en lvl 47 dwarfs solo tegen de vlakte gewerkt en nog wat vogels van level 47, maar toen er 3 dwarfs tegelijk kwamen heb ik het toch maar op een lopen gezet...nog maar even wachten voor ik daar naar binnen ga.. ;)

 • Game Error
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 07-08 21:02
Heeft iemand misschien nog een trial code voo rmij? ik wil dit ook wel eens proberen, ik ben namelijk uitgewowed :P
oh nvm, ik meot gewoon de OP lezen, ik dacht dat ze hier alleen gast keys hadden :P

[Voor 26% gewijzigd door Game Error op 05-09-2007 15:59]

CZGAALVD


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Game Error: doe wat moeite en lees de startpost, daar staat http://www.lotro-europe.com/trial.php ook bij.

* have phun *

Shrek op een ezel . . .


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Enkele dingen die voor high-lvl chars bijzonder interessant zijn met book 10:

• Gath Forthnir now has a Milestone.
• Imlad Balchorth, Himbar and Nan Gurth are now serviced by a new rally point.
• Players who suffer defeat in Tyrn Fornech should now appear at the Parth Aduial Rally Point upon release.
• Upon defeat in Himbar, Imlad Balchorth and Nan Gurth, players will now rally to a new rally point in northeastern Angmar.

Eindelijk afgelopen met die irritante lange oversteek vanaf Gabilshathur als je verslagen bent in n-o Angmar \o/

Shrek op een ezel . . .


 • Game Error
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 07-08 21:02
en weet iemand nog een snelle downlaod mirror om de client vandaan te trekken, de gene die ze zelf geven schieten niet op :P

CZGAALVD

Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

Gister is mn Captain lvl47 geworden :*)
Hoop dat die in het weekend 50 is

Afgelopen nacht met een groepje Hongaren gegamed, was best leuk, goeie groep

En een Captain kan best goed healen, hij heeft nu ook een insta heal+hot elke 3sec

[Voor 55% gewijzigd door Cthulhu op 06-09-2007 13:30]

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
gisteren weinig gedaan op wat craften na... heb wel ff wat gold verdiend :D:D:D

heb een excuisite radiant gloves gecrit en een excuisite radiant hat eerst aangeboden in trade maar daar kon ik hem niet slijten. allebei op AH gezet voor 15 gold bid en 16 gold buyout. de hat is al weg :) verwacht als ik terugkom dat de gloves ook verkocht zijn en er 15 gold 200 silver in mn mailbox op me wachten 8)

heb ook nog wat leuke items voor mezelf gecraft en nog een poging gedaan voor een etched beryl ring helaas miste ik ;(


is het trouwens mogelijk om recipes die je hebt gelezen te verwijderen zonder het item te maken? ik zit nu met meerdere single use recipes die ik niet kan maken. de benodigde trophie is colnors scale (heb er 2 of 3 verschillende single use recipes voor allemaal met colnors scale) ik ga dus liever voor de nieuwe recipes maar die kan ik niet gebruiken omdat ik de oude versie nog heb staan...

voor degene die colnor niet kennen dat is een level 52 Elite Master Dragon die je op zn minst met een full lvl 50 party moet aanpakken. maw die scale is niet echt makkelijk om aan te komen :X


wat is het beste schild voor lvl 50 minstrel? en wat zijn de stats met crit en zonder crit en mats?

[Voor 40% gewijzigd door Legolas_1973 op 07-09-2007 11:17]

Diablo 3


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

lvl48 geworden, nog 2 te gaan
hoop dit weekend50 :P

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Cthulhu schreef op vrijdag 07 september 2007 @ 11:29:
lvl48 geworden, nog 2 te gaan
hoop dit weekend50 :P
van 48 naar 50 is een hoop xp hoor... wel te doen maar moet je wel flink aan de bak, ik snap de haast niet zo goed maar kan aan mij liggen...

niemand die antwoord weet op mijn vragen :N :?

[Voor 27% gewijzigd door Legolas_1973 op 07-09-2007 13:38]

Diablo 3


 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 20:24
Legolas_1973 schreef op vrijdag 07 september 2007 @ 08:38:

is het trouwens mogelijk om recipes die je hebt gelezen te verwijderen zonder het item te maken? ik zit nu met meerdere single use recipes die ik niet kan maken. de benodigde trophie is colnors scale (heb er 2 of 3 verschillende single use recipes voor allemaal met colnors scale) ik ga dus liever voor de nieuwe recipes maar die kan ik niet gebruiken omdat ik de oude versie nog heb staan...
die nieuwe recipes kun je gewoon inlezen, komt er gewoon onder te staan dan. Dat was bij mij iig het geval met weaponsmithing. Hoe het is met andere professions weet ik niet echter, maar lijkt me logisch dat het hetzelfde werkt.

(...)


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Freelance schreef op vrijdag 07 september 2007 @ 14:51:
[...]
die nieuwe recipes kun je gewoon inlezen, komt er gewoon onder te staan dan. Dat was bij mij iig het geval met weaponsmithing. Hoe het is met andere professions weet ik niet echter, maar lijkt me logisch dat het hetzelfde werkt.
Bij mij dus ook; als tailer en jeweller heb ik gewoon (old single used ben ik nog niet tegen gekomen) old en new recipes onder elkaar staan.... ik kan dus hetzelfde item maken, de ene keer met een shard en de andere keer met een unieke stropy, pas de problem.
van 48 naar 50 is een hoop xp hoor... wel te doen maar moet je wel flink aan de bak, ik snap de haast niet zo goed maar kan aan mij liggen...
Dat snap ik ook niet, ik doe alles lekker rustig aan, zoveel mogelijk quests doen... bij mij ligt de nadruk niet op levellen...En zeker de komende 2 weken niet, dan ben ik met vakantie ;).

euh...ja


 • Ltje
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 06-11-2015
Hoe droevig. Vandaag de laatste dag LOTRO. :(
Mijn studie is simpelweg veel te druk om nog te kunnen gamen. Maar gelukkig ook wel heel erg leuk enzo. Dus met pijn in mijn hart stop ik. Alhoewel ik maar een maand heb gegamed, waarvan slechts 2 weken erg actief, omdat de andere 2 weken ook al uit studie bestond.

Anyway. Daarstraks een hoop FSquests gedaan. Vrijwel heel boek 2, behalve het eerste hoofdstuk. Dus dat was wel vet, en een goede afsluiting. HEEL misschien lukt het me nog om vanavond Retake Wethertop te doen, dat zou me echt wel supervet lijken. Maar ik denk dat ik nog teveel quests ervoor moet doen om daar te komen...

[Voor 4% gewijzigd door Ltje op 08-09-2007 16:20]


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

49 :P
50 red ik dit weekend niet meer denk ik
Paar runs gedaan in Uru en CD, jammer dat ik het slime van Helcham niet heb, is het enige wat ik nog nodig heb voor mn 45class questen
Zit nu een lock op CD, nog 2 dagen wachten

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Ellendras heeft een 20% tailoring tool gescoort 8)

[Voor 11% gewijzigd door Legolas_1973 op 09-09-2007 15:22]

Diablo 3


 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
Ben ook maar is begonnen met spelen met de trial en misschien ga ik het spel wel kopen, alleen ik heb geen idee hoe ik leer om two handers te gebruiken, ben lvl 2 en heb mensen gezien met two handers rond mijn lvl, zit op de server evernight en me ign is Proxzor.

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Chubz schreef op zondag 09 september 2007 @ 16:45:
Ben ook maar is begonnen met spelen met de trial en misschien ga ik het spel wel kopen, alleen ik heb geen idee hoe ik leer om two handers te gebruiken, ben lvl 2 en heb mensen gezien met two handers rond mijn lvl, zit op de server evernight en me ign is Proxzor.
ligt ook aan je class...

niet elke class kan dubbelhandige wapens en of dual wield gebruiken. van degene die het wel gebruiken moet je bij sommige de skill halen bij je trainer.

ik ben minstrel en kan geen dubbelhandige wapens gebruiken ook kan ik geen 2 wapens gebruiken. schild kon ik pas op level 20 gebruiken terwijl mijn captain dat op level 12 of 15 weet ik zo niet meer al kon.

Diablo 3


 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
ah ok vandaar, na wat testen van de classes ben ik op elf hunter geindigt, deze boeit me denk toch het meest. hopenlijk is het een damage dealer.

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Stom, stom, stom

[Voor 94% gewijzigd door maartend op 09-09-2007 20:06]


 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
maartend schreef op zondag 09 september 2007 @ 18:34:
[...]


Niet echt dus, misschien kun je je beter wat inlezen voor dat je echt begint
Als je dat wilt doen (healer) ben je of een minstrel of een captain.
hmm dan zal ik maar even kijken.
Weet er iemand of ik na de trial de game moet kopen of dat ik ook een gamecard kan kopen ipv het volledige spel, want dat scheelt dan weer 20 euro :)

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Chubz schreef op zondag 09 september 2007 @ 19:06:
[...]


hmm dan zal ik maar even kijken.
Weet er iemand of ik na de trial de game moet kopen of dat ik ook een gamecard kan kopen ipv het volledige spel, want dat scheelt dan weer 20 euro :)
Game kopen, je hebt nl de key nodig en een gamecard geeft enkel meer tijd aan je account

 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
maartend schreef op zondag 09 september 2007 @ 19:18:
[...]


Game kopen, je hebt nl de key nodig en een gamecard geeft enkel meer tijd aan je account
hoezo dat, ik speel nu toch ook?

En de captain is die echt een damage dealer? ik heb gelezen dat het een buffer/healer met wat offensive is...

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Chubz schreef op zondag 09 september 2007 @ 19:21:
[...]


hoezo dat, ik speel nu toch ook?

En de captain is die echt een damage dealer? ik heb gelezen dat het een buffer/healer met wat offensive is...
Maar wat je nu speelt is einde account zonder vernieuwing nummer retail game.

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Nog stommer

[Voor 96% gewijzigd door maartend op 09-09-2007 20:06]


 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
maartend schreef op zondag 09 september 2007 @ 19:48:
[...]


Je wilde toch healen? Captain of minstrel
nee damage dealen? 8)7

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Sorry'kom uit de nacht, nog wat wazig.
Ik las echt healen.

Ik ben zelf een hunter en een aardige DPS heb je dan. J emoet echter wel zorgen dat de bead-guys op afstand blijven en als je meer dan 2 tegenstanders tegelijk krijgt wordt het helemaal lastig.

Maar je kunt aardig damage dealen met dat ding

 • Proxzor
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-07-2020
maartend schreef op zondag 09 september 2007 @ 20:05:
[...]


Sorry'kom uit de nacht, nog wat wazig.
Ik las echt healen.

Ik ben zelf een hunter en een aardige DPS heb je dan. J emoet echter wel zorgen dat de bead-guys op afstand blijven en als je meer dan 2 tegenstanders tegelijk krijgt wordt het helemaal lastig.

Maar je kunt aardig damage dealen met dat ding
np dealen/healen :P maar 1 letter verschil...
is er eigenlijk ook pvp in dit spel? nog niks over gelezen? en hoe gaat het in zn gang? net zoals WoW of zijn er andere dingen met lvl limiet enz

 • garathane
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 20:00

garathane

l'enfer, c'est les Autres

@ Chubz

Als je de TS leest, kom je alles te weten over welke class wat doet. ;) maar goed, we zijn hier de kwaadste niet, dus...

In het kort: Guardian= tank(veel morale, heavy armour, shield ), dus damage dealer; Champion (medium armour,iets minder morale, two weapons) iets minder dealer; Captain: (redelijk veel morale, medium armour, hulpje) kan ook wel iets uitdelen , Hunter (light armour,nog minder mrale, bows)= ranged damage dealer, maar in melee gaat ie gauw liggen. De overige characters zijn vooral gericht op andere manieren van spelen, dus die zoek je niet.

PvP kan vanaf level 10 en wel als monster. In het startmenu kies je "monster play", je creeërt een leuk monster en je gaat characters uitroeien (of je wordt zelf in gruzels geslagen, maar ja, life sucks and then you die zoals een bekende hier wel eens zegt.)

Leuke sites, die heel veel info geven: http://lotro-wiki.com/index.php/Main_Page

http://forum.shadowsofangmar.nl/showthread.php?tid=66

http://lotro.allakhazam.com/

Overigens: kijk vooral veel in je quest-log en luister naar anderen, want als er staat "fellowship" ga je als je er alleen op af gaat meestal lineaal-rectaal naar de vaantjes.

 • Ltje
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 06-11-2015
Ghehe, vergeten mijn subscription te annuleren. Dus dat is nog een maandje spelen erbij. Hoewel ik waarschijnlijk alleen op zondag en soms zaterdag tijd heb. Nouja, stiekem vind ik het wel leuk. :P

Dit weekend 4 keer Retake Weathertop gedaan. :')
Superleuke quest, maar eigenlijk best makkelijk.

De eerste keer met een uberslechte tank en 4 hunters, en mij als 26 minstreel dus. Bij de troll heb ik iedereen moeten healen, behalve de tank. Geen flauw idee wat die aan het doen was. :S
Gelukkig waren het wel hele goede hunters, want die deden aggropingpong zodat het wel te overleven was.
De 2e keer met een 43 hunter, wederom een slechte tank (lvl 20), en een random. Die tank was echt zon overmoedig klein kind dat zn highlvl vriendje had meegenomen. De eerste eindbaas was nog best te doen, hunter tanken, ik healen, tankje vrolijk rondrennen. Die boss verdwijnt naar achter, tank erachter aan rennen. Binnen 2 seconden was hij terug met de fameuze woorden 'holy shit', en een troll achter zich aan. Wederom makkelijk overleeft, die hunter wist wat te doen.
3e keer was met een normaal FS en een 50 champion. Eitje. :P
4e keer was met een 37 champion. Wederom een makkie. :P

Maar ik moet dus nog een normale en goede tank meemaken voor Retake Weathertop. Ik ben benieuwd. :P


Ik heb ook eindelijk unrelenting gescoord. Heerlijke trait, je crit zo ongelofelijk vaak. :D

 • Ltje
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 06-11-2015
Weet er iemand eigenlijk met welk tempo je er resting XP bij krijgt?

 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 20:24
garathane schreef op zondag 09 september 2007 @ 20:46:
@ Chubz
In het kort: Guardian= tank(veel morale, heavy armour, shield ), dus damage dealer; Champion (medium armour,iets minder morale, two weapons) iets minder dealer; Captain: (redelijk veel morale, medium armour, hulpje) kan ook wel iets uitdelen , Hunter (light armour,nog minder mrale, bows)= ranged damage dealer, maar in melee gaat ie gauw liggen. De overige characters zijn vooral gericht op andere manieren van spelen, dus die zoek je niet.
champ & cappy hebben ook heavy armour op level 20, guardian echter op lvl15. En hunter/minstrel kunnen beide medium armour gebruiken.

(...)


 • Moraelyn
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 05-08 21:11
garathane schreef op zondag 09 september 2007 @ 20:46:
@ Chubz

In het kort: Guardian= tank(veel morale, heavy armour, shield ), dus damage dealer; Champion (medium armour,iets minder morale, two weapons) iets minder dealer; Captain: (redelijk veel morale, medium armour, hulpje) kan ook wel iets uitdelen , Hunter (light armour,nog minder mrale, bows)= ranged damage dealer, maar in melee gaat ie gauw liggen. De overige characters zijn vooral gericht op andere manieren van spelen, dus die zoek je niet.
De champion doet de meeste melee damage. De guardian volgens mij nog minder dan de captain.

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

Guardian is vooral om aggro te houden, die doet niet zoveel damage
Hunters en Champions doen de meeste damage, denk de Hunter het meest
Maar maak geen Hunter, lopen er al duizenden rond ;)

edit - ik ga mn Minstrel ff verder lvlen, gister 34 geworden, merk toch wel dat er later uren moet worden gewacht tot er eindelijk een Minstrel in de party is
Mn Captain is 49, die krijgt ff wat enhanced xp ;)

[Voor 36% gewijzigd door Cthulhu op 10-09-2007 11:21]

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • GeleFles
 • Registratie: Augustus 2001
 • Niet online

GeleFles

What's in a bottle?

Moraelyn schreef op maandag 10 september 2007 @ 10:38:
[...]


De champion doet de meeste melee damage. De guardian volgens mij nog minder dan de captain.
Yup, Guardian is ook meer tank dan een damage dealer, hij moet veel damage kunnen handelen, heeft daarom ook veel skills om aggro te trekken.

Gisteren met mn lvl31 guardian en een aantal kinship members door fornost gestruind, ging super, maar dat kwam dan misschien ook door de lvl45 ministrel ;)
stuk of 5 FS quests afgerond, leverde dan ook erg lekkere exp op!

Ook mijn Expert weaponsmith gehaald, nu wil ik trollshaws induiken om daar waar dwarf-iron ore te minen, dan kan ik mooi een axe gaan craften voor mezelf!

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

De beste manier om fellowship quests af te ronden vind ik toch nog altijd een paar van je Kinship members op te trommelen. Meestal zijn er bij ons in de Kinships (ja, twee..) wel wat mensen die je willen helpen. Groot voordeel vind ik ook dat er dan gewoon via Teamspeak kan worden gepraat, zodat je veel duidelijker communicatie krijgt.

Schaamteloze spam:
Kijk op www.variagsofkhand.nl indien je op Snowbourne zit, of stuur me in-game een PM naar een van mn characters (Rhyaehar, Dweronin of Melagil)

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 191619

RonnieB82 schreef op maandag 10 september 2007 @ 11:25:
[...]


Ook mijn Expert weaponsmith gehaald, nu wil ik trollshaws induiken om daar waar dwarf-iron ore te minen, dan kan ik mooi een axe gaan craften voor mezelf!
In het westen van Evendim ligt ook veel Dwarf Iron Ore en redelijk op een bepaalde route. Hetzelfde geldt voor Leberthon wood.

Heeft iemand trouwens al met 78% iets niet kunnen critten? Ik wel sinds gisteren, en ik ben de hele avond /cry en /sad geweest.

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 191619 schreef op maandag 10 september 2007 @ 14:10:
[...]


In het westen van Evendim ligt ook veel Dwarf Iron Ore en redelijk op een bepaalde route. Hetzelfde geldt voor Leberthon wood.

Heeft iemand trouwens al met 78% iets niet kunnen critten? Ik wel sinds gisteren, en ik ben de hele avond /cry en /sad geweest.
ik heb weleens gemist op meer dan 70% it happens (exacte kans weet ik niet meer maar volgens mij iets van 73% ofzo. sindskort heb ik een 20% tool meteen 2 single use items gemaakt op 35% kans en allebei miste ik de crit, DAT is echt wel wat erger :Y dat koste me namelijk een snowback claw en een shard om maar te zwijgen over het leather en de scrolls...

ik mis liever een multi use dan een single use :Y

Diablo 3


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Speel deze game al vanaf dag 1 van de Closed Beta, alleen begint het nu wel saai te worden. Was de eerste Dwarf Guardian op de server Evernight en was ook als eerste GrandMaster Metalsmith. Toen ging mijn pc kapot en kon ik 3-4 weken niet spelen, en sindsdien vind ik het steeds minder geworden. Echt jammer dat het lijkt alsof half bree vol met 12 jarige kleuters zit, vooral als je de OOC channels volgt.

Zit nu nogsteeds bij From Dutch Till Dawn, mensen op de server evernight zullen deze vast wel kennen. Zeer leuke kindship. Wel jammer dat ik nu bored ben van deze ow zo leuke game :) in het begin (beta) was het echt fantastisch, leuke sfeer etc.

Enigste positieve is dat ik full-mirrored armor heb + full etched jewellery, waardoor ik op 4131 morale zit + 341 might :D:P

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
MOAW schreef op maandag 10 september 2007 @ 15:59:
Speel deze game al vanaf dag 1 van de Closed Beta, alleen begint het nu wel saai te worden. Was de eerste Dwarf Guardian op de server Evernight en was ook als eerste GrandMaster Metalsmith. Toen ging mijn pc kapot en kon ik 3-4 weken niet spelen, en sindsdien vind ik het steeds minder geworden. Echt jammer dat het lijkt alsof half bree vol met 12 jarige kleuters zit, vooral als je de OOC channels volgt.

Zit nu nogsteeds bij From Dutch Till Dawn, mensen op de server evernight zullen deze vast wel kennen. Zeer leuke kindship. Wel jammer dat ik nu bored ben van deze ow zo leuke game :) in het begin (beta) was het echt fantastisch, leuke sfeer etc.

Enigste positieve is dat ik full-mirrored armor heb + full etched jewellery, waardoor ik op 4131 morale zit + 341 might :D:P
leuk maar etched beryl jewelry is niet perse beter ik heb b.v. andere bracelets, necklace en earrings omdat die simpelweg beter zijn voor mijn minstrel! heb wel 2 etched beryl rings want beter dan dat wordt het (voorlopig) niet. qua armour ben ik gebonden aan light of medium, maar heb inmiddels al een compleet gecritte set aan niet alles is single use maar dat komt nog wel ;)

[Voor 6% gewijzigd door Legolas_1973 op 10-09-2007 16:54]

Diablo 3


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Ik heb het vooral over Dual-Etched Bracelets, die dingen zijn echt goddelijk voor een Oude verroeste Dwarf Guardian :) Ringen zijn ook goed en earrings ook. Ben nu eenmaal een morale Ho*r :P

Vind het alleen wel erg zwak dat er nogsteeds geen nieuwe shields in zitten, voor de Guardian class quests kreeg je echt slechte rewards. Waarom geven ze je een Speer en een 2 handige hammer ipv een leip schild? Je bent niet voor niets een Guardian :D

Anoniem: 191619

MOAW schreef op maandag 10 september 2007 @ 15:59:
Speel deze game al vanaf dag 1 van de Closed Beta, alleen begint het nu wel saai te worden. Was de eerste Dwarf Guardian op de server Evernight en was ook als eerste GrandMaster Metalsmith. Toen ging mijn pc kapot en kon ik 3-4 weken niet spelen, en sindsdien vind ik het steeds minder geworden. Echt jammer dat het lijkt alsof half bree vol met 12 jarige kleuters zit, vooral als je de OOC channels volgt.

Zit nu nogsteeds bij From Dutch Till Dawn, mensen op de server evernight zullen deze vast wel kennen. Zeer leuke kindship. Wel jammer dat ik nu bored ben van deze ow zo leuke game :) in het begin (beta) was het echt fantastisch, leuke sfeer etc.

Enigste positieve is dat ik full-mirrored armor heb + full etched jewellery, waardoor ik op 4131 morale zit + 341 might :D:P
Hail MOAW. Hier heb ik echt wel respect voor, ik ben nog geen 4k morale guardian tegengekomen.

Betreft de kleuters in Bree. Ik zeg niet dat zij niet in op RP server vookomen, maar dat is wel de reden waarom ik op Laurelin zit. Veel polite and friendly chars en weinig gescheld en dom geouwehoer. Ik kom ze niet vaak tegen (de kleuters) en anders gaan we meteen op de ignore list en daar zitten er slechts 3 op bij me.

Wellicht een idee? Server migration?

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 21:48
Anoniem: 191619 schreef op dinsdag 11 september 2007 @ 02:58:
[...]
Betreft de kleuters in Bree. Ik zeg niet dat zij niet in op RP server vookomen, maar dat is wel de reden waarom ik Laurelin zit.
Onder welke naam zit je op laurelin?
Ik zit daar ook; Erawen; hntr, lvl29

Anoniem: 218701

Kleuters kom je op alle servers tegen. Ik zit zelf ook op Evernight, maar let gewoon niet op het geouwehoer op OOC. Meestal klets ik vooral met mijn kinship leden..en fellowship leden...die kom ik vanzelf toch wel tegen. ;)

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 191619 schreef op dinsdag 11 september 2007 @ 02:58:
[...]


Hail MOAW. Hier heb ik echt wel respect voor, ik ben nog geen 4k morale guardian tegengekomen.

Betreft de kleuters in Bree. Ik zeg niet dat zij niet in op RP server vookomen, maar dat is wel de reden waarom ik Laurelin zit. Veel polite and friendly chars en weinig gescheld en dom geouwehoer. Ik kom ze niet vaak tegen daarom de kleuters en anders gaan we meteen op de ignore list en daar zitten er slechts 3 op bij me.

Wellicht een idee? Server migration?
ja weet je wat dat kost!? als ik ga heb ik 4 chars die verhuisd moeten worden PINGGGG €120

Diablo 3


Anoniem: 191619

maartend schreef op dinsdag 11 september 2007 @ 06:16:
[...]

Onder welke naam zit je op laurelin?
Ik zit daar ook; Erawen; hntr, lvl29
Aspenráen lvl 50 hunter en Asparwenlyyn lvl 36 minstrel. Ims me maar als je me ziet :)

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

Nog steeds lvl49
Nu wel met allebei mn lvl45 Class questen gedaan, kreeg vandaag in CD slime van Helchgam :P
Heb ook mn 4e Legendary Trait nu, Defence of Middle Earth, +50 all stats buff

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Nooit een Trait gezien die zo hete, erg coole naam :) Grats!

 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

MOAW schreef op dinsdag 11 september 2007 @ 22:21:
Nooit een Trait gezien die zo hete, erg coole naam :) Grats!
Ga maar een keer de ettenmoors in. Die irritante freeps lopen er steeds vaker mee. Dood moeten ze!

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
nou heb ik weer een shard gescoort en gisteren ook 8)

vandaag nog wat huiden en hopelijk een shard scoren, dan hopelijk eea verkocht op AH en dan kan ik weer gaan craften :P met 35% chance op single use recipe 8)

ik wil nog een paar leuke items hebben (kan ik zelf maken) en de trolls deed in sarnur voor een hogere trait en dan ga ik raid doen :P eerst helegrod en dan ettenmoors :P

hoe krijg je trouwens die 4e legendary trait? heb gisteren mn 3e gefarmd... moet nog wat items voor de class quest en dan kan ik voor 4e legendary gaan...

[Voor 44% gewijzigd door Legolas_1973 op 12-09-2007 12:20]

Diablo 3


Anoniem: 218701

Jemig zeg...ik ben al blij dat ik inmiddels twee pages heb van 1 legendary trait...daar heb ik aardig wat voor moeten killen, want het dropt heel weinig. Ben inmiddels ruim level 44 met mijn dwarven minstrel...maar die pages zie ik dus eigenlijk bijna nergens. Wel valt me op dat van Valour's Marches, page 26 heel vaak wordt gevonden (die zie ik namelijk bijna dagelijks worden aangeboden in het trade channel) maar die heb ik zelf dus ook al.

Gisteren met de kinship book 5, tot en met chapter 5 afgemaakt. Book 6 had ik al af, dus het wordt een keertje tijd. ;) Book 7 ben ik expres nog niet aan begonnen, denk ook dat die echt nog wel een tikkie boven mijn level zit.

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 218701 schreef op woensdag 12 september 2007 @ 17:35:
Jemig zeg...ik ben al blij dat ik inmiddels twee pages heb van 1 legendary trait...daar heb ik aardig wat voor moeten killen, want het dropt heel weinig. Ben inmiddels ruim level 44 met mijn dwarven minstrel...maar die pages zie ik dus eigenlijk bijna nergens. Wel valt me op dat van Valour's Marches, page 26 heel vaak wordt gevonden (die zie ik namelijk bijna dagelijks worden aangeboden in het trade channel) maar die heb ik zelf dus ook al.

Gisteren met de kinship book 5, tot en met chapter 5 afgemaakt. Book 6 had ik al af, dus het wordt een keertje tijd. ;) Book 7 ben ik expres nog niet aan begonnen, denk ook dat die echt nog wel een tikkie boven mijn level zit.
ik denk dat je iets fout doet er zijn enkele gebieden waar de pages droppen. als je alle boeken hebt (vrij goedkoop iig op eldar) dan kan je de paginas van die boeken vinden. als je dan in dat gebied gaat hakken waar de pages droppen dan zijn ze vrij rap bij elkaar te rapen hoor :)

ff googlen ;)

Diablo 3


 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 20:24
er is 1 boek bij waar de pages random van droppen, dus niet in een bepaald gebied. Dus beste kans om die pages te vinden is via de AH / Kin.

Ik heb de mijne van Final Word (??) op 1 na allemaal van kin gekregen, maar de prijzen op de ah vallen nog best mee (snowbourn)

(...)


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Freelance schreef op donderdag 13 september 2007 @ 07:31:
er is 1 boek bij waar de pages random van droppen, dus niet in een bepaald gebied. Dus beste kans om die pages te vinden is via de AH / Kin.

Ik heb de mijne van Final Word (??) op 1 na allemaal van kin gekregen, maar de prijzen op de ah vallen nog best mee (snowbourn)
ik heb alle boeken op AH gekocht en de pages die je kan kopen ook (kan maar van 1 van de 3 boeken) de rest heb ik gefarmd.

pages voor de minstrel die je niet kan kopen/traden
4 pages droppen in misty mountains van de gobbos van de ingots quest
4 pages droppen in misty mountains van hillmen voor de ingang van helegrod
4 pages droppen van wights in imlad (angmar)
4 pages droppen in de grotten in angmar (waar quest dark revenge zijn enzo)

je kan de 16 bovenstaande pages alleen krijgen als je het boek hebt, het langst heb ik gedaan over de wights de andere had ik vrij vlot compleet.

heb weer nieuw item gecraft voor mezelf en 1 voor AH ben nu helemaal blut dus hoop toch wel dat het 1 en ander verkocht wordt op AH :P
volgende staat op AH
18% tailoring tool
9 black dye
exquisite radiant hat
exquisite radiant gloves
35 treated black ash
en nog wat goedkope prut

[Voor 11% gewijzigd door Legolas_1973 op 13-09-2007 10:56]

Diablo 3


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Ik vind de auction hall (iig op Snowbourne) tegenwoordig nogal een brakke zooi, om het maar bot te stellen. Er wordt veel te veel geld gevraagd voor items, en er staat zoveel meuk in, dat je bijna niks meer kan vinden of verkopen.

Om een voorbeeld te geven, enkele maanden terug kon je voor 50 boiled medium leather zo'n 100-150 silver vangen. Tegenwoordig wordt er vrolijk 300-500s voor gevraagd. Een redelijke armor, die een craftsman zo'n 20 silver aan ingredients heeft gekost, wordt gewoon vrolijk voor 30 goud op de AH gezet. De normale auctions lijken echt verdwenen, grotendeels met dank aan goldsellers.

En dat is nog zoiets. Waarom bakt Turbine niet even een filtertje in op de chats voor goldsellers? Ze hebben hun eigen bedrijfsnaam als banned word ingevoerd, maar goldselling tegen gaan ho maar. Al weken wordt je doodgespamd met mails en IMs door de mensen van gold4power.com. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om bij dat soort URLs gewoon de mail of tell te blocken, en het liefst ook meteen alle aanwezige GMs een notice te sturen dat user "Asoboabdipa" weer goldsites aan het spammen is.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
MueR schreef op donderdag 13 september 2007 @ 11:29:
Ik vind de auction hall (iig op Snowbourne) tegenwoordig nogal een brakke zooi, om het maar bot te stellen. Er wordt veel te veel geld gevraagd voor items, en er staat zoveel meuk in, dat je bijna niks meer kan vinden of verkopen.

Om een voorbeeld te geven, enkele maanden terug kon je voor 50 boiled medium leather zo'n 100-150 silver vangen. Tegenwoordig wordt er vrolijk 300-500s voor gevraagd. Een redelijke armor, die een craftsman zo'n 20 silver aan ingredients heeft gekost, wordt gewoon vrolijk voor 30 goud op de AH gezet. De normale auctions lijken echt verdwenen, grotendeels met dank aan goldsellers.

En dat is nog zoiets. Waarom bakt Turbine niet even een filtertje in op de chats voor goldsellers? Ze hebben hun eigen bedrijfsnaam als banned word ingevoerd, maar goldselling tegen gaan ho maar. Al weken wordt je doodgespamd met mails en IMs door de mensen van gold4power.com. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om bij dat soort URLs gewoon de mail of tell te blocken, en het liefst ook meteen alle aanwezige GMs een notice te sturen dat user "Asoboabdipa" weer goldsites aan het spammen is.
dat spammen filteren ben ik met je eens al stel je het wat simpeler dan het is. op het moment dat ze de url gaan filteren zullen ze het anders gaan spellen 1 spatie ertussen en de text lijkt hetzelfde en de filter laat het zien. tevens kan je woorden als power en gold niet filteren natuurlijk dus dat is al lastig. wat ze wel kunnen doen is een spam knop 3x melding = temp ban dan kan een GM het controleren als het echt een spammer is delete :P

items met 30 silver aan mats staan voor 30 gold op AH bij jullie :? weet je dat wel zeker? want ik erger me soms weleens aan mensen die alles voor een prikkie willen hebben, ze willen dan uiteraard de allerbeste items in het spel maar willen er niks voor doen en al helemaal niks voor betalen :/

nou ik craft en wat ik niet gebruik verkoop ik op AH voor leuke prijzen kan je vertellen ik ben niet rijk, gisteren met iemand gekletst die 189 gold heeft 8)7 hij voor mij black dye maken moest ie nog 80 silver hebben voor wat klein spul dat hij moest kopen :X nou ja boeien heb hem 80 silver gegeven en heb nu 9 black dye

maar voordat ze zeuren over prijzen moeten ze voor de grap eens kijken hoeveel geld het kost om Grandmaster te worden en een goeie tool te krijgen (18% of 20%) dan heb je alsnog veel missers omdat de hoogst mogelijke crit chance 35% is.
extra factoren is dat niemand de items zonder crit wil hebben zelfs niet voor een prijs VER onder de craft prijs. dat alles wat je nodig hebt om te craften absurd duur is!

logisch dat je 15+ gold betaald voor een item :/

Diablo 3


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13:51
Sneezzero loopt nu alweer een tijdje rond dus ben ik me maar eens echt op het craften gaan richten... weet iemand wat er wordt bedoeld met "collect the river-maidens threat"? Deze heb ik nodig om mijn main craft (tailor) naar het 3de tier te werken..

alvast bedankt!

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 13:51
Laat maar... ik moet wat beter lezen ;-)

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

* MueR is droevig..

Had een Elf Loremaster aangemaakt, en mezelf als doel gesteld niet dood te gaan tot level 20. Gisteravond beetje aan het brigand killen geweest in Breeland, toen mn beer ineens 5 Blackwolds mee nam :'(
Ben hard gaan lopen, laat die beer maar doodgaan. Alleen jammer dat ik 7 serious wounds op me had, en mn leechcraft alleen out of combat werkt. Ik ging dood op het moment dat ik uit combat kwam en mn wound wilde healen :'(

Kheb het tot en met level 14 volgehouden. Heb ik in ieder geval het een keer verder geschopt dan "The Undefeated".

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
zo gisteren een leuk dagje gehad, weinig combat veel gecraft :)
heb 2 nieuwe items gecrit voor mezelf heb nu:

alles met rust dye :P
exquisite galadhrim helm
exquisite galadhrim armour <=== vandaag gemaakt
exquisite galadhrim gloves <=== vandaag gemaakt
fine radiant leggings
fine radiant cloak
fine radiant shoulder guards
fine radiant boots
2 x etched beryl ring
pollished beryl necklace
2 x glittering misty mountain earring (of brilliant weet ik niet meer)
2 x glittering misty mountain bracelet (of brilliant weet ik niet meer)
leuk wapen, schild en pocket item waarvan ik de naam zo niet weet
en een complete set gecritte superior instrumenten

nog een beter wapen en schild laten maken door kinship
en nog een exquisite galadhrim shoulder guard en exquisite galadhrim cloak
mischien dat ik nog wel voor een full etched beryl jewelry gaat al denk ik niet echt dat mn character daar beter van wordt...

Diablo 3


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Ik heb besloten om tijdelijk te stoppen met Lotro, ik heb het te druk met school en Bioshock (en wss ook de Crysis beta :) ). Natuurlijk ga ik niet weer m'n vriendin verwaarlozen door continu Lotro te spelen :P

Hopelijk (na een maand of 1-2) pak ik de game weer op, maar dan moet ik er nog wel wat voor voelen. Als ik de game opstart krijg ik echt het gevoel van "leuk, maar geen idee wat ik kan gaan doen, dan maar alleen chatten".

Natuurlijk heb ik alles al gehad, heb alleen weinig angmar quests gedaan omdat ik er bored van werd, zelfs zonder die quests haal je makkelijk lvl50. Enigste wat mensen raar vinden is dat ik maar 1 legendary trait heb, ben te lui om te grinden :P

Enigste waar ik ooit heel erg op me plaat ging was in Helegrod, meteen op de eerste dag dat die in het spel zat. We gingen met 24 man daarheen en spawnde Thorog, en ja hoor! Ik was main tank :'( (had toen zo'n 3800 morale) en werd met 1 hit gedood, kreeg meteen een crit hit :P

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
MOAW schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 10:51:
Enigste waar ik ooit heel erg op me plaat ging was in Helegrod, meteen op de eerste dag dat die in het spel zat. We gingen met 24 man daarheen en spawnde Thorog, en ja hoor! Ik was main tank :'( (had toen zo'n 3800 morale) en werd met 1 hit gedood, kreeg meteen een crit hit :P
1 hit !!!!???

[Voor 45% gewijzigd door Legolas_1973 op 14-09-2007 11:01]

Diablo 3


Anoniem: 191619

Was er geen captain die je kon rezzen?

Angmar heb ik nooit echt overgeslagen, hoewel ik wel moe word van het Imlad en Himbar gebied. Ik heb de Shire altijd overgeslagen. Dat vond ik zo niks, naar mijn gevoel ging het daar alleen maar om spullen en brieven zeulen en food quests.

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 191619 schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 11:01:
Was er geen captain die je kon rezzen?

Angmar heb ik nooit echt overgeslagen, hoewel ik wel moe word van het Imlad en Himbar gebied. Ik heb de Shire altijd overgeslagen. Dat vond ik zo niks, naar mijn gevoel ging het daar alleen maar om spullen en brieven zeulen en food quests.
wat dacht je van minstrel :O

ps iemand die stats van mirrored ancient steel sword en mirrored ancient steel mace kan plaatsen?

[Voor 10% gewijzigd door Legolas_1973 op 14-09-2007 11:08]

Diablo 3


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Anoniem: 191619 schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 11:01:
Was er geen captain die je kon rezzen?
Als je de eerste keer Helegrod speelt en je krijgt te maken met een bug die constant add's spawned zijn de captain & minstrels ook zo dood :'(

Thorog is echt een Bi*ch, hij kan binnen enkele seconden 10 mensen platleggen als je niet weet hoe je het moet aanpakken. ;)

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
MOAW schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 11:18:
[...]


Als je de eerste keer Helegrod speelt en je krijgt te maken met een bug die constant add's spawned zijn de captain & minstrels ook zo dood :'(

Thorog is echt een Bi*ch, hij kan binnen enkele seconden 10 mensen platleggen als je niet weet hoe je het moet aanpakken. ;)
ik moet helegrod nog doen, sterker nog staat op mijn agenda om op korte termijn te doen! dus vertel hoe moet je die pipo aanpakken ;)

Diablo 3


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 19:52

Knaak

It's me, Mario!

Kijk maar eens op US forums, daar was een hele waslijst aan tactics te vinden. Maar ookal weet je de tactics, je moet echt een goede raid vormen zonder jokers die alles verpesten.

Owja, en het duurt aardig lang, zo'n 2 á 3 uur voordat je eindelijk thorog kan spawnen :)

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
MOAW schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 11:32:
Kijk maar eens op US forums, daar was een hele waslijst aan tactics te vinden. Maar ookal weet je de tactics, je moet echt een goede raid vormen zonder jokers die alles verpesten.

Owja, en het duurt aardig lang, zo'n 2 á 3 uur voordat je eindelijk thorog kan spawnen :)
goeie party en continue onder invloed van +5 hope, warding lore and battle lore helpt een hoop. captain in elke party met buffs..

moet het haalbaar zijn lijkt me

Diablo 3


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 08-08 20:28

Cthulhu

Carpe Noctem

Ik zoek voor mn Captain de pages vor de Trait In Candles Flame, die staan helemaal niet op de AH op SB :Z
Moet ik ze zlef gaan farmen, de boeken worden wel aangeboden op de AH
Neem ik die 2 Legendary Traits, In Candles Flame(betere in combat rezz + 1 extra in combat rezz met de skill Cry of Vengeance), en In Defence of MiddleEarth

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Cthulhu schreef op vrijdag 14 september 2007 @ 11:51:
Ik zoek voor mn Captain de pages vor de Trait In Candles Flame, die staan helemaal niet op de AH op SB :Z
Moet ik ze zlef gaan farmen, de boeken worden wel aangeboden op de AH
Neem ik die 2 Legendary Traits, In Candles Flame(betere in combat rezz + 1 extra in combat rezz met de skill Cry of Vengeance), en In Defence of MiddleEarth
mijn captain heeft alle 8 de pages en alle 3 de boeken :) kan ze alleen nog niet gebruiken ben nog maar level 36 :(

Diablo 3


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Gisteravond voor mn Loremaster wat nieuwe armor en een staff gecraft. Alles gelukkig kunnen critten, dus mn level 10 Loremaster loopt nu rond in armor wat een gemiddelde character pas op level 16 kan dragen :D.

En nog even wat schaamteloze kinship spam voor mensen op Snowbourne.

Annon Amarth is een mixed kinship voor alle levels en classes. Het enige wat er gevraagd wordt is een beetje gezelligheid op TeamSpeak. Er zijn leden van verschillende nationaliteiten. Grotendeels nederlands, een engelsman en zelfs een amerikaanse. Ben je op zoek naar een kinship? PM me ingame (Melagil, Dweronin of Rhyaehar).

Het bovenstaande geld ook voor Variags of Khand, het semi-officiële GoT kinship op Snowbourne ;)

[Voor 17% gewijzigd door MueR op 17-09-2007 12:10]

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
weer mijn crit gemist op exquisite galahrim shoulder guards :( das de 2e al die mislukt :( :( :(

heb nog wel een beryl shard maar ga eerst maar eens voor een beter wapen, heb light damage nodig. dan mijn exquisite galahrim shoulder guards en kijken of ik nog een beter schild kan regelen dan is mijn gear compleet :D

ben nu druk bezig met deeds en reputations...

gisteren wargs en trolls deed in misty mountains gedaan. tevens worms in trollshaws.

vandaag gobbos in evendim en dan nog angamrims en worms in angmar en dan heb ik alle actieve deeds hoog.

even over de reputations, hoeveel nieuwe gebieden zijn er (met tevens nieuwe deeds) ik ken er 2 sarnur en barrow downs. alle deeds en toegang tot dwergen gedeelte heb ik al. Bree moet ik nog maar wil eigenlijk wel weten welke deeds daar te halen zijn en of en welke deeds dan wel extra gebieden voor reputations erbij zijn gekomen

[Voor 41% gewijzigd door Legolas_1973 op 18-09-2007 08:38]

Diablo 3


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Bah, gisteren tot 3 keer toe mn crit gemist op een staff. Nou mag ik weer een uur Huorns gaan afmaken in de Barrow Downs.

Nogmaals bah. Gisteren met iemand wat epic quests gedaan. Van te voren zei hij nog dat ie het deuntje van de resurrect zo mooi vond, en me wel dood zou laten gaan, bij wijze van grap. Zijn we flink aan het knokken met zn drieën , ziet ie net te laat dat ik bijna dood ben :|

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 191619

Moet je wel een minstrel hebben die de leg. trait Melodies of a Valar heeft :O

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 191619 schreef op dinsdag 18 september 2007 @ 19:58:
[...]


Moet je wel een minstrel hebben die de leg. trait Melodies of a Valar heeft :O
present 8)

veel hoge level minstrels hebben hem hoor...

kan iemand mij vertellen of er meer nieuwe reputaiton gebieden zijn? ik weet alleen sarnur en die in the barrow down... als er meer zijn waar en welke traits kan je er halen? verder zou ik graag willen weten welke traits de reputation deeds in barrow instance geven

Diablo 3


 • Moraxv
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 07-06 21:38

Moraxv

<GoT> Baratudor#2651

Al 2 dagen geen berichten meer in dit topic? Wat is er aan de hand? Spel is toch nog niet dood?

 • Ltje
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 06-11-2015
Nee hoor, absoluut niet. Het is weer weekend, dus tijd om te slapen en te gamen. Woehoei. :P

Mijn minstreel is nu eindelijk lvl 30, een mijlpaal waar ik wel naar uitzag. En nu heb ik zin om wat lekkere FSquests te gaan doen, zoals book 3 enzo. :)

Nog 5 lvltjes en 1.5 goud en dan heb ik een paard. Maar dat gaat nog laaaaang duren. :P

 • Evano
 • Registratie: April 2006
 • Laatst online: 21:25
Even een vraagje, kan je die 7-day trial keys ook gebruiken i.c.m. een bestaand account?

't Zal wel niet, maarja.. Vorige week is mijn subscription verlopen, en ik heb het er op dit moment even niet voor over verder te betalen, maar nog 7 dagen ff flink doorspelen kan geen kwaad natuurlijk :)

 • Moraxv
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 07-06 21:38

Moraxv

<GoT> Baratudor#2651

blacktarantulaX schreef op vrijdag 21 september 2007 @ 19:13:
Even een vraagje, kan je die 7-day trial keys ook gebruiken i.c.m. een bestaand account?

't Zal wel niet, maarja.. Vorige week is mijn subscription verlopen, en ik heb het er op dit moment even niet voor over verder te betalen, maar nog 7 dagen ff flink doorspelen kan geen kwaad natuurlijk :)
helaas....

Anoniem: 191619

Wat zijn de twee beste legendary traits for een minstrel om te equippen?

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 191619 schreef op zondag 23 september 2007 @ 20:24:
Wat zijn de twee beste legendary traits for een minstrel om te equippen?
varieert nogal wat en waar je bezig bent. ik heb de 4e legendary nog niet (moet CD nog doen)
en gebruik zelf de slow+500 light damage trait en de res in combat trait.

van het weekend weer meerdere pogingen op exquisite galadhrim shoulder guards gemist, wordt er goed ziek van heb op dat ene item al +/- 10 pogingen gehad op 35% allemaal mis! UNREAL ;(

[Voor 20% gewijzigd door Legolas_1973 op 24-09-2007 07:28]

Diablo 3


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 00:00
Net terug van vakantie en met twee levels vol blauw enhanced xp wat aan inhaaluurtjes gedaan :+ Met regelmatige hulp van een 'oude bekende', inmiddels lvl47 Champion, overwegend op stap geweest met de Burglar in Dol Dinen en Misty Mountains. Helemaal geweldig om met z'n tweeën door Dol heen te sneaken op zoek naar de gewenste mobs voor de diverse quests. De lvl 47 gaat unchallenged en de Burglar unseen 8) Als toefje room op het gebakje ook nog ff Pakonka tussen de 'manschappen' uitgeplukt :Y)

In MM o.a. de quests gedaan waarbij je de signs moet plaatsen en de Giant Table moet ontdekken. Waar ander chars zo snel mogelijk door Giant Valley moeten racen ging de Burglar ontspannen rond, zelfs de Giant Gate-Guard met Dourhand hulpjes hadden het nakijken op de weg terug. Weliswaar liep ik per ongeluk tegen een wandelende Dourhand op waardoor ik voor alle mobs ineens het middelpunt van de belangstelling was, dat duurde maar even tot ik op HiPS drukte, toen ging de kudde weer braaf naar de post terug :P

Al doende klonk de ding van 40 :Y

Ook nog de Legolas instance gedaan/geprobeerd met 1 Minstrel. 1 Guard, 1 Champion en 3(!) Burglars. Waarschijnlijk waren we te laag in level want de WoodTroll eindbaas liet niet veel van het fellowship en Legolas heel. Dwz nadat Lego en de anderen geplet waren en het instance afgebroken stoften de Burglars hun kleren af en keken eens hoe we nu verder moesten :+

Burglars zijn geweldige chars maar niet zo heel goed in het beschermen van pullende NPC's. Bijkomend nadeel was dat de mobs van dat instance blijkbaar heel goed bestand zijn tegen de tricks van de Burglar en heel weinig fellowship manouvers toestonden terwijl we daar wel op rekenden. Toch twee keer gelukte GRRRRB gedaan en hulp gekregen van een spirit :Y)

Omdat ik nu op lvl40 toch wel weer wat betere armour/weapons/jewelry kan gebruiken heb ik 'wat' ignots gekocht op AH en weaponsmith naar Artisan Master getild, met jeweller verwacht ik datzelfde vanavond te halen, met nog 220 punten te gaan moet dat kunnen.

Wapens en jewelry kan ik dan zelf verzorgen en ons aller crit-misser Legolas_1973^^ wilt wat armour voor me maken :Y) Hoeft van mij niet 'best of the best' te zijn omdat het slechts tijdelijk is totdat ik lvl47-50 items kan gebruiken (kan nog 'even' duren, maar toch gooi ik liever niet teveel gold over de balk).

Op naar de 41 zodat ik de reeds geleerde legendary trait kan gaan gebruiken 8)

Books en pages zijn na de update van ruim twee weken geleden wel behoorlijk gezakt in prijs op AH :), de rest van de leuke spullen zijn nog steeds overpriced wmb :(

Natuurlijk weer veel meer uren gemaakt dan mijn planning was (ik wil wat minder gaan spelen) maar dat schrijven we weg naar inhaalslag :+

Shrek op een ezel . . .


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Ik heb gisteravond even mijn Hunter omhoog gewerkt. Met een lid van mn kinship zijn we Angmar in gegaan om daar wat te questen. Binnen een uur heb ik 2 levels gehaald, en bijna heel boek 6 gedaan, en dat terwijl ik pas bij boek 4 ben :D.
Jammer genoeg was weer goed te merken dat de servers van CodeMasters voor verschillende games worden gebruikt, want de rubberen bandjes zaten vrijwel heel de avond om de enkels.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


Anoniem: 218701

Mijn dwarven minstrel van level 47 inmiddels heeft book 1 t/m 8 inmiddels achter de kiezen. Book 9 was in ieder geval in het begin nog iets te pittig. Zelfs het daar komen was niet te doen. Je moest je daarvoor namelijk een weg banen tussen alle level 51 elites...dat was op mijn level 46 (wat ik toen was) geen doen...

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 218701 schreef op maandag 24 september 2007 @ 17:47:
Mijn dwarven minstrel van level 47 inmiddels heeft book 1 t/m 8 inmiddels achter de kiezen. Book 9 was in ieder geval in het begin nog iets te pittig. Zelfs het daar komen was niet te doen. Je moest je daarvoor namelijk een weg banen tussen alle level 51 elites...dat was op mijn level 46 (wat ik toen was) geen doen...
ghehe ben je verder dan mijn lvl 50 minstrel die moet heel boek 8 nog :P binnenkort maar eens een clubje bij elkaar sprokkelen om er rap doorheen te stomen 8)

gisteren snowback in mijn uppie onder de zoden geschoffeld!!! (voor degene die hem niet kennen het is een lvl 49 elite met bijna 9,500 hitpoints

EINDELIJK gisteren mijn fel begeerder exquisite galadhrim shoulder guards gemaakt :) ben er erg blij mee... toch ook maar weer wat verder gaan met mijn alt Amberlin (wil haar iig snel lvl 45 hebben om te craften) volgende shards gaan dan ook naar superior jeweller tool :) gisteen 1 go gehad op AS jeweller tool maar die miste de crit, kon iemand ermee verblijden tegen een zeer vriendelijke prijs. de rest van zijn mzzl dag mag hij hier zelf verkondigen...

[Voor 6% gewijzigd door Legolas_1973 op 25-09-2007 07:16]

Diablo 3


 • Anoniem: 184636
 • Registratie: Augustus 2006
 • Niet online
dag mensen

Ik ben jiomer lvl 50 champion op de server Snowbourn, en ik ben nu al z'n 3 dagen aant grinden op de dourhands in nan gurth, ik heb pas 1 epic armor item gedropt gekregen? weet iemand waar je meer kans hebt op epic armor items.

Jiomer : dutch dunedain

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
Anoniem: 184636 schreef op dinsdag 25 september 2007 @ 09:50:
dag mensen

Ik ben jiomer lvl 50 champion op de server Snowbourn, en ik ben nu al z'n 3 dagen aant grinden op de dourhands in nan gurth, ik heb pas 1 epic armor item gedropt gekregen? weet iemand waar je meer kans hebt op epic armor items.

Jiomer : dutch dunedain
lijkt mij dat ze door heel CD en URU worden gedropt. ook in sarnur heb ik epic drops gezien. rest van angmar mogelijk ook. beste kans zou ik niet weten, maar 3 dagen grinden op loot :S why :?

tevens even over mijn eigen gear

shield: 156 armour +14 fate +14 vitality +14 agility
boots: 116 armour +30 vitality +15 fate +90 power
leggings: 242 armour +30 agility +30 will +1.4 in combat morale regen
cloak: 124 armour +30 might +30 fate +90 power

ik kan maken
boots: 116 armour +30 vitality +30 agility +90 power
leggings: 242 armour +30 agility +30 will +90 power
cloak: 124 armour +15 will +15 fate +90 power +90 morale

wat vinden jullie?

[Voor 28% gewijzigd door Legolas_1973 op 25-09-2007 10:38]

Diablo 3


 • MueR
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 13:28

MueR

Moderator Devschuur®

is niet lief

Ik heb het idee dat codemasters gisteren in de paar minuten downtime een andere server heeft geplaatst voor Snowbourne. Gisteravond in Angmar en Misty's gezeten, idem aan de avond daarvoor. In tegenstelling tot eergisteren, had ik vanavond totaal geen lag, rubberbanding of wat dan ook. De performance op de server is echt met enkele orden van grootheid verbeterd.

Waarschijnlijk hebben ze gezeik gehad van Turbine, die eindelijk iets hebben gedaan na alle klachten van spelers.

Anyone who gets in between me and my morning coffee should be insecure.
Breng nu uw applicatie naar de kloot. Dat is veel beter! Nu samen met klootopslag. Voor maar €9,95. Doei doei!


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
MueR schreef op dinsdag 25 september 2007 @ 16:24:
Ik heb het idee dat codemasters gisteren in de paar minuten downtime een andere server heeft geplaatst voor Snowbourne. Gisteravond in Angmar en Misty's gezeten, idem aan de avond daarvoor. In tegenstelling tot eergisteren, had ik vanavond totaal geen lag, rubberbanding of wat dan ook. De performance op de server is echt met enkele orden van grootheid verbeterd.
Zo lijkt het idd... Eergisteren was het idd belabberd (k kwam terug van vakantie en had zoiets van wtf, ligt dit aan mij??) Na wat checken op de forems bleek ik niet de enige te zijn. Ik had gisteren daar in tegen maar 1 freeze en daarna no probz.. in Bree liep alles vlotjes :-)... mooi werk en hopelijk blijft het zo!
Daarnaast is het nu ook zo dat je lekker lang AFK kan blijven zonder eruit gekicked te worden.... voorheen was het na 5 min, boem LOTRO crashed naar desktop... Nu wordt je (volgenmij) na 45min. uitgeloged na loginscherm.

euh...ja


 • Bobbie1980
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 06-07 18:33
Lijkt er inderdaad op, na enkele dagen proberen mijn settings lager te zetten en te kijken of het aan mij ligt gisteren eindelijk weer een avond met alles op High, ziet Helegrod er toch beter uit :9

 • Legolas_1973
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 01-01-2018
ellendras is compleet qua gear misschien nog een paar items veranderen maar eigenlijk vind ik het wel best zo...

ben nu aan het sparen voor mijn alt zodat ik die ook toffe gear kan geven... ben dus AS ingots aan het sparen voor full mirrored AS armour set en heb al voldoende MM silver ingots voor full etched set... beryls heb ik ook voldoende dus alleen de recipes en AS ingots en beryl shards...

moet te doen zijn :)

* Legolas_1973 gaat veel meer met alt spelen nu :Y

Diablo 3


 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 03-02-2017
Mijn hunter heeft gisteren lvl22 gereikt en wat ik me nu afvraag is op welke stats ik me moet focussen. Momenteel let ik extra op Agility en Vitality... zijn er hier ervaren hunters die er anders over denken?

euh...ja

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Trial key nodig? Die kun je hier halen


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee