Toon posts:

[MMORPG]Lord of the Rings Online Deel 2 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste
Acties:
 • 13.288 views sinds 30-01-2008

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
http://www.xs4all.nl/~emb01/Stronk/endline.JPG
http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotrobanner.jpg
Deel 02!
http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotroinfo.jpg

Geplande release: Uit


Dit spel is al meerdere jaren in ontwikkeling en staat pas sinds (relatief) korte tijd in de aandacht van de pers en fans van zowel de Lord of the Rings boeken + films en gamers. Voorging het spel door onder de naam Middle Earth Online, maar sinds ongeveer het laatste jaar van de ontwikkeling van de game is de naam veranderd in Lord of the Rings Online
Het spel is gebaseerd op de verhalen van J.R.R. Tolkien, dus niet op de films. Het wordt niet door EA gemaakt, maar door Turbine (oa. van Asheron's Call) en de maker heeft niet de rechten om de overbekende beelden uit de films en daarbij behorende muziek te gebruiken. Het spel is ondertussen uit en bevalt de mensen goed.

Het spel is ondertussen nu een meer dan een maand uit en het is een groot succes te noemen.. Beelden en locatie met tevens de mooie muziek doet je werkelijk denken dat je in Middle Earth bent. De mooie heuvels van de Shire tot de donkere gebieden van Angmar.... Alles is er bij inbegrepen.

LOTRO speelt zich af gedurende de Third Age, precies op het moment dat Frodo en kompanen hun eigen reis aan het voltrekken zijn. Uiteraard is het verhaal van LOTR nooit bedoeld als alleenstaand geheel, nee, Middle-Earth en de landen die de wereld rijk is vormen een prachtige achtergrond waar ook Gandalf, Elrond en alle andere belangrijke personages maar een kleine spil zijn in het geheel. Lord of the Rings is meer, het is een levende en ademende wereld waar iedereen een grote reis kan voltrekken in hun strijd tegen het kwaad. En het kwaad komt niet alleen voor in de vorm van Sauron, maar ook zeker in de vorm van de Witch King, de eerste koning gegrepen door de macht van de eeuwenoude en bijna onoverwinnelijke tovenaar.

Het is ook hier dat we de strijd aangaan met de directe onderdaan, een van de Nazgûl, van Sauron. Leuk is dat het aanzien van de Nazgûl, en andere angstaanjagende wezens je inderdaad angst aan jagen. Door gebruik te maken van Spirit in de vorm van Hope en Dread worden je gevechtscapaciteiten enorm beïnvloed. Heb je veel Hope, dan krijg je extra bonussen om zo meer schade te berokkenen of om je health en mana regeneratie sneller te laten verlopen. Vecht je in zeer zware gebieden, of tegen een van de Nine Riders, dan kan het zijn dat je Moral enorm wordt verminderd waardoor de kans op slagen die mis slaan een stuk groter worden. Een leuke bijkomstigheid, en eentje waar je zeker rekening mee moet houden.

Als speler krijg je een korte introductie waarin de basis van het spel snel duidelijk wordt gemaakt. Zo'n introductie is een indicatie van wat je zoal kan verwachten op het gebied van instances en dergelijke quests. Deze worden namelijk op een redelijk filmische manier weergegeven, zoals de introductie van de Elven waarin de stad Edhelion wordt aangevallen door de Dourhand Dwarves in samenwerking met trollen en goblins. Als Elf maak je dit bewust mee, ook al is het honderden jaren geleden op het moment dat je de introductie hebt gehaald. Elven kunnen namelijk niet dood, zoals de mens, door ouderdom.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/features.jpg

- Je kunt je eigen hobbit, elf, dwerg of mens creeëren en deze een van de volgende classes geven: Champion, Minstrel, Guardian, Loremaster, Burglar, Hunter of Captain. Bovendien kun je het uiterlijk van je personage naar hartelust aanpassen.
Meer details over de verschillende classes
Meer details over de verschillende races

- Je kunt de tegenstanders die voor de Fellowship of the Ring al een pain in the ass waren, tegenkomen. Je vecht dus onder andere tegen de: Uruk-Hai, Nazgûl, Orcs, Trolls, Goblins, Draken en misschien Balrog
Meer details over de verschillende vijanden die je kan tegenkomen

- Je kunt door Middle-Earth je eigen weg nemen en de wereld ontdekken. Je kunt verrassingen tegenkomen zoals sterke wapens die door de oude Numénorianen zijn achtergelaten, echter is de wereld zo groot dat Turbine het in al die jaren nog niet heeft klaargespeeld om heel Middle-Earth te creëeren en het ook nog enige kwaliteit mee te geven, dus tijdens de release zul je alleen het gebied Eriador kunnen verkennen.
De speelbare gebieden tijdens de release (ingame kaart)

- Maak kennis met de personages uit de Lord of the Rings, onder andere Frodo, Aragorn, Gandalf, Bilbo, Elrond, Boromir, Tom Bombadil, en vele anderen.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/races.jpg


Zoals al eerder vermeld zijn er verschillende rassen in het spel. Elk met zijn eigen plus en min punten.


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/mensen.jpg


"Then he told them that these blades were forged many long years ago by Men of Westernesse: they were foes of the Dark Lord, but they were overcome by the evil king of Carn Dûm in the Land of Angmar."

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, "Fog on the Barrow Downs"

Hoewel zij het minst lang leven van alle rassen in Middle-Earth, zijn zij toch voorbestemd om het land in de jaren na de Third Age, te besturen.
Hun sterfelijkheid werd beschouwd als een unieke gave, maar op de duur werd het "The Doom of Men" en de bron van veel gejammer & geweeklaag.

De mensheid is een een heel uiteenlopend ras, van de grote Dunedain van het Noorden tot de getalenteerde ruiters van Rohan, van de trotse soldaten van Gondor tot de mysterieuze Haradrim van het verre oosten. Ze kunnen een enorme moed en eer aan de dag leggen, maar vallen gemakkelijk prooi aan ambitie, deceptie en verraad.

De hobbits noemen ze gewoon "Big Folk", omdat mensen gekarakteriseerd worden door hun grote en sterke gestalte en een wilskracht geboren uit het besef van hun korte levensduur.

Klassen die een mens kan kiezen

Champion
Guardian
Captain
Burglar
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.c...198/gerritdnbak/elves.jpg[/img]

Doorheen de tijden zijn de verwezenlijkingen van het nobele elvenras altijd verbonden geweest met de geschiedenis van Middle Earth. Zij herinneren zich nog de verwoesting door het Kwaad dat het land overschaduwde. Voor hun is de oorlog niet slechts een legende, ze hebben hem meegemaakt. En nu is de schaduw terug...

Eeuwen geleden, splitsten de elven zich op in verschillende groepen en verspreiden zich over heel Middle Earth, vooral in de oude beboste gebieden, waar ze momenteel nog wonen. Elven hebben altijd al een diepe affectie voor de natuurlijke wereld rondom gehad.

Elven sterven niet in een manier die mensen begrijpen. Ze leven vaak duizenden jaren in Middle Earth zonder geplaagd te worden door ouderdom of ziektes, hoewel een elf wel kan sterven in een oorlog of dergelijke. Eens hun tijd op Middle Earth ten einde loop, trekken de elven naar onbekende gebieden, ver voorbij de westerse zee.

Lang geleden waren de elven opgetogen over de jongere rassen die Middle Earth begonnen te bevolken en ze werden bondgenoten wanneer de nood het hoogst was, maar eeuwen van oorlog en verraad heeft hen gedreven naar een meer gesloten gemeenschap.
Maar nu dat de Third Age ten einde loopt en de War of the Ring nabij is, moeten de elven terug hun beboste gebieden en verborgen valleien verlaten om een bondgenootschap te sluiten met de Vrije Volkeren van Middle Earth.

Klassen die een elf kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/hobbits.jpg

Er zijn maar weinig geschreven verwezenlijkingen van hobbits tot laat in de Third Age van Middle Earth, en zo hebben ze het graag. Hobbits zijn een eenvoudig, stil volk, die liever rondzwerven in kleine huizen, deels ingebouwd in de heuvels van de Shire in het westen van Eriador.
Sommige noemen hen Halflings vanwege hun relatief klein grootte in verlijking met de mensheid.

Het favoriete tijdverdrijf van dit kleine volk bestaat uit eten, geschenken uitwisselen en hun velden bewerken. Ze houden zich niet graag bezig met de gevaarlijke zaken die zich afspelen elders in Middle Earth (met mogelijke uitzondering van de legende van hobbit boogschutters in de oorlogen in Fornost).

In deze donkere dagen echter, zijn het de hobbits die met hun, vaak verrassende, aanleg voor zowel woord als daad een grote impact zullen hebben op de oorlog tussen de Vrije Volkeren en de alsmaar groeiende Schaduw in het Noorden.

Klassen die een hobbit kan kiezen

Guardian
Burglar
Hunter
Minstrel

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/dwergen.jpg

De standvastige dwergen zijn bekend voor hun gedrevenheid, sterkte en hun toewijding aan alle dingen die verborgen zitten in de diepste plaatsen van Middle Earth. Ze leven een teruggetrokken bestaan in hun huizen, gelegen onder grote bergen en zijn experten wanneer het aankomt op mijnen en het bewerken van steen en staal.
Trots en gedreven, vechten de Dwergen mee met de Vrije Volkeren van Middle Earth, hoewel er al eeuwen een onenigheid is tussen dwergen en elven.
Dwergen zijn veel kleiner dan de mensen en leven vaak 250 jaar of langer.

Klassen die een dwerg kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/classes.jpg


Klassen

De Champion is de vechter van het geheel, en is toegespitst op Damage Per Second, en Area of Effect Damage. Een klasse waarmee mensen die vooraan in de strijd willen staan zeker uit de voeten mee kunnen. De Captain is veelal de leider van een groep, die voor de nodige bonussen kan zorgen. Maar ook hij kan zijn mannetje staan tijdens een gevecht, en zelfs het houden van een pet is hem niet vreemd. De Guardian is eveneens een klasse dat zich goed voelt tijdens een gevecht, ware het niet dat hij vooral geschikt is als tank. Hij neemt dus veelal alle schade op zich, en ook deze klasse is zeer handig.


De Burglar is de standaard dief, en ideaal voor spelers die graag gebruik maken van allerlei slinkse truukjes om zo je tegenstander uit te schakelen. Het schuilen in de schaduw is geen ongewone manier van vijanden tegemoet te komen, evenals het in de ogen schoppen van zand. De Lore-Master daarentegen is de magiër in het gareel, de meest bekende is natuurlijk Gandalf, en geschikt voor mensen die graag grote groepen voorziet van veel schade. Ook deze klasse heeft de mogelijkheid om een eigen dier te houden.

De Hunter is de lange afstandschutter van het spel welke door iedereen die ervan houdt om door middel van een grote keus aan zelfgemaakte vallen de vijand op een afstand kan houden gebruikt kan worden. Ook kunnen ze de overlevingskansen van een groep vergroten door hun uitgebreide kennis van de natuur. Als laatste hebben we nog de Minstrel, de healer van de groep. Door muziek te spelen kan deze zijn teamgenoten voorzien van de nodige extra levenspunten, maar ook hun moraal weer opkrikken. Dit doet hij, of zij, door op een luit of een klarinet te spelen.

Een aantal klassen, zoals Guardian, Hunter, Minstrel en Champion, hebben boven hun Auto-Attack knop een speciaal balkje staan. Bij de Guardian staat het voor Reactive Skills, dat aangeeft welke tegenaanvallen hij of zij in kan zetten nazoveel keer geblocked, ontweken of geparried te hebben. De Hunter kan door middel van Focus, welke door low-level aanvallen wordt vergroot, nog meer moves uitvoeren die een stuk destructiever zijn. De Champion heeft op zijn beurt weer Fervour, dat ook groeit na het uitvoeren van bepaalde moves.

De Minstrel heeft nog wel de meest opvallende van alle vier, namelijk Tier 1, Tier 2 en Tier 3 uitvoeringen. Deze 'uitvoeringen' bestaan uit het spelen van muziekstukken om zo Tier 2 stukken te kunnen gebruiken. Mocht de speler in Tier 3 zitten, en terug naar Tier 1 willen, dan kan deze een Anthem spelen om zo de boel weer te resetten.


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/screensmovies.jpg

De graphics kunnen niet tegen het geweld van bijvoorbeeld Oblivion opboksen, maar voor een MMORPG ziet het er erg goed uit, met name water is een lust voor het oog. IGN durft zelfs te beweren dat dit de mooiste MMORPG tot nu toe is. Sommige van deze screens zijn door mij gemaakt en de anderen zijn ook vrij representatief voor de graphics in het echte spel (op very high tenminste). Voor te spelen moet je toch een aardige computer in huis hebben. Vooral in drukbevolkte gebieden zoals in Bree.

Officiële screens

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape4.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape3.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape5.jpgZelfgemaakte screens
http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00028.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00038.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00037.jpg

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00034.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00039.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00032.jpg


Natuurlijk heb je weinig aan de screens als je niet weet of de gameplay lekker loopt. Daarom zijn er verschillende filmpjes (trailers en echte ingamefilmpjes) uitgekomen:

Trailers:

Trailer 1
Trailer 2
Trailer 3

Rassen:

Race of Elves
Race of Men
Race of Dwarves
Race of Hobbits

Locaties:

Thorins Hall
The Shire
Duillond
Bree

Usermade filmpjes (uit de bèta)

Character creation
Naar Weathertop (slecht geluid)
Zelf gemaakt tijdenseen musicevent
Nóg meer filmpjes op Gametrailers

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/variags.jpg

Tijdens de pre-orderdagen is er wederom een GoT kinship ontstaan. Als je op de server Snowbourne zit en een kinship zoekt, moet je contact opnemen met stronkie.bf2c [at] hotmail.com of ingame een IM sturen naar lolas (Kinship leader) of stronkie.

Hier volgt enige (lore)informatie over de kinship
Variags of Khand
The Variags were from Khand, and they first appeared in the north-west of Middle-earth in 1944 of the Third Age, fighting alongside the Wainriders. They were also present during the battle of the Pelennor Fields, over a thousand years later. Little was known about them.

In the real world, Variags is another name for the Varangians, a Viking people who had contact with Russia and Constantinople, described in one Byzantine chronicle as "axe-wielding barbarians". Thus some readers think that the Variags (whose physical features are not described, although axes are mentioned in reference to the tribes of the east) must look Nordic. Games Workshop, however, interprets Variags as similar to Mongols, but with chariots and Sashimonos, in its popular The Lord of the Rings Strategy Battle Game.
http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/servers-1.jpgServers:

[EN] Snowbourn

A river of Rohan that flows from the foot Starkhorn in the northern White Mountains, down Harrowdale and past the courts of Edoras, continuing across the plains of Rohan to meet the River Entwash. Any chance of discouraging...

[EN] Evernight

A dark, shadow-filled region in the Great Sea that appears in one of Bilbo's songs called "Song of Eärendil".

[EN] Eldar

An Elven people whose ne literally means "People of the Stars". Oromë gave them this ne when he found them and later summoned them to make the Great Journey.

[EN-RP] Laurelin

One of the two trees the Valar planted atop a high hill, which cast a golden light over the realm.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/qa.jpg


Nuttige informatie over key's en andere zaken

Uitvoeringen:

Het spel word in 3 uitvoeringen geleverd:
 1. Standaard editie. Hierbij krijg je de game, key, boekje en een 7 dagen gast key. (30 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/standardpack.jpg
 2. Special Edition. Hierbij krijg je de standaard editie + een map, poppetje, unique game item (cloak), making off DVD. (45 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/specialpack.jpg
 3. Collector's Edition . Hierbij krijg je de SE + prisma gameguide, kans op de gouden ring tocket, leren armband en een lifetime membership.
http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lifetime.jpg

Om hiervan gebruik te maken heb je de preorder kit moeten kopen. Hiermee kon je tot 27 april 13 dagen voor het spel uitkwam , al op de servers spelen (deze preorder kit is nog tot eind juni 2007 te krijgen). Je krijg dan ook een Ingame Unique Item, plus wat stickers. Ook werd er een Founder membership code erbij geleverd.
Bij je codemaster account system zit een optie "add retail key" Hier vul je de key in die bij de retail zat. Na acceptatie word gevraagt of je Founder wil worden. Je kiest dan een methode van betalen. Daarna zul je dus Founder wezen (6 maanden korting, 3 maanden korting of Lifetime membership)
Let op Dit geld alleen dus als je de PREorder versie alhad.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/vista.jpg

1) Browse your Computer and go to

[Vista 32 bit]
\program files\codemasters

[Vista 64 bit]
\program files (x86)\codemasters

2) Right click on The Lord of The Rings Online folder and select properties.
3) Click on the security tab, you will see a list of "Group or User names"
4) Click on the edit button
5) Click on add and enter your PC user name (if you do not know this, you can check it from control panel - users) and click OK
6) Now select the user you have just added from the list and click on "Allow" opposite Full Control. Then click OK
7) Choose to allow the action if Vista prompts you.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/conjunctions.jpg

Het leuke van het spel is wanneer je in Fellowship speelt , dat je dan fellowships moves kunt doen.. Hieronder volgt een stukje tekst in het engels die je wellicht kan helpen.

A Conjunction (also known as a Fellowship Maneuver) is a Fellowship-based group attack that can be very powerful if coordinated well. Different ordered contribution combinations will result in different Conjunctions. You can find more information about your available contribution skills and the Conjunctions you have been a part of in the Conjunction Journal portion of the Character UI.

Conjunctions occur randomly in any group encounter with a signature or higher enemy (You'll get the message "X has broken the defences of Y"). Burglars and Guardians also have special skills that initiate conjunctions. When the conjunction is started, each player within the area will get a color wheel on their screen to choose one of four skill contributions. Note that only players at level 12 or above will be able to participate in a conjunction.


The Assist Button

If you have targeted the wrong target, when a conjunction starts, you'll get the assist button instead of the wheel. Pressing the assist button will give you the correct target and brings up the conjunction wheel. Note that when you have the right target selected (orange wheel at its feet) but are not attacking it (red wheel at its feet), this will result in an error and you will not be able to participate in the conjunction.

Color Name Effect

Red Ent's Strength-Deals direct common damage. As it increases in power, it does more damage and at 6th level of power it becomes an AoE attack with a range of 10 meters.

Blue Stallion's Spirit-Restores power. From 2nd level of power it becomes a fellowship only AoE power heal. At 5th level of power it will summon a noble spirit and at 6th level of power it will summon a greater noble spirit to aid you in battle.

Yellow Spider's Guile-Deals direct damage + a periodic damage. At the 5th and 6th level of power, it also applies a 15 second countdown effect that will damage the target's power and slow it down after the countdown is completed.

Green Eagle's Cry-Restores morale. From the 2nd level of power, it becomes a fellowship only AoE overtime morale heal. At the 5th level of power it also cures fear and at 6th level of power it cures fear and wounds.

In general, blue and green colors can be used from a distance, while red and yellow require you to be in melee range. However, there are exceptions for some classes: for example, the hunter can use all colors ranged. If your red or yellow icons do not look like the ones in the conjunction wheel above, but have an arrow through them instead, you can use those colors ranged.

Certain combinations of individual players' manuevers (colors) such as pairs, flushes, or straights will increase the maneuvers' strength (level). The more people participate in a named maneuver combination, the higher the potential level of each individual manuever. For a list of known fellowship manuever combos, see Combinations section below.

Selecting the maneuver is like any other combat action of your character. This means that you must face the target in order to be able to select your color. Moreover, selecting a maneuver does not interrupt skill induction (casting) timers, but instead your color will not get into the maneuver queue until your current skill is completed.

Once you select your maneuver (color), your contribution will appear in the first empty slot in the maneuver queue. Your character will freeze in a maneuver stance, and a color indicator icon will appear above your head. Your character will stop its auto-attacks, and will not be able to use any skills until the conjunction is completed. If you try to move your character, your maneuver will be canceled. You will still be able to participate in the combo if there is any time left, but any color you now select will be added to the next empty slot in the queue (at its end), not to your originl positin.

Depending on the order of the colors that result from fellowship members selections after the short timer has expired, various effects can be produced ranging from massive burst damage, huge bleeding damage over time, full group power regeneration, life-saving group morale regeneration over time, or a combination of all four.


Conjuction Types

[1]Two Person

Clash of Arms Flush Red Red
Misdirection Flush Yellow Yellow
Planned Attack Flush Blue Blue
Rallying Cry Flush Green Green

[2]Three Person

Resounding Strikes Flush Red Red Red
Deception Flush Yellow Yellow Yellow
Three Pronged Assault Flush Blue Blue Blue
Mustering of the Troops Flush Green Green Green
Wrath of the Righteous Straight Red Green Yellow
Strength of the Pure Straight Blue Red Green
Sinister Plan Straight Yellow Blue Red
Will of the Strong Straight Green Yellow Blue

[3]Four Person

Hail of Blows Flush Red Red Red Red
Chaos in the Ranks Flush Yellow Yellow Yellow Yellow
Power in Numbers Flush Blue Blue Blue Blue
Call to Arms Flush Green Green Green Green
Ent's Stand Straight Red Green Yellow Blue
Noble's Honour Straight Blue Red Green Yellow
Silent Path Straight Yellow Blue Red Green
Eagle's Eyrie Straight Green Yellow Blue Red
Pounding Echoes Pairs Red Red Yellow Yellow
Planned Charge Pairs Red Red Blue Blue
Ent's Heart Pairs Red Red Green Green
Deadly Whispers Pairs Yellow Yellow Blue Blue
Silent Glory Pairs Yellow Yellow Green Green
Noble Lineage Pairs Blue Blue Green Green

[4]Five Person

Entish Justice Straight Red Green Yellow Blue Red
Wrath of the Oathbreakers Straight Blue Red Green Yellow Blue
Leaves of Lothlorien Straight Yellow Blue Red Green Yellow
Valour Unashamed Straight Green Yellow Blue Red Green
Ent's Rage Full House Red Red Red Yellow Yellow
Whispering Leaves Full House Yellow Yellow Yellow Red Red
Noble Blood Full House Blue Blue Blue Green Green
Pure of Heart Full House Green Green Green Blue Blue

[5]Six Person

Thunder of the Oakenshield Straight Red Green Yellow Blue Red Green
Wings of the Windlord Straight Blue Red Green Yellow Blue Red
Dawn on the Deep Straight Yellow Blue Red Green Yellow Blue
Whispers Under the Mountain Straight Green Yellow Blue Red Green Yellow
Break the Door Unique Red Red Red Red Red Yellow
Hew the Stone Unique Red Red Red Red Red Blue
Roll the Drums Unique Red Red Red Red Red Green
Tramp of Doom Unique Red Red Red Yellow Yellow Yellow

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/shoresofevendim.jpg

14 juni is het zover, dan kunnen de spelers van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar een volledig nieuw gebied verkennen. Hiermee corrigeren we gelijk een eerder bericht ten tijde van de launch dat dit gebied gelijk al beschikbaar was. Door een foutje in het toegestuurde persbericht toendertijd is dit er helaas bij in geslopen op de site.

Dat nu achter de rug hebbende kunnen we mededelen dat Codemasters en Turbine Inc. meer details hebben vrijgegeven rond de gratis uitbreiding Book 9: Shores of Evendim. Hiermee wordt een volledig nieuw gebied, Evendim dus toegevoegd aan de al zeer uitgestrekte wereld van Middle-Earth. Evendim ligt maar liefst 100 mijl ten noorden van The Shire, en biedt spelers straks een indrukwekkende 100 nieuwe quests.

Maar ook zal men met zo'n 23 anderen kunnen strijden tegen de reusachtige draak Thorog in de raid Battle for Helegrod. Samenwerking is zeer belangrijk om deze machtige draak neer te halen, maar dat spreekt voor zich. Evendim wordt verder gekenmerkt door The Lake of the Twilight, dat de meeste ruimte inneemt in dit gebied, en in het zuiden een eiland heeft met de vervallen stad Annúminas. Hier zullen krachtige artefacten te vinden zijn, en natuurlijk de nodige monsters.

Verder mogen we nieuwe instrumenten verwachten, en is het muzieksysteem dusdanig aangepakt dat je straks zelf muziek buiten het spel kan componeren om deze vervolgens naar je personage te laden. Ook zullen er 7 nieuwe legendarische armorsets aanwezig zijn, en kan je de nodige nieuwe monsters verwachten. 13 juni is het dus zover, dus zorg dat je erbij bent. Hieronder volgt nog een gedeelte uit het persbericht waarin directeur Jeffrey Anderson van Turbine Inc. en David Solari, Vice President en General Manager van Codemasters Online Gaming hun blijdschap vertonen op al het goede nieuws.


Jeffrey Anderson:
"The Lord of the Rings Online is een enorm succes en we zijn erg blij met de reacties uit de community. Shores of Evendim biedt een gigantische hoeveelheid nieuwe content en zorgt voor nog meer toegevoegde waarde voor onze abonnees."

David Solar:
"Eindelijk kunnen we de eerste van vele geplande gratis updates op The Lord of the Rings Online onthullen. In slechts zes weken hebben duizenden spelers al ervaringen opgedaan in de Middle-Earth wereld en dat willen we graag zien groeien."

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/links.jpg


Vorige Delen:

Deel 1


LOTR Nuttige Info Links:

http://lotro.allakhazam.com
http://lotro.mmodb.com/
http://lotro-wiki.com
http://www.lotroedge.com/
http://www.lotrointerface.com/
http://www.shadowsofangmar.nl/
http://www.lotropolis.com/
http://www.lotrocraft.com/wiki/Main_Page
http://www.lotrointerface.com/
http://www.lotro.be

Mappen

http://mehq.net/dynmap/
http://lotromaps.onlinewelten.com/

Crafting

http://lorebook.lotro.com/wiki/Lorebook_home
http://how.to/scholar
http://www.axiomfiles.com/Files/138938/components.html


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


Deze startpost is tot stand gekomen mede door Stef.nl (hij is verantwoordelijk voor de plaatjes). Tnx. Tevens Rassen en Classen info uit www.lotro.be.


Note..

Wil men niet meer spreken over WOW. DIt word door de community niet echt meer gewaarderd.. Het spel is geen WoW... Ga dan ook geen vergelijkingen maken.... Dit is het LOTRO Topic... Voor WOW ga je maar naar de WOW topic....

Bij voorbaat dank

[Voor 108% gewijzigd door Stronkie op 12-06-2007 23:57]


 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Heb nog een vraag voordat ik een besluit ga maken.
Als je de game koopt heb je dan een key nodig bij het installeren of is het gewoon puur de client net als bij WoW en L2????

Want als dat zo is koop ik die pre-order en download ik de client en ga ik testen. IS het wat dan pas ga ik meteen de SE versie kopen :D
Vind het anders zonde van mijn geld als ik meteen client in de winkel moet halen terwijl het in principe gewoon een clietns is die je kan downloaden net zoals bij WoW en L2 en waarna je gewoon een gamecard kan gebruiken.

[Voor 10% gewijzigd door Tijgertje84 op 27-04-2007 09:32]

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • Infinchible
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 29-05 12:56
Bij mij zat er wel een key in de doos ja. Deze moest ik ook invoeren bij het maken van een account. Maar misschien dat je die key ook wel krijgt bij de pre-order. Dat weet ik niet.

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Infinchible schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 09:35:
Bij mij zat er wel een key in de doos ja. Deze moest ik ook invoeren bij het maken van een account. Maar misschien dat je die key ook wel krijgt bij de pre-order. Dat weet ik niet.
dan gaat mijn verhaal dus helaas niet op ben ik bang... :(
jammer want ik ga geen 50 euro dokken zonder dat ik weet of het iets is......

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
je krijgt die key alleen maar als je een retail koopt.

Om te testen ben je nu te laat. Preorders kun je nog alleen maar halen (een weekje nog) voor de lifetime membership (founder optie).

Anders vraag of je van een vriend de 7 dagen trail key mag gebruiken

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
[b][message=27928878,noline]
Anders vraag of je van een vriend de 7 dagen trail key mag gebruiken
Ik heb geen vrienden, maar wil jij voor de gelegenheid m'n vriend zijn?

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Stronkie schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 09:51:
je krijgt die key alleen maar als je een retail koopt.

Om te testen ben je nu te laat. Preorders kun je nog alleen maar halen (een weekje nog) voor de lifetime membership (founder optie).

Anders vraag of je van een vriend de 7 dagen trail key mag gebruiken
ok stel ik krijg een buddy key van iemand (zou begot nie weten van wie maar goed... anyone :$ ) Wat kan ik dan..... heb ik dan nog steeds de full versie van game nodig...? lijkt me wel ofniet?

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
eh ja tuurlijk je moet de client files downloaden (maar die zijn gratis te downloaden)

Nou het downloaden en installeren van de game moet je een Codemaster game account aanmaken.. en dan voor je de 7 dagen code in.. dan kun je dus 7 dagen spelen

[Voor 48% gewijzigd door Stronkie op 27-04-2007 10:00]


Anoniem: 191619

Kan er al gespeeld worden?

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
ja allang.. Ik speel het spel al sinds 12 april live online :)

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Stronkie schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 09:58:
eh ja tuurlijk je moet de client files downloaden (maar die zijn gratis te downloaden)

Nou het downloaden en installeren van de game moet je een Codemaster game account aanmaken.. en dan voor je de 7 dagen code in.. dan kun je dus 7 dagen spelen
Ok maar als ik dan een account aanmaak en ik download de game en installeer deze en koop een pre-order pack en voer ipv de buddycode mijn preoder code in zou dat dan ook werken?

(mijn conclusie uit jouw post is dat het dus wel een gratis client is.... :o )

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
nee. preorder doet nu niets meer .. alleen de founder key kun je nog gebruiken

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Stronkie schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 10:06:
nee. preorder doet nu niets meer .. alleen de founder key kun je nog gebruiken
weet je dat zeker want las nog ergens aan het eidne van de vorige topic dat iemadn zei van dat de pre-order kits verlengt waren tot 8 weken of iets dergelijks...... :?

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
ja 8 weken om de founder key nog te gebruiken, maar dat is ook al achterhaald..

1 week kun je de preorder nog kopen voor de founder key only. spelen alleen met de pre order wil niet meer

 • CerandoX.nl
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 29-05 17:02
Heb de SE en het is wel vet, alleen één nadeel vind ik dat mijn 6800LE het niet echt super leuk vind die graphics.

Anoniem: 217289

Je kan de game ook voor 36,- kopen. Bijv bij CD-WOW. Kan je so ie so een maand gamen. Vind je het niks aan, dan heb je alsnog voor 36 euro een maand gespeeld. Bij 50 euro zou ik het sneller zonde vinden, maar 36 valt nog wel mee. :)

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Anoniem: 217289 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 11:17:
Je kan de game ook voor 36,- kopen. Bijv bij CD-WOW. Kan je so ie so een maand gamen. Vind je het niks aan, dan heb je alsnog voor 36 euro een maand gespeeld. Bij 50 euro zou ik het sneller zonde vinden, maar 36 valt nog wel mee. :)
hmm maar ik bestel nix bij cd-wow want hoor alleen maar slechte dingen daar. Rare versies van spellen etc en dat wil ik niet. Ben lotr fan maar ga daarom nog niet het spel kopen :)

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 09:27
Tijgertje84 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 11:22:
[...]

hmm maar ik bestel nix bij cd-wow want hoor alleen maar slechte dingen daar. Rare versies van spellen etc en dat wil ik niet. Ben lotr fan maar ga daarom nog niet het spel kopen :)
Ik bestel altijd bij CD-wow en heb nog nooit gekke dingen gehad.

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
Alternatief: www.play.com (38.99 euro, incl verzending)
Ook nog nooit probs met cd-wow, buiten een out of stock berichtje, maar dan wacht je gewoon effe.

Ik ga straks gewoon even langs de winkel. Can't wait. Ach, ofwel verspeel je geld met poker ofwel koop je een game.

 • Moortn
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 12-04 09:06

Moortn

Hallo

Aargh. Gister avond in beeld dat er een emergency restart kwam met 10 minuten downtime. Nu is eldar nog steeds down :S al iets van 20 uur dus ipv 10 min :(

Jeej wat moet hier nou staan. Flickr


Anoniem: 191619

Fora staat er nu vol mee: niet kunnen inloggen, en er wordt zelfs gevreesd dat characters weg zijn.

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Hey, deel2 _/-\o_
Gister weer ff nummers gespeeld op mn lute, dat is echt cool
Nieuw nummer geleerd :D
123 5321 356 875 34322

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Characters zijn niet weg, was vanmorgen nog ingelogd met mn captain op Snowbourn

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


Anoniem: 215185

Stronkie schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 10:19:
ja 8 weken om de founder key nog te gebruiken, maar dat is ook al achterhaald..

1 week kun je de preorder nog kopen voor de founder key only. spelen alleen met de pre order wil niet meer
Je kunt nog wel met alleen de pre-order pack spelen. De keys in deze packs zijn met 8 weken verlengd. Je kunt binnen deze 8 weken nog gewoon 10 dagen spelen met een key die dus afkomstig is uit de pre-order pack.

[Voor 5% gewijzigd door Anoniem: 215185 op 27-04-2007 14:36]


 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Anoniem: 215185 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 14:33:
[...]


Je kunt nog wel met alleen de pre-order pack spelen. De keys in deze packs zijn met 8 weken verlengd. Je kunt binnen deze 8 weken nog gewoon 10 dagen spelen met een key die dus afkomstig is uit de pre-order pack.
ok wat moet ik nu geloven....??? bronnen???

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


Anoniem: 215185

Tijgertje84 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 14:52:
[...]

ok wat moet ik nu geloven....??? bronnen???
De bron is Codemasters, ik zit daar op kantoor. :)

 • Tijgertje84
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 11-04-2022
Anoniem: 215185 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 15:53:
[...]


De bron is Codemasters, ik zit daar op kantoor. :)
das voor mij net zo goed een bron :) bedankt voor de info in ieder geval.
Een bron is een bron en speculaties kan iedereen maken, duzzz :)

Intel© Conroe E6600 | Asus P5Q PRO Turbo | Sapphire Vapor-X HD5770 1GB | G.E.I.L. 2 GB DDR2-667 Kit CL4 4-4-12 | WD Caviar SE16 2x250GB (S-ATA2) (Raid0) | Sunbeam Trio | Chaintec CFT-500A | Windows XP Pro SP3 | Samsung Syncmaster S23A350H


Anoniem: 215185

Tijgertje84 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 16:06:
[...]

das voor mij net zo goed een bron :) bedankt voor de info in ieder geval.
Een bron is een bron en speculaties kan iedereen maken, duzzz :)
Geen probleem, wij willen graag weten wat er in een community speelt en waarnodig wij het kunnen aanpakken. Zodoende kunnen wij snel op bepaalde dingen inspringen.

Heel veel vragen worden ook beantwoord op www.lotro-europe.com.

 • Infinchible
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 29-05 12:56
Ik ben op dit moment een level 8 hunter kan ik dan ook gewoon in de GoT Kinship?
Mijn ingame name = Ariya
Lijkt me wel gezellig :)

Ben nu wel even eten. Ik zal straks even kijken of ik lolas/stronkie kan IMen

[Voor 23% gewijzigd door Infinchible op 27-04-2007 17:55]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Anoniem: 215185 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 14:33:
[...]


Je kunt nog wel met alleen de pre-order pack spelen. De keys in deze packs zijn met 8 weken verlengd. Je kunt binnen deze 8 weken nog gewoon 10 dagen spelen met een key die dus afkomstig is uit de pre-order pack.
Cool dat is het beter nieuws. En sinds wanneer zit codemasters in ons kikkerlandje..

Bij de way.. Is Satine echt to spellersvrouwtje (:)) ze komt toch uit frankrijk???

LOL

Leuke vrouw.. Krijgt veel te verduren op de europese LOTR forums

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
Anoniem: 215185 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 15:53:
[...]


De bron is Codemasters, ik zit daar op kantoor. :)
Kan je me een buddy key sturen, in ruil maak ik reclame voor jullie.

Anoniem: 122724

Iemand die kan zeggen hoeveel "Lord Of The Rings Online" krijgt in de PC Gameplay?

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
Anoniem: 122724 schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 20:31:
Iemand die kan zeggen hoeveel "Lord Of The Rings Online" krijgt in de PC Gameplay?
Er is nog geen full review gekomen, omdat ze in hun reviewcopy nog niet alles konden doen en omdat er eind deze maand nog grote update komt (wow review en score was ook gespreid over 2 nummers). Ze wachten dus nog wat vooraleer ze een volledige score geven. Maar krijgt voorlopig al 80%.

[Voor 10% gewijzigd door Hurtebise op 27-04-2007 20:58]


 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Satine is cool
Had een keer ingame hulp gevraagd, kwam ze me binnen een minuut helpen _/-\o_
Heb nog wel ergens een screenshot waar ze ingame opstaat, +Satine, lvl1 Minstrel :P

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


Anoniem: 215185

Stronkie schreef op vrijdag 27 april 2007 @ 18:01:
[...]


Cool dat is het beter nieuws. En sinds wanneer zit codemasters in ons kikkerlandje..

Bij de way.. Is Satine echt to spellersvrouwtje (:)) ze komt toch uit frankrijk???

LOL

Leuke vrouw.. Krijgt veel te verduren op de europese LOTR forums
Codemasters Benelux zit alweer ruim 7 jaar in Nederland :)

Ik heb hier trouwens nog wat zoeksites verzameld waar jullie terecht kunnen voor evt. vragen over quests e.d.. Misschien is het handig om deze te vermelden in de startpost?

http://lotro.allakhazam.com
http://lotro.mmodb.com/
http://lotro-wiki.com
http://www.lotroedge.com/
http://www.lotrointerface.com/
http://www.shadowsofangmar.nl/
http://www.lotropolis.com/
http://www.lotrocraft.com/wiki/Main_Page
http://www.lotrointerface.com/ (voor customized UI's).

Als er gebruikers zijn die een fansite willen beginnen; wij zullen binnenkort een fansite pakket aanbieden met daarin assets (logo's, screenshots e.d.) van LOTRO. Ik zal dat vermelden in de forums. Dit zal in de loop van volgende week gebeuren.

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
K done

 • ScrooLoose
 • Registratie: Februari 2001
 • Niet online

ScrooLoose

A muddle of nervous words...

Op welke servers zitten de meeste mensen hier, ik zit op Eldar.
Thalandir - Dwarf Champion

Smiling as the shit comes down...


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Zoals je in de startpost kunt lezen zitten we op Snowbourn.... Maar TS is geupated.

Ik zoek nog een mooi kleurtje voor de achtergrond van de TS... Misschien in trend van LOTR >>> :)

 • Thermometer
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 08:16

Thermometer

Whoop Whoop!

Stronkie schreef op zaterdag 28 april 2007 @ 17:56:
Zoals je in de startpost kunt lezen zitten we op Snowbourn.... Maar TS is geupated.

Ik zoek nog een mooi kleurtje voor de achtergrond van de TS... Misschien in trend van LOTR >>> :)
Zwart? :P

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Mn Lore-Master is bijna lvl14 nu.
Speelt een stuk leuker dan mn Captain, ga denk ik mn Lore-Master ff naar 50 lvlen :)
Mn Captain is lvl26

[Voor 8% gewijzigd door Cthulhu op 29-04-2007 01:38]

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
Met pre-paid pack gisteren beginnen spelen. Thungria, dwarf lvl 4 op Endar.

Ik vind het spel op mijn pc grafisch niet bepaald om vingers en duimen van af te likken. Heb bij de install het high texture pack niet mee geïnstalleerd. Zou het misschien daaraan kunnen liggen? Of komen die textures pas tot hun recht - worden die pas gebruikt - als je de grafische instellingen op ultra/very high zet? Of zijn med pc's er ook gebaat bij?

Is er een mogelijkheid om na een install dat high texture pack makkelijk erbij te installeren. Of moet je vervolgens uninstall en reinstall doen?

specificaties desktop pc: 2600+ XP mobile, 1 gig ram, 6600 GT 128 mb.
heb reso teruggebracht naar 800x600 en vervolgens enkele zaken op high kunnen zetten.

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
Voor de mensen die hun GUI willen aanpassen:

http://www.lotro.com/article/330

[Voor 6% gewijzigd door Hurtebise op 29-04-2007 08:58]


Anoniem: 217289

Gaat het niet te snel dat omhoog lvlen? Lees hier al berichten dat mensen lvl 26 zijn. Spel is amper uit. Hoelang heb je het spel dan wel nie gespeeld?

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Zijn al mensen 35+, maar die spelen al vanaf de 14e

Ik speel ook al vanaf de 14e, maar heb ook de Beta gespeeld, dus weet de meeste quests wel

[Voor 47% gewijzigd door Cthulhu op 29-04-2007 11:22]

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


 • 4play
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 01-05 12:27

4play

-Nintendo- fan

hé even een ander vraagje ik wil natuurlijk wel optimaal genieten van LOTRO op mijn ietswat oude systeem (xp2800+ 1GB 400 DDR(2?) X800 256) en nu zit ik te denken aan een X1950 op AGP aangezien dat de beste kaart is op AGP die ooit is uitgekomen (IMHO) maar nu is mijn vraag is dat nog een goede inverstering of moet ik gewoon doorsparen tot ik een vers systeem kan kopen...

Ik bedoel het moet er allemaal wel hip uitzien en nu heb ik wat last van sttttottttteren in Breegstad en andere plekken ook :( bovendien staat alles op medium of low om het te laten draaienop 1024x768 zonder stuiters)...

Het spel vind ik wel geweldig en zeker de moeite waard om eens te proberen (ook als je d'r 50 euro voor moet neerleggen)

【ツ】Ipad air2, macbook pro 2012, Samsung a53, Fitbit sense【ツ】


 • Black Eagle
 • Registratie: December 2002
 • Niet online
Aangezien er zo weinig screenshots gepost worden, zal ik er maar een paar neer gooien :).

http://img296.imageshack.us/img296/8633/screenshot00016uz8.th.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/4548/screenshot00014xl1.th.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/5862/screenshot00013yh9.th.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/7127/screenshot00012cd8.th.jpg
http://img184.imageshack.us/img184/8283/screenshot00007gf4.th.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/7990/screenshot00008qk9.th.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/3235/screenshot00009yt1.th.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/8118/screenshot00010ls8.th.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/7786/screenshot00011dz6.th.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/4415/screenshot00017fr9.th.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/8323/screenshot00006en1.th.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/1773/screenshot00005be6.th.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/6460/screenshot00004dp4.th.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/7867/screenshot00002kw3.th.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/1912/screenshot00000sw9.th.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/8805/screenshot00003ld9.th.jpg

 • Dhrax
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 29-05 18:08

Dhrax

Prog Lord

Hurtebise schreef op zondag 29 april 2007 @ 08:40:
Ik vind het spel op mijn pc grafisch niet bepaald om vingers en duimen van af te likken. Heb bij de install het high texture pack niet mee geïnstalleerd. Zou het misschien daaraan kunnen liggen? Of komen die textures pas tot hun recht - worden die pas gebruikt - als je de grafische instellingen op ultra/very high zet? Of zijn med pc's er ook gebaat bij?

Is er een mogelijkheid om na een install dat high texture pack makkelijk erbij te installeren. Of moet je vervolgens uninstall en reinstall doen?

specificaties desktop pc: 2600+ XP mobile, 1 gig ram, 6600 GT 128 mb.
heb reso teruggebracht naar 800x600 en vervolgens enkele zaken op high kunnen zetten.
Je zeurt dat het spel er niet goed uit ziet ... en vervolgens zeg je dat je het texture pack niet hebt geinstalleerd en daarop zeg je weer dat je op low res speelt om het grafisch wat hoger te zetten 8)7

Wat dus betekend dat jij het spel niet normaal op high kunt spelen 8)7 Beetje vreemde post

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 28-05 14:05

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Hurtebise:

De high res patch werken niet op med systemen. Alles gaat dan heel erg schokken. Bovendien moet je minstens een kaart van 256 MB for Hig Res. Sorry dat ik het zeggen moet. Ten eerste je interne geheugen is ook maar 1 gig.. Je zult toch 2 gig moeten hebben. Dus het kan idd klopen dat jij niet de grafische pracht hebt die andere spelers wel hebben.
Cthulhu schreef op zondag 29 april 2007 @ 11:21:
Zijn al mensen 35+, maar die spelen al vanaf de 14e

Ik speel ook al vanaf de 14e, maar heb ook de Beta gespeeld, dus weet de meeste quests wel
Ik speel al vanaf de 13e.. Maarja het lvlen interesseert me geen donder.. Of je nu 12 14 20 of 35 bent.. Wat heb je er nu aan om zo snel te levelen. Ik ben nog maar 23 en vermaak me prima..

Vraagje .. Volg jij het verhaal wel. Ik bedoel. Lees je elke quest goed door. En zie je overal de verbanden tussen de quest. Tis nl niet allemaal zo uit de lucht komen vallen..

Als jij alle quests doet, alle deeds per landje afwerkt dan ben je lvl 29 tops.... Het spel is zo uitgebreid Ik denk dat jij alleen maar door rushed om zo snel mogelijk lvl 50 te halen.. Knap hoor :)
4play schreef op zondag 29 april 2007 @ 13:25:
hé even een ander vraagje ik wil natuurlijk wel optimaal genieten van LOTRO op mijn ietswat oude systeem (xp2800+ 1GB 400 DDR(2?) X800 256) en nu zit ik te denken aan een X1950 op AGP aangezien dat de beste kaart is op AGP die ooit is uitgekomen (IMHO) maar nu is mijn vraag is dat nog een goede inverstering of moet ik gewoon doorsparen tot ik een vers systeem kan kopen...

Ik bedoel het moet er allemaal wel hip uitzien en nu heb ik wat last van sttttottttteren in Breegstad en andere plekken ook :( bovendien staat alles op medium of low om het te laten draaienop 1024x768 zonder stuiters)...

Het spel vind ik wel geweldig en zeker de moeite waard om eens te proberen (ook als je d'r 50 euro voor moet neerleggen)
Ja hoor betere videokaart is altijd goed.. Maar stotteren in BREE zul je altijd houden..
Wat je kunt doen is

Partitie's aan maken.. Texture quality op high zetten ipv veryhigh.. Pagefile windows verplaatsen op plek waar game niet staat.. Bovendien de tip die rond kwam om alles low te zetten en dan langzaam opbouwen is ook een zeer goede.. Bovendien.. Zorg dat er geen programma';s op de achtergrond draaien.. Tevens als het spel is opgestart en je zit in game. CTRL-DEL+alt effe en kill de invoker en de launcher.. Scheelt weer mem

[Voor 89% gewijzigd door Stronkie op 30-04-2007 09:07]


 • himlims_
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online

himlims_

🐧 Linux HOoligan

ik heb een 10dagen ersie
kan ik het character daarvan ook omzetten naar een 'volledige' versie?
of deze extenden ofzo? zou erg jammer vinden om weer opnieuw te beginnen

🆂🆃🅴🅰🅼: 🆁🅾🅾🆃🅶🅰🅼🅴🆁_🅲🅾🅼
🅿🆂🅽: 🅷🅾🅻🅻🅰🅽🅳🅷🅰🆁🅳🆂


 • zimmy
 • Registratie: April 2000
 • Laatst online: 21-06-2022
Als er gebruikers zijn die een fansite willen beginnen; wij zullen binnenkort een fansite pakket aanbieden met daarin assets (logo's, screenshots e.d.) van LOTRO. Ik zal dat vermelden in de forums. Dit zal in de loop van volgende week gebeuren.
Ah dat is leuk. Moest nu van een vage site een logo jatten ;).

 • Evano
 • Registratie: April 2006
 • Laatst online: 29-05 21:10
Black Eagle schreef op zondag 29 april 2007 @ 13:57:
Aangezien er zo weinig screenshots gepost worden, zal ik er maar een paar neer gooien :).
Idd, er komen hier bijna geen screens langs.. ook een paar van mij (be

http://img181.imageshack.us/img181/570/screenshot00005pw1.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/9910/screenshot00008lo3.th.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/63/screenshot00012ri5.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/8669/screenshot00016vd3.th.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/6578/screenshot00017eq7.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/777/screenshot00019de8.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/2585/screenshot00020mh9.th.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/5609/screenshot00023uy4.th.jpg

Ik ga, als ik een ATI HD 2900 XT in mijn toekomstige rig heb, deze game zeker kopen.. ('t is nu niet echt soepel te spelen op mijn schamele X600 XT)
Daarom heb ik even mijn username geblurred, voor als iemand zo flauw zou zijn mijn naam over te nemen.

Anoniem: 215775

Anoniem: 217289 schreef op zondag 29 april 2007 @ 09:21:
Gaat het niet te snel dat omhoog lvlen? Lees hier al berichten dat mensen lvl 26 zijn. Spel is amper uit. Hoelang heb je het spel dan wel nie gespeeld?
Lol ik kwam gister een dwarf lvl 45 tegen 8)7

Anoniem: 215775

hij connect GVD weer niet :( :( :(

 • 4play
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 01-05 12:27

4play

-Nintendo- fan

owkay dan wordt het dus mijn geheugen uitbouwen naar 2 GB en een X1950PRO AGP aanschaffen dan kan dit beestje nog best een tijdje mee ben gister weer wezen prutsen en nu ziet het er redelijk uit op 1280x1024 hier met veel dingen op low en mid. Dus als meer dingen naar High kunnen

eerst maar eens kijken hoe het nu gaat ik heb vanacht mijn hele HDgedoe laten defraggen het zou nu sneller moeten gaan :)

Pagefile van windows staat op C:\ spel staat op D:\ (en d is een raid 0 schijf en c is een Sata schijf dus dat moet snel genoeg zijn :)

zie jullie in midden aarde

【ツ】Ipad air2, macbook pro 2012, Samsung a53, Fitbit sense【ツ】


Anoniem: 124963

Hier ook niet... grrr... volgens het officiële forum was dit probleem om 13:05 opgelost... Merk er hier weinig van :(

Even nog wat vraagjes O-)

Als ik het goed begrijp is er een kinship van tweakers op 'Snowbourn'', klopt dit ? Zo ja, hoeveel mensen zijn er lid ? Wie zijn er lid ? Is het misschien een idee om een lijstje te maken waarbij iedereen van GOT, die op Snowbourn speelt, zijn ras, class, vocation en level zet ? Ik denk dat dit vooral handig is voor quests die betrekking hebben op het craften. Zo moet ik nog steeds voor een maaltijd zorgen in Bree.. alleen gaan ik en koken niet echt samen ;) Zou handig zijn als iemand even wat eieren voor me wil bakken :P

Ik hoor het wel, hoop dat iedereen weer snel kan connecten !

edit. Weet niet of er hier al mensen lid zijn van het GOT whatpulse team... even zieltjes winnen... zie WhatPulse - deel 22 voor meer informatie :)

[Voor 9% gewijzigd door Anoniem: 124963 op 30-04-2007 15:22]


 • ScrooLoose
 • Registratie: Februari 2001
 • Niet online

ScrooLoose

A muddle of nervous words...

Server: Snowburn
Name: Fanya (female, lvl 10 op dit moment)
Race: Men
Class: Champion
Vocation: Armsman (Prospector, woodworker en waponsmith)

Kan niet op de server komen op dit moment..... op geen enkele :(

Smiling as the shit comes down...


 • Viggen
 • Registratie: December 2003
 • Niet online
Is geen manier om aan een trial-key te komen of wel?

Behalve vrienden hebben met retail-versie met een trial-key erbij? (WTB friends ;( :P)

Anoniem: 124963

Thx for je reply, zoiets bedoel ik inderdaad :)

Server: Snowbourn
Name: Golivier (man, lvl 14)
Race: Men
Class: Champion
Vocation: Armsman (Prospector, Woodworker, Weaponsmith)

Als iemand die gegevens samen wil voegen... weet niet of dit in de startpost kan, al dan niet mag ;), hebben we een overzichtelijk geheel :)

Anoniem: 216074

ik heb de 60 days pre paid card gekocht en wil deze op de codemasters site activeren, nu krijg ik de melding dat het geen geldige code is.
de code die ik heb heeft 16 tekens en de buddycode die erbij zit heeft er 25 hoe kan dit?
iemand hier die me wilt helpen?

Anoniem: 215775

Server: Snowbourn
Name: Yakuza (man, lvl 17)
Race: Men
Class: Champion
Vocation: Armsman (Prospector, Woodworker, Weaponsmith)

 • FireFly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 21-05 18:15
ScrooLoose schreef op maandag 30 april 2007 @ 15:25:


Kan niet op de server komen op dit moment..... op geen enkele :(
Zelfde probleem hier. Inloggen lukt (traag), bij server select wil die inloggen maar doet die niet.
[edit]Inloggen lukt nu zelfs niet meer.

[Voor 6% gewijzigd door FireFly op 30-04-2007 16:05]


Anoniem: 215775

lol bij mij werkt nu niets meer zelfs inloggen niet wat een kutzooitje daaro

 • freezer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 04-05 17:58

freezer

er komt geen end 'an

Kan nog wel inloggen maar blijft nadat alle servers op groen zijn hangen op Connecting to Snowbourn.

Ben idd blij dat het niet aan mijn kant zit.

 • FireFly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 21-05 18:15
Nou dat gevoel dacht ik ook, je begint namelijk eerst aan je eigen configuratie te twijfelen :)

Net een post gevonden op community forum : http://community.codemast...m/showthread.php?t=179239

[Voor 36% gewijzigd door FireFly op 30-04-2007 16:41]


 • Thermometer
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 08:16

Thermometer

Whoop Whoop!

Server: Snowburn
Name: Thermometer (male, lvl 13 op dit moment)
Race: Hobbit
Class: Burglar
Vocation: Explorer (Prospector, Forester en Tailor)
Login Server Issues 30/04/07 15:30 GMT +130-Apr-2007Hi all,

We're currently experiencing some issues with the games login servers. Due to the nature of this issue, we'd appreciate it if all players could close down their LOTRO client and refrain from attempting to login for the next hour.

Our NetOps team are working vigorously to resolve the issue, however your support in not attempting to login would be highly appreciated.

We apologise for any inconvenience this may be causing you and hope to update you all shortly.

Thanks,

The LOTRO Europe Team.

 • freezer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 04-05 17:58

freezer

er komt geen end 'an

Klein vraagje mbt video kaart voor LotrO

Ik weet niet zeker of ik dit hier moet posten maar aangezien ik graag feedback wil hebben van mensen die dit spel ook spelen doe ik het even hier.

Mijn probleem is dat ik Lotro niet fatsoenlijk kan spelen. Spel is erg schokkerig zowel onder Windows XP (met laatste drivers) en Windows Vista Ultimate.

Hieronder even mijn specs.

P5B-Deluxe
E6600 @ 3,2 Ghz (8 x 400).
Kingston 2 x 1Gb ram 667 Mhz
Raptor 36 Gb start up disk
320 Seagate voor opslag
7900 GS 256 Mb (niet oc'ed) wel met zalman v900 erop.
Provider Xs4all only.
Resolutie waarmee ik speel (1680x1050)

De bottleneck is dus hoogst waarschijnlijk video kaart.

Als ik het spel zelf laat kiezen dan zet hij de meeste settings op high en is het spel onspeelbaar. Zelfs op medium settings draait het spel niet lekker.

Ik zit dus te denken om een 8800 GTS aan schaffen en wil graag feedback hier of met deze kaart de meeste (of zelfs wel alle settings) op High kan zetten.

Of dat het mogelijk cq nuttig is om mijn huidige kaart een stuk te oc'en aangezien deze met de zalman erop nu erg koel blijft.

 • ScrooLoose
 • Registratie: Februari 2001
 • Niet online

ScrooLoose

A muddle of nervous words...

30/04/07 - 17:42

Hello all,

Unfortunately we are still experiencing issues with the login servers and as of yet are unable to give a time when they will be available.

Our goal is to get you all in and playing as soon as possible, to do that we need your co-operation.

As stated earlier, we would like to reinforce the statement made regarding players attempting to login. Please close down your client / launcher and only attempt to login every 30 minutes. This will alleviate the load on the login servers and enable our Network Operations team to carry out work to rectify the situation.

This issue is directly related to the outage that occurred last Thursday and while we did a lot of work improve the problem, the amount of login attempts has increased so much that the temporary work we have done is not enough. We are of course working on a long term solution which will resolve the issue permanently.

Once again, we apologise for any inconvenience this issue is causing players and we’d just like to re-iterate that we will be working non-stop to ensure service returns to normal as soon as possible.

Smiling as the shit comes down...


Anoniem: 217565

Ik heb nog nooit een mmorpg gespeelt mede door de maandelijkste kosten. Ik heb al veel gezocht op het internet en screenshots en trailers bekeken, toch heb ik nog een aantal vragen:

1. Voor de lifetime membersship moet je dus perse de pack van €250,- kopen?
2. Hoeveel characters kan je maken?
3. Ik weet hoe het zit met het maken van een character, de vele verschillende opties voor de look, maar hoe zit dit met het armor? Ik heb namelijk nog niet echt een armor of kleding gezien waarvan ik echt dacht van "WOW", misschien dat iemand een paar screens heeft die mij kunnen doen overtuigen?
4. Het maximum level is 50 nu, zal deze later nog verhoogd worden als het spel al lang draait?
5. Als je eenmal level 50 gehaald hebt, is er dan nog wel genoeg te doen, of ben je dan totaal uitgespeeld?

Sommige vragen zullen misschien raar klinken maar ik heb gewoon nog nooit een MMORPG gespeeld dus vandaar

Alvast bedankt

 • Kookie
 • Registratie: Maart 2000
 • Niet online
freezer schreef op maandag 30 april 2007 @ 18:44:

Ik zit dus te denken om een 8800 GTS aan schaffen en wil graag feedback hier of met deze kaart de meeste (of zelfs wel alle settings) op High kan zetten.
Yup, geen problemen hier met de 8800. :)

Anoniem: 124963

Anoniem: 217565 schreef op maandag 30 april 2007 @ 18:59:
Ik heb nog nooit een mmorpg gespeelt mede door de maandelijkste kosten. Ik heb al veel gezocht op het internet en screenshots en trailers bekeken, toch heb ik nog een aantal vragen:

1. Voor de lifetime membersship moet je dus perse de pack van €250,- kopen?
2. Hoeveel characters kan je maken?
3. Ik weet hoe het zit met het maken van een character, de vele verschillende opties voor de look, maar hoe zit dit met het armor? Ik heb namelijk nog niet echt een armor of kleding gezien waarvan ik echt dacht van "WOW", misschien dat iemand een paar screens heeft die mij kunnen doen overtuigen?
4. Het maximum level is 50 nu, zal deze later nog verhoogd worden als het spel al lang draait?
5. Als je eenmal level 50 gehaald hebt, is er dan nog wel genoeg te doen, of ben je dan totaal uitgespeeld?

Sommige vragen zullen misschien raar klinken maar ik heb gewoon nog nooit een MMORPG gespeeld dus vandaar

Alvast bedankt
Ik had zelf ook nog nooit een MMORPG gespeeld... LOTRO is voor mij de eerste, ik heb er ook lang over nagedacht en zat met ongeveer dezelfde vragen :) Ik ga mijn best doen om je vragen te beantwoorden... ;)

1. Je hoeft de collectors edition niet te kopen (ik heb hem wel gekocht, zijn er hier nog meer mensen die hem hebben gekocht :X ???), je kan ook proberen de hand te leggen op een preorder pack :) Deze is in sommige winkels nog te koop, voor meer informatie zie, http://www.dvd.co.uk/Game...r/LOTROL10DAY/product.htm Dit is een versie waarbij je tien dagen het hele spel kan spelen. Tevens zit er een kaartje bij met een code, met die code kan je er dus voor kiezen om een life time subscription te ''kopen''.

2. Ik meen me te herinneren dat ik ergens tien heb gelezen... maar ik kan me vergissen O-)

3. Ik vind dat je wel redelijk veel aan je karakter kan aanpassen... van huidskleur, neus tot ogen, plastische chirurgie is er niets bij :9. De armor vind ik er mooi uitzien. Weet niet wat WOW spelers hier van vinden... ?

4. Geen idee... misschien komt er een uitbreiding.. ooit... niemand kan hier een gegrond antwoord op geven.

5. Als je level 50 bent zijn er waarschijnlijk nog wel een aantal quests over die je nog niet hebt gedaan :) Verder kan je, je dan nog meer gaan verdiepen in het craften (het maken van bijvoorbeeld wapens). Ik heb gehoord dat wapens/armor etc. die door mensen in het spel zijn gemaakt (veel) beter zijn dan de spullen die je kan kopen. Daarnaast kan je altijd nog mensen helpen met het halen van bepaalde quests, je kan ook monster vs. person battle gaan doen... Of je begint gewoon opnieuw met een ander karakter :)

Ik hoop dat je hier wat mee kan :) Zijn vast genoeg mensen die nog meer te vertellen hebben.... O-)

edit. Mocht je een echte Lord of the Rings fan zijn... dit en het feit dat er een life time subscription is, hebben bij mij toch wel de doorslag gegeven :)

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 124963 op 30-04-2007 20:06]


 • freezer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 04-05 17:58

freezer

er komt geen end 'an

Kookie schreef op maandag 30 april 2007 @ 19:28:
[...]


Yup, geen problemen hier met de 8800. :)
Bedankt voor je reply kun je misschien vertellen op welke settings je Lotro speelt en eventueel met welke resolutie i.e. 1280x1024 1680x1050

BVD

 • empheron
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 10-05 11:16
Even een herinnering voor de mensen die hun 60-dagen key niet kunnen registreren :

- Dat kan alleen als je al een volledige retail geactiveer hebt
- Het is dus niet mogelijk een timecard te activeren op ee pre-order key. Deze preorder moet je eerste permanent maken met een retail. Daarna kun je er timecards op zetten of je founder lifetime key activeren.


Verder vraag ik mezelf af of er nu bij WOW ook zoveel problemen met het inloggen waren. Ik heb na Ultima Online eigenlijk alle MMORPG's overgeslagen tot deze. Is het normaal dat de accountservers er zo vaak uitliggen?

ps. Ik heb een e6700, 2Gb en een 8800GTX, speel op 1280x1024 met alles op vol (dus alle grafische instellingen, AA en AF op hoogste stand etc). Loopt als een trein.

[Voor 12% gewijzigd door empheron op 30-04-2007 20:27]


 • Roberttt
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 23:19
empheron schreef op maandag 30 april 2007 @ 20:26:
Verder vraag ik mezelf af of er nu bij WOW ook zoveel problemen met het inloggen waren. Ik heb na Ultima Online eigenlijk alle MMORPG's overgeslagen tot deze. Is het normaal dat de accountservers er zo vaak uitliggen?
Bij WoW heb ik nog nooit problemen gehad, behalve rondom tbc toen lag de server er soms nog uit al was dat nooit lang. Ik zit ook te twijfelen om deze game te kopen echter wil ik hem eerst uitproberen. Iemand toevallig een trial key voor mij? Ik heb de beta helaas niet kunnen spelen en vrienden spelen het spel niet :(.

 • FunkyTrip
 • Registratie: November 2001
 • Nu online

FunkyTrip

Funky vidi vici!

empheron schreef op maandag 30 april 2007 @ 20:26:
Verder vraag ik mezelf af of er nu bij WOW ook zoveel problemen met het inloggen waren. Ik heb na Ultima Online eigenlijk alle MMORPG's overgeslagen tot deze. Is het normaal dat de accountservers er zo vaak uitliggen?
WoW had zo'n beetje de beste release ooit. En dat terwijl er in een paar dagen net zoveel mensen het spel kochten als dat Blizzard dacht dat het spel totaal in zijn hele lifetime aan spelers zou trekken.

Dit leidde tot veel database lag in de servers. Interactie met je inventory en met looten was klote ivm de lange delays/lag. Maar na een weekje was het allemaal opgelost.

Wat Codemasters presteert vind ik slecht. Sinds de release is het al de 3e keer dat er uren, zeg maar de hele dag niet gespeeld kan worden. Als dit door blijft gaan... :(

Dit dus.


 • FunkyTrip
 • Registratie: November 2001
 • Nu online

FunkyTrip

Funky vidi vici!

Anoniem: 217565 schreef op maandag 30 april 2007 @ 18:59:
Ik heb nog nooit een mmorpg gespeelt mede door de maandelijkste kosten. Ik heb al veel gezocht op het internet en screenshots en trailers bekeken, toch heb ik nog een aantal vragen:
Als je nooit een mmorpg gespeeld hebt moet je ZEKER geen 250 euro gaan uitgeven. Maar waarom zoveel twijfelen? Koop het spel gewoon en als je het na een maandje niet leuk vindt kap je ermee. Kost je 40 euro. Die maandelijkse kosten vallen reuzemee. Wat is nou 13 euro per maand? da's 3 euro per week. Drink je 1 breezertje in de week minder zeg...big deal.

Dit dus.


 • 4play
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 01-05 12:27

4play

-Nintendo- fan

Ik vind de kosten van een MMO niet het probleem (bij LOTRO zeker niet omdat ik fouders key heb :)) zeker omdat het maandelijks betalen veel voordelen bied.

1. Geen 13 jarigen die OMFG j03 n00b lopen te roepen in een chat kanaal en lopen te zieken
2. Je mag gewoon eisen stellen aan de service aangezien je er voor betaald
3. Ze blijven met een team werken aan het spel
4. Je zit ook weer eens bij een clubje :) (dit is onzin natuurlijk maar 3 punten is zo sneu)

Dit maakt het spelen van MMO's echt beter dan het spelen van runescape of GuildWars aangezien daar wel allemaal van die 13 jarige knulletjes hun hormonen lopen af te reageren op het spel en ik speel RPG's voor het RP element dus ik zou zeggen koop een retail pack en een prepay kaartje kost het je 80 euro kan je 3 maanden spelen speel je het daarna nog dan vind je het leuk speel je het eerder al niet meer... dan is't niets voor jou...

Nou komop met die server ik wil in midden aarde rondlopen... (verdraaide server down :()

【ツ】Ipad air2, macbook pro 2012, Samsung a53, Fitbit sense【ツ】


 • rik86
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 07:53
hm, ik heb net zeker 2 uur rondgelopen, 't werkte bij mij gewoon, al is het wel redelijk rustig inderdaad

Zijn er nog andere manieren om aan bijvoorbeeld hout te komen als je het zelf niet kan vinden, ik val nu de hele tijd spelers lastig bij een werkbank, maar dat is tot nu toe nog niet echt succesvol en heb ook nog geen NPC gevonden die het verkoopt :(

 • himlims_
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online

himlims_

🐧 Linux HOoligan

ik heb wel wat houd voor je
toevallig bronze plate in de aanbieding?

🆂🆃🅴🅰🅼: 🆁🅾🅾🆃🅶🅰🅼🅴🆁_🅲🅾🅼
🅿🆂🅽: 🅷🅾🅻🅻🅰🅽🅳🅷🅰🆁🅳🆂


 • Swindle
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 24-09-2019
Roberttt schreef op maandag 30 april 2007 @ 20:49:
[...]

Bij WoW heb ik nog nooit problemen gehad, behalve rondom tbc toen lag de server er soms nog uit al was dat nooit lang. Ik zit ook te twijfelen om deze game te kopen echter wil ik hem eerst uitproberen. Iemand toevallig een trial key voor mij? Ik heb de beta helaas niet kunnen spelen en vrienden spelen het spel niet :(.
Ik moet helaas precies het tegenovergestelde verklaren. Ik heb WoW gespeeld vanaf de release date tot TBC. Regelmatig waren er enkele weken (ja inderdaad, weken) dat het volledig onspeelbaar was. Natuurlijk waren er bij WoW wat meer servers en zullen de problemen wat meer gespreid zijn.

Ik denk dat ik een totaal van 15 "gratis" dagen heb gehad voor alle problemen die de WoW server opleverde. Dit aantal staat in schraal contrast tegenover het aantal werkelijk onspeelbare dagen. Ik heb genoten van WoW, maar ik vind het een beetje kortzichtig van sommige mensen om direct "kutzooi dit, kutzooi dat" te gaan verkondigen.

Voor zover ik me kan voorstellen is het runnen van een MMORPG een behoorlijk lastige taak. Het zal dus inderdaad vaker voorkomen dat er problemen zijn. Is natuurlijk niet leuk, maar het komt nou eenmaal voor. Tot nu toe ben ik constant direct (lees: binnen 10 minuten) geholpen door een gamemaster als ik een probleem via een help-ticket had opgestuurd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik daar erg blij mee ben, en ik hoop dat ze die service vol kunnen houden.

Probleem met de servers, das balen.. maar doet voor mij verder niet af aan de game op dit moment. Ze kunnen nog geprobeerd hebben om met alles rekening te houden, maar dat is natuurlijk onmogelijk. Laten we hopen dat ze leren van de gigantische hoeveelheid nieuwe mensen en de problemen die het met zich meebrengt.

Anoniem: 124963

rik86 schreef op maandag 30 april 2007 @ 22:20:
hm, ik heb net zeker 2 uur rondgelopen, 't werkte bij mij gewoon, al is het wel redelijk rustig inderdaad

Zijn er nog andere manieren om aan bijvoorbeeld hout te komen als je het zelf niet kan vinden, ik val nu de hele tijd spelers lastig bij een werkbank, maar dat is tot nu toe nog niet echt succesvol en heb ook nog geen NPC gevonden die het verkoopt :(
Hout is voor mij ook lastig ;) Het volgende leek mij dan ook een slim plan

Anoniem: 124963 in "[MMORPG]Lord of the Rings Online Deel 2"

Helpen we als GOTers elkaar een beetje :) Goed voor de community ;) Kortom,
meldt de server waar je op speelt, class, race, huidige level, vocation en naam in het spel even :) Ik ben bezig met het samen stellen van een lijst. Als de problemen verholpen zijn, kunnen we elkaar in Middle Earth wellicht helpen :) Is nog gezellig ook ! 8)

Enneuh... kijk allemaal even naar Whatpulse... WhatPulse - deel 22 als de subteams daar een feit zijn, ben ik in voor een LOTRO subteam :) !!!

edit. Ik ben trouwens ook bezig met een lijst waar alle Collectors Editions naar toe zijn gestuurd... mocht iemand er eentje hebben, http://community.codemast...php?p=2512883#post2512883 . Ben heel erg benieuwd waar alle CE's zich bevinden :)

[Voor 11% gewijzigd door Anoniem: 124963 op 30-04-2007 22:46]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 217289

Als het goed is stuurt cd-wow vandaag de game naar me op. Ben benieuwd! Maar als ik het goed begrijp spelen bijna alle spelers in het zelfde wereld deel? Iets met " burn" ? Zullende de andere delen wel leeg zijn :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Infinchible
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 29-05 12:56
Nee, GoT heeft een kinship (guild) op de server Snowbourn. Daar kan je dus wel gewoon over de hele wereld heen. :)

Ik heb trouwens nog een vraagje, ik had dwarven armor gevonden maar als ik die wou equippen dan stond er dat je deze niet meer kon verwijderen. Is dit echt zo, ik heb ze maar meteen verkocht want ik wil niet het hele spel met hetzelfde armor rondlopen. Of is het zo dat als je ze weer afdoet dat ze dan meteen weg zijn?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Puc van S.
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 03:09
Infinchible schreef op dinsdag 01 mei 2007 @ 10:28:
Nee, GoT heeft een kinship (guild) op de server Snowbourn. Daar kan je dus wel gewoon over de hele wereld heen. :)

Ik heb trouwens nog een vraagje, ik had dwarven armor gevonden maar als ik die wou equippen dan stond er dat je deze niet meer kon verwijderen. Is dit echt zo, ik heb ze maar meteen verkocht want ik wil niet het hele spel met hetzelfde armor rondlopen. Of is het zo dat als je ze weer afdoet dat ze dan meteen weg zijn?
Ik denk dat er bedoelt word dat als je het aantrekt je het niet meer kan verkopen aan andere spelers zodat er niet een overvloed aan uber items komt. (zelfde heb je bv bij WoW, Bind on Equip was zodra je het aantrok niet meer te verhandelen en Bind on Pickup al zodra je het geloot hebt)

Overigens heb ik nog een vraagje: Wat is er te doen in Lotro als je het maximum level bent want ik heb zelf eigenlijk nog helemaal niets gevonden over endgame dingen (raids ed.).

[Voor 9% gewijzigd door Puc van S. op 01-05-2007 10:34]

[http://www.okbreijnen.nl] [Overwatch] [Cennahysh]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Ga denk ik toch verdder met mn Captain, heb geen zin om al die quest weer te gaan doen
ben allang blij dat ik nu Great Barrows uit ben
Raiden kun je wel, max met 4 felowships, dus 24 mensen, of je kan gaan monsterplayen
Carn Dum ofzo schijnt de moeilijkste instance te zijn atm, paar mensen uit mn kinship zijn er in de Beta geweest

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Kookie
 • Registratie: Maart 2000
 • Niet online
freezer schreef op maandag 30 april 2007 @ 20:03:
[...]

Bedankt voor je reply kun je misschien vertellen op welke settings je Lotro speelt en eventueel met welke resolutie i.e. 1280x1024 1680x1050

BVD
Ga ik vanavond even checken voor je.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 217565

FunkyTrip schreef op maandag 30 april 2007 @ 21:47:
[...]


Als je nooit een mmorpg gespeeld hebt moet je ZEKER geen 250 euro gaan uitgeven. Maar waarom zoveel twijfelen? Koop het spel gewoon en als je het na een maandje niet leuk vindt kap je ermee. Kost je 40 euro. Die maandelijkse kosten vallen reuzemee. Wat is nou 13 euro per maand? da's 3 euro per week. Drink je 1 breezertje in de week minder zeg...big deal.
13 Euro is inderdaad niet zoveel, maar ik weet wel bijna zeker dat er tijden komen dat ik bijv. 3 maanden niet speel omdat ik het dan te druk heb met andere dingen. Een lifetime lijkt me daarom veel handiger, na een jaar ongeveer heb ik het geld dan terug verdient en kan ik voor derest de game gratis spelen. Ik denk wel dat ik dus de 250 euro edition koop.

Heeft iemand hier trouwens een paar screens van characters die er echt geweldig uit zien?

Edit: Bij de limited editions van 250,- is de lifetime membership toch al inbegrepen, k kwam net namelijk dit tegen:

Wat vind je in de doos:
45 dagen gratis abonnement
Volledige game en hard-back handleiding
7 Dagen Buddy Code
Exclusief In-Game voorwerp
Exclusieve Figurine
Collectors Cloth Map van Middle-earth
Genummerde edities
Unieke verpakking
Lifetime Subscription
Special Edition, "making of" DVD
Interviews, filmpjes, exclusieve game art en nog veel meer

Bron: http://www.nl.bol.com/is-...g&ContentType=DESCRIPTION

Er staat dus dat je 45 dagen gratis abonnement hebt, maar het is toch zo dat het dan lifetime gratis is? of moet je dan NOG eens 150 euro bij betalen voor de lifetime membership? dan zou het dus in totaal op €400,- komen?

[Voor 33% gewijzigd door Anoniem: 217565 op 01-05-2007 12:40]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FunkyTrip
 • Registratie: November 2001
 • Nu online

FunkyTrip

Funky vidi vici!

Anoniem: 217565 schreef op dinsdag 01 mei 2007 @ 12:36:
[...]


13 Euro is inderdaad niet zoveel, maar ik weet wel bijna zeker dat er tijden komen dat ik bijv. 3 maanden niet speel omdat ik het dan te druk heb met andere dingen. Een lifetime lijkt me daarom veel handiger, na een jaar ongeveer heb ik het geld dan terug verdient en kan ik voor derest de game gratis spelen. Ik denk wel dat ik dus de 250 euro edition koop.
Als je 3 maanden niet speelt, zeg je toch je betaling op?

Dit dus.


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 124963

Bij de Collectors Edition zit een code, die code voer je in en je hoeft nooit meer te betalen :) Voor die 250 euro heb je dus ook een life time subscription :) Ik ben er heel erg tevreden over, geen gezeur meer, geen problemen als ik het een paar weken/maanden te druk heb.

Er zijn nog wel een paar kanttekeningen wat betreft de inhoud van de Collectors Edition, voor meer informatie zie http://community.codemast...php?t=175304&page=1&pp=10

Het is geen ramp, ik baalde er eerst wel van, maar ook dat kom je wel weer te boven ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • The Dud3
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 11-05 16:06
Ik zou graag LOTRO eens proberen, want ik begin WoW wat beu te worden.
Aangezien ik pas net een systeem heb dat op iets trekt heb ik de beta nooit deftig kunnen draaien :'(

Kan iemand me mischien zijn trial key geven, zodat ik het kan uit testen? Ik zou het erg aprecieren!
Ik zou dan ook graag met de GoT Kinship spelen :)

Ik hoop dat een trial key vragen niet tegen de regels is?

[Voor 3% gewijzigd door The Dud3 op 01-05-2007 13:56]

The opinions stated in the above post are purely those of the author,
and do not represent intelligent life of any form.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Linor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 09-06-2021
Ik zou ook LoTRo willen proberen, dus mocht iemand nog een trial key over hebben.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 209927

Anoniem: 217565 schreef op dinsdag 01 mei 2007 @ 12:36:
[...]


13 Euro is inderdaad niet zoveel, maar ik weet wel bijna zeker dat er tijden komen dat ik bijv. 3 maanden niet speel omdat ik het dan te druk heb met andere dingen. Een lifetime lijkt me daarom veel handiger, na een jaar ongeveer heb ik het geld dan terug verdient en kan ik voor derest de game gratis spelen. Ik denk wel dat ik dus de 250 euro edition koop.

Heeft iemand hier trouwens een paar screens van characters die er echt geweldig uit zien?

Edit: Bij de limited editions van 250,- is de lifetime membership toch al inbegrepen, k kwam net namelijk dit tegen:

Wat vind je in de doos:
45 dagen gratis abonnement
Volledige game en hard-back handleiding
7 Dagen Buddy Code
Exclusief In-Game voorwerp
Exclusieve Figurine
Collectors Cloth Map van Middle-earth
Genummerde edities
Unieke verpakking
Lifetime Subscription
Special Edition, "making of" DVD
Interviews, filmpjes, exclusieve game art en nog veel meer

Bron: http://www.nl.bol.com/is-...g&ContentType=DESCRIPTION

Er staat dus dat je 45 dagen gratis abonnement hebt, maar het is toch zo dat het dan lifetime gratis is? of moet je dan NOG eens 150 euro bij betalen voor de lifetime membership? dan zou het dus in totaal op €400,- komen?
Dit zal wel een fout zijn van BOL, die specificaties zijn namelijk van de SE die normaliter 60-70 euro kost.

Je moet je geen zorgen maken, in de CE van 250 euro zit de lifetime er bij !!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 4play
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 01-05 12:27

4play

-Nintendo- fan

Als je je betaling stopt blijft je character gewoon bestaan als je dan weer later alles aanslingert kan je zo verdergaan hoor.

Zo speel ik ook WoW af en toe koop ik even een maand dan ben ik het weer beu en dan stop ik weer (net als EVE online dat speel ik ook zo).

Maar daar hoef ik me nu geen zorgen over te maken LOTRO wil ik helemaal zien aangezien ik heel midden aarde wil zien en dus alle uitbreidingen ook wel ga kopen. Is een lifetime account voor mij de beste optie.. Ook het feit dat ik em gekregen heb van codemasters omdat ik wat promoteidingen heb gedaan speelt daar ook een positieve rol in (/me is een mazzelpikkie :) )

【ツ】Ipad air2, macbook pro 2012, Samsung a53, Fitbit sense【ツ】


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Cthulhu
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21-11-2022

Cthulhu

Carpe Noctem

Ja, bij die 250 piek zit dat lifeabbo bij in, de CE kost niet voor niks 250 euro ;)

See you in the Galaxies Far, Far Away ....


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 27-05 22:30
FunkyTrip schreef op maandag 30 april 2007 @ 21:45:
[...]


WoW had zo'n beetje de beste release ooit. En dat terwijl er in een paar dagen net zoveel mensen het spel kochten als dat Blizzard dacht dat het spel totaal in zijn hele lifetime aan spelers zou trekken.

Dit leidde tot veel database lag in de servers. Interactie met je inventory en met looten was klote ivm de lange delays/lag. Maar na een weekje was het allemaal opgelost.

Wat Codemasters presteert vind ik slecht. Sinds de release is het al de 3e keer dat er uren, zeg maar de hele dag niet gespeeld kan worden. Als dit door blijft gaan... :(
Jullie schijnen allemaal vergeten te zijn, hoe vaak de servers op het begin uitlagen bij WoW. Login en realms. Was op een gegeven moment bijna dagelijks. En niet alleen de eerst weken na de EU release. Blizzard had af te rekenen met hardwarematige problemen in hun serverpark. Ze hebben toen verschillende dagen speeltijd extra toegekend. Denk dat de problemen nu eenmaal bij een release horen. Hoe goed je ook voorbereid bent. Ook moeilijk in te schatten hoeveel succes een spel zal hebben. Op dat vlak doet Codemasters het niet abnormaal slecht, hoor.

[Voor 5% gewijzigd door Hurtebise op 01-05-2007 22:29]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Infinchible
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 29-05 12:56
Dit is mijn elfje, Ariya.

Ze is onderhand lvl 13 en houdt nogal van kattekwaad 8)Ok, ook nog 1 iets minder rare screenshot :)

[Voor 26% gewijzigd door Infinchible op 02-05-2007 00:31]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Knowuse
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 11-04 00:13
Ik heb dezelfde video kaart en ook 2G geheugen en draai gewoon op high met een resolutie van 1920×1200. Heb alleen problemen als ik veel torrents heb aanstaan.
freezer schreef op maandag 30 april 2007 @ 18:44:
Klein vraagje mbt video kaart voor LotrO

Ik weet niet zeker of ik dit hier moet posten maar aangezien ik graag feedback wil hebben van mensen die dit spel ook spelen doe ik het even hier.

Mijn probleem is dat ik Lotro niet fatsoenlijk kan spelen. Spel is erg schokkerig zowel onder Windows XP (met laatste drivers) en Windows Vista Ultimate.

Hieronder even mijn specs.

P5B-Deluxe
E6600 @ 3,2 Ghz (8 x 400).
Kingston 2 x 1Gb ram 667 Mhz
Raptor 36 Gb start up disk
320 Seagate voor opslag
7900 GS 256 Mb (niet oc'ed) wel met zalman v900 erop.
Provider Xs4all only.
Resolutie waarmee ik speel (1680x1050)

De bottleneck is dus hoogst waarschijnlijk video kaart.

Als ik het spel zelf laat kiezen dan zet hij de meeste settings op high en is het spel onspeelbaar. Zelfs op medium settings draait het spel niet lekker.

Ik zit dus te denken om een 8800 GTS aan schaffen en wil graag feedback hier of met deze kaart de meeste (of zelfs wel alle settings) op High kan zetten.

Of dat het mogelijk cq nuttig is om mijn huidige kaart een stuk te oc'en aangezien deze met de zalman erop nu erg koel blijft.

Shuttle st20g5


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Infinchible
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 29-05 12:56
Ik heb op dit moment dat ik niet kan updaten. Is dat een algemeen probleem?
Hij vind een nieuwe update en dan gaat hij checken naar de versies, maar hij kan niet connecten. 404 not found. :(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • freezer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 04-05 17:58

freezer

er komt geen end 'an

Ik heb gisteren de knoop toch maar doorgehakt en een 8800 GTS 320 MB aangeschaft en ik moet zeggen dat ik nu heerlijk kan spelen. Alles op max en heb nu alleen nog maar last als de HD iets moet doen.

Heb nu wel nog een vraagje over de champion class. Heb inmiddels een champion naar lvl 20 gebracht maar die repair costs zijn echt belachelijk hoog. Niet dat ik echt vaak dood ben maar ik ben nu zo ver dat na het betalen van alles skills van lvl 20 en 1 keer dood ben gegaan naar 6 questen ik die repair costen gewoon niet meer kan opbrengen.

Ben nu maar opnieuw begonnen als Lore-master en tot nu toe bevalt mij dit idd beter.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FunkyTrip
 • Registratie: November 2001
 • Nu online

FunkyTrip

Funky vidi vici!

freezer schreef op woensdag 02 mei 2007 @ 10:20:
Ik heb gisteren de knoop toch maar doorgehakt en een 8800 GTS 320 MB aangeschaft en ik moet zeggen dat ik nu heerlijk kan spelen. Alles op max en heb nu alleen nog maar last als de HD iets moet doen.

Heb nu wel nog een vraagje over de champion class. Heb inmiddels een champion naar lvl 20 gebracht maar die repair costs zijn echt belachelijk hoog. Niet dat ik echt vaak dood ben maar ik ben nu zo ver dat na het betalen van alles skills van lvl 20 en 1 keer dood ben gegaan naar 6 questen ik die repair costen gewoon niet meer kan opbrengen.

Ben nu maar opnieuw begonnen als Lore-master en tot nu toe bevalt mij dit idd beter.
Ik gebruik meestal quest rewards om gear te vervangen. Ben level 18 Champion en moet iets van 70 silver betalen om alles te repareren. Maar die earring die 8s repaircosts heeft vervang ik gewoon door een vergelijkbare earring die ik krijg van een quest ook al is een andere quest reward een lichte upgrade van mijn gloves ofzo. Kortom, ik repareer alleen zaken die moeilijk vervangbaar zijn.

Op zich valt het dus wel mee. Heb iets van 400s en koop soms een wapentje of gear piece op de AH als het niet te duur is. Spullen op de AH verkopen heb ik nog nooit gedaan.

Toch vind ik het spel een beetje tegenvallen. Ik log in, speel wat, wordt gestoord van al dat eeuwige geren (in WoW was dat minder), speel wat muziek in de inn en log weer uit. De combat vind ik niet zo goed. Er zit zo veel delay in je actions. WoW was gewoon direct uitvoeren. Als ik als champion een blade wall doe duurt het soms tot 2 seconden voor hij hem uitvoert. Dat queue systeem werkt echt niet goed, moeten ze vanaf. Combat moet gewoon direct en intuitief zijn:
Ik druk op een knop -> de move wordt DIRECT uitgevoerd. En als ik aan de requirements niet voldoe wil ik DIRECT een melding 'cannot do that' krijgen. Nu is combat gewoon niet echt 'immersive'. Je spamt wat buttons en that's it.

Dit dus.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Knowuse
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 11-04 00:13
Ik repair dingen alleen als ze echt bijna stuk zijn (of vervang ze). Als guardian had ik rond level 20 na een sessie in the great barrows repair kosten van 314s.
freezer schreef op woensdag 02 mei 2007 @ 10:20:
Ik heb gisteren de knoop toch maar doorgehakt en een 8800 GTS 320 MB aangeschaft en ik moet zeggen dat ik nu heerlijk kan spelen. Alles op max en heb nu alleen nog maar last als de HD iets moet doen.

Heb nu wel nog een vraagje over de champion class. Heb inmiddels een champion naar lvl 20 gebracht maar die repair costs zijn echt belachelijk hoog. Niet dat ik echt vaak dood ben maar ik ben nu zo ver dat na het betalen van alles skills van lvl 20 en 1 keer dood ben gegaan naar 6 questen ik die repair costen gewoon niet meer kan opbrengen.

Ben nu maar opnieuw begonnen als Lore-master en tot nu toe bevalt mij dit idd beter.

Shuttle st20g5

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee