Toon posts:

[MMORPG]Lord of the Rings Online Deel 3 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 9.159 views sinds 30-01-2008

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
http://www.xs4all.nl/~emb01/Stronk/endline.JPG
http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotrobanner.jpg
http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/deel3.jpg
http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lotroinfo.jpg

Geplande release: Uit


Dit spel is al meerdere jaren in ontwikkeling en staat pas sinds (relatief) korte tijd in de aandacht van de pers en fans van zowel de Lord of the Rings boeken + films en gamers. Voorging het spel door onder de naam Middle Earth Online, maar sinds ongeveer het laatste jaar van de ontwikkeling van de game is de naam veranderd in Lord of the Rings Online
Het spel is gebaseerd op de verhalen van J.R.R. Tolkien, dus niet op de films. Het wordt niet door EA gemaakt, maar door Turbine (oa. van Asheron's Call) en de maker heeft niet de rechten om de overbekende beelden uit de films en daarbij behorende muziek te gebruiken. Het spel is ondertussen uit en bevalt de mensen goed.

Het spel is ondertussen nu een meer dan een maand uit en het is een groot succes te noemen.. Beelden en locatie met tevens de mooie muziek doet je werkelijk denken dat je in Middle Earth bent. De mooie heuvels van de Shire tot de donkere gebieden van Angmar.... Alles is er bij inbegrepen.

LOTRO speelt zich af gedurende de Third Age, precies op het moment dat Frodo en kompanen hun eigen reis aan het voltrekken zijn. Uiteraard is het verhaal van LOTR nooit bedoeld als alleenstaand geheel, nee, Middle-Earth en de landen die de wereld rijk is vormen een prachtige achtergrond waar ook Gandalf, Elrond en alle andere belangrijke personages maar een kleine spil zijn in het geheel. Lord of the Rings is meer, het is een levende en ademende wereld waar iedereen een grote reis kan voltrekken in hun strijd tegen het kwaad. En het kwaad komt niet alleen voor in de vorm van Sauron, maar ook zeker in de vorm van de Witch King, de eerste koning gegrepen door de macht van de eeuwenoude en bijna onoverwinnelijke tovenaar.

Het is ook hier dat we de strijd aangaan met de directe onderdaan, een van de Nazgûl, van Sauron. Leuk is dat het aanzien van de Nazgûl, en andere angstaanjagende wezens je inderdaad angst aan jagen. Door gebruik te maken van Spirit in de vorm van Hope en Dread worden je gevechtscapaciteiten enorm beïnvloed. Heb je veel Hope, dan krijg je extra bonussen om zo meer schade te berokkenen of om je health en mana regeneratie sneller te laten verlopen. Vecht je in zeer zware gebieden, of tegen een van de Nine Riders, dan kan het zijn dat je Moral enorm wordt verminderd waardoor de kans op slagen die mis slaan een stuk groter worden. Een leuke bijkomstigheid, en eentje waar je zeker rekening mee moet houden.

Als speler krijg je een korte introductie waarin de basis van het spel snel duidelijk wordt gemaakt. Zo'n introductie is een indicatie van wat je zoal kan verwachten op het gebied van instances en dergelijke quests. Deze worden namelijk op een redelijk filmische manier weergegeven, zoals de introductie van de Elven waarin de stad Edhelion wordt aangevallen door de Dourhand Dwarves in samenwerking met trollen en goblins. Als Elf maak je dit bewust mee, ook al is het honderden jaren geleden op het moment dat je de introductie hebt gehaald. Elven kunnen namelijk niet dood, zoals de mens, door ouderdom.

Het verhaal ontvouwt zich in zogenaamde epic quests.. Deze quests Books genaamd vormen de rode draad door het spel. Je bent niet verplicht deze te volgen maar het helpt je wel aardig om het verhaal te leren begrijpen. Het spel laat Book 1 tot en met 8 Spelen. Book 9 komt met de nieuwe update die er nu al is. De gehele community hoopt dat de volgende updated ook gratis zullen zijn. Tijd zal het leren.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/features.jpg

- Je kunt je eigen hobbit, elf, dwerg of mens creeëren en deze een van de volgende classes geven: Champion, Minstrel, Guardian, Loremaster, Burglar, Hunter of Captain. Bovendien kun je het uiterlijk van je personage naar hartelust aanpassen.
Meer details over de verschillende classes
Meer details over de verschillende races

- Je kunt de tegenstanders die voor de Fellowship of the Ring al een pain in the ass waren, tegenkomen. Je vecht dus onder andere tegen de: Uruk-Hai, Nazgûl, Orcs, Trolls, Goblins, Draken en misschien Balrog
Meer details over de verschillende vijanden die je kan tegenkomen

- Je kunt door Middle-Earth je eigen weg nemen en de wereld ontdekken. Je kunt verrassingen tegenkomen zoals sterke wapens die door de oude Numénorianen zijn achtergelaten, echter is de wereld zo groot dat Turbine het in al die jaren nog niet heeft klaargespeeld om heel Middle-Earth te creëeren en het ook nog enige kwaliteit mee te geven, dus tijdens de release zul je alleen het gebied Eriador kunnen verkennen.
De speelbare gebieden tijdens de release (ingame kaart)

- Maak kennis met de personages uit de Lord of the Rings, onder andere Frodo, Aragorn, Gandalf, Bilbo, Elrond, Boromir, Tom Bombadil, en vele anderen.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/races.jpg


Zoals al eerder vermeld zijn er verschillende rassen in het spel. Elk met zijn eigen plus en min punten.


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/mensen.jpg


"Then he told them that these blades were forged many long years ago by Men of Westernesse: they were foes of the Dark Lord, but they were overcome by the evil king of Carn Dûm in the Land of Angmar."

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, "Fog on the Barrow Downs"

Hoewel zij het minst lang leven van alle rassen in Middle-Earth, zijn zij toch voorbestemd om het land in de jaren na de Third Age, te besturen.
Hun sterfelijkheid werd beschouwd als een unieke gave, maar op de duur werd het "The Doom of Men" en de bron van veel gejammer & geweeklaag.

De mensheid is een een heel uiteenlopend ras, van de grote Dunedain van het Noorden tot de getalenteerde ruiters van Rohan, van de trotse soldaten van Gondor tot de mysterieuze Haradrim van het verre oosten. Ze kunnen een enorme moed en eer aan de dag leggen, maar vallen gemakkelijk prooi aan ambitie, deceptie en verraad.

De hobbits noemen ze gewoon "Big Folk", omdat mensen gekarakteriseerd worden door hun grote en sterke gestalte en een wilskracht geboren uit het besef van hun korte levensduur.

Klassen die een mens kan kiezen

Champion
Guardian
Captain
Burglar
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.c...198/gerritdnbak/elves.jpg[/img]

Doorheen de tijden zijn de verwezenlijkingen van het nobele elvenras altijd verbonden geweest met de geschiedenis van Middle Earth. Zij herinneren zich nog de verwoesting door het Kwaad dat het land overschaduwde. Voor hun is de oorlog niet slechts een legende, ze hebben hem meegemaakt. En nu is de schaduw terug...

Eeuwen geleden, splitsten de elven zich op in verschillende groepen en verspreiden zich over heel Middle Earth, vooral in de oude beboste gebieden, waar ze momenteel nog wonen. Elven hebben altijd al een diepe affectie voor de natuurlijke wereld rondom gehad.

Elven sterven niet in een manier die mensen begrijpen. Ze leven vaak duizenden jaren in Middle Earth zonder geplaagd te worden door ouderdom of ziektes, hoewel een elf wel kan sterven in een oorlog of dergelijke. Eens hun tijd op Middle Earth ten einde loop, trekken de elven naar onbekende gebieden, ver voorbij de westerse zee.

Lang geleden waren de elven opgetogen over de jongere rassen die Middle Earth begonnen te bevolken en ze werden bondgenoten wanneer de nood het hoogst was, maar eeuwen van oorlog en verraad heeft hen gedreven naar een meer gesloten gemeenschap.
Maar nu dat de Third Age ten einde loopt en de War of the Ring nabij is, moeten de elven terug hun beboste gebieden en verborgen valleien verlaten om een bondgenootschap te sluiten met de Vrije Volkeren van Middle Earth.

Klassen die een elf kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel
Loremaster

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/hobbits-1.jpg

Er zijn maar weinig geschreven verwezenlijkingen van hobbits tot laat in de Third Age van Middle Earth, en zo hebben ze het graag. Hobbits zijn een eenvoudig, stil volk, die liever rondzwerven in kleine huizen, deels ingebouwd in de heuvels van de Shire in het westen van Eriador.
Sommige noemen hen Halflings vanwege hun relatief klein grootte in verlijking met de mensheid.

Het favoriete tijdverdrijf van dit kleine volk bestaat uit eten, geschenken uitwisselen en hun velden bewerken. Ze houden zich niet graag bezig met de gevaarlijke zaken die zich afspelen elders in Middle Earth (met mogelijke uitzondering van de legende van hobbit boogschutters in de oorlogen in Fornost).

In deze donkere dagen echter, zijn het de hobbits die met hun, vaak verrassende, aanleg voor zowel woord als daad een grote impact zullen hebben op de oorlog tussen de Vrije Volkeren en de alsmaar groeiende Schaduw in het Noorden.

Klassen die een hobbit kan kiezen

Guardian
Burglar
Hunter
Minstrel

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/dwergen.jpg

De standvastige dwergen zijn bekend voor hun gedrevenheid, sterkte en hun toewijding aan alle dingen die verborgen zitten in de diepste plaatsen van Middle Earth. Ze leven een teruggetrokken bestaan in hun huizen, gelegen onder grote bergen en zijn experten wanneer het aankomt op mijnen en het bewerken van steen en staal.
Trots en gedreven, vechten de Dwergen mee met de Vrije Volkeren van Middle Earth, hoewel er al eeuwen een onenigheid is tussen dwergen en elven.
Dwergen zijn veel kleiner dan de mensen en leven vaak 250 jaar of langer.

Klassen die een dwerg kan kiezen

Champion
Guardian
Hunter
Minstrel

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/classes.jpg


De Champion is de vechter van het geheel, en is toegespitst op Damage Per Second, en Area of Effect Damage. Een klasse waarmee mensen die vooraan in de strijd willen staan zeker uit de voeten mee kunnen. De Captain is veelal de leider van een groep, die voor de nodige bonussen kan zorgen. Maar ook hij kan zijn mannetje staan tijdens een gevecht, en zelfs het houden van een pet is hem niet vreemd. De Guardian is eveneens een klasse dat zich goed voelt tijdens een gevecht, ware het niet dat hij vooral geschikt is als tank. Hij neemt dus veelal alle schade op zich, en ook deze klasse is zeer handig.


De Burglar is de standaard dief, en ideaal voor spelers die graag gebruik maken van allerlei slinkse truukjes om zo je tegenstander uit te schakelen. Het schuilen in de schaduw is geen ongewone manier van vijanden tegemoet te komen, evenals het in de ogen schoppen van zand. De Lore-Master daarentegen is de magiër in het gareel, de meest bekende is natuurlijk Gandalf, en geschikt voor mensen die graag grote groepen voorziet van veel schade. Ook deze klasse heeft de mogelijkheid om een eigen dier te houden.

De Hunter is de lange afstandschutter van het spel welke door iedereen die ervan houdt om door middel van een grote keus aan zelfgemaakte vallen de vijand op een afstand kan houden gebruikt kan worden. Ook kunnen ze de overlevingskansen van een groep vergroten door hun uitgebreide kennis van de natuur. Als laatste hebben we nog de Minstrel, de healer van de groep. Door muziek te spelen kan deze zijn teamgenoten voorzien van de nodige extra levenspunten, maar ook hun moraal weer opkrikken. Dit doet hij, of zij, door op een luit of een klarinet te spelen.

Een aantal klassen, zoals Guardian, Hunter, Minstrel en Champion, hebben boven hun Auto-Attack knop een speciaal balkje staan. Bij de Guardian staat het voor Reactive Skills, dat aangeeft welke tegenaanvallen hij of zij in kan zetten nazoveel keer geblocked, ontweken of geparried te hebben. De Hunter kan door middel van Focus, welke door low-level aanvallen wordt vergroot, nog meer moves uitvoeren die een stuk destructiever zijn. De Champion heeft op zijn beurt weer Fervour, dat ook groeit na het uitvoeren van bepaalde moves.

De Minstrel heeft nog wel de meest opvallende van alle vier, namelijk Tier 1, Tier 2 en Tier 3 uitvoeringen. Deze 'uitvoeringen' bestaan uit het spelen van muziekstukken om zo Tier 2 stukken te kunnen gebruiken. Mocht de speler in Tier 3 zitten, en terug naar Tier 1 willen, dan kan deze een Anthem spelen om zo de boel weer te resetten.


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/screensmovies.jpg

De graphics kunnen niet tegen het geweld van bijvoorbeeld Oblivion opboksen, maar voor een MMORPG ziet het er erg goed uit, met name water is een lust voor het oog. IGN durft zelfs te beweren dat dit de mooiste MMORPG tot nu toe is. Sommige van deze screens zijn door mij gemaakt en de anderen zijn ook vrij representatief voor de graphics in het echte spel (op very high tenminste). Voor te spelen moet je toch een aardige computer in huis hebben. Vooral in drukbevolkte gebieden zoals in Bree.

Officiële screens

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape4.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape3.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_lotrolandscape5.jpgZelfgemaakte screens
http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00028.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00038.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00037.jpg

http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00034.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00039.jpg http://s160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/th_ScreenShot00032.jpg


Natuurlijk heb je weinig aan de screens als je niet weet of de gameplay lekker loopt. Daarom zijn er verschillende filmpjes (trailers en echte ingamefilmpjes) uitgekomen:

Trailers:

Trailer 1
Trailer 2
Trailer 3
Trailer Shores Of Evendim


Rassen:

Race of Elves
Race of Men
Race of Dwarves
Race of Hobbits

Locaties:

Thorins Hall
The Shire
Duillond
Bree

Usermade filmpjes (uit de bèta)

Character creation
Naar Weathertop (slecht geluid)
Zelf gemaakt tijdenseen musicevent
Nóg meer filmpjes op Gametrailers

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/shoresofevendim.jpg


14 juni is het zover, dan kunnen de spelers van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar een volledig nieuw gebied verkennen. Hiermee corrigeren we gelijk een eerder bericht ten tijde van de launch dat dit gebied gelijk al beschikbaar was. Door een foutje in het toegestuurde persbericht toendertijd is dit er helaas bij in geslopen op de site.

Dat nu achter de rug hebbende kunnen we mededelen dat Codemasters en Turbine Inc. meer details hebben vrijgegeven rond de gratis uitbreiding Book 9: Shores of Evendim. Hiermee wordt een volledig nieuw gebied, Evendim dus toegevoegd aan de al zeer uitgestrekte wereld van Middle-Earth. Evendim ligt maar liefst 100 mijl ten noorden van The Shire, en biedt spelers straks een indrukwekkende 100 nieuwe quests.

Maar ook zal men met zo'n 23 anderen kunnen strijden tegen de reusachtige draak Thorog in de raid Battle for Helegrod. Samenwerking is zeer belangrijk om deze machtige draak neer te halen, maar dat spreekt voor zich. Evendim wordt verder gekenmerkt door The Lake of the Twilight, dat de meeste ruimte inneemt in dit gebied, en in het zuiden een eiland heeft met de vervallen stad Annúminas. Hier zullen krachtige artefacten te vinden zijn, en natuurlijk de nodige monsters.

Verder mogen we nieuwe instrumenten verwachten, en is het muzieksysteem dusdanig aangepakt dat je straks zelf muziek buiten het spel kan componeren om deze vervolgens naar je personage te laden. Ook zullen er 7 nieuwe legendarische armorsets aanwezig zijn, en kan je de nodige nieuwe monsters verwachten. 13 juni is het dus zover, dus zorg dat je erbij bent. Hieronder volgt nog een gedeelte uit het persbericht waarin directeur Jeffrey Anderson van Turbine Inc. en David Solari, Vice President en General Manager van Codemasters Online Gaming hun blijdschap vertonen op al het goede nieuws.


Jeffrey Anderson:
"The Lord of the Rings Online is een enorm succes en we zijn erg blij met de reacties uit de community. Shores of Evendim biedt een gigantische hoeveelheid nieuwe content en zorgt voor nog meer toegevoegde waarde voor onze abonnees."

David Solar:
"Eindelijk kunnen we de eerste van vele geplande gratis updates op The Lord of the Rings Online onthullen. In slechts zes weken hebben duizenden spelers al ervaringen opgedaan in de Middle-Earth wereld en dat willen we graag zien groeien."

Voor het spelen van de eerste gratis content zul je de patch moeten downloaden. Dit word automatisch gedaan als je de launcher start. Beter is het om de patch te downloaden vanaf de welbekende download sites. (Voor meer info check de Codemasters Site)

Key Features:


• Discover the lands of Evendim

• Explore over 60 new Quests

• Raid in the Battle for Helegrod

• Fight against 9 new monsters

• Upgraded music system adds new instruments and lets you share your music with others

• Equip collectible Armor Sets.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/variags.jpg

Tijdens de pre-orderdagen is er wederom een GoT kinship ontstaan. Als je op de server Snowbourn zit en een kinship zoekt, moet je dit even aangeven in het forum of ingame een IM sturen naar lolas (Kinship leader) of een van de andere Officers.

Hier volgt enige (lore)informatie over de kinship
Variags of Khand
The Variags were from Khand, and they first appeared in the north-west of Middle-earth in 1944 of the Third Age, fighting alongside the Wainriders. They were also present during the battle of the Pelennor Fields, over a thousand years later. Little was known about them.

In the real world, Variags is another name for the Varangians, a Viking people who had contact with Russia and Constantinople, described in one Byzantine chronicle as "axe-wielding barbarians". Thus some readers think that the Variags (whose physical features are not described, although axes are mentioned in reference to the tribes of the east) must look Nordic. Games Workshop, however, interprets Variags as similar to Mongols, but with chariots and Sashimonos, in its popular The Lord of the Rings Strategy Battle Game.
Note. Deze kinship is alleen voor Nederlands/Belgen. Er word alleen maar nederlands gesproken. Over een internationale word nog gesproken. Eventueel word er ook nog over een nieuwe kinship gedacht voor Alt's (andere karakters dan je main :))

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/servers-1.jpgServers:

[EN] Snowbourn

A river of Rohan that flows from the foot Starkhorn in the northern White Mountains, down Harrowdale and past the courts of Edoras, continuing across the plains of Rohan to meet the River Entwash. Any chance of discouraging...

[EN] Evernight

A dark, shadow-filled region in the Great Sea that appears in one of Bilbo's songs called "Song of Eärendil".

[EN] Eldar

An Elven people whose ne literally means "People of the Stars". Oromë gave them this ne when he found them and later summoned them to make the Great Journey.

[EN-RP] Laurelin

One of the two trees the Valar planted atop a high hill, which cast a golden light over the realm.

Note alleen de engelstalige servers zijn genoemd.

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/qa.jpg


Nuttige informatie over key's en andere zaken

Uitvoeringen:

Het spel word in 3 uitvoeringen geleverd:
 1. Standaard editie. Hierbij krijg je de game, key, boekje en een 7 dagen gast key. (30 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/standardpack.jpg
 2. Special Edition. Hierbij krijg je de standaard editie + een map, poppetje, unique game item (cloak), making off DVD. (45 dagen gratis spelen)

  http://www.lotro-europe.com/images/EnglishUK/specialpack.jpg
 3. Collector's Edition . Hierbij krijg je de SE + prisma gameguide, kans op de gouden ring tocket, leren armband en een lifetime membership.
Er zijn veel problemen geweest met het leveren van de inhoud van de SE en CE. Vele topics op het LOTRO forum zijn hier al aan gewijd. Zo zou de map niet van linnen zijn maar van papier, de making-off DVD zou missen, De armband was nergens te krijgen en de Primaguide zou niet geleverd zijn. Voor oplossingen en tips check het LOTRO forum.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/lifetime.jpg

Om hiervan gebruik te maken heb je de preorder kit moeten kopen. Hiermee kon je tot 27 april 13 dagen voor het spel uitkwam , al op de servers spelen (deze preorder kit is nog tot eind juni 2007 te krijgen). Je krijg dan ook een Ingame Unique Item, plus wat stickers. Ook werd er een Founder membership code erbij geleverd.
Bij je codemaster account system zit een optie "add retail key" Hier vul je de key in die bij de retail zat. Na acceptatie word gevraagt of je Founder wil worden. Je kiest dan een methode van betalen. Daarna zul je dus Founder wezen (6 maanden korting, 3 maanden korting of Lifetime membership)
Let op Dit geld alleen dus als je de PREorder versie alhad.

Sinds midden juni 2007 is het nu ook voor niet Founders om een lifetime abbonement te nemen.. Deze kun je kopen door 220 Euro te betalen. Voor meer info check de codemasters Site.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/vista.jpg

Vele mensen hebben problemen om het spel met Windows Vista werkend te krijgen. Sinds de nieuwe content van juni zou de meeste problemen met windows vista opgelost moeten zijn.
Wat je kunt proberen om het spel toch aan de praat te krijgen is het volgende:

1) Browse your Computer and go to

[Vista 32 bit]
\program files\codemasters

[Vista 64 bit]
\program files (x86)\codemasters

2) Right click on The Lord of The Rings Online folder and select properties.
3) Click on the security tab, you will see a list of "Group or User names"
4) Click on the edit button
5) Click on add and enter your PC user name (if you do not know this, you can check it from control panel - users) and click OK
6) Now select the user you have just added from the list and click on "Allow" opposite Full Control. Then click OK
7) Choose to allow the action if Vista prompts you.

http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/conjunctions.jpg

Het leuke van het spel is wanneer je in Fellowship speelt , dat je dan fellowships moves kunt doen.. Hieronder volgt een stukje tekst in het engels die je wellicht kan helpen.

A Conjunction (also known as a Fellowship Maneuver) is a Fellowship-based group attack that can be very powerful if coordinated well. Different ordered contribution combinations will result in different Conjunctions. You can find more information about your available contribution skills and the Conjunctions you have been a part of in the Conjunction Journal portion of the Character UI.

Conjunctions occur randomly in any group encounter with a signature or higher enemy (You'll get the message "X has broken the defences of Y"). Burglars and Guardians also have special skills that initiate conjunctions. When the conjunction is started, each player within the area will get a color wheel on their screen to choose one of four skill contributions. Note that only players at level 12 or above will be able to participate in a conjunction.


The Assist Button

If you have targeted the wrong target, when a conjunction starts, you'll get the assist button instead of the wheel. Pressing the assist button will give you the correct target and brings up the conjunction wheel. Note that when you have the right target selected (orange wheel at its feet) but are not attacking it (red wheel at its feet), this will result in an error and you will not be able to participate in the conjunction.

Color Name Effect

Red Ent's Strength-Deals direct common damage. As it increases in power, it does more damage and at 6th level of power it becomes an AoE attack with a range of 10 meters.

Blue Stallion's Spirit-Restores power. From 2nd level of power it becomes a fellowship only AoE power heal. At 5th level of power it will summon a noble spirit and at 6th level of power it will summon a greater noble spirit to aid you in battle.

Yellow Spider's Guile-Deals direct damage + a periodic damage. At the 5th and 6th level of power, it also applies a 15 second countdown effect that will damage the target's power and slow it down after the countdown is completed.

Green Eagle's Cry-Restores morale. From the 2nd level of power, it becomes a fellowship only AoE overtime morale heal. At the 5th level of power it also cures fear and at 6th level of power it cures fear and wounds.

In general, blue and green colors can be used from a distance, while red and yellow require you to be in melee range. However, there are exceptions for some classes: for example, the hunter can use all colors ranged. If your red or yellow icons do not look like the ones in the conjunction wheel above, but have an arrow through them instead, you can use those colors ranged.

Certain combinations of individual players' manuevers (colors) such as pairs, flushes, or straights will increase the maneuvers' strength (level). The more people participate in a named maneuver combination, the higher the potential level of each individual manuever. For a list of known fellowship manuever combos, see Combinations section below.

Selecting the maneuver is like any other combat action of your character. This means that you must face the target in order to be able to select your color. Moreover, selecting a maneuver does not interrupt skill induction (casting) timers, but instead your color will not get into the maneuver queue until your current skill is completed.

Once you select your maneuver (color), your contribution will appear in the first empty slot in the maneuver queue. Your character will freeze in a maneuver stance, and a color indicator icon will appear above your head. Your character will stop its auto-attacks, and will not be able to use any skills until the conjunction is completed. If you try to move your character, your maneuver will be canceled. You will still be able to participate in the combo if there is any time left, but any color you now select will be added to the next empty slot in the queue (at its end), not to your originl positin.

Depending on the order of the colors that result from fellowship members selections after the short timer has expired, various effects can be produced ranging from massive burst damage, huge bleeding damage over time, full group power regeneration, life-saving group morale regeneration over time, or a combination of all four.

Voor een uitgebreide info over conjunctions klik hier

http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


http://i160.photobucket.com/albums/t198/gerritdnbak/links.jpg


Vorige Delen:

Deel 1
Deel 2


LOTR Nuttige Info Links:

http://lotro.allakhazam.com
http://lotro.mmodb.com/
http://lotro-wiki.com
http://www.lotroedge.com/
http://www.lotrointerface.com/
http://www.shadowsofangmar.nl/
http://www.lotropolis.com/
http://www.lotrocraft.com/wiki/Main_Page
http://www.lotrointerface.com/
http://www.lotro.be

Mappen

http://mehq.net/dynmap/
http://lotromaps.onlinewelten.com/

Crafting

http://lorebook.lotro.com/wiki/Lorebook_home
http://how.to/scholar
http://www.axiomfiles.com/Files/138938/components.html


http://i193.photobucket.com/albums/z24/stronkie/lijnlotr.jpg


Deze startpost is tot stand gekomen mede door Stef.nl (hij is verantwoordelijk voor de plaatjes). Tnx. Tevens Rassen info uit www.lotro.be.


Note..

Wil men niet meer spreken over WOW. DIt word door de community niet echt meer gewaarderd.. Het spel is geen WoW... Ga dan ook geen vergelijkingen maken.... Dit is het LOTRO Topic... Voor WOW ga je maar naar de WOW topic....

Bij voorbaat dank

[Voor 6% gewijzigd door Stronkie op 14-06-2007 12:38]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Gereserveerd voor Updates..

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Voor je kinship lijstje. Ik ben 1 van de mede euhm...leiders van de Kinship L E G I O N die zit op Eldar. Internationale guild. Van mede tweakers zitten sowiezo, Legoloas_1983 erbij en Botoo. En mischien wel meer weet ik niet.

Joinen gaat niet zomaar we zijn besloten en nemen alleen iemand aan als ie erbij past en zijn classe bij de guild past.

Verder meh ik moet of Fornost doen of de Agamaur instance. Beide duren meerdere uren. Ben nog zin aan het maken want all mijn quests zijn zo goed als in die instances. En rivendell heb ik wat gequest maar das vrij pittig.

Er is ook nog wel zo'n plaatje in omloop van fellowship combo's das mischien wat handiger(lees overzichtelijker).

[Voor 9% gewijzigd door Postius op 13-06-2007 23:14]

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 174443

Heb dit topic een paar keer bekeken en ik moet zeggen dat het mij een interessante game lijkt.
Ben gisteren definitief gestopt met WoW en weet niet of dit een goede nieuwe uitdaging is..
Age of Conan heeft ook mijn interesse gewekt dus die zou het eventueel nog kunnen worden.
Zitten hier ex-wow spelers die LOTR spelen ,zo ja hoelang al en hoe bevalt het.

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
PLaatje past niet.. of iemand wil hem scalen voor mij anders gaat de hele layout eraan

[Voor 76% gewijzigd door Stronkie op 13-06-2007 23:54]


Anoniem: 58729

Eyy Stronkie!

Dwarf Guardian.. lvl 17(nu dan)..
ennn.. muziek spelen @ synthesizer

Gotnlaran hiero! jawell :D

Kan niet missen dat jij ook Stronkie ingame bent :p

[Voor 8% gewijzigd door Anoniem: 58729 op 14-06-2007 00:26]


 • Fox
 • Registratie: Mei 2007
 • Niet online
Spel ziet er leuk uit, maar ik word toch wel eens depresief van het P2P beleid.
Erg jammer dus.

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
ja ik herinner je nog wel... Leuk dat je gotters gevonden hebt:)

Zie jullie morgen wel... :) I k ga nu pitten

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44

FXDLS 'torque brute'


Anoniem: 58729

en Stronkie. ik speel op zo eentje: Yamaha PSR-1500
http://www.eskildsen.dk/U...ticle1822/psr1500stor.jpg

werkt opzich wel lekker.. keyboard > USB > PC :D

[Voor 3% gewijzigd door Anoniem: 12316 op 14-06-2007 12:01]


 • Stef.NL
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 21-03 11:38
Ik zag trouwens een vrij lompe typo, waar ik hobbits met dubbel o had getypt :+

Hier een betere: http://i160.photobucket.c...gerritdnbak/hobbits-1.jpg

Anoniem: 218701

Stef.NL schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 08:59:
Ik zag trouwens een vrij lompe typo, waar ik hobbits met dubbel o had getypt :+

Hier een betere: http://i160.photobucket.c...gerritdnbak/hobbits-1.jpg
LOL...inderdaad...Hoobits...zie het nu pas... :P

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44
Komatsu, als je ff img=600,266 voor je plaatje zet dan verkløøt je de layout niet zo.
Dus:
code:
1
[img=600,260]http://www.eskildsen.dk/Upload/HtmlArticles/Article1822/psr1500stor.jpg[/img]


Fellowship Maneuvers heb ik maar ff geknipt voor een beter overzicht.
Het orgineel staat http://www.thebrasse.com/images/lotro-fm-thebrasse.jpg


[Voor 8% gewijzigd door botoo op 14-06-2007 12:02]

FXDLS 'torque brute'


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Lol. IDD


Note 1 De plaatjes van je conjunctions passen nog niet..... :(
Note 2 Stef Zou jij in dit plaatje

http://www.xs4all.nl/~emb01/Stronk/endline.JPG

Deel 3 willen schrijven.. Kan ik de kop aanpassen

 • Stef.NL
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 21-03 11:38
Sure thing: http://i160.photobucket.c...198/gerritdnbak/deel3.jpg

Zou die lijst van conjunctions niet gewoon bij de links geplakt kunnen worden? Al die conjunctions onder elkaar maakt de startpost nog eens dubbel zo lang en misschien is dat een beetje overkill.

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Nu is er ook een soort van beta server.

Misschie leuk om daar in de TS info over te geven?

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:45

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
beta server is alleen voor Turbine Subscribers only. Geen zin om de info te plaatsen.

TS geupdated.....

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 19:57
Ik hoop dat ze met de update ook een aantal bugs fixen (quest bugs, loop bugs, sound bugs). Zo heeft Great Barrows last van behoorlijk wat onaangename 'beestjes'.

 • Falcon Heavy
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 06:55

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Even OT

Net demo van Overlor gespeeld, geeft me een soort andersomgevoel van LotRO.
Je bent slecht en mag alles kapot maken, hebt hele leuke minions met een vaag gevoel voor humor.
Heb echt zitten lachen.

Weer OT

Ik weet het, het is nog geen 14.00 uur, maar ik hoopte nu toch al weer OL te kunnen

Anoniem: 218701

Ik had laatst in de Lone Lands een keer dat een aantal Orcs wel hele rare dingen deden...die stonden een partij te springen, maar deden verder niks...je kon ze ook niet targetten of iets dergelijks, ze sprongen alleen maar...mij best..stuk veiliger langslopen op die manier. ;)

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Ohaj de grote update is er mischien maar is inloggen dan. Wie weet is er wat te solo'en

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Postius schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 13:57:
Ohaj de grote update is er mischien maar is inloggen dan. Wie weet is er wat te solo'en
Is nog niet veel in te loggen nu.
Zit net te bedenken 14.00 uur, zal zeker GMT zijn.

Is hier dus 15.00 uur

Anoniem: 218701

exactly...14.00 engelse tijd...eerder zal het waarschijnlijk niet lukken..nu zou ik daar toch niets aan hebben, ik zit toch op mijn werk. ;)

 • Falcon Heavy
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 06:55
Anoniem: 218701 schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 14:41:
exactly...14.00 engelse tijd...eerder zal het waarschijnlijk niet lukken..nu zou ik daar toch niets aan hebben, ik zit toch op mijn werk. ;)
maar het rare is er staat 1400 (GMT +1) maar dat moet toch gewoon GMT zijn?

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Frank J. schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 14:45:
[...]


maar het rare is er staat 1400 (GMT +1) maar dat moet toch gewoon GMT zijn?
Btw heeft er iemand een mirror voor de update? Downloaden met 300kb/s word ik niet echt gelukkig van.

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 191619

ik kom niet verder dan Examine updates.

Ik heb net 1.2 gedownload en geinstalleerd. Als het vanavond maar wel lukt.

Anoniem: 218701

Precies de reden dat ik gisteren de download al binnen heb gehaald en geinstalleerd...scheelt vanavond weer geklooi.. :)

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Ja zeker als de file die hun hebben corrupt is bij mij xD Opnieuw dan maar.

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 191619

Ik kan connecten nu, maar ik krijg tijdens het updaten deze erro

An update error occurred:

There was an error generating the hash code for a patch file


bij 74% tijdens het updaten in mn LOTRO dashboard stopt ie ermee


Iemand (hetzelfde) probleem?

[Voor 25% gewijzigd door Anoniem: 191619 op 14-06-2007 15:29]


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Connected en hard aan het downloaden

Anoniem: 66797

Postius schreef op woensdag 13 juni 2007 @ 23:13:
Voor je kinship lijstje. Ik ben 1 van de mede euhm...leiders van de Kinship L E G I O N die zit op Eldar. Internationale guild. Van mede tweakers zitten sowiezo, Legoloas_1983 erbij en Botoo. En mischien wel meer weet ik niet.

Joinen gaat niet zomaar we zijn besloten en nemen alleen iemand aan als ie erbij past en zijn classe bij de guild past.

Verder meh ik moet of Fornost doen of de Agamaur instance. Beide duren meerdere uren. Ben nog zin aan het maken want all mijn quests zijn zo goed als in die instances. En rivendell heb ik wat gequest maar das vrij pittig.

Er is ook nog wel zo'n plaatje in omloop van fellowship combo's das mischien wat handiger(lees overzichtelijker).
Legolas_1973 ;) of kom ik 10 jaar jonger over :D

oeh ik moet ook nog zooi quests in dat gebied! zit nu in north downs maar wil dat ook binnenkort gaan doen... level 32 minstrel (bijna 33)

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Gheheh moeten we maar is Agumaur in want fornost ga ik liever in als ik 38+ ben of meer. Ik hoop wat solo content te hebben met die patch! Maar agumaur schijnt wel goed te doen te zijn(ppff ben toch een uberCaptain :+ )

Niemand een mirror voor de update? Hij gaat nog maar met 60kb/s..... |:(

[Voor 14% gewijzigd door Postius op 14-06-2007 16:16]

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 66797

Postius schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 16:16:
Gheheh moeten we maar is Agumaur in want fornost ga ik liever in als ik 38+ ben of meer. Ik hoop wat solo content te hebben met die patch! Maar agumaur schijnt wel goed te doen te zijn(ppff ben toch een uberCaptain :+ )

Niemand een mirror voor de update? Hij gaat nog maar met 60kb/s..... |:(
ben jij toevallig fondred?

voor jou is het gebied solo misschien wel te doen, maar als minstrel wordt dat toch lastig _O-

[Voor 10% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-06-2007 16:43]


 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
wat is dit voor geklooi? ik heb gister de update gedownload en geinstalleerd, maar vertelde dat ik nog steeds 1.12 had. Ok niets aan de hand, maar nu vandaag de programs geupdate is, en hij examined de game data gaat hij alsnog de update zelf downloaden. Zelfs als ik de update nadat de loader geupdated is zelf nog manual installeer (voor de 5e keer) gaat hij alsnog de update zelf downloaden :(

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 19:57
Ach, ik ga ervan uit dat het vandaag instabiele zooi wordt. Meestal het geval op patchdagen. Om alle frustratie van uzelve en uw huisgenoten te vermijden: niet spelen.

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Bulls-NL schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 16:43:
wat is dit voor geklooi? ik heb gister de update gedownload en geinstalleerd, maar vertelde dat ik nog steeds 1.12 had. Ok niets aan de hand, maar nu vandaag de programs geupdate is, en hij examined de game data gaat hij alsnog de update zelf downloaden. Zelfs als ik de update nadat de loader geupdated is zelf nog manual installeer (voor de 5e keer) gaat hij alsnog de update zelf downloaden :(
Euhm...ik snap je verhaal niet echt, tis nogal vaag. Je moet de update downloaden en instaleren. Als dat gedaan is gewoon continue klikken. Dan date ie nog wat meuk up en dan doet ie het gewoon.

Dus mischien moeten sommige mensen nog even niks zeggen over instabiele server :p

[Voor 8% gewijzigd door Postius op 14-06-2007 16:52]

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
Postius schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 16:51:
[...]

Euhm...ik snap je verhaal niet echt, tis nogal vaag. Je moet de update downloaden en instaleren. Als dat gedaan is gewoon continue klikken. Dan date ie nog wat meuk up en dan doet ie het gewoon.

Dus mischien moeten sommige mensen nog even niks zeggen over instabiele server :p
Ik heb de update gister gedownload. Die heb ik al een paar keer geinstalleerd zonder resultaat.
Nou gaat hij vandaag de loader updaten en de game ook. Maar aangezien ik de update al heb geinstalleerd zal hij het "update gamedata" gedeelte over moeten slaan.
Ik heb zelfs de update zelf nog weer geinstalleerd nadat hij de loader had geupdated.

maar toch gaat hij nu zelf de gamedata updaten.

edit:
of download hij het niet en installeerd hij nu de update vanaf je hardeschijf?, als dat zo is heb ik niets gezegd

edit2:
nee hij download nu alsnog...

[Voor 9% gewijzigd door Bulls op 14-06-2007 16:57]


Anoniem: 218701

Dat is niet waar Bulls-NL, het staat ook in de patch notes. Het daadwerkelijke updaten doet hij vandaag pas. Hij moet dan een slordige 3000 bestanden updaten en pas daarna is hij klaar om te spelen...eerst lezen, dan klagen.. ;)

edit: en ja, dat doet ie vanaf de harde schijf...misschien dat ie nog wel een paar bestandjes vanaf de server moet downloaden, maar dat zal nooit heel erg veel zijn.

[Voor 27% gewijzigd door Anoniem: 218701 op 14-06-2007 16:58]


 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
hmm waarom kan je dan de patch eerst manual downloaden als hij hem toch niet gebruikt?

edit: nou ik ben anders al wel weer meer als een halfuur aan het updaten :S

[Voor 32% gewijzigd door Bulls op 14-06-2007 16:59]


Anoniem: 218701

Bulls-NL schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 16:58:
hmm waarom kan je dan de patch eerst manual downloaden als hij hem toch niet gebruikt?

edit: nou ik ben anders al wel weer meer als een halfuur aan het updaten :S
Ik nog helemaal niet...want ik ben nog op mijn werk.. ;) Elk voordeel heb zn nadeel ofzo.. :P

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
ok hij is klaar, maar waar is mijn downtime gift? iemand die wel iets heeft gekregen?

Anoniem: 66797

ok tof heb de patch wat mooie en handige veranderingen, maar helaas ook problemen :N

ik speel het spel al een week of 6 a 7 en gebruik vanaf het begin de Logitech G15 gamers keyboard. die programeerbare toetsen werken sinds de update niet meer. als ik ze buiten het spel test werken ze perfect. meer mensen last van?
Bulls-NL schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 17:18:
ok hij is klaar, maar waar is mijn downtime gift? iemand die wel iets heeft gekregen?
heb een item gekregen idd (op al mn chars) item die je niet hoeft te equipen en als je die gebruikt heb je +1 hope voor een bepaalde periode daarna kan je hem 2 uur niet meer gebruiken.

ahhh LOTRO client opnieuw gestart en toetsen werken weer...

[Voor 44% gewijzigd door Anoniem: 66797 op 14-06-2007 18:25]


 • Thermometer
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21-03 16:54

Thermometer

Whoop Whoop!

Heeft iemand ook last van dat ie niet die 4 days extra krijgt? Installeer ik de patch en doe ik helemaal moeilijk met wachten enzo, blijkt dat men subscription op is, staat er Subscription: NA(+4 days), terwijl het normaal vandaag afgelopen zou zijn, maar dus nu 4 dagen later, maarja..

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
ik had een subscription tot 7-6 en hij was afgelopen op 9-6 dat is maar 2 dagen..

 • Dekar
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 18-08-2022
Sander1991 schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 19:01:
Heeft iemand ook last van dat ie niet die 4 days extra krijgt? Installeer ik de patch en doe ik helemaal moeilijk met wachten enzo, blijkt dat men subscription op is, staat er Subscription: NA(+4 days), terwijl het normaal vandaag afgelopen zou zijn, maar dus nu 4 dagen later, maarja..
Ik heb lifetime dus ik zou een ring iod krijgen toch?

I've seen 'em do it, man. They fucking drown 'em in that shit.


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Bulls-NL schreef op donderdag 14 juni 2007 @ 16:58:
hmm waarom kan je dan de patch eerst manual downloaden als hij hem toch niet gebruikt?

edit: nou ik ben anders al wel weer meer als een halfuur aan het updaten :S
Je download eerst de prepatch, die installeer je, dan start je lotro op kiest de 2 optie (hij gaat dan nog extra's van die pre-patch installeren en dan doe je continue, dan download hij een zooi en daarna ben je pas upgedate.

Anoniem: 66797

erg buggy allemaal die patch heb hem een paar uur...

keyboard toetsen G15 werkt pas nadat je client opnieuw opstart

bug in fellowship F12 om hud uit te zetten na het aanzetten zie je je fellowhip niet meer
bug cry werkt niet meer (geen geluid)

vast nog wel wat :D

Anoniem: 191619

Maar er zitten ook coole veranderingen bij. Veel sounds

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
ja en 3 nieuwe instrumenten en de harp heeft eindelijk een model. ook de minstrel geluiden zijn mooi aangepast.

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Ik vind de patch erg geslaagd had ook helemaal geen problemen. Je download de patch, opent die vanuit de loader en dan continu je. Opzich wel te doen :p.

Evendim is best lachen. Eindelijk wat te solo'en op lvl 36 die riddles zijn leuk vooral die van de lore master. Jammer dat er zo verschrikkelijk veel mongeaulen zijn die het niet snappen.

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 218701

Ik had zelf ook geen moeite met de patch. Woensdag gedownload en geinstalleerd, donderdagavond gewoon op continue geklikt en de patch werd meteen toegepast. Veel kleine handige wijzigingen, zoals veel duidelijker welke skill je gebruikt hebt en gaat gebruiken, veel overzichtelijkere inventory en nog een paar dingen...ik ben wel tevreden moet ik zeggen. Ben nog helemaal niet in Evendim geweest, ook nog helemaal niet het juiste level daarvoor, maar dat interesseert me nog niet...komt wel...ik neem er lekker de tijd voor.

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Ik ben even in Evendim geweest (je kunt er vanuit brandywoods door de rivier naar toe zwemmen), maar ik kwam een krb tegen en die was al level 30. Sta je in je uppie als level 20 hunter. Niet plezierig.
Weer hard teruggezwommen

Anoniem: 218701

maartend schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 09:30:
Ik ben even in Evendim geweest (je kunt er vanuit brandywoods door de rivier naar toe zwemmen), maar ik kwam een krb tegen en die was al level 30. Sta je in je uppie als level 20 hunter. Niet plezierig.
Weer hard teruggezwommen
Je zwom in je uppie bedoel je? ;)

Ik was gisteren zo vriendelijk om mijn minstrel even als healer van een party uit te lenen aan mensen die Book 2 Chapter 8 gingen doen...ik had de hele quest niet, maar goed...maakt niet uit (ik was nog maar bij chapter 3) Dat was wel effetjes zwaar kan ik je vertellen...ik was me suf aan het healen...ze hadden een tank, maar die was er niet zo heel goed in...zodat een van de fellowship leden zo wijs was om te roepen naar me dat ik sneller moest healen...uh...hallo...ik kan niet sneller healen..skills nemen tijd in beslag...ze hadden een lore-master, maar die vergat dat ie power naar mij kon sturen zodat ik 2x zonder power kwam te zitten, en begon er ook nog een te klagen dat ik een fellowship combo voor blauw ging, terwijl de rest voor rood ging..sorry dude...i just need the damn power if you guys want me to heal you...

Uiteindelijk wel helemaal goed gegaan, er ging er wel een het hoekje om...letterlijk en figuurlijk...die ging achter een muur, buiten mijn bereik, staan vechten...tsja kerel...dan kan ik je dus niet meer op tijd healen...

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Alle werelden liggen er uit.

 • Knowuse
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 21-02 00:41
Anoniem: 218701 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 09:38:
[...]

...ze hadden een lore-master, maar die vergat dat ie power naar mij kon sturen zodat ik 2x zonder power kwam te zitten, en begon er ook nog een te klagen dat ik een fellowship combo voor blauw ging, terwijl de rest voor rood ging..sorry dude...i just need the damn power if you guys want me to heal you...
Ze moeten het nog leren :)

Maar als je dan blauw neemt doe dat dan als laatste, dan krijg je Hew the stone. Een berg damage, power en je krijg een noble spirit voor 1 minuut.

Dat overzichtkaartje van conjuctions is trouwens niet compleet, ik mis bijvoorbeeld March of Ents (GRRRRB). Een erg goede Fellowship Manoeuvre (nieuwe naam voor conjuction) geeft damage, heal , power en een noble spirit voor 1 minuut.
Voor uitgebreidere beschrijving check: lotro-wiki.com

Shuttle st20g5


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Anoniem: 218701 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 09:38:
[...]


Je zwom in je uppie bedoel je? ;)
Ik ben echt aan land gegaan daar.
Wacht nog een paar levels

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
15/06/07 – Emergency Maintenance at 10.00 (GMT+1)

Lord of The Rings Online is due to undergo emergency maintenance at 10.00 (GMT+1) today, 15th June 2007.

The servers will be down from approximately 10.00 – 10.30, and then brought back up at 10.30 (GMT +1). Background maintenance will carry on until 12.00 (GMT +1), some players maybe affected.

We apologise for any inconvenience this may cause and will work to have the servers back online as quickly as possible.


Nu dus

Anoniem: 218701

Knowuse schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 11:14:
[...]


Ze moeten het nog leren :)

Maar als je dan blauw neemt doe dat dan als laatste, dan krijg je Hew the stone. Een berg damage, power en je krijg een noble spirit voor 1 minuut.

Dat overzichtkaartje van conjuctions is trouwens niet compleet, ik mis bijvoorbeeld March of Ents (GRRRRB). Een erg goede Fellowship Manoeuvre (nieuwe naam voor conjuction) geeft damage, heal , power en een noble spirit voor 1 minuut.
Voor uitgebreidere beschrijving check: lotro-wiki.com
Ik was ook de laatste.. ;) maar ze hadden blijkbaar perse allemaal rood gewild...

Niet dat ik beweer alles te weten, verre van...maar ik was het laagste level van de hele groep...en dat gevoel kreeg ik er nu ook weer niet bij toen we bezig waren...hoe sommige mensen toch aan zo'n hoog level komen.. :P

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Servers werken weer.
Er lijkt een memory leak te zijn verdwenen. Had gisteren last van conitinue lezen/schrijven van mijn HD, vooral als ik langer speelde.
Is nu weg.

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Anoniem: 218701 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 11:21:
[...]


Ik was ook de laatste.. ;) maar ze hadden blijkbaar perse allemaal rood gewild...

Niet dat ik beweer alles te weten, verre van...maar ik was het laagste level van de hele groep...en dat gevoel kreeg ik er nu ook weer niet bij toen we bezig waren...hoe sommige mensen toch aan zo'n hoog level komen.. :P
Er zijn heel veel mongeualen, ik neem meestal de leader positie aan. Vaak omdat ik simpel weg het meeste weet van de quest en omdat de rest niks staat te doen. Maar sinds level 30 heb ik een policy dat als je een echte retard bent en je het niet eens probeerd goed te doen(goedwillende newbies vind ik oke, fuckin noob champs en lore masters niet) dan wordt ie gewoon keihard gekickt. Ik heb zo'n hekel aan slechte groepen. Soms hebben mensen het niet helemaal door wat hun rol is en dan wijs ik ze meestal even daarop of geef advies. Veel mensen volgen het wel meestal :D(Hey ben ook een Captain;) )

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 218701

Als Minstrel word ik gewoon snel gevraagd en ik strijk al snel de hand over mijn hart en ga wel mee. Soms is dat iets wat me duur (repairkosten) te staan komt... Ik bedoel het is van de zotte als ze toelaten dat de agro bij mij terecht komt...zeker als er 2 of meer tanks in de groep rondhobbelen...mijn personage is nog maar level 25..en ik ben echt geen wereldspeler ofzo, maar dat concept is me wel duidelijk...en dat als ik met 800 power iedereen moet healen ik af en toe wat extra power kan gebruiken, lijkt me ook wel logisch...ach ja...ik klaag niet hoor..vind het spel veel te leuk om te lopen klagen.. ;)

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Ik loop ook wel graag met anderen me.
Ben een hunter level 20 en krijg regelmatig een uitnodiging als ze me even solo zien sopelen (zo makkelijk, trap leggen, focus vol, archer aanpakken en het andere beest in de trap laten lopen) en schieten maar.
Maar dan krijg je een uitnodiging en dan heb je toch dombo's

Ik moet ook niet echt iemand in mijn buurt hebben, maar dan gaan ze (terwijl de eleite nog rondloopt en ik eerst aangaf dat we zijn handlangers/minions moeten hebben) rustig looten en dan wordt ik toch voor mijn dadels geschopt. Dan ga je dood en dan vinden ze het gek als je uit zo'n FS stapt.
Ik ben een beginnen, maar speel al jaren DnD met een vriendclub, dus weet wel hoe je eea moet aanpakken. Maar ja, je kunt soms zeggen wat je wilt, er wordt niet geluisterd, men ramt maar gewoon.
Maar aan de andere kant; heb al een paar maal met een hobbit wa quests gedaan; dat gaat goed!!!!
Ik op afstand, hij stiekem dichtbij en rammen maar. Hele leuke combinatie

 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 19:57
Mja, tanks horen te doen waarvoor ze in het spel zitten: tanken. Al heb ik meermaals champs mee die ook denken dat ze (kunnen) tanken, of een overenthousiaste hunter die het aggro'en behoorlijk lastig maakt. Champs kunnen je tankactiviteiten gruwelijk hard om zeep helpen, bijzonder moeilijk om dan als guard aggro te trekken en te houden.

Eigenlijk zou er altijd een champ backup moeten zijn, een champ die de minstrel nauwlettend in het oog houdt. Wordt die laatste aangevallen door een mob, meteen de champ erop om licht te aggro/tanken.

Anoniem: 191619

Maartend, jij speelt op EN RP Laurelin toch, als ik je naam weet voeg ik je toe. Er ken slechts 1 nederlander op de server namelijk

Anoniem: 218701

Volgens mij ben ik de enige GoTter op EverNight he? Ik ben er tenminste naar mijn weten nog niet echt meer tegengekomen...

Niet dat het me veel uitmaakt hoor, of ik speel met iemand van hier of ergens anders vandaan, maar het kan wel lollig zijn. Kun je achteraf je ervaringen nog eens hier delen ook. :D

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Tja ik heb gewoon een Modje gerecuriteerd in mijn kinship xD Ha sindien extra rechten op het forum! :+

Gister trouwens ook nog ff hardcore gepvpd xD Pvpen blijft leuk:) het is zeer aardig gedaan alleen jammer dat ik een spin heb gekozen :(. Ik was gister in een groep van 35 monsters wel de enige spin. En ik was de enige die kon snaren(dan sta je aan de grond genageld voor 30 seconden). Helaas hadden de freeps nogal snel door dat ik de hele tijd achterom ging met een groepje wargs om hun healers te pakken. Op een gegeven moment als ik een stap buiten onze groep zetten had ik standaard 3 hunters op mijn dak die ook echt gericht op mij gingen....Het voelde wel goed gevreesd te worden xD Alleen jammer dat ze er zo duf uitzien. DIe reavers op rank 3 zien er echt gaaf uit evenals die uruks.

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44
Wapens maken is DUUR!!! Ik heb uitgerekend wat het kost om een simpele 8.3 dps Steel Axe (v.a. lvl 16) met een waarde van 2 silver 24 copper te maken. Niets bijzonders dus, sterker nog, tegen de tijd dat je dat kunt maken heb je veel betere wapens gevonden:

nodig:
- 2 low-grade steel ignots
- 2 steel blade
- Dusky Lynx Claw

Klinkt redelijk, maar om één steel blade te maken heb je 2 low-grade steel ignots plus 1 blackened barghes ear nodig. Om één low-grade steel ignot te maken heb je 2 barrow-iron ignots plus 1 coal nodig. En om één borrow-iron ignot te maken heb je 2 barrow-iron ore nodig.

Is het nog te volgen?

Totaal ben je kwijt:
24 barrow-iron ore
6 coal
1 dusky lynx claw
2 blackenend barghest ear

En dat alles om een Axe te maken die je niet gaat gebruiken en die ook niets opbrengt op de AH. 8)7

Het is dus zaak om je ores goed op te sparen (tot bijna 50 in één pocket, dan om te zetten in B.I. ignots (ook weer opsparen tot veel in één pocket), en pas daarna die weer om te zetten in L.G.Steel ignots. Als je niet oppast heb je een tas vol met halffabrikaten en dat gaat te veel ten koste van je andere opslag. Zo nu en dan in de vault storten is ook een goed idee, maar helaas zijn er niet zoveel vaults te vinden zodat je vaak (te?) ver moet reizen.

Mochten er Eldar spelers zijn die zich geroepen voelen om mijn hardwerkende dwarf te steunen met bovengenoemde ore's of ignots dan mag 'ie dat in-game mailen naar Azteque, ik betaal iig de waarde per kerende post die je anders bij een NPC zou krijgen.

Als er iemand een genuine 'built by Azteque' Axe, Sword, Dagger, etc. willen dan mag je je wensen ook in-game mailen.
Niet dat ze zoveel waard zijn, maar ze zullen iig zeer zeldzaam zijn :P

FXDLS 'torque brute'


Anoniem: 196023

Er schijnen problemen te zijn met de gedownloade patch installeren als LOTRO niet op c: is gekopieerd. Iemand daar ook daadwerkelijk last van? Of is dat alleen bij beta client?

 • Bulls
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 24-02 21:06
de 1e patch die je zelf kon downloaden veranderde de directory niet naar waar hij eigenlijk is geinstalllerd, maar deze wel heb ik gister nog speciaal op gelet.

Anoniem: 218701

Anoniem: 196023 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 15:26:
Er schijnen problemen te zijn met de gedownloade patch installeren als LOTRO niet op c: is gekopieerd. Iemand daar ook daadwerkelijk last van? Of is dat alleen bij beta client?
Geen enkel probleem mee gehad.

Voor de volledigheid, bij mij staat hij op D.

[Voor 7% gewijzigd door Anoniem: 218701 op 15-06-2007 16:38]


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Anoniem: 191619 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 14:33:
Maartend, jij speelt op EN RP Laurelin toch, als ik je naam weet voeg ik je toe. Er ken slechts 1 nederlander op de server namelijk
Klopt, en jij?
Momenteel Anexia
Slaat nergens op, maar ik had een andere naam (die ik al jaren in GW gebruik, zonder problemen en ook tijdens de Beta, maar binnen 1 week na de launch kreek ik een GM op mijn dak en werd mijn naam veranderd.
Zoek dus nu nog steeds een mooie elvennaam, maarja da's lastig

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Anoniem: 196023 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 15:26:
Er schijnen problemen te zijn met de gedownloade patch installeren als LOTRO niet op c: is gekopieerd. Iemand daar ook daadwerkelijk last van? Of is dat alleen bij beta client?
Nergens last van en bij mij staat hij op I:

Anoniem: 191619

maartend schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 15:58:
[...]


Klopt, en jij?
Momenteel Anexia
Slaat nergens op, maar ik had een andere naam (die ik al jaren in GW gebruik, zonder problemen en ook tijdens de Beta, maar binnen 1 week na de launch kreek ik een GM op mijn dak en werd mijn naam veranderd.
Zoek dus nu nog steeds een mooie elvennaam, maarja da's lastig
Aspenráen, level 34 hunter female


Als je met Google naar elvish name zoekt dan kom je op je een generator voor elvennamen, vul daar bijvoorbeeld je naam in, of die van je vriendin, of van je held ( chuck norris) en dan zet ie om naar een elven naam. Aardig tooltje.

Ik ben vandaag niet meer online denk ik...dus kan ik kan je niet toevoegen.

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Anoniem: 191619 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 17:55:
[...]


Aspenráen, level 34 hunter female


Als je met Google naar elvish name zoekt dan kom je op je een generator voor elvennamen, vul daar bijvoorbeeld je naam in, of die van je vriendin, of van je held ( chuck norris) en dan zet ie om naar een elven naam. Aardig tooltje.

Ik ben vandaag niet meer online denk ik...dus kan ik kan je niet toevoegen.
Ja, ik ken die tooltjes (makkelijk voor DnD) maar voor zoiets als dit spel of een ander spel waar je diep in gaat wil ik een naam die bij mij hoort. Die had ik en die is ingetrokken.

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
botoo schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 15:12:
Wapens maken is DUUR!!! Ik heb uitgerekend wat het kost om een simpele 8.3 dps Steel Axe (v.a. lvl 16) met een waarde van 2 silver 24 copper te maken. Niets bijzonders dus, sterker nog, tegen de tijd dat je dat kunt maken heb je veel betere wapens gevonden:

nodig:
- 2 low-grade steel ignots
- 2 steel blade
- Dusky Lynx Claw

Klinkt redelijk, maar om één steel blade te maken heb je 2 low-grade steel ignots plus 1 blackened barghes ear nodig. Om één low-grade steel ignot te maken heb je 2 barrow-iron ignots plus 1 coal nodig. En om één borrow-iron ignot te maken heb je 2 barrow-iron ore nodig.

Is het nog te volgen?

Totaal ben je kwijt:
24 barrow-iron ore
6 coal
1 dusky lynx claw
2 blackenend barghest ear

En dat alles om een Axe te maken die je niet gaat gebruiken en die ook niets opbrengt op de AH. 8)7

Het is dus zaak om je ores goed op te sparen (tot bijna 50 in één pocket, dan om te zetten in B.I. ignots (ook weer opsparen tot veel in één pocket), en pas daarna die weer om te zetten in L.G.Steel ignots. Als je niet oppast heb je een tas vol met halffabrikaten en dat gaat te veel ten koste van je andere opslag. Zo nu en dan in de vault storten is ook een goed idee, maar helaas zijn er niet zoveel vaults te vinden zodat je vaak (te?) ver moet reizen.

Mochten er Eldar spelers zijn die zich geroepen voelen om mijn hardwerkende dwarf te steunen met bovengenoemde ore's of ignots dan mag 'ie dat in-game mailen naar Azteque, ik betaal iig de waarde per kerende post die je anders bij een NPC zou krijgen.

Als er iemand een genuine 'built by Azteque' Axe, Sword, Dagger, etc. willen dan mag je je wensen ook in-game mailen.
Niet dat ze zoveel waard zijn, maar ze zullen iig zeer zeldzaam zijn :P
Ik heb nog een paar barrow iron ore nodig om master te worden in dat level. Daarna mag je alles van me hebben. Ook rich iron waar ik momenteel 150+ ingots bij me draag(Jaaaaa mijn captain is een echte oss xD)

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 158137

Anoniem: 218701 schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 14:41:
Volgens mij ben ik de enige GoTter op EverNight he? Ik ben er tenminste naar mijn weten nog niet echt meer tegengekomen...

Niet dat het me veel uitmaakt hoor, of ik speel met iemand van hier of ergens anders vandaan, maar het kan wel lollig zijn. Kun je achteraf je ervaringen nog eens hier delen ook. :D
Nee hoor, je bent niet de enige ^^

Ik speel ook op Evernight in de ks From Dutch Till Dawn. Zitten redelijk veel nederlanders/belgen in. Volgens mij grootste benelux KS op de server ^^

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44
Jun 15th 2007, 22:45 | Emergency Maintenance 16/06/07 06:00 (GMT+1)

We will be bringing down the servers to implement a hot fix for the recent server stability issues. The servers will be down from 06:00 (GMT+1) to 10:00(GMT+1). We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience during this time.
server status all down atm :'(
Postius schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 21:02:
Ik heb nog een paar barrow iron ore nodig om master te worden in dat level. Daarna mag je alles van me hebben. Ook rich iron waar ik momenteel 150+ ingots bij me draag(Jaaaaa mijn captain is een echte oss xD)
Top :) :Y)

FXDLS 'torque brute'


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 19:57
Jip, was ook net vroeg opgestaan om een lange dag te kunnen spelen. Grrrr |:(

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44
404 tijdens update programs, servers zijn wel allemaal weer up.[edit]
Lijkt server overbelasting te zijn want connect gaat ook moeizaam.

[Voor 20% gewijzigd door botoo op 16-06-2007 10:46]

FXDLS 'torque brute'


 • FireFly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 15-03 10:01
botoo schreef op vrijdag 15 juni 2007 @ 15:12:
Wapens maken is DUUR!!! Ik heb uitgerekend wat het kost om een simpele 8.3 dps Steel Axe (v.a. lvl 16) met een waarde van 2 silver 24 copper te maken. Niets bijzonders dus, sterker nog, tegen de tijd dat je dat kunt maken heb je veel betere wapens gevonden:

nodig:
- 2 low-grade steel ignots
- 2 steel blade
- Dusky Lynx Claw

Klinkt redelijk, maar om één steel blade te maken heb je 2 low-grade steel ignots plus 1 blackened barghes ear nodig. Om één low-grade steel ignot te maken heb je 2 barrow-iron ignots plus 1 coal nodig.....
Die extra onderdelen (zoals dusky lynx claw) heb je alleen maar nodig als je een hogere critical chance wilt in je crafting. Dus als je ears gebruikt tijdens 't maken van die steel blades, heb je +40% critical chance (ik geloof dat de crit hier 2 of 3 blades geeft).
De lynx claw in je main recipe zal je, bij een crit, de verbeterde uitvoering geven van 't wapen dat je aan't craften bent.

 • FireFly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 15-03 10:01
botoo schreef op zaterdag 16 juni 2007 @ 10:42:
404 tijdens update programs, servers zijn wel allemaal weer up.
[afbeelding]
Zoals altijd, je kan pas updaten als alles in orde is.

 • botoo
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 22:44
Die extra onderdelen vinden is wle een leuke extra uitdaging, maar de gewone zut is imho wat aan de dure (erg veel werk) kant voor het resultaat wat je er mee bereikt.

FXDLS 'torque brute'


 • Hurtebise
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 19:57
Och die 404 boodschap heb ik al de hele ochtend.

 • FireFly
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 15-03 10:01
botoo schreef op zaterdag 16 juni 2007 @ 10:48:
Die extra onderdelen vinden is wle een leuke extra uitdaging, maar de gewone zut is imho wat aan de dure (erg veel werk) kant voor het resultaat wat je er mee bereikt.
Voor wat ik met m'n weaponsmith al gedaan heb, kijk ik wat een greatsword nodig heeft (tot nu toe 't meest zuinige wapen om te maken waar je dan toch nog wat silver voor terugkrijgt van npc). M'n pre-mastery vul ik dan noet components voor die greatswords en de mastery vul ik met 't maken van die greatsword (en eventueel aanvullingen van components natuurlijk).
Maar ja, elke tier wordt 't duurder en meer werk :)
De mastery wapens zijn doorgaans wel de moeite.

Anoniem: 223217

ik heb een probleem met lotro als hij wilt updaten.
ik heb niet de 404 fout maar iets anders.
voordat ik lotro had gekocht had ik bij fileplanet de client gedwonload en geinstalleerd en toen weer verwijder.
2 dagen daarna heb ik de originele lotro in de winkel gekocht en geinstalleerd patch gedownload op update geklikt locatie van de patch ging allemaal goed.
toen opende ik lotro weer drukte op continue en toen kreeg ik steeds connect retry moet ik 1 uur wachten en daarna weer 1 uur kan iemand mij helpen

Anoniem: 223217

de client die ik van fileplanet had was niet de europese.
maar het gekke is dat ik met die fileplanet client eerst wel kan opdaten en toen kon dat ook opeens niet meer met de europese verise is nog helemaal geen connect gelukt.
ik ga nu kijken of hij het wel op de andere computer doet

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
botoo schreef op zaterdag 16 juni 2007 @ 10:48:
Die extra onderdelen vinden is wle een leuke extra uitdaging, maar de gewone zut is imho wat aan de dure (erg veel werk) kant voor het resultaat wat je er mee bereikt.
Op de officiele forums kan je wel zien waar alles dropped. Maar je moet proberen die Single Use Recipes te Critten dan krijg je de masterlijke items!

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Anoniem: 223217

op de andere computer doet hij het wel

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 66797

kan iemand mij voor een acceptabele prijs helpen aan veel medium hides? geloof dat ik er iets van 100 moet hebben. heb tailing quest gekregen en nu kan ik dus journeyman masteren maar ja ik zit in gebieden waar je geen medium hides meer vind. kan ik wel terug gaan naar een ander gebied maar ja dan moet ik daar eindeloos rond hobbelen en monsters slayen aangezien ik minstrel ben en niet echt combat gericht is dat best lastig.

de onderdelen die ik uit de hides krijg mag je ook hebben als je dat wilt. gaat mij puur om het uppen... zelfde geldt trouwens voor sturdy hides en prescaline

vandaag zo goed als lonelands afgerond, in de agamaur instance een bug met die muts die je moet redden (naam ff kwijt) maar die is dus nogal buggy. ticket aangemaakt omdat ze stil bleef staan vlak voordat we klaar waren :(

bekend probleem maar geen oplossing we moeten het nog maar eens proberen en hopen dat de bug niet optreedt nou lekker dan :( ik wil die reward die is echt tof!

je kan me in game mailen op Ellendras ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 223217

weten jullie waar in chetwood je de blackwood lockbox vind?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dekar
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 18-08-2022
Na een bericht van een GM dat mijn naam (Armani) niet mocht, omdat het een trademark is. Ze veranderden mijn naam zonder pardon naar Ryndyn. Zomg wat een gay naampje.
Na 5 tickets en 2 dagen heb ik mijn oorspronkelijke character zijn naam weer terug:
http://img520.imageshack.us/img520/313/untitled2qe5.jpg
Wat een opluchting.

Verder, De nederlandse Kinship "Variags of Khand" is lekker vol op aan het recruiten. We hebben al een grootschalig aantal members en een groot deel speelt zeer actief. Verder hebben we een Teamspeak server die 24/7 draait. Wat altijd handig maar vooral gezellig is. Ook is er meestal volop support met quests, wanneer niemand het te druk heeft.
Wil je een invite? IM dan even naar Dekar, Iolas (1e letter hoofdletter i), Ariya of als je een member ziet lopen vraag of er een officer online is.
Je kan natuurlijk even hier je naam ook achterlaten.

I've seen 'em do it, man. They fucking drown 'em in that shit.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07:06
Anoniem: 66797 schreef op zondag 17 juni 2007 @ 03:16:
kan iemand mij voor een acceptabele prijs helpen aan veel medium hides? geloof dat ik er iets van 100 moet hebben. heb tailing quest gekregen en nu kan ik dus journeyman masteren maar ja ik zit in gebieden waar je geen medium hides meer vind. kan ik wel terug gaan naar een ander gebied maar ja dan moet ik daar eindeloos rond hobbelen en monsters slayen aangezien ik minstrel ben en niet echt combat gericht is dat best lastig.

je kan me in game mailen op Ellendras ;)
Ik zit voor jou op de verkeerde server (zit op die RP-server)
Mocht je daar komen, mail me (Anexia), dan kan ik je wel helpen.
Ik oogst er momenteel heel veel (100 op een avond is makkelijk)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Anoniem: 66797 schreef op zondag 17 juni 2007 @ 03:16:
kan iemand mij voor een acceptabele prijs helpen aan veel medium hides? geloof dat ik er iets van 100 moet hebben. heb tailing quest gekregen en nu kan ik dus journeyman masteren maar ja ik zit in gebieden waar je geen medium hides meer vind. kan ik wel terug gaan naar een ander gebied maar ja dan moet ik daar eindeloos rond hobbelen en monsters slayen aangezien ik minstrel ben en niet echt combat gericht is dat best lastig.

de onderdelen die ik uit de hides krijg mag je ook hebben als je dat wilt. gaat mij puur om het uppen... zelfde geldt trouwens voor sturdy hides en prescaline

vandaag zo goed als lonelands afgerond, in de agamaur instance een bug met die muts die je moet redden (naam ff kwijt) maar die is dus nogal buggy. ticket aangemaakt omdat ze stil bleef staan vlak voordat we klaar waren :(

bekend probleem maar geen oplossing we moeten het nog maar eens proberen en hopen dat de bug niet optreedt nou lekker dan :( ik wil die reward die is echt tof!

je kan me in game mailen op Ellendras ;)
Ohjeej! Mijn favoriete minstrel in nood! Hier komt de Kapitein!:+ Nee maar ik kan je wel ff een half uur helpen farmen. of 45 min dan heb je er zo over de honderd. Verder Heb ik zelf nog wel wat medium hides over(stuk of 50) geloof ik ben zelf net geleveld in Tailor :p.

Btw als iemand op ELdar Barrow-Iron ore heeft....ANders moet ik dat ook van die newbies in de barrows down gaan jatten vind ik ook zoiets :+

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 66797

Postius schreef op zondag 17 juni 2007 @ 12:19:
[...]

Ohjeej! Mijn favoriete minstrel in nood! Hier komt de Kapitein!:+ Nee maar ik kan je wel ff een half uur helpen farmen. of 45 min dan heb je er zo over de honderd. Verder Heb ik zelf nog wel wat medium hides over(stuk of 50) geloof ik ben zelf net geleveld in Tailor :p.

Btw als iemand op ELdar Barrow-Iron ore heeft....ANders moet ik dat ook van die newbies in de barrows down gaan jatten vind ik ook zoiets :+
favoriete nog wel :$ en jij mijn favoriete captain mail in LOTRO al gecheckt ? ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Heb ik dankzij bovenstaande eindelijk genoeg goud om een paart te kopen. Ben ik bezig met die quest schijnt er een nieuwe "dismount" Bug te zijn fijn...

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rfce
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 11-03 21:45
hmzz net weer gespeelt sinds donderdag... ff game en alles geupdate, maar nu zijn alle active crafting-quests weg uit mijn questlog :S moet nog gaan kijken of ik ze weer opnieuw kan starten... anderen hier ook last van gehad?

euh...ja


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Nu online
snowbourn gecrasht? Lekkere timing had net na 2 uur zoeken een fellowship bij elkaar voor b4..

(...)


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
Rfce schreef op zondag 17 juni 2007 @ 18:07:
hmzz net weer gespeelt sinds donderdag... ff game en alles geupdate, maar nu zijn alle active crafting-quests weg uit mijn questlog :S moet nog gaan kijken of ik ze weer opnieuw kan starten... anderen hier ook last van gehad?
Crafting quests zuigen toch alleen die voor je level upgrade zijn belangerijk. De rest moet je abandonnen kost je veel meer dan je krijgt.

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Freelance
 • Registratie: Oktober 2005
 • Nu online
Postius schreef op zondag 17 juni 2007 @ 18:56:
[...]

Crafting quests zuigen toch alleen die voor je level upgrade zijn belangerijk. De rest moet je abandonnen kost je veel meer dan je krijgt.
onzin, als je lowlvl bent en je pakt een paar rode/paarse crafting quest en je complete deze. Dan ben je meteen 2/3 levels hoger.

(...)

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Trial key nodig? Die kun je hier halen

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee