Toon posts:

Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 27! Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 85.609 views sinds 30-01-2008

 • heracles
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 27-12-2022
Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 27
Tot zover het jubileum, op naar de volgende!
Je zou kunnen zeggen dat het ooit allemaal eens begonnen naar aanleiding van een topic van tbusquet (link), waar veel plaatjes van zijn subwoofer project en HT ruimte werden gepost. Ook bij anderen ontstond de drang om plaatjes van de eigen HT te posten. Helemaal nadat een vervolgtopic (link) werd gestart. Zo ontstond het idee van het eerste "Post-hier-je-foto's topic".

Wat willen we graag
Er gelden wat richtlijnen voor dit topic. Hieronder wat we graag zien:
 • Natuurlijk foto's van je home cinema set, dat is echter geen vereiste. Als je graag je stereo set met ons wilt delen is dat natuurlijk ook prima. Liefst zelfgemaakte foto's. Als je niet over een digicam beschikt of er aan kunt komen mag je ook gerust je specs posten, maar probeer er dan wat plaatjes bij te zoeken (van de fabrikant) om het nog interessant te houden ;)
 • Als je toch al foto's aan het maken bent, doe dat dan niet alleen van je apparatuur en scherm of TV, maar pak ook wat mee van de ruimte, de zitlocatie, speakerplaatsing, etc. Die Marantzen hebben we nou wel gezien, een beetje variatie mag best :P
 • Foto's die misschien onnuttig lijken zijn ook prima. Denk aan de achterkant van een receiver, de aansluitterminals van een speaker, de golfbalstructuur van een basreflexpijp, de inputs van een projector, etc. Voor de HT-freaks is dat namelijk erg interessant.
 • Uiteraard worden een beetje degelijke kwaliteit foto's meer gewaardeerd dan die van je 5 jaar oude 120x90 webcam. Grote foto's is ook prima, maar deze moet je absoluut resizen en de kleinere versie voor het forum gebruiken. Zie onderaan deze post voor meer info.
Wat willen we liever niet
Er zijn ook wat dingen die we liever niet zien in dit topic gezien het daar niet voor bedoeld is of sowieso niet op dit forum past. Let hier even op.
 • Ga niet om de 100 posts weer nieuwe foto's van je eigen set neerzetten. Als je je eigen set te vaak showt hebben we het op den duur wel gezien. Of je moet iets ingrijpends hebben veranderd wat het waard is om direct te vermelden, of je moet nieuwe foto's hebben van iets dat je voorgaande keer niet hebt laten zien. Het topic gaat snel, niet iedereen zal stukken terugbladeren, dus je hoeft die post dan niet te editten maar je kunt dan gewoon een nieuwe plaatsen, zolang het maar niet steeds hetzelfde is.
 • Dit is geen "wat-moet-ik-kopen"-thread; start zo'n discussie dan ook niet hier. Dat is sowieso al niet echt gewenst binnen AVH (de volgorde is: eerst zelf op onderzoek uitgaan, winkels bezoeken, speakers luisteren, en dan terugkomen voor je ervaringen en een discussie, want dan weet je namelijk waar je over praat :) ), maar dit topic is er dus ook niet voor. Het is makkelijker voor jezelf en zeker voor anderen om dit gescheiden te houden.
  Dat geldt eigenlijk ook voor alle andere vragen behalve degene die gerelateerd zijn aan een HT set. Vragen waarvoor je geen topic "mag" openen stel je hier ook niet. Dat is niet om vervelend te doen, maar zonder die regel wordt het nogal een onoverzichtelijke boel.
 • Liever ook geen Bose-discussies en zeker geen kabeldiscussies. Met name die laatste lopen vaak uit tot flames en andere ongein. Een conclusie wordt niet getrokken. Laat op dit gebied anderen ook in hun waarde. Als jij niks moet hebben van duurdere kabels is dat prima, maar ga geen discussie aan met iemand die daar wel graag geld aan besteedt. En andersom gaat hetzelfde op.
 • Iedereen heeft een set van een andere klasse. De ene heeft een Cine 9 hangen en een über geluidje, de ander nauwelijks een 14" TV met Trust speakers. Ga elkaar niet uitlachen. Dat je thuis op de grond loopt de krijsen van het lachen is best, maar het komt niet zo leuk over als je dit op het forum laat weten.
 • Het gaat dus om je Home Cinema. Nu is de definitie hiervan wellicht wat lastig vast te stellen, het gaat om de plek waar jij je films kijkt. Echter kan dit ook gewoon achter je PC monitor zijn met een surround speakersetje. Nu valt dit gevoelsmatig niet echt onder "Home Cinema" en er zijn ook weinig mensen die het interessant vinden. Je moet het maar zo zien, als je set enkel uit PC onderdelen bestaat, post het dan maar liever niet. Het is ook weer niet verboden ofzo, als het er gewoon erg goed uitziet hebben we er weinig moeite mee. Het is een beetje een gevoelskwestie. Maar als straks de helft enkel uit PC setjes bestaat zal dit kennelijk moeten worden verscherpt :P.
Wat hebben we al gehad
Een berg links naar voorgaande topics:

Post hier foto's en specs van je home-cinema!
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 2
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 3
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 4
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 5
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 6
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 7
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 8
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 9
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 10
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 11
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 12
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 13
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 14
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 15
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 16
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 17
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 18
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 19
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 20
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 21
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 22
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 23
Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 24
Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 25
Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 26
Foto's uploaden, posten, resizen, etc
Voor de mensen met wat minder forum ervaring ;) bij deze een overzichtje van de mogelijkheden bij het posten van foto's.

De benodigde webspace
Je hebt webspace nodig waar je je plaatje op kunt parkeren om vervolgens dit plaatje op het forum te laten zien. Je kunt dus niet een attachment bij je bericht voegen (iets dat op sommige andere fora wel werkt). Je moet voor je eigen ruimte zorgen.

Hiervoor kun je de ruimte gebruiken die veelal beschikbaar wordt gesteld door je internet provider. Deze is te benaderen via FTP. Meer info en instructies zijn de vinden bij je provider. (bijv. Planet, @Home, xs4all)

Een andere optie is een 'picserver' gebruiken, bijvoorbeeld http://picserver.student.utwente.nl/ of http://www.imageshack.us
Houd er wel rekening mee dat ImageShack sinds een tijdje popups heeft, in een mate van aggressiviteit die bijna niet te blokkeren is. Hosten op een niet-IS-site verdient dus de voorkeur.

De benodigde 'tags'
De nieuwe lay-out van GoT laat het toe ongeresizede plaatjes te posten, maar denk eraan, niet iedereen heeft deze functie aanstaan/gebruikt de nieuwe lay-out, dus resize altijd je plaatjes :>

Om een plaatje te tonen in je post kun je de volgende tags gebruiken:

[img]http://www.domein.nl/plaatje.jpg[/img]
Waarbij je dus de url van je plaatje tussen de img tags zet. Dit gebruik je voor normale plaatjes, met een normale bestandsgrootte en normale afmetingen (zo rond de 640x480).

[img=512,,1]http://www.domein.nl/plaatje.jpg[/img]
Dit gebruik je voor plaatjes die een slagje groter zijn, bijv. 1024x768, maar nog steeds een normale bestandsgrootte (ca 100KB per stuk ofzo). Door de opgegeven waarde '512' wordt het plaatje verkleind afgebeeld, maar een linkje naar het origineel welke opent in een nieuw venster.

Voor hele grote plaatjes met een ruime bestandsgrootte moet je zogeheten thumbnails gebruiken. Ofwel: een kleine versie van het plaatje welke je tevens gebruikt als link naar de grote versie. Je kunt hier niet van de resize functie van het forum gebruik maken omdat mensen alsnog het hele bestand moeten downloaden, het wordt enkel verkleind weergegeven. Voor mensen met een tragere verbinding is het niet fijn om eerst 2MB te downloaden voor 3 plaatjes (bovenop de rest van het topic). (gebeurt het toch dan wordt je post ge-edit en worden er links van gemaakt).
Deze code dien je dan te gebruiken:

[url=http://www.domeinm.nl/plaatje.jpg]
[img]http://www.domein.nl/thumbnail.jpg[/img][/url]
Let dus op het verschil tussen plaatje.jpg (de grote versie) en thumbnail.jpg (de kleine versie).

Bij de preview van je bericht kun je op het knopje Check images klikken. Dit zorgt ervoor dat de afmetingen van de images automatisch bij de img tags gezet worden. Dit komt het linken naar een bepaalde post in dit topic ten goede.

En verder
En verder veel plezier :), bij problemen kun je een TopicReport (TR) sturen middels het handje bovenaan. Happy posting en pats er lekker op los :P

Owja, je kunt ook nog verder kletsen op irc.tweakers.net in kanaal #audio
Directe link

[Voor 100% gewijzigd door heracles op 15-04-2007 17:26]


 • heracles
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 27-12-2022
Zal ook zelf de aftrap geven:
http://members.home.nl/steven-smits/Foto's/IMG_2873.JPG Pioneer PD-X550

http://members.home.nl/steven-smits/Foto's/IMG_2874.JPG Pioneer SA-960

http://members.home.nl/steven-smits/Foto's/IMG_2875.JPG Overizicht

Behalve deze geluidsset heb ik alleen nog een 26" LCD-Televisie, maar daar is verder geen home-cinema op aangesloten. Foto daarvan zal ik binnenkort nog wel een keer posten, eerst moeten de batterijen van mijn camera aan de lader.

 • JTB81
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 27-05 08:11
Nou, ikke dan ook maar weer eens in het nieuwe topic. Sinds twee weken verhuisd en al enige tijd de Aurum Cantus Melody 103 ipv de Leisure 3 SE's. Klinken echt stukken beter, maar de Leisure's waren mooier. Maar ja als audiofiel in wording ga je natuurlijk voor de kwaliteit.


Allereerst een overzichtsfoto dit is dus het smalste gedeelte van de woonkamer. Maar ik kan er gelukkig alles naast elkaar kwijt. Bij de linker speaker staat een deur open vandaar de rare lichte vlek. De speakers staan eigenlijk iets te ver uit elkaar, maar ja je moet wat he.

http://img132.imageshack.us/img132/7874/cimg1106hx1.jpg
De Aurum Cantus SW-10 sub

http://img132.imageshack.us/img132/5725/cimg1107qy3.jpg
Close-up van de Melody zonder front.

http://img172.imageshack.us/img172/3360/cimg1110fq6.jpg
Gebroederlijk samen.

http://img172.imageshack.us/img172/3042/cimg1111cz0.jpg
De Philips 32PF5331, leuke lcd voor weinig geld.

http://img291.imageshack.us/img291/2266/cimg1112oc3.jpg
De Denon 3806 en 1930,

http://img132.imageshack.us/img132/6386/cimg1113rz9.jpg
De luisterpositie. De rear speakers zijn niet veel speciaals, maar goed zat voor bij films voorlopig.

www.tweakers.net/gallery/107938/sys


 • SeatRider
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 15:31

SeatRider

Hips don't lie

MIjn home-cinema heeft ook wat wijzigingetjes doorgemaakt het laatste half jaar. Overview:

http://upload.fkees.net/img/2439/HT001GoT.JPG

Je ziet linksboven een Panasonic PT-AX100E 1280x720 beamer, die via een Ikea halogeen spanningsrail annex draadgeleider naar mijn industrial look Gamma magazijnstelling annex AV meubel wordt geleid. Onder in beeld een riante hoekbank, die overigens binnenkort wordt geruild voor een ander model wegens aanhoudend kraken.

Links en rechts van het grote witte vlak (a.k.a. projectiegebied) een tweetal Magnat M8 speakers, ik zoek nog een tweede set voor achter. Nog niet bi-wired aangestuurd, staat wel op de planning. In het midden een tweetal Tannoy Sixes 6o5 die dienst doen als center (kwamen in de plaats van en klinken ook beter dan de Hepta center ace, die eigenlijk onderbemeten was voor al die Yamaha watts).

Detailweergave:

http://upload.fkees.net/img/2440/HT004GoTportrait.JPG

Je ziet, van onder naar boven:
- Kersen laminaatvloer
- Sony stereo VHS recorder, de afgelopen 3 jaar maar liefst 1x gebruikt
- UPC digitale tv decoder, aangesloten via composiet en SPDIF
- Samsung LE32R32B LCD tv (nu nog aangesloten via s-video, wordt HDMI) met daarnaast
- Apple Mac Mini 2Ghz/1Gb/60Gb, aangesloten via VGA naar TV en DVI naar beamer, SPDIF naar receiver
- Yamaha RX-V1600B receiver, 5x170 watt
- Sony RDR-HX710 DVD/HD recorder, het laatste model voordat ze de handige autochaptering eruit haalden
- Allwave mengpaneeltje, voor de show aangestuurd door een line out vanaf de receiver
- Kenwood platenspeler
- Atari 2600 + romscanner en Vectrex met multicart (meer voor de sier, maar werkt nog wel!)

Nederlands is makkelijker als je denkt


 • Joop
 • Registratie: Augustus 1999
 • Laatst online: 27-03 20:54
Mooie setup hoor! Wel ff dat snoertje onder je TFT weg werken. :P
En dat ook! De planken lijkt onbewerkte spaanplaat te zijn? Wellicht mooier om dat te schilderen en af te lakken. Spaanplaat ziet er een beetje goedkoop uit. ("Goedkoop" overheerst imo ipv "industrieel" wat het idee achter het rack misschien is.)

 • SeatRider
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 15:31

SeatRider

Hips don't lie

Joop schreef op zondag 15 april 2007 @ 14:10:
[...]
En dat ook! De planken lijkt onbewerkte spaanplaat te zijn? Wellicht mooier om dat te schilderen en af te lakken. Spaanplaat ziet er een beetje goedkoop uit. ("Goedkoop" overheerst imo ipv "industrieel" wat het idee achter het rack misschien is.)
Je hebt helemaal gelijk. Het idee is de planken te vervangen door wit of zwarte meubelplaten, aan te schaffen bij de bouwmarkt, of glasplaten in de juiste dikte, maar dat laatste zal wel in de papieren gaan lopen :)

Ik heb dat rack daar toen ik net verhuisd was neergezet als placeholder voor een echt meubel, maar het staat er nu al 2,5 jaar en het is eigenlijk gewoon erg praktisch, en past zoals je zegt goed bij de industriele look van de rest van het huis. In de keuken staat overigens hetzelfde meubel nogmaals, maar dan in tweeen gedeeld naast elkaar als extra werkblad, ook daar wil ik nog een keer een echt werkblad overheen leggen van wit of zwart meubelplaat. Gek genoeg gaan dat soort dingen altijd minder snel als nieuwe apparatuur kopen.

[Voor 31% gewijzigd door SeatRider op 15-04-2007 14:42]

Nederlands is makkelijker als je denkt


Anoniem: 208996

[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/Afbeelding%20001.jpg
mijn bescheiden en rommelige pc hoek, let aub ni op de assebak want ben ondertussen gestopt met roken (of toch zo goed als)
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/Afbeelding%20005.jpg
mijn bescheiden DVD collectie...heb op pc natuurlijk nog wel een grotere collectie steken (zo een 500GB)
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/Afbeelding%20006.jpg
da love seat/bed
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/IMG_2578.jpg
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/IMG_2579.jpg
overzichtje
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/IMG_1849.jpg
mijn retrokamer
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/IMG_1848.jpg
[img]http://users.pandora.be/misite/gameroom/IMG_1821.jpg

edit: srry voor de oversized pics, zal ze straks wel wat aanpassen

Doe dat de volgende keer dan gelijk even... 3.2MP foto's is wat overkill op een forum wat maximaal 600px breed toelaat.

[Voor 13% gewijzigd door Kaj. op 15-04-2007 20:20]


 • jos707
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 27-05 01:51
SeatRider schreef op zondag 15 april 2007 @ 13:47:
Vectrex met multicart (meer voor de sier, maar werkt nog wel!)
Mooie huiskamer alleen zonde van die metalen frame-kast, past niet echt bij het geheel vind ik.
En zit jij niet onwijs veraf van je tv ?

 • Vegnagun939
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 22-05 19:03
Update:

Een mediacenter (athlon 1,3ghz, 256mb, 80gb hd, radeon 9250)

http://xs114.xs.to/xs114/07150/DSCF0839.JPG

 • JTB81
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 27-05 08:11
Joop schreef op zondag 15 april 2007 @ 14:10:
[...]


Mooie setup hoor! Wel ff dat snoertje onder je TFT weg werken. :P
Dank je, maar dat is lastig, is namelijk van de muis en als die strak is dan heb je zo verschrikkelijk weinig bewegingsruimte.

www.tweakers.net/gallery/107938/sys


 • Aloys
 • Registratie: Juni 2005
 • Niet online
Koop een muis met een wit snoertje B) .

 • SeatRider
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 15:31

SeatRider

Hips don't lie

jos707 schreef op zondag 15 april 2007 @ 15:02:
[...]

Mooie huiskamer alleen zonde van die metalen frame-kast, past niet echt bij het geheel vind ik.
En zit jij niet onwijs veraf van je tv ?
Een metertje of 4. 32" is dan net-aan, maar ik gebruik zoals je zult begrijpen 's avonds toch altijd de beamer, en dan is het best te doen, 4 meter en 140" ;)

Nederlands is makkelijker als je denkt


 • Exirion
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 15:36

Exirion

Gadgetfetisjist

Ik heb al een tijd een schitterende woofer liggen voor een sub en ineens heb ik er zomaar een identieke voor een leuke prijs bij:

http://www.lautsprechershop.de/hifi/images/11k7511.gif

De plannen worden dus ietsje aangepast :P

Het is overigens de 27cm Focal 11K7511, niet te verwarren met de iets mindere 11K7512.

[Voor 15% gewijzigd door Exirion op 15-04-2007 18:01]

"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein


 • -Stef-
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 15:55

-Stef-

Slainthe!

Ik zie dat ik de duster weer eens uit de kast moet halen. :)

http://aycu12.webshots.com/image/13491/2001367023015979857_fs.jpg

Yamaha - Chario - MJ Acoustics - Squeezebox - Trends Audio - Beresford


Anoniem: 183025

Exirion schreef op zondag 15 april 2007 @ 18:00:
Ik heb al een tijd een schitterende woofer liggen voor een sub en ineens heb ik er zomaar een identieke voor een leuke prijs bij:

[afbeelding]

De plannen worden dus ietsje aangepast :P

Het is overigens de 27cm Focal 11K7511, niet te verwarren met de iets mindere 11K7512.
Dus je gaat ZELFBOUWEN? hehe :P Ga je er 2 woofers in stoppen? Dat word een lekker laag geluidje lijkt me zo...

 • silitek
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-05 11:35

silitek

Tubes Only

@Heracles.

Bewust de DVDspeler onder geplaats. Reciever word behoorlijk warm. Kwa gewicht kan de speler het wel aan.
Nog 1 foto in volle actie... :)

http://aycu18.webshots.com/image/15417/2002925136043354365_rs.jpg

Tubes....It's what make music music!


 • Daklem
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 08:38

Daklem

Audio Nerd

Update van mijn kant:

http://www.klemkerk.nl/process13.jpg

Mijn tv meubel is een DIY meubel die ik zelf ontworpen en gemaakt heb. :)

 • Da_man
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 18-04-2019

Da_man

Times like these...

:)

[Voor 99% gewijzigd door Da_man op 10-05-2007 18:54]

...call for a Big Lebowski


 • voodooless
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 19-03 10:57

voodooless

Sound is no voodoo!

Zo, vanmorgen nog ff wat picjes gemaakt. Er is veel geupgrade, met name de ruimte is compleet nieuw :+

http://voodooless.com/huisje/foto_17.jpg
[ foto vanuit de linker speaker genomen ]

http://voodooless.com/huisje/foto_18.jpg
[ foto van speakers, subwoofer en audiorek ]

http://voodooless.com/huisje/foto_19.jpg
[ mijn nieuwe audiorek ]

http://voodooless.com/huisje/foto_20.jpg
[ nieuwe tweeterjes ]

http://voodooless.com/huisje/foto_21.jpg
[ "voorversterker" ]


Specs:

• Speakers: DIY, 2.5-weg, met Visaton AL170. Tweeter heb ik sinds kort vervangen door Seas H1212 (ipv Visaton G25FFL). Ik had ze toch liggen voor een ander project, en aangezien ik daar nog ff geen tijd voor heb heb ik ze maar ff in deze speakers gezet. Is weer een hele verbetering :)
• Subwoofer: DIY, Adire Shiva MK4 in 54Liter gesloten kast met Detonation DT300 subamp
• Versterker: DIY, Dual mono Hypex UcD400, met 2x 400VA trafo, 2x10.000uF T-net caps per rail, 3 extra 12V voedingen voor de individuele delen van de amp, intern zilveren bekabeling, XLR inputs, speakon outputs. Kast isvan Hexateq-av (build to spec). Ding zal zo'n 400W RMS in 4 Ohm doen gok ik.
• CD-Speler: Jungson Magic Boat no 2. SACD speler, met XLR outputs. Opamps vervangen door LM4562, IV opamps door AD812 (video current feedback opamps, perfect voor IV). De AD812 zitten er nu als test in op een kanaal. Tot nu toe ben ik er erg blij mee :)
• Pre-amp: ligt voorlopig nog even helemaal los. Bouwpakket afkomstig van Jos van Eijndhoven. Relais gebaseerde passive volume control met 64 standen en 4 inputs. Voorlopig is er maar een input bruikbaar ;) Komt nog een keer een mooie kast voor.

Het is nu eerst zaak om de kamer af te krijgen. Er moet nog heel wat aangekleed worden, en hier en daar moeten nog wat lichtpunten komen. Tevens moet er nog wat aan de accoustiek gedaan worden. Stap daarna is het maken van nieuwe speakers, waarvan de plannen al erg lang op tafel liggen.

Do diamonds shine on the dark side of the moon :?


Anoniem: 183025

Erg mooi allemaal! Het is wel grappig dat iedereen nu zijn set post maar dat de rest van het topic niet zoveel sets meer worden gepost.

 • Exirion
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 15:36

Exirion

Gadgetfetisjist

Anoniem: 183025 schreef op maandag 16 april 2007 @ 10:37:
Erg mooi allemaal! Het is wel grappig dat iedereen nu zijn set post maar dat de rest van het topic niet zoveel sets meer worden gepost.
De meesten hebben hun set al meerdere keren gepost. Soms post je een kleine upgrade maar niet je hele set opnieuw :)

"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein


Anoniem: 170013

Morgen mijn nieuwe beestje ophalen:

van een 11kg oude Marantz SR4300 naar een 25kg Vincent SV-388:

Van:

http://www.pconline.com.cn/digital/family/guide/family/0602/pic/1.jpg
Naar:

http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?action=dlattach;topic=56969.0;attach=40247;image

Pic's en ervaringen volgen uiteraard deze week :)

 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
silitek schreef op maandag 16 april 2007 @ 07:38:
@Heracles.

Bewust de DVDspeler onder geplaats. Reciever word behoorlijk warm. Kwa gewicht kan de speler het wel aan.
Nog 1 foto in volle actie... :)

[afbeelding]
Was jij niet degene die helemaal gek werd van de verbetering van je set door vervanging van de kabels? Kan ik je nog een tip geven die wel een echt effect oplevert: zet je luidsprekers eens niet met de achterkant tegen de muur |:(

 • Daklem
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 08:38

Daklem

Audio Nerd

Anoniem: 159816 schreef op maandag 16 april 2007 @ 12:57:
[...]

Was jij niet degene die helemaal gek werd van de verbetering van je set door vervanging van de kabels? Kan ik je nog een tip geven die wel een echt effect oplevert: zet je luidsprekers eens niet met de achterkant tegen de muur |:(
Ik zie het nu pas :X

 • r0g3r
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 14:11
voodooless schreef op maandag 16 april 2007 @ 10:14:
Zo, vanmorgen nog ff wat picjes gemaakt. Er is veel geupgrade, met name de ruimte is compleet nieuw :+
(foto's + verhaal)
vriendddd....waaarrrrr is je TV?!?!?! Dat is toch wel het enige wat ik mis in je prachtig gedecoreerde huiskamer! Leuke accentjes met die limoenkleurige kussens i.c.m. de bank. Keuken/bar combi ben ik ook fan van en die twee lockers vullen de 'industrial' look (als je jou kamer daarin wilt thuisbrengen) goed aan. Die kabels naast je audio-rek zullen uiteraard nog wel weggewerkt worden en ik GOK dat je TV dus tussen die twee speakerzuilen komt te hangen ;)

 • voodooless
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 19-03 10:57

voodooless

Sound is no voodoo!

Er is inderdaad nog geen TV ;) Een bed is effe belangrijker en de centen zijn nu wel zo'n beetje op. Nog effe wachten dus op vakantiegeld en belastingteruggave :P

Bovendien wil ik DVB-S en heb ik nog geen idee of ik ueberhaupt wel een scholtel mag plaatsen. Ik weet ook nog steeds niet of ik nu een plasma of een LCD wil ;) De voors en tegens van beiden knagen nog heel erg aan me.

[Voor 42% gewijzigd door voodooless op 16-04-2007 13:45]

Do diamonds shine on the dark side of the moon :?


Anoniem: 183025

Inderdaad, op bijna alle topics zegt hij er wat over. Ik zie het ook nu pas, nadat jij het hebt gezegt.

Anoniem: 194366

Anoniem: 183025 schreef op maandag 16 april 2007 @ 16:52:
[...]


Inderdaad, op bijna alle topics zegt hij er wat over. Ik zie het ook nu pas, nadat jij het hebt gezegt.
Jullie hebben het erop zo'n manier over dat het me niet eens zou verbazen als de volgende in zijn post beslist dat hij moet sterven...

Is het zo erg als je speakers tegen de muur staan dan?

Anoniem: 13284

Anoniem: 194366 schreef op maandag 16 april 2007 @ 16:59:
[...]


Jullie hebben het erop zo'n manier over dat het me niet eens zou verbazen als de volgende in zijn post beslist dat hij moet sterven...

Is het zo erg als je speakers tegen de muur staan dan?
Lijkt me niet gezien de reflexpoort aan de voorkant zit.

 • silitek
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-05 11:35

silitek

Tubes Only

Anoniem: 194366 schreef op maandag 16 april 2007 @ 16:59:
[...]


Jullie hebben het erop zo'n manier over dat het me niet eens zou verbazen als de volgende in zijn post beslist dat hij moet sterven...

Is het zo erg als je speakers tegen de muur staan dan?
IDD^^..Speakers hebben een voor een baspoort uitgang, plaatsing zowat tegen muur maakt dat mogelijk.
Meer afstand neemt alleen maar meer ruimte in.

Voor de verdere reactie's: Het is geen kleuterklas hier die een spelletje "Ik zie zie wat jij niet ziet" doet.

De een post wat en de rest loopt er als een schaapje achteraan... :D

Tubes....It's what make music music!


 • PHiXioN
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 13:26
Ook bij luidsprekers met basreflexpoort aan de voorkant wordt aangeraden om toch ongeveer 30cm ruimte van de muur te laten. Niet dat er bij mij zoveel ruimte tussen zit, maar dit voorbeeld op jouw foto's is wel heel dicht erop. Maar als jouw oren het okee vinden zou ik het vooral zo laten staan.

 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
silitek schreef op maandag 16 april 2007 @ 17:51:
[...]


IDD^^..Speakers hebben een voor een baspoort uitgang, plaatsing zowat tegen muur maakt dat mogelijk.
Meer afstand neemt alleen maar meer ruimte in.
Dan staat een speaker nog steeds het beste een aantal decimeter vanaf de muur.

 • silitek
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-05 11:35

silitek

Tubes Only

Anoniem: 159816 schreef op maandag 16 april 2007 @ 18:10:
[...]

Dan staat een speaker nog steeds het beste een aantal decimeter vanaf de muur.
Eens, maar woon hier niet alleen....dan speelt ook een factor "geven en nemen"mee... ;)
Heeft verder geen uitleg nodig... O-)

[Voor 9% gewijzigd door silitek op 16-04-2007 18:34]

Tubes....It's what make music music!


Anoniem: 94768

silitek schreef op maandag 16 april 2007 @ 17:51:
[...]


IDD^^..Speakers hebben een voor een baspoort uitgang, plaatsing zowat tegen muur maakt dat mogelijk.
Meer afstand neemt alleen maar meer ruimte in.
Bij die van mij zitten ze aan de voorkant :Y

 • silitek
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-05 11:35

silitek

Tubes Only

Anoniem: 94768 schreef op maandag 16 april 2007 @ 18:45:
[...]


Bij die van mij zitten ze aan de voorkant :Y
Bij mij ook :Y 7(8)7

Tubes....It's what make music music!


Anoniem: 183025

Soms is een tip geven wel goed hoor! En zoals je kan lezen is ook als je je baspoort aan de voorkant hebt, nog steeds aante raden om een klein beetje vanaf de muur te zetten. (Dat zei de raf verkoper ook tegen mij.)

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

Anoniem: 94768 schreef op maandag 16 april 2007 @ 18:45:
[...]
Bij die van mij zitten ze aan de voorkant :Y
Achter de pc zitten ze bij mij aan de onderkant, op m'n Celestions heb ik er niet eens (ABR ftw). :+

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


 • gelukkie
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 08:02
Als ik zeg: ik werk bij de Raf, ik ben audiofiel: het is beter om je speakers op zijn kop te plaatsen met de tweeter aan de onderkant, dan geloof je het vast ook:P
Sommige mensen vinden het juist beter om ze tegen de muur te plaatsen, omdat over het algemeen er dan meer bass is, en sommige mensen houden hier nu eenmaal van.
En wat is het probleem verder als iets wel goed klinkt maar theoretisch niet 'goed' is opgesteld?

 • Exirion
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 15:36

Exirion

Gadgetfetisjist

gelukkie schreef op maandag 16 april 2007 @ 20:34:
Sommige mensen vinden het juist beter om ze tegen de muur te plaatsen, omdat over het algemeen er dan meer bass is, en sommige mensen houden hier nu eenmaal van.
Omdat het met natuurgetrouwe weergave niks te maken heeft. En als zo iemand dan ook nog bazelt over enorme kwaliteitswinsten met speakerkabels die net zo duur zijn als de hele set speakers waar ie ze op aansluit.... :')

"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein


 • gelukkie
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 08:02
Persoonlijke smaak, plus gedachte (interpretatie van geluid(A), in combinatie met willen en horen)

 • Hrugnir
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 25-05 22:21
gelukkie schreef op maandag 16 april 2007 @ 20:34:
Als ik zeg: ik werk bij de Raf, ik ben audiofiel: het is beter om je speakers op zijn kop te plaatsen met de tweeter aan de onderkant, dan geloof je het vast ook:P
Sommige mensen vinden het juist beter om ze tegen de muur te plaatsen, omdat over het algemeen er dan meer bass is, en sommige mensen houden hier nu eenmaal van.
En wat is het probleem verder als iets wel goed klinkt maar theoretisch niet 'goed' is opgesteld?
Als ik je nou zeg dat tweeters aan de onderkant geen raar iets is? Ik heb hier een paar Dm2's staan(B&W) met een woofer bovenin en dit geeft alles behalve slecht geluid ondanks dat de tweeters ondef zitten^^

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

LlamaWereldOver schreef op maandag 16 april 2007 @ 21:19:
[...]
Als ik je nou zeg dat tweeters aan de onderkant geen raar iets is? Ik heb hier een paar Dm2's staan(B&W) met een woofer bovenin en dit geeft alles behalve slecht geluid ondanks dat de tweeters ondef zitten^^
Mission maakt voornamelijk bookshelfs met de tweeter aan de onderkant.

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


 • bartvl
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 15:08

bartvl

Vlieg! Kan ik niet. Te laat...

Dat ziet er op een of andere manier heel onnatuurlijk uit, maar of het uitmaakt voor de klankkleur? Denk het niet, alleen de hoogte ten opzichte van je oor verandert.

Life is not about specs, it is about joy!


 • JvS
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 14:04

JvS

Ik heb hem zelf ook

Exirion schreef op maandag 16 april 2007 @ 20:42:
[...]

Omdat het met natuurgetrouwe weergave niks te maken heeft. En als zo iemand dan ook nog bazelt over enorme kwaliteitswinsten met speakerkabels die net zo duur zijn als de hele set speakers waar ie ze op aansluit.... :')
Mjah, ik kan er nog steeds wel een soort van respecteren dat mensen dat zelf doen omdat ze het zelf willen en dat ze het dan ook beter vinden klinken. Maar het is altijd wel jammer dat die mensen dan ook bij hoog en laag gaan volhouden dat het een technisch aspect is en dat het ook echt meetbaar beter klinkt (wat het niet doet).

Bij Mythbusters kan je nu je eigen mythes insturen (VS versie). Ik zit er hard over na te denken om deze eens in te sturen :P. Alleen jammer dat ze iets vaak zo slecht testen, dat ik het ze eigenlijk niet 100% toevertrouw (tenzij met een 100% duidelijke uitleg hoe ze dit moeten testen).

4x APsystems DS3; 4x495Wp OZO/WNW 10° ; 4x460Wp OZO/WNW 10°; Totaal 3820Wp


 • Hrugnir
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 25-05 22:21
denk ook niet dat er veel veranderd :P misschien als er een bepaalde gemiddelde hoogte voor spikes/standaards is uitgerekend, zodat ze de klankeigenschappen door hoogte van bepaalde drivers kunnen aanpassen.. maar verdere complottheorieen heb ik niet :P btw zijn die kleine(lees kleinste) missions iets? http://www.kieskeurig.nl/...FEDEAC1256DC1005644F5.htm

 • JvS
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 14:04

JvS

Ik heb hem zelf ook

gelukkie schreef op maandag 16 april 2007 @ 20:34:
Als ik zeg: ik werk bij de Raf, ik ben audiofiel: het is beter om je speakers op zijn kop te plaatsen met de tweeter aan de onderkant, dan geloof je het vast ook:P
Sommige mensen vinden het juist beter om ze tegen de muur te plaatsen, omdat over het algemeen er dan meer bass is, en sommige mensen houden hier nu eenmaal van.
En wat is het probleem verder als iets wel goed klinkt maar theoretisch niet 'goed' is opgesteld?
Geen enkel, prima pragmatische instelling.

Er zijn overigens ook zat audiofielen die tegen elke vorm van equalizing zijn, omdat een set dat zelf helemaal goed zou moeten doen. Dat is ook de grootst mogelijke onzin, want dan negeer je gewoon compleet het hele hoofdstuk akoestiek... Ik zeg: Gewoon pragmatisch aanpakken die audio: Koop wat jij mooi vindt, zet het neer zoals jij het fijn vindt (tegen de muur als je van veel bas houdt), hang er desnoods een kabeltje bij van 1000 euro als je daar gelukkig van wordt en geniet er lekker zelf van.

Werk je trouwens echt bij raf? Heb daar jaaaaaaren geleden ook voor gewerkt. Ik zou nou niet zeggen dat daar nou de meest audiofiele mensen werken. Of anders gezegd: Niet de grootste audioliefhebbers in elk geval. Ze zitten er tussen, maar dan zijn het ook gelijk weer mensen die tot op behoorlijk grote hoogte de audio-voodoo aanhangen (Ook commercieel goed, kabels = véél marge :P).

[Voor 4% gewijzigd door JvS op 16-04-2007 22:40]

4x APsystems DS3; 4x495Wp OZO/WNW 10° ; 4x460Wp OZO/WNW 10°; Totaal 3820Wp


 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
Je vergeet echter wel dat men vaak voor een aankoop de apperatuur thuis test ivm acoustiek.

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

Hangt er van af waarvoor je ze wilt gaan gebruiken. Een volwaardige stereoset zou ik ze niet noemen, maar voor de grootte en de prijs zijn het erg leuke speakers. Je moet alleen niet té luid of te diep willen gaan, want dan gaan ze snel door de mand vallen.

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


 • zimbab
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 09-06-2021

zimbab

Personal Jesus

JvS schreef op maandag 16 april 2007 @ 22:35:
[...]
Bij Mythbusters kan je nu je eigen mythes insturen (VS versie). Ik zit er hard over na te denken om deze eens in te sturen :P. Alleen jammer dat ze iets vaak zo slecht testen, dat ik het ze eigenlijk niet 100% toevertrouw (tenzij met een 100% duidelijke uitleg hoe ze dit moeten testen).
Ach...Mythbusters kijk je toch gewoon voor de lol, niet voor de resultaten. Jammer alleen dat de kabeltest een beetje suffe aflvering zou maken. Ben dan ook wel benieuwd wat ze dan zouden gaan opblazen. :P Versterkertje waarschijnlijk......

 • gelukkie
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 08:02
JvS schreef op maandag 16 april 2007 @ 22:39:
[...]

Geen enkel, prima pragmatische instelling.

Er zijn overigens ook zat audiofielen die tegen elke vorm van equalizing zijn, omdat een set dat zelf helemaal goed zou moeten doen. Dat is ook de grootst mogelijke onzin, want dan negeer je gewoon compleet het hele hoofdstuk akoestiek... Ik zeg: Gewoon pragmatisch aanpakken die audio: Koop wat jij mooi vindt, zet het neer zoals jij het fijn vindt (tegen de muur als je van veel bas houdt), hang er desnoods een kabeltje bij van 1000 euro als je daar gelukkig van wordt en geniet er lekker zelf van.

Werk je trouwens echt bij raf? Heb daar jaaaaaaren geleden ook voor gewerkt. Ik zou nou niet zeggen dat daar nou de meest audiofiele mensen werken. Of anders gezegd: Niet de grootste audioliefhebbers in elk geval. Ze zitten er tussen, maar dan zijn het ook gelijk weer mensen die tot op behoorlijk grote hoogte de audio-voodoo aanhangen (Ook commercieel goed, kabels = véél marge :P).
Ik werk niet bij de Raf het was een voorbeeld;) Maar ik praatte niet over speakers die er voor gemaakt zijn, maar over speakers die je 'echt' op z'n kop zet, die er dus niet voor gemaakt zijn.

Het klopt trouwens inderdaad dat veel mensen commercieel zijn ingesteld bij Raf. Ze worden ineens een stuk vriendelijker als je op hetzelfde moment iets wil gaan kopen. Alleen probeerde ze mij bij mijn klipsch ksw-10 (199 euro) een kabel aan te smeren van 60 euro voor 2 meter, en dan moest ik er ook nog een 2x tulp naar 1x tulp adapter van 20 euro bij nemen. Ben toen toch maar bij de mediamarkt de oehlbach boom kabel gaan halen. O-)

 • 22175
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Ik volg dit topic al enige tijd met veel interesse. Leuk om allerlei verschillende configuraties en opstellingen te zien. Sinds vorig jaar ben ik besmet geraakt met het hifi-virus en geniet nog elke dag van mijn set. Ik ben begonnen met alleen stereo-weergave maar inmiddels ben ik ook 'surround'-proof. :)

Een paar weken zijn alle snoeren weggewerkt dus het is tijd om 'm te showen:

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0226.JPG
Panasonic 37" TH-PV60E

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0224.JPG
Center: B&W CMC
Receiver: Cambridge Audio 540R v2
DVD: Cambridge Audio DVD89
CD: Cambridge Audio 640C v2
Samsung 360RS
XBOX360
De bekabeling bestaat voornamelijk uit Vd Hul.

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0225.JPG
B&W CM1 met bijbehorende stand

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0223.JPG
Vooraanzicht, sub is een REL Quake op 4cm natuursteen met wasmachinedempers.

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0222.JPG
De kijk -en luisterpositie

http://www.ripwarez.com/got/IMG_0227.JPG
B&W M-1 met bijbehorende stand

 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
Ik vind die B&W CM1's zo mooi he :>

 • JvS
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 14:04

JvS

Ik heb hem zelf ook

Yep, en Cambridge Audio ziet er ook superstrak uit :)
Anoniem: 159816 schreef op maandag 16 april 2007 @ 23:07:
Je vergeet echter wel dat men vaak voor een aankoop de apperatuur thuis test ivm acoustiek.
Nou dat gebeurt dus ongeveer echt nooit. Niet in de sub 1000 euro per speaker / component klasse in elk geval. In de echte High-end wereld wel vaker (wat je bij echt specialistische zaken koopt, dus niet bij RAF en Correct enzo), maar niet in de hifi zoals die in deze topics geplaatst wordt.

[Voor 14% gewijzigd door JvS op 17-04-2007 12:45]

4x APsystems DS3; 4x495Wp OZO/WNW 10° ; 4x460Wp OZO/WNW 10°; Totaal 3820Wp


 • zimbab
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 09-06-2021

zimbab

Personal Jesus

JvS schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 12:44:
Yep, en Cambridge Audio ziet er ook superstrak uit :)
Helaas heb ik alleen niet zo meer het vertrouwen in dat merk. Maat van me werkte in een hifiwinkel en daar kwamen ze met _bosjes_ terug vanwege mankementen. Met het hoogtepunt een keer 5 klanten op 1 dag! En dan niet in een supergrote hifizaak in de buurt van een grote stad, maar Sights and Sounds in Zutphen (niet dat zij erg weinig klanten hebben, maar toch).

Andere maat van me heeft zijn 640A in vlammen zien opgaan.

Maar als het speelt speelt het best ok.

 • PsychoHellDude
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 26-05 09:56
:9~ :9~ echt geweldig topic is dit, ik volg de voorgaande ook al met smart, het geeft je idee'en hoe je hetzelf ook zo geweldig kan inrichten!

Zijn vast mensen die de Hi-FI uit china topic ook lezen, staan leuke audio apparatuur te koop voor weinig euries (nadeel wel het komt uit china, dus geen garantie....)

canon eos 400d, canon 18-55 kitlens, sigma f4-5.6 70-300mm, canon f1.8 50mm II, canon f4-L 70-200


 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
zimbab schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 12:52:
[...]
Helaas heb ik alleen niet zo meer het vetrouwen in dat merk. Maat van me werkte in een hifiwinkel en daar kwamen ze met _bosjes_ terug vanwege mankementen. Met het hoogtepunt een keer 5 klanten op 1 dag! En dan niet in een supergrote hifizaak in de buurt van een grote stad, maar Sights and Sounds in Zutphen (niet dat zij erg weinig klanten hebben, maar toch).

Andere maat van me heeft zijn 640A in vlammen zien opgaan.

Maar als het speelt speelt het best ok.
De input selector IC van mijn 540A is gefried dankzij m'n laptop. Heb echter een vervanger gevonden, en die gaat er aanst. woensdagavond weer in :).

Anoniem: 183025

Grappig, ik heb wel goede ervaringen met de Raf. (Meestal) aardige mensen en ze je kan lekker rond kijken. Ik vind het een fijne winkel om een keertje op zaterdag een paar uur te kijken (heeft natuurlijk niets te maken met wat jullie zeggen maar is gewoon even mijn mening ;))

@RIP:
Wou man! Erg strakke speakers en apparatuur. Ik had trouwens eens gelezen (heb je link niet meer) dat no-name speaker kabels (2.5 x2 ofzo) beter waren dan vd hul kabels. Ik heb zelf niet echt ervaring mee, met vd hul kabels.

Ik zoek de link nog wel even.

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

zimbab schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 12:52:
[...]
Helaas heb ik alleen niet zo meer het vertrouwen in dat merk. Maat van me werkte in een hifiwinkel en daar kwamen ze met _bosjes_ terug vanwege mankementen. Met het hoogtepunt een keer 5 klanten op 1 dag! En dan niet in een supergrote hifizaak in de buurt van een grote stad, maar Sights and Sounds in Zutphen (niet dat zij erg weinig klanten hebben, maar toch).

Andere maat van me heeft zijn 640A in vlammen zien opgaan.

Maar als het speelt speelt het best ok.
Hopen dat er hier maar niets zo gebeurd dan. Ben namelijk wel erg tevreden van mijn 340A/340C (&540P). Draaien héél veel uurtjes achter de pc.

Was misschien zelfs van plan van voor de eerstvolgende receiverupdate in mijn HT-set voor CA te gaan. Toch niet zo een slim idee dan, wellicht. :)

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


 • zimbab
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 09-06-2021

zimbab

Personal Jesus

TomSwinnen schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 15:22:
[...]

Hopen dat er hier maar niets zo gebeurd dan. Ben namelijk wel erg tevreden van mijn 340A/340C (&540P). Draaien héél veel uurtjes achter de pc.

Was misschien zelfs van plan van voor de eerstvolgende receiverupdate in mijn HT-set voor CA te gaan. Toch niet zo een slim idee dan, wellicht. :)
Het hoeft niet bij iedereen mis te gaan natuurlijk, anders was het al wel uit de schappen gehaald. Als het speelt dan speelt het op zich wel mooi voor het geld, maar over een nieuwe investering zou ik inderdaad twee keer nadenken. Misschien is er ook wel wat te vinden op fora.....heb ik nooit zo naar gezocht eigenlijk (ik heb dan ook geen CA).

 • 22175
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Ik kan beamen dat de receiver na enige tijd wel warm wordt maar volgens mij heeft elke receiver daar last van. Zorgen voor genoeg ruimte boven het apparaat dan is er niets aan de hand. Dus absoluut geen andere apparaat erop plaatsen.

@TomSwinnen
Kijk/luister eens naar de 640R. Daar zit trouwens een koelsysteem in voor oververhitting.

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

Ik denk dat ik toch maar bij Marantz blijf in de HT-sfeer. Immers een hele set Marantz, en daar dan Cambridge Audio bij... Het vloekt een beetje ;)

Als de nieuwe kamer er komt, komt er waarschijnlijk ook wel een nieuwe Receiver en een nieuwe beamer. :)

[Voor 27% gewijzigd door TomSwinnen op 17-04-2007 18:59]

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


 • Abbadon
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 14:11
22175 schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 12:31:
Ik volg dit topic al enige tijd met veel interesse. Leuk om allerlei verschillende configuraties en opstellingen te zien. Sinds vorig jaar ben ik besmet geraakt met het hifi-virus en geniet nog elke dag van mijn set. Ik ben begonnen met alleen stereo-weergave maar inmiddels ben ik ook 'surround'-proof. :)

Een paar weken zijn alle snoeren weggewerkt dus het is tijd om 'm te showen:

[afbeelding]
Panasonic 37" TH-PV60E

[afbeelding]
Center: B&W CMC
Receiver: Cambridge Audio 540R v2
DVD: Cambridge Audio DVD89
CD: Cambridge Audio 640C v2
Samsung 360RS
XBOX360
De bekabeling bestaat voornamelijk uit Vd Hul.

[afbeelding]
B&W CM1 met bijbehorende stand

[afbeelding]
Vooraanzicht, sub is een REL Quake op 4cm natuursteen met wasmachinedempers.

[afbeelding]
De kijk -en luisterpositie

[afbeelding]
B&W M-1 met bijbehorende stand
Erg leuk spul :) Hoe heb je de snoeren weggewerkt, gat in de muur of een gleuf gefreesd?

Just pick a dead end and chill out 'till you die.


 • Haas
 • Registratie: November 2003
 • Nu online
22175 schreef op dinsdag 17 april 2007 @ 12:31:
Ik volg dit topic al enige tijd met veel interesse. Leuk om allerlei verschillende configuraties en opstellingen te zien. Sinds vorig jaar ben ik besmet geraakt met het hifi-virus en geniet nog elke dag van mijn set. Ik ben begonnen met alleen stereo-weergave maar inmiddels ben ik ook 'surround'-proof. :)
Waar heb je dat meubel gekocht? In de breedte zie je ze niet vaak met glasplaatjes. :)

Apple MacBook Pro 14 (2021), Mac mini M1 (2020), iPhone 13 Pro (2021), iPad Air (2020) & AirPods Pro 2 (2022) | Cambridge Audio CXA80 | Project-Audio X2 | Q Acoustics 3050i | LG 55B6V 55" OLED


Anoniem: 147915

ik moet eerlijk gezegd ook toegeven dat ik wel een klein stijfje krijg van die speakers.. damn die zijn écht mooi.

Anoniem: 194366

ik ook, de zuilen met dezelfe stijl ook (cm7?)

jammer dat je de rears niet hebt gematcht. Had daar ook de cm1 genomen...

Anoniem: 170013

Whoehoe, mn nieuwe amp is binnen..... plannen veranderen snel, en zodoende heb ik erg goedkoop een in nieuwstaat zijnde Marantz SR-14 weten te bemachtigen...

Net alles aangesloten, alles nog even afstellen, maar nu al: wat een verschil met mn SR4300"tje" :O

 • aardbeix15
 • Registratie: Maart 2001
 • Niet online

aardbeix15

100%fruit pers je er niet uit!

http://www.marijejonathan.demon.nl/pic/teevee.jpg
heel bescheiden als ik het vergelijk met anderen hier en ik moet nog op zoek naar geluid maar ik ben superblij met onze nieuwe aankoop.

- Philips 26PF7321 LCD-TV TFT
- Vogels EFW 6225
- Sony rdr-hx825s 160 GB
- SaMsung decoder

nu nog een net kabeltje van pc (rechts buiten foto) naar de tv/hd recorder.

aan de andere kant vind ik een compacte opstelling zonder losse boxen en snoeren ook wel weer zo netjes. Daarom ook een zo klein mogelijk meubeltje voor de hdrecorder.

[Voor 21% gewijzigd door aardbeix15 op 18-04-2007 10:12]

snel zeggen: 'De koetsier poetst de postkoets met postkoetspoets'
levensmotto: 'vroeg gedaan is lang gerelaxed!'.


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 13:18
Mooie set, mooie opstelling!

Maar staat die rechter speaker niet gevaarlijk dicht bij de deur? Er zal maar iemand doorkomen en die speaker omdonderen :X

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.


Anoniem: 45305

TroonStaal schreef op woensdag 18 april 2007 @ 09:28:
[...]

Mooie set, mooie opstelling!

Maar staat die rechter speaker niet gevaarlijk dicht bij de deur? Er zal maar iemand doorkomen en die speaker omdonderen :X
Ik gok zo dat de deur naar de andere kant openzwaait :)

 • 22175
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Hoe heb je de snoeren weggewerkt, gat in de muur of een gleuf gefreesd?
Achter de tv en het meubel zitten gaten waardoor alle kabels lopen. Aan de andere kant van de muur bevindt zich een holle ruimte achter een dart-opstelling (hout, vloerbedekking,dartbord) Deze is makkelijk te openen als ik bij de kabels wil. Aan beide kanten dus geen enkele kabel zichtbaar. ;)
Waar heb je dat meubel gekocht? In de breedte zie je ze niet vaak met glasplaatjes.
Bij Woldring Meubel in Groningen. Ik heb 'm ook bij Profijt Meubel gezien.
ik ook, de zuilen met dezelfe stijl ook (cm7?) jammer dat je de rears niet hebt gematcht. Had daar ook de cm1 genomen...
Het was oorspronkelijk het idee om de CM7 voor te plaatsen en de CM1 achter. Ik heb de CM1 getest als rears maar dat stond erg vol & propperig. Daarnaast komen de speakers dan niet ver boven de bank uit wat ook raar lijkt. De M-1 heeft dezelfde tweeter als de CM1 dus qua geluid komen ze redelijk overeen. Wat minder 'body' maar daarvoor is de sub. :)
Maar staat die rechter speaker niet gevaarlijk dicht bij de deur? Er zal maar iemand doorkomen en die speaker omdonderen
Het is een kastdeur en de speaker staat ver genoeg om niet geraakt te worden. De kast wordt niet veel gebruikt en bij het openen en dichtdoen heb je weinig last van de speaker.

Anoniem: 170013

en de fotoooooo:

http://brick29.hyves.org/58700001-58750000/58749401-58749500/58749407_5_QXkA.jpeg

Anoniem: 199281

Ik heb dit topic nu al een hele tijd gevolgd en het is me steeds meer en meer gaan interesseren.
Zoals sommige leden hier ben ik niet voorzien van alle onderdelen van een dedicated home cinema ruimte, maar ben er best tevreden mee.

Op de foto's kan je zien:

Lcd tv: Panasonic TX 32LX500F
Dvd recorder: Panasonic DMR EH-65
surround set: Logitech Z-5500 digital

De dvd recorder is via een hdmi kabel aangesloten aan de lcd tv en de surround is digitaal optisch aangesloten op de dvd recorder.

Eerst en vooral, sorry voor de donkere foto's.. maar wanneer je met flits gaan foto's nemen lijken ze weer veel te licht. En dit geeft meer de sfeer mee van hoe het er is ;)

Op de eerste foto kan je een overzicht zien van de kamer waar dit allemaal staat:
http://img180.imageshack.us/img180/2193/foto3qg0.jpg

Hier zie je het tv meubel in zij aanzicht met de Pana en de links voor en center sateliet van de Logitech:
http://img291.imageshack.us/img291/9538/foto6bk1.jpg

Vooraanzicht van het tv meubel:
http://img216.imageshack.us/img216/2817/foto5zn1.jpg

Close-up van de Panasonic Dvd recorder:
http://img225.imageshack.us/img225/1593/foto1lj5.jpg

De seat met links en recht de achterste satelieten van de Logitech:
http://img204.imageshack.us/img204/8503/foto2pj9.jpg


Ik vond het niet nodig om de Logitech in detail te gaan weergeven.
Die hebben jullie nu ondertussen wel allemaal gezien.
Voor de geïnteresseerden: de woofer staan rechts achter het tv - meubel in de hoek.

Grtz

Anoniem: 156110

Prachtig!

Is het mogelijk om ook nog een foto te posten van de hoek van de kamer, waar uw bureau staat?
Dus ik bedoel, zoals de laatste foto, maar dan een kwartslag naar rechts.

't Is heel mooi voor de rest! _/-\o_

[Voor 9% gewijzigd door Anoniem: 156110 op 19-04-2007 19:20]


Anoniem: 48051

Erg sfeervolle inrichting hoor. Vooral de manier waarop je fijn achter de computer toch ook lekker tv kan kijken :)

Anoniem: 199281

Anoniem: 156110 schreef op donderdag 19 april 2007 @ 19:19:
Prachtig!

Is het mogelijk om ook nog een foto te posten van de hoek van de kamer, waar uw bureau staat?
Dus ik bedoel, zoals de laatste foto, maar dan een kwartslag naar rechts.

't Is heel mooi voor de rest! _/-\o_
Ik zal dit weekend er een proberen online te zetten!

Thx for comment

Anoniem: 180791

Wat voor meubel is dat die je hebt staan? Ziet er strak uit! Ik zoek zelf ook nog een geschikt exemplaar. Kan helemaal niks moois vinden dus heb inmiddels zelf iets ontworpen.

Aan AV heb ik staan:
TV: Grundig Lenaro 32" flat
Receiver: Harman/Kardon avr245
DVD: Harman/Kardon DVD27
Boxen links-rechts: Hepta Spring (glanzend zwart)

De rest van de boxen moet ik nog aanschaffen, voorlopig luister ik gewoon stereo :) Super geluidje komt er trouwens uit de Hepta's! Voor dat geld (ongeveer 350e p/s) zeker een aanrader!

[Voor 7% gewijzigd door Anoniem: 180791 op 22-04-2007 14:21]


 • SnackMasterFlex
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19-04 13:15
Waarschijnlijk zijn de meeste bezoekers hier foto ge*l, dus als het mogelijk is graag wat mooie foto's...

 • Daklem
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 08:38

Daklem

Audio Nerd

SnackMasterFlex schreef op zondag 22 april 2007 @ 21:18:
Waarschijnlijk zijn de meeste bezoekers hier foto ge*l, dus als het mogelijk is graag wat mooie foto's...
Wat is de naam van de topictitel ook alweer?

Ohja, iets met foto's. :X }:O

Anoniem: 180791

Ik vraag wat mensen :P

 • powerflux
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20-05 16:37

powerflux

Edit zich kapot@375fsb

Da_man schreef op maandag 16 april 2007 @ 09:50:
Nieuwste update:
Apple TV
SACD Player: Cayin SCD-50T
Versterker: Electrocompaniet ECI-3
Plasma: Hitachi 42PD8600
Luidsprekers: Onix Reference 1
zie ook:
http://my.hifi.nl/index.php?user=4735
Electrocompaniet _/-\o_ waar heb hem vandaan?

(of stiekem: weet jij iemand die er een kwijt wil?)

if computergames really affect us, we would be running around in dark rooms and eating magic pills.


 • Daklem
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 08:38

Daklem

Audio Nerd

powerflux schreef op maandag 23 april 2007 @ 17:28:
[...]


Electrocompaniet _/-\o_ waar heb hem vandaan?

(of stiekem: weet jij iemand die er een kwijt wil?)
Hij heeft hem tekoop staan. Dus als je hem wilt, zou ik Da_man even Pm'men/mailen/bellen ;)

:P

Anoniem: 94768

Mijn nieuwste aanwinst:

Samsung LE26R32B
http://www.kerkhofjonkman.nl/icefreak/tv/Tumbs/PICT0007_kleinst.JPG
http://www.kerkhofjonkman.nl/icefreak/tv/Tumbs/PICT0008_kleinst.JPG
Eigenlijk te hoog :X
http://www.kerkhofjonkman.nl/icefreak/tv/Tumbs/PICT0009_kleinst.JPG

Eerst ervaring:
Wat een groot ding! Maar super mooi beeld, vergeleken met mijn oude CRT. Deze heeft ook PIP, wat erg handig is :D. En ook het zappen gaat hier gewoon snel, wat bij Samsung nog wel eens traag wil gaan.

En dan ook nog even een foto van mijn versterkertje en PC
http://www.kerkhofjonkman.nl/icefreak/tv/Tumbs/PICT0002_kleinst.JPG
Ja, er komt een kabelgoot! Ligt hier al thuis, nog niet echt tijd gehad om hem eraan te maken :P

 • Obi
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 23-01 10:37
Vaak in deze topic gekeken, laat ik ook maar 's een paar plaatjes posten... Hier mijn huidige setup:

(clickable)
http://orgut.nl/ibo/pics/01_small.jpg

http://orgut.nl/ibo/pics/02_small.jpg

http://orgut.nl/ibo/pics/03_small.jpg

- Fujitsu Siemens 42" plasma
- Philips FR 970 receiver
- Pioneer DVD speler
- Xbox 360 (voornamelijk als media extender)
- Mitsubishi HC3000 720p HD beamer
- 160 cm breed projecta scherm (tijdelijk, tot de 240 breed 16:9 binnen is)
- JBL Century L100 speakers (vintage, kan er maar geen afscheid van nemen...)
- Mirage center
- Waardeloze Bose bookshelf speakers als surrounds.

Geen megaset-up voor de audio, maar de JBL's weten de boel goed te dragen, overall geluid is verassend goed en dynamisch. Heerlijk film kijken dus, al is het scherm nu wel echt te klein.

Ben bezig met een upgrade, net de nieuwe beamer opgehangen, komende maanden de rest upgraden tot:
Front Speakers KEF iQ9
Center Speaker KEF iQ 6C
Rear Speakers KEF Q2ds (of iQ5 / 7)
Subwoofer KEF PSW 2500 / SVS SB12-Plus

En natuurlijk een bijpassende Denon of Marantz receiver en DVD speler. Ik zal de boel hier wel een beetje up-to-date houden met pics.

Ben met een architekt bezig om misschien een stuk aan m'n huis te laten bouwen om dedicated bioscoop van te maken, maar mijzelf kennende duurt dat nog wel even voordat het van de grond is.. Zit even slecht in m'n tijd voorlopig :)

Anoniem: 194366

Obi schreef op dinsdag 24 april 2007 @ 22:30:
Ben bezig met een upgrade, net de nieuwe beamer opgehangen, komende maanden de rest upgraden tot:
Front Speakers KEF iQ9
Center Speaker KEF iQ 6C
Rear Speakers KEF Q2ds (of iQ5 / 7)
Subwoofer KEF PSW 2500 / SVS SB12-Plus

En natuurlijk een bijpassende Denon of Marantz receiver en DVD speler. Ik zal de boel hier wel een beetje up-to-date houden met pics.

Ben met een architekt bezig om misschien een stuk aan m'n huis te laten bouwen om dedicated bioscoop van te maken, maar mijzelf kennende duurt dat nog wel even voordat het van de grond is.. Zit even slecht in m'n tijd voorlopig :)
Als ik jou was zou ik verder kijken dan kef. Voor dat geld is echt iets mooiers te halen. Ook in het geval dat je kef speakers neemt kun je mischien beter doorkijken voor een andere subwoofer. Denk aan rel ofso. :)

Voor de rest erg mooie set-up. Ik denk alleen dat die kef iq's tegen gaan vallen in vergelijking met je huidige fronts.

 • Mikey5times
 • Registratie: Februari 2006
 • Niet online
@Obi: erg mooie setup, hele sfeervolle verlichting!

En de nieuwste aflevering van Heroes op je beamer! _/-\o_

Wel tijd voor een universele afstandsbediening. :Y)

 • Barry
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 23-06-2022
Anoniem: 194366 schreef op dinsdag 24 april 2007 @ 22:33:
[...]


Als ik jou was zou ik verder kijken dan kef. Voor dat geld is echt iets mooiers te halen. Ook in het geval dat je kef speakers neemt kun je mischien beter doorkijken voor een andere subwoofer. Denk aan rel ofso. :)

Voor de rest erg mooie set-up. Ik denk alleen dat die kef iq's tegen gaan vallen in vergelijking met je huidige fronts.
Je hebt iets te klagen over Kef, maar als subwoofer raad je Rel aan? :X

“Nothing changed since the 70s. Nothing. Except people train not that hard”. - Tom Platz


 • Da_man
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 18-04-2019

Da_man

Times like these...

powerflux schreef op maandag 23 april 2007 @ 17:28:
[...]


Electrocompaniet _/-\o_ waar heb hem vandaan?

(of stiekem: weet jij iemand die er een kwijt wil?)
Hij is sinds vandaag verkocht :P

Erg mooie versterker hoor, maar wilde weer wat anders.
Eentje met pre-out (voor subwoofer(s) ) en eventueel een HT-direct functie ivm flexibiliteit.
Het wordt waarschijnlijk een Musical Fidelity A3.5 of A5 icm bijbehorende CD speler, of een Onkyo A-1VL/C-1VL (ook erg mooi).

[Voor 3% gewijzigd door Da_man op 25-04-2007 00:20]

...call for a Big Lebowski


Anoniem: 183025

Barry schreef op dinsdag 24 april 2007 @ 23:51:
[...]


Je hebt iets te klagen over Kef, maar als subwoofer raad je Rel aan? :X
Hij geeft alleen een tip zoals ik het in mijn ogen zie. Misschien kan hij indd even echt oriënteren op echt meer speakers die in een goede winkel te verkrijgen zijn. Kef is natuurlijk goed, maar je hebt ook andere speakers die ook leuk zijn, en misschien wel voor minder geld...
En rel is toch goed? of zie ik dat nou verkeerd?

Mooi HT trouwens! Maar mooie vloerstaanders zullen het echt wel even anders maken.

 • Exirion
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 15:36

Exirion

Gadgetfetisjist

Anoniem: 183025 schreef op woensdag 25 april 2007 @ 07:37:
En rel is toch goed? of zie ik dat nou verkeerd?
REL wordt altijd neergezet als HET subwoofermerk, net als een B&W voor stereo speakers en een Sennheiser voor hoofdtelefoons. Er zijn echt wel betere subwoofers en REL vraagt een behoorlijke prijs voor subs die technisch niet altijd even bijzonder zijn. Dus als je KEF afraadt, dan kun je net zo goed REL afraden.

"Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal." - Albert Einstein


Anoniem: 122700

@ Obi nice setup. Vind vooral het scherm, de speakers en de dvd/boekenkast erg mooi. Als ik dit zo zie vraag ik me af waar jij een dedicated ht voor nodig heb :)

Anoniem: 77615

B&W CM4 vloerstaanders
B&W CMC centerspeaker
Jamo A510 Surroundspeakers
MJ Accoustics reference one MKII Subwoofer

Pioneer DV868-AVi
Pioneer VSX2011-D

Epson TW10
Projecta Elektrisch scherm 230x130, X10 controlled
X10 lichtcontrol
Alles wordt bedient met een Marantz RC5200Uit de oude doos :

[Voor 55% gewijzigd door Anoniem: 77615 op 26-04-2007 11:06]


Anoniem: 183025

Exirion schreef op woensdag 25 april 2007 @ 08:22:
[...]

REL wordt altijd neergezet als HET subwoofermerk, net als een B&W voor stereo speakers en een Sennheiser voor hoofdtelefoons. Er zijn echt wel betere subwoofers en REL vraagt een behoorlijke prijs voor subs die technisch niet altijd even bijzonder zijn. Dus als je KEF afraadt, dan kun je net zo goed REL afraden.
Ah ok. Dan begreep ik Barry's opmerking fout... Kan gebeuren ;)

 • TomSwinnen
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-01 19:51

TomSwinnen

Is er ook helemaal klaar voor!

Exirion schreef op woensdag 25 april 2007 @ 08:22:
[...]

REL wordt altijd neergezet als HET subwoofermerk, net als een B&W voor stereo speakers en een Sennheiser voor hoofdtelefoons. Er zijn echt wel betere subwoofers en REL vraagt een behoorlijke prijs voor subs die technisch niet altijd even bijzonder zijn. Dus als je KEF afraadt, dan kun je net zo goed REL afraden.
Gewoon niet meer proberen van iets af of aan te raden. Veel mensen kijken(/luisteren) toch niet verder dan hun neus(/hun oren) lang is(/zijn). :p

Feiten in de audio zijn zoals feiten in de liefde, redelijk onbestaand of op z'n minst zeer persoonlijk.


Anoniem: 183025

TomSwinnen schreef op woensdag 25 april 2007 @ 15:17:
[...]

Gewoon niet meer proberen van iets af of aan te raden. Veel mensen kijken(/luisteren) toch niet verder dan hun neus(/hun oren) lang is(/zijn). :p
Grappig dat je dat zegt... Bij mij/andere luisteren mensen wel degelijk als je ze iets af of aan probeert te raden. En waarom zou hij dat niet meer zeggen?

Tuurlijk kunnen mensen gewoon zeggen wat zei goed of slecht vinden. Niet luisteren dus.

Sorry slechte dag gehad vandaag :P

 • VetCool
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 26-05 14:21
Mijn nieuwe aanwinst :)

TV: Philips 37pf9731
2x B&W CM7
1x Rotel RSX-1057

http://www.xs4all.nl/~rslik/test.jpg

http://www.xs4all.nl/~rslik/test2.jpg

[Voor 16% gewijzigd door VetCool op 25-04-2007 20:09]

oi :P


 • Scheperdeschep
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 11-01 10:10
Darki3 schreef op woensdag 25 april 2007 @ 20:04:
Mijn nieuwe aanwinst :)

TV: Philips 37pf9731
2x B&W CM7
1x Rotel RSX-1057
Erg mooie speakers ,ga je vast veel plezier van beleven.

 • -Stef-
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 15:55

-Stef-

Slainthe!

Anoniem: 77615 schreef op woensdag 25 april 2007 @ 12:33:
Upgrade!, er zitten wat slechte fotos bij, die komen van de GSM, betere maak ik nog wel, zie foto's hieronder
(...)
Geinig, een MJ Acoustics.

Die zie je niet veel hier en ik tot nu toe dacht dat mijn Pro50 hier in eenzaamheid verkeerde maar zijn grotere broer is er dus ook. Mooie sub!

Yamaha - Chario - MJ Acoustics - Squeezebox - Trends Audio - Beresford


Anoniem: 77615

-Stef- schreef op woensdag 25 april 2007 @ 22:15:
[...]


Geinig, een MJ Acoustics.

Die zie je niet veel hier en ik tot nu toe dacht dat mijn Pro50 hier in eenzaamheid verkeerde maar zijn grotere broer is er dus ook. Mooie sub!
Ze worden onderschat denk ik, erg snelle muziekale sub, heb de pro 50 nog nooit gehoord. toch zal deze niet lang blijven, ik wil graag een grotere, wat voor iets weet ik nog niet

 • -Stef-
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 15:55

-Stef-

Slainthe!

Anoniem: 77615 schreef op woensdag 25 april 2007 @ 23:07:
[...]


Ze worden onderschat denk ik, erg snelle muziekale sub, heb de pro 50 nog nooit gehoord. toch zal deze niet lang blijven, ik wil graag een grotere, wat voor iets weet ik nog niet
Ik ben benieuwd welke uiteindelijk je sub met recht kan doen vervangen.

Yamaha - Chario - MJ Acoustics - Squeezebox - Trends Audio - Beresford


Anoniem: 197094

1x Philips Hopper XC10 (1024x768) beamert
2x Bose 901 III front
2x Bose 205 rear
2x Bose 25 center (strak tegen elkaar)
En een bij elkaar geraapt zooitje oude zware versterkers en een pc met multichannel uitgangen.

Een gewone pal dvd speler aansluiten op een beamer is het domste wat je kunt doen.

Hier nog een heel beroerd fototje:
http://nl.static.facebox.com//p/oo/003/285/3285071.jpg
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit topic is bedoeld om plaatjes van je audio/video-set te laten zien.
Als je iets post, zet er dan leuke foto's van je eigen set bij.

<b><font color=red>Zorg dat je plaatjes kleiner dan +/-100Kbyte zijn en niet breder dan 600 pixels! Dat laadt sneller en niet overal worden de plaatjes vanzelf kleiner gemaakt</font></b>.
Reacties die hier niet aan voldoen worden voortaan leeggehaald.

<font color=blue>** Dit is geen "wat moet ik kopen" topic, lees daarvoor de FAQ even door **
Dergelijke posts worden ook leeggehaald.

Ook kabeldiscussies vervuilen de thread en deze discussies zijn bewezen doodlopers; als je daadwerkelijk steekhoudende argumenten hebt waarom een kabel van $duur zoveel beter is of vice-versa, start dan een nieuwe thread.</font>

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee