Toon posts:

[PC] Half-Life 2 deel 15 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 9 Laatste
Acties:
 • 5.252 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


 • PD2JK
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:21


Inhoudsopgave
 1. Over het spel
 2. Personages
 3. Vijanden
 4. Wapens
 5. Boxes
 6. Screenshots
 7. Filmpjes
 8. Mods
 9. Links

Over het spel

Half-Life kwam in December 1998 uit en werd zeer positief ontvanelgen door gamers over de hele wereld. Het spel kreeg hoge cijfers van allerlei bladen en websites en ontving ruim vijftig 'Game of the Year'-awards door de (toentertijd) indrukwekkende graphics en meeslepende verhaallijn, waarbij je alles uit de ogen van de hoofdpersoon, Gordon Freeman, zag. Na de release zijn de mensen bij Valve meteen gaan werken aan het vervolg, maar ze maakten dit pas rond de helft van 2003 bekend. De release dat was toen geplanned voor oktober.

Deze datum werd echter niet gehaald: niet alleen de beta-build die op de E3 werd gebruikt ter demonstratie werd gelekt, maar zelfs delen van de source code kwamen op straat te liggen door een hack van een van de workstations bij Valve. Omdat de innerlijke werking van Half-Life 2 en Steam gedeeltelijk bekend was werd de release date verschoven naar 2004. Zo konden de mensen van Valve deze delen opnieuw programmeren, zodat kwaadwillende personen geen kans zouden krijgen zodra de game echt uit kwam. Uiteindelijk werd het spel op 16 november 2004 om 09:00 wereldwijd gereleased.

Het verhaal is niet echt duidelijk. Zoals je waarschijnlijk wel weet speel je in het eerste deel als Gordon Freeman, een onderzoeker in het Anomalous Materials labs in het geheime ondergrondse Black Mesa research facility. Op een dag doe je onderzoek naar een sample, en het onderzoek heeft de hoogste prioriteit. Maar zodra je het experiment uitvoert, gaat alles fout: je opent een interdimensionaal gat in tijd en ruimte, waar allerlei aliens doorheen komen en Black Mesa overhoop gooien. Terwijl je je een weg naar de oppervlakte vecht, kom je er achter dat de regering soldaten heeft gestuurd om alles in de doofpot te stoppen. Uiteindelijk kom je op de buitenaardse (duh :P ) planeet Xen, waar je een gigantische alien genaamd Nihilanth vermoord. Dan bevind je je opeens met de Gman (de man in het blauwe pak die je door het hele spel op verschillende plekken ziet toekijken) in een treintje en hij heeft een voorstel voor je. Hij en zijn compagnons zijn onder de indruk van je prestaties, en bieden je de mogelijkheid aan om later voor hun te werken.

In Half-Life 2 wordt er van uit gegaan dat je op zijn voorstel bent ingegaan. Aan het begin van het spel vertelt de Gman: "Wake up Mr. Freeman. Wake and smell the ashes.", en je zit in een trein die net City 17 binnen rijdt.


Personages

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/gman.jpgWelke rol van de mysterieuze Gman in dit verhaal speelt, is nog steeds onduidelijk. Nadat je Nihilanth hebt verslagen in Half-Life ben je voor hem gaan werken, maar wat je taak in City 17 is, is onbekend.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/elivance.jpgDr. Eli Vance was een onderzoeker bij Black Mesa en heeft het wonder boven wonder ook gered uit Black Mesa, maar in de tussentijd is hij wel een onderbeen verloren. Buiten City 17 heeft hij een lab genaamd "Black Mesa East", waar hij met het verzet tegen de Combine werkt.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/alyx.jpgAlyx Vance is de dochter van Eli en zal je helpen in het gevecht tegen de Combine. Haar vader heeft een cybernetische hond voor haar gebouwd, genaamd Dog. Haar moeder overleed bij de ramp in Black Mesa, verder is er niet veel bekend over haar geschiedenis.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drkleiner.jpgDr. Isaac Kleiner was ook een wetenschapper in Black Mesa. Nu werkt hij samen met Eli aan nieuwe gadgets voor het verzet.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/barney.jpgBarney Calhoun zag je al aan het begin van Half-Life, als security guard die op deur stond te bonzen terwijl jij langsreed in de trein die je naar het Anomalous Materials lab. In de expansion Half-Life: Blue Shift loodste je Barney door de gevaren van Black Mesa heen.

Dog, is de cybernetische hond die Dr Vance voor zijn dochter heeft gemaakt om haar te beschermen, Dog begon als een robot ter grootte van een labrador, maar is door aanpassingen van Alyx uitgegroeid tot een twee en een halve meter grote reus die je bijstaat wanneer je in de problemen komt en je helpt met het overweg gaan met je Gravity gun.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drmossman.jpgDr. Judith Mossman heeft kennelijk vroeger ook in Black Mesa gewerkt, maar nu is ze de assistent van Eli Vance. De rest van haar verleden is niet bekend.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/fathergregory.jpgFather Grigory is een priester die in de verlaten stad Ravenholm woont. Hij heeft twee rare hobbies: zombiejagen en booby traps bouwen.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/vortigaunt.jpgDe vortigaunts zijn de buitenaards slaven van Xen die jij hebt bevrijd toen je Nihilanth vermoordde. Nu helpen ze je in de strijd tegen de Combine.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drbreen.jpgDr. Wallace Breen was "the Administrator" van Black Mesa en nu de burgemeester van City 17. Toen de Combine de aarde binnenvielen heeft hij een deal gesloten met ze: de mensheid zal voor de Combine werken, terwijl hij met hun technologie mag werken. Op de verschillende schermen in de stad verspreidt hij propaganda voor de Combine ("our Benefactors") en het verbeteren van de mensheid met hun kennis.Vijanden


http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/headcrab.jpgZoekend naar een volgend slachtoffer, zullen ze elk hoofd die ze zien bespringen, vaak vanuit een donkere hoek. Zodra ze iemand te pakken krijgen, veranderen ze het gastlichaam in een zombie.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/otherheadcrabs.jpgDeze 'black' of 'toxic' headcrabs zijn groter en sterker, maar logger dan hun gewone broertjes. Als ze je raken wordt je health omlaag gebracht naar 1, maar gelukkig heeft je HEV-suit een tegengif die dat effect binnen korte tijd weer ongedaan maakt.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/zombies.jpgZombie's vormen niet echt een bedreiging, omdat ze langzaam lopen en alleen van dichtbij kunnen aanvallen met hun scherpe klauwen. Als je het gastlichaam dood maakt, kan het zijn dat de headcrab loslaat en jou probeert aan te vallen. Het beste is dus om op de headcrab te schieten, aangezien het gastlichaam dan ook sterft.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/undeadzombie.jpgDeze zogeheten fast zombie's hebben alles wat gewone zombie's missen: ze zijn bloedsnel en kunnen ook via muren klimmen om daarna op jou te springen.

http://crew.tweakers.net/Rafe/HL2/hulker.jpgHulkers zijn zombies met een paar toxic headcrabs op hun rug, welke ze naar je toe slingeren zodra ze je zien.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/metrocop.jpgDe agenten (ook wel bekend als metrocops) van Civil Protection patrouilleren de straten van City 17 en zorgen ervoor dat de orde gehandhaafd blijft, zelfs (of beter gezegd: het liefst) als dat extreme maatregelen vereist.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/combinesoldier.jpgCombine soldaten zijn sneller, sterker, slimmer en beter bewapend dan metrocops. Ook zullen ze in teams samenwerken.

Deze elite Combine soldaten zijn zwaar bepantserd en zijn het beste wat de mensheid in combinatie met de technologie van de Combine te bieden heeft.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/helicopter.jpgCombine helikopters zullen je over grote afstanden opjagen met hun turret en de mogelijkheid om mijnen voor je neus te droppen. Gelukkig zijn ze niet bijzonder sterk en dus met niet al te veel moeite uit te schakelen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/gunship.jpgCombine gunships zijn het sterkere broertje van de bovenstaande helikopters. Hun autocannon zal constant op je vuren als je in het zicht van het gunship bent.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/combinedropship.jpgCombine dropships zorgen ervoor dat de troepen van de Combine overal snel kunnen worden ingezet. Ze kunnen zowel een Strider als een team soldaten meenemen..

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/striders.jpgDeze enorme drie-potige wezen zijn al snel vier verdiepingen hoog. Als ze hun vijanden niet afmaken met hun autocannon onder hun buik, dan maken ze er wel shish kebab van met hun lange en scherpe poten.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/autoturret.jpgMeestal geplaatst op strategische (knel)punten, waardoor tegenstanders er zo goed als niet langs kunnen komen. Maar met een paar goed geplaatste schoten of granaten, vallen ze met gemak om waarna ze deactiveren.

Scanners doen niet veel, behalve je verblinden zodra ze een foto van je nemen. Wel zullen ze troepen in de buurt waarschuwen van je aanwezigheid en locatie.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/manhacks.jpgManhacks doen wat hun naam suggereert: ze vliegen op je af en proberen je in mootjes te zagen met de gemonteerde cirkelzaag. Ze vallen meestal aan in zwermen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/antlions.jpgAnt Lions leven in grote groepen onder de grond aan het strand. Ze kunnen niet tegen (harde) geluiden en trillingen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/antlionguard.jpgAnt Lion Guards zijn de dominerende soort Ant Lions en geven hun kleinere broertjes opdrachten via feromonen.
Wapens


http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_crow.jpgHet wapen dat bijna synoniem staat aan Half-Life is natuurlijk het eerste wapen dat je krijgt in deel twee. Ideaal om stukken hout, dozen en headcrabs uit de weg te meppen.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_grav1.jpgDe Zero Point Energy Field Manipulator, of simpel gravity gun, is een van de meest originele wapens in de geschiedenis van first person shooters. Met primary fire kan je dingen wegschieten, met alternate fire kan je dingen naar je toe trekken/oppaken.

De Super Gravity Gun is het product van combine technologie die menselijke technologie proeert te verstoren... De combine proberen je Gravity Gun van je af te nemen, maar door een storing in hun computers word je gravity gun ge-update.. en dat geeft hele leuke resultaten >:)

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_usp.jpgEen shooter zonder standaard proppenschieter is niet compleet. Met deze USP Match kan je afrekenen met kleine aliens.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_colt.jpgOok de Colt Python is terug uit het origineel. Een krachtige, maar langzame revolver.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_smg.jpgDe H&K MP-7 PDW (Personal Defence Weapon) is de standaard sub-machine gun in HL2. Doet redelijke damage, maar je sproeit al snel met dit wapen. Met alternate fire is het mogelijk om grenaten te lanceren.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_irifle.jpgDe Overwatch Standard Issue Pulse Rifle wordt gebruikt door de sterkere Combine soldaten in het spel. Met alternate fire lanceer je een energy orb, welke rond blijft stuiteren en zo drie vijanden kan laten verdampen.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_shot.jpgDe Franchi SPAS12 doet wat een shotgun moet doen: veel power voor op een korte afstand. Met alternate fire los je twee schoten tegelijkertijd.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_cross.jpgDe crossbow is net zoals in het eerste deel het ultieme wapen om op lange afstand stilletjes af te rekenen met je tegenstander. Dankzij de geavanceerde physics in Half-Life 2 is het mogelijk om met de pijlen je vijanden te doorboren en ze op te hangen aan de muur.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_he.jpgEen standaard high explosive grenaat. Met alternate fire is het mogelijk om 'm onderhands te rollen in plaats van bovenhands te gooien.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_rpg.jpgDe Rocket Propelled Grenade-launcher is een van de krachtigste wapens in het spel. Dankzij de ingebouwde laserpointer is het mogelijk om de raket ergens omheen te laten vliegen voordat je hem op je doel af stuurt.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_phero.jpgMet deze pheropods is het mogelijk om gewone ant lions te commanderen. Gewoon gooien stuurt ze op een plek af en laat ze aanvallen, alternate fire roept ze terug naar jou.Boxes


Half-Life 2 is in verschillende uitvoeringen te krijgen, zowel in de winkel op DVD (USA heeft CD), of via Steam. De verschillen tussen de gold, silver en bronze package zijn hier te vinden. De gewone versie in de winkel bevat hetzelfde als de bronze package, de collectors edition is gelijk aan de gold package. In de gewone winkels is de game meestal te vinden voor tussen de vijftig en zestig euro. Op het internet is het spel ook te bestellen, bijvoorbeeld bij GCshop en Dimension Plus. De prijzen voor de packages die via Steam te kopen zijn staan hieronder. Kijk op de website van CNN Money voor de actuele koersen en een currency converter.
	Package	Tax  Shipping Totaal
				
[b]Gold[/b]
Dollar	89,95	17,09	29,90	136,94
Euro	74,68	14,19	24,82	113,69
				
[b]Gold met ATi coupon[/b]
Dollar	40,00	7,60	29,90	77,50
Euro	33,21	6,31	24,82	64,34
				
[b]Silver[/b]
Dollar	59,95	11,39	0	71,34
Euro	49,77	9,46	0	59,23
				
[b]Silver met ATi coupon[/b]
Dollar	10,00	1,90	0	11,90
Euro	8,30	1,58	0	9,88
				
[b]Bronze[/b]
Dollar	49,95	9,49	0	59,44
Euro	41,47	7,88	0	49,35

[b]Bronze met ATi coupon[/b]
Gratis.


Half-Life2 screenshots:
http://tweakers.net/ext/f/2a0f9f6a21aff60ed1f454056482c8a9/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/f29700d775469f7c3f30d2e33ee4cf7b/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/70e64326b76edcfdfcdec073352048ea/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/c787bdc466b67567876c8d68a6f29bef/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/f95ada2cb32862ecf10f1b4487c68cba/thumb.jpgFilmpjes


Barricade [123 MB]
Bug Bait [166 MB]
Docks [48 MB]
Traptown [184 MB]
Tunnels [97 MB]
Kleiner's Lab [82 MB]
G-Man Presentation [69 MB]
Alyx Tech Video [54 MB]
Wall Tech Video [55 MB]
Direct X 9.0 Effects Video [115 MB]
E3 2004 Demo Half-Life 2 en Counterstrike 2.0 [33 MB]
2e Filmpje van Counterstike Source [31 MB]
Coast Movie [162 MB]
Coastline [49 MB]
Intro [45 MB]
Psyche [6 MB]
Ravenholm [201 MB]
Striders [45 MB]
Tenements [98 MB]
Trainstation [158 MB]


ModsGarry's Mod
Met Garry's mod kun je HL2 models positioneren zoals je zelf wil, door een aangepaste gravity gun te gebruiken kun je de models in de meest gekke posities plaatsen en er vervolgens met de 'camera' fotograferen (lees=screenshot maken :P )

Garry's Mod screenshots:
http://tweakers.net/ext/f/3025c8d60ad52bccb59dd46a0f08f6dd/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/8875fb9806a5c98617dd944799a0720f/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/303ba344b8db215d3a45cb0a86b62930/thumb.jpg


Officieële site:
Garry's ModLinks


Half-Life 2 sites:
HalfLife-2
HL2 Files
Planet Half-Life
Halflife2.net
Half-Life Fallout

Walkthroughs/guides:
Half-Life Fallout HL2 guide - Zeer uitgebreide walkthrough met screenshots, en extra info zoals easter-eggs, Gman sightings, Lambda-logo locaties en cheat codes.
GameFAQs
HL2 console command uitleg

Handige programma's:
HardwareOC Half-Life 2 Benchmark
Het einde van Half Life 2 schreeuwde om een vervolg. Na 18 maanden, kwam die er dan eindelijk. Valve heeft besloten om geen HL3 uit te brengen, maar een trilogie in de vorm van Episode One, Two en Three. Inmiddels is Episode One al een tijd uit en goed ontvangen door het publiek.

De reden waarom Valve gekozen heeft voor een trilogie, is omdat de engine continu bijgewerkt kan worden met nieuwe content. Een complete opvolger van HL2 zou ook 6 jaar op zich laten wachten.
"The frequent releases of upgraded technology and new content works better for both consumers and developers, and is one of the key reasons Counter-Strike grew to be 80 percent of the online action market. We decided that a follow-up to Half-Life 2 delivered in 18 months with our first episode was more in tune with what our customers want than waiting 6 years for another monolithic product."
Half-Life 2: Episode One screenshots:
http://tweakers.net/ext/f/0ef421a3843bd250c832c936d0d6383d/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/98436cfa7cb72e4145ffeede7bd70c23/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/b9eb9c550cb0332f5965c4c55013c48f/thumb.jpg


Episode One is voor +/- €17 te krijgen in de winkel of via een on-line (game-)shop.
Half Life 2 heb je niet nodig om Episode One te spelen, maar het is echt aan te bevelen om deze wel eerst uit te spelen. (anders snap je er geen hout van) ;)

Verwachting Episode Two: Eind 2006. - Zomer/Herfst 2007
Verwachting Episode Three: Eind 2007. - 2008Opmerkingen? Tips? Stuur een DM. :)
Credits: SpikeWolf, Prutz0r.

[Voor 108% gewijzigd door een moderator op 10-04-2007 18:56]

AMD DX4 100 (3.11) / Pentium MMX 200@233 (95) / Athlon Slot A Thunderbird 1000 (98SE) / P!!!-S 1,4GHz (ME+2K) / AthlonXP 1700+@3200+ (XP) / Opteron 165 (XP x64) / Q6600 (Vista) / Ryzen 5 5600X (10)


 • Snake
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 16-03 23:23

Snake

Los Angeles, CA, USA

Mooie startpost :)

Zelf heb ik onlangs Episode 1 even gespeeld, maar ik vond zo veel aan.Als je HL2 zelf niet gespeeld hebt, snap je geen kl*te van het verhaal, en heb je HL2 gespeeld, is het gewoon een kopie van de gameplay ( die eigelijk top is! ) in andere maps. Totaal niets van het verhaal wordt meer uitgelegd.

Maar dat terzijde, ik kijk echt uit naar Episode 2, des te meer omdat bij 1 nog veel werd verhult.

Going for adventure, lots of sun and a convertible! | GMT-8


 • D. Ninjai
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 12:30
snake903 schreef op donderdag 10 augustus 2006 @ 23:12:
Als je HL2 zelf niet gespeeld hebt, snap je geen kl*te van het verhaal,
In Half-Life² wordt je geplaatst in een situatie en dient als een middenstuk voor een veel groter verhaal waar we weinig van afweten en ook niet aan bod is gekomen in Episode One. Mja, het zijn echt prachtige games en ik was zo onder de indruk van de cinematische niveau en de avontuur algemeen, dat ik Gabe Newell een e-mail stuurde wat ik van Episode One vond en kreeg ik een kort berichtje terug. :P

Thanks, Denny, for the accolade. I'll pass it on.

Gabe

[Voor 4% gewijzigd door D. Ninjai op 10-08-2006 23:18]


 • Polycom
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 19-03 23:27

Polycom

Poes van goud

Andere vijanden uit Half-Life komen ook terug. Barnacle's zijn onveranderd en hangen weer geduldig aan het plafond te wachten op een prooi die tegen hun tong aan loopt. Een ichtyosour zie je maar eventjes, en bullsquids zijn nog niet gesignaleerd.
:/ Dit stamt nog uit de tijd dat er oermensen op de wereld rond huppelde. Selecteren, ctrl x. :)

 • Locutus-of-Borg
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 30-04-2020

Locutus-of-Borg

Resistance is futile!

Ik ben het sinds paar weken ook aan het spelen. Ben nu Eli Vance aan het bevrijden. We hebben hem al in een capsule gezien, maar daarna krijg je een stuk waar je echt tientallen combine soldaten op je afgestuurd krijgt. Nou zijn die niet zo'n probleem, maar als het er 20+ worden, gaan je levens toch langzaam wel naar 0 ;(

Asrock K10N78 || AII 7750 ||2x 1GB Kingston || 2x 200Gb Maxtor DiamondMax 10 || R4850 || Acer X223W Q || WinXP


 • D. Ninjai
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 12:30
Locutus-of-Borg schreef op vrijdag 11 augustus 2006 @ 12:45:
Ik ben het sinds paar weken ook aan het spelen. Ben nu Eli Vance aan het bevrijden. We hebben hem al in een capsule gezien, maar daarna krijg je een stuk waar je echt tientallen combine soldaten op je afgestuurd krijgt. Nou zijn die niet zo'n probleem, maar als het er 20+ worden, gaan je levens toch langzaam wel naar 0 ;(
Er zijn vast van die stationary guns die je kunt plaatsen en tegen hun gebruiken met je gravity gun? :)

 • Locutus-of-Borg
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 30-04-2020

Locutus-of-Borg

Resistance is futile!

D. Ninjai schreef op vrijdag 11 augustus 2006 @ 12:52:
[...]


Er zijn vast van die stationary guns die je kunt plaatsen en tegen hun gebruiken met je gravity gun? :)
Zeker wel, die helpen ook wel, maar het is nogal mierenneukerig waar je die dingen neerzet. Op veel plaatsen worden ze meteen omgegooit, omdat het zo lang duurt voordat die dingen gericht hebben

Asrock K10N78 || AII 7750 ||2x 1GB Kingston || 2x 200Gb Maxtor DiamondMax 10 || R4850 || Acer X223W Q || WinXP


 • WarPuppy
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 22-02 08:01

WarPuppy

Electronic Technology

Is er al iets om hem op de Apple te spelen ?
Of moet ik maar lastig gaan doen met Bootcamp?

 • Theebag
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 06:17
Locutus-of-Borg schreef op vrijdag 11 augustus 2006 @ 12:59:
[...]

Zeker wel, die helpen ook wel, maar het is nogal mierenneukerig waar je die dingen neerzet. Op veel plaatsen worden ze meteen omgegooit, omdat het zo lang duurt voordat die dingen gericht hebben
Mischien is het makkelijk om in een cel te gaan zitten met die 3 machinegeweren voor de deur. Als ze omvallen kan je ze gelijk weer rechtzetten. Zo is het mij direct de eerste keer gelukt.

 • Gman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 12:31
Okay ik zit ff vast, ik denk halverwege EP1, ik heb zo'n beetje half deel 14 uitgekamt vanaf 1 Juni maar daar staat het niet :(

spoiler:
Een stuk nadat je in de combine kamer bent geweest vol wapens en Alex die sniper gun heeft gebruikt moet ik naar beneden springen waar een ant warrior iedereen aanvalt, de combine overleeft het niet en ik ook niet, Alex komt wel op een richel, maar zover kan ik niet springen (ook niet met rennen), ik heb van allen geprobeerd maar ik zie niet wat ik moet doen


EDIT:
NVM ik vond het hier al, gewoon even doorbijten dat stukje ;)
http://guides.gamepressur...sodeone/guide.asp?ID=1146

[Voor 21% gewijzigd door Gman op 12-08-2006 00:20]


 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Ik hoop niet dat ik teveel offtopic ga, maar is het jullie ook opgevallen dat je de laatste tijd veel uit games wordt gekickt vanwege een fout SteamID?

Zie hier een screenie. Ik moet zeggen ik word er héél erg gestoord van, dan koop je iets legaal en dan werkt het ruk. Het is niet leuk om telkens een map te downloaden zodat je pas na 2 minuten kan spelen en dan na 5 seconden gekickt wordt omdat Steam niks van je ID begrijpt (understatement :O )


 • Capa
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 12:51
Jejking schreef op vrijdag 18 augustus 2006 @ 19:37:
Ik hoop niet dat ik teveel offtopic ga, maar is het jullie ook opgevallen dat je de laatste tijd veel uit games wordt gekickt vanwege een fout SteamID?

Zie hier een screenie. Ik moet zeggen ik word er héél erg gestoord van, dan koop je iets legaal en dan werkt het ruk. Het is niet leuk om telkens een map te downloaden zodat je pas na 2 minuten kan spelen en dan na 5 seconden gekickt wordt omdat Steam niks van je ID begrijpt (understatement :O )

[afbeelding]
Ik kan die error niet lezen. Al gekeken op de steam support forums?

 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Resize ik em es netjes, kan niemand het lezen (ik ook niet :P )

Er staat: Disconnected: Error verifying STEAM UserID Ticket.
Fijn dat je me even doorverwijst naar de Steam Forums, nog niet aan gedacht. Oops. |:(

Edit: ik moet toch es leren lezen, terug naar de basisschool 8)7

[Voor 22% gewijzigd door Jejking op 19-08-2006 00:40]


 • PD2JK
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:21
Verwijder je ClientRegistry.blob uit je Steam map eens. Wanneer je Steam herstart, maakt hij een nieuwe aan. Dit heeft al meerdere malen bij mij geholpen. :)

AMD DX4 100 (3.11) / Pentium MMX 200@233 (95) / Athlon Slot A Thunderbird 1000 (98SE) / P!!!-S 1,4GHz (ME+2K) / AthlonXP 1700+@3200+ (XP) / Opteron 165 (XP x64) / Q6600 (Vista) / Ryzen 5 5600X (10)


 • wagenveld
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Krijg de strider in het treinstation (exit 17) niet zover dat ie die container kapotschiet (dat is de bedoeling begreep ik tenminste), doe ik iets fout?

Het gare ding blijft maar op dat wiel schieten:

http://img241.imageshack.us/img241/341/striderpx7.th.jpg

Anoniem: 144949

wagenveld schreef op zaterdag 19 augustus 2006 @ 14:55:
Krijg de strider in het treinstation (exit 17) niet zover dat ie die container kapotschiet (dat is de bedoeling begreep ik tenminste), doe ik iets fout?

Het gare ding blijft maar op dat wiel schieten:

[afbeelding]
Zal een bugje zijn, je stond ervoor aan dat wiel en toen wou die op jouw schieten. Je bent er van weggelopen, maar de strider blijft nog altijd op dezelfde plek schieten. Loop misschien eens naar het wiel terug, geef er een draai aan, en loop er terug van weg. Blijft de strider dan ook nog altijd op het wiel schieten?

 • wagenveld
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Jep, zelfs als ik heen en weer ga springen om het schieten mee te lokken, hij wil niet. Heb al een reload gedaan en langer daar blijven staan draaien, heb ook al geprobeerd gelijk weg te lopen en dan schiet hij wel even op me, maar zodra ik achter de muur sta gaat hij net zo hard weer op dat wiel schieten. Ik niet snappen.

edit: heb er maar doorheen geclipt, zodra ik aan de andere kant was begon hij wel te schieten. Vreemd. Anyways, koel einde!

[Voor 16% gewijzigd door wagenveld op 19-08-2006 15:29]


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 17-03 14:30

Jazzper

BB4E^Guerilla

hehe mijn vriendin speelt nu HL2 ep1

ze komt niet voorbij de ruimte onder aan bij de lift met al die 'zombines'. Ik mag niet helpen. Al minstens 25x ge respawned ;)

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Locutus-of-Borg
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 30-04-2020

Locutus-of-Borg

Resistance is futile!

Jazzper schreef op maandag 21 augustus 2006 @ 12:26:
hehe mijn vriendin speelt nu HL2 ep1

ze komt niet voorbij de ruimte onder aan bij de lift met al die 'zombines'. Ik mag niet helpen. Al minstens 25x ge respawned ;)
Dat stuk moet je vooral richten met je zaklamp aan, omdat anders Alyx niets doet. Ook moet je natuurlijk oppassen met al die explosieven.

Ook nog een leuke. Als je zo'n flair aansteekt, kun je er zombies mee in de fik zetten door terwijl de flair aan is ermee langs die zombies te bewegen!

Asrock K10N78 || AII 7750 ||2x 1GB Kingston || 2x 200Gb Maxtor DiamondMax 10 || R4850 || Acer X223W Q || WinXP


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 17-03 14:30

Jazzper

BB4E^Guerilla

uiteindelijk heb ik het mogen doen :)
nu zit ze vast op dat pleintje met die queen ant huge mf. :)

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


Anoniem: 27434

(als dit nog niet gepost was)
Voor degene die het leuk vinden. Hier zijn wat speeddemo's van Halflife2... Uitgespeeld in 01:36:57u

Erg interessant gebruik van bugs in maps om zo maar te zeggen. En dan bedoel ik niet de Ant Lions.

Enjoy.
http://speeddemosarchive.com/demo.pl?HalfLife2_13657

(Insane Quality heeft de neiging om soms te haperen. HQ is goed genoeg. Trust me)

En hier een speeddemo van HalfLife, uitgespeeld in 00:45:45u.
http://speeddemosarchive.com/demo.pl?HalfLife_4545

Ook leuk om het verhaal van HalfLife (2) te leren kennen, voor het geval je het nooit hebt uitgespeeld. (BEVAT WEL SPOILERS!)

 • PD2JK
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:21
@Jazzper
spoiler:
Gewoon de flammable vaten op die Ant Lion Guard knallen met je gravity gun.


edit:
Ah, moet je d'r maar een stille hint geven. ;)

[Voor 26% gewijzigd door PD2JK op 22-08-2006 10:37]

AMD DX4 100 (3.11) / Pentium MMX 200@233 (95) / Athlon Slot A Thunderbird 1000 (98SE) / P!!!-S 1,4GHz (ME+2K) / AthlonXP 1700+@3200+ (XP) / Opteron 165 (XP x64) / Q6600 (Vista) / Ryzen 5 5600X (10)


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 17-03 14:30

Jazzper

BB4E^Guerilla

@prutzor: thx, maar ik weet wel hoe het moet, heb hem al lang uitgespeeld. Vriendin is echter eigenwijs en wil het zelf doen ;)

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Anoniem: 76438
 • Registratie: Januari 2003
 • Niet online
Vaag, heb hiervoor HL2 Lost Coast een paar keer uit gespeeld, en wilde net ff weer gaan spelen. Krijg ik deze melding (die ik nog nooit eerder heb gekregen):
code:
1
2
3
4
5
6
7
Your system does not meet one or more of Hal-Life 2: Lost Coast's system 
recommendation for CPU, Memory or Video Card.

          Recommended       YOUR SYSTEM:
CPU        2.2 Ghz          1.8 Ghz
RAM        1 GB           2.0 GB
Video Card     Dx9 capable        NVIDIA GeForce 6800GT

Daaronder staat dan een linkje naar high-end videokaarten bij Amazon...

Kan het overigens gewoon spelen. Vind het alleen raar dat naar de mhz van mn cpu kijkt, en niet ziet dat het een 3000+ is, die ruim aan de recommendations voldoet, en dat die melding nooit eerder is gegeven.

 • danielkraak
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 19-03 14:31
Anoniem: 76438 schreef op dinsdag 22 augustus 2006 @ 11:37:
Vaag, heb hiervoor HL2 Lost Coast een paar keer uit gespeeld, en wilde net ff weer gaan spelen. Krijg ik deze melding (die ik nog nooit eerder heb gekregen):
code:
1
2
3
4
5
6
7
Your system does not meet one or more of Hal-Life 2: Lost Coast's system 
recommendation for CPU, Memory or Video Card.

          Recommended       YOUR SYSTEM:
CPU        2.2 Ghz          1.8 Ghz
RAM        1 GB           2.0 GB
Video Card     Dx9 capable        NVIDIA GeForce 6800GT

Daaronder staat dan een linkje naar high-end videokaarten bij Amazon...

Kan het overigens gewoon spelen. Vind het alleen raar dat naar de mhz van mn cpu kijkt, en niet ziet dat het een 3000+ is, die ruim aan de recommendations voldoet, en dat die melding nooit eerder is gegeven.
Heb ik ook weleens gehad, want amd's hebben gewoon lagere kloksnelheden maar werken perfect _/-\o_ , ze hebben gewoon bij dat recommandationsscript het zo gemaakt dat hij alleen naar kloksnehlheid kijkt. Maar hij speelt het inderdaad gewoon goed. :)

 • mac-rolec
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19-12-2019
Ik heb ook een 3000+ en kan Lost Coast gewoon op hoogste settings draaien (1GB RAM, 7800GS).

Star Citizen Referral Code - Rebel Galaxy Outlaw


 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

Even over gezet vanuit topic 14:

Ik heb sinds gisteren HL2: Episode 1. Wat mij nu opvalt is dat de performance echt een heel stuk slechter is dan bij HL2. Ik neem aan dat HDR er een groot aandeel in heeft maar ik ben al terug van 1280 naar 1024 gegaan. Ik dacht dat ik met een AMD X2 3800+ (AM2), 2 Gb DDR2 (667 Mhz) en een GeForce 7300GS toch wel een beetje mee zou kunnen. Maar de begin intro met name is heel schokkerig. Ook is mijn geluid een stuk minder (heel schokkerig).

Is de engine voor ep1 nu zoveer zwaarder?

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


 • ETzPliskin
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 10:55

ETzPliskin

PS3 ID: Kretus

Deddiekoel schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 00:19:
Even over gezet vanuit topic 14:

Ik heb sinds gisteren HL2: Episode 1. Wat mij nu opvalt is dat de performance echt een heel stuk slechter is dan bij HL2. Ik neem aan dat HDR er een groot aandeel in heeft maar ik ben al terug van 1280 naar 1024 gegaan. Ik dacht dat ik met een AMD X2 3800+ (AM2), 2 Gb DDR2 (667 Mhz) en een GeForce 7300GS toch wel een beetje mee zou kunnen. Maar de begin intro met name is heel schokkerig. Ook is mijn geluid een stuk minder (heel schokkerig).

Is de engine voor ep1 nu zoveer zwaarder?
Een 7300GS is nu niet bepaald een High End kaart ook ;)

Probeer eens HDR uit te zetten :)

 • mac-rolec
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19-12-2019
Idd, die kaart past echt niet bij de rest van je systeem.

Star Citizen Referral Code - Rebel Galaxy Outlaw


 • PD2JK
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:21
Deddiekoel schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 00:19:
Is de engine voor ep1 nu zoveer zwaarder?
Nee, de (Source) engine is gewoon hetzelfde gebleven. Alleen HDR is dus geïmplementeerd.

Vergelijk anders je EP1 instellingen eens met HL2, en zet ze gelijk.

AMD DX4 100 (3.11) / Pentium MMX 200@233 (95) / Athlon Slot A Thunderbird 1000 (98SE) / P!!!-S 1,4GHz (ME+2K) / AthlonXP 1700+@3200+ (XP) / Opteron 165 (XP x64) / Q6600 (Vista) / Ryzen 5 5600X (10)


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 17-03 14:30

Jazzper

BB4E^Guerilla

Nou ik speel het op een dikke butty machine: AMD XP1800+, 1024MB, Ati9550 en uiteraard alles op medium maar dat loopt prima dus op wat voor settings jij speelt weet ik niet maar vast te hoog ;)

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Deddiekoel schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 00:19:
Even over gezet vanuit topic 14:

Ik heb sinds gisteren HL2: Episode 1. Wat mij nu opvalt is dat de performance echt een heel stuk slechter is dan bij HL2. Ik neem aan dat HDR er een groot aandeel in heeft maar ik ben al terug van 1280 naar 1024 gegaan. Ik dacht dat ik met een AMD X2 3800+ (AM2), 2 Gb DDR2 (667 Mhz) en een GeForce 7300GS toch wel een beetje mee zou kunnen. Maar de begin intro met name is heel schokkerig. Ook is mijn geluid een stuk minder (heel schokkerig).

Is de engine voor ep1 nu zoveer zwaarder?
Reken maar dat het je 7300GS is... die heeft een 64-bit-geheugenbus dus je kaart is giganotisch gelimiteerd in z'n data-aanvoer... Misschien dat overklokken helpt maar ik denk dat het beter is om dat onding te vervangen door een 7600GT :)

 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

Hmmmm, ok. Ik game verder eigenlijk niet op mijn PC dus vandaar de 7300GS.
Toch eens kijken wat een 7600GT moet opbrengen tegenwoordig.

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


Anoniem: 136640

Vraagt HL2 nou evenveel van je systeem als de uitbreiding Episode One?

 • D. Ninjai
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 12:30
Anoniem: 136640 schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 20:41:
Vraagt HL2 nou evenveel van je systeem als de uitbreiding Episode One?
Episode One draait beter nu Valve de Source engine heeft verbeterd.

[Voor 3% gewijzigd door D. Ninjai op 23-08-2006 20:52]


 • MetroidPrime
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 11-03 10:44

MetroidPrime

Turn it up loud, captain!

D. Ninjai schreef op woensdag 23 augustus 2006 @ 20:51:
[...]


Episode One draait beter nu Valve de Source engine heeft verbeterd.
Die verbeteringen, voor een deel afkomstig uit de Xbox versie, zijn toch ook in HL2 zelf geïmplementeerd?

[Voor 8% gewijzigd door MetroidPrime op 23-08-2006 21:50]

"Some girl on the street outside the bar just asked me if I was saved yet." "Yeah? What did you say?" "I told her 'I saved at the checkpoint a couple of minutes back and I can reload from there if I die.'


Anoniem: 89184

Eerste beelden van Eposide Two gameplay, opgenomen bij de Leipzich Gaming Convention

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23913, 5 filmpjes _/-\o_

bevat spoilers!

Anoniem: 144949

Ziet er zeer goed uit. Zeker de buitenmissies: veel actie, open omgevingen, bewegingsvrijheid, en d juiste soort vijanden en wapens :9
Dit belooft een betere episode te worden dan E1.

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 12:55
Ik heb HL2 uitgespeeld op dezelfde manier als ik Doom 3 en Quake 4 heb uitgespeeld: met cheats. Dit omdat ik er halverwege gewoon echt geen moer meer aanvond. HL1 vond ik dan wel weer meesterlijk mar met HL2 had ik gewoon het idee dat ik met een interactieve physics demo bezig was, de vijanden gewoon oerdom waren en het ook niet echt afwisselend was.
Ook het verschrikkelijk waardeloze, duffe einde hielp niet echt. Is het voor mij nou de moeite waard om Ep1 toch te proberen, of zou dat weinig zin hebben?

Misschien zijn leuke singleplayer mods wel een idee?

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter! || De Echte Hardcore Tweaker kijkt niet op Tweakers, maar verwijst naar Linus Tech Tips.


Anoniem: 161981

TS Bug? :)

De Super Gravity Gun is het product van combine technologie die menselijke technologie proBeert te verstoren... De combine proberen je Gravity Gun van je af te nemen, maar door een storing in hun computers word je gravity gun ge-update.. en dat geeft hele leuke resultaten >:)

 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

Ik moet zeggen dat ik HL2 ook minder vond dan deel 1. HL1 kon ik niet neerleggen, terwijl HL2 op bepaalde punten simpelweg verveelde.
Neemt niet weg dat ik met EP1 wel meer het idee heb dat het grote(re) verhaal gaat lopen, wat mij dan weer erg trekt.

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


 • ETzPliskin
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 10:55

ETzPliskin

PS3 ID: Kretus

Bij EP1 kreeg ik het gevoel dat ik veel meer betrokken was bij het verhaal dan bij HL2 zelf. Je had echt zo het gevoel dat het einde nabij is :)

In HL2 was het eigenlijk gewoon een beetje rondlopen, je had niet het gevoel opgejaagd te worden door de combine, en ook geen gevoel van dreiging. EP1 heeft dit wel allemaal _/-\o_

Het is gewoon veel intensiever _/-\o_

Anoniem: 89184

-ETz-Memphis Z schreef op donderdag 24 augustus 2006 @ 22:32:
Bij EP1 kreeg ik het gevoel dat ik veel meer betrokken was bij het verhaal dan bij HL2 zelf. Je had echt zo het gevoel dat het einde nabij is :)

In HL2 was het eigenlijk gewoon een beetje rondlopen, je had niet het gevoel opgejaagd te worden door de combine, en ook geen gevoel van dreiging. EP1 heeft dit wel allemaal _/-\o_

Het is gewoon veel intensiever _/-\o_
Helemaal mee eens. Bij Eps 1 wordt je veel meer in het verhaal gezogen. Ook is de relatie met Alyx veel intenser dan bij HL2. Ik had echt het gevoel dat ik samen met haar een team vormde en moest zorgen dat ze de aanvallen overleefde.

 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

Ik ben nog niet door EP1 heen maar kijk wel al uit naar EP2 (omdat ik verwacht dat daar het verhaal nog verder op gang komt).

Ondersteund de source engine trouwens meerdere cores?

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

Deddiekoel schreef op vrijdag 25 augustus 2006 @ 15:14:
Ik ben nog niet door EP1 heen maar kijk wel al uit naar EP2 (omdat ik verwacht dat daar het verhaal nog verder op gang komt).

Ondersteund de source engine trouwens meerdere cores?
Vanaf EP2 wel :)

 • in2duhCore
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 19-03 23:45
Deddiekoel schreef op donderdag 24 augustus 2006 @ 22:05:
Ik moet zeggen dat ik HL2 ook minder vond dan deel 1. HL1 kon ik niet neerleggen, terwijl HL2 op bepaalde punten simpelweg verveelde.
Neemt niet weg dat ik met EP1 wel meer het idee heb dat het grote(re) verhaal gaat lopen, wat mij dan weer erg trekt.
Half-life1 is een legende op spelgebied, legendes kun je niet overtreffen hoe goed het vervolg ook mag zijn. Half-life 2 is ook een klasse apart alleen is de spelervaring die er was bij half-life1 niet te vergelijken met 2

Anoniem: 144949

Ik heb HL1 nooit gespeeld.
Vorige jaar ben ik van een P3 550MHz met TNT2 32mb overgegaan op een Atlon 64 3000+ en 6600GT. Eerste wat ik toen deed was HL2 erop en spelen maar. Beeld je de climax in van deze overgang van pc (met bijhorende graphics) en dan een spel als HL2. Van zodra ik dokter Kleiner's lab verliet met de crowbar en de actie een beetje op gang begon te komen moest het emmertje op mijn schoot om het kwijl op te vangen om de 5 minuten geledigd worden en kon ik de ganse nacht niet slapen van adrenaline.
;)

Ik wil maar zeggen: HL2 was mijn eerste ervaring met het HL concept en is (daardoor?) in mijn ogen dé norm voor een zalig game. HL2-E1 was ook goed, maar ik vond HL2 toch net iets beter. (waarschijnlijk omdat dit men eerste ervaring was met het HL concept)
Binnenkort ga ik eens HL1 spelen, maar ik denk dat de ervaring nooit hetzelfde gaat zijn als voor mensen die vroeger reeds HL1 hebben gespeeld en nu HL2, HL2-E1, ...
Iedereen zegt dat HL1 beter is maar ik heb dus mijn twijfels of ikzelf dat ook zo ga ervaren en of ik HL1 geen teleurstelling (in relatieve termen) ga vinden.

[Voor 6% gewijzigd door Anoniem: 144949 op 25-08-2006 16:34]


 • Gody
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 10-03 09:23
in2duhCore schreef op vrijdag 25 augustus 2006 @ 16:00:[...]Half-life1 is een legende op spelgebied, legendes kun je niet overtreffen hoe goed het vervolg ook mag zijn. Half-life 2 is ook een klasse apart alleen is de spelervaring die er was bij half-life1 niet te vergelijken met 2
HL1 is idd een legende. De beste gameplay ooit gezien toendestijds! De sfeer, de spanning, de controls, alles was perfect! Monsters, de Black mesa collega's, experimenten, het leger, the G-Man, Xen. :')

Half-Life 2 heeft andere gameplay, het geeft een ander gevoel maar het is nog steeds overheerlijk. Soepel, spannend, lekker verhaal. Tja we moeten alleen wennen dat we nu zoveel grote open ruimte's hebben ipv altijd door gangen van Black mesa te lopen en soms wat kleine buitengebieden en Xen dan ja. Tis anders, maar tis weer geweldig. _/-\o_

Episode 1 vond ik leuk en ook wel vernieuwend, maar wel ietsjes te kort. Het samenwerken met Alice was leuk, de nieuwe zombie's lekker lastig, de mappen goed, maar tja toch iets te kort. Maar hij kostte je dan ook Slechts €13. Wat nog leuk zou zijn, maar wel heel véél werk, was om HL2 nog eens met audio commentaar te kunnen spelen. Ik bedoel dat commentaar en die voorbeelden met de zombie's in HL2Ep1 waren best nice toch. En de comments in Lost Coast waren ook wel leuk om te horen. :Y

 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

Ik heb Ep1 net uitgespeeld en kan me de beruchte "elevator battle" niet voor de geest halen?
Ik ben er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat die aan het einde zou zitten?
Maar waar zit deze battle nu eigenlijk? Is dat het stuk dat begint met die vallende brokstukken boven je?

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


 • ETzPliskin
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 10:55

ETzPliskin

PS3 ID: Kretus

Deddiekoel schreef op zondag 27 augustus 2006 @ 18:03:
Ik heb Ep1 net uitgespeeld en kan me de beruchte "elevator battle" niet voor de geest halen?
Ik ben er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat die aan het einde zou zitten?
Maar waar zit deze battle nu eigenlijk? Is dat het stuk dat begint met die vallende brokstukken boven je?
spoiler:
Volgens mij is het dat stuk in het donker, waarbij je moet wachten tot de lift komt :) Er liggen ook veel explosieven in het rond en er komen veel vijanden :P

 • Deddiekoel
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 12-07-2022

Deddiekoel

Apple/Nintendo fan

-ETz-Memphis Z schreef op zondag 27 augustus 2006 @ 18:48:
[...]
spoiler:
Volgens mij is het dat stuk in het donker, waarbij je moet wachten tot de lift komt :) Er liggen ook veel explosieven in het rond en er komen veel vijanden :P
Ahhhhh, dat klinkt idd aannemelijker. Was best een pittige battle idd.

Verlanglijstje: Zelda U, Splatoon, Cpt. Toad, Xenoblade Chronicles X. Most wanted: Zelda U


 • snakeye
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 19-03 19:17
Deddiekoel schreef op zondag 27 augustus 2006 @ 19:21:
[...]

Ahhhhh, dat klinkt idd aannemelijker. Was best een pittige battle idd.
Die is geinig ja ik redde het net met met zaklampje, als die uitgaat ben je gewoon dood :p


Ook wel grappig wat ayxl zegt in het donker als je zaklamp het niet doet en er knaagt iets aan haar been ofzo..Gorden is that you?

Ik vond ep1 idd beter kwa betrokkenheid van de speler, met hl2 had ik dat een stuk minder.
Sterker nog ik had twee levels gespeeld en toen maanden niet meer aangeraakt.


Dat had voornamelijk te maken met het feit dat ik me niet betrokken voelde. Je kwam aan op een station in een stad die city 17 heette. Liep in de rondte maar geen idee waarvoor ik nou zou moeten vechten waar die colimbine daar nou deden, en waar ze vandaan kwamen. Wie die man met de baard was en waar die opeens vandaan kwam. Wat nou precies het doel was.

Het verhaal werd me pas duidelijk nadat ik op 1 van de story sites gekeken heb. Een beetje mysterieus is prima maar je kan het ook overdrijven. En ja ik heb de posters gezien, maar dat zegt dan nog niks. Het zou mij en vele andere mischien wat aantrekelijker geweest zijn als er een soort van intro was geweest die vertelde welke gebeurtenissen er aan vooraf zijn gegaan, en natuurlijk daarbij een aantal vragen laten oprrijzen die gedurende je tocht worden beantwoord.

Atari 2600 @ 1,1 Hz, 1 Bits speaker, 16 Kb mem, 8 kleuren..


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

snakeye schreef op zondag 27 augustus 2006 @ 22:15:
Je kwam aan op een station in een stad die city 17 heette. Liep in de rondte maar geen idee waarvoor ik nou zou moeten vechten waar die colimbine daar nou deden, en waar ze vandaan kwamen. Wie die man met de baard was en waar die opeens vandaan kwam. Wat nou precies het doel was.

Het verhaal werd me pas duidelijk nadat ik op 1 van de story sites gekeken heb. Een beetje mysterieus is prima maar je kan het ook overdrijven. En ja ik heb de posters gezien, maar dat zegt dan nog niks. Het zou mij en vele andere mischien wat aantrekelijker geweest zijn als er een soort van intro was geweest die vertelde welke gebeurtenissen er aan vooraf zijn gegaan, en natuurlijk daarbij een aantal vragen laten oprrijzen die gedurende je tocht worden beantwoord.
Heb je Half-Life 1 ook gespeeld? Die moet je eigenlijk eerst spelen voordat je aan Half-Life 2 begint.

 • D. Ninjai
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 12:30
Maar dan nog heb je weinig tot geen flauw idee wat er in godsnaam aan de hand is. Dit komt omdat Half-Life 2 een middenstuk is van een groter verhaal die hopelijk aan bod komt in Episode Two en/of Episode Three.

Anoniem: 89184

Goed nieuws voor de mensen zonder een creditcard. Over 2 weken is het mogelijk om Steam producten te betalen via een PayPal account.

bron

 • snakeye
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 19-03 19:17
babba schreef op zondag 27 augustus 2006 @ 22:45:
[...]

Heb je Half-Life 1 ook gespeeld? Die moet je eigenlijk eerst spelen voordat je aan Half-Life 2 begint.
Ja die heb ik gespeeld ( + stukje of 10 mods :) ) maar dat zegt niks over het verhaal in HL2

Atari 2600 @ 1,1 Hz, 1 Bits speaker, 16 Kb mem, 8 kleuren..


Anoniem: 127797

alleen G-man :p

die gozer zie je steeds voorbij lopen, met het idee: Wat doe die gast steeds :D ?

dat is denk ik voor de hl1 spelers een must om te weten :p

Anoniem: 187183

JA dat was echt the big question. Wat doet hij hier telkens en wat is hij? Het is geen mens maar wat dan wel. Wat weet hij allemaal???
Het einde van half life 1 was echt super verwarrend, je voelde je eigen echt een pion in een groot schaakspel. Prachtig vond ik dat.

 • mac-rolec
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19-12-2019
snakeye schreef op maandag 28 augustus 2006 @ 10:00:
[...]


Ja die heb ik gespeeld ( + stukje of 10 mods :) ) maar dat zegt niks over het verhaal in HL2
Het probleem is dat er nog een heel verhaal tussen HL1 en HL2 zit (Portal Storms, Seven Hour War). HL2 is niet echt een direct vervolg.

Star Citizen Referral Code - Rebel Galaxy Outlaw


 • estorino
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 17-03 18:41
Vandaag via Steam episode 1 aangeschaft, de download was vrij snel binnen. Heel even gespeeld ook, ziet er mooi uit, ietsje mooier dan HL2, de lichten leken mooier. HL2 heb ik destijds met veel plezier gespeeld en ik had weer zin in een FPS, dus ik dacht, waarom niet... :)

https://www.strava.com/athletes/10490675


 • mistaoutlaw
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 12-03 19:55
Hallo,

Ik heb net HL2 aangeschaft (ja, ik weet het, laat).
Mijn probleem is als volgt: in mijn nieuwe huis is geen internet.

Mijn vraag: Kan ik de key op een computer van iemand anders registeren en dan thuis spelen?

Of heb ik thuis toch echt een internet verbinding nodig, omdat steam moet controleren of dat de key werkt?

I was born intelligent - education ruined me


 • poktor
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 14-03 17:07
mistaoutlaw schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 15:40:
Hallo,

Ik heb net HL2 aangeschaft (ja, ik weet het, laat).
Mijn probleem is als volgt: in mijn nieuwe huis is geen internet.

Mijn vraag: Kan ik de key op een computer van iemand anders registeren en dan thuis spelen?

Of heb ik thuis toch echt een internet verbinding nodig, omdat steam moet controleren of dat de key werkt?
Heb de Special Edition (Met HL2-T-shirt!) vorig jaar gekocht, alles al uitgespeeld, inclusief Lost Coast en Episode 1. Publieke Counter Strike Source-server draait hier op volle toeren! :D

Regel 1: geef NOOOOIT je key aan een ander, dus ook niet installeren op de pc van een ander! Hiermee verspeel je je online-verbinding! Zodra je key een tweede maal ergens anders wordt gedetecteerd, wordt ie geblokkeerd en is het PERMANENT einde oefening! Niet doen dus.

En ja, je hebt thuis internet nodig, daar Steam elke keer bij het starten van het spel je CD-key controleert en checkt of er updates zijn.

[Voor 24% gewijzigd door poktor op 31-08-2006 15:48]


 • Locutus-of-Borg
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 30-04-2020

Locutus-of-Borg

Resistance is futile!

poktor schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 15:45:
[...]

Heb de Special Edition (Met HL2-T-shirt!) vorig jaar gekocht, alles al uitgespeeld, inclusief Lost Coast en Episode 1. Publieke Counter Strike Source-server draait hier op volle toeren! :D
Wat heeft hij daaraan?

Ik zit vast in Ep1:
spoiler:
Ergens richting het einde, waarbij je een stuk krijgt in een soort kliniek/ziekenhuis met een hoop zombies en combine-soldiers. Een flinke bende, waar je op een gegeven moment door een gat in de vloer springt en in het water uitkomt. Daar zit ik vast, want een deur gaat alleen op als je het water onder stroom zet, maar dan kom je niet meer bij die deur?

Asrock K10N78 || AII 7750 ||2x 1GB Kingston || 2x 200Gb Maxtor DiamondMax 10 || R4850 || Acer X223W Q || WinXP


Anoniem: 144949

spoiler:
Dan kom je wel bij de deur hoor. ;)
Je moet gewoon het juiste pad zien te vinden dat je kan volgen zonder in het water te komen. Tip: denk eens aan voorbereidende werken voor je de stroom eropzet.

 • mistaoutlaw
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 12-03 19:55
Ok, ik snap em...
En als ik dan:
- mijn computer mee sleep naar een plek met internet, daar HL installeer en me register en al die tering zooi die daar tegenwoordig bij hoort
- mijn computer mee naar huis neem
- de cd er in doe
- op play klik

doet HL2 het dan wel?
of moet ik dan ook inloggen met steam ofzo...?

I was born intelligent - education ruined me


 • DaCoTa
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 12:50
poktor schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 15:45:
[...]
Regel 1: geef NOOOOIT je key aan een ander, dus ook niet installeren op de pc van een ander! Hiermee verspeel je je online-verbinding! Zodra je key een tweede maal ergens anders wordt gedetecteerd, wordt ie geblokkeerd en is het PERMANENT einde oefening! Niet doen dus.
Volgens mij is dit niet waar, je mag gewoon ergens anders inloggen, als die account al in gebruik is word die uitgelogged.

Anoniem: 51925

mistaoutlaw schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 16:09:
Ok, ik snap em...
En als ik dan:
- mijn computer mee sleep naar een plek met internet, daar HL installeer en me register en al die tering zooi die daar tegenwoordig bij hoort
- mijn computer mee naar huis neem
- de cd er in doe
- op play klik

doet HL2 het dan wel?
of moet ik dan ook inloggen met steam ofzo...?
Je hebt een Steam account nodig om HL2 te spelen, en alle Source achtige dingen die erbij horen.
Gewoon account aanmaken, je HL2 CD-Key reggen aan je account, en je kunt op dat account overal HL2 spelen waar je op steam in kan loggen :)

Anoniem: 186828

Half-life 2 roeleert echt wel !! De zombie missie is de max met die man in het begin helemaal dooreen gehakt door cirkelzaag , walgelijk

 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Anoniem: 51925 schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 17:33:
[...]


Je hebt een Steam account nodig om HL2 te spelen, en alle Source achtige dingen die erbij horen.
Gewoon account aanmaken, je HL2 CD-Key reggen aan je account, en je kunt op dat account overal HL2 spelen waar je op steam in kan loggen :)
Was dat Steam niet IP-based dan? Kan zijn dat ik wat mis hoor :)

 • [CSC]Outlaw
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 31-05-2022

[CSC]Outlaw

White Trash

Nope, je kan zelfs met je eigen steam account spelen in een internet-café, al is dat niet aan te raden natuurlijk.

 • poktor
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 14-03 17:07
DaCoTa schreef op dinsdag 29 augustus 2006 @ 16:46:
[...]

Volgens mij is dit niet waar, je mag gewoon ergens anders inloggen, als die account al in gebruik is word die uitgelogged.
Klopt, alleen gaat mijn verhaal over de CD-key.. ;)
Lijkt me niet echt slim om die eerst op de PC van een vriendje te installeren en daarna thuis nog eens... :z

[Voor 15% gewijzigd door poktor op 31-08-2006 15:46]


 • rusteloos
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 29-10-2012
Iemand enig idee waarom de interface bij mij in HL2 Epi 1 messed up is.
In plaats van icoontjes zie ik cijfers en/of letters. Mijn kruisje (target reticyle dacht ik zo) is een Q.
Het geluid valt ook soms gedeeltelijk weg.

specs 3200+, 2gb, X800XL 256(omega drivers), Creative X-FI
Hardware & software up 2 date.

Dit was de laatste keer dat ik HL2 installeerde ook gebeurd.

Beide games zijn orgineel.

Is het probleem ook bekend?


thanks

[Voor 3% gewijzigd door rusteloos op 31-08-2006 18:07]

SPECS: Intel Core i8-1080 @ 8 x 6666MHz, 12GB DDR3-3200, 3DFX DOOVOO 7, GTX-ultra-CrossDressed 4GB, Aureal Vorte-1 A3D, 2x WD T-Rex SSD 1TB RAIDX, 80" Samsung 1200HZ UHDV 3D AMOLED-HYBRID, Apple iDon't, Windows PX Pro SP3


 • Gody
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 10-03 09:23
poktor schreef op donderdag 31 augustus 2006 @ 15:42:[...]Klopt, alleen gaat mijn verhaal over de CD-key.. ;)
Lijkt me niet echt slim om die eerst op de PC van een vriendje te installeren en daarna thuis nog eens... :z
Het installeren boeit totaal niets. Kun je op een miljoen pc's doen. Je key koppelen aan een account is wat telt. Je koppelt je key aan een emailadres namelijk, oftewel je eigen account. Als hij hem daarna thuis installeert en met zijn account inlogt is alles ok. Het enige probleem is dat hij geen internet heeft. En Steam moet toch echt een keer je installatie goedkeuren voordat je de offline modus aan kan zetten. Een oplossing zou idd zijn je pc meenemen en de boel daar installeren, activeren en de offline mode inschakelen, en dan weer naar huis. Of thuis toch inet zien te regelen voor de activatie van je installatie en eventueel het koppelen van je key aan je account mocht je dat nog niet bij die vriend gedaan hebben.

Zijn er trouwens al meer mensen die het 2e Episode 2 filmpje hebben gekeken, belooft weer leuke dingen. Het ziet er trouwens best cool uit als al die Combine over die brug lopen... En kan die nieuwe enemy niet tegen je flashlight of leek dat nou alleen zo?

[Voor 3% gewijzigd door Gody op 31-08-2006 22:14]


Anoniem: 144949

Linkje naar dat filmpje?

Laat maar, reeds gevonden denk ik. Toch dat filmpje waarin
spoiler:
de g-man over het lichaam van Alyx buigt en zegt "forget about this" en waarin Dog een kunfu beweging maakt bij het aanvallen van een strider :P ?

[Voor 82% gewijzigd door Anoniem: 144949 op 31-08-2006 23:50]


 • MrJ
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 10:19

MrJ

Train, eat, sleep. Repeat.

Trailer 1 & 2 van ep2 waren heerlijk! :9

Alleen nog 6 maanden wachten. ;(

Godfather Bodybuilding topic reeks


Anoniem: 144949

Trailer 3 is dus nog heerlijker.

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

Als je trailer 2 goed bekijkt kan je duidelijk zien dat ze het lighting/shadowing systeem compleet hebben vervangen. En het ziet er botergeil uit moet ik zeggen :9

 • cky
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 16-03 12:54
ik ben bezig met halflife 2 installeren (origineel) heeft het vroeger altijd gewoon gedaan, maar ik krijg nu telkens een foutmeldign tijdens de installatie.

could not find halflife2.ico

dvd is niet beschadigd

iemand een hint?

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

cky schreef op vrijdag 01 september 2006 @ 12:07:
ik ben bezig met halflife 2 installeren (origineel) heeft het vroeger altijd gewoon gedaan, maar ik krijg nu telkens een foutmeldign tijdens de installatie.

could not find halflife2.ico

dvd is niet beschadigd

iemand een hint?
Counter-Strike Source ook installeren ;)

 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

babba schreef op vrijdag 01 september 2006 @ 10:22:
Als je trailer 2 goed bekijkt kan je duidelijk zien dat ze het lighting/shadowing systeem compleet hebben vervangen. En het ziet er botergeil uit moet ik zeggen :9
Link?

 • MrJ
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 10:19

MrJ

Train, eat, sleep. Repeat.

Steam starten, media browsen en dan toevoegen tot je eigen media. :)

Godfather Bodybuilding topic reeks


 • Vanitas
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 23-12-2022
Op Kotaku staat nog een hele leuke video review van Episode 1. Het is wel lang (47 minuten), maar het is je tijd echt wel waard. Je krijgt zo wel een hele andere kijk (of iig gedeeltelijk) op het spel. En hoeveel tijd de makers er in hebben gestoken.

Het enige wat mij wel opviel is dat de reviewer wel iets van 4 of 5 beste stukken heeft :P

Let wel op dat het heel ep1 omvat, en dus alles spoilt.

Even though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil.


 • Captain N
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 15-02 20:33

Captain N

Back in NL. T_T

Ik heb net de HL2 GOTY edition gekocht, waar volgens het doosje ook CS: Source, HL2: Deathmatch en HL: Source bij zitten. Tijdens de installatie vroeg 'ie wat ik wilde installen, en heb dus ook voor deze 3 dingen gekozen. Daarna kwam dat steam gebeuren, en ook die is weer alles gaan installeren. :? Op mijn bureaublad zie ik nu ook twee snelkoppelingen van HL2: Deathmatch en HL: Source. Ze verwijzen wel naar hetzelfde though. Iemand enig idee of 'ie stiekem nog iets dubbel heeft geinstalleerd?

Wat ik overigens wel een beetje mis, is een boekje. Dat kaartje met de controls komt een beetje karig over.

[Voor 10% gewijzigd door Captain N op 08-09-2006 12:49]

Specs: NES | M82 | (T)FC | SNES | BS-X | VB | N64 | 64DD | NGC | Q | Q GBP | G&Ws | GB(L) | GB(A) (SP) | GBM | DS(L) | Wii
Mijn foto's op Flickr.


 • mac-rolec
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19-12-2019
Trailer 4 is inmiddels ook uit, check steam. :)

En trailer 5 komt ook binnenkort.

Star Citizen Referral Code - Rebel Galaxy Outlaw


 • Dutchie!
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 04-03 03:39
Captain N schreef op vrijdag 08 september 2006 @ 12:22:
Ik heb net de HL2 GOTY edition gekocht, waar volgens het doosje ook CS: Source, HL2: Deathmatch en HL: Source bij zitten. Tijdens de installatie vroeg 'ie wat ik wilde installen, en heb dus ook voor deze 3 dingen gekozen. Daarna kwam dat steam gebeuren, en ook die is weer alles gaan installeren. :? Op mijn bureaublad zie ik nu ook twee snelkoppelingen van HL2: Deathmatch en HL: Source. Ze verwijzen wel naar hetzelfde though. Iemand enig idee of 'ie stiekem nog iets dubbel heeft geinstalleerd?

Wat ik overigens wel een beetje mis, is een boekje. Dat kaartje met de controls komt een beetje karig over.
Ze stoppen steeds minder bij PC games in het doosje. (op een enkele uitzondering na). Maar ik denk niet dat Steam 2x dingen heeft geinstalleerd. Ik zelf maak geen gebruik van die snelkoppelingen maar start alles op gewoon vauit steam zelf. En regelmatig zie je soms dat er dingen worden gedownload terwijl je ze al hebt :) of dat nu om te synchroniseren is, of updates zijn weet ik niet maar je wacht gewoon ff en dat is het weer 100% en klaar :)

Over de controls, gewoon kijken bij de opties en daar de zaak aanpassen :) zo heel veel heb je niet nodig in het spel. Alvast plezier met de game :D

Living in Australia! - Ja, ik heb dyslectie


Anoniem: 63861

Is de GOTY edition de meest uitgebreide die je in de winkel kunt kopen? Als dat zo is ga ik die maar eens aanschaffen. Mis CounterStrike een beetje.

 • Captain N
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 15-02 20:33

Captain N

Back in NL. T_T

Volgens mij wel, daarom heb ik hem gekocht. En @Aap: ik heb hem al eens een keer gespeeld. Was nu Episode 1 aan het doen, waardoor ik weer in de HL-mood ben. Heb dus maar even Half-Life: Anthologies gelijk gekocht (HL1 en alle uitbreidingen op 1 DVD) en nu dus ook nog Half-Life 2 nog maar even. Die GOTY edition is volgens mij idd de zo uitgebreid mogelijke versie, vandaar dat ik die gekocht heb :)

Specs: NES | M82 | (T)FC | SNES | BS-X | VB | N64 | 64DD | NGC | Q | Q GBP | G&Ws | GB(L) | GB(A) (SP) | GBM | DS(L) | Wii
Mijn foto's op Flickr.


Anoniem: 89184

mac-rolec schreef op vrijdag 08 september 2006 @ 17:38:
Trailer 4 is inmiddels ook uit, check steam. :)

En trailer 5 komt ook binnenkort.
Die trailer #4 :9~

Het lijkt wel of ze de belichting en schaduwen in EP2 op een andere manier laten renderen. Iig lijkt het wel iets anders, ook de textures zien er anders uit vind ik, alsof ze er een tikkeltje van die cartoonstijl van TF2 erin hebben gedaan ;)

 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 15-03 23:25
Liep een beetje achter qua trailers....dus allemaal even gekeken. Wow wat ziet EP2 er brut uit. Die tunnels zien er erg mooi uit en meteen weer wat meer over de ant lions. Vraag me alleen af wat die andere beestjes doen. De laatste twee trailers van het terrein buiten is ook erg mooi gemaakt. Gelukkig geven ze niet al te veel prijs.

grahamofthewheels.com


 • Locutus-of-Borg
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 30-04-2020

Locutus-of-Borg

Resistance is futile!

Trailer #4 ook ergens te downloaden (niet via steam)?

Asrock K10N78 || AII 7750 ||2x 1GB Kingston || 2x 200Gb Maxtor DiamondMax 10 || R4850 || Acer X223W Q || WinXP


Anoniem: 148409

veeeel trailers op http://www.gametrailers.com/ (sommige ook in hd)

 • Gody
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 10-03 09:23
Locutus-of-Borg schreef op zaterdag 09 september 2006 @ 13:45:Trailer #4 ook ergens te downloaden (niet via steam)?
Waarom niet via steam? Daarmee krijg je ook gewoon een wmv bestandje op je hard-disk hoor (1280x720).

Zijn overigens erg relaxte filmpjes bij.
spoiler:
Dat antlion gedeelte in al die gangen lijkt me erg saai worden... Ik zie het al voor me, weinig wapens en dan ook nog op al die larven letten zodat je ze niet per ongeluk squasht en nog een extra horde antlions achter je aan krijgt. Hoewel dat stuk met dat hek wel weer tof was dan. Die antlions met die fluoriscerende lijven zijn wel cool btw.

Nieuwe combine enemy is wel nice, dat word weer flink wat dingen lanceren met de gravity gun bij gebrek aan heavy weapons :P En ik vroeg me bij dat filmpje in het bos af of je een strider eigenlijk omver kunt rijden met je autootje... Ow en voorop de auto leek een draaiend geval te zitten welke denk ik combine soldiers enzo netjes afmaakt bij aanraking :*)
Jaja dat gaat weer helemaal goed komen in Ep2 :9

 • cue
 • Registratie: Mei 2000
 • Laatst online: 27-02 13:35
Ik vroeg me af of je ook met half life episode 2 counterstrike online kan spelen? Kon namelijk originele half life 2 niet meer vinden bij de mediamarkt.

En zit ook deel 1 geïntegreerd in episode 2?

[Voor 15% gewijzigd door cue op 20-09-2006 11:33]


 • MetroidPrime
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 11-03 10:44

MetroidPrime

Turn it up loud, captain!

Cue schreef op woensdag 20 september 2006 @ 11:33:
Ik vroeg me af of je ook met half life episode 2 counterstrike online kan spelen? Kon namelijk originele half life 2 niet meer vinden bij de mediamarkt.
Als het goed is niet. Het duurt overigens nog een tijdje voordat Episode 2 verkrijgbaar is, de huidige releasdatum staat op februari 2007.
En zit ook deel 1 geïntegreerd in episode 2?
Half-Life 2 Episode 1 zal als het goed is niet bij Episode 2 zitten.

"Some girl on the street outside the bar just asked me if I was saved yet." "Yeah? What did you say?" "I told her 'I saved at the checkpoint a couple of minutes back and I can reload from there if I die.'


 • Captain N
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 15-02 20:33

Captain N

Back in NL. T_T

Ik heb HL2 laatst opgepikt bij de FRS, voor 39.99. Dus probeer het daar eens. :)

Specs: NES | M82 | (T)FC | SNES | BS-X | VB | N64 | 64DD | NGC | Q | Q GBP | G&Ws | GB(L) | GB(A) (SP) | GBM | DS(L) | Wii
Mijn foto's op Flickr.


 • vacuumcleaner
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 15-03 08:51
Iemand nog wat vernomen van black mesa source? Hun site ligt eruit en ik vrees voor het ergste :(

[Helpdesk]"While you're waiting, read the free novel which came with the product. Its a spanish story about a guy called "MANUAL."


 • Vanitas
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 23-12-2022
http://mods.moddb.com/4384/black-mesa-source/
The main site is down and being worked on, but the forums are still up and reachable at - http://forums.gamernode.com/index.php?forumid=4692
Google is your friend :P

Even though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil.


Anoniem: 9449

Ik heb de GOTY Edition van deze game net gekocht (27 euro bij Dynabyte).

Dat Steam is echt fantastisch; je kan meteen alles updaten.

Wat ik me nog wel afvroeg naar aanleiding van dit bericht:

nieuws: Valve brengt 64bits engine uit

Als je een 64-bits versie van Windows draait, update Steam dan automatisch naar 64-bits? De DVD die ik net gekocht heb is immers van voor dit tijdstip.
Pagina: 1 2 3 ... 9 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee