Toon posts:

[PC] Half-Life 2 deel 14 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 2.153 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:17

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/hl2-logo-14.jpg


Inhoudsopgave
 1. Over het spel
 2. Personages
 3. Vijanden
 4. Wapens
 5. Boxes
 6. Screenshots
 7. Filmpjes
 8. Mods
 9. Links

Over het spel

Half-Life kwam in December 1998 uit en werd zeer positief ontvanelgen door gamers over de hele wereld. Het spel kreeg hoge cijfers van allerlei bladen en websites en ontving ruim vijftig 'Game of the Year'-awards door de (toentertijd) indrukwekkende graphics en meeslepende verhaallijn, waarbij je alles uit de ogen van de hoofdpersoon, Gordon Freeman, zag. Na de release zijn de mensen bij Valve meteen gaan werken aan het vervolg, maar ze maakten dit pas rond de helft van 2003 bekend. De release dat was toen geplanned voor oktober.

Deze datum werd echter niet gehaald: niet alleen de beta-build die op de E3 werd gebruikt ter demonstratie werd gelekt, maar zelfs delen van de source code kwamen op straat te liggen door een hack van een van de workstations bij Valve. Omdat de innerlijke werking van Half-Life 2 en Steam gedeeltelijk bekend was werd de release date verschoven naar 2004. Zo konden de mensen van Valve deze delen opnieuw programmeren, zodat kwaadwillende personen geen kans zouden krijgen zodra de game echt uit kwam. Uiteindelijk werd het spel op 16 november 2004 om 09:00 wereldwijd gereleased.

Het verhaal is niet echt duidelijk. Zoals je waarschijnlijk wel weet speel je in het eerste deel als Gordon Freeman, een onderzoeker in het Anomalous Materials labs in het geheime ondergrondse Black Mesa research facility. Op een dag doe je onderzoek naar een sample, en het onderzoek heeft de hoogste prioriteit. Maar zodra je het experiment uitvoert, gaat alles fout: je opent een interdimensionaal gat in tijd en ruimte, waar allerlei aliens doorheen komen en Black Mesa overhoop gooien. Terwijl je je een weg naar de oppervlakte vecht, kom je er achter dat de regering soldaten heeft gestuurd om alles in de doofpot te stoppen. Uiteindelijk kom je op de buitenaardse (duh :P ) planeet Xen, waar je een gigantische alien genaamd Nihilanth vermoord. Dan bevind je je opeens met de Gman (de man in het blauwe pak die je door het hele spel op verschillende plekken ziet toekijken) in een treintje en hij heeft een voorstel voor je. Hij en zijn compagnons zijn onder de indruk van je prestaties, en bieden je de mogelijkheid aan om later voor hun te werken.

In Half-Life 2 wordt er van uit gegaan dat je op zijn voorstel bent ingegaan. Aan het begin van het spel vertelt de Gman: "Wake up Mr. Freeman. Wake and smell the ashes.", en je zit in een trein die net City 17 binnen rijdt.


Personages

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/gman.jpgWelke rol van de mysterieuze Gman in dit verhaal speelt, is nog steeds onduidelijk. Nadat je Nihilanth hebt verslagen in Half-Life ben je voor hem gaan werken, maar wat je taak in City 17 is, is onbekend.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/elivance.jpgDr. Eli Vance was een onderzoeker bij Black Mesa en heeft het wonder boven wonder ook gered uit Black Mesa, maar in de tussentijd is hij wel een onderbeen verloren. Buiten City 17 heeft hij een lab genaamd "Black Mesa East", waar hij met het verzet tegen de Combine werkt.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/alyx.jpgAlyx Vance is de dochter van Eli en zal je helpen in het gevecht tegen de Combine. Haar vader heeft een cybernetische hond voor haar gebouwd, genaamd Dog. Haar moeder overleed bij de ramp in Black Mesa, verder is er niet veel bekend over haar geschiedenis.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drkleiner.jpgDr. Isaac Kleiner was ook een wetenschapper in Black Mesa. Nu werkt hij samen met Eli aan nieuwe gadgets voor het verzet.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/barney.jpgBarney Calhoun zag je al aan het begin van Half-Life, als security guard die op deur stond te bonzen terwijl jij langsreed in de trein die je naar het Anomalous Materials lab. In de expansion Half-Life: Blue Shift loodste je Barney door de gevaren van Black Mesa heen.

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/startpost/dog.jpgDog, is de cybernetische hond die Dr Vance voor zijn dochter heeft gemaakt om haar te beschermen, Dog begon als een robot ter grootte van een labrador, maar is door aanpassingen van Alyx uitgegroeid tot een twee en een halve meter grote reus die je bijstaat wanneer je in de problemen komt en je helpt met het overweg gaan met je Gravity gun.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drmossman.jpgDr. Judith Mossman heeft kennelijk vroeger ook in Black Mesa gewerkt, maar nu is ze de assistent van Eli Vance. De rest van haar verleden is niet bekend.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/fathergregory.jpgFather Grigory is een priester die in de verlaten stad Ravenholm woont. Hij heeft twee rare hobbies: zombiejagen en booby traps bouwen.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/vortigaunt.jpgDe vortigaunts zijn de buitenaards slaven van Xen die jij hebt bevrijd toen je Nihilanth vermoordde. Nu helpen ze je in de strijd tegen de Combine.

http://www.hlfallout.net/images/content/characters/drbreen.jpgDr. Wallace Breen was "the Administrator" van Black Mesa en nu de burgemeester van City 17. Toen de Combine de aarde binnenvielen heeft hij een deal gesloten met ze: de mensheid zal voor de Combine werken, terwijl hij met hun technologie mag werken. Op de verschillende schermen in de stad verspreidt hij propaganda voor de Combine ("our Benefactors") en het verbeteren van de mensheid met hun kennis.Vijanden


http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/headcrab.jpgZoekend naar een volgend slachtoffer, zullen ze elk hoofd die ze zien bespringen, vaak vanuit een donkere hoek. Zodra ze iemand te pakken krijgen, veranderen ze het gastlichaam in een zombie.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/otherheadcrabs.jpgDeze 'black' of 'toxic' headcrabs zijn groter en sterker, maar logger dan hun gewone broertjes. Als ze je raken wordt je health omlaag gebracht naar 1, maar gelukkig heeft je HEV-suit een tegengif die dat effect binnen korte tijd weer ongedaan maakt.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/zombies.jpgZombie's vormen niet echt een bedreiging, omdat ze langzaam lopen en alleen van dichtbij kunnen aanvallen met hun scherpe klauwen. Als je het gastlichaam dood maakt, kan het zijn dat de headcrab loslaat en jou probeert aan te vallen. Het beste is dus om op de headcrab te schieten, aangezien het gastlichaam dan ook sterft.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/undeadzombie.jpgDeze zogeheten fast zombie's hebben alles wat gewone zombie's missen: ze zijn bloedsnel en kunnen ook via muren klimmen om daarna op jou te springen.

http://crew.tweakers.net/Rafe/HL2/hulker.jpgHulkers zijn zombies met een paar toxic headcrabs op hun rug, welke ze naar je toe slingeren zodra ze je zien.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/metrocop.jpgDe agenten (ook wel bekend als metrocops) van Civil Protection patrouilleren de straten van City 17 en zorgen ervoor dat de orde gehandhaafd blijft, zelfs (of beter gezegd: het liefst) als dat extreme maatregelen vereist.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/combinesoldier.jpgCombine soldaten zijn sneller, sterker, slimmer en beter bewapend dan metrocops. Ook zullen ze in teams samenwerken.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/assassiness.jpgDeze elite Combine soldaten zijn zwaar bepantserd en zijn het beste wat de mensheid in combinatie met de technologie van de Combine te bieden heeft.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/helicopter.jpgCombine helikopters zullen je over grote afstanden opjagen met hun turret en de mogelijkheid om mijnen voor je neus te droppen. Gelukkig zijn ze niet bijzonder sterk en dus met niet al te veel moeite uit te schakelen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/gunship.jpgCombine gunships zijn het sterkere broertje van de bovenstaande helikopters. Hun autocannon zal constant op je vuren als je in het zicht van het gunship bent.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/combinedropship.jpgCombine dropships zorgen ervoor dat de troepen van de Combine overal snel kunnen worden ingezet. Ze kunnen zowel een Strider als een team soldaten meenemen..

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/striders.jpgDeze enorme drie-potige wezen zijn al snel vier verdiepingen hoog. Als ze hun vijanden niet afmaken met hun autocannon onder hun buik, dan maken ze er wel shish kebab van met hun lange en scherpe poten.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/autoturret.jpgMeestal geplaatst op strategische (knel)punten, waardoor tegenstanders er zo goed als niet langs kunnen komen. Maar met een paar goed geplaatste schoten of granaten, vallen ze met gemak om waarna ze deactiveren.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/scanners.jpgScanners doen niet veel, behalve je verblinden zodra ze een foto van je nemen. Wel zullen ze troepen in de buurt waarschuwen van je aanwezigheid en locatie.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/manhacks.jpgManhacks doen wat hun naam suggereert: ze vliegen op je af en proberen je in mootjes te zagen met de gemonteerde cirkelzaag. Ze vallen meestal aan in zwermen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/antlions.jpgAnt Lions leven in grote groepen onder de grond aan het strand. Ze kunnen niet tegen (harde) geluiden en trillingen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/antlionguard.jpgAnt Lion Guards zijn de dominerende soort Ant Lions en geven hun kleinere broertjes opdrachten via feromonen.

http://www.hlfallout.net/images/content/enemies/hl1enemies.jpgAndere vijanden uit Half-Life komen ook terug. Barnacle's zijn onveranderd en hangen weer geduldig aan het plafond te wachten op een prooi die tegen hun tong aan loopt. Een ichtyosour zie je maar eventjes, en bullsquids zijn nog niet gesignaleerd.Wapens


http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_crow.jpgHet wapen dat bijna synoniem staat aan Half-Life is natuurlijk het eerste wapen dat je krijgt in deel twee. Ideaal om stukken hout, dozen en headcrabs uit de weg te meppen.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_grav1.jpgDe Zero Point Energy Field Manipulator, of simpel gravity gun, is een van de meest originele wapens in de geschiedenis van first person shooters. Met primary fire kan je dingen wegschieten, met alternate fire kan je dingen naar je toe trekken/oppaken.

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT%5CHL2%5CStartPost%5Cwpn_grav2.jpgDe Super Gravity Gun is het product van combine technologie die menselijke technologie proeert te verstoren... De combine proberen je Gravity Gun van je af te nemen, maar door een storing in hun computers word je gravity gun ge-update.. en dat geeft hele leuke resultaten >:)

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_usp.jpgEen shooter zonder standaard proppenschieter is niet compleet. Met deze USP Match kan je afrekenen met kleine aliens.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_colt.jpgOok de Colt Python is terug uit het origineel. Een krachtige, maar langzame revolver.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_smg.jpgDe H&K MP-7 PDW (Personal Defence Weapon) is de standaard sub-machine gun in HL2. Doet redelijke damage, maar je sproeit al snel met dit wapen. Met alternate fire is het mogelijk om grenaten te lanceren.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_irifle.jpgDe Overwatch Standard Issue Pulse Rifle wordt gebruikt door de sterkere Combine soldaten in het spel. Met alternate fire lanceer je een energy orb, welke rond blijft stuiteren en zo drie vijanden kan laten verdampen.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_shot.jpgDe Franchi SPAS12 doet wat een shotgun moet doen: veel power voor op een korte afstand. Met alternate fire los je twee schoten tegelijkertijd.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_cross.jpgDe crossbow is net zoals in het eerste deel het ultieme wapen om op lange afstand stilletjes af te rekenen met je tegenstander. Dankzij de geavanceerde physics in Half-Life 2 is het mogelijk om met de pijlen je vijanden te doorboren en ze op te hangen aan de muur.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_he.jpgEen standaard high explosive grenaat. Met alternate fire is het mogelijk om 'm onderhands te rollen in plaats van bovenhands te gooien.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_rpg.jpgDe Rocket Propelled Grenade-launcher is een van de krachtigste wapens in het spel. Dankzij de ingebouwde laserpointer is het mogelijk om de raket ergens omheen te laten vliegen voordat je hem op je doel af stuurt.

http://www.hlfallout.net/images/content/weapons/wpn_phero.jpgMet deze pheropods is het mogelijk om gewone ant lions te commanderen. Gewoon gooien stuurt ze op een plek af en laat ze aanvallen, alternate fire roept ze terug naar jou.Boxes


Half-Life 2 is in verschillende uitvoeringen te krijgen, zowel in de winkel op DVD (USA heeft CD), of via Steam. De verschillen tussen de gold, silver en bronze package zijn hier te vinden. De gewone versie in de winkel bevat hetzelfde als de bronze package, de collectors edition is gelijk aan de gold package. In de gewone winkels is de game meestal te vinden voor tussen de vijftig en zestig euro. Op het internet is het spel ook te bestellen, bijvoorbeeld bij GCshop en Dimension Plus. De prijzen voor de packages die via Steam te kopen zijn staan hieronder. Kijk op de website van CNN Money voor de actuele koersen en een currency converter.
	Package	Tax  Shipping Totaal
				
[b]Gold[/b]
Dollar	89,95	17,09	29,90	136,94
Euro	74,68	14,19	24,82	113,69
				
[b]Gold met ATi coupon[/b]
Dollar	40,00	7,60	29,90	77,50
Euro	33,21	6,31	24,82	64,34
				
[b]Silver[/b]
Dollar	59,95	11,39	0	71,34
Euro	49,77	9,46	0	59,23
				
[b]Silver met ATi coupon[/b]
Dollar	10,00	1,90	0	11,90
Euro	8,30	1,58	0	9,88
				
[b]Bronze[/b]
Dollar	49,95	9,49	0	59,44
Euro	41,47	7,88	0	49,35

[b]Bronze met ATi coupon[/b]
Gratis.Screenshots


http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/1092567513_phl_c17_Slide02_hi.jpg

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/1092567513_phl_c17_Slide19b_hi.jpg

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/1092567513_phl_season_1.jpg

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/half-life-2-20041001075442741.jpg

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/half-life-2-20041001075458897.jpg


Filmpjes


Barricade [123 MB]
Bug Bait [166 MB]
Docks [48 MB]
Traptown [184 MB]
Tunnels [97 MB]
Kleiner's Lab [82 MB]
G-Man Presentation [69 MB]
Alyx Tech Video [54 MB]
Wall Tech Video [55 MB]
Direct X 9.0 Effects Video [115 MB]
E3 2004 Demo Half-Life 2 en Counterstrike 2.0 [33 MB]
2e Filmpje van Counterstike Source [31 MB]
Coast Movie [162 MB]
Coastline [49 MB]
Intro [45 MB]
Psyche [6 MB]
Ravenholm [201 MB]
Striders [45 MB]
Tenements [98 MB]
Trainstation [158 MB]


ModsGarry's Mod
Met Garry's mod kun je HL2 models positioneren zoals je zelf wil, door een aangepaste gravity gun te gebruiken kun je de models in de meest gekke posities plaatsen en er vervolgens met de 'camera'fotograferen (lees=screenshot maken :P )

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/gary1.jpg

http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/StartPost/gary2.jpg

Officieële site:
Garry's ModLinks


Half-Life 2 sites:
HalfLife-2
HL2.nl
HL2 Files
Planet Half-Life
Halflife2.net
Half-Life Fallout

Walkthroughs/guides:
Half-Life Fallout HL2 guide - Zeer uitgebreide walkthrough met screenshots, en extra info zoals easter-eggs, Gman sightings, Lambda-logo locaties en cheat codes.
GameFAQs
HL2 console command uitleg

Handige programma's:
HardwareOC Half-Life 2 Benchmark


Deze Starpost is met dank aan degene die de vorige startpost geschreven heeft :SpikeWolf Hulde :)

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:17

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Ok deel 14 nu al weer....

Maare om op de laatste vraag terug te komen van deel 13 , Je hebt nog steeds een internetconnectio nodig ja

 • SnoeiKoei
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 08:48

SnoeiKoei

Koeien Snoeien Loeiend!

:'( :'( :'(

Bedankt voor de reactie though

SuBBaSS: "SnoeiKoei, de topic-Freek"


 • kaasaanfiets
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online

kaasaanfiets

Extreme Edition of koekoek

Anoniem: 84457 schreef op maandag 26 september 2005 @ 22:34:
Ze liggen gewoon bij de pc afdeling redelijk dicht bij een gangpad op ooghoogte.
Dan ga ik er wel van uit dat je rond de 1.80 bent..... :)

Dr staat op de achterkant v/d hoes dat CS source erbij inzit.
Hoe het verder met mods en dergelijke zit, dat weet ik niet.

Mocht je het niet kunnen vinden dan vraag je toch even om de game! :)
jo bedankt nog he
ik heb hem vandaag ff gehaalt

idd met een prijsje van 39euro nogwat
ff aan die vent vragen hij aldoor bellen enzo uiteindenlijk was het wel goed...

ik naar de kasse aah moest dan mens weer bellen allemaal na checken :o
nouja kheb hem iig

voor 20 euro dan he :+

 • Spike_wolf
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 08:35

Spike_wolf

Genius Or Madman?.. You Decide

misschien het plaatje in de TS even veranderen? :+
staat nog steeds deel 13 in :P

[edit]

Dit misschien iets om maar een beetje in dezelfde stijl te blijven?:
http://www.roelveldhuyzen.com/GoT/HL2/hl2-logo-14.jpg

[Voor 48% gewijzigd door Spike_wolf op 03-10-2005 17:16]

Wat doet Ctrl+W ook alweer?
Humankind… be both.
Star Wars Awakens | Instagram


 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
HL 2 blijft bij maar maar zeilig 200~250MB gebruiken op mijn systeem.
Weet iemand hoe je de cache kan vergroten/aanzetten in HL2 ?
Heapsize 512000 werkt gewoon niet, zowel in consel, snelkopling of bij launch opties. Terwijl de andere commands wel werken, bijv novid(geen intro filmpjes). In het consel krijg ik trouwens de melding dat heapsize het een unkowd command is.

Ik heb zo 512mB vrij tijdens het draaien van halflife, en heb 1GB dual DDR in me computer zitten.

Anoniem: 60403

JC Ken schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 17:35:
HL 2 blijft bij maar maar zeilig 200~250MB gebruiken op mijn systeem.
Weet iemand hoe je de cache kan vergroten/aanzetten in HL2 ?
Heapsize 512000 werkt gewoon niet, zowel in consel, snelkopling of bij launch opties. Terwijl de andere commands wel werken, bijv novid(geen intro filmpjes). In het consel krijg ik trouwens de melding dat heapsize het een unkowd command is.

Ik heb zo 512mB vrij tijdens het draaien van halflife, en heb 1GB dual DDR in me computer zitten.
laat eens zien hoe je heapsize schrijft dan? :>

 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 22:53

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

Jammer dat Alleen Gary's mod wordt genoemd. De high-res cinematic pack lijkt me net zo erg de moeite waard daar dit het hele spel veel mooier maakt.

MSI GE76 11UH, maar wel met een 32" UHD monitor er aan en wat kekke Logitech spullen.


 • Spike_wolf
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 08:35

Spike_wolf

Genius Or Madman?.. You Decide

Tijgert schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 18:20:
Jammer dat Alleen Gary's mod wordt genoemd. De high-res cinematic pack lijkt me net zo erg de moeite waard daar dit het hele spel veel mooier maakt.
Tja, de TS hier is exact hetzelfde als de gene die ik in deel 13 geplaatst heb....
misschien dat Stronkie nu hard bezig is om een heel nieuw verhaal daar neer te planten, en anders moeten we hem maar ff achter de schenen aan zitten om de TS te updaten.. :/

Wat doet Ctrl+W ook alweer?
Humankind… be both.
Star Wars Awakens | Instagram


 • Jeroen O
 • Registratie: April 2001
 • Laatst online: 06:52
Mooie startpost. Echter alleen dat de collectors edition gelijk staat aan de steam gold package dat klopt niet. Wellicht dat dit nog aangepast kan worden.

 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Anoniem: 60403 schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 18:01:
laat eens zien hoe je heapsize schrijft dan? :>
In console "heapsize 512000" (zonder de "")
Snelkopeling "Steam.exe -applaunch 220 -console -heapsize 512000 -novid"
Launche opties "-heapsize 512000 -consel -novid"

 • Xymox
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 21:51

Xymox

Determinism rulez !

Dat lijkt me in orde

Intel i9-9900K | MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon | MSI RTX 2080Ti Gaming X Trio | Ballistix Sport LT (32GB) | MSI Optix MAG274QRF-QD 1440p | Samsung 970 EVO Plus (2TB) | NZXT Kraken X52 | Valve Index | Fractal Design R6 | Synology DS420j


Anoniem: 60403

JC Ken schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 18:53:
[...]

In console "heapsize 512000" (zonder de "")
Snelkopeling "Steam.exe -applaunch 220 -console -heapsize 512000 -novid"
Launche opties "-heapsize 512000 -consel -novid"
In console kan het iig niet, maar kijk is in je console nadat je hebt opgestart, helemaal bovenin, moet staan hoeveel geheugen hij gebruikt. Ziet er voor de rest wel goed uit.

 • armageddon_2k1
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 28-03 13:48
Dit is ook lekker. Heb ik een nieuw systeem, wil ik HalfLife installeren, geeft ie aan dat HL2.ico niet gevonden kan worden. Installatie afgebroken. Nou moe.

Engineering is like Tetris. Succes disappears and errors accumulate.


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

armageddon_2k1 schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 21:57:
Dit is ook lekker. Heb ik een nieuw systeem, wil ik HalfLife installeren, geeft ie aan dat HL2.ico niet gevonden kan worden. Installatie afgebroken. Nou moe.
De o-zo-bekende installatie bug, Counter-Strike: Source ook meeinstalleren dus ;)

 • Admiral Freebee
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online
Aantal dagen geleden HL2 aangeschaft bij de Mediamarkt in Antwerpen. Ik slenterde er wat rond na m'n college om te zien of ik nog een leuke CD tegenkwam en heb HL2 meegenomen in plaats van wat CD's. Ik wou wel eens zien waar al het gedoe om ging hoewel shooters m'n ding niet echt zijn. Het was dus eigenlijk een impulsaankoop maar voor €19,90 viel dat reuze mee!

Ik heb er zelfs al veel plezier aan beleefd hoewel het mijn genre van spel normaalgezien niet is. Gisterenavond ben ik zelfs goed geschrokken van zo'n snelle zombie in Ravenholm :( Het was hier donker en ik was met m'n headphones op aan het spelen. En ineens hoor je zo'n gehuil en springt er een snelle zombie op je af. Niet leuk :( :P

Al bij al vind ik het nog wel een leuk spel en ik ben blij dat het redelijk goed draait op mijn systeem :)

[Voor 3% gewijzigd door Admiral Freebee op 03-10-2005 22:21]


 • Spike_wolf
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 08:35

Spike_wolf

Genius Or Madman?.. You Decide

babba schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 22:15:
[...]

De o-zo-bekende installatie bug, Counter-Strike: Source ook meeinstalleren dus ;)
Werkt dat? :? :/
Laatste keer dat ik hem installeerde kreeg ik ook die melding.. na 4 keer opnieuw proberen heb ik de complete installatie maar gedownload van de steam server :/
hele nacht bezig geweest... maar toen ik opstond en m'n monitor aan zette zat ik lekker in het HL2 menu en kon ik gelijk spelen :D leuk zo'n auto install :P

Wat doet Ctrl+W ook alweer?
Humankind… be both.
Star Wars Awakens | Instagram


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:17

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Lol startpost aangepast

 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Jep, werkt echt. Is een erg bagger bug. Ik vind dat ze een game niet zo mogen uitbrengen. Ik was al bijna terug gegaan naar de winkel.
Anoniem: 60403 schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 21:54:
maar kijk is in je console nadat je hebt opgestart, helemaal bovenin, moet staan hoeveel geheugen hij gebruikt. Ziet er voor de rest wel goed uit.
Daar staat boven aan Heap 500MB.
Ik ben er achter gekomen dat waneer je Alt+Tab drukt dat HL2 eerst het geheugen leegt voordat die naar je buroblad switch. Daardoor dat taskmanger zo weinig aan gaf. Al gebruikt hl2 tijdens het game zo 370MB en dat is nog steeds niet echt veel. Ik ga morgen eens de heapsize op 700MB zetten en een uur lang game.

 • Gody
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 29-03 21:33
JC Ken schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 23:45:[...]Jep, werkt echt. Is een erg bagger bug. Ik vind dat ze een game niet zo mogen uitbrengen. Ik was al bijna terug gegaan naar de winkel.
Je hebt bij in bijna elke release van een spel (hoe groot of klein dan ook) nog wel bugs zitten. Soms grote, soms kleintjes, soms merken een paar van de tig duizenden mensen het, soms helaas meer. Ondanks de kwaliteitscontrole's bij Valve zelf en bij Vivendi is dit er toch doorgeglipt. Natuurlijk balen ze hier zelf ook van, het schept flink wat verwarring bij gebruikers omdat ze denken dat de cd kapot is, of het spel kapot is, of het spel direct helemaal bagger vinden. Ze hebben het er echt niet met opzet in gedaan. :)
En ach, het eerste level van HL2 kunnen spelen compenseert de zoektocht naar de workaround van dit bugje toch direct. ;)

 • Korumera
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 25-03 20:21
Ik heb hem nu vanaf het begin en vroeg me af of er nog leuke total conversions zijn? Met nieuwe verhaal lijnen want blijf het een pracht engine vinden. Iemand hier aanraders ?

PSN: Korumera | XBX: Korumera


 • Gody
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 29-03 21:33
Als TC kan ik je de SinglePlayer mod "Minerva Metastasis" aanraden. Screenshots en downloads.

[Voor 24% gewijzigd door Gody op 04-10-2005 22:17]


 • Korumera
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 25-03 20:21
Ok thanks eens even zoeken maar die link laat een lege wiki pagina zien :D maar zoek wel even met google

Yeah thanks :) had hem daarna gevonden op wiki. Heb het net even zitten doen tis best stoer gedaan hij/zij heeft er aardig wat tijd in gestoken das wel duidelijk. Hoop dat het nog uitgebreider word maar daar ga ik wel van uit :)

[Voor 53% gewijzigd door Korumera op 04-10-2005 14:01]

PSN: Korumera | XBX: Korumera


 • Devil N
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 24-02 10:08
LordHades schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 13:14:
Ok thanks eens even zoeken maar die link laat een lege wiki pagina zien :D maar zoek wel even met google
Minerva. Dat is de goeie link. De wiki pagina raakte in de war van die / aan het einde :P

 • kaasaanfiets
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online

kaasaanfiets

Extreme Edition of koekoek

aah de LEGALE versie loop bij mij vaak vast en het laden duurt lang...

langer en vaker als bij de illegale versie hoe komt dat?


(beetje een domme vraag idd ja dat weten jullie natuurlijk niet)

maar hebben jullie er toevallig ook last van??


en zitten er in de legale versie ook filmpjes? ik heb er nog geen 1 gezien, ik dacht dat dat misschien kwam omdat ik de savegames van mij illegale versie heb gecopieert?, of zitten er helemaal geen
(tussen) filmpjes in HL2 ?

[Voor 58% gewijzigd door kaasaanfiets op 04-10-2005 21:14]


Anoniem: 102844

Iemand ervaring met de R8-HDRBLOOM mod dat ervoor zorgt dat je HDR + Blooming effect krijgt in HL2??? :Y)

Als ik HL2 opstart krijg ik namelijk een schaakbord met paarse vlakken in het menu :? :X

Anoniem: 98590

koekoek2003nl schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 21:12:
en zitten er in de legale versie ook filmpjes? ik heb er nog geen 1 gezien, ik dacht dat dat misschien kwam omdat ik de savegames van mij illegale versie heb gecopieert?, of zitten er helemaal geen
(tussen) filmpjes in HL2 ?
Een van de belangrijkste kenmerken van half-life is juist dat er geen tussenfilmpjes zijn ;)

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

koekoek2003nl schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 21:12:
aah de LEGALE versie loop bij mij vaak vast en het laden duurt lang...

langer en vaker als bij de illegale versie hoe komt dat?


(beetje een domme vraag idd ja dat weten jullie natuurlijk niet)

maar hebben jullie er toevallig ook last van??


en zitten er in de legale versie ook filmpjes? ik heb er nog geen 1 gezien, ik dacht dat dat misschien kwam omdat ik de savegames van mij illegale versie heb gecopieert?, of zitten er helemaal geen
(tussen) filmpjes in HL2 ?
De illegale versie hoeft geloof ik de GCF-files niet meer uit te pakken.

En er zitten idd geen filmpjes in Half-Life 2, je kunt Half-Life 2 (Half-Life 1 trouwens ook) beter zien als één grote interactieve film waar je zelf de hoofdpersoon bent en dus ook de hele tijd door zijn ogen kijkt zonder tussenkomst van filmpjes en weapon-equip schermen o.i.d.
Anoniem: 102844 schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 21:30:
Iemand ervaring met de R8-HDRBLOOM mod dat ervoor zorgt dat je HDR + Blooming effect krijgt in HL2??? :Y)

Als ik HL2 opstart krijg ik namelijk een schaakbord met paarse vlakken in het menu :? :X
Bij mij deed hij het gewoon (tijdje trug alweer) alleen gebruik ik hem niet meer (zo mooi is het nou ook weer niet en het is GEEN echte HDR)

[Voor 20% gewijzigd door babbaloerie op 04-10-2005 21:51]


Anoniem: 102844

ik weet dat geen echte HDR is..

maar "zo mooi het nou ook weer niet" <- dus het is lelijker met die mod dan zonder? O-)

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

Anoniem: 102844 schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 21:53:
ik weet dat geen echte HDR is..

maar "zo mooi het nou ook weer niet" <- dus het is lelijker met die mod dan zonder? O-)
Dat betekent dat ik niet echt onder de indruk was, het was gewoon diezelfde zooi bloom die je tegenwoordig in erg veel games ziet.

 • Admiral Freebee
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online
Ik heb dus een aantal dagen geleden Half Life 2 aangeschaft in de winkel en aangezien ik niet zo'n snelle gamer ben, ben ik nog niet zo ver gevorderd (ik speel niet zo vaak, nog niet eens dagelijks) en heb ik dus ook nog maar weinig wapens. Nu wil ik wel eens zien welke andere wapens het spel te bieden heeft. Je hebt wel het commando "give weapon_xxxxx" maar dan ben je beperkt tot de ammo die het wapen in zich heeft. Daarvoor heb je dus de cheat "impulse 101" maar als ik deze invoer krijg ik niets. Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen? Elke website spreekt wel over deze code maar hij werkt hier niet.

sv_cheats staat op 1 by the way :)

 • dikki dik
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 12-07-2020
Admiral Freebee schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 22:10:
Ik heb dus een aantal dagen geleden Half Life 2 aangeschaft in de winkel en aangezien ik niet zo'n snelle gamer ben, ben ik nog niet zo ver gevorderd (ik speel niet zo vaak, nog niet eens dagelijks) en heb ik dus ook nog maar weinig wapens. Nu wil ik wel eens zien welke andere wapens het spel te bieden heeft. Je hebt wel het commando "give weapon_xxxxx" maar dan ben je beperkt tot de ammo die het wapen in zich heeft. Daarvoor heb je dus de cheat "impulse 101" maar als ik deze invoer krijg ik niets. Weet iemand waar dit aan zou kunnen liggen? Elke website spreekt wel over deze code maar hij werkt hier niet.

sv_cheats staat op 1 by the way :)
het is echt 10 keer leuker om daar in het verloop van het spel achter te komen. Mja voor de rest probeer google anders ff. 'cheats half life 2"

Battlefield 2 stats - Specs PC - X360 Gamertag


 • Admiral Freebee
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online
dikki dik schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 22:50:
[...]


het is echt 10 keer leuker om daar in het verloop van het spel achter te komen. Mja voor de rest probeer google anders ff. 'cheats half life 2"
Mja dat weet ik maar het kan zijn dat ik het spel nog niet direct in de komende maanden uitspeel. Ik word spellen namelijk beu na een tijdje en neem ze dan enkele maanden later weer vast om er enthousiast over te zijn :P (uitzonderingen: Final Fantasy reeks ;)).

Ik heb het in ieder geval werkend gekregen. De basis van de oorzaak was een typfoutje :D Ja, ik schaam mij :P

 • HyperTrophy
 • Registratie: December 2000
 • Niet online
mja, wat kan ik zeggen dan de mening van elke andere gamer en andere fanatici.
het spel volgens de levels en kansen uitspelen is toch leuker.

Plus dat het voor sommige levels vaak ook een reden heeft dat je het pas op dat moment gekregen hebt.

ik noem maar voor de ant lions
of de gemodde grav gun, of de kruisboog e.d.

Anoniem: 20531

JC Ken schreef op maandag 03 oktober 2005 @ 23:45:
[...]

Jep, werkt echt. Is een erg bagger bug. Ik vind dat ze een game niet zo mogen uitbrengen. Ik was al bijna terug gegaan naar de winkel.


[...]

Daar staat boven aan Heap 500MB.
Ik ben er achter gekomen dat waneer je Alt+Tab drukt dat HL2 eerst het geheugen leegt voordat die naar je buroblad switch. Daardoor dat taskmanger zo weinig aan gaf. Al gebruikt hl2 tijdens het game zo 370MB en dat is nog steeds niet echt veel. Ik ga morgen eens de heapsize op 700MB zetten en een uur lang game.
Je moet eens kijken naar het piek geheugen onder de taskmanager na een tijdje gamen, dan zul je zie dat het wel goed zit.

 • Admiral Freebee
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online
HyperTrophy schreef op dinsdag 04 oktober 2005 @ 23:15:
mja, wat kan ik zeggen dan de mening van elke andere gamer en andere fanatici.
het spel volgens de levels en kansen uitspelen is toch leuker.

Plus dat het voor sommige levels vaak ook een reden heeft dat je het pas op dat moment gekregen hebt.

ik noem maar voor de ant lions
of de gemodde grav gun, of de kruisboog e.d.
Ik wil gewoon even de wapens bekijken en er eens goed mee schieten voor ik verder ga. Ik heb geen zin om te wachten tot latere levels voor ik eens met de wapens kan spelen. Daarna laad ik m'n oude savegame weer en speel ik verder :)

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

http://developer.valvesoftware.com/wiki/Gabe_Newell's_FAQ

Lost Coast komt dus eind oktober uit, nog 3 weken dus.

[Voor 25% gewijzigd door babbaloerie op 06-10-2005 12:19]


 • SAiN ONeZ
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:01

SAiN ONeZ

Ⅎnll-Ԁɹooɟǝp Ⅎool

deze uitbreiding heeft dus HDR door valve ontwikkeld, buiten die HDR bloom mod is er geen andere manier om dit in HL2 te krijgen!? zit op een ati en je kunt nu ook adaptive aa gebruiken in HL2 wat het behoorlijk mooier maakt, vroeg me af of ik het nog mooier kon maken, dan hoe die was na uitkomen, uitgespeeld en niet meer bekeken.. :X

N47h4N|The secret to creativity is knowing how to hide your sources| Dyslexic atheists don't believe in doG! | ɯoǝʇ uıǝʇ ƃǝʞʞǝɹ ʍoɹpǝu ®


 • Korumera
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 25-03 20:21
nvm heb savegame er voor geopenend en stukje ff opnieuw gedaan en toen ging het wel goed. Vind alleen beetje vreemd dat geluid soms hapert, terwijl ik toch echt juiste drivers geinstalleerd heb.

[Voor 76% gewijzigd door Korumera op 06-10-2005 22:23]

PSN: Korumera | XBX: Korumera


Anoniem: 97470

De nieuwe Steam UI Beta is beschikbaar. Het ziet er echt heel mooi uit.
Om deze te krijgen moet je bij eigenschappen achter je steam.exe zetten:

-clientbeta betaui

(bv; F:\Steam\steam.exe -clientbeta betaui )

Hij gaat ff updaten enzo en dan heb je een hele geile Steam. _/-\o_

 • Korumera
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 25-03 20:21
Ik heb het probleem dat hij tijdens de cutscenes happert, en weet niet wat er aan de hand is. Heb alle juiste drivers geinstalleerd. Maar het schijnt niet te helpen Far Cry loopt daarintegen gewoon soepel. Heeft iemand hier een oplossing voor of enig idee waar ik naar moet kijken om het op telossen?

PSN: Korumera | XBX: Korumera


 • Robin
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
Dat ziet er wel stoer uit die bèta van Steam :o.

http://tweakers.net/ext/f/68011/thumb.png

Anoniem: 20531

En hoe kom jij daar zo aan als ik mag vragen ? :+

Anoniem: 97470

Anoniem: 20531 schreef op vrijdag 07 oktober 2005 @ 19:30:
[...]

En hoe kom jij daar zo aan als ik mag vragen ? :+
3 posts boven je kijken. :O

 • dragon9114
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 27-12-2022
vetjes die nieuwe steam :D . weet iemand een mod met mechs want bij mechmod komt ook niet echt veel nieuwes :(

Anoniem: 20531

Woeps... sorry hoor.

 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Scheelt bij julle v-sync ook zoveel in de fps ? Op de zware stukje haal ik maar 37FPS met v-sync aan, zet ik v-sync uit dan schiet de framerate omhoog naar de 73fps.

Ondanks alles heb ik nog steeds af en toe last van happeringen waneer ik een hoekje om ga of bij explosies. Terwijl me gemiddelde framerate rond de 100fps ligt en de heapsize op 512mB staat.

Spec,
Athlon XP 3000+ @ 2,3Ghz, 1GB Dual DDR 400mhz cas2,5 en een GF6800 GT @ ultra+ speeds

[Voor 4% gewijzigd door JKen op 09-10-2005 23:48]


 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 22:53

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

Wanneer zet je je v-synch nou aan? en gaat het dan omhoog of omlaag?
Spellcheck please...

MSI GE76 11UH, maar wel met een 32" UHD monitor er aan en wat kekke Logitech spullen.


 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Sorry, ik heb het even verbeterd.

 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 22:53

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

De frame rate schiet van 37 omlaag naar 73?

MSI GE76 11UH, maar wel met een 32" UHD monitor er aan en wat kekke Logitech spullen.


 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Moet omhoog zijn.
Ik weet niet wat ik vandaag heb dat ik zo veel spellings fouten weet te maken in 1 post.

 • kaasaanfiets
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online

kaasaanfiets

Extreme Edition of koekoek

Tijgert schreef op zondag 09 oktober 2005 @ 23:40:
De frame rate schiet van 37 omlaag naar 73?
lol ja idd :?

ik las hier ergens dat je kon zien op je ~ console dat je kon zien hoeveel geheugen hij in gebruik had? nou ik zie niks

en als ik heapsize 512000 intyp gebeurt er ook niks....
ow uuh w8 ff
In console "heapsize 512000" (zonder de "")
Snelkopeling "Steam.exe -applaunch 220 -console -heapsize 512000 -novid"
Launche opties "-heapsize 512000 -consel -novid"
met die zooi erbij wil hij niet opstarten dan geeft hij een foutmelding dat hij het bestand niet kan vinden dus ik zal wel wat verkeerd typen :?

[Voor 70% gewijzigd door kaasaanfiets op 10-10-2005 00:02]


 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
koekoek2003nl schreef op zondag 09 oktober 2005 @ 23:53:
[...]

lol ja idd :?

ik las hier ergens dat je kon zien op je ~ console dat je kon zien hoeveel geheugen hij in gebruik had? nou ik zie niks

en als ik heapsize 512000 intyp gebeurt er ook niks....
ow uuh w8 ff


[...]

met die zooi erbij wil hij niet opstarten dan geeft hij een foutmelding dat hij het bestand niet kan vinden dus ik zal wel wat verkeerd typen :?
Fout... Je moet doen via Play Games -> Properties van game -> Launch options en dan -heapsize 5120000 toevoegen :)

 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 22:53

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

Wat doet dan Heapsize dan wel niet allemaal?

MSI GE76 11UH, maar wel met een 32" UHD monitor er aan en wat kekke Logitech spullen.


 • Korumera
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 25-03 20:21
Heapsize zorgt er voor dat het spel 512mb gebruik als ik me niet vergis. Dat werd tegen mij verteld tijdje terug ik gebruik die commando al vanaf begin dat HL2 uit was en het loopt wat beter (minder happeren als je hoek om gaat)

PSN: Korumera | XBX: Korumera


 • JanW
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 07:58
Dutchmega schreef op maandag 10 oktober 2005 @ 14:05:
[...]

Fout... Je moet doen via Play Games -> Properties van game -> Launch options en dan -heapsize 5120000 toevoegen :)
Ik zou tog wel ff 1 nul weghalen. Of je moet egt zoveel geheugen in je pc hebben B) O-) .

 • kaasaanfiets
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online

kaasaanfiets

Extreme Edition of koekoek

Ep0ss schreef op maandag 10 oktober 2005 @ 15:07:
[...]

Ik zou tog wel ff 1 nul weghalen. Of je moet egt zoveel geheugen in je pc hebben B) O-) .
ah ik denk al
900 mb :o
http://img411.imageshack.us/img411/8707/halflifeheapzise520003pd.th.jpg
het liep zo iig niet echt lekker alleen hij was niet meer vast gelopen...

[Voor 3% gewijzigd door kaasaanfiets op 10-10-2005 16:45]


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

LordHades schreef op maandag 10 oktober 2005 @ 14:49:
Heapsize zorgt er voor dat het spel 512mb gebruik als ik me niet vergis. Dat werd tegen mij verteld tijdje terug ik gebruik die commando al vanaf begin dat HL2 uit was en het loopt wat beter (minder happeren als je hoek om gaat)
Nee het is dacht ik de buffer die HL2 gebruikt tijdens het laden (ook tijdens de levels door).

 • JanW
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 07:58
Waar staan de savegames van HL2 ergens? Ik ben nl. van plan mijn pc opnieuw te installeren maar ik wil die graag back-upen want ik zoek t nie echt weer zo ver door te spelen.

[Voor 59% gewijzigd door JanW op 11-10-2005 16:27]


Anoniem: 20531

Ep0ss schreef op dinsdag 11 oktober 2005 @ 16:26:
Waar staan de savegames van HL2 ergens? Ik ben nl. van plan mijn pc opnieuw te installeren maar ik wil die graag back-upen want ik zoek t nie echt weer zo ver door te spelen.
Ik dacht hier: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\<insert username>\half-life 2\hl2\SAVE

 • vacuumcleaner
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 30-03 03:08
Hebben veel mensen nog last van deze crash?

http://img439.imageshack.us/img439/7544/hl2fout3yn.th.jpg

Heb steam + HL2 helemaal opnieuw geinstalleerd en blijf dit probleem houden.

Op de supportsite en het forum van steam hebben ze ook nog geen oplossing :'(

Het ontstaat wanneer ik daadwerkelijk HL2 start...

[Voor 9% gewijzigd door vacuumcleaner op 14-10-2005 10:44]

[Helpdesk]"While you're waiting, read the free novel which came with the product. Its a spanish story about a guy called "MANUAL."


 • Tijgert
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 22:53

Tijgert

Let the Zen flow. Shit a leak!

Sorry dat ik de aandacht even verleg.. maare...

http://www.blackmesasource.com/

MSI GE76 11UH, maar wel met een 32" UHD monitor er aan en wat kekke Logitech spullen.


 • dikki dik
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 12-07-2020
dees is ook wel leuk om ff te melden, is al vier dagen uit daar niet van

http://www.hidden-source.com/

Battlefield 2 stats - Specs PC - X360 Gamertag


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

http://blackmesa.leak-free.org/html/images/thumbnails/mr4_st1_th.jpg

Damn! _/-\o_

 • XWB
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

XWB

Devver

La Batterie des Hommes sans Peur


 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

[mierenneukmodus]
Volgende week dus :P Anders zou die vandaag nog uit moeten komen :P
[/mierenneukmodus]

 • XWB
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

XWB

Devver
Hangt ervan af hoe je het bekijkt, voor sommige mensen begint de week vanaf zaterdag en loopt tot vrijdag.

La Batterie des Hommes sans Peur


 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Dat ziet er supper mooi uit ! Die ga ik zeker spelen ^_^.

Deze mod kwam ik laats tegen. http://cd.bounced.de/index2.php Ik heb hem alleen nog niet uitgebprobeerd.

Anoniem: 94542

Is er nou al een patch? Als ik via google zoek, kom ik niet echt aan een patch..
Heb het spel net weer uit de kast getrokken, maar ik irriteer me mateloos aan het 'geluidsstotterings' probleem!

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Anoniem: 94542 schreef op donderdag 27 oktober 2005 @ 22:23:
Is er nou al een patch? Als ik via google zoek, kom ik niet echt aan een patch..
Heb het spel net weer uit de kast getrokken, maar ik irriteer me mateloos aan het 'geluidsstotterings' probleem!
Er is iemand niet op de hoogte... Alle patches download je automatisch via Steam. Er zijn al tig fixes geweest voor de geluidsstotteringprobleem en waarschijnlijk heb je niet de moeite genomen om even te zoeken op de juiste websites?

http://support.steampower...r/std_adp.php?p_faqid=284
http://developer.valvesoftware.com/wiki/Stuttering

 • babbaloerie
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11-06-2022

babbaloerie

¯¯¯¯¯¯¯

Ik kan nog steeds niet wachten op Lost Coast :D Hij zou deze week uitkomen :)

Anoniem: 89184

babba schreef op donderdag 27 oktober 2005 @ 22:40:
Ik kan nog steeds niet wachten op Lost Coast :D Hij zou deze week uitkomen :)
Hopelijk nog vanacht of morgenochtend (onze tijd). :)

Helaas zal LC niet erg lang zijn (max 15 min om uit te spelen). Ik zie het meer als een tech. demo.

 • XWB
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

XWB

Devver
babba schreef op donderdag 27 oktober 2005 @ 22:40:
Ik kan nog steeds niet wachten op Lost Coast :D Hij zou deze week uitkomen :)
Inderdaad, ik zat net te kijken op steam, maar nog steeds niks. Morgen is een week voorbij, als ie dan niet komt hebben ze hun belofte niet kunnen houden :p

La Batterie des Hommes sans Peur


 • ReddishRat
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 23-02 00:07
Hacku schreef op donderdag 27 oktober 2005 @ 23:30:
[...]


Inderdaad, ik zat net te kijken op steam, maar nog steeds niks. Morgen is een week voorbij, als ie dan niet komt hebben ze hun belofte niet kunnen houden :p
En dat is NL tijd. Je zal zien dat vrijdag ochtend/middag "Lost Coast" downloadbaar is. :9~ En dan weer het ellelange wachten op Aftermath :O

 • XWB
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

XWB

Devver
Aftermath, die was ik totaal vergeten. Dat was toch voor deze zomer gepland? Het zal wel december worden, kunnen ze er meer verkopen ivm de kerstperiode enzo.

La Batterie des Hommes sans Peur


 • kaasaanfiets
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online

kaasaanfiets

Extreme Edition of koekoek

erg frustrerend als je op die site zit en je kan geen download vinden, en helemaal als je al cjagie bent
:(

dl link?

 • ETzPliskin
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 30-03 18:08

ETzPliskin

PS3 ID: Kretus

ReddishRat schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 00:18:
[...]


En dat is NL tijd. Je zal zien dat vrijdag ochtend/middag "Lost Coast" downloadbaar is. :9~ En dan weer het ellelange wachten op Aftermath :O
Heb allang het level uit hoor :9

Je loopt achter :P

Anoniem: 136005

Lol, ik kan met mijn x300 gewoon lost coast spelen, wel met 10 fps ofzo, magoed :/

Echt hatelijk dat die kut TFT schermpjes een native resolution van 1280*1024 hebben, dan is fps meteen superlaag met nieuwe spellen :(

 • Admiral Freebee
 • Registratie: Februari 2004
 • Niet online
Anoniem: 136005 schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 08:08:
Lol, ik kan met mijn x300 gewoon lost coast spelen, wel met 10 fps ofzo, magoed :/

Echt hatelijk dat die kut TFT schermpjes een native resolution van 1280*1024 hebben, dan is fps meteen superlaag met nieuwe spellen :(
Mijn scherm heeft ook een native resolutie van 1280x1024 maar ik speel gewoon op 1024x768 hoor. Het beeld wordt er niet merkbaar onscherp op en nu kan ik tenminste wat eyecandy aanzetten en nooit lager dan 40fps zakken :)

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
He fuck. Ik heb geen DX9 videokaart hier. Niemand die de hele level wilt effe opnemen? :P

Anoniem: 12316

Net als in andere gevallen, hoef je niet te melden als je het level aan het downloaden / updaten bent. Daar heeft niemand wat aan namelijk :)

Anoniem: 20531

[spoiler ?]

Aan het einde van de LC kun je in een lift weer na beneden :)

Het ziet er in ieder geval erg leuk uit zelfs met mijn antieke 9600XT.

[edit]
Bugje ?: http://www.blackspotsoftware.com/files/private/lc_bug.jpg

[Voor 22% gewijzigd door Anoniem: 20531 op 28-10-2005 10:29]


Anoniem: 134162

jezus, wat is lost coast zwaar zeg ik kon DoD:Source wel goed spelen met HDR op Full (60 FPS)maar lost coast dat is een ander verhaal(24- 35) :( daar baal ik wel even van zeg.
Op een reso van 1280x1024

[Voor 13% gewijzigd door Anoniem: 134162 op 28-10-2005 10:25]


 • ReddishRat
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 23-02 00:07
Anoniem: 134162 schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 10:24:
jezus, wat is lost coast zwaar zeg ik kon DoD:Source wel goed spelen met HDR op Full (60 FPS)maar lost coast dat is een ander verhaal(24- 35) :( daar baal ik wel even van zeg.
Op een reso van 1280x1024
Nou als ik het zo hoor krijgt mijn pctje het ook zwaar. Kan iemand een screenshot posten van een goed stuk? Ik zit nog op me werk :(

 • Jorick
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 07:51
rar met screenshots
Erg leip dat HDR :9~
Ook dat commentaar dat er bij zit. Ze hebben echt de halve engine moeten verbouwen voor HDR :o

 • ReddishRat
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 23-02 00:07
Jorick schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 11:49:
rar met screenshots
Erg leip dat HDR :9~
Ook dat commentaar dat er bij zit. Ze hebben echt de halve engine moeten verbouwen voor HDR :o
Thx! :> Kan niet wachten tot ik het zelf kan spelen. Dat commentaar lijkt me ook wel leuk, ben altijd wel geinteresseerd in wat achtergrond info ;)

 • RvP
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 08:20
:9~ Wat ongelofelijk gaaf is dat HDR zeg. Die lichtval maakt echt enorm veel verschil.

Wel jammer dat mijn Geforce 6800LE @ bijna GT het toch wel heel moeilijk heeft. (Check mijn specs voor de 3dmark daarvan) 1024 alles aan dropt de framerate soms toch wel onder de 25 fps en dat merk je.

Van mij mogen ze heel hl2 wel van HDR voorzien :p

Specs


 • Anoniem: 149249
 • Registratie: Juli 2005
 • Niet online
Ik vraag me af hoe realistisch spellen nog gaan worden, in de toekomst is het spel zo realistisch als het echte leven dat mensen geen verschil meer gaan zien.

 • Quadro!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 08:22
Zo lang je nog geen geur hebt, is het nog niet echt realistisch.. lijkt me overigens ook niet in alle games wenselijk... :+

 • enira
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 22:23
bwoah!! Wat een vet level! :D

Net ff gespeeld, een hoop lopen kutten in die kerk, maar toen toch voor mekaar gekregen :P
Die hdri is echt super, je wordt gewoon verblind, alles op hoog.

Screenshots zal ik maar niet posten voordat ik spoilers maak :)

Twitch: Phyloni1
Path of Exile character info: Active character


 • ErikRo
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 19-03 04:50
Euh ik schaam me rot, maar ik kom niet voorbij het hek met de visser. Als ik in het water ga wordt ik opgegeten door vissen en ik zit al 10 minuten te volgelen met dat hek maar hij gaat niet open (kan dat wel?). Zo snel heb ik nog nooit vastgezeten :+

"I don't have any solution but I certainly admire the problem." -- Ashleigh Brilliant


 • XWB
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online

XWB

Devver
spoiler:
De visser doet dat hek open als ie uitgepraat is, dus je moet eerst wat bij hem gaan staan.

[Voor 7% gewijzigd door XWB op 28-10-2005 14:20]

La Batterie des Hommes sans Peur


 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 01:03

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

^^ die visser die je aanspreekt moet het hek van slot doen...

maar ik vandaag lost coast doenlwoaden erg benieuwd enzo... ik start het spel.... hmm ziet er vrij normaal uit... klik eerste commentaar ballontje aan... ït apears your VGA-card doesn't support HDR"

wtf? kheb een 9600XT ondersteund die echt geen hDR? :? :'(

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


Anoniem: 127797

Waar kun je deze downloaden? .. Ziet er errruuug wreed uit! :D:D

 • ErikRo
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 19-03 04:50
Anoniem: 127797 schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 14:24:
[...]Waar kun je deze downloaden? .. Ziet er errruuug wreed uit! :D:D
Idd bedankt voor deze tip, ik had nog nooit van deze mod gehoord, maar hij klinkt te gek.
ps het is www.blackmesasource.com zie links onderin de foto.

Ik zie alleen nergens een verschijningsdatum iemand anders die het wel zag/weet.


Volgens mij heb ik een foutje gevonden, want die visser is bij al uren uitgepraat en staat nu stil. Maar maakt verder geen hek open. Er bij staan/ weglopen maakt niet uit. Dus ik begin maar weer even overnieuw, ik speel trouwens met audiocommentaar van de makers aan. Misschien dat dat nog uitmaakt.

[Voor 27% gewijzigd door ErikRo op 28-10-2005 15:00]

"I don't have any solution but I certainly admire the problem." -- Ashleigh Brilliant


 • Quadro!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 08:22
Ik heb hem net ook ff gespeeld :: erg mooi hoor! :9 maar dat dit nou zo lang heeft moeten duren :?

 • JKen
 • Registratie: September 2003
 • Nu online
Ik dacht dat ik hier het weekend wel mee zoet ben, maar ik heb hem nu al uitgespeeld. Erg jammer dat het level zo klein is, en dat je de andere helft nog eens niet te zien krijgt. Het verhaal was ook erg voorspelend/ simple.

Al moet ik zeggen dat de grapichs erg mooi zijn :D en het loopt ook nog perfect op een AMD Athlon xp 3000+ en een GF6800Gt geocd op 430 / 1150Mhz. Ik ga nog proberen of die ook perfect draait op een 1280*1024 al verwacht ik dat wel.

Er zit wel een laad bug in.
http://img430.imageshack.us/img430/30/d2lostcoast00126hi.th.jpg

[Voor 17% gewijzigd door JKen op 28-10-2005 16:36]


 • Hu9o
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 21:58

Hu9o

Schokkend

Nou ik heb hem net gespeeld met m'n 5900XT kaart. Maar spectaculair was het niet omdat deze kaart geen HDR ondersteund :(

Dit is ook niet te omzeilen mbv software matige ingrepen? Zal waarschijnlijk niet.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Vertel Microsoft over dit probleem <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


 • Hu9o
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 21:58

Hu9o

Schokkend

JC Ken schreef op vrijdag 28 oktober 2005 @ 16:33:
Ik dacht dat ik hier het weekend wel mee zoet ben, maar ik heb hem nu al uitgespeeld. Erg jammer dat het level zo klein is, en dat je de andere helft nog eens niet te zien krijgt. Het verhaal was ook erg voorspelend/ simple.

Al moet ik zeggen dat de grapichs erg mooi zijn :D en het loopt ook nog perfect op een AMD Athlon xp 3000+ en een GF6800Gt geocd op 430 / 1150Mhz. Ik ga nog proberen of die ook perfect draait op een 1280*1024 al verwacht ik dat wel.

Er zit wel een laad bug in.
[afbeelding]
Ja daar kwam ik ook al achter. Na het laden is de AI uitgevallen en bljiven alle tegenstanders gewoon dom stil staan.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Vertel Microsoft over dit probleem <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


 • PD2JK
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 08:36
Totaal geen last gehad van bugs, hek gaat gewoon open.

Mooie demo, HDR werkt grappig moet ik zeggen. :P

[Voor 20% gewijzigd door PD2JK op 28-10-2005 16:41]

IBM 5x85c 100@120 (3.11) / Pentium MMX 200@233 (95) / Dual Celeron 433 (2000) / Athlon Slot A Thunderbird 1000 (98SE) / P!!!-S 1,4GHz (ME) / AthlonXP 1700+@3200+ (XP) / Opteron 165 (XP x64) / Q9550 (Vista) / Ryzen 5 5600X (10)

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee