Toon posts:

How to become a Dj... deel VII Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 4.416 views sinds 30-01-2008

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Dames en heren, bij deze heet ik u van harte welkom bij de opening van het zevende deel van de How to become a DJ-legacy op GoT :) De openingspost is ivm grote tevredenheid O-) nauwelijks veranderd. Hieronder volgt een kleine F.A.Q.

:? Wat doet een DJ nou eigenlijk?
DJ staat al jarenlang voor disk jockey, een term die tegenwoordig extreem gehyped wordt, maar velen weten eigenlijk niet wat het vak nou precies inhoudt. DJ zijn kent twee aspecten: De techniek en de sfeer. Onder techniek wordt het mixen van plaatjes verstaan. Mixen is het gelijkzetten van tempo en beats, om vervolgens aan het einde van een nummer een soepele overgang te regelen. Dit klinkt heel simpel, maar dat is het zeker niet (in het begin al helemaal niet). Het mixen is een zeer nauwkeurig proces, waarbij de kleinste afwijking er al voor kan zorgen dat de boel na 10 seconden niet meer gelijk loopt. Dan kennen we nog het andere aspect, de sfeer. Als DJ op een feest ben jij verantwoordelijk voor de sfeer op de dansvloer. Nu zijn er een aantal factoren waarmee je de sfeer kan beïnvloeden, waarvan de belangrijkste bij uitstek de platenkeus is. Het neerzetten van een gevarieerde en goed opgebouwde set is alles behalve makkelijk. Daarnaast is de uitstraling van de DJ ook belangrijk. Een DJ die enthousiast bezig is, zal zonder twijfel betere resultaten halen dan een zak hooi die er ook niet voor de lol staat.

:? Wat is het verschil tussen een DJ en producer?
Dat zijn twee termen die vaak door elkaar worden gehaald. Een DJ staat simpelweg voor platendraaier, een figuur op een feest of op de radio die plaatjes opzet. Een producer is degene die de plaatjes maakt. De reden waarom deze twee termen door elkaar worden gehaald, is omdat een producer meestal beide doet. Denk bijvoorbeeld aan DJ Tiësto, die bekend staat om zowel zijn producties als zijn DJ-kunsten. Een vaak gemaakte fout is echter dat een goede producer automatisch als volwaardig DJ wordt aangezien. Dit is lang niet altijd waar! Er zijn voorbeelden van mensen die geniaal produceren, maar er als DJ weinig van bakken.

:? Wat is beter, CD of vinyl?
Dit is een discussieonderwerp die vaak zat is gehouden in de voorgaande delen. Uiteindelijk komt het erop neer dat er geen absolute winnaar is. Beide media hebben zo hun voordelen en nadelen. Bij vinyl heb voordelen zoals direct contact met het medium, absolute controle over de plaat en uitgebreid assortiment aan platen. CD's zijn compacter, beschadigen minder snel en zijn thuis te bakken.
Qua mixgenot zijn deze systemen niet met elkaar te vergelijken. Met vinyl werk je door direct met de hand de plaat te corrigeren, bij CD's doe je dat met behulp van een groot wiel en de pitch bend. De mixtechnieken verschillen zoveel, dat je geen concrete winnaar hebt. De voorkeur qua medium is bij iedere DJ anders. Om één heel groot misverstand uit de weg te ruimen: Met beide systemen valt perfect te mixen!

:? Ik wil graag DJ worden, welke apparatuur moet ik nemen?
Je zult eerst een keuze moeten maken tussen de twee verschillende media. Als je vinyl wilt draaien, hou er dan rekening mee dat je toch echt een platenzaak in de buurt moet hebben. Als je CD's wilt draaien, dan zul je er rekening mee moeten houden dat er bijna geen extended mixen van nummers in de winkel zullen liggen! Daarom is het als CD DJ ontzettend moeilijk om de desbetreffende auteursrechten te betalen en de muziekindustrie te steunen, omdat er voor CD DJ's erg weinig CD's geschikt zijn.
Voor apparatuur raden wij je aan een kijkje bij New-Line te nemen, een zeer uitgebreide DJ-gear winkel met zowel professionele apparatuur als beginnersspullen. Voor draaitafels is er zelfs een uitgebreid topic aanwezig met aanbevelingen en afraders. Verder is het verstandig om de commentaar van shopbaas André serieus te nemen, omdat deze man bijzonder veel verstand van de apparatuur heeft! Let daarom vooral op de producten die genoteerd staan als "Drés Choice", en stel hem gewoon vragen als je iets niet weet.

Voor de rest algemene aanbevelingen in de volgende categorieën (over het algemeen is het aan te raden om apparatuur te kopen bóven het very low budget!):

Mixers (geen battlemixers)
Very low-budget: Gemini PMX-500
Low budget: Gemini PS-626i
Midrange budget: Gemini UMX-7
High budget: Dateq XTC/Allen&Heath Xone:32/Vestax PCV-275

Draaitafels (S-arm voor het normale mixwerk)
Very low budget: Reloop RP-2000MKIII/JB-Systems Q-20/Akiyama DJ-2000 (OEM-product, alledrie de tafels zijn identiek)
Low budget: Reloop RP-4000MKIII/JB-Systems Q-30/Akiyama DJ-3000 (OEM-product, alledrie de tafels zijn identiek)
Midrange budget: Reloop RP-5000MKIII/Gemini PT-2100
High budget: Technics SL-1200MK2 of M3D/Gemini PDT-6000/Synq XTRM-1/Akiyama DJ-4000 (laatste twee tevens OEM-producten)

CD-spelers (enkel)
Low budget: Gemini CDJ-20
Midrange budget: American DJ PSX
High budget: Pioneer CDJ-800/Pioneer CDJ-1000MKII/Denon DN-S5000/Numark Axis-8

CD-spelers (dubbel)
Low budget: American DJ DCD-Pro 400
Midrange budget: DAP 900D/Numark CDN-36
High budget: Pioneer CMX-3000/Pioneer CMX-5000/Numark CDN-88/Numark CDN-90

Natuurlijk zijn er ook een zat andere goede producten in deze branche. Dit is slechts een kleine indicatie van wat een goede keuze zou zijn.

:? Zozo dat DJ spul is aardig prijzig zeg! Kan dat niet tweedehands?
Tuurlijk! De grote sites Ebay en Marktplaats zullen vast wel DJ gear ergens tussen hebben, maar het is ook verstandig om op het tweedehands forum van het New-Line forum te kijken en het Vraag & Aanbod-forum van IDP (URL's onderin). Beginnersapparatuur wordt erg vaak te koop aangeboden omdat de mensen besluiten om de apparatuur te vervangen met spullen uit een hogere prijsklasse, dus als je wilt beginnen zul je altijd wel tweedehands beginnersspullen tegenkomen ergens.

:? Hoe kom ik aan de bak als DJ
DJ'en is een leuke bezigheid en moet vooral een hobby blijven, maar het liefst wil je natuurlijk je kunsten ook aan een publiek tonen. Dit is niet alleen goed voor een flinke kick (als iedereen op jouw plaatjes uit zijn dak gaat), maar ook erg leerzaam. Je leert namelijk om een soort interactie tussen jou en het publiek te voeren.
De vraag is natuurlijk: hoe kom ik dan voor een publiek terecht?
Zorg eerst dat je veel geoefend hebt, dat houdt in dat je zowiezo het beatmatchen onder de knie hebt (foutjes maken mag weleens). Laat eerst een aantal van je mixen eens horen aan wat vrienden en kennisen. Zodra je een goede mix op CD hebt staan, begint het netwerken. Maak eens een praatje met de plaatselijke DJ en laat dan een CD van je achter (uiteraard met naam, e-mail ed), ook mensen op school op de hoogte brengen van jouw draaikunsten kan helpen voor wat naamsbekendheid. Ga dan niet stilletjes zitten wachten, maar onderneem zelf actie. Stel voor om een keer te draaien op een schoolfeest of doe mee aan een DJ-contest.
Wanneer je al deze stappen uitvoerd ligt het niet meer in jouw handen. Maar wat er ook gebeurt probeer het plezier in het draaien te houden, ga dus niet ergens draaien waar je jezelf absoluut niet thuis voelt (ga als Techno-DJ niet in de plaatselijke kroeg skihut-hits draaien om toch maar aan de bak te komen).

:? Waar kan ik muziek vinden?
In de platenzaak :). Onderaan dit topic vindt je een lijst met links.

:? En hebben deze überl33te mixmeisters ook een IRC kanaal?
Jazeker :*) Check daarvoor #GoTDJ op irc.tweakers.net

:+ Voorgaande topics en dochterdraadjes
How to become a Dj...
How to become a Dj... deel II
How to become a Dj... deel III
How to become a Dj... deel IV
How to become a Dj... deel V
How to become a Dj... deel VI
How to become a Producer
How to become an LJ...

:+ Andere DJ fora/topics
IDP-DMC Holland forum
New-Line forum
Mixmasters.tk forum

:+ Platenzaken
Lijst platenzaken in Nederland en België
Dancegrooves (online NL)
Recess Records (online NL)
Only DJ's (online NL)
Rare Records (online NL)
Platenshop.nl (online NL)
Hard To Find Records (online UK)
DotVinyl (online UK)

:+ Handige links
Mixmasters.tk
Technics Dutch dance charts
Advanced vinyl handling
New-Line licht & geluid
Afstellen van een draaitafel arm

[Voor 14% gewijzigd door Flake op 25-07-2003 00:46]


 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Nog maar een keer dan:
Nou, een beetje musica dan maar! :+

Mixie om te downloaden
Was bedoeld als demo, maar krijgt een plekkie in een stoffig hoekje op m'n harde schijf :X :X

 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
Fuck zeg ijn we al bij deel 7.

Pffffffffffffffffffffffffffffff ik krijg al RSI bij de geachte hoeveel ik wel niet in al die draadjes heb getypt :P

iRacing profiel


 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Ik besef nu pas hoe lang die openingspost is! Heb ik dat nou werkelijk allemaal getikt? :D Máár ik vind het een leuk topic met gezellige lui! Dus doorzetten die handel ;)

 • Universal Creations
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 04-06 23:26
Jullie dachten natuurlijk: verandering van spijs doet eten.

Ach ja, is niet erg, blijft het wat overzichtelijker voor de mensen die 25 posts per pagina hebben.

Sony A7R III | Sigma MC-11 | Sigma 50mm f/1.4 Art | Sigma 135mm f/1.8 Art
Zeiss 21mm f/2.8 | Minolta Rokkor 58mm f/1.2 | Godox V860II


 • Universal Creations
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 04-06 23:26
Vash schreef op 14 July 2003 @ 23:17:
Ik besef nu pas hoe lang die openingspost is! Heb ik dat nou werkelijk allemaal getikt? :D Máár ik vind het een leuk topic met gezellige lui! Dus doorzetten die handel ;)
Niet helemaal he, ik heb ook een stukje getikt: Hoe kom ik aan de bak als DJ

Sony A7R III | Sigma MC-11 | Sigma 50mm f/1.4 Art | Sigma 135mm f/1.8 Art
Zeiss 21mm f/2.8 | Minolta Rokkor 58mm f/1.2 | Godox V860II


 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
lucky number number 7 alweer...

proost! :)

Wat doen de gotdj's tijdens de zomervakantie, gewoon de hort op of extra veel zomerfeestjes waarop gedraaid wordt?

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


 • Raymond
 • Registratie: Maart 2000
 • Nu online
Universal Creations schreef op 14 July 2003 @ 23:22:
mensen die 25 posts per pagina hebben.
Die zijn dom :P

Anoniem: 26318

Ener-G: Ik draai deze zaterdag, en dan pas weer in oktober geloof ik.

 • Universal Creations
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 04-06 23:26
ik heb er 100, eerst had ik er 1000 maar met veel plaatjes was dat niet altijd een succes.

Sony A7R III | Sigma MC-11 | Sigma 50mm f/1.4 Art | Sigma 135mm f/1.8 Art
Zeiss 21mm f/2.8 | Minolta Rokkor 58mm f/1.2 | Godox V860II


 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Universal Creations schreef op 14 July 2003 @ 23:22:
[...]


Niet helemaal he, ik heb ook een stukje getikt: Hoe kom ik aan de bak als DJ
Owja, da's waar ook 8)7
:o Weet je wat pas dom is???
Lampje stuurde op 14 July 2003 @ 23:04 deze pushmessage naar Vash:
aan het werk, makker!
Lampje in "How to become a Dj... deel VI"
Dus ik klik op die link, nieuw venster, weer die pushmessage. Ik denk :? Dus ik druk nog een keer. 3e window, allemaal met dezelfde pushmessage. Dus da ging zo door totdat ik 10 windows open had staan. En toen drong het tot me door: "Owjah, ik moet eerst akkoord gaan :X 8)7 "

 • NightOwlNL
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 30-04 11:17
en ik maar zoeken en zoeken, en heej der zit een slotje op, ff kijken

oooooooowwwwwwww nieuw deel nix aan de hand

ik zal trouwens @ campzone t nodige cdjockwerk gaan doen, heb geen zin om mijn platen aan de extremen van campzone bloot te stellen

 • Yalopa
 • Registratie: Maart 2002
 • Niet online

Yalopa

Less is more!

huh de vorige nu al dicht gaan we niet tot 2000?? Soit, dan maar hier weer :X :D

You don't need eyes to see, you need vision


 • HuismAndré
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:01

HuismAndré

-Pardon my French, I'm Dutch-

Reind schreef op 14 July 2003 @ 23:15:
Fuck zeg ijn we al bij deel 7.

Pffffffffffffffffffffffffffffff ik krijg al RSI bij de geachte hoeveel ik wel niet in al die draadjes heb getypt :P
Nou...

Vorige week zaterdag maar een naar de opticien (sp) geweest om m'n ogen te laten controleren. Ik had de laatste tijd namelijk wel ERG regelmatig last van hoofdpijn.

Blijkt dat ik "computerogen" heb. Een mooie +1; het resultaat van veel te vaak en veel te lang (14/7) achter het scherm zitten. Ben ik straks gloeiende gloeiende de enige in onze familie met een bril (dat kan m'n libido even niet aan hoor ;-)

Gelukkig hoef ik hem alleen in het werk te dragen.

André Huisman (www.new-line.nl)


Anoniem: 20384

ja en huismand dat is nog maar het begin he!! ikke had ook nooit nergens last van totdat ik systeembeheerder werd nu loop ik met min 2 rond en dat is nog steeds stijgende! :(

Anoniem: 46060

huisman schreef op 15 July 2003 @ 08:34:
[...]
Nou...

Vorige week zaterdag maar een naar de opticien (sp) geweest om m'n ogen te laten controleren. Ik had de laatste tijd namelijk wel ERG regelmatig last van hoofdpijn.

Blijkt dat ik "computerogen" heb. Een mooie +1; het resultaat van veel te vaak en veel te lang (14/7) achter het scherm zitten. Ben ik straks gloeiende gloeiende de enige in onze familie met een bril (dat kan m'n libido even niet aan hoor ;-)

Gelukkig hoef ik hem alleen in het werk te dragen.
Echte stoere mensen hebben een bril ;) B)
/me PatriXx heeft ook een fietsframe op zijn neus

 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
huisman schreef op 15 July 2003 @ 08:34:
[...]
Nou...
Gelukkig hoef ik hem alleen in het werk te dragen.
Wat meer tijd in de vrouw steken dan in het werk :)

Snap trouwens ook niet helemeaal hoe jij dat vol houd (zie je altijd tot laat op de forums en ik neem aan dat je s'ochtends weer op tijd begint.)

iRacing profiel


 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Reind schreef op 15 July 2003 @ 10:15:
[...]


Wat meer tijd in de vrouw steken dan in het werk :)

Snap trouwens ook niet helemeaal hoe jij dat vol houd (zie je altijd tot laat op de forums en ik neem aan dat je s'ochtends weer op tijd begint.)
Een gokje (kan bijna niet anders): Meneer Huisman heeft gewoon plezier in zijn werk (en zo moet het ook!!)

 • Reacher
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:10

Reacher

oldschool

Wat ik me afvraag :

Zijn er nou nog echt winkels die een heel assortiment aan bijvoorbeeld cd spelers in de winkel hebben staan waar je even mee kan testen of het wel iets is wat je wilt hebben.


Ik ben wel in een paar zaken geweest waar het assortiment beperkt was tot 2 spelers.

but I don't like you in that way
the best things in life are illegal
born to do porn!


 • Eraser127
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 05-06 19:48

Eraser127

Nijkerk

Fewture schreef op 14 July 2003 @ 23:12:
Nog maar een keer dan:


[...]
klinkt lekker, met m'n subje hoor je die ...Hz toon lekker goed rond 18:36 :P

[Voor 9% gewijzigd door Eraser127 op 15-07-2003 11:17]

My Discogs


 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Eraser127 schreef op 15 juli 2003 @ 11:16:
[...]

klinkt lekker, met m'n subje hoor je die ...Hz toon lekker goed rond 18:36 :P
Das de B kant van Carne Levale EP >:) Vet nummer is dat :9

Edit: 2 nummers verder ga ik btw lekker op m'n plaat met Street Carnival..naaldje vroegtijdig aan het einde van de groef zeg maar :X Bah :( Ik stond ff te pitten |:(

[Voor 27% gewijzigd door Fewture op 15-07-2003 12:08]


 • MisterDon
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 19-12-2022

MisterDon

Prefers Audiotrak

Reacher schreef op 15 July 2003 @ 11:10:
Wat ik me afvraag :

Zijn er nou nog echt winkels die een heel assortiment aan bijvoorbeeld cd spelers in de winkel hebben staan waar je even mee kan testen of het wel iets is wat je wilt hebben.


Ik ben wel in een paar zaken geweest waar het assortiment beperkt was tot 2 spelers.
Dijkman in Amsterdam (niet kopen, ze zijn vrij duur) en Feedback hebben meestal wel van alles staan.

[Voor 12% gewijzigd door MisterDon op 15-07-2003 12:36]


 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
Vash schreef op 15 July 2003 @ 10:32:
[...]
Een gokje (kan bijna niet anders): Meneer Huisman heeft gewoon plezier in zijn werk (en zo moet het ook!!)
Maar zelfs dan.....

Ik zou op een gegeven moment wel zoiets hebben van -> En nu bekijken jullie het allemaal maar en ik ga lekker 2 maanden op vakantie :+

Wel na vrijdag dan Dre (als ik me synqs binnen heb :P)

[Voor 8% gewijzigd door R2D2 op 15-07-2003 13:02]

iRacing profiel


 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
MisterDon schreef op 15 July 2003 @ 12:34:
[...]


Dijkman in Amsterdam (niet kopen, ze zijn vrij duur) en Feedback hebben meestal wel van alles staan.
Raf professional audio ook geloof ik, sinds ze de kelder uit zijn en om de hoek in het pand van de oude koopjeswinkel zitten is het allemaal een stuk groter daar :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


 • JumpStart
 • Registratie: Januari 2000
 • Niet online

JumpStart

Auchtahelweit!

... en deze lurker heeft ondertussen de links sectie in AVH maar even up-to-date gebracht, daar ging het maar tot deel 4 van dit draadje :o :D

ALL-CAPS WITH NO PUNCTUATION IS SO MUCH TRUER TO THE WAY THOUGHTS HURTLE OUT OF THE HUMAN BRAIN THAN CAREFULLY MANICURED AND PUNCTUATED SENTENCES COULD EVER BE


 • HuismAndré
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 10:01

HuismAndré

-Pardon my French, I'm Dutch-

Reind schreef op 15 July 2003 @ 10:15:
[...]
Wat meer tijd in de vrouw steken dan in het werk :)

Snap trouwens ook niet helemeaal hoe jij dat vol houd (zie je altijd tot laat op de forums en ik neem aan dat je s'ochtends weer op tijd begint.)
Het wordt inderdaad wel wat te gortig. Veel meer dan 2 uurtjes vrije tijd per dag blijft er niet over (uitgezonderd de zondag; dan heb ik een hele HALVE dag vrij ;-)

Maar ja... Wat moet je anders. Ruimte voor een derde persoon is er momenteel gewoonweg niet (hij/zij zou alleen maar hopeloos in de weg lopen).

Ik moet wel zeggen dat ik nu, in de vakantie en met dit mooie weer, 's avonds om 19:00 ophou (OK, en dan nog even van 23:00 tot 01:00).

André Huisman (www.new-line.nl)


 • jadjong
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:51
Fewture schreef op 14 July 2003 @ 23:12:
Nog maar een keer dan:


[...]
Dit klinkt echt erg :9 :9~

Daarnaast:
Dijkman
Raf
Feedback

Alleen de laatste twee hebben ook daadwerkelijk een paar speakers eraan hangen.

[Voor 28% gewijzigd door jadjong op 15-07-2003 15:15]


 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

jadjong schreef op 15 July 2003 @ 15:13:
[...]

Dit klinkt echt erg :9 :9~
Tnx :o Jammer van die paar missers.. Ik zal er geen excuses voor verzinnen, ik stond gewoon niet op te letten :D Tnx voor het luisteren.

Edit:

Tracklist
Mark Broom - One (Coda Records 005)
Mark Broom - Two (Coda Records 005)
Guy McAffer - B1 (RAW 009)
Chris Liebing - Moon Grinser (Masters 003)
Vortac - Hardcell (A1) (Skunkworks 018)
Leandro Gamez - Domestica (aa1) (Intec 20)
Carne Levale EP - We So Crazy (Ingoma 8 LE)
Thomaz vs Filterheadz - Sunshine (Intec 16)
Carne Levale EP - Street Carnival (Ingoma 8 LE)
Leandro Gamez - Domestica (a1) (Intec 20)
Zino vs Filterheadz - Sparadrap (Session 009)
Michael Burkat - Out One (Still 2003.1)
Vortec - Hardcell (B1)(Skunkworks 018)
Michael Burkat - Out Three (Still 2003.1) !!!
Hardcell & Grindvik - Silver (Hardcell Remix) (Primate 075)
K.D. Smith - Conjuction (Construct Rythm 12027)
Andreas Kreamer&Thomas Pogadl - Lecker Madche (Construct Rythm 12026)
Stigmata 4/10 - A1
K.D. Smith - Tongefluster (Construct Rythm 12027) !!!
Glenn Wilson - Humility (Punish 16)

[Voor 63% gewijzigd door Fewture op 15-07-2003 15:44]


 • Glorix Jim
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 13-05 19:29
Misschien nog een leuke aanvulling voor de online platenzaken :
Hard To Find Records : http://www.htfr.com

 • jadjong
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:51
Fewture schreef op 15 juli 2003 @ 15:36:
[...]

Tnx :o Jammer van die paar missers.. Ik zal er geen excuses voor verzinnen, ik stond gewoon niet op te letten :D Tnx voor het luisteren.

Edit:

Tracklist
Mark Broom - One (Coda Records 005)
Mark Broom - Two (Coda Records 005)
Guy McAffer - B1 (RAW 009)
Chris Liebing - Moon Grinser (Masters 003)
Vortac - Hardcell (A1) (Skunkworks 018)
Leandro Gamez - Domestica (aa1) (Intec 20)
Carne Levale EP - We So Crazy (Ingoma 8 LE)
Thomaz vs Filterheadz - Sunshine (Intec 16)
Carne Levale EP - Street Carnival (Ingoma 8 LE)
Leandro Gamez - Domestica (a1) (Intec 20)
Zino vs Filterheadz - Sparadrap (Session 009)
Michael Burkat - Out One (Still 2003.1)
Vortec - Hardcell (B1)(Skunkworks 018)
Michael Burkat - Out Three (Still 2003.1) !!!
Hardcell & Grindvik - Silver (Hardcell Remix) (Primate 075)
K.D. Smith - Conjuction (Construct Rythm 12027)
Andreas Kreamer&Thomas Pogadl - Lecker Madche (Construct Rythm 12026)
Stigmata 4/10 - A1
K.D. Smith - Tongefluster (Construct Rythm 12027) !!!
Glenn Wilson - Humility (Punish 16)
Ze hadden beter jou op Sensation kunnen zetten dan die Takkie dingest.

Anoniem: 20384

ik vond die rijsteplukker/loempia vouwer anders zwaar relaxed draaien hoor! Michel de hey viel me behoorlijk tegen! die draaide vorig jaar veel beterz

Anoniem: 6071

Vind het inderdaad een oerdegelijke lekkere technomix !
Als ik iets negaties zou moeten bedenken was het hoogstens dat hij naar mijn smaak wat "zoutloos" is, in de zin dat er weinig verrassingen in zitten. Desalniettemin erg goed gedaan!

 • LangTall
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 27-08-2021

LangTall

Drinking for Holland @ Le Mans

jadjong schreef op 15 July 2003 @ 15:13:


Daarnaast:
Dijkman
Raf
Feedback

Alleen de laatste twee hebben ook daadwerkelijk een paar speakers eraan hangen.
Correct op de Ceintuurbaan. Weet alleen ff niet meer zeker of her ook allemaal aangesloten staat.

My wife has passed away:http://leuk-is-anders.blogspot.com I don't have a drinking problem. I drink, get drunk, fall down, no problem!


 • jadjong
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:51
Anoniem: 20384 schreef op 15 July 2003 @ 15:54:
ik vond die rijsteplukker/loempia vouwer anders zwaar relaxed draaien hoor! Michel de hey viel me behoorlijk tegen! die draaide vorig jaar veel beterz
Ik vraag me af of hij nog iemand heeft gevraagd om een foto te maken :+

Anoniem: 20384

net zoals bennie die draaide ook superz

Anoniem: 40122

Anoniem: 20384 schreef op 15 juli 2003 @ 16:37:
net zoals bennie die draaide ook superz
tis waar je van houdt, ik vond Luna wel toppie _/-\o_

Anoniem: 20384

die ging ook wel lekker ja alleen kreeg ik toen kramp in me kuiten :( Kai Tracid was ook superz ja ik heb een breede smaak! ik hou eigenlijk van alle soorten house alleen alles hardcore vind ik niks (sorry voor de liefhebbers)

 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

jadjong schreef op 15 July 2003 @ 15:48:
[...]

Ze hadden beter jou op Sensation kunnen zetten dan die Takkie dingest.
Jij ownt! _/-\o_
Anoniem: 6071 schreef op 15 juli 2003 @ 15:57:
Vind het inderdaad een oerdegelijke lekkere technomix !
Als ik iets negaties zou moeten bedenken was het hoogstens dat hij naar mijn smaak wat "zoutloos" is, in de zin dat er weinig verrassingen in zitten. Desalniettemin erg goed gedaan!
Ja..daar heb je gelijk in. Das echt het moeilijkste van een set maken vind ik. Toch heb ik geprobeerd het wat divers te houden. Er zitten namelijk meerdere techno stijlen in. Echte climaxen missen idd.. Maar dat komt nog wel ;)

Edit:
ik wilde deze als demo gebruiken..maar die fouten erin staan me niet aan. Ik doe hem nog een keertje over met wat aanpassingen hier en daar.

[Voor 70% gewijzigd door Fewture op 15-07-2003 18:26]


 • OverSoft
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 17-05 12:14
Erg netjes gedaan Fewture, muziek waar ik echt van houd :).

Ik draai eigenlijk altijd met Traktor en een externe midicontroller, ik weet niet of jullie dat onder echt DJen vinden vallen, maar ik heb ook een leuke mix gemaakt (trance/hardhouse), ti's 69MB, dus als iemand webspace voor me heeft wil ik em wel omhoog gooien. (Er zitten een paar kleine foutjes in de mix, zoals een MP3 fout... in het eerste nummer en een ontzettend mix fout aan het einde (valt niet op voor gewone mensen, maar een fout waar DJ's zelf ontzettend aan storen)).

 • Movinghead
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-06 09:52
Wat zijn jullie meningen over MixVibes 5.0 en PCDJ FX.

En hoe is de gebruik icm. externe controllers?

Anoniem: 71405

Fewture schreef op 14 juli 2003 @ 23:12:
Nog maar een keer dan:


[...]
het is niet mijn muziekstijl. ik hou meer van klubbheads en DJ jean e.d.
maar toch goed gedaan !

Anoniem: 46060

Anoniem: 71405 schreef op 15 juli 2003 @ 20:35:
[...]


het is niet mijn muziekstijl. ik hou meer van klubbheads en DJ jean e.d.
maar toch goed gedaan !
[edit]

[Voor 3% gewijzigd door Anoniem: 46060 op 15-07-2003 21:21]


 • BtM909
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online

BtM909

Watch out Guys...

Relaxed :?

Respecteer z'n mening en keuze...

Ace of Base vs Charli XCX - All That She Boom Claps (RMT) | Clean Bandit vs Galantis - I'd Rather Be You (RMT)
You've moved up on my notch-list. You have 1 notch
I have a black belt in Kung Flu.


Anoniem: 46060

BtM909 schreef op 15 juli 2003 @ 21:13:
[...]

Relaxed :?

Respecteer z'n mening en keuze...
Sorry liet me ff gaan ;)

 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Whehehehe..op een of andere manier begrijp ik je :) Maar ieder zijn smaak natuurlijk. Luister m'n setje maar ff :P :X Is wel jou stijl denk ik :z

Anoniem: 46060

Fewture schreef op 15 July 2003 @ 21:31:
[...]

Whehehehe..op een of andere manier begrijp ik je :) Maar ieder zijn smaak natuurlijk. Luister m'n setje maar ff :P :X Is wel jou stijl denk ik :z
Tsja wel leuk setje. Puik man! ;) Maar ik luister toch liever naar Frans Bauer.

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Anoniem: 46060 schreef op 15 July 2003 @ 22:12:
[...]


Tsja wel leuk setje. Puik man! ;) Maar ik luister toch liever naar Frans Bauer.
:X ;)

 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Anoniem: 46060 schreef op 15 July 2003 @ 22:12:
[...]


Tsja wel leuk setje. Puik man! ;) Maar ik luister toch liever naar Frans Bauer.
Dat dacht ik al ja :+

Anoniem: 6071

Ik hou meer van de echte stevige techno, zoals pavo en picotto die draaien

Denk niet dat iemand deel 7 na deze flauwe grappen nog serieus neemt :P.

Fewt:
Ik heb juist een tegenovergesteld "probleem" denk ik. Draai vanalles door elkaar (als ik het maar enigszins techno vind is het goed), waardoor ik soms doodenge anti-climaxen heb, en af en toe een zware muzikale ontlading (iig van mijn kant dan :P).
Daarnaast wil ik een mix die ik in mijn koptelefoon lekker klinkt er zo snel mogelijk inhebben en das soms niet zo tactvol, maar wel erg lekker om je uit te leven op drie decks :).

 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Anoniem: 6071 schreef op 15 July 2003 @ 23:19:
Ik hou meer van de echte stevige techno, zoals pavo en picotto die draaien

Denk niet dat iemand deel 7 na deze flauwe grappen nog serieus neemt :P.

Fewt:
Ik heb juist een tegenovergesteld "probleem" denk ik. Draai vanalles door elkaar (als ik het maar enigszins techno vind is het goed), waardoor ik soms doodenge anti-climaxen heb, en af en toe een zware muzikale ontlading (iig van mijn kant dan :P).
Daarnaast wil ik een mix die ik in mijn koptelefoon lekker klinkt er zo snel mogelijk inhebben en das soms niet zo tactvol, maar wel erg lekker om je uit te leven op drie decks :).
Een anti-climax kan best soms..maar dan moet je er wel iets mee kunnen daarna :D Als ik mix zijn er soms best climaxen waar (ik althans) je kippenvel van krijgt.. Het punt is alleen dat ik ze niet op commando kan produceren. Op feesten worden ze vaak ook "gerekt". Daar bedoel ik mee dat er een giga opbouw voor zit die steeds stijler oploopt en vervolgens explodeerd. Je zou bijna zeggen dat ze die van te voren maken :X Zo ongekend vet gewoon..

De laatste tijd ben ik veel selectiever platen aan het kopen en dat is zeker te merken. Ik koop platen veel meer als gereedschap dan voor de plaat zelf en dat hoor je gewoon onwijs in m'n draaien.

Wat ook vaag is...is dat ik met nieuwe platen beter draai dan met platen die ik al ken. Als het onbekend is ben ik veel losser en veel creatiever. Raar maar waar.. Normaal sta ik als een of andere zoutzak te draaien en met nieuwe platen zit ik er helemaal in en sta ik een partij leip te doen hier..man man.. 8)7 Mja..je snapt wel dat die manier van draaien niet te betalen is :+

Op dit moment wil ik gewoon een beetje orde krijgen in het 3 deck gebeuren. Want als ik eerlijk ben heb ik geen idee wat ik aan het doen ben. Ik ben met teveel andere dingen bezig. Platen keus komt echt way als laatste omdat de snelheid van 3 platen nog voor de nodige zweetdruppels zorgt. Soms gaat het allemaal prima, maar als je een klein beetje je dag niet hebt dan word je echt helemaal gek met 3 decks. Het gebeurd dan ook te vaak dat ik hem volledig kwijt ben en aangezien het lang geleden is dat dat gebeurd is heb ik meteen geen zin meer :D :D Met het nodige gevloek erbij natuurlijk ;) Mja..even later sta je toch weer te pielen want het is zo leuk.. :P

Edit:
Daarnaast is het heel moeilijk om na te gaan wat gaaf klinkt. Ik heb echt zoooo vaak dat ik een plaat uit mn bak hoor op een feest en dat ik denk:"wtf??! klinkt die zo??" Echt zo anders gewoon. Ik heb platen die hier redelijk mild klinken..maar dan hoor je ze in de HMH en dan denk je damn!! die plaat is hard zeg!! omg :o Ik zou wel een een van m'n setjes over 10KW willen horen :9 Das totaal anders volgens mij.

Ow en trouwens..die set die ik nu gepost heb..das zekers een van mijn mildere setjes. De platen die je aan het eind hoort das meer mijn 0 lijn zeg maar dus als ik plus 5 ga... >:) >:) Funky is voor mij een hele andere wereld..laat ik het zo zeggen.

[Voor 15% gewijzigd door Fewture op 16-07-2003 00:11]


 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
Fewture schreef op 16 July 2003 @ 00:02:

Wat ook vaag is...is dat ik met nieuwe platen beter draai dan met platen die ik al ken. Als het onbekend is ben ik veel losser en veel creatiever. Raar maar waar.. Normaal sta ik als een of andere zoutzak te draaien en met nieuwe platen zit ik er helemaal in en sta ik een partij leip te doen hier..man man.. 8)7 Mja..je snapt wel dat die manier van draaien niet te betalen is
Nou wees gerust je bent niet de enige.

Als ik in de platenzaak sta en ik pak daar een stapel platen dan draai ik de ene na de andere weg zonder moeite. Alles zo door elkaar. Dat hoef ik thuis niet te proberen met de platen die ik al een tijdje heb want dan heb ik altijd zoiets van -> ff kijken wat hier mooi achter past. Eigenlijk zou je iedere keer als je de volgende plaat pakt gewoon je ogen dicht moeten doen en er zo 1 uit je bak graaien.

iRacing profiel


 • Universal Creations
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 04-06 23:26
Reind schreef op 16 July 2003 @ 02:03:
[...]


Nou wees gerust je bent niet de enige.

Als ik in de platenzaak sta en ik pak daar een stapel platen dan draai ik de ene na de andere weg zonder moeite. Alles zo door elkaar. Dat hoef ik thuis niet te proberen met de platen die ik al een tijdje heb want dan heb ik altijd zoiets van -> ff kijken wat hier mooi achter past. Eigenlijk zou je iedere keer als je de volgende plaat pakt gewoon je ogen dicht moeten doen en er zo 1 uit je bak graaien.
Doe ik best vaak, kom je tot de mooiste bootlegs, maar ook de meest valse overgangen. Ach ja, dat houdt het spannend

Sony A7R III | Sigma MC-11 | Sigma 50mm f/1.4 Art | Sigma 135mm f/1.8 Art
Zeiss 21mm f/2.8 | Minolta Rokkor 58mm f/1.2 | Godox V860II


 • Fewture
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fewture

Overclocker

Reind schreef op 16 July 2003 @ 02:03:
[...]


Nou wees gerust je bent niet de enige.

Als ik in de platenzaak sta en ik pak daar een stapel platen dan draai ik de ene na de andere weg zonder moeite. Alles zo door elkaar. Dat hoef ik thuis niet te proberen met de platen die ik al een tijdje heb want dan heb ik altijd zoiets van -> ff kijken wat hier mooi achter past. Eigenlijk zou je iedere keer als je de volgende plaat pakt gewoon je ogen dicht moeten doen en er zo 1 uit je bak graaien.
Ja precies! :D

 • jadjong
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:51
Wie weet welk nummer dit is?

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Laat het me weten als je erachter bent, klinkt errug lekker namelijk :9 :D

Anoniem: 20384

hier nog eentje die het graag weet! wat een super trancer again! het begint weer goed te komen met de trance :)

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
nog een zomers techno/techhouse mixje van mij> mixtechnisch niet superstrak vind ik persoonlijk maar wel zo eerlijk (had geen zin/tijd om meerdere pogingen te wagen wat betreft opnames) want was pas sinds lange tijd weer een paar dagen aan het mixen geslagen

*click*

laat me weten wat jullie ervan vinden :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


 • Eraser127
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 05-06 19:48

Eraser127

Nijkerk

Ener-G schreef op 17 July 2003 @ 14:39:
nog een zomers techno/techhouse mixje van mij> mixtechnisch niet superstrak vind ik persoonlijk maar wel zo eerlijk (had geen zin/tijd om meerdere pogingen te wagen wat betreft opnames) want was pas sinds lange tijd weer een paar dagen aan het mixen geslagen

*click*

laat me weten wat jullie ervan vinden :)
niet echt mijn stijl (liever harder), maar het setje klinkt wel lekker

My Discogs


 • jadjong
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:51
Vash schreef op 17 July 2003 @ 12:36:
Laat het me weten als je erachter bent, klinkt errug lekker namelijk :9 :D
Anoniem: 20384 schreef op 17 July 2003 @ 14:01:
hier nog eentje die het graag weet! wat een super trancer again! het begint weer goed te komen met de trance :)
Vandueren - The Andor Voyage

Dankzij Piet Bervoets _/-\o_

Anoniem: 20384

Nice die ga ik ffies sjeckuh!

[Voor 7% gewijzigd door Anoniem: 20384 op 17-07-2003 22:10]


 • Empathy
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 15:09

Empathy

Extreme Audio

Beetje 13 in een dozijn trancertje... (imho natuurlijk ;)) Niet helemaal mijn stijl :)

Anoniem: 20384

niet iedereen houd van schranz techno en hard trance!! dat laatste bevalt me ook nog wel! maar mijn voorkeur gaat uit naar goede trance zoals AvB, Andy J Powel enz enz draaien

 • Eraser127
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 05-06 19:48

Eraser127

Nijkerk

Zo, net terug uit Leeuwarden, ff 3 nieuwe plaatjes gekocht:

Jones & Stephenson - The first rebirth :9~
White Label - Clokx/Clocks (idd remix van Coldplay)
Tiësto - Nyana (dubbel 12")(limited edition sampler)

[Voor 4% gewijzigd door Eraser127 op 18-07-2003 17:07]

My Discogs


Anoniem: 46060

Eraser127 schreef op 18 July 2003 @ 17:02:
Zo, net terug uit Leeuwarden, ff 3 nieuwe plaatjes gekocht:

Jones & Stephenson - The first rebirth :9~
White Label - Clokx/Clocks (idd remix van Coldplay)
Tiësto - Nyana (dubbel 12")(limited edition sampler)
The firts rebirth blijft leuk, heb je de remixen? (het lijkt me sterk dat je ergens het origineel hebt gevonden voor een normale prijs)

 • Eraser127
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 05-06 19:48

Eraser127

Nijkerk

Anoniem: 46060 schreef op 18 juli 2003 @ 17:40:
[...]


The firts rebirth blijft leuk, heb je de remixen? (het lijkt me sterk dat je ergens het origineel hebt gevonden voor een normale prijs)
remixen:
code:
1
2
3
4
5
6
Bonzai Recorde Italy (BRI 096)

A1. Airwave Remix
A2. Baby Doc & The Dentist Remix
B1. Liquid Overdose Remix
B2. Original Mix

My Discogs


Anoniem: 46060

Eraser127 schreef op 18 July 2003 @ 17:51:
[...]

remixen:
code:
1
2
3
4
5
6
Bonzai Recorde Italy (BRI 096)

A1. Airwave Remix
A2. Baby Doc & The Dentist Remix
B1. Liquid Overdose Remix
B2. Original Mix
Dan heb je dezelfde al dat ik heb. Kwam laatst op een platenbeurs het origineel nog tegen, maar die koste €75. En dat ga ik dus echt niet voor een plaat betalen.

Hoe duur was de duurste plaat die jullie ooit hebben gekocht?
De duurste die ik ooit heb gekocht was Vitamin D met Tering, koste me €35

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Prodigy - Android, voor 80 piek

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


Anoniem: 6071

Prodigy - poison voor 40 piek oid...

Heb geen idee wat love story van andrew mcluaghlan tegenwordig opbrengt, maar die heb ik voor de normale 20 gulden gekocht. Wil hem best ruilen voor henrik b - hardwired :)

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Dat zijn hier denk ik ook mijn Prodigy platen :) Maar daar heb ik geen belachelijke prijs voor neergelegd, rond de 13 euro per stuk dacht ik (ik heb niet zoveel exclusief materiaal).

Die tweedehands Veracocha heeft mij ook nog wel wat knaken gekost (17 euro?), maar dat was voornamelijk omdat de verzendkosten voor pakketpost nogal belachelijk waren voor zo'n simpele plaat (het is trouwens niet het origineel maar een gloednieuwe repress op Positiva).

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
ah veracocha heb ik ook nog liggen hier origineel :P

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


 • Eraser127
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 05-06 19:48

Eraser127

Nijkerk

Ik heb trouwens nog een double 12" met als titel: Magere Hein. Uitgegeven door Astral Music. Er zit een sticker op dat ie limited is en er maar 500 van geperst zijn. Ik heb nr. 127/500. Kent iemand dit label ofzo? K'heb em aantal jaar geleden gekocht, maar nooit meer wat van gehoord.

My Discogs


 • Meneer_Huijs
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 01-02 14:21
Heej allen hier, ik zit even door de posts heen te kijk op dit topic, maar er wordt zo ketsend hard gepost hier dat ik zo snel niet kan vinden wat ik zoek en daarom een veel gestelde vraag hier nogmaals stel :)

[intro]
Ik draai nu al ruim 10 jaar plaatjes thuis. Dat is ergens rond het ontstaan van de gabber begonnen. Toen heb ik fanatiek hakplaten verzameld, maar toen de happy hardcore zijn kop op stak hield ik dat voor gezien. Ik had het sowieso wel gehad met die scene... Ik heb toen wat trance en techno gekocht, maar mijn platenspelers hebben daarna zo'n 3 jaar stof verzameld. Ik heb ze weer eens opgehaald bij mijn ouders en koop nu met regelmaat techno en progressive platen.
[/intro]

De platenspelers in kwestie zijn (hou je vast) de enige echte Disco2000 van JBSystems (!) Ze hebben het atijd redelijk gedaan, maar nu merk ik echt dat het toerental steeds minder constant blijft (als dat het ooit al was :)).
Vraag is: welke betaalbare direct drive spelers zijn er momenteel in omloop. Ik zag bij Feedback in Rotterdam de Numark TT1650 staan voor 249,- Is dat wat? en wat zijn de alternatieven (voor eenzelfde soort prijs)

X570-Pro4 | Ryzen 5900 | 64 Gb | RTX 3090


 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Eraser127 schreef op 18 July 2003 @ 21:32:
Ik heb trouwens nog een double 12" met als titel: Magere Hein. Uitgegeven door Astral Music. Er zit een sticker op dat ie limited is en er maar 500 van geperst zijn. Ik heb nr. 127/500. Kent iemand dit label ofzo? K'heb em aantal jaar geleden gekocht, maar nooit meer wat van gehoord.
Astral Music is gewoon een distributiekantoor, hanteren zo'n beetje alle labels heir in Nederland.

En Huys, dit soort dingen staan in de openingspost (nu krijg ik toch het idee dat ik dit topic voor niks heb geschreven :/)
Op de 2e pagina staat nog altijd de subtiele hint: Koop geen draaitafels van Numark!!
En de 2e hint is: Koop geen CD spelers van Gemini!!! (CDJ-20 uitgezonderd)

[Voor 28% gewijzigd door Flake op 18-07-2003 22:07]


 • Meneer_Huijs
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 01-02 14:21
woeps.. te snel doorheen gelezen dus! maargoed, new-line is n puike shop! thanks! genoeg alternatieven zo te zien ;)

X570-Pro4 | Ryzen 5900 | 64 Gb | RTX 3090


 • JumpStart
 • Registratie: Januari 2000
 • Niet online

JumpStart

Auchtahelweit!

Wie gaan er nog meer morgen naar Extrema Outdoors ??

* JumpStart banjert er morgen rond in een knaloranje t-shirt met daarop 'WTF?' ;)
offtopic:
Ja, dat ene shirt van Thinkgeek ja!

ALL-CAPS WITH NO PUNCTUATION IS SO MUCH TRUER TO THE WAY THOUGHTS HURTLE OUT OF THE HUMAN BRAIN THAN CAREFULLY MANICURED AND PUNCTUATED SENTENCES COULD EVER BE


 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
Meneer_Huijs schreef op 18 July 2003 @ 22:30:
woeps.. te snel doorheen gelezen dus! maargoed, new-line is n puike shop! thanks! genoeg alternatieven zo te zien ;)
Kijk maar ff naar de Reloop RP4000&5000 en naar de Gemini PT2100.

En geen draaitafels van numark kopen -> De TT1 TT2 en TT200 daar kun je nog prima op draaien (al is de TT200 te duur)

iRacing profiel


 • Jimster
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 11:23
Vash schreef op 18 July 2003 @ 20:21:
Die tweedehands Veracocha heeft mij ook nog wel wat knaken gekost (17 euro?), maar dat was voornamelijk omdat de verzendkosten voor pakketpost nogal belachelijk waren voor zo'n simpele plaat (het is trouwens niet het origineel maar een gloednieuwe repress op Positiva).
12,50 als ik me niet vergis hoor ;)
7,50 + 5 euro verzendkosten.
Ohja.. hij was nieuw.

[Voor 4% gewijzigd door Jimster op 18-07-2003 23:37]


Anoniem: 37139

I'll be @ Extrema Outdoor :)

Zwart / grijze mega wijde broek, zwart hemd zonder mauwen en een tasje voor mijn camera over mijn schouder .

Anoniem: 6071

Als ik ergens heen zou gaan zou ik morgen naar ILT outdoor edition moeten denkik.. Hoewel de vorige Ilovetechno me kwa sfeer een beetje tegenviel zou ik alleen al voor de set van Sanchez een kijkje willen nemen dezekeer. But then, de agenda gebied anders...

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Jimsterrr schreef op 18 July 2003 @ 23:36:
[...]

12,50 als ik me niet vergis hoor ;)
7,50 + 5 euro verzendkosten.
Ohja.. hij was nieuw.
12,50 maar? Nou jij zal het weten, mijn geheugen is niet zo helder meer :D
Die plaat was idd echt gloednieuw (staat ook bovenin mijn post), ik dacht dat ik een oude "veteraanplaat" kreeg :D

Kom zojuist terug van Ferry @ Matrixx. Ik had nog geprobeerd om Bas van Veen - Lockdown van hem over te kopen (hij wist over welke plaat ik het had want hij kon opnoemen dat hij van Fundamental kwam) maar hij had 'm niet mee :'(
Damn ik baalde die avond :P

Anoniem: 26952

Vash schreef op 18 juli 2003 @ 22:06:
[...]
Astral Music is gewoon een distributiekantoor, hanteren zo'n beetje alle labels heir in Nederland.

En Huys, dit soort dingen staan in de openingspost (nu krijg ik toch het idee dat ik dit topic voor niks heb geschreven :/)
Op de 2e pagina staat nog altijd de subtiele hint: Koop geen draaitafels van Numark!!
En de 2e hint is: Koop geen CD spelers van Gemini!!! (CDJ-20 uitgezonderd)
hahaha
ik ga de numark TT-1520 vandaag misschien ophalen
Als (empathy geloof ik) nog es wat van zich laat horen!

* DJ-Jumbo heeft wel een nieuw standpunt!
draaitafels zijn lompe dingen je kan ze niet eens met de bus halen
als deze deal niet doorgaat wil ik misschien voor de CDJ-20 gaan
word een beetje moe van dat lompe draaitafel gesjouw!

Anoniem: 12019

Weet iemand toevallig hoe die plaat heet die op die van Madonna - Get into the groove lijkt,hoor hem regelmatig op ID&T maar geen pratende jocks dus...
en ik hoor ook vaak een hele goede plaat met een mooie squarebass en een mannetje dat zingt: i wanna go back,way back,back to that time.

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Eraser127 schreef op 17 July 2003 @ 20:34:
[...]

niet echt mijn stijl (liever harder), maar het setje klinkt wel lekker
ah ja ken gebeuren he.. 't idee was om het lekker relaxed zomers te laten klinken

nog meer kritieken/meningen? :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


 • Virgil
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 30-03 17:39

Virgil

We're not alone

Vraagje:

Ik draai dus club/groovy house/2-step en trance door elkaar in mijn set tot een geheel. Dus verschillende stijlen door elkaar.

Wie hier doet dit ook ? En zo ja, kun je dan jouw set uploaden ergens. Lijkt me namelijk erg innoverend om te horen hoe iemand anders zijn overgangen maakt van bijvoorbeeld groovy house naar 2step. (Of andersom natuurlijk)

Ik was heel, heeeel vroeger SeRRveR


 • Reacher
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:10

Reacher

oldschool

nou laat ik maar een einde maken aan het stille gelurk van mij door alle how to become topics :

Net een uurtje staan te slijten in Sounds ( Venlo ). Ze hadden aardig wat leuke platen. Maar alweer komt het gevoel me tegemoed als ik daar wat plaatje sta te luisteren dat mensen te snel een contractje binnen krijgen en een schrale plaat op 12" drukken. Anywayz : De hadden een leuke verzamelen 12" staan met alle remixen van CG - Firewire. Nu heb ik eindelijk Corvin Dalek Up Uranes remix. Orion's Voice - The Next life klonk mijn vriendin wel aardig in de oren dus heb ik die ook maar mee genomen :) Aardig plaatje, buigt wel iets aan een zoveel in een dozijn nr. Maar dat doen ze uiteindelijk tegenwoordig al snel :Y)

Ener-G : net de mogelijkheid gehad om je mixje te downloaden, lekker van kunnen genieten, rond 41:30 dacht ik van nu zet het mixje zich lekker door maar jammer genoeg naar mijn mening zwak je daar weer af, wat ik erg jammer vind. Een lekker opbouwende set met een flinke klapper op het einde ben ik erg fan van :Y)

but I don't like you in that way
the best things in life are illegal
born to do porn!


 • Empathy
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 15:09

Empathy

Extreme Audio

Anoniem: 26952 schreef op 19 July 2003 @ 11:48:
[...]


hahaha
ik ga de numark TT-1520 vandaag misschien ophalen
Als (empathy geloof ik) nog es wat van zich laat horen!
Ja hallo! Straks is het mijn schuld nog dat je geen auto kunt regelen ;)
(Mensen werken ook nog wel es ;))

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Reacher schreef op 19 July 2003 @ 16:32:
Ener-G : net de mogelijkheid gehad om je mixje te downloaden, lekker van kunnen genieten, rond 41:30 dacht ik van nu zet het mixje zich lekker door maar jammer genoeg naar mijn mening zwak je daar weer af, wat ik erg jammer vind. Een lekker opbouwende set met een flinke klapper op het einde ben ik erg fan van :Y)
tnx voor de kritiek :)

het mixje had ik opgenomen met 5 verse vinyls, op de een of andere manier heb je dan toch weer zin om te mixen :)

en opbouw is dan nog even zoeken, ik hou persoonlijk ook meer van erg rustig beginnen en dan langzaamaan bijna ongemerkt toch flink staan stampen op het einde

maar er wordt aan gesleuteld :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DJT
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 05-06 16:27
jadjong schreef op 17 July 2003 @ 21:26:
[...]


[...]


Vandueren - The Andor Voyage

Dankzij Piet Bervoets _/-\o_
Gouwe ouwe op het MusicMan Label (1995/1996). Heb hier goede herinneringen aan! Leuke remix, maar haalt het niet bij het origineel naar mijn mening.
Anoniem: 12019 schreef op 19 juli 2003 @ 11:59:
Weet iemand toevallig hoe die plaat heet die op die van Madonna - Get into the groove lijkt,hoor hem regelmatig op ID&T maar geen pratende jocks dus...
en ik hoor ook vaak een hele goede plaat met een mooie squarebass en een mannetje dat zingt: i wanna go back,way back,back to that time.
Harry Romero feat. Robert Owens - I go back (Subliminal)

[Voor 28% gewijzigd door DJT op 20-07-2003 11:50]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26952

Empathy schreef op 19 July 2003 @ 21:35:
[...]


Ja hallo! Straks is het mijn schuld nog dat je geen auto kunt regelen ;)
(Mensen werken ook nog wel es ;))
;) sjit happends toch :)

Was idd mijn vout :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Reacher
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:10

Reacher

oldschool

Ik werk al een tijdje met een Denon DN 2000F als ik me niet vergis. iig je simpele dubbele cdspeler met pitch controle.

Echter moet dit ding weer helemaal na gekeken worden, wat de nodige tijd en geld gaat kosten. Nu wil ik dus maar andere gaan kopen.

Budget : tot een 850 ~ 900 euro. Wat minder is natuurlijk ook mooi want dan koop ik er een leuke flight case omheen. Nu lees dat de een zweert bij gemini. Ik zelf heb slechte ervaringen met gemini ( slecht mengpaneel van hun gekocht ). Nu vond ik de tascam cd302 wel een aardig ding lijken. Een deel overbodige opties, maar ja liever te veel dan te weinig. Ook stonden me de Pioneer cdj100s erg aan, maar door slotin loader van hun cdspeler is het gebruik van een flightcase eik al onmogelijk. Andere merken niet zoveel ervaring behalve de goedkope dubbel cdspelers, die ooit wel is de verhuur in zijn gegaan en daar wil ik niets te maken mee hebben.

Heeft iemand ervaring met de tascam ?
http://www.feedback.nl/pix/tascam-cd302.jpg

but I don't like you in that way
the best things in life are illegal
born to do porn!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 46060

Ik heb zelf sinds kort een Numark Axis 2 bevalt erg goed moet ik zeggen. Ik vind hem fijner werken dan een cdj100s, bovendien kost ie maar €300. Hij heeft echter wel een uitschuifbare cd lader, maar volgens mij heb je daar toch wel een speciale flightcase voor?

Zoals je al aangeeft heeft die Tascam wel allerlei opties, die je toch niet gebruikt maar waarvoor je wel betaalt. Ook zou ik als ik jou was toch eens de Cdj 20 van Gemini onder de loep nemen want dat zijn echt wel goede apparaten. Ik vind ze er persoonlijk wel gammel uitzien en volgens mij breekt dat cd klepje ook binnen 3 maanden af. Deze zijn ook een stuk goedkoper dan die Tascam. Ik heb verder geen ervaring met die Tascam dus weet niet hoe die is.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Reacher schreef op 20 July 2003 @ 15:43:
Ik werk al een tijdje met een Denon DN 2000F als ik me niet vergis. iig je simpele dubbele cdspeler met pitch controle.

Echter moet dit ding weer helemaal na gekeken worden, wat de nodige tijd en geld gaat kosten. Nu wil ik dus maar andere gaan kopen.

Budget : tot een 850 ~ 900 euro. Wat minder is natuurlijk ook mooi want dan koop ik er een leuke flight case omheen. Nu lees dat de een zweert bij gemini. Ik zelf heb slechte ervaringen met gemini ( slecht mengpaneel van hun gekocht ). Nu vond ik de tascam cd302 wel een aardig ding lijken. Een deel overbodige opties, maar ja liever te veel dan te weinig. Ook stonden me de Pioneer cdj100s erg aan, maar door slotin loader van hun cdspeler is het gebruik van een flightcase eik al onmogelijk. Andere merken niet zoveel ervaring behalve de goedkope dubbel cdspelers, die ooit wel is de verhuur in zijn gegaan en daar wil ik niets te maken mee hebben.

Heeft iemand ervaring met de tascam ?
[afbeelding]
ask Mr Wazoo, die heeft er een namelijk
ik heb er even mee gedraaid en het is een prima dingetje om mee te werken

pioneer cdj100s zou ik niet doen, dat is meer een slaapkamermodel imho..

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Flake
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 05-06 15:35
Vraag ook maar ff aan Kaj, die had dat ding ook gehaald. Volgens Victor (mod @ New-Line forum) is het een nette speler NADAT je de software update hebt uitgevoerd.

Ohja er is niemand die heilig zweert bij de dubbeldekkertjes van Gemini. Sowieso maakt Gemini grotendeels boutspelers (CDJ-20 duidelijk uitgezonderd en de andere "acceptabele" cdspelers zijn te duur voor hun geld).

Maar de Numark CDN-36 is óók een erg leuk spelertje moet ik zeggen.

[Voor 48% gewijzigd door Flake op 20-07-2003 16:51]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 6071

enerG:

Lekker mixje weer, duidelijk jouw stijl! Heb je in de buurt een techhouse speciaalzaak zitten ofzo, ik kom ditsoort plaatjes nl erg weinig tegen, of alleen erg slechte.. Keep up the goodwork en kom eens in de buurt van zwolle draaien :).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Anoniem: 6071 schreef op 20 juli 2003 @ 17:37:
enerG:

Lekker mixje weer, duidelijk jouw stijl! Heb je in de buurt een techhouse speciaalzaak zitten ofzo, ik kom ditsoort plaatjes nl erg weinig tegen, of alleen erg slechte.. Keep up the goodwork en kom eens in de buurt van zwolle draaien :).
thanx! :)

eeehm plaatjes shop ik meestal in Amsterdam, bij InDeep'nDance op de Nieuwendijk in het keldertje bij die maffe italiaan :) heeft erg veel techno en progressive enzo..

en het is inderdaad vaak zoeken naar een speld in een hooiberg voor de juiste platen, kwestie van gewoon veeeeeeeel luisteren, en alleen de dingen meepikken waar je ook echt 100% iets bij 'voelt' zeg maar, als ik over een plaat twijfel na 3x luisteren laat ik 'm liggen, en zo kom ik iedere keer stukje bij beetje toch weer op iets wat in 'mijn' straatje past.. maar denk dat dat voor iedereen weer anders werkt

enneh draaien in de buurt van Zwolle, weet jij waar en hoe? :P dan wil ik maar al te graag draaien hoor ;)

ik ben er overigens regelmatig te vinden want m'n vriendin woont in Kampen :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • R2D2
 • Registratie: Mei 2001
 • Niet online
Reacher schreef op 20 July 2003 @ 15:43:
Heeft iemand ervaring met de tascam ?
[afbeelding]
Ja ikke.

Toevallig heb ik het er vorige week nog met Dre van new-line er over gehad en we waren het er wel over eens dat je nergens een speler zult vinden van zo'n kwaliteit en zoveel features voor zo weinig geld. Feedback verkoopt dat ding namelijk voor een inkoopsprijs. Voor 699€ koop je namelijk nergens anders een speler die zoveel kan. Het leuke is ook dat je de bedieningsunit kan opdelen in 2 stukken.

Als je hem ergens mee moet vergelijken dan is dat met de CDN88 van Numark.

Ik zou zeggen -> kopen dat ding als je budget niet hoger is dan wat jij al aan gaf.


Ow en wel ff de software update uitvoeren -> das wel nodig want anders wil de speler nog wel is rare dingen doen. Maar de software is zo te downloaden -> op cd fikken -> inladen op de cd speler en klaar ben je en dan heb je een super cd speler.

[Voor 15% gewijzigd door R2D2 op 20-07-2003 20:56]

iRacing profiel


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Reacher
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:10

Reacher

oldschool

Die sampler is die een beetje snel/handig in gebruik? of moet je daar nog al wat handelingen voor maken?

[Voor 66% gewijzigd door Reacher op 20-07-2003 21:23]

but I don't like you in that way
the best things in life are illegal
born to do porn!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 6071

G:

Misschien dat ze in de groovefactory (maandelijks technodingetje in hedon) een plekje ovehrebben, of je moet de eerste goede resident in the q willen worden :). Heb geen idee eigenlijk :).

Ik merk aan mezelf juist dat ik vrij veel platen koop, en dat vaak juist de platen waar ik in het begin niet zeker over was erg veel aan een set kunnen toevoegen. Zal waarschijnlijk ook de reden zijn waarom "mijn geluid" een vrij onduidelijke brei is :).
Als ik alleen de platen zou kopen die "goed" voelen kom ik de ene dag met een grote stapel thuis omdat ik vrolijk was, en de volgende dag laat ik allerlei moois liggen. Haal daarom het meeste van internet, zodat ik mijn luistersessies over een dag of wat kan verspreiden (en omdat er hier in de buurt geen fatsoenlijke shop is).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chiron
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 14:13

Chiron

Moderator Tweakers Discord
Anoniem: 6071 schreef op 20 July 2003 @ 22:20:
G:

Misschien dat ze in de groovefactory (maandelijks technodingetje in hedon) een plekje ovehrebben, of je moet de eerste goede resident in the q willen worden :). Heb geen idee eigenlijk :).
hmm zijn de huidige residents in the Q zo brak dan? ik zal Quintin dan maar eens een demootje sturen :)

"Light thinks it travels faster than anything. It doesn't. For wherever light travels it finds darkness has got there first and is waiting for it."


Anoniem: 6071

Nee slecht vind ik ze niet (als ik mensen moet geloven zijn ze zelfs erg goed), maar het is niet mijn geluid.. Te toegankelijk denk ik, te vierkant, of iig teveel of juist teweinig van iets :P. Ben er daarom ook al een hele tijd niet meer geweest, dus ik baseer dit wel op vrij oude ervaringen.
Maar ik heb al snel met de hedendaagse dance dat ik het nix vind, eigenlijk zijn er maar een paar stijlen die me nog kunnen boeien
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee