Toon posts:

[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #9 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 108 Laatste
Acties:
 • 382.434 views

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 17:24

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Mede-auteur:
 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Inleiding

Welkom in het Cryptocurrency Slowchat topic! Alhoewel er een apart handelstopic was en een apart exchanges topic is, worden in dit slowchat topic doorgaans toch de meeste vragen gesteld. Bij iedere koersstijging kunnen we veel nieuwe traders verwelkomen in het topic, die vaak dezelfde vragen stellen. Om te voorkomen dat dezelfde vragen vaker langskomen, breiden we de openingspost gaandeweg uit met de meestgestelde vragen.

Staat het antwoord er nog niet bij? Stel hem gerust in het topic, we helpen je graag!

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Het nadeel van Binance.com is dat er wel stablecoins zijn (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) en Euro worden niet ondersteund. Op Binance.je kan je wel met Euro handelen, maar, daar worden minder cryptocurrency ondersteund en is veel minder volume.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum, XRP en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC, XRP en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken. Na enkele dagen staat je storting op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Coinbase Pro en Kraken. Sinds kort kan dit ook via Binance.je, maar ook zij rekenen behoorlijke fee's.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.

Live Bitcoin koers bekijken

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat is XBT en BitMEX?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties.


Uitleg over het handelen op BitMEX
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Overig
Meer info volgt spoedig, waaronder: Onbevestigde transacties, de werking van een blockchain, centraal vs decentraal en (hardware) wallets om veilig je cryptocurrency in op te kunnen slaan.

[Voor 0% gewijzigd door Taro op 09-10-2019 17:16]

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 17:24

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Modbreak:Dit is nog steeds een Zero Tolerance topic. Overtredingen zoals onder andere -maar niet gelimiteerd tot- de genoemde punten in de topicwaarschuwing zullen zonder pardon worden verwijderd en veelplegers zullen de deur worden gewezen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 17:38
Nieuw topic, nieuwe moonrun! ;)

Misschien zorgt deze blow off wel voor de start van alt season.. wishful thinking :Y

Slaap lekker allemaal, dat we morgen op de maan wakker mogen worden.

Sell the dip


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 23-05 01:06
When altseason?

Acties:
 • +1Henk 'm!
Wanneer BTC sideways gaat :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 07-05 02:57

sourcecode

Prepare for the next ATH

Prepare for the next ATH


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
PilatuS schreef op woensdag 26 juni 2019 @ 23:44:
[...]


Wanneer BTC sideways gaat :)
Vanaf nu hopelijk :)

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 07-05 02:57

sourcecode

Prepare for the next ATH

ZIL ;w ;w ;w ;w ;w

heb ik niet hoor

[Voor 30% gewijzigd door sourcecode op 26-06-2019 23:48]

Prepare for the next ATH


 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 17:48
@Taro je uitstapmoment was weer feilloos waar was deze op gebaseerd?
En wat vind je een goed instappunt bij ada?

Acties:
 • +9Henk 'm!
Bitcoin moon, altcoins rekt, bitcoin rekt, topic hardfork... En dat allemaal binnen 24 uur.

Ik wordt te oud voor die crypto cultuur.

 • Ladonna
 • Registratie: Mei 2018
 • Laatst online: 20-05 21:36
Lager dan laag komen de alts zo,

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 07-05 02:57

sourcecode

Prepare for the next ATH

Ladonna schreef op woensdag 26 juni 2019 @ 23:50:
Lager dan laag komen de alts zo,
de wash out ?

Prepare for the next ATH


 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 07-05 02:57

sourcecode

Prepare for the next ATH

Nu nog een FUD er over heen en we staan weer op de grond :+

Prepare for the next ATH


Acties:
 • +9Henk 'm!

 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 17:48
Dit was geen sell the news. Eerder een hoop panic sells weakhands met stop losses. Ergo een gewone correctie na een zieke prebullrunpump

 • Ladonna
 • Registratie: Mei 2018
 • Laatst online: 20-05 21:36
Iedereen stond op scherp met de vinger op de sell knop.
De alts bewogen al steeds mee, bij richting de 14 gingen alts lager, en bij t kleine dipje gingen ze omhoog.

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03 14:23
verwijderd69 schreef op woensdag 26 juni 2019 @ 23:49:
Bitcoin moon, altcoins rekt, bitcoin rekt, topic hardfork... En dat allemaal binnen 24 uur.

Ik wordt te oud voor die crypto cultuur.
Hoe moet ik me dan wel niet voelen, als een senior hier in het topic, tussen alle jonge honden. ;)

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 07-05 02:57

sourcecode

Prepare for the next ATH

zo ga pitte :z :z :z :z

Prepare for the next ATH


 • toilet_paper
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 23-05 20:37
@outlandos
Ik ga boekje lezen en dan richting bed. Succes allemaal en maak het niet te gek.
The Bitcoin Standard?

 • Armo
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 09-05 13:36
11950 weer wat gekocht. When moon?

 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 17:25
PHPResource schreef op woensdag 26 juni 2019 @ 23:54:
Dit was geen sell the news. Eerder een hoop panic sells weakhands met stop losses. Ergo een gewone correctie na een zieke prebullrunpump
Ik vind de correctie nog belachelijk zwak. Twijfel zelfs om bij te kopen.

Fuck it. Tijd voor een gokje :)

[Voor 3% gewijzigd door Richh op 27-06-2019 00:30]


 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03 14:23
Richh schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 00:26:
[...]

Ik vind de correctie nog belachelijk zwak. Twijfel zelfs om bij te kopen.

Fuck it.
Niks geen BTC of LTC gekocht of verkocht de afgelopen tijd, ja ik weet het... best wel saai. ;)

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Voo iedereen die wilt weten wat die grote dump was (blow off top)

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • DAMAGE
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 21-05 23:30

DAMAGE

a.k.a. Rice_NL

Waarom hebben we eigenlijk weer een hardfork van het topique? Gewoon omdat het kan? Of werd de paniek op de oude chain te groot?

@Richh de correctie kun je zwak noemen ja. Maar als je kijkt hoeveel USD waarde er af is dan is het nog best een serieuze correctie. Maar niks om over in paniek te raken iig.

[Voor 42% gewijzigd door DAMAGE op 27-06-2019 00:56]

Corsair Obsidian 800D | Corsair AX850 | Intel i9 9900K @ 5ghz | ASUS Maximus XI HERO | 16GB GSkill TridentZ 3600mhz DDR4 | XPG SX8200 Pro 2TB | MSI RTX 2080 Ventus OC | Zowie FK1 | Corsair K65 LUX RGB | Logitech G25 wheel


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 17:24

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
DAMAGE schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 00:55:
Waarom hebben we eigenlijk weer een hardfork van het topique? Gewoon omdat het kan? Of werd de paniek op de oude chain te groot?
De tijd voor het ophalen van een pagina aan berichten uit een topic schaalt lineair met het totaal aantal berichten in het topic. De richtlijn is een nieuw topic na 10k berichten.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • gws24
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 17:34

gws24

Thinking is hard!

http://i67.tinypic.com/2d2apgg.png

Welke correctie praat iedereen toch over :?. Ik zie alleen maar groene candles :P.

[Voor 4% gewijzigd door gws24 op 27-06-2019 01:12]

I accept no liability for the content of this post, or for the consequences of any actions taken on the basis of the information provided.


 • Henk en Ingrid
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 17:36
Oei oei oei, Henkie Penkie Pancake pissed off...from 0.075 xbt naar 0.4 xbt in 3 dagen en nu terug naar 0.001 xbt, keihard leergeld, dan maar Rachmaninoff opzetten(opdrinken) op de achtergrond en de ontgoocheling weg spoelen, had al bijna een 2080 ti besteld(en de rest), net als....pfff,manmanman.
:F

 • gws24
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 17:34

gws24

Thinking is hard!

Henk en Ingrid schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:15:
Oei oei oei, Henkie Penkie Pancake pissed off...from 0.075 xbt naar 0.4 xbt in 3 dagen en nu terug naar 0.001 xbt, keihard leergeld, dan maar Rachmaninoff opzetten(opdrinken) op de achtergrond en de ontgoocheling weg spoelen, had al bijna een 2080 ti besteld(en de rest), net als....pfff,manmanman.
:F
rekt op bitmex met een long?

I accept no liability for the content of this post, or for the consequences of any actions taken on the basis of the information provided.


 • Henk en Ingrid
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 17:36
gws24 schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:16:
[...]

rekt op bitmex met een long?
Helaas wel ja, nog geprobeerd om mijn margin te vergroten maar kwam er niet doorheen en was sowieso een te grote daling...
Had ik in al mijn wijsheid nog wel 0.2 naar binance afgeroomd en overgemaakt maar dat gecanceled omdat ik dacht dat dit de bodem wel zou zijn.... |:(

[Voor 21% gewijzigd door Henk en Ingrid op 27-06-2019 01:21]


 • gws24
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 17:34

gws24

Thinking is hard!

Maak een plan en blijf dan bij je plan is wat je vaak als advies hoort (en dat is imo goed advies) maar dat is o zo moeilijk als je op winst staat en denkt, nou het kan nog wel wat hoger. Inderdaad leergeld, dan maar iets minder winst maar wel winst de volgende keer!

I accept no liability for the content of this post, or for the consequences of any actions taken on the basis of the information provided.


 • WolfsRain
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 16-05 23:16
BTC weer flink aan het stijgen...Azië wakker :P ?

https://www.esportsclub.nl/ | 5800X, X570 TUF Pro, 16 GB 3800C14, 3080 TI

Traden met hefboom is ook vragen om problemen, helemaal als je net begint. Pas wanneer je met gewoon traden constant winst kan maken kan met hefboom misschien wat zijn. Zelfs met gewoon traden winst maken is al heel lastig en kost maanden zo niet jaren ervaring om succesvol mee te zijn. Dan heb je het over 100'en zo niet 1000'en uren bezig zijn met charts en andere dingen. Dan uiteindelijk na flink verlies ga je met gewoon traden winst maken en pas daarna is het mogelijk om met hefboom succesvol te zijn. 99 van de 100 traders met niet genoeg ervaring gaan rekt op hefboom traden.

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03 14:23
Een week geleden werd op een 5 digit BTC gehoopt, 10k? wauw.
Nu op bijna 13k. is er twijfel?
Het blijft lachen hier ;)

 • Henk en Ingrid
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 17:36
PilatuS schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:32:
Traden met hefboom is ook vragen om problemen, helemaal als je net begint. Pas wanneer je met gewoon traden constant winst kan maken kan met hefboom misschien wat zijn. Zelfs met gewoon traden winst maken is al heel lastig en kost maanden zo niet jaren ervaring om succesvol mee te zijn. Dan heb je het over 100'en zo niet 1000'en uren bezig zijn met charts en andere dingen. Dan uiteindelijk na flink verlies ga je met gewoon traden winst maken en pas daarna is het mogelijk om met hefboom succesvol te zijn. 99 van de 100 traders met niet genoeg ervaring gaan rekt op hefboom traden.
Je hebt 100% gelijk, dankzij jou trade ik op binance alleen nog met usdt pairs en ga vanaf nu met max 10x leverage traden(eerder 5 x), trade trouwens al ca. 4 jaar maar ben pas op de hoogte van leverage trading sinds ik weer ben ingestapt recent, voornamelijk vanwege het debacle eind 2017 ....
Henk en Ingrid schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:37:
[...]
ben pas op de hoogte van leverage trading sinds ik weer ben ingestapt recent, voornamelijk vanwege het debacle eind 2017 ....
Deze markt is tegenwoordig gemaakt om mensen te liquideren. Te veel shorts en je krijgt een dikke short squeeze waarbij alle shorts rekt gaan. Te veel longs en je krijgt een long squeeze waarbij alle longs rekt gaan. Niet iedere move is manipulatie, maar het is er zeker. Neem bijvoorbeeld 20k BTC kopen op de 3 exchanges die de Bitmex koers bepalen. De tijd dat BTC iedere dag even een procent deed en na 15% een correctie waarbij er 3 dagen lang 2% af ging, die tijden zijn over. Laatst nog bij de drop van 8k naar 6.5k is iedere hefboom long geliquideerd omdat wat gasten het leuk vonden voor 40 miljoen te dumpen om daarmee meer dan 200 miljoen te verdienen aan shorts. Man wat is deze markt een zooitje geworden. Prima als je daarmee kan omgaan, maar hefboom longs of shorts heeft weinig met traden te maken tenzij je er iedere seconde opzit en constant stop losses aanpast. Zelfs de meest ervaren traders kiezen er voor om nog geen 10% van hun portfolio te gebruiken voor hefboom traden in deze markt. De verleiding om grote percentages snel te pakken is groot, maar iedere dag met normaal traden wat minder pakken geeft een grotere kans op succes. Zelfs met normaal traden is 5% pakken op een trade in een uur prima te doen. Die 5% is dan wel geen 50%, maar het is nog steeds heel veel in vergelijking met andere manieren van traden. Persoonlijk vind ik dat crypto zodandig hard beweegt dat hefboom traden niet nodig is. Ben er een paar dagen mee bezig geweest en toen mee gestopt na wat verlies.

[Voor 16% gewijzigd door PilatuS op 27-06-2019 01:57]


 • Redsandro
 • Registratie: Januari 2007
 • Niet online
WolfsRain schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:29:
BTC weer flink aan het stijgen...Azië wakker :P ?
Dit gaat wel heel snel ja. Ik wordt even wakker en zie dat mijn -15% stop loss is afgegaan op het aller allerlaagste puntje en direct daarna prijs weer omhoog.

Terugkopen of niet? Ik lig er wakker van. :')

🤘 Amp.lol. No bloat, just radio. ☕ Ninite-killer. 1000+ packages. ⛟


 • Secsytime
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 17:17

Secsytime

Automagisch

Redsandro schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 02:24:
[...]

Dit gaat wel heel snel ja. Ik wordt even wakker en zie dat mijn -15% stop loss is afgegaan op het aller allerlaagste puntje en direct daarna prijs weer omhoog.

Terugkopen of niet? Ik lig er wakker van. :')
Tsja, dat is het risico van een stop loss als de koers volatiel is..

 • hgkertjed
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 28-09-2019
Gisteravond ging het redelijk snel omlaag, maar vannacht heeft het zich weer gestabiliseerd. Ten op opzichte van 24 uur geleden sta ik slechts 2% in de min. BTC en ETH staan 'gewoon' in de plus als ik het met 24 uur geleden bekijk. Het lijkt dus allemaal mee te vallen. Alleen LTC is een zorgenkindje. Vandaag weer rustig op weg naar de 15k voor BTC!
Zo eindelijk weer een gevoel dat er weer wat instap momentjes komen voor sluxie 8)

Op 1 of andere manier mis ik bijna altijd de runs als we de afgelopen dagen hadden, al was het alleen een BTC die echt lekker ging.

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 21-05 20:01

Bever!

Ondertitel

Slux schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 07:14:
Zo eindelijk weer een gevoel dat er weer wat instap momentjes komen voor sluxie 8)

Op 1 of andere manier mis ik bijna altijd de runs als we de afgelopen dagen hadden, al was het alleen een BTC die echt lekker ging.
Ik zou even wachten en kijken welke kant btc kiest

Signature


 • Klaas25
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 17:14
Leuk ook hoe de nieuwsberichten over stijgende bitcoin net paar uur oud zijn als het vervolgens zo flink dropt :P

 • AtlAntA
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 09:18
Klaas25 schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 07:41:
Leuk ook hoe de nieuwsberichten over stijgende bitcoin net paar uur oud zijn als het vervolgens zo flink dropt :P
Ja BTC trolt de nieuws outlets een beetje zo. 8)

Wie goed doet, die goed ontmoet.


 • NeFoRcE
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 08:41

NeFoRcE

Hallo? Bent u daar?

Ik was bang voor een flink verlies vannacht, maar de schade is beperkt gebleven. 40 euro loss op mn aankoop, maar alltime winst nog wel 60 😎 nou, hup, omhoog met die BTC! Minimaal 12k inkoop!

Professioneel Heftruck Syndroom


 • Machlah
 • Registratie: Februari 2010
 • Laatst online: 02-05 13:18


Nou we gaan er aan jongens....

[Voor 53% gewijzigd door Machlah op 27-06-2019 08:03]


 • Secsytime
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 17:17

Secsytime

Automagisch

Is RTL Z niet het programma voor gepensioneerden die dromen over beleggen? Ik ken niemand die RTL (Z) serieus neemt, maar dat kan aan mij liggen.

 • RedHat
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 23-05 23:21
Secsytime schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:09:
[...]


Is RTL Z niet het programma voor gepensioneerden die dromen over beleggen? Ik ken niemand die RTL (Z) serieus neemt, maar dat kan aan mij liggen.
Ik denk dat Harry Mens niet zo blij is met jouw reactie :+

 • Machlah
 • Registratie: Februari 2010
 • Laatst online: 02-05 13:18
Secsytime schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:09:
[...]


Is RTL Z niet het programma voor gepensioneerden die dromen over beleggen? Ik ken niemand die RTL (Z) serieus neemt, maar dat kan aan mij liggen.
Zou zomaar kunnen, ik kijk het normaal gesproken ook nooit.

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 15-05 14:27
Goede morgen allen,

Hey @verwijderd69 Hoe gaat het met je Nano? :*)

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.

Secsytime schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:09:
[...]


Is RTL Z niet het programma voor gepensioneerden die dromen over beleggen? Ik ken niemand die RTL (Z) serieus neemt, maar dat kan aan mij liggen.
Staat hier altijd aan voor de reguliere aandelen waar ik inzit, en vaak interessante docu's, alleen die krullenbol is een draak met zijn haat tegen crypto.

[Voor 3% gewijzigd door Slux op 27-06-2019 08:18]


 • ScreamGT
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 22-05 21:22

ScreamGT

joejoe


 • Appeltjeeitje
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 24-04 12:34
gws24 schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 01:07:


Welke correctie praat iedereen toch over :?. Ik zie alleen maar groene candles :P.
Ging 9 dagen terug op vakantie. BTC rond de €8100. Nu BTC €110000. Van mij mag er weer zo'n 9-daagse komen :)

Edit: even 1000 bijgesteld :)

[Voor 6% gewijzigd door Appeltjeeitje op 27-06-2019 08:47]


 • sjorremans
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 17:51
Dit is toch wel weer een aardige correctie, beetje jammer :+

Gigabyte G1.Sniper B6 | Intel Core i5-4690 @ 3500 Mhz | Ballistix Sport 16GB @ 1600 Mhz | Samsung Evo 850 250GB | Be Queit! Power 430W | CoolerMaster N400 | Synology DS1511 6TB


 • Klaas25
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 17:14
Ik zag een tweet van timelaps van de eindrun/sprint in 2017. Zieke schommelingen wat we nu eigenlijk ook zien. Rood groen rood groen rood groen. Dusja in dat opzicht..

https://twitter.com/stuart_xrp/status/1143846619395383296

[Voor 9% gewijzigd door Klaas25 op 27-06-2019 08:45]


 • qwasd
 • Registratie: September 2012
 • Nu online
litecoin is lekker aan het dalen. is de halvening hype nu eindelijk voorbij?

 • green-tea
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-05 21:05
Gewoon schommelingen van 100 USD op de 3min candles. Tricky

AlphaWindSim.eu | De wind simulator voor je sim rig | HeliumHotShop.eu | Helium Hotspots en randapparatuur


 • DJ-Promo
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 17:36
qwasd schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:52:
litecoin is lekker aan het dalen. is de halvening hype nu eindelijk voorbij?
Ja heb ze nog steeds maar die zakken wel hard nu :( .
DJ-Promo schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:59:
[...]


Ja heb ze nog steeds maar die zakken wel hard nu :( .
Wat zakt er niet? bcash van 450 naar 400 btc van 12k naar 10700 :)
Procenntueel zakt het allemaal net zo hard ;)

 • Klaas25
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 17:14
Bitcoin in 2017 van $16600 naar $12700 binnen 48 uur. Weer 48 uur verder sloot het de dag af opnieuw op $16600 dusjaa. :)

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 15-05 14:27
Slux schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:01:
[...]

Wat zakt er niet? bcash van 450 naar 400 btc van 12k naar 10700 :)
Procenntueel zakt het allemaal net zo hard ;)
Laat maar zakken. haru wacht met open bags die gevuld moeten worden :D

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 17:38
qwasd schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:52:
litecoin is lekker aan het dalen. is de halvening hype nu eindelijk voorbij?
Nee, straks komt ronde 2 nog.

Sell the dip


 • Mirved
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 16:15
qwasd schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:52:
litecoin is lekker aan het dalen. is de halvening hype nu eindelijk voorbij?
Al meer dan 40% in waarde gedaald tegenover BTC sinds 11 juni. Weet nog hoe ik hier afgebrand werd toen ik aangaf dat het al lang over zijn top was

 • lighting_
 • Registratie: Mei 2017
 • Laatst online: 19-05 07:57
Laat maar zakken.

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 15-05 14:27
Lieve BTC, als je even 1 weekje pauze neemt en de alts even een kans geeft om te pompen, en wij winst kunnen maken, mag je daarna helemaal gek doen.

Veel liefs,

Tweakers Crypto Comm.

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 17:24

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Mirved schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:39:
[...]


Al meer dan 40% in waarde gedaald tegenover BTC sinds 11 juni. Weet nog hoe ik hier afgebrand werd toen ik aangaf dat het al lang over zijn top was
Alles is in waarde gedaald tov btc.

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • Mirved
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 16:15
.oisyn schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:45:
[...]


Alles is in waarde gedaald tov btc.
ETH slechts 14%. Het gaat er dus om dat LTC een van de slechtste keuzes was.

 • apekoek
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21-04 22:50
Ja we gaan nu weer een bullrun in, althans het heeft weer alle schijn van.

Toch heb ik soms het gevoel dat er toch wel een soort limiet aan zit. Toen Ripple bijv. een ATH aantikte a 3,50 oid? Was de founder van Ripple opeens de rijkste man op aarde. In mijn beleving kan dat helemaal niet met een product dat nauwelijks wordt gebruikt. Ik vraag mij daarom ook af of Ripple uberhaupt nog over een dergelijke ATH heen kan schieten. Het zou echt totaal nergens op slaan.

En verder ja ik heb cryptos, maar ik geloof niet zoals de echte fanatici dat het eventueel de dollar of euro zou gaan vervangen.

[Voor 12% gewijzigd door apekoek op 27-06-2019 09:54]


 • michi
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 11-05 11:28
Is het nou niet mogelijk om trade history van mei 2018 te bekijken op kucoin? Ik ben er van overtuigd dat ik lala word gekocht had op 8 mei 2018 maar kan die nergens terug vinden .

 • Cobus79
 • Registratie: April 2018
 • Laatst online: 24-01 15:17
Lekker dan, zit ik net in een 25x short...freezet Bitmex :(

 • Zaratrass
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17:09
Sinds lange tijd (1,5 jaar) ben ik weer eens ingelogd op bittrex en binance. Vanwege nieuw werk en een deeltijd studie heb ik geen tijd aan crypto besteed.

Tot mijn verbazing kwam ik erachter mijn coins CFI (cofound.IT) niet meer in mijn bezit zijn. Nu lees ik hier dat de coin is gestopt. Ik ben ook bang dat ik mijn geld kwijt ben geraakt hierdoor.

Ik vind het onduidelijk of ik op een of andere manier mijn geld kan terugclaimen.. heeft iemand anders hier ervaring mee en kan mij daarmee helpen?
Alvast bedankt.

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 15-05 14:27
apekoek schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:52:
Ja we gaan nu weer een bullrun in, althans het heeft weer alle schijn van.

Toch heb ik soms het gevoel dat er toch wel een soort limiet aan zit. Toen Ripple bijv. een ATH aantikte a 3,50 oid? Was de founder van Ripple opeens de rijkste man op aarde. In mijn beleving kan dat helemaal niet met een product dat nauwelijks wordt gebruikt. Ik vraag mij daarom ook af of Ripple uberhaupt nog over een dergelijke ATH heen kan schieten. Het zou echt totaal nergens op slaan.

En verder ja ik heb cryptos, maar ik geloof niet zoals de echte fanatici dat het eventueel de dollar of euro zou gaan vervangen.
Ik denk dat juist XRP en andere munten hoog in de ranglijst nieuwe ATH's zullen hebben. Alle anderen juist niet en of zullen zelfs sterven.

Euro of dollar vervangen gaat nog een zeer lange tijd duren. Eerst zal store of value overgaan naar BTC. BTC zal door The People enorm gebruikt gaan worden, het komt al op gang. XRP zal enorm in banken sector/bedrijven sector gebruikt gaan worden. hier geloof ik wel in. Dus ja, ik geloof wel dat XRP nog wel richting de 5 tot 10 dollar per stuk zal gaan. Zelf heb ik amper XRP. Ik ben meer van BTC en LTC :P

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


 • Helixes
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 24-12-2021
.oisyn schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 00:59:
[...]


De tijd voor het ophalen van een pagina aan berichten uit een topic schaalt lineair met het totaal aantal berichten in het topic. De richtlijn is een nieuw topic na 10k berichten.
Okee, okee. Dus als het Crypto-slowchat topic richting de 10k berichten gaat, dan moet ik verkopen? Staat genoteerd :+

Nee, serieus. De timing was per-fect :D
Ik hoop dat we nog een stuk verder zakken en dan een LTC in de low/mid 90 eur kan oppikken .

Zal wel niet maar ik zet er wel op in :P

 • hmr
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 17:24
Slux schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 10:11:
Ik hoop dat we nog een stuk verder zakken en dan een LTC in de low/mid 90 eur kan oppikken .

Zal wel niet maar ik zet er wel op in :P
Oei, of niet. Misschien is LTC wel een shitcoin zonder usecase en word je bagholder :+

hmr hmr hmr hmr hmr hmr


 • Klaas25
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 17:14
apekoek schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:52:
Ja we gaan nu weer een bullrun in, althans het heeft weer alle schijn van.

Toch heb ik soms het gevoel dat er toch wel een soort limiet aan zit. Toen Ripple bijv. een ATH aantikte a 3,50 oid? Was de founder van Ripple opeens de rijkste man op aarde. In mijn beleving kan dat helemaal niet met een product dat nauwelijks wordt gebruikt. Ik vraag mij daarom ook af of Ripple uberhaupt nog over een dergelijke ATH heen kan schieten. Het zou echt totaal nergens op slaan.

En verder ja ik heb cryptos, maar ik geloof niet zoals de echte fanatici dat het eventueel de dollar of euro zou gaan vervangen.
Ik ben erg benieuwd.. :P En nee geen fiat vervangers. Geloof ik ook niet in,
Dan worder binnen nu en zoveel jaar per land stablecoins gemaakt.
Maar BTC en XRP wordt geen fiat vervanger.

Wel leuk detail is dat XRP in Japan erkend wordt als een! (digitaal) currency. Dat dan weer wel.

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 14:23
stijgen zakken zal mijn me bal jeuken dit weekend met mijn reet in het zwembad en de barbecue aan wat kan het leven mooi zijn :)

 • Pranjic
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 18-03-2021
Dit is gewoon de first sell off.

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
ze willen dat je een account aanmaakt en inlogt. dus post maar niet meer van FD

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 17:48
https://ibb.co/c1KkJ1x

Hmm als dit maar geen bewaarheid wordt :'(

[Voor 7% gewijzigd door PHPResource op 27-06-2019 10:37]


 • burnebie
 • Registratie: Juni 2018
 • Laatst online: 14-09-2021
Zaratrass schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 09:58:
Sinds lange tijd (1,5 jaar) ben ik weer eens ingelogd op bittrex en binance. Vanwege nieuw werk en een deeltijd studie heb ik geen tijd aan crypto besteed.

Tot mijn verbazing kwam ik erachter mijn coins CFI (cofound.IT) niet meer in mijn bezit zijn. Nu lees ik hier dat de coin is gestopt. Ik ben ook bang dat ik mijn geld kwijt ben geraakt hierdoor.

Ik vind het onduidelijk of ik op een of andere manier mijn geld kan terugclaimen.. heeft iemand anders hier ervaring mee en kan mij daarmee helpen?
Alvast bedankt.
Nee, want Crypto.
hmr schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 10:23:
[...]


Oei, of niet. Misschien is LTC wel een shitcoin zonder usecase en word je bagholder :+
Ik hoop het, usecase heeft ie voor mij ook niet nodig, valuta of store of value heb je veel meer aan in crypto ;)

Ik blijf nooit als bagholder achter, als die een paar % te ver door zakt pak ik mijn verlies, genoeg keren mee op me snuit gegaan en als bagholder achter gebleven ;(

 • AtlAntA
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 09:18
Dit is exact hetzelfde plaatje wat eind 2017 en begin 2018 veel gedeeld werd. ;)

Wie goed doet, die goed ontmoet.

Kom op jongens en meisjes

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 23-05 19:17
Kom dan met die dip!

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Toch maar een short geopend op 2x Dit ziet er echt uit dat er een correctie aankomt

2% winst al. Voor mij al leuk bedrag ,laat staan wat er nog bij komt :). Weer gratis uit eten

[Voor 46% gewijzigd door A87 op 27-06-2019 10:59]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • JoebarRC
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 16:00
15% dip is genoeg geweest, nu weer stijgen en niet te hard want dan worden mensen weer selloff actief

 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 17:48
AtlAntA schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 10:43:
[...]


Dit is exact hetzelfde plaatje wat eind 2017 en begin 2018 veel gedeeld werd. ;)
En ook ernstig waarheid werd de rest van 2018 ;)

 • NeFoRcE
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 08:41

NeFoRcE

Hallo? Bent u daar?

Van 90 winst naar 30 nog maar... kloten... niet verder dalen!

Professioneel Heftruck Syndroom


 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 17:48
Riemen vast...

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 23-05 19:17
Euro's staan klaar op € 8900 & € 6600.

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg

HaruHaru schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 08:17:
Goede morgen allen,

Hey @verwijderd69 Hoe gaat het met je Nano? :*)
Ugh... Rekt
Je zorgen over why moon en why lambo zijn tenminste wel voorbij

zo zie je maar weer elk nadeel heeft zijn voordeel.
Slux schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 11:02:
[...]

Je zorgen over why moon en why lambo zijn tenminste wel voorbij

zo zie je maar weer elk nadeel heeft zijn voordeel.
Zo is dat. Hodl 2025! Heerlijk.

 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
Slux schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 11:02:
[...]

Je zorgen over why moon en why lambo zijn tenminste wel voorbij

zo zie je maar weer elk nadeel heeft zijn voordeel.
* Crypts klapt lambo folder dicht en gaat op zoek naar die van VW opent MP om naar een tweedehands Dacia te kijken. ;(

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • NeFoRcE
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 08:41

NeFoRcE

Hallo? Bent u daar?

pff lastig, eruit stappen en een beetje verlies nemen, of gewoon holden? Vorige keer eruit gestapt en achteraf had ik moeten holden. Geen man overboord, maar zonde zou het wel zijn.

Professioneel Heftruck Syndroom

Crypts schreef op donderdag 27 juni 2019 @ 11:05:
[...]

* Crypts klapt lambo folder dicht en gaat op zoek naar die van VW opent MP om naar een tweedehands Dacia te kijken. ;(
Jullie zijn gewoon verwende snotneuzen. :+

Slux hield het tenminste nog bij de canta cabrio

 • Pewpew
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 23-05 17:00
De stijging van deze maand is niet gezond. Mijn stoplosses zijn vannacht en vanmorgen al afgegaan, zit dus in USDT. Kijk mooi even de kat uit de boom komende dagen/weken.
Er kan zomaar 30% afgaan.

 • mengenli
 • Registratie: December 2016
 • Laatst online: 12-03 21:15
Holden tot dat Bitcoin 1.000.000 dollar bereikt

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Mijn short gaat lekker >:)

DUMP IET!!! DAMP IET!!!
https://cdn-images-1.medi...uGVUO6_mXkdBaEcoDOGjA.png

[Voor 124% gewijzigd door A87 op 27-06-2019 11:21]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ

Mijn aankopen zijn binnen, eens kijken wat we gaan doen.

Kom maar op met die moon die dip mag nu wel weer over zijn :+

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 17:38
Zo lekker gewacht met ltc verkopen en nu net precies op de low toch maar gedaan. Zo was het toch? Buy high sell low?

Sell the dip


 • Klaas25
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 17:14
First sell off in full effect.
Pagina: 1 2 3 ... 108 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • Het initiëren van pumps en dumps is strict verboden.
 • Geen Telegram groups of andere "signal" chat kanalen
 • Geen links met referral, geen gebedel om invites.
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vraagjes. Eigen inzet blijft gewenst.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Voer geen inhoudelijke discussies die beter passen in hun eigen of andere topics. Mochten die organisch toch ontstaan, maak een TR aan zodat ze verplaatst kunnen worden naar elders
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor de topic die het best bij je vraag/opmerking past (in de regel is dat dus sowieso niet het slowchat topic)
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee