Toon posts:

[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #8 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 120 Laatste
Acties:
 • 305.892 views

Acties:
 • +29Henk 'm!

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mede-auteur:
 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 19:30

.oisyn

Inleiding

Welkom in het Cryptocurrency Slowchat topic! Alhoewel er een apart handelstopic was en een apart exchanges topic is, worden in dit slowchat topic doorgaans toch de meeste vragen gesteld. Bij iedere koersstijging kunnen we veel nieuwe traders verwelkomen in het topic, die vaak dezelfde vragen stellen. Om te voorkomen dat dezelfde vragen vaker langskomen, breiden we de openingspost gaandeweg uit met de meestgestelde vragen.

Staat het antwoord er nog niet bij? Stel hem gerust in het topic, we helpen je graag!

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Het nadeel van Binance.com is dat er wel stablecoins zijn (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) en Euro worden niet ondersteund. Op Binance.je kan je wel met Euro handelen, maar, daar worden minder cryptocurrency ondersteund en is veel minder volume.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum, XRP en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC, XRP en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken. Na enkele dagen staat je storting op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Coinbase Pro en Kraken. Sinds kort kan dit ook via Binance.je, maar ook zij rekenen behoorlijke fee's.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.

Live Bitcoin koers bekijken

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat is XBT en BitMEX?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties.


Uitleg over het handelen op BitMEX
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Overig
Meer info volgt spoedig, waaronder: Onbevestigde transacties, de werking van een blockchain, centraal vs decentraal en (hardware) wallets om veilig je cryptocurrency in op te kunnen slaan.

[Voor 154% gewijzigd door Taro op 30-05-2019 22:45]

Replace fear of the unknown with curiosity | 6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model Y LR


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 19:30

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Modbreak:Blijkbaar konden bepaalde mensen zich weer eens niet inhouden. Jammer dat de sfeer weer verziekt moet worden, en men dus blijkbaar niet om kan gaan met de gevierde teugels. Dit topic is bij deze weer een Zero Tolerance topic. Overtredingen zoals onder andere -maar niet gelimiteerd tot- de genoemde punten in de topicwaarschuwing zullen zonder pardon worden verwijderd en veelplegers zullen de deur worden gewezen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

If I had a dollar for every time I didn't know what was going on, I'd be like: "Why am I always getting all this money?!"


Acties:
 • +9Henk 'm!

 • Chris.nl
 • Registratie: Augustus 2005
 • Niet online
24 uur zonder slowchat, m'n huis was nog nooit zo schoon, fijn om nu weer te kunnen lurken!

Acties:
 • +2Henk 'm!
En we zijn weer terug :P

Tether blijft voorlopig hangen en gaat nergens heen. BTC wil niet verder zakken tot nu toe. Genoeg beweging vandaag, maar opzich sideways. De shorts zijn belachelijk hoog en de longs belachelijk laag. Dat kan op twee manieren worden opgelost, of een dikke dump, of nog een dikke pump. Ben benieuwd :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Chris.nl
 • Registratie: Augustus 2005
 • Niet online
PilatuS schreef op maandag 6 mei 2019 @ 01:45:
En we zijn weer terug :P

Tether blijft voorlopig hangen en gaat nergens heen. BTC wil niet verder zakken tot nu toe. Genoeg beweging vandaag, maar opzich sideways. De shorts zijn belachelijk hoog en de longs belachelijk laag. Dat kan op twee manieren worden opgelost, of een dikke dump, of nog een dikke pump. Ben benieuwd :)
Ik ook, vorig jaar was verkopen in mei en terugkomen in september, best practice. Ik mag toch hopen dat 2019 iets beters voor ons in petto heeft, en anders ach.... Tijd bestaat alleen omdat anders alles tegelijk gebeurt.

Ik zie het er wel weer eens van komen. 2018 heb ik ingekocht om te voorkomen dat ik een volgende bullrun weer mag denken "Had ik maar" dit is nog steeds een mooie periode om parels te zoeken.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • twain4me
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 19:58
checkin :P

@Chris.nl hier ook rete veel nuttige dingen gedaan... Het is niet de bedoeling dat dat een gewoonte gaat worden... }:|


edit.. Komt de quick reply nog terug of ben ik de enigste die hem kwijt is? -O-

[Voor 22% gewijzigd door twain4me op 06-05-2019 02:44]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Gondor
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 20:19
We hadden blijkbaar een schandaal/onenigheid nodig voor een topic hardfork, eens kijken of we een athpc (ath postcount) met dit fork kunnen halen.
Nu :Z

"Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding"-Albert Einstein-


Acties:
 • +4Henk 'm!
Slowchat is back!

Nimmer voelde ik mij zo intens opgesloten op notabene bevrijdingsdag.

Laten we hopen dat deze sidechain een vruchtbare toekomst zonder veel modbreaks tegemoet gaat!

I live inside that bubble, reality of the naive.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bartvandelaar
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 26-04-2022
Best vervelend zo zonder de slowchat. Blij dat die weer open is.

Rookworst zonder r is ook worst.


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • lighting_
 • Registratie: Mei 2017
 • Laatst online: 03-02 00:23
Ik vond dit wel interessant over tether bitfinex en Binance.
YouTube: Bitcoin Manipulation Scandal You Won’t Believe!! Who Is Doing It & Why?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
Bartvandelaar schreef op maandag 6 mei 2019 @ 07:13:
Best vervelend zo zonder de slowchat. Blij dat die weer open is.
ow was die dicht dan :? nou ja welkom terug dan :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Nu online
https://www.thedrum.com/n...drives-28-efficiency-lift

Toegevoegde waarde voor zil, mooie business case.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Goede morgen allen!

Nieuwe week, nieuwe kansen.

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 22-01 11:21
Dat is een interessant filmpje, bewijst maar weer dat je vermogen in PAX parkeren i.p.v. Tether geen overbodige luxe is.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mr_Ripple
 • Registratie: Mei 2017
 • Laatst online: 19:22
Allemaal boeven zijn het, en ondertussen maar afgeven op banken.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Ik kijk wel vaker naar hem maar weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden, hij heeft een hekel aan binance en trx en laat vaak maar 1 kant van het verhaal zien.

In dit filmpje heeft ie wel wat puntjes die imo klopen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Nu online
Slux schreef op maandag 6 mei 2019 @ 08:12:
[...]

Ik kijk wel vaker naar hem maar weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden, hij heeft een hekel aan binance en trx en laat vaak maar 1 kant van het verhaal zien.

In dit filmpje heeft ie wel wat puntjes die imo klopen.
Ja vond ik ook, laatst ook filmpje dat alle usdt van 7xx miljoen terug was gebracht naar 49 miljoen bij binance cold wallet. Heel verhaal eromheen, week later is het geld weer gevonden door hem en praat hij er een beetje omheen. Weinig niveau imo

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 16:16
HaruHaru schreef op maandag 6 mei 2019 @ 08:07:
Goede morgen allen!

Nieuwe week, nieuwe kansen.
Goede start van de week ook.. -O-

420.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Pelox schreef op maandag 6 mei 2019 @ 08:43:
[...]


Goede start van de week ook.. -O-
het had erger gekund :)

ps: wat is DLT aan het doen? heb ik nieuws gemist?

[Voor 13% gewijzigd door HaruHaru op 06-05-2019 08:47]

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
HaruHaru schreef op maandag 6 mei 2019 @ 08:46:
[...]

het had erger gekund :)

ps: wat is DLT aan het doen? heb ik nieuws gemist?
ook beter :O

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • New Yorker
 • Registratie: Augustus 2013
 • Niet online
Hoe ver verwachten jullie dat btc dominance omhoog gaat?

Weg


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
New Yorker schreef op maandag 6 mei 2019 @ 08:52:
Hoe ver verwachten jullie dat btc dominance omhoog gaat?
ik ben niet zo van de TA. maar als ik kijk, denk ik dat ie word afgekaatst op 60.12 (terugkijkend naar 29 sept 2018 resistance) (BTC.D symbol op TV)
ben ook geen pro-ta'er :P

[Voor 10% gewijzigd door HaruHaru op 06-05-2019 09:28]

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
ADA gaat ook door het putje zo te zien :/

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • raq
 • Registratie: Maart 2015
 • Laatst online: 15:39
bie100 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:08:
ADA gaat ook door het putje zo te zien :/
Al weken :( gelukkig wel een deel verkocht in de rit omhoog, maar lang niet alles. Niet goed voor de BTC waarde in mn pf

[Voor 25% gewijzigd door raq op 06-05-2019 10:19]

De tijd leert of het tij keert


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
raq schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:18:
[...]


Al weken :( gelukkig wel een deel verkocht in de rit omhoog, maar lang niet alles. Niet goed voor de BTC waarde in mn pf
nou ja HODL dan maar

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • raq
 • Registratie: Maart 2015
 • Laatst online: 15:39
Ja idd. Veel alts komen weer in de buurt van december 2018, wel aantrekkelijke prijzen maar ik wacht nog.
Heb nog wat geld langs de zijlijn staan, maar dat gaat er pas in als BTC een flinke dip maakt en de alts mee sleurt.

De tijd leert of het tij keert


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 22-01 11:21
Lekker door hodlen die alts luitjes, komt wel goed LOL, als ik 1 ding geleerd heb van het constante gebloed van NEO vorig jaar is het wel dat het hodlen van alt coins slecht voor je gezondheid is. Gewoon dumpen, voordat het nog lager staat. Want vermoedelijk is de afgelopen pump van BTC, voor 100% toe te schrijven aan mensen die Tether verkochten en er BTC voor kochten. What goes up, must come down.

Acties:
 • +5Henk 'm!

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03-2022
Niet zo mopperen mensen, iets meer als een week geleden was het de vraag nog of BTC de 5,2K.
grens zou houden. :)

[Voor 1% gewijzigd door RaptorXS op 06-05-2019 10:38. Reden: typo]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:35:
Lekker door hodlen die alts luitjes, komt wel goed LOL, als ik 1 ding geleerd heb van het constante gebloed van NEO vorig jaar is het wel dat het hodlen van alt coins slecht voor je gezondheid is. Gewoon dumpen, voordat het nog lager staat. Want vermoedelijk is de afgelopen pump van BTC, voor 100% toe te schrijven aan mensen die Tether verkochten en er BTC voor kochten. What goes up, must come down.
ik heb de meeste gedumpt omgezet naar BTC. Best choice ever and en ik adem weer normaal :D

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Rookert25
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 27-11-2022
BTC dominance na tijdens en na december 2017 herhaling zou mooi zijn :9

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Rookert25 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:50:
BTC dominance na tijdens en na december 2017 herhaling zou mooi zijn :9
zal ook wel komen, het gaat in golven. Nu is BTC gewoon aan de beurt :P straks weer de alts.

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:35:
Lekker door hodlen die alts luitjes, komt wel goed LOL, als ik 1 ding geleerd heb van het constante gebloed van NEO vorig jaar is het wel dat het hodlen van alt coins slecht voor je gezondheid is. Gewoon dumpen, voordat het nog lager staat. Want vermoedelijk is de afgelopen pump van BTC, voor 100% toe te schrijven aan mensen die Tether verkochten en er BTC voor kochten. What goes up, must come down.
niet zo denigrerend die alt luitjes jij HODL niet prima toch ,heb vaak genoeg gedumpt als het in elkaar flikkert waarna het weer als een raket weer omhoog ging wat is wijsheid

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SirDiesAlot
 • Registratie: April 2019
 • Laatst online: 13-03-2020
price is what you pay, value is what you get.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Swaha
 • Registratie: Oktober 2018
 • Laatst online: 03-02 20:32
Rookert25 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:50:
BTC dominance na tijdens en na december 2017 herhaling zou mooi zijn :9
Ja en nee. Dat moment was dus ook het moment dat het eind van de bullmarket in zicht was.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 22-01 11:21
bie100 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:58:
[...]


niet zo denigrerend die alt luitjes jij HODL niet prima toch ,heb vaak genoeg gedumpt als het in elkaar flikkert waarna het weer als een raket weer omhoog ging wat is wijsheid
Had ik vorig jaar maar geluisterd naar die luitjes die toen schreven dat het hodlen van alts zonde van het geld was. Ik raad vooral aan het commentaar van een Reddit user mcarter7000 is te lezen: https://www.reddit.com/user/mcarter7000/comments/. Deze kerel werd in de subreddit r/cryptocurrency continu belachelijk gemaakt, maar hij voorspelde al in de eerste helft van 2018 dat zo goed als alle alts zwaar zouden bloeden. Ik geloofde mensen zoals hij vorig jaar ook niet, had ik wel naar hem geluisterd dan had ik nu bijna 2x zoveel dollars en BTC value gehad.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:44
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:17:
[...]


Had ik vorig jaar maar geluisterd naar die luitjes die toen schreven dat het hodlen van alts zonde van het geld was. Ik raad vooral aan het commentaar van een Reddit user mcarter7000 is te lezen: https://www.reddit.com/user/mcarter7000/comments/. Deze kerel werd in de subreddit r/cryptocurrency continu belachelijk gemaakt, maar hij voorspelde al in de eerste helft van 2018 dat zo goed als alle alts zwaar zouden bloeden. Ik geloofde mensen zoals hij vorig jaar ook niet, had ik wel naar hem geluisterd dan had ik nu bijna 2x zoveel dollars en BTC value gehad.
Gelukkig kunnen we over een jaar lachen om dat verschil :9

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SirDiesAlot
 • Registratie: April 2019
 • Laatst online: 13-03-2020
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:17:
[...]


Had ik vorig jaar maar geluisterd naar die luitjes die toen schreven dat het hodlen van alts zonde van het geld was. Ik raad vooral aan het commentaar van een Reddit user mcarter7000 is te lezen: https://www.reddit.com/user/mcarter7000/comments/. Deze kerel werd in de subreddit r/cryptocurrency continu belachelijk gemaakt, maar hij voorspelde al in de eerste helft van 2018 dat zo goed als alle alts zwaar zouden bloeden. Ik geloofde mensen zoals hij vorig jaar ook niet, had ik wel naar hem geluisterd dan had ik nu bijna 2x zoveel dollars en BTC value gehad.
Omdat veel mensen zijn ingestap tijdens euphoria phase. Instappen zonder onderzoek hoe markten bewegen etc. ga je sws geld verliezen gegarandeerd

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:44
SirDiesAlot schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:21:
[...]


Omdat veel mensen zijn ingestap tijdens euphoria phase. Instappen zonder onderzoek hoe markten bewegen etc. ga je sws geld verliezen gegarandeerd
Een deel daarvan ziet het verlies als leergeld en komt er wel weer bovenop, het deel dat op het laagste punt uit is gestapt zonder iets te leren blijft rekt.

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:17:
[...]


........ Ik geloofde mensen zoals hij vorig jaar ook niet, had ik wel naar hem geluisterd dan had ik nu bijna 2x zoveel dollars en BTC value gehad.
ben je er nu wijzer van geworden? Ja? Good. We all learn from mistakes. It aint stupid if you do it once.
Ik had ook behoorlijk veel alts (nu gedumpt door jouw overtuiging van vorige gesprek, best choice ever). Ik kocht ze omdat ze goedkoper leken als BTC. het is me alleen maar duurder geworden op termijn. Ik focus nu alleen op: BTC. ETH. LTC. ADA & EOS. de rest laat ik los. oh ja, en nog een geheime bag met HOLO :P ooit gekocht toen die zeer laag was :D laat die maar bloeden en genezen :P :D

[Voor 4% gewijzigd door HaruHaru op 06-05-2019 11:25]

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SirDiesAlot
 • Registratie: April 2019
 • Laatst online: 13-03-2020
Stokstaart schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:24:
[...]


Een deel daarvan ziet het verlies als leergeld en komt er wel weer bovenop, het deel dat op het laagste punt uit is gestapt zonder iets te leren blijft rekt.
klop.t

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • th4k1ck3r
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 30-01 13:22
Ik wil niet reageren op je quote. Ik ben wel benieuwd naar je avatar. What's with the hate?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 22-01 11:21
Stokstaart schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:20:
[...]


Gelukkig kunnen we over een jaar lachen om dat verschil :9
Beetje leedvermaak is het over een jaar wel als 2019 toch het jaar werd dat Tether omviel en BTC en talloze Alts meenam in haar diepe val. Maar dan is wel die dubbele bodem of nieuwe low gezet en kan BTC weer tot ongekende niveaus doorstijgen. Immers na een bosbrand herstelt de natuur zich ook weer op een bijzondere manier. In elk geval stap ik niet blind in allerlei mooie EOY X(X) dollars shitcoin van de dag dromen. Gewoon met beide voeten op de grond blijven en niet naast je schoenen gaan lopen.. dan heb je de meeste kans dat wanneer de bodem echt gezet is, dat je dan nog geld over hebt. Greed is not good.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 29-01 16:12

sourcecode

Prepare for the next ATH

Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:44:
[...]


Beetje leedvermaak is het over een jaar wel als 2019 toch het jaar werd dat Tether omviel en BTC en talloze Alts meenam in haar diepe val. Maar dan is wel die dubbele bodem of nieuwe low gezet en kan BTC weer tot ongekende niveaus doorstijgen. Immers na een bosbrand herstelt de natuur zich ook weer op een bijzondere manier. In elk geval stap ik niet blind in allerlei mooie EOY X(X) dollars shitcoin van de dag dromen. Gewoon met beide voeten op de grond blijven en niet naast je schoenen gaan lopen.. dan heb je de meeste kans dat wanneer de bodem echt gezet is, dat je dan nog geld over hebt. Greed is not good.
Exact kijk maar naar ADA nu.........
nog niet zo heel lang geleden stond die 10 cent +
en nu ? 8)7

Prepare for the next ATH


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:11
sourcecode schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:51:
[...]


Exact kijk maar naar ADA nu.........
nog niet zo heel lang geleden stond die 10 cent +
en nu ? 8)7
tja als je kijkt waar BTC stond een jaar geleden :O

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • ScreamGT
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 17:47

ScreamGT

joejoe

Ik maar zoeken gisteravond via mijn bladwijzer naar dit topic :+ Vervolgens werd ik boos op mijn telefoon en ging ik met mijn dronkenharsen maar naar bed (AJAX HEUJHEUJ!). Nu zie ik dat het niet zo gek was dat ik het topic niet meer kon vinden. Stelletje boeven, #doeslief.

BTC nog niet door de 6k heen, jammer. XRP staat ook in niemandsland, doe eens wakker worden :X

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:44
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:44:
[...]


Beetje leedvermaak is het over een jaar wel als 2019 toch het jaar werd dat Tether omviel en BTC en talloze Alts meenam in haar diepe val. Maar dan is wel die dubbele bodem of nieuwe low gezet en kan BTC weer tot ongekende niveaus doorstijgen. Immers na een bosbrand herstelt de natuur zich ook weer op een bijzondere manier. In elk geval stap ik niet blind in allerlei mooie EOY X(X) dollars shitcoin van de dag dromen. Gewoon met beide voeten op de grond blijven en niet naast je schoenen gaan lopen.. dan heb je de meeste kans dat wanneer de bodem echt gezet is, dat je dan nog geld over hebt. Greed is not good.
Of die diepe val komt niet en je zit over een jaar met een bak fiat. Conclusie: we weten het niet.

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 19:30

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Sahara schreef op maandag 6 mei 2019 @ 10:35:
Want vermoedelijk is de afgelopen pump van BTC, voor 100% toe te schrijven aan mensen die Tether verkochten en er BTC voor kochten.
Dus als mensen BTC gaan kopen van hun USDT wordt er automatisch ook meer BTC gekocht met USD?

.edit: @verwijderd69 Die komt niet meer terug :)

[Voor 6% gewijzigd door .oisyn op 06-05-2019 12:28]

If I had a dollar for every time I didn't know what was going on, I'd be like: "Why am I always getting all this money?!"


Acties:
 • 0Henk 'm!
Nou als iedereen toch verstandig gaat doen en in BTC stapt dan HODL ik die shitcoins altcoins wel. Kunnen we beetje vergelijken.

Leuk toch?

Maar wanneer ik wat bijkoop zal dit Bitcoin worden.

(off-topic: Waar blijft de quick reply?)

I live inside that bubble, reality of the naive.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:44
verwijderd69 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:28:
Nou als iedereen toch verstandig gaat doen en in BTC stapt dan HODL ik die shitcoins altcoins wel. Kunnen we beetje vergelijken.

Leuk toch?

Maar wanneer ik wat bijkoop zal dit Bitcoin worden.

(off-topic: Waar blijft de quick reply?)
Ik doe mee hoor Jaapio, mijn FSN, ICX, ADA, HPB, etc gaan pas de deur uit op de top van de volgende bullrun. Dan maken we op dat moment wel de balans op :9

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


Acties:
 • +3Henk 'm!
Ik zat laatst te denken, zou die rare 1k pump op Bitcoin met ultra mysterieus aankoop verspreid over 3 exchanges nog iets te maken hebben met insider information trading t.o.v de huidige Tether en Bitfinex fud?

Dat ze verwachten dat er veel geld uit Tether naar Bitcoin zou vloeien?

Indien ja kunnen we nog een flinke dump verwachten...

Het zou me allemaal niet verbazen tenminste.

[Voor 0% gewijzigd door verwijderd69 op 06-05-2019 12:36. Reden: Spelvoutje.]

I live inside that bubble, reality of the naive.


Acties:
 • 0Henk 'm!
.oisyn schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:26:
[...]

.edit: @verwijderd69 Die komt niet meer terug :)
Ooh jammer. Zit daar nog een specifieke redenatie achter?

I live inside that bubble, reality of the naive.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 22-01 11:21
.oisyn schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:26:
[...]


Dus als mensen BTC gaan kopen van hun USDT wordt er automatisch ook meer BTC gekocht met USD?

.edit: @verwijderd69 Die komt niet meer terug :)
Als mensen BTC kopen van hun USDT dan zorgt dat voor een BTC stijging en dan FOMO-en ook mensen met USD of EUR in omdat ze zien dat BTC/USDT stijgt. Het is gewoon een kettingreactie. Maar toen het nieuws naar buiten kwam van de missing 850 miljoen toen daalde zowel BTC in USD/EUR als in USDT, dus die kettingreactie werkt beide kanten op.

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 19:30

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
verwijderd69 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:35:
[...]


Ooh jammer. Zit daar nog een specifieke redenatie achter?
Puur een extra drempel om de postrate wat omlaag te krijgen zodat het wat meer behapbaar wordt. En hopelijk wordt er dan ook minder onzin gespuid ;)

If I had a dollar for every time I didn't know what was going on, I'd be like: "Why am I always getting all this money?!"


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Swaha
 • Registratie: Oktober 2018
 • Laatst online: 03-02 20:32
th4k1ck3r schreef op maandag 6 mei 2019 @ 11:27:
[...]

Ik wil niet reageren op je quote. Ik ben wel benieuwd naar je avatar. What's with the hate?
Totaal geen haat hoor! Was eigenlijk van plan om regelmatig een andere avater te uploaden met een andere coin, maar dat is er niet meer van gekomen. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Malawolar
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 23-01-2021
verwijderd69 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:33:
Ik zat laatst te denken, zou die rare 1k pump op Bitcoin met ultra mysterieus aankoop verspreid over 3 exchanges nog iets te maken hebben met insider information trading t.o.v de huidige Tether en Bitfinex fud?

Dat ze verwachten dat er veel geld uit Tether naar Bitcoin zou vloeien?

Indien ja kunnen we nog een flinke dump verwachten...

Het zou me allemaal niet verbazen tenminste.
Haha illuminati confirmed. Maar ik denk het niet, in crypto zouden de twee situaties dan sneller op elkaar zijn denk ik. Hier zat wel minstens 1.5 maand tussen.

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • p0st
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 13:48

p0st

Dutch Reefer

Ah deeltje 2, ik volg weer! Hopen dat het alt-season voor de deur staat, baal er hard van dat alles in sat waarde zo gigantisch gedaald is afgelopen maand :-(

Reef Tank @ IG || x570 \\ 5950x \\ RTX3070


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
verwijderd69 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:35:
[...]


Ooh jammer. Zit daar nog een specifieke redenatie achter?
ik denk het niet. iets te veel tijd tussen.

Ik denk dat het iemand (of meerdere) ongeduldig werd over nog lagere prijzen van btc dat maar niet gebeurde en dacht: Fck it. Nu koop ik me hoeveelheid btc dat ik altijd al wilde.

zou kunnen toch? :D

als er een dump komt wanneer we de 6.4K raken, denk ik dat het eerder komt door boze mensen die toen hadden gekocht toen die 6K was en enorm daalde :P (mening)

[Voor 16% gewijzigd door HaruHaru op 06-05-2019 13:24]

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Specy
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 14-09-2022
p0st schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:58:
Ah deeltje 2, ik volg weer! Hopen dat het alt-season voor de deur staat, baal er hard van dat alles in sat waarde zo gigantisch gedaald is afgelopen maand :-(
Same here (nou ja, gigantisch valt ook wel weer mee hier). Het wordt weer hoog tijd voor een alt season! (Maar, bij het begin van het laatste echt dikke alt season van januari 2018 was de BTC dominance nog een stuk hoger dan nu, ik weet niet hoe erg het is dat dat nu (nog?) niet zo is).

[Voor 3% gewijzigd door Specy op 06-05-2019 13:31]


Acties:
 • +5Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Ter Info voor de HOT liefhebbers: Bitvavo gaat vanaf woensdag a.s. $HOT bieden en ondersteunen. *O*

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03-2022
Niet geheel onbelangrijk voor de huidige BTC koers op CMC:
Bitfinex Bitcoin prijs uit CoinMarketCap berekening gehaald
Bron: https://newsbit.nl/bitfin...etcap-berekening-gehaald/ :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Soeski
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-12-2022
HaruHaru schreef op maandag 6 mei 2019 @ 13:52:
Ter Info voor de HOT liefhebbers: Bitvavo gaat vanaf woensdag a.s. $HOT bieden en ondersteunen. *O*
Ik denk alleen niet dat dit invloed op de prijs gaat hebben :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 18-01 20:46
Soeski schreef op maandag 6 mei 2019 @ 14:00:
[...]

Ik denk alleen niet dat dit invloed op de prijs gaat hebben :)
dat hoeft niet. het gaat er om dat als je ergens je HOT kwijt wilt of juist wilt kopen via bitvavo. dan kan dat nu.

Gewoon puur info :)

[Voor 3% gewijzigd door HaruHaru op 06-05-2019 14:03]

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Soeski
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-12-2022
HaruHaru schreef op maandag 6 mei 2019 @ 14:01:
[...]

dat hoeft niet. het gaat er om dat als je ergens je HOT kwijt wilt of juist wilt kopen via bitvavo. dan kan dat nu.

Gewoon puur info :)
Voor jou hoeft dat niet haha, voor mij wel. Heb nog een zakkie dat best diep gezakt was/is, en ik wil er vanaf :)

Acties:
 • +5Henk 'm!

 • Anoniem: 320788
 • Registratie: Oktober 2009
 • Niet online
Manmanman.

Dit waren de zwaarste 36 uur van mijn crypto leven.
36 uur ja, 36 uur. Want ik bleef in mijn boekmarker naar deel 7 kijken...
Heb dus net door dat er een deel 8 is.


Nou heren ( en dame(s)). Doe eens liev. En laten we ons proberen te gedragen. Of je nu shit of non-shit coins hebt..

Happie muntjes tijd.

En voor iedereen die samen met mij in rektcity zit.... 😭😭😭😭😭😭

Ben weer ergens 1btc verloren.. en 2k in dollar... Zelfde gezeik als 3 weken terug... Wel staat ZiL echt op de schop uit mijn pf lijst. Meer als 55% down. Ik ga er over denken . En met mijn gelukt stijgt hij direct daarna....

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:44
Anoniem: 320788 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 14:09:
Manmanman.

Dit waren de zwaarste 36 uur van mijn crypto leven.
36 uur ja, 36 uur. Want ik bleef in mijn boekmarker naar deel 7 kijken...
Heb dus net door dat er een deel 8 is.


Nou heren ( en dame(s)). Doe eens liev. En laten we ons proberen te gedragen. Of je nu shit of non-shit coins hebt..

Happie muntjes tijd.

En voor iedereen die samen met mij in rektcity zit.... 😭😭😭😭😭😭

Ben weer ergens 1btc verloren.. en 2k in dollar... Zelfde gezeik als 3 weken terug... Wel staat ZiL echt op de schop uit mijn pf lijst. Meer als 55% down. Ik ga er over denken . En met mijn gelukt stijgt hij direct daarna....
Als je in de afgelopen 36 uur 1 btc bent verloren heb ik geen medelijden met je.. :Y)

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 320788
 • Registratie: Oktober 2009
 • Niet online
Stokstaart schreef op maandag 6 mei 2019 @ 14:14:
[...]


Als je in de afgelopen 36 uur 1 btc bent verloren heb ik geen medelijden met je.. :Y)
Ik denk vanaf donderdag gezien aan btc waarde.
Alts down en btc up. Geeft een shit beeld.
Meestal kijk ik naar waarde. Dus technisch 2k in dollar zoek op dit moment.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mr_Ripple
 • Registratie: Mei 2017
 • Laatst online: 19:22
verwijderd69 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 12:33:
Ik zat laatst te denken, zou die rare 1k pump op Bitcoin met ultra mysterieus aankoop verspreid over 3 exchanges nog iets te maken hebben met insider information trading t.o.v de huidige Tether en Bitfinex fud?

Dat ze verwachten dat er veel geld uit Tether naar Bitcoin zou vloeien?

Indien ja kunnen we nog een flinke dump verwachten...

Het zou me allemaal niet verbazen tenminste.
Hou daar maar rekening mee :X

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Kain_niaK
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 16-12-2022
Seedboxje gekocht bij bytesized-hosting.com tijdens het maken van een hulp filmpje over Qbittorrent.
Ik wou echt dat ik overal online op deze manier zou kunnen betalen. Kan niet wachten tot die toekomst ooit hier is. Geen bank meer nodig. Eigen bankier spelen! Heerlijk.

[Voor 11% gewijzigd door Kain_niaK op 06-05-2019 16:22]

weer helemaal terug


Acties:
 • +9Henk 'm!

 • twain4me
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 19:58
HaruHaru schreef op maandag 6 mei 2019 @ 13:52:
Ter Info voor de HOT liefhebbers: Bitvavo gaat vanaf woensdag a.s. $HOT bieden en ondersteunen. *O*
Mooi een extra plek om ze te parkeren. en geen vage stable coin nodig om ze te verhandelen 8)


offtopic:

@verwijderd69 hang jij de vlag halfstok ;)

In memoriam.

Een lege plek, een groot gemis.
Een fijne herinnering is al wat er nog is.
Waar ben je nu, vragen wij ons af.
Wij missen het gemak wat jij ons gaf.
Onschuldig slachtoffer in een strijd die nergens om ging.
De gezeligheid kwam in het geding.
Jou te kennen vonden wij fijn.
Je los te laten doet ons veel pijn.
Wij zullen je missen, dag lieve quick reply knop.

Acties:
 • +3Henk 'm!
Ik zie de alts vandaag toch een licht herstel maken.... zelfs ETH & ZIL doen mee. :o

Ik heb weer een zakje geld langs de zijlijn staan om bij te halen. Denk dat ik gewoon lekker bij mijn veilige strategie blijf met alleen Litecoin & Bitcoin. Al kriebelt het wel om weer eens een gokje te wagen in het shitcoin casino..

Maargoed, ik ben zelf nog steeds van mening dat veel altcoins verdwijnen dus waarom dan je geld erin pleuren.. ze komen allemaal met blockchain solutions waar niemand op zit te wachten, laten we eerlijk zijn.. :')

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • wehave
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 13:27
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 16:58:
Ik zie de alts vandaag toch een licht herstel maken.... zelfs ETH & ZIL doen mee. :o

Ik heb weer een zakje geld langs de zijlijn staan om bij te halen. Denk dat ik gewoon lekker bij mijn veilige strategie blijf met alleen Litecoin & Bitcoin. Al kriebelt het wel om weer eens een gokje te wagen in het shitcoin casino..

Maargoed, ik ben zelf nog steeds van mening dat veel altcoins verdwijnen dus waarom dan je geld erin pleuren.. ze komen allemaal met blockchain solutions waar niemand op zit te wachten, laten we eerlijk zijn.. :')
Allemaal nog wel maar dan wel je geld in LTC stoppen?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Chris.nl
 • Registratie: Augustus 2005
 • Niet online
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 16:58:
Maargoed, ik ben zelf nog steeds van mening dat veel altcoins verdwijnen dus waarom dan je geld erin pleuren..
Eens
ze komen allemaal met blockchain solutions waar niemand op zit te wachten, laten we eerlijk zijn.. :')
Oneens, niet allemaal.

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • DAMAGE
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 04-02 06:40

DAMAGE

a.k.a. Rice_NL

Uiteindelijk zullen alleen de projecten overleven (noem het liever groot worden) die ook echt iets werkends neer zetten. Projecten die niets qua meerwaarde bieden zullen verdwijnen. Maar maak jezelf niet de illusie. Er zullen altijd weer nieuwe projecten bij komen waar men in wil en in gaat investeren. Dat speculatieve is wat de boel draaiende houdt. Men gaat dat blijven doen. Uiteindelijk zal er dus niet veel veranderen. Er komen namen en er verdwijnen namen. Het lijkt net op de echte wereld.

Overigens werkt dit beide kanten op. BTC is inmiddels al aan alle kanten voorbij gestreefd op snelheid en techniek. Ook zij zullen aan de bak moeten. En zeg eerlijk: Dat houdt het wereldje interessant.

[Voor 19% gewijzigd door DAMAGE op 06-05-2019 17:43]

Corsair Obsidian 800D | Corsair HX1500i | Intel i9 13900K | ASUS Maximus HERO Z790 | 32GB GSkill Trident Z5 7200 DDR5 | Samsung 980 Pro 2TB | RTX 4080 | Fanatec DD Pro wheel


Acties:
 • +2Henk 'm!
wehave schreef op maandag 6 mei 2019 @ 17:29:
[...]


Allemaal nog wel maar dan wel je geld in LTC stoppen?
LTC komt niet met al die gehypte blockchain solutions. LTC is gewoon een cryptoCURRENCY en dat is precies de use-case waarin ik wel toekomst zie.

Daarnaast is Litecoin niet zomaar een altcoin, die gaat al zolang mee als 1 v/d grootste.. Ik zit er nu ook gewoon in ter speculatie want 100% in Bitcoin zitten wordt net een beetje te saai vind ik. Het voelt iedergeval een stuk veiliger dan de gemiddelde shitcoin op Binance, zeker omdat ik geen tijd heb constant te traden of op te letten. :)

en uh, dat "allemaal" is misschien wat overdreven maar alsnog zie ik vaak het nut niet van blockchain t.o.v. een normale database. Maar misschien wil iemand hier een betoog houden waarom blockchain solutions enorm veel nut gaan hebben in de real world.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Timwap
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 17:17
Ether gaat wel ineens mooi omhoog! , ik ben zelf wel aan 't wachten tot het moment dat BTC een beetje verder zakt om er flink wat tegen aan te gooien... Maar ergens ook bang dat 't straks ineens hard stijgt :') nog een paar dagen dan...

Acties:
 • +3Henk 'm!
Pfoe idd. ETH gaat heerlijk zeg!

Toch wel een goed teken denk ik. When $6000 again? :Y

Moon, lambo. In Augustus ga ik 3 weekjes met vakantie dus kan een extra centje wel gebruiken. :P

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Chris.nl
 • Registratie: Augustus 2005
 • Niet online
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 17:55:
[...]


LTC komt niet met al die gehypte blockchain solutions. LTC is gewoon een cryptoCURRENCY en dat is precies de use-case waarin ik wel toekomst zie.

Daarnaast is Litecoin niet zomaar een altcoin, die gaat al zolang mee als 1 v/d grootste.. Ik zit er nu ook gewoon in ter speculatie want 100% in Bitcoin zitten wordt net een beetje te saai vind ik. Het voelt iedergeval een stuk veiliger dan de gemiddelde shitcoin op Binance, zeker omdat ik geen tijd heb constant te traden of op te letten. :)

en uh, dat "allemaal" is misschien wat overdreven maar alsnog zie ik vaak het nut niet van blockchain t.o.v. een normale database. Maar misschien wil iemand hier een betoog houden waarom blockchain solutions enorm veel nut gaan hebben in de real world.
Geen lang betoog. Op het moment dat blockchain kan helpen met het openbaar betrouwbaar maken van data en geldstromen (denk aan liefdadigheid, auteurs recht, opkomend economieën die zonder een bankwezen een 'stabiele' munteenheid gebruiken, doorverkoop van contracten zonder woekerwinsten, kortom: een betrouwbare database / registratiesysteem die de maatschappij kan dienen) lijkt me dat nuttig.

Dat een decentrale exchange kan draaien op een decentraal netwerk boeit me iets minder, dan is het nog steeds het cryptowereldje wat zichzelf dient (hoewel handig). Casino dApps boeien me niet, al loop ik sporadisch wel een echt casino binnen. Zolang de usecase dingen in het echte leven kan dienen (zoals m'n vorige alinea) dan lijkt me dat tof.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Soeski
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-12-2022
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 18:10:
Pfoe idd. ETH gaat heerlijk zeg!

Toch wel een goed teken denk ik. When $6000 again? :Y

Moon, lambo. In Augustus ga ik 3 weekjes met vakantie dus kan een extra centje wel gebruiken. :P
Ja, geweldig... mijn PF waarde weer 4% omlaag in een paar uur tijd! In etoshis dan... in USD precies gelijk gebleven.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Soeski schreef op maandag 6 mei 2019 @ 18:13:
[...]

Ja, geweldig... mijn PF waarde weer 4% omlaag in een paar uur tijd! In etoshis dan... in USD precies gelijk gebleven.
Pfoe, klote zeg. Dan zit je precies in de verkeerde coins denk ik? :S

Waaruit bestaat jouw portfolio als ik vragen mag :$

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Soeski
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-12-2022
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 18:14:
[...]


Pfoe, klote zeg. Dan zit je precies in de verkeerde coins denk ik? :S

Waaruit bestaat jouw portfolio als ik vragen mag :$
Niet zo gek hoor, als ETH stijgt dan zijn de alts meteen kapot. Ze waren alleen nog niet hersteld van de vorige stijging en daling en stijging en daling... :)
Momenteel LINK, HOT, FUN, VET, ADA, WAN, WABI, THETA, NCASH (!) en AMB. Sinds 16.00 vanmiddag zijn ze collectief weer -3 tot -8 verder gedaald. Ach ja :)

Acties:
 • 0Henk 'm!
Soeski schreef op maandag 6 mei 2019 @ 18:17:
[...]

Niet zo gek hoor, als ETH stijgt dan zijn de alts meteen kapot. Ze waren alleen nog niet hersteld van de vorige stijging en daling en stijging en daling... :)
Momenteel LINK, HOT, FUN, VET, ADA, WAN, WABI, THETA, NCASH (!) en AMB. Sinds 16.00 vanmiddag zijn ze collectief weer -3 tot -8 verder gedaald. Ach ja :)
Hopelijk trekken ze wat aan de komende tijd... AMB, NCASH en WAN zien er wel heel treurig uit. :S

Geduld en hopen maar denk ik... en als je dan op winst staat zou ik zeker flink gaan afromen naar Bitcoin. Misschien wat saaier maar wel een stuk relaxter. Daarnaast: als je net als mij gelooft in een Bitcoin naar +100k nog steeds een top investering met astronomisch rendement. ;)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • BTC100K2021
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 15:20
ETH lijkt het startschot te hebben gegeven tot wat broodnodig herstel bij de alts. Groene getallen zijn ook wel eens fijn.

Acties:
 • +4Henk 'm!

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03-2022
Go BTC en LTC, en de rest ach, shit happens :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ggj87
 • Registratie: Juli 2016
 • Nu online
Meh, ik had Nano op 2500 opgevangen een aantal dagen terug. Zien stijgen naar 2600 en weer zakken naar 24xx en uiteindelijk toch op 250x eruit gedaan. Staat nu weer tegen de 2600..

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
BTC@ De lange behendige 7x LONG !!!!!!!! Inleg groot.
Liq level 4900. stoploss 4%.

Nooit meer 20-80x 8)7 Je maakt dan fucking veel geld zeer kort en wordt nog meer greedy :+, en je verkloot het totaal

[Voor 86% gewijzigd door A87 op 06-05-2019 19:26]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • BTC100K2021
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 15:20
ggj87 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 19:07:
Meh, ik had Nano op 2500 opgevangen een aantal dagen terug. Zien stijgen naar 2600 en weer zakken naar 24xx en uiteindelijk toch op 250x eruit gedaan. Staat nu weer tegen de 2600..
Ben juist op 24800 ingestapt voor een klein % van mijn PF, zou leuk zijn als ik de goeie timing te pakken heb.

Over het algemeen is nu schuiven tussen alts dodelijk overigens. Uitzonderingen daargelaten maar de hardste dalers van afgelopen tijd zijn nu ook de grootste stijgers.

Ik blijf dus vooral rustig zitten nu.

De consensus lijkt nu wel te zijn dat de alts de komende dagen wat terrein gaan terugwinnen, stevige kooporders staan er in het orderboek bij velen.

[Voor 11% gewijzigd door BTC100K2021 op 06-05-2019 19:30]


Acties:
 • 0Henk 'm!
ggj87 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 19:07:
Meh, ik had Nano op 2500 opgevangen een aantal dagen terug. Zien stijgen naar 2600 en weer zakken naar 24xx en uiteindelijk toch op 250x eruit gedaan. Staat nu weer tegen de 2600..
Een buy low, sell low.


Acties:
 • +1Henk 'm!
Wat blijft LTC toch een fijne munt, ik was even vreemd gegaan met bcash maar met dat gerommel eromheen durf ik het even niet aan, let maar op hij zal nu vast wel gaan moonen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ggj87
 • Registratie: Juli 2016
 • Nu online
Het was iets hoger ;) Buy low, sell slightly higher.

[Voor 5% gewijzigd door ggj87 op 06-05-2019 20:28]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 16:16
Lekker dagje toch nog! Zag er vanmorgen niet zo best uit..

420.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Soeski
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-12-2022
Pelox schreef op maandag 6 mei 2019 @ 20:46:
Lekker dagje toch nog! Zag er vanmorgen niet zo best uit..
Die 4% pf waarde verlies is inmiddels 5,5% verlies geworden sinds 16.00, dus wat voor de één een lekker dagje is... wordt de ander niet echt vrolijk van :)
Mijn BTC pf is slechts 1% toegenomen vandaag, dus ook dat is niet echt reden voor een pilske. Ach, waarom ook niet :+

[Voor 15% gewijzigd door Soeski op 06-05-2019 21:20]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • sourcecode
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 29-01 16:12

sourcecode

Prepare for the next ATH

das gek er word een sell wall van 261 BTC opgegeten op 5800 en daarna kakt het gelijk in........
op binance dan

[Voor 12% gewijzigd door sourcecode op 06-05-2019 21:21]

Prepare for the next ATH


Acties:
 • +1Henk 'm!
sourcecode schreef op maandag 6 mei 2019 @ 21:21:
das gek er word een sell wall van 261 BTC opgegeten op 5800 en daarna kakt het gelijk in........
op binance dan
Die wall stond op weerstand. Pak de 1 uur chart maar en leg de lijn op de toppen. Dat je ziet dat zo'n wall opgegeten wordt en dat ie daarna nog niet een paar dollar verder komt zie je heel erg vaak. Is ook erg link om uit fomo te kopen op weerstand puur omdat er een grote wall opgegeten wordt.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bartvandelaar
 • Registratie: September 2017
 • Laatst online: 26-04-2022
Zag het een aantal dagen geleden ook al. En daarna ging die ook niet door. Vond het toen ook al vreemd.

Rookworst zonder r is ook worst.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Even tijd voor iets anders
YouTube: How To - Disaronno sour

En bitfinnex ruim boven 6000 :X
6100 als 24H High 8)7 8)7

[Voor 21% gewijzigd door A87 op 06-05-2019 21:41]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Nu online
Tominatie schreef op maandag 6 mei 2019 @ 16:58:
Ik zie de alts vandaag toch een licht herstel maken.... zelfs ETH & ZIL doen mee. :o

Ik heb weer een zakje geld langs de zijlijn staan om bij te halen. Denk dat ik gewoon lekker bij mijn veilige strategie blijf met alleen Litecoin & Bitcoin. Al kriebelt het wel om weer eens een gokje te wagen in het shitcoin casino..

Maargoed, ik ben zelf nog steeds van mening dat veel altcoins verdwijnen dus waarom dan je geld erin pleuren.. ze komen allemaal met blockchain solutions waar niemand op zit te wachten, laten we eerlijk zijn.. :')
Nou is er een boel onzin in de space dat is zeker waar. Waar tegelijkertijd post ik een artikel waarin je ziet dat PepsiCo 30% bespaart op hun programmatic advertising waarbij ze zil smart contracts inzetten. Is een samenwerking met Mindshare. Dit is toch een gigantische prestatie in een markt van 100+ miljard per jaar. En niemand die er eigenlijk iets van vindt. Zegt genoeg toch? Gemiddelde crypto koper kijkt amper verder dan de raketjes en maan icoontjes

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Nu online
A87 schreef op maandag 6 mei 2019 @ 21:31:
Even tijd voor iets anders
YouTube: How To - Disaronno sour

En bitfinnex ruim boven 6000 :X
6100 als 24H High 8)7 8)7
Je komt ook net onder een steen vandaan? Is al dagen lang die premium

Acties:
 • 0Henk 'm!
Mooi gevecht tussen de bulls en de bears bij ETH rond de 175. Er zijn wat hele dikke sellwalls opgegeten waarbij er ook even een order voor 1730 stuks langs kwam. Als BTC zich gedraagt denk ik dat de bulls wel voor even zullen willen. Wat walls van tussen de 1000 en 2000 ETH werden opgegeten terwijl er tot 174.5 maar kleine walls van enkele honderden stonden. Nu alleen nog een wall op 175.5 voor ie verder kan stijgen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RaptorXS
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-03-2022
Mwha, altijd leuk om te lezen:
$7 trillion investment firm Fidelity will reportedly roll out bitcoin trading for institutional clients in the coming weeks, Bloomberg reported on May 6.
Ben benieuwd of het wat doet met de BTC koers. :)

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • locmorto
 • Registratie: December 2018
 • Laatst online: 22-01-2022
Alts zijn zo goed als dood, de volume van BTC is ook om te janken.

De meeste projecten uit 2016 en 2017 hebben geen geld meer of hebben de boel belazerd.

Ondertussen probeert men de IEO's te verkopen als grote innovatie van dit jaar in Cryptoland :F .

Er stroomt nog nauwelijks nieuw geld de markt in er wordt maar een beetje rondgepompt door bots op diverse exchanges.
Pagina: 1 2 3 ... 120 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • Het initiëren van pumps en dumps is strict verboden.
 • Geen Telegram groups of andere "signal" chat kanalen
 • Geen links met referral, geen gebedel om invites. Voor Bl3p invites, zie Bl3p invites, hier te delen en verkrijgen \[2.0]
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vraagjes. Eigen inzet blijft gewenst.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Voer geen inhoudelijke discussies die beter passen in hun eigen of andere topics. Mochten die organisch toch ontstaan, maak een TR aan zodat ze verplaatst kunnen worden naar elders
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor de topic die het best bij je vraag/opmerking past (in de regel is dat dus sowieso niet het slowchat topic)
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee