Acties:
 • +2Henk 'm!

 • schumi2004
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 17:12
Mede-auteurs:
 • mvds
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-06 19:57

mvds

 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 22:24

Jorgen


Het Grote topic voor downloadautomation deel 4

Dit topic is bedoeld als topic waarin geavanceerde media downloadprogramma's worden besproken die al het downloadwerk voor je automatiseren en daarmee in je media behoeften voorzien. Gezien de Tweakers.net-policy is het niet de bedoeling dat er over download-websites wordt gesproken of dat er gelinkt wordt naar illegale bronnen. Dat kan volgens mij ook prima achterwege blijven terwijl je het toch over dit soort programma's hebt. Je kunt het hebben over hun functies, bugs, features, installatie, ontwikkeling etc.

Deze programma's werken het beste in combinatie met een usenetprovider met flinke retentie en compleetheid, dus een abonnement is aan te raden. Daarnaast is het het mooiste geïntegreerd met SABnzbd (tegenwoordig is, NZBget een geduchte concurent), omdat er veel tussen de programma's en SABnzbd gecommuniceerd wordt (aanlevering en postprocessing). Vandaag de dag is ook torrents een alternatief, met de juiste versies heb je beperkte ondersteuning voor torrents en andere nzb-clients met blackhole-ondersteuning of volledig geïntegreerde ondersteuning.

De programma's ondersteunen bijna allemaal verschillende soorten van notificeren (zoals growl, prowl, notifo, twitter e.a.) XBMC zal de meest compatible HTPC-software zijn, maar ook Plex en Networked Mediatanks komen aan bod wat betreft generatie van metadata-bestanden en dergelijke. Wat er nog niet is kan altijd nog komen, maar zoals altijd geldt deze regel bij opensource: Als je zelf niet kunt programmeren en de maker zelf geen toegevoegde waarde in je idee ziet, zoek dan iemand die dat wel ziet en die het ook kan aanleveren als patch. Voor sommige systemen gaat de ontwikkeling daarom ook veel harder, denk hierbij aan XBMC-support, Plex-support, Android, iOS etc etc.

CouchPotato Server (CPv2)
CouchPotato Server (CPv2), geschreven door medetweaker RuudBurger, is een automatische nzb en torrent downloader waarmee je films kunt beheren. Je kunt een "wanted'-list aanmaken zodat CouchPotato Server op gezette tijden zal zoeken naar een nzb of torrent van deze films. Als deze gevonden wordt zal CouchPotato ze serveren aan je download programma. CouchPotato Server kan daarnaast de films voorzien van een cover, trailer, ondertitels en de nodige fanart en metadate (nfo's). Bij CouchPotato Server kan je ook aangeven welke kwaliteit je minimaal wilt hebben en welke vooral niet.

Homepage: https://couchpota.to
Source: https://github.com/RuudBurger/CouchPotatoServer
Support forum: https://couchpota.to/forum/

Klikkerdeklik
Sick Beard
Sick Beard, geschreven door Midgetspy, presenteert zich op zijn website als een PVR programma, dat is een afkorting van Personal Video Recorder. Echter, het record helemaal niets, het is een geavanceerd programma dat bijhoudt welke series overzees worden uitgezonden en vervolgens Usenet (of torrents) afspeurt op zoek naar een download van die aflevering die is net is uitgezonden, of, als je dat wilt, zoekt naar oudere afleveringen. Het grote voordeel van Sick Beard is dat je, eenmaal de configuratie voorbij, je niet meer hoeft om te kijken naar je serie verzameling. Sick Beard vult deze automatisch aan met de nieuwste afleveringen, zo nodig in de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze series en afleveringen worden automatisch voorzien van covers, fanart en metadata-bestanden (nfo's).

Bovendien kan je via de web interface van Sick Beard bijhouden welke series binnenkort worden uitgezonden en welke je dus ook binnenkort kan verwachten op je harde schijf.

Homepage: http://sickbeard.com
Source: https://github.com/midgetspy/Sick-Beard en/of http://code.google.com/p/sickbeard
Support forum: http://sickbeard.com/forums

Veel gebruikte alternatieve versie: SickRage
Homepage: https://sickrage.tv
Source: https://github.com/echel0n/SickRage
Support forum: https://sickrage.tv/forums/

Klikkerdeklik


Sonarr
Recentelijk meer bekendheid gekregen met name door het beschikbaar zijn voor Synology NAS is Sonarr.
Deze is vergelijkbaar met Sickbeard maar werkt een stuk sneller/soepeler en ziet er wat gelikter uit.
Voor de beschikbare features zie hier

Homepage: https://sonarr.tv/
Source: https://github.com/Sonarr/Sonarr
Support: https://sonarr.tv/#support

Klikkerdeklik


SABnzbd
SABnzbd is een Open Source Binary Newsreader geschreven in Python. Het is volledig gratis, eenvoudig te gebruiken, en werkt vrijwel overal. SABnzbd maakt Usenet zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk door het automatiseren van alles wat we kunnen. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van een nzb-bestand. SABnzbd neemt het vanaf daar over, waar het automatisch zal worden gedownload, gecontroleerd, gerepareerd, uitgepakt en opgeslagen met geen menselijke interactie.

Note: Er worden geregeld meldingen gedaan dat SABnzbd moeilijk gaat doen met files rond de 15GB of hoger, download is traag en host systeem heeft moeite om te reageren. Van wat ik zo terug kon vinden doet dit zich voornamelijk voor op NAS systemen.

Homepage: http://sabnzbd.org
Source: https://github.com/sabnzbd/sabnzbd
Support forum: http://forums.sabnzbd.org
GoT-Topic: Het grote SABnzbd topic deel 1

Klikkerdeklik
NZBGet
NZBget is een cross-platform binaire newsgrabber voor nzb-bestanden, geschreven in C + + en daarom minder resource eisend als SABnzbd. Het ondersteunt een client / server-modus, automatische par-check/-repair en web-interface. NZBget vereist weinig systeembronnen en loopt geweldig op routers, NAS-apparaten en mediaspelers.

Homepage: http://nzbget.net
Source: http://sourceforge.net/projects/nzbget/
Support forum: http://nzbget.net/forum/?title=forum

Klikkerdeklik
Transmission
Transmission is ontworpen voor eenvoud, maar toch krachtig in gebruik. We hebben de standaard gezet op gewoon werken en het duurt maar een paar klikken om geavanceerde functies te configureren, zoals watch directories, blocklists en de webinterface configureren. Ubuntu koos Transmission als standaard BitTorrent-client, een van de meest geciteerde redenen was haar makkelijk leercurve.
Transmission kan ook perfect dienen als backup van Usenet (of als Main downloader) in CouchPotato en SickBeard.

Homepage: http://www.transmissionbt.com
Source: http://www.transmissionbt.com/download
Support forum: https://forum.transmissionbt.com

Klikkerdeklik
Veelgestelde vragen


Providers
Providers zijn bij deze programma's indexsites (en in geval van Subliminal subtitle-sites). Sites die nzb's of torrents indexeren en overzichtelijk presenteren. Zonder ingestelde providers gaan deze programma's dus niet werken. Er is onderscheid te maken tussen betaalde en gratis providers. Sommige gratis providers limiteren het aantal requests dat je mag versturen. Ook hebben enkele een registratiestop. Lees het vorige topic goed door als je op zoek bent naar een goede gratis provider voor tweakers, door tweakers.

Ook zijn spotweb en newznab als provider te gebruiken als je deze opzet op je eigen homeserver.
GoT-Topic:
[Ervaringen] Newznab
SpotWeb - Webbased Spotnet - deel 2

Quality
Zowel CouchPotato als Sickbeard hebben qualityprofiles. Deze hebben de optie om te zoeken naar meerdere quality's, maar de hoogste kwaliteit te bewaren.

Bij Couchpotato is dit in te stellen onder Config > Quality > Quality Profile. Maak daar een custom profile aan en geef aan dat deze als default gebruikt moet worden.

Bij Sickbeard kan je dit vinden onder Edit als je een show selecteert. Daar kan je de quality custom kiezen en daar kun je minimum en maximum kwaliteit zetten.

Prefered en Ignored

CouchPotato, SickBeard en co. maken gebruik van prefered en ignored words. Je kunt hiermee gerichter aangeven welke releases je bij voorkeur wel of niet gedownload wilt hebben. (In Sonarr: must contain en must not contain.) Denk o.a. aan WEB-DL, DTS, mkv of Nederlandse ondertiteling. Voor het overzicht is alles in categorieën verdeeld. Zie verder de opmerkingen onderaan deze lijst.

De lijst per 22-4-2018 is nu als volgt:

Preferred:
 • mkv, AVC, h.264, x264, 720p, 1080p, AC3, Dolby, TrueHD, DTS, DTS-HD
 • internal, proper, repack,
 • Dutch, Nederlands, NL, NLsubs, NLsubbed, English, Vlaams,
 • DC, director's & cut, extended & edition, EE, SE, special & edition
Tussen code-tags, voor wie alles in 1 keer wil overnemen:
code:
1
mkv, AVC, h.264, x264, 720p, 1080p, AC3, Dolby, TrueHD, DTS, DTS-HD, internal, proper, repack, Dutch, Nederlands, NL, NLsubs, NLsubbed, English, Vlaams, DC, director's & cut, extended & edition, EE, SE, special & edition


Ignored:
 • CAM, CAMRIP, BDSCR, DDC, DVDSCR, DVDSCREENER, HC, HDCAM, HDTC, HDTS, HQCAM, HQTS, PDVD, SCR, SCREENER, TELECINE, TELESYNC, TC720P, .TC., -TC-, _TC_, .TS., -TS-, _TS_, WEBCAP, WEB & CAP, WEB-Cap, WEBRIP, WEB & Rip, WEB-Rip, WORKPRINT, WP, XviD,
 • exe, VLC,
 • danish, dksubs, dubbed, FRENCH, GERMAN, ita, ITALIAN, korean, korsub, SPANISH, swedish, swesub, truefrench, turkish
Tussen code-tags, voor wie alles in 1 keer wil overnemen:
code:
1
CAM, CAMRIP, BDSCR, DDC, DVDSCR, DVDSCREENER, HC, HDCAM, HDTC, HDTS, HQCAM, HQTS, PDVD, SCR, SCREENER, TELECINE, TELESYNC, TC720P, .TC., -TC-, _TC_, .TS., -TS-, _TS_, WEBCAP, WEB & CAP, WEB-Cap, WEBRIP, WEB & Rip, WEB-Rip, WORKPRINT, WP, XviD, exe, VLC, danish, dksubs, dubbed, FRENCH, GERMAN, ita, ITALIAN, korean, korsub, SPANISH, swedish, swesub, truefrench, turkish


Naar eigen inzicht Preferred of Ignored:
 • HEVC, h.265, x265 (zie opmerkingen hieronder)
 • Atmos, DTS-X, HDR, UHD, 4k en 2160p
Opmerkingen:
 • Vragen stellen? Lees eerst de topicwaarschuwing over wat wel en niet besproken mag worden!
 • Onderschat het belang van een goede usenetprovider en usenetindexer niet.
 • Gebruikers van NZBget kunnen een script genaamd FakeDetector gebruiken om fakes te weren.
 • High Efficiency Video Coding, ook bekend als HEVC, h.265 en x265 is de opvolger van Advanced Video Coding, dat je terugvindt als AVC, h.264 en x264. In principe kunnen met HEVC mediabestanden nog kleiner worden dan bij AVC en voorgaande codecs, terwijl de kwaliteit goed blijft. Er zit vooralsnog één hele grote "maar" aan HEVC: het wordt door nog lang niet alle hardware ondersteunt én software decoding laat te wensen over. Kies dus alleen voor HEVC en co. bij required words, wanneer je zeker weet dat je media op deze manier kunt afspelen.
Postprocessen
Elk programma moet actie ondernemen nadat een bestand is gedownload. Dit doe je of door het programma actief je downloadmap te laten scannen, of met een postprocessingscript wat je downloadprogramma aanslingert.

Best practice is voor elk programma een 'eigen' Complete/Downloads programma te hebben. Zo laten ze bestanden die op andere wijze of door een ander programma zijn 'gesnatched' met rust en voorkom je vreemde problemen.

Geef nooit! het eindstation op als doelmap voor je downloadprogramma, maar laat CouchPotato, SickBeard en Headphones vanuit hun eigen (tussen)map de bestanden verplaatsen naar het eindstation.

In geval van Linux (-devices), houdt rekening met bestandsrechten en users!

Couchpotato heeft een 'hidden' optie ppdir in de config.ini. Hiermee wordt couchpotato geforceerd de imdb-id van een film in een file te zetten die de download vergezelt. Hiermee voorkom je verrassende hernoemingen. ppdir's waarde is het pad waar sabnzbd's postprocessingscripts staan.

SickBeard heeft een 'hidden' optie extrascriptis in de config.ini. Hiermee kan je SickBeard nog een extra script laten runnen als het klaar is met hernoemen en verplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld Subliminal aan laten slingeren zodat je al subs hebt bij je afleveringen mits die beschikbaar zijn op dat moment.

Transmission completed downloads verwijderen na postprocessing met nzbToMedia script
Met dank aan Brackpc is er een script beschikbaar welke na post-processing de completed/idle downloads/files verwijderd wanneer bv upload ratio bereikt is.
Download script hier.

Configuratieguides
SABnzbd+ icm Sick Beard & CouchPotato (PDF) door job
Automagisch series en films binnenhengelen (blog) door CodeCaster

Overige automatiseringen


Het kan altijd automatischer. Wellicht kom je een mooi programma tegen, of schrijf je zelf een makkelijk script of package en wil je dat via dit topic delen.

Niet alles is direct een complete startpost entry waard, maar een eervolle vermelding kan natuurlijk altijd. Waar veel mensen nog naar op zoek zijn is natuurlijk de CouchPotato/Sickbeard voor Ebooks. Deze is tot nu toe nog niet gespot, maar duikt wellicht zomaar ergens ineens op.

Tot die tijd kunnen linuxgebruikers zich uitleven met Calibre en automatische verwerking:
Ebooks processen (linux)

Headphones is niet geschikt voor het volgen van custom albums, zoals top40's en SlamFM ditjes en Armin van Buuren State of datjes. Maar ook die muziek download je en wil je zo veel mogelijk automatisch processen: Muziek processen (linux)

Er zijn nog zoveel meer dingen te automatiseren, als je iets wilt kun je altijd even zoeken of iemand dat idee al heeft gehad. Een goed startpunt daarvoor is:
Postprocessingscripts voor Sabnzbd

Daarnaast is er nog de repo van clinton-hall welke één script heeft (nzbToMedia) voor zowel SickBeard en/of CouchPotato Server via SABnzbd en/of NZBget, zijn repo is hier te vinden:
Github repo clinton-hall

Verder hebben we tegenwoordig ook geregeld last van releases met hashed filenames, dit script van roderickvd kan hier een uitkomst in bieden. Het zit ook ingebakken in nzbToMedia echter als je gebruik maakt van NZBget icm Sonarr en de api communicatie tussen beide dan is dit "standalone" script een uitkomst hierin.
https://github.com/roderi...master/nzbget/RenameMedia

Disclaimer

Vragen / opmerkingen / aanvullingen / ideeën?

Die horen wij natuurlijk graag. Gelieve deze via DM naar een van de auteurs te sturen zodat we dit topic schoon houden wat dat betreft. Wanneer er echt een discussie op gang komt omtrent de OP zullen we het uiteraard niet laten dit topic daar eveneens voor te benutten.

[Voor 208% gewijzigd door Jorgen op 22-04-2018 22:59]


 • D4NG3R
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 22:21
Nieuw deeltje. *O*

Komt d'r in, dan kö-j d’r oet kieken


 • Servor
 • Registratie: November 1999
 • Niet online
Vraagje van een SickBeard naar Sonarr adept. In Sickbeard kon ik een serie of seizoen op 'Archived' zetten. Wat dat voor mij inhield was dat ik een oud seizoen van mijn NAS af kon gooien (ivm ruimtegebrek) en dat het dan in SickBeard ook nog klopte. Hoe doe ik dat in Sonarr? Ik kan alleen iets togglen mbt de monitoring status...?

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21:37

FREAKJAM

"MAXIMUM"

Je geeft zelf al antwoord op je vraag. Wanneer je voor een bepaalde serie "Monitored" disabled, zal hij niet langer nieuwe episodes downloaden, maar wel in je library van Sonarr blijven staan. Met andere woorden: verwijderen je de afleveringen van je NAS, dan zal Sonarr geen nieuwe afleveringen van de serie downloaden en gewoon aangeven dat je x afleveringen hebt.

Verbetering kan altijd, maar blijkbaar is het voor nu een lage prio (zie mijn linkje).

[Voor 47% gewijzigd door FREAKJAM op 07-05-2015 13:30]

is everything cool?


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Servor schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 13:26:
en dat het dan in SickBeard ook nog klopte.
Wat bedoel je daar precies mee? Als je bedoelt dat je niet wil dat 'ie gaat herdownloaden dan moet je inderdaad die afleveringen/seizoenen unmonitoren. Je kan ook in je settings aangeven dat je deleted files wil ignoren, dan unmonitort Sonarr vanzelf alles dat je handmatig van je schijf verwijdert.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Servor
 • Registratie: November 1999
 • Niet online
FREAKJAM schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 13:28:
Je geeft zelf al antwoord op je vraag. Wanneer je voor een bepaalde serie "Monitored" disabled, zal hij niet langer nieuwe episodes downloaden, maar wel in je library van Sonarr blijven staan. Met andere woorden: verwijderen je de afleveringen van je NAS, dan zal Sonarr geen nieuwe afleveringen van de serie downloaden en gewoon aangeven dat je x afleveringen hebt.

Verbetering kan altijd, maar blijkbaar is het voor nu een lage prio (zie mijn linkje).
NMe schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 13:30:
[...]

Wat bedoel je daar precies mee? Als je bedoelt dat je niet wil dat 'ie gaat herdownloaden dan moet je inderdaad die afleveringen/seizoenen unmonitoren. Je kan ook in je settings aangeven dat je deleted files wil ignoren, dan unmonitort Sonarr vanzelf alles dat je handmatig van je schijf verwijdert.
Ah, die instelling in Settings had ik nog niet gevonden, bedankt voor de tip! :). En FREAKJAM ook bedankt, kennelijk denk ik nog te ingewikkeld.

 • miicker
 • Registratie: Juni 2011
 • Niet online
Mooi, een nieuw deel. Alleen jammer dat TS niet wordt aangepast, XDM is amper nog in gebruik en kan wss wel geschrapt worden.

I haven’t slept for three days, because that would be too long.


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

miicker schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 13:36:
Mooi, een nieuw deel. Alleen jammer dat TS niet wordt aangepast, XDM is amper nog in gebruik en kan wss wel geschrapt worden.
En Sonarr heet al een hele tijd geen NzbDrone meer en is al net zo lang op een ander domein te vinden.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Sherlock
 • Registratie: Mei 2000
 • Laatst online: 21:53

Sherlock

No Shit

Maar toch wordt Sonarr NzbDrone genoemd bij installatie, in elk geval de snelkoppeling op het bureaublad.

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Ik overweeg om over te stappen van Sickbeard naar Sickrage maar loop toch wel tegen een aantal zaken aan. Zo wordt een bepaalde aflevering niet gevonden met SR maar wel met SB. Dit terwijl de instellingen gelijk staan (mn. quality). Helaas geeft de debug log van SR weinig informatie, zo staat er niet welke resultaten van de searchprovider gevonden zijn.

Zijn er hier al meer mensen die zijn overgestapt? Want volgens mij wordt SB niet meer verder ontwikkeld.

Helaas is SONARR op mijn Synology NAS geen optie aangezien hij niet voor mijn CPU architectuur gecompileerd is (DS413).

spoor12b


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

spoor12b schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 17:25:
Helaas is SONARR op mijn Synology NAS geen optie aangezien hij niet voor mijn CPU architectuur gecompileerd is (DS413).
Omdat hij überhaupt niet gecompileerd kan worden voor die QoriQ-CPU. :P Nouja, Sonarr wel, maar Mono niet. Er missen wat cruciale instructies in de instructieset van die QoriQ.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.

miicker schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 13:36:
Mooi, een nieuw deel. Alleen jammer dat TS niet wordt aangepast, XDM is amper nog in gebruik en kan wss wel geschrapt worden.
Mocht ik tijd en zin hebben dan zal ik hem wel eens aanpassen maar schroom je niet om het stokje over te nemen en het weer helemaal up-to-date te brengen ;)

/edit:
Er kan mijn inziens wel meer uit, Mylar, Headphones, Subliminal, Smartphone apps en bv ook install instructies.

[Voor 13% gewijzigd door schumi2004 op 07-05-2015 18:16]


 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
NMe schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 17:26:
[...]

Omdat hij überhaupt niet gecompileerd kan worden voor die QoriQ-CPU. :P Nouja, Sonarr wel, maar Mono niet. Er missen wat cruciale instructies in de instructieset van die QoriQ.
Dat is jammer! Beetje zonde om daar mijn NAS voor te gaan vervangen... ;)

Maar goed, Sickrage zou het toch ook goed moeten doen? Of zijn er nog meer goede alternatieven voor SB?

spoor12b


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

spoor12b schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 19:11:
Dat is jammer! Beetje zonde om daar mijn NAS voor te gaan vervangen... ;)
Dat zou zonde zijn inderdaad. :P Ik zei het overigens vooral omdat er niet echt hoop is dat het in de toekomst wel gaat kunnen draaien tenzij Mono dermate op de schop gaat dat het die instructies niet meer nodig heeft. :+
Maar goed, Sickrage zou het toch ook goed moeten doen? Of zijn er nog meer goede alternatieven voor SB?
SR zou gewoon min of meer hetzelfde moeten doen als SB. De parser zou volgens mij zelfs vergevender moeten zijn.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
NMe schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 19:20:
SR zou gewoon min of meer hetzelfde moeten doen als SB. De parser zou volgens mij zelfs vergevender moeten zijn.
Ja, vreemd dat het dan toch niet werkt. Irritant dat de debug modus zo weinig info geeft.

Heb al op de SR fora gepost, maar helaas geen reactie. Kennelijk zit er niets anders op dan te wachten op een patch. Blijft toch vreemd, doe weinig bijzonders... Kreeg bovendien ook een foutmelding dat hij de reactie niet kon parsen van één van de providers. Maar wat kan je daar verder mee als de debug log weinig laat zien?

spoor12b


 • TagForce
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 27-02 10:56
spoor12b schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 19:24:
[...]


Ja, vreemd dat het dan toch niet werkt. Irritant dat de debug modus zo weinig info geeft.

Heb al op de SR fora gepost, maar helaas geen reactie. Kennelijk zit er niets anders op dan te wachten op een patch. Blijft toch vreemd, doe weinig bijzonders... Kreeg bovendien ook een foutmelding dat hij de reactie niet kon parsen van één van de providers. Maar wat kan je daar verder mee als de debug log weinig laat zien?
Welke post?
Ik heb een beetje weinig tijd momenteel, maar als ik je probleem kan vinden kan ik hem waarschijnlijk wel analyseren en hopelijk oplossen.

Ah, gevonden denk ik:

Python: newznab.py
115
116
117
118
119
120
121
122
123
try:
  for category in data.feed.categories:
     if category.get('name') == 'TV':
        for subcat in category.subcats:
          return_categories.append(subcat)
except:
  logger.log(u"Error parsing result for [%s]" % (self.name),
            logger.DEBUG)
      return (False, return_categories, "Error parsing result for [%s]" % (self.name))


De foutmelding die je voorbij ziet komen wordt veroorzaakt door een probleem met het parsen van de category naam. Waarschijnlijk is dat ook de oorzaak dat ie niks kan vinden.

Wees er in ieder geval zeker van dat je 'newznab' provider inderdaad 'newznab' compatible is met de API.

[Voor 35% gewijzigd door TagForce op 07-05-2015 20:55]


 • timmert26
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 15:38
Mijn sickbeard heeft standaard niet alle afleveringen, bij NCIS bijvoorbeeld gaat sickbeard maar tot E21 van het laatste seizoen terwijl nu aflevering 23 uit is. Iemand enig idee?

Het heb net gevonden, force full update |:(

[Voor 13% gewijzigd door timmert26 op 07-05-2015 21:26]


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 22:24
Leuk; weer een nieuw deeltje. :)

Ik zie dat er in de startpost naar mijn lijst met preferred en ignored zoekwoorden wordt gelinkt. Fijn. :) Aangezien dat andere topic gesloten is, zal ik hieronder een nieuwe lijst bijhouden.
De lijst wordt vanaf nu in de startpost bijgehouden. In de hiernavolgende post wordt enkel vermeld van wanneer de laatste wijziging is en wat die laatste wijziging inhoud.

Zelf kan ik geen Sonarr gebruiken (mijn Syno is daarvoor niet geschikt) maar ik zie dat een aantal mensen hier speciale filters voor bepaalde series heeft aangemaakt. Als daar behoefte voor is, kunnen die eventueel ook in mijn lijst worden opgenomen. Ik heb daar zelf geen ervaring mee, dus als iemand daar wat nuttigs over kan melden, dan hoor ik het graag.

Zoals altijd geldt: vragen & opmerkingen of verbeteringen? Geef het even door, dan pas ik het aan.

[Voor 57% gewijzigd door Jorgen op 05-08-2015 00:31]


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 22:24
Preferred/Required en Ignored/Unwanted

De meest up-to-date lijst met zoekwoorden vind je in de startpost.
De laatste wijzigingen v.w.b. dit onderdeel zijn gemaakt op 5, 18, 30 en 31 augustus 2015.
Wijzigingen:
x265 toegevoegd aan preferred/required. ongedaan gemaakt en uitleg toegevoegd
begonnen met opschonen van de lijst

Dankjewel voor jullie bijdragen: Schumi2004, remcoXP, tcviper, TRaSH, Mavamaarten, SidewalkSuper, Hakker, roderickvd, FreshMaker, FREAKJAM, Freakster86, Senaxx, NMe, svenvang93, CRXDelSol en anderen.

[Voor 122% gewijzigd door Jorgen op 31-08-2015 18:11]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 05-06 23:33

Arfman

Drome!

Jorgen schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 23:33:
Preferred/Required en Ignored/Unwanted
Domme vraag. Ik heb een prima werkende NZBget/Sonarr setup draaien op mijn Synology. Ik heb nog nooit iets met preferred/ignored gedaan maar toch komen al mijn series netjes binnen, worden vervangen door de WEBDL versies zodra die beschikbaar zijn en AutoSub downloadt netjes alle subs.

Hoe kan het dat de een zoveel "moeite" moet doen (preferred keywords, postprocessing scripts, etc.) om alles werkend te krijgen terwijl anderen prima uit de voeten kunnen met de standaard setup?

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | Hyundai Ioniq 28kWh | PV 5.760Wp |


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TonVH
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 01-05-2020
Waarom staat "WEB-DL" niet tussen de lijst prefereer? Ik download alleen nog maar deze en dat bevalt prima. Er zit altijd minimaal een Engelse ondertiteling bij en Autosub regelt desgewenst de NL vertaling.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mmore
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 05-06 21:11
Een idee om Sickbeard te vervangen voor Sickrage in de openingspost? :)

AMD Ryzen 7 5800X | Gigabyte Aorus X570 ELITE | Ballistix Elite 4x8GB @3600Mhz CL16 | Samsung 950 Pro 256GB & Samsung 850 EVO 1TB | AMD Radeon 6800 XT Midnight Black | LG UltraGear 34GN850 | Pixel 3A


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • mvds
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-06 19:57

mvds

Totally awesome!

Topicstarter
Plus dat er een aantal dubbelingen tussen zitten... En voor de meeste downloadtools is DIT hetzelfde als dit (of Dit, dIt, diT, DiT enz), dus beiden toevoegen heeft geen zin. En als je CAM er al tussen hebt staan, is CAMRIP volgens mij ook al afgevangen.

Acties:
 • 0Henk 'm!
@TonVH
Omdat er ook mensen zijn die genoeg nemen met de HDTV releases.

@Arfman
En waarom sommige mensen gebruik maken van een prefered/ignored list is omdat sommige bepaalde eisen hebben.
Zo heb ik YFN in mijn ignore staan.
En zo heb je dus ook mensen die het niet interesseert wat voor kwaliteit ze hebben als ze het maar zo snel mogelijk binnen hebben.
Ook als je een serie later oppakt kan het makkelijk zijn om gebruik te maken van een ignore lijst.`
want dan heb je nog wel eens de kans dat je een hardcoded danish, dksubs, dubbed, french, FRENCH, german, GERMAN, ita, italian, ITALIAN, korean, korsub, spanish, SPANISH, SPANiSH, swedish, swesub, truefrench, turkish, subs krijgt of nog erger de audio

[Voor 98% gewijzigd door TRaSH op 08-05-2015 09:03. Reden: nicks toegevoegd, + meer info]

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • mvds
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-06 19:57

mvds

Totally awesome!

Topicstarter
schumi2004 schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 18:13:
[...]

Mocht ik tijd en zin hebben dan zal ik hem wel eens aanpassen maar schroom je niet om het stokje over te nemen en het weer helemaal up-to-date te brengen ;)

/edit:
Er kan mijn inziens wel meer uit, Mylar, Headphones, Subliminal, Smartphone apps en bv ook install instructies.
Zet mij maar op de nominatielijst voor mede auteur hoor :) Ik mis namelijk ook autosub (gebruiken mensen subliminal nog steeds?) En misschien Jorgen ook, zodat hij zijn lijst up-to-date kan houden in de TS?

[Voor 6% gewijzigd door mvds op 08-05-2015 08:45]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 22:24
Bedankt voor de vele reacties!
Arfman schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:07:
[...]

Domme vraag. Ik heb een prima werkende NZBget/Sonarr setup draaien op mijn Synology. Ik heb nog nooit iets met preferred/ignored gedaan maar toch komen al mijn series netjes binnen, worden vervangen door de WEBDL versies zodra die beschikbaar zijn en AutoSub downloadt netjes alle subs.

Hoe kan het dat de een zoveel "moeite" moet doen (preferred keywords, postprocessing scripts, etc.) om alles werkend te krijgen terwijl anderen prima uit de voeten kunnen met de standaard setup?
Dat zal enerzijds wellicht afhangen van de indexers en usenetproviders die je gebruikt en anderzijds van je kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld bij moeilijk verkrijgbare series met veel takedowns wil je wel gewoon elke aflevering kunnen zien of deze nu 480p is of 1080p. Met mijn lijst zal je dan al veel van de ongewenste versies afvangen, terwijl gewenste versies wel gedownload worden.
TonVH schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:28:
Waarom staat "WEB-DL" niet tussen de lijst prefereer? Ik download alleen nog maar deze en dat bevalt prima. Er zit altijd minimaal een Engelse ondertiteling bij en Autosub regelt desgewenst de NL vertaling.
Ik heb - zoals ik ook onderaan de lijst heb vermeld - ervoor gekozen om bij de release formats enkel de ongewenste versies te weren. Op die manier blijven de gewenste release formats (die met een hogere kwaliteit dus) sowieso gewoon binnenkomen. Als er behoefte aan is, wil ik best de andere versies bij wanted zetten. Ik heb als bron daarvoor deze Wiki gebruikt.
mvds schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:31:
Plus dat er een aantal dubbelingen tussen zitten... En voor de meeste downloadtools is DIT hetzelfde als dit (of Dit, dIt, diT, DiT enz), dus beiden toevoegen heeft geen zin. En als je CAM er al tussen hebt staan, is CAMRIP volgens mij ook al afgevangen.
Dat klopt ja. CP gebruikt volgens de één een "&" tussen bij elkaar horende zoektermen en volgens de andere bron " & ". (Dus "special&edition" t.o.v. "special & edition". Om problemen te voorkomen staan alle versies ertussen. Hetzelfde geldt voor CAM en CAMRIP. Als de lijst korter kan (en daarmee ook overzichtelijker, dan pas ik het graag aan.
TRaSH schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:32:
@TonVH
Omdat er ook mensen zijn die genoeg nemen met de HDTV releases.

@Arfman
En waarom sommige mensen gebruik maken van een prefered/ignored list is omdat sommige bepaalde eisen hebben.
Zo heb ik YFN in mijn ignore staan.
En zo heb je dus ook mensen die het niet interesseert wat voor kwaliteit ze hebben als ze het maar zo snel mogelijk binnen hebben.
Ook als je een serie later oppakt kan het makkelijk zijn om gebruik te maken van een ignore lijst.`
want dan heb je nog wel eens de kans dat je een hardcoded danish, dksubs, dubbed, french, FRENCH, german, GERMAN, ita, italian, ITALIAN, korean, korsub, spanish, SPANISH, SPANiSH, swedish, swesub, truefrench, turkish, subs krijgt of nog erger de audio
Precies! :)

Ook is het handig als je handmatig nog even naar een gemiste download gaat zoeken bij je indexer. Dan kan je snel even de lijst checken of een download wel of niet ok is.
mvds schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:42:
[...]

Zet mij maar op de nominatielijst voor mede auteur hoor :) Ik mis namelijk ook autosub (gebruiken mensen subliminal nog steeds?) En misschien Jorgen ook, zodat hij zijn lijst up-to-date kan houden in de TS?
Up-to-date in de TS vind ik prima. Up-to-date houden in de post die ik nu heb gebruikt ook.

[Voor 6% gewijzigd door Jorgen op 08-05-2015 09:22]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
TagForce schreef op donderdag 07 mei 2015 @ 20:45:
[...]


Welke post?
Ik heb een beetje weinig tijd momenteel, maar als ik je probleem kan vinden kan ik hem waarschijnlijk wel analyseren en hopelijk oplossen.

Ah, gevonden denk ik:
Bedankt voor het kijken! Maar het betreft een andere post:

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2015-05-05 09:33:13 DEBUG  Thread-42 :: Error parsing result for [NZBsin]
2015-05-05 09:26:56 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: Unable to find a download for: [The Simpsons - 26x20 - Let's Go Fly a Coot]
2015-05-05 09:26:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: formatting pattern: %SN - %Sx%0E - %EN -> The Simpsons - 26x20 - Let's Go Fly a Coot
2015-05-05 09:26:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: Episode has no release name, replacing it with a generic one: %SN - %Sx%0E - %EN
2015-05-05 09:26:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: formatting pattern: %SN - %Sx%0E - %EN -> The Simpsons - 26x20 - Let's Go Fly a Coot
2015-05-05 09:26:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: Episode has no release name, replacing it with a generic one: %SN - %Sx%0E - %EN
2015-05-05 09:26:53 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-05 09:26:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=6190&ep=20&t=tvsearch
2015-05-05 09:26:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [NZBsin] :: Found indexer mapping in cache for show: The Simpsons
2015-05-05 09:26:48 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [NZBsin] :: Performing episode search for The Simpsons
2015-05-05 09:26:43 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-05 09:26:38 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=6190&ep=20&t=tvsearch
2015-05-05 09:26:38 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [DOGNZB] :: Found indexer mapping in cache for show: The Simpsons
2015-05-05 09:26:38 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [DOGNZB] :: Performing episode search for The Simpsons
2015-05-05 09:26:33 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [NZBsin] :: NZBsin cache update URL: http://nzbs.in/api?apikey=**********&attrs=rageid&t=tvsearch&cat=5030%2C5040%2C5060%2C5070
2015-05-05 09:26:33 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-71663 :: [DOGNZB] :: DOGNZB cache update URL: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&attrs=rageid&t=tvsearch&cat=5030%2C5040%2C5060%2C5070
2015-05-05 09:44:04 DEBUG  Thread-14 :: Error parsing result for [NZBsin]


Helaas staat er dus niet wat het probleem is met het parsen.

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
@spoor12b

Misschien zit het probleem bij die indexer. Sinds een week of twee krijg ik daar niets meer van binnen; daarvoor juist heel veel.

Edit:het probleem zit mogelijk niet bij de site zelf, maar de manier waarop SR ermee omgaat.

[Voor 25% gewijzigd door drfruit op 08-05-2015 11:41]


Acties:
 • 0Henk 'm!
dognzb heeft wat issues gehad,
ook na te lezen op hun site
NZBsin werkt bij mij nog steeds prima bij mij.

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
TRaSH schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 12:45:
NZBsin werkt bij mij nog steeds prima bij mij.
Dan zal ik de rest eens uitzetten om te zien of nzbsin dan wel weer gaat werken.

Acties:
 • 0Henk 'm!
je zou evt kunnen kijken fo je aan je max api calls zit

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Nope, tellers staan op 0 en sinds 29 april geen DL meer.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Ik zie wel dat ze op 28 april even down waren, maar sindsdien zou de api weer moeten werken.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
@drfuit

Het merkwaardige is dat SB het wel deed/doet met de beide indexers en SR niet. Overigens is het niet dat SR het helemaal niet doet, de resultaten zijn gewoon slechter.

Erg jammer dat SR in de logs niet laat zien waarom het dan niet lukt.

Zo heb ik net weer opnieuw S26E20 gemarkeerd als wanted maar er komt (na 10 minuten wachten) geen reactie meer op het volgende deel van de log:

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2015-05-08 14:03:45 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Sick Beard Index] :: Search url: http://lolo.sickbeard.com/api?season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:45 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Sick Beard Index] :: Search url: http://lolo.sickbeard.com/api?season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:44 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Sick Beard Index] :: Search url: http://lolo.sickbeard.com/api?season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=6190&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:44 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Sick Beard Index] :: Found indexer mapping in cache for show: The Simpsons
2015-05-08 14:03:44 INFO   SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Sick Beard Index] :: Performing episode search for The Simpsons
2015-05-08 14:03:44 INFO   SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [Womble's Index] :: Performing episode search for The Simpsons
2015-05-08 14:03:44 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:43 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:43 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=6190&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:43 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [NZBsin] :: Found indexer mapping in cache for show: The Simpsons
2015-05-08 14:03:43 INFO   SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [NZBsin] :: Performing episode search for The Simpsons
2015-05-08 14:03:41 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:40 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=The.Simpsons&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:38 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=26&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=6190&ep=20&t=tvsearch
2015-05-08 14:03:38 DEBUG  SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [DOGNZB] :: Found indexer mapping in cache for show: The Simpsons
2015-05-08 14:03:38 INFO   SEARCHQUEUE-RETRY-71663 :: [DOGNZB] :: Performing episode search for The Simpsons


Ik kan me niet voorstellen dat al deze searchproviders niets gevonden hebben bij zo'n bekende serie...

EDIT: toegevoegd

Hierbij nog een voorbeeld, zoeken met SB:

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Sending NZB to SABnzbd: Penny.Dreadful.S02E01.1080p.HDTV.x264-BATV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Downloading episode from https://dognzb.cr/fetch/07c16455b307f3770ae325cb874b136b/490ecdb2cf73e94744cca45d57af230c
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Picked Penny.Dreadful.S02E01.1080p.HDTV.x264-BATV as the best
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE is HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.720p.HDTV.DD5.1.x264-NTb is HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.720p.HDTV.x264-BATV is HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.1080p.HDTV.x264-BATV is 1080p HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.720p.HDTV.x264-IMMERSE is HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.720p.HDTV.x264-BATV is HD TV
2015-05-08 14:23:39 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Quality of Penny.Dreadful.S02E01.1080p.HDTV.x264-BATV is 1080p HD TV
2015-05-08 14:23:19 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Clearing NZBsin cache and updating with new information
2015-05-08 14:23:19 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Searching NZBsin for Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:23:00 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Clearing DOGNZB cache and updating with new information
2015-05-08 14:22:30 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Searching DOGNZB for Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:22:30 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Searching for Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:22:30 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-SEARCH :: Beginning manual search for Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell


Die gaat dus gelijk aan de slag, en nu met SR:

code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
2015-05-08 14:30:57 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Unable to find a download for: [Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell]
2015-05-08 14:30:57 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: formatting pattern: %SN - %Sx%0E - %EN -> Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:30:57 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Episode has no release name, replacing it with a generic one: %SN - %Sx%0E - %EN
2015-05-08 14:30:57 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: formatting pattern: %SN - %Sx%0E - %EN -> Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:30:57 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Episode has no release name, replacing it with a generic one: %SN - %Sx%0E - %EN
2015-05-08 14:30:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=2&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=Penny.Dreadful&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=1&t=tvsearch
2015-05-08 14:30:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [NZBsin] :: Search url: http://nzbs.in/api?apikey=**********&season=2&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=34172&ep=1&t=tvsearch
2015-05-08 14:30:56 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [NZBsin] :: Found indexer mapping in cache for show: Penny Dreadful
2015-05-08 14:30:56 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [NZBsin] :: Performing episode search for Penny Dreadful
2015-05-08 14:30:52 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=2&maxage=900&cat=5030%2C5040&q=Penny.Dreadful&limit=100&attrs=rageid&offset=0&ep=1&t=tvsearch
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [DOGNZB] :: Search url: https://api.dognzb.cr/api?apikey=**********&season=2&maxage=900&cat=5030%2C5040&limit=100&attrs=rageid&offset=0&rid=34172&ep=1&t=tvsearch
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [DOGNZB] :: Found indexer mapping in cache for show: Penny Dreadful
2015-05-08 14:30:48 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [DOGNZB] :: Performing episode search for Penny Dreadful
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [NZBsin] :: Last update was too soon, using old cache: today()-2015-05-08 14:24:37<0:15:00
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: [DOGNZB] :: Last update was too soon, using old cache: today()-2015-05-08 14:24:40<0:15:00
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Internal name cache set to: {u'red dwarf': 71326, u'the affair': 270439, u'from dusk till dawn': 276312, u'from dusk til dawn': 276312, u'penny dreadful': 265766, u'from dusk till dawn the series': 276312, u'better call saul': 273181, u'marvels daredevil': 281662, u'vikings': 260449, u'black sails': 262407, u'marco polo 2014': 266091, u'game of thrones': 121361, u'gotham': 274431, u'fargo': 269613, u'the simpsons': 71663, u'the walking dead': 153021, u'the leftovers': 269689, u'formula one racing': 37380, u'doctor who 2005': 78804, u'the knick': 279977, u'hell on wheels': 212961, u'mad men': 80337, u'bloodline': 287314, u'12 monkeys': 272644, u'varg veum': 253179, u'south park': 75897, u'true detective': 270633}
2015-05-08 14:30:48 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Building internal name cache for Penny Dreadful
2015-05-08 14:30:48 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: No scene exceptions update needed
2015-05-08 14:30:48 INFO   SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Beginning manual search for: [Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell]
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: formatting pattern: %SN - %Sx%0E - %EN -> Penny Dreadful - 2x01 - Fresh Hell
2015-05-08 14:30:48 DEBUG  SEARCHQUEUE-MANUAL-265766 :: Episode has no release name, replacing it with a generic one: %SN - %Sx%0E - %EN
2015-05-08 14:30:34 DEBUG  Thread-49 :: Error parsing result for [NZBsin]
2015-05-08 14:30:25 DEBUG  Thread-67 :: Error parsing result for [NZBsin]


En SR kan dus geen release vinden.

[Voor 47% gewijzigd door spoor12b op 08-05-2015 14:32]

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
@spoor12b
Het is geen oplossing voor de niet (meer) werkende search providers, maar via usenetcrawler krijg ik alles wel binnen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Er is weinig mis met de providers denk ik als het in Sickbeard wel goed gaat, toch?

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
spoor12b schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 14:50:
Er is weinig mis met de providers denk ik als het in Sickbeard wel goed gaat, toch?
Ik bedoel de in SR niet (meer) werkende providers.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Ok, maar toch vreemd dat in de fork van Sickbeard zo'n bekende provider niet werkt. En deze fork wordt, voor zover ik begrepen heb behoorlijk veel gebruikt.

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • tvwes
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 06-04-2022
Weet iemand of Sickbeard het erg vind om hard afgesloten te worden? Raken er dan queues corrupt of ander onheil. Bij SAB staat heel expliciet in de documentatie dat je dat niet moet doen, en altijd netjes via de GUI of API het met aflsuiten. Geldt dat voor SB ook?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
spoor12b schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 15:00:
Ok, maar toch vreemd dat in de fork van Sickbeard zo'n bekende provider niet werkt. En deze fork wordt, voor zover ik begrepen heb behoorlijk veel gebruikt.
Dat laatste klopt zeker.

Bekend is relatief, van de twee die jij noemde gebruik ik alleen nzbsin en die moest ik zelf handmatig toevoegen. Die werkte trouwens tien dagen geleden nog goed.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TagForce
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 27-02 10:56
spoor12b schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 09:18:
[...]


Bedankt voor het kijken! Maar het betreft een andere post:

Helaas staat er dus niet wat het probleem is met het parsen.
Nee, ik heb de jouwe wel gevonden... De foutmelding die je voorbij ziet komen wordt gegenereerd door dat kleine stukje code. Dat is de enige keer in heel SR dat die specifieke foutmelding gegenereerd wordt.

Nu hoeven we alleen nog maar te kijken waar die foutmelding door veroorzaakt wordt. :?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
TagForce schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 15:56:
[...]


Nee, ik heb de jouwe wel gevonden... De foutmelding die je voorbij ziet komen wordt gegenereerd door dat kleine stukje code. Dat is de enige keer in heel SR dat die specifieke foutmelding gegenereerd wordt.

Nu hoeven we alleen nog maar te kijken waar die foutmelding door veroorzaakt wordt. :?
Zou het graag ook willen weten.... maar hoe kom je hier achter zonder de info uit de debug log? Bovendien zie je geen foutmeldingen in die andere logs staan.

Heb al gekeken op de NAS maar daar staat (zoals verwacht) precies hetzelfde.

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Possible
 • Registratie: Mei 2002
 • Nu online
edit: verkeerd topic. Nevermind..

[Voor 95% gewijzigd door Possible op 08-05-2015 20:47]

3240wp-Z Live 5100wp-W Live 8340wp-Merged Live Altantic Explorer 200 Live


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TagForce
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 27-02 10:56
spoor12b schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 16:42:
[...]


Zou het graag ook willen weten.... maar hoe kom je hier achter zonder de info uit de debug log? Bovendien zie je geen foutmeldingen in die andere logs staan.

Heb al gekeken op de NAS maar daar staat (zoals verwacht) precies hetzelfde.
Ik zal wat aanpassen in de logging. Wellicht dat de exception die afgevangen wordt meer informatie biedt. Zodra ik ff tijd heb zal ik de code aanpassen...

Ondertussen kun je denk ik het beste ook even dit issue op github aanmelden. Https://github.com/SiCKRAGETV/sickrage-issues/

Daar zit de rest van de devs ook. Wellicht dat 1 van hun daar direct het antwoord weet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Prima, dan ga ik het aanmelden op de issuetracker. Hopelijk kan de debug logging in de toekomst meer info geven dan nu. Afgezien van de onduidelijke foutmelding zou het ook goed zijn om de response van de providers te loggen (en de interpretatie van SR).

EDIT:

kan het probleem niet meer reproduceren. Ik had eerder voor deze serie een scene execption gemaakt en nu doet hij het wel. Ergens zit er wel een probleem want ik ben niet voor niets aan de config gaan sleutelen. Ik zal het issue op github aanmelden zodra ik weer ergens tegenaan loop wat goed te reproduceren is.

[Voor 38% gewijzigd door spoor12b op 09-05-2015 17:15]

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 485753

Looking for testers willing to try the new NZBGet's universal installer for Linux, especially on boxes with PowerPC.

For more info please see topic [New Feature] Linux installer on NZBGet forum.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • tboheeren
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 01-06 16:01
Sinds vorige week merk ik terug agressieve takedowns op. Meerbepaald voor Game of Thrones (Astraweb). Heeft iemand hier ook terug last van en hoe ga je ermee om? Andere server of maakt dit niet uit?
Ik download momenteel met sab + Sonarr

Inventaris


Acties:
 • 0Henk 'm!
eigenlijk nergens last van,
krijg alles binnen
Sonarr+nzbget als USP heb ik
NewsDemon (als main waarmee ik 99,9% binnenhaal)
backup Ziggo en XS Usenet 1Mbit

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Senaxx
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 10:46
Arfman schreef op vrijdag 08 mei 2015 @ 08:07:
[...]

Domme vraag. Ik heb een prima werkende NZBget/Sonarr setup draaien op mijn Synology. Ik heb nog nooit iets met preferred/ignored gedaan maar toch komen al mijn series netjes binnen, worden vervangen door de WEBDL versies zodra die beschikbaar zijn en AutoSub downloadt netjes alle subs.

Hoe kan het dat de een zoveel "moeite" moet doen (preferred keywords, postprocessing scripts, etc.) om alles werkend te krijgen terwijl anderen prima uit de voeten kunnen met de standaard setup?
Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden.

Het feit dat de optie uberhaupt in Sonarr zit zal zijn vanwege dat er ook wel gebruik van gemaakt wordt. Als je een indexer met veel troep hebt (kickass torrents ofzoiets) dan kan ik snappen dat je bijvoorbeeld x265 op de ignored list zet. Iedereen heeft andere wensen en eisen aan een aflevering. En wat maakt het uit dat iemand het anders heeft dan jou? Als het maar goed binnen komt naar zijn wensen toch?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 05-06 23:33

Arfman

Drome!

Senaxx schreef op dinsdag 12 mei 2015 @ 00:31:
[...]


Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden.

Het feit dat de optie uberhaupt in Sonarr zit zal zijn vanwege dat er ook wel gebruik van gemaakt wordt. Als je een indexer met veel troep hebt (kickass torrents ofzoiets) dan kan ik snappen dat je bijvoorbeeld x265 op de ignored list zet. Iedereen heeft andere wensen en eisen aan een aflevering. En wat maakt het uit dat iemand het anders heeft dan jou? Als het maar goed binnen komt naar zijn wensen toch?
Ah, that makes sense inderdaad :) Ik ben natuurlijk "verwend" met goede indexers (als in: niet gratis en geluk hebben op het moment dat de registraties opengaan), die filteren al voor mij.

Was meer nieuwsgierigheid van mijn kant :)

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | Hyundai Ioniq 28kWh | PV 5.760Wp |


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Stiekem had ik persoonlijk met Kickass ook geen gezeur. Toen Sonarr net torrentsupport had heb ik een paar weekjes gebruik gemaakt van die publieke tracker en daar kreeg ik eigenlijk nooit rotzooi mee binnen. Ik weet niet waarom andere mensen zo lastig moeten doen met scripts om hetzelfde voor elkaar te krijgen. Ik heb zelfs bijna geen restricted words, ik block eigenlijk alleen IMMERSE omdat die de laatste tijd standaard ge-PROPER'd worden. :P

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SidewalkSuper
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 18:19
Ik heb ook geen scripts en gebruik alleen Kickass icm Sonarr. Werkt als een gek!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MikeOO
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 07:32
Ik merk de laatste tijd dat er steeds aanmelding komen van afleveringen die exact dezelfde titels hebben als de goede afleveringen. Enig verschil is dat deze na downloaden nog ingepakt blijven staan.

Je pakt ze uit en dan blijft er weer een rar bestand over en moet je ergens een password gaan zoeken.
Dit zijn dus fakers.

Nu gebruik ik als FakeDetector in NZBget maar die doet hier dus verder niets mee.
Include of exclude words heeft niet veel zin aangezien er bv DIMENSION in de naam staat.

99% procent gaat het gewoon goed maar vandaar weer 2 afleveringen automatisch gedownload van dit type.

Iemand tips om dit nog wat beter in te stellen.

Acties:
 • 0Henk 'm!
andere indexer misschien ?
ik heb eigenlijk nog nooit een fake release gehad

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


 • MikeOO
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 07:32
TRaSH schreef op dinsdag 12 mei 2015 @ 17:24:
andere indexer misschien ?
ik heb eigenlijk nog nooit een fake release gehad
Gebruik vrij bekende en gerenommeerde indexers maar toch sluipt dit er een enkele keer tussen door.
Ik download voornamelijk web-dl misschien is het daar wel een stuk minder mee.

I think I'm afraid to be happy whenever I get to happy, something bad always happen.


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

TRaSH schreef op woensdag 13 mei 2015 @ 09:42:
Ik download voornamelijk web-dl misschien is het daar wel een stuk minder mee.
Ik doe vrijwel alleen HDTV en ik heb nergens last van. Zelfs die GoT-aflevering van laatst heb ik niet gehad, die werd vrijwel meteen genuked door mijn indexer.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • Possible
 • Registratie: Mei 2002
 • Nu online
Hmm om 1 of andere manier worden er bij mij nog steeds dubbele afleveringen gedownload door Sonarr. kan iemand mij vertellen welke profile je dient te gebruiken zodat dit niet meer gebeurd? ik heb nu alleen maar HD 702P ingeschakeld (dit is voor mij voldoende)

Echter blijft Sonarr bij sommige afleveringen dubbele releases downloaden. Bij de meeste worden de dubbele wel weer verwijderd, maar dit gebeurt niet altijd helaas.

3240wp-Z Live 5100wp-W Live 8340wp-Merged Live Altantic Explorer 200 Live


 • tcviper
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 22:03
WEB-DL download ik voornamelijk en bij mij werkt het prima tot dusver :) Heb alleen bij sitcoms HDTV.

PSN: tcviper | Steam: Viper | TechConnect - MikeRedfields


 • D4NG3R
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 22:21
Heeft Sonarr trouwens ergens een optie of een filter om er voor te zorgen dat een Anime elke keer dezelfde release/subgroup pakt? Het verschil in kwaliteit onderling van zowel de video als subs is nogal groot, en ik heb vaak dat van de 12 episodes er 2 of 3 een andere sub group hebben.

Komt d'r in, dan kö-j d’r oet kieken


 • Blamm
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 16:09

Blamm

Niet meer Smart

Ik heb Sonarr nu een tijdje draaien op mijn DS411j, samen met transmission (gebruik torrents dus)
Bevalt echt dikke prima, echter heeft mijn NAS behoorlijk moeite met het draaien van Sonarr.

Is er iemand die het op een Raspberry Pi (2 evt) heeft draaien of weet hoe vloeiend dit gaat misschien? Dat zou de Synology behoorlijk kunnen ontlasten als die alleen nog Transmission hoeft te draaien samen met waar hij voor bedoeld is natuurlijk ;)

Anoniem: 251611

Welke musicbrainz mirror gebruiken jullie?

 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Blamm schreef op donderdag 14 mei 2015 @ 13:46:
Is er iemand die het op een Raspberry Pi (2 evt) heeft draaien of weet hoe vloeiend dit gaat misschien? Dat zou de Synology behoorlijk kunnen ontlasten als die alleen nog Transmission hoeft te draaien samen met waar hij voor bedoeld is natuurlijk ;)
Sonarr pakt vooral geheugen, en eigenlijk amper CPU. Zit het geheugen vol?

Ik ken wel mensen die het op een Pi hebben draaien en dat schijnt wel redelijk te werken, maar ik zou er zelf niet snel voor kiezen.
D4NG3R schreef op donderdag 14 mei 2015 @ 01:36:
Heeft Sonarr trouwens ergens een optie of een filter om er voor te zorgen dat een Anime elke keer dezelfde release/subgroup pakt? Het verschil in kwaliteit onderling van zowel de video als subs is nogal groot, en ik heb vaak dat van de 12 episodes er 2 of 3 een andere sub group hebben.
Settings -> Indexers -> Restrictions
Possible schreef op woensdag 13 mei 2015 @ 15:50:
Echter blijft Sonarr bij sommige afleveringen dubbele releases downloaden. Bij de meeste worden de dubbele wel weer verwijderd, maar dit gebeurt niet altijd helaas.
Zijn dat niet gewoon upgrades? PROPER, REPACK, INTERNAL, enz? Daar doe je niet veel tegen. Op het moment kun je eigenlijk vooral IMMERSE blokkeren, daar hou je de meeste foute releases wel mee tegen waardoor je alleen nog de PROPER of INTERNAL binnenkrijgt.

[Voor 21% gewijzigd door NMe op 14-05-2015 21:31]

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • D4NG3R
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 22:21
NMe schreef op donderdag 14 mei 2015 @ 21:30:
[...]

Settings -> Indexers -> Restrictions
Ik wou net zeggen dat ik het op serie niveau wil hebben, maar je kan zowel series als die restricties tags meegeven. Thanks hier kan ik wat mee! :)

Komt d'r in, dan kö-j d’r oet kieken


 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

D4NG3R schreef op donderdag 14 mei 2015 @ 21:34:
[...]

Ik wou net zeggen dat ik het op serie niveau wil hebben, maar je kan zowel series als die restricties tags meegeven. Thanks hier kan ik wat mee! :)
Ik heb zelf een tag per groep. Ik heb dus een tag "horriblesubs" die als required word "[HorribleSubs]" heeft, enz. :)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • D4NG3R
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 22:21
Datzelfde zat ik dus ook mee, gisteren een anime toegevoegd, 10 episodes van [gg] en vervolgens 3 van 3 andere sub groups, nou is dit normaal gesproken niet zo heel problematisch maar het verschil in kwaliteit was nogal groot terwijl het verschil in seeders tussen de 2 nihil was...

Even een paar tags gemaakt van groepen die ik met regelmaat gebruik. :)

[Voor 11% gewijzigd door D4NG3R op 14-05-2015 21:42]

Komt d'r in, dan kö-j d’r oet kieken


 • Blamm
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 16:09

Blamm

Niet meer Smart

NMe schreef op donderdag 14 mei 2015 @ 21:30:
[...]

Sonarr pakt vooral geheugen, en eigenlijk amper CPU. Zit het geheugen vol?

Ik ken wel mensen die het op een Pi hebben draaien en dat schijnt wel redelijk te werken, maar ik zou er zelf niet snel voor kiezen.
Ik zal eens kijken wat de bottleneck is. Op de achtergrond draait hij gewoon maar de webinterface is amper te bereiken bijvoorbeeld, laadtijden van minuten!
De 411j is dan ook absoluut geen krachtpatser. Heel lastig als ik een manual check wil doen of bv een serie wil toevoegen..

Misschien maar eens testen gewoon op de RPi die hier als xbmc dienst doet met een ander sdkaartje er in.

 • thibautb
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 10-01-2022
-

 • BertusG
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
Hier een RPi2 draaien als servertje met Sonarr (en CP, sabnzb, tvheadend en oscam) en draait allemaal vlekkeloos en soepel.

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21:37

FREAKJAM

"MAXIMUM"

Sonarr 2.0.0.3154 gereleased:
 • New Added Manual Import to Wanted and Activity->Queue.
 • New Blacklisting torrents manually
 • New Details on why a release was blacklisted in the UI
 • New Blacklist matching take into account indexer, size, date and name
 • New Limit grabs to 1 per second to reduce rapid API calls
 • New Show age in minutes when less than 2 hours old (manual search/history)
 • New Added Color-Impaired mode to UI settings.
 • New Prevent adding Mapped Network Drives when Running as a Windows Services
 • New Option to show unmonitored episodes on calendar
 • New Sort queue by series, episode and episode title
 • New Toggle selected on Wanted->Missing to change monitored status
 • New Show quality in dropdowns with best at top (same as profiles)
 • New Added Advanced option to Nyaa to change query parameters for category and filter.
 • New Choose the latest season when adding a new series
 • New Synology Media Indexer support in Connect.
 • New Restrict ports that Sonarr will allow for its webserver
 • New Adding multiple series will queue them instead of running all at once
 • New Slower scheduled tasks won't be block others from running
 • New Added HD4Free.xyz to Torznab presets since that site now supports it.
 • Fixed Exclude @eaDir , .@__thumb and OS X Metadata folders from series folder disk scans
 • Fixed Fetching multiple pages for kickass to get more releases on the recent/rss feed due to small page size.
 • Fixed A season pack import taking a long time should no longer cause the download to be deleted prematurely.
 • Fixed Don't delete downloads unless a file was imported
 • Fixed Do not replace a file unless it contains the same episodes
 • Fixed Nzbget will now properly remove data from original directory if Remove option is enabled. (nzbToMedia transcoding)
 • Fixed Parsing some anime releases with multiple absolute episode numbers
 • Fixed Generic SignalR messages no longer treated as errors
 • Fixed Monitoring options not be applied when adding a new series to an empty root folder
 • Fixed Long sets of required/ignored words would overflow the view in Manual Search
 • Fixed URL Base for favicon and Apple Touch icons
 • Fixed Pushbullet settings typo
 • Fixed Don't save invalid scene mappings into database
 • Fixed Torznab parsing when enclosure is magent link
 • Fixed Testing indexers, connections and download clients
 • Fixed Set permissions on Sonarr.app (OS X)
 • Fixed DB locking due to Progress Messaging
 • Fixed Better error messaging when import fails due to inaccessible path
 • Fixed Table pagers show correct loading icon
 • Fixed MediaInfo now also works on linux with unicode filenames.
 • Fixed If Nzbget failed to add an nzb, Sonarr will try another but not blacklist it.
 • Fixed Some anime season 1 parsing
 • Fixed Rename preview for Specials
 • Fixed Wrap long release names in history details
 • Fixed Improved special episode parsing for multiple matching titles
 • Fixed Searching for missing episodes excludes unmonitored episodes
 • Fixed BitMeTv cookie will now also be used for the fetching the torrent file.
 • Fixed No longer possible to add protocol to a Host field (that's what Url fields are for)
 • Fixed NzbGet development version no longer fails validation check.
 • Fixed Searching for unmonitored anime episodes during season/all missing searches
 • Fixed Scene numbered season searches when some episode weren't monitored
 • Fixed Navbar hover mobile styling
 • Fixed Better handling for Remote NAS errors.
 • Fixed Sorting on episode list when new episodes are added during refresh

is everything cool?


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • thibautb
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 10-01-2022
Ik heb een probleem met cp, cp staat op freenas en is ingesteld dat nzbget voor cp download maar alles blijft staan op de pc waar nzbget op staat en niets wordt dus verhuisd naar de pc waar cp op staat... Weet iemand hoe ik dit moet veranderen, die categorie staat juist ingesteld.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21:37

FREAKJAM

"MAXIMUM"

In je renamer settings van cp kun je source en destination dir aangeven. En als het gescheiden systemen zijn kun je het beste met mounts werken. Waar draait cp op?

NZBGet plaatst mijn cp downloads in /media/downloads/dst/movies wat tevens dus mijn sourcedir is in couchpotato. Als couchpotato de boel processed verplaatst hij de film naar /media/movies.

Alles staat bij mij op ZFS. Op mijn CP/NZBget machine mount ik simpelweg mijn ZFS shares.

[Voor 86% gewijzigd door FREAKJAM op 24-05-2015 22:19]

is everything cool?


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • thibautb
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 10-01-2022
FREAKJAM schreef op zondag 24 mei 2015 @ 22:10:
In je renamer settings van cp kun je source en destination dir aangeven. En als het gescheiden systemen zijn kun je het beste met mounts werken. Waar draait cp op?

NZBGet plaatst mijn cp downloads in /media/downloads/dst/movies wat tevens dus mijn sourcedir is in couchpotato. Als couchpotato de boel processed verplaatat hij de film naar /media/movies.

Alles staat bij mij op ZFS. Op mijn CP/NZBget machine mount ik simpelweg mijn ZFS shares.
Bij mij staat cp op freenas met zfs en nzbget op
Windows, ik zal morgen eens nakijken hoe alles staat maar ik dacht dat dest en source niets uitmaakt aangezien cp gewoon alles van
Nzbget moet krijgen?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FREAKJAM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 21:37

FREAKJAM

"MAXIMUM"

NZBGet plaatst eerst alles in een downloadmap. Je moet in cp dezelfde map gebruiken als sourcemap die NZBGet weer gebruikt om je downloads in te plaatsen. Waarom NZBGet niet als jail draaien in FreeNAS trouwens?

is everything cool?


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 1shot1kill
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 05-06 22:27
Ik heb sinds vrijdag een DS214, nu ben ik vandaag bezig geweest SickRage erop te zetten en ben nu zover dat het werkt, ik heb als test The Flash ingesteld en laat het automatisch ondertitels erbij zoeken, de afleveringen download en in de juiste map zetten gaat goed echter vind het voor de helft van de afleveringen geen ondertitels. Voorheen ging ik vooral afleveringen met NL ondertitels er al ingebakken, is er geen manier om dat per serie in te stellen door bijvoorbeeld alleen afleveringen te laten downloaden met "NL" erin?

Misschien dat ik er heel erg overheen kijk maar na het grootste gedeelte van deze zondag bezig te zijn geweest het werkende te krijgen en via Google uit te zoeken wat er nou steeds niet werkte zie ik door de bomen het bos niet meer.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Je kunt NL invoeren onder Search settings/Episode Search bij required words. Hopelijk zijn er dan wel de nodige NL releases voor de serie(s) die je hebt ingevoerd dus even de logs in de gaten houden.

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 1shot1kill
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 05-06 22:27
Ik wist dat het heel simpel moest zijn, bedankt!

(dit valt dus niet per serie in te stellen?)

[Voor 33% gewijzigd door 1shot1kill op 24-05-2015 23:08]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Het kan ook per show, selecteer de show en kies edit. Ook daar kan je Required Words invullen.

spoor12b


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • 1shot1kill
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 05-06 22:27
Oke, raar dat dit niet meteen bij het toevoegen kan. Hij is ondertussen druk bezig de juiste bestanden te downloaden dus het werkt perfect. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TonVH
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 01-05-2020
Als je in SR een serie kiest en dan op "Edit" klikt dan krijg je alle settings te zien welke alleen voor deze serie gelden. Onderaan kun je woorden opgeven die moeten of niet mogen voorkomen.

Weet niet zeker maar ik dacht dat alles van QoQ al ondertitels heeft. Dat zou je desgewenst ook globaal kunnen gebruiken.

[Voor 8% gewijzigd door TonVH op 25-05-2015 08:29]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 05-06 22:51
Is het mogelijk om met Sonarr eerst naar webdl te laten zoeken en als deze niet eschikbaar is in X dagen dat dan HDTV gedownload wordt?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • mvds
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-06 19:57

mvds

Totally awesome!

Topicstarter
lowfi schreef op dinsdag 26 mei 2015 @ 08:24:
Is het mogelijk om met Sonarr eerst naar webdl te laten zoeken en als deze niet eschikbaar is in X dagen dat dan HDTV gedownload wordt?
Sonarr kiest automatisch de best beschikbare kwaliteit. Dus als er een HDTV en een Web-DL beschikbaar is, dan zal Sonarr de voorkeur geven aan de Web-DL.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 05-06 22:51
Ja dat snap ik. Alleen is het zo dat HDTV altijd eerder beschikbaar is dan WEBDL. Daarom wil ik een soort wachttijd inbouwen....

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

lowfi schreef op dinsdag 26 mei 2015 @ 08:53:
Ja dat snap ik. Alleen is het zo dat HDTV altijd eerder beschikbaar is dan WEBDL. Daarom wil ik een soort wachttijd inbouwen....
Je bedoelt zoiets als de delay profiles onder Settings -> Profiles, onderaan? ;)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 05-06 22:51
Dat gaat over usenet > torrents. Ik gebruik alleen maar usenet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

Dat kun je daar ook instellen maar het gaat niet alleen daarover, nee. Als jij daar instelt dat er bij usenet 2 uur gewacht moet worden dan wacht Sonarr na de eerste keer dat hij een release vindt twee uur voordat hij nog eens gaat kijken wat er op dat moment de best matchende release voor jouw profiel is.

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 05-06 22:51
Hmmz got it. Lastig dat die webdls niet zo constant komen. Soms een dag soms een week.

Iemand ervaring met deze instelling?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Buzzie
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 29-05 20:32
lowfi schreef op dinsdag 26 mei 2015 @ 20:27:
Hmmz got it. Lastig dat die webdls niet zo constant komen. Soms een dag soms een week.

Iemand ervaring met deze instelling?
Nee dat niet zozeer....en ik weet natuurlijk niet hoeveel series jij volgt en dagelijks/wekelijks kijkt maar van de 20+ series die ik volg en kijk is het zelden eigenlijk dat ik zo lang moet wachten....over het algemeen genomen is de WEB-DL er al als ik in de avond een serie zou willen kijken......

Misschien ook te maken met je indexers??

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Kom er net achter dat er inmiddels een goed werkende Sonarr package is voor Qnap (x86). In dat draadje staat ook een link naar Qmono, dat je eerst moet installeren.

Je hebt wel een login nodig voor dat deel van het forum. Hier kun je de packages ook direct downloaden:
QSonarr
QMono

Edit: links aangepast en Qmono 4.0 vervangen door Qmono 3.10, de enige die op dit moment goed werkt in combinatie met Sonarr.

Ik had in het begin wat moeite met Sonarr, omdat alle instellingen telkens stiekem naar default werden teruggezet, maar dat bleek opgelost toen ik het opnieuw startte.

Na een kleine test gelijk maar overgestapt. Door recente problemen met de SSL-ondersteuning werkte Sickrage steeds slechter en liep uiteindelijk helemaal vast.

Sonarr is even wennen, maar als je het doorhebt werkt het wel fijn. Het enige wat ik nog mis zijn de metadata voor Mede8er spelers; is blijkbaar een low priority request.

[Voor 19% gewijzigd door drfruit op 22-06-2015 13:04. Reden: Links naar packages toegevoegd/aangepast]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Miss_80
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 04-06 21:43
Ik zit met het volgende: omgeveer twee wk geleden kreeg ik allerlei problemen met nzbget en sickbeard dat ik besloten heb beide van de synology af te gooien en opnieuw installeren. Ben daarbij tevens overgegaan tot sickrage ivm de torrent ondersteuning. Nu loop ik tegen een aantal dingen aan waaronder sickrage die continue besluit te stoppen. Logs worden niet weergegeven in synology zelf maar als ik kijk in sickrage zelf kan iig zien dat hij bijvoorbeeld 2 dg geleden om 6 uur s'ochtend een check heeft gedaan als daily check. Iik heb al gekeken of er iets conflicteerd met de poort maar sickrage staat netjes op 8083 net als de vorige sickbeard custom en verder niets. NZBGet en SABNZB gebruiken allebei een totaal andere poort. Wie WINscp heb ik de info b estanden nog bekeken van sickrage maar ook daar zie ik niet vreemds en staat de boel op 8083. Waar kan het nog meer aan liggen?

 • spoor12b
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 00:06
Probeer eens het laatste stuk van de Sickrage log op te vragen als hij gestopt is (dus voor de herstart). Je kunt via Telnet/SSH dan naar de log map gaan met mail tail logfilenaam het eind bekijken. Bij mij staat de log in deze map: /volume1/@appstore/sickbeard-custom/var/Logs

Waarschijnlijk staat daar de reden waarom hij zich afsluit.

spoor12b


 • Miss_80
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 04-06 21:43
Thanks.. ga ik vanavond eens bekijken.

 • rally
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:25

rally

Deyterra Consultancy

Gebruiken hier mensen de "Dronefactory" folder in Sonarr? En zo ja, werkt deze nog bij jullie?

Ik gebruik hem, maar hij lijkt niet te werken. Als ik er series via Torrents laat binnenkomen of handmatig in de folder zet, dan scanned hij zie niet.

Als ik ze handmatig in de juiste folders zet dan pakt Sonarr ze uiteraard wel op (en moet ik ze nog wel even laten renamen).

Dit is met name lastig voor Torrents, die ik zo af en toe nog wel een gebruik voor lastige content.

http://www.deyterra.com


 • zeroday
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04-06 21:52

zeroday

Dream within a dream

rally schreef op woensdag 27 mei 2015 @ 17:21:
Gebruiken hier mensen de "Dronefactory" folder in Sonarr? En zo ja, werkt deze nog bij jullie?

Ik gebruik hem, maar hij lijkt niet te werken. Als ik er series via Torrents laat binnenkomen of handmatig in de folder zet, dan scanned hij zie niet.

Als ik ze handmatig in de juiste folders zet dan pakt Sonarr ze uiteraard wel op (en moet ik ze nog wel even laten renamen).

Dit is met name lastig voor Torrents, die ik zo af en toe nog wel een gebruik voor lastige content.
ik heb hem niet nodig, zowel voor transmission als sabnzbd weet ie waar hij ze vandaan moet halen

There are no secrets, only information you do not yet have


 • BBBrt
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 10:53
Sickrage download al maanden praktisch niks meer. Gloednieuwe series en hij vindt gewoon niets. GoT en Castle (op de allerlaatste ep na) lukken wel, maar House of Cards, Blacklist, Vikings... nada...

Geeft Sonarr meer hoop, of werkt het in theorie precies hetzelfde en zou ik het eerder in mijn installatie / instellingen moeten zoeken?

 • rally
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 22:25

rally

Deyterra Consultancy

Sonarr werkt bij prima i.c.m. Newsgroups. Op het kleine issue na met de Dronefactory folder.
Overigens start Sonarr wel automatisch torrent downloads.

http://www.deyterra.com


 • drfruit
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
@BBBrt
Ik kon al die series prima binnenhalen met Sickrage, al werkt het allemaal net iets beter sinds ik gisteren naar Sonarr ben overgestapt. (Dat lag niet aan de zoekresultaten maar aan andere problemen.)

Wellicht zit het probleem in je search providers.

 • NMe
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 05-06 10:41

NMe

Quia Ego Sic Dico.

rally schreef op woensdag 27 mei 2015 @ 22:10:
Sonarr werkt bij prima i.c.m. Newsgroups. Op het kleine issue na met de Dronefactory folder.
Die factory is bedoeld voor handmatige imports. Als je die gebruikt voor het automatisch importeren van geslaagde nzb-downloads dan ga je inderdaad issues ondervinden, ja. ;)

'E's fighting in there!' he stuttered, grabbing the captain's arm.
'All by himself?' said the captain.
'No, with everyone!' shouted Nobby, hopping from one foot to the other.


 • White_Collar
 • Registratie: Februari 2009
 • Nu online
Wellicht interesant voor de tweakers hier: Plex request.
1 portaal om sonarr, sr en CP aan te sturen op een simpele pagina. Zit in een alpha stadium en werkt best wel goed.

https://github.com/lokenx/plexrequests-meteor


Vroeg me af of iemand mij kan helpen met het vertalen van een foutmelding in sonarr.
Ben niet zo kei in engels en het lukt me niet om het juist te vertalen :$ Betreft de melding die ik gepost hieronder.
https://github.com/lokenx...79#issuecomment-105726157

[Voor 49% gewijzigd door White_Collar op 28-05-2015 08:36]

"The reason for time is so that everything doesn't happen at once"


 • SidewalkSuper
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 18:19
Correct Engels is: "Object reference not set to an instance of an object"
Pagina: 1 2 3 ... 49 Laatste

Let op:
Als je een vraag stelt, vergeet dan niet:


 • Het bespreken van index sites en het vragen om invites is niet toegestaan!

 • Vragen naar wat de beste release groups zijn, is ook niet de bedoeling.

 • Het ongevraagd benoemen/vermelden van release groups is ook niet de bedoeling

 • Eerst in de debug logging te kijken (eventueel mee te posten via http://www.pastebin.com)!

 • Het besturingssysteem te vermelden (OSX, Linux, Windows, NAS (Synology,QNAP,etc)

 • Repository versie (Main of andere fork)


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee