Toon posts:

Het topic voor (onbekende) Chinese smartphones - Deel 2 Vorige deelOverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 110 Laatste
Acties:
 • 574.891 views

 • benbaba
 • Registratie: December 2009
 • Niet online
Mede-auteurs:
 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online

Quad

 • eL_Jay
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 14-02 22:42

eL_Jay

 • dutchgio
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 23:50

dutchgio

 • krissie100
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 22:30

krissie100

HET GROTE CHINA MOBILE DISCUSSIE TOPIC - DEEL 2

Inhoudsopgave
Waarom dit topic?
Specificaties, waar moet ik op letten?
Lijst met interessante smartphones
Veelgestelde vragen
Nuttige links / Sites
Levertijden en Prijzen Topic.
(Het topic voor onbekende Chinese smartphones DEEL 1)

WAAROM DIT TOPIC?

Dit topic is aangemaakt omdat veel mensen/tweakers graag mobieltjes uit China importeren. De Chinese markt voor mobieltjes is namelijk vele malen interessanter dan de Europese markt. Dit komt voort uit een aantal voordelen t.o.v. onze markt:
 • Lage prijzen
 • Stock-Android
 • Dual-boot
 • Dual Sim
 • Heel veel keuze
In de zoektocht naar informatie kwam ik veel nuttige informatie tegen, ook hier op tweakers. Ik vond echter geen algemeen topic over Chinese telefoontjes, enkel topics over specifieke telefoons als de Xiaomi mi2 en Jiayu G3. Daarom dacht ik (eL_Jay); laat ik eens het grote China mobile topic openen.

Dit topic is bedoelt om alle relevante informatie over Chinese en Aziatische mobile devices te bespreken.
Of het nu gaat over die nieuwe octa-core smartphone met 4k-scherm, die (on)betrouwbare dealer in Beijing of die 30 dollar kostende telefoon van 5 mm dik, dit is het topic om de discussie hieromtrent te voeren en nieuws & geruchten met je mede-tweakers te delen.

Het spreekt voor zich dat een ieder die deelneemt aan dit topic de regels omtrent forumgebruik hier op tweakers respecteert.Daarnaast zou het fijn zijn als iedereen zich gewoon beschaafd gedraagt, het is hier immers geen FOK.Tot slot zijn sommige smartphones erg populair en hebben hierdoor een eigen topic, discussieer/talk hierover zoveel mogelijk als dat kan in hun eigen topic.

SPECIFICATIES, WAAR MOET IK OP LETTEN?

Er zijn ontelbaar veel smartphones op de Chinese markt. Het is daarom handig om eerst voor jezelf na te gaan wat je precies zoekt. Hieronder volgen een aantal punten waar je op moet letten. Wellicht kunnen ze het een en ander verduidelijken en je keuze gemakkelijker maken. Aandachtspunten met betrekking tot specificaties zijn:

Frequenties (werkt het model ook in Nederland?)
De meeste Chinese smartphones, die aangeboden worden op (internationale) webshops, werken 'gewoon' in Nederland. Hier je kun het snelst achter komen door bij de specificaties van de telefoon te kijken naar band(en) of frequentie(s). Zie je er 3G WCDMA staan, dan kun je ervan uitgaan dat het toestel geschikt is voor de Europese markt. Staat er 3G TD-SCDMA, dan is het toestel alleen geschikt voor de Chinese markt. Met andere woorden kijk goed naar de (netwerk) frequentiebanden van de desbetreffende telefoon. Hieronder een overzicht met daaronder 4G LTE.

Overzicht 2G GSM en 3G WCDMA
Onderwerp2G GSM3G WCDMA
Een smartphone850/900/1800/1900MHz850/2100MHz
KPN900/1800MHz900/2100MHz
Vodafone900/1800MHz900/2100MHz
T-Mobile1800MHz2100MHz
Komen de frequenties banden van de smartphone dus overeen met de banden van de Nederlandse providers, dan werkt de smartphone gewoon in NL. In het voorbeeld hierboven is dit dus het geval en dit geldt eigenlijk ook voor het gros van de aangeboden Chinese telefoons. De 2100MHz band is in Nederland de landelijke/hoofd- 3G band. Het is wel zo dat er tegenwoordig ook op de 900MHz band uitgezonden wordt, dit zou binnenshuis een beter bereik moeten geven. Het is dus geen vereiste dat je telefoon deze band ondersteund, met alleen 3G 2100MHz zit je dus ook goed! Werkt de telefoon op 3G TD-SCDM (China) en komen de 2G frequentie wel overeen, dan werkt 2G wel en kun je dus wel gewoon bellen of tergend traag internetten.

Overzicht 4G LTE
Onderwerp4G LTEExtra info
Een smartphone1800/2100/2600 MHzMist dus 800MHz
KPN800/1800/2600 MHzDekkingskaart
Vodafone800/1800/2600 MHzDekkingskaart
T-Mobile900/1800/2600 MHzDekkingskaart
Tele2800/2600 MHzDekkingskaart
Let goed op welke 4G band(en) jou provider ondersteund en in welk gebied! Dit kun je onder andere controleren op de dekkingskaart (van 4Gmasten.nl) hierboven bij extra info. Samengevat voor 4G LTE:
Band 20 of 800 MHz voor KPN landelijk | Vodafone landelijk | Tele2 landelijk
Band 3 of 1800MHz voor KPN stedelijk | Vodafone stedelijk | T-Mobile landelijk
Band 7 of 2600MHz voor KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 op specifieke locaties


SIM-kaart(en)
De meeste Chinese smartphones hebben plek voor twee simkaarten. Meestal is dit het type dualSIM-standby, wat betekend dat twee sim-kaarten verbinding maken via één (dezelfde) antenne. Je bent dus wel bereikbaar op beide sim-kaarten, maar omdat je dus één antenne hebt kan het zijn dat een oproep via de ene sim-kaart niet doorkomt als de andere sim-kaart in gebruik is. Meer informatie hierover hier en hier. Het is niet noodzakelijk om beide SIM-sloten te gebruiken. Een dual-SIM smartphone werkt dus ook gewoon met één SIM kaart.

Simkaarten worden tegenwoordig steeds kleiner. Veel telefoons hebben tegenwoordig alleen een micro-SIM slot en sommige zelfs een nano-SIM slot. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Heb je nog een normale simkaart dan kan je die met speciaal gereedschap op maat knippen of laten knippen. Daarnaast kun je ook een nieuwe passende simkaart bij je provider aanvragen. Moet je van klein naar groot, dan moet je een adapter gebruiken.


SoC's (is 'ie wel snel genoeg?)
Heel veel Chinese smartphones hebben een MediaTek SoC onder de motorkap. Dit wordt gedaan, omdat deze chips relatief goedkoop zijn en toch prima prestaties bieden. Daarnaast gebruiken Chinese smartphone fabrikanten ook chips van Qualcomm en in mindere mate ook Intel en Samsung. Huawei gebruikt vaak haar eigen Kirin (HiSilicon) chips. De vraag is natuurlijk wat is goed en wat is snel. Qua degelijkheid en levensduur zit er eigenlijk geen verschil in. Qua snelheid is dit afhankelijk van het exacte type en waar je de smartphone voor (gaat) gebruikt(en). In het overzicht hieronder kun je globaal zien hoe de verschillende types onderling presteren en waar ze dus voor geschikt zijn. Let op dit is schematisch en bedoeld als leidraad.

Naam en type SoCGroep (rang)Voor
Qualcomm Snapdragon 800 / 801 / 805 / 808 / 810
Samsung Exynos 5422 / 5430 / 5433
MediaTek MT6795 / MT6595M / MT6595 / MT6595 Turbo
HiSilicon Kirin 920 / 925
1) High-endDe meest zware games en applicaties
---
Qualcomm Snapdragon 600 / 610 / 615
Samsung Exynos 5410 / 5260 Hexa
MediaTek MT6592 / MT6752
HiSilicon Kirin 910T
2) AllroundVloeiende basis apps doorsnee games
---
Qualcomm Snapdragon 400 / 410
Samsung Exynos 3470 Quad
MediaTek MT6582 / MT6732
3) BasisBasistaken en simpele games
De SoC verschillen natuurlijk ook in de groep en hun eigen serie. Hoe hoger het cijfer in de eigen serie hoe nieuwer en (vaak) sneller de chip. Daarnaast gebruiken de modellen verschillende Cores, CPU's, en GPU's. Hierom zit er bijvoorbeeld in een groep een model die een (veel) snellere GPU heeft en dus beter geschikt is voor games op (hele) hoge resolutie. Hiervoor kun je het beste zoeken naar benchmarks en reviews.
http://i.imgur.com/rZVv4t4.jpg
Meer info: Qualcomm | MediaTek |Exynos | HiSilicon | Intel


Overige basisspecificaties
Hieronder nog een aantal zaken die betrekking hebben tot basisspecificaties. Deze kunnen wellicht je keuze makkelijker maken.

RAM en ROM
De meeste Chinese smartphones hebben tegenwoordig minimaal 1GB aan werkgeheugen. Dit zal voor de meeste standaard Android gebruikers voldoende zijn. Daarom zijn telefoons met minder dan 1GB niet maar aan te raden. Het is echter niet raar meer dat er ook modellen zijn met 2GB en soms 3GB. De extra gigabytes zijn leuk om te hebben, maar niet essentieel. Apps zullen niet sneller werken en games ook niet. Heb je veel apps open staan, en bijvoorbeeld veel tabs in de browser, dan merk je bij het multitasken wel dat apps niet telkens opnieuw ingeladen hoeven te worden. De meeste telefoons hebben 8 tot 16GB aan opslag en zijn vaak uit te breiden met een Micro-SD kaart, maar niet allemaal; let hier dus op.

Accu
De capaciteit van accu's schommelt tegenwoordig tussen de 2000 en 3000mAh. Accuduur is erg afhankelijk van software optimalisatie, processor, resolutie en gebruik. Een fijne accu capaciteit zit tegenwoordig rond de 2500mAh of hoger. Dit zou een normaal gesproken een volle dag moeten kunnen garanderen. Alles onder de 2000mAh kan als weinig bestempelt worden en alles boven de 3000mAh is veel. Let wel dit verschilt natuurlijk per smartphonemodel en eigenaar.

Scherm
Het scherm en de resolutie zijn geen onbelangrijke onderdelen. Tegenwoordig zijn de schermformaten 4.5, 4.7, 5.0, 5.3 en 5.5 inch. Kleinere smartphones zijn in China bijna niet meer te vinden. De trend is hoe groter hoe beter, 5-inch en groter is niet raar meer. Hoe hoger de resolutie hoe scherper het beeld. Een HD resolutie, dus 1280×720 pixels, is tegenwoordig standaard en prima tot 5 inch en voor sommige ook tot 5.5 inch. Een toestel met een Full HD resolutie, dus 1920×1080 pixels vind je tegenwoordig ook terug in betaalbare Chinese telefoons. Dit is een prima resolutie voor alle normale smartphone schermformaten. QHD, oftewel 2560x1440 pixels, is in opkomst en terug vinden in sommige High-end modellen zoals de Meizu MX4 Pro en Iuni U3.

Android
Zoals eerder beschreven is, worden de meeste Chinese smartphones uitgerust met een MediaTek chip. Koop je een toestel met een MediaTek chip, verwacht dan geen custom-roms of ijverige developers. Dit komt, omdat MediaTek de source code niet vrijgeeft. Je bent dus volledig afhankelijk van de fabrikant (en die van MediaTek). Met andere woorden vergeet snelle updates (naar nieuwe Android versies) of Cyanogenmod o.i.d. Populaire toestellen van grote / bekende fabrikanten, die een Qualcomm chip hebben, hebben vaak een grotere community.

Camera
Staar je niet blind op het aantal megapixels van de camera. De meeste Chinese telefoons maken redelijke foto's bij goede belichting. In het donker is dit vaak niet het geval. Wil je weten of jou toestel goede foto's maakt, kijk dan niet alleen naar het aantal megapixels, maar zoek vooral naar reviews en gebruikerservaringen.


Keuze verkleinen
Om je keuzeveld te verkleinen kun je gebruik maken van de onderstaande punten.
1. Beslis de maximale grootte/dikte van de smartphone. (133*65*9.3)
2. De grootte van het beeldscherm. (4, 4.3, 4.5, 4.7, 5 inches etc)
3. De kleur en e.v.t materiaal. (wit, zwart, blauw, kunststof, metaal)
4. De type processor. (dualsim, 6577, 6588, APQ8064 etc )
5. Verdere eisen m.b.t. GPS, HDMI, NFC, OTG, LTE, Sensoren etc.
7. De accu capaciteit. (2000 / 3000mAh etc)
8. Camera eisen (voor en achter) (5, 8, 13MP etc)
9. Het geheugen RAM en ROM. (1/4GB, 2/16GB etc)
10. Bepaal je budget en kies een shop/verkoper.

Verder hebben de onderstaande sites mooie filter mogelijkheden.

DE SMARTPHONES

Bekijk de onderstaande lijst voor een aantal interessante smartphones. Let op! Het is slechts een kleine selectie, zelf zoeken levert wellicht betere of nieuwere opties.

Naam en specs4G~$
4.0 - 4.7''
--
Doogee Mini F1 - 4.5'' qHD, MediaTek 6732, 1GB, 2000mAh 800/1800/2100/2600MHz125
Xiaomi Redmi 2 - 4.7'' HD, Snapdragon 410, 1GB, 2200mAh 1800/2100MHz139
5.0 - 5.2''
--
Cubot 001 - 5.0'' HD, Snapdragon 410, 1GB, 2200mAh 800/900/1800/2100/2600MHz139
Infocus M512 - 5.0'' HD, Snapdragon 400, 1GB, 2500mAh 1800/2100/2600MHz129
Coolpad F1 Plus - 5.0'' HD, Snapdragon 410, 1GB, 2500mAh 1800/2100MHz135
Lenovo K3 - 5.0'' HD, Snapdragon 410, 1GB, 2300mAh 1800/2100/2600MHz150
ZTE Z5s - 5.0'' FHD, Snapdragon 800, 2GB, 2300mAh Geen189
Lenovo X2 - 5.0'' FHD, MediaTek 6595M, 2GB, 2300mAh 1800/2100MHz229
Nubia Z7 Mini - 5.0'' FHD, Snapdragon 801, 2GB, 2300mAh 1800/2100/2600MHz279
Xiaomi Mi4- 5.0'' FHD, Snapdragon 801, 2GB, 3080mAh 1800/2100MHz369
5.3 - 5.5''
--
Meizu MX4 - 5.4'' FHD, MediaTek 6595, 2GB, 3100mAh 1800/2100/2600MHz340
Gionee E7 - 5.5'' FHD, Snapdragon 800, 3GB, 2500mAh Geen189
Xiaomi Note - 5.5'' HD, Snapdragon 400, 2GB, 3100mAh 1800/2100MHz160
ZTE V5 Max - 5.5'' HD, Snapdragon 410, 2GB, 3100mAh 1800/2600MHz190
Jiayu S3 - 5.5'' FHD, MediaTek 6752, 2GB, 3100mAh 800/1800/2600MHz190
Coolpad F2 - 5.5'' FHD, Snapdragon 610, 2GB, 2500mAh 1800/2100/2600MHz199
iOcean M6752 - 5.5'' FHD, MediaTek 6752, 3GB, 2300mAh 800/1800/2100MHz225
Meizu M1 Note - 5.5'' FHD, MediaTek 6752, 2GB, 3140mAh 1800/2100MHz220
Zopo ZP999 - 5.5'' FHD, MediaTek 6595M, 3GB, 2700mAh 800/1800/2600MHz299
Nubia Z7 Max - 5.5'' FHD, Snapdragon 801, 2GB, 3100mAh 1800/2100/2600MHz340
Honor 6 Plus - 5.5'' FHD, Kirin 925, 3GB, 3600mAh 1800/2100MHz390
Meziu MX4 Pro - 5.5'' FHD, Exynos 5430, 3GB, 3350mAh 1800/2100/2600MHz425
5.7 - 7.0''
--
Xiaomi Note 4G - 5.7'' FHD, Snapdragon 801, 3GB, 3000mAh 1800/2100MHz460

VEELGESTELDE VRAGEN

Is de taal op het toestel ook chinees?
Kan :+ Vrijwel alle toestellen hebben een optie Engels (en Chinees). En heel vaak is er keuze uit verschillende talen waaronder Nederlands. Bekijk hiervoor de specificaties van de telefoon en hier hoe je de taal wijzigt in Android.

Zijn de toestellen kwalitatief wel goed?
Er zijn een hele boel Chinese smartphones en fabrikanten. De wat 'bekendere' zoals: Jiayu,Zopo,Oppo,Meizu,iOcean,Xiaomi,Huawei,Lenovo,Iocean,Thl en ZTE hebben over het algemeen kwalitatief goede smartphones. De echt grote (telecom) merken zijn Huawei, Lenovo, ZTE en Oppo. Deze merken zijn kwalitatief vergelijkbaar met wat hier te koop is. Vaak is de prijs ook (iets) hoger dan 'de rest'. Ditzelfde geldt voor Meizu en Xiaomi telefoons. Daaronder zitten eigenlijk de rest van de merken en deze zijn vaak van prima kwaliteit. Daarnaast heb je ook nog smartphones zonder een 'echte merk' naam. De kwaliteit en ondersteuning van deze telefoons is wisselend/afwachten/gok. Twijfel je toch kijk dan naar eventuele hands-on,reviews,ervaringen,video's en/of reputaties. Als laatste houdt rekening met het feit dat sommige fabrikanten van (erg) goedkope smartphones ergens op bezuinigen (RAM,ROM,glas,resolutie,OS-versie etc).

Chinese ''import merken'' met noemenswaardig marktaandeel in China (2014):
 • Huawei - 13,6%
 • Meizu - 7,4%
 • Coolpad - 5,8%
 • Lenovo - 5,5%
 • Vivo - 3.9%
 • Xiaomi - 3,5%
 • Oppo - 3.3%
 • ZTE - 2,9%
 • Asus - 2,2%
 • Nubia - 1.2%
 • Gionee - 1,1%
 • TCL - 1,0%
 • Oneplus - 0,5%
 • Iuni - 0,2%
 • Infocus - 0,1%
Er zijn heel, heel veel merken in China en de bovenstaande merken kunnen dus als kwalitatief goed gezien worden.


Waarmee kan ik betalen?
De betaling en verzending is afhankelijk van de shop waar je besteld. Bij veel shops kan je betalen via Paypal,Visa of Mastercard.

Waarmee wordt er verzonden en hoe lang duurt het?
De verzendmethode is ook afhankelijk van de aanbieder. Sommige shops bieden ''free-shipping'' wereldwijd dan wordt er verstuurd met Hong Kong Post (HK), China Post (CN), Singapore Post (SG) en soms ook Swiss Post (SP). Dit zijn de gratis of de goedkoopste verzenders. Deze verzendmethode duurt normaal gesproken tussen de 10 en 25 dagen. In de drukke maanden kan dit oplopen tot 35-40 dagen. Je hebt ook de premium/express verzenders zoals DHL,UPS en FedEx. Hiervoor betaal bijna altijd extra geld. Dit bedrag verschilt per shop, maar zit meestal tussen de 12 en 40 dollar. Deze verzendmethode gaat wel een stuk sneller met ongeveer 3 tot 7 dagen. De zending kan meestal gevolgd worden, maar bij free-shipping is dit niet altijd even nauwkeurig. Vaak werkt het track-nummer pas na 3-4 dagen. De zending kun je bijvoorbeeld hier en hier tracken of kijk op de website van de verzender. De meeste shop versturen je bestelling na betaling tussen de 1-5 dagen.

Zijn er extra / andere kosten?
Ja officieel wel. De verzendkosten zijn niet de enige (extra) kosten waar je rekening mee moet houden. Maar ook eventuele import kosten. Dit zijn kosten die te maken hebben met de import van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op zit. Als deze waardebeperking overschreden wordt moet je importbelasting betalen. De douane kan je pakketje openen ter controle en zelf de waarde-schatten als de douaneverklaring van de shop (omschrijving, type zending, 'waarde etc.) niet juist is ingevuld of als ze erover twijfelen. Een voorbeeld: stel je smartphone heeft een waarde van $194/€150 en je pakketje wordt gecontroleerd en er tussen uitgehaald dan betaal je dus €13 inklaringskosten plus 21% BTW over de waarde in dit geval €150 (150x1,21+13=194.50). In dit geval ben je dus in totaal €194.50 kwijt. Maar de praktijk leert dat de meeste shops (soms standaard) een lager bedrag invullen of de douane een schatting maakt en dat er meestal rond de 20-40 euro bij KAN komen. Met de premium (snelle) verzendmethode is de kans groter dat je extra moet betalen.Vaak is dit een bedrag van 30 a 35 euro welke dit je meestal contact aan de bezorger moet geven. Meer info hier en hier.

Hoe zit het met garantie?
Garantie is er meestal wel en bieden de (meeste) webshops ook, vaak is dit 6 maanden tot 1 jaar. Wil je er gebruik van maken bij een defect moet je in contact komen met de shop en je telefoon opsturen.
Nadelen: Kost veel tijd en verzenden is best prijzig. Houd hier rekening mee bij aanschaf.


NUTTIGE LINKS

Merken
Kopen en vergelijken
Er zijn een heleboel verschillende sites hieronder een selectie

1949deal2lenovo
AchinasellerAliexpressAntelifeAurabuy
BanggoodBuyincoinsBuysku
Cect-shopChinabuyeChinapadmallChinavasionChinistoreComebuyCooliCool
DealextremeDealsmachine • [url="Dealsprime "]Dealsprime[/url] • DhgateDinodirectDualslim
EachbuyerEbayeForChinaEtotalkEverbuying
FastcardtechFlosmallFocalpriceFulcrumall
GearbestGeekbuyingGrossoshop
Hongkongeek • [url="Hotmid "]Hotmid[/url] • HowseaHuaweimobileshop
IbuygouIpmart
Jiayumobileshop (store)
Lightake
MagicbazaarMcbubMerimobilesMinidealMixeshop
Nextbuying
OfgouOppomartOrientdealOwnta
PandawillPompmallPrcfrogPriceangels
Retailheaven
Spemall
Taobao agentTinydealTmallboxTmartTo2cTogethoTomtop
XiaomiphoneXiaomishopXiaomiworld
Zopomobileshop
• Zoekmachines/Vergelijking
Chinaprices.us
Chinapricefinder
Wholecheap
Mistertao (taobao agent)
Taobao Marktplaats CN
Zarmark (taobao agent)
-
Techsites
Overig
Gebruik de google chrome browser om chinese websites te vertalen kom je aardig ver mee.
Tips en feedback altijd welkom :)

[Voor 255% gewijzigd door benbaba op 05-02-2015 23:50]


 • LamSchaap
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 30-05 14:21
Hoi, nieuw topic. *O*
Wie kan me helpen...
Welke Chinese smartphone heeft betere camera dan Cubot GT99?

[Voor 14% gewijzigd door LamSchaap op 17-03-2014 19:17]

Kwalitatief blaten


 • two
 • Registratie: September 2013
 • Laatst online: 02-06 17:24
LamSchaap schreef op maandag 17 maart 2014 @ 19:07:
Hoi, nieuw topic.

Welke Chinese smartphone heeft betere camera dan Cubot GT99?
reviews: Bieden Chinese smartphones meer waar voor je geld? Als je die van jou met een van deze kunt vergelijken, kun je ze vervolgens met de tabel vergelijken!

Signature


 • JayWay
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 01:36
Hey allemaal, een vriend van me bleek ook interesse te hebben in deze phones, maar had nogal strenge eisen:
- FHD scherm
- specs waar hij een tijdje mee vooruit kan (6592, s4, s600/800?)
- SD slot is een must
- 16gb+ rom
Prijs maakt niet heel veel uit als het maar goedkoper is dan iets vergelijkbaars in NL
Accu ook niet heel belangrijk, als hij de dag maar door komt.

Ik dacht zelf aan de iocean x7s, maar kon verder niet erg veel vinden.

Ook kan hij nog wel tot de zomer wachten, weet iemand of er tegen die tijd al MT6595 telefoons uit zijn?
Topicstart update:
De volgende toestellen hebben inmiddels ook een topic hier op tweakers, een verwijzing daarnaar is wenselijker dan de Chinese merksite;

- jiayu g5
- cubot gt
- Xiaomi hongmi
- inew v3
- xiaomi mi3
dutchgio schreef op maandag 17 maart 2014 @ 19:51:
Topicstart update:
De volgende toestellen hebben inmiddels ook een topic hier op tweakers, een verwijzing daarnaar is wenselijker dan de Chinese merksite;

- jiayu g5
- cubot gt
- Xiaomi hongmi
- inew v3
- xiaomi mi3
ook nog de doogee dg350 en doogee dg2014!

 • JayWay
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 01:36
Zijn de prijzen ook nog wel up te date trouwens?

 • poema
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 29-05 06:20
Volgens mij een foutje in de OP: Xiaomi M3 5.5'' | 8974AB | 2GB | 3050mAh | $439 Xiaomi. Volgens mij is dit *slechts* 5"
Jan-Willem P. schreef op maandag 17 maart 2014 @ 19:46:
Hey allemaal, een vriend van me bleek ook interesse te hebben in deze phones, maar had nogal strenge eisen:
- FHD scherm
- specs waar hij een tijdje mee vooruit kan (6592, s4, s600/800?)
- SD slot is een must
- 16gb+ rom
Prijs maakt niet heel veel uit als het maar goedkoper is dan iets vergelijkbaars in NL
Accu ook niet heel belangrijk, als hij de dag maar door komt.

Ik dacht zelf aan de iocean x7s, maar kon verder niet erg veel vinden.

Ook kan hij nog wel tot de zomer wachten, weet iemand of er tegen die tijd al MT6595 telefoons uit zijn?
kan je iets specifieker zeggen wat je wil??
kleur
schermgrootte
design?
want opzich lijkt me de x7s een hele goede keuze, die komt denk ik erg dicht in de buurt van de performance van de samsungs en sonys

[Voor 8% gewijzigd door krissie100 op 17-03-2014 20:00]


 • benbaba
 • Registratie: December 2009
 • Niet online
Zijn er 1 of 2 mensen, met tijd en kennis, die willen helpen met het bijhouden of aanvullen van de OP?DM

 • JayWay
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 01:36
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 20:00:
[...]

kan je iets specifieker zeggen wat je wil??
kleur
schermgrootte
design?
want opzich lijkt me de x7s een hele goede keuze, die komt denk ik erg dicht in de buurt van de performance van de samsungs en sonys
Kleur en design niet echt een voorkeur, geen roze ronde doos natuurlijk :)
Het scherm mag 4.7-5.5 inch zijn, maar daar valt vast nog wel wat mee te onderhandelen.
Ja ik zag net de newman k2s nog, maar die is wat duurder dan de x7s dacht ik.

Zijn er geen telefoons met die eisen die een qualcom soc hebben?
Jan-Willem P. schreef op maandag 17 maart 2014 @ 20:10:
[...]

Kleur en design niet echt een voorkeur, geen roze ronde doos natuurlijk :)
Het scherm mag 4.7-5.5 inch zijn, maar daar valt vast nog wel wat mee te onderhandelen.
Ja ik zag net de newman k2s nog, maar die is wat duurder dan de x7s dacht ik.

Zijn er geen telefoons met die eisen die een qualcom soc hebben?
dan wordt het meer deze: http://www.aliexpress.com...re-2-3GHz/1501665274.html of deze: http://www.aliexpress.com...-RAM-16GB/1521389726.html
ALLEEN: geen sd card slot!
die kleinere heeft overigens geen FHD scherm, maar het is 4,7 inch en dan is die ''lage'' resolutie meer dan genoeg maja, dat moet jij/hij zelf weten

[Voor 9% gewijzigd door krissie100 op 17-03-2014 20:17]

benbaba schreef op maandag 17 maart 2014 @ 20:02:
Zijn er 1 of 2 mensen, met tijd en kennis, die willen helpen met het bijhouden of aanvullen van de OP?DM
Voeg mij maar aan het rijtje mede-auteurs toe.
lkkr dutch! ik ben er ook al! heb er al 3 telefoontjes toegevoegd

 • Anoniem: 483276
 • Registratie: November 2012
 • Niet online
Nieuw topic? Waarom dat? Oude vol? :P

 • Pamelala
 • Registratie: Februari 2007
 • Laatst online: 01-06 22:18
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 20:14:
[...]


dan wordt het meer deze: http://www.aliexpress.com...re-2-3GHz/1501665274.html of deze: http://www.aliexpress.com...-RAM-16GB/1521389726.html
ALLEEN: geen sd card slot!
die kleinere heeft overigens geen FHD scherm, maar het is 4,7 inch en dan is die ''lage'' resolutie meer dan genoeg maja, dat moet jij/hij zelf weten
En de Z5s mini heeft wel een SD card slot :)

 • RedRayMann
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 23:14
Ik had in het vorige topic een lijst van MT6592 toestellen, incl prijs. Zal het ff opzoeken.

 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
:w
Ik meld mij hier even zodat deze in mijn lijst komt. :+

Ik ben ondertussen aan het zoeken naar een Chineesje voor mijn zusje, maximaal 110,- incl. BTW en invoerheffing dus zo maximaal €90,-.
Maar moet wel een stevige zijn aangezien zij haar huidige telefoon zo'n 2x per dag laat vallen. Valt niet mee.. :')

Momenteel de Lenovo S650 bij To2c op het oog, maar deze wordt met BTW en invoer €147,-

[Voor 14% gewijzigd door Quad op 17-03-2014 21:29]

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯

Quad schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:27:
:w
Ik meld mij hier even zodat deze in mijn lijst komt. :+

Ik ben ondertussen aan het zoeken naar een Chineesje voor mijn zusje, maximaal 110,- incl. BTW en invoerheffing dus zo maximaal €90,-.
Maar moet wel een stevige zijn aangezien zij haar huidige telefoon zo'n 2x per dag laat vallen. Valt niet mee.. :')

Momenteel de Lenovo S650 bij To2c op het oog, maar deze wordt met BTW en invoer €147,-
Doogee dg350, stevigheid weet ik niet, maar wel een goede prijs

 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
Hey
Ik zoek dus een opvolger voor men iphone 4s
Wat zoek ik:
Een mooi desing(platte gsm liefst,geen lompe zoals ocean x7)
Goede processor(quad of octa core)
Ram geheugen 1 of 2
Gorilla glas
De modellen die me opvielen
Doogee dg14
Inew v3
Cubot X6
Huawei acend p6
Maar kan echt niet kiezen,welke snelle en smalle gsm zal even goed doen als men iphone 4s of zelf beter?
Ik wil deze week zeker 1 kopen dus hulp heb ik nodig!!(a)

Altijd op zoek naar iets leuk!


 • RedRayMann
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 23:14
Mijn octacore lijst van in het vorige deel

http://gathering.tweakers.net/forum/view_message/41728037
Peutie7 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:38:
Hey
Ik zoek dus een opvolger voor men iphone 4s
Wat zoek ik:
Een mooi desing(platte gsm liefst,geen lompe zoals ocean x7)
Goede processor(quad of octa core)
Ram geheugen 1 of 2
Gorilla glas
De modellen die me opvielen
Doogee dg14
Inew v3
Cubot X6
Huawei acend p6
Maar kan echt niet kiezen,welke snelle en smalle gsm zal even goed doen als men iphone 4s of zelf beter?
Ik wil deze week zeker 1 kopen dus hulp heb ik nodig!!(a)
Bij een platte telefoon moet je wel vaak rekening houden dat de accu's niet al te lang mee gaan, meestal max een dag, misschien is de huawei honor 3c iets? Niet zo'n mooi design maar wel goede accu

 • Fresno
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 02-06 21:33
Na het zien van de nieuwe Xiaomi ben ik toch voor mezelf naar wat anders aan het kijken. Vind de bezels te nadrukkelijk aanwezig en misschien is 5.5 inch te groot. Kan weinig terug vinden over de Iocean X7s. Iemand een idee hoe deze het doet en dan bedoel ik vooral de GPS en camera?
Fresno schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:50:
Na het zien van de nieuwe Xiaomi ben ik toch voor mezelf naar wat anders aan het kijken. Vind de bezels te nadrukkelijk aanwezig en misschie n is 5.5 inch te groot. Kan weinig terug vinden over de Iocean X7s. Iemand een idee hoe deze het doet en dan bedoel ik vooral de GPS en camera?
GPS schijnt erg goed te zijn, en de camera kan nooit slecht zijn met 13mp
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:52:
[...]

GPS schijnt erg goed te zijn, en de camera kan nooit slecht zijn met 13mp
Het aantal MP zegt helemaal niks over de kwaliteit van de camera.
Quad schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:27:
:w
Ik meld mij hier even zodat deze in mijn lijst komt. :+

Ik ben ondertussen aan het zoeken naar een Chineesje voor mijn zusje, maximaal 110,- incl. BTW en invoerheffing dus zo maximaal €90,-.
Maar moet wel een stevige zijn aangezien zij haar huidige telefoon zo'n 2x per dag laat vallen. Valt niet mee.. :')

Momenteel de Lenovo S650 bij To2c op het oog, maar deze wordt met BTW en invoer €147,-
Ik wist niet dat ik je als mede-auteur ook kon toevoegen, anders had ik het al zonder jou aanvraag gedaan|:(
Je staat er nu bij deze alsnog bij ;)

Doo(g)gy (style) pixels DG350 ook overwogen?
Nu 80 euro, alleen mogelijk niet zo goed met een harde aanraking met de vloer, maar dat zijn in dat segment niet zo veel smartphones.. Een mooi en stevig hoesje erbij misschien?
Fresno schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:50:
Na het zien van de nieuwe Xiaomi ben ik toch voor mezelf naar wat anders aan het kijken. Vind de bezels te nadrukkelijk aanwezig en misschien is 5.5 inch te groot. Kan weinig terug vinden over de Iocean X7s. Iemand een idee hoe deze het doet en dan bedoel ik vooral de GPS en camera?
De nieuwe Xiaomi heeft geen 5,5 inch scherm.

 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
dutchgio schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:53:
[...]


Ik wist niet dat ik je als mede-auteur ook kon toevoegen, anders had ik het al zonder jou aanvraag gedaan|:(
Je staat er nu bij deze alsnog bij ;)

Doo(g)gy (style) pixels DG350 ook overwogen?
Nu 80 euro, alleen mogelijk niet zo goed met een harde aanraking met de vloer, maar dat zijn in dat segment niet zo veel smartphones.. Een mooi en stevig hoesje erbij misschien?
Uiteraard overwogen, heb haar al het een en ander laten zien maar eigenlijk komt het waarschijnlijk aan op de Zopo ZP700, de Lenovo S650 is net buiten bereik spijtig genoeg, ziet er echt super gelikt uit!

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯


 • Fresno
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 02-06 21:33
Momus schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:53:
[...]

De nieuwe Xiaomi heeft geen 5,5 inch scherm.
Hier staat dat wel:http://www.gizchina.com/2014/03/15/just-xiaomis-5-5-inch-octa-core-redmi-note-coming-march-19th/

Of komt er nog een Hongmi 2, dacht dat dit was aangepast.

 • Fresno
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 02-06 21:33
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:52:
[...]

GPS schijnt erg goed te zijn, en de camera kan nooit slecht zijn met 13mp
Had je ergens een bron gevonden, kan er niets over vinden? Zou voor mij wel belangrijk zijn
Momus schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:52:
[...]


Het aantal MP zegt helemaal niks over de kwaliteit van de camera.
Nou wel degelijk iets hoor

 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
Klopt maar men iphone heeft ook geen vette batterij als ik het opzoek op het net,1470 ofzo x? Of is dit anders?

Altijd op zoek naar iets leuk!

krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:58:
[...]


Nou wel degelijk iets hoor
Nee. Helemaal niks. Het zegt alleen hoe groot de poster is die je ervan kan drukken.
Fresno schreef op maandag 17 maart 2014 @ 21:58:
[...]


Had je ergens een bron gevonden, kan er niets over vinden? Zou voor mij wel belangrijk zijn
Heb op het moment geen bron, maar heb wel gelezen dat in de nieuwe iocean x7 hd gps het wel goed deed, en heb ook ergens gelezen over de goede gps in x7s, maar die bron heb ik allang nie meer, die heb ik nergens opgeslagen
Momus schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:01:
[...]


Nee. Helemaal niks. Het zegt alleen hoe groot de poster is die je ervan kan drukken.
Dus het geeft aan hoe mooi de foto's blijven als je inzoomt... Toch? Das toch een deel van de kwalitiet
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:05:
[...]

Dus het geeft aan hoe mooi de foto's blijven als je inzoomt... Toch? Das toch een deel van de kwalitiet
Nee, dat is geen deel van de kwaliteit. In ieder geval niet van de kwaliteit van de foto.
krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:05:
[...]

Dus het geeft aan hoe mooi de foto's blijven als je inzoomt... Toch? Das toch een deel van de kwalitiet
"Hoe meer megapixels, des te beter de foto's?" Nou nee. De beeldkwaliteit van een digitale camera wordt maar voor een klein deel bepaald door het aantal megapixels. Beeldkwaliteit is een samenspel van de volgende factoren:
- kwaliteit, grootte en resolutie van de beeldsensor;
- kwaliteit van de cameralens;
- samenwerking tussen lens en body;
- manier van compressie.
Tenslotte geeft de vage achtergrond bij een haarscherp portret ook een bepaalde kwaliteit aan een foto: de foto heeft dan een beperkte scherptediepte."

Anoniem: 554762

krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:02:
[...]

Heb op het moment geen bron, maar heb wel gelezen dat in de nieuwe iocean x7 hd gps het wel goed deed, en heb ook ergens gelezen over de goede gps in x7s, maar die bron heb ik allang nie meer, die heb ik nergens opgeslagen
Via google vind je best tegenstrijdige berichtten hierover.
Wat wel jammer is want niemand lijkt het echt te kunnen onderbouwen.
Als iemand het ons kan vertellen wat zijn/haar ervaringen zijn?

 • Robinator
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 01-06 20:08
dutchgio schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:23:
[...]

"Hoe meer megapixels, des te beter de foto's?" Nou nee. De beeldkwaliteit van een digitale camera wordt maar voor een klein deel bepaald door het aantal megapixels. Beeldkwaliteit is een samenspel van de volgende factoren:
- kwaliteit, grootte en resolutie van de beeldsensor;
- kwaliteit van de cameralens;
- samenwerking tussen lens en body;
- manier van compressie.
Tenslotte geeft de vage achtergrond bij een haarscherp portret ook een bepaalde kwaliteit aan een foto: de foto heeft dan een beperkte scherptediepte."
volledig correct, je kan nog steeds met een oude Goede panasonic camera met maar 5 megapixels veel mooiere foto's maken dan een goedkoop ding van 16Megapixels ;)
De megapixels zeggen helemaal niets, compressie en lens, daarna resolutie etc

Same shit met ghz bij de Cpu, ben je helemaal niks mee als de rest van de phone bagger is ;)
Anoniem: 554762 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:26:
[...]


Via google vind je best tegenstrijdige berichtten hierover.
Wat wel jammer is want niemand lijkt het echt te kunnen onderbouwen.
Als iemand het ons kan vertellen wat zijn/haar ervaringen zijn?
Over de "oude" x7 lees je inderdaad veel tegenstrijdige dingen, maar volgensmij over de x7s niet, maja

Edit: ik heb overigens zojuist de huawei honor 3c gekocht en daarover zal ik jullie op de hoogte houden.

[Voor 11% gewijzigd door krissie100 op 17-03-2014 22:30]

robin-sips2 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:28:
[...]


volledig correct, je kan nog steeds met een oude Goede panasonic camera met maar 5 megapixels veel mooiere foto's maken dan een goedkoop ding van 16Megapixels ;)
De megapixels zeggen helemaal niets, compressie en lens, daarna resolutie etc

Same shit met ghz bij de Cpu, ben je helemaal niks mee als de rest van de phone bagger is ;)
Goede vergelijking om daar op in te haken:
Een octacore staat misschien heel leuk, maar een octa-core A7 is minder dan een Quad A9/A15 :+

 • SittingDuck
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 14-08-2018

SittingDuck

DualSim Fan

krissie100 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:02:
[...]

Heb op het moment geen bron, maar heb wel gelezen dat in de nieuwe iocean x7 hd gps het wel goed deed, en heb ook ergens gelezen over de goede gps in x7s, maar die bron heb ik allang nie meer, die heb ik nergens opgeslagen
Heb er toevallig gisteren 3 getest (iOcean X7 HD) en inderdaad allemaal verschillend:

1x Helemaal geen GPS fix (Ook niet met Mobile Uncle GPS fix)
1x GPS fix koud en binnen al na 5 seconden!
1x GPS fix koud en bij het raam na zo'n 15 seconden.

Dus van de 3, 1 goed, 1 goed/redelijk en 1 slecht.

Doogee.nl


 • franssie
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 02:12

franssie

Save the albatross

@quad, je kent de bookmark functionailteit van tweakers toch wel? een TVP had ik niet verwacht

🎸 Niets is zo permanent als een tijdelijke oplossing | Een goed probleem komt nooit alleen | Gibson guitar Fender Guitar God Damn Guitar


 • Robinator
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 01-06 20:08
iemand hier enig idee hoe ik dit kan oplossen? Krijg met het opzetten van men bluetooth headsetje alle calls perfect binnen op men headset. Navigatie gaat spijtig genoeg ook over de headset, terwijl ik dit over de gewone phone speaker wil doen.

Heb dit met verschillende GPS apps, Sygic, Igo, Copilot.

Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen? Heb MIUI V5 draaien op men S750 van Lenovo (eigen geporte versie, werkt wel naar behoren lijkt me)

probleem is dat je moeilijk conversatie's kan volgen als er opeens "ga nu linksaf en maak dan een U bocht" door je headset komt :D

[Voor 12% gewijzigd door Robinator op 17-03-2014 22:55]


 • Fresno
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 02-06 21:33
SittingDuck schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:41:
[...]


Heb er toevallig gisteren 3 getest (iOcean X7 HD) en inderdaad allemaal verschillend:

1x Helemaal geen GPS fix (Ook niet met Mobile Uncle GPS fix)
1x GPS fix koud en binnen al na 5 seconden!
1x GPS fix koud en bij het raam na zo'n 15 seconden.

Dus van de 3, 1 goed, 1 goed/redelijk en 1 slecht.
Als de x7s nu een betrouwbaarder beeld zou geven, hoop dat er users zijn met deze in bezit.

 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
franssie schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:41:
@quad, je kent de bookmark functionailteit van tweakers toch wel? een TVP had ik niet verwacht
Ging erom dat hij in MyReact terecht komt te staan. :+

Edit; Voor nu zie ik in de Elephone P7 mini (god mini voor een 5" telefoon. 8)7 :+ ) een interessante telefoon.
Kost ook maar rond de €84 ongeveer.
Edit2: Deze heeft alleen nauwelijks sensoren aan boord..

Geen G-sensor, compas, gyroscoop etc.

[Voor 31% gewijzigd door Quad op 17-03-2014 23:14]

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯

kunnen de prijzen nog lager??? ziet er voor de specs en prijs heel goed uit, jammer van het scherm, maar dat maakt em wel weer sneller en zuiniger http://www.1949deal.com/h...-ips-screen-3g-black.html

[Voor 5% gewijzigd door krissie100 op 17-03-2014 23:21]


 • De_Bastaard
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:25
De_Bastaard schreef op zondag 16 maart 2014 @ 22:04:
Voor de mensen met een Note3 clone hier, hebben jullie ook dat aparte menu dat je bij de Note3 kunt krijgen wanneer je die pen gebruikt? Of is die feature alleen mogelijk in Samsung's rom?
Iemand?

 • Flaat
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 01-06 11:12
Beste Mensen

Ik zag in deel 1 de Lenovo k910 VIBE Z langskomen als tip en vind het een erg mooie telefoon voor de Alibaba prijs :)

Maar ik kom er niet uit of hij nu wel of niet 4g ondersteuning heeft, bij de meeste listings staat het er niet bij maar bij deze dan weer wel.
http://www.aliexpress.com...er-Mobile/1594519057.html

Heb het idee dat de dual sim versie geen 4g heeft en de single wel?
hoop dat iemand kan helpen!

 • mottert
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 27-08-2022
Flaat schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 00:43:
Beste Mensen

Ik zag in deel 1 de Lenovo k910 VIBE Z langskomen als tip en vind het een erg mooie telefoon voor de Alibaba prijs :)

Maar ik kom er niet uit of hij nu wel of niet 4g ondersteuning heeft, bij de meeste listings staat het er niet bij maar bij deze dan weer wel.
http://www.aliexpress.com...er-Mobile/1594519057.html

Heb het idee dat de dual sim versie geen 4g heeft en de single wel?
hoop dat iemand kan helpen!
Klopt. Dual sim is 3g en single sim 4g.

 • nbch
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 07:44
robin-sips2 schreef op maandag 17 maart 2014 @ 22:54:
iemand hier enig idee hoe ik dit kan oplossen? Krijg met het opzetten van men bluetooth headsetje alle calls perfect binnen op men headset. Navigatie gaat spijtig genoeg ook over de headset, terwijl ik dit over de gewone phone speaker wil doen.

Heb dit met verschillende GPS apps, Sygic, Igo, Copilot.

Iemand enig idee hoe ik dit kan verhelpen? Heb MIUI V5 draaien op men S750 van Lenovo (eigen geporte versie, werkt wel naar behoren lijkt me)

probleem is dat je moeilijk conversatie's kan volgen als er opeens "ga nu linksaf en maak dan een U bocht" door je headset komt :D
Volgens mij kan dat door in de bluetooth settings van je telefoon de instellingen van de verbinding met je headset aan te passen zodat er geen media verbinding is. Zorg wel dat je verbonden bent met de headset als je dit gaat doen, anders zijn de settings van de verbinding niet beschikbaar.
dit is wel een erg frapante kopie??? http://www.1buy.com/kimi-...ps-1gb-8gb-rom-black.html met gewoon een xiaomi logo erop??? niet kopen zou ik zeggen!

Anoniem: 583484

Mensen ik heb een vraagje en ik kom er niet uit.

Mijn ouders hebben een auto een een fabrieks bluetooth module.
Mijn Xperia S verbind automatisch wanneer ik plaats neem in de auto.
Maar wanneer m`n vader dat doet met z`n DOOGEE DG300 dan verbind ie pas nadat bluetooth opnieuw word opgestart. (Uiteraard m`n Xperia niet aanwezig in de auto)
Weten jullie hoe ik dit kan verhelpen? Heb namelijk geen optie van automatisch verbinden o.i.d gevonden in het menu...

Greeeeeetz

 • eppo80
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 09-07-2021
Iemand ervaring met de thl t100?
Heb zelf goede ervaring met de w100.
Heb hem in een opwelling via een eBay veiling gekocht voor 197 euro.

 • BarmanB
 • Registratie: Maart 2014
 • Laatst online: 19-01 16:47
Hallo,

ik ben eigenlijk een beetje een n00bje op mobiel gebied.
Heb nu een Xperia ARc S, prima dingetje alleen wil wat nieuws.

MIjn oog is gevallen op de Doogee 350 of de Elephone P7.
Qua processor kan ik volgens mij beter de Elephone nemen alsmede de batterij. Maar maakt die resolutie uit, welke telefoon heeft beter beeld hoger kwaliteit? En maakt dat vershcil uit in dagelijks gebruik?

En zijn ze beide significant beter dan mijn oude toestel?

bvd :)

 • ivo001
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 02-06 09:34
BarmanB schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 12:18:
Hallo,

ik ben eigenlijk een beetje een n00bje op mobiel gebied.
Heb nu een Xperia ARc S, prima dingetje alleen wil wat nieuws.

MIjn oog is gevallen op de Doogee 350 of de Elephone P7.
Qua processor kan ik volgens mij beter de Elephone nemen alsmede de batterij. Maar maakt die resolutie uit, welke telefoon heeft beter beeld hoger kwaliteit? En maakt dat vershcil uit in dagelijks gebruik?

En zijn ze beide significant beter dan mijn oude toestel?

bvd :)
De Doogee 350 en Elephone P7 hebben volgens mij allebij de MTK6582.

 • BarmanB
 • Registratie: Maart 2014
 • Laatst online: 19-01 16:47
Nee klopt stom van mij. Het enige verschil is de resolutie, dat probeerde ik uit te leggen.

Resolution 960 x 540 pixels elephone

en de doogee:

Resolution: 1280*720

Wat zegt dit? Welke zou je nemen? En heeft de grootte van het scherm dan ook invloed op de kwaliteit? En hoe verhoud zich dit tot die xperia arc.

bvd :)
BarmanB schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 12:35:
Nee klopt stom van mij. Het enige verschil is de resolutie, dat probeerde ik uit te leggen.

Resolution 960 x 540 pixels elephone

en de doogee:

Resolution: 1280*720

Wat zegt dit? Welke zou je nemen? En heeft de grootte van het scherm dan ook invloed op de kwaliteit? En hoe verhoud zich dit tot die xperia arc.

bvd :)
De Doogee heeft een veel beter scherm, dat stukken scherper zal zijn. Ik weet niet of je de resolutie van de Elephone moet willen op een 5 inch scherm.
Batterij van de Elephone is wel iets groter...
Mijn voorkeur zou op zeker naar de Doogee gaan.

 • dezejongeman
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 02-06 13:18
zijn er inmiddels al toestellen met een octa core mediatek en 4g? ik kan binnenkort mn abbonement (sim-only) verlengen en dan is 4g wel n handige update. de octa-core wil ik vanwege de betere GPU mali450
dezejongeman schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 12:55:
zijn er inmiddels al toestellen met een octa core mediatek en 4g? ik kan binnenkort mn abbonement (sim-only) verlengen en dan is 4g wel n handige update. de octa-core wil ik vanwege de betere GPU mali450
Neen.

 • dezejongeman
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 02-06 13:18
kan iemand bevestigen of er toevallig wel aankondigen of voorspellingen van geweest?
anders kan ik beter nu aanschaffen en straks als dat wel het geval is een nog nieuwer toestel aanschaffen.
dezejongeman schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:03:
[...]

kan iemand bevestigen of er toevallig wel aankondigen of voorspellingen van geweest?
anders kan ik beter nu aanschaffen en straks als dat wel het geval is een nog nieuwer toestel aanschaffen.
Het is wel aangekondigd ja. Maar wanneer is altijd de vraag met die Chinezen.

 • dezejongeman
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 02-06 13:18
Momus schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:09:
[...]
Het is wel aangekondigd ja. Maar wanneer is altijd de vraag met die Chinezen.
dan wacht ik nog even af. tegen de zomer wil ik zeker iets nieuws hebben. zie ik dan wel of het er wel is.

 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
In het vorige topic was er een mooie grafiek voorbij gekomen met waarin wanneer welke CPU's op de pijplijn stonden en een SoC met 4G stond in Q4. Dus voor de zomer of vlak na de zomer haal je het in elk geval niet.

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯

dezejongeman schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:03:
[...]

kan iemand bevestigen of er toevallig wel aankondigen of voorspellingen van geweest?
anders kan ik beter nu aanschaffen en straks als dat wel het geval is een nog nieuwer toestel aanschaffen.
Als je nu nog een prima toestel hebt kun je beter wachten.
Maar hoe lang het nog duurt is even afwachten; er is van alles aangekondigd, maar geen precieze data wanneer het uit zou moeten komen.

 • BarmanB
 • Registratie: Maart 2014
 • Laatst online: 19-01 16:47
Bedankt voor de reactie!
Dus eigenlijk altijd een dergelijke resolutie doen op zo'n scherm? Prima:)
En maakt dat quadcore uit, snap dat je dan meer processen kunt doen maar is dit echt veel sneller dan die in xperia S arc zit?

 • Audiowaste
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 02-06 12:31
Overigens begin ik ook steeds nieuwsgieriger te worden naar de One+ One (imo een beetje een ongelukkig gekozen naam). Maar tot dusver zien de specificaties er goed uit. Echter zijn nog niet alle specificaties bekend, van het uiterlijk en de prijs is nog helemaal niets bekend.
Maar tot nu toe:
- 2.3 Ghz Quadcore Snapdragon processor.
- 3100 mAh accu.
- 5.5" 1080p JDI scherm
- 13 megapixel camera (Sony Exmor IMX214, 6 lenses)
BarmanB schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:32:
Bedankt voor de reactie!
Dus eigenlijk altijd een dergelijke resolutie doen op zo'n scherm? Prima:)
En maakt dat quadcore uit, snap dat je dan meer processen kunt doen maar is dit echt veel sneller dan die in xperia S arc zit?
Ja, die is heel veel sneller.

 • dezejongeman
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 02-06 13:18
BarmanB schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:32:
Bedankt voor de reactie!
Dus eigenlijk altijd een dergelijke resolutie doen op zo'n scherm? Prima:)
En maakt dat quadcore uit, snap dat je dan meer processen kunt doen maar is dit echt veel sneller dan die in xperia S arc zit?
nee niet echt. dual-core is voor een telefoon zat performance ook van die oudere mediatekjes. alleen de GPU en minimaal 1GB ram wel. het type soc bepaald ook de ingebakken GPU. vanaf de 8 core mediateks is er een nieuwe GPU beschikbaar.

de gpu handeld vanaf android 4.1 de schermen af.
dezejongeman schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:45:
[...]

nee niet echt. dual-core is voor een telefoon zat performance ook van die oudere mediatekjes. alleen de GPU en minimaal 1GB ram wel. het type soc bepaald ook de ingebakken GPU. vanaf de 8 core mediateks is er een nieuwe GPU beschikbaar.

de gpu handeld vanaf android 4.1 de schermen af.
De Arc S heeft een single core verouderde processor. Als jij stelt dat de processor van de Doogee DG350 niet veel sneller is dan die van de Arc S, begrijp je er weinig van...

 • PASware
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08:30
Momus schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 13:49:
[...]


De Arc S heeft een single core verouderde processor. Als jij stelt dat de processor van de Doogee DG350 niet veel sneller is dan die van de Arc S, begrijp je er weinig van...
Misschien is hij in de war met de Xperia S, die wel voorzien is van een dualcore. Tevens zit er een flink verschil tussen de Arc S en de Xperia S mbt cpu performance. De Arc S is soms echt serieus traag.

Tesla Model 3 SR+ White / Black / 18" Aero | 4425wp (Dak) - 1920wp (platdak) - 840wp (gevel 90gr)


 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
Ik heb mijn oog laten valle. Op de newman k18

Iemand ervanring met dit merk en zijn de specs goed van de gsm?
http://www.pandawill.com/...gb-android-42-p85602.html

Altijd op zoek naar iets leuk!


 • poema
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 29-05 06:20
Peutie7 schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 19:32:
Ik heb mijn oog laten valle. Op de newman k18

Iemand ervanring met dit merk en zijn de specs goed van de gsm?
http://www.pandawill.com/...gb-android-42-p85602.html
Een 2000mah niet verwisselbare accu zou voor mij al een no-go zijn

Nog even over het 4G verhaal: ik was ook een beetje 4G geil. Nu heb ik een telefoon die 4G heeft en eigenlijk vind ik het niet eens meer zo boeiend. Heb nu een Vodafone abbo en 3G-HSDPA bij Vodafone is zelfs nog stukken sneller dan de 4G van T-Mobile. Voor mij is 4G niet meer een must bij het kiezen van een andere telefoon. Niet zolang ik max 1gb/maand heb. Het verkoopt natuurlijk wel makkelijker als je 'm kwijt wilt.

 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
Je kan de batterij er toch gewoon uithalen en een nieuwe insteken of niet?(a)

Altijd op zoek naar iets leuk!


 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
poema schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 19:47:
[...]


Een 2000mah niet verwisselbare accu zou voor mij al een no-go zijn

Nog even over het 4G verhaal: ik was ook een beetje 4G geil. Nu heb ik een telefoon die 4G heeft en eigenlijk vind ik het niet eens meer zo boeiend. Heb nu een Vodafone abbo en 3G-HSDPA bij Vodafone is zelfs nog stukken sneller dan de 4G van T-Mobile. Voor mij is 4G niet meer een must bij het kiezen van een andere telefoon. Niet zolang ik max 1gb/maand heb. Het verkoopt natuurlijk wel makkelijker als je 'm kwijt wilt.
Je kan de batterij geWoon verwisselen als ze stuk is neen?
Of heb jij een andere gsm met ongeveer de zelfde specs ook rond de 7mm

Altijd op zoek naar iets leuk!


 • poema
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 29-05 06:20
Staat in de tekst: 1 x Built-in 2000mAh Battery. Betekent dat je 'm niet op een normale manier kan verwijderen. Dus ook geen 2e batterij er bij en de kans dat je een vervangende batterij vind indien die in de telefoon defect is, is bijna 0,0. Of je moet zelf wat gaan McGyver-e.

En ik ken niet zo snel andere telefoons met zo'n geringe dikte omdat ik de dikte minder belangrijk vind dan de accu(duur).

Voor de rest ziet ie er wel leuk uit :)

 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
poema schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 20:08:
Staat in de tekst: 1 x Built-in 2000mAh Battery. Betekent dat je 'm niet op een normale manier kan verwijderen. Dus ook geen 2e batterij er bij en de kans dat je een vervangende batterij vind indien die in de telefoon defect is, is bijna 0,0. Of je moet zelf wat gaan McGyver-e.

En ik ken niet zo snel andere telefoons met zo'n geringe dikte omdat ik de dikte minder belangrijk vind dan de accu(duur).

Voor de rest ziet ie er wel leuk uit :)
Typisch tis altijd wel x me die chinezen -_-
Zijn die batterijen van zulke kl*te kwaliteits misschien?

Altijd op zoek naar iets leuk!

Peutie7 schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 20:54:
[...]


Typisch tis altijd wel x me die chinezen -_-
Zijn die batterijen van zulke kl*te kwaliteits misschien?
Zijn ook zat "Westerse" telefoons met ingebouwde batterijen.

 • Kasparov
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 02-06 08:01
eppo80 schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 11:54:
Iemand ervaring met de thl t100?
Heb zelf goede ervaring met de w100.
Heb hem in een opwelling via een eBay veiling gekocht voor 197 euro.
Ik heb hem voor een vriend besteld.
Hij is er erg blij mee, alleen er zit een (voor sommige mensen groot) nadeel aan, dat is dat hij het einde van de dag erg moeilijk red met zijn krappe batterij.

 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
De elephone p9 daar iemand ervaring mee?
Die batterij kan ik wel vervangen xp

Altijd op zoek naar iets leuk!


 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
Wel, het is voor mijn zusje de Utime u100s (wit) geworden, MT6582 quadcore met 512MB RAM en 4GB ROM op een 4,6" scherm.
Voor haar zou dit afdoende moeten zijn, en incl directmail shipping en powerbank slechts €70,67 betaald.

Ik had nog een 10$ korting coupon liggen van Banggood dus die kon ik gebruiken voor shipping en powerbank.

[Voor 36% gewijzigd door Quad op 18-03-2014 23:23]

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯


 • zeg_ik_niet
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 29-05 21:21
@RedPanther

Goed om te lezen dat je 'm ook ontvangen hebt!(:

Mijne werkt nog naar behoren.

Was ff afwezig, maar hoe bevalt je toestel verder?
Bij mij werkt ie uitstekend.
Geen problemen nog gevonden.
TomTom zit erop en werkt heel goed(:
Quad schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 23:18:
Wel, het is voor mijn zusje de Utime u100s (wit) geworden, MT6582 quadcore met 512MB RAM en 4GB ROM op een 4,6" scherm.
Voor haar zou dit afdoende moeten zijn, en incl directmail shipping en powerbank slechts €70,67 betaald.

Ik had nog een 10$ korting coupon liggen van Banggood dus die kon ik gebruiken voor shipping en powerbank.
En waarom niet de maar een paar euro duurdere Doogee DG350?

Anoniem: 120334

waar zijn de elephone p8 gebruikers ? Nog altijd tevreden ?

 • Kasparov
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 02-06 08:01
Op dit moment is de presentatie van de Oppo Find 7 bezig.
Het lijkt een mooi toestel te gaan worden, nu nog hopen op mooie prijzen en dat hij via europe.oppostyle.com te bestellen is.

 • HackingDutchman
 • Registratie: September 2012
 • Laatst online: 06-05 06:20

HackingDutchman

Scientia potestas est

Is er al iemand met een telefoon met een 6592MTK chipset en de GPS al heeft getest hier in Nederland?

~~~~ From Agfa to Zeiss .... and beyond ~~~~


 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
Momus schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 06:43:
[...]

En waarom niet de maar een paar euro duurdere Doogee DG350?
- kost meer
- is groter
- ziet er verschrikkelijk uit
Zomaar wat redenen van zuslief, ik heb haar bijna alle mogelijke toestellen die interessant zijn voor gelegd, ze wilde alleen met name zo goedkoop mogelijk omdat ze over ruim 6 maanden mag verlengen.

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯

Quad schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 10:05:
[...]

- kost meer
- is groter
- ziet er verschrikkelijk uit
Zomaar wat redenen van zuslief, ik heb haar bijna alle mogelijke toestellen die interessant zijn voor gelegd, ze wilde alleen met name zo goedkoop mogelijk omdat ze over ruim 6 maanden mag verlengen.
5 euro meer inderdaad en dan heb een veel fijner scherm en meer RAM.
Vrouwen. 8)7

 • Quad
 • Registratie: Mei 2009
 • Nu online
Nouja, ze wil niet de grootste scherm, mijn telefoon vindt ze te groot, de Cubot GT99 kan prima dus zat deze er mooi tussen in.

Daarbij is die niet 5 euro duurder maar stukje meer. Ik wilde het perse via Banggood bestellen en daar is de DG350 nog niet eens leverbaar plus 119 dollar (tov 95 voor de Utime u100s) kost uiteindelijk gewoon 17€ meer.

En als je haar huidige telefoon ziet is elke euro die meer uitgegeven wordt een verhoogd risico. :+

[Voor 12% gewijzigd door Quad op 19-03-2014 10:50]

Alles went behalve een Twent.
PVOutput☀️
Darts🎯


Anoniem: 120334

zeg_ik_niet schreef op dinsdag 18 maart 2014 @ 23:59:
@RedPanther

Goed om te lezen dat je 'm ook ontvangen hebt!(:

Mijne werkt nog naar behoren.

Was ff afwezig, maar hoe bevalt je toestel verder?
Bij mij werkt ie uitstekend.
Geen problemen nog gevonden.
TomTom zit erop en werkt heel goed(:
Goed om horen, ik ben in afwachting van mijn p8.

Heb je hem geroot en reeds de nieuwe firmware erop gezet ?

 • zeg_ik_niet
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 29-05 21:21
Anoniem: 120334 schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 07:44:
waar zijn de elephone p8 gebruikers ? Nog altijd tevreden ?
Ja hoor toestel werkt nog uitstekend.
Kan zo geen minpunten noemen.
Camera is bijzonder goed.
HackingDutchman schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 09:27:
Is er al iemand met een telefoon met een 6592MTK chipset en de GPS al heeft getest hier in Nederland?
Ik heb dus de Elephone P8.
Ik heb het gevoel dat ze bij de MT6592 beter werk geleverd hebben met de GPS.
Alleen wat minder energiezuinig.
Anoniem: 120334 schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 11:03:
[...]


Goed om horen, ik ben in afwachting van mijn p8.

Heb je hem geroot en reeds de nieuwe firmware erop gezet ?
Ik weet niet hoe ik moet rooten.
Ik denk dat ik dit komende dagen nog even ga uitzoeken hoe dit moet :)
Waar heb je die van jou besteld? :)
HackingDutchman schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 09:27:
Is er al iemand met een telefoon met een 6592MTK chipset en de GPS al heeft getest hier in Nederland?
Beter kijk je naar de fabrikant, dan naar de chipset.

Anoniem: 120334

besteld via pandawill.

Om te rooten, kan je hier eens kijken:

http://blog.geekbuying.co...-and-method/#.Uyl-QPl5MXd

Knip, Dit hoort in prijzen en levertijden

[Voor 76% gewijzigd door 13art op 23-03-2014 17:30]


 • zeg_ik_niet
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 29-05 21:21
Knip
Daarnaast staat er bij je link MTK6582 ipv. MTK6592.
Dit maakt toch wel uit als je wilt gaan rooten?

[Voor 26% gewijzigd door 13art op 23-03-2014 17:34]


Anoniem: 120334

idd wat verwarrend maar het zou wel degelijk moeten lukken voor de 6592 ook.

Anders:

http://www.gizbeat.com/20...-mtk6582-mtk6572-mtk6589/

(Heeft hij nu eigenlijk gorilla glass of niet ? is onduidelijk)

[Voor 17% gewijzigd door Anoniem: 120334 op 19-03-2014 13:10]


 • De_Bastaard
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 09:25
Prodigy.NL schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 07:52:
Op dit moment is de presentatie van de Oppo Find 7 bezig.
Het lijkt een mooi toestel te gaan worden, nu nog hopen op mooie prijzen en dat hij via europe.oppostyle.com te bestellen is.
Prijzen en levertijden topic

[Voor 10% gewijzigd door 13art op 23-03-2014 17:36]


 • H6nsvV379
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 18-02 11:04
Vandaag besteld per expresse tegen de "Happy hour" prijs....
Als opvolger van de Cubot GT99 de W-92 Smartphone MTK6592
Ben erg benieuwd naar de snelheid etc. Indien binnen zal ik een reactie geven....:-)
Zou nog mooier zijn als ik er een flip cover/case er bij kon vinden.... ;)

[Voor 19% gewijzigd door H6nsvV379 op 19-03-2014 16:01]


 • Peutie7
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 27-05 15:29
Hey
Ik zoek dus een opvolger voor men iphone 4s
Wat zoek ik:
Een mooi desing(platte gsm liefst,geen lompe zoals ocean x7)
Goede processor(quad of octa core)
Ram geheugen 1 of 2
Gorilla glas
De modellen die me opvielen
Doogee dg14
Inew v3
Cubot X6
Huawei acend p6
Maar kan echt niet kiezen,welke snelle en smalle gsm zal even goed doen als men iphone 4s of zelf beter?
Ik wil deze week zeker 1 kopen dus hulp heb ik nodig!!(a)
De newman k18 was mijn nr 1
Maar kan de batterij niet vervangen,en chinese batterijen kennende s*cken die

Dus zoek ik een smalle gsm maximum 8 mm
Minimum 1 ram
Minimum quadcore

Altijd op zoek naar iets leuk!

Peutie7 schreef op woensdag 19 maart 2014 @ 16:58:
Hey
Ik zoek dus een opvolger voor men iphone 4s
Wat zoek ik:
Een mooi desing(platte gsm liefst,geen lompe zoals ocean x7)
Goede processor(quad of octa core)
Ram geheugen 1 of 2
Gorilla glas
De modellen die me opvielen
Doogee dg14
Inew v3
Cubot X6
Huawei acend p6
Maar kan echt niet kiezen,welke snelle en smalle gsm zal even goed doen als men iphone 4s of zelf beter?
Ik wil deze week zeker 1 kopen dus hulp heb ik nodig!!(a)
De newman k18 was mijn nr 1
Maar kan de batterij niet vervangen,en chinese batterijen kennende s*cken die

Dus zoek ik een smalle gsm maximum 8 mm
Minimum 1 ram
Minimum quadcore
op zich allemaal goede toestellen, maar houdt er rekening mee dat de accu behoorlijk tegen kan vallen in chinese dunne design toestellen!! maar dat is een keuze die je maakt, misschien is de doogee dg350 nog? die is wel erg smaakgevoelig :) [Doogee Pixels DG350] Ervaringen en Discussie ik vraag me alleen wel af of er uberhaupt één beter is dan je iphone 4s... maja

[Voor 3% gewijzigd door krissie100 op 19-03-2014 17:14]

Pagina: 1 2 3 ... 110 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
HET IS VERBODEN OM TE BESPREKEN HOE IMPORTKOSTEN TE OMZEILEN!

Voor prijzen, winkels en levertijden: \[(Onbekende) Chinese smartphones] - Levertijden en Prijzen.


Aankoopadvies en vragen daarover horen thuis in een apart forumdeel, : Mobile Aankoopadviesforum
Dit topic is niet bedoeld voor aankoopadvies.

Discussies over namaak/kloon telefoons mag, echter vragen hoe je er aan komt is verboden!

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee