• Mar2zz
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 08-07 20:32
Mede-auteurs:
 • job
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 20:47

job

 • CodeCaster
 • Registratie: Juni 2003
 • Niet online

CodeCaster

Het Grote topic voor downloadautomation deel 2

Dit topic is bedoeld als topic waarin geavanceerde mediadownloadprogramma's worden besproken die al het downloadwerk voor je automatiseren en daarmee in je mediabehoeften voorzien. Gezien de tweakers.net-policy is het niet de bedoeling dat er over download-websites wordt gesproken of dat er gelinkt wordt naar illegale bronnen. Dat kan volgens mij ook prima achterwege blijven terwijl je het toch over dit soort programma's hebt. Je kunt het hebben over hun functies, bugs, features, installatie, ontwikkeling etc.

Deze programma's werken het beste in combinatie met een usenetprovider met flinke retentie en compleetheid, dus een abonnement is aan te raden. Daarnaast is het het mooiste geintegreerd met Sabnzbdplus, omdat er veel tussen de programma's en sabnzbd gecommuniceerd wordt (aanlevering en postprocessing). Er is beperkte ondersteuning voor torrents en andere nzb-clients met blackhole-ondersteuning.

De programma's ondersteunen bijna allemaal verschillende soorten van notificeren (zoals growl, prowl, notifo, twitter e.a.) XBMC zal de meest compatible HTPC-software zijn, maar ook Plex en Networked Mediatanks komen aan bod wat betreft generatie van metadata-bestanden en dergelijke. Wat er nog niet is kan altijd nog komen, maar zoals altijd geldt deze regel bij opensource: Als je zelf niet kunt programmeren en de maker zelf geen toegevoegde waarde in je idee ziet, zoek dan iemand die dat wel ziet en die het ook kan aanleveren als patch. Voor sommige systemen gaat de ontwikkeling daarom ook veel harder, denk hierbij aan XBMC-support, Plex-support, anDroid etc etc.

Couch Potato
Couch Potato, geschreven door medetweaker RuudBurger, is automatische nzb en torrentdownloader waarmee je films kunt beheren. Je kunt een "wanted'-list aanmaken zodat Couch Potato op gezette tijden zal zoeken naar een nzb of torrent van deze films. Als deze gevonden wordt zal Couch Potato ze serveren aan je downloadprogramma (Sabnzbdplus aangeraden!). Couch Potato kan daarnaast de films voorzien van een cover, trailer, ondertitels en de nodige fanart en metadate (nfo's). Bij Couch Potato kan je ook aangeven welke kwaliteit je minimaal wilt hebben en welke vooral niet. Couch Potato kan je ook je huidige collectie films voorzien trailers, subtitles en metadata.

Couch Potato wordt verspreid via https://github.com/RuudBurger/CouchPotato, maar de homepage is te vinden @ http://couchpotatoapp.com

Klikkerdeklik
Headphones
Headphones, geschreven door Rembo10, is een programma dat automatisch of op verzoek speurt naar (nieuwe) albums van de door jou gevolgde artiesten. Het programma is ontzettend jong, 20 mei 2011 kwam de source online te staan, maar sindsdien gaat de ontwikkeling als een raket, helemaal nu meerdere mensen tegelijk code schrijven hiervoor. Het programma kan je muziekmap of iTunes-library importeren en dan gaat het automatisch alle artiesten volgen.

Als er nieuwe albums van die artiesten uitkomen zal het gaan zoeken naar dat album en voor je downloaden als het op Usenet komt. Daarnaast kun je ook oudere albums op Wanted zetten, en kun je handmatig nieuwe artiesten toevoegen en zo complete collecties automatisch binnen laten hengelen en daarna zelfs voor je taggen en naar je muziekmap verplaatsen. Het programma bevat nog veel bugs, is nog niet featurerijk en de webinterface ziet er nog spartaans uit. Echter worden gereporte bugs meestal binnen een week geplet en de interface wordt aan gewerkt (en mogelijk zelfs skinnable).

Headphones is te vinden via github: https://github.com/rembo10/headphones

Klikkerdeklik


Sick Beard
Sick Beard, geschreven door Midgetspy, presenteert zich op zijn website als een PVR programma, dat is een afkorting van Personal Video Recorder. Echter, het record helemaal niets, het is een geavanceerd programma dat bijhoudt welke series overzees worden uitgezonden en vervolgens Usenet (of torrents) afspeurt op zoek naar een download van die aflevering die is net is uitgezonden, of, als je dat wilt, zoekt naar oudere afleveringen. Het grote voordeel van Sick Beard is dat je, eenmaal de configuratie voorbij, je niet meer hoeft om te kijken naar je serieverzameling. Sick Beard vult deze automatisch aan met de nieuwste afleveringen, zo nodig in de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze series en afleveringen worden automatisch voorzien van covers, fanart en metadata-bestanden (nfo's).

Bovendien kan je via de webinterface van Sick Beard bijhouden welke series binnenkort worden uitgezonden en welke je dus ook binnenkort kan verwachten op je harde schijf.

Sick Beard's homepage is te vinden op http://sickbeard.com maar is te downloaden via https://github.com/midgetspy/Sick-Beard en/of http://code.google.com/p/sickbeard/

Klikkerdeklik


Subliminal
Subliminal, geschreven door Diaoul, is een fork van Periscope, of eigenlijk een doorontwikkeling daarvan, en is een programma dat automatisch of op verzoek speurt naar ondertitels voor al je films en series. Het kan voor je zoeken op basis van allerlei gegevens, hashdata, filmnaam, bestandsnaam etc. Het ondersteunt een flink aantal subtitlesites, je kunt hierin zelf voorkeuren opgeven. Subliminal is nog niet heel betrouwbaar qua resultaten. Je doet er dus goed aan af en toe de commandline te bekijken of het allemaal wel goed gaat. De ontwikkeling gaat wel gestaag door en stap voor stap worden issues aangepakt.

Je geeft op welke talen/subproviders je prefereert en het script doet de rest.
Er bestaat ook een Sickbeard-fork met een geintegreerde Subliminal.

Subliminal kun je vinden op https://github.com/Diaoul/subliminal

Installatie-instructies


Omdat al deze programma's zijn geschreven in python werken ze op alle systemen waarop Python te draaien is. Dat is zo een beetje alle systemen. Met wat goodwill en wellicht een soldeerbout zou je ze zelfs eventueel op de plaatselijke pinautomaat kunnen draaien. Alle vereisen minimaal Python versie 2.6.

De windows howto's zijn geschreven door Codecaster.
De debian-based howto's zijn geschreven door Mar2zz.
De synology howto's zijn geschreven door Brickman.
De QNAP howto's/packages zijn geschreven door sl1000.
De freeBSD/ZFSGuru howto's zijn geschreven door Kriss27 (kan Kriss niet vinden in gallery?)

CouchPotato
Headphones
Sick Beard
Subliminal
CouchPotatoSick Beard
WindowsWindowsWindowsWindows *
Linux (debian based)Linux (debian based)Linux (debian based)Linux (debian based)
SynologySynologySynologySynology
QNAPQNAP *QNAPQNAP *
Mac OS X *Mac OS X *Mac OS X *Mac OS X *
FreeBSD/ZFSGuruFreeBSD/ZFSGuru *FreeBSD/ZFSGuruFreeBSD/ZFSGuru *

* Voor deze apparaten en/of besturingssystemen is nog geen handleiding geschreven.

Packages en/of scripted installs
Linux (debian-based) : http://dl.dropbox.com/u/18712538/LaSi/LaSi.sh
Synology: http://dl.dropbox.com/u/18712538/LaSi/LaSi_syn.sh
Synology SPK's: http://synoblog.superzebulon.org/
QNAP: http://forum.qnap.com/viewforum.php?f=132

Daarnaast zijn er zeer uitgebreide engelstalie installatiehandleidingen te vinden op ainer.org geschreven door daemox.

Veelgestelde vragen


Providers
Providers zijn bij deze programma's indexsites (en in geval van Subliminal subtitle-sites). Sites die nzb's of torrents indexeren en overzichtelijk presenteren. Zonder ingestelde providers gaan deze programma's dus niet werken. Er is onderscheid te maken tussen betaalde en gratis providers. Sommige gratis providers limiteren het aantal requests dat je mag versturen. Ook hebben enkele een registratiestop. Lees het vorige topic goed door als je op zoek bent naar een goede gratis provider voor tweakers, door tweakers.

Ook zijn spotweb en newznab als provider te gebruiken als je deze opzet op je eigen homeserver.

Quality
Zowel CouchPotato als Sickbeard hebben qualityprofiles. Deze hebben de optie om te zoeken naar meerdere quality's, maar de hoogste kwaliteit te bewaren.

Bij Couchpotato is dit in te stellen onder Config > Quality > Quality Profile. Maak daar een custom profile aan en geef aan dat deze als default gebruikt moet worden.

Bij Sickbeard kan je dit vinden onder Edit als je een show selecteert. Daar kan je de quality custom kiezen en daar kun je minimum en maximum kwaliteit zetten.

Postprocessen
Elk programma moet actie ondernemen nadat een bestand is gedownload. Dit doe je of door het programma actief je downloadmap te laten scannen, of met een postprocessingscript wat je downloadprogramma aanslingert.

Best practice is voor elk programma een 'eigen' Complete/Downloads programma te hebben. Zo laten ze bestanden die op andere wijze of door een ander programma zijn 'gesnatched' met rust en voorkom je vreemde problemen.

Geef nooit! het eindstation op als doelmap voor je downloadprogramma, maar laat CouchPotato, SickBeard en Headphones vanuit hun eigen (tussen)map de bestanden verplaatsen naar het eindstation.

In geval van Linux (-devices), houdt rekening met bestandsrechten en users!

Couchpotato heeft een 'hidden' optie ppdir in de config.ini. Hiermee wordt couchpotato geforceerd de imdb-id van een film in een file te zetten die de download vergezelt. Hiermee voorkom je verrassende hernoemingen. ppdir's waarde is het pad waar sabnzbd's postprocessingscripts staan.

SickBeard heeft een 'hidden' optie extrascriptis in de config.ini. Hiermee kan je SickBeard nog een extra script laten runnen als het klaar is met hernoemen en verplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld Subliminal aan laten slingeren zodat je al subs hebt bij je afleveringen mits die beschikbaar zijn op dat moment.

SickBeard met subtitle zoeker en/of NL'talige serie support
In Freekers in "[Ervaringen] CouchPotato, Sickbeard, Headphones e.a. deel 2" staat wat je weten moet. In de links staat ook een Windows how-to.

Configuratieguides
SABnzbd+ icm Sick Beard & Couch Potato (PDF) door job
Automagisch series en films binnenhengelen (blog) door CodeCaster

Smartphone Apps


iCouchpotato
Couchpotato is ook aan te sturen via de iOS, met de app iCouchpotato (available through Cydia only) van tweaker Tripkip. Hij heeft daarvoor een eigen topic op forum.xbmc.org.
http://tweakers.net/ext/f/X03PtZgrKSz8hfjueIFkLuj1/thumb.jpg


Qouch
Couchpotato, Sickbeard en Sabnzbd zijn ook aan te sturen met Qouch op iOS. Deze app is gemaakt door tweaker MeAngry. MeAngry is ook actief in dit topic. Support verloopt via twitter: https://twitter.com/QonstruktQouch of het Sabnzbd-forum: http://forums.sabnzbd.org/viewtopic.php?f=6&t=9529
http://tweakers.net/ext/f/4J2UQLlaXW9KJNKEIpOkFBnV/thumb.jpg


Mediadog
Mediadog stuurt Sabnzbd, CouchPotato en SickBeard aan op Android devices. Deze app kun je via de Appstore halen. Een 'support'-topic daarvoor loopt op xbmc.org.
http://tweakers.net/ext/f/pNeyW8QtCMAecmt3rSXzsB15/thumb.jpg


MobileCouch
Met MobileCouch kun je films toevoegen aan CouchPotato door de barcode van een film te scannen. De app is via een apk te installeren. Het support topic loopt op xbmc.org. Let op: Je moet het topic even goed doorspitten. MobileCouch zelf wordt niet meer onderhouden, maar er zijn al een aantal derivaten ontstaan en de source staat op Github. Downloadlinks voor verschillende versies zijn helaas wat door het topic verspreid. http://www.ryscar.net/android/

Overige automatiseringen


Het kan altijd automatischer. Wellicht kom je een mooi programma tegen, of schrijf je zelf een makkelijk script of package en wil je dat via dit topic delen.

Niet alles is direct een complete startpost entry waard, maar een eervolle vermelding kan natuurlijk altijd. Waar veel mensen nog naar op zoek zijn is natuurlijk de CouchPotato/Sickbeard voor Ebooks. Deze is tot nu toe nog niet gespot, maar duikt wellicht zomaar ergens ineens op.

Tot die tijd kunnen linuxgebruikers zich uitleven met Calibre en automatische verwerking:
Ebooks processen (linux)

Headphones is niet geschikt voor het volgen van custom albums, zoals top40's en SlamFM ditjes en Armin van Buuren State of datjes. Maar ook die muziek download je en wil je zo veel mogelijk automatisch processen: Muziek processen (linux)

Er zijn nog zoveel meer dingen te automatiseren, als je iets wilt kun je altijd even zoeken of iemand dat idee al heeft gehad. Een goed startpunt daarvoor is:
Postprocessingscripts voor Sabnzbd

Disclaimer


Subliminal needs a logo! Wie ontwerpt/flanst ff wat in elkaar? Julianl´s logo is het officiele subliminal logo geworden!

Er zijn allerlei NAS-devices die python kunnen draaien. Als daarop deze programma's ook kunnen draaien zonder dat ze te sluggish worden dan kunnen die aan het topic als product gekoppeld worden.

[Voor 214% gewijzigd door Mar2zz op 23-01-2012 20:24. Reden: QNAP tuts en Apps toegevoegd]

Mar2zz schreef op zondag 04 december 2011 @ 08:45:
Heb een deel 2 aangemaakt. Ben niet bijzonder creatief geweest met de titel. Zal een modje vragen deze te sluiten en door te verwijzen naar [Ervaringen] CouchPotato, Sickbeard, Headphones e.a. - deel

Aan any voorbijvarende mod, deel 2 needs a topicfix, de 2 is weggevallen of ben ik vergeten te typen :p
Kun je niet met edit topic title aanpassen?
Nee dus.

 • RuudBurger
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 13-08 23:55
Kan je als je toch bezig bent, ook meteen even het "nieuwe" logo van CP gebruiken ;) (http://couchpotatoapp.com/media/images/couch.png)

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Goed bezig. :)

[Voor 3% gewijzigd door Julianl op 04-12-2011 12:17]

Ah, een nieuw topic. :)
Ik zal mijn howto binnenkort eens updaten (sommige dingen zijn achterhaald) en wat minder toespitsen op de synology.

 • FreshMaker
 • Registratie: December 2003
 • Niet online
Sinds vandaag de Sickbeardfork met Subliminal op mijn server geplaatst.
Super toevoeging, maar ik blijf een foutmelding houden "minimaal 2 plugins" voor subdownloads nodig
Klopt dat, en zo nee
, wat is de oplossing
Via config.ini aangepast ( 0|0|1|0|0 naar 0|0|1|1|0 achter plugins, helemaal onderop )

En kijkt Subliminal zelf regelmatig naar "update's" in de ondertitels ( oudere files in mijn mappen )
of moet je die handmatig aanslingeren

[Voor 12% gewijzigd door FreshMaker op 04-12-2011 13:26]


 • Brickman
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08:58
schumi2004 schreef op zondag 04 december 2011 @ 11:42:
[...]


Kun je niet met edit topic title aanpassen?
Nee dus.
Topic title is te lang ;), daarom pas de twee er niet meer bij.

Link naar deel 1 nog toevoegen aan de OP?

[Voor 8% gewijzigd door Brickman op 04-12-2011 13:34]

Thinkpad T500 | Synology HowTo's (CouchPotato, Sickbeard, Periscope, Headphones)


 • Zinu
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 22-07 11:19

Zinu

dat is gewoon hoe ik rol

Wellicht ook de moeite waard om te linken naar de versie van Sickbeard met ondertiteling support? :)
https://github.com/SickBeard-Team/SickBeard

 • RuudBurger
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 13-08 23:55
Mochten er mensen zijn die laatst nog via de CP website een usenet account hebben gekocht: http://couchpotatoapp.com/gifts.php

 • j1nx
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:59

j1nx

Geek - Enjoying life

RuudBurger schreef op zondag 04 december 2011 @ 14:53:
Mochten er mensen zijn die laatst nog via de CP website een usenet account hebben gekocht: http://couchpotatoapp.com/gifts.php
Ik doe allee mee als je een kopie van de CP2 Beta kan winnen / CP2 Beta tester kan worden. :P

Technical enthousiast on a budget - DiY Tutorials, How-To's and Information on how to do things yourself, better & cheaper - The Dutch way.


 • Anthirian
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 26-06 13:45

Anthirian

In Trance We Trust

Mar2zz schreef op zondag 04 december 2011 @ 08:43:
Ik weet niet hoe ik tables moet maken, maar het zou een stuk mooier zijn als de installatie-instructies in een table komen te staan. Anyone?
Ik heb een poging gedaan om er een nette tabel van te maken. Ik heb de code ervoor hier neergezet. Hopelijk heb je er wat aan.

Mijn Films en TV Series, Games en Muziek.


 • StarWing
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 13:23

StarWing

Huh ?!?

Ik heb een vraag waar ikzelf mijn hoofd over gebroken heb vandaag, maar nog geen correct antwoord heb gevonden: (nadat er een aantal verse dl's verdwenen waren ;( )
config:
sabnzbd + couchpotato + sickbeard

De bedoeling is van movies en series te laten "saven" door Sab, maar in aparte folders om deze dan te laten postprocessen (rename + move + notify XBMC) door CP en SB

vziw kan je dit doen in sab door met categories te werken, maar ik geraak er niet echt aan uit.

Onderstaande is een screen van sab. Kan iemand me bevestigen of dit correct ? Ik gebruik NZBmatrix als enige indexer.

http://s8.postimage.org/45kdati79/Naamloos.png

Ik ben cp opgezet dat deze in \movies gaat kijken en sb in \tv

Probleem is ook dat ik niet vrijuit kan testen door eindeloos te zitten downloaden, ik heb een maandelijkse limiet (Telenet :( )

Page intentionally left blank.


 • RuudBurger
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 13-08 23:55
j1nx schreef op zondag 04 december 2011 @ 15:37:
[...]


Ik doe allee mee als je een kopie van de CP2 Beta kan winnen / CP2 Beta tester kan worden. :P
CP2? Wat is dat? *kuch* ;)

 • Earzz
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 14:09
StarWing schreef op zondag 04 december 2011 @ 16:57:
Ik heb een vraag waar ikzelf mijn hoofd over gebroken heb vandaag, maar nog geen correct antwoord heb gevonden: (nadat er een aantal verse dl's verdwenen waren ;( )

Onderstaande is een screen van sab. Kan iemand me bevestigen of dit correct ? Ik gebruik NZBmatrix als enige indexer.

http://s8.postimage.org/45kdati79/Naamloos.png
Probeer eens een volledige folder/path te gebruiken.
Bij mij op mijn NAS is het /volume1/Downloads/Temp/SickBeard

XboxLive: Dave 130R

Sudden schreef op zondag 04 december 2011 @ 15:57:
[...]

Ik heb een poging gedaan om er een nette tabel van te maken. Ik heb de code ervoor hier neergezet. Hopelijk heb je er wat aan.
Thx, netjes man... Ik verlies binnen 10 seconden het overzicht met die bb-codes. Staat erin en Ruud, logo is ook aangepast, mag ik nu ook CPv2.0 t/m 100.0 testen?
Zinu schreef op zondag 04 december 2011 @ 14:17:
Wellicht ook de moeite waard om te linken naar de versie van Sickbeard met ondertiteling support? :)
https://github.com/SickBeard-Team/SickBeard
Heeft Rintje ook niet die fork, maar dan ook nog met support voor NL-talige series? Hoe zat dat ook alweer? Welke kan ik dan het beste vermelden?

Dat van nederlandstalige series moet eigenlijk ook even in de veelgestelde vragen-stukje, dat kwam aardig vaak naar voren vorig topic.

edit:
Subliminal heeft ook een logo nodig. Nou was een periscoop zoeken met google geen probleem, maar een plaatje dat subliminal uitdrukt...

Ontwerpers in da house?
S

[Voor 46% gewijzigd door Mar2zz op 04-12-2011 19:45]


 • Anthirian
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 26-06 13:45

Anthirian

In Trance We Trust

Mar2zz schreef op zondag 04 december 2011 @ 18:37:
[...]

Thx, netjes man... Ik verlies binnen 10 seconden het overzicht met die bb-codes. Staat erin en Ruud, logo is ook aangepast, mag ik nu ook CPv2.0 t/m 100.0 testen?
Graag gedaan. Je zou eventueel de volgende regel nog kunnen toevoegen en de categorie overig kunnen verwijderen.

code:
1
[tr][td][url=http://dl.dropbox.com/u/36835219/Howto_SABnzbd_Sickbeard_Couchpotato_on_ZFSguru.pdf]FreeBSD/ZFSGuru[/url][/td][td]FreeBSD/ZFSGuru *[/td][td][url=http://dl.dropbox.com/u/36835219/Howto_SABnzbd_Sickbeard_Couchpotato_on_ZFSguru.pdf]FreeBSD/ZFSGuru[/url][/td][td]FreeBSD/ZFSGuru *[/td][/tr]


offtopic:
Ik zag trouwens dat je ook op Trakt zit, dus heb ik je een invite gestuurd daar :)

Mijn Films en TV Series, Games en Muziek.


 • Piet91
 • Registratie: November 2009
 • Niet online
Bij Sabnzbdplus kun je ook zelf nzb's toevoegen, ik zocht op nzb.su op aflevering 3 van 'Wat zou jij doen met die poen?' van afgelopen woensdag, aangezien mijn broer daarin voorkomt. Alleen hij vindt niets.
Misschien slightly of-topic maar kan iemand anders 'm wel ergens vinden, ik vind alleen aflevering 1...
Sudden schreef op zondag 04 december 2011 @ 20:07:
[...]

Graag gedaan. Je zou eventueel de volgende regel nog kunnen toevoegen en de categorie overig kunnen verwijderen.

code:
1
[tr][td][url=http://dl.dropbox.com/u/36835219/Howto_SABnzbd_Sickbeard_Couchpotato_on_ZFSguru.pdf]FreeBSD/ZFSGuru[/url][/td][td]FreeBSD/ZFSGuru *[/td][td][url=http://dl.dropbox.com/u/36835219/Howto_SABnzbd_Sickbeard_Couchpotato_on_ZFSguru.pdf]FreeBSD/ZFSGuru[/url][/td][td]FreeBSD/ZFSGuru *[/td][/tr]


offtopic:
Ik zag trouwens dat je ook op Trakt zit, dus heb ik je een invite gestuurd daar :)
Beide ff gedaan :p Last.fm ook, super compatible :)

 • shadylog
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 01-07 10:49
Ik gebruik dus zelf trakt.tv nog voor xbmc om mijn film en tv verslaving in de gaten te houden :)
Is dat een beetje populair onder jullie?

 • j1nx
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:59

j1nx

Geek - Enjoying life

http://trakt.tv/user/j1nx/library

Misschien leuk om een Tweakers lijstje in de OP bij te houden van de meest gebruikte sites; Trakt.tv, Last.fm, ...

Technical enthousiast on a budget - DiY Tutorials, How-To's and Information on how to do things yourself, better & cheaper - The Dutch way.


 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
RuudBurger schreef op zondag 04 december 2011 @ 14:53:
Mochten er mensen zijn die laatst nog via de CP website een usenet account hebben gekocht: http://couchpotatoapp.com/gifts.php
Haha mooi werk. Jammer dat ik al een langlopend abonnement heb. De 'Questions' sectie is wel geniaal :D
Oh, en je moet de link naar dit Tweakers topic op de CP site even updaten :D; we zitten namelijk in deel 2 :)

 • KorneelB
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 10-08 14:12
ligt headphones nu alweer een hele tijd stil?

60 TB can not be enough

ja stilletjes daar. Als dat zo blijft moet er eigenlijk een fork opstaan die wel flink doorontwikkeld. Leuk project om te joinen en python te leren.

 • JohnStaakke
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 07:40
Zinu schreef op zondag 04 december 2011 @ 14:17:
Wellicht ook de moeite waard om te linken naar de versie van Sickbeard met ondertiteling support? :)
https://github.com/SickBeard-Team/SickBeard
Netjes!

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
shadylog schreef op zondag 04 december 2011 @ 22:00:
Ik gebruik dus zelf trakt.tv nog voor xbmc om mijn film en tv verslaving in de gaten te houden :)
Is dat een beetje populair onder jullie?
:Y Mijn library

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
schumi2004 schreef op maandag 05 december 2011 @ 11:12:
[...]

r3v0ss's profile is protected.
Only friends have access to r3v0ss's complete profile. You can add r3v0ss as a friend above
:o try again.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Mar2zz schreef op zondag 04 december 2011 @ 18:37:
edit:
Subliminal heeft ook een logo nodig. Nou was een periscoop zoeken met google geen probleem, maar een plaatje dat subliminal uitdrukt...

Ontwerpers in da house?
S
Ik wil wel een poging wagen... Is er nu uberhaupt al een logo of nog helemaal niets?

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
Julianl schreef op maandag 05 december 2011 @ 12:00:
[...]

Ik wil wel een poging wagen... Is er nu uberhaupt al een logo of nog helemaal niets?
Voor zover ik weet is er geen logo of ander beeldmerk.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
r3v0ss schreef op maandag 05 december 2011 @ 12:09:
[...]


Voor zover ik weet is er geen logo of ander beeldmerk.
Oke, ik ga ermee aan de slag :) Weet iemand trouwens welke fonts er worden gebruikt voor subtitles?

[Voor 15% gewijzigd door Julianl op 05-12-2011 12:30]


 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
is dat standaard niet de Arial?

 • delyver
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 10-08 09:10
Kan je Sickbeard met subliminal ook installen op een windows PC? Ik kan eigenlijk nergens een installation manual vinden van die versie van sickbeard.

Audi A8 W12 6.0


 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Ik heb een eerste versie gemaakt van een idee dat ik in mijn hoofd had. Graag wat feedback :)

[Voor 51% gewijzigd door Julianl op 05-12-2011 13:25]


 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
ik zat meer te denken aan een 'echt' logo, beetje á la SickBeard en CP. En het zou helemaal tof zijn, denk ik, als je iets van dit er in kunt verwerken. :)

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
r3v0ss schreef op maandag 05 december 2011 @ 13:22:
ik zat meer te denken aan een 'echt' logo, beetje á la SickBeard en CP. En het zou helemaal tof zijn, denk ik, als je iets van dit er in kunt verwerken. :)
Vandaar dat het onderste concept een verborgen boodschap heeft ;) Ik ga geen gifje maken waarbij een fractie van een seconde heel groot coca cola in beeld staat ;)

En tja, een icoon kan opzich wel. Ik heb nog wel een ideetje, kijken of ik dat een beetje kan uitwerken (edit: dat komt vanavond, nu staat me even wat werk te wachten).

[Voor 6% gewijzigd door Julianl op 05-12-2011 13:43]


 • sjongenelen
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 17-08 18:49
is het ook een idee om een Sabnzb+ en een NZBget config guide in de topicstart te zetten? Dit uiteraard icm SB of CP

you had me at EHLO


 • rintje
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 14-08 18:09
Mar2zz schreef op zondag 04 december 2011 @ 18:37:
[...]
Heeft Rintje ook niet die fork, maar dan ook nog met support voor NL-talige series? Hoe zat dat ook alweer? Welke kan ik dan het beste vermelden?
Stabiele versie:Laatste nieuwe spul:
Dat van nederlandstalige series moet eigenlijk ook even in de veelgestelde vragen-stukje, dat kwam aardig vaak naar voren vorig topic.
Dit bedoel je denk ik (komt [url="[url=\"http://gathering.tweakers.net/forum/list_message/36882022#36882022\"]hier[/url]"]hier[/url] vandaan):
1) Stop eerst sickbeard (belangrijk, want anders worden je files weer overschreven)

2) Edit /usr/local/var/sickbeard/config.ini
Verwijder 'dutch' uit de regel 'ignore_words = .....'

3) Edit /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newznab.py.
Zoek op "cat": . Deze regel komt twee keer voor met in beide gevallen 5030 en 5040 erin verwerkt. Wijzig in beide gevallen de hele regel in "cat": '5040,5030,5020,5050'} . Hierdoor wordt behalve in TV>SD en TV>HD nog extra gezocht in de categorieen TV>Foreign en TV>Other.

4) Verwijder voor de zekerheid /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newznab.pyc

5) Start sickbeard weer op en c'est ca. Helaas is het bij mij zo dat elke sickbeard update newznab.py weer overchrijft met de git versie... Moet na elke update dus even gefixed worden.

[Voor 0% gewijzigd door rintje op 18-01-2012 15:08. Reden: github urls gecorrigeerd]


 • Henkes
 • Registratie: Januari 2005
 • Nu online
Vraag, Is er een verschil qua eindresultaat bij het installeren van HP handmatig (Brickman) vs. de .spk (Zebulon) op een Synology? En zo ja, wat? De spk oogt nl. eenvoudig maar wellicht komt daar een nadeel bij?
Heb al gezien dat mijn TV serie collectie niet zo groot is :P
Joined date is niet zo oud, heb data geïmporteerd uit ander account :P
j1nx schreef op zondag 04 december 2011 @ 15:37:
[...]
Ik doe allee mee als je een kopie van de CP2 Beta kan winnen / CP2 Beta tester kan worden. :P
Hier nog 1. Grootse manco vind ik op moment de renaming functie. Ik kan niet de volledige funtionaliteit van CP benutten zonder dat ik moet afwijken van de originele filename, verder werkt het top.

[Voor 51% gewijzigd door schumi2004 op 05-12-2011 15:12]


 • KorneelB
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 10-08 14:12
is er iemand die zich geroepen voelt om een HD sickbeard te maken? en dan bedoel ik eigenlijk een package specifiek voor installatie naast de Zebulon Packages (die dus andere install paths, poorten en dingen heeft) zodat je 2 keer sickbeard kan draaien? eenmaal voor SD, eenmaal voor HD?

60 TB can not be enough


 • Dromer
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:55
3) Edit /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newzbin.py.
Zoek op "cat": . Deze regel komt twee keer voor met in beide gevallen 5030 en 5040 erin verwerkt. Wijzig in beide gevallen de hele regel in "cat": '5040,5030,5020,5050'} . Hierdoor wordt behalve in TV>SD en TV>HD nog extra gezocht in de categorieen TV>Foreign en TV>Other.

Deze kan ik nergens vinden op mijn syno.
Ik gebruik de spk van zebulon, maar kan uiteraard het bestand wel vinden maar niet de cat:
Enig idee ?

 • martynvs
 • Registratie: Mei 2006
 • Niet online
Dromer schreef op maandag 05 december 2011 @ 16:32:
3) Edit /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newzbin.py.
Zoek op "cat": . Deze regel komt twee keer voor met in beide gevallen 5030 en 5040 erin verwerkt. Wijzig in beide gevallen de hele regel in "cat": '5040,5030,5020,5050'} . Hierdoor wordt behalve in TV>SD en TV>HD nog extra gezocht in de categorieen TV>Foreign en TV>Other.

Deze kan ik nergens vinden op mijn syno.
Ik gebruik de spk van zebulon, maar kan uiteraard het bestand wel vinden maar niet de cat:
Enig idee ?
Volgens mij moet het niet newzbin.py zijn, maar newznab.py. Kijk daar eens?

 • Dromer
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:55
Lijkt er inderdaad wel op.
Daar kan ik ze iig vinden.
Thx, ik ga het proberen
freak1 schreef op maandag 05 december 2011 @ 16:31:
is er iemand die zich geroepen voelt om een HD sickbeard te maken? en dan bedoel ik eigenlijk een package specifiek voor installatie naast de Zebulon Packages (die dus andere install paths, poorten en dingen heeft) zodat je 2 keer sickbeard kan draaien? eenmaal voor SD, eenmaal voor HD?
Heb je bootstrap? Zo ja, dan is het heel makkelijk. Voor spk moet je bij rintje zijn.

Anoniem: 397752

Ik krijg automatische subs maar niet aan de praat als ik manueel op de episodes klik dan werkt t wel.
hij komt elke keer met een exception in Findsubtitles.

dec-05 17:16:28 ERROR FINDSUBTITLES :: Exception generated in thread FINDSUBTITLES:
AAdec-05 17:16:28 DEBUG Thread Thread-13 terminated
AAdec-05 17:16:28 DEBUG Thread Thread-12 terminated
AAdec-05 17:16:28 DEBUG Poison pill received in thread Thread-13
AAdec-05 17:16:28 DEBUG Poison pill received in thread Thread-12
AAdec-05 17:16:27 DEBUG Worker Thread-13 added to the pool
AAdec-05 17:16:27 DEBUG Worker Thread-12 added to the pool
AAdec-05 17:16:27 DEBUG Setting plugins to ['BierDopje', 'OpenSubtitles', 'TheSubDB']
AAdec-05 17:16:27 DEBUG Setting languages to ['nl']

Dit staat in de terminal:

17:16:28 ERROR::FINDSUBTITLES :: Exception generated in thread FINDSUBTITLES:
/Library/Python/2.7/site-packages/Cheetah-2.4.4-py2.7.egg/Cheetah/Compiler.py:1509: UserWarning:
You don't have the C version of NameMapper installed! I'm disabling Cheetah's useStackFrames option as it is painfully slow with the Python version of NameMapper. You should get a copy of Cheetah with the compiled C version of NameMapper.
"\nYou don't have the C version of NameMapper installed! "

Ik draai Mac OSX Lion

Heeft iemand een idee?

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
Volgens mij zegt de error al wat je moet doen:
You don't have the C version of NameMapper installed! I'm disabling Cheetah's useStackFrames option as it is painfully slow with the Python version of NameMapper. You should get a copy of Cheetah with the compiled C version of NameMapper.

You don't have the C version of NameMapper installed! "
;)
rintje schreef op maandag 05 december 2011 @ 14:27:
[...]
3) Edit /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newzbin.py.
Zoek op "cat": . Deze regel komt twee keer voor met in beide gevallen 5030 en 5040 erin verwerkt. Wijzig in beide gevallen de hele regel in "cat": '5040,5030,5020,5050'} . Hierdoor wordt behalve in TV>SD en TV>HD nog extra gezocht in de categorieen TV>Foreign en TV>Other.

5) Start sickbeard weer op en c'est ca. Helaas is het bij mij zo dat elke sickbeard update newzbin.py weer overchrijft met de git versie... Moet na elke update dus even gefixed worden.
Nice, ik gooi het even in een textbestand, zet het op dropbox en doe een link in TS akkoord? Of wil je een eigen dropbox-readme (of whatever sharing) gebruiken zodat je er updates aan toe kunt voegen als je iets nieuws ontdekt?

Wat betreft dat fixen na elke update van de cat's, kan gescript:
#!/bin/sh
sed -i "s/\"cat\": '5040,5030'}/\"cat\": '5040,5030,5020,5050'}/g" /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newznab.py


Ik weet niet hoe je update, maar git pull ervoor in een script zetten en dan updaten via script, dan hernoemt ie gelijk achteraf.

 • arjen9551
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 20:57
Zojuist even Sickbeard opnieuw geinstalleerd, maar krijg aan het einde van de how-to deze melding:

http://i2.photobucket.com/albums/y6/arjen9551/sickbeardputtyoutput.png

Gaat mij dan dus om de "can't chdir...." melding. Kan dit kwaad? Het ziet er iig naar uit dat mijn Sickbeard installatie weer werkt.

B.net

chdir is changedir, geeft eigenlijk alleen aan dat het niet lukt om het pad aan te passen naar de home directory, waarschijnlijk omdat ie niet bestaat. Maakt niet uit als het programma daar verder ook niets te zoeken heeft.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Wat vinden jullie hiervan?:)

 • Amelandbor
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 20:06
Even een kort vraagje wat betreft Subliminal. Is het nog steeds zo dat je de afleveringen niet mag renamen?

 • HyperBart
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 18:21

HyperBart

Huge Ego, Sorry

Dat is het beste, sommige websites daarentegen zoals opensubtitles.org werken op basis van hashes waardoor films en series eigenlijk niet meer de naam moeten dragen van de release...

Ik had graag mijn SB nog eens een update gegeven (heb het al eens gevraagd, maar voorlopig nog geen reactie ;) ), maar ik krijg volgende foutmelding:
2011-12-06 00:29:24.204044 CP Server Thread-7 :: Didn't find indication of success in output, assuming git pull failed
Terwijl ik voor zover ik weet toch geen git pulls heb gedaan (want dan geeft hij zeker weten vanboven volgende foutmelding: There is a newer version available (or else you're ahead of master)— Update Now", terwijl hij dat nu wel mag geven, maar ik zeker weet dat ik geen git-clone heb gedaan maar met behulp van een manuele installatie...

Vandaag even niets


 • rintje
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 14-08 18:09
martynvs schreef op maandag 05 december 2011 @ 16:34:
[...]
Volgens mij moet het niet newzbin.py zijn, maar newznab.py. Kijk daar eens?
Je hebt gelijk, nu snap ik ook bepaalde posts in het vorige topic :F

Aangepast.

 • rintje
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 14-08 18:09
Mar2zz schreef op maandag 05 december 2011 @ 19:35:
[...]
Nice, ik gooi het even in een textbestand, zet het op dropbox en doe een link in TS akkoord? Of wil je een eigen dropbox-readme (of whatever sharing) gebruiken zodat je er updates aan toe kunt voegen als je iets nieuws ontdekt?
Akkoord, mocht er nog iets nieuws bij komen dan zien we dat later wel weer.
Wat betreft dat fixen na elke update van de cat's, kan gescript:
#!/bin/sh
sed -i "s/\"cat\": '5040,5030'}/\"cat\": '5040,5030,5020,5050'}/g" /usr/local/var/sickbeard/sickbeard/providers/newznab.py


Ik weet niet hoe je update, maar git pull ervoor in een script zetten en dan updaten via script, dan hernoemt ie gelijk achteraf.
Dat NL series stappenplan is alleen nodig wanneer je geen gebruik maakt van mijn packages, want het zit in de packages ingebakken. Ik heb het stappenplan alleen nogmaals gepost voor de volledigheid.

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
Nice, heb je daar een .psd van, ofzo? Dat ik er iets mee kan knoeien? 8)

 • Dromer
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:55
@Rintje,
Kan ik makkelijk naar jouw versie dan ?
Heb nu een geonfigureerde SB, beetje veel werk om alles weer opnieuw te doen :)

 • rintje
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 14-08 18:09
@Dromer:
Je config kun je backuppen en later terugzetten, de db backuppen lijkt me lastig, dat heb ik nog nooit geprobeerd. Gelukkig ondersteunt sickbeard het toevoegen van bestaande shows, dus dat is niet echt een probleem.

Beste manier om over te schakelen naar andere package:
 1. backup maken van /usr/local/var/sickbeard/config.ini
 2. Oude sickbeard package deinstalleren
 3. Nieuwe package installeren
 4. Package uitvoeren, zodat het een en ander wordt geinitialiseerd
 5. Package stoppen
 6. Oude config.ini over de nieuwe heenzetten
 7. Package starten
 8. In de Sickbeard GUI je huidige series herstellen via Add show --> Add existing shows functie.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
r3v0ss schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 10:24:
[...]


Nice, heb je daar een .psd van, ofzo? Dat ik er iets mee kan knoeien? 8)
Ja natuurlijk. Ik heb trouwens al contact gehad met Diaoul, en hij vindt het wel een goed idee. Hij is zelf dus geen designer, maar hij vindt t al wel mooi.

Ik heb inmiddels al iets van 100 versies, dus ik PB je wel even met de laatste voortgangen :)

 • MADG0BLIN
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 18:55
Ik heb de laatste tijd steeds vaker met Sickbeard dat hij informatie verliest van series. Hij update dan ook niet meer automatisch waardoor hij geen nieuwe episodes download. Komt dit iemand bekend voor?

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
MADG0BLIN schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 11:35:
Ik heb de laatste tijd steeds vaker met Sickbeard dat hij informatie verliest van series. Hij update dan ook niet meer automatisch waardoor hij geen nieuwe episodes download. Komt dit iemand bekend voor?
Ja komt mij bekend voor. Hij weet dan niet wanneer de volgende aflevering is. Schijnt dus in TVDB te zitten, omdat daar de informatie niet wordt geupdate. Best vervelend ja.

Mijn SickBeard heeft nu vannacht eindelijk wel de laatste episodes gedownload (van How I Met Your Mother en 2.5 Men), maar heeft ze gek genoeg dubbel gedownload en heeft ze niet in de goede map gezet (de status is nog steeds 'snatched'), en er zijn ook geen subs gevonden (met het subliminal post-processing script). Ik heb dus nog wat sleutelwerk te doen...

 • stelling
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 13-08 16:08
Julianl schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 11:38:
[...]Ja komt mij bekend voor. Hij weet dan niet wanneer de volgende aflevering is. Schijnt dus in TVDB te zitten, omdat daar de informatie niet wordt geupdate. Best vervelend ja.
Als je een login aanvraagt kan je het ook zelf doen. Doe ik ook geregeld voor Nederlandse series.

 • Amelandbor
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 20:06
HyperBart schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 00:27:
Dat is het beste, sommige websites daarentegen zoals opensubtitles.org werken op basis van hashes waardoor films en series eigenlijk niet meer de naam moeten dragen van de release...
Ik snap echter niet waarom dit niet gewoon via de database kan lopen. Zodra gerenamed wordt sla je die naam op in de database en kan je op basis daarvan zoeken op de websites.

Of denk ik nu te simpel.

Edit: Zit zelf eens in de database te kijken en in principe wordt de naam al opgeslagen in de history table onder resource.

[Voor 11% gewijzigd door Amelandbor op 06-12-2011 12:05]


 • arjen9551
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 20:57
Gisteren opnieuw Sickbeard geinstalleerd. Ik had wat problemen na de laatste update van Sickbeard (hij wou niet meer starten) en heb gisteren dus de complete sickbeard map verwijderd van mijn synology. Hierna Sickbeard opnieuw geinstalleerd via die handleiding van Brickman.
Na dit proces te doorlopen hebben, heb ik alle settings weer terug gezet zoals ze hoorden (voor zover ik me nog herinnerde) en de SABnzbd API in Sickbeard ingevoerd. Hierna heb in sickbeard aangewezen waar mijn Series werden opgeslagen en alle episodes werden netjes ingeladen, Sickbeard zag ook dat HIMYM weer ging beginnen dus ik was tevreden.
Vanochtend zag ik al dat er geen notification naar mijn telefoon werd gestuurd door Sickbeard dat de download finished was en had dus al het vermoeden dat er iets niet helemaal goed zat.

Ik kom nu net thuis en zie dat Sickbeard de nzb gesnatched heeft, SABnzbd heeft HIMYM S07E12 gedownload, maar er is geen feedback teruggeweest richting sickbeard? Sickbeard ziet dus niet dat de aflevering al gedownload is? Dus ik heb even naar de mappen gekeken waar SABnzbd naar toe download en of Sickbeard daadwerkelijk in die map kijkt, maar dat is wel het geval.

Kortom, ik snap het niet meer. Daarnaast geeft mijn DEBUG log van Sickbeard ook wat dingen aan die ik niet begrijp.

Even wat screenshots erbij:

Search settings Sickbeard


Sickbeard Post Processing


SABnzbd Folders


DEBUG Log

(die postprocesser van 19:06, herhaalt zich om de 10 minuten)

Lange regels codes zoals ze uit Sickbeard DEBUG komen: (deze herhalen zich om de zoveel seconden)
code:
1
2
Dec-06 19:10:21 DEBUG  CP Server Thread-4 :: sickbeard.db: SELECT COUNT(*) FROM tv_episodes WHERE season != 0 and episode != 0 AND (airdate != 1 OR status IN (4,3276804,204,404,3204,1604,104,804,2,3276802,202,402,3202,1602,102,802,9,3276809,209,409,3209,1609,109,809,6)) AND airdate <= 734477 AND status != 7
Dec-06 19:10:21 DEBUG  CP Server Thread-4 :: sickbeard.db: SELECT COUNT(*) FROM tv_episodes WHERE status IN (4,3276804,204,404,3204,1604,104,804,6) AND season != 0 and episode != 0 AND airdate <= 734477


Dus dat is op dit moment de stand van zaken. Iemand een oplossing hiervoor? Ik vermoed namelijk dat ik iets redelijk essentieels over het hoofd zie, zeker wanneer ik naar die 'permission denied etc' error in DEBUG kijk. Of bevelen jullie aan om zowel Sickbeard als SABnzbd opnieuw te installeren?

B.net

Je gebruikt 2 postprocessingen door elkaar. Ik weet niet of de foutmelding daardoor komt, maar je gebruikt of het sabtosickbeard.py script, of Scan en Process (1e plaatje). Staat er ook bij trouwens, deze waarschuwing.

Een andere tip, je hoeft niet en je sabnzbd username, password EN api key in te vullen. Alleen api-key is voldoende, en in geval van sickbeard/couchpotato e.d. is de nzb-key voldoende.

 • Piet91
 • Registratie: November 2009
 • Niet online
Ik krijg weer 'ns gezeur met de drie. En dat probeer ik nu te laten werken. Eerst een korte vraag; onder Couchpotato staat o.a. dit:
Movie destination: ../../video/Films
Where the movies should be moved to.
Should NOT be the same as the "Download folder".
Ten opzichte van welke map is deze map gebaseerd?
(Bij mij moeten de films uiteindelijk in de map "/share/MD0_DATA/Multimedia/Movies" uitkomen, en dat klopt zo dus nog niet.)

@ hieronder: Thanks! Dacht ik al/leek me al logisch. Maar ja, ik ben al een paar maand bezig om m'n Qnap goed werkend te krijgen...

[Voor 12% gewijzigd door Piet91 op 06-12-2011 20:26]

Je moet daar ook gewoon een volledig pad opgeven, geen relatieve, dan voorkom je gezeur. Op linux beginnen volledige paden altijd met /mapnaam, relatieve met mapnaam.

Dus jij vult in bij Moviefolder: /share/MD0_DATA/Multimedia/Movies

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Worden series normaal gesproken in mappen gedownload? Ik weet niet of SickBeard ook in mappen in je download folder kijkt? Beetje vreemd namelijk dat dit nog niet ge-post-processed is...
Ja. Sickbeard kijkt recursief. Series komen standaard in mappen binnen. De mapnaam is altijd de jobnaam in sabnzbd. Gebruik je het script sabtosickbeard.py of laat je de map af en toe scannen?

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Mar2zz schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 20:30:
Ja. Sickbeard kijkt recursief. Series komen standaard in mappen binnen. De mapnaam is altijd de jobnaam in sabnzbd. Gebruik je het script sabtosickbeard.py of laat je de map af en toe scannen?
Ik heb volgens mij nog nooit iets met sabtosickbeard gedaan, dus ik denk dat hij de map af en toe scant... Ik heb wel 'scan and process' aanstaan, en ik zie in de log geen conflicten met 'sabtosickbeard.py'.

Edit: opgelost. Een chmodje deed wonderen.
Download Sickbeard met Subliminal ook de sub nadat de aflevering is gepost-processed?

[Voor 35% gewijzigd door Julianl op 06-12-2011 20:39]

sabtoSickbeard.py geeft een veel beter log in sabnzbd weer van wat er gebeurt met je bestanden. Dus ik zou dat gebruiken. Ander groot voordeel is dat er direct na download geprocessed wordt, wat op syno's gewoon een groot voordeel is.

Zo ziet een sabtoSickbeard.py log eruit in sabnzbd:
http://pastebin.com/raw.php?i=bixuyTmJ

En als er iets fout mee gaat dan is dat ook gewoon duidelijkere taal dan exception 13

(subliminal na sickbeards processing, zie ook dit log, dus ja)

[Voor 7% gewijzigd door Mar2zz op 06-12-2011 20:41]


 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Hmm oke, ik ga er eens over denken. Wellicht als ik volgende keer weer eens zin heb om te klieren ;)

(waarschijnlijk al 100 keer gevraagd, maar) Weet je hoe ik aan sabtoSickbeard.py kom? :)
Ja die staat in de map van sickbeard/autoProcessTV. Je kopieert de bestanden sabToSickBeard.py, autoProcessTV.py en autoProcessTV.cfg naar je userscripts map van sabnzbd, past de gegevens in autoProcessTV.cfg aan naar jouw setup met een editor en dan enable je sabtosickbeard.py voor de sickbeard categorie.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
Mar2zz schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 20:49:
Ja die staat in de map van sickbeard/autoProcessTV. Je kopieert de bestanden sabToSickBeard.py, autoProcessTV.py en autoProcessTV.cfg naar je userscripts map van sabnzbd, past de gegevens in autoProcessTV.cfg aan naar jouw setup met een editor en dan enable je sabtosickbeard.py voor de sickbeard categorie.
Oke, maar wat als ik ook een subliminal post-processing script had? Je kunt in Sab toch maar 1 script per categorie instellen?

 • Dromer
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:55
Iemand enig idee.
Ik heb mijn config.ini gebackupped zoals Rintje zei.
Sickbeard verwijderd ( zebulon 3.1 ).
Rintjes sickbeard gedownload, package geinstalleerd.
Als ik hem wil uitvoeren zegt hij dat hij het niet kan starten.
Geupdate vanuit het package center van de syno, daarna start het op.
Als ik dan kijk bij een serie kan ik geen subtitles selecteren.
Ik kopieer mijn config.ini terug, start niet meer.

Toen maar geprobeerd Rintjes 3.1 te installeren.
Precies hetzelfde verhaal.

Doe ik iets fout..?
Julianl schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 20:50:
[...]

Oke, maar wat als ik ook een subliminal post-processing script had? Je kunt in Sab toch maar 1 script per categorie instellen?
In de config.ini van sickbeard kun je bij extrascript het pad zetten naar je subliminal.sh script. (de config kun je alleen editten als sickbeard niet draait overigens)

 • rintje
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 14-08 18:09
Dromer schreef op dinsdag 06 december 2011 @ 20:51:
Iemand enig idee.
Ik heb mijn config.ini gebackupped zoals Rintje zei.
Sickbeard verwijderd ( zebulon 3.1 ).
Rintjes sickbeard gedownload, package geinstalleerd.
Als ik hem wil uitvoeren zegt hij dat hij het niet kan starten.
Geupdate vanuit het package center van de syno, daarna start het op.
Als ik dan kijk bij een serie kan ik geen subtitles selecteren.
Ik kopieer mijn config.ini terug, start niet meer.

Toen maar geprobeerd Rintjes 3.1 te installeren.
Precies hetzelfde verhaal.

Doe ik iets fout..?
Heb je subtitle support aangezet bij de algemene instellingen in sickbeard?

 • arjen9551
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 20:57
Hoe vul ik die autoProcessTV.cfg precies in?

code:
1
2
3
4
5
6
[SickBeard]
host=localhost
port=8081
username= (is dit mijn username, of moet dit de user 'sickbeard' worden)
password= (spreekt voor zich)
web_root= (wat is dit?)Ik laat overigens mijn SABnzbd userscript folder verwijzen naar "...@appstore/sickbeard/autoProcessTV/"
Dat zou in principe ook moeten werken toch? Of moet ik echt de cfg/py files naar een andere locatie kopiëren?

EDIT2:
Dit is nu de output van sabtosickbeard.py:
code:
1
2
3
4
5
6
7
Loading config from /volume1/@appstore/sickbeard/autoProcessTV/autoProcessTV.cfg
Opening URL: http://localhost:8081/home/postprocess/processEpisode?nzbName=Two.and.a.Half.Men.S09E11.HDTV.XviD-ASAP.nzb&quiet=1&dir=%2Fvolume1%2FSynology%2FArjen%2FSABnzbd%2Fcomplete%2FTV%2FTwo.and.a.Half.Men.S09E11.HDTV.XviD-ASAP
Processing folder /volume1/Synology/Arjen/SABnzbd/complete/TV/Two.and.a.Half.Men.S09E11.HDTV.XviD-ASAP

Trying to use folder /volume1/Synology/Arjen/SABnzbd/complete/TV/Two.and.a.Half.Men.S09E11.HDTV.XviD-ASAP

Unable to figure out what folder to process. If your downloader and Sick Beard aren't on the same PC make sure you fill out your TV download dir in the config.

Hij kan dus iets niet processen oid, maar ik kan via Google zo snel niet vinden wat er gebeurt?

[Voor 79% gewijzigd door arjen9551 op 06-12-2011 22:59]

B.net


 • Dromer
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:55
@rintje
Jazekers,
Probleem is dat wat ik ook doe 3.0 niet opstart na installatie.
3.1 draait inmiddels maar had liever 3.0 gehad ivm de bugjes die nog in 3.1 zitten.
snap alleen niet dat 3.0 het niet doet

 • Piet91
 • Registratie: November 2009
 • Niet online
Ik zit hier wat mij betreft te veel te spammen dat mijn installatie niet goed werkt, dus misschien is dit wel de beste manier om dat te stoppen. Ik heb hier op Flickr de instellingen van Sabnzbdplus, CouchPotato en Sick Beard. Zijn er toevallig mensen hier dit het probleem/problemen zien? Ik ben namelijk tegen advies ingegaan en wat mappen verwijderd/verplaatst e.d. en nou haalt ie niets meer binnen. (ik krijg weer deze fout "Uitpakken mislukt, schrijffout of schijf vol?" dus ik denk dat het een map/folder kwestie is?) Maar dat moest wel want het werd een te grote chaos.

Sabnzbdplus staat hier: "/share/MD0_DATA/Download/sabnzbd/"
Uiteindelijk moeten de tv-series hier komen te staan: "/share/MD0_DATA/Multimedia/TV" (en dan individuele mappen voor elke tv-serie)
De films uiteindelijk hier: "/share/MD0_DATA/Multimedia/Movies" (en dan ook weer individuele mappen voor elke film).

Ik weet dat ik nu veel vraag, maar is er iemand zo vriendelijk om even te kijken? Ik loop zo'n beetje vast in alle instellingen/mogelijkheden. :F

[Voor 5% gewijzigd door Piet91 op 07-12-2011 00:28]


 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
je hebt wel mooi in een CP screen jouw API key gemaskeerd, in een SickBeard screen staat 'ie nog vol in beeld. ;)

Wat ik zo kan zien is het inderdaad een mappen issue. CP heeft geen watchfolder waar 'ie in kijkt voor nieuwe films. Dus postprocessen kan 'ie niet.

Ik zou in SAB series laten downloaden naar '/share/MD0_DATA/.Temp/Series' en daar het sabToSickbeard script op los laten. In SickBeard wel het postprocessen uitzetten.

Films laten downloaden in '/share/MD0_DATA/.Temp/Movies'. Deze map als watchfolder in CP zetten. In SAB het postprocessscript op de movies categorie weghalen.

 • Joster
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 11-08 09:32
Goed bezig met deel 2 heren :)

Ik heb weinig nieuws, behalve dat ik wacht op CPv2 en een stabiele SB met Subliminal. Bij mij doet SB ook wat vreemd de laatste tijd, Subliminal trouwens ook.

Op dat moment wil ik een reinstall van mijn Syno doen zodat alles clean is. Hopelijk werkt mijn post processing van CP > SAB > CP dan ook weer naar behoren. Overigens is mijn XBMC library nu ook wel naar de haaien. Ik heb zo veel gedownload waarbij ik niet goed heb bijgehouden of de post processing en scraping goed is verlopen waardoor er nu een hele hoop meuk in mijn library staat :X

 • martynvs
 • Registratie: Mei 2006
 • Niet online
Joster schreef op woensdag 07 december 2011 @ 08:55:
Goed bezig met deel 2 heren :)

Ik heb weinig nieuws, behalve dat ik wacht op CPv2 en een stabiele SB met Subliminal. [...]
Ik zie CPv2 wel vaker langskomen in dit topic. Is v2 echt zo veel beter dan? Welke nieuwe features bevat het dan? Als ik jullie enthousiasme hoor, word ik ook wel benieuwd.

 • Julianl
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 16:28
martynvs schreef op woensdag 07 december 2011 @ 09:23:
[...]


Ik zie CPv2 wel vaker langskomen in dit topic. Is v2 echt zo veel beter dan? Welke nieuwe features bevat het dan? Als ik jullie enthousiasme hoor, word ik ook wel benieuwd.
We hebben geen idee, maar we hebben wel goede hoop (dat het er ooit komt. en dat het een beetje snel komt ;) )

 • Joster
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 11-08 09:32
Precies, inclusief managen van je films (scrapen eigenlijk; .nfo, fanart, juiste titel) en een goede ondertitel support.

Dan hoef je namelijk niets meer te doen aan de library van je mediaspeler! Alleen maar inladen van de films, dat zou vet zijn zeg :9~

[Voor 11% gewijzigd door Joster op 07-12-2011 09:55]


 • Piet91
 • Registratie: November 2009
 • Niet online
r3v0ss schreef op woensdag 07 december 2011 @ 08:46:
je hebt wel mooi in een CP screen jouw API key gemaskeerd, in een SickBeard screen staat 'ie nog vol in beeld. ;)
:X Heb je expres nagekeken of dat soort informatie niet meer leesbaar is, kijk je er nog overheen. :F
Wat ik zo kan zien is het inderdaad een mappen issue. CP heeft geen watchfolder waar 'ie in kijkt voor nieuwe films. Dus postprocessen kan 'ie niet.

Ik zou in SAB series laten downloaden naar '/share/MD0_DATA/.Temp/Series' en daar het sabToSickbeard script op los laten. In SickBeard wel het postprocessen uitzetten.

Films laten downloaden in '/share/MD0_DATA/.Temp/Movies'. Deze map als watchfolder in CP zetten. In SAB het postprocessscript op de movies categorie weghalen.
Thanks, zal hier straks naar kijken. :)

 • r3v0ss
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 29-11-2021
oh, en zet het sorteren van Movies in SAB uit.

 • Senaxx
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 16:53
Misschien zijn deze links wat voor de OP, aangezien er voor QNAP gebruikers nog niet zo heel veel in staat.


CouchPotato:
X86 (TS-X39 series, TS-X59-series, TS-509, TS-809)
ARM-x19 (TS-X10 series, TS-X12-series, TS-X19 series)
ARM-x09 (TS-X09 series)

SickBeard QPKG (standaard)
X86 (TS-X39 series, TS-X59-series, TS-509, TS-809)
ARM X19 (TS-X10 series, TS-X12-series, TS-X19 series)
ARM X09 (TS-X09 series)

Met dank aan onze eigen Tweaker SL1000 uit het QNAP forum. De QPKG's zijn soms wat out-of-date maar kan gewoon in de directory d.m.v. een "git pull" of via de applicatie zelf geupdate worden naar de laatste.


Ook nog een issue dat ik nog steeds heb lopen, De sickbeard Subliminal versie download bij mij geen subs meer.

AADec-07 13:09:18 DEBUG  Thread Thread-23 terminated
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Terminating
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Terminating
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Poison pill received in thread Thread-23
Dec-07 13:09:18 DEBUG  CP Server Thread-9 :: Error occurred when downloading subtitles: zero length field name in format
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Getting subtitles for showid 2455 season 6 episode 1 with language nl
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Retreived showid 2455 for Dexter from cache
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Loading showids from cache...
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Initializing cache...
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Initializing
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Getting subtitles [{'moviebytesize': '1606659331', 'sublanguageid': 'dut', 'moviehash': '5a75aeebe6578692'}] with token csmqqvhtqt23rslh680rldqbn2
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Initializing
AADec-07 13:09:18 DEBUG  Listing subtitles set([u'nl']) for u'/share/MD0_DATA/Share/TvHD/Dexter/Season 06/Dexter - s06e01 - Those Kinds of Things.mkv' with ['BierDopje', 'OpenSubtitles']
AADec-07 13:09:17 DEBUG  Worker Thread-23 added to the pool
AADec-07 13:09:17 DEBUG  Setting plugins to ['BierDopje', 'OpenSubtitles']
AADec-07 13:09:17 DEBUG  Setting languages to [u'nl']
Dec-07 13:09:17 DEBUG  CP Server Thread-9 :: 79349: Downloading subtitles for episode 6x1


Nu had ik hier een issue ingeschoten, maar is tot op heden neit gefixed. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit eventueel zelf kan oplossen?
Python Version: 2.6.7 (r267:88850, Jun 8 2011, 19:43:16) [GCC 4.2.1]

*Edit*
Nu zie ik in het oude topic dus dat meer mensen er last van hebben. Hopelijk komt er snel een fix :(

[Voor 45% gewijzigd door Senaxx op 07-12-2011 13:22]


Anoniem: 83935

Ik draai momenteel twee instances van sickbeard, een voor SD en een voor HD. Voor de HD optie gebruik ik de mogelijkheid om te kijken naar een download dir maar ik zou daar voor de volledigheid ook de postprocessing voor gebruiken.
Ik heb al een tweede autprocessTV-HD.py en .cfg gemaakt en die goed ingesteld naar de instance voor HD. Ik heb de autoprocessTV-HD.py ook aangepast om de autoprocessTV -HD.cfg te gebruiken maar hoe roep ik die nu aan vanuit de tv-hd categorie in sabnzbd?
Als ik sabtosickbeard.py aanroep neem ik aan dat die weer de autoprocessTV.py aanroept ipv autoprocessTV-HD.py.

Iemand hier de gouden tip voor (of zie ik iets over het hoofd?)

 • --MeAngry--
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 17-08 15:30

--MeAngry--

aka Qonstrukt

Voor de mensen die het nog niet wisten, ik heb al een tijdje een iOS frontend voor SABnzbd, CouchPotato en Sick Beard in ontwikkeling. Deze is zelfs toegelaten in de app store en deze week is de eerste update verschenen. :)
Daarom vond ik het wel eens tijd om er hier vermelding van te maken. De SABnzbd ondersteuning is nu nog maar minimaal, maar m'n app moet het dan ook voornamelijk hebben van het feit dat het een totaaloplossing moet worden.

Hij kost in ieder geval voor nu 79 cent, en is hier te vinden. Ik zou graag horen wat jullie ervan vinden. :)

Kia e-Soul MY2020 64kWh ExecutiveLine

Gouden tip: Kijk eens in de bestanden met een editor en ga daar ook hernoemen...

@senaxxx: thx, ik wist dat die dingen er waren en dat sl1000 ze gemaakt heeft, maar waar ze waren, geen idee... :p

@MeAngry: Top man. Nu heb ik geen apple (gelukkig). En nu wordt ook weer eens bevestigd waarom: Jij wordt wel toegelaten, en tripkip met zijn iCouch niet. Wat een willekeurige censuur toch daar...

Ik zal de TS gaan updaten met zulk soort clients, voor Android is er bijvoorbeeld Mediadog.

 • --MeAngry--
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 17-08 15:30

--MeAngry--

aka Qonstrukt

Goed plan. :)
Ik kwam er sinds het verschijnen van mijn eigen app achter dat er inderdaad al wel alternatieven zijn, maar die zijn simpelweg nooit toegestaan in de app store, net zoals iCouchPotato inderdaad. Ik vraag me sterk af waarom de mijne dan wel ineens toegelaten is. :o

Kia e-Soul MY2020 64kWh ExecutiveLine


 • Senaxx
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 16:53
Mar2zz schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:20:
Gouden tip: Kijk eens in de bestanden met een editor en ga daar ook hernoemen...

@senaxxx: thx, ik wist dat die dingen er waren en dat sl1000 ze gemaakt heeft, maar waar ze waren, geen idee... :p

@MeAngry: Top man. Nu heb ik geen apple (gelukkig). En nu wordt ook weer eens bevestigd waarom: Jij wordt wel toegelaten, en tripkip met zijn iCouch niet. Wat een willekeurige censuur toch daar...

Ik zal de TS gaan updaten met zulk soort clients, voor Android is er bijvoorbeeld Mediadog.
@Mar2zz
Geen probleem :) Wel zo mooi om compleet te zijn. Zou jij trouwens eens naar dit issue kunnen kijken? Het ziet er naar uit dat meerdere mensen er last van hebben in dit (en vorige) topic.
--MeAngry-- schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:18:
Voor de mensen die het nog niet wisten, ik heb al een tijdje een iOS frontend voor SABnzbd, CouchPotato en Sick Beard in ontwikkeling. Deze is zelfs toegelaten in de app store en deze week is de eerste update verschenen. :)
Daarom vond ik het wel eens tijd om er hier vermelding van te maken. De SABnzbd ondersteuning is nu nog maar minimaal, maar m'n app moet het dan ook voornamelijk hebben van het feit dat het een totaaloplossing moet worden.

Hij kost in ieder geval voor nu 79 cent, en is hier te vinden. Ik zou graag horen wat jullie ervan vinden. :)
Ziet er goed uit! werkt ook redelijk. Bugs die ik tegenkwam:

- Als je geen couchpotato geconfigureerd hebt gaat hij toch proberen te connecten als je per ongeluk op movies drukt
- Bij tvshows download hij alleen bij de eerste serie de cover bij de rest alleen een standaard sick-beard image, en ook bij de detail pagina.

Verder werkt lekker snel en ben benieuwd naar de rest!

[Voor 39% gewijzigd door Senaxx op 07-12-2011 13:36]

--MeAngry-- schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:24:
Goed plan. :)
Ik kwam er sinds het verschijnen van mijn eigen app achter dat er inderdaad al wel alternatieven zijn, maar die zijn simpelweg nooit toegestaan in de app store, net zoals iCouchPotato inderdaad. Ik vraag me sterk af waarom de mijne dan wel ineens toegelaten is. :o
Consider yourself lucky. Heb je iemand die op maandagmorgen niet zo goed heeft opgelet ofzo die de beoordeling deed :p Kan best zijn dat ie er later alsnog uit gekieperd wordt als MPAA huilie gaat doen :)
Senaxx schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:24:
[...]


@Mar2zz
Geen probleem :) Wel zo mooi om compleet te zijn. Zou jij trouwens eens naar dit issue kunnen kijken? Het ziet er naar uit dat meerdere mensen er last van hebben in dit (en vorige) topic.
Ik kan python wel aanpassen, maar ik snap het nut niet van zijn if elif else-voorstel aangezien alle drie de items rond regel 396 volgens mij in de beoordeling mee moeten en niet 1 van de 3 wat if elif else veroorzaakt. (dat is de filnaam-parser voor filmbestanden zeg maar).

En regel 169: Kun je me een screenshot doen van het scherm waar je languages selecteert?

 • --MeAngry--
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 17-08 15:30

--MeAngry--

aka Qonstrukt

Mar2zz schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:36:
[...]

Consider yourself lucky. Heb je iemand die op maandagmorgen niet zo goed heeft opgelet ofzo die de beoordeling deed :p Kan best zijn dat ie er later alsnog uit gekieperd wordt als MPAA huilie gaat doen :)

[...]
Het mooie is dat ik achter het bestaan van iCouchPotato kwam vlak nadat ik m'n eerste update had gesubmit. Dus ik had het wel even benauwd toen het 'In review' proces iets langer duurde dan normaal. O-)
Maar je hebt gelijk, hij kan er nog elk moment uit geknikkerd worden, we zullen het zien. Voorlopig blijf ik gewoon verder knutselen. :)

Ik zag trouwens dat de SB API naar de master branch gepulled is. Dus die gaan we maar eens rap implementeren. :Y)

[Voor 7% gewijzigd door --MeAngry-- op 07-12-2011 13:40]

Kia e-Soul MY2020 64kWh ExecutiveLine


 • Senaxx
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 16:53
Mar2zz schreef op woensdag 07 december 2011 @ 13:36:
Ik kan python wel aanpassen, maar ik snap het nut niet van zijn if elif else-voorstel aangezien alle drie de items rond regel 396 volgens mij in de beoordeling mee moeten en niet 1 van de 3 wat if elif else veroorzaakt. (dat is de filnaam-parser voor filmbestanden zeg maar).

En regel 169: Kun je me een screenshot doen van het scherm waar je languages selecteert?
Alstublieft :)


Ik heb al verschillende instellingen geprobeerd: en,nl of nl,en Als je dut of eng invult dan gooit hij het schermpje weer leeg bij het opslaan dus je kan ook alleen maar en,nl gebruiken. In dit screenshot staat multi-languages nog aan (als mede door verschillende tests) maar heeft totaal geen invloed, die error blijft komen.

[Voor 24% gewijzigd door Senaxx op 07-12-2011 13:56]

Kan je zelf een beetje editen?
regel 169 moet voor regel 155 geplaatst worden volgens mij.

Weet je toevallig ook met welke serie hij bezig was toen je die log uit dat topic kreeg?

Ik denk dat het onderste zoiets moet zijn:
code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
def matching_confidence(video, subtitle):
  '''Compute the confidence that the subtitle matches the video.
Returns a float between 0 and 1. 1 being the perfect match.'''
  guess = guessit.guess_file_info(subtitle.release, 'autodetect')
  video_keywords = utils.get_keywords(video.guess)
  subtitle_keywords = utils.get_keywords(guess) | subtitle.keywords
  replacement = {'keywords': len(video_keywords & subtitle_keywords)}
  if isinstance(video, videos.Episode):
    replacement.update({'series': 0, 'season': 0, 'episode': 0})
    matching_format = '{series:b}{season:b}{episode:b}{keywords:03b}'
    best = matching_format.format(series=1, season=1, episode=1, keywords=len(video_keywords))
    if guess['type'] in ['episode', 'episodesubtitle']:
      if 'series' in guess and guess['series'].lower() == video.series.lower():
        replacement['series'] = 1
      if 'season' in guess and guess['season'] == video.season:
        replacement['season'] = 1
      if 'episodeNumber' in guess and guess['episodeNumber'] == video.episode:
        replacement['episode'] = 1
      confidence = float(int(matching_format.format(**replacement), 2))/float(int(best, 2))
      return confidence
  elif isinstance(video, videos.Movie):
    replacement.update({'title': 0, 'year': 0})
    matching_format = '{title:b}{year:b}{keywords:03b}'
    best = matching_format.format(title=1, year=1, keywords=len(video_keywords))
    if guess['type'] in ['movie', 'moviesubtitle']:
      if 'title' in guess and guess['title'].lower() == video.title.lower():
        replacement['title'] = 1
      if 'year' in guess and guess['year'] == video.year:
        replacement['year'] = 1
      confidence = float(int(matching_format.format(**replacement), 2))/float(int(best, 2))
      return confidence
  else 
     self.logger.error(u'Could not determine it this is a tvshow or movie)

[Voor 118% gewijzigd door Mar2zz op 07-12-2011 15:41]

Even vlug tussen door ;)

Voor de chrome gebruikers onder ons: SickBeardConnect Chrome Extension

Kan er zelf helaas geen gebruik van maken vanwege het niet beschikken over een api key in Subliminal versie

[Voor 23% gewijzigd door schumi2004 op 07-12-2011 16:13]


 • Markicks
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 07:10
Vind een vastgezet tabblad met SickBeard erin handiger. Als je een beetje grote monitor hebt kun je net als ik ook Sabnzbd en CouchPotato kwijt in hetzelfde venster d.m.v. een tabeletje.

system setup


 • j1nx
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 12:59

j1nx

Geek - Enjoying life

schumi2004 schreef op woensdag 07 december 2011 @ 16:03:
Even vlug tussen door ;)

Voor de chrome gebruikers onder ons: SickBeardConnect Chrome Extension

Kan er zelf helaas geen gebruik van maken vanwege het niet beschikken over een api key in Subliminal versie
Misschien ligt het aan mij, maar waar staat die API key dan?

EDIT: Crap. Forceer ik een version check, blijk ik er 31 achter te lopen ?????? Sinds wanneer werkt dan ineens niet meer automatisch?

[Voor 12% gewijzigd door j1nx op 07-12-2011 17:20]

Technical enthousiast on a budget - DiY Tutorials, How-To's and Information on how to do things yourself, better & cheaper - The Dutch way.


 • WicKeD.El.GuPPo
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 17-08 13:08
Misschien ligt het aan mij, maar waar staat die API key dan?
Eerst goed en volledig lezen misschien :?

You will need the newest version that was made public on 2011/12/7
If you dont see the api key in SickBeard you dont have the right version

[Voor 37% gewijzigd door WicKeD.El.GuPPo op 07-12-2011 17:52]

Pagina: 1 2 3 ... 64 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Let op: het bespreken van index sites en het vragen om invites is niet toegestaan!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee