Toon posts:

[Ziggo] Ervaringen Topic - Deel 4 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 33 Laatste
Acties:
 • 253.529 views

 • Hoyden
 • Registratie: December 1999
 • Laatst online: 07-06 20:05
Floris-K schreef op vrijdag 31 oktober 2008 @ 10:39:
Zijn er eigenlijk oude @home klanten die de 16mbit halen bij alles-in-1 Extra?
Heb het hier in de omgeving Tilburg gecontroleerd bij kennissen, maar niemand die haalt deze snelheid.

Wij komen met het alles in 1 pakket niet verder dan de oude @home snelheden, die gelijk zijn aan Z3
Tevens ook nog steeds gruwelijke ping spikes tijdens het online gamen. Hoop dat ze het dit jaar nog weten te verhelpen, anders gaan we toch maar eens op zoek naar iets anders.

Er is echter wel 1 voordeel aan het niet kunnen gamen. Ik heb meer tijd over voor mijn avondstudie en nu een 9,8 gehaald voor mijn tentamen lol.
Ik.

Ik haal eigenlijk constant 1,8 tot 1,87MB/s via newsleecher via eweka newsgroepen.
Behoorlijk constant en eigenlijk download ik vooral savonds en in het weekend.

 • rav994
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 08:56
Ik haal soms 2.01 mb's download, upload zit ik op 400 kb's.
Dit al een paar maanden.

[Voor 102% gewijzigd door rav994 op 31-10-2008 19:21]


 • REDFISH
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 22-10-2021

REDFISH

beetje vreemd en niet lekker

Wij hebben 3 weken geleden het digitale tv pakket gekocht. 2 weken genoten van alle zenders en besloten het digitaal totaal pakket te nemen voor 10 euro per maand.

Brief opgestuurd ruim binnen die 2 weken. Helaas na 2 weken melding E19, preview periode verlopen.

Afgelopen maandag gebeld: 15 minuten in de wacht. Mevrouw aan de lijn zou het doorvoeren, netjes cardnummer gevraagd en alle gegevens enzo, zou binnen 48 uur max doorgegeven zijn aan de smartcard. Helaas vandaag nog altijd niks(ik vrees al voor het begin van mijn eigen ziggo soap).

Ik had besloten een mijn ziggo account te maken en het daar zelf te regelen. Helaas waren de klantnummers die op de afschrijving staan elke maand niet correct/van toepassing. Er staat KN: 1238340 en klantnummer 212828238. allebei niet correct bij het koppelen van mijn account. Lekker handig deze nummers op je afschrift te zetten als het niet je echte klantnummer is.

Ik dus bellen. 22 minuten in de wacht. Mevrouw na wat aandringen en gegevens gecheckt klantnummer gegeven. Headsead batterij was al bijna leeg van het in de wacht staan.

Nu account aangemaakt: en wat schetst mijn verbazing: Nog niet eens een smartcard geregistreerd laat staan een pakket. Ik heb het dus nu maar ZELF gedaan. Ben dus benieuwd of het nu wel doorgevoerd wordt. Zo niet dan boek ik in ieder geval elke maand braaf het afgeschreven bedrag terug totdat ik de gevraagde dienst wel krijg.

We wachten het maar weer af. Eens kijken wanneer ik eindelijk porno kan kijken via Ziggo.

 • Raven
 • Registratie: November 2004
 • Niet online

Raven

Marion Raven fan

Pfff, mams schrok net ff. Internet was ineens €63.85 aldus ABN Internetbankieren....

Online factuur erbij gepakt... Worden internet en (analoge) RTV ineens als één bedrag afgeschreven :? :?
Kon dat niet even van te voren gemeld worden :/

Nog gekker: Er staat een vervaldatum op die online factuur, dus het wordt weer terug geboekt?
Zo niet, het is te vroeg afgeschreven. Normaal komt de (online) factuur de 1e van de maand, nu de 28e...

edit: net ff met Ziggo aan de lijn gehangen na 15min wachten. Het klopt.
Blijkbaar is het bericht dat het samengevoegd zou worden op de factuur niet aangekomen...

[Voor 15% gewijzigd door Raven op 01-11-2008 14:48]

After the first glass you see things as you wish they were. After the second you see things as they are not. Finally you see things as they really are, and that is the most horrible thing in the world...

Oscar Wilde


 • ArChie
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
Klaus_1250 schreef op vrijdag 31 oktober 2008 @ 14:37:
... of de bandbreedte van een zender knijpen door ze te recoden naar een lagere bandbreedte (zoals ze bij NL1/2/3 nu al doen, die van ~8Mbps naar ~7.3Mbps worden ge-recode)...
Even een kleine aanvulling: Er is geen sprake van "recoden" (of hercoderen) van het MPEG signaal naar een lagere bitrate zoals bijvoorbeeld wel gebeurd bij CanalDigitaal en Digitenne. Wat ze doen is het verwijderen van data uit de MPEG stream zonder het te hercoderen. Zie het als een filter, ze laten niet meer alle data van het originele signaal door, maar kunnen in percentages aangeven hoeveel data er verwijderd moet worden. Dat heeft consequenties voor het synchroon houden van de video en audio streams zodat ook de Program Clock Reference (PCR) die bij het signaal hoort opnieuw gezet moet worden.

In feite is Ziggo daarmee het originele signaal zoals zij dat uit Hilversum ontvangen aan het vernaggelen voordat ze het aan ons doorgeven. Sinds de Ziggo/Multikabel abonnees het signaal van Ziggo/Casema krijgen is bij veel kanalen de bitrate met 10 tot 15% omlaag gegaan wat voor de oplettende kijker gewoon visueel zichtbaar is al blijven de "technici" van Ziggo bij hoog en bij laag volhouden dat je niet ziet dat zij data uit de MPEG stream halen. Maar goed, dat waren dezelfde figuren die ook van mening waren dat het omzetten van een origineel 1080i HDTV signaal naar een 720p HDTV signaal om bitrate te besparen ook niet zou leiden tot een lagere beeldkwaliteit en daar heeft een proef deze zomer toch wel een ander licht op de zaak geworpen. Misschien gaat Ziggo er vanuit dat de kwaliteit van de aanbevolen ontvangers toch al onder de maat is waardoor een wat slechter signaal de meeste klanten niet eens opvalt.

 • ThaHandy
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 08-06 20:08

ThaHandy

Discovery Channel

11 okt, werkt de telefoon niet meer. nog niet gebeld ivbm een groeps storing
16e maar eens bellen wat er aan de hand was, melding naar TD
29e nog een keer bellen aangezien het wel heel erg lang deed
"ja meneer, die td kan de aanvraag niet aan" en plots de volgnde dag werkt het ineens :X

0900 10c per min, op de vaste lijn ja :(
Ik heb zelf prepaid (HI) , das een dikke euro per minuut om naar een 0900 nummer te bellen, dikke vinger dus. Vandaar dat ik het bellen heb uitgesteld }:O

[Voor 6% gewijzigd door ThaHandy op 01-11-2008 14:34]


 • Captain Pervert
 • Registratie: Mei 2000
 • Laatst online: 21-11-2022
Ik ben oud-@home abonnnee en ik heb mijn drie losse @home abbo's reeds in mei om laten zetten naar een 3-in-1 Ziggo abonnement ivm hogere upload (3 Mbit).
Ik heb 4 weken geleden ook een brief gehad met een de bevestiging dat ik per 1 november in het Ziggo netwerk zou worden opgenomen.
Tot op heden merk ik geen verschil.

Hoe staat het hiermee? Heb ik lotgenoten?

Porsche 928 - It's about as fast as you can go without having to eat airline food.


 • Hoyden
 • Registratie: December 1999
 • Laatst online: 07-06 20:05
Captain Pervert schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 15:23:
Ik ben oud-@home abonnnee en ik heb mijn drie losse @home abbo's reeds in mei om laten zetten naar een 3-in-1 Ziggo abonnement ivm hogere upload (3 Mbit).
Ik heb 4 weken geleden ook een brief gehad met een de bevestiging dat ik per 1 november in het Ziggo netwerk zou worden opgenomen.
Tot op heden merk ik geen verschil.

Hoe staat het hiermee? Heb ik lotgenoten?
Heb je al een Ziggo klantnummer ?
Daarom kun je een account aanmaken en op Mijn Ziggo inloggen.
Kun je daar in ieder geval zien welke diensten je hebt..

 • PWM
 • Registratie: Oktober 2000
 • Niet online
Rainesh schreef op woensdag 29 oktober 2008 @ 20:51:
[...]


Ik heb anders een router voor je die het 100% werkt met ziggo.

Sitecom MIMO XR, die wordt namelijk ook gebruikt door Ziggo zelf. Helemaal nieuw in doos, inc boekjes, drivers en wireless usb stick. Transferrate 125mbps, 3 antennes etc.

Werkt prima, ik heb een ongeopende en eentje die geopend is maar niet gebruikt.

Als je interesse hebt, stuur maar een berichtje.
Dank :) Maar dat ga ik proberen voor te leggen aan Ziggo. Ik heb nu 2 nieuwe, goedwerkende en standaard, routers gekocht die niet werken, omdat er iets aan die kant niet klopt.

Of ze regelen dat het werkt, of ze geven me een nieuwe router. Ik betaal ongeveer 1500,- per jaar aan Ziggo, dan helpen ze ook maar.

Probleem is dat ik niet om een nieuwe modem kan vragen, ze nemen namelijk niet op. Ik probeer het deze week nog, en anders laat ik hem vanaf 1 januari afsluiten.

 • abcor2003
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-10-2021
jurjendt schreef op vrijdag 31 oktober 2008 @ 18:00:
[...]

Ik zit met hetzelfde probleem, activatie codes de 16e binnen gekregen voor alles-in-1 extra maar nog steeds geen hd installatie pakket. Erg fijn nu vandaag mijn adsl abo afloopt. Volgens de helpdesk zat ik vast in stap 4, volgens de afdeling wijzigingen was er wel een 'pakket verstuur' order de deur uit gegaan. Weet iemand of ik iets kan doen om het pakket wel snel binnen te krijgen of is dit een kwestie van afwachten?

Ook heb ik nog een oud (4 maanden) modem zonder telefonie liggen van mijn oude @home proef abonnement die ik nooit terug heb hoeven sturen, zou ik deze misschien kunnen gebruiken in afwachting van mijn nieuwe modem, of ben ik dan de klos met het activeren en codes en dergelijke.

Probleem 2 is dat er in de brief wordt gezegd dat ik activatie kosten a 30 euro moet betalen voor televisie z1, terwijl ik al kabel heb (direct bij mijn huur in). Lijkt me een beetje dubbel betalen zo.
Ik heb de oorzaak gevonden. Ik hang ook vast in stap 4. Ze zijn momenteel het wachten op de levering van de HD Ontvangers. Alles hangt in fase 4, behalve de bestelling van de HD Tuner. Die is besteld in fase 3 en nog niet binnen bij Ziggo. Dus blijft hij daar hangen in fase3. Zodra deze ook in fase 4 beland zal alles verderlopen.

 • jacg
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 08-01-2021
Hoyden schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 16:01:
[...]


Heb je al een Ziggo klantnummer ?
Daarom kun je een account aanmaken en op Mijn Ziggo inloggen.
Kun je daar in ieder geval zien welke diensten je hebt..
Ehmmm als ik inlog kan ik alleen mijn gegevens wijzigen of produkten wijzigen, zie nergens wat ik heb.

Trouwens meerdere mensen last van de drukte? Heb sinds vanochtend een E19 melding op de tv, en helpdesk is gewoon niet bereikbaar, probeer het later opnieuw :?

 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
jacg schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 16:34:
[...]


Ehmmm als ik inlog kan ik alleen mijn gegevens wijzigen of produkten wijzigen, zie nergens wat ik heb.

Trouwens meerdere mensen last van de drukte? Heb sinds vanochtend een E19 melding op de tv, en helpdesk is gewoon niet bereikbaar, probeer het later opnieuw :?
Je bent niet de enige met het probleem helaas. Heel veel mensen die een SC hebben die nog niet geregistreerd staan, krijgen nu massaal de E19 foutmelding >:)

 • Hoyden
 • Registratie: December 1999
 • Laatst online: 07-06 20:05
StephanL schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 19:41:
[...]

Je bent niet de enige met het probleem helaas. Heel veel mensen die een SC hebben die nog niet geregistreerd staan, krijgen nu massaal de E19 foutmelding >:)
Daar is toch niet mis mee ?

Ik betaal ook netjes voor mijn abbo's..
Zoals ik hier vaker gelees heb zijn er mensen die al maanden naar alle zenders kunnen kijken..
Dat is dus nu ook voorbij ?

 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
Hoyden schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 19:45:
[...]


Daar is toch niet mis mee ?

Ik betaal ook netjes voor mijn abbo's..
Zoals ik hier vaker gelees heb zijn er mensen die al maanden naar alle zenders kunnen kijken..
Dat is dus nu ook voorbij ?
Klopt, dat is inderdaad voorbij

Anoniem: 266093

Kan iemand mij vertellen waar ik rekening mee moet houden en wat ik nodig heb als ik een digitale TV-Kaart wil aanschaffen voor mijn computer zodat ik hierop digitale televisie kan kijken? (Casema gebied, regio Den Haag)

Is het overigens bekend wanneer analoge televisie wordt uitgefaseerd?

 • VincentH
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 06:59
Hoyden schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 19:45:
[...]


Daar is toch niet mis mee ?

Ik betaal ook netjes voor mijn abbo's..
Zoals ik hier vaker gelees heb zijn er mensen die al maanden naar alle zenders kunnen kijken..
Dat is dus nu ook voorbij ?
Daar is niks mis mee, maar het is wel vervelend dat ik keurig binnen de door Ziggo aangegeven termijn een registratieformulier opstuur en nu in het weekend op zwart wordt gezet. Kennelijk hebben ze problemen om hun beloftes na te komen en aanmeldingen op tijd te verwerken, maar daar wil ik als klant geen slachtoffer van worden. :(

MacBook Pro Late 2012 | iPhone SE | iPad Air |Canon EOS 80D | Sigma 17-70mm f2.8-4.0 OS HSM | EF70-200mm f4L | EF 35mm f2 | EF 50mm f1.8 II | ELGA | SMA+Yingli 1375WP


 • Phaeton
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 02-06 14:28
Rainesh schreef op woensdag 29 oktober 2008 @ 20:51:
[...]


Ik heb anders een router voor je die het 100% werkt met ziggo.

Sitecom MIMO XR, die wordt namelijk ook gebruikt door Ziggo zelf. Helemaal nieuw in doos, inc boekjes, drivers en wireless usb stick. Transferrate 125mbps, 3 antennes etc.

Werkt prima, ik heb een ongeopende en eentje die geopend is maar niet gebruikt.

Als je interesse hebt, stuur maar een berichtje.
ik heb interesse. Moet elke keer router eruithalen om te kunnen internetten en ben dit beetje zat. Heb een oudere linksys en denk dat een andere router het op zou moeten lossen. Mail je mij? buur (@) xs4all.nl

 • Kurios
 • Registratie: Maart 2006
 • Niet online
Anoniem: 266093 schreef op zondag 02 november 2008 @ 10:08:
Kan iemand mij vertellen waar ik rekening mee moet houden en wat ik nodig heb als ik een digitale TV-Kaart wil aanschaffen voor mijn computer zodat ik hierop digitale televisie kan kijken? (Casema gebied, regio Den Haag)

Is het overigens bekend wanneer analoge televisie wordt uitgefaseerd?

[Voor 55% gewijzigd door Kurios op 02-11-2008 23:07. Reden: niet goed gelezen :)]


Anoniem: 88453

Kurios schreef op zondag 02 november 2008 @ 12:10:
[...]

Bij de media markt kan je losse smartcards kopen voor 30Euro. Deze zijn meteen bruikbaar (mits je al analoge uitsluiting hebt) Zo niet, dan kan je via internet de aansluiting en smartcard registreren.
De aansluiting kost 15 euro per maand en het aansluiten eenmalig 40 euro. De digitale TV kost je verder niks extras(mits je het basis pakket neemt). Daarnaast krijg je 2 weken alle betaalde zenders op proef.
Hij wil digitaal kijken op zijn PC....
Voor zover ik weet heb je toch dan nog steeds een losse decoder nodig, die je eventueel kunt aansluiten op je PC. (videokaart/geluidskaart)
De Dreambox geeft dan de meeste mogelijkheden, maar ik zie er de voordelen niet van.

 • la_fusion
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 13:23
abcor2003 schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 16:23:
[...]


Ik heb de oorzaak gevonden. Ik hang ook vast in stap 4. Ze zijn momenteel het wachten op de levering van de HD Ontvangers. Alles hangt in fase 4, behalve de bestelling van de HD Tuner. Die is besteld in fase 3 en nog niet binnen bij Ziggo. Dus blijft hij daar hangen in fase3. Zodra deze ook in fase 4 beland zal alles verderlopen.
Hmm dat klinkt niet goed. Heb ook alles in 1 besteld + HD Tuner, dus kan waarschijnlijk ook daarop gaan wachten...

 • Kurios
 • Registratie: Maart 2006
 • Niet online
Anoniem: 88453 schreef op zondag 02 november 2008 @ 16:20:
[...]


Hij wil digitaal kijken op zijn PC....
Voor zover ik weet heb je toch dan nog steeds een losse decoder nodig, die je eventueel kunt aansluiten op je PC. (videokaart/geluidskaart)
De Dreambox geeft dan de meeste mogelijkheden, maar ik zie er de voordelen niet van.
floppydtv+alphacrypt! werkt prima met casema. En een datum wanneer het uitgefaseerd wordt: nee, is niet bekend, maar nu wordt het officieel ook al niet ondersteund.

[Voor 16% gewijzigd door Kurios op 02-11-2008 23:08]


 • Rene59
 • Registratie: April 2000
 • Laatst online: 30-05 20:19
jacg schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 16:34:
[...]


Ehmmm als ik inlog kan ik alleen mijn gegevens wijzigen of produkten wijzigen, zie nergens wat ik heb.

Trouwens meerdere mensen last van de drukte? Heb sinds vanochtend een E19 melding op de tv, en helpdesk is gewoon niet bereikbaar, probeer het later opnieuw :?
Jep heb ik ook. Alleen NL1 doet het nog. En als je de helpdesk belt wordt de verbinding gewoon verbroken wegens de drukte. Waardeloos :/

 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

Twee weken geleden een alles in 1 pakket aangevraagd voor in mijn nieuwe huis.
Ik had het eerst al een maand geleden aangevraagd via de website, maar toen ik na 2 weken daar niets van hoorde maar eens gebeld.
Blijkbaar was de order niet doorgekomen in het systeem :?
Nouja, dan maar telefonisch.. Volgens het Ziggo mannetje aan de andere kant van de lijn zou ik per 28-10 internet krijgen. Wel een brief gehad de 28e, maar tot op heden nog geen modem enz. gezien.
Ik ga zo maar eens bellen of ik die deze week nog kan verwachten.
Dan maar eens de factuur bekijken wanneer ik die krijg.. volgens de papieren heb ik nu dus al een week een alles in 1 pakket.. ben benieuwd of ik daar ook voor moet betalen.

Wat verder wel weer "goed" is.. ik had in mijn oude huis (bij vriendin) een dtv pakket gekocht (en ook netjes opgezegd) maar die doet het nog steeds :D kan dus gelukkig wel digitale televisie kijken :)

Direct maar even gebeld.. sta inmiddels 17 minuten in de wacht.. op maandagmorgen :X
Edit 2: inmiddels 30 minuten :X :X :X
Edit 3: 50 minuten.. in de wacht, dit is toch niet normaal???

[Voor 7% gewijzigd door St@m op 03-11-2008 10:49]

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • MauriX
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 10-05-2022
Ik heb Ziggo 2 weken geleden opgezegd. Probeerde het eerst via de website, maar helaas had ik (ivm verhuizingen) geen klantnr meer in mijn administratie.Dus ik bellen. 30 minuten gewacht. Kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn en binnen 30 sec was het geregeld.......dacht ik.

2 dagen later krijg ik een brief waarin staat dat mijn oude abonnement (internet z2) gewijzigd wordt naar.....internet z2. Zucht!

Inmiddels stond er op die brief een klantnr dus alsnog opzegging gedaan via de website. Daar heb ik nog steeds geen reactie van ontvangen. Ik ben bang dat ik alsnog moet bellen met die prutsers.

Daar komt nog bij dat ik ook een rekeningwijziging heb doorgegeven. Ook dat gaat dus al 2 maand verkeerd maar ja. Het eind is in zicht!

 • troftnom
 • Registratie: Juni 2000
 • Laatst online: 09:13
Ik hoop het voor je, ben al sinds juli bezig met opzeggen. Hoogst persoonlijk modem ingeleverd bij Ziggo servicepoint (wegens verhuizing uit Casema/Ziggo gebied). Maar ze bleven maar geld afschrijven. Daarop via het internet een klacht doorgegeven, waarop ze het die maand zouden stop zetten (ze konden niets in hun systeem vinden over de eerdere opzegging blijkbaar). Zelfde soort "bevestigings" brieven gehad waarin niets veranderde aan het abo. En er wordt nog steeds vrolijk maandelijks afgeschreven. Bellen doe ik niet meer aan, ga nu maar eens in de pen klimmen en een aangetekende brief sturen. Kijken of ze het dan voor elkaar krijgen...

[Voor 4% gewijzigd door troftnom op 03-11-2008 10:42]


 • Meneer iCy
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 15:51
Kurios schreef op zondag 02 november 2008 @ 23:06:
[...]

floppydtv+alphacrypt! werkt prima met casema. En een datum wanneer het uitgefaseerd wordt: nee, is niet bekend, maar nu wordt het officieel ook al niet ondersteund.
http://www.ziggo.nl/televisie/livetv werkt ook perfect :P

Steam id is ijsie \\ Xbox Live GT: Meneer iCy


 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

St@m schreef op maandag 03 november 2008 @ 09:57:


Direct maar even gebeld.. sta inmiddels 17 minuten in de wacht.. op maandagmorgen :X
Edit 2: inmiddels 30 minuten :X :X :X
Edit 3: 50 minuten.. in de wacht, dit is toch niet normaal???
Dus.. na 55 minuten in de wacht gestaan te hebben iemand aan de lijn..
Ik vroeg mij dus af wanneer ik mijn modem kon verwachten..
Helaas, dat was niet bekend..
Mijn vraag; 3 maanden? 2 maanden? 1 maand?
Kon ze helaas geen antwoord op geven.. maar 3 maanden zeker niet..
2 maanden dan? Misschien was het antwoord..

Toen ik haar confronteerde met een collega die mij vorige week nog vermelde dat ik binnen 5 werkdagen een
modem zou ontvangen gaf ze aan dat deze "leveringsproblemen" sinds vanmorgen waren..
Als ik de verhalen hier zo lees... dikke bullshit dus..
Maarja, direct maar gevraagd om het order te annuleren.. dat kon :P

Helaas wil ik wel internetten via de kabel.. dus ik ga mij zo maar eens laten terugbellen door Ziggo voor een ander abbo.. (ik heb er alweer spijt van dat ik opgezegd heb :P en dan wil ik wel eens de levertijden van het modem aanhoren).

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • Ron!n
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 08-06 23:24
Je kan ook zoeken of er bij jou in de buurt een Ziggo dealer zit, de computerwinkel waar ik werk is bijvoorbeeld dealer en wij hebben de modems en digitale tv ontvangers gewoon op de plank liggen.

What's in the case?


 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

Ron!n schreef op maandag 03 november 2008 @ 11:14:
Je kan ook zoeken of er bij jou in de buurt een Ziggo dealer zit, de computerwinkel waar ik werk is bijvoorbeeld dealer en wij hebben de modems en digitale tv ontvangers gewoon op de plank liggen.
Oh.. dat wist ik niet :P jammer, dan had het dus allemaal al geregeld kunnen zijn.
Nouja.. ik ga wel eens opzoek dan vanmiddag.. heb me net laten terugbellen door Ziggo, ik wilde het abbo graag toch weer :P
Dan moest ik de klantenservice bellen.. daar had ik dus geen zin in, dus ik heb maar een nieuw abbo aangevraagd. Nu met monteur, met de achterliggende gedachte.. als de monteur er is, dan moet ik ook het modem enzo hebben.. anders kan de monteur nog niets doen. De monteur komt de 17e, dus waar ze nou weer 2 maanden levertijd vandaan halen.. :?
Maar als het ook bij de gewone huis tuin en keuken winkel kan :P dan doe ik het allemaal zelf wel.
Vanmiddag zal ik dan dus 3x een alles in 1 abbo hebben op mijn adres :P waarvan ik er al 1 heb opgezegd.. Oeh, dat wordt nog een administratieve romslomp :D Ik heb er nu al zin in.. lekker opzeggen en stoneren :D
Helemaal gek maken die lui.. ja ik heb tijd teveel :+

Net ff gekeken, ik haal vanmiddag nog een pakket op, er zitten wel 4 winkels bij mij op de hoek, en nog eens 20 in het centrum ofzo :P

[Voor 8% gewijzigd door St@m op 03-11-2008 11:33]

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • superduper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 14:46

superduper

Z3_3.0 Woeiiii

Ik word nu ook gestoord van die Ziggo bende..

Met wanadoo geen probleem. Overgang naar ziggo: eerst ook geen probleem.

Nu dus wel: al sinds ~8 weken doet onze telefonie raar. In de helft van de gevallen krijgen we alleen eenzijdige gesprekken: de ander hoort ons niet, of wij horen de andere niet. Op beide lijnen, met verschillende toestellen. De storingsdienst gebeld en we moesten voor 5 van deze gevallen de tijd, nummer en klacht opschrijven en weer terug bellen... Dit gedaan maar na een week of 4-5 is er nog niets veranderd.

Zelfs met iets kopen gaat het waardeloos:
Twee weken voor de herfstvakantie voor de kinderen het kids tv pakket bijbesteld. Nu is het 4 weken later, en het wordt nog steeds niet doorgegeven!

Vandaag de klantenservice geprobeert te bellen: eerst krijg je de kostenvermelding, daarna de ingesprekstoon en verder niets.

Tweede poging later: kom je dit keer wel in het menu, komt er een engelse computer stem dwars door het menu heen 'I cannot understand what you said. dit 3x en daarna goodbye. Verbinding weg.

Derde poging: eindelijk een goed menu: 40 min in de wacht, en klik - in gesprekstoon en weg.


Vierde poging: Het zelfde als bij drie, maar nu naar 30min. Hebben zij een wachtrij reset oid?

En dit alles via de mobiel omdat die gvd telefonie niet werkt!!! Neemt driekwart dag in beslag en dan heb je nog niets. Wat een prutsers.

 • Worran
 • Registratie: Mei 2007
 • Niet online
St@m schreef op maandag 03 november 2008 @ 11:31:
[...]


Oh.. dat wist ik niet :P jammer, dan had het dus allemaal al geregeld kunnen zijn.
Nouja.. ik ga wel eens opzoek dan vanmiddag.. heb me net laten terugbellen door Ziggo, ik wilde het abbo graag toch weer :P
Dan moest ik de klantenservice bellen.. daar had ik dus geen zin in, dus ik heb maar een nieuw abbo aangevraagd. Nu met monteur, met de achterliggende gedachte.. als de monteur er is, dan moet ik ook het modem enzo hebben.. anders kan de monteur nog niets doen. De monteur komt de 17e, dus waar ze nou weer 2 maanden levertijd vandaan halen.. :?
Maar als het ook bij de gewone huis tuin en keuken winkel kan :P dan doe ik het allemaal zelf wel.
Vanmiddag zal ik dan dus 3x een alles in 1 abbo hebben op mijn adres :P waarvan ik er al 1 heb opgezegd.. Oeh, dat wordt nog een administratieve romslomp :D Ik heb er nu al zin in.. lekker opzeggen en stoneren :D
Helemaal gek maken die lui.. ja ik heb tijd teveel :+

Net ff gekeken, ik haal vanmiddag nog een pakket op, er zitten wel 4 winkels bij mij op de hoek, en nog eens 20 in het centrum ofzo :P
je snapt hopelijk ook wel dat daardoor andere mensen weer langer moeten wachten 8)7

always under construction


 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

racer13 schreef op maandag 03 november 2008 @ 14:15:
[...]


je snapt hopelijk ook wel dat daardoor andere mensen weer langer moeten wachten 8)7
Volgens mevrouw 2 hebben ze geen leverproblemen, en anders zijn ze iig al besteld.. maak je niet zo druk joh.. ik zorg wel dat dat goed geregeld wordt.

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • Meneer iCy
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 15:51
Die wachtrijen kloppen inderdaad niet. Van het weekend was na 5 weken de previewperiode helaas verlopen. Ik bel naar ziggo. Eerst 43 minuten en 18 seconden gewacht, toen geen kiestoon meer maar nam iemand het gesprek op terwijl hij/zij dit niet wist. Minuut later hing die persoon maar op.

Bel daarna weer, toen duurde het maar 4 minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Frappant, maarja kan nu boven weer tv kijken.

Steam id is ijsie \\ Xbox Live GT: Meneer iCy


 • Donnie
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 14:13

Donnie

AKA DonCorleone

En wederom is de helpdesk weer niet te bereiken omdat het " te druk" is, en wordt de verbinding verbroken. Die gasten zijn gewoon bijna nooit te bereiken!!!

Camera: Canon EOS 7D + Canon EF 24-70mm F/2.8 L, Canon 100mm Macro L, Canon EF 70-200mm L F/4 iS, Canon 50mm F1.8, Canon EF-S 10-22mm, Canon 580ex II, Canon 430ex II, strobist meuk


 • TPbasMIE
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 12:20
Ik wordt langzamerhand ook gek van Ziggo.

Nu al 4 weken geleden aangevraagd, na 1,5 week heb ik mijn brief gekregen met alle gegevens. Maar ik wacht nog steeds op mijn pakket met de hardware. Vandaag wou ik eens bellen naar de al beruchte klantenservice, maar ik krijg ze niet te pakken.

Net nog geprobeerd, na 3 keer bellen (nummer is steeds overbelast) eindelijk het keuzemenu aan de lijn. Kon ik eindelijk mijn optie kiezen (bestelstatus) krijg ik de melding dat het nummer niet in gebruik is. 8)7

Gaat lekker daar....

Kom ook eens op het Division Brabant Forum <BR>


 • PWM
 • Registratie: Oktober 2000
 • Niet online
Ik heb inmiddels in 2 maanden tijd, 15GB dataverkeers gehad over mijn HSDPA Vodafone abo :+

Heb net 35 minuten in de wacht gestaan, om daarna weer opgehangen te worden. Misschien rijd ik er van de week gewoon maar eens langs

Ik denk dat Ziggo het slechtste bedrijf is wat ik ooit ben tegengekomen, period. Ze hebben helaas wel de positie waarin ze het kunnen doen, een andere TV provider over de kabel gaat je toch niet lukken. Het midden management van Ziggo heeft geen macht, het hoger management interesseerd het allemaal niet zoveel.

De wachttijden voor support zijn geen seconde korter geworden. Voor het eerst in mijn leven ben ik aggresief geworden, dat heb ik echt nog nooit gehad (gat in een router geslagen, pijnlijke hand). Ziggo maakt echt alles in je los.

[Voor 54% gewijzigd door PWM op 03-11-2008 16:42]


 • Martijn02
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 08-06 13:03

Martijn02

/* No Comment */

Ik heb vorige week voor het eerst in 4 maanden een rekening van ze gehad. Alles klopt, maar bij elkaar is het een hoop geld. Meteen geprobeerd het digitaal totaal pakket op te zeggen wat je 2 maanden gratis bij je abonement kreeg.

Zaterdag: na 30 minuten in de wacht (mobiele tel) eindelijk iemand aan de lijn, maar verbinding werd halverwege het gesprek verbroken.
Vanmorgen: (een keer of 5) na de melding dat het een duur nummer is een ingesprekstoon
Vanmiddag: Eindelijk contact, na 39:52 in de wacht had ik iemand aan de telefoon, en die heeft me toegezegd dat het digitaal totaal abonement begin december niet meer verlengd zou worden.

't zal mij benieuwen... Mijn onderbuikgevoel zegt dat het volgende maand gewoon weer op de rekening staat.

Anoniem: 279295

Ik heb mijn ziggo abonnement opgezegd. Krijg ik een bevestiging brief thuis met 3 verschilende folders over hun alles-in-een pakket.... Daar vraag ik toch niet om? Ik zeg toch niet op om weer een kilo folders te krijgen? Verwachten ze nou echt dat ik weer lid wil zijn?

 • Hoyden
 • Registratie: December 1999
 • Laatst online: 07-06 20:05
Martijn02 schreef op maandag 03 november 2008 @ 16:50:

't zal mij benieuwen... Mijn onderbuikgevoel zegt dat het volgende maand gewoon weer op de rekening staat.
Die kans is wel groot ja.
Ik heb ook nog 2 maanden Sport1 tegoed van ze ivm opzegging.
Maar dat tegoed moet bij de volgende factuur verwerkt worden is me toegezegd.

Als het zo'n rommeltje blijft zeg ik Ziggo maar op als ik ga verhuizen, want alles meeverhuizen zal ongetwijfeld voor de nodige ergernissen zorgen.
Een nieuwe abbo aanvragen zal waarschijnlijk wel makkelijker gaan..

 • Bram
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online

Bram

..........

Ik ben al meer dan een jaar weg bij @home, zie ik vandaag ineens dat er 29,95 is afgeschreven voor Ziggo B.V. Z2 internet abonnement. Direct laten storneren bij de bank.

Volgens mij is het daar echt 1 grote bende. Meer mensen die ineens rekeningen ontvangen voor al lang opgezegde diensten?

 • madmaus
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 14:53
Ik lees nog steeds heel vaak dat mensen lang in de wacht staan.
Misschien voor hun een idee om thuishulp te installeren.

Dan kan je een chat sessie beginnen met Ziggo.
Niet ideaal soms gaat de communicatie erg traag, maar het is gratis en je hoeft niet 30 minuten in de wacht te staan.

Probeer het eens: http://www.ziggo.nl/klant...latie-downloads/thuishelp

panasonic fz1000 # Raynox DCR-250 en DCR-150 # B+W ND 110 filter # Tiffen variable ND Filter ** mijn Flickr


Anoniem: 279295

madmaus schreef op maandag 03 november 2008 @ 19:12:
Ik lees nog steeds heel vaak dat mensen lang in de wacht staan.
Misschien voor hun een idee om thuishulp te installeren.

Dan kan je een chat sessie beginnen met Ziggo.
Niet ideaal soms gaat de communicatie erg traag, maar het is gratis en je hoeft niet 30 minuten in de wacht te staan.

Probeer het eens: http://www.ziggo.nl/klant...latie-downloads/thuishelp
Hoe chat je als je verbinding weg is?
Ze hebben mij wel eens geadviseerd, toen mijn verbinding eruit lag, om bij de FAQ te kijken op de site.. 8)7

 • madmaus
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 14:53
Anoniem: 279295 schreef op maandag 03 november 2008 @ 19:24:
[...]


Hoe chat je als je verbinding weg is?
Ze hebben mij wel eens geadviseerd, toen mijn verbinding eruit lag, om bij de FAQ te kijken op de site.. 8)7
In dat geval gaat het inderdaad een beetje lastig.
Maar voor mensen met snelheidsproblemen telefonieproblemen of andere problemen is dit best een optie.

panasonic fz1000 # Raynox DCR-250 en DCR-150 # B+W ND 110 filter # Tiffen variable ND Filter ** mijn Flickr


Anoniem: 98389

Ik maak gebruik van het Ziggo alles in 1 pakket. Nu werkte altijd alles goed totdat ik gebruik ging maken van een router: Philips CAW7740N 802.11 B/G/N draft router.
Ik heb de standaard wizzard doorlopen en alles werkte gelijk en snel. Computer via een kabel op Lan en mn Iphone via Wireless. Nu het probleem, op mijn computer, XP SP2, krijg ik na een tijdje de melding: Lan kabel niet aangesloten. Hierna heb ik een 15 seconden geen internet, maar erna gelijk wel weer. Na 2 minuten valt internet gewoon weg maar dan zonder die Lan-kabel melding. Firefox meldt dan: Firefox kan de server op www.iphoneclub.nl niet vinden. of De server op tweakers.net doet er te lang over om te antwoorden. Probeer ik het dan na 20 a 30 sec weer, en internet werkt gewoon weer normaal en prima. Echter blijven deze meldingen elkaar opvolgen om de zoveel minuten.

Instellingen: dynamisch IP, Firewall aan, Lease vernieuwen om 2 weken.

Firmware is recent, alles op verschillende volgorde gereset. Internet zonder de router werkt wel normaal! Iemand enig idee wat er mis is, en zo niet misschien wat hulp om tot een oplossing te komen?
Alvast bedankt!

Bij mn router stats staat er na de foutmelding dit:
11/03/2008 19:42:12 DHCP Client: [WAN]Receive Ack from 10.1.127.5,Lease time=86400
11/03/2008 19:42:11 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Receive Offer from 10.1.127.5
11/03/2008 19:42:08 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:05 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:01 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:41:41 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information

En dit:
11/03/2008 20:05:48 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:32 **TCP FIN Scan** 85.92.145.132, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2755 (from WAN Inbound)
11/03/2008 20:05:28 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information
11/03/2008 20:05:26 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:24 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:22 **TCP FIN Scan** 213.239.154.34, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2744 (from WAN Inbound)

[Voor 32% gewijzigd door Anoniem: 98389 op 03-11-2008 20:07]


 • Paprika
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 08-06 20:39
madmaus schreef op maandag 03 november 2008 @ 19:12:
Ik lees nog steeds heel vaak dat mensen lang in de wacht staan.
Misschien voor hun een idee om thuishulp te installeren.

Dan kan je een chat sessie beginnen met Ziggo.
Niet ideaal soms gaat de communicatie erg traag, maar het is gratis en je hoeft niet 30 minuten in de wacht te staan.

Probeer het eens: http://www.ziggo.nl/klant...latie-downloads/thuishelp
Werkt niet op Windows XP x64 }:|

 • PWM
 • Registratie: Oktober 2000
 • Niet online
Anoniem: 98389 schreef op maandag 03 november 2008 @ 19:52:
Ik maak gebruik van het Ziggo alles in 1 pakket. Nu werkte altijd alles goed totdat ik gebruik ging maken van een router: Philips CAW7740N 802.11 B/G/N draft router.
Ik heb de standaard wizzard doorlopen en alles werkte gelijk en snel. Computer via een kabel op Lan en mn Iphone via Wireless. Nu het probleem, op mijn computer, XP SP2, krijg ik na een tijdje de melding: Lan kabel niet aangesloten. Hierna heb ik een 15 seconden geen internet, maar erna gelijk wel weer. Na 2 minuten valt internet gewoon weg maar dan zonder die Lan-kabel melding. Firefox meldt dan: Firefox kan de server op www.iphoneclub.nl niet vinden. of De server op tweakers.net doet er te lang over om te antwoorden. Probeer ik het dan na 20 a 30 sec weer, en internet werkt gewoon weer normaal en prima. Echter blijven deze meldingen elkaar opvolgen om de zoveel minuten.

Instellingen: dynamisch IP, Firewall aan, Lease vernieuwen om 2 weken.

Firmware is recent, alles op verschillende volgorde gereset. Internet zonder de router werkt wel normaal! Iemand enig idee wat er mis is, en zo niet misschien wat hulp om tot een oplossing te komen?
Alvast bedankt!

Bij mn router stats staat er na de foutmelding dit:
11/03/2008 19:42:12 DHCP Client: [WAN]Receive Ack from 10.1.127.5,Lease time=86400
11/03/2008 19:42:11 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Receive Offer from 10.1.127.5
11/03/2008 19:42:08 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:05 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:01 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:41:41 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information

En dit:
11/03/2008 20:05:48 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:32 **TCP FIN Scan** 85.92.145.132, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2755 (from WAN Inbound)
11/03/2008 20:05:28 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information
11/03/2008 20:05:26 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:24 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:22 **TCP FIN Scan** 213.239.154.34, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2744 (from WAN Inbound)
Dit is een bekend probleem. Er is geen oplossing. Kijk mijn laatste posts is :+

Steeds meer routers hebben last van de instellingen die Ziggo hanteerd, iets wat vanzelfsprekend word ontkent door ze.

Je moet een andere router kopen, alleen niet van de merken Linksys, Belkin en D-Link, die hebben het probleem ook. Ziggo zelf verkoopt een Sitecom, de enige zekere gok die je kan nemen.

Ik heb zelf staan: Linksys WRT54G, Belkin Wireless N,een Sitecom G router en Belkin B router, alle 4 met hetzelfde probleem als jij hebt.

De Belkins gaan zelfs zo over de zeik, dat na het wegvallen van de verbinding, het dashboard van de router zelf ook niet meer bereikbaar is.

[Voor 4% gewijzigd door PWM op 03-11-2008 20:29]


 • KiPKaKDutcH
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 15-11-2022
PWM schreef op maandag 03 november 2008 @ 20:25:
[...]


Dit is een bekend probleem. Er is geen oplossing. Kijk mijn laatste posts is :+

Steeds meer routers hebben last van de instellingen die Ziggo hanteerd, iets wat vanzelfsprekend word ontkent door ze.

Je moet een andere router kopen, alleen niet van de merken Linksys, Belkin en D-Link, die hebben het probleem ook. Ziggo zelf verkoopt een Sitecom, de enige zekere gok die je kan nemen.

Ik heb zelf staan: Linksys WRT54G, Belkin Wireless N,een Sitecom G router en Belkin B router, alle 4 met hetzelfde probleem als jij hebt.

De Belkins gaan zelfs zo over de zeik, dat na het wegvallen van de verbinding, het dashboard van de router zelf ook niet meer bereikbaar is.
Ik heb een D-Link DIR-655, maar geen probs met Ziggo. Alleen dat wireless verschrikkelijk bagger is -_-
En ik heb veel errors bij Statics (en dan WLAN)...
En dan staat dit int log: Wireless system with MAC address "mac adres" disconnected for reason: Received Deauthentication.
Andere kanalen helpen niet. (G only)

Gamertag: DraaQ PC specs! | The Reality


 • Mijulio
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 07-06 08:58
KiPKaKDutcH schreef op maandag 03 november 2008 @ 20:31:
[...]


Ik heb een D-Link DIR-655, maar geen probs met Ziggo. Alleen dat wireless verschrikkelijk bagger is -_-
En ik heb veel errors bij Statics (en dan WLAN)...
En dan staat dit int log: Wireless system with MAC address "mac adres" disconnected for reason: Received Deauthentication.
Andere kanalen helpen niet. (G only)
Hela, ik heb ook een DIR-655 en werkt perfect. zowel internet dhcp, en wifi. heb je wel de juiste firmware erop staan? en de richting van je antennes wil ook nog wel eens werken.
check: http://gathering.tweakers...ssages/1268386//dir%2C655
voor tips of het plaatsen van je router: http://www.smallnetbuilder.com/

 • Klaus_1250
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 05-06 13:38
Bij mn router stats staat er na de foutmelding dit:
11/03/2008 19:42:12 DHCP Client: [WAN]Receive Ack from 10.1.127.5,Lease time=86400
11/03/2008 19:42:11 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Send Request, Request IP=83.84.xxx.xxx
11/03/2008 19:42:09 DHCP Client: [WAN]Receive Offer from 10.1.127.5
11/03/2008 19:42:08 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:05 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:42:01 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 19:41:41 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information

En dit:
11/03/2008 20:05:48 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:32 **TCP FIN Scan** 85.92.145.132, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2755 (from WAN Inbound)
11/03/2008 20:05:28 DHCP Client: [WAN]Could not find DHCP daemon to get information
11/03/2008 20:05:26 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:24 DHCP Client: [WAN]Send Discover
11/03/2008 20:05:22 **TCP FIN Scan** 213.239.154.34, 80->> 83.84.xxx.xxx, 2744 (from WAN Inbound)
Als ik dat zo zie, is een deel van het probleem wel evident en dat is dat de DHCP-server er volgens de DHCP-client te lang over doet om te antwoorden of dat de DHCP-server simpelweg niet altijd antwoord geeft. Ik zal eens kijken of ik mijn DHCP-client kan laten loggen om te zien wat er allemaal word gestuurd en verzonden.

 • superduper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 14:46

superduper

Z3_3.0 Woeiiii

Hier ook een DIR-655 met ziggo niets-in-een en dat werkt qua internet ook prima. Zowel wireless alsbedraad geen problemen.

 • Jasperrr
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 16-03-2021
Lekker is dit, al vanaf vanochtend vroeg een storing van alle ziggo diensten in Blaricum...

 • abcor2003
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-10-2021
madmaus schreef op maandag 03 november 2008 @ 19:12:
Ik lees nog steeds heel vaak dat mensen lang in de wacht staan.
Misschien voor hun een idee om thuishulp te installeren.

Dan kan je een chat sessie beginnen met Ziggo.
Niet ideaal soms gaat de communicatie erg traag, maar het is gratis en je hoeft niet 30 minuten in de wacht te staan.

Probeer het eens: http://www.ziggo.nl/klant...latie-downloads/thuishelp
Zojuist geprobeerd. 15 minuten en ik kwam erachter dat ik 1 deze dagen mijn pakket zou krijgen.
Ben benieuwd

 • Captain Pervert
 • Registratie: Mei 2000
 • Laatst online: 21-11-2022
Captain Pervert schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 15:23:
Ik ben oud-@home abonnnee en ik heb mijn drie losse @home abbo's reeds in mei om laten zetten naar een 3-in-1 Ziggo abonnement ivm hogere upload (3 Mbit).
Ik heb 4 weken geleden ook een brief gehad met een de bevestiging dat ik per 1 november in het Ziggo netwerk zou worden opgenomen.
Tot op heden merk ik geen verschil.

Hoe staat het hiermee? Heb ik lotgenoten?
Nou ik heb inmiddels mijn modem gereset (vergeten |:() en het werkt.

Alleen vind ik de upload maar schraal.

Ik had als @home klant 1500 Mbit = 187kb theoretisch en in de praktijk max. 155 kb. Dat is 83% van het theoretisch maximale.
Nu heb ik als Ziggo klant 3000 Mbit = 375kb theoretisch en in de praktijk max. 255kb. Dat is 68% van het theoretisch maximale.

Nou verschilt het natuurlijk van buurt tot buurt, maar is er iets wat ik kan doen, of wat Ziggo moet doen, om dit hoger te krijgen?

Porsche 928 - It's about as fast as you can go without having to eat airline food.


 • Harry
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 20-05 09:06
Bram schreef op maandag 03 november 2008 @ 17:45:
Ik ben al meer dan een jaar weg bij @home, zie ik vandaag ineens dat er 29,95 is afgeschreven voor Ziggo B.V. Z2 internet abonnement. Direct laten storneren bij de bank.

Volgens mij is het daar echt 1 grote bende. Meer mensen die ineens rekeningen ontvangen voor al lang opgezegde diensten?
Klopt, hebben wij ook opeens gehad (maar dan Z1), storneren is weer een ander verhaal aangezien ze ook onze digitale tv pakketten leveren. Maargoed, dat geld komt wel weer retour...

Heb ruime ervaring met @Home en het terugkrijgen van geld (toppunt was een deurwaarder naar hun toe sturen, dus ach...).

BMW 535D


 • AndereKoekoek
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 12:47

AndereKoekoek

Ping! Pong?

Captain Pervert schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 08:37:
[...]

Nou ik heb inmiddels mijn modem gereset (vergeten |:() en het werkt.

Alleen vind ik de upload maar schraal.

Ik had als @home klant 1500 Mbit = 187kb theoretisch en in de praktijk max. 155 kb. Dat is 83% van het theoretisch maximale.
Nu heb ik als Ziggo klant 3000 Mbit = 375kb theoretisch en in de praktijk max. 255kb. Dat is 68% van het theoretisch maximale.

Nou verschilt het natuurlijk van buurt tot buurt, maar is er iets wat ik kan doen, of wat Ziggo moet doen, om dit hoger te krijgen?
Ja dan heb je absoluut niks te klagen ik zou 16mbit moeten hebben en kom niet boven de 1,4mb/s op speedtest.net, speedtest.nl en ook met het downloaden via de XSnews. De upload komt niet gek veel hoger dan 150kb/s

 • PWM
 • Registratie: Oktober 2000
 • Niet online
superduper schreef op maandag 03 november 2008 @ 21:30:
Hier ook een DIR-655 met ziggo niets-in-een en dat werkt qua internet ook prima. Zowel wireless alsbedraad geen problemen.
Het is inderdaad niet bij alle D-links een probleem (net zoals sommige Linksys wel prima werken, en andere niet). Er heeft ergens een lijstje gestaan van routers die sowieso niet werken, eens kijken of ik die nog kan vinden.

 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

Nou, vanmorgen maar eens gechat, werd vrij snel geholpen, als het nu allemaal goed gaat dan wordt mijn pakket binnen 2 weken geleverd.. zou tijd worden hehe, maar wel weer frappant, van het order dat ik gisteren telefonisch geplaatst heb is niets bekend :P

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • Ascathon
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 30-05 13:03
Alsof de mensen bij de chat een ander deel van de helpdesk is, die dedicated voor de chat zijn. Want ik heb nog steeds geen antwoord op een mail die ik vorige week zondag verstuurd heb. Binnenkort ook maar eens chatten dan.

 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
Ascathon schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 10:46:
Alsof de mensen bij de chat een ander deel van de helpdesk is, die dedicated voor de chat zijn. Want ik heb nog steeds geen antwoord op een mail die ik vorige week zondag verstuurd heb. Binnenkort ook maar eens chatten dan.
De mensen van chat zitten ook gewoon op de helpdesk en zitten ook regelmatig aan de telefoon.

 • St@m
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 13:47

St@m

@ Your Service

StephanL schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 13:57:
[...]

De mensen van chat zitten ook gewoon op de helpdesk en zitten ook regelmatig aan de telefoon.
Dan vinden ze chatten blijkbaar leuker, want ze vertikken het om de telefoon daar op te nemen :P

Wat zullen we nu eens verbieden: vuurwerk - vlees eten - tuinkachel - bbq - alcohol - voetbalwedstrijden - buitenfestivals - patatje/frietje oorlog


 • LiquidSmoke
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 06:49
Hm crap,

Ik woon vlak bij mijn ouders om de hoek, en heb zowel bij mij als bij mijn ouders een m0n0wall routertje staan;

Mijn ip: 84.27.221.xx
Mijn gateway: 84.27.220.1

Ouders ip: 84.27.215.xxx
Ouders gateway: 84.27.214.1

verschillende gateway's dus ik dacht dat ik rechtstreeks bij de router van mijn ouders kan, maar ik kan er nog niet eens naartoe pingen...

Nu probeerde ik een static route toe te voegen in m0n0wall;

Bij mijn ouders mijn ip en hun gateway, en bij mij hun ip en mijn gateway.

Helaas ben ik hier helemaal geen held in, ik moet volgens mij nog een netmasker meegeven, maar heb geen idee wat dat moet zijn.

 • Frank-NL
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
Dat heeft toch te maken met een m0n0wall instelling en niks met Ziggo?

 • matinez
 • Registratie: Augustus 2003
 • Niet online
Klantenservice is ook niet de snelste, sta al 18 minuten in de wacht.
Als ik Casema belde had ik binnen 6minuten iemand aan de lijn, is dit tegenwoordig normaal bij deze club?

 • la_fusion
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 13:23
Je zou eventueel het kunnen proberen via de chat. Ik werd echt zo goed als direct geholpen :)

Even nog een vraagje voor de mensen die een HD-ontvanger hebben besteld of je er ook een HDMI kabel bijkrijgt, anders bestel ik die alvast even.

 • EquiNox
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 01-06 16:39

EquiNox

Speed plz.

Ik kom helemaal niet door het telefoonmenu van Ziggo. Krijg ALTIJD een bezettoon.

Maar even chatten dan.

edit:
Chatten gaat goed, krijg antwoord, GELUKKIG

edit:
Te vroeg gejuicht, moet klantenservice hebben!!! AAAAAARGGHHHH

[Voor 39% gewijzigd door EquiNox op 04-11-2008 15:19]


 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
St@m schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 14:05:
[...]


Dan vinden ze chatten blijkbaar leuker, want ze vertikken het om de telefoon daar op te nemen :P
Tja, helaas zitten er meer dan genoeg op de telefoon. Maar door problemen van de verwerking van de decoders, krijgen helaas veel mensen e19 op de digitale tv, dat is de oorzaak waardoor het zo druk is nu.

 • wiene
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 00:17
StephanL schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 15:42:
[...]

Tja, helaas zitten er meer dan genoeg op de telefoon. Maar door problemen van de verwerking van de decoders, krijgen helaas veel mensen e19 op de digitale tv, dat is de oorzaak waardoor het zo druk is nu.
Ik heb gisteren bij iemand die verhuisd was en zijn decoder had meegenomen alles aangesloten. Nadat ik dat had gedaan en de tv aanzette had ik ook alleen NL1 ontvangst...ik dacht al..heb ik dat niet ergens gelezen...

Om het op te lossen heb ik toen de decoder aanstaat gewoon de kaart eruit getrokken en daarna weer teruggestoken. Kreeg toen weer beeld gelukkig.

 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
wiene schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 15:46:
[...]

Ik heb gisteren bij iemand die verhuisd was en zijn decoder had meegenomen alles aangesloten. Nadat ik dat had gedaan en de tv aanzette had ik ook alleen NL1 ontvangst...ik dacht al..heb ik dat niet ergens gelezen...

Om het op te lossen heb ik toen de decoder aanstaat gewoon de kaart eruit getrokken en daarna weer teruggestoken. Kreeg toen weer beeld gelukkig.
Het kan max een half uur duren voordat alles terugkomt. Reset werkt meestal ook ja.

 • Blasterxp
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Yeah... gisteren modem aangezet ...

Url geopend, mooi JSP pagina.. Alles ingevoerd .... Modem uit/ modem aan..

Hey, ik heb een extern ip..... 30 minuten wachten ... Pingen ...

Hoppa Speedtest.net:
8,1mbit down, 1,3mbit up

Niet gek voor een klein boerendorp ergens in de buurt van Haren. (heb het alles in 1 pakket)

Vanavond de telefoonlijn maar eens testen. Totzover ben ik best tevreden!

 • GrooV
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 09:36
Overdag heb ik echt een slome lijn, ik heb er ook al een blogpost aan gewijd maar het probleem blijft nog steeds en soms begint het al eerder. Vanaf 3-4uur tot 9 uur savonds is het echt sloom downloaden via ftp bijvoorbeeld (server backups). Dit gaak namelijk via random poorten ivm passive ftp. Als ik bijvoorbeeld iets download via een speedtest site (http) dan gaat het weer wel snel.

Heeft het zin om hier over te klagen? Of past Ziggo een of andere packetshaping toe?

Anoniem: 274567

Ik heb vandaag een installatiepakket gehaald voor ziggo internet, maar hij vraagt om een activatiecode. Mijn vraag is dus hoe lang duurt het voor dat je een activatie code krijgt toegestuurd? Alle lampjes branden groen dus ben wel aangesloten op het netwerk.

 • taz3d_nl
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 02-06 21:53
Anoniem: 274567 schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 21:40:
Ik heb vandaag een installatiepakket gehaald voor ziggo internet, maar hij vraagt om een activatiecode. Mijn vraag is dus hoe lang duurt het voor dat je een activatie code krijgt toegestuurd? Alle lampjes branden groen dus ben wel aangesloten op het netwerk.
Die krijg je per post ( binnen een week )

 • ThinkPad
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 13:28

ThinkPad

Moderator Wonen & Mobiliteit
Wij hebben alles in 1 pakket van Ziggo (met Internet Z2) dit is 4.000 kilobits.

Met downloaden vanaf de @homeZiggo nieuwsserver, of bijvoorbeeld een programma van microsoft.com (snelle server) haal ik 512KB/s. Is dit goed, of is dit te langzaam?

Hoger dan 512KB/s gaat hij nooit.

Ik heb zelf het gevoel dat dit nogal langzaam gaat, volgens mij zijn andere internet abbonement veel sneller. We betalen voor het internet gedeelte 29,95/maand.

[Voor 6% gewijzigd door ThinkPad op 05-11-2008 11:54]

Gas besparen door CV-tuning | Elektriciteit besparen
Geen vragen via privébericht die ook via het forum kunnen a.u.b.


 • Royz
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15:04

Royz

Kleurenblind!!

GrooV schreef op dinsdag 04 november 2008 @ 20:13:
Overdag heb ik echt een slome lijn, ik heb er ook al een blogpost aan gewijd maar het probleem blijft nog steeds en soms begint het al eerder. Vanaf 3-4uur tot 9 uur savonds is het echt sloom downloaden via ftp bijvoorbeeld (server backups). Dit gaak namelijk via random poorten ivm passive ftp. Als ik bijvoorbeeld iets download via een speedtest site (http) dan gaat het weer wel snel.

Heeft het zin om hier over te klagen? Of past Ziggo een of andere packetshaping toe?
Dat heb ik ook, vanaf 8-9 uur in de avond haal ik fullspeed maar overdag haal ik echt maar de helft. Ik wil hier eigenlijk ook wel wat aan doen maar wat :/

Fotografie kanalen: Website - Royz.nl | YouTube - @Royz.nl | Instagram - @Royz.nl.


 • FireAge
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 08-06 16:02
ThinkPadd schreef op woensdag 05 november 2008 @ 11:54:
Wij hebben alles in 1 pakket van Ziggo (met Internet Z2) dit is 4.000 kilobits.

Hoger dan 512KB/s gaat hij nooit.
Zou ook knap zijn als hij wel hoger ging, 4000 kilobits / 8 = 500 kilobytes, oftewel je zit aan je max.

Maar als ik ziggo bekijk, dan zou je 8000 moeten hebben bij alles-in-1 en niet 4000.

 • theJB
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 26-05 21:09
Lijn:
De verbinding die ik van Ziggo krijg is prima. Haal elk moment van de dag maximale up en download en de verbinding is ook constant. 100mb chunks downloaden van snelle ftp is zo stabiel dat de meeste chunks in hetzelfde aantal seconden binnenkomen :P. Erg strak, ook ping ben ik erg over te spreken op speedtest maakt het niet uit welke server ik in Nederland kies, ping is altijd 9ms. Ping naar Google is 4ms. Een ander positief punt vind ik dat de lijn geen probleem heeft om vol up en down tegelijk te verwerken. Als ik in utorrent met ongeveer 180KB/s aan het uploaden ben kan ik rustig 1.41MB/s naar beneden trekken op hetzelfde moment.

Service:
Hier ben ik minder te spreken over, geen ervaring met de helpdesk dus daar zal ik mij niet over uitlaten.
Het is mij al twee keer overkomen dat ik plotseling afgesloten ben (van alle diensten). Let wel: alle rekeningen keurig op tijd betaald!
Gelijk op de fiets gesprongen en naar het kantoor van die club gefietst omdat ze je daar bijna direct te woord staan en iets meer voor je kunnen regelen dan via de telefoon. Eerste vraag: Waarom ben ik afgesloten?
Na lang rommelen in het systeem komt het antwoord: eeeuh geen idee meneer uw rekeningen zijn op tijd betaald en u gaat ook niet verhuizen. OK, hoe fixen we dit? Antwoord: normaalgesproken duurt het ongeveer drie weken voor u weer aangesloten bent, en u moet eerst een bedrag betalen om weer aangesloten te worden. PARDON? Dus ik moet betalen om weer aangesloten te worden, en ik moet drie weken wachten op een dienst waar ik al voor betaald heb? WTF. Dit kun je niet verkopen aan je klanten, dat is echt te bot.

Na lang aandringen en lullen als brugman krijg ik de toezegging dat ze asap een monteur langs gaan sturen.
Heb ook voor elkaar gekregen dat ik de aansluitkosten niet hoef te betalen (lijkt me niet meer dan logisch?).
Men weigert echter de gedane toezeggingen op papier te zetten. Er bekruipt mij een gevoel dat ik nog vaker langs zal moeten komen en dit vaker uit zal moeten leggen.

Dit vermoeden maken ze meer dan waar, op de afgesproken datum heb ik nog steeds geen internet, tv en radio. Dus ik ga weer terug. Toevallig kom ik bij dezelfde medewerker aan de balie en hij heeft al door wat er aan de hand is zonder dat ik het uit hoef te leggen (goh zou het vaker voorkomen?) Hij geeft mij een nieuwe datum en doet de toezegging dat ze mijn aanvraag met spoed zullen behandelen. Het lijkt mij wel dat ik voorrang krijg boven wanbetalers heh.

Wederom nog steeds niets op de afgeproken datum... Ik ga wederom terug en ben ondertussen niet meer zo vriendelijk als eerst want het begint nu toch wel echt irritant te worden. Moet het verhaal weer helemaal opnieuw doen want de medewerker aan de balie kan niets terug vinden in het systeem over mijn situatie.
Men doet weer een nieuwe toezegging en ik geef aan dat ik er ondertussen geen vertrouwen meer in heb.

Wat mij betreft hebben ze voldoende tijd gehad om het probleem op een redelijke manier op te lossen, dus ik geef ook aan dat ze gerechtelijke stappen mogen verwachten als ze de nieuwe datum niet halen. Dit valt niet echt lekker en ik krijg te horen dat ze heel weinig kunnen doen aan de situatie aangezien de monteurs van een ander bedrijf zijn en dat ze daar dus weinig invloed op hebben... Daar heb ik wat aan als klant, het maakt mij niet uit wie het doet als het maar gebeurt! Afschuiven van een probleem is veel te makkelijk.

Tenslotte vraag ik nog wat ze gaan doen met het geld dat ze ontvangen hebben van mij voor een dienst die ze niet geleverd hebben. Dit zal terug gestort worden (uiteindelijk zit ik meer dan twee weken zonder verbinding).
Uiteindelijk doet de verbinding het weer maar het geld heb ik nooit wat van terug gezien. Ik was ondertussen al voldoende keren langsgeweest dus ik had er ook geen zin meer in om hier weer achteraan te gaan.

Tot op heden werkt de verbinding nog, en de eerst volgende keer dat ze iets fout doen kunnen ze een opzegbrief van mij verwachten. Als de verbinding niet zo retestabiel was hier was ik allang overgestapt naar ADSL.

 • la_fusion
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 13:23
FireAge schreef op woensdag 05 november 2008 @ 12:01:
[...]

Zou ook knap zijn als hij wel hoger ging, 4000 kilobits / 8 = 500 kilobytes, oftewel je zit aan je max.

Maar als ik ziggo bekijk, dan zou je 8000 moeten hebben bij alles-in-1 en niet 4000.
Ze hebben een alles in 1 pakket maar internet Z2. Daar heb je die 4000 kilobits down bij. Als het gaat om alles in 1 plus dient het die 8000 te zijn maar dat is niet genoemd.

 • ThinkPad
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 13:28

ThinkPad

Moderator Wonen & Mobiliteit
Dus eigenlijk dien ik 8000 kilobits te hebben?

Misschien binnenkort toch maar even naar kijken hoe dat zit dan.

We betalen nu voor alles geloof ik rond de €70 per maand (digitale tv zit er ook bij, en film1 pakket).
Dan komt er nog een klein beetje bij qua telefoonkosten.

Gas besparen door CV-tuning | Elektriciteit besparen
Geen vragen via privébericht die ook via het forum kunnen a.u.b.


Anoniem: 119403

Ziggo...

vanaf 1 oktober alles in 1 plus abbo afgesloten, sindsdien kan ik nog steeds niet bellen met mijn vaste telefoon, heb geen inloggegevens gekregen, mijn decoder kwam een week later (na veel bellen, 30 euro opgebelt aan Ziggo "help"desk), en gister krijg ik ineens de melding dat mijn preview periode is verlopen voor AL mijn zenders :S Zie er tegenop om die helpdesk weer te bellen aangezien dit me weer geld en tijd gaat kosten!!

 • Worran
 • Registratie: Mei 2007
 • Niet online
Anoniem: 119403 schreef op woensdag 05 november 2008 @ 15:43:
Ziggo...

vanaf 1 oktober alles in 1 plus abbo afgesloten, sindsdien kan ik nog steeds niet bellen met mijn vaste telefoon, heb geen inloggegevens gekregen, mijn decoder kwam een week later (na veel bellen, 30 euro opgebelt aan Ziggo "help"desk), en gister krijg ik ineens de melding dat mijn preview periode is verlopen voor AL mijn zenders :S Zie er tegenop om die helpdesk weer te bellen aangezien dit me weer geld en tijd gaat kosten!!
gewoon bellen en een iets mindere vriendelijke toon aanslaan , kosten die je maakt gewoon declareren bij ziggo , en je niet laten afschepen met , wij zijn er mee bezig meneer, kan uw niet zeggen hoelang het duurt ectr,ectr, :)

always under construction


 • AndereKoekoek
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 12:47

AndereKoekoek

Ping! Pong?

Anoniem: 119403 schreef op woensdag 05 november 2008 @ 15:43:
Ziggo...

vanaf 1 oktober alles in 1 plus abbo afgesloten, sindsdien kan ik nog steeds niet bellen met mijn vaste telefoon, heb geen inloggegevens gekregen, mijn decoder kwam een week later (na veel bellen, 30 euro opgebelt aan Ziggo "help"desk), en gister krijg ik ineens de melding dat mijn preview periode is verlopen voor AL mijn zenders :S Zie er tegenop om die helpdesk weer te bellen aangezien dit me weer geld en tijd gaat kosten!!
Heb je de smartcard wel geactiveerd zoals in de begeleidende brief staat?
Je hebt namelijk 2 weken de tijd ongeveer om dit te doen en als je dat niet doet dan sluiten ze wordt de smartcard inactief.

Anoniem: 119403

Floris-K schreef op woensdag 05 november 2008 @ 15:59:
[...]


Heb je de smartcard wel geactiveerd zoals in de begeleidende brief staat?
Je hebt namelijk 2 weken de tijd ongeveer om dit te doen en als je dat niet doet dan sluiten ze wordt de smartcard inactief.
Heb nooit iets gezien over het activeren van de smartcard!

Anoniem: 218579

Zucht, al 2 weken stotterende rtl en sbs zenders.
1x mail verzonden en 1x geslaagd om iemand aan de tel te krijgen.
Waar kan ik die ziggo chat vinden ?

Anoniem: 119403

ik drukte perongeluk een 5 ipv een 2 in het menu, kreeg iemand van de bestellijn haha, maar die was zo vriendelijk om mijn smartcard te resetten.. hij zei ook al dat de helpdesk nagenoeg niet te bereiken was

Anoniem: 88453

Anoniem: 119403 schreef op woensdag 05 november 2008 @ 19:18:
[...]
Heb nooit iets gezien over het activeren van de smartcard!
Om je smartcard te kunnen pakken uit dat doosje, moest je eerst een sticker verwijderen.
Op die sticker staat dat je de bijgevoegde antwoordkaart moet opsturen met het gewenste pakket.
Veel duidelijker kunnen ze het niet maken denk ik...

 • Gogol
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-06 08:11
Hoyden schreef op zaterdag 01 november 2008 @ 19:45:
[...]


Daar is toch niet mis mee ?

Ik betaal ook netjes voor mijn abbo's..
Zoals ik hier vaker gelees heb zijn er mensen die al maanden naar alle zenders kunnen kijken..
Dat is dus nu ook voorbij ?
Inderdaad is Ziggo volgens mij daar slordig mee. Kennissen van me zijn overgegaan naar Tele2 met alles en kunnen nu nog vrolijk met televisie 2,3 en 4 kijken naar analoog Ziggo signaal, waar ik voor moet betalen.

iRacing


 • REDFISH
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 22-10-2021

REDFISH

beetje vreemd en niet lekker

Anoniem: 88453 schreef op woensdag 05 november 2008 @ 21:12:
[...]


Om je smartcard te kunnen pakken uit dat doosje, moest je eerst een sticker verwijderen.
Op die sticker staat dat je de bijgevoegde antwoordkaart moet opsturen met het gewenste pakket.
Veel duidelijker kunnen ze het niet maken denk ik...
Nee maar als ze die antwoordkaart daarna kwijtmaken of niet eens verwerken dan zit je dus met foutmelding E19 zoals ik.

Het begint echt belachelijk te worden. Ik heb inmiddels al 1 uur in de wacht gestaan en telkens werd mij beloofd dat het in orde zou zijn na 2 dagen. Zit nu al 2 weken zonder digitale TV. Heb inmiddels ook al 3 keer via mijn Ziggo online het pakket van mijn keuze aangevraagd, en telkens mailtje: U ontvangt een bevestigingsbrief. Maar nog altijd niks gezien. Het slaat werkelijk nergens op. Morgen weer bellen.

 • StephanL
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 14:33
Gogol schreef op woensdag 05 november 2008 @ 22:58:
[...]


Inderdaad is Ziggo volgens mij daar slordig mee. Kennissen van me zijn overgegaan naar Tele2 met alles en kunnen nu nog vrolijk met televisie 2,3 en 4 kijken naar analoog Ziggo signaal, waar ik voor moet betalen.
Klopt, meestal is het te duur om iemand langs te sturen om het signaal af te sluiten

 • johnnyb20
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 11-02 15:58
@REDFISH
Beter ga je even naar de chat van Ziggo. Ik had maandag ook opeens E19. Dus volgende dat chatten met ziggo en s avonds kon ik weer fijn Digitaal tv kijken op me slaapkamer.

 • EquiNox
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 01-06 16:39

EquiNox

Speed plz.

Zo, eindelijk door de helpdesk van Ziggo gekomen om de status van mijn @Home -> Ziggo Alles-in-1 op te vragen.

Track N Trace nummer gekregen, blijkt het pakket vanuit Heerenveen op weg naar mn huis. Toevallig :)

Zou het dan toch eindelijk klaar zijn na bijna 6 weken? Ik kan het bijna niet geloven.

Anoniem: 264116

Heeft er nog iemand _wel_ goede ervaringen met het aanmelden van klachten via de website? Mijn ervaring (gebaseerd op zo'n vier meldingen in een jaar, maar iedere melding dus meerdere keren in moeten schieten) is dat men de klachtomschrijving niet leest of niet juist interpreteert, met als gevolg een stupide advies/antwoord.

Ik geloof dat ik in m'n handjes mag knijpen dat er geen serieus grote storingen zijn voor mij, want ik heb nou niet de indruk dat men zorgvuldig omgaat met meldingen...

Niet zo raar dat het druk is op de helpdesk, wanneer men iedere klacht meerdere malen moet behandelen.


thuishulp-installatie werkt niet.
telefoon-helpdesk wil ik niet eens proberen gezien de lange wachttijden en het spontaan ophangen
webform werkt dus ook niet, voor mij althans.

Moet ik dan met de al dan niet spreekwoordelijke honkbalknuppel langs op het hoofdkantoor ofzo?

Anoniem: 189171

Heb vandaag een paar keer de helpdesk gebeld maar er is geen doorkomen aan. Wat een slechte bereikbaarheid! Modem is waarschijnlijk defect dus iemand aan de lijn krijgen zou welkom zijn.
Gelukkig ben ik zelf al weg bij Ziggo.

 • YoG
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
...zucht, deze maand teveel geld van m'n rekening afgeschreven.. 53 ipv 23 euro.. lekker, kunnen we daar weer achteraan gaan |:(

En m'n klok werkt nog steeds niet goed.. dag EPG, dag timers :(

[Voor 20% gewijzigd door YoG op 06-11-2008 21:23]

spek pc, spek hifi, last.fm


 • Michel5128
 • Registratie: November 2006
 • Laatst online: 08-06 18:03
Ik heb zoals een aantal andere mensen in de vorige topics ook problemen met mijn ftp server. We hebben hier Ziggo in het voormalige @home gebied.

Ik heb al redelijk wat ervaring met het opzetten van ftp-servertjes maar hier lukt het mij niet bereikbaar te worden. Eerst dacht ik dat mijn router problemen gaf met port forwarding dus heb ik mijn computer direct op het modem aangesloten. Ook dit hielp niet, zelfs verschillende poorten geprobeerd.

Intern op het netwerk werkt het prima dus het ligt ook niet aan firewalls e.d. Ik probeer in de loggen via web2ftp.com, een online ftp client. Verder heb ik een IP in de range 82.75.x.x.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Edit: Nevermind, het probleem is opgelost. Het was Windows Firewall :/

[Voor 9% gewijzigd door Michel5128 op 07-11-2008 13:50]


 • omitz
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 25-04 21:22
Anoniem: 264116 schreef op donderdag 06 november 2008 @ 16:45:
Heeft er nog iemand _wel_ goede ervaringen met het aanmelden van klachten via de website? Mijn ervaring (gebaseerd op zo'n vier meldingen in een jaar, maar iedere melding dus meerdere keren in moeten schieten) is dat men de klachtomschrijving niet leest of niet juist interpreteert, met als gevolg een stupide advies/antwoord.

Ik geloof dat ik in m'n handjes mag knijpen dat er geen serieus grote storingen zijn voor mij, want ik heb nou niet de indruk dat men zorgvuldig omgaat met meldingen...

Niet zo raar dat het druk is op de helpdesk, wanneer men iedere klacht meerdere malen moet behandelen.


thuishulp-installatie werkt niet.
telefoon-helpdesk wil ik niet eens proberen gezien de lange wachttijden en het spontaan ophangen
webform werkt dus ook niet, voor mij althans.

Moet ik dan met de al dan niet spreekwoordelijke honkbalknuppel langs op het hoofdkantoor ofzo?
JA!
En dan bedoel ik dus: je omschrijft het probleem, je noemt per ongelijk het woord factuur (omdat je die niet kan zien of omdat je die niet meer krijgt of verzin maar wat) en het antwoord is:
U kunt de facturen zien door in te loggen op mijn ziggo.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,

Ziggo
Afdeling Klantenservice

Wie het laatst lacht, denkt het langzaamst.


 • hetnet
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 03-12-2021
Ik ben beetje klaar met ziggo toen het nog multikabel was geen problemen met news server......... nu staat er niks meer op...... en 3 in 1... beetje duur he ! Toen kreeg ik een idee heb knoop door gehakt !!! ziggo opgezegt vandaag

Alice gebeld over 6 weken 20mb lijn voor 19,90
KPN digitene besteld 7,50
News-server Pay-server voor 3,50
Dat is bij elkaar erg veel goedkoper als 3 in 1 van ziggo alleen jammer van de HD kanalen..... je kan eenmaal niet alles hebben.

vaarwel ziggo !

 • KiPKaKDutcH
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 15-11-2022
ThinkPadd schreef op woensdag 05 november 2008 @ 11:54:
Wij hebben alles in 1 pakket van Ziggo (met Internet Z2) dit is 4.000 kilobits.

Met downloaden vanaf de @homeZiggo nieuwsserver, of bijvoorbeeld een programma van microsoft.com (snelle server) haal ik 512KB/s. Is dit goed, of is dit te langzaam?

Hoger dan 512KB/s gaat hij nooit.

Ik heb zelf het gevoel dat dit nogal langzaam gaat, volgens mij zijn andere internet abbonement veel sneller. We betalen voor het internet gedeelte 29,95/maand.
Dat klopt wel :).4000kilobits = 500kilobytes, ik had ook altijd ~512KB/s, niks mis met ;)

Vrijdag nacht onderhoud gehad hiero... modem kwam niet meer on...
Ik wist niks van die onderhoud oid, had ook niks gezien op die pagina :?
Ik kom thuis van stage, moeke zegt zo: Ja, internet doet het niet, overal niet.
ff tjekken in router, niks mis.
Zegt me moeke opeens; er is ook een brief van Ziggo gekomen vandaag. Wat bleek: onderhoud vrijdag tussen 00.00 en 06.00 8)7 verbinding kon wegvallen en modem kon problemen hebben met het opnieuw verbinding maken... Had ik dus last van. modem reset en hij kreeg weer verbinding, ff speedtest(.net) gedaan: jeej nieuwe speeds! _/-\o_
(@Home Regelmatig (Ziggo Z2))[Voor 30% gewijzigd door KiPKaKDutcH op 07-11-2008 23:12]

Gamertag: DraaQ PC specs! | The Reality


 • Flappie
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 13:44
Ik ontvang de laatste dagen veel SPAM op mijn @home.nl mail adres.
Het lijkt op een probleem met de SPAM filter van Ziggo. In de bron van het bericht staat namelijk eerst:
X-ZiggoMX-MailScanner-SpamCheck: not spam.

Een paar regels verderop staat echter alsnog:
X-ZiggoSMTP-MailScanner-SpamCheck: spam, SpamAssassin (not cached,
score=7.351, required 5, BAYES_60 1.00, FH_RELAY_NODNS 1.45,
HK_VIDEOCN 3.00, RCVD_IN_PBL 1.80, RDNS_NONE 0.10)

Ik ben benieuwd of meer mensen hier last van hebben.

Anoniem: 58690

Anoniem: 264116 schreef op donderdag 06 november 2008 @ 16:45:
telefoon-helpdesk wil ik niet eens proberen gezien de lange wachttijden en het spontaan ophangen
webform werkt dus ook niet, voor mij althans.
Zou ik toch maar eens doen, je kan ook op zondag bellen, misschien dat het dan iets rustiger is.
Anoniem: 264116 schreef op donderdag 06 november 2008 @ 16:45:
Moet ik dan met de al dan niet spreekwoordelijke honkbalknuppel langs op het hoofdkantoor ofzo?
Dat probeerde sommige al in het Casema tijdperk, veel succes, alles is hermetisch afgesloten en er staat bewaking bij de deur :)
En ik kan het weten als ex-monteur ;)

 • soap
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 07-06 13:49

soap

diskoers.

Ik vraag me af of meer mensen al bijna heel de avond met ontzettend traag internet zitten? Pagina's laden half, verbindingen vallen weg?

.

Pagina: 1 2 3 ... 33 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee