Toon posts:

Post hier pics en specs van je home cinema! Deel 32 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 379.118 views

Anoniem: 157535

Topicstarter
http://crew.tweakers.net/shittyoldman/got/homecinemaheader2.jpg
Post hier foto's en specs van je home-cinema! Deel 32

Je zou kunnen zeggen dat het ooit allemaal eens begonnen naar aanleiding van een topic van tbusquet (link), waar veel plaatjes van zijn subwoofer project en HT ruimte werden gepost. Ook bij anderen ontstond de drang om plaatjes van de eigen HT te posten. Helemaal nadat een vervolgtopic (link) werd gestart. Zo ontstond het idee van het eerste "Post-hier-je-foto's topic".

Wat willen we graag
Er gelden wat richtlijnen voor dit topic. Hieronder wat we graag zien:
 • Natuurlijk foto's van je home cinema set, dat is echter geen vereiste. Als je graag je stereo set met ons wilt delen is dat natuurlijk ook prima. Liefst zelfgemaakte foto's. Als je niet over een digicam beschikt of er aan kunt komen mag je ook gerust je specs posten, maar probeer er dan wat plaatjes bij te zoeken (van de fabrikant) om het nog interessant te houden ;)
 • Als je toch al foto's aan het maken bent, doe dat dan niet alleen van je apparatuur en scherm of TV, maar pak ook wat mee van de ruimte, de zitlocatie, speakerplaatsing, etc. Die Marantzen hebben we nou wel gezien, een beetje variatie mag best :P
 • Foto's die misschien onnuttig lijken zijn ook prima. Denk aan de achterkant van een receiver, de aansluitterminals van een speaker, de golfbalstructuur van een basreflexpijp, de inputs van een projector, etc. Voor de HT-freaks is dat namelijk erg interessant.
 • Uiteraard worden een beetje degelijke kwaliteit foto's meer gewaardeerd dan die van je 5 jaar oude 120x90 webcam. Grote foto's is ook prima, maar deze moet je absoluut resizen en de kleinere versie voor het forum gebruiken. Zie onderaan deze post voor meer info.
Wat willen we liever niet
Er zijn ook wat dingen die we liever niet zien in dit topic gezien het daar niet voor bedoeld is of sowieso niet op dit forum past. Let hier even op.
 • Ga niet om de 100 posts weer nieuwe foto's van je eigen set neerzetten. Als je je eigen set te vaak showt hebben we het op den duur wel gezien. Of je moet iets ingrijpends hebben veranderd wat het waard is om direct te vermelden, of je moet nieuwe foto's hebben van iets dat je voorgaande keer niet hebt laten zien. Het topic gaat snel, niet iedereen zal stukken terugbladeren, dus je hoeft die post dan niet te editten maar je kunt dan gewoon een nieuwe plaatsen, zolang het maar niet steeds hetzelfde is.
 • Dit is geen "wat-moet-ik-kopen"-thread; start zo'n discussie dan ook niet hier. Dat is sowieso al niet echt gewenst binnen AVH (de volgorde is: eerst zelf op onderzoek uitgaan, winkels bezoeken, speakers luisteren, en dan terugkomen voor je ervaringen en een discussie, want dan weet je namelijk waar je over praat :) ), maar dit topic is er dus ook niet voor. Het is makkelijker voor jezelf en zeker voor anderen om dit gescheiden te houden.
  Dat geldt eigenlijk ook voor alle andere vragen behalve degene die gerelateerd zijn aan een HT set. Vragen waarvoor je geen topic "mag" openen stel je hier ook niet. Dat is niet om vervelend te doen, maar zonder die regel wordt het nogal een onoverzichtelijke boel.
 • Liever ook geen Bose-discussies en zeker geen kabeldiscussies. Met name die laatste lopen vaak uit tot flames en andere ongein. Een conclusie wordt niet getrokken. Laat op dit gebied anderen ook in hun waarde. Als jij niks moet hebben van duurdere kabels is dat prima, maar ga geen discussie aan met iemand die daar wel graag geld aan besteedt. En andersom gaat hetzelfde op.
 • Iedereen heeft een set van een andere klasse. De ene heeft een Cine 9 hangen en een über geluidje, de ander nauwelijks een 14" TV met Trust speakers. Ga elkaar niet uitlachen. Dat je thuis op de grond loopt de krijsen van het lachen is best, maar het komt niet zo leuk over als je dit op het forum laat weten.
 • Het gaat dus om je Home Cinema. Nu is de definitie hiervan wellicht wat lastig vast te stellen, het gaat om de plek waar jij je films kijkt. Echter kan dit ook gewoon achter je PC monitor zijn met een surround speakersetje. Nu valt dit gevoelsmatig niet echt onder "Home Cinema" en er zijn ook weinig mensen die het interessant vinden. Je moet het maar zo zien, als je set enkel uit PC onderdelen bestaat, post het dan maar liever niet. Het is ook weer niet verboden ofzo, als het er gewoon erg goed uitziet hebben we er weinig moeite mee. Het is een beetje een gevoelskwestie. Maar als straks de helft enkel uit PC setjes bestaat zal dit kennelijk moeten worden verscherpt :P.
Wat hebben we al gehad
Een berg links naar voorgaande topics:

Post hier foto's en specs van je home-cinema!
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 2
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 3
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 4
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 5
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 6
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 7
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 8
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 9
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 10
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 11
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 12
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 13
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 14
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 15
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 16
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 17
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 18
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 19
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 20
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 21
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 22
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 23
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 24
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 25
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 26
Post hier foto's en specs van je home-cinema! deel 27
Post hier foto's en specs van je home cinema! deel 28
Post hier foto's en specs van je home cinema! deel 29
Post hier foto's en specs van je home cinema! deel 30
Post hier foto's en specs van je home cinema! deel 31

Foto's uploaden, posten, resizen, etc
Voor de mensen met wat minder forum ervaring ;) bij deze een overzichtje van de mogelijkheden bij het posten van foto's.

De benodigde webspace
Je hebt webspace nodig waar je je plaatje op kunt parkeren om vervolgens dit plaatje op het forum te laten zien. Je kunt dus niet een attachment bij je bericht voegen (iets dat op sommige andere fora wel werkt). Je moet voor je eigen ruimte zorgen.

Hiervoor kun je de ruimte gebruiken die veelal beschikbaar wordt gesteld door je internet provider. Deze is te benaderen via FTP. Meer info en instructies zijn de vinden bij je provider. (bijv. Planet, @Home, xs4all)

Een andere optie is een 'picserver' gebruiken, bijvoorbeeld http://picserver.student.utwente.nl/ of http://www.imageshack.us
Houd er wel rekening mee dat ImageShack sinds een tijdje popups heeft, in een mate van aggressiviteit die bijna niet te blokkeren is. Hosten op een niet-IS-site verdient dus de voorkeur.

De benodigde 'tags'
De nieuwe lay-out van GoT laat het toe ongeresizede plaatjes te posten, maar denk eraan, niet iedereen heeft deze functie aanstaan/gebruikt de nieuwe lay-out, dus resize altijd je plaatjes :>

Om een plaatje te tonen in je post kun je de volgende tags gebruiken:

[img]http://www.domein.nl/plaatje.jpg[/img]
Waarbij je dus de url van je plaatje tussen de img tags zet. Dit gebruik je voor normale plaatjes, met een normale bestandsgrootte en normale afmetingen (zo rond de 640x480).

[img=512,,1]http://www.domein.nl/plaatje.jpg[/img]
Dit gebruik je voor plaatjes die een slagje groter zijn, bijv. 1024x768, maar nog steeds een normale bestandsgrootte (ca 100KB per stuk ofzo). Door de opgegeven waarde '512' wordt het plaatje verkleind afgebeeld, maar een linkje naar het origineel welke opent in een nieuw venster.

Voor hele grote plaatjes met een ruime bestandsgrootte moet je zogeheten thumbnails gebruiken. Ofwel: een kleine versie van het plaatje welke je tevens gebruikt als link naar de grote versie. Je kunt hier niet van de resize functie van het forum gebruik maken omdat mensen alsnog het hele bestand moeten downloaden, het wordt enkel verkleind weergegeven. Voor mensen met een tragere verbinding is het niet fijn om eerst 2MB te downloaden voor 3 plaatjes (bovenop de rest van het topic). (gebeurt het toch dan wordt je post ge-edit en worden er links van gemaakt).
Deze code dien je dan te gebruiken:

[url=http://www.domeinm.nl/plaatje.jpg]
[img]http://www.domein.nl/thumbnail.jpg[/img][/url]
Let dus op het verschil tussen plaatje.jpg (de grote versie) en thumbnail.jpg (de kleine versie).

Bij de preview van je bericht kun je op het knopje Check images klikken. Dit zorgt ervoor dat de afmetingen van de images automatisch bij de img tags gezet worden. Dit komt het linken naar een bepaalde post in dit topic ten goede.

En verder
En verder veel plezier :), bij problemen kun je een TopicReport (TR) sturen middels het handje bovenaan. Happy posting en pats er lekker op los :P

Owja, je kunt ook nog verder kletsen op irc.tweakers.net in kanaal #audio
Directe link

[Voor 200% gewijzigd door Anoniem: 157535 op 14-06-2008 21:28]


Anoniem: 157535

Topicstarter
Zou gelijk even aftrappen met mijn eigen set :).

De set bestaat uit:
B&O Beocenter 9500
B&O Beolink 7000 RDS
B&O kabelhoezen
AG Neovo E-19
Arrow Zeta Piano Black
Aaron no.3 Millenium
Xindak Speaker Cable SC-03
Onkyo 200-pci

meubels zijn allemaal DIY

http://gamevisions.nl/shop/pics/kk5.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kk2.JPG
nieuwe kaart (links)
http://gamevisions.nl/shop/pics/kam5.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/vs2.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kk6.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kk1.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kam1.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kam6.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kam2.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kam13.JPG

http://gamevisions.nl/shop/pics/kk3.JPG

Er zal deze vakantie nog wat geknutselt worden, maar daar zal ik later foto's van posten :) . Wellicht worden de Arrow's vervangen door een stel Sonus Faber Concerto's en komt er nog een Aaron pre bij. Maar moet zeggen dat ik hier ook al ontzettend van geniet.

[Voor 20% gewijzigd door Anoniem: 157535 op 15-06-2008 13:33]


 • Len
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 26-05 18:51

Len

Leeg

Mooi en strak hoor. Alles in de sfeer van B&O, ik vind het erg mooi :9

Free Tibet


 • takker
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 12:23

takker

]HuT[ klaassenster

ziet er chiq uit man!

mooi schoon ook trouwens (geen papiertjes ed.)

Asus A8n-SLI Premium, AMD64 4000+, 2x1gB Dual Channel Crosshair, Asus Extreme N7800GT 256mB, Coolermaster Centurion 532, Zalman ZM460B-APS, Logitech Media Keyboard Elite , G7 en Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick


Anoniem: 157535

Topicstarter
takker schreef op zaterdag 14 juni 2008 @ 22:00:
ziet er chiq uit man!

mooi schoon ook trouwens (geen papiertjes ed.)
Bedankt voor de complimenten, ook hierboven. Zo heel af en toe is het toch wel een grote rotzooi op m'n kamer hoor. Ontbijtborden, bierflesjes, wat boeken hier en daar en natuurlijk overal propjes :P

 • Yozzman
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 17-07-2019

Yozzman

meer MAN dan yozz

Ziet er top uit man!
Wat voor beocenter is het eigenlijk?
En die geluidskaart heb ik nog nooit gezien 8)7

http://wotlabs.net/sig/eu/yozzman/signature.png


Anoniem: 157535

Topicstarter
Het is een Beocenter 9500 zoals in m'n post stond. Opzich is het een pre/cd/versterker in één, maar ik heb het versterking gedeelte overgelaten aan de Aaron. De geluidskaart zie je hier in Europa niet vaak, en heb ik uit America laten komen aangezien hij een erg goede prijs/kwaliteit heeft incl tulpuitgangen :)

 • Yozzman
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 17-07-2019

Yozzman

meer MAN dan yozz

Sry... Te snel naar de plaatjes gegaan...

Daarom juist, hoef je geen splitter te gebruiken!
Hoe is het geluid ten opzichte van je oude geluidskaart?!?

http://wotlabs.net/sig/eu/yozzman/signature.png


Anoniem: 157535

Topicstarter
tov de Audigy II is het een grote verbetering. Vooral omdat dit gewoon een echte stereo geluidskaart is (wel een klasse hoger ook), en de Audigy meer een surround game kaart met teveel opties die ik gewoon niet gebruikte. Zat eerst nog te twijfelen tussen de M-audio's en de Emu's, maar na wat positieve reacties op forums die ze met elkaar hadden vergeleken was het toch de Onkyo geworden :).

[Voor 3% gewijzigd door Anoniem: 157535 op 14-06-2008 22:52]


 • Joopieboy
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 29-12-2020

Joopieboy

No smoke, no poke

Ziet er echt heel goed uit, mooi dat glimmende ook, maar hoe de fock houd je dat goed? :P

Het leven is te kort om geduld te hebben!


 • Nnoitra
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 15:25
Elke dag poetsen waarschijnlijk :p

Maar ziet er erg gelikt uit fatalfelix!

Sarcasm is my superpower! What's yours?


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • takker
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 12:23

takker

]HuT[ klaassenster

die lampblokken zijn wel erg vet!
zijn die standaard zo te koop?

(die wil ik ook wel in mijn slaapkamer)

Asus A8n-SLI Premium, AMD64 4000+, 2x1gB Dual Channel Crosshair, Asus Extreme N7800GT 256mB, Coolermaster Centurion 532, Zalman ZM460B-APS, Logitech Media Keyboard Elite , G7 en Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • _Brake_
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 25-05 12:36
Volgens mij zijn het 5 dezelfde lampen op een rij, waarbij lamp 2 en 4 uit staan :) Als ik moet gokken, roep ik papieren IKEA lampen?

Heb deze week een THX bordje opgehangen op m'n kamer >:) Gaat nergens over natuurlijk, maar ziet er wel grappig uit. Zal binnenkort ook ff pics en 'specs' posten!

Dell Vostro 7620 / Intel Core i7 12700H / NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB / 16GB DDR5RAM / Dell Thunderbolt Dock WD22TB4 / 2x iiyama XUB2492HSU-B1 / Universal Audio Volt 1 / 2x KRK Rokit RP8 G4 monitor / KRK S10.4 subwoofer


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Pepperana
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 27-05 21:03

Pepperana

Brabander in hart .....

@Fatalfelix:
Mag ik vragen wat voor audiokaartje je hebt liggen langs de Audigy?
Ik ben namelijk ook opzoek naar een vervanger.

[Voor 5% gewijzigd door Pepperana op 15-06-2008 01:13]

I know what I know, I'll sing what I said, We come and we go, That's a thing that I keep In the back of my head


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 189262

Brute afstandsbediening! Verder niet geheel mijn smaak wat betreft design. Wel op het gebied van geluid.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dagi
 • Registratie: Juli 2006
 • Niet online

Dagi

Work Smart - Not Hard

Anoniem: 157535 schreef op zaterdag 14 juni 2008 @ 21:34:
Zou gelijk even aftrappen met mijn eigen set :).
Erg strak zeg :D

.:: The difference between GENIUS and STUPIDITY is that genius has its limits! ::.


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 157535

Topicstarter
Rick Molema schreef op zondag 15 juni 2008 @ 00:36:
Volgens mij zijn het 5 dezelfde lampen op een rij, waarbij lamp 2 en 4 uit staan :) Als ik moet gokken, roep ik papieren IKEA lampen?
Jep, het enigste stukje IKEA in mijn kamer, alhoewel ze wel van glas zijn :9 (als ik me het goed kan herinneren waren ze 4,- euro ps).
Pepperana schreef op zondag 15 juni 2008 @ 01:13:
@Fatalfelix:
Mag ik vragen wat voor audiokaartje je hebt liggen langs de Audigy?
Ik ben namelijk ook opzoek naar een vervanger.
Het is de Onkyo pci-200. Hij zit ook in Onkyo's audiocomputer. Via Amerika of Japan zijn ze wel redelijk goed te krijgen :).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • -Sander-
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 21:04

-Sander-

///M Powerrrrrr

Rick Molema schreef op zondag 15 juni 2008 @ 00:36:
Volgens mij zijn het 5 dezelfde lampen op een rij, waarbij lamp 2 en 4 uit staan :) Als ik moet gokken, roep ik papieren IKEA lampen?
IKEA heb je iig goed, maar het zijn deze lampen;

Grono
http://www.ikea.com/PIAimages/03335_PE074239_S4.jpg

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/90029221

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • rGz
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 22-05 10:01
Anoniem: 157535 schreef op zaterdag 14 juni 2008 @ 21:34:
Zou gelijk even aftrappen met mijn eigen set :)
.....
En daar ging je bandwidth :)

Ik lees dat je nog altijd die B&O spullen hebt, waar haal je zoiets eigenlijk vandaan? marktplaats? want nieuw B&O spul is wel érg duur...

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 157535

Topicstarter
Heb de Beocenter een aantal jaren terug van Marktplaats gehaald. Heb er eerst wel twee afgekeurd, omdat er vaak krassen op het gepolijste gedeelte zitten, en ik op zoek was naar een gaaf exemplaar. De afstandbediening komt van een second life dealer :).

Jammer overens dat m'n bandwith het begeven heeft, zal vanmiddag even kijken of ik ze kan overgooien op een andere server...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bartvl
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 21:07

bartvl

Vlieg! Kan ik niet. Te laat...

Anoniem: 157535 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 10:59:

[...]


Het is de Onkyo pci-200. Hij zit ook in Onkyo's audiocomputer. Via Amerika of Japan zijn ze wel redelijk goed te krijgen :).
lol. je verwijst nu naar een artikel op hifi.nl die weer verwijst naar tweakers.net :P
nieuws: Onkyo bouwt hd-audiocomputer

Life is not about specs, it is about joy!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 238860

Anoniem: 157535 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 11:36:
Heb de Beocenter een aantal jaren terug van Marktplaats gehaald. Heb er eerst wel twee afgekeurd, omdat er vaak krassen op het gepolijste gedeelte zitten, en ik op zoek was naar een gaaf exemplaar. De afstandbediening komt van een second life dealer :).

Jammer overens dat m'n bandwith het begeven heeft, zal vanmiddag even kijken of ik ze kan overgooien op een andere server...
Anders knal ze op imageshack, doen ze het de komende maanden tenminste nog ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 235513

Na lang rond kijken hier zal ik mijn set ook eens showen :*)

De huidige set bestaat uit:

Onkyo TX-NR905
Toshiba HD-EP10
Phonar Veritas P5 EdMa (fronts) aangepast door www.edmakoestiek.nl
Phonar Veritas C3 EdMa (center) aangepast door www.edmakoestiek.nl
Phonar P200 UK (rears)
Velodyne SPL-1500R (subwoofer)
Sony 40V2000 (lcd tv)
Samsung DCB-H360R (digitale ontvanger)
Sony 80 gig HD recorder
XBOX360
PS3
Wii
IstarHD (hdmi versie 1.3) netwerkspeler voor hdfilms

Bekabeling:
Monster HTS1000 (netfilter)
Nordost Solarwind Bi-amp (fronts)
W&M LS-01 (center)
W&M Black Magic Bi-wire (rears)
W&M HD-01 (4 stuks HDMI kabels)
W&M Tornado powercable (receiver)

Overige consoles die ik nog heb:
PSONE / PS2
Gamecube
Dreamcast
XBOX
NES
Gameboy advance SP
Sony PSP
Atari lynx
Nintendo DS Lite

http://i30.tinypic.com/2gvsu4x.jpg
http://i28.tinypic.com/az81lk.jpg
http://i27.tinypic.com/rqvnrb.jpg
http://i11.tinypic.com/6gn7cbc.jpg
http://i31.tinypic.com/2cz36lx.jpg
http://i30.tinypic.com/118j69y.jpg
http://i29.tinypic.com/s3ecdh.jpg

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 157535

Topicstarter
Anoniem: 238860 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 13:16:
[...]


Anders knal ze op imageshack, doen ze het de komende maanden tenminste nog ;)
Ze doen het weer :). Mooie Velodyne overens hierboven 8)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Die I STAR mini hd player ziet er vet uit, draait ie op cat5 of cat6? als je namelijk 54mbps hebt kan het gaan 'stotteren' (heeft een kennis ook met zijn player, en dat is nog niet eens 1080P).

Ben benieuwd

@ EdMakoestiek heeft mooie speakers met z'n model one, 2 en 3 helaas nog niet zichbaar. Zal overigens wel een prijskaart aan hangen;)

[Voor 24% gewijzigd door Toppe op 15-06-2008 14:53]

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • hemaworst
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 12-03-2022
Zo,
Ben bezig met mijn OpenBaffle projectje. Ik heb daarnaast Dali Ikon 6 speakers, maar ik die waren soms net wat (te) ongevoelig (91 db) voor de buizenversterkers. Ze moeten nog worden afgewerkt(duh), maar ze klinken al beter dan mijn Dali Ikon 6.
http://hifitesten.nl/dump/mijnspeakers.jpg
Specs:
 • 32 inch Philips LCD tv.
 • Yaqin 300B buizenversterker.
 • NoNameChinees KT88 buizenversterker
 • MHZS CD33 buizen cdspeler
 • Yaqin MS-12B phono buizen voorversterker
 • Thorens TD160 platenspeler
 • Cambridge audio 640T tuner
 • Zelfgemaakte speakers: Saba greencone(10 en 20 cm), 15 inch woofers. 50 cm breed, 150 cm hoog.

[Voor 11% gewijzigd door hemaworst op 15-06-2008 15:02]

Hans Dorrestijn: "Want, de worstjes van de Hema zijn niet te hard of slap...De Hemaworst, hoera hoera, zit barstens vol met sap.Baby's die nu juichen aan de moederborst...Zouden harder zuigen aan de Hemaworst"


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 235513

Toppe schreef op zondag 15 juni 2008 @ 14:49:
Die I STAR mini hd player ziet er vet uit, draait ie op cat5 of cat6? als je namelijk 54mbps hebt kan het gaan 'stotteren' (heeft een kennis ook met zijn player, en dat is nog niet eens 1080P).

Ben benieuwd

@ EdMakoestiek heeft mooie speakers met z'n model one, 2 en 3 helaas nog niet zichbaar. Zal overigens wel een prijskaart aan hangen;)
Heb de Istar met cat5 aangesloten dit werkt perfect erg tevreden over deze speler.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Ow oke,

Enig idee waar je hem nog gekocht hebt? en met hoeveel mensen zit jij in je netwerk? als het 2 pc's, een laptop en je istar hd player is ja oke:)

Edit: lool klik hier

[Voor 14% gewijzigd door Toppe op 15-06-2008 15:29]

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 27-05 14:36
hemaworst schreef op zondag 15 juni 2008 @ 14:55:
Zo,
Ben bezig met mijn OpenBaffle projectje. Ik heb daarnaast Dali Ikon 6 speakers, maar ik die waren soms net wat (te) ongevoelig (91 db) voor de buizenversterkers. Ze moeten nog worden afgewerkt(duh), maar ze klinken al beter dan mijn Dali Ikon 6.

• Zelfgemaakte speakers: Saba greencone(10 en 20 cm), 15 inch woofers. 50 cm breed, 150 cm hoog.
[/list]
Je speakers zijn nogal aanwezig :D Bedoel je met niet afgewerkt dat je ze ook nog kleiner gaat maken?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Oke,

Ik wijk een beetje af, maar de volgende foto is zeker een belangrijk onderdeel van mijn home-cinema set:D en dat is namelijk: De Koelkast.

Hierbij dan ook een foto van mijn koelkastje... Lekker gevuld met m'n lievelings drank (en een klein stukje is voor me vriendin;))

http://img248.imageshack.us/img248/1755/dsc00009sb4.jpg

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • voodooless
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 19-03 10:57

voodooless

Sound is no voodoo!

Ik mis specs :X

Maar even serieus: naast het feit dat de foto op zijn kant staat zie ik totaal geen relevantie voor dit topic. Staks gaan mensen nog foto's maken van hun plafond omdat dat wel erg handig is als het regend 7(8)7

Laten we het dus gewoon ontopic houden ;)

Do diamonds shine on the dark side of the moon :?


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 157535

Topicstarter
Waar is je bier man 8)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Len
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 26-05 18:51

Len

Leeg

7(8)7
Laten we het dus gewoon ontopic houden ;)
ow ja, sorry :*)

Free Tibet


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Dat is waar ook,

Ook het volgende is belangrijk voor mij:

http://img365.imageshack.us/img365/1589/dsc00001xt7.jpg
@ Voodooless, just kidding. Moet kunnen:)
Die keilbout is niet voor een sexstoel ofzo maar een box zak;) als ik lekker wil matten hang'k'm ff op en ff beuken (boks zak is overigens 60 kilo)

@ Fatalfelix, haha ik drink geen bier. i(L)Coca en dat is het enigste wat ik drink.

@ Voodooless, oké het is een Koel/vries combinatie van't merk Exquisit met ruimte voor ongeveer 16ltr cola, daarnaast is een een klasse d koelkast, niet bepaald zuinig.
Voor de rest beschikt deze koel/vries combinatie over ongeveer 5graden continu, waarbij een piek zit van 3 graden. Voor de vriezer zit je ongeveer op -18 graden continu;)

jk, maar mijn koelkast is echt belangrijk voor mij:)

(Mag ook wel zo koud zijn, afhankelijk van hoe ik me voel en wat voor weer het is drink ik toch 4 tot 6 liter per dag:$)

[Voor 33% gewijzigd door Toppe op 15-06-2008 16:01]

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • hexagram
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Ik hoop dat jij een hele goede tandarts hebt, of op z'n minst goed 2x per dag je tanden poetst. Want echt, als jij zoveel Cola drinkt is het echt niet goed voor je :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 5760

Anoniem: 235513 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 13:30:
Na lang rond kijken hier zal ik mijn set ook eens showen :*)
[afbeelding]
Mag ik vragen waar je deze kast vandaan hebt?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

@ Osc4r, ik weet het. Maar goed, wat drink jij? bier is ook niet echt gezond.

Maar ben al aan't minderen, zat eerst (echt) tussen de 6 en 8 liter per dag hé. Daarom ga ik ook naar de lidl, ik proef 't amper en zet gewoon me keel open.

Anders drink ik voor €7,20 per dag aan cola, nu aan 3/4 euro:D. stuk beter!

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • hexagram
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Nou, ik ben natuurlijk weer een heilig boontje :P Maar ik drink heel veel water/thee en af en toe zure meuk als Coolbest.

Niks tegen Cola hoor, wil het zelf ook wel eens als ik d'r echt zin in heb, maar ik heb toevalilg toegang tot héél veel tandarts foto's welke me allemaal Cola gebitten laten zien, en trust me, die wil je echt niet hebben.

Overigens best wel extreem, €100,- per maand alleen al aan Cola?

Is er een sociale mede-tweaker die es een keer met deze jongen naar de Sligro kan ofzo :P ?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Heb toegang tot sligro, hanos, makro, office centre. Cola genoeg dus

Ik weet het... Best wel sick als'k't zo lees:P

Zou eigelijk een contract moeten sluiten met coca cola:D

[Voor 18% gewijzigd door Toppe op 15-06-2008 16:10]

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 27-05 14:36
Binnen 50 posts al een verneukt topic :)

Hoera :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • AcXeller
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

AcXeller

Lt. Asshole

Ik lurk hier al tijden maar het gaat me nu echt te veel OT. Plafonds en koelkasten.... pfffff :o ;)

Dan maar wat ouwe troep van mij:

http://www.xs4all.nl/~acxeller/files/ht_set.jpg

U ziet:

- Sony KV-29FX20B (TV)
- Sony Dolby Digital / DTS set (of in ieder geval een deel er van ;))
- XBOX Media Centre (is helaas overleden)
- 2x Wharfedale 8.3 front speakers
- Sony 70 watt center speaker, zat ooit bij mijn DE415 versterker (pro-logic)

U ziet niet:
- 2x Sony 50 watt surround speaker
- de rest ;)

Mijn YouTube kanaal


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • hexagram
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Ik zou zeggen, post je home cinema! Anders is je opmerking nou niet bepaald nuttig ofzo.

Net als die van mij nu overigens, maar goed, zo'n post vraagt om een reply als deze.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 192323

http://www.upload2world.com/pic91/upload2world_0f2d4.jpg
Post ook maar eens me nieuwe situatie.

Digital EQ: Kenwood GE-940
Koptelefoon: Philips sbc HP200
TV: Samsung LE32s81b
Reciever: Pioneer VS-916-s
DVD: Pioneer DV-400v
Center: Audio Pro
Stereo speakers: Jamo S408
Surround: Simpele gamma dingen
Suround back: 2x Simpele Jamo
Subwoofer: Geen
Spelcomputer: PS3 (Nieuw)

[Voor 60% gewijzigd door Anoniem: 192323 op 15-06-2008 16:23]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ramon
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 21:07
Ik ben hier ook al tijden aan het lurken, vrijdag heb ik mijn home cinema gebouwd dus vandaag ook maar ff plaatsen ;)

Specs:
- Yamaha HTR6030, schijnbaar alweer wat ouder model maar het heeft alles wat ik nodig heb (HDMI enzo heb ik voorlopig niet nodig)
- Panasonic TX 28PM11, Mooie 100Hz CRT
- 5x Rocksolid 150watt speakers (submerk van B&W als ik het me goed herinner)
- Nintendo Wii
- HTPC gebaseerd op een duron 1400, kan geen HD afspelen nog :(

Todo:
- kabels wegwerken
- rearspeakers ophangen, ik twijfel nog tussen links en rechs tegen de muur en het kastje of gewoon tegen de achtermuur, wat jullie?
- htpc upgraden met oa nieuwe kast zodat ik die in het tv meubel kwijt kan.

dit is wat ik zie:


dit is waar ik zit/lig ;)

Check mijn V&A ads: https://tweakers.net/aanbod/user/9258/


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 235513

Toppe schreef op zondag 15 juni 2008 @ 15:22:
Ow oke,

Enig idee waar je hem nog gekocht hebt? en met hoeveel mensen zit jij in je netwerk? als het 2 pc's, een laptop en je istar hd player is ja oke:)

Edit: lool klik hier
Ik heb 2 pc's en een laptop, en inderdaad rechtstreeks gekocht bij Istar met invoeren was ik totaal 220 euro kwijt.[

quote]bos schreef op zondag 15 juni 2008 @ 15:57:
[...]


Mag ik vragen waar je deze kast vandaan hebt?


[/quote]

Deze kast is zo nergens te koop, deze heb ik zelf uitgetekend en laten maken bij een meubelmaker en is gemaakt van Essen hout. Ik kon nergens in de winkel iets moois vinden en wat aan mijn wensen voldeed dus dit was de enige optie nog en ben daar heel erg tevreden over.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 265116

Goeiedag,

Ik heb onlangs een Panasonic TH42PX80 plasma tv, een Panasonic S54 DVD speler en een Panasonic SA-XR59 aangeschaft, waar ik erg tevreden mee ben.
Ik heb alles onderling met Oehlbach HDMI kabels met elkaar verbonden.

De receiver (SA-XR59) was nog vrij moeilijk te vinden, ik had een van de laatste zwarte uitvoeringen, de volgende lading zou pas weer eind Juli komen...
Wel een enorm uitgebreide receiver met veel instelmogelijkheden, ik begin hem nu pas een beetje te leren kennen.
De Viera link werkt perfect en is supermakkelijk.

Ik heb dit alles aangesloten op mijn oude JBL 5.1 speakersetje wat op zich prima klinkt, maar ik wil voor de twee voorste speakers toch kwalitatief hogere zuilen gaan kopen, ik zit te denken aan KEF Cresta 30`s.
Daarna komt waarschijnlijk de centerspeaker aan de beurt waar ik dan een KEF Cresta 20C voor wil gaan aanschaffen.

Hier een fotootje van mijn opstelling.
[img=http://img160.imageshack.us/img160/1786/p1dn4.th.jpg]

Groeten,

Karel

[Voor 9% gewijzigd door Anoniem: 265116 op 15-06-2008 20:56]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • tommyz
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 12:20
Ik heb m'n set al een paar keer eerder gepost hier. Vorig jaar was het MicroMega i.c.m. Kef Q55. Deze waren een jaar of 8 oud en was er een beetje op uit gekeken.
Ik zat al een tijdje te kijken naar de B&W XT2 speakers, omdat ik op zoek was naar speakers met een mooi design, maar ook een goed geluid gaf. Toen ik ze voor een mooie prijs kon kopen heb ik dit gedaan. Later heb ik de stands erbij gekocht.
Wat er ook bij is gekomen is de Roku Soundbridge, om internet radio te luisteren en gestreamde mp3's af te spelen.

Wat ik nu heb:
MicroMega A80 versterker
MicroMega CD132 CD speler
B&W XT-2 met stands
Roku Soundbridge
v/d Hul CS122 bekabeling
Samsung 32" LCD tv

Foto's:


http://img180.imageshack.us/img180/6140/p1010953bq2.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/2923/p1010986wf9.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/3087/p1010970lm5.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/7484/p1010950ib3.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/4400/p1010976fj7.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/8715/p1010977dn5.jpg
http://img162.imageshack.us/img162/2368/p1010962yh9.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/233/p1010964wi8.jpg

Flickr


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ppeterr
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 21:10
@toppe

Dit soort netwerk spelertjes van het syabas nmt platform hebben een nog veel
lagere snelheid dan wat jij noemt. De beperking is hier de chipset die een
max. doorvoer heeft van 4 a 5 mbit. Op een 10/100 netwerk verbinding.
Overigens zijn het onwijs toffe spelertjes, ik heb zelf de egreat, zelfde soort
met een paar kleine verschillen. Fijne spelers voor weinig geld.
Die praktisch al mijn 1080p spul moeiteloos afspeelt. Als iets niet
lekker speelt is het vaak een h.264 profiel fout.
(er zijn dus wel wat issues omtrend het afspelen, maar dit blijkt
niet persee een netwerk probleem te zijn)

@tommyz

dikke speakers, mooi design zeg, staat er allemaal mooi bij :)

[Voor 15% gewijzigd door ppeterr op 15-06-2008 22:16]

MENTAL REBOOT


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ev1ltje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 30-04-2018

ev1ltje

euh.. proper?

Die B&W XT-2 zijn zooo strak :9~
Kben er zelf ook al een tijdje op zoek naar. Kheb ze gehoord bij een vriend en kvond ze echt heel zuiver klinken, en qua design ook super. :)
Hopelijk vind ik gauw iemand die ze wegdoet, ik trek binnenkort in in mijn nieuw appartement *O*. Lekker van nul beginnen met een Home Cinema 8). Updates zullen volgen !

Specsels ♦♦♦ 5D Mark II + wat mooi glaswerk en lichtjes


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • The Eagle
 • Registratie: Januari 2002
 • Nu online

The Eagle

I wear my sunglasses at night

Ik zie weer hele mooie platen voorbij komen. Hoop over een tijdje ook te kunnen showen, maar voorlopig eerst even mijn nieuwe appartement verherverbouwen ;)

@Fatalfelix: Aangezien jij de TS gemaakt cq ge-copy/paste hebt: picserver.utwente.nl is al een tijdje dood...kun je die even uit de TS halen, voordat ie tot sint juttemis in de topicstart staat? :)

Al is het nieuws nog zo slecht, het wordt leuker als je het op zijn Brabants zegt :)


 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

Ik zelf zit nog een beetje te denken,

hd streamer is leuk maar zeker met een wat lagere kwaliteit tv haal je 't er niet uit. Tevens ben ik van plan binnen kort eventueel een beamer aan te schaffen, daarbij zit ik te denken aan de Hitatchi PJ-TX200/300 omdat dit een goede beamer is met een mooi scherm effect.

Als ik een beamer wil hoef ik niet de hoogste kwaliteit, zeker met een wat lagere kwaliteit beamer heb je toch een 'beter' bioscoop gevoel. Een Full-HD beamer levert dit niet, TE veel details.

Klinkt gek, maar dat is mijn visie...:)

Truste!

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


Anoniem: 238860

Toppe schreef op maandag 16 juni 2008 @ 00:06:
....

Als ik een beamer wil hoef ik niet de hoogste kwaliteit, zeker met een wat lagere kwaliteit beamer heb je toch een 'beter' bioscoop gevoel. Een Full-HD beamer levert dit niet, TE veel details.

Klinkt gek, maar dat is mijn visie...:)

Truste!
Wat een BS zeg..

 • ReVision
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Anoniem: 192323 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 16:18:
[afbeelding]
Post ook maar eens me nieuwe situatie.

Digital EQ: Kenwood GE-940
Koptelefoon: Philips sbc HP200
TV: Samsung LE32s81b
Reciever: Pioneer VS-916-s
DVD: Pioneer DV-400v
Center: Audio Pro
Stereo speakers: Jamo S408
Surround: Simpele gamma dingen
Suround back: 2x Simpele Jamo
Subwoofer: Geen
Spelcomputer: PS3 (Nieuw)
Mooi setup :) Zou je mij overigens kunnen vertellen wat voor kast je daar hebt en wat de afmetingen ongeveer zijn?

| Discogs | Flickr |


 • tommyz
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 12:20
@ppeter: thanx!

@ev1ltje: ze staan op een internetwinkel te koop voor 335 euro/stuk, maar alleen in 't zilver verkrijgbaar. Geluid is inderdaad verbluffend goed. Had hiervoor Kef Q55, dus heb wel wat aan 't laag in moeten leveren. De diepte en 't detail zijn bij deze boxen echter stukken beter :)

Flickr


 • Gurbe de n00b
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 09-05 13:43
Beste,

Ik zal ook eens mijn nieuwe luidsprekers posten. Binnenkort ook nog een versterker wanneer deze er is. De oude is net het huis uit aangezien deze jongens wel wat prik lusten (Gevoeligheid van ~ 81db).

http://img264.imageshack.us/img264/7733/luidsprekered1.jpg

Bezetting:
Tweeter: H1461-06 27TTFNC/GW
Woofer: H1152-08 CA12RCY

Portfolio


 • loewie1984
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:03

loewie1984

music addict! pizza monster!!

Gurbe de n00b schreef op maandag 16 juni 2008 @ 12:21:
Beste,

Ik zal ook eens mijn nieuwe luidsprekers posten. Binnenkort ook nog een versterker wanneer deze er is. De oude is net het huis uit aangezien deze jongens wel wat prik lusten (Gevoeligheid van ~ 81db).

[afbeelding]

Bezetting:
Tweeter: H1461-06 27TTFNC/GW
Woofer: H1152-08 CA12RCY
Mooie zelfbouw, jammer alleen van de kleur en verschillende schroefjes, ik zou ze naar mijn idee vervangen door zwarte sterkopjes oid.

discogs


 • answer_man
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 27-03 09:42
Tijdje geleden dat ik (uberhaupt iets) heb gepost weer op t forum :P
Maar ben verhuisd en vond het tijd voor een updateje:

http://img108.imageshack.us/img108/7687/mg2582gr5.jpg

http://img187.imageshack.us/img187/2364/mg2583et1.jpg

http://img175.imageshack.us/img175/5268/mg2585ih8.jpg

http://img187.imageshack.us/img187/878/mg2588di8.jpg

http://img508.imageshack.us/img508/1388/mg2589kk6.jpg

U ziet:

TV: Sagem DLP-HDD50 RP 50" 720p
Receiver: Harman/Kardon AVR130
Dvd-speler: Harman/Kardon DVD21
Cd-speler: Harman/Kardon HD970
Blu-ray: Samsung BDP1000
UPC: Oude Thomson kastje (die zoo veel mooier is dan die nieuwe O+ )
Frontspeakers: B&W 603 S1
Center: B&W LCR60 S3
Sub: JBL LX2000
En een Nintendo Wii :P

Achterspeakers zijn 2 Woodcone JVC speakers, je ziet ze niet maar gewoon voor de info :)
Deze wil ik nog een keer vervangen door bijpassende B&Wtjes, en de versterker wil ik waarschijnlijk ook nog wel gaan vervangen..

TV is wel binnenkort aan vervanging toe.. Lamp heeft zijn langste tijd gehad, en heb geen zin om 600 euro voor een nieuwe uit te geven.
Dan weer een update :)

Maar eerst geld hebben,. dus voorloopig blijft het nog wel zo!

[Eos 50D] [Tamron 11-18] [Canon 24-85] [Canon 50 1,8] [Sigma 70-200 2.8] [Speedlight 580EX]


 • ev1ltje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 30-04-2018

ev1ltje

euh.. proper?

answer_man schreef op maandag 16 juni 2008 @ 16:37:
Tijdje geleden dat ik (uberhaupt iets) heb gepost weer op t forum :P
Maar ben verhuisd en vond het tijd voor een updateje:

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

U ziet:
...
Strakke setup man ! Vooral de "toren" van spelers _/-\o_
Het ziet er me geen al té grote ruimte uit, maar wel zeer goed ingericht d:)b

Specsels ♦♦♦ 5D Mark II + wat mooi glaswerk en lichtjes


 • answer_man
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 27-03 09:42
ev1ltje schreef op maandag 16 juni 2008 @ 16:44:
[...]


Strakke setup man ! Vooral de "toren" van spelers _/-\o_
Het ziet er me geen al té grote ruimte uit, maar wel zeer goed ingericht d:)b
Is niet al te groot nee.
3,5x5 meter en achter de bank staat nog de eethoek. Krijg je met panden uit 1930 :P

Slaapkamer is zegmaar net zo groot 8)7

[Eos 50D] [Tamron 11-18] [Canon 24-85] [Canon 50 1,8] [Sigma 70-200 2.8] [Speedlight 580EX]


 • silitek
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 02-05 11:35

silitek

Tubes Only

..
answer_man schreef op maandag 16 juni 2008 @ 16:37:
Tijdje geleden dat ik (uberhaupt iets) heb gepost weer op t forum :P
Maar ben verhuisd en vond het tijd voor een updateje:
Aardige spulletjes :)...maar al die afstandsbedieningen :X Daar hebben ze een mooie Logitech's voor uitgevonden 8)

[Voor 62% gewijzigd door silitek op 16-06-2008 16:58]

Tubes....It's what make music music!


Anoniem: 48051

answer_man schreef op maandag 16 juni 2008 @ 16:37:
Tijdje geleden dat ik (uberhaupt iets) heb gepost weer op t forum :P
Maar ben verhuisd en vond het tijd voor een updateje:
....
Mooie Setup :) Vooral die projectie tv ziet er erg gaaf uit zeg :D

Allen die center speaker.. rare plaats. ik zou het je setup gewoon is draaien zonder je center.. je fronts staan toch vrij dicht op elkaar ;)

 • answer_man
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 27-03 09:42
Er ligt een kameleon universele ab tussen O-) maar die ben ik te lui om in te stellen..

Wel eens geprobeerd zonder center, vond het toch niet helemaal lekker klinken helaas, en in het a/v meubel pastte die niet meer!
Volgende tv komt aan de muur, ander meubel en dan kan de center ook fatsoenlijk in het midden :) Komt goed

[Eos 50D] [Tamron 11-18] [Canon 24-85] [Canon 50 1,8] [Sigma 70-200 2.8] [Speedlight 580EX]


Anoniem: 43584

Speakersysteem;Harman-Kardon HKTS 11BQ
-4x surround,1x center,1x aktieve subwoofer.

Surround versterker:Harman-Kardon AVR-137
- 5 x 30 Watt muziekvermogen
- Dolby Digital, DTS en Dolby Prologic II
- Logic 7 Cinema / 5.1 channels

TV;Philips 42PFP5332
- 107 cm

DVD;philips DVP5980
-HDMI uitgang
-USB ingang

kabel tv box;Philips DCR8111/03
-HDTV ontvanger
-HDMI uitgang
-Harde schijf 250GB=110uur opnemen
-Optische uitgang voor het geluid

Afstandsbediening-Philips SRU-9600 waar mee ik het geheel mee bedien.

http://img152.imageshack.us/img152/9018/dsc07040hk3.th.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/3403/dsc07041xx1.th.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/6034/dsc07042sl7.th.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/8784/dsc07043nw4.th.jpg

http://img384.imageshack.us/img384/2638/dsc07044qc5.th.jpg

http://img104.imageshack.us/img104/4420/dsc07045il1.th.jpg

[Voor 24% gewijzigd door Anoniem: 43584 op 16-06-2008 18:40]


 • Toppe
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 21:10

Toppe

Oké ✅

BS? ben ik dom of wat?

Ik vind een 'low' quallity beamer gewoon mooier, af en toe wat van die puntjes die langs komen zoals in de bioscoop, geweldig, helemaal't mooiste... Een HQ tv is leuk, beamer moet je toch meer een 'bioscoop' effect geven, wat ik mis bij een HQ beamer...

Donstil: Je moet kopen wat je wilt hebben. Niet wat je nodig hebt!


 • lowfi
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 27-05 14:36
Het is idd BS. Want de effecten die jij denkt te behalen met een goedkope beamer hebben niks met de "beamer" te maken maar met het medium.

Anoniem: 192323

ReVision schreef op maandag 16 juni 2008 @ 07:42:
[...]


Mooi setup :) Zou je mij overigens kunnen vertellen wat voor kast je daar hebt en wat de afmetingen ongeveer zijn?
Dank je, leuk spul niet hi-end maar ach het doet het perfect, en helaas het geld niet op me rug groeien. :)

172Lx57Hx48D €~140 geloof ik.
Onderin hoorde eigenlijk nog 2 laadje's maar die heb ik maar achterwege gelaten en daar me hifi ongein neer gezet.

 • Equazor_
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 26-05 14:24
dubbel post

[Voor 98% gewijzigd door Equazor_ op 16-06-2008 20:46]


 • Equazor_
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 26-05 14:24
Het is al weer en tijd geleden, ik geloof deeltje 21 :-) dat ik mijn set heb gepost.
Nu na een paar veranderingen vond ik het wel weer eens tijd worden om zelf te posten ipv alleen maar te lezen.

Weg uit de set:
Videorecorder - Tja wie gebruikt nu nog VHS banden
Playstation 2 - Deze is vervangen voor een Xbox360

Wat is er bij gekomen:
Ipv de videorecorder nu UPC digitaal met PVR functie, kwa beeld ben ik er zeker op vooruit gegaan.
Silverstone mediacenter behuizing.

http://home.tiscali.nl/leendech/hoek.jpg

http://home.tiscali.nl/leendech/front.jpg

http://home.tiscali.nl/leendech/hoek2.jpg

http://home.tiscali.nl/leendech/rear.jpg

http://home.tiscali.nl/leendech/speakerback.jpg

Hier een closup van de silverstone HTPC behuizing.
http://home.tiscali.nl/leendech/silverstone.jpg

De HTPC gebruik ik voor Film/Muziek en TV-Series
Op het moment gebruik ik mediaportal omdat dit beter werkt dan de standaard windows mediacenter.
Het voordeel is dat mediaportal om kan gaan met alle audio en video formaten.

De apperatuur:
Reciever: Sony STR-DB 780QS
DVD speler: Sony DVP-NS-405
HTPC: Silverstone LC17, Core 2 duo E6600, 2048MB ram, 2X 1TB samsung harddisk, 7600GT
videokaart, CPU en Videokaart passief gekoeld.
TV: Samsung LE32R72B
Xbox 360 voor de nodige games

De luidsprekers:
2x front Dynaudio audience 72
2x rear Dynaudio audience 42
1x center Dynaudio audience c122
2x Dynaudio luispreker stands voor de achter luidsprekers.

 • Mektheb
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 20:53
Wat een geweldig mooie vloer heb je in je huis liggen mijn complimenten equazor :D

Trouwens die kleine wanddingen voor Dvd's zijn ook leuk mag ik vragen waar je die vandaan heb ? ik heb nu 2 van die grote ikea gevallen , maar deze zijn misschien wel leuk om er een soort "effect" aan te geven

:D

 • Equazor_
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 26-05 14:24
De vloer ligt er nu net een maandje in, ben er ook erg blij mee :)
Die kleine wand dingen komen ook van de IKEA :D kosten 4,50 per stuk en er kunnen +/- 36 dvd's in.

[Voor 29% gewijzigd door Equazor_ op 16-06-2008 21:01]


 • Mektheb
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 20:53
Equazor_ schreef op maandag 16 juni 2008 @ 20:58:
Die kleine wand dingen komen ook van de IKEA :-) kosten 4,50 per stuk en er kunnen +/- 33 dvd in.
Dankje wel :D , ga volgend weeken er heen voor een Tv meubel dus :D mijn dank is groot nogmaals complimenten voor je foto's

 • Anoniem: 159816
 • Registratie: November 2005
 • Niet online
Equazor_ schreef op maandag 16 juni 2008 @ 20:58:
De vloer ligt er nu net een maandje in, ben er ook erg blij mee :)
Die kleine wand dingen komen ook van de IKEA :D kosten 4,50 per stuk en er kunnen +/- 36 dvd's in.
Die heb ik ook, alleen ik heb ze horizontaal hangen voor m'n cd's :) . Echt handige dingen.

Anoniem: 170903

@Tommyz: Wat voor TV-meubel is dat? Ik ga binnenkort alleen wonen en ben van plan witte meubels te kopen. Dit witte tv-meubel vind ik echt prachtig.

@answer_man & MANOZ: Wat zijn jullie ervaringen met Harman Kardon? En dan bedoel ik vooral qua klank van de versterker en beeld van de dvd-speler.

 • chrissis
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 12:42
Anoniem: 170903 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 21:04:
@Tommyz: Wat voor TV-meubel is dat? Ik ga binnenkort alleen wonen en ben van plan witte meubels te kopen. Dit witte tv-meubel vind ik echt prachtig.
Seems ikea to me, zie hier. http://www.ikea.com/PIAimages/59534_PE165425_S4.jpg,

[Voor 15% gewijzigd door chrissis op 16-06-2008 21:39]


Anoniem: 238860

Toppe schreef op maandag 16 juni 2008 @ 18:58:
[...]


BS? ben ik dom of wat?

Ik vind een 'low' quallity beamer gewoon mooier, af en toe wat van die puntjes die langs komen zoals in de bioscoop, geweldig, helemaal't mooiste... Een HQ tv is leuk, beamer moet je toch meer een 'bioscoop' effect geven, wat ik mis bij een HQ beamer...
haha BS = Bullshit :P
lowfi schreef op maandag 16 juni 2008 @ 19:28:
Het is idd BS. Want de effecten die jij denkt te behalen met een goedkope beamer hebben niks met de "beamer" te maken maar met het medium.
Had het niet beter kunnen verwoorden :)

 • answer_man
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 27-03 09:42
Anoniem: 170903 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 21:04:
@Tommyz: Wat voor TV-meubel is dat? Ik ga binnenkort alleen wonen en ben van plan witte meubels te kopen. Dit witte tv-meubel vind ik echt prachtig.

@answer_man & MANOZ: Wat zijn jullie ervaringen met Harman Kardon? En dan bedoel ik vooral qua klank van de versterker en beeld van de dvd-speler.
Klank van de H/K vind ik zelf mooi vol en warm. Al is de AVR130 wat aan de krappe kant voor de 603tjes. Wil nog een keer ergens een AVR430/440/445 oid op de kop tikken zodat de speakers iets meer vermogen geleverd krijgen.

Beeld van de dvd-speler is goed, via scart aangesloten dus gewoon sd-tv kwaliteit, maar desondanks dat is het beeld toch mooier dan via de samsung blu-ray die het dvd-beeld er op 720p uitpoept :P

[/mening] :)

[Eos 50D] [Tamron 11-18] [Canon 24-85] [Canon 50 1,8] [Sigma 70-200 2.8] [Speedlight 580EX]


 • nineball
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 19:57
Ik heb een stereo-installatie met home-cinema eraan geknutseld. Ik luister meestal muziek en kijk slechts af en toe een film.

Ongeveer de helft van mijn spullen heb ik tweedehands gekocht. Vooral met de luidsprekers heb ik daarmee een hoop geld bespaard maar wel datgene gevonden wat ik zocht.

Het stereo deel:

Cd-speler en voorversterker van Musical Fidelity.
Eindversterker van JK Acoustics
Squeezebox

http://img294.imageshack.us/img294/5707/nb1jh9.jpg

In het kastje huizen de AV versterker (de goedkoopste die pre-outs had), de DAC voor de Squeezebox en de Airport Express, en een koptelefoonversterker.

http://img294.imageshack.us/img294/958/nb2bi5.jpg

Overzicht van de kamer. Achter de TV (Sharp) staat een PS3. De centre-speaker zit half verstopt achter de TV. Luidsprekers zijn JMR Offrande. Onder de TV een UPC kastje met DVR.

http://img241.imageshack.us/img241/120/nb3gh1.jpg

Rear speakers van B&W.

http://img294.imageshack.us/img294/7059/nb4es0.jpg

Voorlopig is dit voor mij het beste compromis tussen optimale stereo, redelijke home cinema en niet al te veel kastjes in beeld.

 • GodDamage
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 26-05 14:24
nineball schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:03:
Ik heb een stereo-installatie met home-cinema eraan geknutseld. Ik luister meestal muziek en kijk slechts af en toe een film.

Ongeveer de helft van mijn spullen heb ik tweedehands gekocht. Vooral met de luidsprekers heb ik daarmee een hoop geld bespaard maar wel datgene gevonden wat ik zocht.

Het stereo deel:

Cd-speler en voorversterker van Musical Fidelity.
Eindversterker van JK Acoustics
Squeezebox

[afbeelding]

In het kastje huizen de AV versterker (de goedkoopste die pre-outs had), de DAC voor de Squeezebox en de Airport Express, en een koptelefoonversterker.

[afbeelding]

Overzicht van de kamer. Achter de TV (Sharp) staat een PS3. De centre-speaker zit half verstopt achter de TV. Luidsprekers zijn JMR Offrande. Onder de TV een UPC kastje met DVR.

[afbeelding]

Rear speakers van B&W.

[afbeelding]

Voorlopig is dit voor mij het beste compromis tussen optimale stereo, redelijke home cinema en niet al te veel kastjes in beeld.
Mooie stup maar zit je er niet ongelovelijk ver vanaf? Vooral met gamen op je PS3 lijkt me dit minder prettig of schuif je dan de stoel voor de tv?

 • FreddyFish
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 20:34
Lees al een tijdje mee hier, maar nog nooit aan toegekomen mijn eigen setje te plaatsen. Bij deze ('t werd al wat donkerder vandaar niet helemaal scherp):

http://img179.imageshack.us/img179/246/picture004vr2.jpg

Computer aangesloten op DAC en TV:
http://img179.imageshack.us/img179/753/picture007dl3.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/5927/picture008vk8.jpg

Je ziet:
LG 32LC51
JBL Northridge E90 speakers
M-Audio Super Dac 2496
G&W Power Filter
Samsung DVD-speler. Eigenlijk alleen voor de heb, alles gaat zowat via de PC.
G&W TW-2006X versterker

Op mijn verlanglijstje staat een nieuwe DAC (Zero 2496 uit China) en wat duurdere speakers.

[Voor 37% gewijzigd door FreddyFish op 17-06-2008 00:48]


 • nineball
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 19:57
GodDamage schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:38:
[...]


Mooie stup maar zit je er niet ongelovelijk ver vanaf? Vooral met gamen op je PS3 lijkt me dit minder prettig of schuif je dan de stoel voor de tv?
Afstand valt wel mee (groothoeklens). Voor muziek in ieder geval perfect, voor films en gamen iets te ver inderdaad.

 • Falcon10
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 11:10

Falcon10

Hit it i would !

FreddyFish: niet tevreden van die speakers ? welke kleur is dat trouwens ? Eik of beuk ?

-| Hit it i would ! |-


 • canardo
 • Registratie: Januari 2008
 • Laatst online: 19-04 18:29
nineball schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:03:
Ik heb een stereo-installatie met home-cinema eraan geknutseld. Ik luister meestal muziek en kijk slechts af en toe een film.
Zeer mooie set, niet te aanwezig zoals in veel gevallen en goeie kwaliteit d:)b

 • Cpt-Cholo
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 22-05 16:50

Cpt-Cholo

I did it again...

Equazor_ schreef op maandag 16 juni 2008 @ 20:58:
De vloer ligt er nu net een maandje in, ben er ook erg blij mee :)
Die kleine wand dingen komen ook van de IKEA :D kosten 4,50 per stuk en er kunnen +/- 36 dvd's in.
[off topic]
please tell me, welke kleur/soort vloer is dit? Ben op zoek naar een vloer voor mijn nieuwe app. en hou van donker. Iedereen raadt me donker af omdat je er zoveel vuil op ziet. Geen last van hondenhaartjes?
Zend me miss e-mail, anders krijg Koeitje achter me aan. (spam at oft.be)
[/off topic]

Anoniem: 170903

@Freddyfish:

Welke kleur is dat op je muur?
Ben je tevreden met die JBL speakers? Ik denk er aan om binnenkort nieuwe speakers te kopen, misschien wel JBL's...

[Voor 56% gewijzigd door Anoniem: 170903 op 17-06-2008 12:26]


 • tommyz
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 12:20
@HanVer: Dit is inderdaad het meubel van Ikea. Er is ook nog een optionele soort opzetkast voor te koop, maar dat maakt het meubel niet veel mooier :)

Flickr


 • FreddyFish
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 20:34
Falcon10 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 08:06:
FreddyFish: niet tevreden van die speakers ? welke kleur is dat trouwens ? Eik of beuk ?
Anoniem: 170903 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:59:
@Freddyfish:

Welke kleur is dat op je muur?
Ben je tevreden met die JBL speakers? Ik denk er aan om binnenkort nieuwe speakers te kopen, misschien wel JBL's...
Ik zie nu dat de foto's een tikkie te licht zijn uitgevallen. De muur is eigenlijk best een stukje donkerder dan op de foto, volgens mij gewone mat zwart kleur van de doe-het-zelver om de hoek.

Speakers zijn ook te licht op de foto. Ze zijn in het echt iets donkerder, namelijk de Cherry (Kersen) kleur. Vond ik zelf de mooiste kleur. Ben er zeker wel tevreden mee, voor wat ze kosten zijn ze echt wel goed. Had destijds niet zoveel te besteden, daarom deze speakers gekocht met het idee in mijn achterhoofd om later te upgraden naar wat duurders.

Voorheen gebruikte ik een computersetje, en heb de speakers besteld op internet. Ik kan dus niet aangeven hoe ik ze vind klinken vergeleken met andere hi-fi speakers, helaas. Ik zou toch aanraden gewoon te gaan luisteren, HanVer :)

Anoniem: 170903

FreddyFish schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:00:
Ik zie nu dat de foto's een tikkie te licht zijn uitgevallen. De muur is eigenlijk best een stukje donkerder dan op de foto, volgens mij gewone mat zwart kleur van de doe-het-zelver om de hoek.
Spijtig, ik dacht een mooie donkergrijze kleur gevonden te hebben voor mijn toekomstige woonkamer

 • ev1ltje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 30-04-2018

ev1ltje

euh.. proper?

@HanVer, probeer de foto gewoon eens open te doen in Photoshop of zelfs Paint, en kijk dan welke code er aan dat kleur wordt toegekend. Kdenk dat het zo ook moet lukken. :)

Specsels ♦♦♦ 5D Mark II + wat mooi glaswerk en lichtjes


Anoniem: 80579

Mijn setje:

Samsung 32" (type weet ik niet precies meer)
Harman Kardon AVR 145
Harman Kardon DVD 37 (in het kastje ivm te korte hdmi kabel)
Xbox 360 (media center extender, Media center pc staat op zolder met dik 2TB aan films, muziek, etc.)
Harman Kardon HTS7

http://www.marcoj.nl/photogallery/photo00021693/DSC_1631.JPG

http://www.marcoj.nl/photogallery/photo00021693/DSC_1632.JPG

http://www.marcoj.nl/photogallery/photo00021693/DSC_1638.JPG

http://www.marcoj.nl/photogallery/photo00021693/DSC_1639.JPG

Dan nog het PC hoekje waar ik ook weleens wat filmpjes bekijk.

PC (Quad Core etc etc)
Met 2x 17" HP monitoren en 1x 22" LG monitor (type weet ik zo even niet)
Sound Cambridge Works 3500 (extreem goed geluidje voor filmpjes en games..

http://www.marcoj.nl/photogallery/photo00021693/DSC_1630.JPG

 • DenTeD123
 • Registratie: November 2007
 • Niet online
PC (Quad Core etc etc)
Met 2x 17" HP monitoren en 1x 22" LG monitor (type weet ik zo even niet)
Sound Cambridge Works 3500 (extreem goed geluidje voor filmpjes en games..

heb je dat met een matrox triplehead gedaan? Of met een tweede videokaart?

Anoniem: 238860

Anoniem: 80579 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 16:20:
Mijn setje:

Samsung 32" (type weet ik niet precies meer)
Harman Kardon AVR 145
Harman Kardon DVD 37 (in het kastje ivm te korte hdmi kabel)
Xbox 360 (media center extender, Media center pc staat op zolder met dik 2TB aan films, muziek, etc.)
Harman Kardon HTS7

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

[afbeelding]

Dan nog het PC hoekje waar ik ook weleens wat filmpjes bekijk.

PC (Quad Core etc etc)
Met 2x 17" HP monitoren en 1x 22" LG monitor (type weet ik zo even niet)
Sound Cambridge Works 3500 (extreem goed geluidje voor filmpjes en games..

[afbeelding]
Hoe bevalt de Harman Kardon AVR 145 + HKTS 7? Ik sta op het punt precies hetzelfde setje te kopen, alleen ik twijfel of er wel genoeg geluid uit komt (lees: speakers zijn 100 watt, receiver 40 watt), en of de satelietjes over het hele geluids spectrum geluid kunnen produceren?

En de sub? hij ziet er groot uit, maar geeft hij voldoende bass om de hele kamer mee de vullen? En dit dat wel op een mooie, niet boemerigge manier?

Anoniem: 80579

@ dented123 dat heb ik met 2 videokaarten gedaan. Als ik ga gamen dan zet ik sli aan en gebruik ik alleen mijn 22" scherm. (ben eigenlijk nog geen games tegen gekomen die meerdere schermen ondersteunen)

@ _diesel_ Ik was vooral aangenaam verast van het geluid van DTS cd's, daarom heb ik dit betaalbare setje gekocht. Het is een complete set (Cinebridge 7 genaamd, AVR145+DVD37+HTS7 + bridge ipod ding) Ik heb hem nu een paar dagen en hij bevalt goed. Of het over het hele spectrum goed klinkt weet ik niet want dan vallen mijn ramen eruit. Hetzelfde geldt voor de sub. Zijn volume staat een klein beetje open en dan hebben we een goede bas zonder nadrukkelijk de buren te waarschuwen. Hij klinkt ook lekker dof/zacht ipv zo'n goedkope bas uit een voorbij rijdend golfje 2.. |:(

Ben er tot nu toe zeer tevreden mee.
Nu alleen nog even de vrouw overtuigen van een grotere tv en een all-in-one remote. Dat laatste zal ze wel willen want drie remote's op tafel is natuurlijk geen gezicht om over de gebruiksvriendelijkheid maar te zwijgen.

[Voor 5% gewijzigd door Anoniem: 80579 op 17-06-2008 16:51]


 • yGiDoRp
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 21-05 15:44

yGiDoRp

Sawasdee

Mijn setje nog maar eens.

Wat is er veranderd (niet veel) sinds mijn vorige post?

http://xs128.xs.to/xs128/08252/dscf2685131.jpg.xs.jpg

• Het geheel wat opgeruimder (probeer het ook zo te houden)
• TV speakers eruit en TV aangesloten op de NAD (C320)
• PS-Two staat nu vertikaal op een voetje
• Draadloze Logitech PS2 controller
• Zandkleurige matrashoes ipv rood
• Final Fantasy verzameling wat uitgebreid (8>
• niet zichtbaar op de foto, in de NAD CD Speler (C541i) zit een nieuw loopwerk en een nieuwe lens unit.

Dit is het oude loopwerk die defect was geraakt (waarschijnlijk zelf gesloopt 8)7 )

http://xs128.xs.to/xs128/08252/dscf2687223.jpg.xs.jpg

De nieuwe (gemaakt door Sony, net als de oude) heb ik besteld bij een onderdelenboer in Duitsland. Alles geregeld voor 64 euro :) .

Stay far away from the TV and turn the lights on when watching this program. Mixcloud | Facebook | SHOT


 • rsvmark
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 26-05 20:26
tommyz schreef op maandag 16 juni 2008 @ 09:53:
@ppeter: thanx!

@ev1ltje: ze staan op een internetwinkel te koop voor 335 euro/stuk, maar alleen in 't zilver verkrijgbaar. Geluid is inderdaad verbluffend goed. Had hiervoor Kef Q55, dus heb wel wat aan 't laag in moeten leveren. De diepte en 't detail zijn bij deze boxen echter stukken beter :)
Welke internet winkel is dat? Vind ze er super uitzien!!!!!

 • ev1ltje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 30-04-2018

ev1ltje

euh.. proper?

rsvmark schreef op woensdag 18 juni 2008 @ 10:10:
[...]

Welke internet winkel is dat? Vind ze er super uitzien!!!!!
Ging ik ook reeds vragen, maar ik neem aan dat je de speakers alleen bedoelt? Elke voet kost namelijk ook nog een €100-€150.. (Dus snel een totaalbedrag van een kleine €1000 :()

Specsels ♦♦♦ 5D Mark II + wat mooi glaswerk en lichtjes


 • ReVision
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 25-08-2018
Anoniem: 192323 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 19:28:
[...]
172Lx57Hx48D €~140 geloof ik.
Onderin hoorde eigenlijk nog 2 laadje's maar die heb ik maar achterwege gelaten en daar me hifi ongein neer gezet.
Hoogte en diepte zijn perfect, echter is die wel te lang voor mijn smaak en ruimte die ik hem.
Ik ben eigelijk gebonden aan een lengte van maximaal 150cm liefst nog iets kleiner +/- 140cm.

Kan je mij overigens vertellen waar je het kastje heb gekocht?

| Discogs | Flickr |


 • MarcSchuring
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 22-05 10:28
Na al lange tijd meegelezen en genoten te hebben, post ik ook maar eens mijn setje.Sorry dat de plaatjes wat donker zijn, ik heb de flitser niet gebruikt zag ik achteraf.

vanuit de verste zitpositie.
http://www.pichost.nl/uploads/0607460d6b.jpg
wat meer ingezoomd
http://www.pichost.nl/uploads/2e4fce64e6.jpg
met het deurtje open
http://www.pichost.nl/uploads/51e83ba084.jpg
de apparatuur
http://www.pichost.nl/uploads/e4fec3d9e0.jpg
dvd's in het laatje
http://www.pichost.nl/uploads/7ebd0f6d36.jpg

Wat zie je:
panasonic 42px80 plasma
panasonic digitale decoder
yamaha rx-v496rds receiver
philips dvp5980/12 dvd-speler met hdmi upscaling en usb aansluiting
lacie harddisk met de nodige divx-films
denon luidsprekerset. Achter de tv staat de center, de surroundspeakers staan naast de tv en naast de verste zitpositie (althans daar komen ze te staan zodra ik stands heb) en de sub staat naast het meubel. Het is niet een duur set, maar bevalt me erg goed.

oh ja, er staat ook nog een philips videorecorder bij voor de sporadische keer dat er iets opgenomen wordt.

[Voor 32% gewijzigd door MarcSchuring op 18-06-2008 17:01. Reden: videorecorder vergeten]


 • tommyz
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 12:20
@rsvmark en ev1ltje:

ik heb ze via polectro.nl. Er staat "Kom langs voor de speciale Polectro prijs", maar ik heb een mailtje gestuurd. Kreeg gelijk een reply met de prijs. De stands heb ik er wel los bij gekocht en die zijn inderdaad 150 euro per stuk, maar dat maakt het geheel wel af vind ik :)

Flickr


 • rsvmark
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 26-05 20:26
tommyz schreef op woensdag 18 juni 2008 @ 19:38:
@rsvmark en ev1ltje:

ik heb ze via polectro.nl. Er staat "Kom langs voor de speciale Polectro prijs", maar ik heb een mailtje gestuurd. Kreeg gelijk een reply met de prijs. De stands heb ik er wel los bij gekocht en die zijn inderdaad 150 euro per stuk, maar dat maakt het geheel wel af vind ik :)
Thanks!!
Had idd prolecto al gevonden :P
Zag ze volgens mij ook in het zwart staan op hun site, heeft wel mijn voorkeur.
Nu nog ergens beluisteren, wellicht ook verstandig :P

 • loewie1984
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:03

loewie1984

music addict! pizza monster!!

At last but nog least, na dit topic 3 jaar met bewondering en jaloezie gevolgd te hebben eindelijk eens een bijdrage van mijn kant:

Gisteravond in apeldoorn hifi-luidsprekers opgehaald voor een prikkie, te weten de Canton RC-L in kersenhouten uitvoering. Deze speakers kosten in de tijd van hun introductie € 1200,00 p.s.

Heinhuis-hifi heeft deze luidsprekers nog voor € 399,00 per stuk, echter hoorde ik van de verkoper gisteravond dat er verschillende canton's in omloop zijn die niet in duitsland vervaardigd zijn, het feit dat deze luidsprekers opnieuw als nieuw te koop zijn bevestigd mijn vermoeden des te meer. Dus het zou raadzaam zijn als je ze ooit tegen het lijf loopt te vragen hoe oud ze zijn en waar ze vandaan komen.

Behold:
http://home.hccnet.nl/fam.hollanders/hifi/klein_1798.jpg

http://home.hccnet.nl/fam.hollanders/hifi/klein_1799.jpg

http://home.hccnet.nl/fam.hollanders/hifi/klein_1802.jpg

http://home.hccnet.nl/fam.hollanders/hifi/klein_1792.jpg

Wat zien we hier:

Als eerste een oliegrijze eikenhouten cafevloer waarmee ik mijn hele appartement circa 80m2 gesierd heb.

Natuurlijk de canton luidsprekers behoorlijk ontkoppeld: de Canton RC-L op vergulde spikes en deze geplaatst op geslepen marmeren steen met daaronder rubber dopjes, waarvan hieronder de specs van de luidsprekers:
 • Systeem : 3 weg basreflex
 • Vermogen speaker : 200 / 350 Watt
 • Frequentie bereik : 18 Hz 30 kHz
 • Gevoeligheid : 89 dB(1m/2.83v)
 • Impedantie : 4 - 8 Ohm
 • Afmetingen : (B x H x D): 260 mm x 1100 mm x 347 mm
 • Kleuren : kersen/zwart/beuken
 • Gewicht: Niet prettig! }:O
Mijn big ass tv-meubel 230 cm breed! voor de mensen die het willen weten hij is van de Neckermann

Waarin plaats is gevonden voor een Vintage amplifier uit 1979 van AKAI type AM2250 2 x 35 Wat
een AKAI platen speler, en een noname dvd-spelertje.

Daar bovenop een pioneer vintage hoofdtelefoon uit 1975 o.i.d. met glazen transparante hoofd!

Kosten:
 • Cantons inc. geslepen marmeren steen en spikes: € 500,00
 • Akai amp: € 35,00
 • Akai platenspeler: gratis
 • DVD speler: € 30,00 inc. verwijderingsbijdrage 8)
 • Philips TV'tje : gratis
Wat is er nog voor verbetering vatbaar en staat de komende decennia :+ op de planning:
 • Samsung LE40/46A656
 • Verbetering van speaker kabels en interlinks
 • Buizenversterker
 • Nieuwe platenspeler
 • Nieuwe SA/CDspeler
Voor nu ga ik weer verder met het bewonderen van andermans ht'tjes en setups

discogs

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit topic is bedoeld om plaatjes van je audio/video-set te laten zien.
Als je iets post, zet er dan leuke foto's van je eigen set bij.

Zorg dat je plaatjes kleiner dan +/-100Kbyte zijn en niet breder dan 600 pixels! Dat laadt sneller en niet overal worden de plaatjes vanzelf kleiner gemaakt.
Reacties die hier niet aan voldoen worden voortaan leeggehaald.

** Dit is geen "wat moet ik kopen"-topic of een "help, mijn apparatuur is stuk"-topic, lees daarvoor de FAQ even door **
Dergelijke posts worden ook leeggehaald.

Ook kabeldiscussies vervuilen de thread en deze discussies zijn bewezen doodlopers; als je daadwerkelijk steekhoudende argumenten hebt waarom een kabel van $duur zoveel beter is of vice-versa, start dan een nieuwe thread.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee