• G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter

[Multi] F1 2021 Topic


Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Electronic Arts
Platforms: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4|5, PC
Release-datum: 13-7-2021
Zie ook: Simrace-blog

In F1 2021 race je met coureurs van over de wereld. Je leert de snelste manier om een circuit te finishen met iconische raceauto's en realistische pitstops. Deze Formule 1 game is alweer de 14e in de reeks. Het is voor het eerst dat Electronic Arts het spel uitgeeft, wat zorgt voor de nodige ontwikkelingen.

Er is ook een [Multi] F1 2021 GoT Racing League

Wat is er nieuw?


Wat zien we terug in F1® 2021?
Bekende en geliefde features uit F1® 2020, zoals My Team, split-screen voor twee spelers, kortere seizoenen, toegankelijkheidsopties en F2™ blijven gewoon aanwezig. We breiden ook talloze andere features uit, waaronder schaalbare opties voor rijhulpmiddelen, coureursstatistieken en multiplayer.

Braking Point
De blikvanger van F1 2021 is absoluut de nieuwe gamemodus Braking Point. Het is een soort verhaalmodus, waarin je als speler in de schoenen stapt van de fictieve coureur Aiden Jackson. Het is een jonge coureur, die uitkomt in de Formule 2 en uiteindelijk door zal stromen naar de koningsklasse van de autosport, waarbij natuurlijk genoeg drama komt kijken.

Je krijgt drie seizoenen lang de controle over Jackson, terwijl je tegelijkertijd zowel op als naast de baan te maken krijgt met allerlei soorten uitdagingen en veel drama. Lee Mather, Franchise Game Director van de Formule 1 game, vertelt meer over de kersverse gamemode.

Tot op zekere hoogte is er inspiratie opgedaan bij de Netflix-serie Drive to Survive, dat achter de schermen van de Formule 1 verschillende invalshoeken belicht. Wat we precies voor verhaallijn kunnen verwachten, wil Mather niet prijsgeven, maar we kunnen gerust rekenen op rivaliteiten en vriendschappen en alles wat daar tussenin zit.

Als speler begin je in het Formule 2-seizoen 2019, waarna je uiteindelijk de overstap zal maken naar de Formule 1. Daar kan je kiezen voor een stoeltje bij een van deze vijf teams: Williams, Haas, Alfa Romeo, AlphaTauri of Racing Point (dat in 2021 natuurlijk in Aston Martin verandert). Het maakt niet uit of je de game nou speelt op de makkelijkste instellingen, of de meest geavanceerde, het is voor elke speler geschikt!

Codemasters belooft een mooi verhaal, geschreven door professionele schrijvers.

My Team
De populaire mode My Team keert dan ook terug in 2021, samen met split screen en de optie voor kortere seizoenen in zowel F1 als F2.


Career voor twee spelers
Op die manier kan je samen met een vriend of vriendin beginnen aan een Formule 1-carrière, waarin je verschillende carrièrepaden kan kiezen. Begin je samen bij hetzelfde team en ga je samen op zoek naar eeuwige roem, of word je elkaars grootste concurrent uitkomend voor twee verschillende teams?

De 2 Player Career zagen we in het verleden al terug in de game, maar toen was het een beetje een ondergeschoven kindje. Dit jaar is er veel aandacht aan besteed en kan je net als in de gewone carrière tot in detail je (of jullie) team managen en urenlang plezier hebben van het racen tegen (of met) elkaar! Vecht voor een nieuw contract, laat nieuwe onderdelen ontwikkelen, bouw een reputatie op en word uiteindelijk (samen?) kampioen.

Real-Season Start
Via de functie ’Real-Season Start’ van F1®2021 kun je je via het live-klassement in de actie van dit seizoen storten om daarna de resterende races over te nemen en te rijden. Geweldig voor spelers die zich in het seizoen willen storten en af willen stemmen op het echte seizoen.

Nieuw design R&D
Een van de features die veel invloed heeft op hoe je met je team op de baan presteert is de R&D afdeling. Je kunt door aan trainingsprogramma’s deel te nemen punten verdienen die je weer kan spenderen aan het ontwikkelen van je auto op diverse vlakken. Dat is niet anders, maar de structuur waarmee het gepresenteerd wordt is wel op de schop gegaan. Het is apart opgedeeld over elk departement van je fabriek en daarin krijg je een compleet nieuwe interface te zien van alle onderdelen die je aan ontwikkeling kunt onderwerpen. Dit wordt ook meer visueel gepresenteerd, zodat je een duidelijker beeld krijgt van wat er nu precies verbeterd wordt. Dit gaat gepaard met een bepaald aantal punten dat je moet inleveren en een ontwikkeltijd, zoals we dat al kennen.


Nieuw schade model
In de nieuwe game is het schademodel flink uitgebreid. Wat dit betekent is dat je een stuk voorzichtiger moet zijn. Maak jij je auto net wat te breed om een inhaalpoging van je concurrent onschadelijk te maken? Dan loop je het risico dat je sidepod of vloer beschadigd raakt. Vooral wanneer er een stuk van je vloer ligt, ga je dat zeker merken tijdens de rest van de race. En in tegenstelling tot een vleugel, kun je de vloer niet vervangen tijdens een pitstop. Je moet dus nog beter nadenken voordat je een inhaalpoging waagt.


Next-genervaring
Voor het eerst in de geschiedenis komt F1®2021 naar de Xbox Series X|S en PS5 met een visuele upgrade en snellere laadtijden, naast versies voor de PS4, Xbox One en PC via Steam. En als je van plan bent om te upgraden, kunnen we je met trots vertellen dat F1® 2021 ondersteuning biedt voor Xbox Smart Delivery en een gratis upgrade vanaf de PlayStation als je naar een Xbox Series X|S of PlayStation®5 overschakelt.

21 - en later 24

De F1-kalender van 2021 introduceerde drie nieuwe banen, namelijk Portimão in Portugal; Imola in Italië en Jeddah in Saudi-Arabië. Deze drie circuits zijn na release ook gratis beschikbaar in de game. De race van Vietnam is van de kalender verdwenen en zal dus afwezig zijn.

F1 2021 bevat opnieuw Formule 2, met de wagens, rijders en format van 2020. Later in het jaar volgt een update voor 2021. De ontwikkelaar heeft door de lockdown van vorig jaar meer input gehad van de rijders en teams waardoor onder meer de bandenslijtage en schade realistischer is geworden.

120Hz en DualSense-features

De game beschikt bijvoorbeeld over raytracing, al is dat alleen buiten het live racen om, dus tijdens replays, bij tussenfilmpjes en in de showroom. Daarnaast kent de Xbox Series X 120Hz-ondersteuning en worden op de PlayStation 5 de adaptive triggers ondersteund, zodat gamers die met een controller racen de grip die de banden hebben beter zouden moeten kunnen voelen.

F1 2021 zal twee grafische opties bieden, de Graphics Mode mikt op een resolutie van 4K met 60 frames per seconde en de Performance Mode draait om een hogere framerate: 1440p met maar liefst 120 frames per seconde.

Maak kennis met de cast van Braking Point in F1 2021

• Aiden Jackson – Aiden is een potentiële wereldster. Een jonge veelbelovende coureur die zijn eerste F1-seizoen tegemoet gaat en zijn teamgenoot, Casper Akkerman, adoreert. De carrière van Jackson wordt gezien als een succesverhaal doordat hij zijn weg omhoog heeft gewerkt via de F2. Aiden is makkelijk om van te houden en hij kan zich sterk houden voor de camera’s. Desalniettemin worstelt hij achter de schermen met de transitie naar de grote competitie.

• Casper ‘Cas’ Akkerman – Casper is bekend voor zijn ijskoude no-nonsense-aanpak en is vastberaden om zijn eigen team te helpen om uit de middenmoot te geraken. Zijn rustige houding en vastberadenheid hebben hem veel gebracht in zijn illustere carrière. Desalniettemin voelt hij zelfs met zijn enorme talent de druk om zijn succes vast te houden.

• Devon Butler – Is de Braking Point antagonist. Devon is veel meer dan een bijdehante luidkeelse coureur die een naam voor zichzelf probeert te maken. Hoewel hij wordt gerespecteerd op de baan, laat zijn gedrag buiten de baan te wensen over. Butler gebruikt de aanvaringen met zijn dreigende concurrentie om ze van de leg te krijgen door bijvoorbeeld de wijsneus uit te hangen of prikkelende opmerkingen te maken. Houd van hem of verafschuw hem, Devon Butlers intentie is om een levende legende te worden in de wereld van de F1.

• Brian Doyle – Brian is de verbindingspersoon van de teambaas en het lukt hem niet om alles gesmeerd te laten verlopen. Doyle spendeert veel van zijn tijd als een tussenpersoon die berichten en racestrategieën doorgeeft en onenigheden binnen het team weer gladstrijkt. Hij heeft zich bewezen binnen de sport en leidt een geoliede machine. Brian ademt Formule 1 en beleeft hoge pieken maar ook diepe dalen.

• Zoe Akkerman – Zoe is Caspers vrouw en zijn rots in de branding. Ze loopt al flink wat jaren mee binnen de sport en weet dat opofferingen van haar man nodig zijn om competitief te blijven. Zoe is altijd daar wanneer er sympathie of een lief woordje nodig is, waar haar man ook in de wereld is. Zoe is een moeder van een jonge dochter Lily en ze is de enige persoon die weet met wat voor uitdagingen Casper moet worstelen om de competitiestrijd aan te kunnen gaan met de nieuwe generatie coureurs.lad


F1-iconen keren terug naar F1 2021Spelers krijgen de mogelijkheid om een icoon te selecteren vanaf het begin van de Mijn Team-gamemodus. Deze modus bevat iconische coureurs van de koningsklasse van de motorsport en spelers krijgen hier alvast een voorproefje van de Driver Stats van de coureurs.
 • Michael Schumacher (94) – 91 overwinningen in 308 races, en zevenvoudig wereldkampioen
 • Ayrton Senna (94) – 41 overwinningen, 65 pole positions, en drie wereldkampioenschappen
 • Alain Prost (93) – 51 overwinningen, 41 snelste ronden en vier wereldkampioenschappen
 • Jenson Button (90) – Heeft het wereldkampioenschap in 2009 gewonnen in het eerste seizoen van Brawn GP
 • Nico Rosberg (89) – Heeft negen van de 21 races gewonnen tijdens zijn wereldkampioenschap in 2016
 • David Coulthard (87) – Heeft 13 overwinningen, 62 podiumplaatsen en is tweede geworden tijdens het wereldkampioenschap in 2001
 • Felipe Massa (86) – 11 overwinningen, 41 podiumplekken en is tweede geworden in het seizoen van 2008
Handige tips van mede-Tweakers

Tip van @backupdevice:]Aanbevolen wordt om tijdens de kwalificatie te kijken hoever je voor of achter je teammaat staat. Elke 0.2 seconde verschil is 1 niveau omhoog/omlaag. Dus als je 1 seconde sneller bent, kan je de difficulty met 1/0.2=5 niveau's verhogen

Verschillende EditiesStandaard Editie

• De volledige F1® 2021-game
• Braking Point Content Pack
• Vier de release van F1® 2021 met exclusieve in-game voorwerpen die zijn geïnspireerd door de fictieve sterren van de nieuwe verhaalervaring 'Braking Point'. Gebruik ze om te racen als Devon Butler, Aiden Jackson en Casper Akkerman:
• Personage-avatar | Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiostemmen
• 5000 PitCoin virtuele valuta om in-game uit te geven


Deluxe Edition ( alleen Digitaal )

• De volledige F1® 2021-game
• 3 dagen eerder toegang
• My Team Icons Pack
• Zeven iconische coureurs om je 'My Team'-spelervaring mee te verbeteren
• Exclusieve in-game aanpassingsitems:
• Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiobericht
• Braking Point Content Pack
• Vier de release van F1® 2021 met exclusieve in-game voorwerpen die zijn geïnspireerd door de fictieve sterren van de nieuwe verhaalervaring 'Braking Point'. Gebruik ze om te racen als Devon Butler, Aiden Jackson en Casper Akkerman:• Personage-avatar | Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiostemmen
• 18.000 PitCoin virtuele valuta om in-game uit te geven

Systeemeisen

Minimum:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (Version 1709) | For Ray Tracing: Windows 10 64-bit (Version 2004)
Processor: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 950 or AMD R9 280 | For Ray Tracing: GeForce RTX 2060 or Radeon RX 6700 XT
DirectX: Versie 12
Opslagruimte: 80 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: DirectX Compatible

Aanbevolen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (Version 1709) | For Ray Tracing: Windows 10 64-bit (Version 2004)
Processor: Intel Core i5 9600K or AMD Ryzen 5 2600X
Geheugen: 16 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 1660 Ti or AMD RX 590 | For Ray Tracing: GeForce RTX 3070 or Radeon RX 6800
DirectX: Versie 12
Opslagruimte: 80 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: DirectX Compatible

Achievements / Trophies


De Trophies:
Epic Racer
-You did it!

World Champion
-Win the F1 Drivers’ Championship

Constructors Champion
-Win the F1 Constructors Championship

The End
-Complete Story Mode

The road ahead
-Complete your first race weekend with your own team

A weekend to remember
-Set the fastest lap in all 3 Practice sessions, get pole and win the GP

Positive vibes
-Have more than one Department in a positive morale status

Dedicated to the cause
-Finish 100 races in online multiplayer (excluding career)

Qualifying Master
-Achieve 50 pole positions

Second time around
-Complete a 2nd season of My Team/Driver Career/Two Player Career

Perfect record
-Achieve 1st place for every race in a 10 race season

For the history books
-Reach a Team Acclaim level of 20 in My Team mode

We got ‘em
-Hire an acclaim level 15 or higher Driver in My Team

The Beginning
-Complete the Prologue

The Incident
-Reach the end of Chapter 6

The Bust Up
-Reach the end of Chapter 10

Go, Team!
-Complete your first session in your My Team car.

In a rush?
-Complete a Practice Programme session using Quick Practice

Start a Two Player Career
-Complete your first race in Two Player Career

Best in session
-Achieve Pole Position after any qualifying session

Go easy on them
-During an interview, your actions lowered the morale of a Department in your Team

Showing huge potential
-Get on the podium

1st of many
-Get 1st on the podium

R&D Lover
-Develop a component in every R&D Department

Multiplayer Victory
-Win your first online race (excluding career)

Multiplayer Fame
-Win 5 online races (excluding career)

Tracked Addiction
-Complete 50 hours of total track time

10 down
-Finish 10 races in online multiplayer (excluding career)

In the multiplayer zone
-Finish 50 races in online multiplayer (excluding career)

Passion of Italy
-Win a single Grand Prix event at Monza as Ferrari or AlphaTauri

Passion of Japan
-Win a GP event at Suzuka with a Honda Power Unit

Passion of Great Britain
-Win a Silverstone GP as Williams, McLaren, Aston Martin, Red Bull or Alpine

Monaco Hero
-Win a 50% distance (or longer) F1 race at Monaco

League Racer
-Complete a League event

Look shifty
-Win a race using manual gearbox.

I like to watch
-Spectate an online race

Strike a pose
-Show off your custom emote on the podium

Mixing it up
-Edit your customisation and complete a online race using it

One for the bank
-Save a captured highlight in Theatre Mode

Erase the past
-Use Flashback to rewind time

1 lap is all I need
-Complete 10 One-Shot Qualifying sessions

Highs and Lows
-Win at both Spa-Francorchamps and Sochi Autodrom in Grand Prix.

Clean Me
-Complete 10 Clean Online races (excluding career)

Touring the Americas
-Take a photo in Photo Mode on the USA, Brazil, Mexico & Canada circuits

Early R&D
-Develop first R&D upgrade in any department

Stitch in time
-Adapt an upgrade whilst within its Regulation Change warning period

Overnight parts
-Successfully develop a component using Rush option

Remembering your roots
-Complete a medium length F2 GP event (Feature & Sprint)

Two Player Career Complete!
-Complete a season in Two Player Career

Going to need a bigger cabinet
-Earn 15 Trophies for the Trophy Cabinet

Wet look
-Win a 25% race in wet conditions
Cars


Trailers

F1® 2021 | Announce Trailer
F1® 2021 Deluxe Edition Trailer


Screenshots[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 13-08-2021 16:00]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
.

[Voor 199% gewijzigd door G_Dragon op 04-06-2021 08:33]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Hij is er!!! Juli al! Yes!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • harmpie21
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 24-03 22:56
Weet iemand toevallig ook of de Deluxe edition op disc komt voor de PS4? Digitaal heb ik hem al gezien in de store, maar wil hem graag op disc.

Jewel 4 Kids voor leuke haarknipjes voor baby's & kinderen, Chunks en de nieuwste rage van Loom Bands!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • KRAI.7
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-03 23:34

KRAI.7

Bwoah...

@harmpie21 https://codemasters.helps...ilable-on-disc&l=en&p=web

Zo te zien niet… Ik was hier ook naar op zoek en kwam via het Codemasters forum op deze link uit. Spijtig. :o

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
KRAI.7 schreef op zondag 9 mei 2021 @ 13:05:
@harmpie21 https://codemasters.helps...ilable-on-disc&l=en&p=web

Zo te zien niet… Ik was hier ook naar op zoek en kwam via het Codemasters forum op deze link uit. Spijtig. :o
Dit is inderdaad balen, zo wacht ik met veel goede hoop af op de steelcase van F1 2021, want 2019 had als laatste game nog een steelcase.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • KRAI.7
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-03 23:34

KRAI.7

Bwoah...

@G_Dragon Er is wel een steelcase van F1 2020 hoor. :) Alleen is die volgens mij nooit in NL uitgekomen. Ik heb hem op Ebay besteld uit Italië vorig jaar, omdat ik wel graag de steelcase bij iedere F1 game wilde hebben die een steelcase beschikbaar had.

Hij ziet er als volgt uit: https://collectorsedition...lbooks/f1-2020-steelbook/

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
KRAI.7 schreef op zondag 9 mei 2021 @ 14:14:
@G_Dragon Er is wel een steelcase van F1 2020 hoor. :) Alleen is die volgens mij nooit in NL uitgekomen. Ik heb hem op Ebay besteld uit Italië vorig jaar, omdat ik wel graag de steelcase bij iedere F1 game wilde hebben die een steelcase beschikbaar had.

Hij ziet er als volgt uit: https://collectorsedition...lbooks/f1-2020-steelbook/
Omg want it! :)
Spaar ze nu al jaren achter elkaar en mijn collectie is nu incompleet :/

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Furfoot
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 21-03 15:36
Nog een jaar geen VR :(

Instagram


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • harmpie21
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 24-03 22:56
KRAI.7 schreef op zondag 9 mei 2021 @ 13:05:
@harmpie21 https://codemasters.helps...ilable-on-disc&l=en&p=web

Zo te zien niet… Ik was hier ook naar op zoek en kwam via het Codemasters forum op deze link uit. Spijtig. :o
Damn.. Twijfel, twijfel.. Denk dan toch maar de "standaard" versie halen.

Jewel 4 Kids voor leuke haarknipjes voor baby's & kinderen, Chunks en de nieuwste rage van Loom Bands!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Echt heel gaaf! Alleen jammer dat het alleen bij de Digital Deluxe versie is, wou de game juist weer uit de winkel halen als er een steelcase kwam.

F1 Iconen keren terug naar F1 2021

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 22-03 16:11
Wat is het akelig stil in dit topic! Leeft de F1 game hier niet echt? ☺️

Twente komt eraan!


 • CryptoNL
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 11:29
JoteW schreef op woensdag 26 mei 2021 @ 22:49:
Wat is het akelig stil in dit topic! Leeft de F1 game hier niet echt? ☺️
Ik zou het graag kopen, maar met F1 19 en 20 waren ZOVEEL problemen (NVIDIA) en ik weet niet of die allemaal gefixed zijn? Device hung error problemen, google maar eens.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
JoteW schreef op woensdag 26 mei 2021 @ 22:49:
Wat is het akelig stil in dit topic! Leeft de F1 game hier niet echt? ☺️
Hij leeft hier zeker, wou het topic niet in me eentje volgooien :9 ! Speel nog elke dag F1 2020 en zit inmiddels op 300+ uur, maar zit nu te twijfelen of ik F1 2021 op disc of digitaal haal. Als er een steelcase komt ga ik voor de disc versie, maar daar heb ik nog niks over gehoord :).

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G.Scholtens
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 13:36
Kijk ook zker naar deze game uit, 2019 en 2020 niet gespeeld. Wou eerst F1 2020 kopen laatst in de sale, maar toen las ik dat deze nieuwe game al redelijk snel uitkomt

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nightspark
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 24-03 22:20
Er is ook nog weinig bekend behalve een nietszeggend filmpje van de single player modus én de modellen van de auto's met de livery's die er (NEWS FLASH!!!) hetzelfde uitzien als in het echt.

Ben benieuwd naar de eerste e-Sports / Multiplayer trailer en previews, dan gaat de discussie op gang komen denk ik.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Nightspark schreef op donderdag 27 mei 2021 @ 13:21:
Er is ook nog weinig bekend behalve een nietszeggend filmpje van de single player modus én de modellen van de auto's met de livery's die er (NEWS FLASH!!!) hetzelfde uitzien als in het echt.

Ben benieuwd naar de eerste e-Sports / Multiplayer trailer en previews, dan gaat de discussie op gang komen denk ik.
Ik ben heel erg benieuwd naar My team, wat zouden ze erbij hebben gedaan?
Hoop ergens toch dat je nog meer kan beheren zoals bijv de pitsstops.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Milan1NL
 • Registratie: Augustus 2015
 • Laatst online: 14-03 23:50
Wie heeft zich ook aangemeld voor de bèta?

[Voor 198% gewijzigd door Milan1NL op 31-05-2021 01:47]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Milan1NL schreef op maandag 31 mei 2021 @ 01:46:
Wie heeft zich ook aangemeld voor de bèta?
Is die er dan?
Heb naast de trailers nog nergens iets voorbij zien komen over een beta :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Milan1NL
 • Registratie: Augustus 2015
 • Laatst online: 14-03 23:50
Kon je je voor aanmelden op het CM forum.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Milan1NL schreef op maandag 31 mei 2021 @ 17:57:
Kon je je voor aanmelden op het CM forum.
Ah jammer, als je dit eerder had gezegd konden mensen zich nog aanmelden O-) :o :o
Heb net snel even gekeken maar helaas kan ik me niet meer aanmelden, waar heeft CodeMasters dit bekend gemaakt als ik vragen mag? want ik heb het nergens voorbij zien komen en ook niet in de trailes...

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
Hoop wel dat ze eindelijk eens de juiste en echte safetycar regels gaan invoeren met wavebys enzo.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
Van wat ik er van gezien heb, zijn er wel veel positieve veranderingen aanwezig, vooral bij het bandenmodel, schade en wagenbeheersing.

Handling zal totaal anders zijn, blokkerende remmen geven flatspots, schade aan de zij & achterkant. Curbs die de aero verstoren.

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mars18
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 23-03 15:30
(jarig!)
Heel jammer dat het grafisch niet mooi is, dan denk je dat met next gen consoles er stappen gemaakt gaan worden

Mars Game Events organiseert FIFA en FORTNITE toernooien op de Playstation 4 ! Ook voor Bedrijfs of groepsarrangementen


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
Geen idee, heb het nog niet op een PS5 zien draaien.

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • dutchgio
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 14:11
De game beschikt bijvoorbeeld over raytracing, al is dat alleen buiten het live racen om, dus tijdens replays, bij tussenfilmpjes en in de showroom. Daarnaast kent de Xbox Series X 120Hz-ondersteuning en worden op de PlayStation 5 de adaptive triggers ondersteund, zodat gamers die met een controller racen de grip die de banden hebben beter zouden moeten kunnen voelen.
Klinkt niet erg veelbelovend, de screenshots zijn ook niet heel anders dan de 2020 game.
Zelfs op de oude consoles zou er wel meer mogelijk moeten zijn qua graphics,

Wellicht komt dat nog maar pas volgend jaar, zie het wel gebeuren dat EA ook hier de Frostbite engine gaat forceren.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • d.bakker84
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 13:28
dutchgio schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 10:20:
[...]


Klinkt niet erg veelbelovend, de screenshots zijn ook niet heel anders dan de 2020 game.
Zelfs op de oude consoles zou er wel meer mogelijk moeten zijn qua graphics,

Wellicht komt dat nog maar pas volgend jaar, zie het wel gebeuren dat EA ook hier de Frostbite engine gaat forceren.
Ik moet zeggen dat ik dit nou wel een soort game vind waar visuals een stuk minder belangrijk voor me zijn dan andere type games.

XBox Series X: BloodyB2121


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
En daarbij vind ik het er echt ontzettend goed uitzien, F1 2020 alleen al.
Ik had bij F1 2021 geen grote stap van 60% verwacht, maar wel een kleine sprong en die hebben ze gemaakt.
Persoonlijk zal ik ook niet weten waar je het nog mooier wil maken, het ziet er gewoon al kapot mooi uit.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
dutchgio schreef op vrijdag 4 juni 2021 @ 10:20:
[...]


Klinkt niet erg veelbelovend, de screenshots zijn ook niet heel anders dan de 2020 game.
Zelfs op de oude consoles zou er wel meer mogelijk moeten zijn qua graphics,

Wellicht komt dat nog maar pas volgend jaar, zie het wel gebeuren dat EA ook hier de Frostbite engine gaat forceren.
Visuals zijn ondergeschikt aan de handling

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Oh..
Wat had ik graag die Beta willen spelen, jammer dat ze er zo slecht reclame van maakten .... :(

EDIT:

Aanrader om te kijken, ik ben verkocht!
Nu nog even afwachten of ze een steelcase uitbrengen of dat ik de deluxe ga halen.

[Voor 59% gewijzigd door G_Dragon op 05-06-2021 19:16]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • sdk1985
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 24-03 02:37
De Two player career is eindelijk terug (zat al in f1 2011) :).

Betreft de damage. Ziet er goed uit, maar is dit waar de spelers op zitten te wachten?
stijn014 schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 12:23:
[...]


Zou leuk zijn als dit cross platform zou zijn.
Hmm op de pc ging f1 2019 uit gamepass al niet samen met de steam versie. Dus vrees van niet!

Weet trouwens nog niet wat ik van het damage model vind. Het ziet er in ieder geval wel heel goed uit. In de praktijk is meestal je race snel klaar als je met wat damage rijd. Tenzij je veel te makkelijke AI hebt.

[Voor 81% gewijzigd door sdk1985 op 15-06-2021 12:27]

Hostdeko webhosting: Sneller dan de concurrentie, CO2 neutraal en klantgericht.


 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
sdk1985 schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 12:20:
De Two player career is eindelijk terug (zat al in f1 2011) :).
Zou leuk zijn als dit cross platform zou zijn.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Ziet er goed uit!!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • timonsl
 • Registratie: November 2020
 • Laatst online: 16-03 15:40
Zit er om te twijfelen om deze game te gaan halen, nog niet eerder een race spel gehad maar ben de afgelopen seizoenen toch - mede door Max - liefhebber geworden van de F1. Krijg bij het bekijken van gameplay van youtubers toch af en toe een beetje de bibbers van de graphics, met name als je de coureurs te zien krijgt.

Iemand enig idee of ze tot dusver alleen PS4 gameplay tonen en/of er nog een verschil zit tussen current en next gen?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
timonsl schreef op maandag 21 juni 2021 @ 15:32:
Zit er om te twijfelen om deze game te gaan halen, nog niet eerder een race spel gehad maar ben de afgelopen seizoenen toch - mede door Max - liefhebber geworden van de F1. Krijg bij het bekijken van gameplay van youtubers toch af en toe een beetje de bibbers van de graphics, met name als je de coureurs te zien krijgt.

Iemand enig idee of ze tot dusver alleen PS4 gameplay tonen en/of er nog een verschil zit tussen current en next gen?
Je moet voorstellen dat je als je aan racen bent je geen tijd hebt om naar de graphics te kijken. Graphics zijn ondergeschikt tov handling.

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


 • HWSHHZ
 • Registratie: December 2013
 • Laatst online: 10:39
Zijn games zoals dit te spelen met toetsenbord en muis? Om speciaal voor deze game een volledige setup met stuur en dergelijke te moeten halen vind ik een beetje zonde, aangezien ik nog nooit een F1 game gespeeld heb.

 • Rb88
 • Registratie: April 2018
 • Laatst online: 23-03 19:25
Met een controller is het prima te doen. Met een toetsenbord kan ook nog wel. Maar ik denk toch dat je het meeste plezier gaat hebben met een controller en nog veel meer plezier met stuur en pedalen.

Mijn youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCy-23p6kSmP2n7O7v8_eMQQ/


 • Milan1NL
 • Registratie: Augustus 2015
 • Laatst online: 14-03 23:50
Rb88 schreef op dinsdag 22 juni 2021 @ 19:48:
Met een controller is het prima te doen. Met een toetsenbord kan ook nog wel. Maar ik denk toch dat je het meeste plezier gaat hebben met een controller en nog veel meer plezier met stuur en pedalen.
Idd. Speel zelf met stuur & pedalen. Maak je veel meer mee.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Dit is de eerste keer in de afgelopen 10 jaar, maar ik heb de game nog niet gepre-ordered.
Zit te wachten op een mooie prijs op Xbox-Store-Checker :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
G_Dragon schreef op donderdag 24 juni 2021 @ 09:58:
Dit is de eerste keer in de afgelopen 10 jaar, maar ik heb de game nog niet gepre-ordered.
Zit te wachten op een mooie prijs op Xbox-Store-Checker :)
Ik heb hem wel in pre order staan op PSN.

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Via Brazilië gehaald, was 56 euro voor de Deluxe Edition :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • wjsiebes
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 11:11
G_Dragon schreef op vrijdag 25 juni 2021 @ 17:28:
Via Brazilië gehaald, was 56 euro voor de Deluxe Edition :)

[Afbeelding]
Je moet dan Xbox kaarten in Brazilië kopen en je Xbox op Brazilië zetten? In Nederland lijkt de aanbieding bij bol/MediaMarkt voor €60 voor de discversie nog het beste geloof ik?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
wjsiebes schreef op vrijdag 25 juni 2021 @ 18:57:
[...]

Je moet dan Xbox kaarten in Brazilië kopen en je Xbox op Brazilië zetten? In Nederland lijkt de aanbieding bij bol/MediaMarkt voor €60 voor de discversie nog het beste geloof ik?
Ja die bij de bol.com / Mediamarkt is de disc versie en normale uitvoering, ik heb de Deluxe uitvoering voor iets meer.

Ja je moet gamecards kopen bijvoorbeeld bij SeaGM, haal daar al 4 jaar lang mijn kaarten. Het is een hele klus als je niet weet wat je doet, maar na 4 jaar doe je het easy uit je hoofd. Er staat wel een uitleg op Xbox Store Checker

Scheelt mij al jaren mega veel geld,
 • Modern Warfare gepre-ordered voor 40 euro
 • Cyberpunk 2077 voor 45 euro
 • Red Dead Redemption 2 toen voor 40 euro
Ga zo maar door :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
Blijkbaar kan je eindelijk technical failures opzetten? Functie die ik toch mistte uit de grand prix series

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
stijn014 schreef op zaterdag 26 juni 2021 @ 11:04:
Blijkbaar kan je eindelijk technical failures opzetten? Functie die ik toch mistte uit de grand prix series
Ja klopt, kijk deze video maar:
Ergens rond de 2 minuten gaan ze het bespreken..

[Voor 5% gewijzigd door G_Dragon op 26-06-2021 12:59]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Gewoon kijken :) ik vond het erg grappig om te zien vanmorgen!

F1-coureurs raden de F1 2021 rating van hun teamgenoot

[Voor 10% gewijzigd door G_Dragon op 01-07-2021 09:49]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
De pre-load is live! :)
78,6GB

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: November 2000
 • Nu online
Op Steam?

"This is it....This is it " | Gianpiero Lambiase | Lap 54 12-12-2021


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Nee op Xbox, er zijn meer die hem installeren want de download snelheid is weer lekker laag! :P

[Voor 7% gewijzigd door G_Dragon op 03-07-2021 08:29]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 11:47
Vanmorgen snel even heen en weer naar de USA gevlogen om deze game te pre-orderen en alvast te installeren :+ . De resterende dagen tot de release gebruiken om het 3e seizoen van my team in F1 2020 af te ronden

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
Als install size? Dat is wel wat groter dan 2020

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
stijn014 schreef op zondag 4 juli 2021 @ 14:07:
[...]

Als install size? Dat is wel wat groter dan 2020
Op de Xbox is F1 2020 rond de 45 GB en F1 2021 76GB

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zyron
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 11:33

Zyron

BWRAAAAP

G_Dragon schreef op vrijdag 25 juni 2021 @ 17:28:
Via Brazilië gehaald, was 56 euro voor de Deluxe Edition :)

[Afbeelding]
Via Xbox Store Checker en dan MTCGame? Of letterlijk via de Braziliaanse MS Store?
Bij MTCGame zie ik als goedkoopste de VPN-optie maar er staat niet bij vanuit welk land..

Xbox Series X: Forza / Ori \\\/// PlayStation 5: Persona, Horizon, Gran Turismo


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Zyron schreef op maandag 5 juli 2021 @ 20:31:
[...]


Via Xbox Store Checker en dan MTCGame? Of letterlijk via de Braziliaanse MS Store?
Bij MTCGame zie ik als goedkoopste de VPN-optie maar er staat niet bij vanuit welk land..
Letterlijk uit de Braziliaanse store, haal altijd me giftcards bij SeaGM

[Voor 67% gewijzigd door G_Dragon op 05-07-2021 20:53]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • KopjeKoffie_21
 • Registratie: April 2020
 • Laatst online: 22-03 21:42
Weet iemand hier wat de pre-order date is voor beide versies op de PC? Op steam staat de datum 16 juli voor zowel deluxe als de normale versie. Op andere plekken zie ik een datum van 13 juli.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
KopjeKoffie_21 schreef op woensdag 7 juli 2021 @ 09:03:
Weet iemand hier wat de pre-order date is voor beide versies op de PC? Op steam staat de datum 16 juli voor zowel deluxe als de normale versie. Op andere plekken zie ik een datum van 13 juli.
De standaard editie komt uit op 16 Juli en de Deluxe editie kan je een paar dagen eerder spelen op 13 Juli

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • KopjeKoffie_21
 • Registratie: April 2020
 • Laatst online: 22-03 21:42
G_Dragon schreef op woensdag 7 juli 2021 @ 09:06:
[...]


De standaard editie komt uit op 16 Juli en de Deluxe editie kan je een paar dagen eerder spelen op 13 Juli
Bedankt! Waar kan ik de game voor PC het beste halen?

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
KopjeKoffie_21 schreef op woensdag 7 juli 2021 @ 09:18:
[...]


Bedankt! Waar kan ik de game voor PC het beste halen?
Dat is een goeie! Ik heb eerlijk gezegd geen idee :)
Heb hem namelijk zelf voor de Xbox gehaald

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 11:47

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jordyyyys
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 06-01 16:43
Iemand die weet of je met EA Play korting op de Deluxe edition krijgt?

Wie het laatst lacht, denkt het traagst.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • pafi2013
 • Registratie: Juni 2019
 • Laatst online: 06-02 13:11
jordyyyys schreef op zondag 11 juli 2021 @ 00:24:
Iemand die weet of je met EA Play korting op de Deluxe edition krijgt?
Nee krijg je niet. Je krijgt wel 10% korting op de deluxe edition als je F12019 of F12020 hebt op steam

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 09:30
Ik denk dat ik deze keer wel gewoon wacht tot deze echt goedkoop te verkrijgen is... Heb al niet veel ruimte en om iedere keer weer mijn stuur enzo op te stellen vind ik best wel een rompslomp, met een controller is het toch minder leuk.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jordyyyys
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 06-01 16:43
pafi2013 schreef op zondag 11 juli 2021 @ 13:02:
[...]


Nee krijg je niet. Je krijgt wel 10% korting op de deluxe edition als je F12019 of F12020 hebt op steam
Ik heb hem inderdaad via de ingame browser aangeschaft op de PS5

Wie het laatst lacht, denkt het traagst.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 18-03 18:37
Had mezelf voorgenomen om keurig te wachten tot op de releasedatum. Zie alleen dat de Deluxe in de us store momenteel maar 67,50 is(xbox). Weten mensen of je nog steeds gewoon dollars kunt toevoegen via je ms account en vervolgens kunt switchen van store? Of moet je echt met vpn aan de gang tegenwoordig?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
ZuidJ schreef op zondag 11 juli 2021 @ 19:40:
Had mezelf voorgenomen om keurig te wachten tot op de releasedatum. Zie alleen dat de Deluxe in de us store momenteel maar 67,50 is(xbox). Weten mensen of je nog steeds gewoon dollars kunt toevoegen via je ms account en vervolgens kunt switchen van store? Of moet je echt met vpn aan de gang tegenwoordig?
Geen idee, want ik heb hem uit Brazilië gehaald voor 56 euro! :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 18-03 18:37
G_Dragon schreef op zondag 11 juli 2021 @ 19:49:
[...]


Geen idee, want ik heb hem uit Brazilië gehaald voor 56 euro! :)
Heb je daar vpn voor moeten gebruiken? Of lukte dat gewoon zonder?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
ZuidJ schreef op zondag 11 juli 2021 @ 19:52:
[...]


Heb je daar vpn voor moeten gebruiken? Of lukte dat gewoon zonder?
Nee zonder VPN, ik koop altijd giftcards bij SEAGM.
Doe dit nu al 4 jaar met elke game die ik wil, heeft me via dit land wel al boven de 400 euro gescheeld.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 11:47
ZuidJ schreef op zondag 11 juli 2021 @ 19:40:
Had mezelf voorgenomen om keurig te wachten tot op de releasedatum. Zie alleen dat de Deluxe in de us store momenteel maar 67,50 is(xbox). Weten mensen of je nog steeds gewoon dollars kunt toevoegen via je ms account en vervolgens kunt switchen van store? Of moet je echt met vpn aan de gang tegenwoordig?
Dat werkt nog steeds,ik heb m verleden week ook in de US store gekocht. Giftcards kopen, Xbox op Us zetten en redeemen,en daarna de game kopen.Dus geen vpn nodig.
Ik haal mijn giftcards bij offgamers en was omgerekend €54 kwijt voor de deluxe versie. :)

Nu nog 2 dagen wachten om de game te kunnen spelen...zin in 8)

[Voor 4% gewijzigd door skreppiedoe op 11-07-2021 20:38]

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 18-03 18:37
skreppiedoe schreef op zondag 11 juli 2021 @ 20:37:
[...]

Dat werkt nog steeds,ik heb m verleden week ook in de US store gekocht. Giftcards kopen, Xbox op Us zetten en redeemen,en daarna de game kopen.Dus geen vpn nodig.
Ik haal mijn giftcards bij offgamers en was omgerekend €54 kwijt voor de deluxe versie. :)

Nu nog 2 dagen wachten om de game te kunnen spelen...zin in 8)
Goed om te lezen. Haalde ook altijd mijn kaarten daar :)

Edit: zojuist aangeschaft en is inmiddels aan het installeren. Nu maar wachten totdat het dinsdag is :9

[Voor 9% gewijzigd door ZuidJ op 11-07-2021 21:36]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Helaas werkt het trucje met je Xbox op New Zealand zetten deze keer niet , hoopte dat de game speelbaar zou zijn na 13:00.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • GeleFles
 • Registratie: Augustus 2001
 • Niet online

GeleFles

What's in a bottle?

Op twitch zie ik al een aantal mensen aan het spelen, is dat omdat zij voorrang hebben gekregen van EA ofzo?
https://www.twitch.tv/plevs bijvoorbeeld...

Blijkbaar genoeg mensen online om mee te racen zo te zien.

[Voor 16% gewijzigd door GeleFles op 12-07-2021 16:08]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
@GeleFles dat vraag ik mij dus ook af, want normaal kon je op Xbox games ook een dag eerder spelen. Maar bij F1 2021 werkt dit op de een of andere manier niet :/

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 09:30
En de eerste F1 2021 YT vids zijn gepubliceerd.

Kan ik de tijd wel mee doden totdat ik hem zelf goedkoop kan aanschaffen. Zal wel een paar maandjes duren.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Sir_Lion schreef op maandag 12 juli 2021 @ 17:14:
En de eerste F1 2021 YT vids zijn gepubliceerd.

Kan ik de tijd wel mee doden totdat ik hem zelf goedkoop kan aanschaffen. Zal wel een paar maandjes duren.
Ik wil zelf nog niks zien, vind het zonde om beelden te zien vooraf. Veel kijk plezier :) jammer dat de game nu niet eerder beschikbaar is met de New Zealand truc

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 18-03 18:37
G_Dragon schreef op maandag 12 juli 2021 @ 17:38:
[...]


Ik wil zelf nog niks zien, vind het zonde om beelden te zien vooraf. Veel kijk plezier :) jammer dat de game nu niet eerder beschikbaar is met de New Zealand truc
Ik had het vanmiddag ook al geprobeerd zonder resultaat, dacht al dat het aan mij lag :+ .

 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
De eerste reviews die ik heb gelezen zijn nogal mixed. Braking point niet echt een succes, geen classic cars meer, ...

 • schumi1986
 • Registratie: Februari 2014
 • Laatst online: 14:19
stijn014 schreef op maandag 12 juli 2021 @ 19:35:
De eerste reviews die ik heb gelezen zijn nogal mixed. Braking point niet echt een succes, geen classic cars meer, ...
Die story kan mij gestolen worden maar geen classic cars is echt jammer..

PC : Ryzen 7 5800x / RTX 3080 / 32 GB DDR4 @ 3600


 • ZuidJ
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 18-03 18:37
stijn014 schreef op maandag 12 juli 2021 @ 19:35:
De eerste reviews die ik heb gelezen zijn nogal mixed. Braking point niet echt een succes, geen classic cars meer, ...
Hoe kunnen ze die nou eruit halen…

 • Alexknl
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 09:45
Even wachten tot na release dus. Verwacht niet dat het veel beter zal zijn dan 2020 eerlijk gezegd.

 • JoteW
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 22-03 16:11
Hoezo kan men via Steam met de deluxe versie al wel spelen en op een PS of Xbox niet?😄

Twente komt eraan!


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
stijn014 schreef op maandag 12 juli 2021 @ 19:35:
De eerste reviews die ik heb gelezen zijn nogal mixed. Braking point niet echt een succes, geen classic cars meer, ...
Hebben ze die serieus eruit gehaald? Dat is wel een grote fout! Maar die storymode Breaking Point lijkt mij echt super vet, hopelijk is het geen verhaallijn van 8 uurtjes en klaar...

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
JoteW schreef op maandag 12 juli 2021 @ 20:11:
Hoezo kan men via Steam met de deluxe versie al wel spelen en op een PS of Xbox niet?😄
Precies dit, ik snap het er ook even helemaal niks van... :p

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • JoteW
 • Registratie: November 2016
 • Laatst online: 22-03 16:11
G_Dragon schreef op maandag 12 juli 2021 @ 20:28:
[...]


Precies dit, ik snap het er ook even helemaal niks van... :p
Ja is toch krom? Op PS betaal je nog een tientje meer ook. Schooiers

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 12:49
G_Dragon schreef op maandag 12 juli 2021 @ 20:28:
[...]


Hebben ze die serieus eruit gehaald? Dat is wel een grote fout! Maar die storymode Breaking Point lijkt mij echt super vet, hopelijk is het geen verhaallijn van 8 uurtjes en klaar...
6 uur story mode

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
JoteW schreef op maandag 12 juli 2021 @ 20:39:
[...]


Ja is toch krom? Op PS betaal je nog een tientje meer ook. Schooiers
Haha is dat zo? Speel zelf op Xbox

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Nooo.. wat weinig..

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Beakzz
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 24-03 23:10
Jaren geleden besloten alleen nog grey deluxe keys te kopen voor deze game tot ze VR toevoegen, maar dat gaat niet meer op onder EA, want die key is nu ook gewoon €60 :+

Dus ik blijf gewoon 2019 spelen tot de prijs lager wordt of de game aan de pc gamepass wordt toegevoegd.

Deze versie biedt ook echt weinig nieuws. RTX en die 2 player career, maar ik heb toch geen vrienden die dit spelen. En de classic cars zijn er nu dus ook uit incl. championship mode :?

Ik ben nu al benieuwd wat de volgende feature is die gaat verdwijnen onder de vlag van EA om later weer toe te voegen. Regen? Dat hebben ze ooit ook geflikt met Fifa :D

 • Poulske
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 11:05
Ook maar de deluxe editie aangeschaft via de 10% korting met F1 2020.

Weet iemand of het mogelijk is om met de PS5 versie tegen PS4 spelers te racen? We maken met een aantal vrienden altijd een online seizoen aan, maar nog niet iedereen heeft een PS5.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kupauw
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 24-03 16:01
Poulske schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 12:17:
Ook maar de deluxe editie aangeschaft via de 10% korting met F1 2020.

Weet iemand of het mogelijk is om met de PS5 versie tegen PS4 spelers te racen? We maken met een aantal vrienden altijd een online seizoen aan, maar nog niet iedereen heeft een PS5.
Ik heb ook 2020 hoe claim je deze 10%?

 • dutchgio
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 14:11
Kupauw schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 12:35:
[...]


Ik heb ook 2020 hoe claim je deze 10%?
In-game kun je de Store openen en de game kopen.
Bij Fifa doen ze dat al een paar jaar en kun je nog eens 10% korting krijgen als je EA Play hebt (3,99 voor 1 maand), ik weet niet of dat bij F1 ook werkt nu het een EA titel is.

 • Kupauw
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 24-03 16:01
dutchgio schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 13:22:
[...]

In-game kun je de Store openen en de game kopen.
Bij Fifa doen ze dat al een paar jaar en kun je nog eens 10% korting krijgen als je EA Play hebt (3,99 voor 1 maand), ik weet niet of dat bij F1 ook werkt nu het een EA titel is.
*edit*

Niet goed gelezen straks even installeren en dan in-game kopen. Bedankt!

[Voor 12% gewijzigd door Kupauw op 13-07-2021 13:27]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 13:29

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Na het opstarten van de game even een Time Trial gedaan voor de feeling met de auto, maar dat had ik na 5 rondjes alweer onder de knie.

Straks beginnen aan My Team, eerst 30 minuten bezig geweest met het selecteren van de kleuren O-)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • jordyyyys
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 06-01 16:43
Poulske schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 12:17:
Ook maar de deluxe editie aangeschaft via de 10% korting met F1 2020.

Weet iemand of het mogelijk is om met de PS5 versie tegen PS4 spelers te racen? We maken met een aantal vrienden altijd een online seizoen aan, maar nog niet iedereen heeft een PS5.
In de F1 2021 Discord word gezegd van wel.

Wie het laatst lacht, denkt het traagst.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • dutchgio
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 14:11
Op Reddit beweren ze dat het cross-gen is, dus dat je ook met de oude consoles kunt spelen:
https://www.reddit.com/r/...fa_on_ps5_where_you_have/

 • Arthur345
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 29-12-2022
Spanje bocht 10 is niet eens aangepast naar hoe die was tijdens de Spaanse grand prix. Toch van die kleine dingen die me tegenvallen.

Wel goed dat de handeling aangepast is, niet iedereen meer op 50% brake bias.

Voor het grootste deel is het spel hetzelfde.

 • Poulske
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 11:05
Arthur345 schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 15:31:
Spanje bocht 10 is niet eens aangepast naar hoe die was tijdens de Spaanse grand prix. Toch van die kleine dingen die me tegenvallen.

Wel goed dat de handeling aangepast is, niet iedereen meer op 50% brake bias.

Voor het grootste deel is het spel hetzelfde.
Misschien dat ze dat nog met een update aanpassen. Saudi Arabië moet er ook nog inkomen en ik hoop dat ze de lay out van Australie en Abu Dhabi ook updaten.

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 09:30
Poulske schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 15:32:
[...]

Misschien dat ze dat nog met een update aanpassen. Saudi Arabië moet er ook nog inkomen en ik hoop dat ze de lay out van Australie en Abu Dhabi ook updaten.
Ze hebben voor F1 2020 naar mijn weten ook geen aanpassingen gemaakt met betrekking tot dergelijke punten.
Pagina: 1 2 3 ... 8 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee