• G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter

[Multi] F1 2021 Topic


Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Electronic Arts
Platforms: Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4|5, PC
Release-datum: 13-7-2021
Zie ook: Simrace-blog

In F1 2021 race je met coureurs van over de wereld. Je leert de snelste manier om een circuit te finishen met iconische raceauto's en realistische pitstops. Deze Formule 1 game is alweer de 14e in de reeks. Het is voor het eerst dat Electronic Arts het spel uitgeeft, wat zorgt voor de nodige ontwikkelingen.

Er is ook een [Multi] F1 2021 GoT Racing League

Wat is er nieuw?


Wat zien we terug in F1® 2021?
Bekende en geliefde features uit F1® 2020, zoals My Team, split-screen voor twee spelers, kortere seizoenen, toegankelijkheidsopties en F2™ blijven gewoon aanwezig. We breiden ook talloze andere features uit, waaronder schaalbare opties voor rijhulpmiddelen, coureursstatistieken en multiplayer.

Braking Point
De blikvanger van F1 2021 is absoluut de nieuwe gamemodus Braking Point. Het is een soort verhaalmodus, waarin je als speler in de schoenen stapt van de fictieve coureur Aiden Jackson. Het is een jonge coureur, die uitkomt in de Formule 2 en uiteindelijk door zal stromen naar de koningsklasse van de autosport, waarbij natuurlijk genoeg drama komt kijken.

Je krijgt drie seizoenen lang de controle over Jackson, terwijl je tegelijkertijd zowel op als naast de baan te maken krijgt met allerlei soorten uitdagingen en veel drama. Lee Mather, Franchise Game Director van de Formule 1 game, vertelt meer over de kersverse gamemode.

Tot op zekere hoogte is er inspiratie opgedaan bij de Netflix-serie Drive to Survive, dat achter de schermen van de Formule 1 verschillende invalshoeken belicht. Wat we precies voor verhaallijn kunnen verwachten, wil Mather niet prijsgeven, maar we kunnen gerust rekenen op rivaliteiten en vriendschappen en alles wat daar tussenin zit.

Als speler begin je in het Formule 2-seizoen 2019, waarna je uiteindelijk de overstap zal maken naar de Formule 1. Daar kan je kiezen voor een stoeltje bij een van deze vijf teams: Williams, Haas, Alfa Romeo, AlphaTauri of Racing Point (dat in 2021 natuurlijk in Aston Martin verandert). Het maakt niet uit of je de game nou speelt op de makkelijkste instellingen, of de meest geavanceerde, het is voor elke speler geschikt!

Codemasters belooft een mooi verhaal, geschreven door professionele schrijvers.

My Team
De populaire mode My Team keert dan ook terug in 2021, samen met split screen en de optie voor kortere seizoenen in zowel F1 als F2.


Career voor twee spelers
Op die manier kan je samen met een vriend of vriendin beginnen aan een Formule 1-carrière, waarin je verschillende carrièrepaden kan kiezen. Begin je samen bij hetzelfde team en ga je samen op zoek naar eeuwige roem, of word je elkaars grootste concurrent uitkomend voor twee verschillende teams?

De 2 Player Career zagen we in het verleden al terug in de game, maar toen was het een beetje een ondergeschoven kindje. Dit jaar is er veel aandacht aan besteed en kan je net als in de gewone carrière tot in detail je (of jullie) team managen en urenlang plezier hebben van het racen tegen (of met) elkaar! Vecht voor een nieuw contract, laat nieuwe onderdelen ontwikkelen, bouw een reputatie op en word uiteindelijk (samen?) kampioen.

Real-Season Start
Via de functie ’Real-Season Start’ van F1®2021 kun je je via het live-klassement in de actie van dit seizoen storten om daarna de resterende races over te nemen en te rijden. Geweldig voor spelers die zich in het seizoen willen storten en af willen stemmen op het echte seizoen.

Nieuw design R&D
Een van de features die veel invloed heeft op hoe je met je team op de baan presteert is de R&D afdeling. Je kunt door aan trainingsprogramma’s deel te nemen punten verdienen die je weer kan spenderen aan het ontwikkelen van je auto op diverse vlakken. Dat is niet anders, maar de structuur waarmee het gepresenteerd wordt is wel op de schop gegaan. Het is apart opgedeeld over elk departement van je fabriek en daarin krijg je een compleet nieuwe interface te zien van alle onderdelen die je aan ontwikkeling kunt onderwerpen. Dit wordt ook meer visueel gepresenteerd, zodat je een duidelijker beeld krijgt van wat er nu precies verbeterd wordt. Dit gaat gepaard met een bepaald aantal punten dat je moet inleveren en een ontwikkeltijd, zoals we dat al kennen.


Nieuw schade model
In de nieuwe game is het schademodel flink uitgebreid. Wat dit betekent is dat je een stuk voorzichtiger moet zijn. Maak jij je auto net wat te breed om een inhaalpoging van je concurrent onschadelijk te maken? Dan loop je het risico dat je sidepod of vloer beschadigd raakt. Vooral wanneer er een stuk van je vloer ligt, ga je dat zeker merken tijdens de rest van de race. En in tegenstelling tot een vleugel, kun je de vloer niet vervangen tijdens een pitstop. Je moet dus nog beter nadenken voordat je een inhaalpoging waagt.


Next-genervaring
Voor het eerst in de geschiedenis komt F1®2021 naar de Xbox Series X|S en PS5 met een visuele upgrade en snellere laadtijden, naast versies voor de PS4, Xbox One en PC via Steam. En als je van plan bent om te upgraden, kunnen we je met trots vertellen dat F1® 2021 ondersteuning biedt voor Xbox Smart Delivery en een gratis upgrade vanaf de PlayStation als je naar een Xbox Series X|S of PlayStation®5 overschakelt.

21 - en later 24

De F1-kalender van 2021 introduceerde drie nieuwe banen, namelijk Portimão in Portugal; Imola in Italië en Jeddah in Saudi-Arabië. Deze drie circuits zijn na release ook gratis beschikbaar in de game. De race van Vietnam is van de kalender verdwenen en zal dus afwezig zijn.

F1 2021 bevat opnieuw Formule 2, met de wagens, rijders en format van 2020. Later in het jaar volgt een update voor 2021. De ontwikkelaar heeft door de lockdown van vorig jaar meer input gehad van de rijders en teams waardoor onder meer de bandenslijtage en schade realistischer is geworden.

120Hz en DualSense-features

De game beschikt bijvoorbeeld over raytracing, al is dat alleen buiten het live racen om, dus tijdens replays, bij tussenfilmpjes en in de showroom. Daarnaast kent de Xbox Series X 120Hz-ondersteuning en worden op de PlayStation 5 de adaptive triggers ondersteund, zodat gamers die met een controller racen de grip die de banden hebben beter zouden moeten kunnen voelen.

F1 2021 zal twee grafische opties bieden, de Graphics Mode mikt op een resolutie van 4K met 60 frames per seconde en de Performance Mode draait om een hogere framerate: 1440p met maar liefst 120 frames per seconde.

Maak kennis met de cast van Braking Point in F1 2021

• Aiden Jackson – Aiden is een potentiële wereldster. Een jonge veelbelovende coureur die zijn eerste F1-seizoen tegemoet gaat en zijn teamgenoot, Casper Akkerman, adoreert. De carrière van Jackson wordt gezien als een succesverhaal doordat hij zijn weg omhoog heeft gewerkt via de F2. Aiden is makkelijk om van te houden en hij kan zich sterk houden voor de camera’s. Desalniettemin worstelt hij achter de schermen met de transitie naar de grote competitie.

• Casper ‘Cas’ Akkerman – Casper is bekend voor zijn ijskoude no-nonsense-aanpak en is vastberaden om zijn eigen team te helpen om uit de middenmoot te geraken. Zijn rustige houding en vastberadenheid hebben hem veel gebracht in zijn illustere carrière. Desalniettemin voelt hij zelfs met zijn enorme talent de druk om zijn succes vast te houden.

• Devon Butler – Is de Braking Point antagonist. Devon is veel meer dan een bijdehante luidkeelse coureur die een naam voor zichzelf probeert te maken. Hoewel hij wordt gerespecteerd op de baan, laat zijn gedrag buiten de baan te wensen over. Butler gebruikt de aanvaringen met zijn dreigende concurrentie om ze van de leg te krijgen door bijvoorbeeld de wijsneus uit te hangen of prikkelende opmerkingen te maken. Houd van hem of verafschuw hem, Devon Butlers intentie is om een levende legende te worden in de wereld van de F1.

• Brian Doyle – Brian is de verbindingspersoon van de teambaas en het lukt hem niet om alles gesmeerd te laten verlopen. Doyle spendeert veel van zijn tijd als een tussenpersoon die berichten en racestrategieën doorgeeft en onenigheden binnen het team weer gladstrijkt. Hij heeft zich bewezen binnen de sport en leidt een geoliede machine. Brian ademt Formule 1 en beleeft hoge pieken maar ook diepe dalen.

• Zoe Akkerman – Zoe is Caspers vrouw en zijn rots in de branding. Ze loopt al flink wat jaren mee binnen de sport en weet dat opofferingen van haar man nodig zijn om competitief te blijven. Zoe is altijd daar wanneer er sympathie of een lief woordje nodig is, waar haar man ook in de wereld is. Zoe is een moeder van een jonge dochter Lily en ze is de enige persoon die weet met wat voor uitdagingen Casper moet worstelen om de competitiestrijd aan te kunnen gaan met de nieuwe generatie coureurs.lad


F1-iconen keren terug naar F1 2021Spelers krijgen de mogelijkheid om een icoon te selecteren vanaf het begin van de Mijn Team-gamemodus. Deze modus bevat iconische coureurs van de koningsklasse van de motorsport en spelers krijgen hier alvast een voorproefje van de Driver Stats van de coureurs.
 • Michael Schumacher (94) – 91 overwinningen in 308 races, en zevenvoudig wereldkampioen
 • Ayrton Senna (94) – 41 overwinningen, 65 pole positions, en drie wereldkampioenschappen
 • Alain Prost (93) – 51 overwinningen, 41 snelste ronden en vier wereldkampioenschappen
 • Jenson Button (90) – Heeft het wereldkampioenschap in 2009 gewonnen in het eerste seizoen van Brawn GP
 • Nico Rosberg (89) – Heeft negen van de 21 races gewonnen tijdens zijn wereldkampioenschap in 2016
 • David Coulthard (87) – Heeft 13 overwinningen, 62 podiumplaatsen en is tweede geworden tijdens het wereldkampioenschap in 2001
 • Felipe Massa (86) – 11 overwinningen, 41 podiumplekken en is tweede geworden in het seizoen van 2008
Handige tips van mede-Tweakers

Tip van @backupdevice:]Aanbevolen wordt om tijdens de kwalificatie te kijken hoever je voor of achter je teammaat staat. Elke 0.2 seconde verschil is 1 niveau omhoog/omlaag. Dus als je 1 seconde sneller bent, kan je de difficulty met 1/0.2=5 niveau's verhogen

Verschillende EditiesStandaard Editie

• De volledige F1® 2021-game
• Braking Point Content Pack
• Vier de release van F1® 2021 met exclusieve in-game voorwerpen die zijn geïnspireerd door de fictieve sterren van de nieuwe verhaalervaring 'Braking Point'. Gebruik ze om te racen als Devon Butler, Aiden Jackson en Casper Akkerman:
• Personage-avatar | Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiostemmen
• 5000 PitCoin virtuele valuta om in-game uit te geven


Deluxe Edition ( alleen Digitaal )

• De volledige F1® 2021-game
• 3 dagen eerder toegang
• My Team Icons Pack
• Zeven iconische coureurs om je 'My Team'-spelervaring mee te verbeteren
• Exclusieve in-game aanpassingsitems:
• Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiobericht
• Braking Point Content Pack
• Vier de release van F1® 2021 met exclusieve in-game voorwerpen die zijn geïnspireerd door de fictieve sterren van de nieuwe verhaalervaring 'Braking Point'. Gebruik ze om te racen als Devon Butler, Aiden Jackson en Casper Akkerman:• Personage-avatar | Wagen-livery | Pak | Handschoenen | Helm | Overwinningsradiostemmen
• 18.000 PitCoin virtuele valuta om in-game uit te geven

Systeemeisen

Minimum:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (Version 1709) | For Ray Tracing: Windows 10 64-bit (Version 2004)
Processor: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300
Geheugen: 8 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 950 or AMD R9 280 | For Ray Tracing: GeForce RTX 2060 or Radeon RX 6700 XT
DirectX: Versie 12
Opslagruimte: 80 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: DirectX Compatible

Aanbevolen:
Vereist een 64-bits processor en besturingssysteem
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit (Version 1709) | For Ray Tracing: Windows 10 64-bit (Version 2004)
Processor: Intel Core i5 9600K or AMD Ryzen 5 2600X
Geheugen: 16 GB RAM
Grafische kaart: NVIDIA GTX 1660 Ti or AMD RX 590 | For Ray Tracing: GeForce RTX 3070 or Radeon RX 6800
DirectX: Versie 12
Opslagruimte: 80 GB beschikbare ruimte
Geluidskaart: DirectX Compatible

Achievements / Trophies


De Trophies:
Epic Racer
-You did it!

World Champion
-Win the F1 Drivers’ Championship

Constructors Champion
-Win the F1 Constructors Championship

The End
-Complete Story Mode

The road ahead
-Complete your first race weekend with your own team

A weekend to remember
-Set the fastest lap in all 3 Practice sessions, get pole and win the GP

Positive vibes
-Have more than one Department in a positive morale status

Dedicated to the cause
-Finish 100 races in online multiplayer (excluding career)

Qualifying Master
-Achieve 50 pole positions

Second time around
-Complete a 2nd season of My Team/Driver Career/Two Player Career

Perfect record
-Achieve 1st place for every race in a 10 race season

For the history books
-Reach a Team Acclaim level of 20 in My Team mode

We got ‘em
-Hire an acclaim level 15 or higher Driver in My Team

The Beginning
-Complete the Prologue

The Incident
-Reach the end of Chapter 6

The Bust Up
-Reach the end of Chapter 10

Go, Team!
-Complete your first session in your My Team car.

In a rush?
-Complete a Practice Programme session using Quick Practice

Start a Two Player Career
-Complete your first race in Two Player Career

Best in session
-Achieve Pole Position after any qualifying session

Go easy on them
-During an interview, your actions lowered the morale of a Department in your Team

Showing huge potential
-Get on the podium

1st of many
-Get 1st on the podium

R&D Lover
-Develop a component in every R&D Department

Multiplayer Victory
-Win your first online race (excluding career)

Multiplayer Fame
-Win 5 online races (excluding career)

Tracked Addiction
-Complete 50 hours of total track time

10 down
-Finish 10 races in online multiplayer (excluding career)

In the multiplayer zone
-Finish 50 races in online multiplayer (excluding career)

Passion of Italy
-Win a single Grand Prix event at Monza as Ferrari or AlphaTauri

Passion of Japan
-Win a GP event at Suzuka with a Honda Power Unit

Passion of Great Britain
-Win a Silverstone GP as Williams, McLaren, Aston Martin, Red Bull or Alpine

Monaco Hero
-Win a 50% distance (or longer) F1 race at Monaco

League Racer
-Complete a League event

Look shifty
-Win a race using manual gearbox.

I like to watch
-Spectate an online race

Strike a pose
-Show off your custom emote on the podium

Mixing it up
-Edit your customisation and complete a online race using it

One for the bank
-Save a captured highlight in Theatre Mode

Erase the past
-Use Flashback to rewind time

1 lap is all I need
-Complete 10 One-Shot Qualifying sessions

Highs and Lows
-Win at both Spa-Francorchamps and Sochi Autodrom in Grand Prix.

Clean Me
-Complete 10 Clean Online races (excluding career)

Touring the Americas
-Take a photo in Photo Mode on the USA, Brazil, Mexico & Canada circuits

Early R&D
-Develop first R&D upgrade in any department

Stitch in time
-Adapt an upgrade whilst within its Regulation Change warning period

Overnight parts
-Successfully develop a component using Rush option

Remembering your roots
-Complete a medium length F2 GP event (Feature & Sprint)

Two Player Career Complete!
-Complete a season in Two Player Career

Going to need a bigger cabinet
-Earn 15 Trophies for the Trophy Cabinet

Wet look
-Win a 25% race in wet conditions
Cars


Trailers

F1® 2021 | Announce Trailer
F1® 2021 Deluxe Edition Trailer


Screenshots[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 13-08-2021 16:00]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
.

[Voor 199% gewijzigd door G_Dragon op 04-06-2021 08:33]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Hij is er!!! Juli al! Yes!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • marcovk
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 20:51

marcovk

Bwoah...

@harmpie21 https://codemasters.helps...ilable-on-disc&l=en&p=web

Zo te zien niet… Ik was hier ook naar op zoek en kwam via het Codemasters forum op deze link uit. Spijtig. :o

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • marcovk
 • Registratie: december 2009
 • Laatst online: 20:51

marcovk

Bwoah...

@G_Dragon Er is wel een steelcase van F1 2020 hoor. :) Alleen is die volgens mij nooit in NL uitgekomen. Ik heb hem op Ebay besteld uit Italië vorig jaar, omdat ik wel graag de steelcase bij iedere F1 game wilde hebben die een steelcase beschikbaar had.

Hij ziet er als volgt uit: https://collectorsedition...lbooks/f1-2020-steelbook/

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
marcovk schreef op zondag 9 mei 2021 @ 14:14:
@G_Dragon Er is wel een steelcase van F1 2020 hoor. :) Alleen is die volgens mij nooit in NL uitgekomen. Ik heb hem op Ebay besteld uit Italië vorig jaar, omdat ik wel graag de steelcase bij iedere F1 game wilde hebben die een steelcase beschikbaar had.

Hij ziet er als volgt uit: https://collectorsedition...lbooks/f1-2020-steelbook/
Omg want it! :)
Spaar ze nu al jaren achter elkaar en mijn collectie is nu incompleet :/

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Furfoot
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-10 15:04
Nog een jaar geen VR :(

Instagram


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

Wat is het akelig stil in dit topic! Leeft de F1 game hier niet echt? ☺️

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G.Scholtens
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 14-10 16:12
Kijk ook zker naar deze game uit, 2019 en 2020 niet gespeeld. Wou eerst F1 2020 kopen laatst in de sale, maar toen las ik dat deze nieuwe game al redelijk snel uitkomt

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nightspark
 • Registratie: augustus 2007
 • Laatst online: 21:42
Er is ook nog weinig bekend behalve een nietszeggend filmpje van de single player modus én de modellen van de auto's met de livery's die er (NEWS FLASH!!!) hetzelfde uitzien als in het echt.

Ben benieuwd naar de eerste e-Sports / Multiplayer trailer en previews, dan gaat de discussie op gang komen denk ik.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Nightspark schreef op donderdag 27 mei 2021 @ 13:21:
Er is ook nog weinig bekend behalve een nietszeggend filmpje van de single player modus én de modellen van de auto's met de livery's die er (NEWS FLASH!!!) hetzelfde uitzien als in het echt.

Ben benieuwd naar de eerste e-Sports / Multiplayer trailer en previews, dan gaat de discussie op gang komen denk ik.
Ik ben heel erg benieuwd naar My team, wat zouden ze erbij hebben gedaan?
Hoop ergens toch dat je nog meer kan beheren zoals bijv de pitsstops.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Milan1NL
 • Registratie: augustus 2015
 • Laatst online: 16-10 12:51
Wie heeft zich ook aangemeld voor de bèta?

[Voor 198% gewijzigd door Milan1NL op 31-05-2021 01:47]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: december 2004
 • Laatst online: 22:13
Hoop wel dat ze eindelijk eens de juiste en echte safetycar regels gaan invoeren met wavebys enzo.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
Van wat ik er van gezien heb, zijn er wel veel positieve veranderingen aanwezig, vooral bij het bandenmodel, schade en wagenbeheersing.

Handling zal totaal anders zijn, blokkerende remmen geven flatspots, schade aan de zij & achterkant. Curbs die de aero verstoren.

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
En daarbij vind ik het er echt ontzettend goed uitzien, F1 2020 alleen al.
Ik had bij F1 2021 geen grote stap van 60% verwacht, maar wel een kleine sprong en die hebben ze gemaakt.
Persoonlijk zal ik ook niet weten waar je het nog mooier wil maken, het ziet er gewoon al kapot mooi uit.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
timonsl schreef op maandag 21 juni 2021 @ 15:32:
Zit er om te twijfelen om deze game te gaan halen, nog niet eerder een race spel gehad maar ben de afgelopen seizoenen toch - mede door Max - liefhebber geworden van de F1. Krijg bij het bekijken van gameplay van youtubers toch af en toe een beetje de bibbers van de graphics, met name als je de coureurs te zien krijgt.

Iemand enig idee of ze tot dusver alleen PS4 gameplay tonen en/of er nog een verschil zit tussen current en next gen?
Je moet voorstellen dat je als je aan racen bent je geen tijd hebt om naar de graphics te kijken. Graphics zijn ondergeschikt tov handling.

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
G_Dragon schreef op donderdag 24 juni 2021 @ 09:58:
Dit is de eerste keer in de afgelopen 10 jaar, maar ik heb de game nog niet gepre-ordered.
Zit te wachten op een mooie prijs op Xbox-Store-Checker :)
Ik heb hem wel in pre order staan op PSN.

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Via Brazilië gehaald, was 56 euro voor de Deluxe Edition :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • wjsiebes
 • Registratie: juni 2011
 • Laatst online: 16-10 17:51
G_Dragon schreef op vrijdag 25 juni 2021 @ 17:28:
Via Brazilië gehaald, was 56 euro voor de Deluxe Edition :)

[Afbeelding]
Je moet dan Xbox kaarten in Brazilië kopen en je Xbox op Brazilië zetten? In Nederland lijkt de aanbieding bij bol/MediaMarkt voor €60 voor de discversie nog het beste geloof ik?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
wjsiebes schreef op vrijdag 25 juni 2021 @ 18:57:
[...]

Je moet dan Xbox kaarten in Brazilië kopen en je Xbox op Brazilië zetten? In Nederland lijkt de aanbieding bij bol/MediaMarkt voor €60 voor de discversie nog het beste geloof ik?
Ja die bij de bol.com / Mediamarkt is de disc versie en normale uitvoering, ik heb de Deluxe uitvoering voor iets meer.

Ja je moet gamecards kopen bijvoorbeeld bij SeaGM, haal daar al 4 jaar lang mijn kaarten. Het is een hele klus als je niet weet wat je doet, maar na 4 jaar doe je het easy uit je hoofd. Er staat wel een uitleg op Xbox Store Checker

Scheelt mij al jaren mega veel geld,
 • Modern Warfare gepre-ordered voor 40 euro
 • Cyberpunk 2077 voor 45 euro
 • Red Dead Redemption 2 toen voor 40 euro
Ga zo maar door :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: december 2004
 • Laatst online: 22:13
Blijkbaar kan je eindelijk technical failures opzetten? Functie die ik toch mistte uit de grand prix series

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Gewoon kijken :) ik vond het erg grappig om te zien vanmorgen!

F1-coureurs raden de F1 2021 rating van hun teamgenoot

[Voor 10% gewijzigd door G_Dragon op 01-07-2021 09:49]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
De pre-load is live! :)
78,6GB

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
Op Steam?

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: januari 2014
 • Laatst online: 00:40
Vanmorgen snel even heen en weer naar de USA gevlogen om deze game te pre-orderen en alvast te installeren :+ . De resterende dagen tot de release gebruiken om het 3e seizoen van my team in F1 2020 af te ronden

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
stijn014 schreef op zondag 4 juli 2021 @ 14:07:
[...]

Als install size? Dat is wel wat groter dan 2020
Op de Xbox is F1 2020 rond de 45 GB en F1 2021 76GB

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Zyron schreef op maandag 5 juli 2021 @ 20:31:
[...]


Via Xbox Store Checker en dan MTCGame? Of letterlijk via de Braziliaanse MS Store?
Bij MTCGame zie ik als goedkoopste de VPN-optie maar er staat niet bij vanuit welk land..
Letterlijk uit de Braziliaanse store, haal altijd me giftcards bij SeaGM

[Voor 67% gewijzigd door G_Dragon op 05-07-2021 20:53]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Dam_Dam21
 • Registratie: april 2020
 • Laatst online: 06-10 16:53
G_Dragon schreef op woensdag 7 juli 2021 @ 09:06:
[...]


De standaard editie komt uit op 16 Juli en de Deluxe editie kan je een paar dagen eerder spelen op 13 Juli
Bedankt! Waar kan ik de game voor PC het beste halen?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: januari 2014
 • Laatst online: 00:40

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: januari 2014
 • Laatst online: 00:40
ZuidJ schreef op zondag 11 juli 2021 @ 19:40:
Had mezelf voorgenomen om keurig te wachten tot op de releasedatum. Zie alleen dat de Deluxe in de us store momenteel maar 67,50 is(xbox). Weten mensen of je nog steeds gewoon dollars kunt toevoegen via je ms account en vervolgens kunt switchen van store? Of moet je echt met vpn aan de gang tegenwoordig?
Dat werkt nog steeds,ik heb m verleden week ook in de US store gekocht. Giftcards kopen, Xbox op Us zetten en redeemen,en daarna de game kopen.Dus geen vpn nodig.
Ik haal mijn giftcards bij offgamers en was omgerekend €54 kwijt voor de deluxe versie. :)

Nu nog 2 dagen wachten om de game te kunnen spelen...zin in 8)

[Voor 4% gewijzigd door skreppiedoe op 11-07-2021 20:38]

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: maart 2017
 • Laatst online: 16-10 12:10
skreppiedoe schreef op zondag 11 juli 2021 @ 20:37:
[...]

Dat werkt nog steeds,ik heb m verleden week ook in de US store gekocht. Giftcards kopen, Xbox op Us zetten en redeemen,en daarna de game kopen.Dus geen vpn nodig.
Ik haal mijn giftcards bij offgamers en was omgerekend €54 kwijt voor de deluxe versie. :)

Nu nog 2 dagen wachten om de game te kunnen spelen...zin in 8)
Goed om te lezen. Haalde ook altijd mijn kaarten daar :)

Edit: zojuist aangeschaft en is inmiddels aan het installeren. Nu maar wachten totdat het dinsdag is :9

[Voor 9% gewijzigd door ZuidJ op 11-07-2021 21:36]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: juli 2015
 • Laatst online: 22:03
En de eerste F1 2021 YT vids zijn gepubliceerd.

Kan ik de tijd wel mee doden totdat ik hem zelf goedkoop kan aanschaffen. Zal wel een paar maandjes duren.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Sir_Lion schreef op maandag 12 juli 2021 @ 17:14:
En de eerste F1 2021 YT vids zijn gepubliceerd.

Kan ik de tijd wel mee doden totdat ik hem zelf goedkoop kan aanschaffen. Zal wel een paar maandjes duren.
Ik wil zelf nog niks zien, vind het zonde om beelden te zien vooraf. Veel kijk plezier :) jammer dat de game nu niet eerder beschikbaar is met de New Zealand truc

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ZuidJ
 • Registratie: maart 2017
 • Laatst online: 16-10 12:10
G_Dragon schreef op maandag 12 juli 2021 @ 17:38:
[...]


Ik wil zelf nog niks zien, vind het zonde om beelden te zien vooraf. Veel kijk plezier :) jammer dat de game nu niet eerder beschikbaar is met de New Zealand truc
Ik had het vanmiddag ook al geprobeerd zonder resultaat, dacht al dat het aan mij lag :+ .

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: december 2004
 • Laatst online: 22:13
G_Dragon schreef op maandag 12 juli 2021 @ 20:28:
[...]


Hebben ze die serieus eruit gehaald? Dat is wel een grote fout! Maar die storymode Breaking Point lijkt mij echt super vet, hopelijk is het geen verhaallijn van 8 uurtjes en klaar...
6 uur story mode

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Kupauw
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 01:07
Poulske schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 12:17:
Ook maar de deluxe editie aangeschaft via de 10% korting met F1 2020.

Weet iemand of het mogelijk is om met de PS5 versie tegen PS4 spelers te racen? We maken met een aantal vrienden altijd een online seizoen aan, maar nog niet iedereen heeft een PS5.
Ik heb ook 2020 hoe claim je deze 10%?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • jordyyyys
 • Registratie: november 2013
 • Laatst online: 19:50
Poulske schreef op dinsdag 13 juli 2021 @ 12:17:
Ook maar de deluxe editie aangeschaft via de 10% korting met F1 2020.

Weet iemand of het mogelijk is om met de PS5 versie tegen PS4 spelers te racen? We maken met een aantal vrienden altijd een online seizoen aan, maar nog niet iedereen heeft een PS5.
In de F1 2021 Discord word gezegd van wel.

iPhone 11 Pro Max 64 GB | Wie het laatst lacht, denkt het traagst.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 01:49
Op Reddit beweren ze dat het cross-gen is, dus dat je ook met de oude consoles kunt spelen:
https://www.reddit.com/r/...fa_on_ps5_where_you_have/

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • schumi1986
 • Registratie: februari 2014
 • Laatst online: 02:09


Dit hoort toch gewoon inbegrepen te zijn in de deluxe versie?

PC : Ryzen 7 5800x / RTX 3080 / 32 GB DDR4 @ 3600


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • skreppiedoe
 • Registratie: januari 2014
 • Laatst online: 00:40
Caes schreef op woensdag 14 juli 2021 @ 09:04:

Is er een plek trouwens waar je bugs kan melden? Heb een paar issues gehad met de audio tijdens de race.
Hier kan je bugs melden: https://forums.codemasters.com/forum/135-support/

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • schumi1986
 • Registratie: februari 2014
 • Laatst online: 02:09
JoteW schreef op woensdag 14 juli 2021 @ 19:04:
[...]


Is het dan random ofzo dat je gewoon elke FP wat krijgt, en dat je dat dan van te voren niet voor t zeggen hebt…? Ik moet toch zelf kunnen bepalen welk program ik wil doen…

Nee en daarvoor had ik geen kwalificatie tempo maar banden management… irritant dat je niet weet wat je krijgt.

Iemand anders enig idee?
Elk raceweekend bestaat uit andere trainingsdoelen (3x)

En nee je mag niet zelf bepalen wat je gaat doen..dat mag Max Verstappen namelijk ook niet.
Het team heeft doelen (nieuwe onderdelen ect.)en die moet de coureur gewoon afronden niets meer niets minder.

Ik ben wel blij met maar 3 doelen elk weekend want ik de voorgaande delen was ik helemaal klaar met elk weekend 6? van die programma’s afwerken :+

PC : Ryzen 7 5800x / RTX 3080 / 32 GB DDR4 @ 3600


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • schumi1986
 • Registratie: februari 2014
 • Laatst online: 02:09
JoteW schreef op woensdag 14 juli 2021 @ 21:18:
Is het ook niet meer mogelijk tijdens de race met je brandstof en ERS te knoeien? Dat die op vaste waardes staat zonder dat je er iets bij op kunt schroeven of lager om te sparen?

Of was dit in 2020 ook al zo? Is zo lang geleden dat ik dit allemaal gespeeld heb 😂
Waar het in 2020 nog legaal was om verschillende motor modi te selecteren is dat in 2021 niet meer toegestaan.

PC : Ryzen 7 5800x / RTX 3080 / 32 GB DDR4 @ 3600


 • ZuidJ
 • Registratie: maart 2017
 • Laatst online: 16-10 12:10
Afiso schreef op woensdag 14 juli 2021 @ 21:31:
Hallo,

Ik ben van plan de logitech G923 stuur te kopen voor m'n PS4. Kan ik dit spel ook kopen als beginner met sim racing?

Thanks!
Jazeker, ben zelf 2 jaar geleden ook begonnen met dat stuur. Je kan bovendien zelf kijken wat je doet qua assists, zodat het voor jou goed rijdbaar is.

 • skreppiedoe
 • Registratie: januari 2014
 • Laatst online: 00:40
ZuidJ schreef op donderdag 15 juli 2021 @ 09:00:
Bij time trial loopt er een blauwe (rem)lijn over de baan, iemand enig idee hoe deze uitgeschakeld kan worden?
Bij de time trial settings en dan personal best telemetry mode uitzetten,heb zelf ook even moeten zoeken hoe ik die uit moest zetten. Ik vind het settings menu sowieso erg onoverzichtelijk.

[Voor 27% gewijzigd door skreppiedoe op 15-07-2021 19:00]

PSN ID= SkreppiedoeNL , XBL=Skreppiedoe NL


 • sdk1985
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 19:59
Oops de game is omhoog gegaan van 39 naar 46 euro (excl paypal kosten) :X .

Hostdeko webhosting: Sneller dan de concurrentie, CO2 neutraal en klantgericht.


 • freddyathlon
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 15-10 08:56

freddyathlon

McLaren Mercedes 2021 ;)

G_Dragon schreef op donderdag 15 juli 2021 @ 21:21:
Huh? Ik krijg na 1 race weekend in my team al de Season Break? Hoe dan
Volledige seizoen of 10/16 races?

Apple iPhone 12 Pro Max  Macbook Pro Retina 2015 13" ○ Renault Clio Limited Edition 2019 ○ Renault Kadjar 2019 Black Edition


Acties:
 • +6Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Wat een race op Spanje in my Team...

Ik begon de race in de regen als 20ste op de grid, een aantal laps na de start reedt ik al vrij snel 14e wat ik zelf vrij netjes vond. Maar toen begon de drama, de ene safety car na de andere kwam door ongevallen of rommel op de baan. Tegen de tijd dat ik naar binnen moest voor mijn pitsstop draaide het weer ook langzaam om, dus ik nam een grote gok om niet de pit in te gaan en door te rijden.

In ronde 22 kreeg ik toch door mijn gewaagde gok een lekke band links voor, maar gelukkig kon ik de auto de pitsstraat in rijden voor Mediums zoals ik had gehoopt. Maar toen ik achter me keek ging het hele veld de pits in voor hun 2e stop, waardoor ik als 4e op de grid weer naar buiten kwam. Mijn Teammaat die door alle safety cars ( uiteindelijk 5 ) 1ste reed maakte de lap erop een pitsstop voor Mediums waardoor ik 3e werd op het veld.

Daarna was het een kwestie van rustig blijven en alles goed uitvoeren, tot er opeens in lap 30 van de 33 veel rook / schade voor me te zien was. De nummer 1 en nummer 2 waren bij een inhaalactie op elkaar geknald en wederom een safetycar *zucht*

Ondanks die grote zucht werd ik hierdoor wel 1ste in de tweede race van my team :) Next race is MonacoSettings:
 • AI 95%
 • Race afstand 50%
 • Traction Control: Medium
 • Gearbox: Manual
 • Anti-lock Brakes: Off

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

JoteW schreef op vrijdag 16 juli 2021 @ 12:47:
Word voor de rotatie ook niet 360 aangeraden voor de F1 game? @ZuidJ @skreppiedoe
Jep, klopt!

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

Zo, bijna klaar met werken.

Spel installeren via Steam.
Kwalificatie kijken
Spelen tot in de nacht :+

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Richh
 • Registratie: augustus 2009
 • Laatst online: 00:14
j0ppie schreef op zaterdag 17 juli 2021 @ 00:13:
[...]

Heel simpel. Probeer beide settings gewoon voor een paar uurtjes races. Switch een paar keer hen en weer. De ene persoon heeft liever wat scherper beeld. En de ander heeft liever wat soepeler beeld. Zelf zou ik altijd voor 120fps gaan. Zeker bij een game als deze.
Ik heb het een beetje onhandig geformuleerd, maar het probleem is dat ik niet op 120hz kan spelen. Als ik kies voor performance, dan krijg ik de melding dat er geen geschikte tv is aangesloten voor meer dan 60hz.

Ik wil heel graag de verschillen proberen, maar op de een of andere manier werkt mijn combi PS5/LG B9 dus niet samen om 120hz mogelijk te maken..?
Hoopte dat er hier iemand met dezelfde setup kan bevestigen dat het wel kan en/of wat ik mogelijk verkeerd doe.

De tv heeft de nieuwste firmware, evenals de PS5. Het is de eerste 120hz game die ik heb/wil spelen.

Edit, nevermind. Ik was even vergeten dat het signaal hier via de PSVR breakout box loopt. Welke geen HDMI 2.1 doet 8)7
Morgen dat ding er maar tussenuit slopen dus.

Edit2: problem solved d:)b

[Voor 15% gewijzigd door Richh op 17-07-2021 18:19]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

Pyr0_ schreef op zaterdag 17 juli 2021 @ 11:34:
Twijfel om deze game te halen dit jaar.. Speel vooral AMS2/ACC en heb voorheen wel veel f1 gespeeld. Maar ik starte vorige week f1 2020 weer eens op en toen viel me het totale gebrek aan fatsoenlijke FFB op. Is dat bij deze iteratie uberhaupt verbeterd? Speel op een CSW v2.5.
Ik speel F1 2021 met een CSL elite v1.1 + Clubsport Formula v2 stuurtje. FFB is minder als bij ACC, maar zeker niet afwezig. qua handling is er niet zo super veel veranderd vergeleken met F1 2020.

Wat ik een echte verbetering vind is de CO-OP career, zodat je samen met een maat door de career kunt rijden.

[Voor 0% gewijzigd door Nielless op 17-07-2021 13:43. Reden: typo]

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JSchut
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 21:39

JSchut

.....

Performance mode heeft geen tearing.

Overigens heb ik al 2 keer een harde freeze gehad met daarna een crash. Laatste keer was in de laatste ronde van een gp…… Dat is wel zuur.

Breaking point nu uitgespeeld. Was wel leuk om te doen. Nu eens kijken of ik career of my team ga doen.

Xbox: JSchut82 | PSN jschut_82 |  Mac Mini 2018 i7-3.2GHz/32GB/512GB |  iPhone X 64GB Space Gray


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • j0ppie
 • Registratie: mei 2002
 • Niet online
Richh schreef op zaterdag 17 juli 2021 @ 01:48:
[...]

Ik heb het een beetje onhandig geformuleerd, maar het probleem is dat ik niet op 120hz kan spelen. Als ik kies voor performance, dan krijg ik de melding dat er geen geschikte tv is aangesloten voor meer dan 60hz.

Ik wil heel graag de verschillen proberen, maar op de een of andere manier werkt mijn combi PS5/LG B9 dus niet samen om 120hz mogelijk te maken..?
Hoopte dat er hier iemand met dezelfde setup kan bevestigen dat het wel kan en/of wat ik mogelijk verkeerd doe.

De tv heeft de nieuwste firmware, evenals de PS5. Het is de eerste 120hz game die ik heb/wil spelen.

Edit, nevermind. Ik was even vergeten dat het signaal hier via de PSVR breakout box loopt. Welke geen HDMI 2.1 doet 8)7
Morgen dat ding er maar tussenuit slopen dus.

Edit2: problem solved d:)b
Haha, nice. Dacht al dat het de kabel was. Succes!

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
DerOllie schreef op zondag 18 juli 2021 @ 13:18:
[...]

Dit was ook meteen het eerste waarvan ik zelf zei: BUG. Maar enig zoeken blijkt dit toch te kloppen volgens mij. Jammer dat dat niet meer kan/mag, juist met die brandstof settings kon je goed spelen met je tempo, en sparen tijdens een safety car... Nu alleen nog de ERS overtake setting die kan gebruiken.
Tijdens SC kan je de brandstof wel op lean zetten

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • DerOllie
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 16-10 17:25

DerOllie

PSN / GT Sport = DerOllie

backupdevice schreef op zondag 18 juli 2021 @ 15:45:
[...]

Tijdens SC kan je de brandstof wel op lean zetten
Ja klopt, maar je kan daar tegenover niet rich rijden daarna, dus na herstart rijd je met meer brandstof rond dan hoeft, auto is zwaarder dan hoeft, en dus langzamer. Low fuel is dan zoals ik het zie alleen handig als je onder niveau zit bij safety car...

www.youtube.com/DerOllie


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AtlAntA
 • Registratie: maart 2011
 • Laatst online: 23:04
JoteW schreef op donderdag 15 juli 2021 @ 18:30:
Wat doen jullie allemaal aan instellingen aan de auto? Ik merk namelijk dat ik er echt 0,0 kaas van heb gegeten wat ik precies aan moet passen voor een betere tijd.

Jullie daar tips voor? Goede sites of wat dan ook?😁
Alhoewel ik het een erg aantrekkelijk idee vind om helemaal mijn eigen set-up voor een auto te vinden heb ik er simpelweg het geduld niet voor dus ik laad gewoon 1 van de steam workshop op en begin die wat te fine tunen. De uitleg die er ingame bij staat is summier maar voldoende om een idee te krijgen wat elke setting doet.

Wie goed doet, die goed ontmoet.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • stijn014
 • Registratie: december 2004
 • Laatst online: 22:13
Toch maar gekocht. Stond per ongeluk nog in het Nederlands toen ik aan braking point begon. Geen aanrader. Blijkbaar doet Gargamel nu ook racecommentaar.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Afiso
 • Registratie: april 2001
 • Laatst online: 22:33
Echt verslavend m'n eerste race sim spel met stuur. Ik moet eerder leren afremmen. Schakelen laat ik nog ff op automatisch,

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Canis Lupus
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 16-10 16:20
Voor zover ik weet volgen bijna alle spellen de systeemtaal, die ook nog eens account-overstijgend is.
Je zult deze dus echt moeten wijzigen.

PSN:CanisLupusNL - About.me - LEGO sets


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • DerOllie
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 16-10 17:25

DerOllie

PSN / GT Sport = DerOllie

dutchgio schreef op donderdag 15 juli 2021 @ 09:23:
[...]

ERS nog wel, brandstof alleen tijdens safety car volgens mij. Komt inderdaad door de F1 regels, de motorprestaties aanpassen mag dit jaar niet meer. :)
Hoe ERS nog wel dan? Ik zou zeggen alleen de overtake button, want de optie in het MFD is ook niet selecteerbaar. ERS assist on dan kun je helemaal niets instellen, ook geen overtake. ERS assist off kun je alleen overtake aanzetten en blijft de setting de hele tijd op medium...

update: https://simracingsetup.co...ame/f1-2021-guide-to-ers/

[Voor 6% gewijzigd door DerOllie op 20-07-2021 08:42]

www.youtube.com/DerOllie


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Stylze
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 14-10 14:26
Spanje vind ik ook een lastig circuit was daar gisteren avond mee begonnen in de coop carrière met een vriend en beide spinde we bij die laatste bochten steeds van de baan haha terwijl vooral hij toch best goed is in race games (met moto gp zat hij in top 10 van de wereld paar jaar terug). Maar nu we de baan beetje leer kennen gaat het al stuk beter.

Gebruiken jullie ook vaak de auto instellingen van de top spelers bij time trials? Die kan je dan overnemen, aangezien ik zelf nul verstand heb van die instellingen pak ik die meestal maar.

Geniaal spel hoor vooral met een vriend samen online die carrière spelen is heerlijk is toch een game waar het wel lekker is om ondertussen lekker te kunnen lullen, aangezien zo'n heel race weekend wel eventjes duurt.

[Voor 17% gewijzigd door Stylze op 20-07-2021 11:10]

Xbox series X / Playstation 5 / LG CX 55" /


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
Goede setups voor online en offline races

https://www.youtube.com/channel/UC-CuWYPJD7OZqWTR__snd4g

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Pykow
 • Registratie: augustus 2007
 • Laatst online: 13-10 14:24

Pykow

Pykow Gaming | BuG

Albert020 schreef op dinsdag 20 juli 2021 @ 12:39:
Vraag me toch af of er nou zo veel verschil in F1 2020/2021 zit ?
Het is maar net hoeveel je de verschillen gaat opmerken.
Wat je merkt is dat de banden eerder eraan zijn.
je kan nu ook schade krijgen aan de onderkant en je motor moet je op tempratuur krijgen.

Daarnaast zijn de curves gevaarlijker, je kan dan echt de tractie verliezen.

Het is in mijn ogen een verbetering op de vorige versie.
Ik ben geen die-hard sim racers, maar deze game geeft mij wel het gevoel dat ik het ben :+

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Albert020
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 16-10 13:28
Pykow schreef op dinsdag 20 juli 2021 @ 13:17:
[...]


Het is maar net hoeveel je de verschillen gaat opmerken.
Wat je merkt is dat de banden eerder eraan zijn.
je kan nu ook schade krijgen aan de onderkant en je motor moet je op tempratuur krijgen.

Daarnaast zijn de curves gevaarlijker, je kan dan echt de tractie verliezen.

Het is in mijn ogen een verbetering op de vorige versie.
Ik ben geen die-hard sim racers, maar deze game geeft mij wel het gevoel dat ik het ben :+
Thanks, ga hem ook maar eens proberen, alleen nog even geduld hebben ;)

[Voor 17% gewijzigd door Albert020 op 20-07-2021 14:43]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
JoteW schreef op dinsdag 20 juli 2021 @ 14:41:
[...]


Net even die van Spanje erop gezet. Ben al na 2 rondjes van een 1.20.6 naar een 1.20.1 1.19.5 gegaan, ondanks dat t totaal niet mijn baan is. Zelden gereden..

Veel oefenen is uiteraard de remedie :)
En een goede setup de basis

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

[PC/Steam] Ik heb ook voor iedere baan een redelijk stabiele setup online staan; https://steamcommunity.com/id/Nielles/

Voel je vrij me toe te voegen, zodat ze makkelijker te downloaden zijn :9

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

barriie schreef op dinsdag 20 juli 2021 @ 17:27:
[...]

Ik zie dat je dit erbij hebt gezet
[...]
Hoe bedoel je dit precies? Ik ben nog echt een (setup) noob :+
Het zijn eigenlijk setups om een zo snel mogelijke ronde te rijden. Hiermee gaan je banden dus ook snel achteruit.

Bij het kopje 'suspension' in je setup menu kun je voor een langere race de sliders wat naar rechts verplaatsen, zodat de wagen nog meer downforce krijgt en je banden het langer volhouden in een langere race.

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Albert020
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 16-10 13:28
Nielless schreef op dinsdag 20 juli 2021 @ 17:55:
[...]


Zou ergens in de telemetry settings moeten staan.
Heb het uit gekregen hoor, stond idd aan in Telemetrie ;)

[Voor 30% gewijzigd door Albert020 op 20-07-2021 18:43]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Albert020
 • Registratie: augustus 2002
 • Laatst online: 16-10 13:28
Poehh, wel even wennen F1 2021 vergeleken met F1 2020, de auto's reageren echt heel anders,
dit merk je vooral met insturen en remmen, opstarten van de game gaat ook veel sneller ;)

F1 2020, 40 seconden - F1 2021, 23 seconden !

[Voor 25% gewijzigd door Albert020 op 21-07-2021 19:24]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Prullenbak84
 • Registratie: september 2017
 • Laatst online: 18:24
TTHEEBO1 schreef op woensdag 21 juli 2021 @ 17:28:
Ongeveer halverwege (denk ik, nu bij Zandvoort) Braking Point en besloten zowat alles assists uit te zetten, behalve traction op medium.

Dat is wel ff andere koek. Met name de bij de start en als alles dicht op elkaar zit heb ik veel moeite om alles tegelijk te doen (ik speelde ook op automatic gears) en een redelijke lijn te rijden zonder dat ik iemand aantik of zelf van de weg gereden wordt.

Mezelf laten zakken heeft ook weinig zin, want dan
ben ik de rest van de race weer bezig dat weer goed te maken.

Hebben jullie bepaalde tactieken tijdens de start die jullie gebruiken om je eigen lijn te rijden zonder collisions met anderen?
Ik heb ook traction op medium en abs (nog) aan. Vind ook de start vooral moeilijk omdat de sweet spot waar je je toeren moet hebben écht te klein is. Twee tips (die ik zelf nog vaak vergeet :p): Daarna op de juiste momenten schakelen zodat je in ieder geval recht blijft, snelheid komt later wel. En geduld bij de eerste bocht! Het is belangrijker om daar snel uit te komen dan er snel in te gaan.

 • Rizn
 • Registratie: januari 2009
 • Laatst online: 22-09 17:47
TTHEEBO1 schreef op woensdag 21 juli 2021 @ 17:28:

Hebben jullie bepaalde tactieken tijdens de start die jullie gebruiken om je eigen lijn te rijden zonder collisions met anderen?
gas op drie streepjes houden. shortshiften naar 3/4 dan meer gas geven en de slide proberen op te vangen. Stuur zo recht mogelijk proberen te houden tot aan de 5e versnelling.

YouTube: F1 2020 Tips: Hoe Krijg Je De Perfecte Start

Dit is wel van F1 2020 maar het principe blijft hetzelfde. Hij is een van onze snelste rijders in de tweakers ps4/5 racing league

Ik zou een offline Grand Prix starten zonder quali, gelijk de start en die zoveel mogelijk achter elkaar doen. (na bocht 3 overnieuw starten bijvoorbeeld) om er wat meer handigheid in te krijgen.

PSN: riznind


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Aomi
 • Registratie: februari 2019
 • Laatst online: 13-10 11:35
Prullenbak84 schreef op vrijdag 23 juli 2021 @ 15:10:
[...]


Nou, dit heb ik dus ook. Als ik online filmpjes zie, zie ik mensen de bochten doorgaan met amper stuuruitslag, maar ik moet m echt naar 100% draaien en dan haal ik het nog niet. Heb mijn instellingen al een beetje aangepast dat dat voor mij "maar" iets van 135 graden is ofzo, maar toch. en dat maakt circuits als monaco en baku, maar zelfs canada - voorheen een van mijn favoriete circuits- echt zo ontzettend frustrerend.
Dat ligt natuurlijk ook wel aan je setup.
Ik heb Monaco in de 2021 editie nog niet gespeeld, maar bij de 2020 editie kwam ik ook de scherpe bochten niet door in het begin.

Heb toen op youtube een setup filmpje gekeken (en die setup gekopieerd) van Tiametermarduk. Je verandert dan een hoop aan je onderstel/wielophanging waardoor je scherper kan sturen.
Vervolgens kon ik Monaco rond de 1:13 rijden (met een Xbox controller!!). Dus daar moet je zeker eens naar kijken.

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: juli 2015
 • Laatst online: 22:03
Prullenbak84 schreef op vrijdag 23 juli 2021 @ 19:16:
[...]


Ja ik heb in voorgaande edities altijd setups gezocht en ook zelf dingen geprobeerd. En nu in 2021 ook in Canada en baku (Monaco ga ik binnenkort nog wel een keer een kansje geven), maar het lijkt allemaal niet veel uit te maken.
Ik zie mensen op YouTube gewoon 2 versnellingen hoger door bochten gaan terwijl ik bijna stil sta en naar mijn idee rij ik dezelfde lijn. Dus of er is iets niet helemaal goed met de settings (en het feit dat je op de pc meer aan kan passen dan op de Xbox) of ik ben gewoon een prutser ;)
One doesn't exclude the other ;).


*badum tss*

Sluipt weg.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
Stylze schreef op zaterdag 24 juli 2021 @ 13:34:
Is wel een rete moeilijk spel zeg voor iemand die niet echt veel rating games gespeeld heeft hiervoor. Ben met een vriend met Spanje bezig nu maar dat is een best moeilijk circuit we hebben de ai op 40 staan maar kan niet eens in de top 10 komen nog.

Ben ook wel redelijke noob nog natuurlijk en schakel pas sinds 1 dag manueel dus ik heb nu steeds het gevoel dat ik 80 dingen tegelijk aan het doen ben bij een bocht met dat schakelen erbij haha. Neem aan dat het schakelen na een tijdje wel wat meer vanzelf zal gaan, of is het aan te raden voor de nog beginnende racer automatisch te schakelen?

De story mode breaking point kom ik wel makkelijk door, dat is gelukkig andere koek dan die career mode:)
Als het makkelijk zou zijn is er geen reet aan hè :)

Maar als dit de eerste keer is dat je een racegame speelt zou ik gewoon alles uitzetten . Anders ben je constant aan het aanpassen. Daarnaast veel trackguides bekijken op YouTube . En veel rijden .

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • sdk1985
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 19:59
Stylze schreef op zaterdag 24 juli 2021 @ 13:34:
Is wel een rete moeilijk spel zeg voor iemand die niet echt veel rating games gespeeld heeft hiervoor. Ben met een vriend met Spanje bezig nu maar dat is een best moeilijk circuit we hebben de ai op 40 staan maar kan niet eens in de top 10 komen nog.

Ben ook wel redelijke noob nog natuurlijk en schakel pas sinds 1 dag manueel dus ik heb nu steeds het gevoel dat ik 80 dingen tegelijk aan het doen ben bij een bocht met dat schakelen erbij haha. Neem aan dat het schakelen na een tijdje wel wat meer vanzelf zal gaan, of is het aan te raden voor de nog beginnende racer automatisch te schakelen?

De story mode breaking point kom ik wel makkelijk door, dat is gelukkig andere koek dan die career mode:)
Tenzij je voor het snelste team rijd is het ook niet perse de bedoeling dat je op 1 eindigt. Verder vooral doen wat je leuk vindt. Ik ben vroeger eerst richting ai 95 gegaan voor ik uberhaupt zelf ging schakelen.

Hostdeko webhosting: Sneller dan de concurrentie, CO2 neutraal en klantgericht.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

backupdevice schreef op zaterdag 24 juli 2021 @ 13:06:
[...]


Probeer eens de setup van RDF Plays . Daarmee heb je betere rotatie. Probeer ook trail braking te doen waarmee je downforce behoudt bij insturen .

In deze versie is op het juiste moment insturen het belangrijkste want doe dat te laat dan heb je onderstuur
Trail braking is toch eerst 100% en dan langzaam los laten tot halverwege de bocht, dat je dan rolt / weer langzaam gas geeft?

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

GeleFles schreef op donderdag 22 juli 2021 @ 15:33:
[...]


Zojuist even een rondje of 10 gedaan op de Max downforce preset… nog steeds retelastig om hem op de baan te houden, maar ik schiet niet zoveel meer door. Beste tijd nu op 1:14:0…
Lastige vind ik dat je erg slecht zicht hebt, bij veel bochten ga je er blind in, dus moeilijk inschatten hoe hard je er kan. (Dus vooral veel oefenen)
Verder ook nog bizar veel oneffenheden, omhoog/omlaag de bochten in, dat maakt het gewoon een lastig circuit.

Ik rij ook met een T300 btw, maar dan wel met fanatec csl loadcel pedals.
Inmiddels weer wat geoefend en zojuist in Time Trial met een Redbull een 1:14:1 neergezet..

Edit: in de Mercedes inmiddels een 1:12:2!

[Voor 3% gewijzigd door JoteW op 25-07-2021 13:15]

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Evil_Tuinhek
 • Registratie: juli 2021
 • Laatst online: 27-07 00:36
Timbox88 schreef op zondag 25 juli 2021 @ 15:18:
Heb mijn eerste uurtjes er inmiddels opzitten (vooral Breaking Point, ff mooi opwarmertje haha) en het bevalt wel weer goed hoor. Ieder jaar weer genieten als de nieuwe F1-game er is!

Zie in de rankings tijdens het rijden wat rode (en soms) groene stippen naast de namen staan. Ik kan eerlijk gezegd nergens vinden wat die stippen betekenen. Iemand een idee?
Dat is je doelstelling tijdens de race (in Braking Point). Als het iets is als 'finish voor Williams' dan zie je rode stippen bij de Williams coureurs, en als je ze hebt ingehaald zijn de stippen groen.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: december 2016
 • Laatst online: 16-10 17:51

Nielless

Born at a very young age.

Rb88 schreef op maandag 26 juli 2021 @ 09:32:
Let op: het kan een hoop tijd kosten om een league te organiseren en bij te houden ;)
Jup, iknow. Hebben met Forza Motorsport 7 ook al jaren een league :P

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • CH4OS
 • Registratie: april 2002
 • Niet online

CH4OS

It's a kind of magic

G_Dragon schreef op maandag 26 juli 2021 @ 09:37:
Het enige wat mij tegenvalt is wanneer je Mechanical failures op high zet het nog te weinig voorkomt, heb namelijk in mijn 10 races nog geen uitvalbeurt gehad door een Mechanical failure.
Als je kijkt naar de echte Formule 1, zijn de auto's dit seizoen ook best betrouwbaar te noemen. Volgens mij zijn er weinig uitvalbeurten geweest door spontaan falen van (mechanische) onderdelen. En als er al een falend (mechanisch) onderdeel is, is er vaak ook iets aan vooraf gegaan.

[Voor 9% gewijzigd door CH4OS op 26-07-2021 10:33]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AtlAntA
 • Registratie: maart 2011
 • Laatst online: 23:04
G_Dragon schreef op maandag 26 juli 2021 @ 09:37:
Ik ben nu bij race 10 van de 20 in My Team, België staat op het programma!

Ben zeer tevreden over de verbeteringen van het spel, grafisch is het echt een heel stuk vooruit gegaan en in de race gebeurd er nu veel meer. Ik had op Hongarije ook wederom weer 3 safety cars tijdens de race die in het regen begon en uiteindelijk overging in een droge race, door een inschattingsfout beschadigde ik de voorvleugel en werd de race een stuk moeilijker. Het enige wat mij tegenvalt is wanneer je Mechanical failures op high zet het nog te weinig voorkomt, heb namelijk in mijn 10 races nog geen uitvalbeurt gehad door een Mechanical failure.

Ik heb de rest allemaal op reduced gezet zodat ik niet weer binnen 3 seizoenen wereldkampioen zal worden zoals in F1 2021 wel gebeurde, nu alles lekker extra sloom en opbouwen in my team.
Ik heb mechanical failures op realistic staan en had in Bahrein meteen al een uitvalbeurt. Het stomme was dat Jeff zei dat ik een veilige parkeerplaats moest zoeken. Dat was in de laatste bocht dus ik rij richting de pitstraat (auto deed het nog gewoon) om naar de pitbox te rijden. Op dat moment neemt de AI het over en rijdt een halve ronde langzaam door terwijl die de rest wat in de weg rijdt om daarna naast de baan te stoppen en een VSC te triggeren.

Dit soort dingen hadden wat beter uitgewerkt moeten worden..

Wie goed doet, die goed ontmoet.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

G_Dragon schreef op maandag 26 juli 2021 @ 09:37:
Ik ben nu bij race 10 van de 20 in My Team, België staat op het programma!

Ben zeer tevreden over de verbeteringen van het spel, grafisch is het echt een heel stuk vooruit gegaan en in de race gebeurd er nu veel meer. Ik had op Hongarije ook wederom weer 3 safety cars tijdens de race die in het regen begon en uiteindelijk overging in een droge race, door een inschattingsfout beschadigde ik de voorvleugel en werd de race een stuk moeilijker. Het enige wat mij tegenvalt is wanneer je Mechanical failures op high zet het nog te weinig voorkomt, heb namelijk in mijn 10 races nog geen uitvalbeurt gehad door een Mechanical failure.

Ik heb de rest allemaal op reduced gezet zodat ik niet weer binnen 3 seizoenen wereldkampioen zal worden zoals in F1 2021 wel gebeurde, nu alles lekker extra sloom en opbouwen in my team.
Heb je een screen van wat de meest realistische instellingen zijn?

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Pyr0_
 • Registratie: september 2009
 • Laatst online: 22:43
Timbox88 schreef op maandag 26 juli 2021 @ 14:59:
Met welk stuurtje rijden jullie eigenlijk? Rij zelf met een Logitech G29 maar wil eigenlijk wel de overstap gaan maken - aangezien ik vrijwel nooit meer game maar bijna alleen maar racegames speel - naar een stuurtje dat betere force feedback geeft etc. Ben benieuwd!
Daar is een mooi apart topic voor. ;)

Racesturen, servo's en pedalen

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
JoteW schreef op maandag 26 juli 2021 @ 12:12:
[...]


Heb je een screen van wat de meest realistische instellingen zijn?

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

En wat heb je dan de groei van AI en jezelf etc wat je kunt switchen tussen Standaard en andere instellingen? Heb F1 zo niet bij de hand dus ken de exacte beschrijving van die instellingen zo even niet 1,2,3

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: juli 2015
 • Laatst online: 22:03
JoteW schreef op maandag 26 juli 2021 @ 21:02:
[...]


En wat heb je dan de groei van AI en jezelf etc wat je kunt switchen tussen Standaard en andere instellingen? Heb F1 zo niet bij de hand dus ken de exacte beschrijving van die instellingen zo even niet 1,2,3
Rule of thumb: 10 punten per hele seconde. Zet je target, kijk hoe je rijdt met die target, en dan baseer je AI difficulty daarop.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

G_Dragon schreef op maandag 26 juli 2021 @ 21:10:
[...]


Daar kon ik geen screenshot van maken, aangezien ik niet in mijn Hub was en in het raceweekend. Heb er wel even flink naar lopen zoeken, want je bedoeld zeker hoe snel je resourcepoints enz verdiend, hoevaak een probleem zich voordoet?
Yes die bedoel ik!

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: juli 2015
 • Laatst online: 22:03
JoteW schreef op maandag 26 juli 2021 @ 21:29:
[...]


Niet wat ik bedoelde, zie post hierboven. Evengoed bedankt! Ik bepaal de AI op basis van de FP’s.

De basisregel was toch elke 0.2 verschil is 1 AI punt omhoog/omlaag?

Kwam onderstaande site nog tegen, is wel voor F1 2020. Zou die nog enigzins een goede indicatie geven?

https://www.f1laps.com/ai-difficulty-calculator/f12020/
Het is ook een Rule of Thumb. Als je die grafiek ziet, dan is het eigenlijk net iets meer dan 1s elke 10 punten.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Ga ik doen als ik de race van belgie heb gedaan

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • backupdevice
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 21:03
JoteW schreef op maandag 26 juli 2021 @ 21:36:
[...]


Nou ben ik er alleen niet over uit hoe je die “ Equal Performance Mode.” aanslingert in Time Trial haha
Bij het kiezen van de auto kan je dat aanzetten. Op de PS is het driehoekje. Staat rechtsboven in het scherm bij auto kiezen

[Voor 7% gewijzigd door backupdevice op 27-07-2021 07:52]

Kamado Joe Classic | if you're lookin', you ain't cookin


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: april 2007
 • Laatst online: 00:13

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
@JoteW

Ook al kan de screenshot nu momenteel niet maken, ik heb net even op Google gezocht naar het overzicht en over getyped met mijn settings want ik weet ze uit me hoofd.

Career Settings:
Meet The Press : On
Department Event Frequency : Increased
Facility Management : On
R&D Management : On

Resources
Team Acclaim Rate (player) : Reduced
Team Acclaim Rate (AI) : Increased
Acclaim Rate (Player) : Reduced
Acclaim Rate (AI) : Increased
Resource Rate (Player) : Reduced
Resource Rate (AI) : Increased
Cash Rate (Player) : Reduced
Cash Rate (AI) : Increased

Player Faults
Faul Frequency : Standard ( kan alleen maar op off, low of standard )
Fault Types : High

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AtlAntA
 • Registratie: maart 2011
 • Laatst online: 23:04
Gisteren mijn gt omega titan cockpit binnen gekregen en na de montage voor het eerst een race gereden met alle assists uit vanuit de cockpit camera. Ik heb (te) lang gereden met tc op medium dus het was erg wennen en moest jammer genoeg de flashback relatief vaak gebruiken maar het was wel erg tof om te doen!

Nu heb ik ook even de audio op driver helmet mix gehad en vond het qua realisme wel wat toevoegen maar niet erg 'leuk' om naar te luisteren. Zijn er meer mensen die dit al even hebben geprobeerd?

Wie goed doet, die goed ontmoet.


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JoteW
 • Registratie: november 2016
 • Laatst online: 16-10 10:12

JoteW

FIFA / F1

backupdevice schreef op dinsdag 27 juli 2021 @ 07:50:
[...]

Bij het kiezen van de auto kan je dat aanzetten. Op de PS is het driehoekje. Staat rechtsboven in het scherm bij auto kiezen
Mezelf weer enigzins verbeterd op Monaco. Gereden met gelijke autos en dan in de HaasMaar in Time Trial is die zoveel beter te besturen… ongekend hoeveel verschil dat is in de career mode :'(

Twente komt eraan!


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: juli 2015
 • Laatst online: 22:03
AtlAntA schreef op woensdag 28 juli 2021 @ 08:02:
[...]


Ik denk dat de ai nog wat beter gebalanceerd moet worden want ik en veel anderen hebben hetzelfde. In Bahrein werd ik 3e. Dat was natuurlijk veel te hoog want ik verwachtte als nieuw team met haas te vechten. En in Barcelona finishte ik 20 seconden achter Nikita mazepin. Natuurlijk kan dat ook aan de coureur (ons) liggen maar zulke verhalen lees je over het gehele internet wel dus lijkt het me meer een balancing probleem.
Maar dat probleem hebben ze dus al jaren... Teleurstellend dat ze het nog steeds niet opgelost hebben.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Metian
 • Registratie: januari 2010
 • Laatst online: 16-10 14:36

Metian

Snert is vies

Rupsen, Rapsen.


 • LAPJENL70
 • Registratie: maart 2011
 • Laatst online: 21:28
Timbox88 schreef op woensdag 28 juli 2021 @ 08:49:
[...]

Nice!

Ik vind Monaco echt een kutbaan. Genieten om te zien, moeilijk om te rijden haha!
Heel veel oefenen. Maar echt veel. Na verloop van tijd kom je in een flow en is het echt wel een leuke track. Ik dacht er in het begin precies zo over en sloeg hem vaak over.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • dutchgio
 • Registratie: april 2012
 • Laatst online: 01:49
Typisch EA, functionaliteit weghalen om die over een paar jaar weer terug te brengen als 'nieuwe modus'.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AtlAntA
 • Registratie: maart 2011
 • Laatst online: 23:04
dutchgio schreef op vrijdag 30 juli 2021 @ 11:00:
[...]

Typisch EA, functionaliteit weghalen om die over een paar jaar weer terug te brengen als 'nieuwe modus'.
Haha wou het niet zeggen maar ik zie zo rond de kerst wel een €20 dlc aankomen met de classic auto's.

Edit: realiseer me nu net dat nu EA codies heeft overgenomen een VR modus/optie verder weg lijkt dan ooit. Afaik heeft EA geen enkele titel met VR in hun portefeuille. -O-

[Voor 21% gewijzigd door AtlAntA op 31-07-2021 07:16]

Wie goed doet, die goed ontmoet.


 • Furfoot
 • Registratie: september 2003
 • Laatst online: 16-10 15:04
AtlAntA schreef op vrijdag 30 juli 2021 @ 11:14:
[...]


Haha wou het niet zeggen maar ik zie zo rond de kerst wel een €20 dlc aankomen met de classic auto's.

Edit: realiseer me nu net dat nu EA codies heeft overgenomen een VR modus/optie verder weg lijkt dan ooit. Afaik heeft EA geen enkele titel met VR in hun portefeuille. -O-
Star Wars Squadrons, Medal of Honor.

Instagram

Pagina: 1 2


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee