Toon posts:

[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #12 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 6
Acties:
 • 288.784 views

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mede-auteur:
 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 01:55

.oisyn

Inleiding

Welkom in het Cryptocurrency Slowchat topic! Alhoewel er een apart handelstopic was en een apart exchanges topic is, worden in dit slowchat topic doorgaans toch de meeste vragen gesteld. Bij iedere koersstijging kunnen we veel nieuwe traders verwelkomen in het topic, die vaak dezelfde vragen stellen. Om te voorkomen dat dezelfde vragen vaker langskomen, breiden we de openingspost gaandeweg uit met de meestgestelde vragen.

Staat het antwoord er nog niet bij? Stel hem gerust in het topic, we helpen je graag!

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Binance.com ondersteunt naast veel verschillende cryptocurrency ook stablecoins (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) wordt niet ondersteund. Binance.com heeft sinds enige tijd ook ondersteuning voor de Euro en je kunt er via iDeal geld storten. Ook kan je vanaf Binance Euro's weer terugstorten naar je bankrekening.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft bovengemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum, XRP en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC, XRP en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Binance, Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken of via iDeal te storten. Binnen enkele dagen staat je geld op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Coinbase Pro en Kraken. Sinds kort kan dit ook via Binance.je, maar ook zij rekenen behoorlijke fee's.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Goede langetermijn strategie
Wanneer koop je cryptocurrency (bij) en wanneer verkoop je? Achteraf weet je pas wanneer een bullmarkt is geëindigd, maar je koopt graag laag bij en verkoopt graag hoog (=buy low, sell high). Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, op https://medium.com/huddlo...in-recession-d04eb7cf3dd3 kan je een mooi voorbeeld vinden van een strategie die goed kan werken.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.

Live Bitcoin koers bekijken

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat is XBT en BitMEX?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties.


Uitleg over het handelen op BitMEX
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Pas op, scams!
Op Twitter, YouTube en andere locaties probeert men regelmatig mensen op te lichten. Denk hierbij voornamelijk aan de "Stuur 0,5 ETH op en krijg 5 ETH terug!" achtige oproepen. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Trap hier niet in, niemand gaat jou gratis meer cryptocurrency of geld geven in ruil voor je kleine inleg, je zult de coins die je opstuurt 100% zeker kwijtraken, hoe mooi het aanbod ook klinkt. Helaas zijn hier wereldwijd al vele duizenden mensen ingetrapt.


Staken en holden
Het voor langere tijd holden van een bepaalde coin kan een strategie zijn. Actief traden is tijdsintensief en kan voor meer rendement zorgen, maar ook voor minder rendement als het je niet goed af gaat. Holden is voor veel mensen een strategie, mits je natuurlijk wel voor jezelf bepaalt wat je doel is en wanneer je uit gaat stappen.

Staken is niet hetzelfde als holden. Voorbeeld: Bitcoin is een zogenaamde Proof of Work (PoW) cryptocurrency. Miners en full nodes zorgen er samen voor dat nieuwe blocks (met daarin de meest recente transacties) worden gemined en gedeeld worden tussen alle nodes. Als je Bitcoin hold krijg je daar geen extra inkomsten voor, je bent afhankelijk van de koers voor het rendement. En Bitcoin is een PoW cryptocurrency. Dit is een manier om transacties te valideren die erg veel energie vraagt, de Bitcoin blockchain is hierdoor wel het minst makkelijk over te nemen en daardoor enorm veilig tov andere blockchains.

Een andere manier om de veiligheid van een netwerk te bewaken is Proof of Stake (PoS). Bij een Proof of Stake blockchain kan je meehelpen om de blockchain te valideren door bijv. een wallet van de betreffende coin te installeren en actief open te houden, terwijl je zelf een x aantal coins bezit. Jouw computer zal een deel van de blokken (transacties) valideren en daar krijg je een "reward" voor in de vorm van de betreffende cryptocurrency, of een alternatief. Hierdoor krijg je rendement of dividend. Bekende PoS coins met bijbehorende rewards:
 • NEO / GAS
 • ONT / ONG
 • XTZ / XTZ
 • VET / VHTO
 • etc.
Het holden van een bepaalde PoS cryptocurrency kan dus lucratiever zijn dan het holden van een willekeurige andere coin omdat je er ook dividend voor terug krijgt. De meeste exchanges geven je eenmaal per maand het dividend.

Een groot aantal cryptocurrency vereisen niet meer dat je zelf actief bijdraagt aan het veiliger maken van de blockchain, maar geven je bijv. gewoon een rendement voor het in bezit hebben van de coins. Binance en vele andere exchanges keren je een mooi rendement uit over de PoS coins die je in de pf hebt zitten.

Bij Binance, Crypto.com en anderen is het ook mogelijk om cryptocurrency tijdelijk of voor langere tijd "weg te zetten" en daar rente op te ontvangen. Dit kan flexibel zijn, of voor een bepaalde periode worden vastgezet. De rendementen kunnen interessant zijn, maar wegen doorgaans niet op tegen bijv. een coin die enorm in waarde daalt. Daarom is het altijd goed om af te wegen of de rendementen opwegen tegen de waardedaling.


Overig
Meer info volgt spoedig, waaronder: Onbevestigde transacties, de werking van een blockchain, centraal vs decentraal en (hardware) wallets om veilig je cryptocurrency in op te kunnen slaan.

[Voor 14% gewijzigd door Taro op 27-10-2020 21:05]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
Was zelf even wat trades aan het terugkijken, misschien leuk om hier even te delen (want niet elke trade is 100% yolo gains):

Dinsdagavond deze trade gedeeld hier met wat redenen erbij

The_Goat in "[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #11"

Deze heb ik gisteren geclosed omdat hij niet ging zoals gepland, met hierbij de redenen:
(klein beetje ingezoomed ter verduidelijking)1. Long geopend om de redenen zoals aangegeven in de andere post
2. Prijs wicked naar onder en mist mijn stoploss op ongeveer 40$, op zich prima en niet veel aan de hand als de prijs weer naar boven gaat.
3. Prijs reject op Weekly open + long term R/S lijn (2 van de redenen waarom ik eerder long opende)
4. Vervolgens sluit dezelfde candle body onder de 4H Ichimoku Kijun, dat is reden 3 die mijn long niet meer ondersteund en besluit hier handmatig te closen.
5. Candle daarna had anders m'n SL gehit. Scheelt uiteindelijk 1,44%

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Trouwens, volgens mijn lijntjes moeten we nog ff die 11.500 aantikken ... en dan is het alles naar boven... zo niet dan crashen we tot de... 9700 toch? :P

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Nou hoppa.... aan deze voorspelling wil ik mijn hoop(ium) wel hangen.

BTC 340K oktober 2021!!

https://cointelegraph.com...016-halving-cycle-pattern

Met een grafiekje erbij ook...
Als BTC de weg van de vorige Halvings volgt, dan ziet de roadmap er zo uit:

[Voor 55% gewijzigd door FijneKerst op 20-08-2020 11:50]

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Mooooody schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 13:53:
[...]

Nee hoor, dan is het alleen te laat in de gevallen dat ik het niet juist had.
:?

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Stokstaart schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 19:12:
[...]


Meeste mensen beginnen als beginner. Duurt inderdaad even voordat de leercurve leidt tot verbetering van resultaat. Hoe staat t met jouw leercurve trouwens? ;)
Geef mij nog eens 8 jaar

[Voor 19% gewijzigd door A87 op 20-08-2020 20:43]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online


!!

[Voor 4% gewijzigd door A87 op 20-08-2020 20:04]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • Ali Baba 1001
 • Registratie: Mei 2019
 • Laatst online: 18-05 07:02
The_Goat schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 21:44:
Elk altseason t zelfde, vorige run heette er een coin 24 of 42 oid dacht ik, ook meer waarde dan btc42...Nog steeds duurder dan BTC :s

[Voor 4% gewijzigd door Ali Baba 1001 op 20-08-2020 21:58]

Fly safe to the moon? Buy bitcoin.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Het is volgens mij al een keer voorbij gekomen, maar A. ik kan het niet meer vinden en B. ik snapte het toen ook niet :P

Kan iemand mij in leken taal uitleggen wat de 5x/10x/100x betekend op Binance achter een tradingpair?
https://tweakers.net/i/5Wzj5EV2tHz5aP2KPz3hMcTdV5w=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/WExh69Wby333E8sMJeFhafMT.png?f=user_large
Op binance staat iets van dat je dan coins kan "lenen" ???
Maar daar kan ik me even niks bij voorstellen...

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Twee dagen geleden kleine buy order gezet op $0,37 :) (voor de tough guys hier, helaas zonder trade, gewoon een simpele DCA maar ben daar net zo trots op. ;) )


 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Oepsje schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 10:15:
[...]


Ik vind het sowieso een erg interessant concept. Volg ze echt al heel lang en ondanks dat ik alle wiskundige zaken in hun (white)paper niet allemaal begrijp is de gedachte erachter revolutionair
Ik zit dan wel op Tweakers maar geloof maar niet dat ik er alles van snap hoor :*)

Maar ik volg ze al vanaf zomer 2017 en ben er ieder jaar alleen nog maar meer overtuigd van geraakt (in de goede én slechte periodes).

Het zal wel blinde liefde zijn volgens sommigen maar op dit moment +215% op mijn aankoop van maart 2020 dus tja.. Dat zal mijn All Bundy moment in de geschiedenis kunnen zijn...


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Liberteh schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 10:42:
[...]


Lijntjes zijn voor bevestiging. Het houdt of het breekt... wees voorbereid op beide ;) Het is ook vrijdag, ik denk niet dat je 13k op korte termijn moet verwachten. Echter: als we gaan, zal die wellicht zo achter ons liggen.

Beweeg met de markt, zodra je gaat voorspellen wordt je overijverig en maak je de verkeerde keuzes ;) Niemand kan voorspellen wat bitcoin gaat doen en niemand kan hier invloed op uitoefenen, hoe hard je ook hoopt (dat ie je lijntje respecteert :))

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Hahaha, nee joh, ik trek gewoon maar wat lijntjes die volgens mij nergens op slaan :P
Zat met die fiberding lijntjes te kutten en het kwam opeens goed uit.

ADA vanaf gisterochtend 08:00


BTC vanaf gisterochtend 08:00


XTZ vanaf gisterenochtend 08:00


Kijk mijn lijntrekkunsten dan
8)7

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 11:22:
[...]

Hahaha, nee joh, ik trek gewoon maar wat lijntjes die volgens mij nergens op slaan :P
Zat met die fiberding lijntjes te kutten en het kwam opeens goed uit.

ADA vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

BTC vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

XTZ vanaf gisterenochtend 08:00
[Afbeelding]

Kijk mijn lijntrekkunsten dan
8)7
We beginnen allemaal ergens, hé. Je krijgt vanzelf door of je ze goed zet. Als ze steeds niet luisteren naar je dan moet je even her-evalueren. Ik zie overigens niet wat voor time-frame je gebruikt maar hou altijd rekening met het feit dat de wicks niet veel waarde hebben. Meestal gaat het om de bodies van de kaarsen en dat heb je al aardig door. Dit geldt zowel voor lage als hoge TF's.

Ik heb hem al een tijdje zo staan:

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Ik blijf bij mij uitspraak... zoom out ;) Relatief gezien t.o.v. de vorige bullrun zijn we bij het blauwe pijltje.

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Wat er nu gebeurt bij LINK is de reden dat ik niet kan holden. Ik vind het oprecht knap dat anderen dat wel kunnen. Grote kans dat LINK binnen enige tijd alsnog boven de 20 USD staat en dat de holder er dus goed aan heeft gedaan. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de winst die je had en nu deels is verdwenen, nog verder afneemt. En dat is automatisch waar ik van uitga, maar wat uiteraard niet altijd in de praktijk gebeurt.

Op korte termijn verlies accepteren met de kans op lange termijn winst is een lastige. +-13,3 Dollar is wel een mooi bedrag om weer in te stappen tov de top van 20 USD. Denk dat ik dat ergens de komende paar uur weer ga doen, hopelijk ergens vlak boven de 12.5 ivm 1D MA25. Ergens hou ik rekening met een bullish reactie waardoor de 12.5 niet eens wordt aangetikt, dus ik ga mogelijk daar tussen dca'en. Maar even aankijken.

[Voor 16% gewijzigd door Taro op 21-08-2020 19:54]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • 68616c6c6f
 • Registratie: Oktober 2016
 • Laatst online: 13-06 19:46


Dit artikel van The Correspondent

malawolar: https://gathering.tweakers.net/forum/view_message/58497148


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
The_Goat schreef op zaterdag 22 augustus 2020 @ 00:12:
Zoals @Bever! al zei lijkt de $ sterker te worden. Slecht voor goud en btc, de vraag is voor hoe lang.

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mooie groene candle bij DOT :) Hebben de bots hem eindelijk opgepikt?

Bitcoin 1D MA 25 heeft het tot nu toe mooi gehouden, klein wickje eronder, dat is positief.

Edit: WOW! +18% in een paar minuten :9LINK heeft de MA25 niet eens aangetikt maar is al eerder gebounced, op zich wel bullish:

[Voor 158% gewijzigd door Taro op 22-08-2020 09:36]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to meWat een saaiigheid voor een permabull zoals ik. Ik post gewoon nog een keer dezelfde chart maar dan waar we nu zijn :P

[Voor 9% gewijzigd door Liberteh op 22-08-2020 10:46]

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to meZou leuk zijn als we nu de bullflag bevestigen en achter ons laten en dan eens even een weekend pump doen waar de nieuwelingen zich van gaan verbazen. Een mens mag toch hopen? :)

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Liberteh schreef op zaterdag 22 augustus 2020 @ 16:51:
Tja, ik heb bewust gekozen om geen alts te klooien deze run dus van mij mogen ze leeg getrokken worden, des te harder BTC zal gaan. Hoop het voor de mensen met zakjes overigens natuurlijk niet hoor!

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36

png plaatjes

XRP - $589 confirmed

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 29-06 07:12

Bever!

Ondertitel

Liberteh schreef op zaterdag 22 augustus 2020 @ 19:01:
[...]


Waarom zou het geen bullflag zijn?
ff heel snel gechart voor je, was er wel eentje maar die is gebroken

Signature


 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Alles is relatief he mensen, zoals geld en btc waarde ;)


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Taro schreef op zaterdag 22 augustus 2020 @ 22:39:

Edit: Qua interface lijken ze overigens Binance na te bouwen, lekker origineel. Of is het andersom?


Beter goed gejat dan slecht bedacht.

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Op tijd uitgestapt :) Misschien later vandaag wel opnieuw instappen.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@spok9 Je kan Slippage tolerance verhogen en Transaction deadline verlagen via het instellingen icoontje. Met deze instellingen is het wel wat duurder, maar lukt dit doorgaans wel:


Vaak binnen 1 minuut gereld, maar niet goedkoop.

[Voor 6% gewijzigd door Taro op 23-08-2020 12:15]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:47
verwijderd69 schreef op zondag 23 augustus 2020 @ 17:10:
[...]


Zo grappig, ik had me @.oisyn echt heel anders voorgesteld!
ik ook :O


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Laatst uit het oog verloren, voeg hem weer toe aan de tabbladen....


MA25 heeft het prima gehouden, wickje eronder en er nu weer boven.


To the moon? Ook van SatoshiFlipper:

[Voor 77% gewijzigd door Taro op 23-08-2020 19:30]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Ik blijf ver weg van Trump, maar lees meerdere keren op Twitter dat Trump met een aankondiging kan komen die goed voor Bitcoin uit kan pakken :)

Grote kans dat het nergens op slaat en een rode candle tot gevolg heeft. We gaan het zien...

[Voor 22% gewijzigd door Taro op 23-08-2020 22:32]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@outlandos Inmiddels heeft Bitcoin 3x boven de 12k gezeten en is 3x teruggevallen. Normaal gesproken zou ik het al hebben opgegeven, maar de MA25 kan een verder opstuwende werking hebben:


Dus ja, ik verwacht dat die gaat komen en ik verwacht ook dat de volgende poging succesvoller zal zijn. Maar ik als permabear heb constant serieuze twijfels, die kan ik helaas niet onderdrukken, zit in de genen denk ik. Dus hou ik er tegelijkertijd rekening mee dat het niet gaat lukken en daarom zit ik nu alleen in BTC, ETH en DOT, dan kan ik snel uitstappen. In de hodl pot nog steeds ZZZ, DMG, AMPL, DIA en UTK.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • roger_s
 • Registratie: November 2006
 • Laatst online: 22:05
Wat was dit dan?

Mn stop/loss triggerde hier op. • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Ali Baba 1001 schreef op dinsdag 25 augustus 2020 @ 09:16:
[...]


Echt leuk is het niet om een jaar ouder te worden, en toch ook weer wel, maar hier knallen vandaag dus 38 verjaardagsrotjes. Had BTC op 25k gestaan hadden we ze samen afgestoken, maar ik word blijkbaar in bescherming genomen :s

When moon??
Gefelicitaart!

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • HaruHaru
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 29-06 00:47
@Ali Baba 1001 Gefeliciteerd!!!!! Weer een jaartje ouder, maar nooit te oud voor een lekkere Adana Kebap! Geniet van je dag en remember: HODL.

BTC/ETH/QNT/ADA/and some really weird a** coins.


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Ali Baba 1001 schreef op dinsdag 25 augustus 2020 @ 09:16:
[...]


Echt leuk is het niet om een jaar ouder te worden, en toch ook weer wel, maar hier knallen vandaag dus 38 verjaardagsrotjes. Had BTC op 25k gestaan hadden we ze samen afgestoken, maar ik word blijkbaar in bescherming genomen :s

When moon??
Van harte ouwe!


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoodyHad buy order op 0.000235 staan voor 1k SXP. Is deels gehit, ben inmiddels gelukkige eigenaar van maar liefst 0.22 SXP :')

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
BTC chart mogelijk Wyckoff distribution. ETH mogelijk H&S. Dit zijn interessante buy-zones voor als we verder zakken. • Ali Baba 1001
 • Registratie: Mei 2019
 • Laatst online: 18-05 07:02
verwijderd69 schreef op dinsdag 25 augustus 2020 @ 13:16:
[...]


Belangrijke verjaardag dingen:

- seks
- taart
- alcohol
- cannabis

Ik mis nog de cadeautjes. Laten we dan hopen dat Bitcoin vandaag naar een symbolische 38k pumpt als cadeautje.

Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn.
Save the best for last Jaapio.
De tijd van BTC komt nog wel.

Fly safe to the moon? Buy bitcoin.


 • wehave
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 29-06 13:09

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

roger_s schreef op dinsdag 25 augustus 2020 @ 14:55:
[...]


En dan hebben we het over dollars neem ik aan.
Uiteraard.
Dit gaat nog een leuke crash worden denk ik.

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
Persoonlijk denk ik dat er te weinig FUD is om te dumpen, ook omdat de hele range van 11.100 tot 11.500 al een paar weken als support heeft gediend, en ik zie niet in waarom nu niet meer.
Het hangt er ook een beetje vanaf wat goud gaat doen.
Oftewel: eigenlijk valt er nu echt geen voorspelling te maken. • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Waar het op je werk heen en weer lopen naar het toilet en ondertussen op de sell knop drukken al niet voor kan zorgen, op tijd uitgestapt :)

https://tweakers.net/i/6Km9iP6a4DvV4GbDCSiUx1HJ_5c=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/kwJzw0yaufCV2ii0ZyrkSYBW.png?f=user_large

Zit nog wel in DOT.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
kevinoku schreef op dinsdag 25 augustus 2020 @ 19:44:
Gisteren twijfelde ik bij €3,75 om mijn ADA weg te doen en in te stappen in DOT. Nu toch maar gedaan.

Denken jullie dat DOT vanavond nog naar €18,- kan stijgen ? Ik wil graag een groene lambo bestellen.

Wel een gevalletje "buy high". Ik hoop dat het goed uitpakt voor je ;).

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
Ik zeg voorzichtig dat dit het was.
GOLD bull-div op 4h
DXY bearish cross op 4h MACD
BTC op low timeframe (15 min) ook 2x bull-div.
Donderdag speech van de FED over het monetaire beleid in Amerika (hoogstwaarschijnlijk meer money printing - meer inflatie)

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Precies $2.50 en dan die bounce. Toeval? Vast wel :)

Mooooody schreef op maandag 17 augustus 2020 @ 10:56:
[...]

Ja, daar moest ik ook nog in meedoen. Shit :P

De debit card van Binance, onder de naam Swipe.

Vind wel dat ze minder aantrekkelijke tarieven hebben dan Crypto.com.
Vanaf "Steel" wordt het interessant en daarvoor moet je 3000 SXP staken, dat is $10.000 tegen de huidige koers 8)7

De prijsgekte is even nodig voor de aandacht. Nu verwacht ik dat ze de prijs (gereguleerd) laten zakken tot acceptabele levels (van de top van $5 terug naar ~ $2.50 gok ik). Zodoende wordt de aantrekkelijke kaart bereikbaar voor meer mensen, waardoor het platform groeit.

Zijn dezelfde spelletjes die Crypto.com (met succes) speelt.
Informatieve video over SXP: YouTube: Swipe (SXP): Crypto Visa Cards Meet DEFI!! 💳

[Voor 79% gewijzigd door Mooody op 25-08-2020 21:16]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 00:46
Tjonge wat zijn jullie serieus hier. En dat na een mooie bounce op 11.1xx nog wel!

Moon, Lambo en dat soort gebrabbel!
 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Interessant:


6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 00:46
@Taro zie ook deze al uit 2018:


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Liberteh schreef op woensdag 26 augustus 2020 @ 10:21:
[...]


Als ik als ZZP'er geen omzetbelasting opgeef ook al is deze door regelingen nihil, dan krijg je alsnog boetes.
De BD hoeft vervolgens helemaal niet langs de rechter. Die gaat gewoon innen in naam van de koning....
Koning Willem spaart ook Bitcoins, pas maar op hij komt ze halen.

[Voor 22% gewijzigd door verwijderd69 op 26-08-2020 10:27]


 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 01:55

.oisyn

Moderator Devschuur® / Cryptocurrencies

Demotivational Speaker

Topicstarter
Mr_Ripple schreef op woensdag 26 augustus 2020 @ 12:50:
[...]

Dat is wat Liberteh bedoeld en, indien je vermogen meer bedraagt dan €30000 dien je dat dus aan te vinken.
Zo kan het zijn dat je geen winst hebt in crypto en toch minder vermogensbelasting hoeft te betalen :*)
Nee, hij bedoelt dit:


Als je bij die tweede vraag "Nee" invult dan vragen ze niet om verdere detais. Je zegt dus niet "ik heb crypto", je zegt "ik heb overige bezittingen", meer niet.

[Voor 12% gewijzigd door .oisyn op 26-08-2020 12:57]

You see, killbots have a preset kill limit. Knowing their weakness, I sent wave after wave of my own men at them until they reached their limit and shut down. Kif, show them the medal I won.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

A87 schreef op woensdag 26 augustus 2020 @ 14:57:
Nu zijn er zat shorts open en stoplosses boven 11.5..
Dat was iets van de 6e bearish fake out notabene door de weeks met genoeg traders.

Omhoog dus Omlaag wilt het duidelijk niet, kan niet eens de 10.5 aantikken

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
Tijd voor een grafiekje, niet teveel lijntjes, gewoon simpel houden


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021


Uhoh >:)

 • bie100
 • Registratie: September 2016
 • Laatst online: 16:47
omdat ik alles verkocht heb dacht ik bij mij eigen ga wat kopen voor me eigen met de winst en kijk mijn nieuwe aanwinstkomt morgen binnen :)

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

verwijderd69 schreef op donderdag 27 augustus 2020 @ 15:54:
Gewoon gezonde organische groei toch?

Geen enkel teken van koersmanipulatie aanwezig.

Een goudeerlijke investering.

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • metallicattim
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 12-06 14:04
Pelox schreef op donderdag 27 augustus 2020 @ 16:11:
[...]


Wat heb je in je pf, welke coins? En hoe zit het met de percentages, de verdeling van je crypto pf. Heb je echt op de ath gekocht?
Diverse oorzaken waarom mijn PF gedaald is door de jaren:
- Een deel op ATH of daarbij in de buurt gekocht in 2017, direct daarna kwam de grote crash van begin 2018 en ik weigerde te verkopen op verlies, dus begon mijn HODL :P
- "slachtoffer" van de de ICO rage van 2017/2018.
- Hele lange tijd niet meer ernaar omgekeken. HODL is ok, maar blijf naar je PF kijken en het "nieuws" volgen, want er gebeurt genoeg haha. Zo heb ik bijv. het hele VEN > VET gebeuren gemist, gelukkig niks aan de hand uiteindelijk, maar het had zomaar anders kunnen aflopen als er wél een handeling nodig was geweest.
- Ook ben ik destijds flink wat NANO verloren op Bitgrail (staat nog een topic hier op het forum), uiteindelijk niks meer mee gedaan, want inmiddels is de waarde daarvan nog maar 60 dollar ofzo haha.
- Natuurlijk ook diverse beginnersfouten gemaakt 8)7
- Uiteraard is alles ook flink gedaald, vooral de Alts en laat ik nu alleen maar Alts gekocht hebben destijds :9

Dit is nu mijn PF, begin dit jaar flink uitgedund qua aantal coins en ingezet op LTC en ADA.

Taro schreef op donderdag 27 augustus 2020 @ 18:55:
Gelukkig DOT voor 6.4 en 6.3 verkocht, toch wel weer een behoorlijk bedrag verloren tov de top. Zit dus helemaal in fiat.
Ok, jij wint :P


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Dit zou goed uit kunnen pakken. Denk dat ik met een klein bedrag instap. Let op: Als dit niveau niet houdt dan is er vrij veel ruimte naar beneden...
Of enorm bullish, of nog weer een stukje naar beneden, heb er weer een paar teruggekocht:

[Voor 24% gewijzigd door Taro op 27-08-2020 20:43]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mijn ritje is vanaf dit punt geweest, die van jou ook? ;) (/100, dus 0,00020332)
https://tweakers.net/i/wg_Rq6OfOiHmBz48OujWiFlWYe8=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/2EkJEAK0EMzfF6xbbVW2NmI4.png?f=user_large

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance

Ik weet niet wat hier zo bullish aan is:Alle alt pumps is gewoon schuiven met geld. Munt X gaat dik omhoog en zakt vervolgens weer 40% waarbij dat geld naar Munt Y gaat en die kan moonen voordat ook die weer dik zakt. Zolang het totale cryptocap niet omhoog gaat is het niet meer dan dat.

Tuurlijk zie ik graag dat we wel verder komen, maar dat moet ik dan eerst maar eens zien. Bullish zijn op 2 jaar lange weerstand, ik ben het niet.

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Puur voor de lol om nog eens een grafiekie neer te plempen...
Deze chart (Tradingview) voorspeld nog 2-3 weken een zijwaartse polonaise voordat we weer omhoog gaan.

Discuss :P

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Ik ben ook aan het afbouwen met de hopium. Nog maar 3 sleutelpuntjes per dag.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Henk en Ingrid volgens Google...

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
Pelox schreef op vrijdag 28 augustus 2020 @ 12:00:
Note to self: niet meer naar de bears luisteren en daardoor verkopen maar naar je eigen gevoel..
Dit is waar ik nu naar kijk en ben redelijk bullish.
 • De FED heeft gister de baan vrij gemaakt voor nog meer geld bijdrukken
 • De dollar is weer bijna op z'n lows.
 • Goud heeft de weg omhoog weer gevonden.
 • Er zijn al meerdere bedrijven (drie, voor zo ver ik weet) die de afgelopen weken openlijk hebben gezegd dat ze Bitcoin hebben ingekocht als hedge tegen inflatie. Dat versterkt de geloofwaardigheid van bitcoin als "digitaal goud" en zal waarschijnlijk meer investeerders en bedrijven aantrekken.
 • Bitcoin nu een triple bottom op 11.1k. Sommigen zien dat als zwakte, je kan het ook omdraaien. Hoe vaker resistance opgezocht wordt zonder te breken, hoe sterker. 12k resistance is al doorbroken bij de 3e poging. 11k heeft het tot dusver overleefd.
To the moon!


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
De ADA, LINK en DOT aankopen van gisteren op basis van de MA doen het redelijk, hopelijk wordt dat nog meer :)
FijneKerst schreef op vrijdag 28 augustus 2020 @ 07:59:
[...]

Geef je zelf aan welke coins je Bot mag kopen en verkopen?, of bepaald hij dat zelf n.a.v. wat instellingen?
Je hebt verschillende opties. Je geeft aan wat je base pair is, in mijn geval voor ETH gekozen. Daarna kan je aangeven dat hij zelf mag bepalen met welke coins hij trade (=alles, maar bijv wel met een bepaald minimaal volume dat je opgeeft) met daarbij een blacklist. Of je specificeert een x aantal coins.

Ik heb dat laatste gedaan, ben door de ETH pairs lijst van Binance heen gegaan en heb daar handmatig een selectie uit gemaakt. Voornamelijk de wat nieuwere en hype coins met grote volatiliteit.
wehave schreef op vrijdag 28 augustus 2020 @ 14:19:
[...]


Hoe gaat het verder ?
zijn er al verlies trades geweest?
Hij is zo ingesteld dat hij niet met verlies verkoopt, dus een verliesgevende trade maken doet hij niet. Maar je kunt natuurlijk wel op verlies staan wat betreft een aankoop. Zoals aangegeven stond hij bij ADA, ONT en LINK in de min en dat is nog steeds zo. Voor LEND is er inmiddels een positieve DCA toegepast en die is succesvol afgesloten. Inmiddels ook weer opnieuw LEND en ICX gekocht zie ik.

Als ik zelf geen vertrouwen meer in de trend van de markt heb, dan kan ik de aankopen die in de min staan zelf handmatig verkopen. Maar daar zie ik nu nog geen noodzaak toe.

Met andere woorden: Nee, nog geen verlies trades, maar die kans zit er op termijn zeker in :)

De sells tot nu toe (Heb hem ingesteld op +-0,95% winst, eerst zien of alles werkt en langzaam bijsturen):


De pairs die hij heeft aangekocht. De bovenste 2 in de afgelopen 3 uur, de onderste 3 gisteren en eergisteren:


Heb alleen de strategie verborgen, die ga ik de komende tijd finetunen en deel ik liever niet, omdat hij natuurlijk niet meer werkt als iedereen deze 1 op 1 kopieert.

Ik wil verder 100% open zijn over de resultaten, ik zou wel via bijv. Delta de pf live kunnen delen. Zal eens kijken wat ik kan doen.

De profit tot nu toe is maar liefst 0,00146 ETH ;). Dat lijkt weinig en is ook weinig, maar, ik heb om te beginnen de trades beperkt tot 0,045 ETH per stuk (net boven het 10 USD per order minimum van Binance, ook als de ETH koers wat daalt) en de take profit ingesteld op +0,95%. Zojuist de 0,045 naar 0,065 aangepast en winst naar 1,05%. Daarnaast extra pairs toegevoegd. Ik wil voorkomen dat ik binnen 1 week een enorme bagholder van shitcoins ben geworden, dus ga gaandeweg bijsturen en meer inzetten.

[Voor 17% gewijzigd door Taro op 28-08-2020 17:24]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

FijneKerst schreef op vrijdag 28 augustus 2020 @ 21:04:
[...]

Sol.....wat de....GOTVERDE... @Mooooody !!!!!!
:F
Let ff op dan.
Solana is een superdupersnel platform, waarop hypeshitcoin Serum is gelanceerd.

Dit is the next Ethereum 8)7

Niet kopen dus. Of wel, als je van mooie gains houdt.

Doe anders ff zelf wat research. Sjongejonge.

Ja hoor, we gaan naar de m00000n _/-\o_

[Voor 54% gewijzigd door Mooody op 28-08-2020 21:17]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Mooooody schreef op vrijdag 28 augustus 2020 @ 21:07:
[...]

Let ff op dan.
Solana is een superdupersnel platform, waarop hypeshitcoin Serum is gelanceerd.

Dit is the next Ethereum 8)7

Niet kopen dus. Of wel, als je van mooie gains houdt.

Doe anders ff zelf wat research. Sjongejonge.

Ja hoor, we gaan naar de m00000n _/-\o_

[Afbeelding]

4.5% na anderhalf uur. Thanks. Great calls as always sir!

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online


Identieke. Ook volume Identiek!

[Voor 22% gewijzigd door A87 op 28-08-2020 22:38]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • lucatoni
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 24-06 20:33
Heeft er hier iemand hier ervaring met Deribot? (zoals de naam zet, ook een bot, zie https://deribot.info/) Zit deze al een tijdje te volgen en sinds gisteren mee aan het testen. Ik kwam deze tegen en wat mij opviel dat er vrij transparant op Youtube/Twitter gedeeld wat de gains zijn per dag met default settings. Bot trade enkel op de Deribit exchange en enkel long/shorts op BTC-USD.

Met een proef abonnement kan je de bot testen op de test omgeving van Deribit (test.deribit.com). Sinds gisteren mee aan de slag.Je krijgt 10 BTC als test. Nu na 24 uur op is saldo gestegen naar 10.22. Dus 2%.
Heb wel het idee dat bij grote stijgingen/dalingen je flink kan verliezen gezien de leverage, en dat dat dus het risico is van de bot. Maar bij reguliere schommelingen hij goed functioneert.

Zie bijgevoegd printscreen van de settings, en een download link naar Transaction Log. (link)Alle tips/feedback zijn welkom,ook negatieve ;)

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Stokstaart schreef op zaterdag 29 augustus 2020 @ 00:24:
Ik vraag me net af of PlanB hier wel eens op het forum lurkt. Kan haast niet anders op het beste cryptoforum van de lage landen.. Zeg eens gedag man
Ik ken een bedrijf dat het budget heeft om dat in de praktijk te brengen....zou wel helpen.

[Voor 4% gewijzigd door Mooody op 29-08-2020 00:29]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Op zich mooi om te zien dat er zoveel activiteit gaande is rondom Uniswap, ETH, DeFi, etc. maar dit is wel verrassend veel.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Marttt
 • Registratie: Januari 2014
 • Laatst online: 26-06 17:25
ETH is weer eens boven de 400 dollar uitgekomen, ik ben benieuwd hoe lang hij het dit keer gaat volhouden in deze regio. Volgende resistance verwacht ik bij de 4H MA99, dat zal dus tussen de 406 en 408 dollar. Mocht het hier niet overheen komen dan zal het wellicht een beetje sideways gaan, maar ik verwacht dan weer een daling naar rond de 390 dollar, helemaal als het de 400 weer niet kan houden. 1D MA25 wordt op dit moment aangetikt, zou voor de komende tijd positief zijn als het vandaag daar boven kan sluiten.

Wat denken jullie hiervan?


 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:42
Ok...

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Groot gedeelte van LINK en DOT naar Bitcoin omgezet.

Hopelijk ook een goede YFI trade gemaakt:


Edit: Prima :D


En weer verkocht, nu ff aankijken. Alleen nog in Bitcoin en fiat, groot gedeelte van de winst dus veiliggesteld.
https://tweakers.net/i/A-FJcJyGGOPHLzvQyRFsdNKLL_w=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/AbuIVk39akBLM0qLpXOiktVg.png?f=user_large

[Voor 55% gewijzigd door Taro op 29-08-2020 19:56]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Stokstaart schreef op zaterdag 29 augustus 2020 @ 20:26:
[...]


Ladonna weet denk ik niet dat dit je herinstapmoment was. Je initiële instap was ergens rond de 15k?
@Ladonna Mijn instapmoment van deze week (Al eerder YFI gehad) was op omgerekend 17.961 Dollar. Daarna heb ik regelmatig hoog verkocht, laag opnieuw gekocht. Lees dus de order history vanaf onder naar boven en niet andersom. De onderste 2 orders zijn via Bitcoin, daarna vs USDT. Tussen de inkoopprijs van de eerste order en de verkoopprijs van de 3e order zit 7.000 Dollar verschil. Daarna zie je hoge verkopen en lage inkopen met een behoorlijk verschil in USD. Ik heb er dus een aanzienlijk bedrag aan verdiend.


@PilatuS Het gaat hier om >2% :)

Ik zie YFI vannacht wel weer onder de 20k duikelen, maar kan ook zo >30k worden omdat het zondag is. Neem er vannacht geen positie in.

[Voor 8% gewijzigd door Taro op 29-08-2020 22:43]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
@lauraz Echt voorzichtig zijn he... Al sta je nu denk ik al wel in de plus?

Ik ben op 31,992.12 ook weer ingestapt, ik durf 's nachts geen YFI aan te houden en op deze coin ga ik al helemaal niet 's nachts een stop loss zetten, de kans dat je veel geld kwijt bent en hij daarna door stijgt is erg hoog door de grote volatiliteit. Ik zit er alleen in als ik aan de knoppen kan zitten en de koers in de gaten kan houden. Mijn doel is ook niet om er bijv. x.xx van te hebben als hij wél op 100k komt, maar om er gaandeweg zoveel mogelijk rendement op te maken.

LINK heeft nog wat ruimte naar boven, maar kan misschien ook wel weer iets dalen om opnieuw support te testen, dat kijk ik even aan.

DOT gisteren op 6,4 de deur uitgegaan en ik wacht weer even met inkopen, de 4H kan goed uitpakken met 5.9 als instappunt, maar ik verwacht er minimaal een wick of zelfs een aantal rode candles onder:


Zowel ETH als BTC bevinden zich onder de 1D MA25, normaal gesproken zou ik dan rekening houden met een daling, maar alles is dusdanig groen dat ik ook rekening hou met het doorbreken ervan. Als ik moet gokken vandaag, dan is het op ETH en BTC, maar DeFi groen betekent niet automatisch Bitcoin groen, helemaal omdat er dus relatief weinig naar Bitcoin vloeit. Een mega rode Bitcoin candle kan ook tijdelijk de mega stijgingen bij het DeFi feestje beperken of laten verdwijnen. Ik zit dus nog in Bitcoin, maar heb er wel stop losses op staan vandaag.

[Voor 30% gewijzigd door Taro op 30-08-2020 10:06]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • DaCoTa
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 25-06 11:06
spok9 schreef op zondag 30 augustus 2020 @ 11:52:
Ok, ik ben lui, iemand enig idee wat al die y** coins doen? :?

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
vortexnl1982 schreef op zondag 30 augustus 2020 @ 13:40:
Haha yfi dikke rode candle omlaag. Had ik nou naar niet ge-fomod haha. Even goed in de gaten houden anders schop ik het weer eruit.
Bepaal sowieso voor jezelf altijd een moment waarop je de handdoek in de ring gaat gooien, anders blijf je toch vaak langer zitten dan je eigenlijk had moeten doen.

Er komt ook een moment waarop men bepaalde bedragen bij een cryptocurrency als "laag" gaat ervaren en dus in gaat stappen.

Een koers/bedrag went en YFI nu op 29k kopen klinkt voor velen al mooi als die eerder vandaag nog de 38k heeft aangetikt, want dat bedrag zou dus zo weer gehaald kunnen worden. Aan de andere kant zien weinig mensen hier bijv. Bitcoin nog als een scam en is het scam gehalte van YFI vele malen hoger. Daarnaast is de stijging te snel gegaan, dus kan de daling ook enorm snel gaan.

Laten we wel wezen, veel mensen zouden nu zonder problemen op 11.6k in Bitcoin stappen, dat is puur omdat de koers al vaker op dit punt en ook hoger en lager is geweest. Het voelt dus stabieler, maar er is ook bij Bitcoin enorm veel ruimte naar beneden en dat kan binnen enkele uren ook al gebeuren, toch zijn we daar allemaal minder voorzichtig mee.

Benieuwd of YFI here to stay is, of dat het gewoon nu een tijdelijke hype is. Ik vermoed dat laatste. Blijf in ieder geval erg voorzichtig, stap niet in als je het eigenlijk niet aandurft. Stap alleen in als je bereid bent om binnen een uur 10k van de koers af te zien gaan.

Mijn strategie bij YFI vanaf nu: Bepaal wat je er maximaal in wilt steken (lees: Wat je maximaal volledig kwijt wil raken), deel dat door bijv 4. Koop steeds voor 25% in en koop bij als hij verder stijgt, stel een stop loss in boven het eerste aankoopbedrag. Stijgt hij verder, koop nogmaals 25% in nadat je de stop loss weer hebt verhoogd. Repeat, repeat. Daalt hij na je eerste instapmoment: Zorg dat je een stop loss hebt staan en met je vinger boven de verkoop knop kunt hoveren. Verkoop dan bijv. 50% en kijk het even verder aan, of verkoop direct alles als je je er niet ok bij voelt (maar dan had je eigenlijk ook niet in moeten stappen).

Ik kijk of ik het zo weer aandurf, of verder ga naar een andere coin.

Edit: Ingestapt en stop loss vlak onder de 3m MA25 staan:

Sorry voor de market orders ;)

Edit 2: Inmiddels de stop loss naar 31.425 (in profit) verhoogd.
Edit 3: Stop loss geraakt.
https://tweakers.net/i/Zaiqd6BGqH5m4JNnbs5tzYeORG0=/800x/filters:strip_exif()/f/image/DTkIXcoIxr4g14INY28ZGA9S.png?f=fotoalbum_large

[Voor 13% gewijzigd door Taro op 30-08-2020 14:30]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • DaCoTa
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 25-06 11:06
verwijderd69 schreef op zondag 30 augustus 2020 @ 14:37:
[...]
Wat staat hier in Jip en Janneke taal?

* Jaapio lacht al dapper mee maar snapt er niks van
Simpel:

Je leent met Aave, gooit de transactie door diverse liquidity pools en swaps heen, arbitreert ergens op, en wikkelt alles weer af. Je betaalt een boel fees, maar je hebt ook een boel winst.

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Voor wat het waard is: YFI is op de 4H MA7 aanbeland:


Met de daily candle kan je nog niet zoveel. De montly overigens ook niet :)


Ik hou hem in de gaten, maar verder dalen naar de 4H MA25 of lager is zeer goed mogelijk en dan is +-20k een mogelijk volgend instapmoment. Veel ruimte naar beneden dus, mocht je het aandurven dan is de huidige koers (27.380) vlak onder de MA7 een optie, maar wees heel voorzichtig.

Edit: En daar gaan we weer, stop loss onderin de 28.2xx (Inmiddels verhoogd naar: 28.700, huidige koers: 29.108):

Target: Iets onder de 3m MA25, dat is 30.100, OCO-sellorders op 29.975 en 29.995 USDT geplaatst. -> MA25 inmiddels iets lager, iets lager ingesteld.

Edit 2: Sell orders geraakt *O*. Grote kans dat hij nog verder door stijgt, maar toch mooi resultaat.


Edit 3: 30.658 weer ingestapt, zal nu stoppen met hierover posten :)

[Voor 28% gewijzigd door Taro op 30-08-2020 17:33]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
[h1]Goede Daily EN weekly close zojuist gehad[/h1]

[Voor 53% gewijzigd door A87 op 31-08-2020 02:45]

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ


 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 00:46
The_Goat schreef op zondag 30 augustus 2020 @ 23:22:
(en ik stoor me aan oogkleppen en moonboys)
Zei er iemand moon?:P

niet gaan je posts worden gewaardeerd!

[Voor 7% gewijzigd door Richh op 31-08-2020 10:26]


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
Stokstaart schreef op maandag 31 augustus 2020 @ 12:02:
[...]


Nou gisteren zei ik dat ik het zonde vond dat het geld voornamelijk in de DeFi-projecten stroomt, hetgeen ik als negatief beschouw. In 2016/17 stroomde het geld initiëel in BTC waardoor de aandacht in de mainstream zorgde voor steeds meer inflow. Gelijktijdig met de blow-off top van BTC gingen de alts parabolisch, terwijl het nu andersom lijkt (voor de DeFi's althans).

Ik vraag me gewoon af wat dat voor effect gaat hebben op de korte en middellange termijn.
Op lange / middel lange termijn zie ik nog steeds de bull-run voor ETH & BTC voor me. De (verwachte) inflatie zal nog meer investeerders trekken voor Bitcoin en de DeFi bubbel toont de kracht aan van de decentralised computing.
Ik zie wel dat de DeFi markt nu behoorlijk oververhit is op dit moment. Een significante prijs correctie in deze markt kan de prijs van ETH en BTC tijdelijk mee naar beneden trekken. Degenen die met bags achter blijven zullen niet zo snel weer bij kopen, dus we hebben ook een ETH & BTC correctie nodig om weer nieuwe investeerders aan te trekken.
Verder maakt het denk ik niet zo veel uit waar het geld in eerste instantie naar toe gaat. Bitcoin kan eigenlijk niet zonder alts, en visa versa. Als de alts niet meer verder willen zullen de winsten deels naar Bitcoin en Ethereum vloeien.

De ETH price action van nu is wel erg bullish overigens. Lijkt misschien een beetje op de run van 3 jaar geleden.

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoodyFlippening in volume is al daar :P

[Voor 5% gewijzigd door Mooody op 31-08-2020 14:44]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

A87 schreef op maandag 31 augustus 2020 @ 14:50:
[...]

M000000000OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNM000000000OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNM000000000OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNM000000000OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONN

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Dit hadden we moeten zien aankomen natuurlijk..

https://tweakers.net/i/11Vedn7bPKIdqlLC4pW8ItSTuUw=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/IXPkLCNM8GPHagjJiJaXPPQM.png?f=user_large

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel een gezonde groei vind van ETH.
Geen rare pieken, gewoon gestaag omhoog....

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Innovi0
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 26-05 08:34
Op basis van de bear-divs op de chart zou ik hier never nooit inkopen. Zou zomaar rejected kunnen worden.Maarja, het blijft wel crypto 8)7.

 • A87
 • Registratie: Oktober 2006
 • Niet online
Machlah schreef op maandag 31 augustus 2020 @ 19:26:
[...]

Zeg je nu dat er een verband is tussen crypto prijzen en de temperatuur bij jou in huis?

https://www.youtube.com/channel/UCl2XLRJ3VgCspwNG4_XCrkQ

Pagina: 1 2 3 ... 6

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • Het initiëren van pumps en dumps is strict verboden.
 • Geen Telegram groups of andere "signal" chat kanalen
 • Geen links met referral, geen gebedel om invites.
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vraagjes. Eigen inzet blijft gewenst.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Voer geen inhoudelijke discussies die beter passen in hun eigen of andere topics. Mochten die organisch toch ontstaan, maak een TR aan zodat ze verplaatst kunnen worden naar elders
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor de topic die het best bij je vraag/opmerking past (in de regel is dat dus sowieso niet het slowchat topic)
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee