Toon posts:

[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #12 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 36
Acties:
 • 288.786 views

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
Mede-auteur:
 • .oisyn
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 01:55

.oisyn

Inleiding

Welkom in het Cryptocurrency Slowchat topic! Alhoewel er een apart handelstopic was en een apart exchanges topic is, worden in dit slowchat topic doorgaans toch de meeste vragen gesteld. Bij iedere koersstijging kunnen we veel nieuwe traders verwelkomen in het topic, die vaak dezelfde vragen stellen. Om te voorkomen dat dezelfde vragen vaker langskomen, breiden we de openingspost gaandeweg uit met de meestgestelde vragen.

Staat het antwoord er nog niet bij? Stel hem gerust in het topic, we helpen je graag!

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen! We hebben helaas de afgelopen jaren veel traders veel geld zien verliezen, soms wel 10.000'en Euro's, dus pas erg goed op met wat je doet.


Welke exchanges gebruiken jullie en waarom?
Dat is afhankelijk van welke cryptocurrency je wil kopen, op o.a. de volgende websites kan je alle cryptocurrency vinden:Klik op de coin die je wil kopen, klik op de "markets" tab en je ziet op welke exchanges deze beschikbaar is.

De meeste traders in dit topic zijn actief op Binance, Kraken en Coinbase Pro.

Binance
Binance ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een erg hoog handelsvolume, lanceert ICO's (Initial Coin Offerings), heeft lage fee's (Koop direct wat BNB coins, dan krijg je korting!) en de support is prima. Binance.com ondersteunt naast veel verschillende cryptocurrency ook stablecoins (1 USD = +-1 stablecoin) zoals USDT, PAX en anderen, maar, USD (Dollar) wordt niet ondersteund. Binance.com heeft sinds enige tijd ook ondersteuning voor de Euro en je kunt er via iDeal geld storten. Ook kan je vanaf Binance Euro's weer terugstorten naar je bankrekening.

Kraken
Kraken ondersteunt veel verschillende cryptocurrency, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft gemiddelde fee's en de support is prima. Kraken ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken.

Coinbase Pro
Coinbase Pro is de "expert versie" van Coinbase, voor de iets gevorderde trader. Coinbase Pro biedt ten opzichte van Binance en Kraken minder verschillende cryptocurrencies aan, heeft een bovengemiddeld handelsvolume, heeft bovengemiddelde fee's en de support is doorgaans prima. Coinbase Pro ondersteunt o.a. instappen en uitstappen via Euro en is dus een goede exchange om als Nederlandse trader te gebruiken. Via Coinbase is instappen/uitstappen relatief duur, via Coinbase Pro kan dit veel goedkoper en daarnaast kost het uitbetalen naar je rekening maar 0,15 Euro.


Welke cryptocurrency kan ik het beste gebruiken voor het versturen van bedragen tussen brokers en exchanges?
Bitcoin is helaas relatief traag en duur om te versturen. Litecoin, Ethereum, XRP en NEO zijn erg snel en de laatste is doorgaans gratis om te versturen. Het nadeel van LTC, XRP en NEO is dat ze op veel exchanges geen handelsparen hebben en je ze dus moet omzetten naar bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. Daar zit wederom een fee aan verbonden en daarom is Ethereum vaak de beste optie. Kijk dus eerst even welke handelsparen de exchange ondersteunt en kies daarbij de beste match.


Wat is de goedkoopste manier om met cryptocurrency te beginnen?
De goedkoopste manier om te beginnen is bijvoorbeeld een Binance, Coinbase of Kraken account aan te maken en Euro's naar de betreffende bankrekening over te maken of via iDeal te storten. Binnen enkele dagen staat je geld op de rekening en kan je beginnen met traden. Een duurdere, maar snellere, manier om in te stappen zijn bijvoorbeeld creditcard overboekingen. Verder heb je brokers zoals (A-Z):De brokers met Nederlandse ondersteuning (alle bovenstaande) bieden ook iDeal betalingen aan en daardoor kan je snel en goedkoop instappen. Brokers hanteren een fee die hoger is dan de fee die exchanges hanteren. Voor het instappen is deze relatief gezien nog laag, maar, voor het uitbetalen naar Euro wordt vaak de hoofdprijs gevraagd. Minimaliseer het inkopen en verkopen via brokers en laat dit indien mogelijk via de doorgaans goedkopere exchanges verlopen.


Ok, ik heb mijn inzet x1000 zien gaan en wil gaan rentenieren. Of er breekt paniek uit in de markt. Hoe stap ik snel en goedkoop uit?
Hier zijn verschillende manieren voor. Dit kan via bijv. de hierboven genoemde brokers, maar deze hanteren erg hoge fee's voor het omzetten van cryptocurrency naar fiat (Euro, Dollar). Daarnaast wordt vaak ook nog een aanzienlijk bedrag in rekening gebracht om uit te laten betalen naar je Euro bankrekening.

De meeste traders zorgen daarom voor meerdere goedkope uitstapopties zoals bijv. Coinbase Pro en Kraken. Sinds kort kan dit ook via Binance.je, maar ook zij rekenen behoorlijke fee's.

Mocht je je cryptocurrency verspreid hebben staan over meerdere exchanges en wallets, dan zet je dit bijv. allemaal om naar ETH, verstuur je dit naar de exchange waarmee je uit wil stappen en kan je door 1 grotere transactie alles uit laten betalen naar je rekening. Hier gaat doorgaans 1 of meerdere werkdagen overheen. Maak je geen zorgen als je na 2 dagen nog niets hebt ontvangen, dat is normaal.


Goede langetermijn strategie
Wanneer koop je cryptocurrency (bij) en wanneer verkoop je? Achteraf weet je pas wanneer een bullmarkt is geëindigd, maar je koopt graag laag bij en verkoopt graag hoog (=buy low, sell high). Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, op https://medium.com/huddlo...in-recession-d04eb7cf3dd3 kan je een mooi voorbeeld vinden van een strategie die goed kan werken.


Wat betekenen al die vreemde woorden die jullie constant uitkramen?
 • AMA - Ask Me Anything, je kunt vragen stellen aan specifieke personen of de mensen achter een bepaalde cryptocurrency
 • ATH - All Time High
 • BAGHOLDER - Iemand die met waardeloos geworden crypto is blijven zitten.
 • COIN SHILLING - coins aanprijzen, vaak is de motivatie onduidelijk, trap er niet in.
 • DAYTRADER - Het dagelijks kopen en verkopen van cryptocurrency om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag.
 • DYOR - Do Your Own Research
 • Fiat - Ouderwets geld, zoals Dollars of Euro's
 • FOMO - Fear of missing out. Doorgaans wil je de boot niet missen, koop je coins, om daarna een snelle koersdaling mee te maken. Schakel je emoties uit!
 • FUD - Fear, uncertainty and doubt. Kortom: Onzin verspreiden.
 • HODL - Hold on for dear life: Hodlers geloven dat dipjes tijdelijk zijn en verkopen daarom zelden
 • LAMBO! - Iedereen hier hoopt ooit een Lamborghini te kunnen kopen door de winsten.
 • MOON! - De koers gaat door het dak, richting de maan!
 • SAT of Satoshi - 1 Bitcoin bestaat uit 100 miljoen satoshis (Sats). 1 Satoshi wordt op de volgende manier weergegeven: 0.00000001 BTC je kan het dus een beetje vergelijken met de cent t.o.v. de Euro.
 • TA - Technische analyse, eerder gebruikt voor traditionele aandelen, maar ook door velen gebruikt voor crypto. Op basis van patronen kan je bepaalde koersdoelen beter voorspellen. Start hier vooral geen discussie over, die ga je niet winnen.
 • Whale - Iemand met grote aantallen coins die de koers kan beïnvloeden.
 • PF - Portfolio of portefeuille, de coins die je hebt en de fiat waarde ervan
 • REKT - Afkorting van Wrecked ofwel volledig gesloopt of failliet
 • SHITCOIN - Coin die geen toegevoegde waarde heeft.

Live Bitcoin koers bekijken

Hoe maak ik het traden veiliger en verlaag ik het risico op een grote koersdaling?
Daarvoor bieden exchanges mooie opties aan: Stop losses. Hier zijn verschillende variaties van, maar 95% van de exchanges ondersteunt in ieder geval de standaard stop loss. Hoe werkt dit?
 • Stop waarde: Het bedrag waarop de stop limit order die je nu aanmaakt in werking treedt.
 • Limit waarde: Het bedrag waarvoor je de coins wil verkopen
 • Aantal: Doorgaans 100%, maar je kunt natuurlijk ook 4 orders van ieder 25% plaatsen, of maar 1 van 50%, bepaal hiervoor een strategie.
Voorbeeld: Je wil 1 Bitcoin verkopen als de Last koers (de prijs per Bitcoin van de laatste order op de exchange) onder 4980 USD komt.
 • Stop: 4979,99
 • Limit: 4900
 • Aantal: 100% (vul hier geen percentage in, maar het daadwerkelijke aantal coins dat je wil verkopen)
Als de koers nu de 4979,99 aantikt, zal er automatisch een Limit order op 4900 worden geplaatst met het aantal coins dat je wil verkopen. Als hier vraag naar is voor dat bedrag, dan ben je dus verzekerd tegen een verdere daling.

Maar dat is toch zonde? Ik gooi nu 79,99 USD weg? Waarom niet de limit op 4979,98 zetten? Daar zijn meerdere redenen voor:
Je order wordt altijd uitgevoerd voor de best mogelijke prijs. Staat er dus een koop order klaar op 4979,98, dan krijg je die koers. Helemaal prima dus!
Maar, de reden dat je een limit een stuk lager zet, is dat er bijvoorbeeld een whale 1000 Bitcoins verkoopt met een market order vanaf 4980. Hierdoor zullen bijvoorbeeld alle orders tussen 4979,99 en 4920 worden opgekocht. Daarna worden eerst nog stop losses van anderen uitgevoerd die eerder waren en daarna is jouw order pas aan de beurt. Jouw order koopt dan bijv. 1 Bitcoin vlak boven de 4900 op. Mocht je het verschil tussen Stop en Limit dus te klein maken, dan kan het zijn dat de koers al lager is dan de door jou ingestelde limit en je met een niet ingevulde sell order blijft zitten.

Per coin verschilt uiteraard de USD waarde tussen stop en limit. Bij Bitcoin kan je bijv. 50 Dollar verschil aanhouden, maar bij Litecoin bijv. 3 Dollar, bij XRP bijv. 0,5 of 1 cent. Het betreft dus een willekeurig percentage van de prijs van de betreffende coin waar je je zelf goed bij voelt.

Een nadeel van een stop loss kan zijn is dat er even een kleine snelle koersdaling is omdat bijvoorbeeld 1 grote trader via een market order 100 Bitcoins verkoopt. Hierdoor wordt je stop loss geraakt, maar daarna veert de koers vaak weer gewoon op en dus heb je te goedkoop verkocht. Veel beginnende traders stappen daarna direct weer in, om dus laag te hebben verkocht, hoog te hebben gekocht = een recept om snel door je geld heen te raken. Ga hier dus zorgvuldig en spaarzaam mee om.

Je kunt een stop order ook inzetten om cryptocurrency te kopen als deze boven een bepaalde prijs komt. Dit realiseer je door ipv de Sell order een Buy order aan te maken, of door de Stop waarde lager in te stellen dan de Limit waarde. Door deze keuze heb je geen last van koersdalingen en koop je een coin automatisch als deze stijgt. Let wel op: Soms zijn er kleine pieken voorafgaand aan een grote daling. Het kan dus voorkomen dat je duur koopt om daarna een daling mee te pakken. Helaas blijft het cryptocurrency en daarmee erg volatiel en onvoorspelbaar: Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen!

Binance geeft je overigens na het submitten van de order eerst nog een tekstuele toelichting over hoe de door jouw ingestelde Stop order wordt uitgevoerd. Je kunt dit dus veilig uitproberen.


Wat is shorten? Wat is long? Wat is XBT en BitMEX?
In plaats van een cryptocurrency te kopen kan je ook zogenaamd short of long gaan met een cryptocurrency naar keuze. Het bijkomende voordeel hiervan is dat je leverage (hefboom) kunt toepassen. Als je bijvoorbeeld 0,1 Bitcoin hebt, dan kan je met 10x leverage met 1.0 Bitcoin handelen. Het voordeel hiervan is dat je snel winst kunt maken, het nadeel is dat je ook snel erg veel kunt verliezen. Naast 10x opties zijn er ook 25x, 50x en zelfs 100x opties.


Uitleg over het handelen op BitMEX
Maak om te beginnen een account aan op het testnet van BitMEX (https://testnet.bitmex.com). Vul wat ordergegevens in. Speel met leverage, kijk wat dat met de kosten, het aantal XBT (Bitcoin) doet, etc. Je hoeft dus de order nog niet te submitten, maar je kijkt gewoon wat de instellingen doen.

In het kort: De aantallen die je ziet zijn contracten van 1 USD per stuk. Zou je dus nu bijv. 1 Bitcoin overmaken (prijs: 4069 USD op het moment van schrijven) en in je BitMEX pf hebben, dan kan je met 1x leverage 4069 contracts kopen a 1 USD per stuk. Maar, ga je met leverage spelen, bijvoorbeeld 10x, dan kan je 10x 4069 = 40.690 contracten a 1 Dollar per stuk kopen en dus speel je eigenlijk met 10 Bitcoin ipv 1 Bitcoin. Je koopt echter geen Bitcoin, maar, je zet je Dollars in als een soort lening als je short (gokken op een daling) of long (gokken op een stijging) gaat. Omdat je geen Bitcoin koopt die meer of minder waard wordt, maar op basis van contracten werkt, speel je met USD's en die zet je dus in, zie het als wedden op een paard. Dan zal dat inhouden dat je ook met een liquidation price speelt. In dit geval 4069/10 -> de huidige Bitcoin prijs + 406,9 Dollar. Speel je dus met 10x leverage en zit je in een short, dan kan de Bitcoin prijs met 406,90 Dollar stijgen totdat je "failliet" bent en je volledige inzet kwijt bent. Daalt de prijs echter, dan speel je met bijvoorbeeld 10 Bitcoin (XBT) en bij een daling van 400 USD per Bitcoin krijg je 10x 400 USD = 4.000 USD in Bitcoin uitgekeerd. Speel je met 25x leverage, dan wordt je liquidation price 4069/25 = de huidige Bitcoin prijs + 163 = 4232 USD. Raakt de koers dat dus aan, dan ben je je volledige inzet kwijt, MAAR, als de koers daalt, dan krijg je per USD dat Bitcoin daalt 25x die waarde, dus per 1 USD daling krijg je 25 USD.

Kortom, je kunt met meer Bitcoin handelen dan je daadwerkelijk hebt, maar, met als risico dat je je inzet volledig kwijtraakt ipv dat je met een lagere pf waarde eindigt. Iedere trade begin je negatief ivm de fee, en iedere x uren betaal of krijg je nog funding kosten, afhankelijk van of de hoeveelheid shorts of longs hoger is. Dit heeft ermee te maken dat bijv. BitMEX een risico loopt en dat dekken ze af door een buffer op te bouwen. Als jij namelijk geliquideerd wordt, moet iemand jouw contracten overnemen voor een bepaalde prijs en er hoeft niet altijd iemand klaar te staan om ze te kopen.

Je kunt maximaal je inzet verliezen, niet meer. Heb je 0,5 Bitcoin en zet je 0,25 Bitcoin in, dan kan je maximaal 0,25 Bitcoin verliezen.


Cryptocurrency is erg volatiel, enkele voorbeelden
Op 30-5-2019 steeg Bitcoin binnen 15 minuten van 8.725 USDT naar 9.074 USDT, om daarna in 10 minuten naar 8.625 USDT te dalen. Enkele minuten later werd zelfs nog 8.513 USDT aangetikt. Juich dus niet te vroeg en blijf altijd alert!


Bitcoin Cash SV (BSV) steeg tussen 21-5-2019 en 30-5-2019 van ongeveer 63 USD naar 242 USD, om in de loop van 30-5 ineens binnen 1 minuut naar 45 USD te dalen (O.a. door opeenstapelende long liquidaties) en daarna weer snel te stijgen naar 220 USD. Stop losses kunnen fijn zijn, maar soms kan je ze maar beter achterwege laten :)


De Bitcoin roller coaster guy bestaat niet voor niets:Pas op, scams!
Op Twitter, YouTube en andere locaties probeert men regelmatig mensen op te lichten. Denk hierbij voornamelijk aan de "Stuur 0,5 ETH op en krijg 5 ETH terug!" achtige oproepen. Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Trap hier niet in, niemand gaat jou gratis meer cryptocurrency of geld geven in ruil voor je kleine inleg, je zult de coins die je opstuurt 100% zeker kwijtraken, hoe mooi het aanbod ook klinkt. Helaas zijn hier wereldwijd al vele duizenden mensen ingetrapt.


Staken en holden
Het voor langere tijd holden van een bepaalde coin kan een strategie zijn. Actief traden is tijdsintensief en kan voor meer rendement zorgen, maar ook voor minder rendement als het je niet goed af gaat. Holden is voor veel mensen een strategie, mits je natuurlijk wel voor jezelf bepaalt wat je doel is en wanneer je uit gaat stappen.

Staken is niet hetzelfde als holden. Voorbeeld: Bitcoin is een zogenaamde Proof of Work (PoW) cryptocurrency. Miners en full nodes zorgen er samen voor dat nieuwe blocks (met daarin de meest recente transacties) worden gemined en gedeeld worden tussen alle nodes. Als je Bitcoin hold krijg je daar geen extra inkomsten voor, je bent afhankelijk van de koers voor het rendement. En Bitcoin is een PoW cryptocurrency. Dit is een manier om transacties te valideren die erg veel energie vraagt, de Bitcoin blockchain is hierdoor wel het minst makkelijk over te nemen en daardoor enorm veilig tov andere blockchains.

Een andere manier om de veiligheid van een netwerk te bewaken is Proof of Stake (PoS). Bij een Proof of Stake blockchain kan je meehelpen om de blockchain te valideren door bijv. een wallet van de betreffende coin te installeren en actief open te houden, terwijl je zelf een x aantal coins bezit. Jouw computer zal een deel van de blokken (transacties) valideren en daar krijg je een "reward" voor in de vorm van de betreffende cryptocurrency, of een alternatief. Hierdoor krijg je rendement of dividend. Bekende PoS coins met bijbehorende rewards:
 • NEO / GAS
 • ONT / ONG
 • XTZ / XTZ
 • VET / VHTO
 • etc.
Het holden van een bepaalde PoS cryptocurrency kan dus lucratiever zijn dan het holden van een willekeurige andere coin omdat je er ook dividend voor terug krijgt. De meeste exchanges geven je eenmaal per maand het dividend.

Een groot aantal cryptocurrency vereisen niet meer dat je zelf actief bijdraagt aan het veiliger maken van de blockchain, maar geven je bijv. gewoon een rendement voor het in bezit hebben van de coins. Binance en vele andere exchanges keren je een mooi rendement uit over de PoS coins die je in de pf hebt zitten.

Bij Binance, Crypto.com en anderen is het ook mogelijk om cryptocurrency tijdelijk of voor langere tijd "weg te zetten" en daar rente op te ontvangen. Dit kan flexibel zijn, of voor een bepaalde periode worden vastgezet. De rendementen kunnen interessant zijn, maar wegen doorgaans niet op tegen bijv. een coin die enorm in waarde daalt. Daarom is het altijd goed om af te wegen of de rendementen opwegen tegen de waardedaling.


Overig
Meer info volgt spoedig, waaronder: Onbevestigde transacties, de werking van een blockchain, centraal vs decentraal en (hardware) wallets om veilig je cryptocurrency in op te kunnen slaan.

[Voor 14% gewijzigd door Taro op 27-10-2020 21:05]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Jeaust
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 22:48
Net een deel van m'n winst uitgecashed voor wat leuks, toch blij dat ik alsnog maar crypto ben gaan doen na de corona crash.

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 13-06 23:50
Jeaust schreef op woensdag 19 augustus 2020 @ 18:28:
Net een deel van m'n winst uitgecashed voor wat leuks, toch blij dat ik alsnog maar crypto ben gaan doen na de corona crash.
Gelijk heb je, hypotheek aflossing mag ik hopen? :+

 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 29-06 07:12

Bever!

Ondertitel

@DAMAGE dxy bodem patroon , die zie ik nog wel doorgaan omhoog.. historisch ongekend veel shorts ook :)

[Voor 8% gewijzigd door Bever! op 19-08-2020 18:44]

Signature


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Zometeen is het weer Chinees nieuwjaar en gaan we los!

 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 00:46
Topic 12 op de 12k. Gaat lekker guys! :)

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 13-06 23:50
Nieuw stukje van Bitcoin Bravado, vers van de pers. Wellicht wel leuk om te lezen voor de mensen die ze niet kennen/volgen:
DeFi Frenzy Overtakes Crypto Market

Positive price pressure on Bitcoin, and the crypto market as a whole, had been building for months since the COVID crash in March 2020.

All that was missing from kicking things over into an actual bull market was a narrative...

Well, it looks like crypto has found one at long last.

Decentralized finance

If you're new to the crypto space, then decentralized finance might feel exotic, strange, even futuristic. As anyone who has been around here long enough can tell you, decentralized finance has always been blockchain's core use case.

Need proof? For starters, Bitcoin is a decentralized financial system revolving around BTC, a peer-to-peer digital currency.

As you scroll down the list at CoinMarketCap or *CoinGecko* (if you're waist-deep in Uniswap tokens), almost anything you see can roughly be considered DeFi.

Cardano, Litecoin, Cosmos, Tezos, Chainlink, Ontology, Synthetix Network, Band, Solana, Matic, Harmony — the list goes on — and there is surely no need to mention Ethereum.

So, while the decentralized finance tag may not point to something new about crypto, it's created an umbrella that groups this whole crazy-digital-coins-thing into a very coherent narrative.

In markets, narratives are just as crucial as technicals. The two find deep correlation in positive and negative market cycles, with strong narratives always overlapping bull markets.

Previously, ICOs were responsible for an exuberant 2016-2017 bull market, and today, it's all about DeFi.

Beyond the hype

Unlike the ICO craze, DeFi is quite grounded in comparison. Many of these projects, like Compound, Maker, and Balancer, are rooted in genuine economics at work, presenting new and exciting ways to organize finances.

When, if ever, have you heard of instant, undercollateralized loans with no credit checks, as you can find on Akropolis? How about floating, high yields across crypto asset deposits, and totally new income streams via something called *yield farming*?

In 2008, Satoshi unleashed the BTC whitepaper in response to the bailout of banks, rather than people, at the start of the Great Recession. Here in 2020, we're on the brink of another global downturn, and people are, again, not being bailed out.

When DeFi protocols like Yam distribute governance tokens with no premine, founder, or VC shares, giving everyone equal access to a community-allocated treasury, you start to feel that crypto is *really* on to something this time around.

Projects to watch

DeFi projects are flying onto Uniswap faster than is possible to keep up with. Far from being another *shitcoin roulette*, many Uniswap prospects have flown straight to the top with listings on Binance, Huobi, and Coinbase.

As with anything in the crypto market, do your own research before swapping precious BTC or ETH. But, there's *gold in them there hills*.

Keep an eye on macro DeFi platforms like Ethereum, Cardano, Tezos, Cosmos, Elrond, Harmony, and Polkadot.

DeFi platforms lean heavily on oracles to bring off-chain assets into the picture for collateral. Watch Chainlink, Band Protocol, Nest Protocol, Dia, and Tellor.

Scaling these applications for the most amount of people? Celer and Matic have you covered.

Finally, what about strict DeFi applications themselves? Compound, Balancer, Maker, Akropolis, Kava, Yearn, and even tiny upstart Yam are worth your time.

There are many more out there, but half the fun is discovering them on your own. Set some time aside and make sure you've got that CoinGecko app locked and loaded.

To gain access to Stacked's Free DeFi Index, click here: https://app.stackedinvest.com/marketplace/indexes

 • metallicattim
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 12-06 14:04
Richh schreef op woensdag 19 augustus 2020 @ 19:33:
Topic 12 op de 12k. Gaat lekker guys! :)
Hoop niet dat we tot deel #13 moeten wachten voor de 13K :X :9

 • Richh
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 00:46
metallicattim schreef op woensdag 19 augustus 2020 @ 21:08:
[...]


Hoop niet dat we tot deel #13 moeten wachten voor de 13K :X :9
#13 is voor de 130k toch?

 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
Mooooody schreef op woensdag 19 augustus 2020 @ 19:22:


Heb nav dit nieuws direct toegehapt. Gaat de groei van Ankr zeer positief beinvloeden denk ik.
Gokje genomen en op 0.0122 ingestapt. Daar is hij natuurlijk onder gezakt maar we zien morgen wel verder. :)

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • Bever!
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 29-06 07:12

Bever!

Ondertitel

Wordt interessant als iedereen tegelijk uit die vage illiquide defi coins wil.. Orderboek dun als vloeipapier

Signature


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
verwijderd69 schreef op woensdag 19 augustus 2020 @ 22:19:
ANKR?

Een anker is gemaakt om te zinken he?
Ja, of om iets stabiel/stil te leggen, maar daar lijkt het vooralsnog niet op

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • raq
 • Registratie: Maart 2015
 • Laatst online: 27-06 18:43
Om den kracht van het anker te voelen, moet men de storm trotseren :)
geluksankertje, was dat niet een kettinkje ofzo?

ondanks dat ik vrij snel bij deze dip 50% van de alts heb verkocht, doet het best wel pijn in satjes enzo. voordeel: btc dominace in de portfolio wordt vanzelf groter *O*

procentueel gezien dan -O-

De tijd leert of het tij keert

99MA op dit moment op 11.7k. Die houden zou mooi zijn. Op de 11e t/m de 13e heeft ie die op de 4 uur close keer op keer gehouden. Die nu toch verliezen op de 4 uur geeft mogelijk wel wat meer ruimte voor omlaag.

 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 23:59
Dot gaat echt lekker!

Zero is the New 69!


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
Was zelf even wat trades aan het terugkijken, misschien leuk om hier even te delen (want niet elke trade is 100% yolo gains):

Dinsdagavond deze trade gedeeld hier met wat redenen erbij

The_Goat in "[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #11"

Deze heb ik gisteren geclosed omdat hij niet ging zoals gepland, met hierbij de redenen:
(klein beetje ingezoomed ter verduidelijking)1. Long geopend om de redenen zoals aangegeven in de andere post
2. Prijs wicked naar onder en mist mijn stoploss op ongeveer 40$, op zich prima en niet veel aan de hand als de prijs weer naar boven gaat.
3. Prijs reject op Weekly open + long term R/S lijn (2 van de redenen waarom ik eerder long opende)
4. Vervolgens sluit dezelfde candle body onder de 4H Ichimoku Kijun, dat is reden 3 die mijn long niet meer ondersteund en besluit hier handmatig te closen.
5. Candle daarna had anders m'n SL gehit. Scheelt uiteindelijk 1,44%

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Liberteh schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 08:55:
Begint het toch weer aannemelijk te worden dat we de 9700 even snel opvullen voordat we dat niveau waarschijnlijk nooit meer terug zien. Sorry @A87
9700??
Kijk ik naar een andere koers?
Welke memo heb ik gemist?
PANIEK!!

#faint

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 11:44:
Nou hoppa.... aan deze voorspelling wil ik mijn hoop(ium) wel hangen.

BTC 340K oktober 2021!!

https://cointelegraph.com...016-halving-cycle-pattern

Met een grafiekje erbij ook...
Als BTC de weg van de vorige Halvings volgt, dan ziet de roadmap er zo uit:
Ik denk dat het S2F model ietsjes nauwkeuriger is. Volgens dat model zitten we oktober 2021 op 100k, ook niet verkeerd. :)

Overigens denk ik ook wel dat er ergens een kantelpunt komt waarbij er niet meer fiat in gepompt kan worden maar je weet nooit, de geldpersen draaien alleraardigst op het moment. :P

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

PHPResource schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 12:17:
[...]


Die streep gaat dwars door heel veel candles heen? Zo kan ik het ook :+
Sorry ik was de smilie vergeten :P
(was niet serieus ;) )

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Mooooody schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 13:48:
[...]

Ja ik zou vooral naar mij luisteren.
All-in op DOT 8)7
OK!

*waar is me ideal pasje ding?*

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 13:52:
[...]

Ja, nee, maar dan is het al te laat! ;(
Nee hoor, dan is het alleen te laat in de gevallen dat ik het niet juist had.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

knakworst schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 14:06:
Swipe sxp pump weer begonnen na nieuws over samenwerking met Band.
Ja maar als SXP goed gaat pompen dan wordt hun kaart weer niet te betalen en flopt het.

...

Toch Sander? :P

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Chaes
 • Registratie: December 2013
 • Laatst online: 27-06 19:36

Chaes

#HODL

Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 11:44:
Nou hoppa.... aan deze voorspelling wil ik mijn hoop(ium) wel hangen.

BTC 340K oktober 2021!!

https://cointelegraph.com...016-halving-cycle-pattern

Met een grafiekje erbij ook...
Als BTC de weg van de vorige Halvings volgt, dan ziet de roadmap er zo uit:

[Afbeelding]
Bij zulke grafiekjes heb ik altijd het idee: het lijkt gestoord, maar als iedereen dit soort grafiekjes ziet dan creëert dat een immens grote hype. En dan gebeurt het vroeger of later toch wel.

De self-fulfilling prophecy.

 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 14:29:
Toch gezwicht en nog wat in ADA gepompt.
Mijn roadmap voor dit jaar:

Meer ADA - check
Meer XTZ
Meer XLM
Meer NPXS
Meer BNB
Meer BAND
Meer VET
Meer MIOTA
en ZRX ... omdat @Mooooody he zei :P
Ik zou niet meer dan 10 coins in totaal aanhouden. Anders is het op een gegeven moment allemaal nét niks

 • DAMAGE
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 17:59

DAMAGE

a.k.a. Rice_NL

@Roellie80 Tsja mensen moeten doen wat ze zelf willen. Ik ben op een gegeven moment helemaal van die shitcoins afgestapt. Heb nog 1 shitcoin voor de lol omdat ik het een leuk project vind en ik zie wel wat daar mee gebeurt. Als je gains wilt maken kun je het best gewoon leren traden. Aan BTC en ETH is het hele jaar door geld te verdienen. Bullmarkt of Bearmarkt maakt geen reet uit. Het is leuk duizenden aantallen shitcoins hebben en hopen dat het ooit wat waard gaat zijn. Dat zul je nooit weten. Tot je een keer geluk hebt. De gedachte is mooi en kun je je lekker op verkneuvelen maar ik ben daar maar mee gestopt. Van BTC weet je tenminste zeker dat het leuke gains laat zien.

Corsair Obsidian 800D | Corsair AX850 | Intel i9 9900K @ 5ghz | ASUS Maximus XI HERO | 16GB GSkill TridentZ 3600mhz DDR4 | XPG SX8200 Pro 2TB | MSI RTX 2080 Ventus OC | Zowie FK1 | Corsair K65 LUX RGB | Logitech G25 wheel


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

DAMAGE schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 14:45:
@Roellie80 Tsja mensen moeten doen wat ze zelf willen. Ik ben op een gegeven moment helemaal van die shitcoins afgestapt. Heb nog 1 shitcoin voor de lol omdat ik het een leuk project vind en ik zie wel wat daar mee gebeurt. Als je gains wilt maken kun je het best gewoon leren traden. Aan BTC en ETH is het hele jaar door geld te verdienen. Bullmarkt of Bearmarkt maakt geen reet uit. Het is leuk duizenden aantallen shitcoins hebben en hopen dat het ooit wat waard gaat zijn. Dat zul je nooit weten. Tot je een keer geluk hebt. De gedachte is mooi en kun je je lekker op verkneuvelen maar ik ben daar maar mee gestopt. Van BTC weet je tenminste zeker dat het leuke gains laat zien.
Zo doe ik het deze keer ook. Ik hou er wel rekening mee dat één of ander DeFi project de huidige gevestigde orde gaat overtreffen. Het blijft tenslotte Crypto... Ik koop er echter niks extra voor in momenteel.

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Die had ik op 0.30 dollar moeten kopen ;) is nu niet meer waard. Ik word niet meer zo warm van die moongainz want ik kan ook gewoon Bitcoin verhandelen met hefboom. :+

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Zo ben ik écht nog wel bullish over BAND en SWIPE.

Er is een markt voor oracle oplossingen. Dat heeft Chainlink wel laten zien. BAND geniet mee van de LINK momentum, maar is tevens ook een hedge als LINK op wat voor manier dan ook zal klappen. Als BAND maar 10% van de LINK markt kan pakken is het al dik $$$

Swipe heeft als onderdeel van Binance de middelen en expertise in huis om een gedegen concurrent te worden van MCO. Als Swipe ook maar 10% van de MCO markt kan pakken is het al $$$

 • DAMAGE
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 17:59

DAMAGE

a.k.a. Rice_NL

Het grote probleem is dat je eigenlijk op al die shitcoins veel te laat instapt. Echte mega gains zitten er dan gewoon niet in. Sterker nog als je kunt traden kun je met een hefboom op BTC meer binnen harken in korte tijd. Vooral als je de kunst van het swing traden begrijpt en je de grote swings mee pakt. Waarom zitten die gains er dan niet echt in? Omdat er constant op je gedumpt gaat worden. Op zo veel levels zijn er dan mensen die profits gaan pakken. Die zitten er allemaal eerder in dan jij. Dus dan moet je mega actief gaan zitten charten om dat soort lui steeds voor te zijn. Vermoeiend allemaal man. Vooral als je meer dan 10 stuks hebt. Dan ben je wel ff bezig. Overal stop losses op zetten. Entry punten bepalen. TP's bepalen. Of je koopt gewoon yolo wat shitmunten en je hodlt ze tot de grond of de maan. Dat kan ook. Maar dat heeft niks met traden te maken.

Edit: Kun je dan met shitcoins geen geld verdienen? Tuurlijk wel. Dat zeg ik; dan moet je dus al die coins gaan zitten charten. Dat kost je best wat tijd en moeite in het begin.

[Voor 25% gewijzigd door DAMAGE op 20-08-2020 15:06]

Corsair Obsidian 800D | Corsair AX850 | Intel i9 9900K @ 5ghz | ASUS Maximus XI HERO | 16GB GSkill TridentZ 3600mhz DDR4 | XPG SX8200 Pro 2TB | MSI RTX 2080 Ventus OC | Zowie FK1 | Corsair K65 LUX RGB | Logitech G25 wheel


 • GH45T
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 22:39
Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 14:41:
[...]

Ja ik dacht erbij "uhu, sure... 340K en hoger... zie je het zelf gebeuren???"
Maar aan de andere kant... wie zag 18-20K gebeuren toen het een paar tientjes waard was.
En het is een feit dat crypto/BTC toch steeds meer media aandacht krijgt.
Nog lang niet genoeg, maar toch.

Men is nu nog vaak "bang" om te investeren omdat ze het niet snappen of er geen tijd voor hebben of omdat beleggen nog steeds een eng woord is na 2008.

Maar ik voel toch wel dat dat steeds meer aan het veranderen is.
Zeker onder de jongere.

Dus lang verhaal kort...... MOOOOON NAAR 400K
Zo rond 2013 en 2014 heb ik Bitcoin en ook wat andere coins gemined. Toen schommelde de koers zo rond de 300 a 400 Euro. Ergens in 2014 of 2015, ik weet het exacte moment niet meer (kan het wel terugzoeken maar het doet er niet zoveel toe) heb ik de hele handel verkocht. Ik was bezig met de aankoop van mijn huis en ik wilde overzicht in mijn financiën en had Euro's nodig om mee te betalen. Ook ging gevoelsmatig in die tijd Bitcoin redelijk sideways, ik verwachtte niet dat het nog veel zou worden.

Nooit had ik in die tijd verwacht dat bedragen zoals ze nu zijn mogelijk waren, laat staat het ATH bedrag. Ook ik heb in het verleden ooit pizza besteld van Bitcoin, weliswaar geen hele bitcoin maar toch is het met de huidige koersen mijn duurste pizza ooit geweest.

Na 2015 heb ik cryptocurrencies maar mondjesmaat gevolgd en was compleet overdonderd met wat er eind 2017 gebeurde. Zo halverwege vorig jaar ben ik weer gaan inkopen en heb ook een paar keer weer een plukje verkocht en weer teruggekocht, maar tot de conclusie gekomen dat ik geen posities in wil nemen en het idee van laag inkopen en hoog verkopen niet altijd werkt op de korte termijn. Dus nu HODL ik maar wat met een bepaald bedrag in mijn hoofd waarop ik ga verkopen.

Ik verwacht het niet, maar al gaan cryptocurrencies naar 0 dan verlies ik een bedrag waar ik best iets leuks van zou kunnen doen maar ook weer niet door in de problemen kom. Als mijn richtbedrag wordt behaald en ik verkoop dan betekend dat dikke winst. De verhouding tussen risico en beloning vind ik daarmee zeker de moeite waard, Ik moet eerlijk bekennen dat de daling in maart mij wel even zweethandjes heeft bezogd, maar juist de emotie is denk ik het grootste risico.

 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
DAMAGE schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 14:57:
Edit: Kun je dan met shitcoins geen geld verdienen? Tuurlijk wel. Dat zeg ik; dan moet je dus al die coins gaan zitten charten. Dat kost je best wat tijd en moeite in het begin.
Ook door te daytraden, ANKR van gisteren stond net minus fees op net geen 6%, ik vind dat netjes in een dag en ben daar tevreden mee. Met shitcoins moet je imho niet voor mega gains gaan, kans dat het je lukt is miniem maar als je elke dag en dus cumulatief ~5% kan pakken dan gaat het op een gegeven moment best hard. :)

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Mooooody schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 15:11:
[...]

Dan ga je er wel vanuit dat Bitcoin de zon blijft waar het universum omheen draait.

Daar ben ik persoonlijk niet zeker van :)

Denk dat een project als Chainlink veel sneller wereldwijde adoptie (via bedrijven) zal krijgen dan Bitcoin.
De marktwaarde zal daarom ook eenvoudig die van Bitcoin voorbij kunnen gaan. Zo zullen er nog legio projecten komen die veel sneller adoptie zouden kunnen vergaren en daarom ook een interessantere investering zijn.

Het lastige is om dat vooraf in te kunnen schatten en daar tijden op in te spelen. Soms moet je gewoon wat risico nemen om beter beloond te kunnen worden. Als dat met een goede reden gebeurd, heb ik daar zelf altijd respect voor.
Met jou kan ik praten :P

Bij de Altcoins die ik nu "ondersteun" heb ik eerst echt gekeken naar welke visie er achter zat, wat voor soort mensen er aan werken, of ze al iets (op)leveren en, ook heel belangrijk, welke partnerships ze ook al echt hebben.

Zelf denk ik dat ADA, XLM en IOTA hele goede en technisch ook interessante projecten hebben met een goede dot aan slimme koppen die zich ermee bezig houden, mooie partnerships en weinig "schandalen" of rare capriolen (zie TRX en XRP bijv...).

BTC en ETH zijn ook leuk hoor. Maar als ze niet de eerste waren geweest dan waren ze nu gewoon shitcoins op deadcoins.com

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
DAMAGE schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 15:21:
@Crypts Dat is zéér netjes inderdaad! Mensen verkijken zich er op. Als je elke dag 1% kan pakken dan is dat al super nice. Laat staan elke dag 6% dat is heel erg netjes.
Ja ik snap dat ook niet zo, voor een paar cent per liter op een tank benzine rijden ze om maar een paar % winst per dag op crypto laten ze dan weer liggen terwijl dat zo goed als geen moeite kost. Zeker als je op een exchange met lage fees zit hoeft de spread helemaal niet zo groot te zijn om er een centje mee te (kunnen) verdienen. Sterker nog, als ik nu naar ANKR kijk zit er 0,8% tussen, minus de fees van 0,3% (2X 0,15%) hou je dus een half procent over. Dat is 2,5 keer de hoogste rente op spaarrekeningen. :)

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Liberteh schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 15:34:
[...]


Ik heb over de jaren heen heel wat bijdrages aangeleverd op https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/
Het kan zeker, daar hou ik ook rekening mee. Maar mijn ervaring is dat je dit beter niet kan geloven tot het tegendeel bewezen is.

Maar waarom zou Bitcoin het verliezen? Bitcoin hoeft niet als allerdaags betaalmiddel gebruikt te worden. Een andere Store of Value crypto is er nog niet...
Bitcoin heeft niet persé verloren als het over 10 jaar niet meer op plekje #1 van CMC staat toch?

Ik bedoel te zeggen dat wanneer het zichtbaar is, je te laat bent :P

Amazon zal nog steeds een prima investering zijn, maar het is de kunst om de nieuwe Amazon proberen te vinden. Tot voor kort was dat Tesla :P

[Voor 15% gewijzigd door Mooody op 20-08-2020 15:50]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Liberteh schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 15:34:
[...]


Ik heb over de jaren heen heel wat bijdrages aangeleverd op https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/
Humor.
Als je op een paar van die gasten hun profiel klikt, die die "BTC IS DOOOOD" artikelen geschreven hebben, dan zie je dat ze nu BTC goeroe's zijn en lezingen geven over BTC en "al jaren lang Bitcoin promoten"


Edit:
Nvm... dat zijn degene die de artikelen ingediend hebben op de site. Niet de schrijvers van de artikelen.

[Voor 11% gewijzigd door FijneKerst op 20-08-2020 15:52]

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

A87 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 16:22:
[...]

CME gap, dan kan je net zo goed tellen hoeveel vogels voorbij vliegen en dan short of long gaan.
Oneven deelbaar door 2 is long even niet deel baar is short
12!!!!

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
Steinhemmer schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 16:04:
[...]


Wat is nou een goede manier om inzicht te krijgen in dit soort details inz. rendement op een specifieke trade? Doe je dit via Binance?
In dit geval Biki maar zo lastig is het niet, je deelt de buy prijs door de sell prijs en trekt van dat percentage je fees af, wat je overhoudt is winst. Ik kijk eigenlijk alleen naar percentages. :)
Alles tussen de 1~10% is leuk omdat ik het dagelijks doe, ik hou zelden posities aan voor meerdere dagen tenzij ik aanwijzingen heb dat een stijging door kan zetten.

Wat ik vooral geleerd heb in crypto is dat tijd je grootste 'vijand' is, hoe langer je een positie aanhoudt des te meer risico je loopt. Ook op meer winst maar ik vind het juist fijn een kleiner percentage sneller in de pocket te hebben. Als je twee dagen op rij 5% pakt is dat onder de streep meer dan twee dagen wachten op 10%. ;)

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:42
Riesj74 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 16:52:
XTZ is opeens aan het moonen...
Hopelijk volgt de rest.
Hmm die moon zie ik nog niet.. Ben blijer met het percentage dat ik bij mijn Omisego-tjes zie..

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • Sahara
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 27-06 10:18
ZZZ is de nieuwe kaartenpakhuis in de making.. Ik heb niks hiervan gekocht, maar na YEARN Finance is ZZZ.finance zo lijkt het de nieuwe the sky is the limit ponzi scheme, zie: https://www.coingecko.com/nl/coins/zzz-finance#markets. +290% and counting..

 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:42
wopper schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 18:50:
[...]


Hoe spot jij zo’n snelle stijger? Is daar een portaal voor waar je dat goed kunt zien tov de rest? Behalve ze allemaal stuk voor stuk open klikken🤣
Ok dit soort vragen maakt mij toch wel weer bullish..

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • Streup
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 28-06 15:10
bones schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 18:28:
OMG OMG, iemand nog meer in de OMG? Gaat sky high.
Ja check! Na jaren een paar honderdsten BTC in mijn Wallet te hebben laten zitten gisteren eens gecasht via Bitvavo en een dagje gekeken hoe die app werkt en zo een dagje voor €100 aan vandaag hoog renderende cryptos gehad, waaronder OMG waarmee ik afgelopen uur ongeveer €15 rendement heb gehad 😃 Meteen alles gecasht en app verwijderd. Veel te verslavend dit.

“Most people gaze neither into the past nor the future; they explore neither truth nor lies. They gaze at the television.” - (Radiohead)


 • Streup
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 28-06 15:10
A87 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 19:06:
[...]

je kan geld pakken door kwestie van geduld.. meeste mensen zijn zenuwachtige in en out en traden niet 1 markt
Tja, dat heb ik wel zo ervaren ja. Ik heb geen ambities verder met crypto. Het was een mooie dag, en nu ga ik weer rustig verder met indexbeleggen 😊

“Most people gaze neither into the past nor the future; they explore neither truth nor lies. They gaze at the television.” - (Radiohead)


 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:42
Taro schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 20:02:
Prachtige run van Yearn, maar die 1D/1W grafieken... Je moet het maar aandurven. Maarja, kan ook overmorgen op een ton staan, je weet het niet. https://www.binance.com/en/trade/YFI_USDT.
Pff je zal er op 18 juli maar een paar hebben gekocht voor $ 31..

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • spok9
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 28-06 13:59

spok9

Groen...

Nexo heeft nog geen kaarten, die komen wel snel naar het schijnt. Dat is wel de enige optie om krediet te gebruiken met crypto, dus je leent dan met je crypto als onderpand.

Ik heb sinds kort een crypto.com kaart en dat werkt prima!

Zolang ik het zelf geloof is het goed toch?


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
NeFoRcE schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 21:00:
Jemig, die omisego gaat echt hard. Net laatst in chainlink al gepompt, maar die vlakte daarna snel af en zakte weer in. Verlies erop dus, man man. Hoe kom je er nu achter wanneer zo'n random coin zoals omisego ineens skyhigh gaat? In maart nog 50 cent, nu bijna 1000% gestegen. hoe dan. Of moet je eigenlijk gewoon in elke coin die er is, 10 euro knallen, en hopen dat iets mega over de kop gaat?
Had je LINK alweer verkocht dan? Anders verlies je niks hè :P. En gezien de run die deze gehad heeft heb je natuurlijk gekocht vanwege de fundamentals en zit je erin voor de komende maanden, ofniet? ;)

Het valt niet te gokken welke coin gaat pumpen. En als ze gaan ben je te laat. Vaak zit er wel iets van nieuws achter, maar hier kunnen mensen die dichtbij de bron zitten al vroeg op handelen. En op het moment dat jij erin zit volgt de dump. Een instant pump is een kwestie van puur geluk in dit geval. Hier heb je dus niks aan.

Of je koopt een coin vanwege de fundamentals, of vanwege de TA. vergeet pumpamentals

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 13-06 23:50
NeFoRcE schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 21:11:
[...]


Maja, wanneer weet je of iets een confirmed bullrun wordt? Vaak als ik er achter kom, ben ik al te laat. Zoals nu bijv, Hij vlakt al af en wordt al minder. Blij dat ik mij niet heb laten verleiden nu :)
Alsof even af vlakkken iets slechts is _O-

 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Doet me denken aan de McAfee "coin of the week". Heb daar wel eens aan meegedaan. Hij poste de coin, snel kopen en 2min later verkopen voor het dubbele. Mooie tijden :D

 • XA4DB
 • Registratie: Januari 2019
 • Laatst online: 08-04-2021
Mooooody schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 21:50:
[...]

Laten we kijken of er iets leuks in de regio #200-#300 staat oid :P
Reddcoin?
Groestlcoin?
En wat heb ik hier nog allemaal...
Doe die maar, leveren ze me eindelijk iets op :X

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

XA4DB schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 21:53:
[...]

Reddcoin?
Groestlcoin?
En wat heb ik hier nog allemaal...
Doe die maar, leveren ze me eindelijk iets op :X
Iets dat eindigt op -coin is zo 2018. Dat gaan we niet doen :P

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Mijn user naam is bij aanmelding in 2001 niet geheel onbewust met zoveel oooo's geschreven. Ik wist dat er iets met manen en veel o's ging gebeuren. De "dy" op het eind betekent "do your", wat slang is voor "do your own research".

Ik kan niet zeggen dat ik Satoshi persoonlijk ontmoet heb, maar heb hem in 2004/2005 wel wat tips gegeven over hoe de toekomst eruit moet komen te zien. Stiekem is het helemaal geen Japanner, maar dat zien jullie later wel.

Het heeft 'm daarna 9 (!) jaar gekost om dat te snappen er en er een white papier van te maken. Ben wel trots, maar eigenlijk is het ook een beetje triest hoe lang dat geduurd heeft. Het is dat ik er zelf geen tijd voor had.

[Voor 8% gewijzigd door Mooody op 20-08-2020 22:20]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Ali Baba 1001
 • Registratie: Mei 2019
 • Laatst online: 18-05 07:02
Mooooody schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 22:18:
Mijn user naam is bij aanmelding in 2001 niet geheel onbewust met zoveel oooo's geschreven. Ik wist dat er iets met manen en veel o's ging gebeuren. De "dy" op het eind betekent "do your", wat slang is voor "do your own research".

Ik kan niet zeggen dat ik Satoshi persoonlijk ontmoet heb, maar heb hem in 2004/2005 wel wat tips gegeven over hoe de toekomst eruit moet komen te zien.

Het heeft 'm daarna 9 (!) jaar gekost om dat te snappen er en er een white papier van te maken. Ben wel trots, maar eigenlijk is het ook een beetje triest hoe lang dat geduurd heeft. Het is dat ik er zelf geen tijd voor had.
Ik heb in 1999 voor een science project op 5havo een heel werkstuk over de maan gemaakt...ik zie mezelf nog trots als een pauw astronaut staan in onze aula samen met Maartje...

Fly safe to the moon? Buy bitcoin.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Ali Baba 1001 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 22:23:
[...]


Ik heb in 1999 voor een science project op 5havo een heel werkstuk over de maan gemaakt...ik zie mezelf nog trots als een pauw astronaut staan in onze aula samen met Maartje...
Maartje ken ik :D Die kon je van alles wijsmaken. Heel naïef meisje, maar daarom ook wel een prettig meisje.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Stokstaart
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19:42
De hoeveelheid fomo en gekte doet me wel een beetje denken aan 2017, maar het is natuurlijk nog lang niet op hetzelfde niveau. Desondanks wil ik iedereen van harte aanraden om ERG voorzichtig te zijn.

https://i.imgur.com/tWCACH5.jpg


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

outlandos schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 22:36:
[...]


Wil je best bedanken hoor, maar heb ze al jaren ;)
Niet zo bedoeld uiteraard.
Tis lastig te onthouden wie nieuw zijn en wie al een aantal jaar meelopen.

Ben hier ook pas net, dus hopelijk vergeef je me :>

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • PHPResource
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 22:28
Stokstaart schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 22:32:
De hoeveelheid fomo en gekte doet me wel een beetje denken aan 2017, maar het is natuurlijk nog lang niet op hetzelfde niveau. Desondanks wil ik iedereen van harte aanraden om ERG voorzichtig te zijn.
Goed punt man. Dit topic is momenteel ook gekaapt door allerlei shitcoin nieuws (Elke week een nieuwe smaak) en ik baal er behoorlijk van (met name omdat ik al die gains niet pak maar dit terzijde).

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Feit is dat ETH op het punt staat uit te breken. Dat betekent dat alt season er gewoon gaat komen. Mag ook wel een keer, want de vorige is een tijd geleden......

Ik gok er voor 80% op dat altseason er komt en ik handel er nu ook naar. Ben totaal niet van de shitcoins, maar zit er nu wel flink in. Ik ga het niet nog een keer missen. Het is nu ff de juiste verdeling kiezen.

Het gaat gewoon gebeuren.

[Voor 8% gewijzigd door Mooody op 20-08-2020 22:51]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Oepsje schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:00:
[...]


Inderdaad, als ik er een huisje van kan kopen :)
De tijd dat je een huisje kon kopen met $5000 in alts te steken is voorbij.
Je moet nu uitgaan van 10x ipv 100x denk ik. Hoe meer mensen er meedoen, hoe kleiner de gains worden. Je moet dus meer geld inbrengen om er leuk aan te kunnen verdienen.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Ali Baba 1001
 • Registratie: Mei 2019
 • Laatst online: 18-05 07:02
Oepsje schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:00:
[...]


Inderdaad, als ik er een huisje van kan kopen :)
Dan hangt het er nog van af waar je dat huisje wilt kopen en afhankelijk van je inleg kan dat dan best ff duren...hier bij ons in het Zuiden koop je vanaf 1 a 1,5 ton...
Mag ik ZuidLimburg shillen hier? We hebben hier stijgingspercentages!!

Fly safe to the moon? Buy bitcoin.


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Hier, voor al jullie geile DeFi kontenbonkers:


Long Bitcoin.

 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
outlandos schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:30:
[...]


Dus eigenlijk zoals het altijd gaat?
Eigenlijk wel, maar dan met iets meer euforie tijdens de run ;)

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

Ali Baba 1001 schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:33:
Behalve the usual suspects,
Go Monero en Go Komodo!

Ali Baba zit in de shop, steekt nog een joint op en gaat daarna eens naar zijn bedje toe cruisen. Ooit doe ik dat met een Lambo!
Het woord Lambo moet vervangen worden door Hypo.
Met Lambo kun je geen woonboerderij betalen. Zonder lopende hypotheek is het al een stuk eenvoudiger.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

deppenboks schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:43:
Elke keer als ik alts wil hodlen, daalt mijn BTC waarde, elke keer als ik alts trade, gaat deze omhoog.

Oplossing: meer alts gaan traden of BTC gaan hodlen?
Als mede-stadsgenoot is mijn idee om tenminste 60% in BTC/ETH/LINK te houden en de rest vrij in te vullen.

Ligt er ook aan hoeveel fiat je inbrengt. Als je €1000 gaat inbrengen zou ik geen ETH en BTC kopen, maar vooral gokken op de defi-coins. Als je halve leven er vanaf hangt, zeker BTC en ETH als vangnet pakken.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

djzz schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:52:
Wat denken jullie over olie? de prijs is nu +-43 dollar per barrel en ik verwacht dat dit naar 50 dollar gaat.
er kan echter roet in het eten gegooid worden door dreiging van een 2e crisis in de winter en evt opschaling van olie producenten.

ben actief sinds 15 dollar per barrel. en flink winst gepakt.
vergokt meer maargoed winst is winst. :)
Op olie gokken is heel verstandig. Want de komende jaren zal het daar nog om draaien.
Mijn broertje is ook op de dip ingestapt en heeft mooie gains gemaakt. Meer gains dan ik _/-\o_

Maar voor de long run kun je beter op metalen gokken die in accu's nodig zijn. Of gewoon op Tesla.

[Voor 7% gewijzigd door Mooody op 21-08-2020 00:01]

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
djzz schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 23:52:
Wat denken jullie over olie? de prijs is nu +-43 dollar per barrel en ik verwacht dat dit naar 50 dollar gaat.
er kan echter roet in het eten gegooid worden door dreiging van een 2e crisis in de winter en evt opschaling van olie producenten.

ben actief sinds 15 dollar per barrel. en flink winst gepakt.
vergokt meer maargoed winst is winst. :)
Wollah wtf kom jij hier met die olie shwa, tfoeh.

Dit is die crypto niffo, je weet toch? Niet boomeren hier broer. Blockchain ey.

DeFi, broer, DeFi.

JE WEET ZELLIFFFFF

 • Mooody
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:50

Mooody

elmoody

djzz schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 00:01:
[...]


eh swa is er een olie topic dan :) :>
Ja, zeehondjes zijn daar mods.

Disclaimer: Alles wat ik hier zeg, moet je met een korrel zout nemen. Met name deze disclaimer.


 • cryptore
 • Registratie: Maart 2018
 • Laatst online: 20:34

cryptore

Omnibus aut nihil

Zo dan , kijk mijn NEO en LRC gaan , dat is lekker wakker worden

 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
De gisteren aangeschafte ZZZ staat nu al bijna op het dubbele 8)7

Edit: Inmiddels meer dan verdubbeld. YFI staat helaas even stil.

[Voor 34% gewijzigd door Taro op 21-08-2020 09:03]

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 23:59
Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 09:36:
Het is volgens mij al een keer voorbij gekomen, maar A. ik kan het niet meer vinden en B. ik snapte het toen ook niet :P

Kan iemand mij in leken taal uitleggen wat de 5x/10x/100x betekend op Binance achter een tradingpair?
[Afbeelding]
Op binance staat iets van dat je dan coins kan "lenen" ???
Maar daar kan ik me even niks bij voorstellen...
Dan kan je 5, 10 of 100x zo snel van je geld af.

Zero is the New 69!


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Welkom in crypto casino!

Kies een willekeurige coin. wacht 2 dagen en kassa!

 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Twee dagen geleden kleine buy order gezet op $0,37 :) (voor de tough guys hier, helaas zonder trade, gewoon een simpele DCA maar ben daar net zo trots op. ;) )


 • Vo0di
 • Registratie: April 2018
 • Laatst online: 03-03 09:39
Roellie80 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 09:50:
Welkom in crypto casino!

Kies een willekeurige coin. wacht 2 dagen en kassa!
Was het maar zo'n feest. bij mij is het: dump een willekeurige coin, wacht 2 dagen en heb spijt. 8)7

Heb momenteel dit geweldige gevoel bij AMPL.

 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 09:58:
[...]

IOTA naar de moon?
Heb ik een memo gemist?
Verschillende volgens mij :9

Project gaat als een malle, twee dagen geleden IOTA 1.5 release, natuurlijk met goed nieuws knalt het ding wat naar beneden (mooi moment om wat bij te kopen). Gisteren een aantal presentaties (waaronder Bosch) en het netwerk haalt nu fantastische snelheden :)

Voor snelle samenvatting: https://cryptopotato.com/...lis-goes-live-on-mainnet/

 • raq
 • Registratie: Maart 2015
 • Laatst online: 27-06 18:43
DMG op Kucoin, kan de rest ook instappen :)

De tijd leert of het tij keert


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 09:36:
Het is volgens mij al een keer voorbij gekomen, maar A. ik kan het niet meer vinden en B. ik snapte het toen ook niet :P

Kan iemand mij in leken taal uitleggen wat de 5x/10x/100x betekend op Binance achter een tradingpair?
[Afbeelding]
Op binance staat iets van dat je dan coins kan "lenen" ???
Maar daar kan ik me even niks bij voorstellen...
Betekend dat er naast spot (1x) ook met leverage op het paar getrade kan worden.

Hoe dat precies werkt zou ik niet weten. Ik ga altijd al rekt genoeg op spot.

 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Oepsje schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 10:15:
[...]


Ik vind het sowieso een erg interessant concept. Volg ze echt al heel lang en ondanks dat ik alle wiskundige zaken in hun (white)paper niet allemaal begrijp is de gedachte erachter revolutionair
Ik zit dan wel op Tweakers maar geloof maar niet dat ik er alles van snap hoor :*)

Maar ik volg ze al vanaf zomer 2017 en ben er ieder jaar alleen nog maar meer overtuigd van geraakt (in de goede én slechte periodes).

Het zal wel blinde liefde zijn volgens sommigen maar op dit moment +215% op mijn aankoop van maart 2020 dus tja.. Dat zal mijn All Bundy moment in de geschiedenis kunnen zijn...


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
outlandos schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 10:31:
M'n Swipe ipv wan en neo is wel een eerste klas faal trade aan het worden. Gelukkig bezit ik een leuk aantal 0X dat de schade ruimschoots compenseert.
Ach, ik heb gister keurig -3% gepakt op CRV. Daarna besloot ik om alles in ONT te drukken.

Buy order op 2 sats na niet geraakt, nu staat ie op +15%.

Poepmunten.

 • outlandos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 13-06 23:50
raq schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 10:47:
[...]


Dan zou SXP mooi van de 99ma 4u bouncen, mijn zak staat nu wel in de min maar heb op 25100 sat nog een buy-order staan. Daalt het nog verder, dan haal ik wel zo'n betaalkaart.

@Mooooody is van mening dat de SXP koers gemanipuleerd wordt naar beneden door Binance, omdat anders de 3000sxp te duur worden voor een steel-betaalcard. Stel nou dat Binance dat niet doet en over een maand gewoon de 3000 benodigde SXP halveert voor de Steel card, dan is het probleem van een dure kaart toch ook opgelost. Tevens kan binance dan z'n eigen SXP gewoon verkopen voor een hogere koers.
Zie ik dan wat over het hoofd en ben ik aan het wensdenken hier?
Zou Binance zich werkelijk bezig houden met koers manipulatie? Binance bruto winst is jaarlijks meer dan een miljard dollar, waarom zouden ze dan het risico lopen door zich met schimmige zaakjes als koers manipulatie bezig te houden?

 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Roellie80 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 11:02:
[...]

De coordinator moet eruit. Dat zal vuurwerk geven
In maart (heel kort) op $0,07 gestaan.. Het vuurwerk is al omhoog geschoten, de knallen daarvan zijn nét te horen, de visuals komen nog idd _/-\o_

Bosch gisteren:Edit: @Roellie80 En als je de Tangle 'aan het werk wil zien: http://dp-ip-hosting.de/visualizer (40 tps met 99% confirmation rate)

[Voor 11% gewijzigd door D-Ed op 21-08-2020 11:21]


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
Paar dagen geleden hier een correlatie matrix gepost.

Gister OMG pump --> check correlatiematrix, marketbuy QTUM (+35%) en BAT (+20%, nog steeds open). Maar TA is verder onzin in een bullmarkt

 • FijneKerst
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 25-05 15:09

FijneKerst

Flufjes!!

Hahaha, nee joh, ik trek gewoon maar wat lijntjes die volgens mij nergens op slaan :P
Zat met die fiberding lijntjes te kutten en het kwam opeens goed uit.

ADA vanaf gisterochtend 08:00


BTC vanaf gisterochtend 08:00


XTZ vanaf gisterenochtend 08:00


Kijk mijn lijntrekkunsten dan
8)7

Mijn eerste Productreview! https://tweakers.net/productreview/243692/creative-sound-blasterx-h7.html


 • raq
 • Registratie: Maart 2015
 • Laatst online: 27-06 18:43
Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 11:22:
[...]

Hahaha, nee joh, ik trek gewoon maar wat lijntjes die volgens mij nergens op slaan :P
Zat met die fiberding lijntjes te kutten en het kwam opeens goed uit.

ADA vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

BTC vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

XTZ vanaf gisterenochtend 08:00
[Afbeelding]

Kijk mijn lijntrekkunsten dan
8)7
Als je het uitprint kun je er een vliegtuigje van vouwen.

Wat zijn dit voor een lijnen?

De tijd leert of het tij keert


 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
raq schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 11:25:
[...]


Als je het uitprint kun je er een vliegtuigje van vouwen.

Wat zijn dit voor een lijnen?
Zo te zien witte lijnen die je naar hogere sferen brengen.

Been there, done that. Ik hou het wel bij groene candles en een paar druppels hopium.

 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Zojuist even DMG vast verzonden naar Kucoin.

Toevallig moest ik even een 10tje Ethereum hebben, dus ff vlug naar Litebit gegaan omdat je daar zo makkelijk een adres kunt in vullen waarna het daar naartoe verstuurd wordt.

Ik zag toen een enorme lijst shitcoin aankopen voorbij komen in mijn bestelling geschiedenis. Mijn god... Wat een enorme bult shitcoins.

Dit zette me aan het denken om voor de grap eens uit te rekenen hoeveel geld ik er eigenlijk in heb gestoken.

Dus alles eens uitgerekend, met aankopen van Coinbase en Bitvavo erbij. Terwijl ik alles noteerde brak het zweet me al uit...

Wat blijkt? Ik sta 46 euro onder water :+

Dit is natuurlijk niet positief maar het valt me echt niets tegen, want mijn god wat heb ik een hoop zien verdampen... Coins vergokt op Yobit, -90% meegepakt in shitcoins... Enorme buy highs van o.a. GVT...

Als ik één 10% trade weet te pakken sta ik direct flink positief gewoon.

 • wopper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 22:49
Stokstaart schreef op donderdag 20 augustus 2020 @ 19:12:
[...]


Meeste mensen beginnen als beginner. Duurt inderdaad even voordat de leercurve leidt tot verbetering van resultaat. Hoe staat t met jouw leercurve trouwens? ;)
Jazeker een beginner, en in mijn oer-dna ook niet echt begaan met beleggen. Wil je nog even lachen, ik zal je mijn avond schetsen.

Members only:
Alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers. Inloggen

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 11:22:
[...]

Hahaha, nee joh, ik trek gewoon maar wat lijntjes die volgens mij nergens op slaan :P
Zat met die fiberding lijntjes te kutten en het kwam opeens goed uit.

ADA vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

BTC vanaf gisterochtend 08:00
[Afbeelding]

XTZ vanaf gisterenochtend 08:00
[Afbeelding]

Kijk mijn lijntrekkunsten dan
8)7
We beginnen allemaal ergens, hé. Je krijgt vanzelf door of je ze goed zet. Als ze steeds niet luisteren naar je dan moet je even her-evalueren. Ik zie overigens niet wat voor time-frame je gebruikt maar hou altijd rekening met het feit dat de wicks niet veel waarde hebben. Meestal gaat het om de bodies van de kaarsen en dat heb je al aardig door. Dit geldt zowel voor lage als hoge TF's.

Ik heb hem al een tijdje zo staan:

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 23:59
Oké.. heb er nog even goed over nagedacht met dat hele hypotheekaflosverhaal. Mocht ik ooit een heel mooi bedrag overhouden.. ooit.. ergens een keer.. als het heel erg mee zit.. maar dan ook echt met heel veel mazzel.. Dan los ik een stukje af op de hypotheek en laat ik een zwembad installeren in de tuin. Geen interesse in een auto oid.

Zero is the New 69!


 • The_Goat
 • Registratie: Oktober 2019
 • Laatst online: 29-12-2021
De link marines genieten ook even van een welverdiende vakantie deze week

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Richh schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:09:
[...]

Voordat we op 9,7 zitten zijn er nog wel een paar minder sterke resistance lijntjes volgens mij :)

Eerst maar eens langzaam dat downward channel van @Liberteh volgen Liberteh in "[ZT] [Slowchat] Het grote cryptocurrency slowchat topic #12"

Onderin de 11k kan je genoeg verticale streepjes trekken.
Als je uitzoomt is het *nog* gewoon een uit de kluiten gewassen bullflag-vlag :P

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Ik blijf bij mij uitspraak... zoom out ;) Relatief gezien t.o.v. de vorige bullrun zijn we bij het blauwe pijltje.

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Crypts
 • Registratie: December 2017
 • Laatst online: 20-02-2021
Of het verstandig was geen idee maar weer wat ANKR opgepikt in de dip. :)

If you can't find a way to make money while you sleep, you'll have to work until you die.


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

djzz schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:27:
[...]

\verwacht je dat neo nog naar bv 20 of 30 zal stijgen?
e.g. wat is de usecase?
Chinese Ethereum.

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36

 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

djzz schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:29:
[...]


is het toevallig ook een erc 20 token of compleet anders.
ik ben echt noob kwa neo :)
NEO heeft zijn eigen platform waar weer andere dingen op gebouwd worden. Het heet dan net anders maar hoe moet je lekker zelf maar opzoeken want ik kan het me zo niet herinneren. De ath van NEO is 200 dollar ongeveer. Als een alt de bearmarket overleefd heeft en dit is de bullmarket dan zal de ATH vast ook wel overtreft worden straks. Geen garantie maar als NEO niks doet qua prijs (alts zijn altijd gepegged tegen BTC en dat weer keer/maal de bitcoin prijs is de USD/EUR prijs van de alt) en als bitcoin wel 10x gaat zit je daar sowieso al op (ath).

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Taro
 • Registratie: September 2000
 • Niet online

Taro

Moderator General Chat / Wonen & Mobiliteit
Topicstarter
djzz schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:35:
[...]


thanks, heb even de dev en site gecheckt en het lijkt mij interesanter dan ada of link
ivm de use cases.
ik ga even kijken op plus 500 dan ! thanks
(btc direct -> exchange > exchange > btc direct is indirecter)
Op bijv. Bitvavo kan je ze direct aanschaffen zonder allemaal tussenstappen.

6340 Wp zonnepanelen | Tesla Model 3 Performance


 • Pelox
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 23:59
djzz schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:27:
[...]

\verwacht je dat neo nog naar bv 20 of 30 zal stijgen?
e.g. wat is de usecase?
Ik verwacht naar +100 dollar. Usecase: China

Zero is the New 69!


 • Liberteh
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 19-06 18:19

Liberteh

All your base belong to me

Riesj74 schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:39:
[...]

Iets van 30-35 cent
Oh sorry dat waren alleen de fees :P
Ik zie dat je d'r veel lol in hebt... je Crypto avontuur. Leuk om te zien... nu al voordat we écht los gaan. ;)
Wat ik tijdens mijn avontuur op een gegeven moment heb gedaan is realistisch naar dingen proberen te kijken. Als we het over een NEO hebben en de usecase is China.. wat betekent dit dan? Wat doet chinezen met technologie? Als je die vraag gaat beantwoorden komt je o.a. WeChat tegen en haar functie binnen de Chinese maatschappij. Fascinerend en eng tegelijk. Het is best interessant om daar met je interesse voor Crypto verder in te verdiepen want dat geeft je alleen maar meer informatie om goed afgewogen keuzes te maken. Crypto is namelijk wereldwijd en de implicaties daarvan zijn moeilijk te beseffen. :)

Ook een leuk feitje (weet je als je wat bitcoin mining docu's hebt gekeken) is dat de meeste hashpower in China staat. Om nog specifieker te zijn in het gebied rondom de Three Gorges Dam, de grootste dam ter wereld. Ze staan hier omdat dit ding onwijs veel stroom opwekt, veel meer dan er opgemaakt kan worden dus kunnen ze daar bijna gratis qua stroom mijnen. Echter staat dat ding volgens mij momenteel op instorten vanwege de vele overstromingen daar.

[Voor 20% gewijzigd door Liberteh op 21-08-2020 14:49]

The Run of the Golden Bull: https://youtu.be/nJeddv1QbeQ


 • Roellie80
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 00:36
Voor al m'n ICON buddies. Iets met een direct usecase voor 15m mensen. Je moet ergens beginnen..

https://finance.yahoo.com...nd-selects-120000674.html?

 • verwijderd69
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 22:15
Kain_niaK schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 17:08:
LINK gaat hard naar beneden, hoe laag denken jullie dat ie zal gaan.

Terug onder de 10 dollar?
Zojuist even gebeld met mij paranormaal begaafde en helderziende financieel adviseur, en die zegt dat hij naar $7.38 gaat.

Hij zei tevens dat als LINK niet naar $7.38 gaat voor 15 semptember, en ik herhaal: 'I will eat my own dick on national television.'

[Voor 16% gewijzigd door verwijderd69 op 21-08-2020 17:16]


 • D-Ed
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 00:19
Specy schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 15:39:
[...]

O. Ik had het gevoel dat het volume (en sowieso het gepraat erover) nog veel minder was dan toen, maar als ik naar de grafieken op CoinMarketCap kijk is de hoeveelheid handel per dag veel groter dan toen. Zouden dat nou allemaal bots zijn? Of zijn er toch veel meer mensen aan het instappen dan we weten? (In 2017 was er in ieder geval in Nederland een flinke hype, maar Google Trends geeft wereldwijd nu eigenlijk geen stijging aan, en het is daar maar 10-15% van wat het eind 2017 was).
Eerst moeten die maffe BN'rs bij RTL Boulevard verschillende mensen te kakken zetten en en zitten uitlachen die nog géén BTC hebben gekocht (ondertussen nonchalant op hun mobiel kijkende naar de stijgende percentages).

Als bonus ieder uur op de radio een update over de groei van BTC en dan nog de opening van het 20.00 uur journaal als we dan eindelijk de 20K grens hebben gebroken met daaropvolgend nieuwsuur die alle succesvolle 'investeerders' afgaat en jaloerse video's laat zien van nieuwe woningen/Lambo's en horloges betaald met BTC..

Massa media, waar ben je??

Edit: Bovenstaande is overigens niet eens onzin, is echt zo gegaan..

 • PWSteal
 • Registratie: December 2013
 • Laatst online: 26-06 16:13
Liberteh schreef op vrijdag 21 augustus 2020 @ 14:33:
[...]


NEO heeft zijn eigen platform waar weer andere dingen op gebouwd worden. Het heet dan net anders maar hoe moet je lekker zelf maar opzoeken want ik kan het me zo niet herinneren. De ath van NEO is 200 dollar ongeveer. Als een alt de bearmarket overleefd heeft en dit is de bullmarket dan zal de ATH vast ook wel overtreft worden straks. Geen garantie maar als NEO niks doet qua prijs (alts zijn altijd gepegged tegen BTC en dat weer keer/maal de bitcoin prijs is de USD/EUR prijs van de alt) en als bitcoin wel 10x gaat zit je daar sowieso al op (ath).
Wat in mijn optiek ook een sterk punt van NEO is dat ze het C# .NET Framework gebruiken als ontwikkel omgeving. Maakt het toegankelijk voor erg veel ontwikkelaars zonder eerst 1 of andere obscure taal te moeten leren.
Pagina: 1 2 3 ... 36

Dit topic is gesloten.

Let op:
 • Het initiëren van pumps en dumps is strict verboden.
 • Geen Telegram groups of andere "signal" chat kanalen
 • Geen links met referral, geen gebedel om invites.
 • Dit topic is niet bedoeld voor simpele vraagjes. Eigen inzet blijft gewenst.
 • Wees vriendelijk, reageer niet op de man.
 • Voer geen inhoudelijke discussies die beter passen in hun eigen of andere topics. Mochten die organisch toch ontstaan, maak een TR aan zodat ze verplaatst kunnen worden naar elders
 • Geen crossposts! Post je vraag of opmerking in 1 topic, niet meerdere. Kies daarvoor de topic die het best bij je vraag/opmerking past (in de regel is dat dus sowieso niet het slowchat topic)
 
En zoals altijd: investeer nooit meer geld dan je bereid bent te verliezen!


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee